maanantai 14. helmikuuta 2022

Hyvää ystävänpäivää!

Oikein hyvää ystävänpäivää kaikille lukijoille!

Blogissa on käyty jo yli 70 000 kertaa. Ihan huikeaa! Ajattelin blogin aloittaessani, että täytyy ainakin vuoden tai pari räyhätä täällä yksinäni, ennen kuin alkaa tulla lukijoita, mutta teitä onkin siunaantunut ihan valtava joukko. Pus! :)

Joku narisi tuolla edellisen merkintäni kommenteissa, että päivitän "laiskasti". Kenties, mutta minulla on paljon muutakin elämää kuin sukupuoli- ja seksuaalisuusasioiden puiminen (niin paljon kuin kirjoittamisesta ja sekopäiden toilailujen analysoimisesta pidänkin). Käyn kokopäivätöissä ja vapaa-aikana on paljon kaikenlaisia projekteja, joista tämä blogi on vain yksi. Uusi merkintä on minulla nyt tekeillä, käsittelen siinä kuvauksia dysforiasta ja siihen liittyvistä asioista sekä erinäisiä muunsukupuolisten hourailuja sukupuoli- tai sukupuolettomuuskokemuksistaan.

Olen aidosti kiinnostunut siitä, mitä ihmettä varsinkin noiden muunsukupuolisuussekoilijoiden päissä oikein liikkuu (vai liikkuuko mitään). Suurin osa (lue: 99 %) heidän horinoistaan on niin harhaista ja psykoottista settiä, että olen täysin varma monien heistä hallusinoivan ympärivuorokautisesti. Kaikkein naurettavinta on, miten heistä monet korostavat koko ajan sitä, miten sukupuoli on heidän elämässään merkityksetön ja epäolennainen asia ja miten he haluavatkin sen olevan merkityksetön ja epäolennainen, mutta silti he jauhavat asiasta aivan jatkuvasti kaikkialla, missä kulkevat. He lässyttävät kaiken maailman tuubaa sukupuolestaan tai sukupuolettomuudestaan 24/7 jokaisen sometilinsä täyteen ja toistelevat kaikki samankaltaisia mantroja kuorossa kuin papukaijat. Siellä, missä muususekoilijat ovat vaeltaneet, ei paljon ruoho kasva.

Muistutan muuten, että niitä vieraskyniä saa edelleen kirjoittaa ja lähettää minulle. Ja ei, kyse ei ole siitä, että minulta olisivat aiheet ja sanottava lopussa, mutta blogissani käy päivittäin varsin paljon jengiä, joten täällä saa sanomisilleen helposti näkyvyyttä. Toki myös kannustan siihen, että ihmiset pistävät pystyyn ihan omia blogejaan. Tykkään lukea kaikenlaisia blogeja, vaikka olen hieman laiskahko kommentoimaan niihin.

Nyt vedän vähän suklaata huiviin ja iloitsen siitä, miten paljon ihania ihmisiä elämässäni on. :)

82 kommenttia:

  1. Toi muunsukupuolisuushan on käsittääkseni kytköksissä autismiin. Moni muusuksi identifioituva on siis kirjolla.

    Itselläkin on rutkasti autistisia piirteitä ja ois myös kaikki syyt ja edellytykset identifioitua muusuksi. En tiedä mistä johtuu, etten oo lähtenyt tähän paskaan mukaan. Koko konsepti tuntuu täysin tekaistulta ja teennäiseltä, aivan kuin jengillä ois joku pakonomainen tarve saada olla jotain spesiaalia ja napsia samalla uhripisteitä, ne kun on tänä päivänä kovaa valuuttaa.

    Kiitos muuten tästä blogista. Tää yhteiskunta jossa me eletään on lähestulkoon dystooppinen ja sun ansiosta tuntuu, etten oo ihan täysin yksin näiden ajatusten kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen lukenut tuosta, että huomattavan suuri osa trans- tai muusuidentifioituvista tapauksista (varsinkin lapsista ja nuorista) on autisminkirjolla. On aika käsittämätöntä, ettei tätäkään asiaa tajuta ottaa kyllin vakavasti ja haeskella syy-seuraussuhteita. Transaktivistien perseilyn ja poliittisen möykkäämisen takia pelkkä asian tutkiminenkin on tehty hankalaksi. Tosin pikkulinnut ovat viserrelleet, että kaikessa hiljaisuudessa kyllä tehdään sellaistakin tutkimusta, joka julki tullessaan saattaa transaktivistit aika kyseenalaiseen valoon. Mutta ei siitä sen enempää toistaiseksi.

      Muusuksi "identifioituminen" ei tarkoita yhtään mitään. Mitään "muita sukupuolia" ei ole olemassa. Se on pelkkä tällä hetkellä muodikas poliittinen lumihiutaleidentiteetti, jolle ovat alusta saakka nauraneet naurismaan aidanseipäätkin.

      Minua huvittaa seurata, kun muusut täysin vakavin naamoin selittelevät kaikkea sellaista shittiä, että heidät oli jossain tilanteessa "väärinsukupuolitettu naiseksi", miten he "eivät halua korostaa nais-miestyypillisiä asioita kehossaan", miten "sukupuolikokemus on sisäinen kokemus, jota ilmaistaan mm. elein, vaatteilla ja katsomalla videoita, joihin samaistua", mikä sitten "helpottaa heidän päivittäistä dysforiaansa, joka aiheuttaa heille jatkuvaa kuvotusta" yms. Samalla he jatkuvasti toitottavat, miten kapeakatseisten cissujen pitäisi "vain kuunnella muunsukupuolisia ja ottaa opikseen". Voi hyvänen aika, oikeasti. Kukaan ei enää aikoihin ole voinut sulkea korviaan heidän hourailuiltaan, koska noita muususekoilijoita on pilvin pimein joka helvetin paikassa sinisine hiusväreineen ja pronomineineen. Olen aidosti ihmeissäni, miten kukaan voi ottaa heidän horinoitaan vakavasti ja ylipäätään jaksaa kuunnella heidän juttujaan.

      Et ole yksin ajatustesi kanssa. Suuri osa ihmisistä ei edes tiedä, mitä kaikkea on meneillään. Siksi meidän pitää jakaa tietoa heille. Meillä on paljon hiljaista yleisöä. Minä en pidä tätä blogia sen takia, että olettaisin saavani ketään transsekoilijaa ajattelemaan asiaa omasta näkökulmastani (heistä suurinta osaa ei ole enää mitenkään mahdollista pelastaa). Kirjoitan nimenomaan jakaakseni tietoa heille, jotka eivät tiedä näistä LGBTQIA-asioista muuta kuin sen glitterisen ja lippuliehuvan julkisivun. Haluan osoittaa, että ns. vanhan koulukunnan LGB-ihmiset eivät TODELLAKAAN ole transien ja muusujen (aktivistien) kanssa samoilla linjoilla heidän poliittisissa pyrkimyksissään, vaikka kyseiset kusipäät ovatkin invasoineet koko poliittisen LGB(T)-scenen ja Priden jne. ja valjastaneet ne omiin, kyseenalaisiin tarkoituksiinsa.

      Poista
    2. Toi väärinsukupuolittaminen on jo käsitteenä niin absurdi, että se jättää mut ihan oikeesti tyystin sanattomaksi ja tuntuu, kuin sielukin tyhjenisi samalla :D Ei vaan pysty ymmärtämään. Tästä ei oo pitkä aika, kun Naistenhuoneella joku veti kilarit tultuaan juurikin väärinsukupuolitetuksi muiden keskustelijoiden taholta, ja kyseessä oli kuitenkin kaikilla tavoin niin feminiininen naisihminen kuin olla ja voi.

      Nää ihmisethän on ihan täysin harhaisia ja mun on vaikea käsittää, miten me ollaan yhteiskuntana alunperinkään päädytty tähän pisteeseen, missä me ylistetään näitä harhoja, kannustetaan niihin ja säädetään lakeja ja yhteisösääntöjä sellaisiksi, että harhaiset on tyytyväisiä. Mieti, jos kristityt tai muslimit vaatis jotain tällaista, tai mieti kun maailman pitäis mukautua esim. jonkun persoonallisuushäiriöryhmän tahdon mukaiseksi. Mielenkiintoista on sekin, miksi sama itseidentifioituminen ei päde iän tai etnisyyden kohdalla.

      Poista
    3. Mun mielestä väärinsukupuolittamisesta on täysin turha valittaa, jos et edes yritä näyttää kohdesukupuolelta.

      Poista
    4. Se vaan, kun muunsukupuolinen voi näyttää miltä tahansa, niin eihän heillä oo mitään velvollisuutta pyrkiä näyttämään yhtään miltään. Toki muilla on tästä huolimatta velvollisuus validoida näitä identiteettejä ilman kyseenalaistamisen häivääkään :D

      Poista
    5. "tätäkään asiaa tajuta ottaa kyllin vakavasti ja haeskella syy-seuraussuhteita"

      Ai millä lailla se pitäisi ottaa vakavammin?

      Kuulostat siltä kuin transit olisi korrelaatiota jotenkin kiistämässä. Kyllähän kaikki on siitä perillä ja, jos on ollenkaan missään vertaistuki- tai LGBT-hommissa olleet, tuntee monta autisminkirjolaista tai - piirteistä transia ellei ole sellaisia itse.

      Ja kuka muka vastustaa asian tutkimista tarkemmin? Korrelaation olemassaolohan näyttäis viittaavaan siihen, että myös transsukupuolisuudella on neurologinen alkuperä.

      Poista
    6. Ei sitä tutkimusta mitenkään hiljaisuudessa tehdä, artikkeleita löytyy tuhansia ja suomalaisessakin lääketieteellisessä kirjallisuudessa ilmiöstä on puhuttu.

      https://scholar.google.fi/scholar?q=gender+dysphoria+and+autism&hl=fi&as_sdt=0&as_vis=1&oi=scholart

      Poista
    7. Ongelma on siinä, että autismi voi aiheuttaa sukupuoliristiriitaa, johon transitio ei todellakaan ole oikea ja ensisijainen ratkaisu. Jokunen aika sitten transit olivat raivoissaan, koska heistä autisminkirjolla olevien transitiohalujen taustaa ei saisi tutkia. Transjärjestön mielestä autistit pitäisi tuupata samantien transjunaan.
      Autismi-lehdestä:
      Autismikirjon häiriö ja sukupuolikokemus
      "Seksuaalisen kehityksen haasteita on hyvä käsitellä neuropsykiatrisen seksuaaliterapeutin vastaanotolla riippumatta sukupuolen kokemuksesta. Seksuaalisuuden käsittely on tärkeää, koska oman seksuaalisuuden, kehosuhteen, läheisyyden ja vastavuoroisuuden hahmottamisessa voi olla isoja haasteita. Kehodysforia liittyy moninaisiin tekijöihin tavassa hahmottaa omaa kehoa ja sen toimintoja, eikä se aina liity transsukupuolisuuteen."
      https://www.autismiliitto.fi/liitto/autismi-lehden_sivuilta/tutkimukset_ja_kuntoutus/autismikirjon_hairio_ja_sukupuolikokemus.3748.news
      Trasekin aktivistien (oikeasti: transtaiteilija kyseenalaistaa lääkärit ja tutkijat!) vastine:
      https://www.autismiliitto.fi/liitto/autismi-lehden_sivuilta/tutkimukset_ja_kuntoutus/trasek_ry_n_vastine_sukupuolivahemmistoihin_kuuluvien_autismikirjolaisten_aanet_ovat_arvokkaita.3762.news?3254_o=10

      Poista
    8. "Ai millä lailla se pitäisi ottaa vakavammin?"

      No esim. sillä lailla, ettei lähdettäisi lasten ja nuorten ensimmäisestä sukupuolisen hämmennyksen signaalista sokeasti tukemaan ja tsemppaamaan sitä kokemusta ja pönkittämään transidentiteettiä. Syyt sukupuolidysforian (ja kehodysforian) puhkeamiselle ovat ihan äärimmäisen monimutkainen vyyhti, eikä niitä vielä tunneta niin hyvin, että tuosta mainitsemastasi neurobiologisesta alkuperästä(kään) voitaisiin esittää muita kuin jotain hataria hypoteeseja. Myönnän, etten ole toistaiseksi kovin syväluotaavasti perehtynyt aihetta käsitteleviin tutkimuksiin, mutta lähtökohdan tässä koko sukupuoliasiassa pitäisi olla se, että ensisijaisesti yritämme auttaa ihmisiä hyväksymään itsensä ja kehonsa emmekä kannusta elinikäisen medikalisaation tielle. Jos transidentiteetti olisi nykytiedon valossa aina ja poikkeuksetta staattinen ja elinikäinen, meillä ei olisi ainoatakaan detransitioitutta henkilöä (kannattaa muuten tsekata YouTubesta hiljattain detransitioitunut Cluniac, ihan hemmetin älykäs tyyppi ja perehtynyt hyvin laajasti transasioihin).

      Meidän pitää vähintäänkin miettiä vakavasti ja perusteellisesti sitä, miksi yhtäkkiä muutaman vuoden aikana homoseksuaaliset ja/tai neurokirjon lapset ja nuoret kokevat olevansa "väärissä kehoissa", trans tai muunsukupuolinen tai mitä ikinä ja ovat yliedustettuina itsensä transiksi/muusuksi kokevien nuorten joukossa. Se ei voi olla silkkaa sattumaa.

      Poista
    9. "Ei sitä tutkimusta mitenkään hiljaisuudessa tehdä, artikkeleita löytyy tuhansia ja suomalaisessakin lääketieteellisessä kirjallisuudessa ilmiöstä on puhuttu."

      Joo, Suomessa esim. Riittakerttu Kaltiala tekee aiheesta myös kriittistä tutkimusta. Tarkoitin nyt sellaisia tutkimuksia, jotka asettavat nimenomaan aktivistit valheellisine ja tekaistuine väitteineen kyseenalaiseen valoon.

      Poista
    10. Tämä transidentifioituneen autistisen lapsen äidin tarina pöyristytti transpiireissä:
      Tyttöni oli hetken poika
      "Ystävät olivat alkaneet meikata ja puhua pojista, ja muuta teini-ikään kuuluvaa, eikä hän ymmärtänyt siitä mitään. Hän koki olevansa outo ja erilainen, ja hänen kehonsa muuttuminen ahdisti häntä. Hän ei kyennyt hyväksymään murrosiän muutoksia kehossaan, vaan tunsi vahvaa vierautta kehoaan kohtaan. Hän oli löytänyt uuden ystäväporukan netistä ja somesta, muita samassa tilanteessa olevia nuoria, jotka kaikki pohtivat samaa: sukupuoli-identiteettiään ja kehoahdistustaan – he olivat löytäneet poikana olemisesta merkityksen elämänvaiheelleen ja ahdistukselleen."
      "Ajan kuluessa lapseni puberteetti eteni ja hän alkoi myös pohtia asioita avoimemmin ja kypsemmin. Keskustelimme yhdessä mm. sukupuolirooleista. Hän työsti identiteettiään myös terapiassa. Kaiken kaikkiaan tyttäreni koki olevansa poika noin parin vuoden ajan, kunnes hän eräänä päivänä ilmoitti, että pojan kutsumanimi jää pois. Koska hän on taas tyttö. Hän on sanonut, että transidentiteetti oli hänelle kuin vankila, kunnes kalterit katosivat ja hän ymmärsi olevansa omanlaisensa tyttö."
      https://www.autismiliitto.fi/liitto/autismi-lehden_sivuilta/tarinat/tyttoni_oli_hetken_poika.3750.news

      Poista
    11. "Jokunen aika sitten transit olivat raivoissaan, koska heistä autisminkirjolla olevien transitiohalujen taustaa ei saisi tutkia. Transjärjestön mielestä autistit pitäisi tuupata samantien transjunaan."

      Transaktivistit haluavat kaikessa aina vain rusinat pullasta, myös (ja ehkä ennen kaikkea) tutkimuksenteossa. Kaikki, mikä ei suoraan tue heidän agendojaan, on vain fobiaa ja transihmisten oikeuksien ja olemassaolon kieltämistä jne.

      Transaktivistit eivät lyhytnäköisyydessään tajua, että mitä perusteellisemman käsityksen ja laajemman kokonaiskuvan me saamme tästä ilmiöstä, sitä enemmän se heitäkin loppupeleissä hyödyttää (koska siten todennäköisemmin vältämme väärät diagnoosit ja saamme ihmisille juuri oikeanlaista hoitoa, josta he aidosti hyötyvät).

      Transaktivisteille on siksi niin elintärkeää saada mahdollisimman monta lasta ja nuorta mahdollisimman aikaisin tuupattua transjunaan, koska se legitimoi heidän väitteitään siitä, ettei transkokemukseen ole eikä voi olla olemassa minkäänlaista muuta lähestymistapaa ja hoitoa kuin affirmointi ja kehonmuokkaushoidot. Ei transaktivisteja oikeasti kiinnosta tippaakaan lasten ja nuorten hyvinvointi tai mahdolliset myöhemmät katumiset ja sen tajuaminen, että transhoidot ovat tehneet heidät steriileiksi jne. Heille "translapset" ja "transnuoret" (ynnä kaiken maailman muusuidentiteetit) ovat vain eräänlainen heidän oman identiteettinsä validoimisen ulkoinen manifestaatio.

      Poista
    12. Sitten on näitä transliikkeen saappaannuolijoita, hyödyllisiä idiootteja, jotka jakavat todella vaarallista misinformaatiota:
      "Jarrutushoidot parantavat tutkitusta sukupuoliristiriitaa kokevien nuorten hyvinvointia. On nurinkurista, jos niitä saa varhaisin alkavan puberteetin estämiseen nuoren hyvinvoinnin nimissä, mutta ei muuten."
      https://twitter.com/jpjmarti/status/1493597266808029187
      Todella vastuutonta, kun blokkereiden on todettu aiheuttavan osteoporoosia, steriliteetin muuntohormonien kanssa, kognitiivisia ongelmia, pojilla mikropeniksen ja muita henkisen ja fyysisen kehityksen häiriöitä. Mutta transaktivistit ja translasten vanhemmat eivät anna moisten häiritä, kunhan saadaan esteettisesti paremmin läpimenevä transitio.
      Viimeisin tutkimustieto osoittaa, että blokkerit, tai edes aikuisten transitio, eivät kohenna transidentifioituvien mielenterveyttä.

      Poista
    13. "Koska hän on taas tyttö. Hän on sanonut, että transidentiteetti oli hänelle kuin vankila, kunnes kalterit katosivat ja hän ymmärsi olevansa omanlaisensa tyttö."
      Tämä on aikalailla mitä minullekkin tapahtui. Omassa transpiirissäni lähes kaikilla oli joku autismidiagnoosi tms.

      Poista
    14. "Tarkoitin nyt sellaisia tutkimuksia, jotka asettavat nimenomaan aktivistit valheellisine ja tekaistuine väitteineen kyseenalaiseen valoon."

      Haluat tutkimuksia joissa on sinulle itsellesi ideologisesti mieluinen johtopäätös? Tiede ei toimi niin.

      Poista
    15. Minulle ”ideologisesti mieluinen” johtopäätös? O_o Mitä tuo edes tarkoittaa? Minulla ei ole tässä koko asiassa vähäisintäkään ideologista motiivia. Toisekseen, puhuin pikkulintujen visertelystä liittyen näihin tutkimuksiin. Niiden (tuleva) mahdollinen olemassaolo ja niiden johtopäätökset eivät ole mitenkään kiinni minun haluistani tai haluttomuuksistani.

      Poista
  2. Hyvää ystävänpäivää sinullekkin Laventeli!

    VastaaPoista
  3. Hyvää ystävänpäivää sinullekkin Laventeli!
    Ps. Big Brotherissa oli v. 2019 Kevin-niminen muusutapaus, jos haluat tutustua. Biologinen mies siis.

    VastaaPoista
  4. Muistan tuon Kevinin, joskaan en ole koskaan seurannut Big Brotheria (eikä kiinnosta). Jonkin lööppijutun taisin aiheesta ohimennen lukaista. Sinne taloonhan yritetään saada aina mahdollisimman monenkirjava joukko jengiä, jotta saataisiin mahdollisimman paljon mehevää draamaa hierottua.

    (En ole ikinä ymmärtänyt, miten ihmisiä jaksavat kiinnostaa sellaiset ohjelmat kuin Temptation Island ja Big Brother yms. Noh, kullakin huvinsa. Itse luen mieluummin hyvää kirjallisuutta ja katson dokumentteja kaikenlaisista aiheista.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan mahtavaa! Siis tuo että tykkäät lukea. Kunnon kirjan lukeminen (ihan painotuotteen) tekisi itsellenikin todella hyvää kaiken ruudun tuijottamisen vastapainoksi. Telkkaria en ole omistanut yli kymmeneen vuoteen, eikä ole paljon tietoa mitä sieltä kulloinkin tulee. Mutta ilmeisesti edelleen tai jopa enenevässä määrin aivotonta roskaa. Olen kyllä saanut onneksi lueskeltuakin viime aikoina, se rauhoittaa kun sille löytää aikaa. Olen ostanutkin nyt korona-aikana muutamia. Jos haluat vinkata jostain viime aikoina lukemastasi erityisen hyvästä kirjasta, niin voin ottaa onkeen. (Tykkään Stephen Kingistä ja dekkareista, joissa on inhimillistä sympaattisuutta.) Ja hyvää ystävänpäivää, vähän myöhässä. Blogisi on timanttia tänä sekopäisyyden aikana.

      Poista
    2. Olet oikeassa, että lukeminen rauhoittaa. Kunpa sille vain olisi aikaa enemmän...

      En kauheasti lue dekkareita, mutta pidän kyllä mm. kauhukirjallisuudesta. Luin jokin aika sitten Ira Levinin teoksen Rosemary's Baby, josta on tehty elokuvakin 60-luvulla. Se oli kirjana todella hyvä, joten suosittelen. Kirjassa kerrotaan ja kuvataan paljon sellaista, mitä elokuvassa ei ole.

      Poista
    3. Kiitos vinkistä. Kauhua on ainakin minun helpompi lukea kuin katsoa elokuvina. Luin joku aika sitten "Uhrilampaat". Rankka oli kirjanakin.

      Poista
    4. Täytyypä muuten lukea tuo, samoin Hannibal ja Punainen lohikäärme. Olen nähnyt kaikki elokuvat (Uhrilampaat moneen kertaan), mutten lukenut kirjoja.

      Poista
  5. Naarasmuusun pronominimelttari:
    https://twitter.com/libsoftiktok/status/1492925757898702848
    Mielenterveys ei ole kovin vahvoissa kantimissa, jos oikeinsukupuolittaminen tuhoaa koko olemassaolon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinainen työyhteisön ilopilleri! Ei ollenkaan manipuloivaa käytöstä tai mitään. Varmasti hänen työtoverinsa aina kirkuvat riemusta havaitessaan olevansa yhteisessä työvuorossa tämän hyvän mielen hengettheyren kanssa.

      Olen muuten kuullut sellaista, miten jotkut transit ja muusut ovat valitelleet, että heidän on vaikeaa työllistyä. Syynä tähän on siis (*rumpujen pärinää*) yhteiskunnan transfobia. Kuka helvetti haluaisi palkata firmaansa ihmisen, joka käyttää puolet työajasta omista neurooseistaan parkumiseen ja joka pahimmassa tapauksessa haastaa koko lafkan oikeuteen väärän pronominin käytöstä? Konkurssi hintana myynsykypyölisen lymihiytäleen rekrytoimisesta on hieman liian kallis useimmille maksaa.

      On ylipäänsä hullunkurista, miten ihmiset ensin käyttäytyvät niin vastenmielisellä, itsekeskeisellä ja epämiellyttävällä tavalla kuin suinkin vain pystyvät ja sitten ihmettelevät, kun kukaan ei tykkää heistä.

      Poista
  6. "Käyn kokopäivätöissä ja vapaa-aikana on paljon kaikenlaisia projekteja, joista tämä blogi on vain yksi."

    Ei, kyllä kyse on siitä, että transaktivistit on painostaneet sinua rajoittamaan kirjoittelua. Tai sitten toivot itse, ettei asiasta synny keskustelua, jotta aktivistien tavoitteet menee kaikessa hiljaisuudessa läpi.

    Nämähän ne on kerrottu blogisi kommenteissakin syyksi siihen, ettei joka paikassa joka päivä vastusteta transihmisten aseman parantamista. Kai niitä voi sinuunkin soveltaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä itse asiassa jopa suorastaan lähestulkoon toivon, että nuo transporukan tavoitteet menisivät läpi. Se on ainoa keino saada heidät itsensä ja heidän hännystelijänsä ja tsemppaajansa ymmärtämään, miten TÄYDELLISEN TOIMIMATON ja MAHDOTON heidän tavoittelemansa yhteiskuntajärjestys on.

      Minua on muuten yllättävän vähän, jos ollenkaan, painostettu lopettamaan kirjoittelua. Olen kyllä nähnyt minua ja blogiani sanottavan netissä transfobiseksi (mm. Transparentti-blogin pitäjä on linkannut blogiini saatetekstillä sisältövaroitus: transfobia), mutta muutoin vastustusta tai kritiikkiä on tullut suorastaan kummallisen vähän. Luultavasti transaktivistit, muususekoilijat ja queerfeministit suurimmaksi osaksi välttelevät tämänkaltaista kriittistä sisältöä kuin ruttoa, koska siinä piilee aina se vaara, että heidän suurella vaivalla ylläpitämäänsä harhaiseen maailmankuvaan saattaisi tulla säröjä. Pää pensaassa on turvallisempaa ja riskittömämpää, omassa tutussa pierunhajussa.

      Poista
    2. "vastusteta transihmisten aseman parantamista"
      Kertoisitko meille, millä tavoin transihmisten asema paranee:
      a) päästämällä pervopertit itsemääritellen naisten tiloihin
      b) päästämällä keskinkertaiset miesurheilijat naisten sarjoihin
      c) painostamalla homoseksuaaleja seksiin transidentifioituvien heteroiden kanssa
      d) transiuttamalla homoseksuaaliset lapset ja nuoret transheteroiksi
      e) transiuttamalla neurokirjon tytöt?
      Mitä tavoitteita nuo toimenne palvelevat? Ketään ei juurikaan kiinnosta aikuisten kehodysforisten transitiohommat. Tehkää itsellenne mitä lystäätte. Mutta nyt vaatimuksenne polkevat muiden oikeuksia ja turvallisuutta.

      Poista
    3. "Mitä tavoitteita nuo toimenne palvelevat?"

      *sirkkojen siritystä*

      Poista
  7. "että nuo transporukan tavoitteet menisivät läpi"

    Monessa maassa ovat menneet eikä mitään sen ihmeempää ole tapahtunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no, mitä "sen ihmeempää" siinä nyt on, että miehet raiskaavat naisia naisten vankiloissa jne. Who cares?

      Poista
    2. No onko siitä seurannut että kaikki on alkaneet pitää lakimuutoksia täydellisen toimimattomina ja mahdottomina? Ei, uudistuksissa on pitäydytty, vankiloiden turvallisuutta pyritään parantamaan muuten.

      Poista
    3. "uudistuksissa on pitäydytty"
      Eli sinua ei kiinnosta raiskattujen ja pahoinpideltyjen naisvankien asema, kunhan pervopertit pääsevät toteuttamaan itseään. Empatian puutteesi on huolestuttavalla tasolla. Aika moni transnaisvanki on palannut miehen elämään naistenosastolla suoritetun vankeustuomion jälkeen. Miksi miehen pitäisi päästä naisvankilaan omalla ilmoituksella?

      Poista
    4. "Eli sinua ei kiinnosta"

      Älä nyt möykkää. En ottanut kantaa puolesta tai vastaan.

      Ainoa mitä kommentoin oli tuo Veikkosen visio, että lain tullessa voimaan kaikki sitä kannattaneet kääntäisi kelkkansa ja olisi että oh noes, tulipa säädettyä kehno laki. Sellaista ei ole tapahtunut missään eikä tule tapahtumaan täälläkään.

      Poista
  8. "Sellaista ei ole tapahtunut missään eikä tule tapahtumaan täälläkään."

    Ei kukaan ole väittänyt, että yhtäkkiä vain taivas romahtaa niskaamme. Kyse on siitä, mitä nämä lakimuutokset pidemmällä tähtäimellä ja aikavälillä tuovat mukanaan (ja ovat jo tuoneet mukanaan).

    Jos mies on nainen, ei voi olla naisten oikeuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä luulet: aletaanko lakeja sitten kumota? Vai luuletko että seurauksia ei kuitenkaan pidetä riittävän merkittävinä?

      Poista
    2. Vasemmistonaiset ovat Tukholma-syndroomassaan nimenneet naisten oikeudet pillufeminismiksi ja itsenä ei-miehiksi. Opetusministeri ja sisäministeri ottivat kantaa transhoitosuositukseen, vaikka se ei kuulu heidän toimialaansa. Intersektionaalisuuskultti on laajalle levinnyt aivot mädättävä kuppa, jonka seurauksia korjaillaan pitkään.
      Tulevaisuuden tutkijoilla onkin työnsarkaa selvitellessä, että kuinka niin pieni ja sekopäinen porukka kuin transaktivistit, saavat koko yhteiskunnan heittämään volttia edessään ja nielemään tiededenialistiset sönkötykset lihapukua etsivistä sukupuolisieluista.
      Milloin naisten oikeuksia, turvallisuutta ja oikeutta yksityisyyteen on pidetty arvossa? Nythän ne uhrataan siksi, että promille transeja saisi henkilöpaperit pari kuukautta aikaisemmin. Mekkoon pukeutuvat heteromiehet määrittelevät nykyään naiseuden ja homoseksuaalisuuden. Transidentifioituvista pervoperteistä ja opportunisteista ei tietenkään ole mitään ongelmaa, koska heidän tekosensa rekisteröidään itsemääritellen naisten tekemiksi, kuten UK:ssa, jossa naisten lapsiin kohdistuvat seksirikokset moninkertaistuivat. Norjassakin naisten tekemien raiskausten määrä kasvoi 300 prosenttia itsemäärittelyn alettua. Varmaankin sattumaa.

      Poista
    3. Pitäisikö vasemmistonaisten tai muiden transmyönteisten poliittisten toimijoiden mielipiteen- ja sananvapautta sitten jotenkin rajoittaa?

      Lakiuudistuksen hyöty transihmisille on kiistaton mutta ei tosiaan mitenkään valtava. Varmaan taustalla on enemmän lääketieteen kanta: lääkärithän (mukaanlukien nuorten hoitamiseen kriittisesti suhtautuva Kaltiala-Heino) ovat tuoneet esille, ettei ole lääkärien asia määrittää mikä kenenkin juridisen sukupuolen pitäisi olla.

      Poista
    4. "Pitäisikö vasemmistonaisten tai muiden transmyönteisten poliittisten toimijoiden mielipiteen- ja sananvapautta sitten jotenkin rajoittaa?"
      Heitä pitäisi voida haastaa ja kritisoida vaarallisista ja virheellisistä ideologiaan pohjautuvista epätieteellisistä uskomuksista, joiden perusteella laaditaan lakeja, vaaditaan yhteiskunnallisia muutoksia ja laaditaan hoitokäytäntöjä. Media keskittyy totuuden ja moniäänisyyden puolustamisen sijaan kritiikittömänä transpropagandan äänitorvena toimimiseen. Eihän rokotekriittisiä foliohattujakaan päästetä valtamediassa ääneen, mutta genderhuttua voi turautella vapaasti kenenkään kyseenalaistamatta. "Sukupuoli on himmeli. Olen biologisesti muunsukupuolinen." "Koska intersukupuoliset, etanat, merihevoset ja vuokkokalat."
      Ketä aitoa kehodysforista transihmistä oikeasti auttaa papereiden vaihto ilman transitiota? Eikö kannattaisi ennemmin keskittyä transhoitojen nopeuttamiseen siirtämällä muusuttimet ja pornoistunutta naiskuvaa kipuilevat teinitytöt mielenterveyspalveluiden piiriin transpoleja tukkimasta.
      Transien itsemäärittelystä mahdollisesti saama hyöty ei ole niin suuri, että sen varjolla pitäisi murskata naisten ja tyttöjen oikeudet, turvallisuus ja oikeus yksityisyyteen naiserityisissä tiloissa. Naisilla on oikeus määritelmäänsä, järjestäytymiseen ja omiin tiloihinsa ilman mieskehoisten läsnäoloa.
      Juridisen sukupuolen tulisi heijastella todellisuutta, eikä toimia genderspeshulin genderfeelsien validointiautomaattina. Juridisen sukupuolen vaihdoksen tulisi olla mahdollista ainoastaan transition siinä vaiheessa, kun trans jossain määrin muistuttaa kohdesukupuoltaan. Muu on vaarallista pelleilyä naisten oikeuksien ja turvallisuuden kustannuksella.

      Poista
    5. "Mitä luulet: aletaanko lakeja sitten kumota? Vai luuletko että seurauksia ei kuitenkaan pidetä riittävän merkittävinä?"

      Luultavasti aletaan viimeistään siinä kohtaa, kun ihmiset vihdoin ja viimein kunnolla tajuavat, millä tavalla transaktivistit ovat huijanneet, kusettaneet, sumuttaneet, valehdelleet ja yhteiskuntaa manipuloineet. Miehestä kun nyt vaan kerta kaikkiaan ei voi yhtään millään keinolla tulla naista, vaikka kuinka myötämielisesti ja mukautuvaisesti tanssisimme transien kanssa.

      Meidän on pakko vetää raja johonkin. Jos emme vedä sitä biologiseen sukupuoleen, emme voi vetää sitä sen jälkeen yhtään mihinkään. Juuri sen takia tämä tilanne on nyt niin tulehtunut ja sekava. Biologisen sukupuolen perusteella rajatut tilat eivät ole olemassa transien kiusaksi vaan naisten ja tyttöjen suojelemiseksi väkivaltaisilta ja pervoilta miehiltä. Joka ikinen transidentifioituva mies, jolla on enemmän kuin kaksi aivosolua, ymmärtää tämän.

      En käsitä, miten näin yksinkertainen asia voi olla näin mahdottoman vaikea.

      En käsitä sitäkään, miksi transit niin määrätietoisesti yrittävät murentaa naisten ja tyttöjen tilat sen sijaan, että kampanjoisivat kolmansien tilojen puolesta tai miettisivät sitä, miten saisimme miesten tiloista sellaisia, ettei transnaisten tarvitsisi pelätä mennä niihin. Huomattavan monelle transille tuntuu olevan aivan ylitsepääsemättömän vaikeaa sisäistää, ettei kaikki yhteiskunnassa voi pyöriä pelkästään heidän tarpeidensa, mielihalujensa ja erikoisidentiteettiensä ympärillä. Me voimme hyväksyä transidentifioituvat ihmiset, välittää heistä, kunnioittaa ja suojella heitä ilman että suostumme koko ajan kaikkiin heidän vaatimuksiinsa yrittämättäkään muodostaa kaikkia osapuolia tyydyttäviä (ja suojaavia) ratkaisuja.

      Poista
    6. "Mekkoon pukeutuvat heteromiehet määrittelevät nykyään naiseuden ja homoseksuaalisuuden."

      Juuri näin.

      James Shupe, Amerikan ensimmäinen juridisesti ei-binäärinen ihminen (sittemmin biologisen sukupuolensa hyväksynyt ja "detransitioitunut"), kirjoitti näistä transsodista näin:

      "While autogynephilia was my motivation to become a woman, gender stereotypes were my means of implementation. I believed wearing a long wig, dresses, heels, and makeup would make me a woman.

      Feminists begged to differ on that. They rejected me for conforming to female stereotypes. But as a new member of the transgender community, I beat up on them too. The women who become men don’t fight the transgender community’s wars. The men in dresses do."


      Kannattaa lukea artikkeli:
      https://www.dailysignal.com/2019/03/10/i-was-americas-first-non-binary-person-it-was-all-a-sham/

      Poista
    7. "Lakiuudistuksen hyöty transihmisille on kiistaton mutta ei tosiaan mitenkään valtava."

      Lakiuudistuksen hyöty transaktivisteille on se, että he saavat siitä uuden (ja voimakkaan) lyömäaseen kehonmuokkaushoitoihin pääsyn, hoitojen nopeuttamisen ja niille asetettujen ikärajojen alentamisen vaatimiseksi.

      Transaktivistit toimivat siinä mielessä strategisesti ovelasti, etteivät he vaadi kaikkia haluamiaan muutoksia kertarysäyksellä (koska heidän vaatimuksensa ovat koko laajuudessaan niin absurdi vyyhti, etteivät ne ikinä voisikaan mennä kertarysäyksellä vaadittuina läpi). Tästä syystä he ovat pilkkoneet tavoitteensa pienempiin osiin ja pelaavat pitkitettyä väsytystaistelua. Jokaisen lakimuutosvaatimuksen kohdalla he perustelevat pyyntöjään samoilla mantroilla ihmisoikeuksista ja transihmisten hyvinvoinnista ja siitä, miten mikään ei oikeasti muutu miksikään, maailma vaan on taas hitusen parempi paikka transihmisille elää jne. Kun tietty tavoite on vihdoin saavutettu, aletaan vaatia seuraavia, aina vain laajempia uudistuksia. Lopullisessa tähtäimessä on hoitoihin pääsy aina vain nuorempana ja harras toive siitä, että lopulta "transihmisyys" olisi yhteiskunnassa niin normalisoitunut ilmiö, ettei kukaan enää koskaan tekisi cissun ja transin välille missään tilanteessa minkäänlaista eroa.

      Sitä nyt vaan ei tule ikinä tapahtumaan. Sori siitä.

      Poista
    8. "miten saisimme miesten tiloista sellaisia, ettei transnaisten tarvitsisi pelätä mennä niihin"

      No miten? Transnaiset käyttää miesten tiloja yhtä mielellään kuin muutkin naiset. Miten saadaan naiset haluamaan miesten tiloihin? Kukas täällä nyt ajaa unisex-tiloja? :D

      Poista
    9. "Lakiuudistuksen hyöty transaktivisteille on se, että he saavat siitä uuden (ja voimakkaan) lyömäaseen kehonmuokkaushoitoihin pääsyn, hoitojen nopeuttamisen ja niille asetettujen ikärajojen alentamisen vaatimiseksi."

      Miten kuvittelit että tää käytännössä toimisi?

      Trans: Vaihdoin hetun, nyt haluun leikkaukseen!
      Lääkäri: Nope, eka käyt tutkimukset.

      Noin se oikeasti menee.

      Poista
    10. Luultavasti Laventeli tarkoitti sitä, että kun transaktivistit saavat yhden uudistuksen läpi, seuraavaa/seuraavia on entistä helpompi saada läpi. Jos antaa pikkusormen, se vie koko käden.

      Poista
    11. "Trans: Vaihdoin hetun, nyt haluun leikkaukseen!
      Lääkäri: Nope, eka käyt tutkimukset."
      Se menee niin, että vedotaan pornoistuneesta naiskuvasta ahdistuneen, itsediagnosoidulla neurokirjolla olevan Valo-Korianterin vaihtaneen nimensä sukupuolineutraaliksi, vaihtaneen juridisen sukupuolensa ja eläneen uudessa sosiaalisessa sukupuolessa 3,5 kuukautta, jolloin ei ole enää perusteita kieltää blokkereita, muuntohormoneita ja terveiden rintojen amputointia. Aktivistit haluavat poistaa kaiken lääketieteellisen portinvartioinnin jopa lasten kohdalla Transhausen by proxy -vanhempien taputtaessa karvaisia käsiään.
      Kyllä itsemäärittely on täysin harkittu Troijan hevonen, jolla rysäytetään tranjuna järjen ja logiikan portista läpi.

      Poista
    12. "seuraavaa/seuraavia on entistä helpompi saada läpi"

      Mutta eihän hoidoista ei päätetä lainsäädännöllä. Ei kansanedustajat päätä sellaisista, että lääke X muutetaan reseptikamasta käsikauppatavaraksi, tai että leikkaukseen Y pitää päästä kun vaan haluaa.

      Poista
    13. "Mutta eihän hoidoista ei päätetä lainsäädännöllä."
      Ainakin Vihreät uskovat, että voi:
      ”Suomessa hormoniblokkerihoitoa ei kuitenkaan vielä saa ja tämän korjaaminen edellyttäisi translain uudistamista.”
      https://www.viite.fi/2020/02/14/sukupuolen-moninaisuuden-hahmottaminen-parantaa-kaikkien-hyvinvointia/
      Tuo Vihreiden turautus aiheuttaa muutenkin valtavan myötähäpeän ja äimistyksen, että tiedepuolueeksi julistautuva voi julkaista jotain noin hoopoa.
      Lääketiede ja lääkärit eivät ole immuuneja poliittiselle ja ideologiselle painostukselle. Hoitokäytäntöjä voidaan rukata aina uusiksi. Jenkeissä ja UK:ssa on blokkeroidaan lapsia ja amputoidaan teineiltä terveitä kehonosia, vaikka blokkereiden haitat ovat kiistattomat, eikä niitä ole tarkoitettu teineille. Hormonireseptin saa kouraan ensimmäisellä käynnillä Planned Parenthoodissa. Plastiikkakirurgit tekevät siellä käytännössä mitä vain, kunhan kassa kilahtaa. Jenkeissä terveiden rintojen amputointi on määritelty synnynnäisten epämuodostumien poistoksi, jonka terveysvakuutus korvaa. Siellä toimitaan ihan saman tiedon varassa kuin Suomessakin, mutta lopputulos on kuin Frankensteinin kauhutarinoista.

      Poista
    14. Lukaisin jokin aika sitten amerikkalaisen artikkelin, jossa tuotiin esiin lapsiin ja yhä nuorempiin alaikäisiin kohdistuvien transoperaatioiden haittoja. (Kirjoittaja on konservatiivi kristitty, joka toi huolensa esiin uusimmista ideologiavirtauksista jo kymmenen vuotta sitten, ja sai osakseen naurut 'slippery slope'-foliohattuilijana.. nyt kaikki on toteutunut juuri kuten hän arveli.)
      Jutussa siteerattiin mm. joitakin muuttumisleikkauksia tehneitä kirurgeja, jotka myöntävät, miten nuorina aloitetut blokkerihoidot ovat riski myöhemmille leikkauksille - tiettyjen elinten jäädessä pieniksi niitä on yhä vaikeampi 'kääntää' toisen sukupuolen näköisversioiksi...kovin pienessä pippelissä ei ole materiaalia muodostaa riittävän pitkää vaginaa.

      On makaaberia katsoa joitakin videoita, joilla miesoletetun alku yhdessä perheen ja ystävien kanssa juhlii pippelistä eroon pääsyä.. tytöksi syntyneillä tietenkin tärkeintä on päästä eroon rinnoista. :/

      Koko transkeskustelussa painopiste näyttää pyörivän nimenomaan ulkoisten ominaisuuksien ja elimien ympärillä. Unohtuu se, että sukupuoli ei ole vain jokin uloke, kolo, kasvojen muoto, hiukset ja huulet, vaan se on jokaisessa solussa läsnä koodattuna DNAhan.. Mieheys ja naiseus ei ole pelkkää estetiikkaa ja ulkoista uhkeutta, jota voidaan muokata mieltymysten mukaan, se on myös sisäelinten toimintaan vaikuttava fakta.

      Kuulin kauhulla Vihreiden nuorten puheenjohtajan taas rummuttavan transoikeuksien, ts. 'kaikkein heikoimmassa asemassa' olevien ihmisoikeuksien puolesta .. hän ei ilmeisesti ole tietoinen mistään todellisesta maailmalla tapahtuvasta eri ihmisryhmiin kohdistuvasta vainosta ja sorrosta.


      Poista
    15. "se on jokaisessa solussa läsnä koodattuna DNAhan"

      No näin juuri. Asioista vähän pihalla olevat tuntuu kuvittelevan, että transitioituneen ulkomuoto on kokonaan kirurgin aikaansaannosta, vaikka kirurgia vaikuttaa vain juuri siihen paikkaan joka leikataan. Todellisuudessa perimähän se säätää transitioituneenkin kohdalla sen, miten vaikka transmiehelle kasvaa partaa, muuta karvaa ja muskelia, kaljuuntuuko vai ei, minkä kokoiset ja malliset rinnat transnaiselle tulee, jne.

      Poista
    16. Perimä ei kuitenkaan muutu biologisesti toiseksi sukupuoleksi.. kromosomit ovat edelleen samat, vaikka kuinka ulkoista olomuotoa muokataan..

      Poista
    17. Anonyymi, heitin vastauskommenttisi NarnianGirlille roskikseen.

      Kuulehan. Olet tehnyt kommentteinesi täällä jo useaan kertaan harvinaisen selväksi, etteivät naisten ja homoseksuaalien huolet tästä sukupuolenmurentamisprojektista ja jo valmiiksi haavoittuvassa asemassa olevien (naisten ja tyttöjen) hyvinvoinnista merkitse sinulle ja kaltaisillesi läpimädille misogynisteille paskaakaan. Uskomme jo. Ei tarvitse käydä kertomassa asiaa täällä seitsemäätoista kertaa päivässä ja veisaamassa noita samoja virsiä kromosomien merkityksettömyydestä, foliohattu-TERFeistä ja nössöistä vasta-aloitteiden väsääjistä.

      Viimeisen kerran: Painu tekemään jotain hyödyllistä. En julkaise täällä enää ainoatakaan mussutustasi.

      Poista
    18. Eikö nyt ole vähän lapsellista noin polttaa käämejä, jos joku ilmaisee kriittisen mielipiteen?

      Poista
    19. Veikkonenhan on ollut yllättävänkin kärsivällinen siihen nähden, miten hedelmätöntä skeidaa se on täällä joutunut moderoimaan. Kai se raja hänelläkin joskus tulee vastaan.

      Poista
    20. "lapsellista noin polttaa käämejä"
      Edellisen postauksen kommenteissa on enemmän sen länkyttäjän viestejä. Sieltä voi tsekata, kuinka hedelmällinen keskustelija hän on :D.

      Poista
    21. Eikö sitä aika samat kelat pyöri niin puolesta kuin vastaankin kirjoittavilla. Jos viestit ei ole suoranaisen asiattomia niin kannattaako niitä poistaa. Antaa vain lisää vettä myllyyn niille, jotka valittaa siitä ettei genderkriittiset siedä eriäviä mielipiteitä.

      Poista
    22. En poista viestejä siksi, että ne olisivat (more or less) asiattomia. Poistan ne siksi, koska ne eivät tuo keskusteluun minkäänlaista lisäarvoa. Minulla on parempaakin tekemistä kuin käydä lukemassa saman ihmisen samat provot ja lässynlätinät täällä kaksikymmentä kertaa päivässä.

      Enkä minä muuten varsinaisesti luokittele itseäni genderkriittiseksi. Saatte kokea itsellänne olevan juuri niin monta miljardia genderiä kuin ikinä vain kykenette keksimään ja saatte kokea olevanne juuri niin genderfluid, genderqueer, transnonbinaryqueer tai polyromantic omnisexual noncloseted androphilic transmasculine cispassing interbutchfemme questioning LGBTQIAZX+ person assigned at birth kuin ikinä haluatte, kunhan annatte identiteetteinenne ja identiteettiorgioinenne muiden ihmisten olla rauhassa.

      Poista
    23. PS. Siis totta kai poistan suoraan sellaiset viestit, jotka ovat asiattomia. Mutta eipä sellaisia juuri näy.

      Poista
  9. "Norjassakin naisten tekemien raiskausten määrä kasvoi 300 prosenttia itsemäärittelyn alettua."

    Onko tälle lähdettä? Niin tai näin, eihän tuo isoa kuvaa muuta: 300 % lisäys tarkoittaisi esimerkiksi sitä, että miesten osuus syyllisistä muuttuisi 99 prosentista 96 prosenttiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Onko tälle lähdettä?"
      "...between 2015 and 2017, the number of women reported for rape increased by over 300 per cent. But, since it is impossible to disentangle transwomen from women in the data, Norwegian women now face the indignity of being blamed for the crimes of those born men."
      https://www.spectator.co.uk/article/does-the-snp-really-want-to-copy-norway-s-gender-revolution-
      Ne eivät kuitenkaan ole naisten tekemiä rikoksia. Naiset tekevät seksirikoksista vain pienen murto-osan, joten jo muutama itsemäärittelijä riittää vääristämään tilaston.
      "Between 2015 and 2019, the numbers of reported cases of female-perpetrated child sexual abuse to police in England and Wales rose from 1,249 to 2,297 – an increase of 84%."
      Tilastojen vääristely itsemäärittelyllä ei myöskään edistä rikosten ehkäisyä ja uhrien auttamista, jos resursseja kohdistetaan väärin perustein.
      Tässä enemmän itsemäärittelyn haitoista rikosten tilastoinnissa UK:ssa:
      https://fairplayforwomen.com/sex_data_wrong/

      Poista
    2. "Norwegian women now face the indignity of being blamed for the crimes of those born men"

      Ihmisellä on kyllä joku ongelma jos kokee syyllisyyttä muiden tekemistä rikoksista. Eihän normaalit miehetkään siitä ahdistu että yhyy mua pidetään seksirikollisena, koska seksirikolliset on yleensä miehiä.

      Poista
    3. ”Ihmisellä on kyllä joku ongelma jos kokee syyllisyyttä muiden tekemistä rikoksista. Eihän normaalit miehetkään siitä ahdistu että yhyy mua pidetään seksirikollisena, koska seksirikolliset on yleensä miehiä.”

      Etkö sinä tämän parempiin provoihin kykene?

      Poista
    4. No miten sinä tuon kohdan ymmärrät?

      Poista
  10. Tämmöinen tapaus. Miksi haluatte päästää homot miesten pukuhuoneisiin?

    https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008617820.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mies perseilee intiimitiloissa —> työnnetään hänet naisten vessoihin ja pukkareihin.

      Täysin aukoton logiikka.

      Poista
    2. Homot on aina olleet miesten pukuhuoneissa samalla tavalla kuin lesbot naisten pukuhuoneissa. Tää johtuu siitä, että homot on miehiä ja lesbot on naisia, täten kummatkin kuuluvat oman sukupuolensa pukutiloihin.

      Poista
    3. "Homot on aina olleet miesten pukuhuoneissa samalla tavalla kuin lesbot naisten pukuhuoneissa."

      Ja transnaiset on aina olleet naisten pukuhuoneissa.

      Poista
  11. "Ja transnaiset on aina olleet naisten pukuhuoneissa."
    Jos on näin, niin mihin sitten tarvitsemme juridisen sukupuolen vaihdoksen ilman transitiota tai transdiagnoosia? Miksi ihmeessä pervoperttien pitäisi saada pääsy naisten tiloihin transnaisten peesillä?
    Transnaiset eivät kylläkään kuulu naisten tiloihin, vaikka heitä olisi joskus siedetty siellä. Kouluttakaa miehiä sietämään erilaista sukupuolen ilmaisua, jotta miesten tilat olisivat turvallisia myös feminiinisille miehille, tai järkätkää unisex-tiloja vessaongelmaisille.

    VastaaPoista
  12. Anonyymi, nyt riitti. Heitin kommenttisi pukuhuoneista roskikseen.

    Painu tekemään jotain rakentavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. (En nyt ole varma tästä, mutta saatoin äsken vahingossa poistaa jonkin toisenkin kommentin. Jos et ole tämä vakkarimussuttajani ja kommentoit äsken jotain etkä nyt näe kommenttiasi, niin pahoittelut. Kommentoi uudelleen, niin julkaisen sen taas.)

      Poista
  13. Anonyymi, heitin toisenkin kommenttisi roskikseen.

    Jos ihan vakavissasi kutsut tuota loputonta jankkaamistasi "keskusteluksi", niin mene "keskustelemaan" vaikka oman kaikusi kanssa. Sekin on rakentavampaa kuin vänkäämisesi täällä.

    VastaaPoista
  14. Kiitos että jaksat kirjoittaa, Laventeliveikkonen. Täällä on myös paljon hyvää keskustelua kommenteissa!
    Katsoin juuri pari youtube-videota John Moneysta, joka ilmeisesti ensimmäisenä lanseerasi ajatuksen "sukupuoli-identiteetistä" (gender identity)...hämäräperäinen tyyppi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä. :) Kommenteissa on usein tosi hyvää keskustelua, toivottavasti mahdollisimman moni tajuaa lukea myös kommenttiketjut, ei pelkästään itse tekstiä. Koostanen jossain kohtaa kommenttikeskustelujen parhaita paloja erilliseen postaukseen.

      John Money oli täysi sosiopaatti ja josefmengelemäinen ns. hullu tiedemies. Ja kyllä, häntä voidaan eräällä tavalla pitää nykyisen sukupuolisekoilun isänä, joskin koko vyyhteen ovat vaikuttaneet useat eri alojen asiantuntijat ja "asiantuntijat", kuten esim. Judith Butler.

      Viitsitkö linkata nuo Moneysta katsomasi videot?

      Poista
    2. Tässä on yksi lyhyt (reilut 4 min) tiivistelmä
      https://youtu.be/tBGrP3AP0_Y

      Poista
  15. Anonyymi ja anonyymi:

    Heitin kommenttinne roskikseen.

    VastaaPoista
  16. Anonyymi:

    Heitin kommenttisi roskikseen.

    Kauanko jaksat vielä? :D

    VastaaPoista
  17. HS: Itsemäärittelyyn perustuva translaki tulee näillä näkymin voimaan vuoden loppuun mennessä, spekseinä täysi-ikäisyys ja kuukauden harkinta-aika.

    https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008621037.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen meuhkannut asiasta omassa somessa, kirjoittanut monille kansanedustajille, kirjoittanut journalisteille ja toivonut juttuja itsemäärittelyn mahdollisista ongelmista, jakanut toimittajille runsaasti juttuvinkkejä ja lähteitä... ja tuntuu, kuin puhuisi seinille.
      Todennäköisesti laki menee läpi eduskunnassa. Mitä tässä oikein voi enää tehdä muuta kuin katsella sivusta ja toivoa, että ainakin tuo täysi-ikäisyyden vaatimus säilyisi, ja että väärinkäytökset jäisivät vähiin.

      Poista
    2. Ainakin siinä on harkinta-aika, ettei ihan minuutissa voi vaihtaa.

      Poista
    3. 1 kk harkinta-aika kuulostaa lähinnä vitsiltä. Kaipa se on osapuolten neuvottelumanööveri; sekä välittömän ilmoitusmenettelyn että pidemmän harkinta-ajan kannattajat pääsee nyt kummatkin sanomaan omilleen, että pontevasti neuvottelimme ja tyytyväisiä olemme. Vaikka eihän tuolla ole mitään merkitystä.

      Poista

HUOM! Jos blogitekstissä on yli 200 kommenttia, klikkaa kommenttiketjun alalaidasta Lataa lisää..., niin saat kaikki kommentit näkyviin.

Kommenttikenttä on moderoitu: kommentit näkyvät, kun olen tarkistanut ja hyväksynyt ne.

Blogin kommenttikenttä on naisille, LHB-ihmisille, TERFeille ja genderkriittisille turvallinen tila. Täällä saa vapaasti esittää ajatuksiaan, kertoa huolistaan, keskustella muiden kommentoijien kanssa, puhua myös muista kuin tekstin varsinaisesta aiheesta ja jakaa linkkejä yms. relevanttia tietoa. Kaikkia minun näkemyksiäni saa kritisoida, kunhan muistat perustella. Vihapuhetta, tarkoitushakuista provosointia (sealioning), turhanpäiväistä mussutusta ilman perusteluja tai yksityishenkilöiden suoria henkilötietoja sisältäviä kommentteja ei julkaista.

Kymmenen klikatuinta tekstiä