lauantai 10. huhtikuuta 2021

Homofobian ultimaattinen multihuipentuma

Mikään koko intergalaktisessa maailmankaikkeudessa ei ole yhtä homofobista ja homovihamielistä kuin heteroseksuaalit, jotka esittävät olevansa homoja ja lesboja. Tämä on niin törkeää ja häikäilemätöntä identiteettimme, seksuaalisen suuntautumisemme, oikeuksiemme ja koko olevaisuutemme loukkaamista ja niin pöyristyttävää rajojemme rikkomista, että se täyttää jumalanpilkan kriteerit.

En tiedä, tuleeko se tapahtumaan meidän elinaikanamme, mutta toivon että historioitsijat joskus tulevaisuudessa vihdoin selittävät, miten ihmiset yhtäkkiä menivät näin perustavanlaatuisella, karmaisevalla ja diabolisella tavalla AIVAN TÄYSIN SEKAISIN.

(Jos video ei näy, tässä linkki.)


6 kommenttia:

  1. Edes uskonnollinen homofobia ei herätä minussa samanlaista moraalista ja fyysistä vastenmielisyyttä kuin tämä homomiesten kokemuksen systemaattinen vääristäminen ja mitätöinti "inkluusion" ja "edistyksen" nimessä. Homomiehenä haluan kumppaniksi miehen, kokonaisen miesyksilön, en jotain ulkonaista maskuliinisuuden performanssia. En tunne seksuaalista tai romanttista mielenkiintoa synteettisesti muokattuja ja väärennettyjä "sukupuoliominaisuuksia" kohtaan, vaan haluan rakastajaksi ja kumppaniksi miespuolisen henkilön. Jokin tässä teennäisessä, hyperpinnallisessa ajassa sotkee ihmisten ajatusprosessin niin kertakaikkisesti, etteivät he enää tajua sellaisia ihmiselämän syvällisiä perustotuuksia kuin sukupuoli ja seksuaalisuus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ”Jokin tässä teennäisessä, hyperpinnallisessa ajassa sotkee ihmisten ajatusprosessin niin kertakaikkisesti, etteivät he enää tajua sellaisia ihmiselämän syvällisiä perustotuuksia kuin sukupuoli ja seksuaalisuus.”

      Vaikea sanoa. Olen paljon miettinyt tätä asiaa ja yrittänyt ymmärtää, mitä ihmettä näiden ihmisten mielissä liikkuu. Olen aiemmin puhunut täällä blogissa ”tervejärkisistä transsukupuolisista”, jotka ennen sukupuolenkorjaukseen lähtemistään huolellisesti puntaroivat ratkaisuaan ja tiedostavat kaikki ne realiteetit, jotka sukupuolenkorjaus tuo mukanaan: biologinen sukupuoli ei oikeasti muutu miksikään millään määrällä kehonmuokkausta, sukupuolenkorjauksella aikaansaatu ulkoinen lopputulos on pelkkää kosmeettista muokkausta (ja siis pohjimmiltaan täyttä feikkiä), medikaalisella transitiolla on paljon ikäviä sivuvaikutuksia ja sukupuolenkorjaus ei anna ihmiselle mitään veto-oikeutta tehdä elämässään kaikkea mitä haluaa (kuten ihmisten huiputtaminen tai painostaminen suuntautumisensa vastaiseen suhteeseen) ja niin edespäin. Uskon, että monille näille moderneille transsukupuolisille kyse on yksinkertaisesti hurahtamisesta massapsykoosiin muiden ”edistyksellisten” kanssa. Näen tämän transvouhotuksen ihan perimmältään lähinnä ajalle ominaisena muoti-ilmiönä. Medikaalinen transitio nähdään jonain rohkeana ja uhkeana oman identiteetin rajojen venyttämisenä ja kollektiivinen massapsykoosi vain vahventaa tuota ajatusta. Kuvitellaan, että ollaan tässä aidosti jollain edistyksen ja todellisen vapautumisen asialla. Ihminen saa olla juuri sellainen kuin haluaa ilman mitään rajoja, kaikilla tulee olla oikeus täyteen itsemäärittelyyn jne.

      Näiltä ihmisiltä on kuitenkin jäänyt oivaltamatta, että se mitä he pitävät ja johon he lujasti uskovat jonain mahtavana emansipaationa, on itse asiassa vain yhdestä boksista toiseen boksiin siirtymistä. Mitä emansipatorista siinä on, että antaa muokkailla itsestään medikaalisesti uskottavan näköisen jäljitelmän toisesta sukupuolesta, johon sitten voimakkaasti samaistuu ja jota kaiken aikaa raivokkaasti puolustaa henkeen ja vereen? Todellinen sukupuolen moninaisuus ei ole sellaista. Todellinen sukupuolen moninaisuus on sitä, että saat olla juuri sellainen mies tai nainen kuin haluat, eikä sinun tarvitse muuttua. LGB-ihmiset ovat vuosikymmeniä vapaasti ja iloisesti rikkoneet sukupuolistereotypioita yms. ja koettaneet huutaa yhteiskunnalle, että on täysin OK olla sukupuolelleen epätyypillinen mies tai nainen ja rakastaa, ketä haluaa. Transporukka ei hyväksy tätä ajatusta. He eivät halua olla sellaisia kuin ovat. He haluavat tulla kokonaan toiseksi ihmiseksi.

      En usko, että yksikään transihminen syvimmältään OIKEASTI uskoo, että sukupuolesta toiseen on mahdollista vaihtaa. Olen miettinyt, että he ovat yksinkertaisesti niin tottuneita olemaan identiteetissään hyvin jakautuneita, että tuollainen vapautuminen itsessään ja identiteetissään (josta äsken puhuin) ei tule heille edes mieleen. En puhu nyt kaikista transihmisistä, varsinkaan noista joihin viittaan ns. tervejärkisinä, vaan noista päätä pahkaa genderinfernoon hurahtaneista transtrendereistä, kuten nämä partaleidit, jotka nyt kuvittelevat olevansa homomiehiä. Huoh.

      Naisen on mahdotonta olla homomies. Miehen on mahdotonta olla lesbo. Uskomatonta ja makaaberia elää tällaista aikakautta, jolloin a) näin itsestäänselviä asioita pitää jatkuvasti vääntää rautalangasta ja b) että on ylipäänsä ihmisiä, joille on koskaan tullut mikään noin pähkähullu edes mieleen.

      Poista
  2. Löytyy myös toinen Grindr-aiheinen uhriutumisvideo: https://www.youtube.com/watch?v=vLrEtSd3ttE
    Ennen transitiota kannattaisi perehtyä sen vaikutuksiin deittipoolin koossa ja koostumuksessa. Tutkimuksen mukaan vain 12 % valitsisi transkumppanin: "Only 12% of all participants selected “trans woman” and/or “trans man.” https://www.them.us/story/cis-trans-dating

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En katsonut videota kokonaan (alkoi heti verenpaine nousta), mutta pistää silmään tuo ensimmäinen kommentti:

      ”You don’t sit two letters behind me. You don’t sit anywhere. IT’S AN ACRONYM.”

      Näin kuvottavalla tavalla transperseilijät ja gendersekoilijat ovat tehneet koko seksuaalisen suuntautumisen käsitteen täysin olemattomaksi. L, G, B ja T ovat neljä toisistaan täysin erillistä ihmisryhmää. (Minua on tosin aina ärsyttänyt T:n lisääminen LGB:hen, koska seksuaalisella suuntautumisella ja transsukupuolisuudella ei ole mitään tekemistä keskenään. No, eipä T:stä ollut mitään haittaakaan niinä päivinä, kun ihmiset eivät olleet näin helvetin sekaisin.) Yksi ihminen ei voi olla yhtaikaa kaikkia neljää (L, G, B ja T). Tämä LGBTQIA-sekoilu itsemäärittelyineen ja identiteetteineen on vääntänytkin tämän niin, että yksi ihminen voi olla L, G, B, T, Q ja vielä jokin helvetin ”gender” kaikkea yhtaikaa. Tämä ”itsemääritelty identiteettini on validi” -ajatus poistaa täysin ajatuksen myös eri ryhmiin kuuluvista rajoista ja rajoituksista.

      LGBTQIA on nykyajan sekoilevan nuorison hippi-, gootti-, emo-, skeittari-, hoppari-, punk- jne. tyyppinen skitsofreeninen alakulttuuri.

      Poista
  3. "Ennen transitiota kannattaisi perehtyä sen vaikutuksiin deittipoolin koossa ja koostumuksessa. Tutkimuksen mukaan vain 12 % valitsisi transkumppanin"

    Taitaa olla vielä pienempi prosentti joka valitsisi samaa sukupuolta olevan kumppanin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä niin. Minusta on mielenkiintoista, että vaikka transtrenderit vouhottavat ja parkuvat koko ajan suureen ääneen siitä, ettei sukupuolella saa olla mitään merkitystä ja seksuaalinen suuntautuminen on transfobiaa, he silti jatkuvasti skitsoilevat homomiehille ja lesbonaisille (ja toki myös heteroille, kuten #superstraight osoitti), kun emme halua deittailla ja panna heitä. Kun kerran sukupuolella ei ole heille merkitystä, mikseivät he yksinkertaisesti keskity deittailemaan ja paneskelemaan toisiaan? Miksi täytyy vuodesta toiseen räyhätä homoille ja lesboille samasta asiasta, kun ongelmaan on olemassa noin äärimmäisen yksinkertainen ratkaisu?

      Poista

HUOM! Jos blogitekstissä on yli 200 kommenttia, klikkaa kommenttiketjun alalaidasta Lataa lisää..., niin saat kaikki kommentit näkyviin.

Kommenttikenttä on moderoitu: kommentit näkyvät, kun olen tarkistanut ja hyväksynyt ne.

Blogin kommenttikenttä on naisille, LHB-ihmisille, TERFeille ja genderkriittisille turvallinen tila. Täällä saa vapaasti esittää ajatuksiaan, kertoa huolistaan, keskustella muiden kommentoijien kanssa, puhua myös muista kuin tekstin varsinaisesta aiheesta ja jakaa linkkejä yms. relevanttia tietoa. Kaikkia minun näkemyksiäni saa kritisoida, kunhan muistat perustella. Vihapuhetta, tarkoitushakuista provosointia (sealioning), turhanpäiväistä mussutusta ilman perusteluja tai yksityishenkilöiden suoria henkilötietoja sisältäviä kommentteja ei julkaista.

Kymmenen klikatuinta tekstiä