torstai 24. helmikuuta 2022

Tärkeysjärjestys


Minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minäminä minäminä minäminä minäminä minäminä minäminä minäminä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄMINÄMINÄMINÄ MINÄMINÄMINÄMINÄ minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minäminäminäminäminä minäminäminäminä minäminäminäminä minäminäminäminä minäminäminäminä MINÄ!

minä minä minä minä minä minä minä minä
minä minä minä minä minä minä minä minä
minä minä minä minä minä minä minä minä
minä minä minä minä minä minä minä minä

minä minä minä minä minä minä minä minä
minä minä minä minä minä minä minä minä
minä minä minä minä minä minä minä minä
minä minä minä minä minä minä minä minä

M
I
N
Ä

M
I
N
Ä

M
I
N
Ä

M
I
N
Ä

Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinäääääääääääääää minäminäminä miiiiinäää MINÄ. MINÄ. MINÄ. MI MI NÄ NÄ MI MI NÄ NÄ MIMINÄNÄ MIMIMIMINÄNÄNÄNÄ. MINÄ. MINÄ. MINÄ.

mi NÄ mi NÄ mi NÄ mi NÄ mi NÄ mi NÄ mi NÄ mi NÄ.

MI nä MI nä MI nä MI nä MI nä MI nä MI nä MI nä MI nä.

MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä MINÄMINÄ MINÄMINÄ MINÄMINÄMINÄ MINÄMINÄMINÄ minä minä minä minä minä minä MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ.

M
i

n

ä.

M

i

n

ä.

M

i

n

ä.

M

i

n

ä. 

Minä minä minä minäminä minäminä minäminä minäminä minäminä minäminä minäminä.

MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ.

MMMMMMINÄ!

121 kommenttia:

  1. En ymmärrä. Eihän noissa oltu huolissaan omasta nahasta vaan ukrainalaisten?

    Olen nähnyt naisten postauksia joissa ollaan huolissaan naisten asemasta sodassa, kansalaisjärjestöt on huolissaan kansalaisjärjestöjen asemasta ja toimittajat toimittajien. Moni suomalainen on huolissaan maassa vielä olevien suomalaisten tilanteesta.

    Onpa kauhean itsekkäitä kaikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomalaiset on huolissaan jopa siitä mitä SUOMESSA saattaa tulevaisuudessa tapahtua, virolaiset omasta tulevaisuudestaan jne. MINÄMINÄMINÄ

      Poista
    2. No onhan tuo nyt naurettavuuden multihuipentuma itkeä sodan keskellä jostain väärinsukupuolittamisesta, niinku käsillä ei ois oikeitakin ongelmia :D

      Poista
    3. No, tämä blogi itkee transaktivisteista vaikka ois oikeitakin ongelmia. Internetsissä on kaikenlaisia aihepiiriltään enemmän ja vähemmän rajattuja kanavia ja sivustoja. Jos joku on keskittynyt tähän saakka transasioihin niin varmaan se niistä myös jatkaa. Ruokatubettajat jatkaa ruokatubettamista, yrittäjien puolustajat omaa sarkaansa ja meikkivinkkaajat omaansa. Ihan sallittua. Tyhmää itkeä siitä että on löytänyt postauksen jossa sotaa kommentoidaan näkökulmasta x eikä näkökulmasta y.

      Kuinka voi auttaa: https://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000008641973.html

      Poista
    4. "blogi itkee transaktivisteista"
      Eikö juuri itsekkyys ja itsekeskeisyys ole transaktivisteja ja useimpia transeja yhdistävä tekijä? Mitkään argumentit eivät saa transeja huomioimaan muita ihmisiä. Muiden ihmisryhmien tarpeet, oikeudet ja turvallisuus, tai edes luonnon lait, merkitse mitään, kunhan trans saa haluamansa.
      Naisten, lasten ja homoseksuaalien oikeuksilla ei ole mitään väliä, kunhan trans vain saa validaation sukupuolifantasialleen. Juridista sukupuolta pitää saada vaihtaa vapaasti, vaikka siitä koituu monenlaista harmia muille. Heppien pitää saada heilua naisten tiloissa ja naisurheiluissa. Homoseksuaalien pitää alkaa heteroiksi, ettei transille vain tule paha mieli, tai "suck my ladydick!".
      Transaktivistien pahimmat viholliset ovatkin: materiaalinen todellisuus, biologia, evoluutio, homoseksuaalisuus ja naisten oikeudet.
      Kannattaa lukaista b-ryhmän persoonallisuushäiriöistä. Tutkimukset ovatkin löytäneet noita piirteitä klusteroituneena transihmisiin. Suomalaistenkin transaktivistien ja transien ulostulot tuntuvat vahvistavan tuon yhteyden.

      Poista
    5. "aihepiiriltään enemmän ja vähemmän rajattuja kanavia ja sivustoja."
      Tässä kritisoidaankin katastrofin politisoimista ja huomion siirtämistä genderideologian asialle. Yhtä tuomittavaa olisi, jos mainitsemasi ruokatubettajat ja meikkivinkkaajat alkaisivat tehdä bisnestä Ukrainalaisten kärsimyksellä. "Sinikeltaiset meikkivinkit yhteistyössä Lumenen kanssa." "Nyt siniset ja keltaiset luomivärit tarjouksessa hyökkäyksen kunniaksi, alekoodi Ukraina. Ostakaa, ostakaa!"

      Poista
    6. Malliesimerkki transien itsekkyydestä. Edes muiden kulttuurien naisten tarve sukupuolitettuihin tiloihin ei hetkauta heitä:
      "I get this argument from GCs all the time. Usually "some Jewish and Muslim women can't be in a room with people born male"
      Well either that's their choice and their problem, or more likely it's some misogynistic garbage forced on them by the men in their lives to control them"
      https://mobile.twitter.com/KatyMontgomerie/status/1497185217928437793
      Eli muiden kulttuurien naiset pysykööt kotona, jos mieskehoiset ja hepin heiluttelu estävät heitä käyttämästä naisille suunnattuja tiloja.
      Urinary leash ei liene tuttu termi transeille. Urinary leash tarkoittaa sitä, että jos naisille ei ole omia turvallisia julkisia tiloja, niin heidän osallistumisensa julkiseen elämään hankaloituu ja käytännössä heidän elämänpiirinsä supistuu kodin seinien sisäpuolelle.

      Poista
    7. "Yhtä tuomittavaa olisi"

      Eihän nuo blogistin löytämät postaajat bisnestä tee?

      Enkä näe mitä pahaa siinä olisi, jos joku jakaa sinikeltaisia meikkivinkkejä. Vinkkejä ukrainalaisista perinneruoista olen jo nähnytkin :)

      Edes sitä en paheksu, jos kaupalliset firmat ilmaisee tukensa Ukrainalle.

      Vaikkei Ukraina mikään onnela olekaan ollut, asenneilmapiiri ja lainsäädäntö LGBT-vähemmistöjen suhteen on ollut paremmalla tolalla kuin Venäjällä. Putinistinen nukkehallitus romahduttaisi kehityksen. Se olisi tietysti vaan murto-osa ongelmasta, mutta aivan relevantti. Ja ihmisillä riittää kyllä aivokapasiteettia sekä yleiskuvan tiedostamiseen että tiettyihin itseä kiinnostaviin detaljeihin keskittymiseen.

      Poista
    8. "Eihän nuo blogistin löytämät postaajat bisnestä tee?"
      Toisten kärsimyksen politisoiminen oman agendan edistämiseksi on yhtä moraalitonta kuin bisneksen teko sillä.

      Poista
    9. Mitä tarkoitat kärsimyksen politisoinnilla?

      Tuon viimisen kuvakaappauksen pointti esimerkiksi on, että sota on pikkasen isompi ongelma kuin se, kuka käyttää mitäkin vessaa. Oletko tästä eri mieltä? Onko vessajutut sinusta suurempi inhimillinen tragedia?

      Poista
    10. Vastauksena tuohon kommenttiin mihin oli linkattu Katyn twiitti.
      Periaatteessa genderkriittiset tekevät tuossa täysin samaa, käyttävät toisten uskonto(j)a oman agendansa keppihevosena.

      Poista
    11. "jos naisille ei ole omia turvallisia julkisia tiloja, niin heidän osallistumisensa julkiseen elämään hankaloituu ja käytännössä heidän elämänpiirinsä supistuu kodin seinien sisäpuolelle."
      Kuinka monen naisen elämä kaatuu siihen, ettei pääse julkisella paikalla vessaan? Ja ihan disclaimerina, en kannata transaktivisteja. Mielestäni molemmilla sukupuolilla pitää olla omat tilat.

      Poista
    12. Ruotsissa julkiset vessat on järjestään unisex - siis oikeasti ja suunnitellusti unisex, ei mielikuvitus-itsemäärittely-puff-unisex. Miltäs siellä näyttääkään, onko naiset joutuneet takaisin nyrkin ja hellan väliin?

      Poista
    13. "Kuinka monen naisen elämä kaatuu siihen, ettei pääse julkisella paikalla vessaan?"
      Sellaisessa kulttuurissa, jossa perheen ulkopuolisten miesten ja naisten väliset kontaktit ovat rankasti säädeltyjä, niin vain naisille tarkoitetun vessan käytön mahdollisuus määrittelee vahvasti julkiseen elämään osallistumista. Tarvitseeko sen naisen lähikauppaa pidemmälle päästäkään? Ja onhan tenaleidit olemassa. (sarkasmia)

      Poista
    14. "Mitä tarkoitat kärsimyksen politisoinnilla?"
      Juuri sitä että transit nostavat itsensä katastrofin keskiöön, joka ei liity transeihin millään tavalla. Transien peruslokkeilua. Samaa kuin transkokemuksen syiden selvittelyn ja keskusteluterapian leimaaminen eheyttämiseksi samalla kun eheyttäminen on homojen kohdalla tarkoittanut kemiallista kastraatiota, sähköshokkeja ja jääpiikkilobotomioita.

      Poista
    15. "genderkriittiset tekevät tuossa täysin samaa"
      Etkö usko, että genderkriittisiä voisi oikeasti kiinnostaa muiden kulttuurien naisten asema ihan vilpittömästi? Että genderkiittiset vihaavat transeja niin paljon, että vain käyttävät heitä keppihevosenaan?
      Motiivista huolimatta genderkriittisten tavoite mahdollistaan sukupuolitettujen tilojen käytön kaikille naisille. Katyn kaltaisilla taas transien etu on ensijainen ja muiden kulttuurien naisten elintilan kaventuminen ei merkitse mitään.
      Transithan urputtavat, että jos lesbot ja etniset naiset saavat käyttää naisten tiloja, niin mikseivät sitten mieskehoiset. En tiedä, kuinka tahatonta ja tiedostamatonta noiden kommenttien homofobia ja rasismi sitten on.

      Poista
    16. "Ruotsissa julkiset vessat on järjestään unisex"
      Tästä olisi hyvä nähdä tutkimustietoa. Olisiko sinulla linkittää tutkimusta, jossa käsitellään maahanmuuttajataustaisten naisten julkisten tilojen käyttöä Ruotsissa? Osallistuvatko he tasaveroisesti julkiseen elämään ja kuinka unisex-tilat vaikuttavat siihen. Miksi unisex vaikuttaisi Ruotsin maahanmuuttajataustaisiin naisiin eri tavalla kuin muissa maissa?
      Voisin kuvitella, että Ruotsissa unisexistä ja sukupuolen moninaisuudesta ei sallita soraääniä julkisessa keskustelussa. Eihän Suomessakaan näy juurikaan keskustelua itsemäärittelyn ongelmista. Luulenpa, että unisex ei ole kaikille kantaruotsalaisillekaan naisille ok.
      Norjassahan transilmiön kritisoinnista voi rapsahtaa sakkoja ja kolmen vuoden vankeustuomio, sosiaalisesta itsemurhasta puhumattakaan. Esimerkiksi naisten pukkarista pyörinyttä miestä ihmetelleen naisen oikeusprosessi kesti kaksi vuotta, vaikka hänet lopulta vapautettiin syytteistä. Kaksikin vuotta löysässä hirressä tukkii Norjan naisten suut tehokkaasti.

      Poista
    17. "Voisin kuvitella, että Ruotsissa unisexistä ja sukupuolen moninaisuudesta ei sallita soraääniä julkisessa keskustelussa."

      Anteeksi, unohdin että tässä oli sama juttu kuin rokotteiden mikrosirujen kanssa: niistä ei julkisuudessa puhuta, koska niistä ei vaan puhuta.

      Poista
    18. "rokotteiden mikrosirujen kanssa"
      Voisitko Mikrosiru kertoa, että milloin unisex-vessat tulivat Ruotsiin ja millaista julkista keskustelua asiasta käytiin? Mitä perusteluja niiden puolesta esitettiin? Taputtivatko kaikki riemuissaan käsiään, vai vastustiko joku ryhmä?

      Poista
    19. "Sellaisessa kulttuurissa, jossa perheen ulkopuolisten miesten ja naisten väliset kontaktit ovat rankasti säädeltyjä"
      Tarkoitin tässä nyt länsimaisia kulttuureja, en Lähi-itää.
      "Etkö usko, että genderkriittisiä voisi oikeasti kiinnostaa muiden kulttuurien naisten asema ihan vilpittömästi"
      Kyllä, uskon, mutta aika tekopyhää arvostella sitä miten transaktivistit käyttävät milloin mitäkin ihmisryhmää keppihevosenaan, kun tekevät itse täysin samaa.

      Poista
    20. "julkista keskustelua asiasta käytiin"

      Onko se muka joku lakiasia? Eiköhän jokainen vessoja henkilökunnalle tai yleisölle tarjoava taho ole käynyt siitä omat sisäiset keskustelunsa. Jos asia kiinnostaa niin voit Suomessakin käydä paikan päällä kyselemässä miksi vaikka Opetushallituksessa tai Oodissa vessat on unisex mutta Stockalla tai Ateneumissa sukupuolitetut.

      Poista
    21. "Tarkoitin tässä nyt länsimaisia kulttuureja"
      Ellet ole huomannut, niin aika moni länsimaa on monikulttuurinen. Suomessakin elää naisia, joiden elämää unisex ja valtaväestöstä poikkeavat yhteisönormit rajoittavat.
      Voisitko osoittaa esimerkkejä, joissa genderkriittiset käyttävät jotain vähemmistöä kyynisesti pelkkänä keppihevosena, etenkin samassa mittakaavassa kuin trans/aktivistit?

      Poista
    22. "Onko se muka joku lakiasia?"
      Pitäisi olla, sillä Suomen laissa ei ole määritelty sukupuolta, mikä johtaakin sitten noloihin tilanteisiin ja yksilöllisiin tulkintoihin. Transjulkaisu Kehrääjästä:
      Sukupuolipykälä: Mitkä lait koskevat sukupuolitettuja tiloja ja niihin liittyviä ongelmatilanteita?
      "Rikosoikeuden asiantuntijat professori Matti Tolvanen ja dosentti Tatu Hyttinen näkevät asian samoin: sukupuolitettuihin tiloihin pääsy ei ole heidän mukaansa tällä hetkellä lainkaan lailla säädeltyä, eikä näin ollen yksittäisen henkilön juridinen sukupuoli vaikuta millään tavalla sukupuolitettuihin tiloihin menemisen laillisuuteen.
      – Ei minun tietämykseni mukaan ole [sukupuolitettuja tiloja koskevaa] lainsäädäntöä. Sukupuolitetut tilat on osoitettu merkein ja kyltein, mutta siitä, kuka saa mennä sisään mihinkin tilaan, ei ole lainsäädäntöä, kertoo Tolvanen."
      Itsemäärittelyn myötä peniksellistä henkilöä ei voida poistaa naisten tiloista, mikäli penis ja katse pysyvät alhaalla. Tänä vuonna penis rikkoo vielä siveellisyyssäädöksiä, mutta ensi vuonna ei:
      "”seksuaalisena tekona ei pidettäisi pelkästään sitä, että sukupuolivähemmistöön kuuluva henkilö käyttää tietylle sukupuolelle osoitettua pukeutumis- tai peseytymistilaa”. Kuten haastateltavat totesivat nykylain osalta, lähtee seksuaalirikoslainsäädännön uudistuskin siitä, että ihmisen sukupuoli ei vaikuta teon rangaistavuuteen, ainoastaan teko itse. Ahdistelu ei täten muutu rikolliseksi tai lailliseksi juridisen sukupuolen korjaamisen tai sen puutteen perusteella."
      https://kehraaja.com/sukupuolipykala-mitka-lait-koskevat-sukupuolitettuja-tiloja-ja-niihin-liittyvia-ongelmatilanteita/

      Poista
    23. Ainakin lesboista ollaan muka huolissaan vähän joka välissä.. Vaikka tänkin blogin kommenteissa (ehkä, saattoi olla muuallakin) joku pitkän linjan setalainen valisti että Suomen skene on aina ollut transinklusiivinen.

      Poista
    24. Homot, lesbot ja heterot haluavat autenttista, ehtaa ja aitoa kyrpää/pillua, eivät mätäneviä kakkahaavoja tai liharullia. Että se siitä inklusiivisuudesta.

      Homoseksuaalisuudessa ja heteroseksuaalisuudessa ei ole kyse mielenkiinnon kohdistumisesta siihen, mitä ihminen kokee olevansa. Kyse on siitä, millainen keho kenelläkin on ja kuka kokee seksuaalista vetovoimaa tietyn kehoista ihmistä kohtaan.

      Poista
    25. Olet joko yksilö, jonka keholla on siittämisen potentiaali tai yksilö, jonka keholla on raskaaksi tulemisen ja synnyttämisen potentiaali. Kehosi on solutasoa myöten järjestäytynyt sen mukaisesti, kumman poolin yksilöä edustat. Voit muokata kehoasi, mutta se ei muuta muuksi sitä, mitä ja kuka sinä perustavanlaatuisesti olet.

      Sukupuoli on joko tai -asia. Kehosi on joko tai -asia. Seksuaalisuus ei toimi niin, että se kohdistuisi (tai olisi mukautettavissa) ihmisen immateriaalisiin kokemuksiin omasta itsestään. Seksuaalisuus on ihan helvetin fyysistä! Et koskaan pysty muokkautumaan täydellisesti vastakkaisen sukupuolen yksilöksi, vaikka kuinka itkisit ja parkuisit. Jonkin verran voit siirtyä lähemmäs tavoitesukupuoltasi, mutta kokonaan et pääse sinne koskaan.

      Poista
    26. "lesboista ollaan muka huolissaan vähän joka välissä"
      Oletko tietoinen, että genderkriittisten joukossa on myös paljon lesboja ja homomiehiä? Genderideologia on iskenyt erityisen lujaa lesboihin, joita haukutaan vulvafanaatikoiksi ja transfoobikoiksi, jos tyttödikki ei maistu. Suomessakin on puheenvuoroja, joissa lesboja suomitaan suuntautumisestaan. On mm. Tuomas Aivelon turautus, lukuisien transaktivistien ja allyjen mielestä homoseksuaalisuus genitaalifetisismiä ja muokattavissa oleva ominaisuus. Vihervasemmisto kieltäytyy tuomitsemasta lesboihin kohdistuvan ahdistelun (reaktiot HS:n Mutasen kolumniin).
      Transinklusiivisuus on tarkoittanut niiden kehodysdoristen vanhan liiton transien ottamista mukaan toimintaan ja bileisiin, eikä tätä nykyistä "suck my ladydick" -porukkaa, joka on vallannut Setan käenpojan lailla työntäen homoseksuaalit ulos omasta järjestöstään.
      Miksi muuten Suomessa ei saa olla yhtään lgb-väen asioihin keskittyvää omaa järjestöä ilman transien ulinaa, vaikka transeilla on tusina omaa järjestöä?

      Poista
    27. En kerta kaikkiaan käsitä, mitä ihmiset tarkoittavat jauhaessaan "transinklusiivisuudesta". Minkä ihmeen takia homokulttuurin pitäisi olla transinklusiivista? Minkä takia homomiesten täytyisi sisällyttää keskinäiskulttuuriinsa naiset, jotka kokevat olevansa miehiä?

      Millä te perustelette tätä itsellenne? Miksi meidät homomiehet täytyy pakottaa olemaan jonkinlaisessa/minkäänlaisessa seksuaalisessa kanssakäymisessä naisten kanssa?

      Poista
    28. "lesboista ollaan muka huolissaan"
      Vaikka huoli ei olisi vilpitöntä, niin siitä ei ole vastaavanlaista haittaa lesboille, kuten transien ihmiskilpinä käyttämille intersukupuolisille. Transithan väittävät intersukupuolisten olevan uusia sukupuolia ja kumoavan binäärisen sukupuolen: "Koska vuokkokalat, merihevoset, etanat ja intersukupuoliset!" Transeillahan ei edes ilmene intersukupuolisuutta muuta väestöä enempää.

      Poista
    29. "Miksi muuten Suomessa ei saa olla yhtään lgb-väen asioihin keskittyvää omaa järjestöä ilman transien ulinaa, vaikka transeilla on tusina omaa järjestöä?"

      Transien ideologia luhistuu välittömästi, jos sitä tarkastellaan kirkkaassa päivänvalossa. Juuri siksi he eivät perusta omaa erillistä liikettään vaan kiinnittyvät muihin liikkeisiin ja vaikuttavat niiden kautta siten, että vääntelevät pikkuhiljaa kaikki ko. liikkeiden tavoitteet koskemaan vain itseään ja omia tarpeitaan. Juuri näin he ovat tehneet Pride-liikkeen kanssa.

      Transit ovat myös erittäin kärsivällisiä. He jaksavat kyllä odottaa.

      Nyt transit ovat raivoissaan LGB-väelle, koska me näemme heidän kusetuksensa lävitse emmekä suostu enää toimittamaan heidän ihmiskilpensä tai yleisen paskaämpärin virkaa. Jossain menee raja.

      Poista
    30. Se nyt vaan on juuri sitä tiedusteltua vähemmistön hyväksikäyttöä, että jeesustellaan kuinka transnaiset "änkeää" naistenbileisiin tai "vaatii" sitä sun tätä. Kun Suomessa transnaiset on suorasanaisesti toivotettu tervetulleiksi Pridejen naistenbileisiin ja myös vain naisille tarkoitettuihin seksibileisiin ilman mitään änkeämistä tai vaatimista.

      Eli jospas ette ulkopuoliset selittäisi, kuinka lesbojen kuuluu kekkerinsä järjestää. Kiitämme!

      Poista
    31. "transit ovat raivoissaan LGB-väelle"

      Genderkriittinen LGB-väki on niin marginaalinen puuhakerho ettei valtaosa transeista ole edes tietoinen sellaisen olemassaolosta. Suuttumus kohdistuu kotiuskontoisänmaa-konservatiiveihin, joilla sentään on jotain vaikutusvaltaa.

      Poista
    32. Voi kun olisikin niin. Voisi tämänkin ulinablogin lakkauttaa saman tien ja keskittyä johonkin ihan muuhun.

      Poista
    33. "kuinka lesbojen kuuluu kekkerinsä järjestää"
      Tästä olisikin mielenkiintoista kuulla lisää. Ja että oikein naisille tarkoitettuihin seksibileisiinkin. Millaisessa porukassa tämä on päätetty, onko päätös ollut yksimielinen ja kuinka laajalti lesboja oli konsultoitu? Entä sellaiset lesbot, jotka eivät halua transnaisia naisten bileisiin? Jäävätkö he kotiin, eli onko transnaisilla suurempi oikeus osallistua naisten bileisiin kuin oikeilla lesboilla? Taidat sekoittaa queer-bileisiin.
      Transnaiset eivät edes kuulu lesbonaisten deittipooliin, koska lesbonaiset ovat kiinnostuneita vain toisista biologisista naisista. Lisäksi suurin osa transnaisista on naisista kiinnostuneita heteromiehiä, jotka pitävät peniksensä. Miehistä pitävät HSTS-transnaiset tuskin haluavat hengata lesbobileissä.
      Onko lesboilla kuitenkin oikeus järjestäytyä ja kokoontua biologisen sukupuolen perusteella ilman peniksen kanssa syntyneiden läsnäoloa, itkua ja ulinaa?

      Poista
    34. "Millaisessa porukassa tämä on päätetty, onko päätös ollut yksimielinen ja kuinka laajalti lesboja oli konsultoitu?"

      Kysy järkkääjiltä. Kutsut oli ihan avoimesti somessa.

      Poista
  2. Ukrainan LGBT-yhteisö järjestäytyy maanpuolustushommiin

    https://www.thedailybeast.com/ukraines-gay-combat-volunteers-are-ready-to-fight-for-their-lives-against-anti-lgbtq-vladimir-putin

    VastaaPoista
  3. Tuo kommentti, että transihmiset olisivat ensimmäisinä kärsimässä Ukrainan sodasta on kyllä klassinen esimerkki tämän liikkeen narsistisuudesta. Kertakaikkiaan mitään ei saa tapahtua ilman, että transgenderit ovat sen keskiössä. Ei riittänyt, että ajettiin lesbot maan alle, vallattiin homoseksuaalien järjestöt ja tuhottiin ihmisten kyky puhua naisen elämästä merkityksellisesti. Jumalatauta mikä parku syntyi tässä yksi päivä, kun joku homomies puhui homojen ja lesbojen seksuaalisista eroista Twitterrissä, kun pitäähän myös heteroseksi käsittää homo- tai lesboseksiksi sen mukaan, mitä pronomineja osallisista käytetään. En käsitä, miten yhdellä ihmisryhmällä voi olla erikoisvapaus hyppiä toisten silmille tällä tavalla.

    VastaaPoista
  4. "Etkö usko, että genderkriittisiä voisi oikeasti kiinnostaa muiden kulttuurien naisten asema ihan vilpittömästi?"

    Jos ihmisen motiivina ei ole vauhkoilu vauhkoilun vuoksi vaan aito halu parantaa naisten asemaa mm. kulttuuriset ja etniset erityistekijät huomioon ottaen, niin ei hän tietenkään kutsuisi itseään genderkriittiseksi vaan tavalliseksi intersektionaaliseksi feministiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "tavalliseksi intersektionaaliseksi feministiksi"
      = transmaiden, joka ojentaa naisten oikeudet ja turvallisuuden mekkoon pukeutuville heteromiehille. Transmaiden, jonka kaikki toiminta tähtää transidentifioituvien miesten mielenpahoittamisen torjuntaan. Intersektionaalinen transmaiden, joka nimeää naisten oikeudet pillufeminismiksi ja nimeää itsensä ei-mieheksi. Transien saappaannuolija, jonka mielestä homoseksuaalisuus on valinta ja kulttuurisesti muokattavissa. Transmaiden, joka nimeää homoseksuaalit genitaalifetisteiksi ja vulvafanaatikoiksi. Transmaiden, jonka mielestä muiden kulttuurien naisten elämänpiirin kaventaminen on mitätön hinta siitä, että pervopertit pääsevät toteuttamaan itseään naisten tiloissa.
      Miten intersektionaali siis sovittaa muiden kulttuurien naisten tarpeen naiserityisille tiloille ja transidentifioituvien miesten fetiss...sukupuolifantasian validoinnin tarpeen?
      Ei kiitos transien saappaannuolijoill...intersektionaalisuudelle.

      Poista
    2. Itsensä intersektionaaliseksi feministiksi (vieläpä Normaaliksi) julistautunut on siis mielestäsi ainoa ihmisryhmä, joka voi kyetä olla huolissaan yhtään kenestäkään? Omahyväisyyttä ja sitä minäminä-asennetta yhtään?

      Poista
  5. Esimerkki transien putkinäköisyydestä:
    transaktivisti: "Portinvartijuus on loputon transvastaisuuden suo, joka ei palvele transihmisiä eikä ciskatujia"
    transaktivisti myös: "Yksi cisihminen/cis-detransitioituja tuntuu painavan vaakakupissa enemmän kuin lukuisat transihmiset"
    https://mobile.twitter.com/tinaorkidea/status/1497695919948632067
    Eli transition peruuttamattomine toimenpiteineen pitäisi olla avoin ja kaikenikäisille. Itseilmaisua hormonicocktaililla ja plastiikkakirurgialla veronmaksajien piikkiin. Kenenkään transkokemusta ei saa kyseenalaistaa. Mutta jos jotain menee pieleen tai trans alkaakin katua prosessia, niin hän ei koskaan ollutkaan aito trans, vaan "cis-katuja" tai "cis-detransitioituja". Joku aktivisti puhui "cissusta, joka mokasi".

    VastaaPoista
  6. Transidentifioituva mies rinnastaa genderkriittiset Putiniin ja transit Ukrainaan:
    "This is also trans kids saluting the adults who stand up against the might of the British Government, Press and Gender Critical cult."
    https://mobile.twitter.com/IndiaWilloughby/status/1497557363393503235

    VastaaPoista
  7. Mites tämä blogiteksti itsessään? Ollaanko tässä huolissaan sodasta vai valjastetaanko toisten kärsimys oman genderkriittisen agendan edistämiseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "genderkriittisen agendan edistämiseen"
      Mikä on genderkriittinen agenda? Minä ainakin vastustan epätieteellistä genderhöttöä lihapukua etsivistä sukupuolisieluista. Ja sitä, että tuo pelkkään itseilmoitukseen perustuva ja muille näkymätön gendersielu sielu sitoisi yhteiskunnallista päätöksentekoa, muita ihmisiä ja heidän seksuaalista suuntaumistaan ja määrittelisi lääketieteellisiä hoitoja.
      Näkymättömään sukupuolisieluun vedoten ollaan rapauttamassa naiseuden määritelmä ja naisten oikeus järjestäytymiseen ja omiin tiloihinsa ilman peniksen kanssa syntyneiden henkilöiden läsnäoloa. Sama koskee urheilun reiluutta. Homoseksuaaleja, erityisesti lesbonaisia, painostetaan eheyttävään heteroseksiin sukupuolisieluun vedoten.
      Genderideologia tarkoittaa käytännössä sitä, että mekkoon pukeutuvat heteromiehet määrittelevät ja latistavat naiseuden ja naisten homoseksuaalisuuden fetissinsä toteuttamisvälineeksi.
      Erityisen haitallista sukupuolisieluun uskominen on sukupuolelleen epätyypillisistä asioista pitäville lapsille ja nuorille, joista suurella todennäköisyydellä kasvaisi terveitä homoseksuaaleja aikuisia ilman kemiallista kastraatiota blokkereilla ja muuntohormoneilla. Pornoistuneesta naiskuvasta ahdistuneiden teinityttöjen hedelmällisyys, sekä rinnat ja kohdut säästyisivät amputaatiolta ilman genderideologiaa.
      Sukupuolistereotypioihin takertumisessa ja niiden perusteella kehon myrkyttämisessä ja silpomisessa ei ole mitään edistyksellistä.

      Poista
    2. Vastustatko ylimalkaan lääketieteen hyväksi havaitsemia farmasian ja kirurgian (eli myrkyttämisen ja silpomisen) käytäntöjä vai pelkästään transhoitoja?

      Poista
    3. Vastustan turhaa komplikaatioaltista plastiikkakirurgiaa, sekä terveiden kehonosien amputaatioita, joita tehdään yhteiskunnan piikkiin. Vastustan myös eturauhassyövän hoitoon ja seksirikollisten kemialliseen kastraatioon käytettävän lääkkeen syöttämistä lapsille. Ainetta, jonka sivuvaikutuksia ovat mm. osteoporoosi, steriliteetti, aivovaurio, aikuisiän seksielämän menetys ja mikropenis, jonka vuoksi uustoosa joudutaan rakentamaan suolenpätkästä.
      Myöskään tutkimustieto ei puolla transkäsittelyitä.

      Poista
    4. Onko sulla vastustukselle joku validi peruste? Voihan sitä maallikkotollona vastustaa vaikka silmien operointia sokeutta aiheuttavalla laserilla tai syövän hoitoa syöpää aiheuttavalla säteilyllä. Millä tahansa lääkkeellä joka oikeasti toimii on vaikuttava lista kauheita sivuvaikutuksia. Ja mun kaverilta vasta poistettiin terveet rinnat koska hänellä on korkea rintasyöpäriski - mutta ehkä olisit suositellut psykoterapiaa, jotta olisi vain oppinut elämään sen riskin kanssa?

      Laitapa vähän linkkejä siihen "tutkimustietoon"!

      Poista
    5. "aikuisiän seksielämän menetys"

      Mitä ihmettä. Useimmille transeille hoidothan päinvastoin on välttämätön edellytys seksielämälle.

      Poista
    6. "välttämätön edellytys seksielämälle"
      Jos lapsi laitetaan blokkereille ja muuntohormoneille, hänen kehonsa ja mielensä eivät kehity normaalisti, joten myös aikuisen ihmisen normaali seksuaalisuus jää kehittymättä. Kehitysvaiheita ei voi skipata ilman seurauksia.
      Murrosiän torppaaminen tarkoittaa pojalle sitä, että penis jää kehittymättä ja sitä myötä uusgenitaalien rakentaminen vaikeutuu. Blokkereiden ja muuntohormoneiden seuraus on steriliteetti, jota vasten aikuistransien rääkyminen pakkosterilisaatiosta on kummallista.
      Kannattaa perehtyä Jazz Jenningsin tapaukseen, hänelle luotiin "patchwork vagina", koska mikropeniksen materiaali ei riittänyt arpionkalon vuoraamiseen. Jenningsin Transhausen by proxy -äiti uhkaa tehdä dilatoinnit itse, jos poika luistaa uustoosan hoidosta. Lapsena transiutetusta tv-viihteeksi myydystä Jenningsistä ei koskaan tule tervettä aikuista. Surullista.

      Poista
    7. "joku validi peruste"
      Jaahas, trolli on noussut luolastaan, mutta vastataan silti.
      Rintojen poisto syövän tai sen kohonneen riskin vuoksi on lääketieteellisesti perusteltu toimenpide, pornoistuneesta naiskuvasta ahdistuneen tai neurokirjolla olevan teinitytön ei. Toki he voivat täysi-ikäisinä sitten poistattaa tai pienentää rinnat ja maksaa operaation omasta pussistaan.
      Jokaiseen lääketieteelliseen toimenpiteeseen liittyy riskejä, jotka punnitaan tapauskohtaisesti. Transhoidot ovat peruuttamattomia, eikä niiden tehosta ole juurikaan näyttöä. Erityisesti lasten ja nuorten kohdalla niiden kanssa on oltava erityisen varovainen, koska suurimmalla osalla sukupuoliristiriita häviää murrosiän myötä ja dysforialle voi olla lukuisia transiuden ulkopuolisia syitä. Olisi karmeaa steriloida ja mutiloida lapsi tai nuori, jolla transkokemus olisikin ohimenevä.
      Tässä yksi tutkimus ruotsalaisesta aineistosta:
      https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0016885
      Lisäksi oli se yksi takaisinveto, jossa tutkimusaineisto ei puoltanutkaan tutkijoiden päätelmiä transhoitojen tehosta. Muistaako joku, taisi olla kohtalaisen tunnettu julkaisu?

      Poista
    8. "Laitapa vähän linkkejä siihen "tutkimustietoon""
      Tässä siitä takaisinvetotapauksesta, jossa tutkijat vetivät johtopäätökset hatustaan:
      Correction: Transgender Surgery Provides No Mental Health Benefit
      "The American Journal of Psychiatry has issued a major correction to a recent study. The Bränström study reanalysis demonstrated that neither “gender-affirming hormone treatment” nor “gender-affirming surgery” reduced the need of transgender-identifying people for mental health services. Fad medicine is bad medicine, and gender-anxious people deserve better."
      https://www.thepublicdiscourse.com/2020/09/71296/
      Eli ei ole pystytty osoittamaan hormonien tai kirurgian kohentavan transien mielenterveyttä.

      Poista
    9. Anonyymi, onko sulla jotain linkkiä Jazzin tapaukseen? Itse tiedän vain sen, mitä Sametti kirjoitti joskus tekstissään. Mielenkiinnosta kysyn.

      Poista
    10. Jada jada. Miksihän lääkärit kirjoittaisi lähetteitä hoitoihin ja toteuttaisi niitä jos ne ei olisi lääketieteellisesti perusteltuja?

      Miksi hoitojen pitäisi vähentää mielenterveyspalveluiden tarvetta? Useimmat lääketieteelliset hoidot ei vähennä.

      Mitä pahaa on siinä, että hoidot on peruuttamattomia? Suunnilleen kaikki lääketieteelliset hoidot on.

      Jos pidät tärkeänä edistää vaihtoehtoisten leikkausmenetelmien kehittämistä mikropenis-junnuille niin ei kun hihat heilumaan, täällä nariseminen ei heitä hyödytä!

      https://www.duodecimlehti.fi/duo12111

      Poista
    11. "Vastustan myös eturauhassyövän hoitoon ja seksirikollisten kemialliseen kastraatioon käytettävän lääkkeen syöttämistä lapsille"

      Vastustatko ylimalkaan syöpälääkkeiden antamista lapsille?

      Jos sanot että syöpälääkkeitä ei pitäisi antaa ellei ole syöpää, niin kertoisitko millä meriiteillä olet tässä asiassa lääkäreitä merkittävämpi asiantuntija? Lääkkeiden off label -käyttö on ihan laillista eikä erityisen epätavallista, ja harvinaisten sairauksien hoidossa usein ainoa vaihtoehto.

      Poista
    12. Mistähän hevosmiesten tietotoimistosta nää lääkejutut on. Suomessa murrosikää jarrutetaan GnRH-analogeilla jotka on, yllätys, kehitetty nimenomaan murrosiän jarruttamiseen.

      https://www.duodecimlehti.fi/duo95187

      Poista
    13. "...linkkiä Jazzin tapaukseen?"
      Ei ole valitettavasti yhtä kaiken kattavaa artikkelia, mutta googlettamalla ja Youtubesta: jazz jennings + weight gain, mental health, genital surgery pääsee alkuun. Jos noista on jo valtamediassa, niin mitä kaikkea mahtaakaan olla vielä piilossa.
      Ohjelmassakin tuodaan ilmi mikropeniksen aiheuttamat haasteet, dilatoinnit ja revennyt uusvagina. Lisäksi Jazz kärsii ylipainosta, useista mielenterveysongelmista, eikä hän ole kehittynyt henkisesti kypäksi ja itsenäiseksi aikuiseksi. Lapsena transiutettuna hänelle ei ole kehittynyt seksuaalisuutta, eräässä jaksossa hän kertookin, ettei ole koskaan saanut orgasmia. Uusvaginan rakentaminen tuolta pohjalta vaikuttaa lähinnä kidutukselta.
      Tässä superpitkässä ja railakasta kieltä käyttävässä ketjussa seurataan Jazzin tapausta:
      https://kiwifarms.net/threads/jaron-seth-bloshinsky-jazz-jennings-i-am-jazz.52472/

      Poista
    14. "toteuttaisi niitä jos ne ei olisi lääketieteellisesti perusteltuja?"
      Jenkeissä rintojen poistoja tehdään ihan rahan vuoksi. Kassa kilahtaa ja teinitytön terveet rinnat bioroskikseen vilahtaa.
      Rahan lisäksi voi olla ideologisia motiiveja, tai vedotaan vanhentuneeseen tai heikkolaatuiseen tutkimukseen. Transhoitosuosituksia laativa WPATH on täysin ideologinen järjestö, jossa huseeraa mm. transeja, transaktivisteja, transhoitoja tarjoavia tahoja, lisäksi sieltä löytyy sidonnaisuuksia lääketeollisuuteen.
      Steriliteetti, terveiden kehonosien silpominen, aikuisiän seksuaalisuuden menetys, aivovauriot ja osteoporoosi ovat liian kova hinta hetken mielijohteesta tai puutteellisen tiedon varassa tehdyistä toimenpiteistä.
      Ruotsissa ja Ranskassa on ihan äskettäin päätetty luopua lasten transiuttamisesta. Toivottavasti moni muu maa seuraa perässä.

      Poista
    15. "kehitetty nimenomaan murrosiän jarruttamiseen"
      Niin, ainakin niissä tapauksissa kun murrosikä alkaa oikeasti liian aikaisin eikä ole muuta vaihtoehtoa.
      Anonyymille, kiitos tiedosta, pitääpä käydä katsomassa noita.

      Poista
    16. "hevosmiesten tietotoimistosta"
      Luitko itse tuota linkkaamaasi juttua? Siinä ei puhuta normaaliajan rajoissa alkaneesta murrosiän keskeyttämisestä mitään. Ennenaikaisen murrosiän estämiselläkin on seurauksia, joten sitä ei tehdä kevyin perustein. Pojasta mieheksi kehittyminen ei ole patologinen tila, vaan osa ihmisen normaalia kehitystä, jonka kanssa pelleilyllä on rajut ja peruuttamattomat seuraukset. Murrosikää ei voi laittaa tauolle, kuten videopeliä. Menetettyjä kehitysvaiheita ei saa takaisin. Murrosiän läpikäyminen on tärkeää myös yksilön henkiselle kasvulle.

      Poista
    17. "Jenkeissä rintojen poistoja tehdään ihan rahan vuoksi."

      Emme ole Jenkeissä. Suomessa keskeiset hoidot tehdään julkisella puolella lääketieteellisin perustein eikä niillä pääse kukaan rikastumaan. Omalla rahalla taitaa saada lähinnä karvoituksen poistoa.

      Ruotsissa alaikäiset saa transhoitoja ihan normaalisti.

      https://www.socialstyrelsen.se/om-socialstyrelsen/pressrum/press/uppdaterade-rekommendationer-for-hormonbehandling-vid-konsdysfori-hos-unga/

      Poista
    18. "Ruotsissa alaikäiset saa transhoitoja ihan normaalisti."
      Voisitko suomentaa meille linkkisi tekstin toisen lauseen:
      "Osäker vetenskap och nytillkommen kunskap gör att Socialstyrelsen nu rekommenderar återhållsamhet när det gäller hormonbehandling."

      Poista
    19. Jazzin tapausta kommentoi jopa eräs transhoitoja / leikkauksia tehnyt kirurgi, joka myönsi puberteetin estolääkkeiden peruuttamattomat haitat ja komplikaatiot 'uusgenitaalien' muovaamiselle...
      Eli, ominaisuudeltaan lähtökohtaiset ja kyseenalaiset operaatiot ovat yhä vaarallisempia hormoniblokkaajien ansiosta.
      En voi kuin pyöritellä päätä maailman hulluuden edessä.. tätä rakkaat älymystön edustajatvasemmalla laidalla toivovat Suomeenkin lastentarhasta asti.

      Poista
    20. Återhållsamhet = pidättyväisyys, maltillisuus. Alaikäisten hoidossa noudatetaan aiempaa tarkempaa harkintaa, mutta ei niitä lopetettu ole.

      ”Halmisen väite hormonihoitojen lopettamisesta nuorille ei pidä paikkaansa. Jos syy on selvä, hoidot aloitetaan edelleen nuorelle, puberteetti-iässä olevalle.”


      https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/art-2000008630062.html

      Poista
    21. Sukupuolidysforiaa hoitava lääkäri varoittaa: ”Jos transnuori ei pääse hoitoon tai kielletään asian olemassaolo, se lisää itsemurhariskiä”

      Tuo Satakunnan kansan juttu on julkaistu 23.2.2022 paperilehdessä, jonka näköislehteen pääsee käsiksi kirjastojen E-press-palvelun kautta.
      Translääkäri Mikkola vaikuttaa täysin genderideologiaan hurahtaneelta.
      Blokkerithan täytyy aloittaa ennen puberteetin alkua, että niistä olisi hyötyä. Puberteetin muutoksia ei voi perua, jos ne ovat jo ilmestyneet. Hänen mukaansa blokkereita käytetään 1-3 vuotta. Huh.

      Toisekseen on todella vastuutonta uhkailla itsemurhilla, jos nuoret eivät saa kemiallista kastraatiota ja terveiden kehonosien amputaatiota. Itsemurhariskistä ei ole tieteellisesti pätevää näyttöä. Transeilla on useimmiten lukuisia ahdistusta/masennusta aihettavia mt-diagnooseja, kuten aktivistien someprofiilit paljastavat. Tutkimukset pikemminkin osoittavat, etteivät transhoidot auta transien mielenterveyttä.
      Lisäksi journalistiset ohjeet määrittelevät, kuinka itsemurhista uutisoidaan. Satakunnan Kansaltakin todella vastuutonta lähteä tähän "parempi translapsi, kuin kuollut lapsi" -retoriikkaan ja tunnemanipulointiin.
      Journalistisista ohjeista:
      1. Harkitse tarkoin, onko itsemurhasta uutisointi tarpeen ja mitä siitä tarvitsee kertoa. Julkisuutta saaneet itsemurhat aiheuttavat jäljittelyriskin. Tämä koskee yhtä lailla sekä kotimaan että ulkomaan uutisia.
      https://www.jsn.fi/uutiset/toimittajille-avuksi-muistilista-itsemurhista-uutisointiin/

      Poista
    22. Samalla logiikalla voisi joku vaatia terveiden käsien ja jalkojen amputointia itsemurhalla uhaten... lääkärin etiikka ei salli terveiden raajojen poistoa kiristyksen edessä. Miksi siis toiset kehon osat on oikeutettua silpoa, jos joku saa päähänsä puhua itsensä tappamisesta?

      Poista
    23. Erikoista jos et löydä tieteellistä näyttöä kohonneesta itsemurhariskistä. Vertaisarvioituja artikkeleita löytyy mun googlella pilvin pimein.

      https://scholar.google.fi/scholar?q=suicide+risk+transgender+youth&hl=en&as_sdt=0&as_vis=1&oi=scholart

      Itsemurhan riskitekijöistä uutisointi on eri asia kuin itsemurhasta uutisointi. Olisihan hullua jos media välttelisi siitä puhumista, että esim. hoitamaton masennus, päihdeongelma tai transsukupuolisuus lisää itsemurhan riskiä. Sen sijaan en muista nähneeni yhtään uutista jonkun transihmisen tekemästä itsemurhasta.

      Poista
    24. "Puberteetin muutoksia ei voi perua, jos ne ovat jo ilmestyneet."

      No ei voi mutta niitten etenemistä voi hidastaa. Jos on geneettinen taipumus esim. voimakkaaseen parrankasvuun tai isoihin rintoihin, niin ei ne piirteet heti murrosiän alettua aktivoidu täysillä.

      Poista
    25. Omasta erikoisalastaan kertova lääkäri on "hurahtanut ideologiaan" mutta random blogikommentoija on pätevä antamaan diagnooseja someprofiilien perusteella. Näinpä näin.

      Poista
    26. Porukkako täällä on sitä mieltä, että itsetuhoinen nuori toimii jotenkin väärin jos kertoo itsetuhoisuudestaan lääkärille?

      Poista
    27. "etenemistä voi hidastaa"
      Eipä olleet kummoiset tulokset lapsena/teininä transiuttujen julkkistransien Jazz Jenningsin, Kim Petraksen tai Nikkie Tutorialin kohdalla. Maskuliiniset piirteet paistavat läpi ja Nikkiestä kasvoi parimetrinen körmy. Luiden liikakasvu ja siitä johtuva tynnyrimäinen ruumiinrakenne ovat tyypillisiä kastraateille.
      Karvoituksen ja rintojen kasvu on ihan normaali osa aikuiseksi ihmiseksi kasvamisen prosessia. Kukapa teini ei olisi ahdistunut muuttuvasta kehostaan, etenkin tytöt, jotka alkavat saada ei-toivottua huomiota miehiltä.
      Blokkereiden riskit ovat aika huima hinta hiukan paremmasta esteettisestä läpimenosta. Osteoporoosi, steriliteetti, libidon menetys, kognitiiviset ongelmat jne. Lisäksi tiedämme, että sukupuoliristiriitaa voi kokea todella monesta syystä, joten on erittäin kyseenalaista mennä sorkkimaan kehon normaalia kehitystä. Murrosikä ei ole mikään sairaus.

      Poista
    28. "Vertaisarvioituja artikkeleita"
      Mitä niistä käyttäisit esimerkkinä tieteellisesti pätevästä tutkimuksesta? Voisitko avata meille niistä tärkeimpiä, kun olet kerran perehtynyt asiaan? Kyselytutkimuksen todistusarvo on nollaluokkaa. Kannattaa miettiä myös otoskokoja. Onko otos valikoitunut vai satunnainen? Kannattaa käyttää ihan tieteen peruskritiikkiä.

      On vastuutonta uutisoida, että transteini päättää päivänsä ilman blokkereita, muuntohormoneita ja amputointeja. Jos itsemurha-aie ei ole jo valmiiksi teinin päässä, niin se on viimeistään silloin, kun luodaan narratiivia, että elämä ei ole elämisen arvoista ilman transitiota. "Parempi translapsi, kuin kuollut lapsi."

      UK:n median journalistiset ohjeet kehottavat välttämään myös itsemurhan syiden spekulointia:
      "Speculation about the ‘trigger’ or cause of a suicide can oversimplify the issue and should be avoided. Suicide is extremely complex and most of the time there is no single event or factor that leads someone to take their own life."
      Kuten myös: "Avoid excessive amounts of coverage and overly prominent placement of stories, such as a frontpage splash."
      https://www.samaritans.org/about-samaritans/media-guidelines/10-top-tips-reporting-suicide/

      Tässä muutamia transien itsemurhamyytin debunkkauksia:
      Suicide Facts and Myths
      https://www.transgendertrend.com/the-suicide-myth/
      Trans suicide facts and myths
      https://fairplayforwomen.com/suicide/

      Jos transsukupuolisuus ei ole sairaus eivätkä transhoidot ole sairaanhoitoa, niin mistä "kohonnut itsemurhariski" sitten kertoo?
      On turhaa ja vaarallista lietsoa itsemurhapaniikkia sukupuoliristiriitaa kokevien lasten ja nuorten perheisiin.

      Poista
    29. "Mitä niistä käyttäisit esimerkkinä tieteellisesti pätevästä tutkimuksesta?"

      Kaikkia. Kerro missä huomaat puutteita.

      Varmistellaanpa: uhkaileeko siis joku huvikseen itsetuhoisuudella, koska on niin epätoivoinen toivoessaan transhoitoja?

      Mutta kuitenkaan sama tyyppi ei ole niin epätoivoinen, että olisi oikeasti itsetuhoinen?

      Sinäkö sivuutat kaikki "Olin itsetuhoinen" - lausunnot pskanpuhumisena? Onko kaikkien depressiosta kärsivien tai vaikka velkakierteeseen ajautuneiden itsemurhapuheet vain lässytystä josta olisi parempi olla piittaamatta? Ärsyttäviä kiristäjiä.

      Poista
    30. "Kukapa teini ei olisi ahdistunut muuttuvasta kehostaan, etenkin tytöt"
      Tyttöjen kohdalla myös se, että keho muuttuu oikeasti ns. "yhdessä yössä" eli aika helvetin äkkiä. Ja joissain tapauksissa myös todella nuorena, muistan yhden jolla alkoi menkat 10-vuotiaana.

      Poista
    31. "Kaikkia. Kerro missä huomaat puutteita."
      Hieno taktiikka sulla. Kai nyt voisit niistä parhaan esitellä? Eli jos esität juridisen väitteen, niin annat lähteeksi koko Suomen lain ilman lähdeviitteitä? Voit myös sanoa suoraan, että et pysty käyttämään noita lähteitä kantasi perustelemiseen.
      Jos joku uhkailee itsemurhalla, niin hän tarvitsee jotain aivan muuta kuin terveiden kehonosien silpomista ja kehon myrkyttämistä blokkereilla ja hormoneilla.

      Poista
    32. Tässä käydään läpi joitakin transien itsemurhatutkimuksia. Eräässä tutkimuksessa oli 27 transvastaajaa, joista 13 oli jossain kohtaa yrittänyt itsemurhaa. Tästä saatiin laajalle levinnyt transnuorten järisyttävä 48 prosentin itsariyrityslukema.
      https://gendercriticalwoman.wpcomstaging.com/2019/09/12/suicide-in-the-trans-community/
      UK:ssa oli vuosikymmenen aikana neljä sukupuoliristiriitaa kokeneen lapsen tai nuoren itsemurhaa. Neljä. Kymmenessä vuodessa. Kovin traagista heille ja läheisilleen, mutta ei voida kyllä puhua mistään epidemiasta tai vääjäämättömästä kohtalosta.
      "Rational and compassionate policy-making cannot be driven by the threat of suicide."
      https://www.transgendertrend.com/suicide-by-trans-identified-children-in-england-and-wales/

      Poista
    33. UK:n Tavistockin transiutusklinikan yhdeksän vuotta pantatusta tutkimuksesta kävi ilmi, että blokkerihoito ei kohentanut nuorten mielenterveyttä:
      "The published study showed that treatment with the blocker brought about no change in psychological function."
      Lisäksi kävi ilmi, että 98 % blokkeroiduista nuorista jatkoi muuntohormoneille, eli blokkerit ovat käytännössä astinlauta transjunaan, eikä miettimisajan ostamista.
      "The Tavistock's newly published findings appear to confirm this, with 43 out of 44 participants - or 98% - choosing to start treatment with cross-sex hormones."
      https://www.bbc.com/news/uk-55282113

      Poista
    34. "Kyselytutkimuksen todistusarvo on nollaluokkaa."

      Mikäs oman elämänsä nobelisti siellä kritisoi? Niin kauan kuin ajatuksenlukukonetta ei ole keksitty, kyselytutkimukset on juurikin se millä tutkitaan itsetuhoisuutta ja sen korrelointia erilaisten muuttujien kanssa. Epävarmuustekijät on tunnettuja.

      Ei itsetuhoisuuden taustatekijöiden selvittelystä mitään tulisi jos vain tarkkailtaisiin tutkittavia kysymättä heidän fiiliksiään tai käytettäisiin aineistona vain fyysisesti todennettavia merkkejä.

      Poista
    35. "Hieno taktiikka sulla."

      Kiitos :) Hörhölle salaliittoteoreetikolle on mustakin hieno taktiikka vastata isolla listalla vertaisarvioituihin tutkimuksiin ja jäädä odottelemaan, mitä puutteita hän niistä löytää.

      Poista
    36. "Hörhölle salaliittoteoreetikolle"
      Oletko siis lukenut ja arvioinut itse kaikki linkittämäsi tutkimukset? Vielä hienompaa olisi, jos poimisit sieltä meille ne edustavimmat ja avaisit niiden ansioita ja puutteita. Mitä ne mielestäsi todistavat ja mikä on niiden tieteellinen arvo ja miksi? Todistustaakka on tutkimusten linkittäjällä. Edelleen, et voi esittää juridista väitettä ja laittaa lähteeksi koko Suomen lain ja sanoa, lukekaa se kokonaan :D. Tutkimuksiahan on aiheesta kuin aiheesta ja hyvin vaihtelevan tasoisia.
      Itse en esimerkiksi käyttäisi lähteenä Jack Turbania, joka avoimesti ajaa affirmatiivisuutta ja lasten transiuttamista. Lisäksi Turban on mm. saanut rahaa blokkereita valmistavilta lääkeyhtiöiltä. Onko tutkijan bias sinulle tuttu käsite?

      Poista
    37. "Återhållsamhet = pidättyväisyys, maltillisuus. Alaikäisten hoidossa noudatetaan aiempaa tarkempaa harkintaa, mutta ei niitä lopetettu ole."
      Nyt olisi korkea aika lopettaa, ennenkuin vahingoitetaan muita lapsia:
      Leo skadades i transvården – nu har sjukhuset anmält sig självt
      https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/sjukhusets-harda-sjalvkritik-efter-leos-transvard
      Rasmus sa nej till transvård av sitt barn – orosanmäldes av vården
      https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/rasmus-sade-nej-till-hormonbehandling-av-sitt-barn-orosanmaldes-av-varden

      Poista
  8. Nyt kyllä soi maailman pienin viulu. Voisiko tämä itsekeskeinen uikuttaja harkita itsesäälin sijaan osallistumista maansa puolustamiseen, kuten niin monet muut ukrainalaiset miehet ja naiset:
    https://mobile.twitter.com/CBSNews/status/1498719849748611072

    VastaaPoista
  9. "Mites tämä blogiteksti itsessään?"

    Tää blogi keskittyy nimenomaan transaktivismin kritiikkiin

    VastaaPoista
  10. https://mobile.twitter.com/MrAndyNgo/status/1499592502101393410

    Hyvää viikonloppua kaikille!

    VastaaPoista
  11. Tiesittekö, että miehen kanssa seksiä harrastavan juridista vaihtaneen transnaisen verenluovutuksen riskitekijät rinnastetaan biologiseen naiseen? Juridisen sukupuolen vaihtanut miehen kanssa parisuhteessa oleva transnainen luetaan heterosuhteiseksi, mutta parisuhteessa olevalla homomiehellä tulee 4 kk karenssi joka seksikerran jälkeen.
    "Transsukupuolisuus ei estä veren luovuttamista, mutta Veripalvelussa virallinen henkilötunnus määrää sukupuolen. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että transnainen, jolla on yhä miehen henkilötunnus, voi joutua luovutuskieltoon harrastaessaan seksiä miehen kanssa, kertoo Oulu Pride ry:n puheenjohtaja Minna Pallari."
    "Veripalvelun Castrén kertoo, että nykymalli on ollut käytössä pitkään ja se perustuu myös muun terveydenhuollon käytäntöihin.
    – Meillä mennään yksinkertaisella mallilla, että sukupuoli on se, jonka henkilötunnus määrää. Tämä johtuu terveydenhuollon binäärisestä systeemistä, jossa täytyy olla joko mies tai nainen.
    Myös luovutuksen yhteydessä mitattavan hemoglobiinin viitearvot määräytyvät biologisen sukupuolen perusteella. Transihmisen on mahdollista luovuttaa verta korjatun sukupuolensa kanssa, jos myös henkilötunnus on korjattu."
    https://yle.fi/uutiset/3-12050248
    Saamme varmasti tietää monista muista vinkeistä käänteistä, kun sukupuolen itsemäärittely astuu voimaan ensi vuonna.

    VastaaPoista
  12. Oman kokemuksen mukaan viitearvot katotaan kyllä nekin juridisen sukupuolen mukaan. Ei transtausta edes välttämättä tule ilmi kun ei sitä missään ennakkotiedoissa kysytä.

    Ihan näppärästi toimii verenluovutus eikä lakimuutos siihen(kään) vaikuta. Pitääkin taas mennä kunhan karenssi päättyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Julia/Julmis sanoi taannoin Twitterissä, että hormonit muuttavat aineenvaihdutaa ja esim hänellä, transitioituneella transnaisella, jos katsottaisiin miesten viitearvojen mukaan hänen kehonsa olisi todella huonossa kunnossa. Mutta naisten viitearvojen mukaan hän on hyvässä kunnossa. En tiedä onko tämä totta, mutta laitanpahan kuitenkin.

      Poista
    2. Toki hormonit muuttaa aineenvaihduntaa, mutta mahtaako tuo pitää paikkaansa muuten kuin juuri hormonitasojen osalta (naiselle normaali testosteronitaso olisi miehellä merkki sairaudesta). Muutenhan viitearvot on aika pitkälti päällekkäisiä, ja selvä poikkeama on selvä poikkeama sukupuolesta riippumatta.

      https://www.terveyskirjasto.fi/snk02060

      Poista
  13. Kun transnainen sanoo hiljaisen osan ääneen:
    https://imgur.com/IHHolyX

    VastaaPoista
  14. "Porukkako täällä on sitä mieltä, että itsetuhoinen nuori toimii jotenkin väärin jos kertoo itsetuhoisuudestaan lääkärille?"
    Sulla on kyllä... uniikit tulkinnat. Nuori ei toimi väärin, jos hakee apua mt-ongelmiin. Mutta mt-ongelmien ratkaisu ei ole teinin terveen kehon, seksuaalisuuden, kognitiivisten kykyjen ja lisääntymiskyvyn turmeleminen. Mt-puolelle olisi ehdottomasti saatava lisäresursseja, etenkin nuorille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan täällä sanottu että itsetuhoisuudesta kertominen on "uhkailua" tai "kiristystä".

      Jos on akuutisti itsetuhoinen ei transhoitoja edes saa vaan se puoli hoidetaan ensin tavalliseen tapaan mielialalääkkeillä, psykoterapialla, osastohoidolla, mitä nyt tarvitaankaan.

      Itsetuhoisuudelle altistaa sitten monenlaiset taustatekijät joista kukin vaatii omat keinonsa. Yksi hyötyy päihdevieroituksesta, toinen velkajärjestelyistä, kolmas transitiosta.

      Poista
    2. "Onhan täällä sanottu"
      Onhan se aika iso kontrasti, jos väitetään, ettei transius ole sairaus tai mielenterveysongelma ja muutatetaan tautiluokistustakin stigman poistamiseksi ja samalla kuitenkin halutaan pitää kiinni tuosta itsemurhanarratiivista. Että jos ei saa omadiagnoosin pohjalta itse valitsemiaan transhoitoja, niin on pakko päättää päivänsä. Tutkimusten mukaan transitiokaan ei helpota transien mielenterveysongelmia, ei aikuisten eikä nuorten. Kaikki ei ihan täsmää tässäkään. Olisi transienkin etu, jos transitiota ei pidetä patenttiratkaisuna, vaan myönnettäisiin sukupuoliristiriidan taustalta löytyvän monia eri syitä, joiden kaikkien paras hoito ei ole blokkerit, hormonit ja leikkaukset.

      Poista
  15. Huomaa että argumentit on vähissä, kun pitää vaan pelata tunteisiin vetoavilla sanoilla kuten "terveet kehonosat" eikä osata perustella mikä asiassa oikein on ongelma. Näinhän tekee myös abortin vastustajat puhuessaan "terveen sikiön tappamisesta".

    Varmaan alaikäisille ei pitäis tehdä aborttejakaan? Hehän kun ei kunnolla ymmärrä sen seurauksia, ja se on peruuttamaton?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paitsi että alaikäisen raskaus voi oikeasti vaarantaa terveyden, se on fyysinen ongelma, eikä sitä voi hoitaa terapialla.
      Tuo "terveet kehonosat" on kyllä jokseenkin tunnemanipulointia, siitä ollaan samaa mieltä.

      Poista
    2. "pelata tunteisiin vetoavilla sanoilla"
      Ei kannata heitellä kiviä lasitalossa, kun transaktivismi perustuu pelkkään uhriutumiseen ja tunnemanipulointiin :D.
      Mitä epätervettä on sukupuoliristiriitaa kokevan nuoren kasvavassa kehossa? Jos teinitytön rinnat ovat terveet, niiden amputointi ei ole lääketieteellisesti perusteltua. Normaalin hormonitoiminnan palauttaminen ei ole mahdollista sisärojujen poiston jälkeen. Rintoja ja niiden toiminnallisuutta ei myöskään saa amputaation jälkeen enää takaisin.
      En ihan tavoita tätä aborttirinnastustasi, mutta sinulla on varmaan ihan oma logiikkasi. Abortit tehdään useimmiten alkuraskaudesta kemiallisesti ilman sivuvaikutuksia. Nainen voi tulla uudelleen raskaaksi, kun hänen elämäntilanteensa sallii sen.

      Poista
  16. Jos kerran sukupuolidysforia ei lisää itsemurhariskiä, niin sittenhän ei ole mitään mieltä vastustaa transhoitoja sillä perusteella, ettei ne riskiä vähennä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "ei ole mitään mieltä vastustaa transhoitoja"
      Ruotsalaisen seurantatutkimuksen mukaan transeilla on transition jälkeenkin enemmän itsetuhoisuutta ja mielenterveysongelmia kuin muulla väestöllä. Transiutus ei ole siis ratkaisu mihinkään.
      "Persons with transsexualism, after sex reassignment, have considerably higher risks for mortality, suicidal behaviour, and psychiatric morbidity than the general population."
      https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0016885
      Koko transiutusjärjestelmä tulisi laittaa tarkkaan syyniin ja vaatia samat näytöt kuin muiltakin lääketieteellisiltä hoidoilta.

      Poista
  17. "Ruotsalaisen seurantatutkimuksen mukaan transeilla on transition jälkeenkin enemmän itsetuhoisuutta ja mielenterveysongelmia kuin muulla väestöllä. Transiutus ei ole siis ratkaisu mihinkään."

    Paljon mahdollista. Mun pahimmat masis- ja itsetuhoepisodit tuli vasta diagnoosin jälkeen.

    Vaan tiiäkkö mitä? Transhoidot auttaa spesifisti juuri sukupuolidysforiaan. Ei niiden mihinkään muuhun ole tarkoituskaan auttaa.

    Mulla parani hoitojen jälkeen sosiaalinen elämä, seksuaalinen elämä, työllisyystilanne, taloudellinen tilanne.

    Totta: mä en tullut immuuniksi depressiolle. Mutta sitä kukaan ei mulle luvannutkaan.

    Elämä parani silti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Elämä parani silti."
      Hyvä juttu, jos transhoidot toimivat sulla. Mutta tämä on paljon laajempi keskustelu kuin sinun elämäntarinasi. Transhoitoja tehdään alaikäisille ja muille ryhmille, joille ne ovat selkeästi haitallisia. Jos et oikeasti ole seurannut keskustelua, niin transhoitoja ei tule tehdä: alaikäisille, henkilöile, joiden sukupuoliristiriita johtuu mt-ongelmista (traumat, dissot, kehonkuvan häiriöt, seksuaalinen väkivalta), homoseksuaalisuudesta ja sisäistetystä/yhteisön homofobiasta, murrosiän muutoksista teinitytön kehoon, pornoistuneesta naiskuvasta ahdistuneille teinitytöille.
      Ei siis pidä transiuttaa väärän sukupuolen leluilla leikkiviä lapsia ja transiuttaa homoseksuaalisista nuorista transheteroita. Tiesitkö, että UK:n Tavistockin transklinikalle hakeutuneista teinitytöistä 90 prosenttia oli lesboja ja biseksuaaleja?

      Poista
    2. Itse en ole aikuisten transhoitoja vastaan, ja uskon, että monille se on oikea ratkaisu. Mutta etenkään teineille se ei todellakaan ole ratkaisu. Itse olen semi-vaikeasti jälkeenjäänyt, ja minulla on mahdollisesti DID (toistaiseksi kuitenkin vaan epäily, ei vahvistettu). Olen kuitenkin siinä mielessä poikkeus, että jos transitioituisin, olisin sosiaalisesti homo. Eli olen ihan heterotyttö.
      Oman kokemukseni vuoksi en yleisesti luota enää yhdenkään alaikäisen transkokemukseen.

      Poista
  18. Trans-kolonisaatio etenee homomiesten suuntaan. UK:ssa julkisen terveydenhuollon osittain rahoittamassa transmiesten seksioppaassa kehotetaan pre-op transmiehiä käymään homomiesten seksiklubeilla huijaamassa homomiehiä heteroseksiin:
    "Entitled Cruising: A Trans Guy’s Guide To The Gay Sex Scene, it advises readers to circumvent men-only restrictions at gay saunas by only performing sex acts ‘without others seeing your genitals’. Experts warned doing so would be committing the crime of sex by deception.
    The pamphlet, which features crude sexual language including 22 uses of the words ‘f***’ and ‘f******’ in its 44 pages, focuses extensively on extreme sex acts, including sadomasochism and bondage."
    https://www.dailymail.co.uk/news/article-10606811/NHS-funded-clinic-promoting-prostitution-way-trans-people-pay-treatment.html
    Mikä voisikaan mennä pieleen, kun vaginallisuus paljastuu. UK:ssa tunnetaan "rape by deception", jonka perusteella transiudesta seksikumppanille kertomatta jättäminen tietää raiskaustuomiota. Suostumusta ei voi antaa, elleivät kaikki suostumukseen vaikuttavat seikat ole tiedossa. Oppaan tyylikäs loppusilaus on homomiehistä käytetyn faggot-solvauksen viljely.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Mikä voisikaan mennä pieleen"

      No mikä? Vihjaatko että homoilla on taipumus esim. hakata tai raiskata transmiehiä?

      Suomessa miehistä kiinnostuneet transmiehet käy tietenkin miesten bileissä kuten transnaiset naisten. Tutun mukaan vaginallisuudesta ollaan pahimmillaan vähän pettyneitä.

      Poista
    2. ”vaginallisuudesta ollaan pahimmillaan vähän pettyneitä”

      :D Kiitos aamun nauruista.

      Poista
    3. "pahimmillaan vähän pettyneitä"
      Ohjeistaisitko sinä oikeasti transidentifioituvia naisia homomiesten kohtaamispaikoille syrjäisiin metsiköihin ym. vastaaviin kohteisiin, vieraiden miesten koteihin ja seksiklubeille, etkä oikeasti näe näissä vaaranpaikkoja heille kun vaginallisuus tulee ilmi? Monikin asia voi mennä pahasti pieleen. Kohtahan niistä tulee heteroiden larppauspaikkoja, kun heteromiehet alkavat tiedostaa, että homokohteissa on myös pimpukkaa tarjolla. Sitä kolonisaatio tarkoittaa kirjaimellisesti.
      Miksi transidentifioituvan naisen pitäisi saada seksiä nimenomaan homomieheltä, pahimmillaan ilman suostumusta seksiaktiin huijaten? Suostumusta ei voi antaa, jos kaikki siihen vaikuttavat seikat, kuten biologinen sukupuoli, eivät ole tiedossa. Jos homomies haluaa harrastaa seksiä vaginallisen kanssa, niin hän ei ole homo, vaan bi/panseksuaali.

      Poista
    4. "transmiehet käy tietenkin miesten bileissä"
      Miksi ihmeessä he sinne pönkevät? Heteroille, bisseille ja panseksuaaleille on ihan omat bileet, tai transmiehet voivat hakeutua toisten transmiesten seuraan. Tämän transidentifioituvan naisen validaation hakureissu homomiesten seksibileistä päättyi kyyneliin vessassa:
      "People physically recoiled from me when I walked near them and made faces at me. It was like I had a literal fucking force field around me :(. It felt like hours cruising around but it was really only about 2 minutes before I had enough. I cried in the bathroom for like half an hour before my friend found me. While I was in there a few people knocked wanting to use it and I told them to go away mid cry. On the other side of the door I heard someone even said “I think that girl is still in there”. I had never felt dysphoria like this before and I don’t think I can go on with life this way. I know I’m a man but Id never felt more invalid than that point in my life."
      "I went from feeling really good about my transition to the worst ever after this and it still hasn’t gotten better over the months."
      https://www.reddit.com/r/ftm/comments/ggbus3/sex_party_dysphoria_nsfw/
      Turpiin voi tulla myös henkisesti, jos hakee validaatiota väärästä paikasta. Jos viisari ei värähdä, niin se ei värähdä ja tyttöraasu päätyy yksin vessaan tyrskimään. Ohjaisitko myös transnaisia reippaasti kohti heteroiden seksibileitä, vaiko vain pelkästään lesbonaisten kimppuun?

      Poista
    5. "Vihjaatko, että homoilla on taipumus esim. hakata tai raiskata transmiehiä?"
      Jos olisin homomies, ja joku miehen näköinen transmies viettelee ja vasta sängyssä paljastuu että onkin trans, niin kyllä saattaisin antaa hieman turpaan.

      Poista
  19. Ukrainalaisen transmiehen dysforia katosi, kun olisi pitänyt tarttua aseisiin:
    “How a transgender Ukrainian man escaped Russia's invasion: 'I painted my nails violet and wore Mom's shirt to look more girly.'”
    https://twitter.com/thisisinsider/status/1503007702523564033?cxt=HHwWgsC-udni4NspAAAA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ukrainalaiset miehet palaavat maailmalta kotimaahansa puolustaakseen sitä. Siviilit jonottavat aseita. Tämä pelkuri turvautuu valheisiin paetakseen. Jos kerta pitää miestä saada leikkiä, eikö selkärankainen teko olisi jäädä puolustamaan kotimaataan?

      Hirveän helppoa huudella kun uhka ei ole vielä konkretisoitunut omalle kohdalle, mutta itse kyllä ajattelin tarttua aseeseen ja jäädä kotimaata ihan puolustamaan, jos Suomessa ollaan siinä tilanteessa.

      Transideologia ja laajemmin kulttuuri ja ajattelu johon se kytkeytyy ovat mielestäni pelkuruuden, uhriutumisen ja negatiivisen lammasmaisuuden kiteytymiä. Toivon, että tämä kriisi kauheudessaan auttaa länsimaita kirkastamaan arvojaan ja prioriteettejaan. Totuus, urheus. Siinä jotain, minkä kanssa hapuilemme.

      Poista

  20. "Now many of the fictions in which we immerse ourselves are harmless. But that isn’t the case with trans fictions, when disseminated at industrial scale and coercively maintained by the progressive establishment. At the other end of this particular story arc are unhappily infertile young adults; women prisoners made to share facilities with male rapists; sportswomen crowded out of competition by men they can’t hope to beat; young lesbians guilted into dating males; wives being coerced into participation in the cross-dressing fantasies of their husbands; and trans people with wholly inadequate healthcare relative to their well-being."



    https://unherd.com/2022/03/the-fictional-world-of-trans-activism/

    VastaaPoista
  21. https://yle.fi/uutiset/3-12373769
    "Endometrioosin diagnosointi kestää yleensäkin pitkään. Keskimäärin se vie 6–9 vuotta oireiden alkamisesta.
    Silti sitä sairastaa joka kymmenes kohdun kanssa syntynyt eli noin 200 000 suomalaista."

    "Karppasen mielestä epätyypillisistä kuukautiskivuista pitäisi puhua jo ala-asteella, kun menkkoja käsitellään koulussa ensimmäistä kertaa.

    – Seuraava haaste yhteiskunnassa on vakuuttaa laaja yleisö siitä, että nämä asiat eivät kuulu pelkästään tytöille ja naisille vaan ihan kaikille, Karppanen toteaa."
    Onneksi tuo ei ole mahdollista, koska suurimmalla osalla ihmisistä on tarpeeksi järkeä päässä tajutakseen, että tuo on aivan täyttä paskaa.

    "Korennon toiminnanjohtaja Elina Purho uskoo, että endometrioosi otettaisiin vakavasti ja siitä puhuttaisiin nykyistä enemmän, jos se ei olisi naisten sairaus ja liittyisi pääasiassa kuukautisiin."
    Miten endometrioosista voi saada sairauden, joka EI liity kuukautisiin? Sama asia, jos haluttaisiin tehdä diabeteksesta sairaus, joka ei liity haimaan/aineenvaihduntaan.

    "Päätös johtui endometrioosista, joka on toiseksi yleisin kohdun kanssa syntyneiden lapsettomuuden syy."
    Lisää kohdun kanssa syntyneitä. Nainen on uusi n-sana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku siellä kommenteissa kyselikin, että miksi sukupuoli häivytetään aina, kun on kyse naisten terveydestä, mutta miesten terveyttä koskevissa jutuissa ei puhuta "kivesten kanssa syntyneistä", "eturauhasen kanssa syntyneistä", jne. Odotan mielenkiinnolla, milloin Yle alkaa soveltaa "inklusiivista" kieltään myös miehiin samalla tavalla kuin tässä artikkelissa naisiin. Miten he tulevat tekemään sen? Koska mielenkiintoinen piirre tässä kielipolitiikassa on se, että naisten häivyttäminen sanakikkailulla koetaan jotenkin luontevammaksi kuin miesten häivyttäminen omasta sukupuolestaan.

      Erektio-ongelmia ja eturauhasvaivoja ja sperman laatua käsittelevissä jutuissa on aina se perinteinen, miesten tunteita rauhoitteleva kässäri, että se on miehelle kipeä asia, kun vehkeet eivät enää pelaa entiseen malliin ja tuntuu niin kuin koko miehuus olisi kyseenalaistunut. Miten se korvataan hienotunteisesti uudella narratiivilla, jossa miesten vaivoissa ei olekaan kyse miehistä?

      Poista
    2. "Miten endometrioosista voi saada sairauden, joka EI liity kuukautisiin? Sama asia, jos haluttaisiin tehdä diabeteksesta sairaus, joka ei liity haimaan/aineenvaihduntaan."

      Mä käsitän tuon niin, että endosta ei puhuta koska sitä sairastavat yksinomaan naiset ja se liittyy kuukautisiin = jotenkin noloa, vaiettavaa. Eli jos kyseessä olisi muuten yhtä yleinen ja vakava sairaus, jota esiintyisi myös miehillä ja joka ei liittyisi kuukautisiin, siitä puhuttaisiin enemmän.

      Mutta muuten hyvä linkkaus, tässä näkee, miten toimittajille on hirveä tarve käyttää uuskieltä. Tässä tapauksessa vielä naistoimittajilla, mitä lie transpiikoja, yrjötys...

      Poista
    3. Mielenkiintoista. Mä taas käsitin sen niin, että siitä pitäisi saada jotain mikä ei fyysisellä tasolla liity kuukautisiin, joka taas on mahdotonta. Mutta kiva kuulla muiden tulkintoja.

      Poista
  22. "Miten endometrioosista voi saada sairauden, joka EI liity kuukautisiin?"

    Ööh, no liittyykö se aina kuukautisiin? Kuukautiskivut on yleinen muttei välttämätön oire.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joka tapauksessa endometrioosia esiintyy vain naisilla. Ja vain kohdun omaavilla henkilöillä voi olla kuukautiskramppeja ja muita kuukautisiin liittyviä oireita. Ei tämä ole mitään rakettitiedettä.

      Poista
  23. Transmies on pöyristynyt, kun homomiehet eivät halua antaa oraalikäsittelyä hänen bonusreiälleen:
    https://imgur.com/Xk7Q5pO

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. The Boxer Ceiling. Amerikkalaisen LG-ryhmän sivuilla kerrotaan lisää, ja lopussa on linkki tuhansia esimerkkejä sisältävälle sivulle.

      https://www.lglf.org/the-boxer-ceiling.html#/

      Poista
    2. Transaktivistit homoja eheyttämässä. Räsäsen jengi ajettaisiin soihduin ja talikoin ulos Prideltä, mutta transit saavat tyrkyttää bonusreikäänsä rauhassa:
      "TRAs are pushing heterosexuality on gay men. This group, TM4M, sets up booths at Pride to tell gay men about the joys of straight sex. If they thumped Bibles and did the same, they'd be chased away, but this #WokeHomophobia is A-OK because woke acolytes are the ones preaching it."
      https://mobile.twitter.com/redpilledhomo/status/1513601402697879554

      Poista
    3. Mistä näitä bonusreiän tyrkyttäjiä oikein riittääkin:
      https://imgur.com/NdW9lLn

      Poista
  24. Laitavasemmiston Antifalaama on järkyttynyt homomiesten vaginavastaisuudesta. Hän leimaa homomiehet naisvihaajiksi yhden liioittelevan TikTok-videon perusteella. Homomiehen vagina-aversio ei ole yhtä kuin naisviha. Ja mihin unohtui se "fakta", että myös miehillä voi olla vagina, kuten bonusreikää tarjoilevilla transmiehillä. Mihin unohtui mantra peniksestä naisen sukupuolielimenä? Genderpiireissähän sukupuolielimillä ei ole sukupuolta. Mutta tuolta jengiltä on turha odottaa loogisia ulostuloja.
    "Ketju homomiesten harjoittamasta misogyniasta: naisviha on niin syvällä rakenteissa, että sitä harjoittavat myös homomiehet (joskus alitajuisesti). Tämä ilmiö on poikkeuksellisen ahdistavaa, koska homomiehet ilmoittavat naisten yleensä olevan heidän suurimpia tukijoitaan"
    "Silti sosiaalisessa mediassa tulee vastaan juurikin homomiesten postaamia päivityksiä kuinka naisten (cis) genitaalit ovat ällöttäviä ja että se on yksi osasyy miksi he ovat homoja"
    "Mun mielestä tästä aspektista pitäis puhua enemmän. Misogynia ei ulotu vain pelkästään niihin valkoisiin setämiehiin, vaan se luuraa rakenteissa, jota myös meidän läheisimmät liittolaiset ylläpitävät."
    https://twitter.com/laamalainen/status/1513175756498735108
    Kenenkään ei tarvitse yökkäillä kenenkään genitaaleille, ellei niitä läväytetä tiskiin pyytämättä ja yllättäen, mutta vasemmistolaama vetää mutkat suoriksi. Kaikkea ei tarvitse ottaa henkilökohtaisena loukkauksena.

    VastaaPoista
  25. Juuri kun luulit, ettei genderhomma voisi mennä törkeämmäksi. Homomiehille tehty opasvideo suuseksiin vaginallisen henkilön kanssa:
    https://www.youtube.com/watch?v=UWiExqMRJtQ

    VastaaPoista

HUOM! Jos blogitekstissä on yli 200 kommenttia, klikkaa kommenttiketjun alalaidasta Lataa lisää..., niin saat kaikki kommentit näkyviin.

Kommenttikenttä on moderoitu: kommentit näkyvät, kun olen tarkistanut ja hyväksynyt ne.

Blogin kommenttikenttä on naisille, LHB-ihmisille, TERFeille ja genderkriittisille turvallinen tila. Täällä saa vapaasti esittää ajatuksiaan, kertoa huolistaan, keskustella muiden kommentoijien kanssa, puhua myös muista kuin tekstin varsinaisesta aiheesta ja jakaa linkkejä yms. relevanttia tietoa. Kaikkia minun näkemyksiäni saa kritisoida, kunhan muistat perustella. Vihapuhetta, tarkoitushakuista provosointia (sealioning), turhanpäiväistä mussutusta ilman perusteluja tai yksityishenkilöiden suoria henkilötietoja sisältäviä kommentteja ei julkaista.

Kymmenen klikatuinta tekstiä