maanantai 22. elokuuta 2022

Tämä aikakausi on perseestä

 
Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa jne. Tämä absoluuttisen kilahtanut friikkiporukka on saanut niin paljon vahinkoa aikaan ja tulee jatkossakin saamaan, että sitä on mahdotonta edes pukea sanoiksi, ainakaan toistaiseksi. Odotan innolla, millaisia kirjoja ja tutkimuksia tästä aikakaudesta tulevina vuosina ja vuosikymmeninä vielä tuotetaan.

(Btw, huomasin vasta hiljattain, että muutamia aiempiin postauksiin tulleita kommentteja oli päätynyt johonkin hallintapaneelin roskapostikansioon. En ollut tajunnut, että tuolla on jokin roskapostiosasto. Julkaisin ne kommentit nyt. Pahoittelut kommentoineille, en ole jättänyt tahallani mitään julkaisematta. Ilmeisesti Blogger tunnistaa tietyt triggerisanat ja tulkitsee niiden takia kommentin spämmiksi. Noh, olen jatkossa tarkempi näissä.)

133 kommenttia:

  1. Transaktivisteille tyypillisen itsejauhotuksen hengessä nuo ovat lainanneet kylttien visuaalisen ilmeen ja viestin "God hates fags" homoja vihaavalta Westboro Baptist Church'iltä. Sinänsä tietty hienoa, että paljastavat todellisen karvansa.
    Taidan vetäytyä takaisin kaappiin, en halua missään tapauksessa tulla yhdistetyksi tuollaiseen viemärijengiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama. En halua missään yhteydessä vahingossakaan tulla yhdistetyksi tähän täysin tärähtäneiden seinähullujen vastenmieliseen friikkisirkukseen. Kyseinen porukka tekee ympärivuorokautisesti hartiavoimin töitä tullakseen kaikkien aikojen inhotuimmaksi ihmisryhmäksi. He ovat saaneet vaatimuksillaan, häiriköinnillään ja painostuksellaan mittaamattoman paljon vahinkoa ja mielipahaa aikaan ja silti KEHTAAVAT edelleen kitistä olevansa ”kaikkien aikojen syrjityin ja marginalisoiduin ihmisryhmä”. Kukapa voisikaan olla millään mittarilla syrjitympi kuin joku misogynistinen mekkomies peruukkeineen tai they/them, joka on niin näkymätön, että pääsee valtakunnan ykkösmedioihin ruikuttamaan pronominituskaansa ja sitä, miten valtio ei tunnusta hänen identiteettiään.

      Eniten tässä koko painajaisessa kyrsii se, että nämä sekoboltsit vetävät skitsoilullaan lokaan myös kaikki tolkun transsukupuoliset (jotka haluavat vain elää elämäänsä rauhassa ilman minkäänlaista poliittista aktivismia) ja homoseksuaalit, koska valtaväestö yhä edelleen ajattelee, että transit ja homot ovat samaa porukkaa samassa leirissä ja poliittisesti samalla asialla.

      Emme tosiaankaan ole. Kuinkahan kauan transit vielä aikovat roikkua homoseksuaaleissa ja esittää, että homojen oikeuksilla on heille minkäänlaista merkitystä? Siis muussa kuin lokkeilumielessä näiden korppikotkien omaksi eduksi.

      Poista
  2. En koskaan ymmärrä miksi lgbtq jne. Pitää pukeutua kuin Mad Maxin hahmot. Normaalit vaatteet antaisi vähän uskottavamman kuvan. Samoiten nuo vihalla kyllästetyt kyltit on vain omiaan heittämään lisää vettä hullunmyllyyn. Kaipa se on että tyhjät tynnyrit kolisee äänekkäimmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo. Ollaan tässä mukamas rakkauden, vapauden ja ihmisoikeuksien asialla, mutta kill all TERFs, protect trans kids (lue: sterilise all gender non-conforming kids immediately) ja transphobic cis gay men deserve death ja niin edelleen. Todellinen rakkauden ja suvaitsevaisuuden liike.

      Poista
    2. Jep. Kun katsoo alkuaikojen marsseja, niin ihan tavallisen näköiset ihmiset olivat marssimassa. Mutta trans/queer-vallankaappauksen jälkeet Pridet muuttuivat tissiaktivistien, turrien, kinkyjen, transien, vihervasemmiston, vegaanien ja polyamoristen sun muun TQ+-porukan temmelluskentäksi. Pride-marssia käytetään ihan muunlaisen aktivismin fasadina. Monet ovat huomanneetkin, että homomiehiä ei enää näy marsseilla entiseen malliin.Siellä pyörivätkin enimmäkseen rogd-teinit, heteroqueerit, heterotransit, heterokinkyt, heteroaseksuaalit ja heteropolyamoriset.
      Hauskintahan on, että nykyään heterot ovat queerejä ja sateenkaari-ihmisiä ja homoseksuaalit ovat homonormatiivisia sortajia, jotka eivät halua murskata cisteemiä, binäärisukupuolta ja muuta yhteiskuntaa tarjoamatta mitään tilalle. Intersektionaaleille valkoinen homomies on heti valkoisesta heteromiehestä seuraava saatana ansaitsemattomine etuoikeuksineen. Aktivistit vaativatkin homoja antamaan resurssinsa transeille ja pitämään turpansa kiinni.

      Poista
    3. Homoseksuaalit ovat aina halunneet sulautua muiden kansalaisten joukkoon ja elää tavallista elämää ilman syrjintää. Homoseksuaalit eivät olisi koskaan saaneet mitään oikeuksia, jos tuollainen friikkisirkus olisi rääkynyt Eduskuntatalon edustalla. Homot kohtasivat ja kohtaavat ihan muunlaista syrjintää kuin oikeinsukupuolittamista ja pronominipinssien puutetta. Homoseksuaalien oikeudet on saatu sitkeydellä, neuvottelupöydissä, tv-ohjelmissa debatoiden ja lehtihaastatteluissa, kompromisseilla, irvailua kuunnellen ja keskustelemalla asialllisesti vastustajien kanssa. Transit pyrkivät lokkeilemaan homoseksuaalien kovan työn tuloksilla ja tuhoamaan homoseksuaalien järjestöt ja maineen.
      Homoseksuaalit eivät ole vaatineet muilta aistihavaintojen ja biologian kieltämistä, tai pääsyä vastakkaisen sukupuolen tiloihin, kiintiöihin, tai urheilusarjoihin. Homoseksuaalit eivät ole vaatineet suuntautumisen vastaista seksiä heteroilta. Homoseksuaalit eivät myöskään vaadi identiteettiä vahvistavaa kauneuskirurgiaa veronmaksajien piikkiin.
      Homoilla ja heterotranseilla ei ole mitään yhteistä. Mekkoilevat heteromiehet eivät ole takavuosina halunneet tulla yhdistetyksi homoihin millään tavalla, eivätkä he ole olleet taistelemassa homojen oikeuksia, mutta nyt heille pitäisi olla loputtomassa kiitollisuudenvelassa homoseksuaalien oikeuksista ja palvoa heidän ladyfallostaan.

      Poista
    4. Erinomaisesti tiivistetty. Nimenomaan on kyse siitä, että mausteiset heterot (spicy straights) erikoisidentiteetteineen ja kuvottavine fetisseineen ovat kaapanneet Priden ja homojärjestöt itselleen. Homot on savustettu kaikista vanhoista järjestöistään pihalle jo aikoja sitten. Kaikki ne ovat nykyään trans- ja sukupuolen moninaisuus -järjestöjä. Transit käyttävät häikäilemättä omaksi hyödykseen muilta järjestöiltä pöllittyjä resursseja, niin rahallisia kuin mainetta ja saavutuksiakin koskevia. Transien mielestä kaikki muut järjestöt ovat sen heille velkaa, koska transit ovat kaikkien aikojen ylivoimaisesti syrjityin ja sorretuin ihmisryhmä, joka sijoittuu joka tilanteessa kärkisijalle intersektionalistisessa uhrihierarkiassa.

      Transien taktiikka on ihan alusta saakka ollut se, että he kiinnittyvät muihin ihmisoikeusliikkeisiin (feminismi, LGB ja Pride, intersukupuoliset, vammaiset, Black Lives Matter jne.) sen sijaan, että perustaisivat oman, selkeästi erillisen liikkeensä, joka keskittyisi transien asioiden edistämiseen jollain rakentavalla tavalla. Transit ovat alusta saakka ratsastaneet homojen oikeuksia ajavien tahojen mukana ja roikkuneet homoseksuaalien reppuselässä. Joka ikinen kerta, kun homot ovat yrittäneet rimpuilla irti heidän kuristusotteestaan, he ovat nostaneet siitä aivan jumalattoman äläkän ja fobiamöykän. Homoilla ei saa olla mitään omaa, ei yhden yhtäkään omaa järjestöä, ei omia tiloja ja tilaisuuksia, ei edes vittu soikoon nimeä omalle seksuaalisuudellemme, koska on transfobiaa olla haluamatta suuntautumisensa vastaista seksiä. Transit ovat nimenneet seksuaalisuutemme genitaalifetissiksi ja syrjiväksi preferenssiksi, joka on yhteiskunnan aivopesun tulosta ja josta olisi hyvä opetella pois ja avartaa mieltään eheyttävälle heteroseksille transien kanssa. Etenkin lesbot ovat tämän systemaattisen vainon kohteena joka paikassa, minne transaktivismi on lonkeronsa levittänyt.

      Poista
    5. Muilta ihmisoikeusjärjestöiltä ja ihmisryhmiltä transit myös aina pöllivät kaikki poliittiset sloganit ja muun kielenkäytön ja vääntävät niistä omat "transversionsa" tunkemalla trans-sanan johonkin väliin tai korvaamalla jonkin keskeisen sanan transilla turmellen samalla sloganin alkuperäisen merkityksen ja koko ajatuksen. Transit eivät kestä sitä, etteivät ole asiassa kuin asiassa huomion keskipisteenä ja ykkösaiheena. Esimerkkejä pöllityistä sloganeista:

      Alkuperäinen:
      Nothing about us without us (Disability Oppression and Empowerment)
      Transien versio:
      LGBT, Nothing about us without us TRANS

      Alkuperäinen:
      The future is female
      Transien versiot:
      The future is trans
      The future isn't binary
      The future is intersectional (femme, trans, disabled, non-binary, black & brown, queer)


      Alkuperäinen:
      Stop Asian hate
      Transien versio:
      Stop trans hate

      Alkuperäinen:
      Women's Rights Are Human Rights
      Transien versio:
      Trans Rights Are Human Rights

      Alkuperäinen:
      Black Lives Matter
      Transien versio:
      Black Trans Lives Matter

      Alkuperäinen:
      Walking while black
      Transien versio:
      Walking while trans

      Ja niin edelleen ja niin edelleen. Sloganien lisäksi transit pöllivät muilta ideoita ja käytänteitä; homoilta ja Pridesta he ovat esimerkiksi pöllineet sateenkaarilipun, turmelleet koko lipun ja sen alkuperäisen symboliikan ja vääntäneet omine miljardeine gender- ja seksuaalisuuslippuineen koko lippuaktivismin täysin naurettavaksi pelleilyksi, jossa jokainen voi kehitellä omalle uniikille lumihiutaleidentiteetilleen jonkin helvetin genderlipun erilaisia raitoja ja värejä yhdistelemällä. Enkä edes aloita tässä heidän epätoivoisesta pronominivouhotuksestaan. Se jotenkin kruunaa heidän aktivisminsa universaalin typeryyden, naurettavuuden ja narsistisuuden. Tragikoomisinta on se, että he ovat itse kaikessa tässä täysin tosissaan ja vakavissaan. He myös pitävät kaikkea toimintaansa ja muiden ihmisten päälle astumista täysin oikeutettuna ja hyväksyttävänä. Kaiken päälle he vielä kummastelevat, kun ihmiset eivät tykkää heistä (paitsi heidän Tukholma-syndroomaiset perseennuolijansa).

      Eipä ole tätä sakkia kovin suurilla älynlahjoilla kyllä siunattu.

      Poista
    6. "Homoseksuaalit ovat aina halunneet sulautua muiden kansalaisten joukkoon ja elää tavallista elämää ilman syrjintää."

      Juuri näin. Me emme ole koskaan pyytäneet yhteiskunnalta ja muilta ihmisiltä mitään erioikeuksia. Olemme vain pyytäneet saada olla ja elää rauhassa. Olemme aina korostaneet sitä, että homojen oikeudet eivät vaikuta vahingollisesti muihin ihmisryhmiin. Homojen homostelut eivät kosketa ketään muuta ihmistä mitenkään, vain homoja itseään. Kenenkään ei tarvitse meidän olemassaolomme takia tehdä minkäänlaisia omaa elämäänsä ja omia oikeuksiaan koskevia haitallisia tai epämukavia kompromisseja. Tai jos joku kokee, että täytyy, niin kuulisin mielelläni näistä kokemuksista. Homovihamieliset uskiksethan toki kokevat, että yksistään homojen olemassaolo on jo jokin rikos ihmisyyttä ja Jumalaa vastaan, koska miehen kanssa makaava mies on kauhistus ja heidän verensä olkoon heidän päällänsä, sanoo muuan tuhansia vuosia sitten kirjoitettu satukirja.

      Transaktivismi on tuonut erittäin selkeästi näkyviin sen, miten käsittämättömän syvällä ja tiukassa homofobia istuu tiettyjen ihmisten ja ihmisryhmien mielissä. Joka jumalaudan aikakautena joku porukka häärii kimpussamme yrittäen jollain keinolla eheyttää meidät ulos seksuaalisuudestamme. Historia ei ollutkaan vielä nähnyt tätä eheyttämisen muotoa, että heteroseksuaalit tekeytyvät kosmeettisesti vastakkaisen sukupuolen kaltaiseksi päästäkseen osaksi homojen ja lesbojen rakkaus- ja seksielämää. 1990-luvun eheytysoppaissa homopoikia kehotettiin totuttelemaan heterosuhteisiin maskuliinisten tyttöjen kanssa. Nyt heterotytöistä ja heteronaisista rakennellaan irvokkaita jäljitelmiä pojista ja miehistä, joihin homomiesten sitten oletetaan tuntevan vetoa, koska seksuaalisuus ei nykykäsityksen mukaan kohdistu ihmisen holistiseen fyysiseen kokonaisuuteen vaan johonkin identiteettiperformanssiin, jota on ryyditetty sekundääristen sukupuolipiirteiden keinotekoisella jäljittelyllä. Ihan uskomatonta, että olemme näin sairaassa ja kieroutuneessa tilanteessa. En olisi ikinä kymmenen vuotta sitten uskonut, jos joku olisi kertonut, mihin sfääreihin tämä homma transien ja muiden TQ+-sekoboltsien ansiosta vielä tulee etenemään.

      Poista
    7. "Homoilla ei saa olla mitään omaa, ei yhden yhtäkään omaa järjestöä, ei omia tiloja ja tilaisuuksia, ei edes vittu soikoon nimeä omalle seksuaalisuudellemme, koska on transfobiaa olla haluamatta suuntautumisensa vastaista seksiä."

      Kaiken tämän lisäksi transit ovat varastaneet homoseksuaalien historian ja transiuttaneet kuolleita homoseksuaaleja. Legendan mukaan värillistetyt transnaiset heittivät ensimmäisen kiven Stonewallissa ja tällä ihmeteolla antoivat homoseksuaaleille oikeudet kaikkialla maailmassa. Sen vuoksi homoseksuaalit ovat aina ja iänkaiken kaikesta velkaa transeille, jotka eivät olleet edes syntyneet tuolloin. Hyvää tarinaa on turha pilata sillä faktalla, että ensimmäisen kiven heitti todennäköisesti musta butchlesbo Storme Delarverie, eikä Marsha, joka ei ollut trans eikä paikalla mellakoiden alkaessa. Lisäksi liikehdintää homoseksuaalien oikeuksien puolesta oli jo ennen Stonewallia sekä jenkeissä että muualla maailmassa.

      Poista
    8. Prideissä näkyy myös se, että kaupallista yhteistyötä karsastetaan, koska trans/queerit ja vihervasemmisto vihaavat kapitalismia ja "pinkkipesua". Yhteiskuntarakenteiden murskaajat haluavat järjestää mieluummin köyhäilypridet vapaaehtoistyövoimin kuin cissuhomojen glitterbileet. He haluavat mieluummin pronomionipinssityöpajoja, vegaaniruokaa ja Palefacen musiikkia kuin *gasp* cissuhomojen glitterbileitä, joissa heteroillakin on hauskaa. Antikapitalistit ovat yksipuolisesti päättäneet, että kaikki homoseksuaalit haluavat mieluummin antifa-aktion tuhkaa uhriposition päälle sirotellen säkkikankaaseen kääriytyneenä, kuin koko kansaa yhdistävän iloisen karnevaalitunnelman. Ehkä kaupallisuus on joissakin konteksteissa ylilyövää ja päälleliimattua, mutta se on myös kertonut homoseksuaalien aseman normalisoitumisesta ja hyväksynnän lisääntymisestä. Onneksi trans/queer-porukka on touhuillaan saanut pöngettyä lgb:tä takaisin kohti marginaalia. Tämäkin on malliesimerkki siitä, kuinka tietty poliittinen ryhmä on valjastanut lgb:n luoman konseptin ja saavutukset omien poliittisten tavoitteidensa ajamiseen. Jos trans/queer-jengi osaa jonkin hyvin, niin lokkeilun jalon taidon.

      Poista
    9. "Prideissä näkyy myös se, että kaupallista yhteistyötä karsastetaan"

      Miten?

      https://pride.fi/kumppanit/

      Poista
    10. "Miten?"

      Suomessa on aika monta pride-tapahtumaa ja Helsinki Prideen kohdistuu joka vuosi aktivistien uikutusta. Priden ja kaupallisuuden suhteesta löytyy tekstejä pienellä googlettelulla.

      Jo viiden vuoden takainen Ranneliikkeen teksti kokoaa vieläkin yhteisön sisällä hiertäviä teemoja:
      https://ranneliike.net/nakokulmat/13255/kenelle-pride-kuuluu

      Juuri tuohon ajankohtaan sijoittuu trans/queerien vallankaappaus ja cissuhomojen etuoikeuksista ja glitterbileistä uikuttamisen alku, Eino Nurmiston ja Koala Anderssonin aloittama parjauskampanja ja tavishomoseksuaalien bussin alle työntäminen.

      "Kun kaikki paitsi CIS-homomies on turhaa"
      "On päivänselvää, että juuri translaki ja transfobian vähentäminen vaativat juuri nyt eniten huomiota ja työtä. Siksi ne ovat myös oikeutettu ja luonteva teema Pride-tapahtumalle. Tietyt tahot vaativat, että meidän kaikkien pitää mahtua sateenkaarilipun alle - samalla kun itse työntävät trans-ihmisiä ja muita vähemmistön sisäisiä vähemmistöjä sinne näkymättömyyteen, jossa he ovat vuosikymmeniä joutuneet olemaan. Tärkeintä Turku Prideä kritisoineille näyttää olevan se, että ohjelma huomioisi cis-sukupuoliset, mieluiten vain cis-homomiehet. Koska etuoikeutettu cis-homomies on nähtävästi sateenkaarikansan normaali ja enemmistö, joka kyllä tietää miten vähemmistön pitää olla ja joka voi ylimielisesti naureskella saamalleen kritiikille. Pridelläkin tarpeettomia tai ainakin toissijaisia ryhmiä ovat transihmisten lisäksi myös vammaiset, vegaanit, vegaanit lesbot, biseksuaalit, aseksuaalit sekä genderqueerit."
      http://www.tamankylanhomopoika.fi/2017/08/kun-kaikki-paitsi-cis-homomies-on-turhaa.html

      "Naurattaisi, jos ei vituttaisi. On aivan itsestäänselvää, että Pride, kuten mielikuva seksuaalivähemmistöistä ylipäätään, on hyvin cis-mieskeskeinen. Medioissa ja sosiaalisessa vilisevät kuvat Prideistä keskittyvät pääasiassa cis-miehiin ja kaupalliseen main stream-drag queeneihin (jotka pääasiallisesti taitavat olla cis-miehiä). En voi käsittää sitä itsekeskeisyyttä ja toisaalta oman identiteetin murenevaisuutta, joka joidenkin cis-homomiesten mielissä vallitsee. Emme, rakkaat ystävät ja viha(-cis-homo)miehet, murene siihen, että vuorostamme annamme tilaa transihmisille. Se on vähintäänkin oikeutettua, jopa vähimmäisvaatimus.

      Olemme, tai ainakin meidän pitäisi olla, samalla puolella. Koitettaisiko siis vähän enemmän tulla toimeen? Jos tämä tuntuu liian raskaalta ajatukselta, on todellakin parempi boikotoida Prideä. Sillä nimittäin antaa tilaa ihan fyysisestikin."
      http://www.tamankylanhomopoika.fi/2019/06/jarkea-pride-keskusteluun-pliis.html?m=1

      Valtakunnan ykköshomoksi itsensä nimittänyt Nurmisto on ollut vähintään yhtä aktiivinen tekijä Koala Anderssonin kanssa railon luomisessa niin yhteisön sisällä kuin muun yhteiskunnan suuntaan ja priden valjastamisessa vihervasemmistolaisen ja intersektionaalisen politiikan välineeksi.

      Poista
    11. Aah! Nurmiston turautuksista löytyi tämäkin kultajyvä:

      "Se on raivostuttavaa ja kuvottavaa. Montaa asiaa en toivo, mutta sitä toivon, että kyseiset kanssahomot vetäisivät päänsä ulos perseestä - tai vaihtoehtoisesti työntyisivät sinne kokonaan. Omien etuoikeuksiensa tunnistaminen ja itsekritiikki eivät välttämättä ole helppoja, mutta ei tarvitsekaan olla, kuten vuoden heterona palkittu ja muutenkin super Juho Pylvänäinen Pride-puheessaan sanoi."

      Kaikki varmaankin muistavat, mitä super-Pylvänäisestä sittemmin paljastui. Pride-jutuissa riittää perattavaa ja ihmeteltävää tutkijoille tulevaisuudessa.

      Poista
    12. Vanhoina hyvinä aikoina niitä pikku-pridejä ei ollut ollenkaan. Jossain Seinäjoella tai Inarissa rahoituksen löytämisessä on nykyäänkin varmaan ihan muut ongelmat kuin se, että antikapitalistiset transaktivistit torjuisi jonossa odottavat avokätiset sponsorit.

      Mutta ylimalkaan uskon, että yritykset on nykyään auliimpia tukemaan pridejä kuin ikinä aiemmin,vai milloin ne glitter-kulta-ajat oikein oli?

      Jos sitten jotkut haluaa järjestää antikapitalistiset queerpridet nollabudjetilla niin sekin on kai sallittua. Ei ole pakko mennä, saa organisoida itse paremmat.

      Poista
    13. "Jos sitten jotkut haluaa järjestää antikapitalistiset queerpridet nollabudjetilla niin sekin on kai sallittua. Ei ole pakko mennä, saa organisoida itse paremmat."

      Turussa on ainakin tehty niin Koala Anderssonin ajoista asti. Koalan johdolla kaupungin ainoaa homobaaria ei kelpuutettu yhteistyökumppaniksi, vaan käytännössä tuhottiin sen maine. Ei ilmeisesti ollut riittävän vasemmalla, kun kehtasivat kritisoida transien nostamista muiden yläpuolelle.

      Harvassa kaupungissa riittää sponsoreita, kaupungin tukea, tekijöitä tai yleisöäkään kahteen kilpailevaan tapahtumaan, kun vihervasemmistolaista politiikkaa tekevät ovat jo kaapanneet priden itselleen oman agendansa levityskanavaksi kysymättä muiden mielipidettä. Yhteisö tuskin valitsisi vegaaniruokaa, Palefacea ja Pylvänäistä karnevalististen glitterbileiden sijaan. Mene ja tiedä.

      Yritykset laskevat tarkkaan sponsoroinnista saamansa hyödyn ja näkyvyyden. Seinäjokelaisille yrityksille pride-sponsorointi taitaisi olla pikemminkin mainehaitta.

      Poista
  3. Lukusuositus:

    How trans ideology hijacked the gay-rights movement
    https://www.spiked-online.com/2022/08/21/how-trans-ideology-hijacked-the-gay-rights-movement/?fbclid=IwAR3xBxRXgzGNeymAGCcMOrzZ-ZRZY49JryQGEU6rrChuQLUk-EY5CplkK1Q#l74qyro5p0uqqm1q1va

    But what can be done about all this? Is it time for a divorce? Well, according to the gaslighting narcissists of the TQIA+, we LGB people are nothing without them, and they’ll never let us leave them. Meanwhile, all those lovely progressive ‘allies’ keep telling us to ‘give the relationship a chance – you were meant to be together!’.

    Pieni hetki, käyn oksentamassa.

    VastaaPoista
  4. Suomessa ei taida olla vielä kauheasti sellaisia ihmisiä, jotka kirjoittaisivat julkisesti omalla nimellään genderkriittisestä näkökulmasta? Eikä minun nähdäkseni tätä näkökulmaa myöskään ole juuri tuotu mediassa esille. Tulenhenki-Noel vähän yritti, mutta kuinkas siinä kävikään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, ei noita taida paljoa olla. Sametti on varmaan käsitellyt aihetta syväluotaavimmin. Hän kritisoi transaktivisteja blogissaan jo omina transaikoinaan (silloin vielä anonyymisti). En muuten tiedä ketään homomiestä, joka kritisoisi transaktivismia omalla nimellään. Tiedän kyllä, että kriittisiä on, pysyttelevät vaan hiljaa. Taidan homppeleista raivota tällä hetkellä yksinäni tätä hulluutta vastaan, ainakin toistaiseksi.

      Minulle on muuten täysi mysteeri, kenen idiootin idea oli pyytää lausunto Valo Vesinauriilta siihen Tulenhengen haastatteluun. Vesinauris ei tajua mitään mistään auringon alla, vaikka kovasti itseään tituleeraakin joksikin moninaisuuden asiantuntijaksi. Samoja puhkikuluneita transien mantroja papukaijana toitottaa kuin kaikki muutkin ”asiantuntijat” ennen häntä. Aina, kun joku jossain esittää transaktivistien kontrolloimasta linjasta poikkeavia näkemyksiä, siellä ovat translarppaajamuusut ja ties ketkä ”asiantuntijat” ja ”somevaikuttajat” haukkana pitämässä huolen siitä, että saavat viimeisen sanan eikä se valtavirtaistunut transnarratiivi horjahda milliäkään. Edes transsukupuoliset itse eivät saa kritisoida transaktivismia. Tulenhenki on myös leimattu internaalisesta transfobiasta kärsiväksi henkilöksi, kun julkeaa olla eri mieltä aktivistien kanssa heidän tavoitteistaan ja pyrkimyksistään. Käsittämättömän ironista.

      Transaktivistit pilaavat ja mädättävät aivan kaiken, mihin koskevat tai edes hipaisevat. Siellä, missä he ovat kulkeneet, ei paljon ruoho kasva. Jonkinlainen saavutus ja supervoima kai sekin.

      Poista
    2. QX:n Sami kritisoi

      Poista
    3. "Tulenhenki-Noel vähän yritti, mutta kuinkas siinä kävikään!"

      Se oli niin raivostuttava episodi! Jälleen yksi esimerkki kuinka aktivisti (Valonauris) esitetään asiantuntijana ja annetaan tämän turautella propagandaansa täysin ilman kritiikkiä elämäm koulun pätevöittämänä. Ja todella törkeää, että asetelmasta ei kerrottu haastatellulle etukäteen. Menettely ei täytä mitään hyvän journalismin kriteerejä. Toimittaja ei myöskään saa tehdä journalismin kaapuun verhottua aktivismia, se vie medialta viimeisetkin uskottavuuden rippeet.

      Palaan vielä edellisen postauksen kommenteissa linkattuun Ylen juttuun, jossa transsukupuolisen sukupuolentutkimuksen tohtori Julian Honkasalon annetaan turauttaa, että kaksijakoinen sukupuolikäsitys on vanhanaikaiseksi todettu. Hänen annetaan esiintyä biologian, lääketieteen ja terveydenhuollon asiantuntijana ja antaa valheellisia asiantuntijalausuntoja taustanaan sukupuolentutkimuksen ja politiikantutkimuksen opintoja. Uskomatonta!

      Poista
    4. "QX:n Sami kritisoi"
      Hyvä Sami! QX onkin ainoa media, joka Suomessa on uskaltanut tuoda transaktivismin varjopuolia esiin: naistenoikeuksien puolustajien maalittamista, uhkailua ja homofobiaa.

      Poista
  5. Piti myös sanomani, että näin heteronaisen vinkkelistä tuntuu kovasti siltä, nämä lisäkirjaimet ovat lähinnä sitä, että heterot haluavat identifioitua sateenkaariväeksi. Ja luulen kyllä ymmärtäväni miksi, ainakin aiemmin LGB-yhteisö on vaikuttanut, noh, yhteisöltä, ja bileet jotenkin raikkaammalta. Heteromeininki voi olla joskus vähän tunkkaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo. Olen aikaisemminkin puhunut siitä, että mausteisia heteroita vitutti aina kesäkuussa, kun LHB-väellä oli niin helvetin hauskaa bileissään ja Pridella. He kadehtivat kekkereitämme ja yhteisöllisyyttämme ja halusivat päästä osallisiksi niistä. (Toki homofetisoijat myös tykkäsivät ajatuksesta päästä esim. kolmanneksi pyöräksi keskelle kahden miehen rakkaudenköyrintää. Olen tavannut tällaisia naisia ja keskustellut heidän kanssaan.) Transidentiteetit ja gendersekoilu sitten liitettiin vaivihkaa homoaktivismiin ja kappas vain, riippusilta tunkea homojen meininkeihin vapaalipulla oli onnistuneesti pystytetty. Sen jälkeen he ovatkin sitten vallanneet kaikki homojen tilat ja järjestöt ja potkineet ja savustaneet homppelit niistä käpälämäkeen. He myös vilpittömästi ihmettelevät, mikseivät homot ole nykytilanteesta kovin mielissään. Viimeksi se transaktivisti Tiina Tuppurainen mussutti jossain HS:n artikkelissa, miten ”transihmisiä on syrjitty homoliikkeessä”. Kaikkinainen transien kanssa eri mieltä oleminen ja hienostunein mahdollinenkin kritisointi on heidän maailmassaan syrjintää. Jos ei halua panna transin kanssa, se on syrjintää. Jos ei tykkää siitä, että transit marssivat kenenkään kutsumatta sisään ja vaativat itselleen valmiista pöydästä kaiken ja enemmän ja tuhkatkin pesästä, se on syrjintää.

      Ei ole sinänsä uusi ilmiö, että heterot ovat tunkeneet homojen juttuihin. Aiempina vuosina ns. bicurious-tyypit hengasivat LHB-meiningeissä tuolla uteliaisuuden varjolla, ilman mitään sen kummempia haittavaikutuksia kylläkin. Jossain vaiheessa heistä monet käyttivät itsestään nimitystä ”bistraightual” (aivot nyrjähtävät!). Näille tyypeille ei kyllä tullut mieleenkään alkaa painostaa homoja ja lesboja seksiin kanssaan. Kunnioittivat siis rajojamme ja tiesivät kyllä, mikä on pelin henki. Vasta nämä nykyiset transnarsistit ja heidän huutosakkinsa rohkenivat ylittää tämän rajan ja alkaa syyllistää meitä seksuaalisuudestamme ja painostaa meitä avartamaan ajatteluamme muusutuherojen ja tyttödickien parissa. Ah, mitään en olekaan enempää elämässä koskaan halunnut kuin mussuttaa muusutussua.

      Muusutussumussutus. :D

      Heteromeininkien ja transien keskinäisten biletysten ym. tunkkaisuus ei ole homoseksuaalien vika tai ongelma. Voin vain kuvitella, miten suunnattoman ankeaa jossain transbileissä on. En kyllä menisi lähellekään transien bileitä edes maksusta. Toki kärpäsenä katossa olisi kiva vähän vaklailla. Transnaiset heiluvat korkkareissaan ja koltuissaan tanssilattialla Shania Twainin tahtiin ja seinävierillä istuu punkeromuusuja siemaillen valkovenäläisiä, irmoja ja kelkkoja they/them-badget rintapielissään. Seinämuusut seinäruusuina.

      Poista
    2. Lause "täällä noudatetaan turvallisen tilan periaatteita" on tae laimeista bileistä. Jännä juttu, että juuri vihervasemmisto ja transit tarvitsevat turvallista tilaa ja häirintäyhteyshenkilöitä.

      Poista
    3. "Transnaiset heiluvat korkkareissaan ja koltuissaan tanssilattialla Shania Twainin tahtiin ja seinävierillä istuu punkeromuusuja siemaillen valkovenäläisiä, irmoja ja kelkkoja they/them-badget rintapielissään. Seinämuusut seinäruusuina."

      Tuollainen olisi varmasti Aki Kaurismäen ohjaama M/S Romanticin jakso Man! I feel like a woman! ;D

      Poista
    4. Transien kannattaisi huolehtia omien jauhojensa puhtaudesta, ennen kuin alkavat vaatia muilta turvallisen tilan periaatteiden rikkumatonta noudattamista. Etenkin seuraavissa kohdissa saattaisi löytyä jotain hirttä ja malkaa ihan transien omasta silmästä:

      Kunnioita toisen henkilökohtaista ja psyykkistä tilaa.

      Älä pilkkaa, ivaa, halvenna, sysää syrjään tai nolaa ketään puheillasi, käytökselläsi tai teoillasi. Pitäydy ulkonäön arvostelusta, juoruilusta ja stereotypioiden ylläpitämisestä.

      Älä tee oletuksia ulkonäköön tai toimintaan perustuen.

      Anna tilaa. Pyri huolehtimaan siitä, että kaikilla on mahdollisuus osallistua keskusteluun. Älä jyrää muiden mielipiteitä ja anna puheenvuoro.

      Kuuntele ja opi. Suhtaudu jokaiseen vastaantulevaan asiaan ja tilanteeseen mahdollisuutena oppia uutta ja kehittyä.

      Pyydä anteeksi, jos olet loukannut tahallisesti tai tahattomasti muita.


      Koska olette nähneet transaktivistien pyytävän joltakulta anteeksi perseilyjään? Tai edes myöntävän perseilleensä ja toimineensa vahingollisesti muita kohtaan? Sen päivän kun näkisi…

      Poista
    5. "Älä tee oletuksia ulkonäköön tai toimintaan perustuen."
      Mistä transit oikein tietävät, että kuka on cissu tai trans ilman kysymistä tai pronominipinssiä? Miksi transeilla on oikeus nimitellä cissuksi tai muutenkaan olettaa kenenkään sukupuolta.

      Poista
    6. "Mistä transit oikein tietävät, että kuka on cissu tai trans ilman kysymistä tai pronominipinssiä? Miksi transeilla on oikeus nimitellä cissuksi tai muutenkaan olettaa kenenkään sukupuolta."

      Transeja itseään eivät milloinkaan koske samat säännöt, joita he muille ihmisille suureen ääneen ovat koko ajan asettamassa. Heille on sallittua olettamusten tekeminen, heille on sallittua muiden arvosteleminen ja stereotypioiden ylläpitäminen (lue: niihin takertuminen kynsin hampain), he saavat viedä tilaa muilta, he saavat jyrätä muiden mielipiteet ja nimitellä muita ihmisiä ties miksi (cis, TERF, genitaalifetisisti, foobikko jne.), heille ovat sallittuja genitaalipreferenssit ja muiden ihmisten tiloihin ja järjestöihin tunkeutuminen väkisin... Ja niin edelleen. Trans saa kaiken kaikkiaan olla niin kaksinaismoralisti kuin mahdollista, mutta auta armias, jos joku muu kohdistaa samaa heihin. Cancellaatioviikate heilahtaa saman tien.

      Poista
  6. Tulenhenki ystävineen on lähettänyt kansanedustajille kannanoton itsemäärittelyn ongelmista:

    Translain uudistusta kritisoivien transsukupuolisten kirje kansanedustajille
    https://tulenhenkiblogi.blogspot.com/2022/08/translain-uudistusta-kritisoivien.html

    Olisivatpa kaikki transit yhtä fiksuja kuin Tulenhenki ystävineen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Olisivatpa kaikki transit yhtä fiksuja kuin Tulenhenki ystävineen!"

      Älä muuta viserrä!

      Voisikohan Suomi olla ensimmäinen (Pohjois)maa, joka ei lähde tähän katastrofiin mukaan alun alkujaankaan? Eli säädä noita idioottimaisia self-ID-lakeja, joita monet muut maat ennen meitä ovat säätäneet painajaismaisin seurauksin. Meillä on nyt erinomainen mahdollisuus ottaa opiksemme muiden maiden transtörttöilyistä ja siirtyä suoraan siihen vaiheeseen, jossa määrittelemme vielä nykyistäkin tarkemmat ja tiukemmat kriteerit sille, keiden annetaan vaihtaa juridinen sukupuolimerkintä vastakkaiseen ja keiden ei. (Muu- ja X-merkinnät yms. voidaan työntää ihan suoraan ja neuvottelematta sinne, minne aurinko ei paista.) Eli kuten tähänkin asti on Suomessa toimittu: juridisen sukupuolen vaihtoa ei tipu ilman huolellisesti tehtyä transdiagnoosia ja riittävän pitkälle edenneitä transhoitoja. Joudumme toki sietämään transien ja they/themien kirkunaa, kitinää, vonkumista ja valitusta jatkossakin, mutta ainakin heille on tehty selväksi, että heidän nykymuotoista pelleilyään ei tulla enää jatkossa sietämään. Henkkaripelleilijät tarvitsevat aivan muunlaisen intervention mielenterveysongelmiinsa kuin sen, että valtio lainsäädäntöelimineen lähtee legitimoimaan ja pönkittämään heidän translarppailujaan.

      Tulenhenki ja kumppanit ovat kyllä harvinaisen hyvin tiivistäneet tuossa kirjelmässä kaikki self-ID:n ydinongelmat. Aplodit sille! Toivottavasti tuo teksti tavoittaa mahdollisimman monta kansanedustajaa ja muuta vaikuttavaa tahoa.

      Poista
    2. Miten ne riittävän pitkälle edenneet transhoidot määriteltäisiin? Vaatimusta lisääntymiskyvyttömyyden osoittamisesta ei varmaankaan pidetä enää laissa siinäkään tapauksessa, että itsemäärittely ei tulisi voimaan, ja sehän on oikeastaan ainoa jotenkin hoitoihin liittyvä kriteeri.

      Poista
    3. 1. Jos ihmisellä ei ole mitään ongelmaa oman kehonsa lisääntymisbiologisten ominaisuuksien kanssa ja lisääntymiselimistönsä käyttämisessä, niin millä perusteella hän on minkään valtakunnan transsukupuolinen?

      2. Mikä estää tekemästä lapsia ennen sukupuolenkorjaukseen ryhtymistä?

      3. Miksi muunsukupuolisten kehonmuokkailut (testoviikset, tissittömyys) rinnastetaan transsukupuolisuuteen lääketieteellisenä diagnoosina? Mitä tekemistä niillä on toistensa kanssa?

      Poista
    4. "2. Mikä estää tekemästä lapsia ennen sukupuolenkorjaukseen ryhtymistä?"

      Nykyään on ilmeisesti mahdollista myös tallettaa sukusoluja? Sanoisin, että transien eteen tehdään paljon enemmän kuin monen muun terveydenhuollossa kärvistelevän. Transilla on kuitenkin kysymys vapaaehtoisesta steriliteetistä.

      Tosin Ruotsista olen nähnyt jutun nuoresta transidentifioituvasta pojasta, jolle tarjottiin mahdollisuutta sukusolujen tallettamiseen. Mutta hän jätti mahdollisuuden käyttämättä, koska ei halunnut tyhjentää kasseja äidin odottaessa näytekopin oven takana. Aikamoinen päätös esiteinin tehtäväksi, että haluaako koskaan saada omia biologisia lapsia.

      Poista
    5. Transiuden ja sen hoitamisen (nykymenetelmillä) koko ytimessä on ajatus vapaaehtoisuudesta sikäli, että vaikka transit rääkyvätkin vuodesta toiseen "pakkosterilisaatiosta", kukaan ei pakota heitä hankkiutumaan hormonihoitoihin ja leikkauksiin, jotka kastroivat heidät kemiallisesti ja turmelevat heidän lisääntymiselimistönsä toimintakyvyttömäksi. Transit itse pyytävät näitä toimenpiteitä. He kävelevät omin jaloin lääkärin vastaanotolle vaatimaan hormoneja ja leikkauksia. Niille transsukupuolisille, jotka oikeasti kärsivät keho- ja sukupuolidysforiasta, tämä ei ole mikään ongelma, koska heillä se ahdistus kohdistuu nimenomaan oman kehon sukupuolittuneisiin piirteisiin, jotka tuntuvat heille vääriltä ja joita kohtaan he tuntevat inhoa. Kyse on heidän subjektiivisesta kyvyttömyydestään elää biologisessa sukupuolessaan. Myös Tulenhenki erikseen mainitsee tämän asian tuossa tekstissään.

      Transaktivistit yrittävät rakentaa sellaista mielikuvaa, että Suomessa transeja väkipakolla raahataan steriloitaviksi kuin karjaa teuraalle, vaikka aivan koko ajan on ollut kyse siitä, että he aivan itse ovat suureen ääneen vaatineet noita hoitoja itselleen, kuin myös hoitojen saamisen helpottamista ja portinvartioinnin purkamista jne. Taas tuo mainittu transien kaksinaismoralismi kukoistaa. Et VOI ensin vaatimalla vaatia, että sinut kemiallisesti kastroidaan muuntohormoneilla ja sukuelimesi silvotaan jauhelihaksi ja heti perään kirkua, että sinut on väkisin pakotettu lisääntymiskyvyttömäksi kuin jossain natsi-Saksassa.

      Tämäkin on asia, jota en vaan kerta kaikkiaan kykene transeissa ja heidän toiminnassaan ymmärtämään. He haluavat jotakin, vaatimalla vaativat, ja sitten kitisevät ja marisevat, kun saavat mitä ovat halunneet. He väittävät olevansa syrjityin ihmisryhmä ihmiskunnan historiassa, vaikka heillä on tällä hetkellä enemmän vaikutusvaltaa ja perseennuolijoita kuin yhdelläkään muulla "marginaaliryhmällä" yhteiskunnassa. He asettavat yhtenään muille ihmisille alati muuttuvia sääntöjä ja vaativat niiden noudattamista, mutta itse toimivat koko ajan omien sääntöjensä vastaisesti. He kehittävät misogynistisiä käsitteitä, muuttelevat jo olemassaolevien käsitteiden merkityksiä ja vaativat muilta tietynlaista kielenkäyttöä ja kaiken ilmaisun sukupuolineutraalistamista, mutta suuttuvat, kun muut sitten todella käyttävät heidän käsitteitään. He ovat levittäytyneet joka ikiseen mahdolliseen ihmisoikeusjärjestöön länsimaissa eikä heitä saa kukaan kritisoida niissä yhtään mistään, mutta silti muut ihmiset toimivat heidän mielestään jatkuvasti väärin heitä kohtaan ja syrjivät heitä pelkällä olemassaolollaan, varsinkin silloin, kun tuovat esiin omia tarpeitaan ja tavoitteitaan, joiden keskiössä eivät ole transit. He uudelleenkirjoittavat historiaa ja todellisuutta uusiksi oman maailmankuvansa pohjalta kuin jumalat, mutta silti ilmaisevat sanoillaan, teoillaan ja toiminnallaan jatkuvaa tyytymättömyyttä siihen, ettei mikään ole koskaan hyvin eikä mikään riitä.

      Mikä mahtaa olla transien perimmäinen motiivi toimia näin? Se on minulle täysi mysteeri. Transaktivistit yrittävät kaikin voimin ulkoistaa ahdistuksensa ja epätoivonsa muiden ihmisten ja yhteiskunnan syyksi ja vastuulle roikottamalla jatkuvasti muita ihmisiä löysässä hirressä ja vaatimalla lisää, lisää ja yhä lisää. Silti he eivät ole koskaan tyytyväisiä. Hetkeäkään. Mihinkään.

      Poista
    6. Neljäs kysymys voisi olla, että miksi ei-transeilla pitäisi olla oikeus vaihtaa juridinen sukupuolitieto. Itsemäärittely ei hyödytä aitoja transsukupuolisia millään tavalla. Juridisen sukupuolitiedon vaihtelu ilman transdiagnoosia ei ole mikään ihmisoikeus.

      Poista
    7. "transit rääkyvätkin vuodesta toiseen "pakkosterilisaatiosta""

      Samaan aikaan transaktivistit, Transhausen-perheet, transtoimijat, Vihreät, Vasemmisto ja F-puolue haluavat vapauttaa blokkerit lapsille. On todettu, että blokkerit tarkoittavat Tanner-luokituksen 2-tason pojille sukupuolielinten kehityksen pysähtymistä. Se tarkoittaa mikropenistä, kuten Jazz Jenningsin tapauksessa, jolloin neovagina joudutaan rakentamaan suolenpätkästä materiaalin vähäisyyden vuoksi. Heille ei koskaan kehity normaalia aikuisuuden seksielämää. Jazz Jennings on kertonut, ettei ole koskaan saanut orgasmia. Eikä tule saamaan. Hän ei myöskään koskaan tule saamaan omia biologisia lapsia. Aika kova hinta aavistuksen paremmasta läpimenosta. Toimivien genitaalien sijaan hänellä on nyt komplikaatioista ja repeytymistä kärsinyt arpionkalo. Lisäksi Jenningsin ja Kim Petrasin miestyyppiset ulkonäköpiirteet ovat alkaneet korostua lapsena transiuttamisesta huolimatta.

      Poista
    8. ”Neljäs kysymys voisi olla, että miksi ei-transeilla pitäisi olla oikeus vaihtaa juridinen sukupuolitieto. Itsemäärittely ei hyödytä aitoja transsukupuolisia millään tavalla.”

      Naulan kantaan. Transsukupuolinen (ns. aito sellainen, siis henkilö joka kärsii aidosti dysforiasta ja käy ne hoidot läpi) näkee hirveän määrän vaivaa tullakseen mahdollisimman paljon kokemussukupuolensa näköiseksi, jotta voisi sosiaalisissa tilanteissa tulla kohdatuksi sen kokemussukupuolensa edustajana. Ja juuri näille tapauksille on alun perinkin annettu poikkeuksellinen mahdollisuus vaihtaa se juridinen sukupuolitieto, koska henkilö ei enää muistuta biologisen sukupuolensa yksilöä. Sitten yhtäkkiä takavasemmalta kaartaa äänekäs lauma vakavasti persoonallisuushäiriöisiä mekkomiehiä peruukit päässä ja translarppaavia sinitukkamuusuja septumit räässä vaatimaan, että kenen tahansa pitäisi saada vaihtaa juridinen sukupuoli omalla ilmoituksella ilman minkäänlaista yritystäkään transitioitua fyysisesti miehestä naista muistuttavaksi tai naisesta miestä muistuttavaksi. Voiko olla enää tämän suurempaa keskisormen näyttöä ja päin naamaa vittuilua noille transsukupuolisille, jotka oikeasti käyvät läpi sen koko proseduurin tullakseen mahdollisimman paljon MtF:n tai FtM:n kaltaiseksi fyysisesti?

      Se, millaista yhteiskuntajärjestystä nuo AGP:t ja muususekoilijat vaativat, ei millään tavalla paranna transsukupuolisten elinoloja ja asemaa yhteiskunnassa. Sehän päin vastoin vain pahentaa heidän tilannettaan, koska heidän diagnostisesta tilastaan on tehty pelkkä paska vitsi. Tämän jälkeen heidän täytyy taas erikseen selitellä sukupuolikokemustaan ulkopuolisille, kun juridisesta sukupuolesta on tehty wc-paperia. Koko juridinen sukupuolitieto on silloin käytännössä merkityksetön, koska kuka tahansa voi vaihdella sitä mielivaltaisesti ”ihmisoikeuksiin” ja ”identiteetteihin” vedoten.

      Jos sukupuoli tehdään merkityksettömäksi, niin silloin tehdään myös transsukupuolisuus merkityksettömäksi. Sinä trans, joka nyt ehkä luet tätä: eikö vituta?

      Poista
    9. ”Heille ei koskaan kehity normaalia aikuisuuden seksielämää.”

      Lasten hormoniblokkerointi ja transiuttaminen ovat eräänlainen seksuaalinen lobotomia. Sen lisäksi, että hakataan lapsesta myöhemmin kehittyvä seksuaalisuus hormonaalisesti ja kirurgisesti pois, saadaan kätevästi epätoivottu aines eliminoitua geenipoolista. Transiutetusta lapsesta tulee lisääntymiskyvytön aikuinen, jolle ei ole kehittynyt seksuaalisuutta ja jonka fyysinen ja henkinen kehitys ylipäätään on turmeltu. Ottaen huomioon, että homoseksuaalit (varsinkin lesbotytöt) ovat yliedustettuina transkokevien tilastoissa autisminkirjolla olevien lisäksi, niin minkä johtopäätöksen voimme kaikesta mainitusta vetää? Mikä on pitkän tähtäimen suunnitelma?

      (Onhan tämä kaikki toki ”halpa” hinta siitä, että transiutettu lapsi on lainahöyhenissään myöhemmin hitusen läpimenevämpi kuin aikuisena transiutunut, joka on tehnyt päätöksensä transiutumisesta aikuisena, aikuisen ymmärryksellä.)

      Poista
    10. "Tämän jälkeen heidän täytyy taas erikseen selitellä sukupuolikokemustaan ulkopuolisille, kun juridisesta sukupuolesta on tehty wc-paperia."

      Jos joku vaihtaa juridisen sukupuolensa, vaikka ei yhtään näytä uuden sukupuolen edustajalta, niin siitähän on haittaa hänelle itselleen, ei niille jotka näyttää.

      Miten ne, jotka on käyneet hoidot läpi ja siinä sivussa muuttaneet juridisen sukupuolensa, joutuisi selittelemään mitään sen enempää kuin ennenkään?

      Poista
    11. "Jos joku vaihtaa juridisen sukupuolensa, vaikka ei yhtään näytä uuden sukupuolen edustajalta, niin siitähän on haittaa hänelle itselleen, ei niille jotka näyttää."

      Miksi laissa pitäisi siis antaa moiseen edes mahdollisuus? Muissa itsemäärittelymaissa juridisen sukupuolitiedon vaihtajaa kohdellaan kuten vastaavan biologisen sukupuolen edustajaa. Ja vielä syvemmällä ollaan niissä maissa, joissa ei kysellä edes henkkareita, vaan mennään pelkästään itseilmoituksen ja itsemäärittelyn perusteella, kuten UK:ssa on käynyt Stonewallin lainvastaisen ohjeistuksen vuoksi.

      "selittelemään mitään sen enempää kuin ennenkään?"

      Aika leikkaukset läpikäynyt transsukupuolinen on täysin läpimenevä. Mutta heistä kuitenkin huomaa, että he yrittävät viestiä tiettyyn sukupuoleen kuulumista. Moni kunnioittaa heidän toivettaan ihan peruskohteliaisuudesta. Genderpellet nyt vain pilaavat ihan kaiken ihan kaikilta.

      Poista
    12. *Aika leikkaukset läpikäynyt = aika harva leikkaukset läpikäynyt

      Poista
    13. "Jos joku vaihtaa juridisen sukupuolensa, vaikka ei yhtään näytä uuden sukupuolen edustajalta, niin siitähän on haittaa hänelle itselleen, ei niille jotka näyttää. Miten ne, jotka on käyneet hoidot läpi ja siinä sivussa muuttaneet juridisen sukupuolensa, joutuisi selittelemään mitään sen enempää kuin ennenkään?"

      Sinä et ajattele tätä asiaa nyt riittävän pitkälle. Sen jälkeen, kun nuo self-ID-lait on säädetty Suomessakin voimaan ja alkaa modernin sukupuoli-ideologian yhteiskuntaan implementoimisen seuraava vaihe (eli että aletaan säätää lakeja sakko- ja vankeusrangaistusten langettamisesta väärien pronominien ja deadnamejen käytöstä sekä transien/muusujen yhtään mistään ulossulkemisesta mistään syystä), niin haittaa self-ID:stä tulee olemaan ihan joka ikiselle ihmiselle. Siis ei vain näille mainituille translarppaajille (jotka eivät muistuta kokemussukupuolensa yksilöä ja ovat silti vaihtaneet juridisen sukupuolensa) ja transsukupuolisille (jotka ovat käyneet hoidot läpi ja muistuttavat fyysisesti kokemussukupuolensa yksilöä) vaan myös kaikille muille ihmisille eli transkielellä cissuille. Jos sukupuolesta tehdään ilmoitusasia transien ja muunsukupuolisten mieliksi ja self-ID säädetään lakeihin, niin siitä tulee ilmoitusasia myös kaikille muille. Tätä mahdollisuutta tullaan hyväksikäyttämään sellaisilla tavoilla, joita emme osaa vielä ehkä edes ajatella. Tai no osaan kyllä ajatella kaikenlaista painokelvotonta.

      Verratkaa tätä vaikka siihen, jos ihmisen iästä olisi tehty itsemäärittelyasia, koska ikä on jossakin transikäisten ja muunikäisten uudessa maailmanjärjestyksessä ihmisen sisäinen kokemus, tuntemus ja identiteetti, jonka ihminen saa itse määritellä ja juridisesti mieleisekseen vaihtaa. Kuinka todennäköistä on se, ettei tällaista mahdollisuutta käytettäisi väärin kaikenlaisissa pimeissä tarkoituksissa?

      Tämä sukupuolen itsemäärittely -aate ei eroa perimmältään yhtään mitenkään siitä, että ikänsä tai jonkin muun staattisen ominaisuutensa voisi itsemääritellä toiseksi oman kokemuksen pohjalta. Miksi ei eroa? Siksi, koska transaktivistit juuri nyt vaativat, että juridisiin henkilötietoihin tulee voida saada kirjata absoluuttisia todellisuudenvastaisuuksia ihan vain siksi, koska ihminen on jostain saanut päähänsä haluta tehdä niin. Mihin tämä käytännössä tulee johtamaan? Kun juridista sukupuolta ei saa eikä voi enää missään käyttää biologisen sukupuolen mukaisen jaottelun perustana, koska sukupuoli on uudessa maailmanjärjestyksessä pelkkä sisäinen tuntemus sukupuolisielusta, alkavat ihmiset sen jälkeen kehittää muunlaisia keinoja erottaa miehet ja naiset toisistaan tilanteissa, joissa erottelu on syystä tai toisesta välttämätöntä. Näin tapahtuu vääjäämättä, koska biologista sukupuolta ei yksinkertaisesti vain voida tehdä merkityksettömäksi millään keinolla. Ja trust me, ihmiset kyllä keksivät keinot tähän.

      Käytännössä tämä tulee johtamaan tilanteisiin, joissa biosukupuolta selvitetään ja varmistetaan näillä uusilla (kepuli)konsteilla huomattavasti useammin myös cissuilta, joiden ei aikaisemmin ole tarvinnut koskaan päätään asialla vaivata. Tässä vaiheessa cissuilta viimeistään alkaa mennä lopullisesti hermot sukupuolivouhotukseen, mutta siinä vaiheessa cissuista on tehty melko voimattomia, koska transien ja self-ID:n edessä ei pullikoida rangaistuksetta. Kun transit ovat kerran päässeet muiden ihmisten kontrolloimisen makuun ja saaneet kaikki yhteiskunnan merkittävimmät instituutiot lainsäädäntöelimiä myöten taakseen, niin nälkähän vain kasvaa syödessä. Vallan korruptoivasta vaikutuksesta on tehty erilaisia psykologisia kokeitakin jo maailman sivu. (jatkuu)

      Poista
    14. Uudessa sukupuolijärjestyksessä jokainen ihminen on pakotettu olemaan jatkuvasti ylikorostuneen tiedostunut ja varuillaan siitä, että jossain lähistöllä saattaa olla trans tai myynsykypyölinen lumihiutale, joka haastaa oikeuteen pienimmästäkin antigenderrikkomuksesta, johon joku heidän nähtensä jopa täysin tietämättään lankeaa. Ihmiset on jaettu kahteen leiriin: transkulttilaiset ja kaikki muut. Transkultti määrää ja käskee, cissut tottelevat määräyksiä tai itkevät ja tottelevat.

      Transsukupuolinen (aidosta dysforiasta kärsivä) on käynyt suurella vaivalla lävitse sen tutkimus- ja hoitoprotokollan tullakseen fyysisesti mahdollisimman paljon kokemussukupuolensa kaltaiseksi/näköiseksi. Tähän ns. alkuperäiset transsukupuoliset nimenomaan pyrkivät; eivät biologisen sukupuolen vaihtamiseen (koska se on mahdotonta) vaan siihen, että voisivat ainakin sosiaalisesti tulla tulkituiksi vastakkaisen sukupuolen yksilöinä. Transsukupuolinen on erikseen mennyt sellaisen medikaalisen ja psykiatrisen myllyn lävitse, jota yhdenkään cissun ei tarvitse läpikäydä. Hän on tehnyt sen JUURI SIKSI, että tulisi mahdollisimman paljon sen kokemussukupuolensa kaltaiseksi FYYSISESTI eikä hänen sen jälkeen tarvitsisi enää selittää muille ihmisille sukupuoliristiriitakokemustaan, koska ympäristö tulkitsee hänet sen jälkeen häntä kokemussukupuolensa yksilönä (tiettyyn rajaan asti).

      Uudessa maailmanjärjestyksessä tämä transsukupuolisen vaivannäkö ja koko dysforiakokemus tehdään täysin tyhjäksi, koska hän joutuu nyt cissujen lailla siihen samaan miinakentällä hiiviskelyn rumbaan ja kurimukseen, jossa vääristä sanamuodoista ja suurin piirtein vääränlaisesta hengittämisestä transaktivistien/muusujen seurassa saa kirkkorangaistuksen. Transsukupuolinen on taas kerran tilanteessa, jossa hän joutuu auttamatta ajoittain selittelemään sukupuolikokemustaan ja transsukupuolisuuttaan muille ja outtaamaan itseään epämiellyttävin tavoin. Cissuille tämä on lähinnä ylimääräinen ja vittumainen rasite, jota heidät lain voimalla on pakotettu sietämään, mutta transsukupuolinen on taas kerran lähtöruudussa: hänen koko sukupuolenkorjauksensa ja siihen liittyvä vaivannäkönsä on sukupuoli-ideologistien lanseeraamassa maailmanjärjestyksessä ja yhteiskuntamallissa kokonaan mitätöity.

      Kuten joku jo totesikin, transsukupuoliset eivät hyödy yhtään mitään siitä, että säädämme self-ID:n. Heille se on vain mahdollisimman huono kauppa ja transaktivisteilta, muunsukupuolisilta ja muilta genderisteiltä pelkkä massiivinen keskisormen näyttö.

      Poista
    15. Transparentin näkemys Tulenhengen ja kumppaneiden kannanotosta:

      "Vihdoinkin kunnollinen kirjoitus siitä, mikä heitä huolettaa. Täysin asiallinen tai kiihkoton se ei kuitenkaan mielestäni ole. Miksi olen sitä mieltä? Siinä asetutaan selkeästi vastapuoleksi ja maalataan perusteettomia mielikuvia toisesta vastapuolesta, mm. "kärkkäimmät transaktivistit ja asiaa ajavat järjestöt ovat valmiita sensuroimaan jopa oikeiden, pysyvästi transihmisenä elävien ihmisten ääniä" ja "Kehottaisin päätöksentekoon empiirisen ja tieteellisen tutkimuksen, ei tunteisiin vetoavan kiristämisen perusteella". Näin nämä asiat ilmeisesti koetaan niiden piirissä, jotka tämän kirjeen ovat allekirjoittaneet, ja heillä tietysti on oikeus se kertoa.

      Transmedikalistit, joita he ilmeisesti oman määritelmänsä perusteella ovat, ovat kansainvälisestikin asettuneet vastustamaan tiettyjä transaktivismin tavoitteita, joten ei tämä mitenkään erikoista ole. Heidän ihmisoikeuskäsityksensä ei kuitenkaan ole niin laaja, että he täysin ymmärtäisivät, mitä sukupuolen itsemäärittelyllä ihmisoikeutena tarkoitetaan."
      https://transparentti.blogspot.com/2022/08/the-cass-review-ja-sen-seuraukset.html

      Poista
    16. "eikö vituta?"

      Ei vituta. Itsemäärittelylaki hyödyttää joka ikistä "tolkun transsukupuolista", joka käy tutkimukset ja transitioituu perinteiseen tapaan.

      Vituttaako vanhempia, jos lastenvaunujen kanssa saa matkustaa paikallisliikenteessä ilmaiseksi? Ei vituta. "Mutta jos joku laittaakin vaunuihin nuken ja matkustaa pummilla niin siinähän menee kaikkien lapsiperheiden maine sitten pilalle!!1!" Lol, menisköhän.

      Poista
    17. "Transparentin näkemys Tulenhengen ja kumppaneiden kannanotosta"

      Tuolla haahkalla ei kyllä hissi nouse ihan ylös asti. Heidän ihmisoikeuskäsityksensä ei kuitenkaan ole niin laaja, että he täysin ymmärtäisivät, mitä sukupuolen itsemäärittelyllä ihmisoikeutena tarkoitetaan. Jos ihmisoikeudeksi käsitetään se, että miehet määrittelevät naiset oman sukupuolensa subkategoriaksi ja tätä pidetään progressiivisena ja edistyksellisenä ja kaikkia ihmisiä hyödyttävänä yhteiskuntajärjestyksenä, niin eipä ole sillä "toisella vastapuolellakaan" asioista kovin selkeä ja jäsentynyt käsitys. Mutta näille skitsoille itselleen on turha yrittääkään avata toisenlaisia näkökulmia asiaan. Aivopesu ja uskis-/kulttimentaliteetti istuvat liian syvällä.

      "Vituttaako vanhempia, jos lastenvaunujen kanssa saa matkustaa paikallisliikenteessä ilmaiseksi? Ei vituta. "Mutta jos joku laittaakin vaunuihin nuken ja matkustaa pummilla niin siinähän menee kaikkien lapsiperheiden maine sitten pilalle!!1!" Lol, menisköhän."

      :D Olen kerran nähnyt bussissa miehen, joka todella tuli sisään työntäen lastenvaunuja, joissa oli nukke.

      Poista
    18. Tai siis anteeksi, miesoletetun. *phuh*

      "Itsemäärittelylaki hyödyttää joka ikistä "tolkun transsukupuolista", joka käy tutkimukset ja transitioituu perinteiseen tapaan."

      Käytännössä millä tavalla? Näille tolkun transsukupuolisille, jotka käyvät tutkimukset ja transitioituvat perinteiseen tapaan, on jo kauan ollut itsemäärittely voimassa hoitojen läpikäymisen jälkeen. Tämä on toimiva systeemi, jossa on jotain järkeä. Ei ole mitään syytä muuttaa sitä sen takia, että neuroottiset AGP-mekkoilijat ja näkymättömäksi Ninniksi identifioituvat sinitukka-they/themit tarvitsevat huomiota ja erioikeuksia. Dysforia ei katoa mihinkään pelkästään sillä, että saa uudet, muokkaillut henkkarit. Miten self-ID käytännössä hyödyttää tolkun transsukupuolisia tai edistää heidän asiaansa? Ja btw, saisiko tähän kysymykseen perustellun vastauksen eikä tyhjää "asia nyt vaan on näin, piste" -jankkausta, kiitos?

      Poista
    19. Repesin täysin tuolle "Heidän ihmisoikeuskäsityksensä ei kuitenkaan ole niin laaja, että he täysin ymmärtäisivät, mitä sukupuolen itsemäärittelyllä ihmisoikeutena tarkoitetaan." Toi on sama kuin uskis perustelisi jotenkin näin: "Heidän Raamattu-käsityksensä ei ole kuitenkaan niin laaja, että he täysin ymmärtäisivät, mitä Jeesuksen ottamisella sydämeen tarkoitetaan." Ja tämä olisi tilanteessa, jossa kaikkien olisi pakko tunnustaa Jeesus Herraksi Vapahtajaksi (vrt. useissa maissa oleva lainsäädäntö pronomineista jne.) JA MUITA PERUSTELUJA EI TULLA KOSKAAN NÄKEMÄÄN. Me cissyntiset emme vain ole avanneet mieliämme *ihmisoikeuskäsitykselle* (satun olemaan juristi ja opinnoissa olin hyvinkin kiinnostunut ihmisoikeuksista. Tulin siihen tulokseen, että niistäkin on tullut täysin politisoituneita ideologisia lyömäaseita. Ja sitten niihin kehdataan vielä vedota täysin kuin Jumalan sanaan. Kehtaan myös väittää, että ymmärrän ihmisoikeuksia hitusen paremmin ja syvällisemmin kuin Anne. Mun on pakko saada sanoa tämä ääneen. Annen täysin mielipuolisia horinoita jo pidempään lueskelleena veikkaisin, että hän olisi jotenkin älyllisesti jälkeenjäänyt, ellei hän olisi arkkitehti. Mä en vaan kykene ymmärtämään, miten tuollainen tyyppi voi olla olemassa...)

      Poista
    20. Transaktivistit verhoavat KAIKKI tavoitteensa ja pyrkimyksensä tuohon samaan mukavanpehmeään lässytykseen ”ihmisoikeuksista”, ”tasa-arvosta” ja ”oikeudesta olla” jne. ja asettavat koko ajan itsensä moraalisesti muiden ihmisten yläpuolelle selittämällä, että ”muut eivät vain ymmärrä sitä, minkä me ymmärrämme, muut eivät tiedä sitä syvintä totuutta, jonka me tiedämme, te ette vain ymmärrä” yms. yms. yms. Kun sitten pyytää heiltä tarkempia perusteluja tai esittää ihan asiallisesti kiperiä kysymyksiä (esim. miten self-ID:n mahdollistamat väärinkäytökset estetään), he joko eivät vastaa mitään tai vaihtavat levyä johonkin ”miten se on sinulta pois” -diipadaapaan tai alkavat puhua jostain asiaan mitenkään liittymättömästä. Puheenaiheen vaihtaminen, DARVO ja uhriutuminen ovat aina hyviä harhautuksia, samoin esim. iänikuinen intersukupuolisuuslässytys ja vuokkokalat. Minulla on lukuisia kuvakaappauksia tällaisista vänkäyksistä. Yhä edelleenkään en ole nähnyt asiallisesti perusteltuja selvityksiä esim. noista väärinkäytösjutuista tai vaikkapa siitä, mitä transfobista J.K. Rowling tarkalleen ottaen on sanonut, tarkalla sitaatilla.

      En tiedä tuosta Transhausen-Annesta ja hänen taustoistaan kovin paljoa, en ole jaksanut lukea hänen blogiaan kokonaan läpi. Hänellä on sitä paitsi melko raskas kirjoitustyyli ja hän tuntuu koko ajan jauhavan joka paikassa samoja asioita. (Tosin sitähän minäkin kyllä teen. :D) Mitä älyllisyyteen tulee, niin älykkyyttä on monenlaista. Ihminen voi olla esim. matemaattisesti hyvinkin älykäs, mutta sosiaalista älykkyyttä ei ole nimeksikään. Muistan lukioajoilta yhden jätkän, joka oli huippulahjakas matikassa, mutta sosiaalisissa tilanteissa hän oli aivan täysi palikka ja puusilmä (varmaan Asperger-tapaus, kun nyt jälkikäteen mietin). Yliopistokoulutus ei myöskään ole indikaatio siitä, ettei ihmiselle voitaisi sopivissa olosuhteissa uskotella about mitä tahansa. Monet fundamentalististen uskonlahkojen ja kulttien jäsenet saattavat olla hyvinkin korkeakoulutettuja ja akateemisesti ansioituneita, samoin pyramidihuijauksiin mukaan täysillä lähteneet.

      Sellaiset mielenterveyshäiriöt kuin Munchausen by proxy eivät katso sitä, millainen älyllinen kapasiteetti henkilöllä muuten on; älystähän on siinä vain hyötyä. Gypsy Blanchardin äiti Dee Dee esimerkiksi oli sairaanhoitaja. ”Translasten” vanhemmista huomattava osa on nimenomaan Transhausen-mutseja, jotka kusevat hunajaa päivin ja öin, kun voivat penskansa poikkeuksellisuudella lypsää sääliä ja huomiota niin paljon kuin sielu sietää. *ryöps*

      Poista
    21. Vielä tuo Annen 40 kohtaisen laiminlyöntilistauksen spinnausyritys. Ihan kuin Tavistockin sulkeminen ja uusien klinikoiden sijoittaminen valvonnan alle olisi joku valtava onnistuminen :D
      Nuo riemuitsivat samalla tavalla siitä, että Alison Bailey ei saanut Stonewallilta korvauksia, vaikka Bailey kuitenkin sai korvaukset työnantajaltaan, joka oli noudattanut Stonewallin lainvastaista ohjeistusta. Stonewallin kokema mainehaitta oli heistä valtava voitto.
      Mutta he elävätkin jossain omassa genderulottuvuudessaan.

      Poista
    22. Kävin lukemassa tuon Transparentin kokoaman listauksen.

      "Päätin vihdoin ottaa aikaa lukeakseni tuon raportin, ja tuodakseni faktat pöytään." :D

      "Raportti on yli satasivuinen. En lukenut sitä kokonaan, vain alkuosan." :D

      Paljon hyviä pointteja tuossa itse listassa kyllä on. Pari kohtaa pisti silmään:

      "Palveluun hakeutuvien nuorten joukko on aiempaa monimuotoisempi; yhä useampi on autismin kirjolla ja psykososiaalisten ja/tai mielenterveydellisten hoitojen tarpeessa. Suurin ryhmä koostuu syntymässä tytöiksi määritellyistä, joiden sukupuoliristiriita puhkeaa murrosiässä."

      Miksi se tulee niin monille nykyvanhemmille täytenä yllätyksenä, että murrosiässä nuoret oireilevat mitä lukemattomimmin eri tavoin? Ovatko he täysin unohtaneet, millaista on itse tulla murrosikään ja olla murrosikäinen? Erityisesti tytöille (työntäkää tuo "syntymässä tytöiksi määritellyistä" syvälle, siis ihan tosi, tosi syvälle perseeseenne) murrosiän keholliset muutokset aiheuttavat hyvin usein voimakasta ja rampauttavaakin ahdistusta. Suurin osa kasvaa tuosta ahdistuksesta ulos ja hyväksyy kehonsa, kun ahdistusoireilun annetaan rauhassa mennä ohitse ja nuoren kasvukipuilua tuetaan psykologisin ja terapeuttisin keinoin.

      1980- ja 1990-luvulla tytöt oireilivat murrosikään liittyvää kehoahdistustaan erilaisilla syömishäiriöillä, joihin transidentiteettien tapaan liittyi sosiaalinen tartunta. Muistan omilta yläkouluajoiltanikin muutaman anorektisesti oireilleen tytön. Kerran yksi heistä näytti minulle kirjevihkoa, johon muut anorektisesti oireilevat tytöt olivat kirjoittaneet vinkkejä siitä, millaisin strategioin syömistä voi vältellä, miten kaloreita voi kuluttaa tehokkaammin, miten valehdella kuraattorin vastaanotolla jne. Miksi anorektisesti oireilevien tyttöjen dysforiaa ja kehoahdistusta ei silloin lähdetty lievittämään affirmoimalla heidän kokemuksensa lihavuudesta ja tarjoamalla heille laksatiiveja, kuntosalikortteja, rasvaimuja ja kylkiluunpoistoja? Miksi nyt, kun syömishäiriöoireilun paikan on ottanut sukupuolidysforiaoireilu ja transbuumi, affirmoimme hurraten kokemuksen väärästä kehosta ja annamme tyttöjen pumpata itsensä täyteen keinotekoista mieshormonia ja leikkauttaa itseltään rinnat, kohdun ja munasarjat pois, jotta he voisivat olla "oma, autenttinen itsensä"?

      "Odotusajat hoitoon ovat todella pitkät ja monille se on vaikeaa aikaa. Kun hoitoon vihdoin pääsee, potilaat odottavat saavansa nopeasti toimenpiteitä, ja yksityiskohtainen arviointi tässä vaiheessa tuntuu potilaista turhauttavalta."

      Tämähän on täysin ilmeistä. Joka ikinen transkokeva nuori on vuorenvarma siitä, että on "aito ja oikea" trans ja kaikki ongelmat ja paha olo katoavat sinä silmänräpäyksellä, kun heistä tulee vihdoin oma, autenttinen itsensä. Ikätoverit ja transaktivistit ovat myös tuutin täydeltä tsempanneet ja lietsoneet heidät varmuuteen siitä, että tämä on juuri heille ainoa ja oikea ratkaisu. Ymmärrän aivan täysin, miten turhauttavaa on odotella hoitojen alkamista ja joutua vatvomaan elämänsä muita ongelmia transklinikalla. On miljoona kertaa helpompaa uskoa taikaratkaisun tuovan helpotuksen kuin ryhtyä pitkäkestoisessa psykoterapeuttisessa ohjauksessa oikeasti pohtimaan, mistä se paha olo syntyy ja mikä sen on aiheuttanut. Jos minulle olisi nuorempana tarjottu taikaratkaisua, jolla olisin päässyt eroon muutamista varsin epämiellyttävistä asioista elämässäni, niin erittäin todennäköisesti olisin samalla tavalla tarttunut niihin ja obsessoitunut niistä. (jatkuu)

      Poista
    23. Vielä Annen oma kommentti:

      Myöskään hoitojonot eivät ole niin pitkät täällä, vaikka soisi niiden olevan vieläkin lyhyempiä.

      Anne tarkoittaa tässä sitä, että mitä nopeammin nuoret saadaan tuupattua transjunaan, sen parempi. Anne ajattelee lempeän vaaleanpunaisesti (kuten muut kaltaisensa transmutsit ja idealistiallyt), että kun transeja on tehtailtu tarpeeksi, kaikki transeihin liitettävät stigmat lopulta katoavat ja elämme jossain tasa-arvon ihanassa utopiassa, Shangri-Lassa, jossa kenelläkään ei ole koskaan mitään ongelmia.

      En epäile sitä, etteikö Anne tarkoittaisi pohjimmiltaan hyvää. Hän ei vaikuta lainkaan pahantahtoiselta tai juonittelevalta ihmiseltä. Monesti vain on niin, että hyvää tarkoittavat ihmiset eivät sokeassa edistysmielisyydessään aivan tajua, mitä ovat oikeastaan tekemässä. Tämä on myös lahkouskiksille hyvin tyypillistä. Ei ole millään tasolla ihannetilanne, että lapset ja nuoret ensimmäisestä ahdistusoireestaan kiikutetaan medikalisoitaviksi ja kehonmuokkaukseen. Historia osoittaa meille sen, ettei psyykkisten ongelmien "parantaminen" kehoon kajoavilla "hoidoilla" välttämättä ehkä olekaan se paras tarjolla oleva ratkaisu, vaikka kuinka haluaisimme toivoa ja uskoa niin. Päin vastoin, se voi johtaa entistä syvempään ahdinkoon ja lopulta täydelliseen katastrofiin.

      Sanokaa minun ja monien muiden sanoneen, että lasten transiuttamista katsotaan 10-20 vuoden päästä jopa suuremmalla kauhulla kuin lobotomiaa.

      Poista
    24. "etteikö Anne tarkoittaisi pohjimmiltaan hyvää"

      Hyvää tarkoittavat tättähäärät ovat useimmiten sokeassa uskossaan niitä kaikkein vaarallisimpia ja fanaattisimpia. Annen mielestä Australian lasten transiutusmalli pitäisi saada Suomeen:

      "1. Kaikki lähetteet hyväksytään.
      2. Arviointijakso kestää viikkoja, joskus kuukausia.
      3. Arviointia ja päätöksiä tekee moniammatillinen tiimi.
      4. Hormoniblokkerihoito on saatavilla tarvittaessa.
      Suomella olisi tästä opittavaa."
      https://twitter.com/AnneM04649956/status/1561299079967154177

      Mikä voisikaan mennä pieleen, kun väärillä leluilla leikkivät lapset tuupataan pikakaistalle kohti Kastraatiokylää parhaimmillaan parinviikon arviointijakson perusteella.
      Jännää, että Anne on arkkitehdin(?) taustalla ajamassa lapsille ja nuorille kajoavia ja kastroivia käsittelyitä. Oman lapsensa transiuttaneen Mermaids-johtaja Suzie Greenin taustalta löytyy " one job as IT Manager at Citizens Advice".

      Poista
    25. Niin, siis juuri sitä meinasin, että Anne ja hänen kaltaisensa vilpittömästi luulevat tarkoittavansa ja tekevänsä hyvää, vaikka tosiasiassa saavat aktivismillaan aikaan peruuttamatonta vahinkoa. Eivätkä itse lainkaan ymmärrä sitä. Tai jos sisimmässään ymmärtävätkin, niin eivät kuuna päivänä sitä itselleen ja muille myöntäisi.

      Transhausen-mutsit varsinkaan eivät (ainakaan mitenkään selkeästi) kykene tunnistamaan tai jäsentämään itsessään tarkalleen sitä, mikä saa heidät toimimaan lapsensa suhteen niin kuin toimivat. Pahantekijät ja kaltoinkohtelijat harvoin miettivät oman toimintansa vaikuttimia, koska heillä ei välttämättä ole nimeksikään siihen tarvittavia itsereflektiokykyjä ja tunnetaitoja (esim. empatia). Transhausen-mutsit narkkaavat muiden ihmisten sääliä ja myötätuntoa käyttäen lastaan välikappaleena. Ah, miten raskasta ja vaikeaa minulla onkaan, kun lapseni on trans, oh, kai te nyt näette, miten paljon joudun uhraamaan hänen vuokseen suojellakseni häntä kovalta ja julmalta maailmalta.

      Huomio ja sääli on Transhausen-mutsille niin koukuttavaa, että hän ohittaa kaiken kritiikin ja arvostelun ylimielisellä olankohautuksella. Siellä ahdasmieliset transvihaajat vain yrittävät estää hänen ihanaa translapsimussukkaansa olemasta oma, autenttinen itsensä. No mutta niinpä tietysti olemme paatuneita transvihaajia. Mikäs muukaan tässä voisi olla motiivina?

      Poista
  7. Hesari vain jatkaa ja jatkaa sukupuolipropagandan tuuttaamista:

    Lapset pohtivat jo ala­koulussa suku­puoltaan, ja se näkyy luokissa – ”Kesä­loman jälkeen voisi kertoa, millä nimellä haluaa tulla kutsutuksi”
    https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009007686.html

    Lapsen kaksi minuuttia sitten keksimää sukupuoli-identiteettiä pitää kyseenalaistamatta tukea, omaa sukupuoltaan näyttävät pohtivan sadat lapset (tähänhän ei onneksi jatkuvalla väsymättömällä aivopesulla ole minkäänlaista vaikutusta), henkilöstöä täytyy herätellä normitietoisuuteen, ei saa tehdä oletuksia, pitää edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta… Samat diipadaapat toistuvat joka jutussa hieman eri järjestyksessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen äimistynyt siitä, että Hesari on sallinut kriittisiäkin näkemyksiä kommenttikenttään:

      "Gender-ideologia puolestaan pyrkii korvaamaan biologisen sukupuolen käsitteen sosiologisella sukupuoli-identiteetin (gender) käsitteellä, joka pohjimmiltaan perustuu sukupuoleen liitettyihin stereotyyppeihin. Gender-ideologiassa ihmisen sukupuoli on päänsisäinen määrittelemätön tunne, ja ulkoinen stereotyyppejä mukaileva performanssi. Poikalapsi, joka ei mukaudu stereotyyppeihin onkin gender-ideologian mukaan transtyttö, tai vähintäänkin muunsukupuolinen.

      Kun puhutaan sukupuolen moninaisuudesta, sen pitäisi tarkoittaa sukupuolten sisällä tapahtuvaa luonnollista variaatiota. Sitä, että on olemassa kaikenlaisia erilaisia miehiä ja kaikenlaisia erilaisia naisia. Sen sijaan sukupuolihämmentäjät opettavat, että tuo variaatio sukupuolissa tapahtuu sukupuolten välillä, eikä niiden sisällä. Ikään kuin sukupuoli olisi jonkinlainen jatkumo, jonka toisessa päässä on mies, toisessa nainen, ja keskellä jotain muita sukupuolia.

      Tie ulos tästä epätieteellisestä sekamelskasta olisi heivata koko sukupuoli-identiteetin käsite romukoppaan ja puhua sen sijaan vain persoonallisuudesta. Tulisi ymmärtää, että ihmisellä on sekä sukupuoli että identiteetti, ja että ensimmäinen voi vaikuttaa toiseen, muttei toinen ensimmäiseen."

      "Itse olen kuullut juuri päinvastaisia neuvoja alan ammattilaisilta kuin mitä jutussa ehdotetaan. Eli siis että lapsen pitää antaa aivan omassa rauhassa pohtia, eikä lähteä manipuloimaan suuntaan taikka toiseen. Valtaosalla se on ohimenevä vaihe aivojen kehityksessä."

      Poista
    2. "Tie ulos tästä epätieteellisestä sekamelskasta olisi heivata koko sukupuoli-identiteetin käsite romukoppaan ja puhua sen sijaan vain persoonallisuudesta. Tulisi ymmärtää, että ihmisellä on sekä sukupuoli että identiteetti, ja että ensimmäinen voi vaikuttaa toiseen, muttei toinen ensimmäiseen."

      Tämä on kommentoijalta hyvä pointti. Jos transaktivistit olisivat alun perinkin ymmärtäneet sen, että ihminen voi ja saa sukupuolestaan ja lisääntymisbiologisista ominaisuuksistaan riippumatta ilmaista persoonallisuuttaan tismalleen haluamallaan tavalla, emme olisi tässä nykyisessä tilanteessa, jossa kaikkien on pakko kumartaa totalitaristisen transkultin ideologian edessä ja myöntää todeksi heidän dogminsa harhailevista sukupuolisieluista ja siitä, ettei biologista sukupuolta ole olemassakaan, koska kaikki on konstruktiota, spektriä, janaa, sisäistä kokemusta ja identiteettiä.

      Olen paljon miettinyt, miksi tämä wokeporukka on takertunut nimenomaan sukupuolen käsitteeseen niin hanakasti ja poliittistanut sen niin periksiantamattomalla apinanraivolla transien maailmankuvan mukaiseksi. Olen miettinyt myös sitä, miksi todellisuuden kieltäminen on heidän mielestään autuaaksi tekevä ratkaisu, the only way forward. En tiedä, en keksi. En yhtään ymmärrä näiden ihmisten ajattelua ja maailmankuvaa. Minulla ei ole harmaintakaan aavistusta, mikä tässä on lopullinen endgame, mikä on heidän perimmäinen päämääränsä, jota kohti he pyrkivät. Olen kysynyt sitä heiltä, mutta he eivät koskaan vastaa. Olen myös täällä blogissa peräänkuuluttanut wokettajia ja transaktivisteja, että saa kernaasti tulla selventämään ja argumentoimaan meidät epäilevät Tuomaat suohon, mutta hiljaista on ollut. Noh, onko tuo ihmekään: tällaiset blogit eivät ole heille tharpeeksi thurvallisia thiloja, joten he karttavat näitä kuin ruttoa.

      (Turvallinen tila = kukaan ei kyseenalaista, kukaan ei epäile, kukaan ei esitä hankalia kysymyksiä, kaikki ympärillä ovat kaikesta koko ajan samaa mieltä. Myötämielinen hymistely on turvallisempaa kuin sellaiset kylmän ja kovan maailman lainalaisuudet, että todellisuudella on tietyt reunaehdot ja ihmiset saattavat olla joskus asioista eri mieltä.)

      Poista
  8. Yksi ärsyttävä asia on transiuteen liittyvä uuskieli.
    Puhutaan sukupuolen korjauksesta, vaikka hormonit ja operaatiot vahingoittavat kehoa ja mieltä, eikä transin kehossa ole mitään vikaa.
    Puhutaan juridisen sukupuolen "vahvistamisesta", vaikka kyseessä on juridisen sukupuolitiedon vaihtaminen.
    Puhutaan sukuelimistä, eikä sukupuolielimistä, vaikka ihmislajilla on vain kaksi lisääntymissukupuolta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo transien uuskieli on hyvin tarkkaan mietittyä, suunniteltua ja toimeenpantua. Transit ovat tietoisia siitä, että kieli muokkaa ihmisten käsitystä todellisuutta ja sanamuodoilla ja merkitysvivahteilla voi vaikuttaa muiden ihmisten mielikuviin, tulkintoihin ja käsityksiin tietyistä ilmiöistä. Transit (ainakin ne aktiivisimmat) ovat kyllä Foucaultinsa ja Butlerinsa huolella lukeneet.

      Korjaus luo mielikuvan siitä, että tehdään ehjäksi jokin sellainen, joka aiemmin on ollut rikki. Transien tapauksessahan se paradoksaalisesti tarkoittaa sitä, että terveestä ja luonnollisesta kehosta muokataan rajuilla lääketieteellisillä toimenpiteillä sellainen, joka se ei luonnostaan ole. Transit ovat tarkoituksella liudentaneet sukupuolenvaihdos-käsitteen sukupuolenkorjaukseksi, koska vaihtaminen luo mielikuvan miehestä, joka muuttuu naiseksi tai naisesta, joka muuttuu mieheksi, ja transien maailmankuvassahan naiskokeva henkilö on aina ollut nainen ja mieskokeva henkilö on aina ollut mies (ja muukokevat muita), edustivat heidän fyysiset kehonsa ja niiden lisääntymisbiologiset ominaisuudet mitä hyvänsä. Vaihtaminen toimintana on myös päämääräsuuntautunutta ja suunnitelmallista, ihmisen omasta subjektiivisesta halusta lähtevää, kun taas korjaaminen luo vaikutelmaa olosuhteiden uhrista, joka häkkilinnun lailla vapautuu omaksi, todelliseksi itsekseen, kun hänen "väärä" olevaisuutensa on medikaalisella interventiolla reparoitu "oikeaksi". Vaihtaminen = subjektiivinen toimija astuu muodonmuutosprosessiin omasta aloitteestaan. Korjaaminen = rikkinäinen olosuhteiden uhri ja kosmisen väärinmäärittelyn marttyyri autetaan metamorfoosilla omaksi, autenttiseksi itsekseen.

      Ihan sama homma on tuossa "vahvistamisessa". Kun transin sukupuoli "vahvistetaan", hän saa valtiollisen legitimiteetin harhalleen sukupuolisielusta kätilön ja lääkäreiden väärin määrittelemässä ruumiissa. Valtio toisin sanoen vahvistaa sukupuolisielun olemassaolon eli ajatuksen siitä, että sukupuolisielu voi epähuomiossa harhailla väärään kehoon. Transeille sukupuoli ei myöskään tarkoita lisääntymisbiologiaa missään määrin vaan nimenomaan kokemuksellista ja poliittista identiteettiä, johon takertumisen nojalla he ovat kosmisesti oikeutettuja kaikkiin kuviteltavissa oleviin erioikeuksiin, joita ikinä vain keksivät itselleen vaatia.

      Poista
    2. ”Transit ovat tietoisia siitä, että kieli muokkaa ihmisten käsitystä todellisuutta…” Siis todellisuudesta, piti kirjoittamani.

      Poista
  9. "Korjaus luo mielikuvan siitä, että tehdään ehjäksi jokin sellainen, joka aiemmin on ollut rikki. Transien tapauksessahan se paradoksaalisesti tarkoittaa sitä, että terveestä ja luonnollisesta kehosta muokataan rajuilla lääketieteellisillä toimenpiteillä sellainen, joka se ei luonnostaan ole."

    Transit ovat myös vääristäneet eheyttämisen käsitteen. Kuvaamasi prosessin, eli terveen kehon turmelemisen estämistä, prosessin hidastamista ja prosessiin hakeutuvan mielenterveyden tason varmistamista nimitetään eheyttämiseksi. Olen törmännyt näkemyksiin, että myös dysforian lievittäminen tai katoamaan saaminen on myös eheyttämistä. Dysforiasta siis halutaan pitää kiinni kynsin ja hampain, eikä kehittää kajoamattomia hoitokeinoja.
    "Ehjänä syntynyt" vaatii laajamittaisen kehon turmelemisen ja hormonitoiminnan sotkemisen ollakseen ehjä. Make it make sense.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Transit ovat myös vääristäneet eheyttämisen käsitteen."

      Juuri näin. Tämä menee samaan sarjaan kaiken sen kanssa, mitä transit ovat pöllineet muilta ihmisryhmiltä ja väännelleet alkuperäisen merkityksen omaa agendaansa myötäileväksi. Toinen vastaava esimerkki on syntymässä määritelty, joka on pöllitty intersukupuolisuuden diagnostiikasta, vaikka intersukupuolisuudella ja transsukupuolisuudella ei ole keskenään mitään tekemistä. Toinen on fyysisen sukupuolen kehityksellinen häiriö, toinen on vakava mielenterveysongelma ja identiteettivääristymä.

      Tässä eheyttämisasiassa transit nojaavat ensinnäkin siihen, ettei homoseksuaalien "eheyttäminen" heteroksi ole koskaan missään onnistunut. Kaikilla mahdollisilla eheytysohjelmilla on saatu aikaiseksi vain kuvaamaton määrä sietämätöntä ahdistusta, läjäpäin traumoja ja rikottuja ihmiskohtaloita, joista ei ole "eheyttämisellä" saatu yhtään vähemmän homoja kuin olivat alun perinkin. Tällä homoseksuaalien vuosikausien kärsimyksellä transit ovat häpeilemättä ratsastaneet ja nokkineet kuin korppikotkat, ja ratsastavat ja nokkivat edelleen.

      Toisekseen, yksi transien ovelimmista taktiikoista koko tässä kuviossa on ollut se, että he ovat onnistuneet rinnastamaan transsukupuolisuuden homoseksuaalisuuteen, vaikka homoudessa on kyse romanttisten ja seksuaalisten tuntemusten kohdistumisesta ja suuntautumisesta toiseen ihmiseen, transsukupuolisuudessa on kyse erittäin vakavasta kehonkuvaongelmasta ja identiteettihäiriöstä, joka kohdistuu ihmiseen itseensä ja joka vaatii aina lääketieteellistä väliintuloa. Homous ei tarvitse eikä ole koskaan tarvinnut minkäänlaisia hoitoja, homous vain yksinkertaisesti on. Trans puolestaan ei vain ole, vaikka transit kuinka louskuttaisivatkin leukojaan, että on "oikeus olla" jne. Trans vaatii realisoituakseen erittäin brutaaleja, radikaaleja ja dramaattisia toimenpiteitä ja muiden ihmisten mukautumista transin sisäiseen draamaan. Mitä "ehjänä syntymistä" siinä on? Ja jos ihminen voidaan terapeuttisin keinoin ohjata hyväksymään itsensä ja kehonsa niiden vihaamisen sijaan ja sitä myöten hoitaa dysforia oireettomaksi, niin millä perusteella se on eheyttämistä? Sehän on tavoiteltava tila, ettei ihminen vihaa itseään dysforisella intensiteetillä.

      Trans on siis myös kroonisen ja kestämättömän ahdistuksen tila ja intohimoisen itsevihan äärimmäinen muoto. Se, että ihminen kokee olevansa "väärä", ei ole mikään vitsi tai muodikas, hassunhauska ja värikäs glitteridentiteetti. Homo ei lähtökohtaisesti vihaa itseään eikä ole ahdistunut mistään muusta kuin ahdasmielisen ympäristön tuomitsevasta suhtautumisesta (esim. homouden tuomitsevat fundamentalistiuskikset ja homoja syyllistävät transaktivistit jne.).

      Kaiken sen, mitä homous edustaa ja miten homoja on vuosikymmenten ja jopa vuosisatojen saatossa kohdeltu, transit ovat pöllineet itselleen poliittiseksi lyömäaseekseen. He ovat saaneet ihmisten mielissä transiuden samaistettua homouteen sillä ajatuksella, että koska homoutta ei ole mahdollista "parantaa" eli eheyttää homoa heteroksi, ei transiudestakaan voida parantaa eikä ihmistä voida eheyttää transiudesta cissuksi.

      Jos kyseenalaistamaton affirmatiivinen linja ja ihmisten transiuttaminen liukuhihnalla olisivat ainoat toimivat ratkaisut, transit eivät tarvitsisi nykymuotoista transaktivismia mihinkään. Transaktivismi ilmentymänä itsessään paljastaa sen, että transien ahdistus ja itseviha eivät katoa mihinkään sillä, että heidän sekundäärisiä sukupuolipiirteitään muokkaillaan hormonaalisesti ja kirurgisesti, ruumiinosia amputoidaan ja muut suostuvat nöyrästi kaikkiin heidän oikkuihinsa ja vaatimuksiinsa. Jos transit olisivat aidosti onnellisia, se kyllä näkyisi heistä ja heidän toiminnastaan.

      Poista
    2. "miten homoja on vuosikymmenten ja jopa vuosisatojen saatossa kohdeltu"
      On todella loukkaavaa kutsua eheyttämiseksi keskusteluterapiaa, sukupuoliristiriidan syiden selvittelyä ja transiutuskokelaan mielenterveyden varmistamista ennen transitiota. Homoseksuaaleille eheyttäminen on tarkoittanut kemiallista kastraatiota, jääpiikkilobotomiaa, aversioterapiaa, sekä hengellistä ja fyysistä väkivaltaa. Transeille eheyttäminen tarkoittaa sitä, että hormonireseptiä ja leikkauslähetettä ei irtoa ensimmäisestä inahduksesta.

      Poista
    3. "On todella loukkaavaa kutsua eheyttämiseksi keskusteluterapiaa, sukupuoliristiriidan syiden selvittelyä ja transiutuskokelaan mielenterveyden varmistamista ennen transitiota."

      Jos transit eivät olisi niin sanoinkuvaamattoman tyhmiä, lyhytnäköisiä ja harhaisia, he pysähtyisivät edes kerran elämässään sekunniksi tiedostamaan sen, että nämä julmat ja epäinhimilliset temppuradat sekä ihmisarvoa alentavat ja nälkävuoden mittaiset tutkimukset nöyryyttävine kysymyksineen ja mielenterveydentilan varmistamisineen ovat olemassa heidän oman turvallisuutensa vuoksi.

      "Transeille eheyttäminen tarkoittaa sitä, että hormonireseptiä ja leikkauslähetettä ei irtoa ensimmäisestä inahduksesta."

      Näinpä juuri. On huvittavaa, että sen jälkeen kun transeille myönnetään ne hoidot, he pyörivät Pridella heilutellen sellaisia kylttejä kuin "all gender clinicians are bastards". (Siinäkin muuten taas muualta pöllitty slogan, kun ei riitä mielikuvitus omien keksimiseen.)

      Poista
  10. Transparentilla jakaa omintakeisen näkemyksen kasvurauhasta:

    "...oikea tapa antaa kasvurauha on se, että lapsi saa sen tuen ympäristöstään kasvaa omaksi itsekseen. Hän saa sen tuen, mitä hän tarvitsee, esimerkiksi tähän sosiaaliseen transitioon niin sanoakseni, eli elääkseen niinkun siinä, tullakseen kohdatuksi siinä omassa sukupuolessaan, että se on se kasvurauha, ja se on aikuisten velvollisuus sekä perheessä että ammattilaisten, esimerkiksi koulussa, harrastuksissa, sosiaali- ja terveydenhuollossa."

    Samassa postauksessa hän jakaa tutkimustuloksen:

    "...kun sukupuoliristiriitaa kokevat lapset ja nuoret tunnistetaan oikein, he pysyvät transsukupuolisessa identiteetissä 97,5-prosenttisesti. Uusin tutkimus seurasi translapsia ja -nuoria 5 vuotta"
    "Jos kaikki sukupuoltaan epätyypillisesti ilmaisevat lapset ja nuoret ympätään samaan ryhmään, on aivan selvää, että heistä suurin osa ei aikuisina ole transsukupuolisia."

    Eli sosiaalinen transitio lukitsee transidentiteetin lähes sataprosenttisesti. Jos lapsi laitetaan blokkereille, muuntohormoneille ja leikkauksiin, niin hänet on transiutettu loppuelämänsä ajaksi riippumatta siitä, onko transius tunnistettu oikein. Aikamoista arpapeliä alkaa transiuttamaan 6-vuotiaita, vielä kun otetaan huomioon, että Annen jengi hyväksyy vain affirmatiivisuuden. Lisäksi tutkimuskohteiden seuranta päättyy 13 ikävuoteen, eli kätevästi juuri ennen murrosikää. Useat muut tutkimukset osoittavat, että 60-90 prosentin kohdalla murrosikä parantaa sukupuoliristiriidan.
    Tutkimuksen puintia Redditissä:
    https://www.reddit.com/r/medicine/comments/uic38d/persistence_of_gender_identity_5_years_after/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Transaktivistit, Transhausen-mutsit ja heidän tukijansa eivät voi tässä kohtaa enää myöntää olleensa koko ajan väärässä lasten ja nuorten transiuttamisen projektin suhteen, koska nykyisen transimperiumin romahtaminen (lue: kultin kaatuminen ja katoaminen) saisi heidät kaikki sekoamaan lopullisesti, koska heidän maailmankatsomukseltaan (lue: uskonnoltaan) katoaisi pohja kertarysäyksellä. Pharma ja transaktivistit ovat investoineet aivan liian paljon resursseja ja ihmiselämiä transimperiumin pystyttämiseen, jotta nykyistä linjaa voitaisiin ryhtyä kyseenalaistamaan yhtään millään tavalla. Sisimmässään he kyllä tietävät ja ovat koko ajan tienneet, ettei keisarilla ole vaatteita, mutta sen myöntäminen tässä vaiheessa olisi niin traumaattista, ettei ihmispsyyke kestä sitä. Jos he myöntäisivät olleensa alun perinkin väärässä jollain osa-alueella, heidän täytyisi myöntää olleensa väärässä myös monilla muilla osa-alueilla. En näe heidän ihan lähiaikoina ryhtyvän tähän.

      Poista
  11. En tiedä, tuntuuko muista siltä, että Laventeliveikkosen kommenttiosiosta on tullut Suomen vilkkain terfeilyalusta, mutta musta tuntuu. Siksipä kirjoitan asiasta, joka lähtee taas hieman sivuraiteelle, nimittäin Hesarin Kaisa Tammi -jutusta. Niille, jotka eivät palvomaani Kaisa Tammea tunne, tiedoksi, että Tammi on vankilanjohtaja, joka on työskennellyt vankeinhoidossa 30 vuoden ajan. Jutussa ei mainita sanallakaan trans-asioita, mutta sen sijaan siinä puhutaan siitä, miksi naiserityiset tilat ovat tärkeitä. Lainaus:

    "Tammi on ollut myötävaikuttamassa myös siihen, että seka-avovankiloista luovuttiin Suomessa. Miesten ja naisten yhteisvankilat ovat Tammen mielestä naisvangeille turvattomia paikkoja. Niissä naiset voivat traumatisoitua entisestään.

    Suomessa miesvankeja on kolmisen tuhatta, naisia pari sataa. Tammen mukaan he ovat paitsi poikkeuksellisia naisia, myös poikkeuksellisia vankeja. On tärkeää ymmärtää sitä todellisuutta, josta naiset vankilaan tulevat.
    ”Vankilaan päätyvät naiset ovat usein eläneet sellaisissa ihmissuhteissa, joissa heillä on ollut alisteinen asema. Alisteinen voi tässä tarkoittaa järkyttävääkin väkivaltaa. He eivät todellakaan ole olleet yhteiskunnan tasa-arvoisia jäseniä omissa mikropiireissään.”
    Osalla on hurjiakin traumaoireita.
    ”Naisvankien kanssa toimiminen on herkistymistä sukupuolelle, kokemukselle, vähemmistönä olemiselle ja sille, että rikokset ja päihteet ovat kuitenkin miehinen maailma. Ja vankilat ovat miehinen maailma.”

    ......

    "Nämä oivallukset ovat vain vahvistuneet vankilanjohtajan työssä. Ihmisten tarinat ovat aina yksilöllisiä, mutta on niissä keskenään jotain samaakin. Etenkin niiden naisten tarinoissa, jotka ovat päätyneet vankilaan.
    ”Elämästä katoavat vähitellen mahdollisuudet. On mielenterveysongelmia, päihdeongelmia ja valtavia sosiaalisia ongelmia. Lopulta on jäljellä vain vähän vaihtoehtoja ja ne on kaikki huonoja.”
    Väkivalta korostuu naisten tarinoissa puistattavalla tavalla. Usein väkivaltaan syyllistyvä nainen on pitkään ollut itse fyysisen väkivallan uhri monissa lähisuhteissaan. Henkistä väkivaltaa ei moni edes tunnista.
    ”Juuri väkivalta vie mahdollisuudet. Kun väkivalta täyttää elämän, näkymät kapeutuvat. Et enää suunnittele huomista, vaan huomio menee selviytymiseen. Sellaista monen naisen elämä on ollut ennen kuin heistä on tullut vankeja.”"

    https://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000008971086.html

    Juttu on maksumuurin takana, mutta toivon, että mahdollisimman moni kommenttini lukija pääsisi sen lukemaan, vaikka sitten vanhanaikaisesti kirjastossa. Kaisa Tammi on hieno ihminen ja kaikki hänen sanomansa asiat kumpuavat syvästä kokemuksesta. Kuten sanoin, transsukupuolisia vankeja ei jutussa mainita millään tavalla, en tiedä, onko Tammi uhrannut heille ajatustakaan, mutta itsemäärittelymaiden uutisten valossa en voi oikein ajatella mitään muutakaan. Lienee turhaa toivoa, että tässä kohtaa jonkun transaktivistinkin mielessä alkaisi raksuttaa.

    VastaaPoista
  12. "En tiedä, tuntuuko muista siltä, että Laventeliveikkosen kommenttiosiosta on tullut Suomen vilkkain terfeilyalusta, mutta musta tuntuu."

    :D Heh! Avoimilla keskusteluforumeilla (kuten vauva.fi) keskustelu näistä asioista on tehty lähes mahdottomaksi, koska kaikki transaihetta kriittisesti käsittelevät keskustelut ja kommentit poistetaan ja sensuroidaan välittömästi, kun ne havaitaan. Ihmiset kulkeutuvat sitten keskustelemaan TERFeille turvallisiin tiloihin, kuten blogien kommenttiosastoihin (esim. tänne). Täällä ei bännivasara heilu eivätkä transit aseta sääntöjä siitä, mistä asioista saa keskustella. Täysiä asiattomuuksia ei tietenkään julkaista, mutta muutoin täällä saa vapaasti kertoa ajatuksistaan ja jakaa linkkivinkkejä ja muuta. Myös aiheen vierestä saa puhua. Eikä tämä Kaisa Tammen juttu edes ole mitenkään aiheen vierestä.

    Myös transit ja muusut ovat tervetulleita tänne keskustelemaan. Odotan kieli pitkällä sitä, että he argumentoivat meidät pahat TERFit ja cissut suohon vedenpitävillä argumenteilla ja vertaisarvioidulla tutkimustiedolla.

    *sirkkojen siritystä*

    Kiitos juttuvinkistä! Täytyy lukaista. (Itselläni ei ole Hesarin tilaus ollut enää pitkään aikaan voimassa.) Ja joo, 30 vuoden työuran aikana ehtii varmaan nähdä kaikenlaista laajan perspektiivin saamiseksi.

    "transsukupuolisia vankeja ei jutussa mainita millään tavalla"

    Tässä koko debatissa ei ole missään vaiheessa ollut kyse transsukupuolisista vangeista vaan miehistä naisten vankiloissa ja turvallisissa tiloissa trans- ja genderpaskan varjolla. Transsukupuoliset ovat tässä sukupuolen murentamisen ja naiseuden ja homoseksuaalisuuden hävittämisen projektissa vain savuverho. Milloin ihmiset laajemmin alkavat tajuta tämän?

    VastaaPoista
  13. Kirjoitin ylempänä:

    ”Sehän on tavoiteltava tila, ettei ihminen vihaa itseään dysforisella intensiteetillä.”

    Tuli tästä vielä jatkoajatus. Transit yrittävät selitellä tämän kognitiivisen dissonanssin (että transius on parempi vaihtoehto kuin dysforiasta parantuminen) itselleen ja toisilleen olemattomiin siten, että ”cisihmisyydestä” rakennellaan mahdollisimman tylsä ja ei-tavoiteltava kuva tai olemisen tila. Cissut ovat tyhmiä ja mistään mitään tietämättömiä ja asioita ymmärtämättömiä juntteja, jotka eivät vaan tajua. Älä ole tylsä cissu, ole uhkea ja uljas trans ja julista se koko maailmalle! Trans rights are human rights!

    Transidentiteettejä glorifioidaan ja nostetaan jalustalle, yritetään hirveällä vaivalla rakentaa niistä jokin tavoiteltava ja ihannoitava VIP-ihmisyyden muoto. Tätä mielikuvaa sitten kaupitellaan epävarmoille, itseään etsiville nuorille, jotka on rakkauspommittamalla helppoa aivopestä ajatukseen progressiivisesta uudenlaisen ihmisyyden muodosta, jossa kaikki ongelmat ovat cissujen ja TERFien syytä ja yhteiskunnan transfobiaa. Ei ole enää mitään ongelmia, koska ne voi kätevästi ulkoistaa.

    Konkreettinen esimerkki tästä glorifikaatiosta on se, että transit ovat erikseen kehittäneet ”cisgender”-lipun, jota voitte ihastella täällä:

    https://gender.fandom.com/wiki/Cisgender

    Kaksi harmaan sävyä kolmena raitana. Cissut ovat harmaita ja ankeita, pelkkää paskasakkia, kaikki ihanat genderit sen sijaan värikästä ja mahtavaa eliittiä! Älä ole cissu, ole joku mahtava jännägender, niin elämästäsi ei rakkautta ja magiaa puutu!

    Transien tsiljoonista selviytymismekanismeista saisi kirjoitettua kokonaisia kirjasarjoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Kaksi harmaan sävyä kolmena raitana. Cissut ovat harmaita ja ankeita"
      Transien edistyksellisessä lipussa pinkki kuvaa naiseutta, sininen mieheyttä ja valkoinen valkoista ylivaltaa.

      Poista
    2. Jos aivan tarkkoja ollaan, niin translipun pinkki ja sininen eivät kuvaa naista ja miestä vaan tyttöä ja poikaa, siis pieniä lapsia. Nuo nimenomaiset värisävythän perinteisesti mielletään tyttövauvan ja poikavauvan väreiksi, ja juuri noita värejä paukutellaan paperisilppuna, glitterinä, savuna ynnä muuna vastaavana ilmoihin gender reveal partyissa, jotka ovat varsinkin Amerikassa hyvin yleisiä.

      Lipun suunnitelleen Monica Helmsin omin sanoin:

      "The stripes at the top and bottom are light blue, the traditional color for baby boys. The stripes next to them are pink, the traditional color for baby girls. The stripe in the middle is white, for those who are transitioning or consider themselves having a neutral or undefined gender."

      Minua kuvottavat ja oksettavat nuo translipun vauvanpinkki ja vauvansininen (ja koko lippu ylipäätään), varsinkin kun miettii nykyistä lasten transiuttamisen projektia. Aivan kuin se olisi alun perinkin ollut transliikkeen lopullinen päämäärä. Saan hienoisen oksennusreaktion joka kerta, kun näen nuo vauvavärisävyt jossain. Myös sateenkaarilippu on aivan täysin pilalla, en siedä nähdä sitäkään missään.

      Poista
    3. Rakkauspommittaminen on juuri oikea sana, tässä on kyseessä lahkomaisen järjestelmällinen aivopesu, jonka tavoitteena on voittaa mahdollisimman monta jäsentä laumaan. (You can come any time, but you can never leave..)
      Varsinaisen rakkauden laita onkin sitten niin ja näin. Tämä paljastuu viimeistään siinä vaiheessa, kun joku uskaltaa kyseenalaistaa liikkeen jotakin dogmia, tai sen toimivuutta arkielämässä. Transmania on kuin Scientologia, joka ottaa valtaan koko elämän ja vaatii sokeaa kuuliaisuutta, tai seuraukset voivat olla vakavat.

      Poista
    4. Trans ei ole vain lahko tai liike, se on kultti. Kirjoitan tästä, kun ehdin. Olen koonnut aineistoakin jo kasaan.

      Olen mietiskellyt, mihin trans siirtyy ja keskittyy sen jälkeen, kun sukupuoli on murskattu. Sukupuolen muskaaminen on vasta ensimmäinen askel suuremmassa kuviossa, jossa ihmiskäsitys muovataan kokonaan uuteen uskoon. *kohentaa foliohattuaan*

      Olen melko varma, että jossain kohtaa aletaan puhua transihmisyydestä siinä kontekstissa, miten ihmiskehoihin voitaisiin jatkossa implementoida erilaista informaatioteknologiaa. "Ihmisyyttä ei oikeastaan voida selkeästi määritellä, koska ihmisyys on sosiaalisesti tuotettua performanssia, ihmisyys on konstruktio" yms. Aletaan puhua ihmisen ja robotin välisestä spektristä, "transihmisyydestä" muussakin kuin sukupuolimerkityksessä.

      Jos emme voi enää osoittaa selkeästi sitä, mistä mies alkaa ja mihin mies päättyy ja mistä nainen alkaa ja mihin nainen päättyy, emme voi osoittaa sen jälkeen enää sitäkään, mihin ihminen päättyy ja mistä robotti alkaa.

      *levittelee käsiään* Kunhan mietiskelen.

      Poista
    5. Olet oikeilla jälijllä, Laventeliveliseni. Valitttavasti..

      Poista
    6. "Olet oikeilla jälijllä, Laventeliveliseni."

      No jaa, kovasti toivon, että en ole (tai olisi). Tuollainen tulevaisuudenkuva on sietämättömän ahdistava.

      Poista
  14. "vauvavärisävyt"

    Transaktivistien touhu on sen verran infantiilia, että siinä mielessä värit osuvat nappiin. Mistä muuten johtuu monen transin mieltymys lapsenomaisiin söpöilyihin? Lolita-hommat, lapoa liippaavat animet ja mangat, turreilut, aikuisvauvajutut ja turreilevat aikuisvauvat vaippaleikkeineen Sophie LaBellen tapaan ja animetypyilevät viisikymppiset heteromiehet. LaBellehan jäi kiinni vieraiden ihmisten lasten valokuvien pohjalta piirretyistä seksualisoiduista turrikuvista. LaBelle on ollut suosittu esiintyjä Suomen transtapahtumissa.
    Miksi ihmeessä aikuiset transit laittavat avatarikseen pornahtavan nuoren mangahahmon? Joidenkin transiuteen liittyy ilmeisesti taantuminen ja takertuminen lapsuuteen ja sen fetisointi. Yöksis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Mistä muuten johtuu monen transin mieltymys lapsenomaisiin söpöilyihin?"

      Olen miettinyt samaa. Twitterissä räkyttävillä anonyymeilla transaktivisteilla on huomattavan usein joku (usein pornahtava) animetyttö profiilikuvanaan. Ja toki nuo kaikki mainitsemasi muut ilmiöt. Ovat nykyään hämmentävän yleisiä ja näkyviä, ja nämä tyypit pyörivät jatkuvasti myös Pride-tapahtumissa värikkäänä sekamelskana. Seuraavana kesänä Pridella marssivat varmaan jo kaiken maailman vaippafetisistit Sophie Labelle etunenässä virnistellen. Siinäkin muuten niin äärimmäisen harhainen ja sairas ihminen, että minusta on uskomatonta, että hänellä voi olla niin paljon seuraajia ja sokeita ihailijoita. Ovatko ihmiset oikeasti niin TYHMIÄ, etteivät pysty laskemaan 1 + 1, vaikka todisteita jonkun häiriintyneisyydestä hierottaisiin päin naamaa? (Ja Sophiehan tuotteliaana sarjakuvapiirtäjänä nimenomaan hieroo häiriintyneisyyttään päin ihmisten naamaa joka helvetin päivä. Ja kaikkiin hänen paskasarjiksiinsa tulee kymmeniätuhansia tykkäyksiä transvouhottajilta ja transallyilta.)

      Seurasin jokin aika sitten erään amerikkalaisen transnaisen kirjoittelua, joka vastusti nykymuotoista transaktivismia ehdottomasti. (Puhun siksi nyt imperfektissä, koska hän on poistanut kaikki tekstinsä netistä, mikä on harmi.) Hänellä oli transina sinänsä muumit laaksossa, että hän tiesi ja myönsi olevansa "male", mutta käytti joka tapauksessa itsestään nimitystä "tranny". Hän selitti jotain sellaista, että hän ei ole transnainen (tranny) ja käytä estrogeenia varsinaisesti siksi koska luulisi voivansa tulla siten oikeasti naiseksi vaan siksi, koska hän vihaa ajatusta siitä, että testosteroni "turmelisi" hänen kehonsa jyllätessään siellä vapaasti. Kiinnitin erityisesti huomiota siihen, miten hän kuvaili murrosiän alkamistaan, kun hän tajusi että hänen lapsekkaasta kehostaan alkaisi pian kehittyä miehisen kulmikas ja karvainen. Tämä ajatus etoi ja kuvotti häntä. Jos oikein käsitin, hän oli mennyt paniikkiin siitä, että lapsuus päättyy tähän. Hän ei halunnut, että hänestä tulee aikuinen ja varsinkaan fyysisesti mies. (Myös Julppu on muuten puhunut "testosteronin aiheuttamista tuhoista" kehossaan.) Hänen tranny-kokemuksensa alkoi tai "käynnistyi" tuolloin ja siihen liittyi vahvasti kokemus juuri siitä, ettei hän halua tulla aikuiseksi. Vääjäämättömän edessä "tranny"-identiteetin valitseminen ja naishormonit näyttäytyivät hänelle helpottavana vaihtoehtona, koska niiden avulla hänestä ei ainakaan tulisi fyysisesti prototyyppistä miestä karvoineen, lihaksineen ynnä muine maskuliinisesti korostuneine piirteineen.

      Aloin tuolloin miettiä, että mistä tuo kaikki mahtaa viestiä? Ja onko noilla mainituilla lapsenomaiseen söpöilyihin hurahtaneilla jokin samantyyppinen kyseiseen ikävaiheeseen liittyvä kompleksi, jota he aikuisena oireilevat transaktivismia alustana käyttäen? Noita tyttöileviä miehiä on oikeasti häiritsevän paljon. Tuntuu, että heitä astuu esiin koko ajan lisää ja lisää. Heistä monet käyvät päivä päivältä rohkeammiksi sen avoimen näyttämisen suhteen, että kyseessä on heille pervoväritteinen kink ja fetissi. Tuo mainittu tranny-tyyppi ei ollut missään tapauksessa sellainen tyyppi, mutta ihan hyvä ottaa huomioon kaikenlaiset kokemukset, varsinkin kun ne liippaavat läheltä tuota murrosiän alkamisen vaihetta ja siihen liittyvää sukupuolioireilua.

      Poista
  15. "Myös Julppu on muuten puhunut "testosteronin aiheuttamista tuhoista" kehossaan."

    Tähän liittyy myös transien uuskielen termi "väärän sukupuolen murrosikä" ja "kehollisten virheiden" korjaaminen, kuten tässä Hesarin juttukommentissa:

    "Minä sen sijaan en muista 9-vuotiaana valinneeni väärää murrosikää"
    "Väärä murrosikä lapsena ja puuttuva penis ovat paljon peruuttamattomampia."
    "Mitä kestämistä siinä on, että saa oikeamman kehon? Sen sijaan Transpolien nöyryyttävässä kohtelussa ja tarpeettomassa hidastelussa on paljonkin kestämistä. Jos ihminen on vaikka masentunut kehollisten virheiden takia, ei masennusta pysty poistamaan muuten, kuin korjaamalla keholliset virheet."
    https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008927578.html

    Tuossa on menty harhaan todella monella tasolla. Kukaan ei käy väärän sukupuolen murrosikää, vaan sen kehon, johon on syntynyt. Miltähän vammaisista ihmisistä tuntuu kuunnella tervekehoisen ihmisen uikutusta "kehollisista virheistä" ja niiden "korjaamisesta" kehoa turmelemalla? Tai miltä murrosiän kehollisia muutoksia kipuilevasta teinistä, tai miesten ahdistelemasta teinitytöstä, tuntuu puhe "väärän sukupuolen murrosiästä"?

    Transition parantavasta vaikutuksesta masennukseen ei ole puoltavaa näyttöä, vaan pikemminkin päinvastoin.

    Miksi ihmeessä nykypsykologia myötäilee ja vahvistaa näitä yksilölle ja yhteisölle vaarallisia ajatusvääristymiä? En ole alan ammattilainen, mutta onhan tuo todella huolestuttavaa retoriikkaa, kehon ja mielen dissosiaatiota, esimurrosikään jämähtämistä ja todellisuudesta irrallaan olemista.

    Että psyykkinen hyvinvointi olisi kehon muokkauksista kiinni ja kaikki panokset asetetaan transitiokortin varaan, kun olisi oikeasti tarve laajamittaiselle persoonallisuuden *eheyttävälle* psykoterapialle. Huhhei.

    Ja sitten on vielä näitä fetisistejä, jotka haluavat "tittie skittlesit" rintojen kasvattamiseen, mutta eivät missään nimessä halua kajota genitaaleihin. Siinä onkin ihmettelemistä, kun ilotikku ei enää seis...tuota iloa, vaikka kuinka hivelisi ja ihailisi tissejään peilistä. Moni transnainen on tehnyt liian myöhään katkeran havainnon siitä, mitä kivesten poisto tekee erektiolle ja libidolle ylipäätään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisää samalta kommentoijalta:

      "Ei meidän oma keho ole väärä, vaan se keho, jossa olemme, ei ole kaikilta osilta meidän oma. Esimerkiksi minulla on rintakehä, aivoni ovat aina olettaneet minulla olevan rintakehän, mutta minun rintakehäni ja nännieni välissä oli ennen minulle kuulumatonta rasvaa. Ennen myös hormonitoimintani oli väärä. Se ilmeni mm. niin, etten jaksanut tehdä asioita, joita aivoni ajattelivat minun jaksavan. Moni varmaan kehottaisi tässä kohti treenaamaan, mutta mitä enemmän treenaa, sitä suuremmaksi ristiriita kasvaa. Toki väärä hormonitoiminta ja läpikäymäni väärä murrosikä tekivät myös ulospäin näkyviä ja kuuluvia virheitä, mm. leveän lantion ja kimeän äänen."

      "Kyllä, muunlaisille muutoksille on tarvetta. On esimerkiksi muunsukupuolisia, jotka tarvitsevat hormonihoidot, mutta eivät kirurgiaa. Hormonihoidot voivat olla eri annoksella, eli tavoitteena voi olla paitsi mies- tai naistyypillinen ulkonäkö niin myös androgyyni ulkonäkö. Sitten on ihmisiä, jotka tarvitsevat rintakehäkirurgiaa, mutta eivät genitaalikirurgiaa. On ihmisiä, joille kuuluu sekä penis, että vagina ja ihmisiä, joille ei kuulu kumpikaan. On ihmisiä, joille kuuluu vulva ilman vaginaa. On ihmisiä, joille kuuluu penis ilman kiveksiä. Lienee myös muita, minulle tuntemattomia variaatioita.

      Kannattaa myös muistaa, ettei kaikilla transihmisillä, binäärisillä tai ei, ole kehodysforiaa ollenkaan. Ja että on trans miehiä ja naisia, jotka tarvitseva vain osan korjaushoidoista. Ja muunsukupuolisia, jotka tarvitsevat kaikki korjaushoidot. "

      Eihän noiden pakka pysy lainkaan kasassa, transit siis tarvitsevat ja eivät tarvitse transhoitoja. Tarina sen kun vain kehittyy matkan varrella. Yhteiskunnan pitäisi siis kustantaa kaikki kehon modaukset, joiden ihminen kokee "vahvistavan identiteettiään". Miksi terveydenhuolto ei puhalla sairasta gender-peliä poikki?! Terveiden kehonosien amputointi veronmaksajien taskusta ei ole mikään ihmisoikeus. Myös transkäsitelyiden tulee perustua samaan tieteellisesti pätevään tutkimusnäyttöön kuin muukin lääketiede.

      Poista
    2. Puheenparsi testosteronin tuhoista, väärän sukupuolen murrosiästä, "rintakehäni ja nännieni välissä oli ennen minulle kuulumatonta rasvaa" ja kehollisista virheistä tuo mieleen satuilut lapsille tyyliin: "isä laittaa vauvansiemenen äidin vauvapussiin" -tyylisen infantiilin lässytyksen. Kyllä ne penikset, vaginat ja rinnat ovat ihan oikeassa kehossa.

      Maallikon ymmärryksellä transiuden hoito olisi pikemminkin keho-mieli-suhteen hakemista ja palauttamista, eikä harhan vahvistamista hormoneilla ja leikkauksilla.

      Poista
    3. "Miksi ihmeessä nykypsykologia myötäilee ja vahvistaa näitä yksilölle ja yhteisölle vaarallisia ajatusvääristymiä?"

      "Että psyykkinen hyvinvointi olisi kehon muokkauksista kiinni ja kaikki panokset asetetaan transitiokortin varaan, kun olisi oikeasti tarve laajamittaiselle persoonallisuuden eheyttävälle psykoterapialle."

      Lähteminen mukaan potilaiden harhoihin silloin, kun he eivät ole välittömässä hengenvaarassa harhan ulkoisen validoimisen seurauksena (vertaa anoreksiaan, joka hoitamattomana johtaa aina kuolemaan), tulee yhteiskunnalle halvemmaksi kuin tarjota heille laajamittaista psykoterapiaa. Lisäksi tietty kiintiö transeista on luultavasti psykoterapeuttisen avun ulottumattomissa: kokemus sukupuolisielusta väärässä kehossa on niin voimakas, että se jyrää kaiken alleen.

      Mitä tulee transiuteen ja rahaan, niin transhoidot ovat erittäin tuottoisaa bisnestä. Puhutaan nykyään jo miljardien (ellei biljoonien) vuositason rahaliikenteestä maailmanlaajuisesti. Leikkausoperaatiot maksavat halvimmillaankin maltaita ja lisäksi transit läpikäyvät kaikenlaisia muita hoitoja (kosmeettinen kirurgia, ääniterapia jne.) ja piikittävät keinotekoista hormonia itseensä koko loppuelämänsä. Kaikkeen tähän uppoaa suunnattomat summat yhteiskunnan ja transien itsensä rahaa. Onko se sinänsä mikään ihme, että pharma on niin täysillä mukana tsemppaamassa transiuden normalisointia ja glorifiointia? Joka ikinen trans on pharmalle kultakaivos.

      Toisekseen, psykologia on hyvin nuori tieteenala. On vaikka kuinka paljon ihmisen käyttäytymiseen ja kokemusmaailmaan liittyviä ilmiöitä, joita psykologia ja psykiatria eivät kykene vielä selittämään.

      "Eihän noiden pakka pysy lainkaan kasassa, transit siis tarvitsevat ja eivät tarvitse transhoitoja."

      Kuten niin monet kerrat jo olen todennut, nämä ihmiset aivan äärimmäisen sekaisin. Nykytilanne on siksi niin vaikea ja halvaantunut, koska sen sijaan että olisimme lähtökohtaisesti suhtautuneet kriittisesti tämän ihmisryhmän oirehdintaan ja sekaviin vaatimuksiin, olemmekin nostaneet heidät jalustalle ja annamme (annamme) heidän pompottaa sieltä jalustalta käsin kaikkia muita ihmisiä jok'ikisen mielenliikahduksensa mukaan. Mitä enemmän valtaa, huomiota ja validointia transeille virtaa, sitä kaistapäisempiä heistä tulee.

      Kun hullut ottavat mielisairaalassa vallan, niin siitä seuraa juuri tällainen Sucker Punch (viitaten siihen elokuvaan vuodelta 2011).

      "Maallikon ymmärryksellä transiuden hoito olisi pikemminkin keho-mieli-suhteen hakemista ja palauttamista, eikä harhan vahvistamista hormoneilla ja leikkauksilla."

      Hormonit ja leikkaukset ovat kehonkuvavääristymätapauksissa pelkkää oireen hoitamista. Ne eivät hoida sitä suurempaa ongelmaa, joka taustalla vaikuttaa ja saattaa aiheuttaa transille kokemuksen väärän sukupuolen kehosta (tai anorektikoilla lihavuudesta, kehodysmorfikoilla rumuudesta jne.). Jotkut detransitioituneet ovat sanoneet, että transkokemus saattaa olla yksi dissosiaatiohäiriön muoto. Suomessa esim. Sametti on selittänyt tästä videoillaan ja blogissaan, myös The Honesty Project.

      Poista
    4. Näitä kommentteja lukiessani tuli mieleen eräs hollantilainen dokkari, jonka vasta katsoin Youtubesta. Se kertoo miehestä, joka katuu trans"hoitoja", mutta toki ilmiöstä laajemminkin: https://www.youtube.com/watch?v=1bV8AaeYKjQ Suosittelen ehdottomasti niille, jotka eivät ole vielä katsoneet. Karmeinta tuossa dokkarissa on se, että loppupuolella haastatellaan serbikirurgia, joka toivoo, että voisi perustaa elinpankin, jonka avulla siirrettäisiin sitten elimiä transilta toiselle.

      Jos nyt tosiaan Veikkosen luvalla saadaan terfeillä menemään, niin kysyisin nyt teiltä apuja erään Hesarin jutun löytämiseen: muistaakseni tänä kesänä Hesarissa ilmestyi essee, joka oli naisen kirjoittama, ja jossa puhuttiin juuri tästä, että mieltä muokataan sellaisilla lauseilla kuin "transnaiset ovat biologisia naisia". Sitä en muista, olivatko transasiat esimerkkinä vai eivät, mutta ne tuntuivat olevan kovasti vähintään pinnan alla. Kuvituksena oli kirjoittajan mustavalkoinen kasvokuva. Yritin ekstrahoida sitä Hesarista kaikin mahdollisin hakusanoin, mutta koronan valtaamat aivoni eivät suostu auttamaan. Osaako kukaan tämän blogin kommenttikentässä auttaa?

      Poista
    5. Kiitos linkkivinkistä! Katson ja kommentoin heti kun ehdin.

      Tarkoitatkohan Annika Mutasen kolumnia Biologian osuutta sukupuolessa ja seksissä ei kannata kiistää? Löytyy täältä, tosin maksumuurin takana:
      https://www.hs.fi/mielipide/art-2000008361584.html

      Poista
    6. Kyllä, se oli juuri tämä! Se on tullut vastaan joskus kesällä, siksi ajattelin tuoreemmaksi. Silloin avasin johonkin välilehteen, mutta unohdin lukea. Kiitos <3

      Poista
    7. Mutasen kolumni sai lesbohistoriaan jääneen vastineen transmiehistä "viehättyvältä" Tuomas Aivelolta Tiede-lehdessä (kaikista mahdollisista julkaisuista), josta löytyvät mm. nämä helmet:

      "...siinä ei ole mitään vikaa, että ei halua harrastaa seksiä tietyn ihmisen kanssa. Jos sen sijaan sulkee pois esimerkiksi kaikki transihmiset, tummaihoiset, lihavat, vammaiset tai niin edespäin, on hyvä tarkastella hieman omia arvojaan.
      On iljettävää, että seksiin liittyvää vapautta valita käytetään transihmisiä vastaan."

      "...mitään tällaista hyvin tarkasti määräytynyttä seksuaalista kiinnostusta ole, ja seksuaaliseen kiinnostukseen voidaan kulttuurisesti vaikuttaa."

      "...ehkä pääsen vähän kiinni terf-lesbon ajatusmaailmaan. Jos hänen mielestään transnaiset eivät ole naisia, niin ei hän varmasti myöskään halua harrastaa seksiä transnaisten kanssa. Tässä ei tosin kyse ole biologiasta, vaan transfobiasta."

      https://www.tiede.fi/blogit/kaiken-takana-loinen/syrjintaa-ei-kannata-kiistaa

      Aivelon lisäksi punavihreä Twitter repi pers...pelihousunsa Mutasen kolumnista. Arvaatte varmaan, että niissä tviiteissä ei tuomittu lesboja ahdistelevia transnaisia.

      Poista
    8. Mutasen kolumni kirvoitti Sexpolta kannanoton:

      Transfobia ja seksikumppanit

      "Yksilöiden käsitykset transihmisistä seksi- tai suhdekumppaneina voivat olla transvihamielisiä tai transfobisia. Jos jokin ihmisryhmä suljetaan kategorisesti pois mahdollisista kumppaneista ennakkoluuloisin tai halveksuvin perustein, sellainen ajattelu on transfobista."

      "...jos ryhtyy jakamaan omia transfobisia perustelujaan sosiaalisessa mediassa tai muulla tavalla julkisuudessa, voidaan jo alkaa puhua vihapuheesta. Transvihamielinen julkinen puhe ei ole hyväksyttävää, vaikka sillä perusteltaisiin omia tapailumieltymyksiä."

      "Harva muutenkaan julistaa julkisuudessa kuka kulloinkin ei kiinnosta. Transihmisten nostaminen erityiseksi ongelmatapaukseksi vihjaa muista motiiveista kuin aidosta halusta kertoa omista mieltymyksistään."

      https://sexpo.fi/blogi/transfobia-ja-seksikumppanit/

      Sinulla on siis oikeus genitaalfetiss...transfobiaan...mieltymyksiisi, mutta ole toitottamatta niistä, elleivät preferenssisi sisällä transeja. Sexpolaiset toitottavat seksipositiivisuudesta ja kinkyilyistään, vaippafetissejä ja fistausta myöten iltapäivälehtien kansissa, mutta homoseksuaalien seksuaalinen itsemääräämisoikeus on heille jotain sanoinkuvaamatonta.
      Tämä tulee varmasti yllätyksenä, mutta Koala Andersson on Sexpon hallituksessa.

      Poista
    9. Muistan tuon vastineen ja siitä kirvonneen kihelmöivän myötähäpeän.

      Homoja ja lesboja vihataan sekä äärioikealla että äärivasemmalla. Kummallakin ääripäällä on jokin paholaismaisen piintynyt pakkomielle saada meidät keinolla millä hyvänsä eheytettyä heteroiksi. Päämäärä on sama, eheyttämisellä on vain erilaiset ilmenemismuodot. Jostain syystä meidät saa aina nostaa kepinnokkaan syljettäväksi ja arvosteltavaksi – enkä sano tätä nyt ”yhyy, meitä syrjitään” -mentaliteetilla, koska en koe olevani uhri, ainoastaan ihan helvetin kyllästynyt tähän iänikuiseen paskanjauhantaan ja syntipukin viran toimittamiseen.

      Homofobian heiluri heilahtaa tasaisin väliajoin, heilahdusvaiheessa on pieni suvanto ja toisessa päässä alkaa vainoaminen ja syyttely taas kerran alusta uudistetulla retoriikalla.

      Tietyt ihmiset eivät jostain syystä kestä sitä, että homoseksuaaleja on olemassa. Me olemme heille katoamaton päähänpinttymä ja pakkomielle. Piikki lihassa. Ainoa asia, mitä olemme koskaan pyytäneet, on saada olla rauhassa. Se on jostain syystä liikaa pyydetty. Emme koskaan saa olla rauhassa. Aina sama sykli toistuu: jossain jokin fanaattinen ryhmittymä alkaa äänekkäästi syyllistää meitä siitä, ettemme halua (emme pysty, se on mahdotonta) muodostaa romanttista ja seksuaalista suhdetta vastakkaisen sukupuolen edustajaan. En ihan tarkkaan tiedä, mitä pahaa me teemme rakastamalla toista, itse valitsemaamme, täysin päätäntävaltaista ihmistä ja olemalla konsensuaalisessa suhteessa hänen kanssaan, vaikka tokihan äärioikeisto antaa syyksi Jumalan tahdon vastaisuuden, Raamatun kohdat ja luonnottomuuden, äärivasemmisto taas saastaisen genitaalifetisismin, transfobian ja ulossulkevat preferenssit. Samaa paskaa eri paketissa glitterillä ja nonparelleilla kuorrutettuna.

      Hassua, ettei näitä ”terf-lesboja” syyllistäviä läpimätiä runkkareita näe missään jonottamassa deiteille ja sänkyyn transnaisten (tai transmiesten) kanssa. Ja ylipäätään tämä ilmiö, ettei itse eletä niin kuin saarnataan. Toki en tiedä tämän Uivelon seksielämästä mitään (eikä voisi vähempää kiinnostaa), mutta yleensä toisia ovat tuomitsemassa äänekkäimmin juuri ne, joilla on se kaikkein mustin padankylki ja oma lehmä ojassa.

      Lesbot (ja homoseksuaalit ylipäätään) eivät ole näille räkyttäville inceleille ja valkoritareille yhtään mitään velkaa. Eivät koskaan ole olleet eivätkä koskaan tule olemaan.

      Poista
    10. ”Tämä tulee varmasti yllätyksenä, mutta Koala Andersson on Sexpon hallituksessa.”

      Missä Koala Andersson, siellä sukupuolisekoilu. Hän on kuin kävelevä rutto ja kolera, joka turmelee ja mädättää kaiken, mihin koskee. Huonekasvit kuihtuvat ikkunalaudalla ja kalma alkaa haista, kun hän kävelee huoneeseen.

      ”…homoseksuaalien seksuaalinen itsemääräämisoikeus on heille jotain sanoinkuvaamatonta.”

      Homoseksuaalit seisovat pelkällä olemassaolollaan radikaalin transvallankumouksen ja transliberaation tiellä. Homoseksuaalisuus muistuttaa transeja siitä, että he elävät immersiivisessä fiktiossa, joka häviää todellisuudelle kaksintaistelussa. Siksi he vihaavat ja vastustavat meitä.

      Poista
    11. Aasinsiltana tuosta hollantilaisdokumentista: tämän vuoden Amsterdam-priden lähettiläänä ja mainoskasvona käytettiin tätä moniongelmaista transmiestä, joka on suikaloinut itseään antaumuksella, kuten linkin videon alkusekunneista näkee. Vaikea kuvitella, että transitio on oikea ja pitkäaikainen ratkaisu hänen ongelmiinsa. Hänen tarinassaan on kuultavissa kaikki klassiset dissosiaation ja sukupuoliristiriidan aiheuttajat.

      "Jason Bhugwandass (24) is a trans man. He has a traumatic childhood behind him. An alcoholic as a father, forced admissions to youth care institutions, isolation cells and the discovery that he is 'different'. Transman Jason shows like no other that the struggle you have to wage to become yourself is worth it."
      https://www.youtube.com/watch?v=q-hmXSKhTxQ

      Mainoskuva Twitterissä:
      https://twitter.com/JasonErvD/status/1552322444811292673

      Yhtä surullinen tapaus kuin homomiesten Mr England -tittelistä taannoin kisaillut transmaskuliini Chiyo, joka kertoi Attitude-lehdessä miesmenkoistaan ja märästä poikap*llustaan. Miksei kukaan suojele heitä itseltään?

      Poista
    12. Näinkin tuon mainoksen. Tuo tyttöraukka oli kertonut jossain, ettei mene minnekään ilman pehmoleluaan (joka myös näkyy mainoksessa hänen olkapäällään), koska se tuo hänelle turvaa. Miettikää.

      Mitä enemmän seuraan tätä gendersekoilun infernaalistumista ja nuorten, traumatisoituneiden ja hätääntyneiden ihmisten järjestelmällistä silpomista modernin sukupuoli-ideologian nimissä, sitä enemmän tämä koko villitys alkaa näyttää lähinnä globalistiselta jumalanpilkalta.

      Poista
    13. Laventeliveikkonen, kirjoitit:
      "Homoja ja lesboja vihataan sekä äärioikealla että äärivasemmalla. Kummallakin ääripäällä on jokin paholaismaisen piintynyt pakkomielle saada meidät keinolla millä hyvänsä eheytettyä heteroiksi. Päämäärä on sama, eheyttämisellä on vain erilaiset ilmenemismuodot. Jostain syystä meidät saa aina nostaa kepinnokkaan syljettäväksi ja arvosteltavaksi – ENKÄ SANO TÄTÄ NYT ”YHYY, MEITÄ SYRJITÄÄN” -MENTALITEETILLA, KOSKA EN KOE OLEVANI UHRI, ainoastaan ihan helvetin kyllästynyt tähän iänikuiseen paskanjauhantaan ja syntipukin viran toimittamiseen."

      Joo, eikä tällaista mielestäni tule blogin teksteistä irti, mutta totta on sekin, että homoseksuaalit miehet (juuri ne etuoikeutetut cissuhomot) joutuvat usein väkivallan kohteeksi. Nyt en aio kaivaa esille mitään tilastoja mistään, mutta muistelenpa vain tässä erästä Mr. Mennon videota, jossa hän kertoi keskustelustaan transaktivistin kanssa. Hän oli kysellyt aktivistilta, miten monta transihmistä tulee pahoinpidellyksi tai jopa murhatuksi sen takia, että he ovat transsukupuolisia. Aktivisti vastasi, ettei hänellä ole tilastoja käsillä. Mr. Menno taas osasi nimetä useamman homomiehen murhan tai pahoinpitelyn Britanniassa kuluneen vuoden aikana. Tuntuu, että tämä unohtuu välillä.

      Poista
    14. "joutuvat usein väkivallan kohteeksi."

      En minäkään jaksa kaivaa niitä tilastoja, mutta UK:ssa on nyt noin vuoden aikana surmattu useampi homomies homofobisella motiivilla ja homoja ja lesboja pahoinpidellään jatkuvasti. UK:ssa surmataan vuositasolla satoja naisia. UK:ssa on surmattu viimeisen kymmenen vuoden aikana alle yksi trans vuosittain. Noissa tapauksissa surmaaja on ollut oma kumppani tai asiakas ja motiivi ei ole ollut transfobia.

      USA:ssa homoseksuaalit kohtaavat moninkertaisesti väkivaltaa ja viharikoksia transsukupuolisiin verrattuna. Eräs tilastonikkari kalkuloi, että USA:ssa transeja surmataan suhteessa vähemmän kuin ei-transeja:
      https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5551594/

      Transsukupuoliset elävät länsimaissa hyvin turvattua elämää, joten he joutuvat kaivamaan uhristatuksensa rakennusaineet etelä-amerikkalaisilta transvestiittiprostituoiduilta, jotka tulevat asiakkaidensa pahoinpitelemiksi ja surmaamiksi yllätyspeniksen paljastuttua. Varsinaista haudalla tanssia siis. UK:ssa transien muistopäivänä he listaavat lähinnä noita transprostituoituja. Vaikka länsimaiden feministit normalisoivat ja ylistävät prostituutiota, niin maailmanlaajuisesti se on todella vaarallinen ja väkivaltainen ala.

      Transien muistopäivänä listatut kuolleet transit ovat useimmiten kuolleet oman kumppanin käsissä, tai huumeiden, prostituution, jengien ja muun rikollisen elämäntavan seurauksena. Onpa siinä listauksessa ollut myös sairauden, itsemurhan ja onnettomuuden takia kuolleet transitkin. Kun sortoa ei ole, niin se täytyy keksiä.

      Kun aktivisteja pyydetään listaamaan omassa (länsi)maassaan transfobian vuoksi surmattuja transeja, niin syvä hiljaisuus laskeutuu. Toisaalta transien mielestä oikeinsukupuolittaminen on pahinta väkivaltaa maailmassa.

      Poista
  16. Suomen Kuvalehden jutusta:

    "Kahdeksan prosenttia yläasteen 8. ja 9. luokkien tytöistä kuuluu sukupuolivähemmistöön, arvioi THL. Sukupuolen merkitys hälvenee nyt kaikkialla länsimaissa."
    https://twitter.com/SuomenKuvalehti/status/1563062351137751040

    Miksei tämä soita hälytyskelloja, transejahan on väestöstä 0,35 prosenttia?

    Transleidillä on heti projektiot ja vainoharhat tulilla:

    "Todella surullista että SK lähtee twitterpostauksessa, ja otsikkotasolla väärinsukupuolittamaan transmiehiä, transmaskuliineja ja muunsukupuolisia. Kuvitus on myös loukkaava ja törkeä otsikon kontekstiin nähden, pirstaloituneet kasvot jotka ovat jakautuneet moneen osaan."
    "Eli konnotaatiot siis ovat, rikkoutunut persoona joka on jakautunut moneen osaan."

    "Suomessakin näitä sekularisoituneita ja apologeistisiä toimijoita on, kuitenkin tukijajoukoista huomaa nopeasti mistä viesti tulee, konservatiiviselta oikeistolta. Toimijoita on monia ja he tekeytyvät seksuaalivähemmistöiksi, sukupuolivähemmistöiksi ja feministeiksi."

    Millainenkohan uutisointi tyydyttäisi transaktivisteja? Saako kukaan esittää minkääntasoista kritiikkiä transilmiöstä ilman natsikortin heilahtamista? Mieletön narratiivin hallinnan halu niin paljaana.

    Keskustelupalstoilla transit kieltäytyvät ymmärtämästä, että itsemäärittely sallii ihan jokaiselle juridisen sukupuolitiedon vaihtamisen. Lisäksi transit kieltäytyvät uskomasta, että kukaan opportunisti tai pervo voisi ikinä käyttää itsemäärittelyä hyväkseen, vaikka esittäisi kuinka paljon todisteita. Kukaan ei ilmeisesti käytä itsemäärittelyä hyväkseen, koska se on kiellettyä. Transien liikuttava usko ihmisten lainkuuliaisuuteen, hyvyyteen ja rehellisyyteen. Missä Narniassa he oikein elävät?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Millainenkohan uutisointi tyydyttäisi transaktivisteja?"

      Sellainen, jossa heidät ja heidän tavoitteensa esitetään yksinomaan positiivisessa ja edistyksellisessä valossa, joka asettaa heidät kaikissa tilanteissa kaiken keskiöön (lue: muiden yläpuolelle) ja jossa mitään heidän pyrkimyksiään ei millään tavalla aseteta kyseenalaiseksi.

      "Saako kukaan esittää minkääntasoista kritiikkiä transilmiöstä ilman natsikortin heilahtamista?"

      Ei saa. Mitä oikein kuvittelit, häh?

      "Mieletön narratiivin hallinnan halu niin paljaana."

      Hallinnan halu liittyy siihen, että transit tietävät itsekin ideologiansa seisovan niin hataralla pohjalla ja olevan niin surkuteltavan todellisuudenvastainen, että jos avoin ja kriittinen keskustelu sen epäkohdista sallittaisiin, se romahtaisi välittömästi omaan mahdottomuuteensa. Ainoa jäljelle jäävä keino heille on kontrolloida muita ihmisiä kaiken maailman fobiasyytöksillä, leimaamisilla, häiriköimisellä, mustamaalaamisilla ja cancelointikampanjoilla jne. Transit myös tunkevat itsensä ja agenttinsa (Panda, Mona Bling, Valo Vesinauris, Pöntinen ym.) mukaan jok'ikiseen transaihetta käsittelevään julkiseen keskusteluun tai julkaistuun artikkeliin takapiruksi varmistamaan, ettei heidän ylläpitämänsä transnarratiivi horjahda pilkunkaan vertaa paikoiltaan edes vahingossa. Heidän ainoa keinonsa pitää nykyiset narratiivinsa yllä on käyttää järjettömät määrät aikaa ja energiaa niiden ympärivuorokautiseen kontrollointiin.

      "Keskustelupalstoilla transit kieltäytyvät ymmärtämästä, että itsemäärittely sallii ihan jokaiselle juridisen sukupuolitiedon vaihtamisen."

      Transien kestoargumentti tähän on aina: "Ei kukaan varmasti näkisi niin paljon vaivaa, että vaihtaisi juridisen sukupuolitietonsa ilman transitiosta. Tästä ei ole mitään todisteita mistään itsemäärittelymaasta. Itsemäärittely ei ole vaaraksi kenellekään." Ja vaikka niitä todisteita (joita todellakin on) kuinka hieroisi heidän naamaansa vasten, he silti jatkavat tuota samaa jankkauslinjaansa. Transeille ei sitä paitsi ole mitään merkitystä sillä, että muut ihmiset ja ihmisryhmät joutuisivatkin (joutuvatkin) kärsimään itsemäärittelyn seurauksista. Miksi? Koska transeille on yhtään mitään merkitystä vain heidän omilla tarpeillaan ja mielihaluillaan. Kaikkea transien mielenkiinnon kohdistumista ylipäätään mihinkään ohjaa alinomaa vain se, mitä he voivat jostain itselleen saada ja miten he voivat hyötyä jostakin omaksi edukseen. Tämä liittyy myös muihin ihmisiin: transeja ei kiinnosta muissa ihmisissä mikään muu kuin se, miten he voivat hyötyä heistä ja käyttää heitä omien päämääriensä saavuttamiseen ja tarpeidensa tyydyttämiseen. Se, että joku tai jotkut jossain joutuvat itsemäärittelyn vuoksi kärsimään ja kokemaan suurta epämukavuutta itsemäärittelyn seurausten vuoksi, on transeille täysin yhdentekevä sivuseikka, hyttysen ininää. En ole nähnyt ainoatakaan kertaa transien vastaavan siihen, millä keinolla itsemäärittelyn mahdollistamat väärinkäytökset estetään sen jälkeen, kun itsemäärittely on tullut voimaan. He eivät jaksa (eikä heitä kiinnosta) edes miettiä asioita näin pitkälle, koska uskovat niin jääräpäisen itsepintaisesti siihen, että taivaan portit aukevat heille ja Pinokkiosta tulee oikea poika sinä silmänräpäyksenä, kun nuija pamahtaa pöytään itsemäärittelyn mahdollistamiseksi. Mitä naisten, tyttöjen ja homoseksuaalien huolet ovat siihen verrattuna, että transit saavat aina ja joka paikassa itselleen kaiken, mitä ikinä vain keksivät itselleen haluta?

      "Missä Narniassa he oikein elävät?"

      Sielläpä juuri. Aiemmin he elelivät tyytyväisinä Tylypahkassa, mutta sitten tuli iso, paha täti J.K. Rowling, joka sanoi että sukupuolella ja naisten, tyttöjen ja homoseksuaalien oikeuksilla on merkitystä ja ettei se Tylypahka taikasauvoineen, monijuomaliemineen ja metamorfimaageineen ihan oikeasti ole totta.

      Poista
    2. Enpä usko, että transiuttajat kauan viihtyisivät Narniassa. He huomaisivat pian, että siellä elelee olentoja nimeltään 'Sons of Adam' ja 'Daughters of Eve' - siis pahoja cis-heteroja ;) Muutenkin kyseinen maailmankaikkeus nojaa binääriseen ihmis- ja olentokäsitykseen. Ilmanko sitä jotkut wokettajat ovat kritisoineet Narnia-sarjaa vanhanaikaiseksi ja epäkorrektiksi, jopa sortorakenteita ja kolonialismia ylläpitäväksi...

      Poista
    3. Heh, totta. Tylypahka muuten olisi transeille ja transiuttajille hyvinkin ihanteellinen paikka olla ja elää, koska Potter-maailmassa on sellaisia kutkuttavia ilmiöitä kuin monijuomaliemi ja metamorfimaagit. Siitä on jo aikaa, kun olen Potterit lukenut, mutta seitsemännessä kirjassa todistettavasti ainakin Fleur Delacour ja Hermione Granger kerran korjaavat sukupuolensa monijuomaliemellä Harryksi sen moottoripyörälentelyn ajaksi. Mitä metamorfimaageihin tulee, sitä ei taideta erikseen spesifioida Pottereissa, voivatko metamorfimaagit vaihdella sukupuolten välillä tahdonvoimalla. Muistaakseni Tonks ei missään vaiheessa esiintynyt mieshahmoisena, jos kohta hän ei muutenkaan kovin moneen kertaan esiintynyt muuna kuin itsenään ja lähinnä hiusten väri vaihteli violetista hiirenharmaaseen jne. Oli miten oli, transeillehan olisi yhtä juhlaa elää maailmassa, jossa sukupuoli on vaihdettavissa/korjattavissa/mitälie kirjaimellisesti taikasauvan heilautuksella. Tosin niinhän heistä monet uskovat nyt jo olevan, että sukupuolesta toiseen on ihan oikeasti mahdollista siirtyä kehonmuokkaushoidoilla tai julistamalla olevansa nainen, mies, muu, yksisarvinen, leivänpaahdin, kissa, avokado jne.

      Poista
  17. Malliesimerkki Transhausen by proxy -mutsista ja ahtaista sukupuolistereotyypeistä:

    Transsukupuolisen lapsen äiti: ”Ajattelemme, että Eetu on omanlaisensa, spesiaali tyyppi”

    Eetu osasi jo 5-vuotiaana kertoa, että haluaisi olla tyttö. Reija kertoo, millaista on elämä transsukupuolisen lapsen kanssa.

    "Eetu oli jo aiemmin ollut kiinnostunut asioista, jotka yleensä mielletään tyttöjen jutuksi, kuten barbeista ja pinkeistä vaatteista. Ja nyt hän sanoi ääneen, että hän haluaisi olla tyttö eikä poika."

    "Kun Eetu oli noin kolmevuotias, hän oli jo tarkka pukeutumisestaan. Poika halusi värikkäitä vaatteita, ja vaaleanpunainen oli hänen lempivärinsä."

    "Eetu on pojan ja tytön väliltä

    Leikeissä Eetu tykkäsi autojen lisäksi pehmoleluista ja barbeista. Vanhemmat ostivat pojalle hänen toivomiaan leluja."

    "Kun Eetu täytti viime vuonna kahdeksan, Reija alkoi miettiä, sopiiko hänelle enää pojan nimi. Lapsi oli kuitenkin identiteetiltään selkeästi tyttö. Äiti ehdotti, että Eetu voisi miettiä itselleen uuden lempinimen. Ensin se ei kiinnostanut poikaa, mutta hän jäi kuitenkin pohtimaan asiaa.

    – Yhtenä päivänä Eetu tuli sanomaan, että hän haluaa, että häntä kutsutaan Emiliaksi."

    "On myös hetkiä, jolloin Emilia on turhautunut. Hän haluaisi eroon pippelistään."

    "Reija murehtiikin jo nyt Emilian tulevaa murrosikää. Mitä tapahtuu, kun hormonaaliset muutokset alkavat? Miten lapsi voi hyväksyä kehonsa?"

    https://kaksplus.fi/perhe/minun-tarinani/transsukupuolisen-lapsen-aiti-ajattelemme-etta-eetu-omanlaisensa-spesiaali-tyyppi/

    Miksi tuo äippä käyttää noin paljon energiaa poikansa sukupuolikokemuksen vatkaamiseen? Antaisi pojan vaan ilmaista itseään, kasvaa ja kokeilla ihan rauhassa. Äipän teesien perusteella suurin osa homopojista olisi transtyttöjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Miksi tuo äippä käyttää noin paljon energiaa poikansa sukupuolikokemuksen vatkaamiseen? Antaisi pojan vaan ilmaista itseään, kasvaa ja kokeilla ihan rauhassa."

      Olen melko varma siitä, että useimpien sukupuoltaan oireilevien lasten tapauksessa kyse on juuri siitä, että äiti on tehnyt asiasta paljon isomman numeron kuin olisi tarpeen. Lapsi on sitten tehnyt siitä johtopäätöksen, että hänessä on ihan oikeasti jotain vialla, kun äitikin uskoo siihen. Ja kierre on valmis.

      "Äipän teesien perusteella suurin osa homopojista olisi transtyttöjä."

      Lasten transiuttaminen on homojen eheytysterapian uusi muoto.

      Poista
    2. Tuossakin haastattelussa mamma on ottanut monessa kohtaa aktiivisen roolin, mm. Nimen vaihtamisen ehdottaminen, jolle lapsi ei ollut alkuun lämmennyt lainkaan. Lapset tekevät *kaikkensa* miellyttääkseen vanhempiaan.

      Mielestäni on irvokasta, kun aina hoetaan, että vanhemmat haluavat aina lastensa parasta, vanhemmat tuntevat lapsensa ja lapsen tarpeet parhaiten jne. Höpönlöpö! Jotkut ihmiset ovat itsekeskeisiä munapäitä, ja osalla näistä ihmisistä on myös lapsia. Woke-sädekehän kiillotus ja "translapsen" vanhemmuuden aiheuttama sosiaalisen pääoma nousu ovat paljon tärkeämpiä kuin lapsen paras. Vanhemmuus ei tee altruistiseksi, kaikkitietäväksi pyhimykseksi.

      Paitsi tietenkin jos vanhemmat eivät tue lapsen transitiota, silloin he ovat mistään mitään tietämättömiä foobikkoja. Eikös joissain maissa voi jopa tulla huostaanotto, mikäli vanhemmat eivät lähde mukaan affirmaatioskeidaan? To-del-la kuumottavaa....

      Poista
    3. "Eikös joissain maissa voi jopa tulla huostaanotto"

      Transtoimijat ajavat Suomeenkin mahdollisuutta huostaanottoon, jos alaikäisen vanhemmat eivät tue transitiota. Transtoimijat hyväksyvät vain affirmatiivisen lähestymistavan. Ylellä oli taannoin juttu suomalaisperheestä, jonka lapsi huostaanotettiin, koska vanhemmat eivät tukeneet transitiota ennen täysi-ikäisyyttä. Tosin se ei tapahtunut Suomessa.

      https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/12/09/vanhemmat-vastustivat-15-vuotiaan-tyttarensa-toivetta-korjata-sukupuoltaan

      Lapsi kyllä huomaa aika nopeasti, jos vanhemmat eivät ole tyytyväisiä hänen lelu/leikki/vaatemakuunsa ja muihin kiinnostuksenkohteisiin. Ei tarvitse montaa kertaa päivitellä ja pilkata, että onkos se Jani tyttö, kun noin tyttöjen leluilla leikkii. Sitten ollaan niin ihmeissään, kun Jani haluaa muuttua Jannaksi voidakseen leikkiä barbeilla ja käyttää pinkkejä vaatteita.

      UK:n lastentransiutusjärjestö Mermaidsin pomo Suzie Green transiutti feminiinisen poikansa homofobisen aviomiehensä mieliksi.

      https://grahamlinehan.substack.com/p/the-video-that-should-destroy-mermaids

      Poista
  18. Transnaiset: me tarvitsemme itsemäärittelyn voidaksemme käyttää haluamiamme tiloja

    - mutta sinne voi tulla juridista sukupuolta väärinkäyttäviä pervoja

    Transnaiset: me olemme aina käyttäneet naisten tiloja, onko muka pukkarin ovella kyselty henkilötodistusta?

    - miksi sitten ei-transin ja transitioitumattoman pitäisi saada vaihtaa juridinen henkilötieto?

    Transnaiset: tsirp tsirp, *blokkaus*
    ---
    Kuinka moni uskoo oikeasti, että transit ja aktivistit oikeasti hyväksyvät, että olisi kaksi sukupuolijärjestelmää, että joihinkin paikkoihin mennään juridisen perusteella ja jotkut ovet sulkeutuisivat biologisen perusteella. Ja että se olisi kiinni transitiosta ja läpimenevyydestä, että transnaiset eivät olisikaan kaikissa tilanteissa täysiä naisia. Hehän toitottavat, että transnaiset ovat biologisesti naisia ja että penis voi olla naisen sukupuolielin.

    En usko hetkeäkään tuohon sumutukseen, että naisten tilat säilyisivät biologisen sukupuolen mukaan rajattuna. Muissa itsemäärittelymaissa juridisen sukupuolen vaihtaneita on kohdeltu ehdoitta itseilmoitetun sukupuolen edustajana. Kaikissa itsemäärittelymaissa hepit heiluvat naisten tiloissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Hehän toitottavat, että transnaiset ovat biologisesti naisia ja että penis voi olla naisen sukupuolielin."

      Jos transnaiset ovat biologisesti naisia, niin mihin transaktivismia tarvitaan?

      Poista
    2. "Jos transnaiset ovat biologisesti naisia, niin mihin transaktivismia tarvitaan?"

      Tai transhoitoja.

      Poista
  19. Vihervasemmistolaiset: ilmastonmuutos ja korona ovat totta ja näkemys perustuu tieteeseen

    Vihervasemmistolaiset myös: ihmisen sukupuolta on mahdoton tunnistaa ilman kromosomitestausta, koska intersukupuoliset, vuokkokalat, etanat, merihevoset ja Judith Butler. Sukupuoli on sosiaalinen konstruktio ja sitä paitsi logiikka ja biologia edustavat valkoista ylivaltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai kuulitte jo uusimman? Avokadot.

      https://www.popsci.com/species-swap-sex-clownfish-avocado/?taid=630758531a73b70001ca8b82&utm_campaign=trueanthem_AI&utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_term=popularscience

      Poista
    2. Sittenhän ihmisen sukupuolta on täysin mahdotonta yrittää arvailla, jos kerran avokadon sukupuoli on fluidi. Moni vasemmiston wokebro aloittaakin naiseuden määrittelyn tuolin määrittelyllä. Jos jo tuolin määrittely tuottaa liberaalimiehelle tuskaa, niin minkälainen älyllinen harjoitus naisen tunnistus mahtaakaan olla. Paitsi tietysti silloin, kun he haluavat seksiä tai jälkeläisen.

      Poista
    3. Jos kristustietoisen terälehden aprikoosinmusta muoto on todiste antisemioottisesta rauhanjakelun kommandosupernovasta lampaannahkakatakombissa, on täysin päivänselvä epäantifaktattomuus, että transkardemummalla on poikkisyiset puurokapiteelit joka ikisessä vinoneliöisessä savenvalajan tärisevässä pylväsmuodostelman puutostilassa, joka on leivottu musinoottisen paiseruton makuiseksi usvakerrokseksi avaruudellisen ilmanvaihdon neljännessäkymmenennessätoisessa sekularisaatiossa.

      Tämä todistaa aukottomasti sen, että transavokadot ovat avokadoja.

      Poista
    4. Kunpa joku vielä joskus osoittaisi sukupuolta vaihtavan nisäkkään. Tai osoittaisi, että transsukupuolisuudelle on jokin biologinen perusta, intersex-kortin käyttö kielletty.

      Poista
    5. "intersex-kortin käyttö kielletty"

      Tutkimuksissa transeilta ei ole löytynyt intersukupuolisuutta sen enempää kuin muultakaan väestöltä:

      "Karyotypes of 368 transsexual individuals (251 male-to-female, 117 female-to-male) are described. Normal findings were found in 97.55%."
      https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21114769/

      Kromosomipoikkeamat eivät tee intersukupuolisista sen enempää uusia sukupuolia kuin Downin syndroomaisista uutta ihmislajia.

      Poista
  20. Lesbot heitettiin ulos Pride-marssilta:
    https://twitter.com/andrewdoyle_com/status/1563496337374453765?s=21&t=I34y3M-IKIkkrxhJcYSTQw

    Tätä transaktivismi käytännössä on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On transfobista olla homoseksuaali.

      Poista
    2. Miettikää, jos järjestäisitte kotonanne juhlat ja kutsuisitte sinne ystäviä juhlimaan kanssanne. Siivoaisitte, laittaisitte ruokaa ja koristelisitte kotinne kauniiksi. Ystävät saapuisivat ja viettäisitte iltaa keskustellen, nauraen ja viihtyen yhdessä. Kesken juhlien paikalle saapuisi yhtäkkiä kutsumatta äänekäs joukko metelöiviä kuokkavieraita, jotka ovat hyvin vihaisia ja raivoissaan siitä, ettei heitä ole kutsuttu. Muiden tuijottaessa mykkinä hämmästyksestä he asettuisivat muitta mutkitta taloksi, söisivät kaikki juhlatarjoilut ahnaisiin suihinsa rasvavanat suupielistä noruen, joisivat viinat ja sotkisivat paikat täysin. Yhtäkkiä joku heistä keksisi ehdottaa, että muut vieraat ja itse asiassa koko talonväki täytyy heittää pihalle, koska joku vieraista katsoi heitä närkästyneesti. He häätäisivät juhlavieraat ja juhlien järjestäjän kodistaan ulos kadulle, pamauttaisivat oven kiinni ja jatkaisivat porsasteluaan.

      Transien toiminta pähkinänkuoressa.

      Poista
  21. Päivän transiutusannos Yleltä:

    "Homottelu suututti 16-vuotiaan Juno Keijupuron – lohtua tuo, että nyt Helsinki aloittaa sateenkaarityöpajat kaikille kuutosluokasta lähtien

    – Olen muunsukupuolinen, tarkemmin sanottuna gender fluid, polyamorinen ja lesbo. Tämä luultavasti vaikutti siihen, miten minua kohdeltiin koulussa."

    Helsingin yläkouluissa aloitetaan jo tämän lukuvuoden kuluessa nuorten itsensä toivomat sateenkaaripajat (siirryt toiseen palveluun), joiden tarkoitus on jakaa tietoa sukupuolten ja seksuaalisuuden moninaisuudesta.

    "Nuoret pitävät sukupuolineutraaleja unisex-vessoja ja -pukuhuoneita tärkeinä: niissä on paitsi mukavampi myös turvallisempi käydä.

    – Esimerkiksi transpoikia voidaan kammoksua tyttöjen vessassa, jos he näyttävät enemmän pojilta kuin tytöiltä. Muut voivat luulla, että he ovat väärässä vessassa, kertoo yhdeksättä luokkaa Helsingissä käyvä Asla.

    Hän sanoo, että miesten vessassa transpoikia saatetaan ahdistella. Transtyttöjä taas voidaan kohdella epäkunnioittavasti miesten vessassa ja naisten vessassa heitä voidaan pelätä."

    "Alakoulussa opetus oli hänen mielestään hyvin heteronormatiivista ja käsitys siitä, että sukupuolia on vain kaksi, oli tiukassa.

    – Alakoulussa monipuolisuuteen pitäisi panostaa paljon enemmän."

    https://yle.fi/uutiset/3-12582457

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Genderfluid lesbo. Onko hän lesbo myös poikamoodissa? Make it make sense.

      "Hän sanoo, että miesten vessassa transpoikia saatetaan ahdistella. Transtyttöjä taas voidaan kohdella epäkunnioittavasti miesten vessassa ja naisten vessassa heitä voidaan pelätä."

      Ja sitten kun vielä kertoisivat, että miten unisex ratkaisee tuon kaiken.

      Poista
    2. Ymmärtääkseni isompi ongelma kouluissa on se, että tytöt ovat kokeneet unisex-vessat niin ahdistaviksi, etteivät enää käy vessassa päivän aikana. Tai yrittävät saada jonkin vessan muutettua takaisin tyttöjen vessaksi. Mutta ri mitään, laitetaan vaan tytöt kärsimään ideologian nimissä. Parempi, että me naiset opimme tuntemaan paikkamme jo pienestä pitäen!

      Poista
    3. Miksi transeille ei kelpaa se, että jotkut tietyt vessat ovat unisex? Isossa koulurakennuksessa on paljon vessoja, joista voidaan oikein hyvin päättää yhden tai muutaman olevan unisex ja merkata niiden ovet sillä helvetin rumalla transsymbolilla, jossa on liukumo uroksen ja naaraan välillä. (Onko sillä symbolilla jokin virallinen nimi, tietääkö joku? Siis muu kuin ”transsymboli”. Minulle tulee siitä lähinnä swastika mieleen…) Transit ja muusut voivat käydä siellä omassa vessassaan ihan keskenään ja tytöt saavat pitää omansa, jonne pojat ja transit eivät pääse. Tokihan ajatuskin tällaisesta järjestelystä on transfobiaa, syrjintää ja sortamista, koska erillinen transien tila ei olisi riittävän inklusiivista (vaikka se olisi tehty transien omaa mukavuutta ajatellen) ja vihjaisi, etteivät transit ole ihan täysin sen kokemussukupuolensa yksilöitä. Räikeää segregaatiota ja transien syrjintää ja ulossulkemista! Eli tyttöjen vessaan transit tunkevat joka tapauksessa, olivat tytöt siitä mitä mieltä hyvänsä. Kaikkien täytyy opetella hammasta purren sietämään unisex-vessoja ja -pukuhuoneita joka ikisessä paikassa transien neuroosien ja maailmantuskan vuoksi.

      En kerta kaikkiaan käsitä, miten kaiken unisexuistaminen voi olla kenenkään mielestä hyvä idea, edes transien itsensä. Heidän päähänpinttymässään pakottaa kaikki toimimaan transien ehdoilla ja luopumaan kaikesta sukupuolijaottelusta joka asiassa on jotain tosi perverssiä. Transit jauhavat siitä, miten epämukavaa on joutua valitsemaan vessa, joka ei tunnu omalta, mutta se, että ihan KAIKKI pakotetaan kokemaan epämukavuutta vessoissa ja pukutiloissa, ei ole heille mikään ongelma. No, eiväthän heitä missään muussakaan asiassa liikuta muiden ihmisten toiveet, tarpeet ja mukavuus. Se on pikemmin sääntö kuin poikkeus heidän kohdallaan.

      Poista
  22. Sunnuntaipähkinä. Tunnista joukosta aidot transnimet:

    Juno Keijupuro. Mesi Kissaniitty. Aava Ulappa. Valo Vesikauris. Panda Eriksson. Naava Metsäkääpä. Kuura Kärki. Valo-Korianteri Näätä. Pia Puu Oksanen. Koala Andersson.

    Miksi sukupuoleltaan moninaisilla on aina tuollaiset fantasianimet ja miksi he ovat aina biologisia naisia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heillä on noita fantasianimiä, koska he elävät fantasiassa koko ajan muutenkin ja samaistuvat omiin harhaisiin mielikuviinsa koko identiteetillään. Nimen täytyy siten heijastaa tuota heidän kokemustaan. Aivan kuin he olisivat jämähtäneet henkisesti jonnekin lapsen maagiseen satumaailmaan, jossa vesikauriit kirmailevat kuuraisilla kissaniityillä ja juovat taikavettä keijupuroista. Yritäpä kiskaista tällainen ihminen jollain ihan arkisella asialla takaisin todellisuuteen. He raivostuvat siitä silmittömästi, koska fantasia on heille turvapaikka pahalta maailmalta, jossa ilkeät cissut väärinmäärittelevät ja syrjivät heitä.

      Transit ja moninaisuussekoilijat takertuvat harhaan, samaistavat itsensä siihen ja puolustavat harhaa henkeen ja vereen hyvin raivokkaasti ja vihaisesti, koska heillä ei ole mitään muutakaan, mihin takertua. Ilman harhaa ja fantasiaa he ovat täysiä mitättömyyksiä, ihan tavallisia ja tylsiä kaduntallaajia, jotka eivät kiinnosta ketään vähääkään. Tämä on heille niin kauhistuttava skenaario, että on parempi vaihtoehto elää fantasiassa, jossa he ovat upea ja uljas, rohkea ja sukupuoleltaan moninainen trans ja ei-binäärinen muunsukupuolinen, ihmisoikeustaistelija, jonka elämäntehtävänä on luhistaa paska cisteemi ja valjastaa koko yhteiskunta palvelemaan vain oman heimonsa (eli transien) tarpeita.

      Poista
  23. On aina niin virkistävää, kun joku "he/him" selittää, miksi itsemäärittely ei haittaa ketään ja kuinka naisten huoli yksityisyytensä ja turvallisuutensa puolesta, ja naisten näkemykset naisten oikeuksista yleensä, ovat "harhakäsityksiä" https://twitter.com/toimiiko/status/1562696272619851776

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Pelottaako, että nuori, joka myöhemmin havaitsee ettei olekaan trans, vaihtaa hetua turhaan? Jos näin kävisi, hetun (ja nimen) voi aina vaihtaa takaisin, ja nuorta tukea halki koko matkan. Pelottaako, että jonkun transkokemus onkin väliaikaista tai syynä olisikin mielenterveyden ongelma? Noh, mitäs sitten? Jos homma osoittautuu syystä tai toisesta virheeksi tai sukupuoli-identiteetti elämän aikana luonnollisesti muuttuu, hetun voi vaihtaa takaisin."

      Noh, mitäs sitten. O_O

      Poista
    2. Transit: "Jos näin kävisi, hetun (ja nimen) voi aina vaihtaa takaisin". Erityisesti nuorten on tosi helppoa vaihtaa juridinen sukupuolitieto takaisin.

      Transit myös: Juridisen sukupuolitiedon vaihtaminen on niin kamalaa ja hankalaa, että ei kukaan sitä huvikseen vaihtelisi.
      ---
      Kumpi siis on totta:

      a) että juridisen sukupuolitiedon vaihto on niin kätevää, että mielen muuttuessa se tapahtuu silmänräpäyksessä, vai

      b) että se on niin monimutkainen ja työläs urakka, ettei kukaan opportunisti tai pervo lähtisi moiseen savottaan, vaan vain ainoastaan kunnialliset transit?

      Voisiko tuolla transmaskuliinilla olla enää yhtään alentuvampi sävy.

      Poista
    3. Tuo transien periksiantamaton pakkomielle juridisen sukupuolitietonsa mielivaltaiseen vaihteluun on täysin käsittämätöntä. Mitä ihmettä he kuvittelevat saavuttavansa sillä? He saavat paperilla valtiollisen legitimiteetin harhalleen vaeltelevasta sukupuolisielusta, joka on inkarnoitunut väärään kehoon, jonka kätilö ja lääkäri ovat vielä julmuuttaan määritelleet väärin, mistä syystä kaikki muutkin ihmiset määrittelevät sen kehon koko ajan väärin. (Btw, missä se oikea keho on?) Väärinmäärittely loppuu taikasauvan heilautuksella siihen, kun trans saa sukupuolisieluaan vastaavan merkinnän passiinsa. Kaikki transien ongelmat ratkeavat tällä taikatempulla silmänräpäyksessä.

      Miten voi olla kenenkään mielestä hyvä idea tarjota mahdollisuutta muutella mielivaltaisesti omia juridisia henkilötietojaan vain siksi, että päivänselvä harha tuntuisi mahdollisimman todelliselta? Miten se helpottaa kenenkään elämää päivän päättyessä?

      Transien tyhmyys tässä asiassa on niin kosmista, että sattuu.

      Poista
    4. Kaikista parasta on, että ketjuun on ollut linkattuna (ilmeisesti nyt piilotettu) kuinka kyseinen transmies on ollut lehdissä kertomassa, kuinka mieheksi transitioiduttuaan vasta on ymmärtänyt millaisessa jännityksessä ja pelossa monet naiset joutuvat elämään. Esim. jos joutuvat yllättäen yksin suljettuun tilaan miehen kanssa, tai kohtaavat yön pimeydessä yksin yksinäisen miehen.
      Eli kyseinen tomppeli kyllä oikeasti tajuaa mistä naisten oikeutettu pelko tietyissä tilanteissa kumpuaa, kunhan se vain on esitetty niin ettei se uhkaa transnarratiivia ja esiinny epäedullisena sen vaatimuksille. Silloin vaihtoehdoksi jää on blokkaus ja piilottaminen.

      Poista
    5. En kyllä ole piilottanut täältä mitään...? En muista tosin tuollaista linkkiäkään nähneeni täällä.

      Ja joo, monet transit ovat kertoneet, miten tajusivat vasta transitioitumisen jälkeen monia sellaisia asioita sekä "edellisen" että "nykyisen" sukupuolensa elämästä, joita aikaisemmin eivät olleet osanneet tulla edes ajatelleeksi. Aika monet transit ovat myös kertoneet, että transitioituminen ei tuonut ensimmäisten kuherruskuukausien jälkeen mukanaan pelkkää auvoa ja ihanuutta vaan myös epämiellyttäviä yllätyksiä. Varsinkin monille transmiehille tulee yllätyksenä se, miten kova ja mutkaton miesten keskinäinen sosiaalinen todellisuus on. Miehelle on vaarallisempaa näyttää haavoittuvuutensa avoimesti kuin naiselle. Transnaisille tulee yllätyksenä esimerkiksi se, miten paljon naiset joutuvat kokemaan seksuaalista häirintää ja miten vaikeaa naisten on saada tietyissä tilanteissa äänensä kuuluviin ja tulla otetuksi vakavasti. Miehiä kuunnellaan ja miehet otetaan vakavasti huomattavasti useammin kuin naiset. Miehen sana myös lähes aina painaa naisen sanaa enemmän. Olen nähnyt transmiesten selittävän, miten elämyksellistä heille oli transition jälkeen kokea se, kun ihmiset eivät enää keskeyttäneet heitä heidän puhuessaan vaan antoivat puhua loppuun.

      Poista
    6. Siis tarkoitin, että tuosta kyseisestä twitterketjusta on sen aloittaja piilottanut epämieluisat kommentit ja todisteet pois muiden katseilta, anteeksi epäselvyys :)
      Hyvin tyypillinen transaktivisti/intersektionaalisen feminismin taktiikka.

      Poista
    7. "piilottanut täältä mitään"

      Postaaja viitannee Toiviaisen tviittiketjuun, jossa tämä ei nähnyt itsemäärittelyssä mitään ongelmaa. Toiviainen ilmeisesti poisti kommenteista linkin tähän haastatteluun, jossa hän vielä muisti naisen elämän realiteetteja:

      "Naisen sosiaalisessa roolissa Toiviaisella oli vähemmän fyysistä ja sosiaalista tilaa kuin miehenä. Seksuaalisen väkivallan pelko oli jokapäiväistä.
      – Kun minut alettiin lukea mieheksi, pelon tilalle tuli keveys. Se on dramaattista ja epäreilua, hän toteaa."
      https://www.iltalehti.fi/seksuaalisuusjasuhteet/a/8714d39b-683b-448d-a101-a365c87f8598

      Ilmeisesti seksuaalisen väkivallan uhka häviää, jos mies itsemäärittelee itsensä ei-mieheksi tai vetää koltun päälle ennen tepastelua naisten tiloihin.

      Poista
    8. "Siis tarkoitin, että tuosta kyseisestä twitterketjusta on sen aloittaja piilottanut epämieluisat kommentit ja todisteet pois muiden katseilta, anteeksi epäselvyys :)"

      "Postaaja viitannee Toiviaisen tviittiketjuun, jossa tämä ei nähnyt itsemäärittelyssä mitään ongelmaa."

      Ah, okei. :D Ei näissä pysy erkkikään perässä...

      "Hyvin tyypillinen transaktivisti/intersektionaalisen feminismin taktiikka."

      Joo, eihän nyt suurella vaivalla vaiennettua kognitiivista dissonanssia saa mikään vahingossakaan horjauttaa. Voi tulla paha mieli ja pipi.

      Poista
  24. Näitä friikkisirkuksen pellejä katsellessa tulee mieleen lokakampanja, jonka amerikkaleinen queer-edistyneistö järjesti Pete Buttigiegia vastaan. Minua ärsytti se, kun Buttigiegista sanottiin amerikkalaismediassa, että häntä halveksitaan joissain "lgbtq"-piireissä sen takia, ettei hän ole "tarpeeksi homo". Tosiasiassa kyse oli siitä, että hän on homo täsmälleen samalla epäqueerilla tavalla kuin jokainen muukin oikea homomies on homo, ja sekös kväärejä pillastuttaa niin maan perkeleesti. Buttigiegia ei halveksita queer-edistyneistössä sen takia, ettei hän ole tarpeeksi homo, vaan pikemminkin sen takia, että hän on liian homo, eikä yhtään queer.

    Siis tarkoitan sellaista ilkeilyä kuin Buttigiegin avioliiton luonnehtiminen "heteroseksuaalisuudeksi ilman naisia" pelkästään sen perusteella, miten Buttigieg ja ja miehensä pukeutuvat tai millainen koti heillä on. Buttigieg on homomies, joka näyttää tavalliselta mieheltä ja hänellä on mies, joka näyttää tavalliselta mieheltä, eikä kummallakaan ole vaginaa. On ollut todella mielenkiintoista nähdä, miten Buttigiegin poliittinen ura (hän työskentelee nykyään liikenneministerinä) on tuonut esiin queer-vassarien peitellyn homofobian kaikessa häijyydessään. Miten kirvelevästi on heillä mennytkään tunteisiin se, että tavallinen "cissuhomo" näkyy julkisuudessa ja on positiivisena esikuvana nuorille homomiehille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Tarpeeksi homo" tarkoittaa noiden modernien LGBTQIA+-queersekopäiden kielellä samanlaista kävelevää friikkisirkusta ja kaikestaloukkaantujaa kuin he itse ovat, eli genderideologiaan vihkiytynyttä ja vähemmistöstatuksellaan ratsastavaa radikaaliaktivistia, jonka ainoa elämänsisältö on poliittinen LGBTQIA-ihmisyydestä barrikadeilla räyhääminen ja kokoaikainen uhriutuminen. Homojen oikeuksista puhumisen nämä queerpellet sitten vääntelevät aina tavalla tai toisella transeja koskevaksi asiaksi (mm. eheytyskiellot ja vastaavat). He eivät halua homoja puhumaan oikeuksistaan homojen oikeuksien itsensä takia vaan siksi, että voivat käyttää meitä omien poliittisten agendojensa edistämiseen.

      En ole kovin tarkasti perehtynyt Pete Buttigiegiin henkilönä tai homoseksuaalina, mutta (vähän Andrew Doylen tyyliin) näyttää aivan tavalliselta homomieheltä, joka vain elää elämäänsä tekemättä itsestään ja suuntautumisestaan sen suurempaa numeroa. Minua on aina ärsyttänyt se ilmiö, kun jotkut ihmiset vääntävät LGB- tai TQ-ihmisyydestään koko elämänsä keskipisteen ja jauhavat asiasta kaikkialla, minne jalallaan astuvat. Ovatko he oikeasti ihmisinä niin helvetin yksiulotteisia, että ainoa heidän mielestään kiinnostava ja mitään merkitsevä ominaisuus heissä itsessään on seksuaalinen suuntautuminen ja/tai sukupuolineuroosit? Niitä sitten kirnuavat muiden ihmisten kurkuista alas hullunkiilto silmissä. En itse puhu koskaan homoseksuaalisuudestani yhtään missään, ellei joku ota asiaa erikseen puheeksi jostain syystä. Asia ei kuulu kenellekään, enkä oleta kenenkään olevan siitä edes millään tasolla kiinnostunut. Ja jos joku onkin kiinnostunut siitä, kenen kanssa paneskelen, niin silloin varsinkaan en näe syytä keskustella asiasta. Homous on vain yksi osa minua ja identiteettiäni, sinänsä kyllä varsin merkittävä osa, mutta minussa on lukuisia paljon mielenkiintoisempiakin ominaisuuksia kuin seksuaalinen suuntautumiseni.

      Kuten jo toisaalla totesin, äärivasemmiston homofobia on ihan yhtä autenttista ja syvällistä kuin äärioikeistonkin homofobia. Niillä on vain erilaiset ilmenemismuodot. Kumpaakin ääripäätä vituttaa olemassaolomme ja se, ettemme suostu joustamaan seksuaalisuudestamme jonkun fanaattisen fundamentaalikristityn tai homoja fetisoivan transsekopään vuoksi. En ihan oikeasti ymmärrä, miksi muiden ihmisten makuuhuonekäyttäytyminen kiinnostaa fanaattisia fundiksia niin paljon tai miksi homoja fetisoiva transsekopää haluaa deiteille ja sänkyyn juuri sen yhden nimenomaisen ihmisryhmän edustajain kanssa, jotka eivät ole juuri hänestä kiinnostuneita vähimmässäkään määrin. Ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella, ilmeisesti. Ja happamia, sanoi kettu, kun biomelaa ei sitten irtoakaan noilla syyllistämis- ja cissuhomojenlokaamiskampanjoilla. Ja sitten taas haukutaan transfobisia genitaalifetisisticissuja forumeilla muiden yhtä mielisairaiden sekopäiden kanssa. Mahtaa olla hehkeää elämää.

      Poista
  25. Tässä erään detrantisoitujan tarina. Hienoa että on päässyt kuuluviin: https://terveydenasialla.com/suvi-keskeytti-hormonihoidot-lausuu-varoituksen-sanoja/?fbclid=IwAR1CS1Mlyp2se07dG0zbRJUUlwcs3fC4zGLWYOIdqgzYCbn3x83Muzm78GM

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos juttuvinkistä! Detransitioitujia tuntuu astuvan esiin koko ajan lisää ja lisää. Lähes kaikkien tarinoissa toistuvat samat teemat, kuten tässäkin esim. se, että transidentifioitumisen taustalla oli/on mielenterveysongelmia ja traumatisoitumista, jotka oirehtivat sukupuolidysforiana. 90-luvulla nuoret naiset oirehtivat samoja asioita erilaisilla syömishäiriöillä. On muuten erittäin karua, että tälle Suville oli jopa kaksi eri lääkäriä kirjoittanut hormoneja laittomasti. Kertoo jotain olennaista transien tämänhetkisestä vaikutusvallasta, vaikka he koko ajan rääkyvätkin olevansa syrsormareja (syrjittyjä, sorrettuja ja marginalisoituja).

      Poista

HUOM! Jos blogitekstissä on yli 200 kommenttia, klikkaa kommenttiketjun alalaidasta Lataa lisää..., niin saat kaikki kommentit näkyviin.

Kommenttikenttä on moderoitu: kommentit näkyvät, kun olen tarkistanut ja hyväksynyt ne.

Blogin kommenttikenttä on naisille, LHB-ihmisille, TERFeille ja genderkriittisille turvallinen tila. Täällä saa vapaasti esittää ajatuksiaan, kertoa huolistaan, keskustella muiden kommentoijien kanssa, puhua myös muista kuin tekstin varsinaisesta aiheesta ja jakaa linkkejä yms. relevanttia tietoa. Kaikkia minun näkemyksiäni saa kritisoida, kunhan muistat perustella. Vihapuhetta, tarkoitushakuista provosointia (sealioning), turhanpäiväistä mussutusta ilman perusteluja tai yksityishenkilöiden suoria henkilötietoja sisältäviä kommentteja ei julkaista.

Kymmenen klikatuinta tekstiä