perjantai 19. elokuuta 2022

Miksi lesbot eivät viehäty transnaisista?

Nyt ollaan jännän äärellä. Törmäsin sattumalta puolisentoista viikkoa sitten Twitter-lankaan, jossa joku mies (homo, ymmärtääkseni) selittää hyvin perusteellisesti ja seikkaperäisesti, mikä on syy siihen, etteivät lesbonaiset viehäty ”lesboista” transnaisista eli transidentifioituvista heteromiehistä. Screencappasin langan ja parhaat palat kommenteista tähän postaukseen. Ironistahan tässä on se, että mies selittää tämän asian eikä joku lesbo korkeimman omakätisesti; vähän niin kuin Matt Walsh manspleinaa feministeille transhulluudesta tällä hetkellä, kuin olisi itse keksinyt koko homman älyttömyyden kaksi minuuttia sitten. Noh, keskitytään nyt kuitenkin itse asiaan.

Tämä aihe on ollut kuuma peruna erityisesti viime vuosina transaktivismin raivotessa valtoimenaan ympäri länsimaita, joten on jo korkea aika, että joku tekee tämän asian tiimoilta kerta kaikkiaan selväksi sen, mitä selväksi tehtävissä on.


Pandora
Pandora's aquarium
She dives for shells
With her nautical nuns
And thoughts you thought
You'd never tell

Tori Amos: Pandora's Aquarium

Ensinnäkin. Nuo mainitut transidentifioituvat heteromiehet, joista monet käyttävät itsestään nimitystä transbian (trans + lesbian), eivät ole mikään viimeaikainen tai ylipäätään uusi ilmiö LGBTQIA-skenessä. "Lesbot transnaiset" ovat piinanneet lesboja ja häärineet heidän kimpussaan (tästä käytetään nimitystä cotton ceiling eli puuvillakatto) jo vaikka kuinka kauan. Vaikka minä olen tässä blogissa paljon paasannut "homojen” transmiesten homomiehiin kohdistamasta vainosta ja kyseisen ilmiön huomattavasta haitallisuudesta ja vastenmielisyydestä, on "lesbojen” transnaisten naisiin kohdistama vaino monestakin syystä paljon vakavampaa ja haitallisempaa. Naiskehoinen henkilö ei lähtökohtaisesti muodosta miehelle kummoistakaan fyysistä uhkaa, kun taas mieskehoinen henkilö on aina enemmän tai vähemmän uhka naiselle.

(Olen muuten nähnyt transidentifioituvien heteromiesten käyttävän lesboista halventavaa nimitystä cisbian, kun ovat tulleet lesbojen torjumiksi. Lesbothan ovat tehneet myriadeja kertoja selväksi, että heitä kiinnostavat nimenomaan toiset naiset, eivät naista larppaavat miehet kyrpineen tai avohaavoineen. Tämäkös transaktivisteja osaakin napakasti vituttaa.)

Transbianien mielestä heillä on jo muutenkin kaikki syyt olla raivoissaan kaikille maailman genitaalifetisistilesboille, mutta kun koko transbian-ilmiöön ja puuvillakattoon vielä yhdistetään pesunkestävä male aggression, joka ei transitiolla mieskehoisesta ihmisestä katoa mihinkään (mistä netti on enemmän kuin pullollaan todisteita), niin lesbot ovat ihan oikeasti yksi riskialttiimpia ryhmiä joutua miesten henkisen ja fyysisen väkivallan kohteeksi. Transbianit eivät myöskään ole ensimmäinen saati ainoa lesboja vainonnut/vainoava miesten ryhmä. Lesboille on lauottu sen tyylisiä kommentteja kuin et vain ole saanut koskaan kunnolla munaa ja jos edes kerran suostuisit kokeilemaan miestä (tai transnaista), niin varmasti tykkäisit jne. historian alkuhämäristä lähtien. Heteromiesten ja transbianien tavassa puhua naisille ei ole yhtään minkäänlaista eroa, vain sanamuodot ja solvaukset vaihtelevat muodoltaan hieman (TERF on uusi bitch tai cunt ja niin edelleen). Miehet eivät jostain syystä kestä sitä, että on olemassa naisia, joiden romanttinen, seksuaalinen ja emotionaalinen elämä on miehistä riippumatonta ja toteutuu heillä vain toisten naisten kanssa/kesken. Joitain miesten alkukantaisia vaistoja tämä triggeröi tavalla, joka saa heidät yhä uudestaan ja uudestaan pyhän raivon valtaan ja liikekannalle huutosakkeineen. Toki miesten kyltymättömällä päihittämisen ja valloittamisen halulla on tässä kuviossa oma osuutensa.

Mainittu Twitter-lanka transnaisista viehättymättömistä lesboista on käyttäjän @craicedup (nimim. Definitely not Graeme) postaama. En muista koskaan aikaisemmin nähneeni tästä aiheesta näin tyhjentävää selvitystä, saati sitten vielä Twitter-pituudessa. Erityisen ilahduttavaa on aina se, kun kontroversiaaleihin ja ristiriitaisiin aiheisiin kantaa ottavat henkilöt perustelevat näkemyksensä eivätkä vain iske väitettä väitteen perään ilman mitään faktoja ja evidenssiä. Yritän omistakin näkemyksistäni puhuessani pitää aina tarkoin huolen siitä, että argumentoin pääväitteeni huolellisesti ja autenttisilla tosielämän tapausesimerkeillä havainnollistaen. Muutoin väitteiden esittäminen on yhtä tyhjän kanssa. Inhoan sellaista tietynlaista tunnepitoista, huomionhakuista ja provosoimaan pyrkivää mölinää, jossa se mölisemisen akti itsessään on itsetarkoitus, mutta mitään järkiperusteita ei heru vahingossakaan, vaikka niitä erikseen kysyttäisiin (koska niitä ei ole ollut mölisijällä alun perinkään). Craicedup käy langassaan perusteellisesti lävitse kaikki keskeiset ydinkohdat siitä, miksi lesboilla on "genitaalipreferenssi" ja miksi heidän on vaikeaa (mahdotonta) viehättyä transnaisista.

En nyt jaksa laiskuuttani suomentaa kaikkia tämän postauksen englanninkielisiä kuvakaappauksia, kuten yleensä teen. Craicedupin langan aloitus on joka tapauksessa seuraavanlainen:


Ennen kuin siirrymme varsinaiseen langan sisältöön, tässä joitakin muiden Twitter-käyttäjien (genderkriittisiä, lesboja ym.) reaktioita Craicedupin selontekoon:


Ihmiset eivät ole tyhmiä, he kyllä tajuavat, kuka puhuu asiaa ja kuka jauhaa paskaa. Keskivertoihminenkin osaa erottaa nämä kaksi toisistaan, jos viitsii edes vähän vaivautua perehtymään käsiteltävään asiaan, oli se mikä hyvänsä. Tarkoitan lähinnä asioita, jotka ovat poliittisesti kontroversiaaleja, toki muitakin. Valtaväestö ei myöskään todellaKAAN ole transaktivistien kanssa samaa mieltä heidän nykyisistä yhteiskunnallisista tavoitteistaan, vaikka transit mieluusti niin tahtovat ajatellakin. Sieltä oman, turvallisen kuplan sisältä, jossa vauvansinisenpinkit liput liehuvat ja glitter tunkeutuu jokaiseen ruumiinaukkoon, ei helposti näe laatikon ulkopuolelle, jossa se todellinen maailma makaa muuttumattomine lainalaisuuksineen. Transien ja heidän taustajoukkojensa näkee usein hyvin voitonvarmasti julistavan sitä, miten ”he ovat uusi normaali”. Jos transit (sillä tavalla, miten transihmisyys nykykäsityksen mukaan ymmärretään) olisivat uusi normaali, transien ei tarvitsisi räyhätä barrikadeilla lippuineen ja banderolleineen riehumassa ja rääkymässä sekuntiakaan.

Huvittaa myös se, miten mediassa marssitetaan joka viikko framille vähintään kaksikymmentä genderspeshulia, jotka jauhavat suut ja silmät täyteen omasta erityisyydestään, erikoislaatuisuudestaan ja uusista pronomineistaan höystettynä yhteiskunnan transfobialla ja kokemuksella näkymättömyydestä. Toinen väittää olevansa normaali, toinen tekee (tai luulee tekevänsä) itsestään tieten tahtoen niin epänormaalin ja speshulin kuin ikimaailmassa kykenee ja kirnuaa erityislaatuisuuttaan kaikkien vastaantulijoiden kurkuista alas ympärivuorokautisesti. Kaikki tämä ja näiden välimaastoon sijoittuva saman transsateenvarjon alla. Trans rights are human rights!

No niin, asiaan eli Craicedupin lankaan. Myös transaktivistit kuulolle sieltä, mars mars. Nyt on teilläkin mahdollisuus kerrankin oppia jotain.

MITKÄ OVAT PERIMMÄISET SYYT SIIHEN, ETTEIVÄT LESBOT VIEHÄTY TRANSNAISISTA?


“Simplicity is the glory of expression.”
– Walt Whitman

“Simplicity is the ultimate sophistication.”
– Leonardo Da Vinci

“Life is really simple, but we insist on making it complicated.”
– Confucius

“The most simple things can bring the most happiness.”
– Izabella Scorupco

“There is no greatness where there is not simplicity, goodness, and truth.”
– Leo Tolstoy

”You either are a homosexual or you aren’t. Simple. If you disagree, you can just simply fuck off. Keep fucking off as long as it’s physically and emotionally possible and then simply fuck off again for all eternity.”
– Laventeliveikkonen

Tässä vielä lisää Craicedupin langan kirvoittamia kommentteja erinäisiltä Twitter-käyttäjiltä:


Kiinnittäkää vielä huomionne erityisesti seuraaviin kuvakaappauksiin:


Ajattelen vain, ettei tätä asiaa olisi tarpeen edes sanoa. Samasta sukupuolesta viehättyvien lesbojen ja homoseksuaalien ei tarvitse perustella seksuaalisia preferenssejään kenellekään, saati tulla syyllistetyiksi tai parjatuiksi, kun he eivät halua olla tekemisissä tämänhetkisen genderhulluuden kanssa.


Annas kun autan tässä. Lesbot ovat homoseksuaaleja ja samasta sukupuolesta viehättyviä. Sinun ei tarvitse sanoa "samasta sukupuolesta viehättyvät lesbot ja homoseksuaalit", sanot vain lesbot, he nimittäin ovat samasta sukupuolesta viehättyviä ja homoseksuaaleja.

Samasta sukupuolesta viehättyvien lesbojen. Taas kerran konkreettinen todiste siitä, miten transaktivistit ovat onnistuneet sotkemaan sukupuoli- ja seksuaalisuuskäsitteiden merkitykset niin monelle miljoonalle mutkalle, ettei kukaan enää tiedä, mitä mies, nainen, hetero, homo, lesbo ja biseksuaali tarkoittavat. No, tuon kohdanhan voi lukea kahdella tavalla: joko niin, että tähdennetään lesbon tarkoittavan nimenomaan samasta sukupuolesta viehättyvää naista, tai sitten niin, että on olemassa ns. monenlaisia erilaisia lesboja, joiksi myös mieskehoiset ihmiset siis voitaisiin määritellä (jos kokevat olevansa naisia). Transtopiassa lesbo tarkoittaa nimenomaan jälkimmäistä: lesboksi julistautuva transidentifioituva mies voi Transtopiassa ihan todella olla lesbo, jolloin lesbosta (kuten naisen käsitteestä ylipäänsäkin) tulee lesbouden yläkategoria, jonka johonkin alahaaraan transidentifioituvat miehet voidaan sitten mukamas jotenkin sijoittaa. Tosin tuossa kohdassa ei sanota samasta sukupuolesta viehättyvä nainen vaan nimenomaan samasta sukupuolesta viehättyvä lesbo. Lesbo-sana sisältää jo itsessään kaiken tarvittavan informaation. Siihen ei tarvita minkäänlaisia lisäselvennyksiä tai etumääritteitä. (Paitsi esim. butchlesbo ja sen sellaiset, joita lesbot omissa piireissään käyttävät toisistaan puhuessaan, mutta se on täysin eri asia.)

Sillä, mitä sanaa jossakin lauseyhteydessä käytetään eli mitä sanaa lauseen mielessään prosessoinut ja kirjoittanut on juuri siinä yhteydessä valinnut käyttää, on merkitystä. Se kertoo aina rikkahippusen verran jotain siitä, mihin suuntaan kyseisen aiheen diskurssi on muovautunut tai muovautumassa ja millaiseksi nuo tahalliset tai tahattomat sanavalinnat sitä osaltaan muovaavat koko ajan. Sanat kantavat merkityksiä, mikä ei ole yhdentekevä asia minkään olemassaolevan asian kannalta maailmankaikkeudessa. Sanojen käyttäminen on vallankäyttöä. Kieli on valtaa.

Ei ihan oikeasti kannata aliarvioida sen merkitystä, missä, milloin ja miten sanoja käytetään ja millaisiksi niiden kantamat perusmerkitykset kollektiivitajunnassa muotoutuvat aikojen kuluessa. Olen jo tuhansia kertoja tähdentänyt täällä sitä, että koska transit eivät pysty perustelemaan nykyisiä tavoitteitaan ja implementoimaan ideologiaansa yhteiskuntaan vallitsevaksi totuudeksi mitään järkiperäisiä argumentteja käyttäen, on transien ainoa vaihtoehto manipuloida ihmisiä kielen ja käsitteiden avulla (lue: kieltä ja käsitteitä raiskaamalla). Tämän asian merkityksellisyyttä ei voi ylikorostaa. Ei tarvitse kuin vähän pureutua pintaa syvemmälle transien ulostuloihin, kannanottoihin ja selityksiin, kun tämä sotkemistendenssi jo tulee kirkkaasti näkyviin. Transit yrittävät esimerkiksi hartiavoimin liu’uttaa Overtonin ikkunan sellaiseen asentoon, että heidän aiemmin ennenkuulumattomana pidetty täysin skitsofreeninen sukupuoli- ja ihmiskäsityksensä olisi vallitseva asiaintila. Transien ideologiset käsitykset ja selitysmallit sukupuolesta eivät myöskään kestäisi Occamin partaveitsen (kaiken mahdollisen valheellisen, turhan ja keinotekoisen riisuvaa, täysin paljaaltaan tarkastelevaa) käsittelyä kymmentä sekuntiakaan. Transit yrittävät aina pelata omaan pussiinsa nimenomaan ”argumentoimalla” sen puolesta, että käsitteet ja niiden merkitykset muuttuvat ajassa jne. ja etteivät esimerkiksi naiset ja lesbot voi ”omia” naiseutta ja lesboutta kokonaan itselleen, koska kuka tahansa naiseksi itsensä kokeva voi olla nainen. Transien käsitys naisesta ja naiseudesta on kulttuuriset stereotypiat, sosiaaliset roolit, seksistiset asenteet ja yhteiskunnalliset ideaalit kruunattuna itsemäärittelyn pyhällä mirhavoitelulla. Kun transaktivisteilta kysyy, mikä nainen oikeastaan on, he eivät osaa (tai halua) vastata. (Jos transaktivisti julistaa sylki roiskuen transnaisten olevan naisia, täytyisi hänellä olla edes jonkinlainen orastava käsitys siitä, mikä nainen itse asiassa on ja pystyttävä määrittelemään se.) Tai he julistavat kuorossa julki maailmankuulun kehäpäätelmänsä: "Nainen on kuka tahansa, joka identifioituu naiseksi." Kun kysyy edelleen, että miksi se naiseksi identifioituva varsinaisesti identifioituu ja miten he sen määrittelevät, he vastaavat jotain sen tyylistä kuin: "No, nainen on nainen. Jos kokee olevansa nainen, on nainen." Käsitettä ei voi määritellä käsitteellä itsellään. Käsite täytyy määritellä toisten käsitteiden avulla ja niiden kautta. Trans on trans? Palikka on palikka? Nainen on nainen? Lesbo on lesbo? Tajunnanräjäyttävää neroutta ja filosofisen ontologian kosminen riemuvoitto.

Mitä tulee seksuaalisiin suuntautumisiin, niin lesbo ja homo eivät ole jotain helvetin muodikkaita, mediaseksikkäitä identiteettejä, joihin kuka tahansa voi tuosta vain astella sisään tai transformoitua (heh) niihin hormoneilla ja kirurgisilla toimenpiteillä. Olet lesbo tai homo vain jos OLET lesbo tai homo. Et voi olla homo tai lesbo, jos ET OLE homo tai lesbo. Piste. Et voi olla jotakin sellaista tai tulla joksikin sellaiseksi, mitä et ole, vaikka kuinka sitä haluaisit, vaikeroisit, sydämestäsi toivoisit ja maailmanrannoilla rukoillen ruikuttaisit. Oletko koskaan pysähtynyt kysymään itseltäsi, MINKÄ TAKIA haluat väkipakolla yrittää olla jotain sellaista, jota ET VOI KOSKAAN olla? Käytät aikaasi hukkaan, heität potentiaalisi ja ainutkertaisen elämäsi menemään. Miksi valitset tieten tahtoen olla idiootti? Saat olla trans. Kukaan ei ole sitä kieltämässä. Ole niin transtranstrans kuin ikimaailmassa vain haluat. Mutta et voi olla koskaan jotain sellaista, jota ja joka et ole. Jätä muut ihmiset rauhaan ja mene menojasi olemaan trans jossain, missä et aiheuta harmia muille ihmisille.

Mikään yllä mainittu ei ole yhtään sen vaikeampaa kuin että aurinko paistaa, painovoima vaikuttaa meihin, taivas on sininen ja valkoinen ja tähtösiä täynnä, vesi on märkää ja ananas kuuluu pizzaan (slurps). Jostain riivatun syystä transaktivisteilla on aivan ylitsepääsemättömän intohimoinen pakkomielle tehdä väenväkisin tästä asiasta niin vaikeaa kuin ikinä vain mahdollista. Olen miettinyt pääni puhki, mikä on heitä tässä piintyneessä pakkomielteessään taustalla eteenpäin ruoskiva voima ja motiivi, mutta en keksi, en kerta kaikkiaan. Minulla ei ole harmainta käsitystä, mihin he oikein pyrkivät, mikä on heidän perimmäinen tavoitteensa. Jos jollakulla on näkemys tai jopa teoria tästä, niin tule kernaasti kertomaan ja keskustelemaan kommentteihin. Janoan laajempaa näkökulmaa. Kaikkein mehukkainta tietysti olisi, jos transit itse tulisivat tänne kertomaan. Tervetuloa. (Asiatonta ja perustelematonta öykkäröintiä tai mölinää en julkaise enkä siihen reagoi.)


Olen lopen kyllästynyt tähän koko asiaan. Olen kyllästynyt sekoiluun ja wokettajien ja transaktivistien taukoamattomaan paskanjauhantaan. Olen kyllästynyt jankkaamaan itsestäänselvyyksiä jankkaamasta päästyäni ja näkemään vuosi toisensa jälkeen, miten ihmiset menevät päivä päivältä perinpohjaisemmin sekaisin. Esirukoilen, että ihmiset jo kyllästyisivät tähän koko seksuaalisuus- ja sukupuolivouhotukseen, LHB-ihmisten kimpussa hääräämiseen ja naisten rääkkäämiseen once and for all ja siirtyisivät jo eteenpäin jonkin uuden villityksen pariin. Olen yrittänyt vainuilla ja nuuhkia tuultenhenkäyksistä, millainen se seuraava villitys voisi mahdollisesti muodoltaan olla ja mihin se kenties liittyisi, mutta ainakaan toistaiseksi kristallipalloni ei paljasta, mitä tämän eeppisen sukupuoliskitsoilun aikakauden jälkeen on luvassa. No, aika sen näyttää.


Loppuun vielä kokoava toteamus, jonka pitäisi olla kaikille itsestäänselvä:

Lesboilla (tai kenelläkään muulla seksuaalisesta suuntautumisestaan riippumatta) ei ole minkäänlaista velvollisuutta eikä heidän tarvitse selittää tai perustella kenellekään millään tavalla sitä, miksi eivät viehäty jostakusta tai halua olla jonkun kanssa, oli sitten kyse romanttisesta tai seksuaalisesta suhteesta tai yhtään mistään muustakaan. Lesboilla ei ole minkään valtakunnan velvollisuutta selitellä miehille/transnaisille/kenellekään, miksi eivät viehäty heistä tai halua olla heidän kanssaan missään tekemisissä. Kenellä tahansa eli kaikilla on kaikissa mahdollisissa tilanteissa oikeus kieltäytyä olemasta minkäänlaisissa tekemisissä jonkun henkilön kanssa aivan mistä tahansa syystä tai ilman mitään syytä. Vaikka tuo torjutuksi tullut kuinka kärsisi torjutuksi tulemisesta, hänellä ei ole minkäänlaista oikeutta mihinkään syyhyn vedoten yrittää pakottaa tuota toista ihmistä olemaan kanssaan minkäänlaisessa sosiaalisessa ja/tai seksuaalisessa kanssakäymisessä.

Ajatus siitä, että jonkin tietyn ihmisryhmän edustajilla olisi jokin kosminen oikeus saada toisilta ihmisiltä rakkautta ja seksiä tai manipuloida ja pakottaa heidät rakkauteen ja seksiin vedoten johonkin fobia- ja syrjintäsyytöksiin tai omaan uhristatukseensa, on yksinomaan kieroutunut ja aivan äärimmäisen sairas. Ihminen, joka kokee oikeudekseen painostaa muita ihmisiä seksiin tai mihinkään muuhun kanssakäymiseen, on aina ja automaattisesti hyväksikäyttäjä ja saalistaja. Jos tunnistat itsessäsi tällaisia elkeitä tai taipumuksia, niin yritä mennä edes hetkeksi itseesi. Mikä saa sinut käyttäytymään tällä tavalla? Mitä kuvittelet voittavasi tai saavuttavasi tällaisella toiminnalla? Mitä sinä oikeastaan varsinaisesti odotat muilta ihmisiltä? Miksi haluat satuttaa, loukata ja vahingoittaa muita? Mitä tuo tarve ja vahingoittamisesta saatu mielihyvä viestivät omasta itsestäsi, siitä itsestä, joka kyhjöttää ja värjöttelee kaiken aktivistimöykkäämisen ja liehuvien lippujen takana?

/edit
I rest my case.


/edit 2
Jahas, tämä mulkku nolaa itseään lisää.

19 kommenttia:

  1. Sori derailaus, mutta tässä päivän transturautukset Yleltä. Sukupuolentutkimuksen tohtori kommentoi biologiaa ja terveydenhuoltoa:

    "– Yksi suuri puute terveydenhuollossa on vanhoillinen käsitys biologisesta sukupuolesta sekä yhdyntä- tai lisääntymiskeskeinen käsitys seksuaalisuudesta.

    – Luonnontieteitä käytetään usein perustana sukupuolen sosiaalisissa ja kulttuurisissa käsityksissä siitä mitä tai mikä sukupuoli on. Nykybiologiatieteet ovat viime vuosien aikana tehneet harppauksen esimerkiksi solu- ja geenitutkimuksessa ja käsittävät yleisesti ihmisen sukupuolen monipuolisena variaationa, Honkasalo sanoo.

    Esimerkiksi yleistajuinen jako miehiin ja naisiin genitaalien ja kromosomien mukaan perustuu Honkasalon mukaan vanhentuneeseen tutkimustietoon."

    "Honkasalon mukaan ilman asiantuntevaa ja transtietoista lähestymistä terveydenhuollon henkilökunnalta, transnuorten syrjäytymis- ja itsemurhariski kasvaa.

    Erityisesti itsemurhariskin on todettu olevan sateenkaarinuorilla muuta väestöä korkeampi.

    – Lisäksi jos koulutusta aiheesta ei ole saatavilla, transihmisten kohtaaminen voi ahdistaa ja olla kiusallista myös terveydenhuollon työntekijälle."
    https://yle.fi/uutiset/3-12553914

    Siis millä kompetenssilla sukupuolentutkimuksen tohtori väittää binäärisukupuolta vanhentuneeksi? Miksei näitä turauttelijoita haasteta ja vaadita lähteitä. Mieluummin tietysti vain biologian ja lääketieteen asiantuntijoiden pitäisi sukupuolesta. Uskomatonta, että hänen annetaan myös käyttää tunnemanipulaatiota ja itsemurhakiristystä. Ylen kannattaisi perehtyä journalistiseen ohjeeseen siitä, kuinka itsemurhista puhutaan julkisuudessa. Transnuorilla esiintyy itsetuhoisuutta saman verran kuin muillakin mielenterveysongelmista kärsivillä nuorilla, transiuteenhan kuuluu lukuisia mt-puolen liitännäissairauksia, eikä transitio ole mikään parannuskeino.
    Lisäksi Yle antaa taas näkyvyyttä ja legitimiteettiä transaktivistille ja heidän anekdotaalisille tarinoilleen. Aktivisteja ei pitäisi esittää minkään tason asiantuntijoina.

    Tori <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on sellainen käsitys (olen tehnyt johtopäätökset tästä transihmisten itsensä selityksistä, kuten nyt tämän jutun Helena Holopaisen, jonka nyt julkeasti oletan transnaiseksi äänen ja ruumiinrakenteen perusteella), ettei transien transihmisyys saisi tulla millään tavalla esille edes lääkärin tai sairaanhoitajan vastaanotolla, koska se on transfobiaa ja muistuttaa transihmisiä heidän biologisesta sukupuolestaan, jonka kokoaikaisen kieltämisen ja josta pois pakenemisen he ovat ottaneet elämäntehtäväkseen. Transit eivät sekavissa, hätääntyneissä ja identiteettihuuruisissa mielissään ymmärrä sitä, ettei terveydenhuoltohenkilökunnan "voisiko asia X johtua hormoneista" -arvuuttelun tarkoitus ole halventaa transpotilasta tai kyseenalaistaa hänen identiteettiään, vaan lääkäri ja sairaanhoitaja pyrkivät muodostamaan diagnoosin sen pohjalta, miten fyysisen maailman ilmiöt vaikuttavat potilaan fyysiseen kehoon sen toimintoja ja potilaan toimintakykyä ja yleiskuntoa heikentävästi. Täytyy ihmisen olla aivan todella, todella sekaisin, jos ei näin yksinkertaista asiaa kykene ymmärtämään (tai ei halua ymmärtää). En puhu nyt tuosta artikkelin pyörälläkaatumistapauksesta vaan yleisellä tasolla.

      Toki asioista tietämätön lääkäri tai sairaanhoitaja hyvinkin saattaa esittää niitä "tyhmiäkin" kysymyksiä ja elätellä transihmisistä kyseenalaisia mielikuvia (miten senkin nyt sitten ottaa, että mikä on kyseenalainen mielikuva), mutta ihan transien oman hyvinvoinnin kannalta olisi paljon parempi, jos he edes lääkärin vastaanotolle mennessään yrittäisivät jollain tavalla hammasta purren hyväksyä sen asian, että heidän sukupuolinen biologiansa ei ole sataprosenttisesti muutettavissa siihen kokemussukupuoleen, vaikka he ryömisivät ulos omista nahkoistaan.

      Toisaalta on myös niin, että jos lääkärit ja sairaanhoitajat jättäisivät potilaan transtaustan täysin huomiotta hoitotilanteessa ja sen vuoksi tehtäisiin vakava hoitovirhe, transit loukkaantuisivat ja nostaisivat metelin myös siitä. Transfobinen terveydenhuollon henkilökunta ei huomioinut potilaan transtaustaa! Ja raastuvassa tavataan. En tiedä, onko esim. Suomessa jo käynyt jotain tämäntapaista.

      Onko vastaan sitten tullut tilanteita, joissa hoitaja ei edes ymmärrä, mitä transsukupuolisuus tarkoittaa? – Kyllä sitäkin esiintyy, Holopainen toteaa.

      Tässä on nyt sellainen pikkiriikkinen ongelma, että nykyään kukaan ei enää tiedä, mitä transsukupuolisuus tarkoittaa. Eivät transihmiset itsekään. Miksi tämä asia tulee jatkuvasti transeille yllätyksenä?

      Kurssilla käsitellään Honkasalon mukaan niin asiakaskohtaamista kuin sukupuolen biologista, sosiaalista ja historiallista taustaa nykytutkimuksen valossa.

      Lääketieteen ja terveydenhuollon kannalta sukupuolen sosiaaliset ja historialliset taustat ovat täysin yhdentekeviä ja merkityksettömiä, eivätkä nämä aiheet kuulu sinne yhtään mitenkään. Miten transien voi olla niin vaikeaa tajuta, että sukupuolella on useita erilaisia ulottuvuuksia ja niitä kaikkia ei voi koko ajan joka helvetin asiayhteydessä tunkea samaan koriin? Lääkärin vastaanotolla sosiaalinen sukupuolesi ei kiinnosta ketään, kaikkein vähiten sitä lääkäriä.

      Myös transihmisten kohtaamisessa lääkärin- ja hoitohenkilökunnan vastaanotoilla on ongelmia.

      Voi rakkaat transit. Tajutkaa nyt jo, että nuo "ongelmat transihmisten kohtaamisessa" ovat TEIDÄN OMAN SKITSOFREENISEN SEKAVAN TOIMINTANNE TULOSTA JA SEURAUSTA. Te niitätte sitä, mitä olette kylväneet.

      Nykybiologiatieteet ovat viime vuosien aikana tehneet harppauksen esimerkiksi solu- ja geenitutkimuksessa ja käsittävät yleisesti ihmisen sukupuolen monipuolisena variaationa, Honkasalo sanoo.

      Blaa blaa blaa.

      PS. Derailaus ei haittaa. :)

      Poista
  2. Naurattaisi, jos ei itkettäisi:

    - Autogynefilian olemassaolo on kiistetty.
    - Kuka sen on kiistänyt?
    - Autogynefiilit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin jossain meemin, jossa lammastarha on täynnä lampaantaljoihin pukeutuneita susia. Yksi susista sanoo muille: "Hetkinen, eikö täällä olekaan enää yhtään lammasta?"

      Poista
  3. Jokaisen lukemani translesboja koskevan twiitin (tai minkä tahansa muun somealustan postauksen) jälkeen tulen aina vain enemmän ja enemmän siihen lopputulokseen, että nämä "lesbot" transnaiset on incel-miehiä peruukit päässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinäpä sen sanoit. Koko käsite ”translesbo” on aivan täysin älytön ja aivan helvetin homofobinen ja naurettava. Transien horinat sukupuolisielusta kätilön väärin määrittelemässä ruumiissa saa kakistelemaan jo sinänsä, mutta asian kanssa diilaaminen on sinänsä täysin transien oma asia eikä kuulu ulkopuolisille mitenkään. Ongelma onkin siinä, että transit yrittävät väkisin tunkea sukupuolisieluineen, koukkuisine sormineen ja homomies-/lesbonaistuntemuksineen sellaisten ihmisten seksielämään ja housuihin, jotka eivät ole seksuaalisesti orientoituneita kyseisen biologisen sukupuolen edustajiin ilman minkäänlaisia poikkeuksia tai joustoja. Ja perään huudellaan creepyistä genitaalifetisseistä ja transfobisista, ulossulkevista deittailupreferensseistä, kun ehtaa biopesää/biomelaa ei irtoa. Peruukit ja septumit tutisten sitten forumeilla rinkirunkataan ja mussutetaan muille transkulttilaisille, miten transvihamieliset cisbianit ja cis gay menit täytyy polttaa roviolla ja poistaa maailmasta, kun ei mätänevän nahkarullan, dildon tai nekroottisen, ulosteelta tuoksahtavan avohaavan käsittely syvästi oksettuneena liiemmin inspiroi.

      Transit myös veisaavat jatkuvasti samaa virttä siitä, miten ”kukaan ei pakota ketään seurustelemaan tai sekstaamaan transihmisten kanssa, mutta jos suljet transihmiset pois deitti- ja seksielämästäsi transsukupuolisuuden perusteella, se on transfobiaa”. Voi Jeesuksen vittu, miten tyhmä voi ihminen olla. Kuka tahansa saa asettaa ja määritellä tasan sellaiset preferenssit deittailuun ja sekstailuun kuin haluaa, eikä kenelläkään tule olla siihen mitään nokankoputtamista. Suosittelisin transeille ammattiapua (vaikka vain jotain ratkaisukeskeistä terapiaa) ihan jo siitä syystä, että heille on niin kestämätöntä elää maailmassa, jossa on ihmisiä, jotka eivät halua seurustella ja harrastaa seksiä heidän kanssaan.

      Ja tuhannennen kerran: Miksi transit eivät yksinkertaisesti keskity paneskelemaan toistensa kanssa? Problem solved, everybody’s happy. Miksi täytyy painostaa cissuja suuntautumisensa vastaiseen seksiin, semminkin kun olemme heidän mielestään kollektiivisesti pelkkää paskasakkia ja maan mutaa? Lisäksi heille itselleen genitaalipreferenssit ovat näköjään sallittuja. Mona Bling saa fantasioida biokyrvästä, kunhan se ei vain ole kiinni likaisessa chaserissa.

      Poista
    2. "Miksi transit eivät yksinkertaisesti keskity paneskelemaan toistensa kanssa?"

      Captain Obvious rientää apuun. Ei se heteromiehen heppi heilahda toisesta miehestä, vaikka sillä toisella miehellä olisi myös mekko. Mekkofetisistien pakkomielle kestoista itseasiassa todistaa pointin, että sukupuoli (siis sanan oikeassa merkityksessä) on se, jolla on ainoastaan väliä. Mutta eiväthän nämä tappiot sitä voi ymmärtää tai myöntää. Olisi koomista, jos ei olisi niin kamalaa.

      Poista
    3. ”Captain Obvious rientää apuun.”

      Tuo kysymys onkin aina sen esittäessäni 70-prosenttisesti retorinen, mutta 30-prosenttisesti olen ihan vilpittömästi kiinnostunut tästä. Transit kieltävät muilta genitaalipreferenssit, joten tämän kieltämisen aktin itsessään pitäisi olla indikaatio siitä, ettei heillä itsellään mitenkään voi olla minkään valtakunnan genitaalipreferenssejä. Eli deittipoolia heille kyllä piisaa kosolti toisten transien muodossa (koska chasereita he eivät kelpuuta), joiden genitaaleja he voivat rauhassa preferoida puolin ja toisin sydämensä kyllyydestä. Ja muut ihmiset saavat olla ihanassa rauhassa ilman transien huutoa ja pöksyihin työntyileviä ahnaita käppyräsormia.

      En ole nähnyt yhdenkään transin vastaavan kysymykseen siitä, miksi kaikille muille pitäisi kelvata transkumppani, mutta heidän itsensä täytyy ehdottomasti saada nimenomaan cissu biovehkeineen.

      ”Mekkofetisistien pakkomielle kestoista itseasiassa todistaa pointin”

      Tarkoitit varmaan lesboista? :D Ja joo, todellakin todistaa. Se todistaa myös sen, että homoseksuaalisuus on heteroille fetissi – niin heteronaisille kuin heteromiehille, identifioituivat sitten muutoin miksi hyvänsä. Lukuisat heteromiehet ja varsinkin AGP:t ja muut mekkoilijat vemputtavat tuon tuosta lesbopornoa katsellen. Heille ”lesbo” on yhtä kuin pornokategoria. Osa heistä tunkee myös naistenvessoihin vemputtamaan ja kuvaavat vemputustaan pornosivustoille ja AGP-forumeille. Olen myös nähnyt heidän forumkirjoittelujaan, miten he mm. onkivat käytettyjä terveyssiteitä naistenvessojen roskiksista, hekumoivat sillä miten kosteita (”moist”) ja mehukkaita ne ovat ja vemputtavat menemään käytetyt siteet pitsialkkareissaan. Ja ties mitä muuta, en halua edes ajatella.

      ”Olisi koomista, jos ei olisi niin kamalaa.”

      Niinpä. Katsoin joskus kauan sitten L-koodia, siinä vitsailtiin miehillä, jotka väittivät olevansa lesboja. Nyt elämme tuota mustaa painajaista ihan oikeasti todeksi potenssiin miljardi.

      Poista
    4. "Tuo kysymys onkin aina sen esittäessäni 70-prosenttisesti retorinen, mutta 30-prosenttisesti olen ihan vilpittömästi kiinnostunut tästä."

      Joo, toki tajusin, mutta halusin vain sanoa ääneen ilmiselvän. On tää kun yrittää väsyneenä ilmaista itseään internetsissä :D Itseasiassa olen tässä teoretisoinut, että transvouhotuksella on osittan siksi niin paljon valtaa (toki tämä on hyvin marginaalinen syy), että transaktivistit tuntuvat roikkuvan koko elämänsä netissä. Me normaalit ihmiset käymme töissä, opiskelemme, hoidamme lapsia jne. eikä meillä yksinkertaisesti ole aikaa ja paukkuja vastustaa tätä sekoilua tarmolla, jota se vaatisi.

      "Tarkoitit varmaan lesboista? :D"

      No perskuta. Onko puhelimeni autocorrect lesbofobinen??!

      "Olen myös nähnyt heidän forumkirjoittelujaan, miten he mm. onkivat käytettyjä terveyssiteitä naistenvessojen roskiksista, hekumoivat sillä miten kosteita (”moist”) ja mehukkaita ne ovat ja vemputtavat menemään käytetyt siteet pitsialkkareissaan. Ja ties mitä muuta, en halua edes ajatella."

      Jjjjjepppp. Oksettavaa. Mutta hei tervetuloa vain naisten pukkareihin! Onneksi self-id:stä ei ole yhtään mitään harmia kenellekään!

      Poista
    5. "Itseasiassa olen tässä teoretisoinut, että transvouhotuksella on osittan siksi niin paljon valtaa (toki tämä on hyvin marginaalinen syy), että transaktivistit tuntuvat roikkuvan koko elämänsä netissä. Me normaalit ihmiset käymme töissä, opiskelemme, hoidamme lapsia jne. eikä meillä yksinkertaisesti ole aikaa ja paukkuja vastustaa tätä sekoilua tarmolla, jota se vaatisi."

      Tässä on muuten hyvin paljon perää. Transvouhotukseen ja kaiken maailman gendereihin ja muuhun nykyiseen identiteettisekoiluun liittyy olennaisesti se, että netissä ja pelimaailmassa ihminen voi rakennella itselleen juuri haluamansalaisia identiteettejä, alter egoja ja ties mitä muita hahmoja. Animeen ja muuhun vastaavaan hurahtaneet sitten samaistuvat ihailemiinsa fiktiivisiin hahmoihin ja niiden ominaisuuksiin ja haluavat tulla niiden kaltaisiksi tai olla niiden kanssa jne. Olen erityisesti animeharrastajista jo kauan sitten havainnut, että heillä alkavat loputtoman animen kuluttamisen seurauksena mennä animefantasia ja todellisuus sekaisin. Ilmankos mm. Twitterin transaktivisteista suurimmalla osalla on joku pornahtava animetyttö profiilikuvana. Transius liittyy osaltaan kiinteästi juuri siihen, että ihminen ei enää hahmota fantasian/fiktion ja todellisuuden eroa, joten ne alkavat limittyä ja lomittua toisiinsa. Seksuaalinen ulottuvuus sotkee tätä kuviota entisestään. Lopulta ihminen on ajautunut niin syvälle fantasiaan ja omiin mielikuviinsa, että hän suuttuu ja raivostuu ihmisille, jotka yrittävät kiskaista hänet takaisin todellisuuteen tai silkalla olemassaolollaan muistuttavat häntä todellisuuden olemassaolosta. Tiktok ja vastaavat ovat täynnä transien kiihkeitä tantrumeja ja kiiluvasilmäisen kiukkuisia raivokohtauksia kasvottomalle someyleisölleen juuri tästä syystä.

      Meillä muilla, jotka elämme normaalia työssäkäyvän arkea, ei ole aikaa tuollaiseen haihatteluun, omien pierujen imppaamiseen ja peilin edessä runkkailuun. Transaktivismi epäonnistuu täysin myös siinä, että se ohjaisi ihmisiä löytämään itselleen oman paikkansa yhteiskunnassa, oman tehtävän ja sen kautta merkityksen. Transeille ja muususekoilijoille jne. kaikki on pelkkää omaa itseä, rajatonta raivoaktivismia, narsistista omassa paskassa vellomista, identiteettisekoilua ja rinkirunkkaamista muiden samanmielisten kanssa internetin genderkuplissa. Heidän kontribuutionsa yhteiskuntaan ja yhteiskunnan pyörittämiseen ja kehittämiseen on tasan nolla.

      Poista
  4. Hävettää homomiesten puolesta. Yllättävän moni homomies kannattaa genderhulluutta lesbojen ja muiden naisten kustannuksella, vaikka naiset ovat aina olleet homomiesten lähimpiä tukijoita ja liittolaisia, eivätkä mekkoon pukeutuneet heteromiehet. Monen homomiehen paras ystävä on perinteisesti ollut nainen. Vaikuttaisi siltä, että moni homomieskin on misogyyni ja itsekäs tavoitellessaan woke-suosiota. Homomiehet ovat usein poliittisesti punavihreästi suuntautuneita, joten gender-rivistä poikkeamista ei katsota siellä hyvällä, vaan transeja on pakko rakastaa. Translippua liehuttavat homomiehet eivät itse missään tapauksessa mussuttaisi muusutussua, mutta ovat pönkemässä penispirkkoja naisten tiloihin. Häiritsevää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Hävettää homomiesten puolesta."

      Niin minuakin. Olen niin vihainen noille transsekoilua tsemppaaville wokettajahinttareille, että tekisi mieli käydä vetämässä jokaista heistä henkilökohtaisesti turpaan. On sitä paitsi helppo genderlippuja heilutellen jauhaa kaiken maailman tekopyhää paskaa tyyliin "kyllä minä voisin seurustella ja sekstailla transmiehen kanssa", kun tietää, ettei koskaan tarvitse joutua sitä kuitenkaan tekemään eikä joudu asian vuoksi fyysiseen vaaraan (kuten lesbot ja muut naiset joutuvat). Hinttareiden itsekeskeisyys tässä asiassa voi olla ihan uskomatonta pahimmillaan.

      Tiedän aivan tasan tarkkaan, etteivät "homojen vaginavastaisuudesta" ja "peniskeskeisyydestä" uikuttavat einonurmistot ja muut kaltaisensa wokehiihtäjät koskisi transmieheen ja hänen alapäähänsä edes lipputangon pituisella seipäällä. Satun sitä paitsi tietämään Nurmiston omasta peniskeskeisyydestä yhtä ja toista (puhelinlangat laulaa ja taivaalla loistaa kuu). Suuri osa hinttareista ei koskaan uhraa ajatustakaan sille, mitä se käytännössä tarkoittaa naisten kannalta, kun kaikki biologisen sukupuolen mukaan tehdyt miesten ulosrajaukset ja suojaukset naisten turvallisuuden takaamiseksi puretaan pois, jotta "transsiskot" voivat elää omana, autenttisena itsenään ilman transfobiaa ja syrjintää (lue: tunkea täysin vapaasti kaikkiin naisten tiloihin ja siten avata portit kaikille muillekin miehille tunkea niihin).

      "Vaikuttaisi siltä, että moni homomieskin on misogyyni ja itsekäs tavoitellessaan woke-suosiota."

      Kyllä. Olen tavannut joitakin suorastaan hätkähdyttävän misogynistisiä homomiehiä. He eivät ole homomiesten enemmistö, mutta heitä joka tapauksessa on. Useimmat homomiehet kuitenkin pitävät naisista suuresti ja löytävät hyvin nopeasti naisten kanssa ns. yhteisen sävelen. Minunkin ystäväpiiriini on kautta koko elämäni kuulunut enemmän tyttöjä/naisia kuin poikia/miehiä. Olen aina ollut keskimääräistä verbaalisempi ja pohdiskelevampi tyyppi, ja nuorempana minua ärsytti pojissa/miehissä se, ettei heidän kanssaan voinut puhua mistään sen kompleksisemmasta kuin urheilusta, tietokonepeleistä ja sen semmoisesta. (Ei sillä, että urheilussa ja tietokonepeleissä olisi mitään vikaa. Itsekin pelaan, mutta tämä ei nyt pointti.) En jaksanut paljoa hengailla poikien kanssa yksinkertaisesti siksi, koska heidän kanssaan hengaaminen oli tylsää. Tyttöjen/naisten kanssa pystyi keskustelemaan paljon laajemmin esimerkiksi ihmissuhteista, maailman ilmiöistä, filosofiasta, etiikasta ja sen sellaisesta. Tässäkin mielessä pojat/miehet ja tytöt/naiset ovat keskimäärin erilaisia.

      "Translippua liehuttavat homomiehet eivät itse missään tapauksessa mussuttaisi muusutussua, mutta ovat pönkemässä penispirkkoja naisten tiloihin. Häiritsevää."

      Juu, eivät tosiaankaan. Älkää IKINÄ uskoko AINOATAKAAN hinttaria, joka väittää yhtään mitään muuta missään tilanteessa. He kaikki valehtelevat, siis joka ikinen heistä.

      Poista
    2. "Nurmiston omasta peniskeskeisyydestä"

      Ei voi mitenkään olla totta. Totaalinen pettymys. Kyllä Eikka varmasti hoitelee miestuheroa ja lipittää jättiklittaa partahaivenet väristen. Eikka varmasti on osallistumassa seuraavan Trans ja seksi -tekeleen havainnekuviin, kuinka homomies harrastaa seksiä vaginallisen miehen kanssa. Muutenhan hänen uikutuksensa homomiesten vaginavastaisuudesta ja peniskeskeisyydestä on tekopyhää, kaksinaismoralismia ja valheellista hyvesignalointia. Johdata meitä esimerkilläsi, Eikka, ja näytä meille, kuinka aito homomies hoitelee vaginaa!

      Poista
    3. Einon kaltaiset styroksiaivoiset pintaliitäjäbimbot ovat niin riippuvaisia huomatuksi tulemisesta ja muiden ihmisten hyväksynnästä, etten sinänsä ihmettelisi, vaikka Eino suostuisikin näennäisen "homotransmiesmyönteisyyden" vuoksi tuollaiseen projektiin. Niin kuin näön, hyvesignaloinnin ja wokepointsien vuoksi. Näen sieluni silmin transien kuolaavan kiihkoissaan ja kusevan hunajaa, kun saivat "valtakunnan ykköshomon" nalkkiin osaksi käännytysprojektiaan ja homojen eheyttämiskampanjan keulakuvaksi. Siviilissä ja genderdiskurssin ulkopuolella Eino on juuri niin vaginavastainen ja peniskeskeinen hintti kuin ylipäätään on edes mahdollista olla, vaikka kuinka muuta väittäisikin.

      Vain minä olen hintimpi. :D

      Poista
  5. @craicedup on heitetty ulos twitteristä, tili jäädytetty.Kirjoittamastasi tekstistä ole kuin kymmenen päivää, hän siis osui asian ytimeen ja siitähän Autogynefiilit eivät tykkää. TRA:t raivoisasti hakanneet ilmiantonappia, jotta tili saataisiin pois laukomasta faktaa. Fred Seargentille kävi samoin, siis Stonewallin alkuperäisissä mellakoissa olleelle homolle, hänet suljettiin pois twitteristä. Twitterin modet ja käyttäjät ovat täynnä transaktivisteja anime ja furryhahmoineen ja heidän nakukuviaan täynnä.
    Jos hakee hänen @craicedup twitterissä on vielä ihmisten vastauksia hänelle vielä luettavissa irtonaisina ketjuina vaikka itse tili ja twiitit hävinneet.
    Katsotaan koska oma tili jäätyy, hapokasta tekstiä olen puhunut siellä, sillä hallitus aikoo tuoda sen itseilmoituslain 1.9. eduskuntaan käsiteltäväksi tai viimeistään 6.9. täysistuntoon. Julppu on kuultavissa muuten eduskunnan valiokunnan kuultavana eheytyskielto kansalaisaloitteen puolestapuhujana. (jos oikeasti häntä haluaa kuulla, tuota Suomen TRA-takapirua joka postailee asemeemejä "kill terf" Qx julkaisukin siitä kirjoitti) https://verkkolahetys.eduskunta.fi/fi/valiokuntien-julkiset-kuulemiset-ja-avoimet-kokoukset/02062022_stv

    Sitä parempaa eheytystä a la julppu

    VastaaPoista
  6. Sama nimetön, kiitos Laventeliveikkonen kirjoituksistasi, käyn täällä välillä raikastumassa todenpuheen ääressä :)

    VastaaPoista
  7. Katselin eduskunnan valiokunnan esitystä eheytyskiellosta, ja esitystä kommentoi eräs: "Ehkä ministeriöltä kysyisin vielä tästä itse prosessista, että miten me saataisiin tämä mahdollisimman helposti sitten kriminalisoitua ja minkälaisia ajatuksia siitä itse lainsäädäntöprosessin etenemisestä nyt on. Lähinnä mietin vain, miten me saadaan tämä mahdollisimman nopeasti hoidettua."
    Nopeasti hoidettu? Tämäkö on maailman tärkein asia, jota tulee edistää nopeasti? Kun tyttöjä viedään FGM silvontaan ulkomaille ja sen FGM:n erityiskielto ja maininta lakiin ei ole edennyt mihinkään. Siis oikeaa fyysistä JA psyykkistä haittaa aiheuttava pahoinpitelyä ei saada erikseen kiellettyä Suomessa, mutta tämä pitäisi saada tehtyä heti vaikka se on jo kiellettyä laissa eikä terveydenhuollossa sellaista tehdä vaan jossain uskonnollisissa ja uskomushoidoissa.
    Eheytys on kiellettyä jo.

    VastaaPoista
  8. Julppu kehittämässä itselleen uuden työpaikan ylimmäksi tuomariksi?
    "Yksi vaihtoehto olisi perustaa johonkin ihmisoikeusvaltuutetun toimistoon esimerkiksi ihminen, jonka vastuulla on seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen asema sekä sitten syrjintärikosten tai -rikkomusten käsittely silloin, kun poliisi ei niitä tutki. Tällöin kynnys voisi olla matalampi, jos se olisi aina sama paikka, eli se ei olisi suoraan poliisi, koska poliisi on ollut välillä vähättelevä, jolloin luotto marginalisoitujen yhteisöjen ja poliisin välillä vähän rakoilee aina välillä. Se olisi hyvä, jos siinä olisi kolmas osapuoli mukana, niin sitä kautta saataisiin tiedostettua ja tunnistettua eheytyksen uhreja."
    Lapsiasianvaltuuteun lakimies onkin jo julpun käsikassara ja äänitorvi, suoltanut hesariin mielipiteen lasten sisällyttämistä itseidentifikaation mukaan. Sekä sama henkilö antanut lausuntoja lapsiasianvaltuutetun lakimiehenä Kehrääjä lehteen, että "puolueeton", hah!
    https://www.hs.fi/mielipide/art-2000008910442.html
    Arvaan hyvin missä julppu on hypnotisoinut henkilön sillä julppu oli puhujana UN ihmisoikeusvaltuutetun Suomen käynnillä ja sama Lapsiasianvaltuutetun lakimies oli kyseisen tapahtuman koordinaattori ja yhteyshenkilö Suomessa.
    Piirit pyörii ja julppu hyörii, mahtaa olla henkilöllä powertripit päällä, oli myös translain uudistamisen seurantaryhmässä sekä tietysti "Oikeus olla" kansalaisaloitteen moottori.
    Että melkein koko Suomen eduskunta pomppii Julpun pillin mukaan, ainakin puna-vihreät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Julppu ja Panda ovat lonkeroituneet joka ikiseen mahdolliseen instituutioon Suomessa, jolla on minkäänlaista vallan hiventäkään vaikuttaa transeja koskevaan lainsäädäntöön. Tähän positioon he ovat kiipineet tuhoamalla tieltään kaikki ja kaiken, minkä ja kenet ovat voineet tuhota, ja sama homma jatkuu vaan. Julppu ja Panda ovat kaksi kävelevää katastrofia, jotka ovat saaneet aikaan niin mittaamatonta vahinkoa, ettei sitä voida koskaan enää korjata.

      Kun Julppua ja Pandaa joskus myöhemmin tullaan vaatimaan tilille perseilyistään, he tulevat tekemään kaikkensa pestäkseen kätensä vastuusta koskien ihan kaikkea aiheuttamaansa vahinkoa. He yrittävät myös siivota vaivihkaa netistä kaikki jälkensä. Sanokaa minun sanoneen. Kannattaa arkistoida ja kuvakaapata heidän turauttelujaan (ja muiden aktivistien turautteluja) niin paljon kuin voitte ja jaksatte.

      Poista

HUOM! Jos blogitekstissä on yli 200 kommenttia, klikkaa kommenttiketjun alalaidasta Lataa lisää..., niin saat kaikki kommentit näkyviin.

Kommenttikenttä on moderoitu: kommentit näkyvät, kun olen tarkistanut ja hyväksynyt ne.

Blogin kommenttikenttä on naisille, LHB-ihmisille, TERFeille ja genderkriittisille turvallinen tila. Täällä saa vapaasti esittää ajatuksiaan, kertoa huolistaan, keskustella muiden kommentoijien kanssa, puhua myös muista kuin tekstin varsinaisesta aiheesta ja jakaa linkkejä yms. relevanttia tietoa. Kaikkia minun näkemyksiäni saa kritisoida, kunhan muistat perustella. Vihapuhetta, tarkoitushakuista provosointia (sealioning), turhanpäiväistä mussutusta ilman perusteluja tai yksityishenkilöiden suoria henkilötietoja sisältäviä kommentteja ei julkaista.

Kymmenen klikatuinta tekstiä