lauantai 10. heinäkuuta 2021

Otan jatkossa vieraskynäkirjoituksia vastaan

Hei taas, arvoisat lukijat.

Kuten otsikko kertoo, julkaisen tulevaisuudessa blogissani myös vieraskynäkirjoituksia, jos halukkaita kirjoittajia vain löytyy. Erityisesti toivoisin kirjoituksia genderkriittisiltä homo- ja biseksuaaleilta, jotka eivät uskalla omalla nimellään tuoda ajatuksiaan nykysekoilusta ilmi, mutta anonyymisti voisivat/haluaisivat sen tehdä. Mutta siis kuka tahansa saa kirjoittaa, seksuaalisesta suuntautumisesta, sykypyölen ilmäisystä ja muusta vastaavasta riippumatta. Meidän on pidettävä enemmän ääntä. Nykytilanne on täysin sietämätön ja jos emme nouse joukolla vastustamaan sekoilua, hulluus vain jatkaa leviämistään kuin lupiini.

Mitään tarkkoja toiveita kirjoitusten aiheiden tiimoilta ei sinänsä ole, voit kirjoittaa aivan mistä tahansa LGBT-juttuihin liittyvästä. Myös genderkriittisten transsukupuolisten kirjoitukset ovat enemmän kuin tervetulleita. Heidänkin kannattaa pidää enemmän ääntä. Mistä tulikin mieleeni, että käykääpäs vilkaisemassa Tulenhengen mahtavaa blogia. Tulenhenki on transsukupuolinen mies, joka suhtautuu nykyiseen LGBTTQIAAPPWTF2+++ -menoon kriittisesti. Taivaan lahja toisin sanoen.

Sukupuolisekoilijoiden, setalaisten riemuidioottien, muunsukupuolisuusaktivistien yms. epätoivoisia aivopesutekstejä sukupuolen moninaisuus -teemalla en ota vastaan enkä varsinkaan julkaise (paitsi korkeintaan analysoimanani kommentoituna versiona). Te voitte vain painua suorinta tietä huitsin Nevadaan ja pysyä siellä.

Minuun voi ottaa yhteyttä sähköpostilla (von.yxkull@gmail.com). Voit konsultoida mahdollisista tekstien aiheista tuota kautta, jos olet epävarma, mistä haluaisit tai mistä kannattaisi kirjoittaa. Minulla on paljon hyviä aiheita ja ideoita varastossa. (En ikävä kyllä itse ehdi koskaan käsitellä täällä kaikkia haluamiani aiheita, koska on muutakin elämää.) Muita viestintäkanavia Laventeliveikkosella ei blogin kommenttiosaston lisäksi ole. Jos laitat sähköpostia omalla nimelläsi etkä esim. rinnakkaisella anonyymilla sähköpostiosoitteella, niin voit 100 % luottaa siihen, etten aivan takuuvarmasti paljasta henkilöllisyyttäsi ikinä kenellekään. Tiedän erinomaisen hyvin, millainen riski on kyseessä ja millainen monipäinen hirviö meillä transkultin muodossa on vastassamme. Mainittakoon vielä, etten kyttää tuota sähköpostia aktiivisesti, joten vastaamiseen saattaa kulua muutamia päiviä.

Blogissani on tällä hetkellä mukavasti liikennettä ja parhaimmillaan ollut jopa 1500 kävijää päivässä. Blogini tavoittaa siis tällä hetkellä jo varsin laajan yleisön. Ihan mielettömän mahtavaa ja sydäntä lämmittävää! Miljoonat kiitokset kaikille tekstejäni lukeneille, jakaneille ja kommentoineille! Ja kiitos myös positiivisesta palautteesta, jota on tulvinut useaa eri kautta. Teidän takianne näitä tekstejä jaksaa kirjoittaa ja ylipäätään kyntää tätä pimeää ja loputonta LGBTQIA-sekoilun suota.

Mukavaa ja laventelintuoksuista kesänjatkoa kaikille! Kerron teille muuten jossakin tulevassa tekstissäni tarkemmin, kuka tai mikä itse asiassa on ’laventeliveikkonen’. Tuolla termillä on ihan aitoa historiaa taustallaan, en ole temmannut sitä tuulesta.

9 kommenttia:

  1. Mahtava blogi, tiukkaa ja asiallista analyysiä!

    Tästä järkikatoisen maailman canceloivasta nykymenosta tulee mieleen kaksi YUP:n vanhaa laulua. "Me viihdytämme teitä" ja "Normaalien maihinnousu".

    Nykyään niitä tuskin saisi edes julkaista. Elämme ikuista kristalliyötä ja aamu ei kai valkene koskaan.

    Tiedätkös, veikkoseni mikä on tiedostavaiston lempiruokaa italialaisen gastronomian piiristä?

    -No tietenkin cancellonit! ;)

    P.s. On tosi hienoa, että teillä lgb-väessä alkaa käpy kärähtämään tähän nykyajan psykoottisuuteen!

    VastaaPoista
  2. Heh! :D

    On käpy kärähtänyt jo kauan sitten. Itse seurasin yhä vain pähkähullummaksi käyvää transsekoilua tarkemmin yli kaksi vuotta, ennen kuin pistin blogin pystyyn. Nykymeininki on niin käsittämättömän vinksahtanutta, skitsofreenista ja sairasta, että olen välillä ihan mykkänä kauhusta miettiessäni, miten ihmeessä olemme voineet päätyä tähän tilanteeseen. Kaikkein eniten tässä hulluudessa raivostuttaa se, että transsekoilijoiden eeppisen sekopäisyyden vuoksi myös LGB-ihmisten oikeudet ja saavuttama yhteiskunnallinen hyväksyntä ottavat rankasti takapakkia, kun laaja vastaisku jossain kohtaa alkaa. Meidät kun mielletään kuuluviksi samaan porukkaan noiden sukupuolisekoilijoiden kanssa. Pitää tavallaan aloittaa kaikki työ taas alusta, mikä on ihan tautisen vittumaista, mutta ei tässä muukaan auta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "LGB-ihmisten oikeudet ja saavuttama yhteiskunnallinen hyväksyntä ottavat rankasti takapakkia"

      Mitkähän oikeudet ottavat takapakkia? Oikeus avioliittoon? Tuleeko homojen syrjintä taas lailliseksi? Kriminalisoidaanko homous kokonaan? Palaako ihmiset kaappeihin?

      Poista
    2. Tuskinpa avioliitto-oikeus, syrjintäpykälät ja muut mainitsemasi ovat tässä mitenkään merkittävästi vaakalaudalla. Mitä tulee homojen kohtelemiseen yleisesti ottaen, niin transaktivistien perseilyn ja sukupuolenhämärtämispolitiikan seurauksena me LGB-ihmiset joudumme ottamaan takkiin siinä kohtaa, kun valtaväestöltä vihdoin ja viimein menee hermot tähän sukupuolipelleilyyn, vaikkemme olisi lainkaan genderideologian kanssa samaa mieltä tai olisi olleet millään tapaa ajamassa tai levittelemässä tuota hämärtämispolitiikkaa. Valtaväestössä ei yleisesti ymmärretä sitä, mitä eroa on LGB-, LGBT-, LGBTQ-, LGBTQIA- tai LGBTTQQIAWTFP2+ -ihmisillä, he ajattelevat että me kaikki "sateenkaari-ihmiset" olemme samaa porukkaa ja monet mieltävät sen niin, että kaikki LGB- ja T-ihmiset ajattelevat seksuaalisuus- ja sukupuoliasioista samalla tavalla ja ajavat samankaltaista liberalistista identiteettipolitiikkaa. Minä yritän tämän blogini kautta tuoda esiin mm. sitä, että LGB- ja T-ihmisissä on aivan yhtä paljon poliittista ja maailmankuvallista variaatiota kuin heteroenemmistössäkin. En halua missään olosuhteissa tulla sadasosasekunniksikaan niputetuksi yhteen tuon sukupuolesta sekoilevan joukkion kanssa. Minä en edusta heitä eivätkä he edusta minua.

      LGB-ihmisten oikeuksilla tässä kontekstissa tarkoitan oikeastaan pikemminkin sitä, että sukupuolenhämärtämispolitiikan seurauksena ja lakeihin kirjaamalla hämärtyy se, mikä 'homo' on. Samoin hämärtyy se, mikä 'nainen' on. Transaktivistit tavoittelevat sellaista yhteiskuntaa, jossa sukupuoli on käsitteellisesti irrotettu biologisesta alkuperästään ja muutettu määriteltäväksi ihmisen omien päänsisäisten tuntemusten pohjalta. Mitä se tarkoittaa käytännössä? Sitä, että jos sukupuolen määräävä tekijä ei olekaan fyysinen todellisuus ja lisääntymisbiologia vaan ihmisen päänsisäiset tuntemukset ja mielikuvat omasta sukupuolestaan (osoittivat hänen biologiset ominaisuutensa hänen sukupuolestaan mitä hyvänsä), niin homoseksuaalisuus käsitteellisesti lakkaa kokonaan olemasta. Samoin heteroseksuaalisuus lakkaa olemasta. Naiseus ja mieheys lakkaavat olemasta. Jos ihminen on sitä sukupuolta, jota kokee ja sanoo olevansa, homoseksuaalisuus nykyään ymmärretyssä muodossaan muuttuu mahdottomaksi määritellä. Tästä syystä genderideologia on meille ja meidän saavuttamillemme oikeuksille ja hyväksynnälle niin suuri uhka.

      Tätä siis tarkoitan sillä, kun sanon, että LGB-ihmisten oikeudet ovat uhattuna. Mutta jos menemme tässä vieläkin syvemmälle, niin itse asiassa koko LGB-ihmisyys itsessään on uhattuna. Tällä en viittaa pelkästään homoseksuaalisuuden käsitteeseen ja yleiseen ymmärtämiseen vaan myös siihen, että niin sanottuja translapsia (joista suurin osa on vain hämmentyneitä homoja/lesboja tai autisminkirjolla) roudataan genderklinikoille ja sukupuolen itsemäärittelyä yritetään ulottaa myös alaikäisiin. Olen aiemminkin puhunut täällä siitä, että transaktivismi on homofobian ja homojen eheytysterapian uusi muoto. Olen helvetin huolissani tämän sukupolven homo- ja lesbonuorista, joita nyt aivopestään genderideologian kautta ajattelemaan, että he ovatkin "väärissä kehoissa". Tämä on kuitenkin niin massiivinen aihe, etten tässä ja nyt lähde syventymään siihen tarkemmin.

      Homoseksuaalisuus ei kohdistu toisen ihmisen päänsisäiseen sukupuoli-identiteettiin ja sukupuolen kokemukseen vaan biologiseen sukupuoleen; siihen, kumman sukupuolen biologinen ja muuttumaton keho ihmisellä on. Se, että tämä kehollisperusteinen käsitys homoseksuaalisuudesta yritetään väkivalloin muuttaa transaktivistien haluamaksi eli itsemäärittelyyn perustuvaksi, on suora ja massiivinen uhka meille homoseksuaaleille siinä mielessä, että itsemäärittely tekee meille ja naisille mahdottomaksi järjestäytyä poliittisina luokkina. Jos homoutta ja naiseutta ei voida lainkaan määritellä, miten homot ja naiset voivat puhua meihin kohdistuvasta syrjinnstä ja rakenteellisesta sorrosta ja vastustaa sitä? Transaktivistit eivät koskaan vastaa tähän kysymykseen.

      Poista
    3. "monet mieltävät sen niin, että kaikki LGB- ja T-ihmiset ajattelevat seksuaalisuus- ja sukupuoliasioista samalla tavalla ja ajavat samankaltaista liberalistista identiteettipolitiikkaa"

      Tätä on vähän vaikea uskoa. Onhan mediassa jo hyvinkin monta mieltä olevia vähemmistöläisiä. On paitsi Pekka Haavisto myös Sebastian Tynkkynen, on Pirkko Saisio joka ihmettelee nykyistä identiteettipolitiikkaa, on homo Jukka Hankamäki joka pilkkaa feminismiä ja transaktivismia, on joku Sametti, on transmies Cris Owen joka vastusti tasa-arvoista avioliittolakia, on vaikka millä mitalla julkkishomoja, lesboja ja muita jotka julkisuudessa puhuu ihan muista asioista kuin näistä. Mahtaako huolesi olla ylimitoitettu?

      Poista
    4. En koe, että huoleni olisivat ylimitoitettuja, vaikka ajoittain teksteissäni kärjistänkin asioita (tarkoituksella) sellaisiin mittasuhteisiin, että sen saattaa tulkita silkaksi pirujen maalailuksi seinille. En pyri näitä LGBTQIA-ilmiöitä (ja niihin liittyvää sekoilua) tarkastellessani pitäytymään pelkästään nykyhetkessä vaan katson nykyhetkeä menneisyyttä vasten, samalla kuitenkin yrittäen katsoa tulevaisuuteen. Monenlaisia vakavan vaaran merkkejä (transliikkeen radikalisoituminen, pyrkimys salakavalasti murentaa naiseuden ja homoseksuaalisuuden käsitteet genderideologian varjolla, ”minor-attracted persons” -tyyppien änkeytyminen LGBTQIA:an/Prideen, yhä nuorempien nuorten/lasten ohjautuminen genderklinikoille ja heidän vasemmalla kädellä suoritettu diagnosoimisensa ja blokkerihoidoille määräämisensä jne.) on ollut ilmassa jo pitkään, eikä niitä voi vain lakaista maton alle, jos haluaa että oman viiteryhmän oikeuksien ja hyväksynnän positiivinen kehitys ei ota takapakkia. En puhu nyt pelkästään ns. oman nahkani pelastamisesta G-ihmisenä, koska minua kiinnostavat muutkin tämän maailman ihmiset, mutta minua raivostuttaa, että homoseksuaalivähemmistöstatukseni takia joudun jatkuvasti epäsuorasti liitetyksi sellaisiin gender-radikaaliaktivistien vaatimuksiin, joita vastustan ankarasti. Näen useiden noista vaatimuksista toteutuessaan aiheuttavan useille heikommassa asemassa oleville ihmisryhmille huomattavaa vahinkoa.

      Jos olet yhtään perehtynyt LGB- ja T-historiaan, niin tiedätkin jo, että halki vuosikymmenten siellä toistuu yhä uudestaan ilmiö, että lääketieteessä ja kaikessa julkisessa keskustelussa ”sukupuolen moninaisuuden” ilmiöitä ja homoseksuaalisuutta on käsitelty samana ilmiönä ja rinnastettu ne toisiinsa. Suurimmalla osalla valtaväestön edustajista (siis perusheteroista) ei ole mitään hajua siitä, mikä ero tarkalleen on seksuaalivähemmistöjen oikeuksista puhuvien ja sukupuolen moninaisuudesta vouhottavien välillä. Sukupuolen moninaisuuden ilmiöt on kautta aikain tulkittu osaksi homo- ja lesboliikkeen historiaa, mitä ne osittain kyllä ovatkin, mutta kyse on kuitenkin kahdesta täysin eri ilmiöstä, joiden ainainen yhteen niputtaminen on yksi syy siihen, että olemme nyt tässä pähkähullussa tilanteessa.

      Poista
    5. Se, että nykyään yhä useampi LGB-ihminen on ryhtynyt kritisoimaan esimerkiksi transliikkeen ”break the binary and smash the cistem” -tyyppisiä vallankumouksellisia vaatimuksia tai homo- ja lesbolasten ”transiuttamista”, ei vielä tarkoita, että valtaväestön perusheterot edelleenkään hahmottaisivat yhtään sen tarkemmin, mistä mikäkin ilmiö alkaa ja mihin päättyy. Toki tietoisuus lisääntyy sitä mukaa, kun yhä useampi puhuu näistä asioista (kriittisesti) ääneen, mutta LGB- ja T-spektrin ihmiset ovat silti niin pieni vähemmistö yhteiskunnassa, että jos perusheterojen myötämielinen suhtautuminen ottaa takapakkia, se tulee osumaan kaikkiin LGB-ihmisiin (ja myös tervejärkisiin T-ihmisiin) todella kipeästi. Emme olisi nykyisiäkään oikeuksiamme saavuttaneet koskaan ilman heterojen apua. Jos mielimme pysyä väleissä, meidän pitää huolehtia siitä, että välimme säilyvät rauhanomaisina.

      Koska LGB- ja T-ihmiset ovat niin pieni vähemmistö, meidän/heidän ei pidä ruveta kukkoilemaan, keisaroimaan ja hyppimään perusheterojen silmille. Ennen pitkää nimittäin koittaa aina hetki, kun joku riidanhaastaja vittuilee väärälle henkilölle ja saa maksaa siitä. Olen itse esimerkiksi ihan aina vihannut kaikenlaista (joidenkin) homojen harjoittamaa ”heteroillelällättelymeininkiä”. Muistan, kun joskus kauan sitten Pride-kulkueessa joku Mr. Gay Finland -kilpailun voittaja huuteli megafonilla rekka-autosta (kuljin kyseisen rekan perässä kuuloetäisyydellä) jokaisen terassin kohdalla siellä oleville ihmisille kaikkea tällaista shittiä: ”Kattokaa, tuolla nuo tylsät ja ankeat heterot istuskelee!” ”Heterous on last season!” jne. Olin kuolla myötähäpeästä. Aivan samalla tavalla vihaan kaikkea nykyistä transaktivistien jauhamista ”tylsistä cissuista”, ”cisselittämisestä”, ”ahdasmielisessä cissuheterokuplassa elämisestä”, ”genitaalifetisseistä” ja muusta tarkoituksellisen vastakkainasettelevasta hevonpaskasta. Minulla on myös hieman toisenlainen käsitys siitä, kuka tässä itse asiassa elää ahdasmielisessä kuplassa.

      Mikäli tahdomme pieninä vähemmistöinä säilyttää nykyisen asemamme, meidän tulee pysyä väleissä valtaväestön kanssa. Tämä ei tarkoita, että pitäisi nöyristellä ja madella heidän edessään, mutta ei voi myöskään porsastella ja riehua nykyisenlaisella tavalla. Sillä tavalla kusee vain omiin muroihinsa ja samalla muidenkin muroihin. Kukaan ei jaksa kuunnella vittuilua, kohtuuttomia vaatimuksia ja päällepäsmäröintiä loputtomiin iskemättä jossain kohtaa takaisin.

      Poista
  3. Hyvä idea tarjota muillekin mahdollisuus avautua tästä aiheesta anonyymisti. Muutenhan se ei olisi mahdollistakaan, kun joutuu pelkäämään jopa elantonsa puolesta. On tämä vain niin hullua aikaa.

    Samoin aiemmin esittämäsi idea homomiesten omasta keskustelukanavasta on hyvä. Varmasti löytyy meitä homoja, jotka meinaavat olla jo mökkihöperöitä näitten asioiden vatvomisesta pelkästään oman pään sisällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Transaktivistien tämänhetkinen yhteiskunnallinen vaikutusvalta on huomattavaa ja siten hirvittävää. Kun siihen yhdistää sen, millaisia tuhoamishaluisia ja kostonhimoisia raivohulluja suuri osa heistä on, niin ei paljoa tee mieli omalla naamalla arvostella. Noh, tilanne ei voi jatkua tällaisena loputtomiin, jossain kohtaa aktivistit vielä vittuilevat väärille ihmisille ja saavat maksaa siitä. Sanokaa minun sanoneen.

      Kunhan tämä keskustelukanava-asia etenee, informoin siitä täällä. Jos jollakulla on tietoa jo olemassa olevasta keskustelualustasta, niin tule kertomaan siitä kommentteihin. :)

      Poista

HUOM! Jos blogitekstissä on yli 200 kommenttia, klikkaa kommenttiketjun alalaidasta Lataa lisää..., niin saat kaikki kommentit näkyviin.

Kommenttikenttä on moderoitu: kommentit näkyvät, kun olen tarkistanut ja hyväksynyt ne.

Blogin kommenttikenttä on naisille, LHB-ihmisille, TERFeille ja genderkriittisille turvallinen tila. Täällä saa vapaasti esittää ajatuksiaan, kertoa huolistaan, keskustella muiden kommentoijien kanssa, puhua myös muista kuin tekstin varsinaisesta aiheesta ja jakaa linkkejä yms. relevanttia tietoa. Kaikkia minun näkemyksiäni saa kritisoida, kunhan muistat perustella. Vihapuhetta, tarkoitushakuista provosointia (sealioning), turhanpäiväistä mussutusta ilman perusteluja tai yksityishenkilöiden suoria henkilötietoja sisältäviä kommentteja ei julkaista.

Kymmenen klikatuinta tekstiä