tiistai 21. joulukuuta 2021

Bloggerin kommenttikenttä on buginen


Tuli tälläinen kuva(tus) vastaan. Kuulehan, toveriseni. Voin kertoa sinulle luottamuksella sellaisen miehisen anatomisen salaisuuden, että kikkeli ei sijaitse tuossa kymmenen senttiä navan alapuolella ja ylipäänsä ole tuommoinen outo pömpöhtävä bulge lepotilassa hengaillessaan. Kikkeli kasvaa roikkuen alempana, lähempänä jalkoväliä. Yrittäkää nyt edes. Kun kerran on pakko luoda itselleen valheellinen ja harhainen feikki-identiteetti ja takertua siihen äärimmäisessä henkensä hädässä.

Muihin asioihin. Testailin ystäväni kanssa blogin kommenttikentän toimivuutta. Hänen kommenttinsa eivät menneet läpi, vaikka hän yritti kaksi kertaa postata. Minulla ei ole aavistustakaan, mistä tämä johtuu.

Pidän blogin kommenttiosiota modattuna tarkoituksella; kommentit näkyvät vasta sitten, kun olen nähnyt ja hyväksynyt ne Bloggerin hallintapaneelin kautta. Jos olet kommentoinut johonkin postaukseeni eikä kommenttiasi näy, se ei johdu siitä, etten olisi hyväksynyt sitä. Jostain syystä kaikki kommentit eivät vain mene läpi. Näin on käynyt myös minulle itselleni, kun olen yrittänyt vastailla muiden kommentteihin; tulee jokin ihmeen virheilmoitus, että kommenttia ei voi postata. Selaimen vaihto tms. on auttanut. Kun ystäväni kanssa testailin, hänen kommenttinsa mukamas lähti kyllä matkaan, mutta minä en sitä koskaan nähnyt tai voinut näkyville hyväksyä. Jos kirjoitat blogiini kommentin (varsinkin pitkän ja työlään), niin kopioi se ennen lähettämistä ja yritä uudelleen esim. toisella selaimella, jos kommentti ei mene ensimmäisellä kerralla läpi.

Onpas harvinaisen perseestä. Minulla ei ole hajuakaan, kuinka monta kommenttia olen tämän bugituksen takia menettänyt blogin olemassaolon aikana. Pahoittelut kaikille, jotka olette nähneet vaivaa ja kirjoittaneet kommentin, joka on päätynyt limboon. Ne eivät ole jääneet kiinni modaukseen, eivätpä vaan koskaan ole tulleet perille. Olisi alun perinkin pitänyt perustaa tämä blogi esim. WordPressiin eikä Bloggeriin. Pistän varmaan jossain kohtaa pystyyn ihan oman domainin, mutta saa nähdä nyt.

Mitäs teille kuuluu, lukijat? :) Blogissa on ollut hieman hiljaista viimeisten kuukausien aikana, minulla on ollut tässä kaikenlaista muuta tekemistä, niin ei ole oikein ollut aikaa kirjoitella. Ideoita kyllä on suorastaan liiaksi asti, välillä on suorastaan vaikea päättää, että mitä seuraavaksi käsittelisin. Työstän varmaan seuraavaksi loppuun kirjoituksen siitä, mikä on transsukupuolisuuden, transihmisen ja transaktivistin määritelmällinen ero. Nämä ovat nimittäin kolme täysin eri asiaa, ja ne menevät nykyisessä LGBTQIAWTF2S+-keskustelussa jatkuvasti iloisesti sekaisin. Hajottaa seurata vierestä, miten ihmiset ovat päivä päivältä enemmän ja enemmän sekaisin. Ihmiset ovat näissä sukupuoliasioissa niin sekaisin, että meillä pitäisi olla asian tiimoilta päällä jo kansallinen hätätila. Tälle helvetin idiotismille saisi ihan oikeasti tulla jo kauan kaivattu ja odotettu päätepiste. Jää nähtäväksi, mikä on se ultimaattinen turning point, jossa heilurin on yksinkertaisesti pakko heilahtaa toiseen suuntaan.

Mutta palataanpa asiaan hieman tuonnempana. Voikaapas hyvin, ja nauttikaa joulun ajasta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HUOM! Jos blogitekstissä on yli 200 kommenttia, klikkaa kommenttiketjun alalaidasta Lataa lisää..., niin saat kaikki kommentit näkyviin.

Kommenttikenttä on moderoitu: kommentit näkyvät, kun olen tarkistanut ja hyväksynyt ne.

Blogin kommenttikenttä on naisille, LHB-ihmisille, TERFeille ja genderkriittisille turvallinen tila. Täällä saa vapaasti esittää ajatuksiaan, kertoa huolistaan, keskustella muiden kommentoijien kanssa, puhua myös muista kuin tekstin varsinaisesta aiheesta ja jakaa linkkejä yms. relevanttia tietoa. Kaikkia minun näkemyksiäni saa kritisoida, kunhan muistat perustella. Vihapuhetta, tarkoitushakuista provosointia (sealioning), turhanpäiväistä mussutusta ilman perusteluja tai yksityishenkilöiden suoria henkilötietoja sisältäviä kommentteja ei julkaista.

Kymmenen klikatuinta tekstiä