keskiviikko 14. lokakuuta 2020

Bokserikatto (the boxer ceiling)

Voiko nainen olla homomies? (Kymmenen pisteen vihje: Ei voi.)

Sukupuolen moninaisuus -vouhotuksessa eli laajemmin genderideologiassa kaikkein rasittavinta ja turhauttavinta on se, miten sellaiset aineelliset, lihan ja veren tasolla fundamentaaliset, ikiaikaiset ja katoamattomat käsitteet kuin mies ja nainen on aivan täysin sotkettu ja hämärretty. Samassa rytäkässä on hämärretty myös se, mitä seksuaalinen suuntautuminen tarkoittaa.

Mitä tämä tarkoittaa homojen ja lesbojen kannalta käytännössä? Paluuta takaisin aikoihin, kun meidän piti aina vain uudestaan, uudestaan ja uudestaan selitellä suuntautumistamme muille, puolustaa oikeuksiamme ja suojautua meihin kohdistetuilta ennakkoluuloilta, syrjinnältä ja joskus myös vainolta. Naisviha ja homofobia eivät näköjään katoa koskaan, ne vain ottavat aina uuden muodon. Yksi askel eteenpäin, kaksi taakse. Tasa-arvo, ubi es?

Sukupuolen moninaisuus -hössötys saa (etenkin vaikutuksille alttiit nuoret) ihmiset elämään sellaisessa mukavanpehmeässä fantasiassa, että he voivat olla aivan mitä tahansa kokevat ja sanovat olevansa, niinkuin jossain roolipelissä. Mikään ei aseta rajoja sille, miksi ihminen voi ihan vain haluamalla tulla, eivät edes biologia ja fyysinen todellisuus. Kiitos 2010-luvulla räjähdysmäisesti kasvaneen transaktivismin, meillä on nyt järjetön liuta itsensä "pojiksi kokevia" tyttöjä, "tytöiksi kokevia" poikia, nonbinäärisiä ja muunsukupuolisia, agendereitä, panromanttisia demiseksuaaleja ja herra yksin tietää miten paljon noita special snowflake -identiteettejä on tähän mennessä jo ehditty lanseerata. Voimme vain arvuutella, kuinka moni näistä nyt sukupuoltaan kyseenalaistavista ja seksuaalista suuntautumistaan pyörittelevistä nuorista ei olisi koskaan päätynyt painimaan näiden asioiden kanssa nykyisessä mittakaavassa, jos tätä mittavaa yhteiskunnallista moninaisuusaivopesua ei olisi alun perinkään ollut.

Minua homomiehenä vituttaa aivan suunnattomasti se, että homojen seuranhakupalveluihin on viime vuosina enenevissä määrin ilmaantunut ja yhä edelleen ilmaantuu itsensä mieheksi tai muunsukupuoliseksi määritteleviä päivänselviä biologisia naisia, jotka hakevat homomiehistä deittailu- ja/tai seksiseuraa itselleen. Monet alun perin vain homomiesten seuranhakuun kehitetyistä alustoista/palveluista/sovelluksista on nykyään määritelty ”transinklusiivisiksi”. Transihmisten seuranhaussa ei tietenkään ole itsessään mitään väärää; ongelma onkin siinä, että useat näistä ”homoseksuaalisista transmiehistä” (eli heteroseksuaalisista biologisista naisista) ihan tosissaan kuvittelevat olevansa miehiä, määrittelevät itsensä homomiehiksi ja olettavat homomiesten suhtautuvan heihin potentiaalisina seurustelu- ja seksikumppaneina. Tämä on suoraa seurausta queerfeministien ja transaktivistien harjoittamasta väsymättömästä yhteiskunnallisesta aivopesusta kaikissa länsimaissa, myös Suomessa. Sukupuolen moninaisuus -ideologiaa ei pääse enää kukaan minnekään pakoon, ja tämä queer-, trans- ja muusuporukka on vallannut kaikki mahdolliset ja mahdottomat homojen ja lesbojen järjestöt, sosiaaliset piirit ja koko fucking alakulttuurin. Homomiehille ja lesbonaisille ei ole enää Suomessa mitään selkeitä omia paikkojaan ja piirejään, koska kaikki ne ovat queerfeministien ja transaktivistien miehittämiä. En pysty kuvailemaan, miten paljon tämä invaasio minua vituttaa, ja tiedän useita muita LGB-ihmisiä, jotka ovat yhtä raivoissaan asiasta. Meidät on ajettu omista sosiaalisista piireistämme maan alle ja takaisin kaappeihin.

Joskus 10-15 vuotta sitten esimerkiksi useissa Etelä-Suomen kaupungeissa järjestettiin vielä homomiesten ja lesbonaisten bileitä, jotka olivat ehdottomasti ja poikkeuksetta men only / women only. Nykyaikana ilmapiiri on sellainen, että jos homomiehet ja lesbonaiset yrittävät järjestää mitään vain homoille/lesboille suunnattua toimintaa, syntyy tästä 170 %:n varmuudella välittömästi infernaalinen queer- ja transporukan someraivo transfobiasyytöksineen päivineen. Kesällä 2019 taas törmäsin netissä tapaukseen, jossa nuori nainen oli keskellä yötä heitetty ulos jostain Pride-partyista, koska hänellä oli ollut päällään LGB Alliance -paita ja paikalla olleet transaktivistit olivat valittaneet asiasta paikan portsareille. (Huomatkaa: Queer- ja transporukka on sisällytettävä aivan kaikkeen mahdolliseen eikä kenelläkään saa olla mitään omaa. Jos on, se on syrjintää, sortamista ja transfobiaa.) Olen myös lukenut sellaisista ulkomailla sattuneista tapauksista, joissa LGB-ihmisten bilepaikoille on ilmaantunut äkäinen lauma ”homoja” transmiehiä ja ”lesboja” transnaisia tunkemaan heidän tilaisuuksiinsa (transmiehet homojen ja transnaiset lesbojen tilaisuuksiin), ja kun heille on ilmaistu bileiden olevan exclusively for men/women, he ovat vetäneet tästä aivan jäätävät kilarit. Minulla on tästä konkreettisia todisteitakin; kirjoitan myöhemmin postauksen, jossa käyn kuvakaappausten kera lävitse erään tapauksen, jossa kaksi transmiestä yritti tunkea homojen men only -bileisiin, ja millainen paskamyrsky siitä seurasi, kun heidän pääsynsä sinne kohteliaasti estettiin.

NAINEN EI MUUTU MIEHEKSI KOKEMALLA OLEVANSA MIES.

Jos joku olisi kymmenen vuotta sitten sanonut minulle, että herran vuonna 2020 näin taivaallisen päivänselviä juttuja täytyy vääntää ihmisille rautalangasta, en olisi ikimaailmassa uskonut, vaan olisin nauranut makeasti hulvattomalle sutkaukselle. Niin se vaan maailma muuttuu, Eskoseni, ja niin tyhmyys kuin hulluuskin ottavat aina vain uusia muotoja. Minulla kesti vuosia tajuta ja sisäistää, että tämä queerporukka on ihan oikeasti tosissaan; suhtauduin ensialkuun heidän horinoihinsa sukupuolineutraaliudesta, sukupuolen moninaisuudesta, sukupuolettomuudesta, nonbinäärisyydestä, transmisiasta, pronomineista, intersektionaalisuudesta ja cisnormatiivisuudesta jne. jne. lähinnä uteliaan huvittuneesti, mutta hymy hyytyi viimeistään siinä kohtaa, kun alkoi käydä yhä vain ilmeisemmäksi, että he ovat täysin vakavissaan ja että kyseisellä porukalla on ihan oikeaa, aitoa yhteiskunnallista vaikutusvaltaa (joka on varastettu alun perin homojen ja lesbojen oikeuksia ajaneilta järjestöiltä).

Englannin kielessä on ilmaus the boxer ceiling, jonka voisi vapaasti suomentaa bokserikatoksi. (Vrt. kielikuva lasikatto.) Se tarkoittaa sitä, että miehiin päin suuntautunut transmies ei voi tulla homojen keskuudessa kohdatuksi yhtenä miehistä, koska hän on biologinen nainen. Kun sanon ”homojen keskuudessa”, en tarkoita ylipäänsä (homo)miesten sosiaalisia piirejä (esim. kaverihengailut) vaan konteksti on sellaiset gatheringit ja happeningit, joissa on läsnä potentiaalinen deittailu- tai seksiseuran hakemisen aspekti. Homomiehet eivät ole romanttisesti tai seksuaalisesti kiinnostuneita biologisista naisista, vaikka nämä kuinka kokisivat olevansa miehiä ja olisivat muokanneet kehojaan miehen kehon kaltaisiksi. ”Homo transmies” on heteronainen, joka identifioituu mieheksi. Sillä, onko mies vai kokeeko olevansa mies, on kymmenen maailmankaikkeutta eroa. Se, että nainen ottaa testosteronihoitoja, jotka muuntelevat hänen kehonsa sekundäärisiä sukupuoliominaisuuksia maskuliinisiksi (parrankasvu, äänen madaltuminen, ihon karheutuminen yms.) ja käy mastektomiassa ja leikkauksissa, joissa hänen jalkoväliinsä ommellaan roikkumaan ihonriekaleista kursittu epämääräinen lihakimpale, ei tee hänestä miestä sanan varsinaisessa merkityksessä. Ne tekevät hänestä kosmeettisen jäljitelmän miehestä. Ei vähempää eikä varsinkaan enempää. Mitä tulee sosiaaliseen aspektiin siinä, voiko transmies tulla kohdatuksi ”yhtenä miehistä” miesporukoissa ylipäänsä, niin kyllä voi. Raja (tai vallihauta) menee kuitenkin siinä, kun siirrytään seksuaalisuuden ja/tai romantiikan alueille. Yleinen sosiaalinen hyvävelihengailu EI OLE SAMA ASIA kuin esimerkiksi homomiesten kruisailu (engl. cruising) eli sellainen keskinäinen kanssakäyminen, jossa erotiikka, seuranhaku, iskeminen ja sekstailu astuvat kuvaan. Kirjoitan joskus myöhemmin siitä, mitä ja millaista kruisailu on.


(Fag merkitsee englannin kielen urbaanisanastossa vähän samaa kuin hintti.)

Mies
 on sukupuoli, johon syntyneillä ihmisillä on tietyt anatomiset, fysiologiset ja (lisääntymis)biologiset keholliset ominaisuudet, jotka ovat synnynnäisiä ja katoamattomia. Jos naisen kehoon (jonka synnynnäiset ominaisuudet ovat ihan yhtä katoamattomia) syntynyt henkilö kokee halua olla mies ja vieläpä homomies, niin enpä voi muuta todeta kuin että helvetin paskamainen tilanne hänen kannaltaan. Naiskehoisesta ihmisestä ei voi koskaan tulla miestä sanan varsinaisessa merkityksessä; naisen kehosta ei voi muokata toimivaa ja luonnollista miehen kehoa millään määrällä hormonihoitoja ja leikkauksia. Se on yksinkertaisesti fysiologisesti mahdotonta. Parasta, mitä voidaan saada aikaan, on luoda jäljitelmä miehen kehosta sekundäärisiä sukupuoliominaisuuksia jäljittelemällä, jolloin nainen voi kyllä tulla sosiaalisissa tilanteissa tulkituksi ja kohdatuksi miehenä. Homomiestä eli miestä, joka tulisi homomiesten keskinäisessä sosiaalisessa todellisuudessa kohdatuksi yhtenä homomiehistä, naisesta ei voi koskaan tulla, koska se on yksinkertaisesti täysin mahdotonta.

Miehiksi identifioituvat ja transhoitoihin hakeutuvat naiset, ymmärtäkää ja sisäistäkää kerta kaikkiaan tämä: Transhoidot eivät tee teistä miestä. Ne tekevät teistä JÄLJITELMÄN MIEHESTÄ. Ette voi koskaan olla miehiä samalla tavalla kuin esim. minä, miehen kehoon syntynyt entiteetti, olen mies. Jäljitelmä on sananmukaisesti se, että muistuttaa jotakin, mitä ei kuitenkaan todellisuudessa ole. Ymmärrän, että mikäli tällaiseen tilaan (eli kehonne muunteluun miehen kehon kaltaiseksi) hankkiutuminen helpottaa dysforiaanne, on se teille varmasti subjektiivisesti parempi vaihtoehto kuin elää naiskehossa, jota ette koe omaksenne ja jota inhoatte. Tämä kosmeettinen muuntelu ei kuitenkaan ole teille vapaalippu kävellä muiden ihmisten seksuaalisten rajojen ja kehollisen koskemattomuuden ylitse. Seksuaalinen suuntautuminen tarkoittaa sananmukaisesti viehättymistä tietynkehoisista ihmisistä; tässä asiassa biologisen sukupuolen merkitys on TÄYSIN EHDOTON, IKUINEN JA MUUTTUMATON. Sillä ei ole mitään tekemistä ”identiteetin” tai ”sukupuolen kokemuksen” kanssa eikä mikään maailman mahti muuta tätä asiaa, vaikka te kuinka itkisitte, parkuisitte ja sitä kaikkein eniten maailmassa toivoisitte. Homomies voi kyetä tuntemaan seksuaalista himoa ja vetovoimaa VAIN ja AINOASTAAN toisen biologisen miehen kehoa kohtaan. Tämä ominaisuutemme ei ole meidän valintamme, luonto on vain jostain syystä rakentanut meidät niin, ettemme kykene tuntemaan minkäänlaista seksuaalista mielenkiintoa naiskehoisia ihmisiä (eli naisia tai transmiehiä) kohtaan. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että homomiehet himoitsisivat kaikkia vastaan tulevia miehiä (kuinkahan monta tuhatta kertaa olen tämän mantran elämäni aikana joutunut eri yhteyksissä lausumaan?) tai haluaisivat koko ajan vain panna toisia miehiä. Emme halua; meillä on kullakin omat seksuaaliset preferenssimme, useilla hyvin tiukat ja tarkoin rajatutkin sellaiset, emmekä ole 24/7 seksiä ajattelevia pornopetoja, joskin voin kyllä paljastaa itselläni olevan keskimääräistä voimakkaamman libidon (heh).

Homomiehelle transmies ja nainen ovat yksi ja sama asia. Homomiehen havainto- ja kokemusmaailmassa transmiehellä ja naisella ei ole minkäänlaista materiaalista eroa.

Tiedän, että tällainen puhe voi tuntua kovalta ja julmalta. Minä olen hiljalleen mennyt yli sen rajan, että jaksaisin hymistellä ja leikkiä mukana, että toisen ihmisen harhaiset käsitykset itsestään olisivat ihan oikeasti totta, kun nämä transidentiteetin omaksuneet alkavat kirjaimellisesti työnnellä lonkeroitaan romantiikan ja seksuaalisuuden intiimeille alueille. Korostan vielä, että kunnioitan jokaisen transihmisen oikeutta elää elämänsä sellaisessa kehossa, joka ei aiheuta itselle ahdistusta. Fyysinen todellisuus asettaa kuitenkin meille kaikille tietyt reunaehdot, joiden yli emme voi kävellä ja joita emme voi muuttaa, vaikka se olisi sydämemme syvin, vaalituin, tuskallisin ja hartain toive. Mitä tulee tähän homoasiaan, niin raja (bokserikatto) menee siinä, kun minua ja muita homomiehiä aletaan joko suoraan tai hienovaraisesti painostaa deittailuun tai seksiin naiskehoisten ihmisten kanssa. Olisi aivan yhtä pähkähullu ajatus, että minä homomiehenä alkaisin äänekkäästi vaatia, että heteromiesten pitää deittailla minua ja harrastaa kanssani seksiä, koska seksistä kieltäytyminen kanssani on homofobiaa. Kenellekään normaalille ihmiselle ei tulisi tällainen edes mieleen, mutta mitä nyt olen tässä muutaman vuoden ajan tätä queer- ja transporukkaa seurannut, niin jo pienestä satunnaisotannasta huomaa, ettei kyse yleisesti ottaen ole mielenterveydeltään kovin tasapainoisista vaan suorastaan pahasti järkkyneistä ihmisistä. Jotain kertoo sekin, että näissä toksisissa piireissä normaalius (eli esim. "cisheterous") on itsessään kirosana ja jotain, mitä pitää vältellä kuin ruttoa. Jo itsessään se, että nämä transmiehet tunkeutuvat homomiesten someihin tai sosiaalisiin piireihin, on meidän seksuaalisen itsemääräämisoikeutemme loukkaamista, räikeää rajojemme ylittämistä ja seksuaalisen suuntautumisemme halventamista. Me homot emme ole valinneet homouttamme emmekä voi suuntautumistamme muuttaa, vaikka haluaisimme.

Olen miehiä rakastava mies. Ergo, olen homomies. Tämän itselleni myöntäminen ja asian hyväksyminen oli minulle aikanaan hirvittävän pitkä ja tuskallinen prosessi. Homopojan ja sittemmin homomiehen identiteettiin kasvaminen on ollut hauras, herkkä, aivan helvetin kipeä (ja lopulta elämäni kaunein) asia, jonka kanssa jouduin kamppailemaan kaikki nuoruusvuoteni. Huomattavan suurella osalla homoista on taustalla samankaltaisia kipeitä kokemuksia, kun heteronormatiivisessa ympäristössä oli vain jotenkin selvittävä ja salattava niinkin iso asia itsestään hyvinkin pitkään. Onneksi ympärillä oli paljon ihmisiä, jotka ymmärsivät ja tukivat, vaikka oli harmillisen paljon myös niitä, jotka kyseenalaistivat ja tuomitsivat. (Tämä on muuten taas kokonaan uuden blogikirjoituksen aihe, johon palaan tulevaisuudessa.)

Meille homomiehille toisen miehen romanttinen rakastaminen on jotakin hyvin konkreettista, todellista ja syvältä sielusta kumpuavaa. Se on sillä tavalla salattu ja pyhä kokemus, että sen kuvaileminen on osittain sanojen ulottumattomissa. Meille miestenvälinen henkinen ja fyysinen läheisyys, kahden biologisen miehen lämmin yhteys, on jotakin äärimmäisen kaunista ja maskuliinisella tavalla haurasta. Se on jotakin sellaista, jonka vain miehet voivat keskenään kokea. Se on jotakin sellaista, mihin biologisella naisella ei ole koskaan pääsyä.

Tämä nykyään valtoimenaan raivoava queer- ja transaktivismi, jonka varjolla kuka tahansa voi identifioitua vastakkaiseen tai johonkin mielikuvitukselliseen lumihiutalesukupuoleen ja sen jälkeen määritellä seksuaalisen suuntautumisensa tuon kokemuksensa perusteella uusiksi, näyttää keskisormea kaikelle meidän homojen ja lesbojen konkreettiselle kasvu- ja identiteettikipuilulle. Ajatus itsemäärittelystä pyyhkäisee meidän seksuaalisen suuntautumisemme kokonaan olemattomiin ja tekee sen merkityksettömäksi. En ymmärrä, miten tämä queer-, muusu- ja transporukka julkeaa kohdella meitä näin törkeästi ja miksi muu yhteiskunta ei puutu asiaan mitenkään. Kaiken queer- ja transaktivistien möykkäämisen edessä vain nöyristellään heidän pyrkiessään aggressiivisesti luhistamaan kaiken sen tasa-arvotyön, jonka eteen me vanhan koulukunnan LGB- ja T-ihmiset olemme tehneet työtä jo vuosikymmenet.

Älkää erehtykö luulemaan tätä uhriutumiseksi; olen omat kasvukipuni läpi käynyt ja lopulta kasvanut täysimittaiseksi, tasapainoiseksi ja onnelliseksi homomieheksi. Olen oikeastaan tätä nykyä eniten huolissani niiden nuorten homojen ja lesbojen puolesta, jotka käyvät läpi samanlaista kasvukipuilua kuin itse aikoinani kävin. Nykyinen transaktivismi viestittää herkässä kasvuiässä oleville sukupuoli-identiteettinsä kanssa kipuileville nuorille, joista huomattava osa on homoja ja lesboja, että heissä saattaa olla jotain väärää ja viallista, ja transidentiteetin omaksuminen on ratkaisu kaikkeen kipuiluun. Kuinka moni herkkä homo- ja lesbonuori on jo ehtinyt langeta tähän transaktivistien kusetukseen, omaksunut transidentiteetin päätäpahkaa ja kenties jo ehtinyt muokata tervettä kehoaan peruuttamattomasti? Vain, koska tämän suomeksi sanottuna aivan vitun homofobisen liikehdinnän sinipunavalkoraitaisia lippuja heiluttelevat sinitukkaiset, leikkausarpiset airuet uskottelivat heille niin.

Summa summarum:
Elämässä on tiettyjä realiteetteja, jotka on lopulta vain hyväksyttävä, vaikka kuinka kipeää tekisi. Naiskehoinen ihminen ei voi koskaan tulla homomieheksi ja olla homomies, koska se on yksinkertaisesti mahdotonta. Opetelkaa näkemään ja hyväksymään, että todellinen elämä ei ole sellaista kuin shounen-ai, yaoi ja transaktivistien propaganda antavat teidän ymmärtää.

14 kommenttia:

  1. Hienoa, että kirjoitat suoraan ja rehellisesti nyt jo todella järjettömät mittasuhteet saaneesta maailmanlaajuisesta ongelmasta, joka kaikessa sairaudessaan on valitettavasti uusi normaali nykyään.
    Itse olen heteronainen ja seurannut keskustelua enemmän siltä kannalta, miten tämä vaarallinen kultti vaikuttaa naisten oikeuksiin ja turvallisuuteen ja miten nuoria lesbonaisia aivan järkyttävällä tavalla painostetaan ja kyykytetään " lesbotransnaisten" eli heteroseksuaalisten miesten taholta. Kunpa yhä useampi ihminen heräisi puhumaan ja vastustamaan tätä mielipuolisuutta. Kiitos hyvin kirjoitetusta ja ajatuksia herättävästä blogista.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi:
    Kiitos palautteesta. :) Ei tässä enää vaan voi olla hiljaa, tämä nykymeno on niin sairaalloisen älytöntä. Jos kukaan ei pistä vastaan, niin hulluus vain jatkaa leviämistään. Koko LGBT-skene on TÄYSIN irtaantunut siitä, mitä se alun perin oli.

    Transaktivismin negatiivinen vaikutus naisten oikeuksiin on massiivinen aihe, josta pitäisi puhua yhteiskunnallisesti paljon enemmän ja avoimemmin kuin nykyään. Nykymeininki on sitä, että transaktivistit dominoivat ja kontrolloivat koko sukupuolikeskustelua koko läntisessä maailmassa ja kaikki mahdollinen (täysin asiallinen ja tyhjentävästi perusteltukin) kritiikki huudetaan sammuksiin transfobiana ja "terffeilynä". On käsittämätöntä, miten jokaista tämän maailman ihmistä lihan ja veren tasolla koskettava asia on väännetty nykyisenlaiseksi poliittisesti räjähdysherkäksi asiaksi, josta saa puhua vain transaktivistien asettamilla säännöillä, ja muut vaietkoot seurakunnassa.

    Monethan ovat puhuneet siitä, että transaktivismi on homofobian uusi muoto. Erityisesti tuo lesbojen systemaattinen vainoaminen transyhteisön taholta on täysin järkyttävää ja sille olisi pitänyt laittaa totaalinen stoppi jo kauan sitten. Lesbojen kiusaamiseen verrattuna tämä meidän homppeleiden häiriköiminen on vielä pientä (niin epämiellyttävää kuin se on sekin). Kirjoitan tästä lesbojen vainoamisesta myöhemmin ihan oman postauksensa.

    VastaaPoista
  3. Sametti: Moi! :D Olen seurannut sinun blogiasi tiiviisti jo kahden vuoden ajan, timanttista ja inspiroivaa settiä sinulla aina. Olen välillä käynyt anonyymina kommentoimassakin. Osin juuri sinun inspiroimanasi päädyin lopulta laittamaan omankin blogin pystyyn.

    VastaaPoista
  4. (Onko täällä kommenttien ennakkosensuuri vai kadotinko viestini...?)

    VastaaPoista
  5. mikotytt: Olen julkaissut kaikki minulle tähän mennessä tulleet kommentit. Ainoa kommenttipaneelissa nyt näkynyt kommenttisi on tuo kysymyksesi sulkeissa, joten ilmeisesti sitten kadotit jonkin toisen...? :(

    (Minulla on siis kommenttien modaus päällä, eli kaikki kommentit tulevat minulle ensin hyväksytettäviksi ennen kuin ne näkyvät muille. Haluan tällä varmistaa sen, etteivät trollit pääse tänne temmeltämään.)

    VastaaPoista
  6. Olet siis homomies, ja sitä mieltä, että biologinen sukupuoli ei muutu, millään määrällä leikkauksia tai hormonihoitoja. Jos transmies et voisi olla transmiehen kanssa yhdessä, koska hän on yhä ja edelleen mielestäsi nainen, voisitko tuntea romanttista / seksuaalista vetoa genitaalikirurgian läpikäyneeseen transnaiseen, vai suljetaanko heidät jopa näistä biologisista sukupuolistaan ulkopuolelle leikkausten vuoksi? Ja jos kyllä, pitäisikö kaikki transihmiset siis hylätä kaikkien romanttisten ja seksuaalista suhteiden ulkopuolelle, sillä uskon toki, että heteroiden joukosta löytyy samoin ajattelevia. Ihan vain mietin.

    VastaaPoista
  7. "Olet siis homomies, ja sitä mieltä, että biologinen sukupuoli ei muutu, millään määrällä leikkauksia tai hormonihoitoja."

    Minä en "ole sitä mieltä", että biologinen sukupuoli ei muutu millään määrällä leikkauksia tai hormonihoitoja. Se, ettei biologinen sukupuoli muutu hormoneilla ja leikkauksilla, on yksinkertaisesti fakta, jonka pätemiseen samaa tai eri mieltä oleminen ei vaikuta yhtään mitenkään. Ylipäätään koko transsukupuolisuuden pointti on se, että henkilö ei koe olevansa oikeassa biologisessa sukupuolessa ja oikeanlaisessa kehossa, ja hänen dysforiansa syntyy juuri halusta ja tarpeesta tulla niin pitkälti vastakkaisen sukupuolen yksilöksi kuin mahdollista. (Tämä on täysin eri asia kuin viime vuosina esiin marssitettu "muunsukupuolisuus", jossa henkilö (ymmärtääkseni) kokee jonkinlaista yleistä kehohämmennystä ja haluaa tyyliin joitakin kehonmuokkaushoitoja tullakseen joksikin ihmeen sukupuolten välimuodoksi. Olen yrittänyt lukea muunsukupuolisuudesta eri lähteistä ja minulla ei ole vieläkään minkäänlaista käsitystä, mitä he oikein varsinaisesti kokevat tai eivät koe olevansa. Tällä muunsukupuolisuusilmiöllä ei ole yhtään mitään tekemistä varsinaisen "aidon" transsukupuolisuuden kanssa, jossa henkilö kokee olevansa nimenomaan vastakkaista sukupuolta kuin hänen biologiansa osoittaa ja haluaa tulla vastakkaisen sukupuolen yksilöksi.) Sellainen transsukupuolinen, jolla on kaikki muumit laaksossa, YMMÄRTÄÄ sen että se hänen biologinen sukupuolensa ei muutu miksikään vaikka hän kävisi kaikki mahdolliset transhoidot lävitse, ja lähtee koko protokollaan tietoisena siitä, että hän on ja pysyy ikuisesti biologisen sukupuolensa edustajana, mutta voi transhoidot läpikäytyään tulla sosiaalisesti, yhteiskunnallisesti ja Suomessa jopa juridisesti kohdatuksi vastakkaisen sukupuolen yksilönä. Tämä on parasta, mihin fyysinen todellisuus voi venyä, ja tervejärkinen transsukupuolinen ymmärtää tämän ennen hoitojen aloittamista, hoitoihin hakeutuessaan ja hoitojen jälkeen. Nämä nykyiset äänekkäät trans-, queer- ja muunsukupuolisuusaktivistit eivät ole yhtään millään tasolla tervejärkisiä yksilöitä. He ovat vain yksinkertaisesti ihan helvetin sekaisin ja ulostuloistaan ja yleisestä käytöksestään päätellen erittäin mielenterveysongelmaista sakkia. Kukaan tervejärkinen transsukupuolinen (tai kukaan ylipäätään) ei pidä yhteiskunnassa noin jumalatonta mekkalaa itsestään ja erikoisidentiteetistään. Jos haluat tutustua tervejärkisiin transsukupuolisiin, niin tsiigaa alkajaisiksi esim. Blaire Whiten videoita YouTubesta.

    Blaire kommentoi viime vuonna (19.12.2019) Twitterissä näin: "Biological sex exists. Without it, there is no such thing as being trans." Joku vastasi Blairelle: "Which makes trying to erase the definition or even existence of biological sex the transphobic act. You are literally negating the existence of trans people by doing so." Blaire: "The people who make this argument are too stupid to understand they are completely invalidating trans people. Real trans people are not scientifically illiterate - we are VERY aware of our biological sex which is the entire point of transitioning."

    "Jos transmies et voisi olla transmiehen kanssa yhdessä, koska hän on yhä ja edelleen mielestäsi nainen, voisitko tuntea romanttista / seksuaalista vetoa genitaalikirurgian läpikäyneeseen transnaiseen..."

    Transnainen on biologinen mies, joka tekee kaiken voitavansa tullakseen niin "vähän" mieheksi ja niin paljon (trans)naiseksi kuin mahdollista. Miksi minä, miehistä kiinnostunut mies, tuntisin transnaista kohtaan romanttista ja/tai seksuaalista vetoa?

    VastaaPoista
  8. "...vai suljetaanko heidät jopa näistä biologisista sukupuolistaan ulkopuolelle leikkausten vuoksi?"

    Heidän biologinen sukupuolensa ei muutu millään määrällä leikkauksia. Hoidot aikaansaavat sen, että henkilö ei enää ulkoiselta olemukseltaan muistuta biologisen sukupuolensa yksilöä vaan muut ihmiset tulkitsevat hänet ulkomuotonsa perusteella vastakkaisen sukupuolen yksilöksi. Juuri tähän transsukupuolinen pyrkiikin.

    "Ja jos kyllä, pitäisikö kaikki transihmiset siis hylätä kaikkien romanttisten ja seksuaalista suhteiden ulkopuolelle?"

    No ei helvetissä pitäisi enkä ole missään vaiheessa sekuntiakaan ajatellut tai missään väittänyt niin. Transsukupuolisilla on aivan samanlainen oikeus hakea itselleen romanttista ja seksuaalista seuraa kuin kenellä tahansa muillakin. Uskon, että aivan kaikille fenotyypeille löytyy kysyntää. Minä yritän tässä alleviivata sitä, että sinun tulee pariutumismarkkinoilla olla rehellinen siitä, kuka ja mikä olet, jotta itse löydät juuri sinulle oikeanlaiset ihmiset ja sinulle oikeanlaiset ihmiset löytävät sinut. Kenelläkään ei ole oikeutta vaatia muita pitämään itseään jonakin sellaisena, mitä ei ole ja kohtelemaan häntä sen mukaisesti, VARSINKAAN romanttisissa ja seksuaalisissa asioissa. En ymmärrä, mitä transaktivistit yrittävät saavuttaa sillä, että koettavat suomeksi sanottuna kusettaa ihmiset seukkaamaan ja sekstaamaan kanssaan, ja syyllistävät torjutuiksi tullessaan torjujia "transfobiasta". (Tämän ajatteleminenkin saa minut kuolemaan myötähäpeään.) Transsukupuolisuus ei ole tästä mikään poikkeus. Mies on eri asia kuin transmies ja nainen on eri asia kuin transnainen. Nimenomaan pariutumismarkkinoilla tällä on ERITTÄIN PALJON merkitystä. On täysin OK olla transmies tai transnainen, mutta ole nyt jumalauta rehellinen transtaustastasi muille ihmisille ja hyväksy se, että on ihmisiä, jotka eivät koe sinua transsukupuolisuutesi takia haluttavana tai viehättävänä eli suomeksi sanottuna että on ihmisiä, jotka eivät halua panna juuri sinua. Jos olet miehistä kiinnostunut transmies ja lähestyt homoseksuaalista miestä iskemistarkoituksissa väittäen olevasi "homomies", sinä a) et ole rehellinen itsellesi etkä sille toiselle eli suomeksi sanottuna valehtelet b) ylität toisen ihmisen seksuaalisen itsemääräämisoikeuden rajat ja pyrit myös rikkomaan hänen seksuaalisen koskemattomuutensa rajat (pahimmillaan joku voisi kokea tulleensa raiskausyrityksen kohteeksi) ja c) järjestät itse itsesi tilanteeseen, jossa tulet lähes täydellä varmuudella hylätyksi. Ja se on silloin täysin omaa syytäsi, ei yhteiskunnan transfobian.

    Ja jos nyt puhumme ihan yleisellä tasolla, niin kenelläkään ei ole oikeutta vaatia keneltäkään toiselta läheisyyttä, seksuaalista kanssakäymistä tai romanttista kiinnostumista millään verukkeella. Jos yrität huijaamalla saada itsellesi romanttista tai seksuaalista seuraa, niin ota ainakin sitten vastuu seurauksista, jos (kun) ne eivät olekaan sinun kannaltasi toivotunlaisia. Elämä nyt vaan ei ole sellaista, että aina saisi kaiken minkä haluaa.

    VastaaPoista
  9. "Jos joku olisi kymmenen vuotta sitten sanonut minulle, että herran vuonna 2020 näin taivaallisen päivänselviä juttuja täytyy vääntää ihmisille rautalangasta, en olisi ikimaailmassa uskonut, vaan olisin nauranut makeasti hulvattomalle sutkaukselle. "

    Hahah siis juuri tätä olen miettinyt. Sitten jos mentäisiin vielä vähän enemmän ajassa taaksepäin, transhoidot kuulostaisivat kyllä niin uskomattoman absurdilta asialta että tuskin kukaan edes uskoisi että tämä on ihan normihommaa meidän aikana.

    VastaaPoista
  10. "Sitten jos mentäisiin vielä vähän enemmän ajassa taaksepäin, transhoidot kuulostaisivat kyllä niin uskomattoman absurdilta asialta että tuskin kukaan edes uskoisi että tämä on ihan normihommaa meidän aikana."

    Minulla on pyörinyt välillä sellainenkin mielessä, että tämä transsekoilu on vasta ns. alkusoittoa. Pharmalla on ihan varmasti kaikenlaista suunnitteilla tähän liittyen (eivät he muuten niin hanakasti olisi tässä transsupernovassa mukana). Kun "trans" on saatu normalisoitua, alkaa putkahdella uusia medikalisaatiota edellyttäviä erikoisidentiteettejä ja niihin liittyvää ihmisoikeusmölinää. Just wait.

    VastaaPoista
  11. On suunnaton helpotus nähdä viimeinkin, viimeinkin, toisen homomiehen tykittelevän gender-ideologian nurinkurisuudesta tähän malliin. Se, miten homomiesten gender-kriittinen kirjoittelu lymyää jossain Redditin moderoimattomissa gay-ryhmissä, mutta niiden ulkopuolella siitä ei näy merkkiäkään, kertoo omalta osaltaan siitä suunnattomasta paineesta, jonka alla me elämme. Tilanne on todella järkyttävä. Aiheita, joista voisi kirjoittaa blogeja ovat esimerkiksi konservatismin ja gender-ideologian yhteys (Iranin valtio rahoittaa sukupuolenkorjaushoitoja homomiehille) ja englanninkielisen homolehdistön kaappaaminen gender-ideologian palvelukseen (vinkkejä homomiehille transmiesten deittailuun ja miehen vaginan stimuloimiseen). -Olavi

    VastaaPoista
  12. "On suunnaton helpotus nähdä viimeinkin, viimeinkin, toisen homomiehen tykittelevän gender-ideologian nurinkurisuudesta tähän malliin."

    Olen itsekin ihmetellyt, miksi homomiehet ovat hiljaa. Ajattelin sitten, että kun ei kerran kukaan muu turpaansa avaa, niin minä avaan.

    "...kertoo omalta osaltaan siitä suunnattomasta paineesta, jonka alla me elämme."

    Yeah. On kammottavaa, että meidän oletetaan nyt yhtäkkiä ilomielin alkavan heterosuhteisiin transidentifioituvien kanssa, koska trans women are women ja trans men are men. Jos vastustamme, meidät leimataan heti ties miksi transmisogynisteiksi ja foobikoiksi yms. Homoseksuaalisuus on tehty kokonaan olemattomaksi.

    "Tilanne on todella järkyttävä."

    On. Kaikkein eniten ihmettelen sitä, miksi koko muu yhteiskunta antaa tämän tapahtua. Homofobia ei ole kadonnut mihinkään, se on vain muuttanut muotoaan. Meidät on kerta kaikkiaan päätetty eheyttää ulos suuntautumisestamme, ja nyt se tapahtuu niin, että sukupuoliepätyypilliset lapset "transiutetaan" ja jengi hormonalisoi ja leikkelee itseään saadakseen meidät manipuloitua ulos suuntautumisestamme ja ryhtymään heterosuhteisiin kanssaan.

    *ottaa esiin megafonin* FUCK OFF.

    "Aiheita, joista voisi kirjoittaa blogeja ovat esimerkiksi konservatismin ja gender-ideologian yhteys (Iranin valtio rahoittaa sukupuolenkorjaushoitoja homomiehille) ja englanninkielisen homolehdistön kaappaaminen gender-ideologian palvelukseen (vinkkejä homomiehille transmiesten deittailuun ja miehen vaginan stimuloimiseen)."

    Laitan korvan taakse. :) Olen jo aiemmin tiiraillut monttu auki jotain transmiehille kirjoitettuja "homoseksioppaita". Voisin yhdestä löytämästäni oppaasta kirjoittaa jossain kohtaa pienen analyysin, kunhan ehdin.

    VastaaPoista
  13. "Aiheita, joista voisi kirjoittaa blogeja ovat esimerkiksi konservatismin ja gender-ideologian yhteys --"

    Sivusta huudeltava, että mielestäni konservativismilla ja genderideologialla EI ole yhteyttä. Tietysti voi ajatella, että konservatiivisuuden merkitykset vaihtelevat voimakkaastikin ajallisesti ja kulttuurisesti, mutta esimerkiksi Iranissa on kyse puhtaasti islamilaisesta uskonnollisesta fundamentalismista, jota ei missään nimessä pidä edes käsitteiden tasolla mennä sotkemaan konservativismiin. Konservativismi poliittisena filosofiana on länsimainen. Väittäisin, että konservativismi nykyään on transideologian vastainen ja puolustaa perustavanlaatuisia länsimaisia arvoja, kuten sananvapautta, mitä genderideologia tietenkin vastustaa. Toki länsimaissakin voi olla esimerkiksi konservatiivisiksi luokiteltavia uskonnollisia yhteisöjä, joille trans"heterous" voi olla hyväksyttävämpää kuin homous. Mutta tällöinkin puhuisin ennemmin uskonnollisesta fundamentalismista kuin konservativismista. Käsitteellistä tarkkuutta ja älyllistä rehellisyyttä kehiin, kiitos! Genderideologian voimallisimmat ja näkyvimmät kriitikot ovat konservatiiveja, joten on hölynpölyä väittää, että genderideologialla ja konservativismilla olisi jokin yhteys.

    VastaaPoista

HUOM! Jos blogitekstissä on yli 200 kommenttia, klikkaa kommenttiketjun alalaidasta Lataa lisää..., niin saat kaikki kommentit näkyviin.

Kommenttikenttä on moderoitu: kommentit näkyvät, kun olen tarkistanut ja hyväksynyt ne.

Blogin kommenttikenttä on naisille, LHB-ihmisille, TERFeille ja genderkriittisille turvallinen tila. Täällä saa vapaasti esittää ajatuksiaan, kertoa huolistaan, keskustella muiden kommentoijien kanssa, puhua myös muista kuin tekstin varsinaisesta aiheesta ja jakaa linkkejä yms. relevanttia tietoa. Kaikkia minun näkemyksiäni saa kritisoida, kunhan muistat perustella. Vihapuhetta, tarkoitushakuista provosointia (sealioning), turhanpäiväistä mussutusta ilman perusteluja tai yksityishenkilöiden suoria henkilötietoja sisältäviä kommentteja ei julkaista.

Kymmenen klikatuinta tekstiä