torstai 26. marraskuuta 2020

"Sateenkaariväki voisi katsoa peiliin, tapoja olla homo on yhtä paljon kuin ihmisiäkin"

Karvakasa Koirakaveri alias Sametti lähetti sähköpostiini oheisen kuvakaappauksen. Sametti oli linkannut "Homot" transmiehet men only -bileissä -kirjoitukseni YouTuben yhteisösivuilleen (kiitos siitä, btw). Linkkausta on käyty kommentoimassa näin:

Tässä teille konkreettinen todiste siitä, miten transpropaganda on vaikuttanut ihmisiin, muuttanut heidän ajatteluaan ja koko ajan manipuleeraa yleistä ymmärrystä siitä, mitä sukupuoli ja seksuaalinen suuntautuminen tarkoittavat.

En tiedä, millä enkelten kielellä saisin ihmiset ymmärtämään, että tällä perseilyllä on erittäin vahingollinen vaikutus naisiin, homoseksuaaleihin ja lapsiin. Olen aiemmissa kirjoituksissani sivunnut seksuaalisen suuntautumisen ja nimenomaan homouden häivyttämistä, mutta asiasta pitää kirjoittaa kokonaan oma, erillinen postauksensa. Ihmisiltä on kadonnut täysin ymmärrys siitä, että näille ihmisyyttä fundamentaalisesti määrittäville käsitteille on olemassa omat yleispätevät määritelmänsä, jotka eivät muutu miksikään siitä, mitä joku ihminen jossain päättää "olla niistä mieltä".

Toisekseen: jos (minkä tahansa) käsitteiden merkityksiä halutaan lähteä muuttamaan, se ei tapahdu niin, että joku ideologisesti motivoitunut porukka jossain vain alkaa sanella muille, että asia X on nyt jatkossa näin ja piste. Demokratia ei toimi näin. Mitään asioita maailmassa ei muuteta sanelemalla, määräämällä ja toisten päälle astumalla vaan keskustelemalla, perustelemalla ja sitten yhdessä päättämällä.

Danalin:

Jos et edes lukenut koko tekstiä, niin minkä vuoksi ylipäätään kommentoit sitä mitenkään tai leimaat sen suorilta "taantumukselliseksi"? Jos haluat, että argumenteillasi on keskustelussa jotain aitoa arvoa, niin perehdy ensin siihen, mitä se toinen osapuoli oikeasti sanoo (tai yrittää sanoa). Muussa tapauksessa kannattaa olla hiljaa.

Homous on sitä, että tuntee romanttista ja seksuaalista viehtymystä ja vetovoimaa VAIN toisia oman sukupuolensa edustajia kohtaan, ei vastakkaisen. Tämä on homouden objektiivinen, yleispätevä ja muuttumaton määritelmä, jonka merkityksestä ei voida keskustella ja jonka pätemiseen samaa tai eri mieltä oleminen eivät vaikuta millään tavalla. "Tapoja olla homoseksuaali" on tasan yksi: olla homo. Sinä joko olet homo tai et ole. Seksuaalinen suuntautuminen ei ole identiteetti, johon voit pukeutua tai jonka voit riisua.

Tämä ei ihan oikeasti ole yhtään tämän monimutkaisempaa. Jos sinä et tiedä, mitä mies ja nainen tarkoittavat ja mikä on miehen ja naisen ero, olet kognitiivisesti jollain niin perustavanlaatuisella ja hälyttävällä tavalla umpisolmussa, etten voi tehdä mitään auttaakseni asiaa.

Selitin tuossa linkatussa kirjoituksessani erittäin perusteellisesti nämä homoasiat siitä viitekehyksestä, että homoseksuaaliset miehet ja lesbonaiset muodostavat oman erillisen ja siten myös poliittisen ryhmänsä, jolla on sekä lailla suojatut yhteiskunnalliset oikeutensa että myös universaali oikeus määritellä itsensä omana ihmis- ja vähemmistöryhmänään. Te ette voi tulla sanelemaan meille, mitä ja millaisia meidän tulisi teidän mielestänne olla tai keitä kohtaan meidän tulisi tuntea tai olla tuntematta romanttista/seksuaalista/YHTÄÄN MINKÄÄNLAISTA viehtymystä/mielenkiintoa. Kukaan ei voi pakottaa toista ihmistä kiinnostumaan itsestään millään tasolla. Mikä tässä tuottaa vaikeuksia ymmärtää?

Vai että taantumuksellinen. Katsotaanpa vähän, mikä on taantumuksellista. Taantumuksellista on se, että kun meidän seksuaalivähemmistöihin kuuluvien osalta on vihdoin saavutettu useissa länsimaissa yhteiskunnallinen aikakausi, jossa nautimme tasavertaisista oikeuksista muita ihmisiä ja ihmisryhmiä häiritsemättä, kaartaa takavasemmalta yhtäkkiä erittäin äänekäs, röyhkeä ja päällepäsmäröivä woke-porukka, joka alkaa syytellä meitä homoja taantumuksellisuudesta ja ahdasmielisyydestä koska meillä on "eksklusiiviset deittailu- ja genitaalipreferenssit". He puhuvat meistä "vaginallisina ja peniksellisinä henkilöinä" ja sanovat meille, että joillakin lesboilla on penis ja joillakin homomiehillä on vagina, ja meidän pitää nyt vain hyväksyä se, koska muuten olemme transfobisia ja ahdasmielisiä ja syyllistymme syrjintään ja sortoon. Uudet, uljaat naiset yrittävät pakottaa lesboja hyväksymään ladydiquensa elämäänsä, ja uudet, uljaat miehet suostuttelevat homomiehiä hyväksymään miestuheronsa, queertussunsa, manginansa ja muusuetureikänsä. Joka puolelta meille huudetaan, että käsityksemme seksuaalisuudestamme on "vanhentunut", "ahdasmielinen", "ulossulkeva" ja "transmisogynistinen". Ja niin edelleen ja niin edelleen ja niin edelleen ja niin edelleen ja niin edelleen.

Oletko kysynyt itseltäsi, miksi on niin tärkeää saada meidät homot ja lesbot pakotettua uskomaan, että nainen voi olla mies ja päinvastoin?

Toisekseen: miksi te hääritte vain meidän homojen ja lesbojen kimpussa? Tehkää monablingit ja käykää kokeilemassa tätä samaa heteroenemmistön edustajiin. Minulla on jo popcornit valmiina.

Korpiainen:

Mitä mahdat tarkoittaa "sateenkaariväellä"? Se, että on LGB- tai T-ihminen tai alloromanttinen demiseksuaali tähtipölysukupuolinen astralgender, ei tarkoita että olisi automaattisesti jotain tiettyä mieltä poliittisista tai maailmankuvallisista asioista. Se, että homot ovat seksuaalisuutensa vuoksi yhtenäinen poliittinen ryhmänsä, ei tarkoita että olisimme täysin homogeeninen (heh) porukka. Meissä on aivan yhtä paljon maailmankuvallista ja näkemyksellistä variaatiota kuin muussakin väestössä.

Ottakaa nyt hyvät ihmiset huomioon, että kun hämärrätte käsitteitä ja yleistä ymmärrystä siitä, mitä mies, nainen, heteroseksuaalisuus, homoseksuaalisuus ja biseksuaalisuus (ja kaikessa rytäkässä transsukupuolisuus) tarkoittavat, hämärtyy samalla myös se, mitä "sateenkaariväki" tarkoittaa. Ette voi ensin väittää, että kuka tahansa voi olla mitä tahansa identifioitumalla, ja sitten puhua jostain epämääräisestä "sateenkaariväestä". Kukaan ei nykyään enää tiedä, mikä on "sateenkaari-ihminen". Käsitteen alkuperäinen merkitys on täysin vääristelty (lue: tuhottu) ja valjastettu muusu-, queer- ja transporukan identiteettisekoilun välineeksi.

Kehotat sateenkaariväkeä "katsomaan peiliin" ja mainitset, että turvallisen tilan periaate on "slippery slope". Väänsin tuossa tekstissäni niin rautalangasta kuin on mahdollista vääntää, miksi homomiehille on oltava omia turvallisia tilojaan. Sama pätee yhtä lailla lesboihin. Olen sanonut kaiken sanottavani asiasta. Tässä kohtaa joka ikinen väite siitä, että koko asiassa on meidän homppeleiden tiimoilta mitään problematisoitavaa, on eheytysterapiaa. Piste.

Oletko kysynyt itseltäsi, miksi on niin tärkeää saada meidät homot ja lesbot pakotettua uskomaan, että nainen voi olla mies ja päinvastoin?

Toisekseen: miksi homomiesten täytyisi mielestäsi avata omat, rajatut tilansa naisille, jotka haluavat ja yrittävät olla miehiä (mission impossible)? Onko sinun mielestäsi meidän homomiesten tarkoitus ja tehtävä tässä elämässä/yhteiskunnassa olla naisten käytettävissä oleva identiteetin validoimisen resurssi, joka ei saa sanoa ei? Miten kehtaat väittää, että turvallisen tilan periaate on slippery slope? Ymmärrätkö, miten uskomatonta vahinkoa siitä seuraa, jos yleisellä tasolla lähdemme oikeasti purkamaan turvallisen tilan konseptia ja avaamme tuosta vaan kaikki turvalliset tilat kenelle tahansa kävellä sisään ja tehdä siellä mitä huvittaa?

Summa summarum:

Meillä homoseksuaaleilla on oikeus määritellä itsemme omana erillisenä ryhmänämme, jolla on omat erityiset turvallisuuden, suojatuksi tulemisen ja itsensä toteuttamisen tarpeensa, joita toisten ihmisten täytyy kunnioittaa.

Lakatkaa yrittämästä vääntää homoseksuaalisuutta ja ylipäänsä seksuaalista suuntautumista inklusiiviseksi konseptiksi.

LAKATKAA YRITTÄMÄSTÄ "EHEYTTÄÄ" MEITÄ HETEROIKSI.

23 kommenttia:

  1. Mun piti käydä googlettamassa mitä demiseksuaalisuus on, ja hakukone ohjasi Pirkanmaan Setan sivuille. Sieltä bongasin tällaisen toteaman: "Syntymähetkellä ihmiselle määritetty sukupuoli on vain olettamus henkilön tulevasta sukupuolesta. Monien lasten käyttäytyminen eroaa heidän oletettuun sukupuoleensa liittyvistä normioletuksista. Lupa ilmentää itseään niin kuin kokee omakseen, on tärkeää. Monille sukupuoli-identiteetti tulee uudelleen pohdintaan murrosiässä, jolloin keholliset ja hormonaaliset muutokset alkavat korostua."

    Siis voi vittujen vittu. Mitä muuta tuo on, kuin vanhanaikaisten ja tunkkaisten sukupuoliroolien vahvistamista?!

    On myös huvittavaa, että väitetään että" tapoja olla homoseksuaali on niin paljon kuin ihmisiäkin". Tulisiko kukaan töräyttämään, että tapoja olla heteromies on yhtä paljon kuin ihmisiäkin? Siinä saattaisi alkaa eri tuulet puhaltamaan, kun heteromiehiä vaadittaisiin unohtamaan pillu ja hyväksymään ladydick.

    VastaaPoista
  2. Olen tehnyt vuosia psykiatrista hoitotyötä erityisesti psykoosisairauksiin suuntautuen, ja ennen suhtautunut myönteisesti ja hyväksyvästi transasioihin. Nyt suhtautumiseeni on tullut muutos, koska mielestäni tämä hyvin haavoittuvassa asemassa oleva potilasryhmä, eli psykoosisairaat, ovat myös yksi ryhmittymä jonka oikeudet ovat uhattuina.

    Jos psykoosisairautta sairastava mies ilmoittaa olevansa jokin eläin, Jeesus, marsalkka Mannerheim, saatana, demonin valtaama, Muumipeikko, tarkka-ampuja tai ilmapuntari, niin emme tietenkään ala kohdella häntä sellaisena vaan alamme miettiä, kuinka voisimme lääkityksen ja terapian avulla lievittää psykoosioireita niin, että toimintakyky olisi mahdollisimman hyvä. MUTTA, jos aivan yhtä psykoosisairas mies ilmoittaakin olevansa nainen, niin tätä ilmoitusta tulisikin alkaa validoida, tukea naisen rooliin eläytymistä ja tukea transhoitoihin hakeutumista. Jos hoitava taho vastustaa, niin netin kaikukammioista löytyy tukea ja komppausta, sekä ohjeita tehdä valituksia yms. Jos hoidot aloitetaan ja peruuttamattomia muutoksia tapahtuu, kuka on vastuussa jos psykoosioireiden laannuttua "sukupuolisielu" onkin taas mies?

    VastaaPoista
  3. "Siis voi vittujen vittu. Mitä muuta tuo on, kuin vanhanaikaisten ja tunkkaisten sukupuoliroolien vahvistamista?!"

    Niinpä niin. Kirjoitinkin tästä edellisessä postauksessani (ks. vaikuttamisstrategia numero 2). Transporukka aina selittelee kaikkea sellaista naurettavaa tuubaa, että "sukupuoliroolien ei pidä rajoittaa sitä, miten ihminen itsensä kokee ja miten sukupuoltaan ilmaisee" ja "käsitys vain kahdesta sukupuolesta sulkee ulos ne, jotka eivät mahdu perinteisiin naisen ja miehen muottiin, naiseus ja mieheys eivät ole kenenkään yksityisomaisuutta" ja "oikeus oman sukupuoli-identiteetin ilmaisuun kuuluu kaikille". Mitä ihmettä tämä horina edes tarkoittaa? Kaikki muut ihmiset yrittävät takoa tämän sukupuoliporukan piinkoviin päihin, että kaikilla on täydellinen vapaus pukea päälleen mitä haluaa ja ilmaista persoonallisuuttaan miten ikinä haluaa, eikä se vaikuta fyysiseen todellisuuteen yhtään mitenkään eikä fyysisen todellisuuden tarvitse tuota ilmaisuvapautta mitenkään rajoittaa. Sitten joidenkin Setan paatoksellisten opetusten ja horinoiden mukaan henkilön sukupuoli ONKIN YHTÄ KUIN tuo sukupuolen ilmaisu, ja sen tulisi olla sitä yhteiskunnassa ihan juridiikkaa myöten. Mekkoon ja korkokenkiin pukeutuva, meikannut, peruukkiin pukeutunut ja naiseksi itsensä "kokeva" mies on nainen, koska toisintaa noita naiseuteen liitettäviä kulttuurisia stereotypioita ja "kokee" itsensä naiseksi. Stereotypioihin samaistuminen ja niiden toisintaminen omassa itseilmaisussaan määrittää sitä, kumpaa sukupuolta henkilö on, ei fyysinen ja biologinen todellisuus.

    Transporukka kuvittelee ja tosissaan uskoo siihen, että heidän näkemyksensä sukupuoliasioista (ja transasioista) ovat jotenkin vallankumouksellisia ja emansipatorisia. Tosiasiassa he ovat vain palauttaneet 1950-luvun stereotyyppiset sukupuoliroolit takaisin ja luulevat nyt tehneensä maailmasta paremman ja vapaamman paikan elää. Nämä helvetin fetisistit, jotka kutsuvat nyt itseään "transihmisiksi" ja vaativat koko muuta yhteiskuntaa kokoaikaisesti "validoimaan" heidän hauraita ja sorrettuja nais- ja miesidentiteettejään ja mielikuvitussukupuoliaan, ihan OIKEASTI kuvittelevat, että maskuliinisesti itseään ilmaisevat naiset ja feminiinisesti itseään ilmaisevat miehet ovat jokin uusi, revolutionäärinen ja ennennäkemätön ilmiö koko maailmanhistoriassa.

    Jos "naiseus ja mieheys eivät ole kenenkään yksityisomaisuutta", niin miksi vain queer-, muusu- ja transporukka saa yhteiskunnassa nykyään despoottina asettaa sääntöjä sille, miten naiseudesta ja mieheydestä tulee puhua, miten naiseuteen ja mieheyteen tulee suhtautua, miten naiseus ja mieheys yleisesti ymmärretään, miten naiseus ja mieheys käsitteellisesti määritellään jne. jne.?

    Vitun idiootit.

    "Siinä saattaisi alkaa eri tuulet puhaltamaan, kun heteromiehiä vaadittaisiin unohtamaan pillu ja hyväksymään ladydick."

    Ai että miten minä nauran, kun tällainen alkaa yleistyä. Miettikää, mikä show siitä tulee uhriutumisineen ja transfobiakirkumisineen jne. Tietenkään en toivo heteromiesparoille tätä painajaista, mutta jossain kohtaa, kun joka ikinen LGB-ihminen on ajettu takaisin kaappiin, näiden sekoboltsien on pakko lähteä jahtaamaan uusia uhreja.

    PS. "Demiseksuaalisuus" ei tarkoita yhtään mitään. Seksuaalisia suuntautumisia on tasan kolme: hetero-, homo- ja biseksuaalisuus. Kaikki nuo keksimällä keksityt "sukupuolet" ja "seksuaalisuudet" ovat huomionhakuisten, elämättömien erikoisuudentavoittelijoiden skitsofreniaa on steroids.

    VastaaPoista
  4. "Olen tehnyt vuosia psykiatrista hoitotyötä erityisesti psykoosisairauksiin suuntautuen..."

    Tervehdys; mielenkiintoista!

    "...ja ennen suhtautunut myönteisesti ja hyväksyvästi transasioihin."

    Niin me kaikki muutkin. Kunnes nämä nykyiset "transihmiset" löysivät toisensa, kaappasivat LGB- ja T-järjestöt, valjastivat niiden resurssit kulttinsa totalitaristisen ideologian levittämiseen ja pilasivat kaiken.

    "Nyt suhtautumiseeni on tullut muutos, koska mielestäni tämä hyvin haavoittuvassa asemassa oleva potilasryhmä, eli psykoosisairaat, ovat myös yksi ryhmittymä jonka oikeudet ovat uhattuina."

    Nimenomaan. Olen ymmärtänyt, että on ihan hiton paljon terveydenhuoltoalan ammattilaisia, jotka salaa ajattelevat ihan samoin, mutta koska he pelkäävät transaktivistien noitavainoa, he eivät uskalla ilmaista ajatuksiaan ja huoliaan ääneen/julkisesti. Transaktivistit ovat ihan oikeasti nykyajan syöpä, joiden rinnalla Egyptin vitsauksetkin olivat naurua ja lastenleikkiä. He ovat saaneet niin paljon vahinkoa aikaan, että heidän jälkiensä korjailemiseen tulee menemään kymmeniä vuosia.

    "...kuinka voisimme lääkityksen ja terapian avulla lievittää psykoosioireita..."

    Transfobiaa! TERF!

    "Jos hoidot aloitetaan ja peruuttamattomia muutoksia tapahtuu, kuka on vastuussa jos psykoosioireiden laannuttua "sukupuolisielu" onkin taas mies?"

    Tässä on lääkäreillä oma vastuunsa, mutta niin on transaktivisteillakin. He ovat systemaattisesti painostamalla, uhkailemalla ja räyhäämällä pyrkineet estämään käytännössä kaikki psykiatriset hoitomuodot, tai ainakin voimakkaasti vähätelleet niiden merkitystä ja leimanneet ne "epäinhimillisiksi", "julmiksi", "syrjiviksi" ja "eheytysterapiaksi" jne. Tosin turha odottaa sitäkään, että transaktivistit vapaaehtoisesti tulisivat mistään vastuuta ottamaan. Kun tämä korttitalo jonain päivänä alkaa romahtaa, he ensin yrittävät uhriutumalla ja valehtelemalla vierittää vastuun kaikesta "cisihmisten" harteille ja sen jälkeen livistää. Sano minun sanoneen.

    VastaaPoista
  5. Oon nyt lukenut näitä sun postauksia tänään, osaat kyllä sanallistaa niin monet asiat tosi upeasti, kiitos! Oon seurannut Samettia jo jonkin aikaa, vaikka sinänsä tää aihe ei suoraan itseä kosketa heteronaisena. Jotenkin vaan heräsin tähän todellisuuteen, että kuinka älytön homma tää trans-sekoilu ihan oikeasti on. Pelottaa niiden nuorten puolesta, jotka kokee vaikeuksia oman identiteetin kanssa, ettei vain suinpäin ohjaudu hakeutumaan trans-hoitoihin ympäristön kannustamana. Itsekin olisin varmasti nuorempana ollut aivopestävissä vastaavassa tilanteessa. Alkoi myös kiinnostaa edellisen postauksen kautta se, miten neopenis oikeasti rakennetaan ja niitä kuvia selaillessa mietin kuinka absurdia mm. sukupuolielinten muokkaus onkaan. Ahdistavaa, että nykyään ajatellaan kaiken olevan muokattavissa ja yksilön itsensä määriteltävissä. Eihän tällaisessa ilmapiirissä oikeasti voi edes kasvaa tasapainoiseksi aikuiseksi, kun muka ihan kaikki pitäisi yksilön määritellä alusta alkaen uudelleen biologiaa myöten. Huolestuttavaa jos "maskuliinisen" tytön tai "feminiinisen" pojan pitää ajatella, että onkin syntynyt jotenkin väärään sukupuoleen. Olen samaa mieltä siinä, että trans-liike oikeasti palauttaa sukupuoliroolit ahtaalle, ei suinkaan anna "kaikkien kukkien kukkia".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Transaktivistit haluavat läpi translain. Lait sitoo aina koko yhteiskuntaa.
      1) Jos sanoilta poistuu merkitys on vaikea puhua. Jos "nainen" voi olla mitä tahansa, se ei tarkoita enää mitään. Kun "nainen" ei tarkoita enää mitään, ei voida vedota esim. tasa-arvoon biologisen sukupuolen perusteella. Sukupuoli muuttuu faktasta ihmisen päänsisäiseksi subjektiiviseksi kokemukseksi jostain mitä ei voida millään todentaa ja itse sukupuoli on pelkkä esitys. Sanoilla on oltava merkitys myös todellisuutta määritellessä.
      2) Sukupuolen moninaisuutta on jo alettu opettaa kouluissa. Jos lapsille sotketaan ideologista opetusta tosiasioiden sijaan (opetussuunnitelma) se ohjaa niin opetusta kuin opettajia, opettajien koulutusta ja tulevien sukupolvien ihmiskäsitystä.
      3) Kun sukupuoli on pelkkä performanssi, ei yritetä hakea suvaitsevaisuutta homoja kohtaan vaan häivyttää seksuaaliset suuntautumiset kokonaan. Jos sukupuolia ei ole, ei ole seksuaalista suuntautumistakaan.
      4) Kun lääketieteelliset toimenpiteet muutetaan kyseenalaistamattomiksi, itsevalintaisiksi ja niitä kutsutaan "luonnolliseksi", vaarannetaan mm. mielenterveyspotilaat. Ihmisoikeudet kuuluvat myös mielenterveyspotilaille.
      5) Itse näen tämän eheytyshoidon ja homoseksuaalien seksiin painostuksen sekä henkisenä väkivaltana että seksuaalisena väkivaltana. En minä mitään muutakaan väkivaltaa hyväksy, miksi hyväksyisin homoihin kohdistuvan painostuksen?
      Jos urheiluseurassa joku valmentaja ja puheenjohtaja alkaisi syyllistää joukkuetta koska nämä eivät harrasta seksiä keskenään, siitä nousisi koko yhteiskunnassa kohu. Tämä on ihan vastaavaa: seurassa joka väittää toimivansa ihmisten eduksi, harrastetaan henkistä väkivaltaa, uhkailua ja seksiin painostamista.
      7) Trasek ja Seta väittää ettei he aja puberteettiblokkeireita lapsille. Se on vale. Nämä blokkerit pysäyttävät luonnollisen kehityksen ja sterilisoivat lapset. Lisäksi puberteetti vaikuttaa muuhunkin kuin sukukypsyyteen tai sukuelinten kehitykseen (aivot, sisäelimet, pituuskasvu, luuston tiheys).
      "nuorella tulee olla lähtökohtaisesti mahdollisuus aloittaa ns. hormoniblokkerihoidot yksilöllisen tarpeen mukaan" (http://trasek.fi/2018/04/24/linjaukset-alaikaisten-henkiloiden-juridisen-sukupuolen-vahvistamisesta-seka-laaketieteellisista-hoidoista/)
      8) Yhteiskunnallista keskustelua, demokratiaa ja sananvapautta horjutetaan. Sexpon sivuilla leimataan jo kaikki tieteeseen, asia-argumentteihin, biologiaan ja lastenoikeuksiin vetoavat äärioikeistolaisiksi ja ääriuskovaiksiksi. Fobia ja viha ei kuuluisikaan asialliseen keskusteluun, mutta kuinka asia-argumentit ja tiede voi olla vihaa?
      9) Esim. Päivi Räsäsestä saa olla kuka tahansa mitä mieltä hyvänsä, mutta hän on 5 rikostutkinnassa joista viimeisin, koska hän kritisoi Pridea. Siis Setan ja Priden kritisointia yritetään vaientaa ja lain voimalla rajoittaa sanan- ja mielipiteen vapautta: loukkaantua saa puolestani kuka tahansa, mutta miettikää mihin tämä johtaa. Jos Räsänen tuomitaan, on nämäkin mielipiteet laittomia.

      Miten tämä ei koske kaikkia, sukupuoleen ja seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta?

      Poista
  6. Olipa hyvä kirjoitus ja täynnä asiaa! Kiitos siitä.

    Minä olen homoseksuaalinen nainen eli lesbo. Olen aiemmin suhtautunut transsukupuolisiin hyvin ja lukenut paljon asiasta siksi että ymmärtäisin paremmin. Nyt on kuitenkin alkanut enemmän vain ärsyttämään, mm. noista syistä johtuen joista kirjoitit.

    Itse en oikein ymmärrä miksi transsukupuoliset edes yhdistetään seksuaalivähemmistöjen ryhmään. Tai samaan nippuun. Eihän meillä homo/biseksuaalisilla ole mitään ongelmaa sukupuolemme kanssa!? Tottakai transsukupuolistenkin joukossa on homoseksuaalisia, tiedän sen.

    Ennen katsoin kuuluvani sateenkaari-porukkaan. Nykyään en käytä tuota sateenkari-nimitystä kovin mielelläni. Siihen on liitetty niin paljon kaikkea kummallista, kuten myös LGB:n jälkeen kirjaimia tullut lisää tiuhaan tahtiin. "Sateenkaarikansa" antaa minulle nykyään mielikuvan porukasta jonka pitää suvaita ja ymmärtää kaikki. Transideologiaa ei saa ollenkaan kyseenalaistaa. Olen nähnyt monta kertaa kun seksuaalivähemmistöön kuuluvalle sanotaan että "Luulisi sateenkaariväkeen kuuluvan ihmisen hyväksyvän ja olevan suvaitsevainen", jos kyseenalaistaa jotain. Eräs transsukupuolinen väitti että transnainen on biologisesti nainen, vain hieman erilainen. Tähän kun sanoo että on eri mieltä, niin heti ihmetellään miten sateenkaari-ihminen on noin suvaitsematon. Transnainen ei ole biologisesti nainen. Sellaista on turha väittää.

    Henkilökohtaisesti olen kuullut ihmettelyjä siitä että miten voin olla maahanmuuttokriittinen koska kuulun itsekin vähemmistöön. Eihän nuo asiat liity toisiinsa yhtään. Kuten ei mielestäni transsukupuolisuus liity seksuaaliseen suuntautumiseen.

    Mielestäni olisi selkeämpää jos transsukupuolisuutta ei liitettäisi mitenkään seksuaalivähemmistöjen järjestöihin. Olen huomannut että monet joilla ei sen kummemmin ole tietoa transsukupuolisuudesta, liittävät sen seksuaalisuuteen ja sen vuoksi "tavalliselta tallaajalta" menee ohi se mitä transsukupuolisuus tarkoittaa. Moni on ihan oikeasti luullut että transsukupuoliset ovat kaikki homoseksuaalisia mutta haluavat vaihtaa sukupuolta koska eivät halua olla homoja. Moni myös liittää transsukupuolisuuden seksiin, sukuelinten muokkaamiseen ja yleensäkin siihen että kyse olisi seksuaalisista mieltymyksistä. En tiedä johtuuko tämä siitä että transsukupuoliset ovat "saman lipun alla" seksuaalivähemmistön kanssa. Tosin luulevathan jotkut että homoseksuaalisuudessa on kyse vain siitä kenen kanssa haluaa harrastaa seksiä. Ei ymmärretä sitä että lesbona haluan oikeasti elää ja olla naisen kanssa, en pelkästään olla vain sängyssä naisen kanssa. Ei se seksi ole se pääasia minkä vuoksi ihastun naisiin.

    Tulipa pitkä vuodatus. Minä hyväksyn transsukupuoliset, kyse ei ole siitä. En vain ymmärrä miten ja miksi he ovat yhtäkkiä osa seksuaalivähemmistöjen ryhmiä, järjestöjä, elämää, yhteisöä..?

    VastaaPoista
  7. "Oon nyt lukenut näitä sun postauksia tänään, osaat kyllä sanallistaa niin monet asiat tosi upeasti, kiitos!"

    :)

    "Oon seurannut Samettia jo jonkin aikaa, vaikka sinänsä tää aihe ei suoraan itseä kosketa heteronaisena."

    Kaikkien teidän täytyy nyt ymmärtää, että TÄMÄ TRANSSEKOILU KOSKEE MYÖS HETEROITA, vaikkette näekään sen välittömiä vaikutuksia elämässänne (vielä). Tässä nykyisessä queerfeministien ja transporukan aktivismissa ei ole pitkään aikaan enää ollut kyse mistään LGB- ja T-ihmisten omista suljetuista rinkirunkkupiireistä. T-porukka lanseeraa näitä haluamiaan muutoksia oikeasti KOKO yhteiskuntaan ja MYÖS TE HETEROT olette tulilinjalla, erityisesti naiset. Juuri siksi me LGB-ihmiset nyt olemme nousseet joukolla vastustamaan tätä hulluutta ja yritämme varoittaa ja suojata teitä. Transhommat eivät ole sama asia kuin homojen homostelu (jolla ei ole heterojen elämään mitään vaikutusta). Transidentiteeteillä ja homoseksuaalisuudella ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Ymmärtäkää tämä ero. Transporukan "norminpulkutalkoot" ja kaikkien suojarakenteiden purkaminen vaikuttavat ihan joka ikiseen yhteiskunnan jäseneen. Negatiivisesti.

    "Alkoi myös kiinnostaa edellisen postauksen kautta se, miten neopenis oikeasti rakennetaan ja niitä kuvia selaillessa mietin kuinka absurdia mm. sukupuolielinten muokkaus onkaan."

    No siis neopenishän rakennetaan irrottamalla naisen käsivarresta tai reidestä ihoa, muotoilemalla niistä penistä muistuttava groteski mötkäle ja kursimalla se nahkatuubi kirurgisesti jalkoväliin. Neopenis voi olla sillä tavalla aidon näköinen, ettei esim. yleisessä suihkussa sitä pikavilkaisulla erota aidosta, mutta käytännössä se on vain roikkuva, tunnoton palanen ihmislihaa. Erektoituvaa, ejakuloivaa penistä (lue: toimivaa miehen lisääntymiselimistöä) ei ole mahdollista rakentaa naiselle (tai esim. eunukille). Metoidioplastiasta en tarkemmin tiedä, mutta siinä ymmärtääkseni testojen myötä kasvanutta klitorista tuodaan jotenkin enemmän "esiin" ja muotoillaan häpyhuulista "kivekset". Lopputulos voi olla about peniksen näköinen, mutta "penis" on säälittävän pikkiriikkinen (ja yhä edelleen klitoris, EI penis).

    "Ahdistavaa, että nykyään ajatellaan kaiken olevan muokattavissa ja yksilön itsensä määriteltävissä."

    Joo. Kertoo jotain äärimmäisen hälyttävää ihmisten kollektiivisesta dissosioitumisesta ja todellisuudesta vieraantumisesta.

    "Huolestuttavaa jos "maskuliinisen" tytön tai "feminiinisen" pojan pitää ajatella, että onkin syntynyt jotenkin väärään sukupuoleen."

    Homojen ja lesbojen eheytysterapian uusi muoto. "Olet syntynyt vääränlaiseen kehoon. Kehosi pitää korjata." Olen kuullut mm. sellaistakin, että homofobisille vanhemmille on helpompaa hyväksyä sosiaalisesti heteroseksuaalinen translapsi kuin homoseksuaalinen lapsi. Siksi he saattavat jopa yllyttää homoseksuaalista lastaan "transiutumaan".

    "Olen samaa mieltä siinä, että trans-liike oikeasti palauttaa sukupuoliroolit ahtaalle, ei suinkaan anna "kaikkien kukkien kukkia"."

    Niinpä. Jos he aidosti haluaisivat antaa kaikkien kukkien kukkia, he eivät pitäisi noin jumalatonta meteliä itsestään ja lumihiutaleidentiteeteistään.

    VastaaPoista
  8. "Olen aiemmin suhtautunut transsukupuolisiin hyvin ja lukenut paljon asiasta siksi että ymmärtäisin paremmin. Nyt on kuitenkin alkanut enemmän vain ärsyttämään, mm. noista syistä johtuen joista kirjoitit."

    Huomaa: "alkuperäinen" transsukupuolisuus (joka on lääketieteellisesti diagnosoitava tila) ei ole sama asia kuin näiden nykyisten "transihmisten" erikoisidentiteetit, mielikuvitussukupuolet jne. "Alkuperäiset" transsukupuoliset vihaavat tätä nykyistä sekopäistä transaktivismia ja kärsivät siitä.

    "Nykyään en käytä tuota sateenkari-nimitystä kovin mielelläni."

    Minä en käytä sitä enää ollenkaan. Sen alkuperäinen merkitys on täysin vääristelty, häväisty ja tuhottu.

    "Olen nähnyt monta kertaa kun seksuaalivähemmistöön kuuluvalle sanotaan että "Luulisi sateenkaariväkeen kuuluvan ihmisen hyväksyvän ja olevan suvaitsevainen", jos kyseenalaistaa jotain."

    Manipulointia. Tunteisiin vetoamista. Yritystä herättää toisessa sääliä ja syyllisyyttä. Vaikuttamisstrategia in action.

    "Mielestäni olisi selkeämpää jos transsukupuolisuutta ei liitettäisi mitenkään seksuaalivähemmistöjen järjestöihin."

    Liian myöhäistä. Emme voi enää mitenkään korjata jo tehtyä vahinkoa. Homojärjestöt on täysin pilattu ja itse asiassa hävitetty; mitään ei ole enää tehtävissä. Ainoa mahdollisuutemme on luoda KOKONAAN UUDET homojärjestöt täysin uudelta aatteelliselta (lue: siltä alkuperäiseltä) pohjalta, koska alkuperäiset järjestömme on kaikki highjackatty ja niiden resurssit valjastettu genderideologian ja transskitsofrenian levittämiseen. Suomessa mm. Seta, jolla on oikeasti massiivista yhteiskunnallista vaikutusvaltaa.

    "En vain ymmärrä miten ja miksi he ovat yhtäkkiä osa seksuaalivähemmistöjen ryhmiä, järjestöjä, elämää, yhteisöä..?"

    Minä näen tässä jonkinlaisen hämärän jatkumon: kun niin sanottu sukupuoliepätyypillisyys oli LGB-aktivismin myötä vihdoinkin vapautumassa ja normalisoitumassa, transporukka (joka ei kykene päästämään sukupuolirooleista ja stereotypioista irti) paniikissa järjestäytyi ja on nyt tehnyt massiivisen vastaiskun sukupuoliepätyypillisyyttä (lue: homoseksuaalisuutta) vastaan. He eivät pysty päästämään noista vakiintuneista rooleista ja stereotypioista irti. Ilman stereotypioita he eivät kykene todistelemaan muille oman transkokemuksensa todellisuutta. Stereotypiat ovat heille elinehto. Niistä luopuminen tai niiden tyhjäksi tekeminen tekee tyhjäksi myös heidän transidentiteettinsä ja mahdollisuuden vakuuttaa muut sen aitoudesta. Juuri siksi he vihaavat homoseksuaaleja niin valkohehkuisella raivolla, haluavat "eheyttää" meidät ja pirstoa meidät yhteisönä ja poliittisena luokkana. Me olemme heille uhka, koska rakastamme itseämme ja toisiamme juuri sellaisina kuin olemme. Transporukalle tällainen on mahdotonta ajatellakaan, koska he eivät halua olla sitä mitä ovat. He haluavat tulla joksikin muuksi kuin mitä todellisuudessa ovat.

    VastaaPoista
  9. Ei hyvää päivää sentään miten sakeaa paskaa. "Homoseksuaalisuutta on vaikeaa määrittää"? No niin varmaan onkin, jos tahallaan TEKEE asiasta itselleen vaikeaa, ja alkaa väännellä homoseksuaalisuuden määritelmää sellaiseksi, että ko. seksuaalinen suuntautuminen voi käsittää myös vastakkaisen sukupuolen edustajat (ja syyllistää homoja siitä, että nämä eivät jostain kumman syystä ole vastaanottavaisia ajatukselle). Myöskin homofobiana kansankielisesti tunnetaan. On myöskin niin klassinen aivopestyjen transaktivistien kommentti sanoa, että teksti on niiiiiin "taantumuksellista" (tai "transfobista", "syrjivää", mitä ikinä), ettei sitä voi edes lukea - mutta kumma kyllä tekstistä voi kuitenkin muodostaa mielipiteensä sitä lukematta. Hauska juttu. Myöskin toisen kommentin väite siitä, että "turvallisen tilan periaatteeseen vetoaminen on slippery slope" on suorastaan koomisen ironinen, kun ottaa huomioon, että transaktivistit vänkäävät ja itkevät aina siitä, miten kaikki on heille turvatonta - ja heidän vaatimansa "turvalliset tilat" ovat usein jotain yksinkertaisesti naurettavaa, kuten esim. internet-ympäristö, jossa ei sallita muita mielipiteitä kuin heidän omansa. Oon monta kertaa nähnyt miten Twitterin transaktivistit penäävät itselleen "turvallisia tiloja" vaatimalla, että heidän seuraamansa ihmiset lakkaavat seuraamasta henkilöitä, jotka eivät läpäise transajatuspoliisin seulaa. Sanonpahan vaan, että jos omat vaatimukset ovat tuollaisia, on ihan turha alkaa ulista siitä, jos homomiehet haluavat pitää tapahtuman, jossa on PELKKIÄ homomiehiä. Ei naisia, jotka haluavat elää fetisoivia yaoi-fantasioitaan homomiesten kustannuksella, vaan nimenomaan homomiehiä.

    VastaaPoista
  10. Tärkeä blogi. Saan voimaa siitä miten kovalla draivilla väännät asiaa. Vaikka ehkä lyhyemmät ja ytimekkäämmät jutut useammin olis lukijoille helpompia. Tulis myös enemmän liikennettä blogiin.

    VastaaPoista
  11. Kiitos tästä blogista! Olen ihmetellyt tätä hommaa jo jonkin aikaa, mutta kun ei missään saa tästä keskustella. On todella helpottavaa tajuta, etten ole ainoa joka on hoksannut että tässä hommassa on aika paljonkin mätää.

    VastaaPoista
  12. Musta on todella huolestuttavaa, että jotkut ovat niin sekaisin näistä manipulatiivisista kielipeleistä, että he eivät tajua, että oikeassa elämässä on oikeasti olemassaolevia ilmiöitä. Niille sitten on sovittu sanoja. Ne ilmiöt eivät todellakaan ole mitään "mielipidekysymyksiä". Hullua, miten sokeita ihmiset ovat sille, miten iso osa transaktivistien manipulatiivisia strategioita on kielen sotkeminen... Ja tuokaan kommentoija ei tunnu ymmärtävän, miten törkeää on typistää homoseksuaalisuus joksikin mielipideasiaksi. Homojen poispyyhkimistä progressiivisessa paketissa, ai kun kätevää!

    Muuten olen ylemmän nimettömän kanssa eri mieltä. Ei kannata yrittää kosiskella lukijoita yrittämällä tehdä postauksista jotenkin "helppoja", kysyntää myös syvälle analyysille on vielä. Joo, ei välttämättä kaikkein hakukoneoptimoiduinta, mutta mitä sitten? Blogin linkki vaan kiertoon palstoille yms, kyllä ihmiset sen löytää.

    VastaaPoista
  13. "Sanonpahan vaan, että jos omat vaatimukset ovat tuollaisia, on ihan turha alkaa ulista siitä, jos homomiehet haluavat pitää tapahtuman, jossa on PELKKIÄ homomiehiä. Ei naisia, jotka haluavat elää fetisoivia yaoi-fantasioitaan homomiesten kustannuksella, vaan nimenomaan homomiehiä."

    Minä en itse asiassa edes ymmärrä, miksi ihmeessä nämä naiset/transmiehet ylipäänsä haluaisivat sinne fägäreiden keskelle tunkea. Biologinen nainen ei voi koskaan harjoittaa homoseksiä siinä muodossa kuin homomiehet sitä harjoittavat, koska se on yksinkertaisesti täysin mahdotonta. Kyllä nämä transmiehet sen itsekin tietävät. En myöskään usko, että homomiesten äärimmäisen lihallinen, konstailematon ja suoraviivainen seksikulttuuri pohjimmiltaan vetoaisi biologiseen naiseen millään tasolla, koska naiset lähtökohtaisesti eivät suhtaudu seksiin pelkkänä lihalliset himot tyydyttävänä suorituksena vaan se on heille tapahtumana henkisempi ja kokonaisvaltaisempi. Miehet yksinkertaisesti vain panevat (keskenään) panemisen vuoksi. Mitä nämä ämmät homomiehiltä itse asiassa oikein haluavat ja hakevat? Ja kysymys, jota heidän kaikkien tulisi pohtia: ovatko he kiinnostuneita miehistä vai homomiehistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Biologinen nainen ei voi koskaan harjoittaa homoseksiä siinä muodossa kuin homomiehet sitä harjoittavat, koska se on yksinkertaisesti täysin mahdotonta."

      En tiennytkään ettei transmiehillä ole suuta, käsiä tai peräaukkoa ��

      Poista
    2. Pointtisi oli...? Kaikilla biologisilla naisilla on nämä mainitsemasi elimet ja raajat. Miten se nyt liittyy tässä yhtään mihinkään?

      Poista
  14. "Tärkeä blogi. Saan voimaa siitä miten kovalla draivilla väännät asiaa. Vaikka ehkä lyhyemmät ja ytimekkäämmät jutut useammin olis lukijoille helpompia. Tulis myös enemmän liikennettä blogiin."

    Kiva, jos tyylini voimauttaa. :)

    Kirjoitukset ovat pitkiä siksi, koska asiaa on niin paljon. :D Kunhan olen saanut tietyt ydinpointit väännetyksi, niin jatkossa kirjoitukset ovat lyhyempiä. Koetan tehdä sellaisia ns. täsmäiskukirjoituksia, että yksi aihe kerrallaan eikä turhia rönsyjä. Tietyt asiat on vaan selitettävä juurta jaksain, koska niitä ei oikein voi selittää lyhyesti.

    VastaaPoista
  15. "Kiitos tästä blogista! Olen ihmetellyt tätä hommaa jo jonkin aikaa, mutta kun ei missään saa tästä keskustella. On todella helpottavaa tajuta, etten ole ainoa joka on hoksannut että tässä hommassa on aika paljonkin mätää."

    Et ole ainoa. Meitä on paljon, jotka olemme hiljaa seuranneet tätä sairaalloista sekoilua vierestä jo kauan kykenemättä puuttumaan siihen mitenkään. Jossain kohtaa jengi tulee laittamaan tälle hourailulle stopin (rumalla tavalla). Todellisuuden voi kieltää vain tiettyyn rajaan asti.

    VastaaPoista
  16. "Musta on todella huolestuttavaa, että jotkut ovat niin sekaisin näistä manipulatiivisista kielipeleistä, että he eivät tajua, että oikeassa elämässä on oikeasti olemassaolevia ilmiöitä. Niille sitten on sovittu sanoja."

    Aina, kun joku jossain yrittää aggressiivisesti muokata kieltä ja yhteisten käsitteiden merkityksiä, pitäisi ihmisillä hälytyskellojen soida. Siinä on aina taustalla jokin pahantahtoinen agenda.

    "Ja tuokaan kommentoija ei tunnu ymmärtävän, miten törkeää on typistää homoseksuaalisuus joksikin mielipideasiaksi. Homojen poispyyhkimistä progressiivisessa paketissa, ai kun kätevää!"

    Näiden ihmisten mielissä sukupuoli ja seksuaalisuus ovat "identiteettejä", joista voi rakennella itselleen mieleisensä special snowflake -paketin rasti ruutuun -tyylisesti, hyvesignalointitarkoituksiin. Nämä kyseiseen woke-identiteettisekoiluun hurahtaneet saatanan idiootit eivät tajua, että näillä sukupuoli- ja seksuaalisuuskäsitteillä on aidot ja ikuiset merkityssisällöt, joilla on aitoa lihan ja veren tason merkitystä joidenkin ihmisten elämään. Yhteiskunnallisessa viitekehyksessä mm. homoseksuaalisuudella on yksilön elämään erittäin dramaattisia vaikutuksia. Homous ei ole jokin cool woke-identiteetti, jonka voit vain itsellesi kaupan hyllyltä omaksua ja väittää olevasi "homo", koska se on jokin upea ja moderni elämäntyyli ja tapa olla woke. Toisekseen, naiset eivät voi identifioitua ulos siitä tosiseikasta, että naisten sorron mahdollistaa nimenomaan naisen biologia.

    Joka ikinen tähän sukupuolisekoilukulttiin hurahtanut tai sitä millään tasolla kannattava ihminen on minun silmissäni aivan täysin ignorantti, hyvesignaloinnilla kerskaileva kusipää. Teidän perseilynne aiheuttaa naisille, homoseksuaaleille ja lapsille aivan valtavaa vahinkoa, tuskaa ja kärsimystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Joka ikinen tähän sukupuolisekoilukulttiin hurahtanut tai sitä millään tasolla kannattava ihminen on minun silmissäni aivan täysin ignorantti, hyvesignaloinnilla kerskaileva kusipää. Teidän perseilynne aiheuttaa naisille, homoseksuaaleille ja lapsille aivan valtavaa vahinkoa, tuskaa ja kärsimystä."

      Aika monet heistä, jotka "vain" kannattavat, ovat mielestäni lähinnä ignorantteja. Tunnen itse paljon tällaisia ihmisiä, koska sattumoisin heitä on ympärilläni pilvin pimein (opiskelen yliopistossa, olen nainen ja asun suuressa kaupungissa. Vieläpä sellaista alaa, jolle hakeutuu tyypillisesti kaikenlaiseen trendikkääseen edistyksellisyyteen taipuvaisia ihmisiä.) En pitäisi heitä niinkään kusipäinä, vaan lähinnä siinä omassa kaikukammiossaan ja kuplassaan tiukasti elävinä, ajattelussaan ainoastaan melko matalaan resoluutioon kykenevinä - tosiasia on, että Suomessa yliopistokoulutukseenkin pääsee vaikka ei olisi mitenkään erityisen älykäs, matalammista asteista puhumattakaan. Tavallaan jos ei ikinä edes anneta mitään muuta vaihtoehtoa ajatella, eikä törmää mihinkään kyseenalaistukseen eikä pysähdy itse ikinä kelaamaan kokonaiskuvaa, niin on aivan superhelppoa mennä vain lammasmaisesti mukana. Itsekin varovaisesti kannatin tätä asiaa ennen kuin aloin ottaa itse asioista selvää. Olin vain kuullut sen toitotuksen että transfobiaa, ihmisoikeuksia sorretaan jne. enkä ollut pysähtynyt ollenkaan ajattelemaan asiaa. Iso osa ei pysähdy, vaan he vain menevät siihen manipulaatioon ryhmäpaineen ja omien ajattelullisten puutteidensa vuoksi. Ymmärrän siis todella, todella hyvin tuon kusipäänäkemyksen - ja todella iso osa näistä tyypeistä ihan oikeasti on kusipäitä. Mutta näiden muuten ihan hyvien ja omalla vajavaisella tavallaan hyvään pyrkivien ihmisten mielipiteisiin pitäisi löytää tehokas keino vaikuttaa. Itse olen rauhallisesti argumentoimalla saanut joitain edes hetkeksi herätettyä... Ja pelottavaa on, miten iso osa ei oikeasti ole vain sekunniksikaan pysähtynyt miettimään tätä asiaa.

      Muuten piti vielä sanoa, että tämä blogi on antanut mulle aivan valtavasti rohkaistumista olla avoin näistä asioista oikeassa elämässä. Voin muuten suositella kaikille, se on äärimmäisen vapauttavaa ja erittäin suurella todennäköisyydellä palaute on positiivista!!! Oikeasti, lopettakaa pelkääminen ja olkaa totuudellisia. Niin kauan kuin pyrkii totuuteen, kaikki on hyvin... Itsekin pelkäsin kaikkea aivan naurettavaa työtilaisuuksien menettämisestä transaktivistien hyökkäykseen. No, tosielämä ei pyöri vielä täysin näiden hullujen ehdoilla, joten nyt on ihan viime hetket vaan rohkeasti avata suunsa. Jos kaikki sen tekee, siinä on jo niin paljon voimaa että alkaa tapahtua oikeasti jotain.

      Poista
    2. "...Suomessa yliopistokoulutukseenkin pääsee vaikka ei olisi mitenkään erityisen älykäs, matalammista asteista puhumattakaan."

      No se ei ole mikään ihme näinä aikoina, kun yliopistoissa jo opetetaan, että miehellä voi olla kuukautiset. Sounds like a hellish situation to me.

      "Tavallaan jos ei ikinä edes anneta mitään muuta vaihtoehtoa ajatella, eikä törmää mihinkään kyseenalaistukseen eikä pysähdy itse ikinä kelaamaan kokonaiskuvaa, niin on aivan superhelppoa mennä vain lammasmaisesti mukana."

      Niinpä. Toisaalta monet varmaan ovat salaa ajatuksissaan kriittisiä; he pelkäävät transaktivistien pyhää raivoa, jos edes erehtyisivät inahtamaan mitään kriittistä heidän kuultensa. Transaktivistien opetuksia ja uskomuksia ei kerta kaikkiaan SAA kyseenalaistaa. Heidän kanssaan on pakko olla kaikesta samaa mieltä, koska pelkkä asiallinen eri mieltä oleminen tai jopa vain uteliaiden kysymysten esittäminen ovat syrjintää, sortamista ja transfobiaa.

      "Itsekin varovaisesti kannatin tätä asiaa ennen kuin aloin ottaa itse asioista selvää."

      Niin minäkin, tai siis en ymmärtänyt sitä heti kyseenalaistaa. Jossain vaiheessa sitten aloin haistaa palaneen käryä, kun transaktivistien tempaukset kävivät koko ajan vain hullummiksi ja hullummiksi. J.K. Rowlingin keissi viimeistään paljasti tuon porukan todellisen karvan kaikessa oksettavuudessaan. Se noitavainon määrä. Ja mikä oli Rowlingin rikos? Sanoa: "Sex is real."

      "Ja pelottavaa on, miten iso osa ei oikeasti ole vain sekunniksikaan pysähtynyt miettimään tätä asiaa."

      Ei suurinta osaa ihmisistä edes kiinnosta. He pitävät trans-, LGBTQIA- ja Pride-aktivistien humputtelua lähinnä jonain pienen porukan epämääräisenä ja värikkäänä sekoiluna (mitä se onkin) eivätkä jaksa kiinnittää siihen sen kummemmin huomiota.

      "Muuten piti vielä sanoa, että tämä blogi on antanut mulle aivan valtavasti rohkaistumista olla avoin näistä asioista oikeassa elämässä."

      Mahtavaa. :) Jos yksikin ihminen on saanut ajatuksistani rohkeutta puhua asioista ääneen, olen onnistunut tavoitteessani.

      "No, tosielämä ei pyöri vielä täysin näiden hullujen ehdoilla, joten nyt on ihan viime hetket vaan rohkeasti avata suunsa."

      Usko pois, kyllä tämä korttitalo tästä vielä romahtaa. Romahdus tulee olemaan nopea ja ihan helvetin ruma.

      Poista
  17. Tämä sukupuolitouhu huolestuttaa minua osittain senkin takia, että kun valtavirtayhteiskunnalle lopulta selviää gender-ideologien ohjelma kaikessa laajuudessaan ja siitä seuraa massiivinen backlash, niin sen kohteina ovat mahdollisesti myös tavalliset homomiehet ja lesbot. Sukupuoliaktivistit ovat tehneet ihan helvetisti työtä sen eteen, että heidän liikkeensä yhdistyisi ihmisten mielikuvissa mahdollisimman saumattomasti homojen ja lesbojen historiallisiin kamppailuihin.

    Vastaisku alkaa viimeistään siinä vaiheessa, kun aktivistit alkavat saada tahtonsa läpi heterojen lapsiin liittyvissä asioissa. Nämä tyypit eivät hybriksessään tajua, mikä mekkala syntyy, kun yritetään kieltää esimerkiksi sukupuolen kirjaaminen syntymätodistuksiin.

    Kansan Uutisten verkkolehdessä oli juttu sukupuolen merkitsemisestä erilaisiin virallisiin asiakirjoihin. Transaktivistien mukaan käytännöstä pitäisi luopua kokonaan, niin ettei edes lapsen sukupuolta ilmoitettaisi missään. Tai ei ilmoitettaisi ainakaan ennen kuin lapsi on itse päättänyt, mikä se on:

    "Suomessa sukupuoli määritellään ja merkitään väestörekisteriin lapsen syntyessä ulkoisten sukupuolitettujen piirteiden perusteella joko mieheksi tai naiseksi, vaikka lapsen sukupuolen voi tietää vasta sitten, kun lapsi itse kertoo sen."

    Eli siinä se on selvällä suomen kielellä. Sukupuoli on näitten aktivistien mukaan puhtaasti identiteetti, eikä liity mitenkään biologiaan tai ihmisen ruumiilliseen olomuotoon. Niin, paitsi sitten, kun joku haluaa muokata omaansa vastaamaan vastakkaista sukupuolta. Vastakkaista sukupuolta, jota ei siis ole, koska sukupuoli on "kirjo". Selkeää ja johdonmukaista!

    Yritän kuvitella, millaista olisi kasvaa lapsena maailmassa, jossa asiat on "korjattu" gender-liikkeen mieleisiksi. Yritän miettiä, millaista olisi kasvaa siinä todellisuudessa nuorena poikana, joka tajuaa jossain vaiheessa olevansa homo. Miten siinä teet selkoa omasta seksuaalisuudesta sen enempää itselle kuin muillekaan, kun kaikki keinot ymmärtää sitä on otettu pois tällä sukupuolet sumentavalla ideologialla?

    VastaaPoista
  18. Vielä linkki mainittuun artikkeliin: https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3924954-jarjestot-tarpeeton-sukupuolittaminen-lopetettava

    VastaaPoista

HUOM! Jos blogitekstissä on yli 200 kommenttia, klikkaa kommenttiketjun alalaidasta Lataa lisää..., niin saat kaikki kommentit näkyviin.

Kommenttikenttä on moderoitu: kommentit näkyvät, kun olen tarkistanut ja hyväksynyt ne.

Blogin kommenttikenttä on naisille, LHB-ihmisille, TERFeille ja genderkriittisille turvallinen tila. Täällä saa vapaasti esittää ajatuksiaan, kertoa huolistaan, keskustella muiden kommentoijien kanssa, puhua myös muista kuin tekstin varsinaisesta aiheesta ja jakaa linkkejä yms. relevanttia tietoa. Kaikkia minun näkemyksiäni saa kritisoida, kunhan muistat perustella. Vihapuhetta, tarkoitushakuista provosointia (sealioning), turhanpäiväistä mussutusta ilman perusteluja tai yksityishenkilöiden suoria henkilötietoja sisältäviä kommentteja ei julkaista.

Kymmenen klikatuinta tekstiä