tiistai 3. tammikuuta 2023

Transien käsityksiä naiseudesta (osa 1) (+ Non-Bonery 90-117)

Morjens vain. Vuosi 2023 hyrähtänyt käyntiin, uudet kujeet ja silleen. Tarkastellaanpa tänään hieman Drag Queen Story Hour -tapahtumien funktiota ja niiden siivittämänä transien käsityksiä naiseudesta heidän omien kuvaustensa perusteella. Tuli taas sen verran iljettäviä kuvakaappauksia vastaan aiheeseen liittyen, että pakko laittaa ne jakoon pienen analyysin kera.

/edit perjantaina 13.1. (Iik!) Kommenteissa keskustelua ajankohtaisesta translakiuudistuksesta ja sen ongelmista yms.

/edit maanantaina 23.1. Kahdensadan kommentin rajapyykki täyttyi tähän merkintään, klikkaa sivun alalaidasta Lataa lisää... saadaksesi kaikki kommentit näkyviin.

/edit sunnuntaina 4.2.2024
Tässä osa 2.

Ei mennä tänään vielä tarkemmin Dylan Mulvaneyhyn (alla), jonka girlhood-hourailut ja tyttölarppailut ovat muutamassa kuukaudessa keränneet Tiktokissa miljoonayleisön. Palataan Dylanin toilailuihin myöhemmin. Mutta kaikki naiset, jotka luette tätä: kuinka moni teistä on joskus katsellut tamponia Dylanin tavoin, niin kuin olisi juuri löytänyt kauan kadoksissa olleen sielunkumppaninsa?


Ihan alkajaisiksi kuitenkin: ohessa teille vielä yksi setti näitä Tatsuya Ishidan Tatsuya Ishida Non-Bonery-sarjiksia. Aiemmat stripit ilmestymisjärjestyksessä: 123.

Ishida julkaisee tähän sarjaan stripin joka päivä Twitter-tilillään, mutta en jatkossa julkaise niitä enää täällä, kyseessä kun ei kuitenkaan ole oma tuotantoni ja Ishidalla ei näköjään ole aikomusta päättää sarjaa ihan piakkoin. Voitte itse käydä Ishidan Twitter-tililtä lukemassa näitä jatkossa, jos kiinnostaa. Meinasin jättää jo nämä julkaisematta, mutta kun olin jo ehtinyt nyhrätä ne tänne tekstieditoriin, niin menköön.

Tässä vielä lopuksi muutama osuva irtopala joulukuulta:

Woke Factory


Nämä saivat minut nauramaan:


Ishida on erinomaisen hauskasti upottanut noihin strippeihin viimeaikaisia transien tempauksia, esim. Dylan Mulvaneyn Tiktok-tyttöilyt, Lia Thomas yms. transleidiurheiljat, tuo joku missikisat voittanut pullataikinatransleidi (jonka nimeä en muista) ja aivan täysi creep Jeffrey Marsh, joka tekee lapsille suunnattuja Tiktokeja ja muuta somesisältöä. Oletteko sattumalta nähneet hänen videoitaan? Niitä löytyy YouTubesta jonkin verran, katsokaa hänen kanavaltaan sitä Shorts-osastoa. Meikattu ja naisten vaatteisiin sonnustautunut Marsh keikistelee ja kiemurtelee videoilla, tuijottaa rävähtämättömin silmin kameraan ja selittelee hyväilevällä, venyttelevällä ja hyytävällä äänellä kaikkea omituista gendershittiä, että biologista sukupuolta ei ole olemassakaan tai sitä on hyvin vaikea tyhjentävästi määritellä, transihmisten tarpeet ovat aina muiden ihmisten tarpeita tärkeimpiä (remember to always center the trans person), lapsille tekee hyvää nähdä ja seurata LGBTQIA-ihmisten elämää, koska se on täydellistä ja ihanaa ja kaunista, lasten ja nuorten kannattaa hylätä transfobiset sukulaiset ja liittyä transien glitterperheeseen (glitter family). Eli aivan täysi groomaaja ja sekopää, jota ei pidä päästää lasten ja nuorten lähellekään missään olosuhteissa.

Mietiskelin eilen ja tänään, mitäköhän tuoretta kauhua transeilla on suunnitteilla maailman ja ihmisten varalle tänä vuonna. Minulle ei oikein ole valjennut, minkä ihmeen takia transit haluavat tulla yhdistetyiksi noihin groomaajiin, joihin lukeutuvat Marshin tapaisten kyykäärmeiden ohella kaiken maailman dragqueenit satutuokioineen. Kyseisillä sirkuspelleillä on omat kotisivutkin nykyään, myös Wikipedia-artikkeli löytyy. Tuolla kotisivuilla lukee mm. seuraavaa:

It’s just what it sounds like! Storytellers using the art of drag to read books to kids in libraries, schools, and bookstores. Dragqueen Story Hour captures the imagination and play of the gender fluidity of childhood and gives kids glamorous, positive, and unabashedly queer role models. In spaces like this, kids are able to see people who defy rigid gender restrictions and imagine a world where everyone can be their authentic selves!

Dragista puhumista taiteena, queer-roolimalleja, sukupuolen fluiditeettia ja omana, autenttisena itsenä olemista, blaa blaa, lässyn lässyn, samoja virsiähän nämä kaikki koko ajan toistelevat. Puolustuskyvyttömien ja kritiikittömien lasten aivopeseminen gender-, queer- ja transshittiin aloitetaan tosiaan jo päiväkoti-iässä siellä, minne nämä hyypiöt jalallaan astuvat.

Wokevanhemmille (varsinkin äideille ja varsinkin Transhausen-äideille) tuntuu olevan aivan ylittämättömän elintärkeä asia saada penskansa noihin tilaisuuksiin ihan vain osoittaakseen, miten hirvittävän suvaitsevaisia ja avomielisiä kasvattajia he ovatkaan ja miten kaikkien identiteettejä tässä nyt syleillen hyväksytään ja arvostetaan. Jotenkin luulisi, että lapset olisivat noissa tilaisuuksissa aivan kauhuissaan: useimmista lapsista naamioituneet aikuiset ovat pelottavia ja aiheuttavat suurta turvattomuuden tunnetta. Osittain juuri tähänhän perustuu mm. pellepelko (koulrofobia) ihan tutkimustenkin mukaan: pelle on olevinaan hauska ja iloinen ja on maskeerattu sellaiseksi ylikorostetusti, mutta kukaan ei voi todellisuudessa olla varma pellen naamion taakse kätkeytyvistä todellisista intentioista, eli onko kyseessä kiltti ja hassu setä vai torahampainen Pennywise.


Siis sinänsähän on aivan OK ja suotavaakin opettaa lapsille, että omaa persoonallisuuttaan ja identiteettiään saa ilmaista haluamallaan tavalla. Jos poika haluaa pukeutua tiaraan ja prinsessamekkoon ja karkeloida kukkaniityllä, niin annetaan hänen tehdä niin. (Minä olin juuri tällainen poika. Halusin pukeutua prinsessamekkoon ja pukeuduinkin, vaikka kaikki nauroivat minulle.) Jos tyttö inhoaa hameita, haluaa kiipeillä puissa shortseissa ja leikkiä pikkuautoilla ja vesipyssyillä, niin annetaan hänen tehdä niin. Mutta dragasiassa ei ole kyse viattomasta ja puhtoisesta suvaitsevaisuuteen kasvattamisesta vaan siinä on aina enemmän tai vähemmän seksuaalinen pohjavire. Useimmat dragartistit (joista lähes kaikki ovat miehiä) eivät pelkästään puolihuolimattoman viattomasti pukeudu silloin tällöin naisiksi vaan he saavat siitä pukeutumisesta seksuaalisia kiksejä ja mielihyvää, ja he ovat ajautuneet harjoittamaan dragia ylipäätään nimenomaan seksuaalisen mielihyvän motivoimina. Drag EI OLE pelkkää viatonta ja neutraalia performanssitaidetta. Minkä ihmeen takia päivänselvien fetisistien ja AGP-keikistelijöiden täytyy saada itselleen pienistä lapsista koostuva yleisö, vaikka kuinka muka ovatkin esittävinään, että tässä nyt viattomasti luetaan jotain olin poika nimeltä Päivi -satuja ja saarnataan suvaitsevaisuudesta ja kaikkien hyväksymisestä? Mikä muu siinä voi olla motiivina kuin lasten täydellinen hämmentäminen ja mahdollisimman varhainen rekryäminen mukaan transkulttiin?

(Tässä on video, jolla tähän asiaan kriittisesti suhtautuva dragartisti Kitty Demure avautuu vanhemmille siitä, minkä takia he raahaavat lapsiaan noihin tapahtumiin, tässä tapauksessa varsinaiseen dragshow'hun.)

Ja miten se ylipäätään edistää jotain sukupuolen ilmaisun suvaitsemista, että juuri nuo dragsekopäät ovat eturintamassa aiheesta julistamassa? Drag on irvokkaalla tavalla äärimmilleen vietyä naiskarikatyyrien esittämistä. Drag on syntynyt alun perin siinä viitekehyksessä, että koska teattereihin päästettiin tiettynä aikana näyttelijöiksi ainoastaan miehiä, niin miesten piti näytellä myös naisten roolit. Naiseus ei ole sitä, miten nuo nykyiset dragartistit eli sirkuspellet sitä (mukamas omasta mielestään progressiivisella tavalla) representoivat.

Miettikääpä, jos Tom of Finland -tyylisiin nahkakostyymeihin pukeutuneet homomiehet yhtäkkiä järjestäytyisivät ja alkaisivat esittää päiväkoteihin ja kouluihin tarjouksia, että tulisivat mielellään "lukemaan satuja pienille pojille". Sitten he ilmestyisivät paikalle pamppuja ja ruoskia heilutellen ja pup-naamareihin sonnustautuneet paidattomat miehet talutushihnoissa kontaten, että no niin pojat, nyt luetaan satuja, tui tui. Mikä olisi yleinen reaktio? En ole ikinä kuullut puolella sanallakaan mainitun, että homomiehet olisivat tehneet missään mitään tämän tapaistakaan, VAIKKA homomiehiin onkin vuosikymmenten ajan erittäin sitkeästi liitetty inhottava pedarileima, jonka purkamiseksi homomiehet ovat joutuneet tekemään ihan jäätävän työn; siis sen osoittamiseksi ja laajemmaksi tietoistamiseksi, että miesten homoseksuaalisuus ei ole alaikäisiin vaan toisiin aikuisiin miehiin kohdistuvaa seksuaalista kiinnostusta. Homoseksuaalisuus on myös TÄYSIN eri asia kuin transsukupuolisuus, muunsukupuolisuus, sukupuoli-identiteetti, genderit ja kaikki muu transien sekoiluun liittyvä. Homoja syyllistetään jo nyt transien aiheuttamista vahingoista ja yleisestä perseilystä (se slippery slope -argumentti).

Palatakseni vielä noihin aiemmin mainittuihin dragartistien seksuaalisiin mielihyviin ja fetisseihin sun muihin; selityksissäni näistä asioista ei ole kyse mistään minun arvailustani. Olen perehtynyt aiheeseen mm. lukemalla transien itsensä kuvauksia omasta transidentifioitumisestaan ja siihen vaikuttavista motiiveista (tai piilomotiiveista). Mitä tulee transidentifioituviin miehiin, niin heillä nuo motiivit ovat äärettömän usein nimenomaan voimakkaan seksuaalisesti värittyneitä; he itse myös tiedostavat asian ja puhuvat siitä avoimesti, vaikka saattavatkin tuohtua siitä, kun puhutaan esim. aytogynefiliasta ja liitetään heidät siihen käsitteeseen. Jostain syystä autogynefiilit eivät itse pidä siitä, että heitä sanotaan autogynefiileiksi, varsinkin jos on kyseessä joku pahemmanlaatuinen TWAW-meuhkaaja. (It's ma'am!)

Mitä ovat transien käsitykset naiseudesta ja siitä, kuka ja mikä nainen on? Puhun nyt nimenomaan transidentifioituvista miehistä, joiden maailmankuva ja oleminen on jo kategorisesti aivan toisenlaista kuin miten transidentifioituvat naiset aiheesta puhuvat ja miten he asian kokevat.

Tässä viisi suoraa lainausta neljältä transidentifioituvalta mieheltä, jotka ovat julkisesti puhuneet omasta transidentifioitumisestaan ja siihen liittyvistä seksuaalisista tai pornografisista motiiveista. Varautukaa oksennuspussin tai roskakorin kanssa, lainaukset ovat todella kuvottavia (joskin juuri siinä mielessä hyvin kuvaavia).


Andrea Long Chu tässä (yllä) esittää, miten se mielletään pornografiaksi, kun itsellä on jokin objekti, mutta tosiasiassa oletkin se objekti itse; niinpä objektina oleminen on naiseuden ilmaisun perimmäinen tapaAndrean mielestä pannuksi tuleminen tekee ihmisen naiseksi, koska pantavana oleminen on sitä, mitä nainen on.

Andrea jatkaa (alla) hengentuotoksiaan kuvailemalla, miten sissynä oleminen tarkoittaa oman mielensä menettämistä. Sissy on pornoslangia ja tarkoittaa feminiinisesti itseään ilmaisevaa miestä/poikaa (tosin naisetkin voivat esiintyä sissyinä), joka alistuu miehelle ja kyrvälle ja miehen tarpeiden täyttämiselle täydellisesti. Jos aiheeseen liittyvä pornokuvasto kiinnostaa, niin etsikää joltain pornosivustolta hakusanalla sissy hypno, niin saatte aika nopeasti käsityksen, mistä siinä on kyse. (Ilmeisistä syistä en jaa kyseistä video- tai kuvamateriaalia sellaisenaan tänne blogiin.)


Andrea jatkaa: Tekninen termi tässä asiayhteydessä on "bimbofikaatio". Otteissa yleensä opastetaan katsojia antautumaan omaehtoisesti hypnoottisuudelle, aivopesulle, aivojen sulamiselle, tyhmenemiselle ja muille keinoille, joilla ammentaa intelligenssiä ihmisestä pois. "Miksi pidät bimbona olemisen konseptista?" kysyy eräs käyttäjä.

GIF-animaatioissa useimmiten nähtävät eleet liittyvät useimmiten vapaan tahdon evakuaatioon: läkähtyneet kasvot, värisevät jalat, ympärikääntyneet silmät. Jopa GIF-formaatti itsessään kommunikoi tätä: ikään kuin linko, joka tislaa naiseutta sen paljaimpaan olemukseen – avoin suu, odottava persereikä, tyhjät, tyhjät silmät.

Sissypornon ansiosta minusta tuli trans.

Joko lentää laatta, ystäväiset?

Sitten meillä on muuan akateemikko ja queerteoreetikko, Grace Lavery nimeltään, joka tässä katkelmassa avaa ajatteluaan. Siinä, että tulee kohdelluksi miesten taholta paskamaisesti, on itsessään jotain todella affirmoivaa. Se on kuin riemun kirkaisu rintani syvimmästä luolasta. Siinä, että on rehellisen, peittelemättömän seksismin uhri, on ilahduttavaa ja piristävää elinvoimaa.


Kolmas tähtemme on muunsukupuoliseksi identifioituva they/them-heebo nimeltään Jacob Tobia, joka on kunnostautunut LGBTQIA-aktivismin saralla myös mm. kirjailijana, tuottajana ja TV-juontajana. Muistan Tobian myös selitelleen paljon noita sissyjuttuja (hän on kirjoittanut aiheesta kirjankin) ja useissa yhteyksissä sellaista, että häntä turhauttaa valtavasti, koska hän haluaisi tulla kohdelluksi miesten taholta esineellistävästi ja objektifikaatiolla, mutta kuulemma miehet eivät kiinnitä häneen ravintoloissa ja vastaavissa paikoissa mitään huomiota. Tässäkin captionissa hän sivuaa aihetta.

Tobia avaa ajatteluaan seuraavasti: Naisia ympäri maailman on kohdeltu seksuaalisina objekteina. Mutta jos kerran seksuaalinen objektifikaatio on kategorisesti niin kamalaa, niin minkä vuoksi himoitsen sitä niin pahasti? Haluan olla seksuaalisesti objektifioitu. Ajatus siitä, että tuleminen nähdyksi 'seksiobjektina' olisi universaalisti paha asia, on aivan liian yksinkertainen, kuten muutkin feminismin periaatteet.

Ja neljäntenä vielä kauno- ja tietokirjailija Juno Dawson, transidentifioituva homomies, jakaa meille uljasta viisauttaan ja elämänkokemustensa meheviä hedelmiä.


Maailmassa on paljon homomiehiä, jotka ovat homoja lohdutuspalkintona, koska he eivät voineet olla naisia. Tämä oli ehdottoman totta ainakin minulle.

Näitä olisi enemmänkin, mutta teen vaikka jatko-osan myöhemmin.

No niin, transit ovat puhuneet. Blank, blank eyes. Odottava persereikä, verestävät silmät, rajusti pantavana oleminen. Alistuva, bimbofioitu sissylutka. Miesten paskamaista kohtelua, joka affirmoi ja validoi (trans)naiseuden kokemusta. Peittelemättömäntä seksismin kohteena olemista, halusi tai ei, ja siitä koituva ihastuttavan autuas elinvoiman ja viriliteetin kokemus. Objektifikaatiota, objektina olemisen himoitsemista. Homomieheyttä lohdutuspalkintona.

Tällaisia ovat transidentifioituvien miesten käsitykset siitä, kuka ja mikä on nainen ja mitä on naiseus. Nainen on jotain, mitä alistetaan, bimbofioidaan ja nöyryytetään, ja sellaiseen asemaan nämä tyypit pyrkivät itsekin, koska se on heille aivan äärimmäinen fetissi. Näiden mielikuvien varaan he rakentavat omaa identiteettiään ja kuvittelevat nyt positioituneensa johonkin feminismin syvimpään ytimeen. He fetisoivat, glorifioivat ja mystifioivat naisten alisteista asemaa, oli alisteisuus sitten sosiaalista, kulttuurista tai seksuaalista, mutta varsinkin seksuaalista. He saavat kiksejä, validaatiota ja gendereuforiaa tullessaan kohdelluksi tavoilla, joihin liittyy fetissimäistä toiseuttamista, alleen painamista, alistamista, ahnaaksi, täyttymistä odottavaksi aukoksi pelkistämistä. Take that cock, you sissy whore.

Kuinka paljon vastaavia esimerkkejä täytyy kahlata lävitse todetakseen, miten äärimmäisen seksistinen, pornoistunut, fetisoitu ja autogynefiilinen käsitys näillä tyypeillä on siitä, mitä kaikkea heidän himoitsemansa naiseus ja naiseksi tuleminen heille edustaa? Ja miten nämä fetissihuuruissaan hourailevat hyypiöt kehtaavat julkisissa ulostuloissaan ja kirjoituksissaan esiintyä jonain naiseuden ylimpinä asiantuntijoina ja feminismin uranuurtajina? En tarkoita pelkästään näitä lainauksia vaan kaikkia mahdollisia muita vastaavia. Olen lueskellut viime päivinä sieltä täältä Juno Roche -nimisen transidentifioituvan miehen kirjaa Trans Power, jossa Roche selittää 256 sivun verran täysin samantyylistä fetissihuuruista horinaa omista transkokemuksistaan ja analysoi niitä yksityiskohtaisesti. Teksti on raskasta luettavaa; ikään kuin tekstimuotoon puettua masturbointia. Rochen eduksi sanottakoon, että hän ei ole aivan niin harhainen että kuvittelisi olevansa sama asia kuin nainen, ja hän hakee (jos nyt oikein käsitin) kumppanikseen nimenomaan toista transnaista, tai siis ainakin tuon kirjan kirjoittamisen aikoihin on hakenut. Eli ei vaikuta olevan skitso transbian, joka häärää lesbojen kimpussa validaatiota hakemassa ja genitaalifetisseistä karjumassa. Noh, en pysty kirjan osalta tämän tarkempaan analyysiin, kun olen lähinnä lehteillyt sitä ja lueskellut pätkiä satunnaisesti sieltä täältä.

Palatakseni vielä noihin dragartisteihin ja heidän "satutunteihinsa". Dragpiireissähän pyörii hyvin sekalaista sakkia kaiken kaikkiaan, mutta jos (ja kun) siellä aivan taatusti heiluu pilvin pimein noita transidentifioituvia miehiä, joiden käsitykset sukupuolista ja ennen kaikkea naiseudesta ovat äärimmäisellä tavalla seksuaalisesti ja fetissipohjaisesti määrittyneitä, niin millä perusteella juuri heidänlaistensa tulisi saada opettaa lapsille "satutunneilla" jotain genderfluidia, suvaitsevaisuutta, ilmaisunvapautta ja muuta sukupuolihuttua? Mitä heidän on tarkalleen ottaen tarkoitus näistä asioista lapsille ja heidän vanhemmilleen viestittää ja miksi?


On jotenkin aivan verrattoman ironista, että samaan aikaan kun Matt Walsh ja kumppanit väsäävät dokumentteja siitä, miten kukaan ei osaa määritellä mikä on nainen, niin noilla uhkeilla transleideillä kyllä tuntuu olevan aiheesta hyvinkin perinpohjainen, mietitty ja sisäistetty käsitys.

239 kommenttia:

  1. Youtubessa uusi videosarja lupaa:

    "Seitsemänosainen Trans Power! -sarja tuo esille uusia näkökulmia ja ääniä trans-aiheista, jotka ovat jääneet huomiotta valtamediassa."

    Videoissa kuitenkin esiintyvät vanhat tutut kuten Eeli, Valo, Kasper ja tämän videon Tanja Von Knorring, jonka sukupuolen lääkäri arpoi väärin:

    https://www.youtube.com/watch?v=Tuo1lZggGUI

    Ehkä ne uudet näkökulmat ja äänet on säästetty jäljellä oleviin videoihin? Nämä tyypithän ovat olleet suuna päänä joka mediassa ja saaneet täysin kritiikittä tuutata näkemyksiään. Huomiotta ovat jääneet itsemäärittelystä eri mieltä olevat transit, sekä naisten ja homoseksuaalien oikeuksien puolustajat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsoin nuo kaikki, vaikka tuskaa olikin. Näiden kolmen videon perusteella turha fantasioida yhtään mistään "uusista näkökulmista", kukaan noista kolmella videolla esiintyvästä ei sano yhtään mitään sellaista sukupuoliasioihin liittyen, mitä emme olisi jo kuulleet miljoonaa kertaa ennestään. Etenkin Amin tapauksessa on suorastaan häikäisevää, miten perinpohjaisesti hän (ja muut ikäisensä nuoret) on sisäistänyt intersektionaalisen feminismin maailmankuvan ja kaikki modernin genderismin ajatukset sukupuolesta. Eelin ja Vesinauriin pätkä on yksinomaan voimakasta myötähäpeää kirvoittava; koko haastattelun aikana kumpikaan heistä ei puhu mistään muuta kuin itsestään ja omista tarpeistaan. Kaikissa heidän selityksissään on minäsyleilevän pehmoinen ihanaa olla minä, ah -vire ja he myös koko ajan peesailevat ja tsemppailevat toisiaan hunajaisesti. Eelin ja Vesinauriin käsitys yhteiskunnallisesta aktivismista ja kansalaisvaikuttamisesta näyttää lähtevän kaikessa siitä, mitä yhteiskunta ja muut ihmiset voivat tehdä heidän hyväkseen, ei siitä, miten he itse yhteiskunnassa asemoituvat suhteessa muihin ja mitä he ehkä voisivat tehdä yhteiskunnan ja muiden ihmisten hyväksi. Transit ihan tosissaan kuvittelevat elävänsä jossain tyhjiössä, jossa kaikki heitä ympäröivät resurssit (muut ihmiset mukaan lukien) ovat valjastettavissa heidän omien tarpeidensa palvelemiseen ja tyydyttämiseen.

      Eeli selittelee jotain sellaista, että muunsukupuolisuus on hänelle "niin tärkee osa itteensä ja tosi kaunis ja erityinen ja hieno asia" ja että hän "ei ikinä haluaisi olla cissukupuolinen, et se ei oo niinku vaihtoehto, vaikea sanoa, ehkä se on tuonut semmoisen yhteisöllisyyden, sen yhteisön ja ystävät" jne. Näille moderneille genderisteille koko sukupuoliasiassa on kyse jostain mukavanlämpöiseen yhteisöön kuulumisesta, jossa kaikki leijutaan ja köllötellään pinkkisinisessä halilaatikossa ja yhdessä siellä hyväksymisfiilistellään ja hymistellään, miten ihanaa on olla erityinen genderspeshul ja "vihdoinkin oma itsensä", ei tarvitse olla tylsä ja ankea cissukupuolinen ja muuta vastaavaa lässytystä. "Fuck it, minä olen minä ja teen mitä haluan", selittää Vesinauris tuossa ääni väristen ja jatkaa: "Sillain, että niinkun, on tavallaan niinku luovuttanut sen suhteen, että pystyis jotenkin tavallaan jotenkin asettautumaan sellasiin yhteiskunnan normeihin, mitkä koskee sitä että miltä pitäis näyttää ja millanen pitäis olla ja millanen koko elämänkulun pitää olla, niin on ollut tosi helpottavaa irtautua niistä paineista." Minä minä minä. Ja Eelillä ihan sama meininki.

      Vesinauriilla on muuten uskomattoman kehno verbaalinen ulosanti. Hän puhuessaan selittelee jatkuvasti vain suoraan sitä, mitä hänen mieleensä sillä hetkellä juolahtaa (eli hänellä ei ole minkäänlaisia valmiiksi mietittyjä ja jäsenneltyjä täsmävastauksia), hän niinkuttaa yhtenään ja muutenkin hänen puheestaan 60 % koostuu täytesanojen toistelusta. Kaikki, mitä hän haastattelun aikana puhuu, on hänen oman itsensä ja kokemustensa pohdintaa ja märehtimistä. Vesinauris ei pärjäisi kovassa politiikassa, asiakeskeisessä keskustelussa tai väittelyssä minuuttiakaan, vaikka esiintyykin niin juhlavan itsevarmasti jonain sukupuolen moninaisuuden ja transoikeuksien ylimpänä asiantuntijana.

      Poista
    2. Laventeliveikkonen, enpä tiedä, onko paras idea käyttää ainoaa arvokasta elämäänsä näiden narsististen lätinöiden kuunteluun 😅

      Mä yritin katsoa Vesinaurista ja Eeliä, en pystynyt kuin ihan vähän. En ole nyt taas vähään aikaan seuraillut transjuttuja, joten olen saanut niihin todella paljon etäisyyttä ja ne ovat alkaneet tuntua tietyllä tapaa uusilta. Repesin ihan totaalisesti kun katsoin tätä uhkeaa speshul-kaksikko siinä viltillään istumassa. Ne värjätyt hiukset, tatuointiröpellysten täyttämä keho, septumit, kaikki. Musta alkoi tuntua kuin katsoisin jotain parodiaa. Mutta ei. Ehkä te saatte kiinni tästä mun repeämisen hetkestä :D

      Ajatelkaapa myös, että näiden ihmisten mielestä sorto on sitä, että muut ihmiset eivät nosta heitä kaiken olevaisen keskiöön, ajattele, toimi ja puhu JUURI kuten he haluavat. Shokkitukkapellet jotka yrittävät sanella koko maailmalle, kuinka olla. Aika mykistävää.

      Poista
    3. Tällainen turaus myös dream team vesinauris-eeliltä: "saa ottaa sen tilan... anteeksipyytelemättömästi!" Pardon my french, mutta mitä muuta te saatanan narsistiset urpot teette kuin otatte tilan jo olette täysin anteeksipyytelemättömiä?

      Milloin valtaväestön mitta tulee täyteen näiden urpojen märinää?

      Poista
    4. "Laventeliveikkonen, enpä tiedä, onko paras idea käyttää ainoaa arvokasta elämäänsä näiden narsististen lätinöiden kuunteluun."

      En käytä ainoaa arvokasta elämääni lätinöiden kuunteluun siksi, että sillä olisi minulle sinänsä viihdearvoa tai ettei minulla olisi muuta tekemistä vaan siksi, että transliikkeellä on ihan aitoa yhteiskunnallista vaikutusvaltaa, joka on todellinen uhka naisten, lasten ja homoseksuaalien oikeuksille. Sanotaan, että kannattaa pitää ystävät lähellä ja viholliset vielä lähempänä. Kannattaa olla tietoinen ja perillä siitä, missä mennään ja mitä vihollinen/vastapuoli ajattelee ja puhuu julkisesti, jotta voi olla heitä askeleen edellä. Koskaan ei tiedä, milloin päätyy tilanteeseen, jossa hankituista tiedoista on jotain hyötyä. Veikkaanpa, että jos esimerkiksi minä päätyisin kahdenkeskiseen väittelyyn Vesinauriin kanssa, niin murskaisin hänet verbaalisesti ja tiedollisesti muutamassa minuutissa. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun väittelen jonkun fundamentalistin kanssa ja hän on hetkessä alakynnessä, koska minuun ei voi vaikuttaa oman viiteryhmän valmiiksi opeteltuja vakimantroja toistelemalla.

      "Ajatelkaapa myös, että näiden ihmisten mielestä sorto on sitä, että muut ihmiset eivät nosta heitä kaiken olevaisen keskiöön, ajattele, toimi ja puhu JUURI kuten he haluavat."

      Transliike ja koko se ideologia ohjaa ihmisiä ajattelemaan, että heidän omat tunteensa ovat koko maailman keskipiste ja koko muun maailman ja yhteiskunnan täytyy järjestäytyä sellaiseksi, etteivät ne aiheuta heille negatiivisia tunnereaktioita. Tuo Vesinauriin ja Eelin haastattelu on tästä erinomainen esimerkki. Elämme niin pohjattomassa yltäkylläisyydessä, että meillä on varaa käydä keskustelua siitä, onko väärän pronominin tai puhuttelumuodon käyttäminen keskustelutilanteessa vahingossa murhaan verrattavaa väkivaltaa vai eikö ole. Silloin, kun ihmisillä on aikaa alkaa keksiä itselleen ongelmia tyhjästä ja ryhtyä kuvittelemaan olevansa syrjittyjä ja sorrettuja, olemme ylittäneet jonkin yltäkylläisyyden maagisen rajan. Näillä muusukitisijöillä ei voisi olla enää paremmat oltavat kuin heillä tällä hetkellä on, ja silti he keskittyvät käyttämään kaiken aikansa valittamiseen, neurooseissaan vellomiseen ja oman persereikänsä nuolemiseen.

      "Milloin valtaväestön mitta tulee täyteen näiden urpojen märinää?"

      En tiedä, mitä pitää tapahtua, että valtaväestöllä menee lopullisesti kuppi nurin ja he lyövät nyrkin pöytään, että nyt riittää. Iltarukouksissani anelen kosmisia voimia, että he antaisivat tämän jo tapahtua, että Gabriel puhaltaisi jo trumpettiin. Luulen, että lopullinen kosahtaminen tulee ainakin osittain liittymään siihen, kun transit alkavat vaatia heteroilta samaa kuin nyt homoilta ja lesboilta, eli että heterojen täytyy täytyy deittailla, paritua ja harrastaa seksiä transien kanssa, koska deittailusta ja seksistä kieltäytyminen transien kanssa on transfobiaa tms. Ehdoton enemmistö ihmisistä on perusheteroita, joiden kimppuun transit eivät vielä ole uskaltaneet kunnolla käydä. Mutta kyllä sekin päivä vielä koittaa. Kun he käyvät kunnolla heteromiesten kimppuun, niin johan alkaa rytistä.

      Poista
    5. Monien kohdalla se "kuppi nurin" meneminen tarkoittaa vain, että otetaan hiljalleen etäisyyttä koko liikkeeseen.

      Poista
    6. Joo on näistä hyvä olla perillä.
      Päädyin itse pienehköön keskusteluun näistä asioista vasta ja alkoi suorastaan naurattaa nämä gendermyönteisten niellyt "keskustelu" taidot. Jo pelkkä yhden vanhentuneen/väärän sanan käyttö ja kritisointi sellaisen vakavuudesta aiheuttaa näissä välittömästi valtavan ja vakavienkin syytösten tulvan. Miten yksittäisen ihmisen yhtään tulkittavissakaan olevat sanomiset kuulemma levittävät vihaa ja usuttavat kauhean joukon ulkopuolisia suoraan väkivaltaan kaikkia transihmisiä kohtaan, vaikka tämä yksittäinen ihminen ei sitä itse edes tiedostaisi ja liibalaaba :D

      Jotenkin sitä aina ehtii unohtaa, että nuo keinot ihan oikeasti on näillä käytössä ja niitä todellakin käytetään sumeilematta hyväkseen ihan missä ja milloin tahansa. Ja uppoaa, kuin veitsi voihin. Onneksi nykyään itseen ei tuollainen manipulointitaktiikka ja tekohuolestuminen ei syyllistytä ja tehoa tippaakaan, kun näistä taktiikoista on tietoinen.

      Että sinänsä joo kannattaa näitä seurailla ja muistaa.

      Poista
  2. "Trans the gay away!" Malliesimerkki homoseksuaalien eheyttämisestä transheteroiksi. Nuorelle androgyynille/maskuliiniselle lesbonaiselle sanotaan suoraan, että olet itsensä kieltävä ja kaapissa oleva transmies:

    https://mobile.twitter.com/Krat0s0fsparta/status/1611083395240525825

    Milloin sukupuoli muuttui biologisten tosiasioiden sijaan sukupuolistereotyypeiksi? Millä tavoin tämä sukupuoltaan epätyypillisesti ilmaisevien ihmisten transiuttaminen on edistyksellistä. Millä tavoin se eroaa hamekankaan ostokehotuksesta herkälle ja feminiiniselle miehelle, hänen homottelustaan, tai epäilystä, ettei homomies ole oikea mies? Ihminen on sukupuolensa edustaja huolimatta mieltymyksistä, kiinnostuksen kohteista, vaatteista, meikeistä tai persoonallisuuden piirteistä.

    Nuorten homoseksuaalien painostaminen transjunaan on homofobiaa, silkkaa pahuutta ja äärimmäistä julmuutta. Kuten kommenteissa todetaan, niin tämä on monen lesbon kehityskulku transpommituksen jälkeen:

    "Short hair + jumper = masculine = trans man = double mastectomy + vaginal atrophy + hysterectomy."

    UK:n Tavistockin klinikalle hakeutuneista tytöistä 90 prosenttia oli lesboja ja biseksuaaleja. Detransitioituneissa on kaksinkertainen määrä lesboja heteronaisiin verrattuna.

    "And TRAs have the nerve to complain about "conversion therapy"!"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tämä aika uskomaton ja vertahyytävä dystopia, jossa elämme tällä hetkellä. Transaktivismin räjähdysmäinen kasvu länsimaissa on aivan eeppisellä tasolla, eikä loppua tälle helvetille näy, ei minkäänlaista valoa tunnelin päässä yhä edelleenkään, kun jengi silvotuttaa itseltään terveitä elimiä irti ja rääkyy zombisilmin "ihmisoikeuksista". Kuka olisi villeimmissä unissaankaan voinut joskus 10-15 vuotta sitten kuvitella, että 2020-luvulla homot, lesbot ja muutoin vain ns. sukupuolelleen epätyypilliset (gender non-conforming) transiutetaan liukuhihnameiningillä irvokkaiksi, dysfunktionaalisiksi transheteroiksi? Nuoret homot ja lesbot ovat tällä hetkellä erittäin suuressa vaarassa tulla imaistuksi tuohon itsensäsilvontakulttiin.

      Mitä itsensäsilvontaan tulee, niin transien meininki muistuttaa minusta skoptsien kuohintaperinteitä. Näillä on paljon yhteistä keskenään (kannattaa lukaista tuo Wikipedia-artikkeli). Skoptsien syyt poistattaa sukuelimiään olivat raamatulliset, kun transien silvonta perustuu moderniin intersektionaalisuusideologiaan ja johonkin merkilliseen sukupuolisieluoppiin, jota transit ja genderistit eivät itsekään osaa selkeästi jäsentää. He puhuvat "kokemuksesta", "itsemääräämisoikeudesta", "väärin määritellystä/arvatusta sukupuolesta", "dysforiasta" ja muusta vastaavasta. Kukaan ei ole väittämässä, etteikö dysforia olisi todellinen kokemus henkilölle itselleen, mutta minä kyllä väitän, että suuri osa näistä sukupuolisieluoppiin hurahtaneista olisi ohjattavissa hyväksymään kehonsa ja sukupuolensa oikeanlaisella terapialla ja muunlaisella psyykkisellä tukemisella.

      Toivoisin, että Tiktokin tapaiset perkeleet kiellettäisiin kokonaan. Kaikenlainen propaganda ja narsistinen identiteettiporno leviää niiden kautta kuin syöpä. Kannattaa käydä kääntymässä trans-Tiktokissa, jos ette jo ole, se on melkoinen kaninkolo se. Suomestakin löytyy useita transtiktokkaajia, muun muassa Aron Laukkala, jonka koko elämänsisältö hänen tiktokiensa perusteella koostuu transiuden kokoaikaisesta märehtimisestä ja sukupuolieuforiassa vellomisesta. Ja kommenttikentässä kaikki tukevat ja tsemppaavat Aronia hänen upealla transmatkallaan kohti "omaa, autenttista itseään".

      Kiitän onnellista tähteäni siitä, että kasvoin itse aikana, kun netti oli vielä lapsenkengissään eikä ollut älypuhelimia. (Minun ensimmäinen kännykkänikin oli sellainen Nokian halko. :D Sen jälkeen taisi tulla Nokian 3310, jota minulla on vieläkin ikävä. Siinä akku kesti kertalatauksella yli viikon.)

      Poista
    2. Transiuden glorifioimisessa minusta on kaikkein hyytävintä se, miten ihmiset eivät ollenkaan tajua, että he elävät koko loppuelämänsä niiden hoitojen seurausten kanssa. Jos hoitojen sivuvaikutukset alkavat jossain kohtaa vanhetessa vituttaa, niin takaisin ei enää pääse, kun elimiä on jo irroteltu ja hormonit ovat muokanneet kehoa peruuttamattomasti. Ihmisille on tyypillistä töppäillä nuorina ja langeta mukaan kaiken maailman häröilyihin ja trendeihin, joita myöhemmin sitten häpeilevät ja katuvat. Itseäni hävettää ajatellakin, mihin kaikkeen typerään teininä hurahdin, ja minä en tosiaankaan ollut mitenkään pahimmasta päästä omassa ikäluokassani. Nykyihmiset suhtautuvat peruuttamattomaan ja brutaaliin kehonmuokkaukseen kuin minun ikäluokkani suhtautui hennatatuointeihin ja permanentteihin. Onhan kehonmuokkaus toki pharmalle erinomaista bisnestä. Silti on ihan jäätävää, millaisissa huuruissa nykyihmiset elävät varsinkin näissä sukupuoliasioissa. Miehestä ei tule naista eikä naisesta miestä millään keinolla. Vaikka kuinka muokkauttaisit kehoasi ja sekundäärisiä sukupuolipiirteitäsi ja rääkyisit trans women are womenia ja trans men are menia, sinusta ei koskaan tule vastakkaisen sukupuolen yksilöä, ei koskaan. Korkeintaan jonkinlainen hämärä jäljitelmä ja haamu siitä, mitä on olla oikeasti tiettyä sukupuolta.

      Onpas muuten ihanaa olla mies. Oikea, aito, todellinen mies. Ah. :D

      Poista
    3. Onkin muuten Aron Luokkala, ei Laukkala. Tuo Tiktok-transvouhottaja siis.

      Poista
    4. Nykyään nuoruus kestää pidempään. Ihmiset eivät pääse kiinni vakaaseen elämään, töihin jne. ja sitten hakevat identiteetteilystä pohjaa elämälleen.

      Poista
  3. Kun miestyypillinen sosiaalistaminen paistaa läpi. Transleidin melttari, kun häneltä evätään pääsy yökerhon naisten vessaan:

    "TIM alleges he was “kicked out of club for using the girls restroom” but security guard denies that’s the reason. TIM says they’re transphobic and he’s going to get the place shut down."

    https://mobile.twitter.com/troonytoons/status/1611201189177348096?cxt=HHwWgMDS6b28kdwsAAAA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten nämä ihmiset voivat olla näin sekaisin?

      Poista
    2. Lisää naistyypillistä käytöstä:

      "I'm convinced, they are women and they aren't dangerous."

      https://mobile.twitter.com/Rocio_is_here/status/1611395812810182659

      Poista
  4. "It's not a fetish!!!"

    https://mobile.twitter.com/Trans__Passing/status/1611354519912304643?cxt=HHwWhsC-6cCZ19wsAAAA

    https://mobile.twitter.com/Trans__Passing/status/1611142786681536513?cxt=HHwWgoCwqYH19tssAAAA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noista muovisiin "naispukuihin" pukeutuvista heeboista tulee kyllä vahvat Buffalo Bill -vibat. Tai oikeastaan tulee Ed Gein mieleen. Ed Geininhän on arveltu olleen transsukupuolinen, hän ihan oikeasti väsäsi haudoista kaivamiensa naisten ruumiiden ihosta jonkinlaista naispukua, joka yllään hän vaelteli öisin tiluksillaan. Geinin käsitystä transsukupuolisuudesta on tosin problematisoitu, sillä hänen ymmärryksensä asiasta ei tiettävästi ollut itsensä kastroiminen vaan jonkinlainen ulkonainen muuttuminen eli ryömiminen sisälle naisten nahkoihin, kirjaimellisesti. Mikähän psyykkinen mekanismi tällaisen, öh... fetissin tai parafilian oikein synnyttää? Jokin hyvin varhainen äititrauma? Mene ja tiedä, ihmisen psyyke on pimeä ja tutkimaton valtameri.

      Poista
  5. Nyt vihdoin sanotaan hiljainen osa ääneen: et voi olla transally, jos et suostu seksiin transien kanssa:

    https://imgur.com/CPcmI4W

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos linkistä. Kirjoitan tähän vielä, mitä linkin takaa löytyy:

      Joku nainen on ensin kommentoinut:
      As a lesbian someone born with a penis isn't even in the equation of a possible partner. Does not matter what the person looks like, identifies as, or any other factor. That's just how it is.

      Joku mulkku on yllä olevaan kommentoinut:
      Transsexualism describes the condition when a person's psychological gender differs from his or her biological sex. It has little to do with genital. Unfortunately not all of the LGBTQ community are allies. This is a perfect example of that.

      Voisiko joku nyt jo vihdoin ja viimein kertoa meille, MIKÄ VITTU ON "GENDER"? Ja mikä siinä saatanan genderissä on se mandatorinen elementti, joka yliajaa fysiologisen todellisuuden ja biologisten faktojen ylitse sellaisella voimalla, että se pyyhkäisee yhdellä kädenheilautuksella ihmisten seksuaaliset suuntautumiset, seksuaalisen itsemääräämisoikeuden ja koskemattomuuden olemattomiin joidenkin eeppisen harhaisten ihmisten eduksi?

      Miten sukupuolella ja sillä helvetin genderillä, jota nämä homofobiset incelrunkkarit niin jumaloivat, voi olla mukamas "vain vähän tekemistä" genitaalien kanssa? Tai olla olematta tekemistä genitaalien kanssa ylipäätään? Sukupuolessa on ennen kaikkea kyse siitä, onko ihmisellä miehen vai naisen lisääntymisbiologiset vehkeet. PILLU TAI KYRPÄ. Kaikki muu, mitä sukupuoleen liitetään missä tahansa poliittisessa, kulttuurisessa tai yhteiskunnallisessa diskurssissa, on pillun ja kyrvän rinnalla toissijaista. On aivan epätoivoisen yhdentekevää, millainen gender jollain tietyn sukupuolen kehoisella ihmisellä on hänen korviensa välissä, jos hänellä on sen sukupuolen vehkeet ja keho, joka ei sisälly tiettyyn seksuaalisen suuntautumisen kategoriaan. Voit ja saat kokea itselläsi olevan vaikka kuinka ihmeellinen ja maaginen persesilmägender, mutta et voi tuon persesilmägenderisi nojalla vaatia muilta ihmisiltä heidän suuntautumisensa vastaista seksiä tai ylipäätään yhtään mitään. Työnnä "gender" mahdollisimman syvälle takareikääsi ja tutkiskele sitä siellä.

      Unfortunately not all of the LGBTQ community are allies. Sitäkö se tarkoittaa olla ally, että harrastaa seksiä toisen ihmisen kanssa suuntautumisensa vastaisesti? Transien liittolainen ja tukija ei voi olla, jos ei deittaile ja harrasta seksiä heidän kanssaan, niinkö? Minä en voi olla transien liittolainen, jollen pane gay trans manien kanssa ja yhdy heidän metisiin ja hunajanektaria tihkuviin miesonkaloihinsa ja mussuta muusutussua. Asia, joka ei mene minulle ymmärrykseen: miten kukaan voi haluta ja vieläpä oikein vaatimalla vaatia sitä, että toinen ihminen harrastaa hänen kanssaan seksiä tahdonvastaisesti? Olisivatko nämä incelrunkvistit ihan oikeasti tyytyväisiä sellaisessa tilanteessa, jossa toinen ihminen pakotetusti, hampaat irvessä ja tuskaisena harrastaa seksiä heidän kanssaan, vaikka inhottaa, kuvottaa ja ällöttää? En oikein pysty kuvittelemaan vastenmielisempää tilannetta kuin sen, että sekstaan jonkun kanssa, joka on ahdistunut siitä koko tilanteesta.

      Noiden allyvouhottajien paskanjauhanta on pelkistetysti raiskauskulttuurin normalisointia. Miten kenenkään mielestä VOI olla hyvä idea painostaa toista ihmistä seksiin minkään syyn varjolla? Ja milloin transeille menee jakeluun, että ratkaisu heidän seksinsaantiongelmiinsa on se, että he alkavat paneskella toistensa kanssa ja jättävät meidät normaalit ihmiset rauhaan?

      Poista
    2. En JAKSA tätä jauhantaa gendereistä ja pronomineista ja muusta paskasta enää. Milloin tämä loppuu? Tämä kosminen typeryys sattuu, siis fyysisesti sattuu, että ihmiset jauhavat tätä helvetin shittiä vuodesta toiseen vakavin naamoin. IHMINEN ON HÄNEN KEHONSA. Sinä olet sinun kehosi. Jos ei ole sinun kehoasi, ei ole sinua. Ihmisellä ei ole mitään erillistä sukupuolisielua, joka on harhaillut kehoon, jonka kätilö ja lääkäri ovat sitten määritelleet väärin ja arvanneet syntymäsertifikaattiin väärän sukupuolimerkinnän. Saat kokea itsesi transsukupuoliseksi ja saat muokkauttaa kehoasi muistuttamaan vastakkaisen sukupuolen yksilöä tai mielikuviesi mukaista välimuotoa ("muu sukupuoli"), mutta et voi noiden muokkausten ja sukupuolisielu-uskosi nojalla vaatia muilta ihmisiltä yhtään mitään. Tai peruskunnioitusta voit ja pitääkin vaatia, mutta et mitään sellaista, joka ylittää ihmisten seksuaalisen itsemääräämisoikeuden.

      Miksi homoseksuaalien pitäisi panna transien kanssa? MIKSI? Miksi emme saa asettaa selkeitä rajoja sille, keiden kanssa menemme sänkyyn ja keiden kanssa emme mene? Miksi minun tai kenenkään muun homomiehen pitäisi työntää kullini transidentifioituvan naisen sisälle hänen validoimisekseen, vaikka ajatuskin saa veren hyytymään suonissa? Miksi lesboja pakotetaan imemään tyttödikkiä, vaikka he kategorisesti kieltäytyvät peniksen käsittelystä ja miehiin koskemisesta seksuaalisesti? MIKSI?

      Poista
  6. Homoa larppaava harhainen heteronainen transpleinaa homoseksuaalisuuden:

    “Most transgender gay people have zero desire to be straight.”

    https://www.youtube.com/watch?v=KzuIxY9E2BM

    Transhomot ja translesbot nimenomaan ovat heteroita. Transit säästäisivät itseään ja muita paljolta kärsimykseltä, jos myöntäisivät tosiasiat. Heteromies ei tule haluamaan transnaista kumppaniksi, kuten ei myöskään lesbonainen. Tuhero ja penisrulla eivät kiinnosta heteronaisia ja homomiehiä. Seksuaalinen suuntautuminen kohdistuu biologiseen sukupuoleen, eikä sukupuolisieluun, performansiin tai presentaatioon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Many transgender gay people would give left or right arm in order to be a cisgender gay person."

      Te ette tule koskaan olemaan "cisgender gay person", eli siis oikea, aito homomies (työntäkää "cis" perseeseenne). Voitte joko yrittää hyväksyä tämän asian tai olla hyväksymättä sitä, mutta jättäkää tässä henkilökohtaisessa kiirastulessanne velloessanne meidät homoseksuaalit rauhaan. Emme ole teille mitään velkaa. EMME MITÄÄN.

      "You take for granted what we have to fight for."

      Tiedätkö sinä vitun idiootti, mitä kaikkea homoseksuaalit ovat joutuneet kestämään saadakseen oikeuden vain olla ja elää rauhassa, mikä on aina ollut ainoa asia, jota olemme muilta ihmisiltä ja yhteiskunnalta pyytäneet? Ja miksi homoseksuaalien pitäisi luopua omasta identiteetistään ja seksuaalisesta itsemääräämisoikeudestaan, koska teillä identiteettiongelmaisilla fanaatikoilla on jotain epämääräisiä ja harhaisia sukupuolineurooseja? Miksi meidän täytyy olla kiinnostuneita teidän sukupuolisekoilustanne ja nuolla teidän saappaitanne? Miksi te ette vain pane toisianne ja pysyttele omissa tiloissanne, koska kuitenkin TWAW ja TMAM? Mitä te meiltä homoseksuaaleilta oikeastaan haluatte? Oletteko kysyneet tätä asiaa itseltänne ja toisiltanne ja käsitelleet asiaa syvemmällä kuin epämääräisten Tiktok-avautumisten tasolla?

      "In the mind of a cisgender gay person there was always the option to be straight. There was always a reality in which you are gonna be a straight person. Transgender people have already lived that reality and we hated that reality and it was forced on us."

      Painukaa helvettiin.

      Miten voi olla niin, että aina joku porukka jostain yhtäkkiä kohoaa selittämään, että "homous on valinta"? Tätä samaa asiaa on jauhettu tuhansia vuosia, ja tuhansia ja taas tuhansia kertoja homot ovat selittäneet, ettei sitä vaan voi valita, kehen tuntee seksuaalista vetoa. Transit yrittävät uudistetulla retoriikalla tismalleen sitä samaa, mitä kaikki muutkin homoeheyttäjät ennen heitä yrittivät. Ja yhä edelleen me homoseksuaalit joudumme juurta jaksain selittämään, ettemme mahda suuntautumisellemme mitään. Kun viisari ei värähdä naisesta (oli hän sitten keinotekoisesti maskuliinistettu tai ei), niin sitten ei värähdä. Kun viisari värähtää toisesta miehestä, niin sitten värähtää. Tiedän, että homoseksuaalisuutta fetisoivien heterojen on hankala käsittää tätä, mutta niin se vain menee.

      "So yeah, every day that I'm living as a gay trans man I am living a dream. It is the dream. I wouldn't trade it for anything."

      No niinpä. It is a dream.

      Poista
    2. Nainen ei voi tietää, mitä homomieheys on. Nainen ei voi tietää, mitä mieheys ja miehenä oleminen on. Se, mitä on olla mies, on naiskehoiselle ihmiselle täydellisen ulottumattomissa. Vaikka kuinka olisi jokin sisäinen, kuiskiva genderkokemus siitä, että olisi naiskehoisena mies ja vielä homomies, niin ei. Se on mahdotonta.

      Mieheys on maskuliininen prinsiippi. Meidän kokemuksemme tässä päädyssä ei ole irrallista feminiinisyydestä, mutta siinä välissä on silti kuilu, jota ei voida kuroa umpeen millään määrällä identifioitumisia ja kehonmuokkailuja. Homomiehen seksuaalinen halu ja himo ei kohdistu mieheyden presentaatioon tai miehen sekundääristen sukupuolipiirteiden jäljittelyyn vaan mieheyteen itseensä kokonaisuudessaan, mihin sisältyy koko miehen kaikkinaisuus joka ikisine mahdollisine biologisine ja henkisine ominaisuuksineen. Vaikka kuinka yrittäisin kuvitella transidentifioituvan naisen mieheksi ja yrittäisin pakottautua kiinnostumaan seksuaalisesti siitä konseptista, niin en pysty. Se on täysin mahdotonta. Tarvitaan jokainen palikka kohdalleen: miehen on oltava oikea mies, ei keinotekoinen jäljitelmä. Sitä seksuaalinen suuntautuminen tarkoittaa. Seksuaalinen suuntautuminen ei ole sitä, että viehättyy toisen genderperformanssista. Ne, jotka viehättyvät genderperformansseista, voivat pariutua keskenään. Mikä heitä on estämässä?

      Poista
  7. Ecuadorilainen mies hyödyntää sukupuolen itsemäärittelyä huoltajuuskiistassa.
    Transaktivistit pöyristyvät:

    "But the man’s legal change from male to female has surprised and concerned LGBTQ activists who fought to have Ecuadorian laws changed in 2015 to allow the change of gender.

    “This man’s private matter, to obtain custody of his daughters, isn’t the spirit of the law,” Diane Rodríguez, one of Ecuador’s most prominent trans activists and the national director of the Ecuadorian Federation of Organizations LGBTI, told VICE World News.

    Rodríguez, who became Ecuador’s first trans Assembly person from 2018 to 2021 and also helped spearhead the 2015 law, said that with her understanding of the law, a judge would certainly not give custody because of a change of gender “because it does not make sense that you have changed your gender in the identity document without being a trans person, only with the objective of taking advantage to obtain custody.”"

    https://www.vice.com/en/article/m7gdny/man-legally-changed-gender-to-gain-custody-of-his-kids-trans-groups-are-concerned

    Itsemäärittelyä hyväksikäyttävät heteromiehet raiskaavat ja pahoinpitelevät naisia naisvankiloissa. Transaktivistit ja intersektionaalit: tsirp tsirp. Hiljaista on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miesten feminiinistäminen oli patriarkaatin viimeinen oljenkorsi laittaa naiset takaisin nyrkin ja hellan väliin, minne he kuuluvatkin.

      Kaikkein eniten ihmettelen sitä, miten on niin paljon naisia, jotka hurraavat ja tsemppaavat tätä transien vallankumousta. Vitun idiootit.

      Poista
    2. Naiset noin yleensä, välttävät konflikteja. Kun aktivisteissa on konfliktihakuisia tyyppejä, tavalliset kiltit naiset hiljenee. Ne naiset ketkä puhuu suoraan ongelmista, niistä aktivistit ottaa yhteyttä niiden kavereihin ja kertoo, että et kai tuon kanssa ole tekemisissä.

      Poista
  8. Tuoretta tilastotietoa UK:sta. Seksirikostuomiot sukupuolen mukaan:

    Naisista 1 : 243 000 istuu seksirikoksista.
    Miehistä 1 : 2500 - 3000 istuu seksirikoksista.
    Transidentifioituvista miehistä 1 : 585 istuu seksirikoksista.

    "One in 243,000 women are currently incarcerated as serious sex offenders
    One in 2,500-3,000 men are currently incarcerated as serious sex offenders
    One in 585 men who 'identify' as women are currently incarcerated as serious sex offenders"

    https://mobile.twitter.com/ripx4nutmeg/status/1611682182405160961
    https://mobile.twitter.com/mar2vickers/status/1611484662093828127?cxt=HHwWvsC-0eOwkt0sAAAA

    Kenen mielestä itsemäärittely ja mieskehoiset henkilöt naisten tiloissa olikaan hyvä ajatus? Suomessakin STM tietää nämä luvut ja riskit, mutta transien kokema hyöty katsotaan tärkeämmäksi kuin naisten oikeus turvallisuuteen ja yksityisyyteen.

    "– On tiedossa, että maailmalla on vankiloihin liittyen tilanteita, jossa vanki on sijoitettu esimerkiksi naisten osastolle ja on ahdisteltu seksuaalisesti muita."

    "– Mutta tällä ehdotetulla lailla on arvioitu olevan kohderyhmälleen huomattavia myönteisiä vaikutuksia verrattuna näihin mahdollisiin kielteisiin vaikutuksiin, Jantunen lisää."

    https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/6dcad115-626f-4474-b555-51c28eabf427

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästäkin ongelmasta päästäisiin sillä että seksuaali- tai väkivaltarikostuomio estäisi ja/tai peruisi juridisen sp:n vaihdon. Eli teet transnaisena seksirikoksen, sp-merkintä muutetaan takaisin mieheksi.

      Poista
  9. Kun vain validaatio merkitsee. Muilla ihmisillä tuntuu olevan vain välinearvo transeille. Malliesimerkki transien empatiakyvystä. Homoa larppaava heteronainen koki pettymyksen, kun trans ei ollutkaan homomiehen, tai homoa esittävän bimiehen teekupponen:

    "I was hooking up w a cis gay man who I told I was trans before we met and he said he was cool with it, he’s a top and said it didn’t matter to him. In the middle of it all he stops and says “yea I’m definitely gay” implying he doesn’t like body. ... It makes me feel terrible, like I’m not really a gay man because of my genitals. I feel completely invalidated like I’m not really a man, and gay men shouldn’t want me."

    Onneksi löytyy vertaistukea kanssatranseilta:

    "One time a guy fucked me, came, still had his dick in me, and started sobbing and saying “this is what my mother always prayed for.”
    Like, fuck you, dude. No!! Your mother did not pray for you to stick your dick in a man, not a man with my kind of parts or the other kind of parts. For fuck sake, cis dudes can be super fragile sometimes."

    "That’s so completely fucked up….
    On the other hand, I really hope you can laugh at that now because that is definitely NOT what his mother was praying for. Like, I’m dead from laughing at imagining some mother praying for her gay son to fuck a trans guy."

    "Haha, I know! I can only imagine. Every mother’s dream, right? “Lord, help my son find a trans guy who likes to bottom and will let my son put his dick in him for approx 2 mins. Amen”"

    "I seriously think 80% of cis dudes need help. I'm POST OP. I have a cock, balls, piss standing etc... and many still have reservations. Gay cis men can be the worst fetishists and transphobes of our bodies."

    "cis gay men can be such dicks when it comes to any type of sex. There isn’t anything wrong with you.. he has some deep issues he needs to sort out. They’re so obsessed with genitalia, and honestly they wouldn’t treat a cis man any better than a trans man if he says shit like that :/"

    "Genitalia doesn't determine shit."

    "I would’ve probably caught a case for beating the shit out of him. Violence isnt the answer but I am so sick of these cisgendered gay men. They make me sick to my stomach. Its honestly turning me off from men all together. They are so sex and genitalia obsessed most of them will probably catch AIDS and die alone from all the holes they stick themselves in."

    https://archive.md/Yzd8I#selection-2315.0-2323.132

    Ihan kuin nämä eivät tajuaisi, että millainen sosiaalinen paine ja sisäistetty/yhteisön homofobia ajavat homomiehiä transmaskuliinien suuntaan. Tai sitten kokeilunhalu, jonka loppupäätelmä on negatiivinen, jotkut miehethän panevat suunnilleen kaikkea, mikä liikkuu. Mihin enää tarvitaan eheyttäjiä, kun meillä on "homoseksuaalit" transit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen paljon miettinyt, mitähän kristilliskonservatiivien joukossa homojen eheytystyötä tehneet oikein ajattelevat nykymeiningistä. Taitavat ällistyneinä seurata sivusta, kun transit näyttävät "onnistuvan" siinä, missä he itse yhä uudestaan epäonnistuivat: homojen ohjaamisessa eheyttäviin heterosuhteisiin vastakkaisen sukupuolen edustajien kanssa ja siten homon eheyttämistä lopulta ulos irstaasta ja syntisestä elämäntavastaan. Tai tietenkään transit eivät sikäli ole onnistuneet eivätkä onnistu, että suurin osa homoseksuaaleista ei ole millään keinolla painostettavissa suhteisiin tai seksiin vastakkaisen sukupuolen edustajien kanssa, oli näillä millainen identiteetti ja muokkailtu keho hyvänsä. On kuitenkin paljon nuoria homoseksuaaleja, joilla ei vielä ole elämänkokemuksen tuomaa itsevarmuutta ja kykyä puolustaa itseään ja rajojaan, joten he voivat hyvin olla painostettavissa eheyttäviin heterosuhteisiin transien kanssa. Transit ainakin tekevät hartiavoimin töitä sen eteen, että saisivat homoseksuaalisuuden konseptin murennettua omaksi hyödykseen, eli sisällytettyä itsensä transeina homoseksuaalisuuden määritelmään. Mikä nyt voisi olla sen validoivampaa kuin homomies/lesbonainen, joka kelpuuttaa heterotransin kumppanikseen.

      Transeilla on suhteista ja seksuaalisuudesta hyvin kieroutunut ja vääristynyt käsitys. Eivät läheiset, romanttiset ja seksuaaliset suhteet toimi niin, että toinen ihminen manipuloidaan ja syyllistämällä painostetaan tai jopa pakotetaan osakkaaksi johonkin suhteeseen. Ei keneltäkään voi odottaa eikä edellyttää seksuaalista tai romanttista kiinnostusta, vaikka kuinka kokisi että se on tässä nyt minulle kuuluva ihmisoikeus, kun joudun transina kärsimään jatkuvasti niin suunnatonta elämäntuskaa ja voin loputtomasti vaatia muilta ihmisiltä ja yhteiskunnalta jotain erioikeuksia ja erityiskohtelua. Transien kohdalla on joustettu jo niin monessa asiassa, että he ihan oikeasti tällä hetkellä luulevat, että muiden painostaminen suhteisiin ja seksiin transien kanssa on "ihmisoikeus". En ymmärrä, mitä iloa trans voi saada siitä, että homoseksuaali harrastaisi pakotettuna ja manipuloituna hänen kanssaan seksiä. En voi tehdä tuosta muuta johtopäätöstä kuin sen, että suurella osalla transeista on jonkinlainen pahemmanlaatuinen persoonallisuusvinouma, esim. narsistinen tai epävakaa persoonallisuushäiriö tai sitten kaksisuuntainen mielialahäiriö. Vain syvällinen häiriintyminen ja tunne-elämän epävakaus selittää transien käytöksen röyhkeyden, häikäilemättömyyden, ilkeyden ja toisista piittaamattomuuden. Ja kaikki se oman edun tavoittelu, jossa vain transien tuntemuksilla ja mielihaluilla on merkitystä, muilta ei tarvitse kysyä mitään, koska kaikki muut ovat "etuoikeutettuja" jne. Kukaan normaali, tervejärkinen, tasapainoinen ihminen ei käyttäydy noin.

      Poista
  10. Näin normiheterona miehenä ihmettelen suuresti miksi pääosa naisjärjestöistä on niin kovasti hurahtanut intersektionaaliseen feminismiin.

    Siis pääosa naisista on normiheteroita. Kyllä, jonkin verran on lesboja mutta lesboista pääosa on visusti kaapissa. Näitä sukupuolisekoilevia outolintuja on naisista vain hyvin pieni osa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "miehenä ihmettelen suuresti miksi pääosa naisjärjestöistä on niin kovasti hurahtanut intersektionaaliseen feminismiin"

      Ei hätää. Et ole eka mies maailmanhistoriassa, joka on sitä mieltä että naiset ajattelee naisjärjestöissään väärällä tavalla. Eikä oikein tajua omaa parastaan, ressukat.

      Poista
    2. "Eikä oikein tajua omaa parastaan, ressukat."

      Ilmeisesti naiset eivät enää tarvitse biologisen sukupuolen mukaan rajattua toimintaa? Naisten oikeuksia on aika vaikea puolustaa, jos naiselle ei ole määritelmää.

      Naisjärjestöjen keskusliitto:

      "Naisten oikeuksia ja transihmisten oikeutta itsemäärittelyyn vastustetaan yhä enemmän. Erityisesti sukupuolten tasa-arvoa ja seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia vastustava anti-gender-liikehdintä väittää, että moninainen käsitys sukupuolesta on uhka naisille ja vähentää naisten oikeuksia.

      Tasa-arvotyö edellyttää solidaarisuutta kaikkien naisten kesken. Naisjärjestöt eivät sulje ulkopuolelle sukupuoli- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia naisia, sillä moninaisuus on naisjärjestöjen vahvuus. Tasa-arvotyö ei ikinä ole pois muiden oikeuksista ja edistämällä transnaisten asemaa ja ihmisoikeuksia edistämme samalla yhteistä tasa-arvoa.

      On tärkeää, että erityisesti vähemmän syrjintää kokevat naiset ovat kaikkien naisten puolella. Sukupuolivähemmistöihin kuuluvat naiset eivät ole uhka.

      Naisjärjestöjen Keskusliitto ja Transfeminiinit ry jatkavat tasa-arvon edistämistä yhdessä ja kutsuvat mukaansa kaikki naiset. Viestimme on selkeä: Jokaisella ihmisellä on oikeus määritellä itsensä."

      https://www.ts.fi/lukijoilta/5828141

      - sivustahuutelija

      Poista
    3. "Näin normiheterona miehenä ihmettelen suuresti miksi pääosa naisjärjestöistä on niin kovasti hurahtanut intersektionaaliseen feminismiin."

      Niin, ovatko naiset vain jotenkin niin tottuneet nuolemaan miesten saappaita joka ikisessä asiassa, että he itse asiassa haluavatkin tätä naiseuden käsitteellistä eliminaatiota ja siten naisten oikeuksien mitätöimistä ja vääntämistä merkityksettömiksi? Tuleeko siitä turvallinen olo, kun miehet pitävät ohjat käsissään kaikessa, myös naiseuden määrittelyssä? Suurin osa naisista ei taida olla lainkaan kärryillä, mitä tässä edes on tapahtumassa. Luulevat, kuten niin monet muutkin, että tässä vain edistetään marginalisoidun ryhmän ihmisoikeuksia. Jos mies on nainen, niin naisten oikeudet lakkaavat olemasta. Hyvästi, naisurheilu. Hyvästi, naisten ja tyttöjen turvalliset tilat, pukuhuoneet ja vessat. Miehet ja pojat valtaavat ne kaikki vähä vähältä naisilta mitään kyselemättä.

      Intersektionaalinen feminismi pelkistää 'naisen' tuntemukseksi ja identiteetiksi, "kokemukseksi", jonka kuka tahansa voi omaksua itselleen ja vaatia muilta ihmisiltä ja yhteiskunnalta sitten kokemuksensa mukaista kohtelua. Ja niille, jotka eivät halua leikkiä mukana tässä uskomattoman idioottimaisessa ja misogynistisessä pelissä, laaditaan sitten joukolla tappouhkauksia ja canceloidaan ja mustamaalataan heidät ja pilataan heidän maineensa ja tuhotaan heidän toimeentulonsa jne. Kaikki muistamme, miten J.K. Rowlingille kävi, kun hän rohkeni arvostella transien pöljäilyjä ja ilmoitti, että kieltäytyy kumartamasta liikkeen edessä, joka pyrkii murentamaan 'naisen' poliittisena ja biologisena ryhmänä. Transit tuntuvat mielellään hyökkäävän mahdollisimman menestyneiden naisten kimppuun, koska sillä tavalla he saavat näkyvyyttä huutamiselleen, joka toimii samalla varoituksena kaikille muille naisille: "Katso, näin me teemme sinullekin, jos arvostelet meitä."

      Suomessa taitavat kaikki merkittävimmät naisjärjestöt olla tällä hetkellä transien vallassa. En ihan tavoita näiden järjestöjen edustajien mukamas laupiasta ajatusta siitä, että kuka tahansa voi "määritellä itsensä" naiseksi, kun se käytännössä tarkoittaa sitä, että naiseus lakkaa käsitteellisesti olemasta. Naiseus on biologiasta irrotettuna pelkkä abstrakti identiteetti, jonkinlainen konstruktio, joka on miehille juuri sellaista käyttötavaraa ja resurssi kuin he haluavatkin sen olevan.

      Poista
    4. "Et ole eka mies maailmanhistoriassa, joka on sitä mieltä että naiset ajattelee naisjärjestöissään väärällä tavalla. Eikä oikein tajua omaa parastaan, ressukat."

      Mun on vaikea ymmärtää, miten "transnaiset OVAT naisia" -mantraa hokevat naisjärjestöt ajaisivat naisten parasta. Tuon ideologian takia meillä on seksuaalirikollisia miehiä naisten vankiloissa raiskaamassa ja ahdistelemassa naisvankeja, miehiä naisten urheilusarjoissa viemässä naisten palkinnot, ja samoja naisten palkinnot vieneitä keskinkertaisia miesurheilijoita kyrpä esillä samassa pukkarissa naisurheilijoiden ja alaikäisten tyttöjen kanssa. Ja jos tytöt ja naiset uskaltavat kyseenalaistaa miehen läsnäolon naisten pukkarissa, naiset ja tytöt leimataan transfoobikoiksi. Lia Thomasin tapaus on tästä paskasta erittäin hyvä esimerkki.
      Puhumattakaan siitä, että moraalittomat kirurgit leikkaavat nuorilta naisilta ja tytöiltä rinnat, kohdut ja munasarjat pois, koska joku helvetin gender-influensseri tiktokissa sanoi, että siinä on paras ratkaisu nuorten tyttöjen pahaan oloon.
      On surullista ja järkyttävää, että niin monet naisjärjestöt ovat täysillä mukana tässä naisvihaisessa ideologiassa.
      - Nainen

      Poista
    5. "Suurin osa naisista ei taida olla lainkaan kärryillä, mitä tässä edes on tapahtumassa"

      Niin, naiset ei ole kärryillä 🙃 Tämä on kuultu ennenkin.

      Kysypä joltain naiselta. Hän voi kertoa, onko transnaiset se ongelma.

      Poista
    6. Voi, olen kyllä keskustellut lukuisten naisten kanssa tästä asiasta. Jos ihan tarkkoja ollaan, niin transnaiset eivät ole tässä nyt se pääasiallinen ongelma. Ongelma ovat miehet naisten ja tyttöjen tiloissa transsekoilun varjolla. Transnaiset ovat tässä pelkkä sumuverho. Koko "trans" on konseptina alusta loppuun yhtä massiivista kusetusta halki, poikki ja pinoon.

      Kaikki te, jotka puolustatte transien invaasiota (lue: miesten invaasiota) naisten ja tyttöjen tiloihin, kertokaa yksi asia: miksi? Miksi te haluatte miehet naisten ja tyttöjen tiloihin? Perustelkaa. Ja miksi te haluatte gay trans manit homomiesten tiloihin ja saunoihin römpsiään levittelemään ja transbianit lesbojen tiloihin tyrkyttämään heille tyttödikkiä? Miksi? Perustelkaa.

      Poista
    7. "Voi, olen kyllä keskustellut lukuisten naisten kanssa tästä asiasta."

      Ja transnaiseksi tekeytyneistä miehistä naisten tiloissa oli kärsinyt... Kuinka moni? 🤔

      Poista
    8. "Kaikki muistamme, miten J.K. Rowlingille kävi"

      Onko Rowling joutunut vararikkoon?

      Poista
    9. "Onko Rowling joutunut vararikkoon?"

      Ovatko doxxaaminen, tappo- ja raiskausuhkaukset ja kalukuvien lähettäminen lapsille hyväksyttävää, jos kohteena on varakas tai kuuluisa ihminen? Ajattelusi kertoo riittävästi sinun ja viiteryhmäsi arvomaailmasta.

      Poista
    10. "Ajattelusi kertoo riittävästi sinun ja viiteryhmäsi arvomaailmasta"

      Eri kiintoisaa, että yleistät anonyymikommentoijan arvomaailman kuvittelemaasi "viiteryhmään". Itse ajattelen että kukin vastaa omista sanomisistaan.

      Poista
    11. "Ja transnaiseksi tekeytyneistä miehistä naisten tiloissa oli kärsinyt... Kuinka moni?"

      Kuinka monta ahdistelua, raiskausta ja pahoinpitelyä on hyväksyttävissä saavuttaaksenne... niin mitä? Miksi Suomessa pitäisi ottaa oppi kantapään kautta, kun muiden itsemäärittelymaiden kokemuksista voisi ottaa opiksi. Kuten Helen Joyce sanoi tuossa aiemmin mainitussa haastattelussa, niin hän ei haluaisi käyttää samoja intiimitiloja edes niiden kivojen työkaverimiesten kanssa, saati tuntemattomien tyyppien. Suurin osa miehistäkään ei halua unisex-tiloja, vaikka naisista ja transmaskuliineista ei ole heille samanlaista uhkaa kuin mieskehoisista naisille.

      Transnaiset eivät ole tässä se varsinainen ongelma, vaan itsemäärittelyn mahdollistama pervoilu ja muut väärinkäytökset. Tähän asti pukkariasiassa on ollut jonkinlainen sanaton sopimus ja molemminpuolinen kunnioitus, jonka haluatte nyt murskata itsemäärittelyllä. Olisi kannattanut miettiä itsemäärittelyn seuraukset ennen juosten kusten laadittua lakitekelettänne.

      Miksi joillekin on niin kovin vaikea suoda naisille ja tytöille biologisen sukupuolen mukaan rajatut intiimitilat?

      Poista
    12. "anonyymikommentoijan arvomaailman"

      Minkälaisen analyysin tekisit henkilön arvomaailmasta, jossa:

      a) biologisten tosiasioiden toteajalle on ok lähettää tappo- ja raiskausuhkauksia ja paljastaa hänen osoitteensa

      b) jonka mielestä naiset ja tytöt eivät ansaitse biologisen sukupuolen mukaan rajattuja intiimitiloja

      c) joka vähättelee mieskehoisten aiheuttamaa ja useissa maissa toteutunutta riskiä em. intiimitiloissa?

      Saman arvomaailman jakaa varsin moni vihervasemmistolainen, intersektionaali, trans ja transaktivisti täällä Suomessakin.

      Poista
    13. Nykyinen translaki tuli voimaan vuoden 2003 alusta. (Kaksikymmentä vuotta, pitäisikö leipoa kakku?) Sen nojalla, jos hörhöilijöiden fantasiat pitäisi paikkansa, transnaiset on päässeet esittelemään dikkejään naisten tiloissa jo 20 vuoden ajan. Töstä seuranneita ongelmia:

      Poista
    14. "Nykyinen translaki tuli voimaan vuoden 2003 alusta."

      Miksi sitten juridisen sukupuolitiedon vaihtaminen pitää mahdollistaa ei-transeille, pervoille ja opportunisteille? Voisitko vääntää rautalangasta, miksi se on teille niin kovin tärkeää? Nimittelet sitten oikeasti naisten ja homoseksuaalien oikeuksien puolustajia ja itsemäärittelyn uhreja hörhöiksi. No se toki auttaa tarkentamaan diagnoosia.

      Poista
    15. Miksi yhdenvertainen avioliittolaki piti sallia myös heteroille? Nythän voi heteromiehetkin solmia avioliiton keskenään!!! Miksi kaikkea infinitesimaalisen epätodennäköistä ei laissa hörhöjen mielenrauhan erikseen kielletä?

      Poista
    16. Anonyymi, heitän (monennenkohan kerran blogin olemassaolon aikana) jatkossa kommenttisi tähän merkintään suoraan roskikseen. Jätä tuollainen teinimäisen nolo vänkääminen, provosointi ja sealioning sinne minne se kuuluu eli teini-ikään ja opettele keskustelemaan asiallisesti, jos mielit täällä ylipäätään keskustella.

      Poista
    17. "Miksi yhdenvertainen avioliittolaki piti sallia myös heteroille?"

      Arvasinkin, että vanha tuttu trolli on asialla. Mutta en voi vastustaa tätä viehettä. :D
      Jos kaksi heteromiestä haluaa mennä keskenään naimisiin, niin mikä haitta siitä koituu muille verrattuna siihen, että ei-transit heteromiehet voivat vaihtaa juridisen sukupuolitietonsa opportunistisella tai pervoilumotiivilla? Juridinen sukupuoli kuitenkin velvoittaa muuta yhteiskuntaa kohtaamaan pervoilijan tämän juridisen sukupuolifantasian mukaisesti.

      Poista
    18. Anonyymi, heitin kaikki uudet kommenttisi roskikseen. Onko luetun ymmärtämisessä vikaa, vai ihanko on joka kerta erikseen pakko palata tänne kokeilemaan kepillä jäätä? En julkaise kommenttejasi niin kauan kuin vain mussutat samaa asiaa tuomatta keskusteluun mitään lisäarvoa.

      "Jos kaksi heteromiestä haluaa mennä keskenään naimisiin, niin mikä haitta siitä koituu muille verrattuna siihen, että ei-transit heteromiehet voivat vaihtaa juridisen sukupuolitietonsa opportunistisella tai pervoilumotiivilla?"

      Transit ovat historian alkuhämäristä saakka vetäneet homoavioliitot hihasta ässänä esiin joka ikinen kerta, kun transien vaatimuksia on jotenkin problematisoitu. "Homot sitä ja tätä, homot tätä ja tuota, meidänkin pitää saada se ja se!" Kuten tuon vakimussuttajanikin kommentoinnista näkee, transien on aina pakko tukeutua näsäviisaaseen kommentointiin, sealioningiin ja olkiukkoihin, kun yrittävät "perustella" näkemyksiään tai vältellä vastaamasta kiperiin kysymyksiin. Kun ei niitä valideja ja kestäviä perusteluja ole, niin sitten ei ole.

      Poista
    19. "Kun ei niitä valideja ja kestäviä perusteluja ole, niin sitten ei ole."

      On niin paljastavaa, että transaktivistit eivät koskaan suostu debattiin ja argumentoimaan ufoja väitteitään. "Sukupuoli on himmeli." "Ihmisoikeudet eivät ole neuvotteluasia." Ihmisoikeudet nimenomaan ovat neuvotteluasia ja transien vaatimukset esimerkiksi subjektiivisesta juridisesta sukupuolesta eivät muutu ihmisoikeuksiksi ilmoittamalla ja vaatimalla. Mikään Suomen noudattama ihmisoikeussopimus ei estä diagnoosivaatimusta tai täysi-ikäisyyden edellyttämistä.

      Trans ry:n rääkyläisten tuoreesta turautuksesta:

      "Vaatimus täysi-ikäisyydestä, perustellun hakemuksen edellyttäminen ja 30 päivän harkinta-aika osana sukupuolen juridista vahvistamista eivät toteuta transihmisten ihmisoikeuksia täysimittaisesti. Samalla lääketieteellisen ja juridisen transition erottaminen toisistaan ja diagnoosivaatimuksen sekä lisääntymiskyvyttömyysvaatimuksen poistaminen ovat kipeästi kaivattuja uudistuksia, joiden voimaan astumista joudumme yhä odottamaan."

      https://transry.fi/translaki-ei-etene-suunnitellusti-mutta-etenee/

      Kuka kaipaa lääketieteellisen ja juridisen transition erottamista toisistaan, millä tavoin se muka hyödyttää oikeita transsukupuolisia? Mikä ihmeen transitio henkilökortin kirjaimen vaihtaminen toiseen ilman transhoitoja on? Ja onpa todella iso vaiva tehdä hakemus, joka menee satavarmasti läpi. On suorastaan ihmisoikeusrikos odottaa kuukausi uusia henkkareita. Maailman pienin viulu soi henkilökorttidysforikkojen kärsimyksille. Lisääntymiskyvyttömyysvaatimuksen voi toki poistaa, mutta steriliteetti on kuitenkin transhoitojen yleinen seuraus.

      Poista
    20. "On niin paljastavaa, että transaktivistit eivät koskaan suostu debattiin ja argumentoimaan ufoja väitteitään."

      Transit ovat loistaneet poissaolollaan kaikissa mahdollisissa väittelytilaisuuksissa ja vastaavissa, joissa suvausta (sukupuolivaikutusten arviointia) transaiheesta on edes yritetty tehdä vaikka vain sivulauseessa. Transeja näkee kyllä jauhamassa transiuden ihanuudesta ja himmeleistä sellaisissa keskusteluohjelmissa ja tilaisuuksissa, joissa he itse ovat takuuvarmasti keskiössä tai jos he ovat voineet etukäteen varmistua siitä, että haastattelija, vetäjä ja/tai muut osallistujat ovat samoilla linjoilla transien kanssa koskien itsemäärittelyä ja muita transien vaatimia lakimuutoksia. Joitain piristäviä poikkeuksia on viime vuoden aikana nähty, esim. Matt Walsh väittelemässä joidenkin self-ID-sekopäiden kanssa naisen määritelmästä jossain Dr. Philin jaksossa. Transithan puhuivat heti siellä itsensä pussiin, vaikka ovatkin niin voitonvarmoja, että kuvittelevat sellaisten säihkyvien perustelujen kuin "a woman is anyone who says they're a woman" sukupuolen määrittelemisestä olevan aina vaan uudelleen jankutettuina yhtä vedenpitäviä ja aukottomia. Kun transit tuossa jaksossa jäivät alakynteen, joku ally penkkirivistä sanoi Walshille: "Ihmetyttää kyllä, miksi sinua kiinnostaa tämä asia noin paljon." Ensin ovat itse vuosikaudet rääkyneet, miten self-ID on hinnalla millä hyvänsä saatava läpi ja käyttäneet kaiken energiansa asian vatvomiseen, ja kun muut sitten kiinnostuvat aiheesta, haluavat keskustella siitä ja kritisoida vaatimusten sisältöä keskustelun laajentamiseksi, niin yhtäkkiä kyse onkin marginaalisesta asiasta, josta on turhaa keskustella.

      "Kuka kaipaa lääketieteellisen ja juridisen transition erottamista toisistaan, millä tavoin se muka hyödyttää oikeita transsukupuolisia?"

      En tiedä, ei harmainta käsitystä. En voi kuin monttu auki tuijottaa noita hetutransien muutosvaatimuksia ja loputonta huutamista. En yhtään käsitä, mitä heidän mielissään liikkuu ja millaisella mentaaliakrobatialla he ovat päätyneet ajattelemaan, että self-ID-lait ratkaisevat heidän kaikki ongelmansa taikaiskusta ja sen jälkeen he elävät ikuisessa paratiisissa. He eivät myöskään vastaa koskaan mitään, kun heiltä yrittää kysyä tarkennusta ja loogisia perusteluja näihin juttuihin, rääkyvät vaan samaa iänikuista messuaan no debatesta ja ihmisoikeuksista.

      Poista
    21. "Kuka kaipaa lääketieteellisen ja juridisen transition erottamista toisistaan, millä tavoin se muka hyödyttää oikeita transsukupuolisia?"

      Nyt täytyy tehdä yksi reissu Tampereen polille ja toinen Helsinkiin, eikä näillä käynneillä ole muuta virkaa kuin että isopalkkainen psykiatri printtaa sulle lapun. Jos asuu vaikka Lapissa, kumpaankin käyntiin voi tärväytyä pari päivää.

      Lakimuutoksen myötä nämä lääkärienkin mielestä turhat reissut jäävät pois. Ihan selkeä ja konkreettinen parannus, joka hyödyttää kaikkia oikeita transsukupuolisia.

      Poista
    22. "Lakimuutoksen myötä nämä lääkärienkin mielestä turhat reissut jäävät pois."

      Miksi tähän tarvitaan lakimuutos, joka mahdollistaa juridisen sukupuolitiedon vaihtamisen myös ei-transeille, pervoille ja opportunisteille? Transithan tosiaan saavat jo nyt vaihtaa juridisen sukupuolitietonsa. Kuulostaa aika raskaalta seuraukselta sille, että muutama hassu trans säästäisi jonkun lääkärikäynnin. Kannattaisi panostaa vaikka johonkin Teams-keskusteluun, jolloin ei tarvitsisi matkustaa, jos se on niin kovin vaivallaista transille. Ehkäpä transpolien prosessit voisivat olla juohevampia, jos siellä eivät olisi genderspeshulit ja murrosikää kipuilevat teinitytöt tientukkeena.

      Poista
    23. Vastaus tuolle ihme vänkääjälle eli kommenttiin "Kysypä joltain naiselta. Hän voi kertoa, onko transnaiset se ongelma."
      Nainen tässä. Koko ajatus siitä, että on olemassa jotain "transnaisia", on ongelma, koska transnaiset ovat miehiä. Jotkut heistä ovat miehiä, joilla on vakava dysforia, ja kaikki sympatiani heille, toiset heistä ovat miehiä jotka toteuttavat jotain fetissiä, ja heille minulla ei riitä yhtään sympatiaa. Mutta sekä sukupuolidysforiset miehet että fetissimiehet ovat kuitenkin miehiä, eivät minkäänlaisia naisia.
      Ongelma on myös väite, että "transnaiset ovat naisia", koska ensinnäkin transnaiset ovat miehiä, ja toiseksi väite on johtanut siihen, että transnaisia tulisi kohdella naisina ja heidän tulisi päästä naisten tiloihin, saada osallistua naisten urheiluun, jne. Ongelma on myös se, että kuka tahansa voi määritellä itsensä transnaiseksi, mikä tarkoittaa, että mies voi määritellä itsensä transnaiseksi vaikkei hänellä olisi edes dysforiaa, ja koska transnaiset ovat naisia, miehet ovat yhtäkkiä naisia.
      Koko ajatus siitä, että mies voisi jotenkin "kokea" olevansa nainen tai "määritellä" itsensä naiseksi tai "elää naisena" on iso kasa paskaa naisten niskaan. Mies ei voi tietää, miltä tuntuu olla nainen, koska mies ei ole nainen eikä hänestä koskaan naista tule. Sukupuoliristiriitaiset miehet eivät ole naisia. Fetissimiehet eivät ole naisia. Transnaiset eivät ole naisia. Vain naiset ovat naisia.

      Poista
    24. "Jos asuu vaikka Lapissa, kumpaankin käyntiin voi tärväytyä pari päivää."

      Jos trans on ihan oikeasti tosissaan transitionsa kanssa, niin luulisi tuon "parin päivän tärväytymisen" olevan harvinaisen pieni ja mitätön vaiva. Jos dysforia on ns. aitoa, niin se ei katoa yhtään mihinkään millään hämärillä henkkarisäätämisillä ja juridisten tietojen vaihtelemisilla. Trans elää sitten kuitenkin koko loppuelämänsä siinä uudessa identiteetissä, jos siis pidämme lähtökohtana tässä sitä, että tutkimukset tehdään huolellisesti nykyisellä protokollalla ja varmistutaan transiuden aitoudesta ennen diagnoosin asettamista ja hoitojen aloittamista. Ajatellaanko nyt jotenkin niin, että transien elämä pitää tehdä niin äärimmäisen ylenpalttisen helpoksi ja mukavaksi kuin ikinä vain mitenkään mahdollista, niin ettei transien itsensä tarvitsisi nähdä hoitojen saamiseksi yhtään minkään vertaa pienintäkään vaivan häivää? Pelkällä nopealla puhelinsoitolla Lapin transeille uudet henkkarit, hormonit, leikkaukset ja muu? Miksi ette kampanjoi sen puolesta, että transtutkimuksia tehtäisiin jatkossa Suomessa muuallakin kuin Etelä-Suomen alueella, jos tutkimuksiin pääsyn maantieteellinen saavutettavuus ja siihen liittyvä hankaluus on tässä nyt se kaikkein merkittävin kriteeri, jonka takia koko juridisen sukupuolen määrittelyä koskeva laki pitää myllätä uusiksi? Transien perse saattaa puutua pitkällä junamatkalla Rovaniemeltä Tampereelle, joten sukupuoli pitää saada juridisesti itsemääritellä sen takia, että hetudysforia vähän helpottaa tuona kiduttavana odotusaikana? Te, jotka ajatte tätä itsemäärittelylakimuutosta: onko teidän ihan oikeasti mahdotonta miettiä tätä asiaa loppuun asti?

      Mitä tulee transien tutkimuksiin ja hoitoihin pääsyyn ja sen jälkeiseen aikaan, niin transit saavat jo nyt tutkimukset (JOTKA OVAT OLEMASSA HEIDÄN OMAN TURVALLISUUTENSA VUOKSI), transhoidot, Kela-korvaukset hormoneista, sukusolujen tallettamiset yms. yhteiskunnan piikkiin ja heillä on mahdollisuus saada ne uudet henkkarit, nimenmuutokset ja muut järjestelyt diagnoosin asettamisen ja hoitojen jälkeen, joten mitä tässä enää voi tai pitää tehdä, että transien asiat olisivat paremmin kuin ne jo ovat? Levittää punainen matto eteen? Maksaa transeille jotain ylimääräisiä rahallisia tukia ja etuuksia transitioitumisesta koko heidän loppuelämänsä, ja päälle vielä jotain korotettua transeläkettä? Miksi mikään ei riitä? Missä kohtaa yhteiskunta voi asettaa tälle ihmisryhmälle jonkin rajan sen suhteen, mitä kaikkea heille täytyy verovaroista ja juridiikan säätämisellä kustantaa ja mahdollistaa, että olisivat vihdoin ja viimein tyytyväisiä? Mitä sitten, kun juridinen itsemäärittely ei tuokaan autuutta ja transit alkavat vaatia seuraavia uudistuksia (mistä on nyt jo merkkejä ilmassa)? Mihin asti ja miten kauan näitä transien vaatimia uudistuksia täytyy jatkaa? Milloin transit tyytyvät siihen, mitä kaikkea ovat jo saaneet?

      Joku pieni odotusaika erittäin dramaattisessa identiteetistä toiseen siirtymisen prosessissa on pelkkä silmänräpäys, kun miettii niitä aidosta dysforiasta (ei hetudysforiasta) kärsiviä transeja, jotka käyvät tutkimukset ja hoidot ja sen jälkeen vain sulautuvat yhteiskuntaan ja muuhun väestöön ilman minkäänlaista tarvetta muokata väkisin pakottamalla yhteiskunnan jonkin todellisuudenvastaisen ideologian ja vääristyneen maailmankuvan mukaiseksi.

      Poista
    25. "ennen diagnoosin asettamista ja hoitojen aloittamista"

      Nämä puheena olevat käynnit tapahtuvat siis siinä vaiheessa, kun diagnoosi on annettu ja hoidot ovat jo pitkällä.

      "Maksaa transeille jotain ylimääräisiä rahallisia tukia"

      Näistä käynneistä maksetaan nyt Kelan matkakorvaukset ja lääkärin taksa (miinus omavastuu). Jos käyntejä ei tarvittaisi, säästyisi nekin yhteiskunnan rahat.

      Poista
    26. "diagnoosi on annettu ja hoidot ovat jo pitkällä"

      Itsemäärittely tarkoittaa sitä, että juridisen sukupuolitiedon voi vaihtaa ilman diagnoosia ja hoitoja. Myös ei-transit, opportunistit ja pervot voivat jatkossa vaihtaa juridisen sukupuolitietonsa omalla ilmoituksella. Millä tavoin aitoja transeja hyödyttää tulla yhdistetyksi noihin ryhmiin, tai henkilökorttidysforikoihin? Itsemäärittely antaa ymmärtää, että dysforia häviää pelkällä henkilökortin kirjaimen vaihtamisella, eli tekee aidosta transsukupuolisuudesta vitsin. Miten aitoja transeja hyödyttää kehodysforian ja transition hävittäminen transsukupuolisuuden määritelmästä?

      "säästyisi nekin yhteiskunnan rahat"

      Transprosessissa on varmasti kehittämisen varaa, mutta kannattaisi aloittaa resurssien säästäminen siirtämällä muusut ja rogd-teinitytöt nuorisopsykiatrian piiriin transpoleja tukkimasta. Itsemäärittelyn aiheuttamat haitat ovat paljon suurempi paha kuin transeille maksettavat matkakorvaukset. Yhteiskunnan varoja säästäisi vielä enemmän, jos teettäisitte kehonmodaukset omasta pussistanne, tai hoidattaisitte dysforianne kognitiivisella käyttäytymisterapialla.

      Poista
  11. Tyypillinen nainen esittelemässä naistyypillistä penistään julkisilla paikoilla:

    https://mobile.twitter.com/troonytoons/status/1612155825795268608?cxt=HHwWgIDU8dLLw98sAAAA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä pervoilijoita ja itsensäpaljastelijoita intersektionalistit, uusfeministit ja genderistit haluavat naisten ja tyttöjen turvallisiin tiloihin vilauttelemaan vehkeitään. Ja vaikka naiset kokisivat siitä miten suurta epämukavuutta hyvänsä, niin valittaa ei saa. Vain transien mieliteoilla ja seksuaalisilla kikseillä on tässä asiassa mitään merkitystä. Naiset ja tytöt pakotetaan väkisin yleisöksi näiden autogynejen genderleikeille.

      Poista
  12. "We just want to pee." "It never happens."

    https://mobile.twitter.com/troonytoons/status/1611600449165209600?cxt=HHwWgMDRxbyEx90sAAAA

    VastaaPoista
  13. Blogikirjoituksen tästä kohdasta: "Mitä tulee transidentifioituviin miehiin, niin heillä nuo motiivit ovat äärettömän usein nimenomaan voimakkaan seksuaalisesti värittyneitä"....
    Just ennen tämän uusimman postauksesi lukemista, Laventeli, katsoin Helen Joycen uuden haastattelun Triggernometryn kanavalla. Helen puhui mm. siitä, kuinka suurella osalla transidentifioituvista miehistä on kuviossa mukana jonkinlainen eroottinen tai seksuaalinen motiivi. Myös sellaisilla miehillä, joilla on sukupuolidysforia. Eli dysforia ja seksuaalinen motiivi transitioon eivät sulje toisiaan pois.
    https://youtu.be/TTZsfk6Ms6s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, laitanpa kuunteluun. Joyce on aivan huikea muija ja perehtynyt syvällisesti transilmiöön monella eri tasolla. En ole vielä tosin lukenut hänen kirjaansa, mutta nähnyt paljon noita Joycen haastatteluja. Helen Joyce, Posie Parker ja J.K. Rowling ovat meikäläisen lempi-TERFit. :D

      Onhan se päivänselvää, että autogynefiilit saavat transina heilumisesta nimenomaan seksuaalisia kiksejä. Olen jonkin verran lukenut heidän juttujaan. Joku autogynefiili jossain selitteli, että hänen on vaikeaa liikkua julkisilla paikoilla naisten alusvaatteissa, koska hän erittää jatkuvasti kiimatippoja siitä ajatuksesta, että hänellä on naisten alusvaatteet. Hän oli kertomansa mukaan runsaasti touhutippaa erittävä tapaus ja hänen housujensa etumukseen ilmestyi jatkuvasti läikkiä niiden naisten pikkuhousujen läpi. Myös se oli hankalaa, kun piti koko ajan yrittää piilotella erektiota, joka niin ihanasti painautui vasten naispikkareiden pitsistä ja herkkää kangasta. Ihanaa, eikö?

      Poista
    2. Helen Joycen kirja on ihan loistava! Helen ja Posie kuuluvat munkin suosikkeihin, molemmilla on oma persoonallisuutensa ja lähestymistapansa ja tykkään molemmista. Ja Rowling tottakai!
      - sama

      Poista
  14. "koska hän erittää jatkuvasti kiimatippoja siitä ajatuksesta, että hänellä on naisten alusvaatteet"

    Onko tuo sitä gendereuforiaa, jota transit hehkuttavat? Genderboner on ainakin kyseessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Autogynefilia on eräänlaista sisäänpäin kääntynyttä heteroseksuaalisuutta. Mies saa kiksejä nimenomaan siitä ajatuksesta, että hän olisi itse nainen, ja tähän liittyy nimenomaan naiskehon toimintojen fetisointia. En tiedä, miten paljon kyseistä ilmiötä tai sen syntymekanismeja on tutkittu, enkä tiedä sitäkään, miten suuri osa autogynefiileistä on heteroita ja miten suuri osa homoja. Gendersekoilu on tuonut selkeästi näkyviin sen, että miesten tyttöilyfetissit ovat paljon yleisempiä kuin kukaan olisi aiemmin osannut aavistaakaan. Joillain kyse voi olla vain pukeutumisesta ja meikkaamisesta (transvestiitit), mutta koko ilmiöllä on paljon rankempiakin ilmenemismuotoja. Näin kuvakaappauksen joltain seksilelusivustolta, jolla myytiin jonkinlaisia irvokkaita vauvan muotoisia dildoja. Niissä oli ajatuksena, että transnainen voi työntää sen vauvadildon kokonaan peräsuoleensa ja sitten feikata, että "synnyttää lapsen". Että sellaisia gendereuforioita. Toki sitten on nämä naistenvessoissa vemputtavat ja käytettyjä terveyssiteitä imppailevat tyttöilijät, jotka kuvailevat vessareissuistaan runkkuvideoita pornosivustoille. Istuvat pöntöllä ja "hierovat klittaa" sellaisella pyörivällä liikkeellä ja voihkivat kameralle. Uuh, aah. Kuka nainen nyt ei haluaisi intiimitiloihinsa näitä vemputtajia huokailemaan?

      Poista
  15. Homomies saa aikamoista palautetta, kun pyytää lopettamaan homojen queerittelyn:

    "quit calling gay people queer, we don’t like it"

    https://twitter.com/CoolRiderr/status/1611143725723582465

    Seurauksena natsittelua, ulkonäön pilkkaamista ja historian vääristelyä. Queer on muka "otettu takaisin" (reclaimed), että se on yleinen ja voimauttava termi, eikä pilkkasana, jonka moni homoseksuaali on kuullut viimeisenä asiana tässä maailmassa. Oikeasti queer on pienen aktivistiporukan käyttämä ja sitä pyöritellään lähinnä akateemisissa piireissä. Queer on vasemmistoradikaali poliittinen suuntaus, jolla pyritään horjuttamaan yhteiskuntajärjestys murskaamalla binääri ja cisteemi ja ylipäänsä kaikki ihmisten suojaksi kehitetyt normit. Yhteiskuntaan sulautuvia homoseksuaaleja ei edes pidetä queereinä, mutta kinky/trans/polyamoriset heterot ovat queerejä. Make it make sense.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Transit ovat vähä vähältä kolonisoineet ja omineet homoseksuaalien koko historian ja kaiken muunkin itselleen. Homojen historia on nyt transien historiaa, joten myös homojen syrjintä on transien syrjintää. Transit ovat vieneet homoseksuaaleilta pikkuhiljaa aivan kaiken: kielen ja käsitteet (niin hyvässä kuin pahassa), omat tilat ja tilaisuudet, identiteetit, poliittisen aktivismin, sateenkaarisymbolin, Priden ja kulkueen, ikoniset historialliset hahmot ja niin edelleen. Homojen pitää olla loputtomassa kiitollisuudenvelassa päällepäsmäröiville ja äänekkäille transeille, jotka kirkkain silmin väittävät taistelleensa homoseksuaaleille meidän ihmisoikeutemme ja vieläpä uskovat omat räikeät valheensa. Niinpä niin, homothan vain lepäsivät laakereillaan kun transit taistelivat verenmaku suussa oikeuksiemme puolesta, vaikkei heitä näkynyt mailla halmeillakaan vielä kymmenisen vuotta sitten. Ja jos homot uskaltavat inahtaakin, että transien toiminta ei ole OK ja että olisiko mahdollista olla käyttämättä noita solvauksia ja esim. jättää meidät ihan vaan rauhaan hetkeksi, niin alkaa aivan jumalaton rääkyminen ja solvaaminen. Transit eivät aio jättää homoja rauhaan, ennen kuin ovat lypsäneet meistä viimeiseen pisaraan aivan kaiken, mitä meiltä vain voi lypsää. Transeja ei liikuta tipan tippaa, millaiseen henkihieveriin heidän vainoamansa ihmiset tuon heidän ihanan "ihmisoikeusaktivisminsa" tuoksinassa päätyvät, kunhan he vain saavat kaiken, mitä haluavat ja enemmänkin.

      Poista
  16. Hollantilainen koonti transhoitojen realiteeteista:

    'When I got the protheses, it did not fit properly. I had to return to the hospital several times. In total, I had to undergo 14–15 operations to fix the problem.' (age 60 after phalloplasty with urethral lengthening, erectile prosthetic, testicle implants)

    'My labia minora were turning black at some point because they were dying' (age 52, after vaginoplasty)

    'Sometimes I feel a little schizophrenic or something. There’s a part of me, the biggest part, that feels like a man but there’s another part that’s not comfortable with it and it is a constant internal conflict.' (age 27, T, mastectomy, hysterectomy, oophorectomy, colpectomy)

    'I hoped or thought that transitioning would make me happy. At the very beginning you think: if I transition then I am happy, but it doesn’t turn out that way. It does help, but it is not going to be the sole reason for happiness.' (age 27, on T, after multiple surgeries)

    'Sometimes I think that I’m not the problem, the rest of the world is. They are all confused because I am confused about my gender. But who is really the problem? Not me!' (age 40, on T, after mastectomy, hysterectomy)

    'after the penile inversion vaginoplasty in transgender women, lifelong interventions such as frequent douching and dilatation of the neovagina are required ... With adequate counseling ..., the individual’s post-treatment distress and dissatisfaction could be reduced'

    https://mobile.twitter.com/Gender_GnRHa/status/1612409876403060737?cxt=HHwWgoCwtauPt-AsAAAA

    Surullista ja kauheaa, että tähän trans horror show'hun rekrytoidaan lapsia ja nuoria puolueohjelmia, koulujen opetussuunnitelmia ja THL:n ohjeistuksia myöten.

    VastaaPoista
  17. https://twitter.com/ivanpuopolo/status/1611662548687798273?s=46&t=TEu8O_5jT7675RCDZd54DA Ecuadorilainen mies vaihtoi sukupuolensa naiseksi, koska paikallisen lain mukaan äidit saavat huoltajuuskiistoissa etua. Mut hei, eihän kukaan vaihda sukupuoltaan saadakseen etuja. Paitsi kaikki ihmiset.

    VastaaPoista
  18. Tuosta Dylanista. Minulle hän näyttäytyy vain trollina, koska hän esittää niin stereotyyppistä pissisteiniä. Oma teoriani on, että sen oli tarkoitus olla joku yksittäinen juttu mutta transaktivistit ottivat sen tosissaan, joten hän alkoi tekemään lisää. Olen naispuoleinen ja minusta hän on ihan hauska hahmo.
    Kävin muuten myös yhdessä drag-showssa, ja pidin siitä erittäin paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Kävin muuten myös yhdessä drag-showssa, ja pidin siitä erittäin paljon."

      Drag show voi parhaimmillaan olla hyvinkin viihdyttävää, mutta se kuuluu aikuisten maailmaan. Lapsia ei tarvitse altistaa yliseksualisoiduille naiseuden karikatyyreille. Maailmalta on vieläpä esimerkkejä, joissa dragit ovat todella vähissä pukeissa lasten läsnäollessa ja meno lasten kanssa vähintäänkin kyseenalaista.

      Poista
    2. Olen samaa mieltä lasten kohdalla, etenkin silloin jos kyseessä oleva drag on sellaista, missä ollaan vähissä vaatteissa.
      Se show missä itse kävin oli ns. "perinteinen", siellä oli kaksi miespuolista drag-artistia pukeutumassa eri naisartisteiksi ja esittämässä kultakin artistilta 1-2 biisiä. Vaatteet olivat molemmilla päällä koko ajan, ei ollut paljasta pintaa. Mielestäni tuollainen drag ei ole mitenkään lapsille sopimatonta (painotan kuitenkin edelleen, että vähäpukeinen drag on lapsille sopimatonta).

      Poista
  19. "Lakimuutoksen myötä nämä lääkärienkin mielestä turhat reissut jäävät pois. "

    Onkohan tuossa hieman provoilumielessä nostettu esiin varsin triviaali seuraus.. Vaikka tietenkin turhien lääkärikäyntien jääminen pois ON konkreettinen parannus.

    Olennaisempi hyöty oikeille transsukupuolisille on luonnollisesti se, että se oikea transsukupuolinen voi valita otollisimman hetken vaihtaa juridinen sukupuoli. Tällä hetkellä on niin, että äänenmurroksen, voimakkaan parrankasvun ja orastavan kaljun jo saavuttanut transmies joutuu kuljeskelemaan juridisesti naisena vaikka puolitoista vuotta. Onko järkevää pitää tilanne tällaisena?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Onko järkevää pitää tilanne tällaisena?"

      Ratkaisu ei kuitenkaan voi olla se, että juridisen sukupuolitiedon vaihtaminen mahdollistetaan ei-transeille, pervoille ja opportunisteille. Itsemäärittelyn ajamisen motiivi tuntuu olevan jokin aivan muu kuin transitioituvien transien elämän helpottaminen. Miksi 99 prosentin pitäisi kärsiä promillen hyödystä? Ja miksi transprosessi pitäisi piilottaa, kun suurin osa transeista ei ole läpimeneviä transition jälkeenkään.

      Poista
    2. "Olennaisempi hyöty oikeille transsukupuolisille on luonnollisesti se, että se oikea transsukupuolinen voi valita otollisimman hetken vaihtaa juridinen sukupuoli."
      Tämä voitaisiin järjestää muutenkin, kuin että annetaan kenelle tahansa oikeus vaihtaa juridinen sukupuolensa pelkällä nettihakemukseen kirjoitetulla omalla sepityksellä, joka voi olla todenmukainen tai sitten ei - kukaan ei sen todenmukaisuutta tarkista.

      Poista
    3. "Tämä voitaisiin järjestää muutenkin"

      Itselleni sopisi hyvin että luvan hetumuutokseen saisi vaikka samalla kuin diagnoosin. Mutta kun tällaista ei ole kukaan ehdottanut niin kannatan sitten tätä translakia joka on tosiasiallisesti tulossa. Ei kompromissitkaan tyhjästä tule, translain vastustajilta voisi nyt kysyä miksei ole vaihtoehtoja.

      Poista
    4. Translain järjellistä uudistamista ei ole kukaan vastustamassa. Tietenkin lakeja saa ja pitääkin uudistaa, jos niissä on epäkohtia. Tämänhetkisestä ehdotelmasta translain uudistamiseksi on järjellisyys niin kaukana kuin itä on lännestä.

      458 000 000 000:nnen kerran: Tässä vastustetaan nyt sitä, että juridinen itsemäärittely (eli tuo tämänhetkinen ehdotus translain uudistamiseksi) mahdollistaa sukupuolen mielivaltaisen vaihtamisen pelkällä omailmoituksella kenelle tahansa, joka haluaa sen tehdä mistä tahansa syystä. Eli ei-transit, pervot ja opportunistit, joiden motiivi vaihtaa juridinen sukupuolitieto voi olla aivan mikä tahansa. Ei taida olla mitään keinoa vääntää tätä asiaa enää tämän enempää rautalangasta.

      "Ei kompromissitkaan tyhjästä tule, translain vastustajilta voisi nyt kysyä miksei ole vaihtoehtoja."

      Ai mekö emme ole esittäneet vaihtoehtoja? O_o

      Poista
    5. No voinko allekirjoittaa vasta-kansalaisaloitteen, tai edes jotain jossain?

      Poista
    6. Ei mitään tietoa mahdollisista allekirjoitettavista aloitteista, olen itse seuraillut lähinnä laki- ja sotevaliokunnassa annettuja lausuntoja ja homman etenemistä sitä kautta. Siellä on mm. LHB-liitto ollut antamassa lausunnon (ks. tämä ja tämä), samoin Naisten Rintama.

      Poista
    7. "translain vastustajilta voisi nyt kysyä miksei ole vaihtoehtoja"

      Onhan siellä ollut tarjolla suppeampi malli, joka poistaa vaatimuksen lisääntymiskyvyttömyydestä. Steriliteetti tosin on transhoitojen seuraus, mutta ei anneta faktojen pilata hyvää uhriutumista. Alaikäisille transhoitoja vaativia lasten lisääntymiskyky ei sitten enää kiinnostakaan.

      Poista
  20. Twitterissä oli jotain juttua, että DVV:n sivuille oli jo ilmestynyt hakuohje juridisen sukupuolen muuttamiseen, vaikka translakiesitys on vielä valiokuntakäsittelyssä, eikä kai edes tiedetä, koska eduskunta siitä väänestää :D Ehkä se oli vahingossa ilmestynyt sinne automaattisesti vuoden alusta, tai ehkä lain läpimenoa pidetään ihan varmana...no joka tapauksessa nyt se sivu on kadonnut :D
    Mutta siis, näkikö kukaan sitä sivua tai ottiko talteen kuvakaappauksena tai arkistoon? Mielelläni lukisin, millainen lomake pitää jatkossa täyttää, jos haluaa muuttua naisesta mieheksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, näin oli päässyt käymään. Ehdin nähdä sen sivun ja lukaista läpi, ennen kuin DVV poisti sen (pahoittelujen kera). Oli kuulemma päässyt vahingossa luonnoksena jakoon, vaikkei ollut ollut tarkoitus. Sivu oli kuitenkin ehditty arkistoida, tässä arkistolinkki, nauttikaa. :D Noita "usein kysyttyä" -linkkejä alalaidassa ei valitettavasti saa avattua, eikä muitakaan linkkejä. Selitykset siellä olivat tosin vain yhden tai muutaman virkkeen mittaisia.

      Poista
  21. Transaktivistien argumentoinnin taso:

    https://twitter.com/CasuallyGreg/status/1612870707352068097

    Päällehuutamisella ja gendermantran toistelemisella on päässyt valitettavan pitkälle nykyisessä infantilisoidussa ilmapiirissä. Aikuisten maailma onkin monelle genderspeshulille liikaa, kun täytyisi perustella näkemyksensä, kuunnella muiden tarpeita ja tyytyä monessa asiassa kompromissiin. Aikuisten maailmassa trantrumit eivät auta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä nykyajan intersektionaalisen feminismin maailmankuvan nielaisseet vasemmistowokettajat edustavat eräänlaista prototyyppiä nykyihmisestä, jonka elämä on tullut (tai tehty) niin helpoksi, että siihen täytyy kehittää ongelmia tyhjästä.

      Poista
  22. Miksi transeilla on oikeus määritellä nainen ja mies muita sitovalla tavalla, mutta oikeilla miehillä ja naisilla ei? Sama koskee tietysti seksuaalisia suuntautumisia, eli miksi transeilla on oikeus määritellä homoseksuaalisuus uusiksi? Ei homoseksuaaleja sorreta siksi, että he ovat kiinnostuneita väärän gendersielun edustajista. Eikä naisia sorreta siksi, että he samaistuvat naiseuden stereotyyppeihin. Miksi promillen annetaan pompottaa enemmistöä siniset töyhdöt väpättäen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullekin on mysteeri nimenomaan se, miten transaktivistit ja intersektionalistit ovat voineet saada näin käsittämättömän paljon valtaa. Ihmettelen myös sitä, miksi ihmiset eivät laajemmin nouse vastustamaan heitä, koska heidän jatkuva häiriköintinsä ja eri mieltä olevien vainoamisensa on oikeasti haitallista käytöstä, jolla on vahingollisia vaikutuksia ihmisten elämään. Genderistit ja intersektionalistit eivät kestä sitä, että on olemassa ihmisiä, jotka eivät ole samaa mieltä heidän kanssaan. He ajattelevat, että heidän maailmankuvansa implementoituu yhteiskuntaan yhdeksi ja vallitsevaksi totuudeksi sitten, kun kaikki on väkisin pakotettu uskomaan siihen. Heillä on sellainen uskomus, että kaikki "sortavat rakenteet", syrjintä, sosiaaliset ongelmat ja hierarkiat ynnä muu ihmisyhteisöihin väistämättä kuuluva katoaa sen jälkeen, minkä jälkeen he voivat esiintyä laupiaina hyväntekijöinä, jotka tekivät yhteiskunnasta kaikille paremman paikan elää.

      Poista
    2. "Miksi transeilla on oikeus määritellä nainen ja mies muita sitovalla tavalla, mutta oikeilla miehillä ja naisilla ei?"

      Kansalaisten enemmistön tahdon mukaan toimitaan demokratiassa. Enemmistö tahtoo että näillä mennään.

      Poista
    3. Ei kommentoija tuossa tiedustellut mitään kansalaisten mielipidettä tai demokraattista kantaa vaan sitä, miksi juuri transeille on annettu valta esittää kaikkien elämään vaikuttavia perustavanlaatuisia muutosvaatimuksia ja toteuttaa toimenpiteitä, eikä muilta (joihin nuo muutokset vaikuttavat) kysytä mitään.

      Eipä ihme, että transit ovat nyt paskat housussa vaalikauden lähestyessä loppuaan ja tekevät paniikissa kaikkensa runnoakseen self-ID:n raivolla Suomen lainsäädäntöön.

      Poista
    4. "Kansalaisten enemmistön tahdon mukaan toimitaan demokratiassa."

      Sori vaan, mutta luontoäiti on pahimman luokan diktaattori. Biologinen sukupuoli ei muutu, vaikka vetäisit kuinka raivokkaan trantrumin. Sukupuolesi ja se, kuinka muut sinut näkevät ja kokevat, ei muutu henkilökortin kirjainta vaihtamalla. Seksuaalinen suuntautuminen ei kohdistu identiteettiin, vaikka kuinka polkisit jalkaa. Viisari ei värähdä eikä torttu kostu genderpresentaatioille, performansseille tai väärään lihapukuun sujahtaneelle sukupuolisielulle.

      Poista
    5. Tässä lakimuutoksessa on kyse todellakin edelleenkin vain juridisen sukupuolen vaihtamisesta. Ei tortuista tai muista ruuista tai siitä kuka tykkää kenestä.

      Poista
    6. Jos juridisen sukupuolen mielivaltaisen vaihtelun ei ole millään tavalla tarkoitus vaikuttaa muihin ihmisiin, torttuihin ja siihen, kuka kenestäkin tykkää ja miten muiden ihmisten pitää tätä vaihtelijaa vaihtamisen jälkeen kohdella ja häneen suhtautua, niin miksi se juridinen pitää ylipäätään saada väkipakolla vaihtaa omalla ilmoituksella, siis ilman transitiota? Miten se hyödyttää tätä vaihtelijaa, jos kerran kyse on "vain" vaihtamisesta eikä mistään muusta? Miten hän hyötyy siitä vaihdoksesta?

      Poista
    7. Aidot transsukupuoliset ovat selvästi käyneet vuosien lääketieteelliset hoidot täysin turhaan, kun heidän dysforiansa olisi transaktivistien mukaan hoitunut pelkällä kirjaimen vaihdolla.
      Mielestäni itsemäärittely huonontaa noiden aitojen, dysforiasta kärsivien transsukupuolisten asemaa kaikkein eniten. Heidän niskaansa tämä lopulta myös kaatuu.

      Poista
    8. "Enemmistö tahtoo että näillä mennään."
      Mikä enemmistö? Onko tästä kaikesta kysytty kansan mielipidettä?
      Skotlannissa ajettiin läpi itsemäärittelylaki, vaikka kaksi kolmasosaa äänestäjistä vastusti. Irlannissa self-ID tuli voimaan ilman minkäänlaista julkista keskustelua, ja kun lain oltua voimassa joitakin vuosia kansan mielipiteistä sitten tehtiin tutkimus, enemmistö kansasta piti lakia huonona.
      Kannattaisi Suomessakin ehkä kysyä kansalaisilta ennen kuin ajetaan juosten kustu laki läpi.

      Poista
    9. "Tässä lakimuutoksessa on kyse todellakin edelleenkin vain juridisen sukupuolen vaihtamisesta."
      "Vain"? Oletko edes lukenut sitä lakiesitystä? Siinä nimenomaan sanotaan, että juridisen sukupuolen vaihtanutta tulee jatkossa kohdella sen uuden sukupuolen mukaisesti. Sen takia onkin tehtävä muutoksia 12:een muuhunkin lakiin, koska translakiuudistuksella on todella laajoja seurauksia suomalaiseen lainsäädäntöön ja yhteiskuntaan yleensä.
      Hallituksen esityksessä sanotaan mm. että vangit sijoitetaan jatkossa pääsääntöisesti juridisen sukupuolen mukaan, ja poikkeuksia harkitaan vain sellaisissa tapauksissa, joissa vangista voisi olla merkittävää vaaraa itselleen tai muille. Kuka tahansa pölvästikin tajuaa, että tämä tarkoittaa (ja on monissa muissa maissa jo tarkoittanut) miesrikollisten sijoittamista naisten vankilaan, jos mies on vain keksinyt vaihtaa juridisensa naiseksi tai vaihtaa sen oikeuskäsittelyn aikana. Mihin vedetään se raja, että millainen mies on tarpeeksi vaarallinen rikollinen naisvankilaan? Pitääkö olla sarjamurhaaja, että mies sijoitetaan sittenkin miesten puolelle? Mitenkäs ihan tavalliset raiskaajat tai vaimonhakkaajat tai vaikka sutenöörit? Ovatko he tarpeeksi vaarallisia ettei heitä sijoiteta naisten puolelle? Minkä arvoinen on naisvangin turvallisuus ja yksityisyys?
      Sotevaliokunnassa on kuulemma keskusteltu siitä, voisivatko miehet vaihtaa juridisen sukupuolensa naiseksi välttääkseen armeijan. No tottakai voisivat. Hallituksen esityksessä sanotaan nimenomaan sekin, että asevelvollisuus menee juridisen sukupuolen mukaan. Tästä tulee mielenkiintoista.

      Poista
    10. "Onko tästä kaikesta kysytty kansan mielipidettä?"

      On, vaalien alla kaikki puolueet kertoi mikä on heidän kantansa translaista. Eiköhän se ollut kysymyksenä monissa vaalikoneissakin. Kukaan, joka perehtyi ehdokkaiden mielipiteisiin, ei voinut vahingossa äänestää lain kannattajaa/vastustajaa. (Tietenkin joku saattoi vaihtaa mielipidettään, mutta en ole kuullut sellaista.)

      Poista
    11. "Kannattaisi Suomessakin ehkä kysyä kansalaisilta"

      UK:ssa self id:n kannatus laski kyselyissä huomattavasti, kun kerrottiin sen tarkoittavan käytännössä heppien heilumista naisten ja tyttöjen tiloissa. Suomessakin puhutaan translaista ja kehodysforisten aitojen transien elämän helpottamisesta, vaikka uudistus koskee ihan jokaista suomalaista ja on lähtöisin queer/muusuporukoista. Kyseessä ei ole mikään pienen porukan "translaki", vaan ihan yleinen, jokaiselle täysi-ikäiselle kansalaiselle avoin juridisen sukupuolitiedon vaihtolaki.

      Poista
    12. Psykiatrisen vankisairaalan ylilääkärin eduskunnalle toimittama asiantuntijalausunto vankila-asiasta: no problem

      https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/JulkaisuMetatieto/Documents/EDK-2022-AK-57484.pdf

      Poista
    13. "On, vaalien alla kaikki puolueet kertoi mikä on heidän kantansa translaista."

      Siis tämä hallituksen esitys uudeksi translaiksi, eli laiksi sukupuolen vahvistamisesta, valmistui vasta 2022. Totta kai lakia on valmisteltu pitkään, mutta lain varsinainen sisältö varmistui ja tuli meidän kansalaisten tietoon vasta viime vuonna, eli se, että kuka tahansa voi vaihtaa juridisen sukupuolensa pelkällä nettihakemuksella, että lakiin ei jätetty edes yhden lääkärikäynnin vaatimusta, että harkinta-aika on vain kuukausi (aiemmin oli puhuttu jopa 6 kk:sta), että esim. vankien sijoitus menee jatkossa juridisen sukupuolen mukaan, jne. Ihan turha sinun on yrittää väittää, että viime vaalien alla äänestäjät olisivat tienneet, kuinka radikaali lakimuutos on "translain" varjolla tulossa.
      Laistahan on aiemmin ollut myös kaksi eri versiota: toinen, jossa poistettaisiin lisääntymiskyvyttömyysvaatimus, mutta juridisesta ei tehtäisi pelkkää ilmoitusasiaa, ja sitten tämä nykyiseen lakiesitykseen johtanut itseilmoitusversio.
      Sitä paitsi se, että puolueet ovat kertoneet kantansa "translaista" ennen viime vaaleja ei ole sama asia kuin se, että koko kansalta kysyttäisiin esim. gallupissa nykyisen lakiesityksen sisällöstä. Ymmärrät varmasti tämän itsekin. Eikä suurin osa äänestäjistä varmaankaan viime vaaleissa äänestänyt juuri translakikysymyksen perusteella. Varsinkin kun se tosiaan ei ollut edes selvillä, millainen laki sieltä lopulta on tulossa, eikä asiasta ole käyty minkäänlaista kunnollista julkista keskustelua.

      Poista
    14. "Totta kai lakia on valmisteltu pitkään"

      Kaikki puolueet kertoivat ennen vaaleja omissa puolueohjelmissaan mielipiteensä, ja että kannattavatko itsemäärittelyä.

      Se on varmasti totta, että monia ei kiinnostanut. Minkä teet? Ei voi pakottaa kiinnostumaan. Sitten ei varmaan lopputuloskaan kiinnosta.

      Poista
    15. "Minkä teet? Ei voi pakottaa kiinnostumaan."

      Kerrottiinko vaaliohjelmissa, mitä itsemäärittely tarkoittaa konkreettisesti sukupuolitettujen asioiden ja tilojen kohdalla? Vai valehdeltiinko, että tämä vaikuttaa vain aitoihin transeihin, joilla on jo nyt oikeus vaihtaa juridinen sukupuolitietonsa? Kyllä tässä on aika vahva sumutuksen tuntu.

      Poista
    16. Vakivänkääjä, heitin kommenttisi avioliittolakikeskustelusta roskikseen. Jos vielä kerrankin vedät homojen oikeudet mukaan tähän translaki- ja itsemäärittelykeskusteluun, saat elinikäiset bannit tänne.

      Poista
    17. "Psykiatrisen vankisairaalan ylilääkärin eduskunnalle toimittama asiantuntijalausunto vankila-asiasta: no problem"

      Translain uudistajia yhdistää toiveajattelu ja luottamus ihmisten hyvyyteen ja rehellisyyteen: "ei varmaankaan", "todennäköisesti", "transien etu tärkein","ei laajamittaisesti". Ketään ei taida kiinnostaa naisvankien oikeus turvallisuuteen ja yksityisyyteen ilman pervoperttien läsnäoloa?

      STM:n lakimiehen mukaan vankilasijoitus tehdään juridisen sukupuolen perusteella ja ainoastaan turvallisuusriski itselle tai muille voisi estää juridisen pervoperan sijoituksen naisvankilaan.

      Poista
    18. Niin vain se ecuadorilainen mieskin vaihtoi sukupuolensa naiseksi saadakseen lastensa huoltajuuden. Ihmiset ovat joskus valmiita tekemään mitä vaan saadakseen haluamansa. Tämä koko lakiuudistus on kaikkein vahingollisin niille transsukupuolisille, joilla on oikeasti dysforiaa ja jotka transitioituvat sen vuoksi. Etenkin transnaisille, kun heidät tullaan yhdistämään näihin transidentifioituviin pervoihin. Tämä laki ei koske transsukupuolisia vaan ihan kaikkia ja kaikkea mikä on sukupuolitettua yhteiskunnassa. Tämän jälkeen ei ole omia tiloja kummallekkaan sukupuolelle.

      Poista
    19. No ei kyllä puhuttu ennen vaaleja mistään koko kansaa koskettavasta itsemäärittelystä translain yhteydessä. Silloin keskityttiin lähinnä siihen, että laista tulisi poistaa lisääntymiskyvyttömyys vaatimus, ei mistään sukupuolen täydellisestä itsemäärittelystä. Muutenkin niiden kansalaisten syyllistäminen, jotka tätä hiljaisuudessa väkerrettyä paskalakia vastustavat nyt, perusteluna joku neljä vuotta sitten tapahtuneilla vaaleilla on todella alhaista.

      Poista
    20. "Muutenkin niiden kansalaisten syyllistäminen, jotka tätä hiljaisuudessa väkerrettyä paskalakia vastustavat nyt, perusteluna joku neljä vuotta sitten tapahtuneilla vaaleilla on todella alhaista."

      Eipä noilla itsemäärittelyn puolustajilla ole oikein mitään vasta-argumentteja.

      Kysymys: "Miksi ei-transien juridisten itsemäärittelijämiesten pitäisi päästä naisten ja tyttöjen pukkariin/vessoihin/suihkuihin?"

      Vastaus: "Syytät siis kaikkia transihmisiä pedareiksi ja ahdistelijoiksi!!!???"
      tai
      "Miksi se penis on niin iso ongelma siellä?"
      "Mitä ihmeen oikeuksia tässä nyt jyrätään? Loukkaako sinun oikeuksiasi jos uimahallissa näet vaginan?"
      "Oliko sulle 13v. traumaattinen kokemus nähdä vagina?"
      https://twitter.com/jpkivisto/status/1379902910478307331

      Harvinaisen raskas hahmo tuo J-P.

      Poista
    21. "Eipä noilla itsemäärittelyn puolustajilla ole oikein mitään vasta-argumentteja."

      Tämä on myös itsemäärittelyn kannattajien argumenttien aatelia:

      "Onko sinulta ikinä kysytty papereita suihkutiloissa?"

      https://twitter.com/Awaclus/status/1615370193101783042

      Ehkä tämä kansa ansaitseekin itsemäärittelyn.

      Poista
  23. Kokoomuksen transkanta eduskunnan äänestyksessä mietityttää vihervasemmistoa ja transaktivisteja. Kritiikkiin vastataan tutulla idiootin esittämisellä:

    "onko sulta useinkin kyselty hetua uimahallissa?"

    https://twitter.com/plohikoski/status/1613108474480676864

    Bonarina säkenöivää keskustelua vasemmistoälykköjen keskustelupalstalla:

    "voi vittu kokoomus (translaki)"

    https://www.punkinfinland.net/forum/viewtopic.php?f=10&t=1014754

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kokoomus! Vihdoin alkaa löytyä järjen ääntä siltäkin suunnalta.

      Poista
    2. "Vihdoin alkaa löytyä järjen ääntä siltäkin suunnalta."

      "Kokoomus kannattaa translain uudistamista siten, että juridinen sukupuoli on mahdollista vahvistaa oman ilmoituksen perusteella"

      https://twitter.com/KaiMykkanen/status/1613137456701792256

      Miten aidot transit hyötyvä siitä, että ei-transit, pervot ja opportunistit voivat vaihtaa juridisen sukupuolitietonsa?

      Poista
    3. Huhutaan, että Kokoomuksen sisällä olisi ristiriitoja translaista. Virallisesti ollaan yhtenä rintamana kannattamassa lakia, mutta puolueen sisällä on erilaisia näkemyksiä ja epävarmuutta.

      Poista
    4. Arvelenpa että kriittisyys on näytösluontoista. Sanotaan vähän jotain, mikä miellyttää arvokonservatiiveja, mutta sitten kuitenkin äänestetään lain puolesta, mikä miellyttää arvoliberaaleja.

      Poista
  24. Mulla on tässä erilaisia hajahuomioita asioista, jotka eivät suoraan kommentoi itse blogikirjoitusta. Aloitetaan Instagramilla:

    Olen törmännyt viikon sisällä kahteen instagram-postaukseen, jotka ovat antaneet ajattelemisen aihetta. Toinen oli transidentifioituvan, mutta täysin naiselta ulkoisesti näyttävän suomalaisen nuoren postauksista: hän kertoi, että kun julkaisee instagramissa kuvia, joissa esiintyy maskuliinina (ja joissa näytti olevan hashtageja kuten transmasc jne.), hänet lisätään kaikenlaisiin seksichatteihin. Tästä tuli mieleen se, mitä joku muistaakseni "trans"nuoren äiti jossain Benjamin "seksipuhelinääni" Boycen haastattelussa sanoi: että saalistajat usein etsivät näitä "trans"nuoria ja manipuloivat heitä kaikenlaiseen, ensin kuvien lähettämiseen ja sitten jopa seksityöhön sillä verukkeella, että heidän kehonsahan ei oikeasti ole heidän oikea kehonsa, joten se ei varsinaisesti haittaa, jos he esimerkiksi lähettävät alastonkuvia pervoille sedille. (Tämä nuori tyttö ilmeisesti pukeutuu välillä maskuliinisesti, mikä ilmeisesti on perusteena transidentiteetille. Suurimmassa osassa kuvista hän oli täysin naistyypillisesti pukeutunut ja laittautunut.)

    Toinen instagram-postaus: tässäkin on kyseessä suomalainen henkilö, nainen, joka on saanut transdiagnoosin, saanut "hoitoja" (ainakin rintojenpoiston sekä hormoneja) ja identifioituu nyt ei-binääriseksi. Hän kertoi, miten nyt, kun ei enää muistuta keholtaan naista, voi pukeutua naisellisiin vaatteisiin ja rakastaa kauniita asioita ilman ahdistusta. Ei haittaa, että hänen kehonsa on nyt hieman rujo epäonnistuneiden leikkausten (hän ei avannut tätä syvemmin) takia. Tulipa vain mieleen, että jos hän olisi saanut leikkaus- ja hormonihoitojen sijaan terapiaa, hänellä voisi olla nyt terve keho sekä terve suhtautuminen itseensä niin, että pystyisi nauttimaan naisellisista ja kauniista asioista ilman ahdistusta. Ymmärrän siis hänen ahdistuksensa, mutta tuntuu surulliselta, että kehon silpominen ja pumppaaminen täyteen hormoneita, jotka pitkällä aikavälillä aiheuttavat komplikaatioita, on jostain syystä ollut ratkaisu tilanteeseen. (Tämäkin henkilö on joskus kertonut, että hänellä on bipo-diagnoosi, joten sopii kyllä miettiä, onko eettistä antaa tällaisista mt-ongelmista kärsivälle ihmiselle transdiagnoosi.)

    Tällaista tänään. Toivottavasti jossain vaiheessa Suomessa voidaan keskustella näistä asioista muuallakin kuin Laventeliveikkosen kommenttikentässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "nainen, joka on saanut transdiagnoosin"

      Transhoitojen alkuperäinen tarkoitus ei ole voinut olla tämä, että niitä käytetään ilmaisena esteettisenä kirurgiana pönkittämään yaoi-harrastusta tai muusu-identiteettiä, tai normaalin aikuiseksi kasvamiseen liittyvän kipuilun lievittäjänä, joka sitten kaduttaa aikuisena. Kerran amputoituja kehonosia ja menetettyä hedelmällisyyttä ei saa enää takaisin. Amputoiduilla rinnoilla ei imetetetä eikä amputoidulla kohdulla ja kiinni ommellulla vaginalla tulla raskaaksi ja synnytetä. Poistetuilla kiveksillä ei siitetä lasta eikä tulla isäksi. Lisäksi transhoidoista koituu monenlaista muutakin terveydellistä ja esteettistä haittaa.

      Poista
  25. Ylpeä kokoomuslainen Janne Vikman kommentoi naisten ahdistelua:
    "Mitä väliä tällä on?
    Joo, joku pelle menee tirkisteleen naisten puolelle. Täysin marginaalinen asia loppupeleissä."
    https://twitter.com/JanneVikman/status/1613265220230586399

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koko julkinen keskustelu translaista on outo. Kukaan uudistuksen kannattajista ei tunnu tajuavan tai myöntävän, että uudistus koskee ihan kaikkia ja kaikkea sukupuolitettua tässä yhteiskunnassa. Meillä ei voi olla rinnakkaisyhteiskuntia, joissa jotkut ovat naisia koko ajan ja jotkut vain toisinaan. Jotkut ilmeisesti kuvittelevat oikeasti, että juridiset naiset voisi laillisesti torpata naisten tiloista, ryhmistä, kiintiöistä, palveluista ja urheilusarjoista. Tasa-arvolaki kuitenkin suojaa sukupuoli-identiteettiä ja sukupuolen ilmaisua. Translain periaatteena on, että ihminen kohdataan joka tilassa ja tilanteessa juridisen sukupuolensa edustajana. Ketään ei myöskään kiinnosta itsemäärittelyn vaikutukset tilastointiin, tasa-arvon toteutumisen tarkkailuun ja terveydenhuollon järjestelmiin. Lisäksi Vikmanilla ja heimolaisillaan on liikuttava usko ihmisten hyvyyteen, rehellisyyteen ja kunniallisuuteen. Että eihän kukaan muu aito transitioitunut transhenkilö ikimaailmassa aio hyväksikäyttää translain tarjoamia pervonmentäviä porsaanreikiä.

      Poista
    2. Vikman taisi piilottaa twiittinsä :D Mutta oikeassa olet, koko keskustelu on outo. En kerta kaikkiaan voi uskoa, että kukaan uudistuksen kannattajista ei nyt jo tajuaisi, mistä itsemäärittelyssä on oikeasti kyse. Ehkä vielä pari vuotta sitten olisin voinut uskoa tämän, mutta en enää. Ainakin osa heistä ihan varmasti ymmärtää, mitä itsemäärittelystä voi seurata ja on jo ulkomailla seurannut, mutta he eivät välitä. Ehkä he ajattelevat, että ongelmat eivät koskaan tule koskemaan heitä itseään tai heidän läheisiään, joten mitä väliä.

      Poista
    3. Se, että suuri osa valtaväestöstä edelleen uskoo tässä sukupuoliälämölössä ja lakiuudistuksessa olevan kyse "transihmisten oikeuksista" eli pienen syrjityn, sorretun ja marginalisoidun vähemmistöryhmän oikeuksista, kertoo omaa kieltään transpropagandan uskomattomasta tehokkuudesta ja siitä, miten käsittämättömän syvälle ihmisten mieliin transien suorat valheet ja paskapuheet ovat iskostuneet. Mukamas totuutena ja ihmisoikeuksien parantamisena. He ovat edelleen siinä hypnoosissa, että lakiuudistuksen tarkoituksena on vain parantaa transien elämänlaatua. Vaikka heidän korviinsa suoraan huutaisi, että lakiuudistus koskee joka ikistä ihmistä ja transien hyvinvointi on tässä pelkkä taidokkaasti rakennettu kulissi, niin ei mene jakeluun. On mieluisampaa jatkaa hyvesäteilyä ja esiintyä the hyvänä ihmisenä, joka ei ainakaan tule olemaan historian väärällä puolella.

      Poista
    4. Joo. Eivät nämä "translain" kannattajat juurikaan mieti nokkaansa pidemmälle, kunhan vain saavat hyvepisteitä:

      "Tulee mieleen, että ketä ja mitä lopulta sitten huijattaisiin? Siis mikä olisi huijauksesta huijarille koituva hyöty tai muulle yhteiskunnalle koituva haitta?

      Ehkä toi asepalvelus on jollekin motiivi, mut en usko laajempaan ilmiöön."

      - Tyypille ei siis tule mieleen ensimmäistäkään tilannetta, jossa opportunisti tai pervo voisi hyötyä juridisen sukupuolitiedon vaihtamisesta yhteiskunnassa, jonka lainsäädäntö tuntee ainoastaan juridisen sukupuolen.

      Viljakin leikkii tyhmää:

      "uusi laki ei totea, että sukupuolensa saa itse valita sen mukaan mikä on käytännöllisintä. Edellytys on antaa lausunto omasta sukupuolikokemuksestaan.
      Juridisesta sukupuolesta ei tehdä ilmoitusasiaa, vaan poistetaan vaatimus lukuisten ulkopuolisten henkilöiden lausunnosta."

      - Lausunto, jota ei käytännössä voi hylätä, on pelkkä ilmoitusasia järjestelmään. Vaihdon motiivia ei tsekata missään vaiheessa. Ulkopuolinen lausunto on ainakin jossain määrin taannut, että vaihtaja on aito trans. Jos laki olisi oikeasti suunnattu vain aidoille transihmisille, niin se olisi rajattu transihmisille.

      Anukatariinallakin välähtää:

      "Se on varsin hyvä kysymys: Mihin binäärejä sukupuolia ylipäätään tarvitaan? Tarve niille on rajallinen mm. lääketieteen ja tasa-arvon kannalta, mutta sinne pitäisi mahtua myös ne, jotka eivät ole kumpaakaan. Lait ovat monin paikoin vanhentuneita."

      - Kummasti Anukatariinaa itseään kutkuttaa vastakkaisen binäärisukupuolen edustajana esiintyminen.

      https://twitter.com/Tommi_Kinnunen/status/1613234561135116288

      Vaikka yhteiskunnasta tehtäisiin kuinka unisex tahansa, niin se ei poista sitä tosiasiaa, että ihmislajilla on vain kaksi biologista sukupuolta, jotka vaikuttavat suuresti ihmisen elämänkulkuun ja siihen, kuinka hänet kohdataan eri tilanteissa. Naisten sorto ei katoa teeskentelemällä, että sukupuolia ei ole, tai että ne ovat vain sosiaalinen konstruktio. Miehestä ei tule synnyttäjää nimeämällä biologinen nainen mieheksi. Heteromiehestä ei tule lesboa nimeämällä penis tyttödikiksi.

      Poista
  26. Translady normalisoi naispullotusta, eli ladybulgea:

    https://twitter.com/troonytoons/status/1613536404033658880?cxt=HHwWgICzqfCzt-QsAAAA

    VastaaPoista
  27. Kukaan ei halua missata näitä tyttöjen bileitä:

    https://twitter.com/troonytoons/status/1613309915262586882?cxt=HHwWhMC8vb-00OMsAAAA

    VastaaPoista
  28. Inklusiivisuus käytännössä:

    https://twitter.com/EmpressXayide/status/1613105604318449666?cxt=HHwWhMC-qYTA8-IsAAAA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Zoomaa tuohon ovien välissä olevaan kylttiin ja lue se. Genderkriittiset ovat naurettavia noiden juttujensa kanssa. Ja sitten ulisevat miten heitä ei kuunnella.

      Poista
    2. Joku kaunis päivä jossain on oikeasti poistettu naisten vessat, mutta sitä ei uskota tällaisten feikkikuvien takia.
      Genderkriittinen joka huusi naisten vessojen poistoa (Poika joka huusi sutta, 2023 edition)

      Poista
    3. "Zoomaa tuohon ovien välissä olevaan kylttiin"

      Valitettavasti "female space" ei taida taata naisille ja tytöille peniksettömiä tiloja, vai ajattelitko transien ja ei-transien juridisten naisten suostuvan käyttämään tuota speshulvessaa?

      Poista
    4. En tiedä, enkä välitä. Pääpointti on se, että tuo twiittaaja yritti saada kuvan näyttämään siltä että naisten vessaa ei ole, vaikka naisten vessan sijainti lukee aivan selvästi tuossa kyltissä. Tai vaihtoehtoisesti twiittaaja ei osaa lukea.

      Poista
    5. "yritti saada kuvan näyttämään siltä"

      Samalla tavalla kuin transaktivistit yrittävät saada Rowlingin näyttämään transfoobikolta ilman lainauksia transfobisista lausunnoista?

      Poista
    6. Aukoton todiste Rowlingin transfobiasta:

      https://twitter.com/thefempire50/status/1613459652720697346?cxt=HHwWhIC9va7AlOQsAAAA

      Poista
  29. "En tiedä, enkä välitä."

    Uskotaan. Et myöskään välittäne, että käyttääkö tämä viehko transleidi kaiffareineen naisten ja tyttöjen vessoja ja pukkareita:

    https://mobile.twitter.com/tribe_zero/status/1612170271233810432

    VastaaPoista
  30. Itsemäärittelyn kannattajien argumentoinnin taso:

    "Tiesitte varmaan, että Norja, Tanska, Ranska, Irlanti, Portugali ja Belgia ovat täydessä kaaoksessa, koska jo kauan näissä maissa sukupuolimerkinnän korjauksen on voinut tehdä omalla ilmoituksella. Kukaan ei tiedä enää missä vessassa kävisi ja vankilat sekaisin jne. "

    https://twitter.com/tuomotar/status/1613616164059623424

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "tiekylttien kirjaimetkin vaihtaneet paikkaa ja koirat muuttuneet kissoiksi" :D

      Hauskasti esitetty relevantti pointti! Laista ei ole seurannut mitään kamalaa missään.

      Poista
    2. "mitään kamalaa missään"

      Eihän se olekaan kamalaa, jos ei pidä naisten tiloissa heiluvia heppejä kamalina, tai jos biologisten tosiasioiden toteamisesta uhkaa jopa kolmen vuoden vankeustuomio, kuten Norjassa. Norjassahan joutuu rikostutkintaan, jos toteaa, ettei mies voi olla äiti tai lesbo, tai jos ihmettelee naisten tiloissa palloilevaa mieskehoista henkilöä. Se on niin suhteellista, että mitä pitää kamalana. Joidenkin tiukkisten mielestä on kamalaa, jos väkivaltarikoksista ja raiskauksista tuomittuja miehiä sijoitetaan naisvankilaan, kuten jenkeissä. But you do you.

      Poista
    3. "Laista ei ole seurannut mitään kamalaa missään."

      Trololoo! :D

      Poista
    4. "Laista ei ole seurannut mitään kamalaa missään."

      Transbianien kannalta on ihanaa, että Tasmaniassa lesbot eivät voi estää peniksellisiä henkilöitä osallistumasta lesbojen tapahtumiin, kokoontumisiin ja ryhmiin ihan oikeuden päätöksellä.

      "Female-Only Events Banned by Tasmanian Tribunal"

      Transeilla on sen sijaan täysi oikeus kokoontua pelkällä transporukalla:

      "...transgender people have the right to gather as a community. There are transgender-only groups and events within Tasmania. And lesbians are now being denied the exact same right.

      ... “This decision erases the rights of women and freedom of association for lesbians,” she said. “It is harmful to everyday, average lesbian women and gay men, who just want to be able to meet one another in a safe environment, and not have members of the opposite sex harass us."

      https://afterellen.com/female-only-events-banned-by-tasmanian-tribunal/

      Poista
  31. Itsemäärittelyn puolustajat jatkavat vahvalla argumentaatiolla:

    "Uimahallien yms. pukuhuoneissa ei kysytä tälläkään hetkellä henkilötunnuksia, eikä mikään laki nytkään estä miestä menemään naisten pukuhuoneeseen häiriköimään.

    Mikään ei siis muutu, ihan sama mitä hetussa lukee, mieheltä näyttävät heitetään ulos naisten pukuhuoneista."

    "Transitiotuimaton transnainen ei tietenkään menisi naisten pukuhuoneeseen, vaikka sinä olet tällaisen "ongelman" keksinyt!!
    Luulet siis, että transihmiset jotenkin perseilisi näiden asioiden kanssa."

    "Jos hän siis näyttää ulkoiselta olemukseltaan mieheltä, hän todennäköisesti menee miesten pukkariin."

    "Ei niiden uimahalliin tms. tulevien ihmisten henkilötunnuksia nytkään kyselllä, eikä pukuhuoneisiin mennä hetujen perusteella.

    Sukupuolen pystyy vahvistamaan vain henkilö, joka on elänyt ja elää PYSYVÄSTI vahvistettavassa sukupuolessa."

    "Mikään LAKI ei tälläkään hetkellä estä miehiä menemästä naisten pukuhuoneisiin tai päinvastoin. Lopettakaa tämä sekopäisten "ongelmien" keksiminen!!"

    "Sukupuolen vahvistaminen edellyttää selvityksen (ja liitetodisteita), että hlö elää pysyvästi vahvistettavan sp:n elämää, siis esim. elää nykyään naisena.

    Lopettakaa tämä perverssi sekoilu. Jos ihmisellä on transitio kesken, niin hän silloin menee esim. inva-wc pukeutumaan."

    https://twitter.com/pistolsolja/status/1613858060304535556

    Tämäkin Solja inttää ja väittää ihan puuta heinää. Eivätkö nämä hyödylliset idiootit muka oikeasti tajua, mitä ajamansa itsemäärittely tarkoittaa käytännössä? Jatkossa ei todellakaan vaadita selvitystä, diagnoosia tai vastakkaisen sukupuolen roolissa elämistä. Hän ei muka hahmota, että juridista naista ei voi poistaa naisten intiimitiloista, jos erektiota ei ole näkyvissä.

    VastaaPoista
  32. Genderspeshul pronomonihenkilö selittää homoseksuaalisuuden aivan uusiksi:

    "Lesbo on nainen joka tykkää naisista eikös? ja trans naiset on naisia."

    "Olet täysin vapaa uskomaan mitä terf paskaa haluatkaan tai rokotteiden olevan massamurhaava työkalu maailmanhallintaa varten."

    "Sinä juuri et kunnioita heidän seksuaalista suuntausta koska et nää trans naisia naisina."

    "Trans naiset on naisia ihan sama mitä terf paskaa selitätkää"

    https://mobile.twitter.com/R0ckhyrax/status/1613912418782003202

    Voisiko joku selittää, että mikä oikeasti yhdistää homoseksuaalit ja transit samaan kirjainrimpsuun ja samoihin etujärjestöihin? Transit eivät lainkaan kunnioita homoseksuaalisuuden määritelmää ja homoseksuaalien seksuaalista itsemääräämisoikeutta. Jos biologia ja biologiseen sukupuoleen kohdistuva seksuaalinen suuntautuminen on "terf paskaa", niin homoseksuaalisuutta ei ole uudessa uljaassa transmaailmassa. Miksi transeilla on oikeus määritellä homoseksuaalisuus vastaamaan sukupuolifantasiaansa, mutta homoseksuaalit ovat genitaalifetisistejä ja seksuaalisia rasisteja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Miksi transeilla on oikeus määritellä homoseksuaalisuus vastaamaan sukupuolifantasiaansa, mutta homoseksuaalit ovat genitaalifetisistejä ja seksuaalisia rasisteja?"

      Siksi, koska transit luulevat, että väylä radikaaliin transliberaatioon on seksuaalisen suuntautumisen käsitteen murentaminen biologiseen sukupuoleen kohdistuvana seksuaalisena (ja myös romanttisena, mutta ennen kaikkea seksuaalisena) kiinnostuksena. Radikaalin transliberaation konseptiin sisältyy ajatus siitä, että kaikki maailman heteroseksuaalit ja homoseksuaalit potentiaalisesti kiinnostuvat transihmisistä seksuaalisessa mielessä transihmisten väitettyyn sukupuolikokemukseen pohjautuen, ei muuttumattomaan keholliseen sukupuoleen. Transit pyrkivät käsitekikkailulla, syyllistämisellä ja tunnemanipulaatiolla saamaan ihmiset käsittämään seksuaalisen suuntautumisen niin, että se kohdistuu toisen ihmisen genderperformanssiin ja sukupuolisieluun, ei lihalliseen ja elimelliseen sukupuoleen, jolla on jommankumman sukupuolen lisääntymisbiologinen potentiaali (hedelmöittävä tai hedelmöittyvä).

      Transit eivät voi saavuttaa tuota tavoitettaan, jos homoseksuaalisuus käsitetään (merkityksensä mukaisesti) samaan sukupuoleen kohdistuvana seksuaalisena kiinnostuksena. Siksi homoseksuaalisuus täytyy murskata eli suorittaa eräänlainen homoseksuaalisuuden käsitteellinen dekonstruktio, jossa koko homoseksuaalisuuden käsite ensin hämmennetään sukupuolisekoilulla niin solmuun, etteivät asioihin perehtymättömät enää hahmota, mistä homoseksuaalisuudessa tarkalleen ottaen on kyse. Hämmentäminen on välivaihe, jonka jälkeen transit alkavat rakentaa kaaoksesta uudenlaista järjestystä omilla käsitteillään siinä toivossa, että sen jälkeen hetero- ja homoseksuaalit kollektiivisesti sisällyttävät transit deittailupooliinsa ja seksielämäänsä täysin kyseenalaistamattomasti.

      Transien maailmankuvassa ja maailmanjärjestyksessä homoseksuaalisuus on sitä, että kun heterotrans julistaa olevansa homomies/lesbonainen, hän myös on sitä, piste. Homojen tulee nähdä transidentifioituvat naiset ("gay trans man") potentiaalisina deittailu- ja seksikumppaneina ja sisällyttää heidät kaikkeen keskinäistoimintaansa ja -kulttuuriinsa, ja lesbojen on toimittava samoin transidentifioituvien miesten ("transbian") kohdalla. Jos emme tee niin, eli jos yritämme järjestäytyä keskenämme ilman gay trans maneja ja transbianeja, syyllistymme syrjintään ja saamme niskaamme syytökset transfobiasta, transihmisten vihaamisesta, ulossulkevista deittailu- ja genitaalipreferensseistä, sukuelinten fetisoimisesta, seksuaalisesta rasismista jne., puhumattakaan kaikista muista sanktioista ja kirkonkirouksista.

      Homomiestä/lesbonaista larppaavat heteroseksuaalit ("queerit") ovat tuhonneet homojen ja lesbojen keskinäiskulttuurin, omat tilat ja tilaisuudet, seuranhakupaikat, kesäkuisen juhlamme ja koko seksuaalisuuteemme viittaavan käsitteistön. He ovat ajaneet meidät takaisin kaappeihin ja maan alle. Kun he jonain päivänä tajuavat, että vituiksihan tämä homma sitten kuitenkin meni, he vain tyynesti siirtyvät piinaamaan seuraavaa ihmisryhmää jättäen jälkeensä savuavat rauniot.

      Poista
    2. Vielä kerran: Transien täytyy murskata homoseksuaalisuus, ennen kuin heidän haaveilemansa radikaali transliberaatio voi tapahtua. Homoseksuaalisuuden murskaaminen tapahtuu käytännössä muuntelemalla käsitys homoseksuaalisuudesta transien vääristyneen maailmankuvan mukaiseksi. Juuri tästä syystä transit yrittävät aivopestä ihmiset ajattelemaan ja myöntämään, että sukupuoli on spektri ja liukumo, sukupuolia ei oikeasti ole olemassa vaan ne ovat sosiaalisia konstruktioita, seksuaalinen kiinnostus ei kohdistu biologiseen sukupuoleen vaan sukupuoli-identiteettiin, sukupuoli on itsemäärittelyasia, sukupuolielimillä ei ole sukupuolen kanssa mitään tekemistä eivätkä ne kerro ihmisen sukupuolesta yhtään mitään, transmies on mies ja transnainen on nainen mutta mies ja nainen ovat "yleisiä sukupuoli-identiteettejä", kiinnostus tiettyihin sukuelimiin on "preferenssi" ja "fetissi", ihmisen immateriaalinen kokemus kehollisuudestaan on seksuaalisuudessa merkityksellisempi määrittäjä kuin fyysinen, muuttumaton ja katoamaton keho, on seksuaalista rasismia ja fobiaa kieltäytyä seksistä ja deittailusta transin kanssa vain transiuden perusteella ja niin edelleen.

      Poista
  33. Transleidit keskustelevat miespeniksen ja ladypeniksen eroista. Kyllä tässä paistaa aika lailla sisäistetty homofobia.

    https://mobile.twitter.com/troonytoons/status/1613767224585760768

    VastaaPoista
  34. Transleidi valmiina villiin viikonloppuun äidin kellarissa:

    https://mobile.twitter.com/troonytoons/status/1613688917974478848?cxt=HHwWgMDT3a3h_OQsAAAA

    VastaaPoista
  35. Hyödylliset idiootit vauhdissa taas. Mulla menee lopullisesti usko vihervasemmiston loogiseen ajatteluun:

    "Multa kysyttiin, että kerropa miten transnaisen muka sitten voi poistaa naisten pukuhuoneesta, jos tämä ei_ole_tehnyt_mitään_väärää.
    En ees ymmärrä, miksi henkilö joka ei ole tehnyt alleviivatusti MITÄÄN väärää pitäisi poistaa pukuhuoneesta. Mutta ei kuulemma ole transfobiaa"

    - Itsemäärittely tarkoittaa sitä, että kuka tahansa mies voi vaihtaa juridisen sukupuolensa naiseksi ilman diagnoosia ja hoitoja, ollen oikeutettu tulla kohdelluksi juridisen sukupuolensa edustajana. Moni nainen ei halua jakaa samoja intiimitiloja perheen ulkopuolisen mieskehoisen henkilön kanssa, vaikka tämä ei sinänsä tekisi mitään "väärää". Tuskinpa Rödvinkään haluaisi käyttää samaa pukkaria/suihkua/yhteisvessaa vastakkaista sukupuolta olevien työkaverien kanssa.

    "Monelle näyttää olevan ongelma se, että kerran elämässä saattaa nähdä "miesvartalon" naisten pukkarissa ja se on niin iso haitta, että sen johdosta translaki pitää vesittää."

    - Suurin osa naisista eikä miehistäkään halua unisex-pukkaria, eli riisuutua, peseytyä tai hoitaa vessa-asioita vastakkaisen sukupuolen edustajien seurassa.

    "Minä (kuten mo et muutkin pervot) aion leikata penikseni pois, käytää hormoneita jotka muuttavat seksiaalisuuttani ja luonnettani ja elän naisena vuosia, jotta voin katsella naisia vessassa pesemässä käsiä"

    - Tämä taulapää ei muka tajua, mitä itsemäärittely tarkoittaa. Juridisen sukupuolitiedon voi jatkossa vaihtaa ilman diagnoosia ja hoitoja. Juridinen sukupuoli oikeuttaa käyttämään juridisen sukupuolen mukaisia tiloja, palveluita, ryhmiä, kiintiöitä ja urheilusarjoja.

    "Nykyjään armeijassakin on sekatuvat.
    Homomiehenä en koe ongelmia pukuhuoneessa. Uskon myös, ettei kukaan muukaan koe oloaa ahdustuneiseksi takiani."

    - Sekatuvat ovat vapaaehtoisia. Miksi hän kokisi ongelmia samoissa pukutiloissa saman sukupuolen edustajien kanssa, jos toimii asiallisesti.

    "Mitä sitten? Yhtä läillä bi- ja homoseksuaalit naiset ovat naisvartaloista kiinnostuneita, eivätkä aiheuta häiriöitä. Jos aiheuttaisivat, niin yhtäläillä lentäisivät pihalle pukkareista."

    "Ei me ajatuksista olla ikinä voitu rangaista, ku niin kauan kuin ne pysyy pään sisällä ei niistä kukaan muu mitään tiedä. Käytöksestä on aina vain voinut oikaista tai rangaista. Valoja tauluun ny."

    - Miehet tekevät 99 prosenttia seksirikoksista. Miehet ovat myös keskimäärin isompia, nopeampia ja vahvempia kuin naiset. Toista naista vastaan on sentään jonkinlainen sauma puolustautua. Ja vielä ties monennen kerran: suurin osa ihmisistä ei halua unisex-tiloja.

    https://mobile.twitter.com/roedvin/status/1613803947487105025

    Tosi hieno tuo homofobinen puolustus, että penikset kuuluvat naisten pukkariin, koska lesbot ja binaisetkin käyvät siellä. Luovutan.

    VastaaPoista
  36. Lauantai-illan... kevennyksenä? Yritin selvitä Ylen All X Panelin muusujaksoa. Muusuaktivismi ehkäisee itsemurhia ja melkein kaikissa kulttuureissa muusut on nähty jumalolentoina, sillä muusuilla on sellaista upeaa, uhkeaa ja speshulia "insaittia" mitä muilla ei ole.

    Jos näille sekoille antaa enää yhtään valtaa, niin seuraavaksi varmaan lakiin kirjataan, että heitä on palvottava tietyin menoin ja jokaisen on uhrattava esikoislapsensa heille. Miten sakeaa voi narsismi ihmisessä ja joukossa olla? Mikä kulttuurissamme on vialla, että tällaista joukkonarsismia esiintyy ja suvaitaan??? Voi yrjötys.

    VastaaPoista
  37. Nyt on demareilta vahvaa argumentointia :D
    "Sdp:ssä ei nähdä perusteita myöskään sille, että laissa pitäisi rajata, kuinka usein sukupuoli on mahdollista juridisesti vahvistaa. Bergin mukaan ajatus on se, että vuoden aikarajan asettaminen voisi antaa vääränlaisen signaalin lain tarkoituksesta.
    ”Että olisi jo lähtökohtaisesti sellainen ajatus, että tätä nyt voi muokata mielensä mukaan vuoden välein. Sehän ei ole niin, vaan lähtökohta on, että kun on pitkän harkinnan jälkeen muutoksen tehnyt, niin ei sitä enää muuteta takaisin.”
    https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009325781.html?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo idiootit suorastaan ojentelevat tarjottimella aseita pervoille, opportunisteille ja rikollisille. Mikä voisikaan olla kaikenlaisille rikolliselle mehevämpää kuin mahdollisuus ihan laillisesti hankkia itselleen uusi identiteetti ja henkkarit jne. milloin haluaa? Eihän lakiuudistuksessa ole mitenkään määritelty aikarajallisesti sitä, miten usein juridista sukupuolta saa vaihdella, eikä se voi olla sen tarkoituskaan, koska eihän itsemäärittelyssä ole mitään "järkeä", jos itseään ei saisi määritellä vaikka viikon tai kymmenen minuutin välein aina uudelleen. On myös suorastaan perseraiskaavan naiivia ja typerää luottaa tällaisessa asiassa ihmisten omaan harkintakykyyn. "Kun on pitkän harkinnan jälkeen muutoksen tehnyt..." Meillä on JO tällainen pitkän harkinnan malli käytössä, ja siinä on kolmansia osapuolia varmistamassa, että ihminen tekee sen valinnan ja muutoksen täydessä ymmärryksessä. Uudessa mallissa tämä varmistamisen malli poistuu. Kuka tahansa voi koska tahansa kirjoittaa hakemuksen maistraattiin ja hakea juridisen sukupuolen muutosta. Missään ei ole uudessa mallissa määritelty selkeästi, minkä kaikkien ehtojen on täytyttävä, että vaihdos myönnetään, tai millä perusteella sen voi evätä. Jokin oma epämääräinen sepustus riittää perusteeksi. Eivätkö nämä kultalusikka perseessä poikittain syntyneet, pumpulissa kasvaneet wokeboltsit ihan oikeasti sekunniksikaan pysähdy ajattelemaan, mitä se käytännössä tarkoittaa varsinkin naisten ja tyttöjen kannalta ja mitä siitä pitkällä aikavälillä seuraa?

      Poista
  38. Jos joku haluaa kiduttaa tai viihdyttää Twitterin yhden raskaimman vänkääjän kanssa, niin tässä oiva ketju:

    "Mikään laki estä sitä miestä menemästä sinne nytkään🤭#FunFact Tältä whataboutismi näyttää,kun vähemmistöinho verhotaan naisten turvallisuudesta huolehtimiseksi.Toinen fun fact;kukaan missään self-id maassa ole ole tehnyt juridista muutosta mahdollistakseen naisten ahdistelun."

    "...Juridinen muutos kuitenkin vaatisi ilmoituksia mm työnantajalle ja henkilötodistuksien yms vaihtoa ja maksuja."

    "...osoittanut ettei kukaan ongelmia tuottanut ole käynyt juridista ratasta läpi ja juridisen rattaiston läpikäyneistä ei dataa että olisivat olleet ongelma. Silti näet ratkaisuna estää laki,mikä ei ole ongelmien takana,sen sijaan että korjaisit ongelmaa?"

    "Lähinnä mainitsin transihmiset siksi, että tällä hetkellä ainoa osapuoli, jonka elämään asia vaikuttaa,koska mikään estä nyt sitä mitä pelkoskenaariona esitetään tulevaisuudesta jos heidän elämää helpotetaan. Koska ennen ja jälkeen, ahdistelu mahdollista ja kukaan ei ennalta estä"

    "Koska niissä ei ole tehty paskaakaan juridisen korjauksen eteen,miksihän en niele siis niitä,kun niillä yritetään blokata öö..juridinen korjaus. Mietipä sitä oi obi-wannabe"

    https://mobile.twitter.com/rantalanmira/status/1613672661476851713

    Miran mielestä itsemäärittelyn hyväksikäytöksi lasketaan ainoastaan se, että ahdistelija/raiskaaja/pahoinpitelijä on virallisesti vaihtanut juridisen sukupuolitietonsa. Että jos jossain maassa itsemäärittely on viety niin pitkälle, että ei-trans heteromies voi mennä naisten tiloihin ja naisvankilaan omalla ilmoituksellaan, niin itsemäärittelyä ja sen mahdollistavaa translakia/laintulkintaa ei voi syyttää raiskailusta.

    Lisäksi Mira ei tunnista mekanismia, jossa tietoisuus ja uhka syrjintäsyytteestä toimii pelotevaikutuksena transitioitumattoman pervopertin sukupuoli-ilmoituksen kyseenalaistamisen välttämiselle. Miettikää, mikä älämölö syntyisi, jos vaikkapa uimahallin kassahenkilö alkaisi kyseenalaistamaan jonkun henkkareiden aitoutta, sukupuolitiedon vaihtamisen vilpittömyyttä, tai läpimenevyyden tasoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miralta toinen kultanugetti:

      "Ennen tranlaki-keskustelua ei kiinnostuttu naisten turvallisuuden takaamisesta ennakkoon eikä siitä nytkään kiinnostuttu kuin silloin kun saadaan siitä keppihevonen omaan agendaan kuten transihmisten oikeuksien esto tai rasismi.Mikä on sääli"

      https://mobile.twitter.com/rantalanmira/status/1614578634244882435

      Miran logiikalla ei-transien itsemäärittelyä ei voi vastustaa vetoamalla naisten ja tyttöjen oikeudella turvallisuuteen, yksityisyyteen ja arvokkuuteen, ellet ole aiemmin puolustanut naisten oikeuksia Miran hyväksymillä kriteereillä. Ihan kuin argumentin pätevyys riippuisi argumentin esittäjästä tai tämän oletetuista motiiveista.
      Mira ei muka ymmärrä, että ennen itsemäärittelyä vain aidot transit ovat voineet vaihtaa juridisen sukupuolitietonsa, mutta jatkossa kuka tahansa pervoilija voi mennä kolkuttelemaan naisten pukkarin ovea naishenkkareilla.

      Poista
  39. Iltalehti pistää lusikkansa translakisoppaan:

    Näkökulma: Kaasua, kokoomus – translain uudistus ei voi jäädä ”pikkujutuista” kiinni

    "Erikoista koko sopassa on se, että kokoomuksen esiin nostamat huolenaiheet näyttävät huolettavan vain puoluetta itseään.

    Sdp:n Kim Berg kertoi HS:lle lauantaina kutsuntakäytäntöjen olevan varsin selkeitä jo tänä päivänä.

    – Mikäli kutsun saava nuori tuntee itsensä naiseksi, mutta ei alaikäisenä ole vielä voinut sukupuoltaan korjata, hänet siirretään kyllä kutsuntojen yhteydessä asevelvollisuudesta pois.

    Jos ongelmaa ei ole, miksi sellaista yritetään väkisin luoda?

    Tietty asevelvollisuus ei ole ainoa asia, mikä kokoomusta keinuttaa. Täsmennystä vaaditaan myös siihen, kuinka usein sukupuolen juridisen vahvistamisen voi tehdä."

    "Puolue näyttää olevan siinä uskossa, että ihmiset ”vaihtelisivat” merkintää yhtä tiuhaan ja mielivaltaisesti kuin kokkarit kantaansa."

    "...kuitenkaan tietää sitä, että valitettavaa vaarallisempaa on, jos henkilö pakotetaan elämään väärässä sukupuolessa. Tai että transnuorten riski yrittää itsemurhaa voi olla jopa kymmenkertainen muuhun väestöön verrattuna."

    "On sanomattakin selvää, että riski väärinkäyttäytymiselle on aina olemassa. Tämä pitää paikkansa minkä tahansa muunkin lain kohdalla.

    Translain mahdolliset väärinkäytökset todettiin kuitenkin jo lakiesityksessä (itse asiassa täsmälleen samat riskit, mitkä kokoomus nostaa nyt vuosia myöhemmin esille). Vaikutusarvioinnissa todettiin positiivisten vaikutusten olevan huomattavat kielteisiin verrattuna. Sen lisäksi, että uudistus edistää hyvinvointia ja vähentää eriarvoisuutta, sen arvioidaan purkavan ahtaita sukupuolikäsityksiä ja edistävän sukupuolivähemmistöjen asemaa.

    Totta kai porsaanreiät pitää perehtyneesti tutkia – ja mikäli mahdollista, myös tukkia, mutta ajankohta tälle on täysin väärä."

    "Vaikka puolue kovasti viestii välittävänsä lakiuudistuksesta ja transsukupuolisista, käyttää kokoomuslainen Laiho kommenteissaan IL:lle termiä ”transseksuaalinen”. Vuosikausia sitten vanhentuneen termin käyttö ei valitettavasti kieli siitä, että asiaan oltaisiin perehdytty tavalla, mitä lakiuudistukseen puuttuminen vaatii."

    https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/848acf3e-f89e-4623-8027-dd4aaccad29d

    Toimittelija on pihalla kuin lumiukko. Transsukupuoliset voivat jo nyt vaihtaa juridisen sukupuolensa. Lakiuudistus sen sijaan mahdollistaa ei-transien juridisen sukupuolitiedon vaihtamisen ja vaikuttaa koko yhteiskunnan sukupuolikäsitykseen, sukupuolitettuihin tiloihin ja tilanteisiin.

    Itsemurhalla kiristäminen on mautonta ja vastoin journalistien eettisiä ohjeita. Lisäksi tutkimustieto ei tue transhoitojen saati pelkän henkilökortin kirjaimen vaihtamisen hyödyllisyyttä transien mielenterveydelle. Transien itsetuhoisuus ei juurikaan poikkea muista mielenterveysongelmista kärsivien luvuista.

    Jos lain porsaanreikiä ja epäkohtia ei viimeistään nyt etsitä ja tilkitä, niin milloin sitten? Laistahan ei ole tehty sukupuolivaikutusten arviointia eikä oikein muutakaan kriittistä selontekoa. Kokoomuskaan ei ole ottanut esiin itsemäärittelyn vaikutuksia naisten oikeuksien ja tilojen kannalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kohta on tosiaan hauska, että "Totta kai porsaanreiät pitää perehtyneesti tutkia – ja mikäli mahdollista, myös tukkia, mutta ajankohta tälle on täysin väärä."
      Mikä ihmeessä sitten olisi oikea ajankohta tukkia porsaanreiät? Eikö ne nyt kuitenkin pitäisi tukkia ENNEN kuin laista äänestetään, eikä sitten kun laki on tullut voimaan ja muutosten tekeminen on huomattavasti vaikeampaa?

      Poista
    2. Transeilla on Suomessa hirvittävä paniikki päällä, kun nykyinen hallituskausi lähenee hiljalleen loppuaan eikä heidän paskalakiuudistustaan ole vieläkään saatu läpiajetuksi kaikesta vaivannäöstä huolimatta. Transit yrittävät nyt kiiluvasilmäisellä raivolla runnoa lakiuudistuksen läpi viime tingassa ennen nykyisen hallituskauden loppua, on nimittäin aika todennäköistä, että tuleva hallitus ei muodostu viherpiiperoiden ja liberaaliradikaalivasemmistolaisten hegemoniasta vaan oikealta kajahtaa kunnolla. Ihmiset ovat väsyneet hulluuteen, identiteettipolitiikkaan, narsistien räkyttämiseen ja jatkuvaan sekoiluun ja haluavat kuulla vaihteeksi järjen ääniä. Ihan yleisesti tunnutaan myös haluavan rauhaa; jengi ei jaksa kuunnella transien ja intersektionalistien loputonta huutoa ja rääkymistä milloin mistäkin.

      Osa on valmiita antamaan transeille ja heidän itsemäärittelyvaatimuksilleen periksi ihan vain siksi, että transit tukkisivat hetkeksi louskuvat turpansa ja vallitsisi lepo ja rauha (ennen kuin transit alkavat taas metelöidä seuraavien uudistusten perään ja heilutella uusia vaatimuslistoja neniemme edessä). Osa taas näkee ennalta itsemäärittelyn mukanaan tuomat vahingot ja tahtoisi mieluummin säästää itsemäärittelyn uhrit vahingoilta kuin antaa helvetin patojen vain murtua ja tuhkan sataa kaikkien päälle. Noh, aika näyttää, mihin tässä vielä päädytään. On melko todennäköistä, että Suomessa itsemäärittely heilahtaa piakkoin läpi, vaikka kokoomus haraakin tällä hetkellä jonkin verran vastaan ja esim. Englannissa koko self-ID:tä ollaan vaivihkaa kokonaan hautaamassa. Women said no. Suomalaisten on jostain riivatun syystä pakko aina toistaa kaikkien ympäröivien maiden tekemät idioottimaiset virheet, vaikka niitä olisi ikuisuuksien ajan hierottu naamojamme vasten.

      Poista
    3. Lukevatko transaktivistit lainkaan lehtiä? Luulisi heidän tajuavan, että hallituksella ja eduskunnalla on tänä aikana aika helvetin paljon tärkeämpiä ja kiireellisempiä asioita käsiteltävänä.

      Poista
  40. Iiriskin on kovin huolissaan translain läpimenon puolesta:

    "Translaki on uudistettava. On surullista, että Kokoomus keksii aina vain uusia tekosyitä lykätä ja vaikeuttaa uudistusta.

    Väärinkäytösten riski on mitätön, koska väärän sukupuolimerkinnän kanssa eläminen on hyvin raskasta. Eikö Kokoomus ole kuunnellut lainkaan transihmisiä?"

    https://twitter.com/iiris_suomela/status/1614866641648746497

    Eikö Iiriskään muka tiedä, että oikeilla transihmisillä on jo nyt oikeus vaihtaa juridinen sukupuolitietonsa? Henkilökorttiahan ei kannata vaihtaa, ennen kuin alkaa näyttää tavoitesukupuolensa edustajalta. Eivätkö lain kannattajat edes tiedä, mitä kannattavat ja miksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tuntuu, että Iiris ja muut kyllä tietävät. Mutta kun on niin kauan vaahdonnut "itsemääräämisoikeuden" puolesta, ei voi enää vaihtaa suuntaa vaan on valehdeltava kirkkain silmin. Tavallaan sitä on kaivanut itsensä niin syvälle kuoppaan, ettei sieltä enää pääse ylös.

      Poista
    2. Vain vihervassari voi olla näin naiivi:

      "Voitaisiinko #kokoomus vain luottaa siihen, että ihminen vahvistaa sukupuolen silloin kun sille on tarve? Eikö se ole juuri yksilövapauden kunnioittamista? Vai kannattaako kokoomus sittenkin ”holhousyhteiskuntaa”?

      Toivottavasti ei ja #translaki saadaan vihdoin maaliin."

      https://twitter.com/VirtaSofia/status/1613465274501455872

      Kyse ei ole pelkästä yksilönvapaudesta, vaan itsemäärittely tarkoittaa oikeutta pakottaa muut kohtaamaan pervopertin ja opportunistin juridisen sukupuolen mukaisesti. Onneksi Sofian maailmassa ei ole ikäviä tai pahoja ihmisiä, jotka käyttäisivät itsemäärittelyä hyväkseen. Tai sitten Sofiaa ei haittaa naisten tiloissa heiluvat hepit.

      Poista
  41. Jahas, muistan hiljattain lukeneeni, että thaimaalainen nainen osti Miss Universum -kilpailun/organisaation, ja että kyseessä on ensimmäinen nainen, joka tuon organisaation on koskaan omistanut...
    Ja tässäpä tuo ensimmäinen "nainen" pitämässä puhetta:
    https://twitter.com/JackPosobiec/status/1614471193117036546?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi äijä tulee takuulla mun painajaisiin, puistattava tyyppi O_o

      Poista
  42. Elämme pellemaailmassa, jossa Päivi Räsänen on järjen ääni:

    "#Translaki esitys on lähtökohdiltaan epäonnistunut ja hylättävä. Kokoomuksen pienet korjaukset eivät poista perusongelmaa. Esityksessä sukupuolen käsite irrotetaan biologiasta ja sen määrittäjäksi halutaan ihmisen kokemus omasta sukupuolestaan, joka on irrallinen hänen kehostaan"

    "Hallituksen esityksessä samaistetaan virheellisesti käsitteet ’sukupuoli’ ja ’sukupuoli-identiteetti’. Kokemuksia on monenlaisia, mutta sukupuoli on ihmisen tai muun eliön ominaisuus, joka määräytyy sen mukaan, onko yksilö lisääntymissoluiltaan hedelmöittävä vai hedelmöityvä."

    "Esitystä on perusteltu transihmisten pakkosterilisaatioiden poistamisella. Tämä on tahallista harhaanjohtamista, sillä Suomessa ei transsukupuolisuuden perusteella ole tehty yhtään sterilisaatiota, ei pakolla eikä vapaaehtoisesti."

    "Toteutuessaan #translaki -esitys lisäisi entisestään sukupuolihämmennystä nuorten keskuudessa, jos nuoruusiän ahdistuksen selitykseksi yhä useammin tarjottaisiin ajatusta väärään sukupuoleen syntymisestä."

    https://twitter.com/PaiviRasanen/status/1615042121429585921

    VastaaPoista
  43. Hesarin Anikka Mutanen on haastatellut transia, joka ei kannata itsemäärittelyä:

    https://www.hs.fi/tiede/art-2000009282480.html?share=c5f0e17ff32fab01bfd287b6e31902ab&fbclid=IwAR1xNhEJy_y_IvV_fbwBRW0gYjtkJdMbxmdmX7WE1FmrW7mx5tYisD17tDg

    "Laurén ei silti kannata transhoitojen antamista tai sukupuolen itsemäärittelyä ilman tutkimuksia ja diagnoosia. Eduskunnan käsittelyssä oleva lakiesitys mahdollistaa juridisen sukupuolimerkinnän muuttamisen omalla ilmoituksella.

    Laurenin mielestä ison ratkaisun tekemiseen on hyvä saada tukea ja harkinta-aikaa. Hän ei kokenut transpolin tutkimuksia painostavina eikä syrjivinä.

    ”Minulle sopi hyvin vanha systeemi. Oli kiva käydä keskustelemassa, ja se oli tarpeellistakin. Sain selkänojaa, jota koin tarvitsevani”, Laurén sanoo."

    Jutun pääteema ei toki käsittele transaihetta vaan suometsiä, mutta sivuaiheena tuodaan ilmi, ettei haastateltava kannata itsemäärittelyä. Rehellisesti sanottuna yllättävää, että Hesari tuo valtavirrasta poikkeavan transin näkökulman tähän aiheeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen koko ajan ihmetellyt sitä, miten vähän meillä on järjen ääni -transeja, joiden näkisi ja kuulisi julkisuudessa puhuvan turvallisuudesta, vastuusta, maltillisuudesta ja terveen järjen käytöstä liittyen transhommeleihin. Eli siis tarkastelemassa koko trans- ja identifioitumisasiaa laajemmin kuin vain "itsemääräämisoikeuden" näkökulmasta ja ulisemassa siitä, miten syrjittyjä, sorrettuja, näkymättömiä ja pakkosteriloituja transit ovat jne. Piristävää nähdä, että on vielä näitäkin transeja, jotka ymmärtävät, millaisia vaaroja ja riskejä transprosessiin ja siihen hoitoprotokollaan liittyy ja uskaltavat avoimesti puhua aiheesta. Olemme Suomessakin jo nähneet useita transtapauksia, jotka aikanaan olivat absoluuttisen varmoja omasta transiudestaan, mutta päätyivät sitten myöhemmin katumaan ja detransitioitumaan ja joutuvat nyt elämään peruuttamattomien hoitojen vaikutusten kanssa koko loppuelämänsä: Sametti, Nita, Veera, Mira, Suvi ainakin. Nämä viisi ovat myös kaikki julkisuudessa avoimesti puhuneet kokemuksistaan ja varoitelleet muita, että trans ei ole mikään vitsi tai letkeänmukava huviretki vaan kyse on brutaalista kehonmuokkauksesta, jossa muunnellaan ihmisen kehoa dramaattisesti ja peruuttamattomasti joksikin, mitä se ei luonnostaan ole. Oltiin transiudesta ja sen "aitoudesta" psykologisena kokemuksena mitä mieltä hyvänsä, niin se sukupuoli ei todellisuudessa missään vaiheessa oikeasti muutu yhtään miksikään alkuperäisestä, vaikka kehoa kuinka muokattaisiin ja leikeltäisiin; näille katujille juuri tämän asian ymmärtäminen tuli kipeästi vasta siinä vaiheessa, kun he olivat jo käyneet hoitoja läpi ja eläneet (trans)miehen roolissa pidempään, jopa useita vuosia.

      Annika Mutanen on aiemminkin kirjoittanut transhommeleista esimerkiksi tässä kolumnissaan (maksumuurin takana tällä hetkellä). Annika näyttää siis olevan TERF, ihanaa! Minulla on kuvakaappaukset tuosta kolumnista, postaan ne seuraavaan päivitykseen, kunhan ehdin taas kirjoittaa lisää. Töissä tällä hetkellä kiireistä, en sen vuoksi ehdi täälläkään vastailla kovin usein juuri nyt. Onneksi keskustelu näyttää siitä huolimatta käyvän vilkkaana. :)

      Poista
    2. Kun ottaa huomioon, että transit tuntuvat menevän aina ideologia edellä, ja kuinka vähän ideologiasta poikkeavia transeja ylipäänsä on, olen alkanut epäillä että mitään "oikeaa" transsukupuolisuutta ei edes ole. On sekoja, jotka löytävät kultin tästä transideologiasta. Ja sitten yksi, kaksi sukupuolikokemuksensa kanssa kipuilevaa, jotka vähän niin kuin vahingossa erehtyvät sinne kultin tontille, vaikkeivat itse ideologiaa allekirjoitakaan. Saatteko kiinni ajatuksestani? En keksi muita selityksiä sille, kuinka joku porukka voi olla niin yhtenäistä ajattelultaan, habitukseltaan, hokemiltaan, maailmankuvaltaan.

      Huomasitteko muuten Hesarissa transsarjakuvataiteilija Kimmo Lustin albumin arvostelun (https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000009235677.html)? En ole albumia lukenut, mutta Hesarin jutun kuvituksena oli todella brutaali sivu, jossa ilmeisesti tämän Kimmon oma mennyt hän viiltelee naisen kehoaan ahdistuksensa suossa. HHHMMM. Taas kerran onnellinen, tasapainoinen ja hyvän elämän elänyt trans jolla ei varmasti ole yhtään traumaa. Ja mikä toi sukunimikin on? Miksi transit niin monesti tuntuvat yliseksualisoivan itseään? 100 %:lla transeista joita tunnen, on syviä, syviä ongelmia ja traumojakin seksuaalisuutensa kanssa. Jos joku lukee/on lukenut tuon albumin, olisi mielenkiintoista kuulla siitä. Itse en jaksa tuollaista ahdistusvuodatusta lukea, vaikka aihe (lapsi kärsii vanhemman päihdeongelmasta) on toki todella tärkeä.

      Poista
    3. "Ja mikä toi sukunimikin on?"

      Lust on 1700-luvulla käyttöön tullut ns. sotilasnimi, samaa sarjaa kuin Stolt, Skön tai Rask. Ei kaikki aina liity seksiin...

      Poista
    4. I stand corrected.

      Lust oli julkaissut IG-tilillään mm. kuvan teini-ikäisestä tyttärestään tosi tosi pienessä minihameessa tms. pukineessa ja verkkosukkiksissa (ja tyttö oli myös they, tietysti) sängyllä poseeraamassa, joten myönnän, että mielleyhtymäni myös Kimmosta itsestään menivät enemmän seksin kuin sotilaiden suuntaan. Mutta ymmärrän mokani. Samalla tavalla kuin se, ettei halua heppejä naistenhuoneisiin on transfobiaa, niin näiden transparkojen näkeminen siten että heillä on kieroutunut ja ylimenevä suhde seksuaalisuuteen on vain omaa likaisen mielen tuotosta.

      Poista
  44. Transmaskuliini julistaa gendergospelia homomiehille:

    "Hot tip: if you're a gay man who would never be with a trans man because you think cis men are better, you 100% can just not say that. No one is forcing that information out of you! You don't have to say that you don't think we're worth dating or fucking you can just be quiet."

    "Cis gay men bending over backwards to virtue signal that they aren't transphobic or sexist but still completely objectify trans men and reduce us to walking vaginas, just like cis straight men do to us and women. Pick a lane."

    "Transgender men are men. This isn't up for debate."

    https://twitter.com/slvr_teeth/status/1615130140341850112

    Preach it sister! Merihevoset ovat hevosia!

    VastaaPoista
  45. Instagramissa tuli vastaan myös Mona Blingin postaus vessoista. Bling kertoo, miten vessassa käyminen on ahdistanut häntä transnaisena, koska hän pelkää, että joku tulee kertomaan, ettei hän kuulu sinne. Ymmärrän ahdistuksen. Postauksessa ei kuitenkaan pohdittu lainkaan sitä, että jotakuta vessankäyttäjää voi myös ahdistaa se, että sinne tulee biologinen mies. Ehkä tämä näkökulma ei voi tullakaan esiin aatemaailmassa, jossa uskontunnustuksena on "trans women are women", mutta kyllä se väkisin jää ilmaan. Toivon, että edes ajatuksen varjona jonkun sellaisen mieleen, joka on tykännyt kys. postauksesta. Niin rohkea en valitettavasti ole, että viitsisin tätä postaukseen kommentoida.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Mona Blingin postaus vessoista"

      Jotkut transnaiset ovat sitä mieltä, että genitaalikirurgiassa käyneet voivat käyttää samoja pukkareita ja suihkuja kuin naiset ja tytöt, eivätkä todellakaan suostu mihinkään kolmansiin tiloihin tai unisex-kopperoihin. Yksi väitehän on, että erityiskopperot paljastavat transiuden ja näin altistavat väkivallalle.

      Nasu-Susanna vertaa peniksellisten rajaamista naisten tiloista rotuerotteluun:

      "There are cis women with difficult builds too. You don’t need a penis for sexual assault either. Your logic has been used to defend racially segregated spaces as well but nowadays nobody would even propose the idea."
      https://twitter.com/nasuov/status/1615485253983916032?cxt=HHwWgMC--e_RressAAAA

      Nasu-Susanna myöntää, että laki mahdollistaa nyt jo juridisten peniksellisten naisten asioinnin naisten tiloissa. Ilmeisesti naistentilojen käyttö on mahdollista perusmiehille myös sukupuolen ilmaisua ja identiteettiä suojaavan tasa-arvolain puitteissa. Eli miehet voivat jo nyt käyttää halutessaan naisten tiloja. Toisaalta he myös väittävät, että "häiritsevästi" käyttäytyvät mieskehoiset voidaan poistaa naisten tiloista. Mutta häirinnäksi lasketaan vain ahdistelu ja erektio. Ja jos kenenkään sukupuolikokemusta ei saa kyseenalaistaa, tai vaatia transitiota tai läpimenevyyttä, niin keinoja on aika vähän.

      "Ja itsekin välttelin ja pelkäsin aikani, kunnes riittävän moni vakuutti, että olen hyväksytty ja oikeutettu naisten tiloihin. Nyt silti oli kyse oikeudesta olla tiloissa."
      "Tasa-arvolain 2017 päivitys takaa transihmisille oikeuden elää identiteettinsä mukaisesti juridisesta sp:stä riippumatta."
      https://twitter.com/nasuov/status/1614723096312963073

      "Osaatko perustella, miksi et halua mua samoihin tiloihin tyttäresi kanssa?"
      "Ootko kysellyt naisilta, kuinka paljon he tiirailevat toistensa haarovälejä?"
      https://twitter.com/nasuov/status/1613650480919363585

      Transit ja allyt eivät suostu myöntämään, että sama lainsäädäntö koskee sekä tolkun transnaisia että enemmän tai vähemmän pervoja ei-transeja peniksellisiä juridisia naisia. Puhutaan vain transnaisista, vaikka itsemäärittely mahdollistaa penikselliset ei-transit juridiset naiset. Ketään ei poisteta naisten tiloista pelkän epämukavuuden perusteella, vaan pitää olla ahdistelua tai erektio.

      Transnaiset naisten vessassa kehäpäätelmäkaavio:
      https://twitter.com/RadFemblogi/status/1615658783413248000

      Poista
    2. Jos transitioituneet miehet pystyisivät oikeasti tuntemaan jotain ymmärrystä ja myötätuntoa naisia kohtaan, he eivät olisi ehdoin tahdoin ottamassa pervoperttejä naisten tiloihin. Päin vastoin, oletetaan, että he olisivat transitioituneita ja käyttäisivät naisten tiloja kuten ilmeisesti Nasu-Susanna; jos miesten häirintä häiritsisi heitä mitenkään, hehän nimenomaan HALUAISIVAT pitää nämä tilat turvallisina itselleen ja naisille (heidän kielenkäytössään siis cisnaisille). Tämä naisten tilojen alasajo kertoo vain sen, että he ovat todellisuudessa mieleltään ja sosialisaatioltaan miehiä. He eivät voi ymmärtää, millaista on kokea seksuaalista häirintää ja uhkaa naisena. Eivätkä he tietenkään itse ole mitään potentiaalisia häirinnän ja rikosten kohteita. Joten he viis veisaavat naisten turvallisuudesta, vain heidän omalla ideologiallaan ja maalmankuvan pakkosyötöllä muille on väliä. Käsittämätöntä porukkaa, mutta vielä käsittämättömämpiä ovat transpiiat, jotka rääkyvät kielet syvällä transidentifioituvien miesten perseissä naisten oikeuksien romuttamisen puolesta.

      Poista
    3. Jos transnaiset kokevat ahdistelua ja väkivallan uhkaa miesten tiloissa, niin millä tavoin unisex-tilat auttavat tilannetta, samat cissupaskamiehet pyörivät siellä? Onko näistä ahdisteluista ja pahoinpitelyistä jotain tilastodataa? Joka tapauksessa kyseessä on miesryhmien välinen ongelma, jonka ratkaisuksi naisten tiloista ei voi tehdä sukupuolelleen epätyypillisten miesten turvatilaa. Missä on naisten turvallinen tila ilman peniksellisten läsnäoloa, oikeus yksityisyyteen, turvallisuuteen ja arvokkuuteen?
      Miten transnaisten tilannetta edistää se, että pervoperteillekin annetaan mahdollisuus juridisen sukupuolitiedon vaihtamiseen? Oikeilla transeillahan on jo oikeus vaihtaa juridinen sukupuolitieto ja juridinen sukupuolitieto oikeuttaa juridisen sukupuolitiedon mukaisten tilojen käyttöön.

      Poista
  46. A-studiossa oli eilen keskustelua translaista. Mukana Mia Laiho, Leena Meri ja Ilmari Nurminen. Alkaa noin kohdasta 11:20.
    https://areena.yle.fi/1-63938062

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ylen Ykkösaamussa on niinkin objektiivisia asiantuntijoita kuin Vesinauris Trans ry:stä ja joku hepsankeikka Amnestystä. He vaativat mm. itsemäärittelyn laajentamista alaikäisille itsemurhien ehkäisemiseksi ja että tieto juridisen sukupuolitiedon vaihtamisesta poistuisi rekistereistä. Ilmeisesti ahdasta sukupuolikäsitystä laajennetaan muuttamalla feminiiniset pojat transnaisiksi ja maskuliiniset tytöt transmiehiksi tai muusuiksi. Mikä voisikaan mennä pieleen. Erityisesti vituttaa se, että itsemäärittely asetetaan samaan jatkumoon homoseksuaalien oikeuksien kanssa.

      https://areena.yle.fi/1-64863569?seek=109

      Poista
  47. Lapsiasiainvaltuutettu tulee ulos genderkaapista:

    "Alkoholi vahingoittaa lasta.
    Äänestysoikeuden ikäraja suojaa manipuloinnilta, tosin sitä tulisi arvioida.
    Tatuointeihin ja lävistyksiin liittyy terveysriskejä, laki ei estä niiden ottamista alaikäisenä.

    Oman identiteetin etsiminen ja löytäminen ei vahingoita lasta.
    #translaki"
    https://mobile.twitter.com/PekkarinenElina/status/1615758136299618305

    Pekkarinen ei ilmeisesti tiedä, että muissa maissa sosiaalista transitiota, johon liittyy genderharhan vahvistaminen mm. syöttämällä tarinaa väärään sukupuolen kehoon syntymistä, nimenvaihdolla ja juridisen sukupuolen vaihdolla, lukitsee alaikäisen ajattelua kohti lopullista transitiota? Blokkerihoidot johtivat Tavistockissa 98 prosentilla muuntohormoneihin, eli kemialliseen kastraatioon ja terveysongelmiin. Useimmiten sukupuoliristiriita lapsuudessa ennakoi aikuisiän homoseksuaalisuutta ja katoaa murrosiän loppuun mennessä jopa 90 prosentilla. Annetaan lapsille kasvurauha ilman transhömpötystä, eikös vaan. Miksi lapsen kohdalla juridisen sukupuolitiedon vaihtaminen onkin helppo ja kätevä perua, jos mieli muuttuukin, mutta kukaan aikuinen pervo tai opportunisti ei näkisi papereiden vaihdon vaivaa?

    VastaaPoista
  48. Näitä turautuksia ei uskoisi todeksi, ellei näkisi omin silmin. Demarinuorten pääsihteeri suorittaa:

    "Naiseksi identifioituva mies joka ei ole transitioitunut, häiritsee naisia vain olemalla siellä pukuhuoneessa."

    pääsihteeri Salonen vastaa: "Se on transfobikon ongelma."

    Vihreä komppaa: "Kun argumentoit että mielestäsi vieraan ihmisen maskuliiniset piirteet on ahdistavaa ja pelottavaa tyttölapsille, niin sä samalla sanot että transihmisten olemassaolo on lapsille ahdistavaa ja pelottavaa. Eikö transihmisillä mielestäsi ole oikeutta käyttää pukuhuoneita ollenkaan?"

    https://mobile.twitter.com/salonen_sara/status/1615810391426142234

    Ilmeisesti naisten tiloissa tyttöjen silmien edessä heiluva heppi on vain "maskuliininen piirre".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä tavalla sitä manipuloidaan ihmisiä olemaan pitämättä omista rajoistaan kiinni. Ai sua haittaa penis naisen pukuhuoneessa? No se johtuu vain siitä, että sinussa on vikaa!

      Poista
    2. Tää on yksi iljettävimmistä transaktivismin piirteistä, että ihmiset (erityisesti naiset ja tytöt) painostetaan olemaan pitämättä kiinni rajoistaan ja jopa syyllistetään siitä.

      Poista
    3. En edes tiedä, kumpi on huolestuttavampaa: se, että demarinuorten pääsihteeri oikeasti ajattelee noin, vai se, että hän sanoo sen ääneen julkisesti.

      Poista
    4. Onhan tätä ihan uskomatonta todistaa omin silmin, miten suuri osa ihmisistä on yhtäkkiä mennyt aivan samalla tavalla sukupuolista täysin sekaisin. "Transihmiset" on jostain käsittämättömästä syystä nostettu kaikkien muiden yläpuolelle joksikin pyhäksi ja koskemattomaksi ihmisryhmäksi, jolla kuuluu olla yhteiskunnassa pelkkiä oikeuksia, etuja ja mukavuuksia ja joiden arvosteleminen on kaikilta kielletty julkiseen kirkonkiroukseen ja virtuaaliseen jalkapuuhun asettamisen uhalla. En välillä tiedä, mitä siitä pitäisi ajatella, kun koulutetut, fiksut, ajattelukykyiset ihmiset jauhavat vakavin naamoin noita transien mantroja "ihmisoikeuksista" ja heittävät naisten ja tyttöjen oikeudet ja intiimitilat muitta mutkitta kaatopaikalle, jotta nämä rikkumatonta kyseenalaistamattomuutta nautiskelevat "transihmiset" saavat kaiken, mitä ikinä vain keksivät muilta vaatia. Vaan kylläpä aikanaan vielä hymy hyytyy, jää nimittäin nähtäväksi mikä ääni kellossa sitten kumajaa, kun naiset ja tytöt ovat jonkin aikaa saaneet nauttia heppien heilumisesta omissa tiloissaan ja asiasta huomauttaminen on tehty maailmankaikkeuden idioottimaisimmalla lainsäädännöllisellä venkoilulla mahdottomaksi. Siinä kohtaa eivät näillä hyvesäteilijöillä enää välttämättä olekaan transien ihanat ihmisoikeudet ykkössijalla mielessä, kun ne hepit ihan oikeasti heiluvat tyttöjen naamojen edessä.

      Mietin välillä ilkeästi, että kun naiset kerran noin sankoin joukoin ovat laupiaasti toivottamassa miehet heppeineen omiin tiloihinsa perseilemään, niin pitäkää tunkkinne, vittuako minä siitä jaksan siinä kohtaa miehenä piitata. No okei, tietenkin piittaan. Minä tiedän, millaisia miehet ovat ja millaisia he pahimmillaan voivat olla. Ajatus siitä, että kaikki naisten ja tyttöjen tilat ovat tietyn kaliiperin miehille vapaata riistaa eikä siihen voida millään keinolla puuttua, koska se on tehty lainsäädännöllä mahdottomaksi, ei naurata yhtään. Luulisi, ettei se naurattaisi niitäkään miehiä, joiden äidit, sisaret, vaimot ja tyttäret ovat vaaravyöhykkeellä. Mutta kuten sanottu, aika sen näyttää, mihin sfääreihin tämä sekoilu vielä tulee johtamaan. Luulin jo kauan sitten, että ultimaattinen huippu olisi saavutettu, mutta eipä ollutkaan. Eikä taida olla vieläkään.

      Poista
    5. Mukautuvia, kilttejä naisia poljetaan. Onko yllätys? Ei.
      Jos oot vähemmän kiltti nainen, vaadit rajoillesi kunnoitusta, kimppuun käyvät miehet JA TOISET NAISET. Onko yllätys? Ei. Myös aiemmissa poliittisissa väännöissä naisten oikeuksista on ollut näin.

      Poista
    6. "Mietin välillä ilkeästi, että kun naiset kerran noin sankoin joukoin ovat laupiaasti toivottamassa miehet heppeineen omiin tiloihinsa perseilemään, niin pitäkää tunkkinne, vittuako minä siitä jaksan siinä kohtaa miehenä piitata."
      Minä taas naisena olen ajatellut viime aikoina, että ilmeisesti monet naiset eivät tule tätä asiaa tajuamaan ennen kuin ne hepit tosiaan heiluvat naisten tiloissa. Ja hulluinta on, että samat naiset, jotka vähän aikaa sitten puhuivat suureen ääneen metoo:sta (ja monesti ihan aiheesta), ovat nyt sitä mieltä, että kaikki miehet ovat 100% hyviksiä eikä yksikään mies koskaan käyttäisi hyväkseen mitään porsaanreikää ja että koska heidän lähipiirissään kaikki miehet ovat hyviksiä, se tarkoittaa, että koko Suomessa ei ole yhtä ainoaa tirkistelijää, raiskaajaa tai itsensäpaljastajaa.
      Laki tulee 99% todennäköisyydellä menemään läpi eduskunnassa, ja sitten on vain toivottava, että kun jotain tapahtuu, se on suhteellisen vaaratonta.

      Poista
    7. "Laki tulee 99% todennäköisyydellä menemään läpi eduskunnassa, ja sitten on vain toivottava, että kun jotain tapahtuu, se on suhteellisen vaaratonta."

      Luulin kommentoineeni tätä jo aiemmin; jos kyseessä on tuplakommentti, ei tarvitse julkaista molempia :)

      Mutta, tiukallehan tuo lain läpimeno menee. Erittäin todennäköistä, että menee läpi, vaikka n. kolmannes kepulaisista äänestänee vastaan. Mä en VOI uskoa, että koksuista suuri osa olisi aidosti tämän kannalla, mutta varmaan pitää laskelmoida, miellytetäänkö liberaaleja vai konservatiivisempia äänestäjiä. Eletään toivossa, että koksut yllättäisivät.

      Saatan olla itse piru, mutta minä taas toivon, että jotain vakavaa tapahtuisi ja mahdollisimman pian - mutta tapahtuisi jollekin transpiialle. Sitä saa mitä tilaa. Todennäköisestihän tästä kärsivät haavoittuvassa asemassa olevat, kuten lapset ja jo valmiiksi traumatisoituneet vangit. On niin helppoa hyvesignaloida ja kannattaa jotain, jonka kaikki kustannukset tulevat muiden maksettaviksi.

      Poista
    8. "Saatan olla itse piru, mutta minä taas toivon, että jotain vakavaa tapahtuisi ja mahdollisimman pian - mutta tapahtuisi jollekin transpiialle. Sitä saa mitä tilaa."

      Tätä translakiasiaa on nyt rummutettu ja läpiajettu väsymättömästi niin monta vuotta, etteivät satunnaiset yksittäistapaukset taida tässä kohtaa enää keikauttaa homman kulkusuuntaa taaksepäin, ellei sitten tapahdu jotain aivan ennakoimattoman dramaattista. Olen mietiskellyt, että koska mikään määrä evidenssiä tuon transien tavoitteleman yhteiskuntajärjestyksen toimimattomuudesta ja mahdottomuudesta ei riitä vakuuttamaan lain puolustelijoita homman absoluuttisesta järjettömyydestä, ei taida olla mitään muuta keinoa saada heitä tajuamaan asia kuin yrittää (vaikka sitten hammasta purren) elää siinä transien yhteiskuntajärjestyksessä, jossa keisarilla ei ole vaatteita. Jossain kohtaa koko homma tulee joka tapauksessa kosahtamaan omaan mahdottomuuteensa, mutta koska noille psykoottisille ja aivopestyille hyödyllisille idiooteille ei näköjään vaan ole mahdollista vääntää asiaa rautalangasta, niin ainoa jäljelle jäävä keino on antaa Siperian opettaa. Siinä hötäkässä tulevat monet ihmiset ja erityisesti naiset ja tytöt kärsimään, mutta en enää keksi edes mielikuvitukseni voimalla keinoa, jolla tätä asiaa voisi selkeämmin noille rummuttajille selittää. Kun ihminen on omaksunut ns. uskismielenlaadun, niin sen mielenlaadun lujatekoisuus ei murru edes kuoleman edessä. Olen henkilökohtaisesti tuntenut kiihkouskiksia (jollaisia myös transit ja heidän tukijoukkonsa ovat) ja käynyt heidän kanssaan lukemattomia (hedelmättömiä) keskusteluja ja tiedän tasan tarkkaan, mistä puhun.

      Poista
  49. Hesari on julkaissut Naisten Rintaman mielipidekirjoituksen:
    Translain valmistelusta puuttuu edelleen sukupuolivaikutusten arviointi
    https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009332917.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koko sukupuolikäsityksen täysin myllertävästä, sotkevasta ja ympäri keikauttavasta lakialoitteesta puuttuu sukupuolivaikutusten arviointi. Pitäisikö itkeä vai nauraa?

      Poista
    2. Mutku mutku se vaikuttaa vain kärsiviin aitoihin kehodysforisiin transeihin! Mutku mutku hyödyt ylittävät haitat!

      Poista
    3. Uskomatonta, Hesari on päästänyt läpi tällaisenkin mielipideilmauksen..! Kommenteissakin on järkeviä näkökulmia.
      Mikä tämä kyseinen Naisten Rintama Ry on? En ollut tietoinen, että Suomessa olisi yhtäkään naisten oikeuksia aidosti puoltavaa järjestöä. Naisten Linja Ry meni 100% transmanian puolelle.
      Hienoa, jos tässä on vielä aidosti naismyönteinen ja naisia puoltava yhdistys.

      Poista


  50. Translakiuudistus:

    "Henkilö voidaan vahvistaa kuuluvaksi toiseen sukupuoleen kuin mihin hänet on väestötietojärjestelmään merkitty, jos hän esittää selvityksen siitä, että hän kokee pysyvästi kuuluvansa vahvistettavaan sukupuoleen"

    Translakiuudistus myös:

    "Sosiaali- ja terveysvaliokunnan saaman selvityksen mukaan henkilön sukupuoli-identiteetti on yksilöllinen ja henkilökohtainen kokemus, eikä sukupuoli-identiteetin tai sen pysyvyyden kokemukselle ole olemassa objektiivista mittaustapaa.

    Näin ollen sitä ei voida sellaisenaan arvioida psykiatrin tai muun lääkärin tai viranomaisen toimesta oikeaksi tai vääräksi."

    VastaaPoista
  51. Vassarimiehen empatiat naisille:

    "Mitkä vitun porsaanreiät? Te pelkäävät lumihiutaleet voitte linnoittautua vaikka maakuoppaan, kun pelkäätte noin saatanasti."

    https://twitter.com/TomimPAAN/status/1616315617073664001

    VastaaPoista
  52. Miten sekaisin ihminen voi olla:

    "Oon tän kaiken pukuhuonekeskustelun myötä uponnu ajatuksineni niinkin syvälle, että mietin, miks meillä on ees alunperin ollu eri pukkarit miehille ja naisille? Miksei vaan oo huolehdittu siitä, että ahdistelua ei tapahdu, vaikka kaikki olis samassa tilassa?"

    "Tarpeeks kun miettii niin eihän sillä PITÄIS olla väliä, mitä kanssaolijoiden haaroväleissä on, jos kukaan ei häiriköi tai ahdistele toisia. Mutta kyllä sillä vaan jotain väliä silti on, useimmille ainakin."

    https://twitter.com/MMillyhh/status/1616377174713565186

    VastaaPoista
  53. Vihervassarifeministi on löytänyt uuden diagnoosin: jos nainen ei halua peniksiä suihkutiloihin, niin hän kärsii kullifobiasta:

    "Noh, mä en voi auttaa sua kullifobiassasi. Olen pahoillani, jos sulle on tapahtunut jotain pahaa, mistä tuo juontaa juurensa."

    https://mobile.twitter.com/katmarmi/status/1616924787938312192

    Ilmeisesti lesbotkin kärsivät pahimman luokan kullifobiasta ja homot pillufobiasta, kun transit eivät kiinnosta seksikumppaneina. Kullifobia ja pillufobia taitavat olla genitaalifetissin liitännäissairauksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kullifobia. :D Voi Jeesuksen helvetti. Siis... Kullifobia. :D Armahtakaa.

      Poista
    2. Kansanedustaja Honkasalo ehdottaa kullifobiasta kärsiville voimaannuttavaa seksuaalista matkaa:

      "Jaksaa aidosti ihmetyttää, miksi laitaoikeistolla on niin kauhea pakkomielle muiden sukuelimiin ja seksuaalisuuteen. En haluaisi patologisoida/keittiöpsykologisoida, mutta ehkä voimaannuttava matka seksuaalisuuteen tekisi hyvää niin ei tarvitsi olla niin ahdistunut ja epävarma."

      https://mobile.twitter.com/veronikahonka/status/1616464107410006019

      Poista
  54. Jaahas, onkohan nyt niin, että transien masinoima no debate -linja on vihdoin ja viimein murtunut? Translaista (jolle translaki on muuten harvinaisen paska nimi, se kun ei koske vain transsukupuolisia vaan ihan kaikkia ihmisiä ja jota siksi tulisi nimittää mieluummin vaikka sukupuolilaiksi) käydään tällä hetkellä ainakin Twitterissä paljon kriittistä keskustelua. Edelleen keskustelu on selkeästi polarisoitunutta: toinen osapuoli jankuttaa transien loputonta mantraa ihmisoikeuksista, tasa-arvosta, itsemääräämisoikeudesta ja transien elämän helpottumisesta ja toinen osapuoli yrittää puhua ensin mainituille järkeä ja takoa heidän päihinsä, että tämä lakimuutos laajentaa sukupuolen itsemäärittelyn joka ikiselle suomalaiselle, ei pelkästään transeille. Tämän loputtoman vänkäämisen seuraaminen on uuvuttavaa. Transit ja heidän tukijoukkonsa ovat kerta kaikkiaan päättäneet viedä tuon lakimuutoksen maaliin hinnalla millä hyvänsä. Vaikka heidän naamojaan vasten kuinka hieroisi lakimuutoksen täydellistä älyttömyyttä ja loppupeleissä hyödyttömyyttä heidän palvomilleen transeille, niin ei vaan mene jakeluun, sama jankkaus ja länkytys jatkuu hamaan ikuisuuteen.

    No, hyvää tässä on nyt se, että vihdoinkin asiasta keskustellaan. Ihmiset ovat havahtuneet tajuamaan, ettei "translaissa" ole kyse pienen porukan ihmisoikeuksien parantamisesta vaan koko yhteiskunnan sukupuolikäsityksen muuttamisesta lain voimalla transien maailmankuvaa myötäileväksi. On myös naurettavaa väittää, että lakimuutos vain hyödyttäisi transeja eikä sillä olisi mitään muunlaista vaikutusta mihinkään. Translain koko pointti on nimenomaan se, että sillä on vaikutusta muihin ihmisiin. Se, että transkokeville väsätään heidän sukupuoli-identiteettiään vastaavat henkkarit, ei vaikuta heissä itsessään eikä heidän elämässään mitenkään mihinkään (vaikka he niin itselleen kivenkovaa uskottelevatkin), mutta lain voimaantulon jälkeen transit saavat identiteettiinsä vedoten puuhastella ihan legitisti kaikkea sellaista, mitä heiltä nyt voidaan vielä periaatteessa kieltää.

    Transit tuntuvat kuvittelevan, että kun laki on tullut voimaan, heidän juhlansa vihdoin ja viimein alkavat, kun heistä vihdoinkin taikasauvan heilautuksella tulee maagisesti oikeita miehiä/naisia ja kaikki maailman ihmiset kohtelevat heitä sen jälkeen heidän sykypyöli-identiteettinsä mukaisesti ja biologialla ja fyysisellä todellisuudella heitetään vesilintua. No, nähtäväksi jää.

    VastaaPoista
  55. Tajuavatko nämä ihmiset itse, miltä he kuulostavat?
    "Voitaisko jo siirtyä siitä että demonisoidaan sukuelimet, siihen et opetetaan lapsille suostumusta. Jos tila on turvallinen ja lapsi ymmärtää että siellä voi nähdä alastomia ihmisiä, se on ihan ok. Jos taas lapselle kaikki PENIKSET ON PAHOJA ei varmaan oo kovin turvallinen olo."
    https://twitter.com/siirisalo/status/1617131222160785408
    ******
    Vaikka pidänkin säännöllisesti twitter-taukoja, niin olen taas viime päivinä uponnut seuraamaan translakikeskustelua. Mun pää hajoaa kohta. Ihmiset ovat ihan sekaisin. Tämä Laventeliveikkosen blogi, ja te tänne kommentteja kirjoittavat, olette ihana järkevä henkireikä kaiken hulluuden keskellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "opetetaan lapsille suostumusta"

      Näettekö, mihin tämä homma on menossa?

      Ja ovatko nuo translain ja heppienheiluttelijoiden puolustelijat esim. koskaan esim. tavanneet miehiä?

      "Vaikka pidänkin säännöllisesti twitter-taukoja, niin olen taas viime päivinä uponnut seuraamaan translakikeskustelua."

      Minä olen seurannut sivusilmällä myös. Olen pannut merkille, että keskustelu on kiihtynyt ja yhä useampi ottaa siihen osaa. Sisällöltään keskustelu toistaa samaa ja tuttua kaavaa, eli allyt jauhavat ihmisoikeuksista ja puolustelevat transeja ja lässyttävät kullifobiasta ja tervejärkiset yrittävät takoa jotain järjen siemeniä noiden hypnotisoitujen koviin kalloihin. Aika tuloksetonta näyttää toistaiseksi olevan. Suurin osa Twitterin suomalaisista translakipuolustelijoista näyttää jostain syystä olevan miehiä, mikä on mielenkiintoista.

      "Ihmiset ovat ihan sekaisin. Tämä Laventeliveikkosen blogi, ja te tänne kommentteja kirjoittavat, olette ihana järkevä henkireikä kaiken hulluuden keskellä!"

      Tämä onkin TERFeille ja genderkriittisille turvallinen tila. ;)

      Poista
  56. Eikö oikeasti sukupuolidysforiasta kärsivät transsukupuoliset kiehu raivosta, kun tuollaiset pellet kuten Mulvaney kolonisoivat heidän tilansa? Vai eikö oikeaa transsukupuolisuutta todella ole, vaan koko ilmiössä on kyse seksistisistä ja transnaisten kyseessä ollessa misogynistista pelleperformansseista? Esim. ton Mulvaneyn kohdalla on selvää, että hän on koulutettu näyttelijä ja koomikko, joka on vain keksinyt tavan saada rahaa ja huomiota. Eihän kukaan VOI ottaa tuollaista tosissaan. Katsoin Blaire Whiten videota ja hän sanoi luulleensa, että kyseessä on transfoobinen parodia. Niinpä. Ihan oikeasti, jos ihmisten mielissä transsukupuolisuus alkaa näyttää tuolta, niin... no, enpä haluaisi olla oikeasti dysforiasta kärsivä ja tavallista elämää haluava trans. Ymmärtääkseni kyseessä on vakava tila, ja sitten toiset tekevät siitä järkyttävän vitsin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nykyinen eeppinen transsekoilu tekee transsukupuolisuuden diagnostiikasta pelkän naurettavan vitsin. Juuri tästä syystä olen koko ajan ihmetellyt, miksi niin monet ns. aidot transsukupuoliset (jotka ovat kärsineet dysforiasta ja käyneet niitä hoitoja läpi ja elävät siinä kokemussukupuolensa roolissa) tsemppaavat suuna päänä nykyistä meininkiä, jossa transsukupuolisuuden käsitettä venytellään, vääristellään, sotketaan ja laajennetaan sellaiseksi, ettei kukaan enää tiedä, mistä transsukupuolisuudessa ja sukupuolessa ylipäätään on tai on joskus ollut kyse. Luulisi, että näin vakavassa asiassa transsukupuoliset tahtoisivat kynsin hampain pitää kiinni nykyisestä diagnostisesta järjestelmästä, jossa transsukupuolisuutta tarkastellaan ja määritellään lääketieteen näkökulmasta eikä ihmisten subjektiivisten fiilisten, poliittisen aktivismin ja yhteiskunnallisen vallankumouksellisuuden kautta. Kun transiudesta tehdään "kaikkien asia", eli kuka tahansa voi vaihtaa juridisen sukupuolen eikä se ole enää poikkeusjärjestely kehonmuokkaushoidot läpikäyneille transsukupuolisille, niin tavallaanhan koko transsukupuolisuus lakkaa olemasta. Mitä hyötyä kehonmuokkaushoidot läpikäyneelle transsukupuoliselle on niistä uusista henkkareista, kun aivan kuka tahansa voi saada itselleen samanlaiset netissä muutamalla klikkauksella, kunhan osaa naputella kyllin uskottavan sepitetyn nyyhkytarinan?

      Niin sanotut aidot transsukupuoliset eivät todellakaan halua "murskata cisteemiä", sotkea sukupuolen käsitettä ja laittaa kaikkea mahdollista paskaksi silkasta paskaksi pistämisen ilosta. He haluavat vain käydä hoidot läpi ja sitten sulautua osaksi muuta yhteiskuntaa pitämättä sen kummempaa meteliä itsestään, kuten muutkin tervejärkiset ihmiset tekevät. Näiden nykyisten poliittisten transaktivistien tilassa ja koko asiassa ei ole kyse siitä, mitä transsukupuolisuus on alun perin ollut ja edustanut; koko heidän aktivisminsa on silkkaa aggressiivista kulttuurivallankumousta, jossa vakiintuneet rakenteet (mm. ydinperhe ja mies-naisjaottelut) halutaan murentaa kokonaan ja hävittää heikommassa asemassa olevien ihmisryhmien suojaamiseksi laaditut suojaukset ja niitä koskevat lait. Sukupuolen sotkeminen ei ole ainoa asia, jota tässä projektissa käytetään keppihevosena; kun sukupuolensotkemislait on ajettu läpi, siirrytään seuraaviin uudistusvaatimuksiin. En vielä tarkalleen hahmota, mikä tässä on endgame; suojaikärajojen laskeminen, transhumanismi, femininisoidun patriarkaatin yliote kaikesta naisia ja tyttöjä koskevasta lainsäädännöstä? Olen miettinyt varsinkin tuota transhumanismia ja sitä, milloin aletaan läpiajaa sellaista narratiivia, ettei ihmisyyttä oikeastaan voida tarkasti määritellä ja ihmisen ja robotin välinen raja on oikeastaan häilyvä ja fluidi jne. Voitte tykönänne pohtia, mihin se sitten tulee johtamaan.

      Mitä Mulvaneyhyn tulee, niin häntäkin naiset tsemppaavat sankoin joukoin Tiktokissa. Miten niin moni nainen ei ollenkaan hahmota, että Mulvaney vain pilkkaa naiseutta, tyttöyttä ja feminiinisyyttä hyvin vastenmielisellä ja rienaavalla tavalla? Mulvaney on täysi misogynisti ja sovinisti, joka on etunenässä tässä nykytransien joukossa ajamassa sellaista "progressiivista" käsitystä, että nainen on yhtä kuin kasauma 50-lukulaisia seksistisiä stereotypioita ja fiilis kenen tahansa miehen päässä. Minun on vaikea käsittää, miksi naiset hurraavat omalle alistamiselleen, eliminaatiolleen ja pilkan kohteena olemiselleen. Onko suuri osa naisista vain yksinkertaisesti ihan saatanan tyhmiä?

      Poista
    2. No siis, minä luulin, että tuollakin narsistisella pellellä olisi seuraajia lähinnä viihdearvonsa takia, mutta ilmeisesti ihmiset todella tsemppaavat häntä ja pitävät hienona uhkeana ihmisöikeystaistelijana. *hhhhhrrrr*
      Mutta sekin, että JOKU ON KUTSUNUT HÄNET VALKOISEEN TALOON.
      Mun pää ei jotenkin voi käsittää, että tämä yhä vain epätodellisemmalta tuntuva todellisuus on ihan oikeasti totta. Niin absurdiksi on meno mennyt ja ihmiset seonneet. En tiedä tuoko tämän päivittely keskusteluun mitään uutta, mutta ihan oikeasti.

      Missä on menty pieleen, että ihmiset eivät sekunneissa tajua kuinka loukkaavaa ja takapajuista tuollainen misogynistinen sonta on? Joku oli twitterissä murjaissut vitsin jonka tarkoitus oli tukea translain uudistusta, että koksujen on nyt parempi varoa kun kohta naiset alkaa vaihtaa sukupuolta mieheksi päästäkseen kokoomuksen pj:ksi. Eiköhän siellä joku heti ollut oikomassa että on transfoobista puhua vaihtamisesta ja jokainen sukupuolen vaihtamisen sanominen on melkein sama kuin transihmisten holokausti (okei ei ihan noin jyrkästi mutta ajatus oli vähän toi). Ja sitten tällaiset pellet saavat riehua eikä kukaan laita asialle stoppia???

      Twitterissä on alkanut yhä enemmän näkyä ns. "tavallisen" oloisten ihmisten (siis ei minkään syvän päädyn salaliittoteoreetikkojen) ajatuksia tästä kaikesta suurena labrakokeena. Siltä se tuntuu.

      Poista
  57. Vihreä he/him-henkilöoletettu hyökkää LHB-liiton kimppuun:

    "Tuo järjestö, jonka sisältöä jaat, on transihmisten syrjintää promoava järjestö. Sen näkee nimestäkin."

    "Eikö järjestön nimi juonnu sukupuolivähemmistöjä sorsivasta LGB -liikkeestä, joka on tarkoituksella jättänyt nimestään sukupuolivähemmistöjä edustavan T-osan pois?"

    https://twitter.com/milotoivonen/status/1615801538730987537

    He/him saa jauhot kurkkuun parilla oleellisella kysymyksellä:

    "Miksi Trans ry on jättänyt nimestään pois LGB:n?"
    "Miksi Trans ry ei aja homoseksuaalien asioita?"
    "Miksei LGB -yhdistelmää saisi käyttää ilman T:tä? Noissahan on kyse nimenomaan seksuaalisesta suuntautumisesta, mielestäni ihan loogista."

    Aiemminkin on ihmetelty, että miksi parin promillen transvähemmistö tarvitsee useita transasiaan keskittyviä valtion rahoittamia toimijoita, mutta homoseksuaaleilla on vain yksi demonisoitu ruohonjuuritason yhdistys. Transeilla on jopa oma Pridekin, mutta auta armias, mikä rääkynä syntyy homoseksuaalien tiloista, kokoontumisista, ryhmistä ja klubeista ilman translokkeilijoiden läsnäoloa!

    He/him jatkaa vahvasti homofobisella linjalla:

    "Linkissäsi mm. väitetään absurdisti että sukupuolen itsemäärittely mahdollistaisi heteroille mahdollisuuden esiintyä seksuaalivähemmistöjen edustajana."

    "Linkissä myös mm. mitätöidään transnaisten olemassaoloa, väittämällä että juridista sukupuoltaan korjaava, tai teidän termein "vaihtava" henkilö ei voisi olla lesbo. Tämä on absurdia vastakkainasettelua, joka ei perustu mihinkään. Sukupuolivähemmistöt voi olla homoja ja lesboja."

    Tyttödikkien ja miespillujen takiako taisteltiin homoseksuaalien tasa-arvon ja oikeuksien puolesta?

    VastaaPoista
  58. Transmaskuliini ei tunnista dildon ja peniksen eroa:

    https://mobile.twitter.com/TransHomophobes/status/1617215587242868736?cxt=HHwWgICwrcPAwPEsAAAA

    Sinitukat ovat tuskin koskaan tunteneet seksuaalista vetoa saati harrastaneet seksiä kenenkään. Olisi parempi kaikkien kannalta, jos jatkaisivat vain keskenään niiden yaoi-fantasioidensa parissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen välillä oikeasti kauhuissani, kun mietin, miten sekaisin ja todellisuudesta ja omasta kehollisuudestaan vieraantuneita nämä ihmiset voivat olla. Transmaskuliineista suurin osa ei ole koskaan käynyt lähelläkään aitoa penistä. Se, että he puhuvat ihmisten ruumiinosista ikään kuin irrotettavina, liitettävinä ja yhdisteltävinä elementteinä, kertoo kaiken heidän ajatusmaailmastaan ja yleisemmin transien kehonkuvasta ja todellisuuskäsityksestä. Heidän harhaisissa, dissosioituneissa mielissään ihmiskeho on Mr. Potato Head, josta voi irrotella kappaleita ja korvata ne toisilla kappaleilla. Tällaisessa fantasiassa he elävät ja yrittävät saada kaikki muutkin elämään. Mitä dildoihin tulee, niin puheet niistä mukamas aitoa penistä vastaavana vehkeenä ovat vähän samaa luokkaa kuin että joku länttäisi viemärinavaajan otsaansa ja väittäisi olevansa yksisarvinen. Trans unicorns are unicorns! Transmaskuliinien käsitys peniksestä on jalkojen välissä sattumanvaraisesti heiluva epämääräinen, tunnoton patukka. Aito penis on hyvin herkkä ja suunnattoman monimutkainen ja hienotekoinen elin, jonka merkitys miehen seksuaalisuudessa (ja varsinkin homomiesten seksuaalisuudessa) on ultimaattinen, fundamentaalinen ja täysin pois pyyhkäisemätön. Transmaskuliinit eivät koskaan tule tietämään, miltä oma penis tuntuu. Jos tämän asian toteaminen ja seksistä kieltäytyminen transien kanssa hajottaa jonkun transmaskuliinin mielen, niin hän on ammattiavun tarpeessa, ei radikaalitransaktivismin ja barrikadeilla banderollien kanssa heilumisen.

      Minulle on täysi mysteeri, mistä tuo transmaskuliinien pakkomielle survoa manpussyjaan ja dildojaan homomiesten kurkuista alas oikein kumpuaa. Minulla ei ole harmaintakaan käsitystä siitä, mitä he yrittävät tällä kollektiivisella homojen vainoamisen hankkeellaan saavuttaa ja mitä he meistä homomiehistä oikeastaan syvimmältään hakevat. Huomiota, joo, validaatiota, joo, hyväksytyksi ja huomatuksi tulemista, joo, mutta mikä on endgame? Miksi transmaskuliinit ja muut transspektrin sekopäät eivät opettele elämään sen asian kanssa, että ihmisillä on seksuaalinen itsemääräämisoikeus? Ja miksi he eivät paneskele toisiaan omissa tiloissaan ratkaisuna tähän seksinpuuteongelmaansa (jos heillä nyt ylipäätään on minkäänlaista realistista käsitystä siitä, mitä seksi edes on)? Kehoperustainen seksuaalinen suuntautuminen ei katoa yrittämällä pakottaa muut ihmiset avartamaan mieltään suuntautumisensa vastaiselle eheytysseksille transien kanssa. Heterous ja homous eivät lakkaa olemasta, vaikka transit kuinka itkisivät, vinkuisivat ja parkuisivat ja yrittäisivät muuttaa asiaa.

      "Homot ovat vain kateellisia transmiehille..." Ai mistä? Siitä, että elämänne on perseestä aivan kaikilla mahdollisilla kuviteltavissa olevilla aspekteilla? Projektoikaa neuroosinne toisiinne ja säästäkää meidät homomiehet psyykkiseltä oirehdinnaltanne. Meillä on parempaakin tekemistä kuin kuunnella narsististen, mielenterveydeltään pahasti järkkyneiden sekoboltsien eheytyshorinoita ja raiskausfantasioita. Deal with it.

      Poista
  59. Vasemmiston kansanedustaja Kontula paljastaa: naiserityiset tilat ovatkin patriarkaatin kiero salajuoni!

    "No itse asiassa ”naisten tilat” syntyivät suojaamaan miesten yksityisomaisuutta, jollaiseksi naiset ja lapset monissa agraariyhteiskunnissa ymmärrettiin, joissakin maissa ymmärretään edelleen."

    https://twitter.com/annakontula/status/1617417839203303425

    Turhiahan ne tilat sitten on. Joskus pidin Kontulaa yhtenä harvoista järkivassareista.

    VastaaPoista
  60. Anna-Maija Naakka kirjoittaa Ilta-Sanomissa transnaisista naisten urheilusarjoissa. Varsin hyvä ja rehellinen teksti, jossa vihdoin kuuluvat muidenkin kuin transien marttyyrinäänet. Hienoa huomata, että jengi uskaltaa puhua avoimesti negatiivisista tuntemuksistaan liittyen sukupuolisekoiluun. Translaki (eli uusi sukupuolilaki, kuten minä sitä mieluummin nimitän) on joko tai -laki: me emme voi ensin säätää lakia siitä, että miehet ovat naisia, ja sen lain säätämisen jälkeen sitten erotella joukosta ne naiset, jotka eivät olekaan naisia. Jos lailla säädämme, että miehet ovat naisia, niin kaikki naisten oikeudet lakkaavat sinä silmänräpäyksenä käsitteellisellä tasolla olemasta. Joko miehet ovat 100 % naisia tai sitten eivät ole. Tässä ei ole kompromissiratkaisuja, muuten koko hommassa ei ole mitään "järkeä". Joku (tässä tapauksessa naiset ja tytöt) joutuu kuitenkin kärsijäksi, kuten Anna-Maijakin kirjoituksessaan toteaa.

    Anna-Maija:
    https://www.is.fi/urheilu/art-2000009340616.html

    Meidän on pakko vetää jossain vaiheessa raja johonkin kaikissa transasioissa, ja urheilumaailma on siinä kouriintuntuvin konteksti (pariutumisen, seksin ja ylipäätään seksuaalisuuden jälkeen). Urheilussa sukupuolen merkitystä ei kerta kaikkiaan vaan voida jättää huomiotta tai pyyhkiä pois. Naisurheilua ei voi olla olemassa, jos transien annetaan vapaasti ja rajoituksitta osallistua siihen. Tämä ei ole vaikeaa, mutta transit ja heidän huutosakkinsa tekevät siitä vaikeaa. Tässä ja kaikissa muissakin sukupuolierityisissä asioissa tilanne on joko tai: miehet ovat lain voimalla naisia, joten naisten tehtäväksi jää astua sivuun ja hyväksyä mukisematta moderni urinary leashinsa.

    Jade Nyströmistä Hesarin artikkeli sitten taas on kuvattu Yle Areenaan Jade-dokumenttisarja, jossa seurataan Jaden elämää ja urheilu-uraa. En ole katsonut tuota vielä (katson, kun ehdin), mutta otaksuttavasti jotain transien tyypillistä uhriutumisskeidaa luvassa (ainakin Hesarin perusteella). Jaden ansioksi sanottakoon, ettei ainakaan ole tunkenut naistensarjoihin kilpailemaan vaan pysyttelee biologisen sukupuolensa sarjoissa, minne transidentifioituvat miehet kuuluvatkin (tai sitten transien omiin sarjoihin, mutta niitähän transit eivät tunnetusti halua, koska tät’s twanzfopik ja ulossulkevaa, syrjintää, sortamista, transien epäihmisiksi luokittelua jne.).

    Hesari:
    https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000009337087.html?utm_source=facebook&utm_medium=toimitus-dlvr&fbclid=IwAR0kN490G9j_XfkHD0KCgzyYMyH5Gx3dHHNZ3iTr4zapwgvodjyCaVtJeuk

    Yle Areena:
    https://areena.yle.fi/1-64199170

    (Yritin suoralinkittää nuo, mutta Blogger ei jostain syystä päästä kommenttia suoralinkeillä läpi. Prkl, voisivatko vihdoin päivittää tämänkin alustan tälle vuosituhannelle?)

    Täytynee laittaa uusi teksti tulille näköjään, tulee tähän merkintään pian tuo 200 kommentin kertanäyttöraja vastaan. Kommentoidahan siis voi rajattomasti, mutta 200 kommentin jälkeen täytyy aina erikseen painaa ärsyttävästi sivun alalaidasta sitä Lataa lisää… -jutskaa.

    "Turhiahan ne tilat sitten on. Joskus pidin Kontulaa yhtenä harvoista järkivassareista."

    Olen minäkin pitänyt Kontulaa älykkönä ja kirjoittanutkin parin vuoden takaisesta tapauksesta, kun Suomen transaktivistit hyökkäsivät Twitterissä hänen kimppuunsa. Jotenkin vaikea uskoa, että Kontula olisi niin tolvana, ettei näkisi tämän transsumutuksen läpi. Noh, mene ja tiedä, progressiivisuus progressiivisuuden itsensä vuoksi on aina kuulunut vasemmiston toimintastrategioihin, vaikkei uudistuksilla sinänsä mitään konkreettista hyötyä saavutettaisikaan. Ja mitä tulee sukupuolitettujen tilojen luhistamiseen yleisesti, niin siitä koituu käytännössä silkkaa haittaa ihan kaikille, myös tämän koko älämölön keskiössä paistatteleville supererikoisihmisille eli transeille itselleen. Ei silti oikein taida enää olla muuta vaihtoehtoa tulla siihen päätepisteeseen kuin hampaita kiristellen koettaa yksissä tuumin elää tuossa transien unelmoimassa utopiassa, joissa kaikki pakotetaan leikkimään, ettei sukupuolia ole olemassa eikä sukupuolilla ole merkitystä mihinkään.

    VastaaPoista

HUOM! Jos blogitekstissä on yli 200 kommenttia, klikkaa kommenttiketjun alalaidasta Lataa lisää..., niin saat kaikki kommentit näkyviin.

Kommenttikenttä on moderoitu: kommentit näkyvät, kun olen tarkistanut ja hyväksynyt ne.

Blogin kommenttikenttä on naisille, LHB-ihmisille, TERFeille ja genderkriittisille turvallinen tila. Täällä saa vapaasti esittää ajatuksiaan, kertoa huolistaan, keskustella muiden kommentoijien kanssa, puhua myös muista kuin tekstin varsinaisesta aiheesta ja jakaa linkkejä yms. relevanttia tietoa. Kaikkia minun näkemyksiäni saa kritisoida, kunhan muistat perustella. Vihapuhetta, tarkoitushakuista provosointia (sealioning), turhanpäiväistä mussutusta ilman perusteluja tai yksityishenkilöiden suoria henkilötietoja sisältäviä kommentteja ei julkaista.

Kymmenen klikatuinta tekstiä