torstai 20. kesäkuuta 2024

Mietteitä Pride-kuukaudesta, joka on yhä edelleen täyttä helvettiä

On taas se aika vuodesta. Progressiivinen Pride-lippu liehuu ja hulmuaa joka paikassa, somekanavat ovat tukossa äkäisten moraalivartijoiden loputtomasta kitinästä, ihmiset vaeltelevat kaduilla Pride-krääsään sonnustautuneina, joka paikassa jauhetaan "tasa-arvosta", "inklusiivisuudesta", "yhdenvertaisuudesta", "suvaitsevaisuudesta" ja niin edelleen. Pride-vouhotusta ja intersektionalistisen feminismin retoriikalla ryyditettyä aivopesua ei pääse kerta kaikkiaan minnekään pakoon, koska se tunkee tajuntaan ihan kaikkialta. Tuttuun tapaan koko kesäkuu on pyhitetty aakkosmafian opinkappaleiden tuputtamiselle ja kurkuista alas kirnuamiselle. (Silti LGBTQIA2SP+-porukka edelleen narisee, että sateenkaari-ihmiset ovat "syrjittyjä" ja "marginalisoituja".)

Milloinkahan Pride keksitään laajentaa koko kesän kestäväksi tapahtumaksi? Eli pridetystä, vouhotusta ja liehuvia raitalippuja kesä-, heinä- ja elokuu läpeensä. Keksittekö pahempaa painajaista?

Homoilla on mitta täynnä.
Painukaa helvettiin, TQ+, ja pysykää siellä.

Minun ei varmaan tarvinne erikseen muistuttaa ainakaan blogin vakilukijoita siitä, että (itse homoseksuaalina) vihaan Prideä kaikissa sen ilmenemismuodoissa. Tykkäsin Pridestä vielä kymmenisen vuotta sitten, kun se oli profiililtaan hersyvän iloinen homoseksuaalien puistojuhla eikä nykyisenlainen transien, queerien ja intersektionalistien siveetön pervokarnevaali dragqueeneineen, nahkafetisisteineen, nudisteineen ja sadomasokisteineen. Tuolloin kymmenen vuotta sitten laskin aina päiviä Pride-viikkoon ja se viikonloppu Helsingissä kulkueineen tuntui aina vuoden kohokohdalta. Edelleen muistelen lämmöllä tuota aikaa. Kaikki, mitä noin vuoden 2015 jälkeen on tapahtunut, on systemaattisesti pilannut tuon alkuperäisen Priden aivan täysin. En mene nykymuotoisen Priden lähelle enää edes aseella uhattuna. En pienimmälläkään eleellä tahdo edes vahingossa välittää kenellekään sellaista viestiä, että tukisin nykymuotoista Pridea ja sateenkaariliikettä siinä mielessä, millaiseksi ne ovat viimeisen ~9 vuoden aikana muovautuneet.

Ihan muistin virkistämiseksi ja kertaukseksi muutama pointti niille, jotka ehkä ovat uusia täällä:

Kaikki homo- ja biseksuaalit eivät automaattisesti kannata nykyisen Pride-liikkeen tavoitteita. Se, että on homo/lesbo/bi, ei automaattisesti tarkoita sitä, että on samaa mieltä Pride-liikkeen ja LGBTQIA-politiikan tavoitteiden kanssa. Jos en mitään muuta viestiä onnistu tällä blogiprojektillani lyömään läpi, niin toivoisin blogia lukeneiden muistavan ainakin tämän. Pride on aina ollut poliittinen protesti, jolla on tietyt poliittiset tavoitteet, jotka elävät ajassa. Se, mitä Pride on edustanut 80-, 90- ja 00-luvulla, on täysin eri asia kuin mitä Pride edustaa tässä hetkessä eli 2020-luvulla. Priden aiempia tavoitteita liittyen homojen oikeuksiin on saatu useissa maailmankolkissa maaliin, mutta Pride ei konseptina itsessään ole kadonnut minnekään, sen tavoitteet ja fokus vain ovat muuttuneet ja laajentuneet koskemaan useampia eri ihmisryhmiä. Prideen on sisällytetty sellaisia ihmisryhmiä ja poliittisia tavoitteita, jotka eivät mitenkään liity alkuperäisiin tavoitteisiin tai jopa ovat täydessä ristiriidassa niiden kanssa ja suorastaan sotivat niitä vastaan.

Esimerkki:
Nyky-Pride yrittää häivyttää miehen ja naisen välisen rajan transideologian varjolla. Nyky-Pride yrittää ajaa läpi sellaista yhteiskuntajärjestystä ja ajattelutapaa, että mies voi olla nainen ja nainen voi olla mies vain julistamalla niin ja hankkimalla sen verran sekundäärisiä sukupuolipiirteitä muuntelevaa kehonmuokkausta, että hänet ulkoisesti tulkitaan sosiaalisissa tilanteissa sen kokemussukupuolensa edustajaksi. Ei tässä mitään, olkoon kukin mitä haluaa ja tehköön kehollaan mitä haluaa (kunhan on täysi-ikäinen), mutta homma ei jää tähän: nämä kehonmuokkailijat vaativat Priden kautta ja sateenkaariliikkeen mandaatilla, että heidät tulee tulkita ja heitä kohdella sen kokemussukupuolensa edustajana kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että homoseksuaalien tulee sisällyttää deitti- ja seksipooliinsa myös ne transsukupuoliset heteroseksuaalit, jotka identifioituvat vastakkaiseen sukupuoleen, muokkauttavat kehojaan vastaamaan tuon sukupuolen ilmiasua ja selittävät sen jälkeen olevansa sama asia kuin biologinen homomies tai lesbonainen. Olette kaikki varmasti kuulleet sen transien mantran, miten kukaan ei pakota ketään seurustelemaan transihmisten kanssa, mutta jos kategorisesti suljet transihmiset pois deittipoolistasi, se on transfobiaa. Eli kukaan ei pakota ketään mihinkään, mutta kuitenkin pakottaa tai ainakin painostaa – jo pelkästään sen esittäminen edes ajatustasolla, että transmies tai transnainen voisivat kaikissa mahdollisissa tilanteissa olla yhtä kuin biologinen mies tai nainen, on homojen painostamista. Homoa ei kiinnosta vastakkaisen sukupuolen edustajan genderperformanssi vaan toinen oman biologisen sukupuolen yksilö. En ymmärrä, mikä vittu tässä voi olla ihmisille niin saatanan vaikeaa sisäistää.

Eli miksi tämä on ongelma? Jos emme pysty määrittelemään sitä, mikä ja kuka on mies tai nainen, emme pysty määrittelemään homoseksuaalisuuttakaan (ellei sitä määritellä seksuaaliseksi kiinnostukseksi toisen sisäistä ja muille näkymätöntä sukupuolisielua kohtaan, kuten transit juuri yrittävätkin). Tämä on se ydinsyy tai yksi ydinsyistä, miksi homot ovat nousseet vastustamaan nykyistä Pride-liikettä. Nykyinen Pride-liike pyrkii pyyhkäisemään homoseksuaalisuuden kokonaan olemattomiin esittämällä, että miehistä kiinnostunut transmies on täysin sama asia kuin oikea mies, joka on kiinnostunut miehistä ja naisista kiinnostunut transnainen on täysin sama asia kuin oikea nainen, joka on kiinnostunut naisista. Jos mies on nainen ja nainen on mies, ei voi olla olemassa homoseksuaalisuutta (tai heteroseksuaalisuutta) siinä mielessä, kuin se biologisen todellisuuden asettamassa viitekehyksessä ymmärretään. Olen selittänyt tämän saman asian kymmeniä kertoja aiemminkin, mutta jos olet uusi täällä, niin perustin tämän blogin vuonna 2020 nimenomaan tästä syystä: homojen itsensä on puolustettava itseään tätä uutta homofobiaa vastaan, koska ei sitä kukaan muukaan puolestamme näköjään tee.

Toisekseen: Pride on alun perin ennen kaikkea ja nimenomaan homoseksuaalien ihmisoikeuksien ajamiseksi syntynyt liike. Toistan: PRIDE ON ALUNPERIN HOMOSEKSUAALIEN LIIKE. Pride EI OLE alun perin sukupuolisekopäiden liike, vaan siitä on kehkeytynyt sellainen myöhemmin, kun sukupuolisekopäät tunkivat väkisin Prideen, levittäytyivät sinne ja mädättivät homoasian sieltä kokonaan olemattomiin.

Tähän asiaan kuulee transien aina narisevan, miten Priden aloittivat mustat transnaiset – väite, joka on kymmenen miljardia kertaa todistettu vääräksi ja myös väännetty transeille rautalangasta vähintään yhtä monta kertaa. Marsha P. Johnson ei ollut transnainen vaan feminiininen homomies, jollaiseksi hän itse suusanallisesti itsensä koki ja identifioi. Nyky-Pride on lähes kokonaan unohtanut tai suorastaan syrjäyttänyt homoseksuaalit ja keskittynyt yksinomaan uskonnollisen sukupuolen moninaisuus -ideologian levittämiseen, queerteologiseen aivopesuun, sukupuol(t)en käsitteelliseen sotkemiseen, transien "ihmisoikeuksien" edistämiseen ja gendernonkonformisten lasten ja nuorten laillistettuihin mahdollisuuksiin tulla transiutetuksi (lue: kastroiduksi) niin varhain kuin mahdollista. Mitkään näistä EIVÄT OLE OLLEET alkuperäisen Priden asialistalla ennen 2010-luvulla räjähdysmäisesti lisääntyneen transaktivismin vaikutusta Prideen, johon he alun perinkin tunkivat kutsumatta mukaan harhaoppeineen ja huutosakkeineen. Aion alleviivata tätä asiaa niin kauan ja perusteellisesti, että viimeisillekin kovakorvaisille takarivissä on mennyt jakeluun.

Mitä homoseksuaalit alun perin Priden kautta yhteiskunnalta pyysivät? Kerrataanpa.

  • Saada elää rauhassa ilman syrjintää esimerkiksi työnhaussa, pelkoa hakatuksi tulemisesta jne.
  • Ottaa osaa yhteiskunnan toimintaan paitsi oikeuksissa myös vastuissa ja velvollisuuksissa.
  • Pariutua ja mennä naimisiin rakastamansa kumppanin kanssa sukupuolesta riippumatta.
  • Adoptoida (tähän liittyen Suomessa mm. äitiyslaki).

Nuo homojen alkuperäiset tavoitteet ovat useissa länsimaissa toteutuneet. Me saimme pyytämämme. Homojen puolesta koko Priden olisi voinut lakkauttaa viimeistään äitiyslain toimeenpanoon. Koko homoprotestoinnin tavoitehan alun perinkin on ollut nimenomaan tehdä itsensä lopulta tarpeettomaksi. (Toki on paljon maita, joissa on näissä asioissa ihan alusta lähtien vielä paljon tekemistä, mutta se ei tarkoita sitä, että Pride-vouhotusta pitäisi täällä lintukotopuolella samassa muodossa jatkaa ikuisesti.)

Tarkastellaanpa hieman transien tavoitteita, joita he ryhtyivät Priden kautta (lue: Priden kaapattuaan) itselleen vaatimaan ja mihin tuo kaikki on johtanut, kun sitä tarkastellaan nykyhetkessä. Transien, queerien ja genderuskisten kuulee usein mainitsevan tavoitteekseen jotain harmitonta ja mitättömän oloista, kuten: "We just want to pee. We just want to live our lives. We just want to be ourselves." Näitä sitten höystetään sellaisilla mantroilla kuin ihmisoikeudet eivät ole mielipidekysymys, jokaisella on oikeus itsemäärittelyyn ja transihmisten oikeudet eivät ole mitenkään muilta ihmisiltä ja ihmisryhmiltä pois ja niin edespäin. Näinköhän? Tässä X-kuvakaappauskooste transien aikaansaannoksista:


Kappas vain, genderideologian tukeminen on vähentynyt.

Aivan kuin...

- naisten kutsuminen "chest feedereiksi", joilla on "bonusreikä"
- urheilun poistaminen naisilta/tytöiltä
- työllistymismahdollisuuksien poistaminen naisilta
miesten tunkeutuminen naisten intiimitiloihin
miesten tunkeutuminen naisten vankiloihin
ihmisten alentaminen ja halventaminen kutsumalla heitä "cisihmisiksi"
todellisuuden kieltäminen
biologian kieltäminen
ideologianne tuputtaminen lapsille
lasten steriloiminen
ideologianne tunkeminen kaikkiin olennaisiin läntisiin instituutioihin
lesbojen painostaminen seksiin miesten kanssa
homomiesten painostaminen seksiin naisten kanssa
kaikkien niiden canceloiminen, jotka ovat eri mieltä regressiivisen ideologianne kanssa
kaikkien pakottaminen kävelemään munankuorilla ympärillänne "väärinsukupuolittamisen" välttämiseksi
lasten medikalisoiminen
suostumuslakien uudelleenmäärittely
jatkuva uusien sukupuoli-identiteettien kehittäminen ja suuttuminen kaikille, jotka eivät kunnioita niitä
sellaisen ideologian levittäminen, joka opettaa itsensä hyväksymisen vastakohtaa
lasten aivopeseminen vihaamaan perhettään ja jättämään perheensä, mikäli he eivät noudata teidän kapeakatseisia uskomuksianne
sellaisen ideologian levittäminen, joka rohkaisee vahingoittamaan itseään
vahingollisten murrosiän blokkaavien hormonien mainostaminen ja levittäminen
valehteleminen, että "puberteettiblokkerit ovat täysin turvallisia"
valehteleminen transviharikoksista ja käyttäen tässä keppihevosena brasilialaisia seksityöläisiä
"genderaffirmoivasta hoidosta" valehteleminen
sen kuvitteleminen, että "genderaffirmoiva hoito" on hoitoa tai edes affirmoivaa
kaikkien niiden häiriköinti, jotka ovat eri mieltä kanssanne
sen väittäminen, että kaikki jotka ovat eri mieltä kanssanne, häiriköivät teitä
emotionaalisen kiristyksen käyttäminen vastapuolenne hiljentämiseen
detransitioitujien hiljentäminen
revisionistisen historian tunkeminen, jotta saisitte kiinnitettyä itsenne homojen ihmisoikeusliikkeeseen
sellaisen puolueellisen tutkimustiedon käyttäminen, joka tukee teidän muutoin helposti kumottavia väitteitänne
ideologianne työntäminen elokuviin, musiikkiin, televisioon ja kaikentyyppisiin medioihin
institutionaalisen valtanne käyttäminen siihen, että vaiennatte kaikki vastakkaiset näkemykset leimaten sen "transfobiaksi"
homojen ihmisoikeusliikkeen kaappaaminen ja sen rahoituksen ja resurssien käyttäminen agendanne edistämiseen
sananvapauden kontrolloiminen
homojen ja lesbojen tilojen valtaaminen ja kontrolloiminen
naisten yhdistysten ja tilojen valtaaminen ja kontrolloiminen
miesten tunkeutuminen naisten turvallisiin tiloihin
sen valheellinen väittäminen, että jo kuolleet historialliset hahmot olivat transeja
sisäistetyn homofobian käyttäminen siihen, että homous katoutetaan transiuttamalla
ja vanhemmuuden oikeuksien tuhoaminen

...olisivat saaneet ihmiset heräämään todellisuuteen ideologiastanne.

Kuka olisi arvannut?

Niinpä niin. Tuohonkin pähkinänkuoreen oli tiivistetty vain pieni osa kaikesta siitä, mihin liittyen transit ovat esittäneet vaatimuksia ja millaista jumalatonta sotkua he ovat yhteiskunnassa saaneet aikaan. Ja huomatkaa: transit nimenomaan VAATIVAT, eivät pyydä, ehdota tai neuvottele (kuten homoseksuaalit ovat aina tehneet). Transien taktiikka saada itselleen haluamansa on vaatia, sitten uhkailla, uhriutua, uhkailla lisää, canceloida, maalittaa, leimata ja tuhota. Uhkailua on myös itsemurhalla uhkailu joko suoraan tai välillisesti; välillistä itsemurhalla uhkailua ovat mm. sellaiset lausumat kuin would you rather have a living daughter or a dead son.

Minua ärsyttää, ettei yhteiskunnassa laajemmin ole ymmärretty tätä:

Mitä enemmän transkultin oikkujen edessä annetaan periksi ja suostutaan heidän yhä vain hulluksi käyvempiin vaatimuksiinsa, sitä rohkeammiksi, suorasukaisemmiksi ja röyhkeämmiksi he vaatimuksissaan tulevat. Yhteiskunta lähettää kyseiselle porukalle jatkuvasti aivan vääränlaista viestiä heidän tavoistaan edistää poliittisia tavoitteitaan, noiden tavoitteiden laadusta puhumattakaan. Ihmiset eivät tunnu keskimäärin tajuavan, että kun mielenterveysongelmaisista tarvekimpuista koostuvalle raivoradikaalijoukkiolle ojentaa pikkusormen, se ihan oikeasti ahmaisee koko käden ja loputkin ruhoa, jos vain saa siihen mahdollisuuden. He vievät tuhkatkin pesästä, koska heille ei riitä mikään (koska heidän perimmäinen tavoitteensa on lähtökohtaisesti mahdoton ja myös he itse tiedostavat sen). Transit eivät ole ymmärtäneet, että heidän ongelmansa eivät parane tai tule ratkaistuiksi yrittämällä väkisin muuttaa ympäröivää yhteiskuntaa sellaiseksi, ettei se enää sohi heidän traumatriggereitään tai harhojaan millään tavalla. He eivät ole ymmärtäneet, että heidän itsensä tulisi mukauttaa itsensä yhteiskuntaan ja ihan yleiseen todellisuuteen, ei toisin päin.

Meidän pitäisi käydä tämän koko asian tiimoilta yhteiskunnassa paljon laajemmin keskustelua siitä, millainen yhteiskunnan pitäisi olla, jotta transien louskuvat turvat saataisiin vihoviimein tukittua ja he olisivat edes jossain määrin tyytyväisiä. Enkä tosiaankaan tarkoita tällä sitä, että se tapahtuisi yksinomaan transien ehdoilla, koska sellaisessa tyranniassa ei olisi kenelläkään kivaa, ei lopulta transeilla itselläänkään. Keskustelua pitäisi käydä kaikkia osapuolia tasapuolisesti kuunnellen, mikä on hyvin vaikeaa, kun vastassa on joukko raivohulluja ideologisteja, jotka ovat kiihottaneet itsensä kiiluvasilmäiseen raivoon kuviteltua olkiukkovihollista vastaan ("syrjivät, sortavat, valkoiset ja etuoikeutetut cisihmiset"). Olen kysynyt transeilta tätä asiaa, siis että miten yhteiskuntaa pitäisi nykyisestä vielä muuttaa, mutta he eivät koskaan vastaa mitään. Tai jos vastaavat, niin vastaukset ovat niitä iänikuisen samoja, jo tsiljoona kertaa kuultuja argumentteja ihmisoikeuksista, yhdenvertaisuudesta, transfobiasta jne.

Yksi eniten ihmettelemistäni asioista nykyajassa liittyen Pride-sekoiluun ja transaktivismiin on se, miten niin monet suhtautuvat siihen täysin kritiikittömästi. Koko sateenkaariliikkeen tavoitteet ja niiden narratiivit ovat räikeässä ristiriidassa keskenään kaikilla mahdollisilla tasoilla. Narratiivit myös muuttuilevat koko ajan sen mukaan, minkä milloinkin oletetaan olevan sateenkaariliikkeelle parhaiten eduksi. Yhtenä päivänä väitetään tätä, toisena tuota, kolmantena sitä, neljäntenä taas jotain aivan muuta. Yksi hyvä esimerkki tästä on se, kun on puhuttu etenkin transidentifioitumisen räjähdysmäisestä kasvusta nuorien ihmisten keskuudessa; transit ovat selittäneet tätä sillä, että transius on nykyään hyväksytympää, minkä vuoksi yhä useampi trans uskaltaa tulla kaapista ulos yhä nuorempana. Seuraavassa hengenvedossa transit väittävät, ettei yhteiskunta ole koskaan ollut transfobisempi ja transvihamielisempi kuin nyt, joka paikassa transeja mitätöidään ja vainotaan ja uuninluukut kolisevat. Eli onko se epämääräinen transhyväksyntä nyt kasvanut vai ei? Make it make sense. Yhteiskunta ei ole koskaan ennen länsimaissa ollut poikkeavalle sukupuoliselle itseilmaisulle esim. habituksen kautta sallivampi kuin nyt, mutta silti transit näkevät kaikkialla pelkkiä ongelmia ja keskittyvät pelkästään niihin ongelmiin eivätkä näe koskaan missään mitään hyvää ja aitoa edistystä. Minusta on jo pitkään vaikuttanut siltä, että transit nimenomaan haluavatkin nähdä kaikkialla pelkkää negatiivista paskaa ja keskittyä siihen, mikä toisaalta heijastelee sitä, miten syvästi onnettomia ja ahdistuneita he ovat; transidentiteetti, kehonmuokkaus ja väsymätön aktivismi eivät sitten kuitenkaan tuoneet heille toivottua helpotusta heidän pahaan oloonsa. He vihaavat itseään, muita ihmisiä ja koko maailmaa edelleen. Tätä tragediaansa he yksissä tuumin kostavat koko maailmalle ja pahoille TERFeille ja cisihmisille, jotka ovat pilanneet heidän elämänsä.

Edellisen tekstin kommenteissa anonyymi kommentoija tiivistää transaktivismin yleisen inkonsistenssin erinomaisesti:

Transeilta on turha odottaa logiikkaa. Transius ei ole sairaus, vamma, oire eikä häiriö eivätkä amputoinnit, mutiloinnit ja hormonimarinointi ole sairauden, vamman, oireen eikä häiriön hoitoa, vaan kehon muokkaamista sisäisen mielikuvan mukaiseksi tai esteettisten ihanteiden perusteella. Siis sukupuolikokemuksen "vahvistamista" hormoneilla ja kirurgialla.

Kyseessä ei siis ole sairaus eikä sairauden hoito, mutta transit kiristävät itsemurhalla, jos eivät saa haluamiaan modauksia. Mutta transien kohdalla itsetuholla uhkailu ei ole oire mielenterveysongelmasta, joka pitäisi hoitaa ihan muilla keinoilla kuin kehollisella transitiolla.

Transilta ei saa vaatia diagnostisten kriteerien täyttämistä tai temppuratojen suorittamista vaan annettava kumileimasimena transin haluamat lähetteet ja reseptit.

Transius on synnynnäinen ja muuttumaton olotila, paitsi genderfluideilla, rogd-teinitytöillä, keski-ikäisillä autogynefiiliperheenisillä ja katujilla. Paitsi että katujat eivät olleet oikeita transeja vaan mokanneita cissuja, vaikka on maailman pahinta väkivaltaa kyseenalaistaa kenenkään sukupuoli-ilmoitusta, tai vaatia diagnostisten kriteerien täyttymistä ja kykyä antaa suostumus ennen peruuttamattomia transhoitoja.

Keholla ei ole sukupuolta, sukupuolia voi olla satoja, kaikilla ei ole sukupuolta, penis voi olla naisen sukupuolielin ja mies voi synnyttää, mutta silti jotkut transit haluavat jäljitellä vastakkaisen sukupuolen kehollisia piirteitä ja toiset haluavat päästä omistaan eroon, tai muokata itsestään eunukin, kissaihmisen tai liskon. Vain transeilla on oikeus saada muokattua kehosta haluamansa näköisen ilmaiseksi, vaikka se ei ole sairauden hoitoa, mutta se on täysin eri asia kuin nenän suoristaminen, silmäluomien esteettinen muotoilu tai rintojen suurentaminen esteettisin perustein.

Ja koko lysti pitäisi kustantaa yhteiskunnan varoista.

Tismallensa ja jetsullensa näin.

Toinen asia liittyen Priden muutokseen on se, minkä ihmeen takia kaksi täysin erilaista ihmisryhmää aivan erilaisine tarpeineen on ympätty samaan soppaan. Transit eivät ole aikoihin enää edes yrittäneet teeskennellä, että homojen tarpeilla ja oikeuksilla olisi heille oikeasti (koskaan ollutkaan) mitään merkitystä. Transien koko alkuperäinen pyrkimys kaapata homoliike (ja monet muut ihmisoikeusliikkeet) itselleen on tullut koko ajan selvemmäksi ihan heidän itsensä sanoittamana; he eivät enää edes yritä peitellä tätä. Kaappaaminen tarkoittaa käytännössä sitä, että homot syrjäytetään omasta ihmisoikeusliikkeestään ja valokeilasta tyystin ja asetetaan siihen samaan valokeilaan täysin toinen ihmisryhmä eli transkultistit, jotka kuitenkin käyttävät homoliikkeen mainetta, saavutuksia ja resursseja oman asiansa edistämiseen. Tämä homojen suoranainen dissaaminen näkyy useista heidän ulostuloistaan, ja dissaaminen on usein sävyltään erittäin aggressiivista ja retoriikaltaan dehumanisoivaa. Usein nuo ulostulot linkittyvät laajemmin wokettajien yhteiskunnallisiin muutospyrkimyksiin (esim. heidän käsityksiinsä siitä, miten demokratia toimii). Tässä yksi esimerkki:

Transfobiset "gayihmiset" eivät ole osa LGBTQ-yhteisöä, ja olen väsynyt esittämään muuta

Jos haluat seistä alistajien rinnalla, olen tyytyväinen nähdessäni sinut ja ystäviesi tapettavan.

Sinulla voi olla genitaalipreferenssi ilman että olet transfobinen.

Jos haluat elää konservatiivisessa ja uskonnollisessa kansakunnassa, niin häivy vittu kokonaan lännestä. Sinä et kuulu läntiseen maailmaan, jos et tue vapautta ja demokratiaa. Olette iilimatoja minun maassani. Pelkkä olemassaolosi on loukkaus kaikkea sitä kohtaan, mitä arvostan.

Haista vittu.

Niinpä niin, homoseksuaalisuushan on jo lähtökohtaisesti transfobiaa, sen te kyllä olette tehneet harvinaisen selväksi. Tätä meille hinttareille on jo vuosia jauhettu, miten irstaat ja syntiset genitaalipreferenssimme ovat syrjiviä ja ulossulkevia ja niistä tulisi opetella pois, mihin eheyttävä transseksi on optimaalinen lääke. Tämä on uuden aikakauden homofobiaa, tai pikemminkin vanhaa ja ikiaikaista homofobiaa uudelleenbrändättynä. Tämä uusi ja vastenmielinen homovihan muoto on levittäytynyt kaikkialle ja ottanut kaikki mahdolliset ilmenemismuodot, minne ja mitkä vain ehtii ja kykenee. Ihmisistä on ihanaa vihata, ihmiset rakastavat vihata ja ilmaista vihansa. Vihan kohteeksi valikoidaan ihmisryhmä, jonka lähtökohtaisesti tiedetään olevan sen verran pieni, että sen on vaikeaa muodostaa joukkovoimaa vihaajia vastaan. Jostain syystä nimittäin heteromiehet eivät saa osakseen transeilta samanlaisia syytöksiä genitaalipreferensseistä ym. kuin homomiehet. Eräs gaytransman sanoi kerran minulle, kun väittelimme aiheesta: "We outnumber you." Siis ihanko totta? Heteroseksuaaleja on maailmassa enemmän kuin homoseksuaaleja? Wow, kuka olisi uskonut. Täysin uutena tietona tuli minulle tämä. Ottiatuota, tarvitsen ryypyn.

Ei kerta kaikkiaan ole mitään homofobisempaa kuin heteroseksuaalit, jotka väittävät ja esittävät olevansa homomiehiä ja lesbonaisia. Se on niin tarkoitushakuista, suunnitelmallista, laskelmoitua ja päivänselvää kiusantekoa ja homojen alistamista ja häpäisemistä ideologian varjolla, että se naurattaisi, jollei olisi niin uskomattoman törkeää ja loukkaavaa. Transit aivan pokkana väittävät homomiehille ja lesbonaisille olevansa aidompia ja todellisempia homomiehiä ja lesbonaisia kuin me koskaan. Tätä näkee aivan jatkuvasti mm. heidän forumkeskusteluissaan, kuten Redditissä ja vastaavissa.

Tämä Tiina Tuppurainen on aivan uskomaton idiootti.

Tässä mm. seuraavanlaisia kommentteja:
Then proceeds to use a strap-on.
How gay men feel after saying they just don't find women attractive,
then go date a man who acts feminine and wears skirts and dresses.
Why is there always a feminine one in a gay couple?
And they use a dick-shaped toy to have sex.
Just to use strap-ons and everything!
"I identify as a woman!" I can be "lesbian" now.


Toisaalta myös:
Bro got rejected by a lesbian.
Straight men's obsession with lesbians is creepy.
How men feel when a woman isn't attracted to men.
Tell me you don't know how lesbians work without telling me.

Joko uskotte, etten puhu puppua? Näitä samanlaisia kommentteja ovat kaikki transforumit ja vastaavat täynnä tuhansittain ja taas tuhansittain, loputtomana virtana.

Homoseksuaalisuus = ”genital fixation”.
Straight with extra steps. Mikä helvetin pakkomielle näillä ihmisillä on saada kutsua itseään homoiksi/homomiehiksi? Voiko joku selittää? Mistä tuo obsessio kumpuaa? Miksi heteroseksuaalin pitää väkipakolla taistella itselleen jokin mystinen oikeus saada kutsuta itseään homoksi, mitä hän kaikkien objektiivisen todellisuuden sääntöjen ja lainalaisuuksien mukaan ei ole?

Kaiken tämän päälle transit julkeavat valtamedioissa kitistä mm. "näkymättömäksi tekemisestä". Jos joku olisi 15 vuotta sitten kertonut, millaisia ilmiöitä ja ihmisryhmiä vastaan homojen täytyy 2020-luvulla puolustautua, en olisi kuuna kullanvalkeana uskonut. Olisin pitänyt profetian esittäjää täytenä kylähulluna. Mutta tässä sitä ollaan, ja paljon on sotkua siivottavana. Transliike on tehnyt homoliikkeelle aivan ennennäkemätöntä, pitkälti ihan korjaamatonta vahinkoa tunkemalla väkisin mukaan homoliikkeeseen ja vääntelemällä kaiken mahdollisen siellä ylösalaisin. Ei ihme, että yleinen hyväksyntä on ottanut takapakkia. Nykyinen Pride-liike toimii aktiivisesti homoja vastaan sen sijaan, että edistäisi homojen oikeuksia yhtään millään lailla. Kaiken aktiivisen homojen lyttäämisen jälkeen transit aiheuttavat homoille vielä suurta mainehaittaa, koska aiheesta mitään tietämättömät valtaväestön ihmiset samaistavat meidät kaikki joksikin yhdeksi ja iloiseksi sateenkaarisekopäiden porukaksi, jolla on samat poliittiset tavoitteet ja yhteiskunnalliset pyrkimykset. Toistan, että tilanne on kaikessa irvokkuudessaan niin järjetön, että se naurattaisi, ellei kyse olisi niin helvetin vakavista ja niin moniin vahingollisesti vaikuttavista asioista.

Jotain valoakin tunnelin päässä sentään. On paljon valtaväestön edustajia, jotka ovat tiedostuneet tilanteen vakavuudesta ja nousseet puhumaan sitä vastaan. Näissä on paljon ihan tavallisia heteroseksuaaleja, joilla ei juuri ole kosketuspintaa LGBTQIA-aakkosmafian touhuihin, tai joiden kosketuspinta ns. sateenkaari-ihmisiin on muutama yksittäinen homo tai trans tuttavapiirissään. Sinänsähän heillä ei ole mitään velvoitetta puhua homojen ja naisten oikeuksien puolesta ja vastustaa TQIA+-sekoilua, mutta monet heterot ovat liittoutuneet homojen kanssa vastustamaan homouden (ja heterouden) käsitteellistä häivyttämistä ja naisten ja tyttöjen urheilun ja turvallisten tilojen poistamista transidentifioituvien miesten invaasion vaikutuksesta. Tämä lämmittää allekirjoittaneen mieltä kovastikin. Emme sentään ole aivan yksin, vaikka siltä usein tuntuukin.

Moni teistä on myös varmaan kuullut Gays Against Groomers -järjestöstä, joka on perustettu kesäkuussa 2022 (eli juuri silloisen Priden aikaan). (Huomatkaa, että tuo linkkaamani Wikipedia-artikkeli on transien kirjoittama: "Gays Against Groomers is an American far-right and anti-LGBT organization known for campaigning against gender-affirming care for minors, protesting school curriculum content with LGBT themes, and criticizing Drag Queen Story Hour events. [...] The account is known for posting anti-trans rhetoric and has been compared to Libs of TikTok. Blah blah blah...")

Kimmokkeena GAG-järjestön perustamiselle oli useiden homoseksuaalien havainto siitä, että nykyajan "translapset" ovat enimmäkseen vain sukupuolihämmentyneitä tulevia homoja ja lesboja, joita on alettu transideologian varjolla eheyttää irvokkaiksi transheteroiksi. Me homot siis tunnistamme itsemme näistä lapsista, koska olimme itse aikanaan sukupuolihämmentyneitä lapsia, joista kasvoi terveitä ja täysivaltaisia homoseksuaaleja aikuisia. Koko "translapsi"-ilmiö liittyy laajemmin aiemmin mainittuun homofobian uudelleenbrändäämiseen, se ei nimittäin ole mikään uusi ajatus, että homomiehen on ajateltu olevan heteronainen miehen vartalossa ja lesbonaisen olevan heteromies naisen vartalossa. Tavallaan myös muinainen alkuperäiskansojen two-spirit-ajattelu eli "kaksihenkisyys" perustuu tähän (että ihmisellä olisi ikään kuin kaksi sielua, millä on selitetty homoseksuaalista kiinnostusta). Homous on ajatuksena joillekin ihmisille niin vastenmielinen, että he ovat valmiita aivan mihin tahansa käsitekikkailusta kirurgin veitsellä tehtäviin mutilointeihin, että saataisiin jotenkin tuo kiero luonnonoikku pois päiväjärjestyksestä ja maailmaa saastuttamasta.

Sukupuolisesti epätyypillisten lasten ja nuorten aivopesu transidentiteeteillä ja heidän aktuaalinen transiuttamisensa hormoniblokkereilla, muuntohormonihoidoilla ja leikkauksilla on homojen eheytysterapian uusi muoto. Piste. Sitä te kaikki Pridella marssivat tuette ja juhlistatte, vaikkette itse sitä ehkä tajuakaan. Pitkällä tähtäimellä se on myös laskelmoitua homojen eliminoimista geenipoolista, koska transiutettu lapsi tulee olemaan steriili eli lisääntymiskyvytön aikuinen; hän ei siis voi saada biologista jälkeläistä, koska transiuttaminen tärvelee hänen lisääntymiselimistönsä toimintakyvyttömäksi. Miettikää, miten homoja luonnonoikkuina ja virheinä pitävät eugenistit juhlivat, kun he vihdoin ja viimein löysivät keinon siivota homoseksuaalit pois luonnonjärjestystä pilaamasta pystyen samalla esittämään jaloja hyväntekijöitä, jotka ajavat sorretun vähemmistön ihmisoikeuksia. (Eugenistit uskovat, että homous on geneettistä ja siten eliminoitavissa, kunhan kaikki hinttarit onnistutaan jollain konstilla steriloimaan.)

Loppuun vielä Wrong Bodies -video, joka on kooste transien turahteluista liittyen heidän jumalasuhteeseensa transkokemuksen kontekstissa. Sanoin aikaisemmin, että sukupuolen moninaisuus -ideologia on luonteeltaan uskonnollinen. Miksi ja miten? Katsotaanpa. Tällä videolla kuullaan transien suusta mm. seuraavia henkevyyksiä:

"God blessed my by making me transsexual for the same reason God made wheat but not bread and fruit but not wine, so that humanity might share in the act of creation."
"Life isn't about finding yourself, it's about creating yourself."
"Being transgender isn't a choice, it is a realization, and honestly, somewhat spiritual one."
"Being trans is a beautiful, sacred thing God created."
"My religion? Transgenderism!"
"God is trans. God is gender nonbinary. I believe in the nonbinary God whose pronouns are plural..."
(Yhteisrukous kirkossa.)
"Top surgery was part of God's plan for me."
"God made me in her image, God made me transgender."
"All people, especially trans women, are created in the image of God."
"I would pray to God and be like, give me one day as a woman, let me experience it for one day. And now, look at me."
"I did feel like a mourning for a long time because they felt like someone was dying, and even though some people say you're not, I don't know, the person you project onto me, I need them to die in your brain, in your consciousness, so that I can emerge."

Jos tämä video ei vielä kyllin perinpohjaisesti alleviivaa transideologian uskonnollista ja siten kulttimaista luonnetta, niin en tiedä, mikä sitten. Tuolla kanavalla on useita muita hyviä videoita, kannattaa tsekata.

Ote videon kommenteista:

I said the next step was worship.  First it was acceptance, then it was celebration and now it's sacred. The rest of us are inferior and can only obey the next command.  When the health consequences become unavoidable, they will treat it like stigmata: proof of their divinity.

Sanoin, että seuraava askel olisi palvonta. Ensin se oli hyväksyntää, sitten juhlintaa, ja nyt se on pyhää. Me muut olemme alempiarvoisia ja voimme vain totella seuraavaa komentoa. Kun terveysvaikutukset käyvät väistämättömiksi, he suhtautuvat siihen kuin polttomerkkeihin tai kärsimyshaavoihin: todisteina heidän jumalallisuudestaan.

Että semmoista Pride-juhlintaa. Kiitos, mutta ei kiitos.

Mutta pidemmittä puheitta: Hyvää juhannusta kaikille blogin uusille ja vanhoille lukijoille!

HUOM! Jos blogitekstissä on yli 200 kommenttia, klikkaa kommenttiketjun alalaidasta Lataa lisää..., niin saat kaikki kommentit näkyviin.

Kommenttikenttä on moderoitu: kommentit näkyvät, kun olen tarkistanut ja hyväksynyt ne.

Blogin kommenttikenttä on naisille, LHB-ihmisille, TERFeille ja genderkriittisille turvallinen tila. Täällä saa vapaasti esittää ajatuksiaan, kertoa huolistaan, keskustella muiden kommentoijien kanssa, puhua myös muista kuin tekstin varsinaisesta aiheesta ja jakaa linkkejä yms. relevanttia tietoa. Kaikkia minun näkemyksiäni saa kritisoida, kunhan muistat perustella. Vihapuhetta, tarkoitushakuista provosointia (sealioning), turhanpäiväistä mussutusta ilman perusteluja tai yksityishenkilöiden suoria henkilötietoja sisältäviä kommentteja ei julkaista.

Kymmenen klikatuinta tekstiä