perjantai 14. lokakuuta 2022

Kansainväliset konservatiivit transoikeuksia vastustamassa

Ugh! Abunda la caca!

Ensiksi ilouutinen: Sametti on palannut! Hän on ollut yli vuoden hiatuksella ja aikoo nyt jatkaa YouTube-kanavaansa ja blogiaan hieman uudistetulla tulokulmalla ("elämää detransition jälkeen").

Sametti on erittäin merkittävä ja tärkeä ääni nykyisessä sukupuolisekoilussa, eikä vähiten siksi, että hänellä on syvällistä omakohtaista kokemusta sukupuolikipuilusta, jota hän on hyvin seikkaperäisesti kuvannut videoillaan ja teksteissään ja lisäksi ansiokkaasti kritisoinut nykyistä sukupuoli- ja transsekoilua. (Sain itse asiassa kipinän oman blogin pystyttämiseen nimenomaan Sametin blogia pari vuotta luettuani.) Sametti ei ole omien sanojensa mukaan koskaan "ollut osa transyhteisöä" vaan aina tarkkaillut sitä ikään kuin sivusta, mutta hän puhuu joka tapauksessa dysforiasta kärsineen, transitioituneen ja sittemmin detransitioituneen naisen ääneltä eli transilmiön sisältä käsin, voisiko jopa sanoa, että keskiöstä; koska Sametti kuuluu niihin transsukupuolisiin, jotka kertomansa mukaan ovat kärsineet keho- ja sukupuolidysforiasta koko ikänsä. Eli hän on täysin eri asia kuin nykyiset transvouhottajat, käsitteiden sotkijat, intersektionalistisekopäät ja muunsukupuolisuusvouhottajat sinitukkineen ja pronomineineen.

Netissä on muuten joitakin kertoja esitetty epäilyksiä tai väitteitä siitä, että minä olisin Sametti, joka pitää tätä blogia tekeytyen ärhäkäksi homomieheksi. No en ole Sametti. Naurattaa koko ajatus; ihan kuin Sametti olisi jokin Suomen yleinen ja omnipresentti mega-TERF, joka on kaikkien transideologiaa kritisoivien tahojen ja toimijoiden taustalla häärivä takapiru. On meitä muitakin, jotka osaamme ajatella omilla aivoillamme ja joiden mielestä transideologia ja sukupuolisekoilu nyt vaan ovat aivan täysin perseestä. Minulla ei ole kummastakaan tässä kohtaa mitään hyvää sanottavaa.

Tässä Sametin paluuvideot eiliseltä ja tältä päivältä:Sitten muihin aiheisiin:

Vasemmistopoliitikko ja transoikeuksien hyvä haltiatar Veronika Honkasalo on tänään kunnostautunut aivopieremällä Twitterissä. Kiitos teille, jotka kävitte linkkailemassa aiheesta edellisen postauksen kommentteihin. Honkasalo leimaa twiiteissään LHB-liiton "transfobiseksi järjestöksi" ja "yhdistykseksi, joka kuuluu transoikeuksia vastustavaan ja konservatiiviseen kansainväliseen LGB Allianceen". Kävin screencappaamassa hänen sössötyksensä talteen siltä varalta, että hän poistaa nämä twiitit. (Muistakaa, että kuvakaappaukset ovat voimakasta todistusaineistoa. Kannattaa screencapata paljon ja usein ja arkistoida, koska kuvakaappauksilla voi myöhemmin olla korvaamaton todistusarvo.)

 
Kyllä Veronika nyt osui asian ytimeen, kultasuoneen suorastaan. Transoikeuksien vastustaminenhan on meidän homoseksuaalien ykkösasia, intohimo ja elämäntehtävä, kaikkea toimintaamme ohjaava kokoaikainen kiintopiste. Pääprioriteetti number one. Mitäs muutakaan motiivia meillä voisi olla kritisoida genderideologiaa ja sukupuolten häivyttämistä kuin "transoikeuksien vastustaminen"?

Mietiskelin tänään, että on kyllä mielenkiintoista, miten politiikassa tuulet voivat kääntyä täysin odottamatta aivan uusiin suuntiin, asiassa kuin asiassa. Olen itse entinen vasemmiston äänestäjä ja ajatusmaailmani osui menneessä maailmassa monissa kohdin yksiin vasemmistolaisen maailmankuvan kanssa, vaikken kaikesta samaa mieltä koskaan ole ollutkaan tai allekirjoittanut jokaista heidän tavoitettaan. Mitä enemmän ikävuosia minulle on tullut, sitä selvemmin olen alkanut nähdä vasemmiston valuvikoja, joista yhtenä merkittävänä ulkokultaisuus.

Vasemmistolaiset pyrkivät aina ja joka tilanteessa näyttäytymään Parempina Ihmisinä, jotka ovat laupiaalla tasa-arvotyöllään ja joka pieraisullaan rakentamassa parempaa maailmaa ja luhistamassa vanhaa sen tieltä. Vasemmistoa ei saa koskaan kritisoida mistään eikä heidän poliittisia pyrkimyksiään saa kyseenalaistaa. Vaikka perustelisi mielipiteensä ja kritiikkinsä kuinka perinpohjaisesti hyvänsä ja esittäisi omat (vasemmistolaisesta maailmankuvasta vähänkin poikkeavat) näkemyksensä millaisella enkelten kielellä hyvänsä, leimaavat vasemmistoaktiivit aina "vastapuolen" edustajat ihmisoikeuksien ja edistyksen vastustajiksi, foobikoiksi, konservatiivijunteiksi, cisheterokuplassa eläjiksi ja herraties miksi vielä. Vasemmistoaktiivien maailmankuva on monessa mielessä kuin tuuliviiri: heidän aktivisminsa ja (väitetty) maailmankuvansa kääntyilee ja muovautuu aina sen mukaisesti, mikä milloinkin sattuu olemaan trendikästä ja jotenkin tapetilla ja minkä kautta voi edistää omia poliittisia tavoitteitaan ja siten kiillottaa omaa julkisuuskuvaansa, olla kaikkien silmissä the hyvä ihminen. Vasemmistolaisessa maailmankuvassa mistään pysyvistä ja syvällisesti mietityistä elämänarvoista ei voi puhua samana päivänäkään monien muiden poliittisten tahojen kanssa (joilla tosin on tietysti omat valuvikansa, mutta ei mennä nyt siihen). Transvouhotukseen täysillä mukaan lähteminen on tästä viimeinen konkreettinen todiste, joka oli minulle se viimeinen ja lopullinen niitti ja päätepiste. Tai ei oikeastaan edes transvouhotukseen mukaan lähteminen varsinaisesti vaan se, miten he sen jälkeen alkoivat puhua ja edelleen puhuvat naisista ja homoseksuaaleista. Varsinkin heidän retoriikkansa koskien homoseksuaaleja on äärimmäisen paljonpuhuva. He itsekään sitä tajuamatta paljastavat noilla puheillaan todellisen karvansa.

Vasemmistoaktiivit ovat tunnepohjaisella propagandalla lietsottavissa huutamaan minkä tahansa "ihmisoikeuksia" ajavan liikkeen tai ideologian nimeen, kunhan liikkeen agenda on korvamerkitty "tasa-arvolla", "yhdenvertaisuudella" ja "ihmisoikeuksilla". Siinä hötäkässä he hylkäävät kaikki aiemmat arvonsa (oliko niitä koskaan edes?) ja siirtyvät täysillä mukaan uuteen huutokuoroon louskuttamaan leukojaan sen ja sen marginalisoidun ihmisryhmän oikeuksista, vaikka nuo oikeudet olisivat äärimmäisen räikeässä ristiriidassa muiden, päivänselvästi heikommassa asemassa olevien ihmisryhmien oikeuksien kanssa (transvouhotus on tästä tyylipuhtain mahdollinen esimerkki).

Vasemmistoaktiivit (sekä radikaalitapaukset että nämä hurskastelevat Honkasalon kaliiperin pöyristelijäpoliitikot) ovat aivan yhtä itsekkäitä, tekopyhiä, omaa etuaan tavoittelevia ja wokepointseja keräileviä sädekehän kiillottelijoita kuin niiden ääripäätahojen edustajat, joita he väittävät kritisoivansa; tarkoitan tällä nyt nimenomaan niitä edustajia, joita on aihettakin kritisoida samoista helmasynneistä. Pahempia jopa, koska he esittävät olevansa laupiaita hyviksiä ja hyväntekijöitä. Vasemmistoaktiivit naamioivat todelliset (itsekkäät) motiivinsa hurskaaseen lässytykseen ihmisoikeuksista, tasa-arvosta jne. Käsikassaraksi näihin ihmisoikeussotiinsa he valjastavat aina jonkin ihmisryhmän, joka on (tai jonka väitetään olevan) syrjitty, sorrettu, marginalisoitu ja vailla heille kuuluvia oikeuksia. Olen tuntenut henkilökohtaisesti ihmisiä, jotka syvällä paatoksella julistavat rakkaudellisemman maailman, ihmisoikeuksien toteutumisen, yhteisen hyvän, itsemääräämisoikeuden ja muun vastaavan nimeen mutta jotka eivät omassa henkilökohtaisessa elämässään elä kuten saarnaavat. He eivät myöskään tee mitään konkreettisia toimenpiteitä käsikassaraihmisryhmien asioiden edistämiseksi vaan vaativat muita kovaan ääneen tekemään kaiken likaisen työn. Huomattavan monet näistä tapauksista ovat olleet vasemmistolaisia.

Nykyvasemmisto paljastaa todellisen karvansa juuri siinä, miten he puhuvat niistä tahoista ja ihmisryhmistä, joiden oikeuksia he ovat aikaisemmin olleet aktiivisesti ajamassa (onnistuneesti). Vasemmisto on ollut, jos nyt ei aivan etunenässä, niin joka tapauksessa varsin näkyvästi puolustamassa homoseksuaalien oikeuksia ja ajamassa tasa-arvoisen avioliittolain ja äitiyslain jne. toteutumista. Kun tasa-arvoinen avioliittolaki ja äitiyslaki toteutuivat ja homoseksuaalien oikeuksien ajamisesta tuli hiljalleen last season ja se haaltui pois muodista, tilalle tarvittiin viitekehykseksi uusi marginalisoitu ihmisryhmä, jonka asioiden ajamiseen fokusoitua ja jonka kautta päästä räkyttämään ummehtuneelle konservatiivioikeistolle heidän paskuuttaan – mukaan lukien kuka tahansa, joka ei ole transien poliittisten pyrkimysten kanssa samoilla linjoilla 110 %. Transaktivistithan olivat taktisesti tässä kohtaa jo ottaneet hiljalleen vallan kaikissa länsimaisissa homojärjestöissä, joten looginen jatkumo vasemmistoaktiivien ja radikaaliliberaalien aktivismin fokusoitumiseen olivat transien aktivismiin ja vaatimuksiin kiinnittyminen, mikä kulminoituu näissä nykyisissä itsemäärittelylaeissa eli englantilaisittain self-ID:ssä, joka nyt on kohta voimassa Suomessakin. Toki muutkin kuin vasemmistotahot ovat olleet self-ID:tä Suomeen ajamassa, mutta vasemmiston edustajat ovat nähdäkseni olleet äänekkäimmin sen puolesta kirkumassa, milloin missäkin.

LHB-liitto kommentoi tänään Honkasalon väitteitä sivuillaan seuraavasti:

LHB-Liitto ry on kiitollinen lakivaliokunnalle mahdollisuudesta tulla kuultavaksi nk. translain uudistukseen liittyvästä lakiesityksestä. LHB-Liiton kytköksistä ja tarkoitusperistä on esitetty huolta esimerkiksi kansanedustaja Veronika Honkasalon ja Transfeminiinit ry:n taholta. Haluamme tässä tiedotteessa vastata LHB-Liitosta esitettyihin väitteisiin.

LHB-Liitto ry on vuonna 2021 perustettu, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yhdistys, joka edistää samasta sukupuolesta kiinnostuneiden ihmisten eli lesbojen, homojen ja biseksuaalien asiaa. Me emme toimi minkään toisen järjestön alla, vaan olemme itsenäinen suomalainen yhdistys. Yhden ryhmän kokoontuminen ei ole muilta pois ja kaikilla vähemmistöillä on lain takaama oikeus järjestäytyä. Meidän jäseneksi ovat tervetulleita kaikki asiaamme kannattavat seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuolesta ja sukupuoli-identiteetistä riippumatta.

LGB Alliance on vuonna 2019 Lontoossa perustettu seksuaalivähemmistöjen etujärjestö, joka perustettiin siksi, että homo- ja biseksuaaleilla ei ollut enää omaa poliittisesti sitoutumatonta järjestöä, joka olisi keskittynyt puolustamaan seksuaalivähemmistöjen oikeuksia ja intressejä. Myös LHB-Liitto on perustettu samankaltaisista syistä. 

Emme ole osa anti-choice- tai anti-gender-liikettä. Miesten ja naisten välinen tasa-arvo on kirjattu yhdistyksemme sääntöihin. Tuemme naisten oikeutta turvalliseen raskaudenkeskeytykseen. Rahoituksemme koostuu yksinomaan suomalaisten jäsentemme jäsenmaksuista.

LHB-Liitto on genderkriittinen, sillä meistä biologisella sukupuolella on paljonkin väliä homo- ja biseksuaaleille. Seksuaalivähemmistöt ovat taistelleet nimenomaan samaa biologista sukupuolta olevien parien oikeuksien puolesta. Kaikki seksuaalivähemmistöihin kuuluvat ihmiset eivät halua sitoutua nykymuotoisten sateenkaarijärjestöjen ideologisiin tavoitteisiin, joista yhtenä voidaan mainita biologisen sukupuolen merkityksen häivyttäminen. Homoseksuaalien painostaminen heteroseksuaalisiin suhteisiin, käytettiinpä tekosyynä sitten uskontoa tai modernia käsitystä sukupuolesta identiteettinä, on aina eheyttämistä ja erittäin vahingollista.

Meidän on väitetty kannanotoillamme sulkevan transsukupuoliset pois toiminnastamme. Kaikki transsukupuoliset eivät kuitenkaan ajattele, että juridisen sukupuolen avaaminen ilmoitusasiaksi kaikille, myös ei-transsukupuolisille, edistäisi transihmisten asemaa. 

Vaikka olemmekin keskittyneet ajamaan nimenomaan LHB-ihmisten asiaa, haluamme tukea tällaisia transihmisiä antamalla heille näkyvyyttä, sillä tiedämme, että heidät usein suljetaan pois vanhoista yhteisöistään ja he saavat paljon vihaa osakseen omalta viiteryhmältään. Seksuaalinen suuntautuminen tai sukupuoli-identiteetti ei lukitse ihmisen poliittista kantaa.

Transsukupuolisuuteen liittyvä lainsäädäntö ja esim. median yksipuolinen näkökulma aiheen käsittelyssä koskettavat juuri meitä sitäkin kautta, että erinäinen sukupuolikipuilu aina suoranaiseen sukupuolidysforiaan asti on yleisempää LHB-ihmisten keskuudessa kuin valtaväestössä – ja siten myös virheeksi osoittautuneet transitioitumiset. Toimintaamme osallistuvat detransitioituneet LHB-ihmiset ja heidän kokemuksensa ovat elävä todiste nykytilanteen ongelmakohdista.

Yhteiskunnallisia muutoksia ei viedä läpi huutamalla kovimmin ja vaientamalla vasta-argumentit keinolla millä hyvänsä. Muutos tapahtuu keskustelun kautta. Siksi me LHB-Liitossa jatkamme työtämme edistääksemme faktoihin perustuvaa ja selkeää keskustelua seksuaaliseen suuntautumiseen, sukupuoleen, sukupuoli-identiteettiin ja sukupuolirooleihin liittyvistä aiheista. Järjestämme myös vertaistukea ja toimintaa. Tervetuloa jäseneksi!

14.10.2022

LHB-Liitto ry:n hallitus

Olen puhunut tästä aiemminkin, mutta kerrataan nyt vielä:

Me homoseksuaalit emme koskaan ole vaatineet muilta ihmisiltä ja yhteiskunnalta mitään sellaista, minkä vuoksi heidän täytyisi muuttaa elämäntyyliään, luopua omista oikeuksistaan, kärsiä epämukavuutta takiamme tai tehdä omaan elämään vaikuttavia epämiellyttäviä joustoja. Homoseksuaalien elämäntavalla ei ole haitallista vaikutusta muihin ihmisryhmiin (eli "cisheteroihin"). Homojen homostelu ei uhkaa ketään millään tavalla. Meidän keskinäiset homostelumme vaikuttavat vain meihin itseemme, eivätkä millään tapaa haitallisesti. Olen aina sanonut, että minulle homoseksuaalina on riittänyt se ja olen aina tähdännyt vain siihen, että minua (meitä) kohdellaan peruskunnioittavasti, etten joudu homouden takia silmätikuksi tai asetetuksi eriarvoiseen asemaan ja että saan vain olla ja elää rauhassa tätä elämää. Eli toisin sanoen mitä vähemmän homouteni tai homoseksuaalisuus yleensä ketään hetkauttaa tai edes kiinnostaa, sen parempi. Transaktivistit (jotka ovat luikerrelleet homoaktivismiin ja valjastaneet kaikki homoaktivismin resurssit, maineen ja saavutukset omaan käyttöönsä) eivät halua eivätkä tavoittele tällaista rauhaisaa rinnakkaiseloa ja hiljaista, tyytyväistä olemista. Transaktivistit pyrkivät sukupuolen sotkemisen kautta sotkemaan koko yleisen ihmiskäsityksen ja sitä myöten koko yhteiskuntajärjestyksen, joskaan monet heistä eivät itse aivan tajua tätä, koska eivät ylipäätään kykene ajattelemaan asioita loppuun asti. Kun on lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia. Juuri tämä tekee näistä ihmisistä niin vaarallisia (myös heille itselleen). Jos sukupuolia ei ole olemassa, mies on nainen ja kuka tahansa voi olla mitä tahansa täysin kyseenalaistamattomasti vain sanomalla niin, se vaikuttaa kaikkeen ja kaikkiin, koska emme voi silloin muodostaa minkään erityisen haavoittuvan ryhmän turvaksi minkäänlaisia turvarajauksia millään perusteella. (Miehet mekoissa ja peruukeissa eivät ole erityisen haavoittuva ryhmä. Toisekseen: mekkomiesten mahdolliseen haavoittuvuuteen ja turvallisuuteen liittyvät asiat eivät ole naisten ongelma tai päänsärky.) Homoseksuaalit eivät ole koskaan väittäneet, että mies on nainen tai että homo on hetero, musta on valkoista jos kokee olevansa valkoinen tai 2 + 2 = 5. Emme ole yrittäneet muuttaa yleistä ihmiskäsitystä, kieltää objektiivisen todellisuuden lainalaisuuksia ja esittää muille ihmisille ja ihmisryhmille kohtuuttomia vaatimuksia. Emme ole yrittäneet sotkea yhteiskuntajärjestystä ja pakottaa muita ihmisiä yhtään mihinkään. Mitähän homoaktivismista olisi tullut, jos sen fokuksessa olisi ollut painostaa heteroseksuaaleja suhteisiin ja seksiin kanssamme?

Vielä tuosta LHB-liiton leimaamisesta ja mustamaalaamisesta:

Huvittaa, että kun transit ja heidän allynsa ja perseennuolijansa eivät pysty perustelemaan eivätkä halua perustella transien tavoitteita millään järkiperäisillä ja kestävillä argumenteilla, he sen sijaan keskittyvät toisten järjestöjen ja tahojen mustamaalaamiseen ja käyttävät kaiken energiansa siihen. Eli ad hominemia ad hominemin perään, kun mitään kriittistä tarkastelua kestäviä perusteluja ei ole eikä irtoa. "Se ja se transfobinen liike on pyydetty antamaan lausuntoja..." Tuleeko se oikeasti noille idiooteille yllätyksenä, ettei haluamiaan lakimuutoksia voi demokratiassa viedä läpi sanelupolitiikalla ja kaikkia asiaa koskettavia osapuolia kuulematta?! Ja jos kerran transien tavoitteissa ei ole mitään kyseenalaistettavaa ja kaikki on siten aukottomasti todistettavissa pelkillä heidän argumenteillaan, niin mikä näitä tyyppejä noiden tränsföpisten järjestöjen/tahojen lausunnoissa niin pelottaa? Eivätkö ne lausunnot ja tränsföpiset näkemykset ole ihan helposti ja vaivattomasti transien kumottavissa ja kokonaan mitätöitävissä, kun kerran transien totuus on se ainoa, kyseenalaistamaton totuus, jota mikään mahti maailmassa ei voi uhata?

Vasemmisto julisti aikanaan homoseksuaalien oikeuksien ja turvallisuuden nimeen. Nyt, kun homoista on tullut tylsiä ja ummehtuneita konservatiiveja eikä meitä käsikassarana käyttämällä voi enää edistää omaa radikaaliliberaalia maailmankuvaansa ja esiintyä the hyvänä ihmisenä oman statuksensa kohottamiseksi, vasemmisto puhuu homoseksuaalien asioihin keskittyvästä ryhmittymästä "transfobisena järjestönä" ja "yhdistyksenä, joka kuuluu transoikeuksia vastustavaan ja konservatiiviseen kansainväliseen LGB Allianceen". Heh. Ei tässä voi kuin nauraa. Jos homoseksuaalien asiat, ongelmat ja oikeudet olisivat aidosti vasemmistoaktiiveja joskus kiinnostaneet, he eivät olisi kääntäneet meille muitta mutkitta selkäänsä ja heittäneet meitä junan alle nykyisellä tavalla, kun valokeilaan ovat marssineet kaiken maailman todellisuudenkieltäjät, narsistit, autogynefiilit, pronominiaktivistit, myynsykypyöliset lymihiytäleet ja kulttuurinluhistajat vaatimaan, että kaikkien täytyy kumartaa heidän intersektionalistisen ideologiansa edessä, koska sukupuolia ei olemassa (mutta transnainen on nainen), naisten ja tyttöjen oikeuksilla voidaan pyyhkiä persettä antaumuksella ja homoseksuaalien velvollisuus ja elämäntehtävä on deittailla ja panna transien kanssa kirkkorangaistuksen uhalla. Ja niin edelleen ad infinitum.

Meidän on vedettävä jossain kohtaa raja johonkin. Jos emme voi vetää sitä biologiseen sukupuoleen, emme lopulta voi vetää sitä yhtään mihinkään. Pohtikaa tykönänne, mitä se tarkoittaa käytännössä.

Btw, mitä vikaa konservatiivisissa homoissa on? Jos on homo, niin sekö tarkoittaa, että pitää olla automaattisesti samaa mieltä sen ja sen tahon näkemysten ja poliittisten pyrkimysten kanssa? Eivätkö homoseksuaalit saa edustaa kaikkia poliittisia näkemyksiä ja maailmankuvien kirjoa? Onko meillä velkataakka sellaisille tahoille ja toimijoille, jotka ripulipaskovat päällemme sinä silmänräpäyksenä, kun jostain muualta saakin isomman tikkarin?

Minäpä kerron teille salaisuuden: sinä silmänräpäyksenä, kun transien asioista tulee samalla tavalla last season kuin homojen asioista on tullut, vasemmistoaktiivit droppaavat transit ihan yhtä kylmäverisesti kuin nyt naiset ja homot ja hyppäävät päistikkaa sen uuden ihmisoikeusvouhotuksen kelkkaan, vaikka se olisi heidän nyt palvomilleen transeille vahingoksi. Eivät transien asiat ja "oikeudet" vasemmistoaktiiveja oikeasti kiinnosta vittuakaan. Jollain tavalla heikommassa asemassa oleva ihmisryhmä (oli se heikkoasemaisuus sitten todellista tai kuviteltua) on vasemmistoaktiiveille aina heidän politiikkansa ajamisessa pelkkä pelinappula ja käsikassara. Vasemmistoaktiiveissa paradoksaalisinta on se, että he vaativat koko ajan suureen ääneen ties minkäkinlaisia uudistuksia (laki- ja muita) toteutettaviksi ja haluvat pistää systeemit ja cisteemit paskaksi ihan silkasta paskaksi pistämisen ilosta, mutta heillä ei ole tarjota tilalle mitään uutta, toimivampaa mallia. He haluavat vain oikeuksia, mutteivät koskaan puhu mitään esim. vastuista ja velvollisuuksista. Transuudistuksiakin vain ajetaan aivottomasti läpi lainsäädäntöön haluamatta lainkaan miettiä sen todellisia seurauksia ja pitkäaikaisvaikutuksia, vaikka tolkun ihmiset hieroisivat niitä heidän naamaansa vasten. Human rights! Trans rights! Oikeus olla! Lässynlää! Nönnönnöö! Sössönsöö! Transphobic! Missään kohtaa transoikeuksia ajavat tahot eivät ole antaneet minkäänlaista alkeellisintakaan selvitystä siitä, millainen translakiuudistusten jälkeinen maailma realisoituessaan on, millainen sen pitäisi olla ja miten siinä systeemissä estetään esimerkiksi lakiuudistuksen vakavat väärinkäytökset, miten suojataan naisten, lasten ja homoseksuaalien oikeudet ja turvallisuus... You name it. Tällä haavaa vain transien oikeuksilla on heille mitään merkitystä. Kunhan transit pääsevät korjaamaan syntymässä kätilön väärin määrittelemän kehonsa ja väärin arvaaman sukupuolensa transien sukupuolisieluja vastaaviksi, vain sillä on merkitystä. Pois alta, cissut ja männynkävyt. No, näistä aiheista keskustellaan kyllä vielä, mutta valitettavasti vasta sitten, kun transit ovat onnistuneet pakottamaan kaikki elämään unelmoimassaan utopiassa jonkin aikaa ja paska on osunut tuulettimeen tarpeeksi monta kertaa, että hermonsa lopullisesti menettäneiden määrä ylittää kriittisen massan.

Voisin kirjoittaa aiheesta vaikka kuinka, mutta jatketaan myöhemmin, nyt haluan aloittaa ansaitun viikonloppuvapaan.

Hyvää ja pirskahtelevaa viikonloppua kaikille!

99 kommenttia:

 1. Kiitos taas loistavasta tekstistä! Olen ollut lukijasi alusta alkaen, mutta aikaisemmin en ole rohjennut kommentoida.

  Erityisesti tänään upposi
  ”Mitähän homoaktivismista olisi tullut, jos sen fokuksessa olisi ollut painostaa heteroseksuaaleja suhteisiin ja seksiin kanssamme?”

  Niinpä.
  Kukaan homo tai lesbo ei esim. koskaan ole vollottanut kurkku auki somessa tai missä lie alustalla sitä, kuinka yhyy yhyy ilkeät ja rajoittuneet heterot eivät lähde heidän kanssaan treffeille tai suostu seksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Kiitos taas loistavasta tekstistä! Olen ollut lukijasi alusta alkaen, mutta aikaisemmin en ole rohjennut kommentoida."

   Kiva, kun rohkenit. :) Teidän kultakimpaleiden (lukijoiden/kommentoijien) takia näitä tekstejä jaksaa kirjoittaa, kun tietää, ettei tarvitse huutaa tyhjyyteen. Olen vilpittömän iloinen ja kiitollinen jokaisesta teistä.

   "Kukaan homo tai lesbo ei esim. koskaan ole vollottanut kurkku auki somessa tai missä lie alustalla sitä, kuinka yhyy yhyy ilkeät ja rajoittuneet heterot eivät lähde heidän kanssaan treffeille tai suostu seksiin."

   Homojen ja lesbojen keskinäiskulttuurit ovat olleet historian alkuhämäristä saakka periaatteellisesti vain homoille ja lesboille itselleen. Emme koskaan ole pyytäneet mitään muuta kuin saada olla rauhassa siellä. Emme ole pakottaneet heteroja osallistumaan niihin tai ylipäätään yhtään mihinkään. Itse asiassa on niin, että homokulttuuri on kiehtonut heteroja (eli he ovat olleet aloitteellisia osallistumaan siihen millään tasolla), koska homous on heteroille tietyllä tavalla fetissi ja meillä on aina ollut sillä tavalla jumalattoman hauskaa omissa ympyröissämme, että olemme vain nauttineet toisistamme täysin siemauksin ja pitäneet hauskaa sydämemme kyllyydestä, mistä esim. dragkulttuuri ja (aikaisempi) Pride-iloittelu ovat konkreettisia ilmentymiä. Heteroille tällainen on hyvin vaikeaa tai jopa mahdotonta.

   Olen pohtinut asiaa paljon ja tullut siihen tulokseen, että homovihamieliset heterot (ilmeni vihamielisyys sitten missä muodossa tahansa) ovat itse asiassa olleet kautta aikain pohjimmiltaan vain kateellisia meille, koska keskinäiskulttuurimme on niin täynnä rakkautta, iloa, värikkyytä ja lempeää yhteenkuuluvuutta. Sekä iskemisen helppoutta, joka etenkin heteromiehissä herättää aggressioita, koska heidän täytyy nähdä moninkertainen vaiva meihin verrattuna seksiä saadakseen. Homot ovat aina myös toivottaneet heterot tervetulleiksi omiin meininkeihinsä, kunhan olemme varmistaneet, että heterot ymmärtävät kunnioittaa rajojamme ja sitä, että seksuaalisuutemme rajaa automaattisesti sen viitisenkymmentä prosenttia ihmisistä plus erilaiset alajaostot oman sukupuolemme sisältä seksuaali- ja romanttisen elämämme ulkopuolelle. Olen keskustellut homobaareissa lukemattomien heterojen kanssa, jotka ovat kertoneet, että tulevat mieluiten homobaareihin, koska siellä on aina niin hauskaa eikä (naisten) tarvitse sietää vastakkaisen sukupuolen limaisia iskuyrityksiä ainakaan kovin suurella todennäköisyydellä. Tosin olen todistanut sitäkin, että limaiset heteromiehet tunkevat homobaareihin naisia iskemään. Tämä oli sitä aikaa, kun he eivät vielä olleet keksineet sonnustautua mekkoihin ja laittaa peruukkeja päähän ja väittää hullunkiilto silmissään olevansa "lesboja".

   Heteroita ärsytti homojen onnellisuus ja iloisuus niin paljon, että he päättivät (sekä alitajuisten prosessien että tietoisen juonittelun kautta) pilata Priden ja pikkuhiljaa koko meidän alakulttuurimme. He tunkivat itsensä väkisin mukaan meininkeihimme toksisella ja tuhoamishaluisella motiivilla ja ottivat agendakseen vääristellä homoseksuaalisuuden käsitteen sisältä käsin, jotta hauskanpitomme loppuisi. He sotkivat sukupuolen varmistaakseen sen, että homoilla ei ole enää hauskaa. Jos heillä ei ole hauskaa, niin ei saa olla kenelläkään muullakaan.

   Poista
  2. Transit eivät ole ensimmäinen heteroiden muodostama yhteenkeskittymä, joka on ottanut elämäntehtäväkseen manipuloida homoseksuaalit ulos irstaista, ulossulkevista preferensseistä ja saastaisista genitaalifetisseistä painostamalla ja pakottamalla meidät eheyttävään heteroseksiin vastakkaisen sukupuolen edustajien (transien) kanssa. Olen aikaisemmin puhunut siitä, miten transit kuvittelevat olevansa ensimmäinen porukka koko maailmanhistoriassa, joka on keksinyt sen, että sukupuolirooleilla ja sukupuolistereotypioilla voi leikitellä ja niitä voi hämmentää ja sotkea; niin ikään he kuvittelevat olevansa ensimmäiset heteroseksuaalit päällä maan, jotka ovat keksineet päättää ryhtyä kehittämään keinoa eheyttää homoseksuaalit eroon irstaasta, likaisesta ja ulossulkevasta elämäntyylistä, johon heteroilla ei ole pääsyä. Asia, jonka kanssa he eivät pysty elämään: että on olemassa pieni ihmisten ryhmä, joka ei halua panna heitä. Ja vain ylpeästi on sitä, mitä on.

   Olen aiemminkin joutunut irtautumaan yhteisöistä (ja seurannut ystävieni irtautuvan samankaltaisista yhteisöistä), jotka selittivät hieman eri sanankääntein samaa eheytysretoriikkaa kuin transit nyt. Ei sinänsä ole mitään uutta tässä nykyisessä paskanjauhannassa siis. Kukaan näistä läpimädistä kusipäistä ei voi tehdä tai sanoa minulle mitään pahempaa kuin mitä jo olen kokenut. Ajatelkaa meistä hinttareista ihan mitä haluatte.

   Poista
  3. Mä törmäsin äskettäin videoon, jolla nuori lesbo selitti, kuinka hän suuren sisäisen kamppailun ja prosessoinnin jälkeen "oppi pois genitaalipreferensseistään". Sitä oli KAMMOTTAVAA katsoa. Hänen kehonkielessään oli jotain äärettömän ahdistavaa, väkinäistä, pakotettua, vaikka hän olikin näennäisen huoleton ja yritti esittää iloista ja pirtsakkaa. En siis hetkeäkään usko, että hän olisi vaikkapa bi joka on luullut itseään lesboksi, vaan päin vastoin lesbo, joka on painostettu ja manipuloitu deittailemaan ja harrastamaan seksiä miesten kanssa. Oikeasti, käsittämättömän järkyttävää.

   Videolla nainen kertoi, kuinka hän varhaisesta iästä oli tiennyt olevansa lesbo ja ajatus seksistä miehen kanssa oli ollut hänelle kammottava. Sitten hän oli muuttanut "queer-yhteisöön", jossa oli ollut paljon transnaisia, jotka olivat opettaneet hänelle että joillakin naisilla nyt vain sattuu olemaan penis, ja "genitaalipreferenssi" on vain hänen oppimansa sortava rakenne. Siis mitä helvettiä?! Väitän, että MISSÄÄN ei opeteta lesboille sellaista asiaa, että pillu on jees, vaan kyllä he sen ihan itse huomaavat, aivan kuten kaikki muutkin ihmiset. Lopulta tämä nainen oli ymmärtänyt kuinka hänen genitaalipreferenssinsä oli sortavan yhteiskunnan tulos ja hän pystyi irrottamaan ajatuksellisella tasolla peniksen mieheydestä ja kykeni suhtautumaan ihan mielenkiinnolla peniksiin. Ja oikeasti, hän ei vaikuttanut tasapainoiselta ja tyytyväiseltä, vaan nimenomaan siltä, että hän on pahaa-aavistamattomana astunut lammasaitaukseen, joka on onkin ollut täynnä susia lampaiden vaatteissa, ja tullut syyllistetyksi, painostetuksi ja manipuloiduksi harrastamaan suuntautumisensa vastaista seksiä. Voin kirjaimellisesti pahoin, kun ajattelen tätä :( Jos tästä joskus tullaan selviämään, tullaan tämä aika muistamaan pimeänä ja taantumuksellisena aikana. Ajatelkaa, miten traumatisoivia tuollaiset kokemukset ovat. Ja kaikki ihan vaan siksi, että nämä oksettavat mekkofetisistit saavat näyttää naisille kaapinpaikkaa ja mielet ei pahoitu! Kerrassaan oksettavaa...

   Poista
  4. Olen nähnyt tuon videon. Reaktioni kuvailemasi kaltainen.

   Yhä edelleenkään jengi ei suostu tajuamaan tai pysty myöntämään, että transaktivismi on homojen eheytysterapian uusi muoto.

   Sikäli vieläpä niin nerokas eheytysterapian muoto, että se lonkeroitui homojen elämään poliittisen LGB-aktivismin sisältä käsin. Sisältä hiljalleen mädättäminen on tehokkaampi ja perusteellisempi tapa tuhota jotain kuin ulkoinen ja äänekäs vastustaminen.

   Laskelmoiva valkokauluspsykopaatti on miljoona kertaa vaarallisempi kuin äänekäs, ympäriinsä riehuva, moottorisahaa heilutteleva seinähullu, joka tuhoaa kaiken tielleen osuvan.

   Poista
  5. "Kukaan homo tai lesbo ei esim. koskaan ole vollottanut kurkku auki somessa"

   Onhan täälläkin esitelty Mona Bling ja Claudia Barski. Eikö he olekaan homomiehiä? Onko he kuitenkin heteronaisia?

   Poista
  6. Vertaat transidentifioituvien, heteromiesten perään vonkaavien meikkimekkomiesten ulinaa medioissa hypoteettiseen homomiesten ulinaan siitä, miten heteromiehet eivät halua paneskella kanssamme? :D Kiitos päivän nauruista. Jos joku löytää todisteita tuon jälkimmäisen tyyppisestä homomiesten ulinasta (johon ei liity transidentifioitumista ja muuta nykyistä sukupuolisekoilua, genderpelleilyä jne.), niin tule linkkaamaan kommentteihin, kiitos. Raatelen tällaiset hinttarit retorisesti kappaleiksi aivan samalla tavalla kuin olen raadellut täällä muitakin sekopäitä.

   Poista


 2. Transaktivisti yhdistää LHB-Liiton jo Agenda Europeen :O.

  "Pian ne varmaan pyytää Agenda Europen, tai LHB kai onkin osa tuota karmivaa verkostoa. Media voisi tutkia keillä kansanedustajilla on yhteyksiä siihen. Aborttioikeuden kimppuun seuraavaksi. Jos vaalit menee kuten nyt näyttää niin tulee synkät ajat vähemmistöille ja naisille."

  https://mobile.twitter.com/HollyLaLaRebel/status/1580973159817564161

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaveri lähetti minulle jokin aika sitten kuvakaappauksia jostain "gay trans manien" pitkästä keskusteluketjusta, jossa spekuloitiin ihan vakavissaan, että "cishomomiehet" (cis gay men) ovat valkoisten heteromiesten kehittelemä konsepti ja sosiaalinen konstruktio transmiesten sortamiseksi.

   Poista
  2. Eino Nurmistokin uikahtaa ennalta-arvattavasti hyvesäteilijän ja hyödyllisen idiootin itsevarmuudella:

   "Liiton toimijoista ei ole mitään tietoa ja koko toiminta on äärioikeistolaista valeuutisointia ja disinformaatiota. Luin yhden artikkelin ja jo siinä on mainittu ”absurdi woke-ideologia”, ”kirkkoonkin tunkevat fetisistit” ja kaiken mediatilan vievät sukupuolivähemmistöt."

   "Toki voi olla, että toimijat oikeasti ovat vain itsekeskeisiä konservatiivihomoja, vähän samoin kuin QX, jonka artikkeleita ei-niin-kovin-yllättäen liittokin kehuu. Kansainvälisyys tosin antaa ymmärtää muuta.

   Oli miten oli, minkäänlaisia asiantuntijoita yhdistyksessä ei ole."

   https://mobile.twitter.com/kylanhomopoika/status/1580850641915637760

   Upeaa heilutella natsikorttia väärän tietoisuuden omaaville. Mikä mahtaa olla "itsekeskeisten konservatiivihomojen" vastakohta? Miten Nurmiston kaltaiset länkyttäjät selviytyvät aikuisten maailmassa?

   Poista
  3. Minulla on Einosta pelkästään painokelvotonta sanottavaa. Hän hyvesäteilee mukamas jeesusmaisen laupiasta transmyönteisyyden pinkinsinistä auraa ympärilleen, vaikkei itse koskisi transmieheen edes lipputangon pituisella seipäällä. TERF in the sheets potenssiin miljardi. Homomiesten on helppoa esiintyä hyveellisinä transien tukijoina ja lässyttää, miten ”voisivat kyllä mielihyvin seurustella transmiehen kanssa” jos ”osuisi oikea ihminen kohdalle”, kun tietävät erinomaisen hyvin, ettei heidän kuitenkaan koskaan ole käytännössä pakottauduttava siihen tilanteeseen. Ja tämäkin glitterissä kylpevä glamoröösi (Einon itsensä käyttämä termi) cocksucker vielä julkeaa saarnata julkisesti jostain ”itsekeskeisistä konservatiivihomoista” ja ”asiantuntijuudesta”, jota LHB-järjestöstä ei hänen mukaansa löydy. Varsinainen valtakunnan ykköshomo siinä.

   Poista
  4. Nurmiston kirjassa Homopojan opas on kokonainen luku siitä, miten homomiesten seksuaalisuus on tosi rajoittunutta ja takapajuista sen takia, että "peniksettömyys" on meille niin suuri "kynnyskysymys". Koko teksti on oikea manipulatiivisen transretoriikan mallikappale. Nurmisto ei esim. suoraan viittaa naissukupuolen anatomiaan, vaan kiertelee aiheen ympärillä käyttäen muotoiluja, kuten "peniksen puuttuminen", "puuttuva penis", "peniksettömyys", jne. Tällä tavalla hän ilmeisesti pyrkii ohjaamaan lukijan ajatuksia pois transidentifioituneiden naisten kehollisuudesta ja luomaan vaikutelmaa pikkumaisista ja ahdasmielisistä homoista, jotka näkevät toisissa ihmisissä pelkästään heidän sukupuolielimensä. Omaa seksuaalisuuttaan hän kehuu edistykselliseksi väittämällä, että on puhdasta sattumaa, että kaikilla hänen kumppaneillaan on ollut penis. Kyllä varmasti! Uskokoon ken tahtoo. Nurmisto toimii minulle nykyään vain esimerkkinä siitä, miksi LHB-Liiton kaltaisia ryhmiä tarvitaan, eli kun minulta penätään vastausta kysymykseen, miksi tuen LHB-Liittoa ja vastaavia ryhmiä, osoitan vain Nurmistoa ja totean, että tuon takia.

   Poista
  5. "Omaa seksuaalisuuttaan hän kehuu edistykselliseksi väittämällä, että on puhdasta sattumaa, että kaikilla hänen kumppaneillaan on ollut penis."

   Lollers. :D Eino on TERF in the sheets potenssiin miljardi. Kaikki tuo Einon näennäinen transmyönteisyys on vain ja ainoastaan wokepointsien keräilyä ja the hyvän ihmisen larppaamista.

   Homous tarkoittaa sitä, että mies tykkää toisesta miehestä ja kyrvästä. Kyrpä on kiinni siinä miehen holistisessa kokonaisuudessa, joka muodostuu kaikista miehen sukupuolipiirteistä, niin primäärisistä kuin sekundäärisistä. Kun katson toista miestä, niin näen miehen holistisen kokonaisuuden, jonka äärimmäisen olennainen osa on kyrpä ja kaikki se, mitä kyrvän kanssa voi tehdä. Jos katson transmiestä, näen kyllä jonkinlaisen holistisen kokonaisuuden, mutta en kykene kiinnostumaan siitä seksuaalisesti, koska fundamentaalisen olennainen elementti puuttuu. Ja vaikka transmiehellä olisikin periaatteessa jollain tasolla toimiva kyrpä, minun ei siltikään ole mikään pakko kiinnostua hänestä seksuaalisesti. Minua kiinnostavat miehet, eivät transmiehet. Minulla on oikeus olla kiinnostunut vain toisista miehistä ja rajata transmiehet romanttisen ja seksuaalielämäni ulkopuolelle, oli syy mikä hyvänsä tai vaikka ilman yhtään mitään vitun sanallistettua syytä. Jokaisella ihmisellä on oikeus asettaa rajansa ja valita, kenen kanssa muodostaa intiimin kiintymyssuhteen.

   Poista
  6. Sitä olen miettinyt että voisiko oikeasti olla niin että joillekin ei ole niin väliä sillä millainen kumppani on? Anne Lawrencen, MD PhD, 'Men Trapped in Men's Bodies' vuodelta 2013 kuvaa, miten osa AGPeistä on niin oman fantasiansa sisällä, että pystyy harrastamaan seksiä miesten kanssa, vaikka orientaatio on oikeasti heteroseksuaalinen.

   Omalla kohdalla kiinnostus syttyy niin monesta asiasta -- esimerkiksi lahjakkaan ja komean miehen viattomuus sen suhteen miten hullun puoleensavetävä hän on -- että toki voisin kiinnostua jostakusta, jolla ei ole toimivaa penistä. Mutta voisiko sitä lähteä suhteeseen, jossa ei ole normaalia sukupuolielämää? Kaipaisin sitä ja luulen että miestä puolestaan jäytäisi hänen "vammansa" niin että olemisesta tulisi vaikeaa?

   Poista


 3. Yle jakaa meille taas jokapäiväisen transleipämme:

  Sittenkin tytär

  "Alle kouluikäinen Jade on toivonut itselleen joululahjaksi Bratz-nukkea. Isopäinen, meikattu muotinukke on myös Jaden kaksi vuotta vanhemman isosiskon Erican toivelistalla."
  "Voisinpa itsekin meikata kouluun, Jade totesi katsellessaan siskoaan."
  "Mitä lapsi leikkii tai kuinka feminiininen tai maskuliininen hän on, eivät ole olennaisia merkkejä, vaan lapsen oma identiteetti ja kokemus kehollisuudestaan."
  "Sisko sai syntymälahjana sen, mitä Jade kaikkein kipeimmin kaipasi. Sellaisen kehon, joka vastasi hänen syntymässä määriteltyä sukupuoltaan. Ja ennen kaikkea vapauden elää siinä."
  "Ajattelen itseäni vielä tässä vaiheessa transnaisena. Siinä vaiheessa kun olen käynyt kaikki operaatiot läpi, voin sanoa olevani nainen."

  https://yle.fi/uutiset/74-20000840

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi transien suurista virheistä on se, että he ovat alkaneet määritellä kaikkea sukupuoliepätyypillisyyttä ja siihen liittyvää kipuilua, kuulumattomuutta ja sopeutumattomuutta transsukupuolisuudeksi. Ei se, että poika kokee vetoa nukkeleikkeihin, haluaa meikata ja pukeutua mekkoon, ole vielä merkki transsukupuolisuudesta. Minä olin itse poika, joka pukeutui mekkoon, leikki nukeilla ja halusi meikata ja olla kaunis. Leikin lapsena jatkuvasti olevani tyttö.

   MITÄ SELLAISTA UNIVERSAALIA TABUA MINÄ LAPSENA RIKOIN, ETTÄ SITÄ NYKYÄÄN PIDETÄÄN MEDIKALISOITAVANA TILANA, JOKA PITÄÄ "KORJATA"?

   Olen tarkkaillut Jadea. Tuossa artikkelissa mietityttää tämä kohta:

   Tanja on yrittänyt tasoittaa Jaden kivikkoista tietä pehmeämmäksi. Raivata esteitä sen mitä pystyy. Ehkä liiankin paljon, hän itse arvelee.

   – Jadella ei ole ollut ihan helppo elämä, joten olen yrittänyt kietoa hänet pumpuliin. Siitä on vaikeaa päästää irti. Että antaisin maailman häntä kolhia.


   Haiskahtaa siltä, että Jadella on yliholhoava ja lapsiinsa epäterveellä tavalla henkisesti kiinnittyvä äiti. Huomattavan suurella osalla transidentifioituvista pojista on yliholhoava mutsi Munchausen by proxy -viboilla höystettynä. Äidit, jotka julkisesti voivottelevat sitä, miten hirveän rankka elämä heidän lapsellaan on ollut, ovat aina red flag tässä suhteessa.

   Myös tämä kohta herättää epäilyksiä: Jade ei tunnu huomaavan mitä hänen ympärillään tapahtuu. Tai ainakaan hän ei keskity siihen. Jade on melko ilmeetön, puheilmaisussaan monotoninen ja kirjakielinen, hän puhuu aina tiukkaa asiaa ja hyperfokusoituu esimerkiksi omiin urheilusuorituksiinsa ja transjuttuihinsa voimakkaalla intensiteetillä. Ding ding?

   Jade muistaa olleensa lapsena hämmentynyt siitä, miksi hänen oma kehonsa näytti erilaiselta kuin hänen siskonsa Erican.

   Sisko sai syntymälahjana sen, mitä Jade kaikkein kipeimmin kaipasi. Sellaisen kehon, joka vastasi hänen syntymässä määriteltyä sukupuoltaan. Ja ennen kaikkea vapauden elää siinä.

   – Olen ollut siskolleni todella kateellinen. Hän voi vaan olla. Minä en voi vain olla, koska olen trans, Jade toteaa.


   Lapset ovat aina kateellisia isommille sisaruksilleen milloin mistäkin ja samaistuvat heihin hyvin voimakkaasti, pitävät heitä suoranaisina vuorijumalina. Kaikilla tuo kateus ei muutu dysmorfiseksi haluksi tulla samankaltaiseksi kuin samaistumisen kohde.

   "Ajattelen itseäni vielä tässä vaiheessa transnaisena. Siinä vaiheessa kun olen käynyt kaikki operaatiot läpi, voin sanoa olevani nainen. Voin nytkin sanoa olevani nainen ja transnainen on nainen, mutta vasta operaatioiden jälkeen koen itse olevani tarpeeksi, Jade sanoo."

   Mitä vikaa on siinä, että on yksinkertaisesti transnainen? Miten monta operaatiota täytyy käydä läpi, että voi sanoa olevansa täysin nainen? Jos voi jo nyt sanoa olevansa nainen, kun transnainen kerran on nainen, niin mikä niiden operaatioiden pointti on? Mitä tarkoittaa 'olla nainen tarpeeksi'?

   Miksi meidän on kollektiivisesti niin täysin mahdotonta myöntää, että nämä ihmiset ovat yksinkertaisesti aivan helvetin sekaisin?

   Onko niin, että tuolla kipuilulla "olla tarpeeksi jotain" ei ole kerta kaikkiaan yhtään mitään yhteyttä mihinkään muuhun ihmisenä olemisen ja omaksi itseksi kasvamisen kipuiluun? Miksi kaikki mahdollinen ja mahdoton kehollinen ja psyykkinen kipuilu on mukamas aina redusoitavissa transiuteen? Eikö ihmisenä olemisessa ja omaksi itseksi tulemisessa ole mitään muita ulottuvuuksia kuin transius? Miksi kaikki pelkistetään siihen nykyään?

   Poista
  2. Transit fantasioivat siitä, että kunhan he vain tarpeeksi kauan ja itsepintaisesti jaksavat jatkaa taistelua tuulimyllyjä vastaan ja vääristellä kollektiivitodellisuutta muuntelemalla sanojen ja käsitteiden merkityksiä, he lopulta muuntautuvat jollain simsalabimilla ja abrakadabralla jonain kauniina päivänä ihan oikeasti sen vastakkaisen sukupuolen edustajiksi. Kokemussukupuolensa yksilöiksi. Myös Jade edustaa tätä transien jaostoa, joka kuvittelee, että voi tulla "tarpeeksi itsekseen", kunhan riittävän monta leikkausta on läpikäyty ja operaatiota suoritettu, kunhan vain, kunhan joskus, sitten joskus, kunhan, niin ja niin monen leikkauksen ja operaation päästä.

   Mutta kun mikään ei koskaan riitä. Mikään mahti maailmassa ei tee ihmisestä toista ihmistä. Jessica Alvesin kaltaiset satoja leikkauksia ja operaatioita läpikäyneet kehodysmorfikot ovat elävä todiste tästä. (Alves näyttää tällä hetkellä lähinnä joltain kauhuelokuvien geenimanipulaatioprojektien irvokkaalta testiajolta. Tai no, sitähän hän itse asiassa onkin.) Kauneusoperaatioista ja "korjausleikkauksista" obsessoituneet eivät koskaan saavuta sitä ideaalia itseään, koska sitä ideaalia itseä ei ole olemassakaan. He ovat koko ajan se sama muuttumaton itsensä, vaikka kävisivät läpi yhdeksänsataatuhattamiljardia kehonmuokkausoperaatiota, jotka joka kerta tuntuvat pakkasessa housuihin kusemisen lämmön ajan vievän heidät lähemmäs heidän "omaa, todellista, autenttista" itseään. Mikä se todellinen, autenttinen itse edes on? Voivatko he jotenkin sanallistaa sen? Transilla se on "minusta tulee lopulta oikea mies/nainen". Sinänsähän se on konkreettinen päämäärä, todellisesta maailmasta osoitettavissa ja määriteltävissä oleva ilmiö (toisin kuin muunsukupuolisuus), mutta silti valitettavasti mahdoton saavuttaa.

   Minulle on ihan sama, mitä täysi-ikäiset ihmiset omilla kehoillaan tekevät. Tai kuvittelevatko he, että heistä tulee oikea se ja se. Ei kiinnosta. Mutta eivät he voi vaatia noiden muokkailujen jälkeen, että johonkin tiettyyn ihmisryhmään kuuluvia voisi jollain hämärillä fobiasyytöksillä pakottaa panemaan heitä. Tässä se raja menee.

   Poista
  3. Miksi Jade, BB-Ella ja BB-Sofia haluavat näyttää töröhuulisilta seksinukeilta, pumpattavilta barbaroilta? Miksi yliseksualisoidun fetissin julkista elämistä ja muiden pakottamista osallistumaan siihen ylistetään? Tuksulle naurettiin, mutta näitä transleidejä ylistetään. On ilmiselvää, että näiden naiskuva on suoraan pornokuvastosta repäisty. Klassinen HSTS -tapaus. Heilutaan hädintuskin vesirajan peittävissä pikkuhetaleissa ja täydessä glamourmeikissä 24/7, onpa edistyksellistä. Samat feministit, jotka pilkkaavat instabimboja, ylistävät transbimbojen julkista autogynefiliaperformanssia.

   Kuinka monen politiikkaan pyrkivän oikean naisen uskottavuus kestäisi tällaisen kuvaston?

   https://mobile.twitter.com/SVPhillimore/status/1580305974526500864?cxt=HHwWgICjgaf6r-4rAAAA

   Poista
  4. Kun miehet päättävät tehdä jotain ja obsessoitua jostain, niin se sitten toteutetaan hinnalla millä hyvänsä. Viimeisin projekti on naiseuden käsitteellinen, poliittinen ja biologinen kolonisointi. Se, mitä miehet ovat naisissa aina fetisoineet ja mistä he ovat naisia maailman sivu syyllistäneet ("huora!"), on edistyksellistä, uhkeaa ja hienoa progressiivisuutta. Miehet tekevät aina kaiken paremmin; myös sorrettuna ja hyväksikäytettynä olemisen, samoin luonnolliset lainalaisuudet. Miehet kärsivät naisia enemmän ja aidommin, aina. Miten esim. synnyttäminen voi olla miesflunssaa pahempi kokemus?

   Miten voi olla mahdollista, etteivät etenkin feministit näe transliikehdinnän uskomattoman pohjatonta ja fundamentaalista misogyniaa? Miksi naiset tsemppaavat ja selkääntaputtelevat transeja? Miehet ovat nyt naisia ja fetisoivat naisten sorrettuutta ja kärsimyksiä saaden siitä seksuaalista mielihyvää ja naiset nyrkin ja hellan väliin. Minä, joka olen aina pitänyt naisten puolta henkeen ja vereen, en käsitä tätä. Miksi naiset onnellisina ja hymyillen hurraavat omalle käsitteelliselle ja poliittiselle eliminaatiolleen?

   Vai mitä minä en tässä asiassa tajua? Osaako joku selittää? Olen pelkkä kuunteleva korva.

   Poista
  5. Jadesta. Dokkarissa äiti sanoo, että hän on aina kasvattanut Jaden uskomaan, että hänestä tulee vielä jotain suurta ja erityistä. Jade HALUAA olla kuuluisa. (Mua kans häiritsi aivan helvetisti kun sisko tekee kotitöitä Jaden selaillessa somea, ja Jaden kädet eivät kuulemma sovellu kotitöihin, minkä sisko tietää.) Mun mielestä ei ole ihan tervettä kasvattaa lapsensa tuollaiseen speshul-identiteettiin, että oletpas sinä jotain suurta ja erityistä ja sinut on etuoikeutettu kaikkeen ihmeelliseen ja erityiseen... Niin, vaikka vetämään törkeää womanfacea ja riistämään naisilta oikeudet. Argh.

   Tunnen useammankin transin ja muun genderspeshulin, ja heitä kaikkia yhdistää tietynlainen narsistinen olemisen tapa. Heidät on opetettu uskomaan, että heillä on etuoikeus kaikkeen mitä he keksivät haluta, ja että he ovat jotain kovin suurta, erityistä ja ihmeellistä. Olen ollut ällikällä lyöty esim. Tulenhengestä, joka vaikuttaakin ihan tolkulliselta ja jalat maassa olevalta ihmiseltä, eikä miltään erioikeuksia itselleen rääkyvältä nuijalta, kuten perustransit ovat.

   Entä missä on Jaden isä? Valitettavasti ei tee pojille oikein hyvää kasvaa ilman isää, voisiko tässä olla silläkin osansa?

   Poista
  6. Jade olisi (ollut) feminiinisenä miehenä paljon mielenkiintoisempi ja progressiivisempi kuin nyt transnaisena ja nöyrästi transkulttiin mukaan lähteneenä genderuskovaisena. Samoin Mona Bling, joka Teemu Kuoppamaana (Monan deadname) eli feminiinisenä miehenä bloggaillessaan ja kirjoittaessaan oli miljoona kertaa kiinnostavampi ja edistyksellisempi kuin nyt transidentiteettiään kaikkien naamaan 365 päivää vuodessa hierovana ja kaikesta kitisevänä, ankeana ja onnettomana transnaisena. Aitoa edistystä ei ole se, että "korjaamme" feminiinisistä miehistä ja maskuliinisista naisista irvokkaat jäljitelmät vastakkaisesta sukupuolesta. Aitoa edistystä on nimenomaan se, että mies saa olla feminiininen ja nainen maskuliininen ja se on hyväksyttyä. (Transsukupuolisuus diagnostisena tilana on sitten asia erikseen ja lääketieteen asia.)

   "Tunnen useammankin transin ja muun genderspeshulin, ja heitä kaikkia yhdistää tietynlainen narsistinen olemisen tapa."

   Narsismi läpäisee aivan kaiken transaktivistien toiminnan niin voimakkaalla intensiteetillä, ettei se jätä mitään arvailujen varaa heidän persoonallisuusvinoumiensa yleisyydestä. Transius lähtökohtaisesti on todella narsistinen olemisen tapa. Transeille on ominaista keskittyä kaikessa itseensä, omiin kokemuksiinsa ja tarpeisiinsa ja siihen, mitä kaikkea he voivat maailmalta ja muilta ihmisiltä itselleen saada. Transit eivät pohti tai kysele, mitä he voisivat itse antaa muille tai palvella jotakin tarkoitusta yhteiskunnassa yhteiseksi hyväksi, he kysyvät vain ja ainoastaan sitä, mitä voivat muilta itselleen saada. Transit vaativat koko ajan muilta ihmisiltä ja yhteiskunnalta jotakin, he pyytävät lisää ja aina vain lisää ja yhä lisää, eikä mikään koskaan riitä heille. Aina heillä on jostain syystä asiat huonosti, joku oli transphobic tai jokin asia aiheuttaa heille mielipahaa. Peruskunnioittava kohtelu ja transiuden hyväksyminen ilmiönä ei riitä heille. Pitää nöyrästi kumartaa ideologian edessä, deittailla ja paneskella transien kanssa vastoin tahtoaan ja mukauttaa kaikki toimintansa ja oma kielenkäyttönsä sellaiseksi, ettei edes puolivahingossa tulisi murjaisseeksi mitään, mistä transille voi tulla paha mieli ja pipi. Kaikkien on pakko koko ajan kävellä munankuorilla transien ympärillä kuin miinakentällä, ja auta armias, jos tekee tai sanoo jotain, mikä saa nämä kytevät ruutitynnyrit räjähtämään ja pahoittamaan mielensä jostain kuvitellusta loukkauksesta. Ja auta armias, jos sanot, että sukupuolia on kaksi tai että sukupuolta ei oikeasti ole mahdollista plastiikkakirurgialla ja muuntohormoneilla muuttaa muuksi kuin mitä se on tai että maailmassa on ihmisiä, jotka eivät halua panna transien kanssa eikä heitä voi millään keinolla siihen pakottaa. Paska pärskyy tuulettimesta ympäriinsä 24/7.

   Poista
  7. Kun eivät itse hyväksy transiutta sellaisena kuin se oikeasti on, vaan elävat fantasiassa, vaativat että muut tunnustavat heidän fantasiansa ja kun ei fiktiontunnustusta tule, projisoivat muihin "transfobiaa".

   Poista
  8. *eivät pohdi

   Joo, tränsföpiän projektoiminen kaikkialle ympäristöön ja muihin ihmisiin on yksi transien selviytymismekanismeista. Kaikki, mikä ei validoi ja pönkitä omaa harhaisuutta, on fobiaa ja transien olemassaolon kieltämistä. Miettikää, miten ankea tapa elää: olemassaolo ja identiteetti ovat täysin riippuvaisia siitä, mitä muut ihmiset niistä ajattelevat. Ei ihme, että näiden tyyppien elämä on niin täysin perseestä.

   Poista
 4. Setan satutunti:

  Translain uudistus ei heikennä naisten oikeuksia eikä ole haitaksi lapsille

  "Itsemääräämisoikeuden vahvistuminen juridiseen sukupuoleen edistää naisista ja miehistä osan tasa-arvoa. Lakiesitys ei heikennä cis-naisten tai -miesten tasa-arvoa millään tavalla. Cis-sukupuolisilta ei tulla edellyttämään toimia oman sukupuolensa juridiseksi vahvistamiseksi, eikä heidän sukupuolimerkintöihin tule muutoksia.

  Naisjärjestöt ovat laajasti kannattaneet lausunnoissaan translain kokonaisuudistusta eivätkä ne allekirjoita väitteitä naisten aseman heikentymisestä translain kokonaisuudistuksen jälkeen. Pelottelu naisten oikeuksien heikentymisellä transnaisten oikeuksien vahvistumisen vuoksi ei edusta ihmisoikeusajattelua."

  "Sukupuolta ei voida edes biologisesti palauttaa kahteen toisilleen vastakkaiseen nais- ja miessukupuoleen. Sukupuoli ja sen eri ulottuvuudet ovat moninaisia."

  "Seta vaatii, että sukukupuolen korjaushoitojen saatavuus on turvattu kaiken ikäisille eikä hoitoon pääsyä heikennetä. Tiukka transpoliklinikoiden monopoliasema puretaan ja sukupuolen korjaushoidot tulee olla saavutettavissa eri puolilla maata."

  https://seta.fi/2022/10/13/translain-uudistus-ei-heikenna-naisten-oikeuksia-eika-ole-haitaksi-lapsille/

  Seta on täysin menetetty tapaus. Surullista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seta on jo kauan ollut täysin genderistien vallassa. Kuten myös monet muut aiemmin homojen oikeuksia ajaneet järjestöt. He kaikki jauhavat tuota samaa kulttipaskaa. "Ei ole haitaksi. Tule omaksi, autenttiseksi itseksesi. Uudessa järjestelmässä sukupuolen moninaisuus on depatologisoitu. Moninaisuuden luonnollistaminen tulee kuulluksi kunnioittavassa ilmapiirissä... Osalla lapsista on sukupuoleen liittyviä lääketieteellisiä diagnooseja tai sukupuolen moninaisuuteen liittyviä erityistarpeita."

   Homojen eheytysterapiaa. Terv. Lapsi, jolla oli sukupuolisia erityistarpeita

   Asevelvollisuuteen liittyvät tasa-arvokysymykset tulee ratkaista osana asevelvollisuutta koskevaa yhteiskunnallista keskustelua.

   "Ei ratkaista niitä nyt, ratkaistaan ne vasta sitten kun tämä hieno laki on saatu läpi. Säätäkää nyt se vitun laki, saatana! Koska fantasia muuttuu vihdoin todeksi ja todellisuus muuntuu transien maailmankuvan mukaiseksi sen jälkeen. Älkää hämmentäkö keskustelua ja tätä pyrkimystä hankalilla kysymyksillä!"

   Poista
  2. Voi jumalauta tuo Setaa…

   Ei tätä Suomeen, kiitos:
   https://www.independent.co.uk/news/health/tavistock-gender-clinic-lawyers-latest-b2143006.html?amp

   Poista
  3. Tavistockilla ja Mermaidsilla on melko tukalat ajat edessään, kun joutuvat jossain vaiheessa alkamaan kehitellä tekosyitä perustellakseen sitä, miksi olivat etunenässä ajamassa lasten steriloimista ja terveiden kehojen tarkoitushakuista turmelemista muuntohormoneilla ja kirurgisilla operaatioilla. Siinä kohtaa ei mukavanlempeä, pinkinsininen ihmisoikeuslässytys tepsi enää.

   Poista
 5. On kyllä suomut putoilemassa kovasti vassareiden kohdalla silmiltä. Kaiken huippu kyllä nuo Honkasalon lässytykset disinformaatiosta, kun itse jakaa sitä häpeilemättä LHB-liiton kohdalla! Kaikkea uusi pienistä pienin marginaali järjestö saakin taas kestää. Jumalauta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja transjärjestöt ovat Honkasalon mielestä niitä pieniä ja huonoin resurssein toimivia. Lol. On fakta, että mm. big pharma rahoittaa transjärjestöjä maailmalla, ja esim. Setaa rahoittaa STEA, OM ja kunnat. Tosi pientä ja köyhää.

   Poista
  2. Taisi valittaa siitäkin kuinka LHB-liitto on vasta noin vuoden ikäinen, ikään kuin se itsessään olisi epäuskottavuuden mitta. Kuultavana toki on myös Trans ry, joka ei sekään mikään vanha järjestö ole, itse asiassa vain vähän aikaisemmin perustettu. Trans ry vieläpä perustettiin siksi, että Trasekista irtautui radikaaleja aktivisteja, koska kokivat etteivät voi tehdä tarpeeksi radikaalia aktivismia sieltä käsin. Hehän olivat miekkarissa jo heilutelleet uhkailevia ja halventavia bannereita. Kuitenkin Trans ry on aivan mainio itsenäinen asiantuntijajärjestö vailla omaa ideologista agendaa, mutta LHB-liitto onkin viharyhmä koska on jättänyt toiminnastaan T:n pois. Transeilla toki saa olla miljoona täysin omaa järjestöään.

   Faktana vailla oikeaa tietoa on myös julistettu ettei LHB-liitossa muka ole yhtäkään oikeaa asiantuntijaa (Valo Vesikauris toki on asiantuntija vain julistautumalla itse niin. Piste.) Tämähän ei tosiaan pitänyt paikkaansa, mutta mitäs sitä faktoilla niin on väliä.

   Poista
  3. Transit ovat kaiken möykkäämisensä takana kauhuissaan siitä, että homojen uudelleenjärjestäytyminen (vaikka se tehdään näinkin pienesti ja täysin omavaraisesti jäsenmaksurahoituksella) saattaisi tuoda päivänvaloon ja paljastaa kaikki transien räikeät valheet, jotka he ovat aivan jäätävällä vaivannäöllä onnistuneet tähän pisteeseen asti pitämään salassa ja pinkinsinisen julkisivun kiillotettuna. Transit ja heidän perseennuolijansa laskevat sen varaan, että kun kaikkinainen homoseksuaalien (tai naisten) järjestäytyminen alusta pitäen saman tien ammutaan raivoisasti alas disinformaatiota levittämällä, leimaamalla ja valehtelemalla, se toimii samalla varoituksena kaikille muille, että älkää kuulkaas yrittäkökään.

   Transit ihan oikeasti vihaavat homoseksuaaleja todella intohimoisesti. Ihmettelen, miten minulla(kin) kesti niin kauan tajuta se kaikessa kristallinkirkkaudessaan. Transit haluavat tuhota homoseksuaalit. Me seisomme pienenä porukkana, mutta kuitenkin ikävänä piikkinä lihassa kaiken sen tiellä, mitä he ideologisesti, poliittisesti ja yhteiskunnallisesti kaikin voimin tavoittelevat.

   "Tämähän ei tosiaan pitänyt paikkaansa, mutta mitäs sitä faktoilla niin on väliä."

   Transeja eivät faktat ja todenpuhuminen kiinnosta. He valehtelevat suut, korvat ja silmät täyteen vailla mitään omantunnontuskia, jos vain pystyvät saavuttamaan valehtelemisella minkään vertaa etua ja pääsemään eteenpäin agendansa edistämisessä. Heillä ei ole minkäänlaista moraalia tässä asiassa, koska he ovat kerta kaikkiaan päättäneet saada koko yhteiskunnan kumartamaan ideologiansa edessä, vaikka sitten kuolemanrangaistuksen uhalla.

   Poista
  4. Honka-ano unohti sananvastuun:

   "Se, mitä alkuperäisessä twiitissäni tein oli, että avasin a) valiokuntien kuulemisprosessia ja b) yhden kuultavan tahon taustoja. En muuta.

   Se, että IS uutisoi minun puuttuneen siihen, ketä lakivaliokunta saa kuulla, on PS:n propagandaa ja olkiukkoilua."

   https://twitter.com/veronikahonka/status/1581644875291717633

   Poista
 6. Naisten Rintaman lehdistötiedote 15.10. (onko Veronika H. nyt siis arvostellut myös Naisten Rintamaa?!):
  https://www.naistenrintama.fi/tiedotteet-ja-kannanotot/naisten-rintama-ry-lehdistotiedote-15-10-2022/

  VastaaPoista
 7. Päivän myötähäpeät Korkeasaaren tirehtööriltä:

  "Luuletko, että cissukupuoliset miehet ryhtyvät ihan huvikseen juridisiksi naisiksi?

  Mä en jotenkin osaa nähdä edessäni tällaista massasiirtymää."

  "Mitä houkutteita näet cissukupuoliselle juridisen sukupuolen vaihtamisesta?"
  "Suomalaiset miehet! Odotatteko innokkaana uutta translakia, jotta voitte muuttaa juridisen sukupuolenne naiseksi? Mitä kaikkia mahdollisuuksia näette tämän avaavan?

  Jostain syystä epäillään, että just miehet vaihtavat sukupuolen (päästäkseen naisten pukukoppiin). Kukaan ei koskaan pelkää, että naiset joukolla muuttaa sukupuolensa mieheksi."

  https://mobile.twitter.com/SannaHellstrom/status/1581024062809075712

  Ehkä Korkeasaaressa odotetaan, että eläimet kertovat itse sukupuolensa? Korkeasaaressa varmaan arvotaan jollain taikavarvulla, että millaiset yksilöt ovat lisääntymiskykyisiä keskenään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noiden translakitsemppaajien omissa olkiukoissa toistuu jatkuvasti se, miten he puhuvat liioitelluimmista mahdollisista skenaarioista eli "massasiirtymistä" ja luovat kauhukuvia tilanteista, jossa ihmiset sankoin joukoin vaihtelevat sukupuolimerkintöjään jne. Nämä omat olkiukkonsa he sitten ampuvat saman tien alas "ei nyt kukaan tekisi niin tai näin" -kommenteilla. Kaikki on heidän ajattelussaan aina äärijotain, maksimaalijotain.

   Ei kukaan ole ollut väittämässäkään, että meillä olisi kohta jokin passimerkintöjen vaihtamisen massasiirtymä. Kyse on siitä, että lakiin ylipäätään kirjataan mahdollisuus julistaa omaksi edukseen absoluuttisia todellisuudenvastaisuuksia, oli motiivi tehdä se sitten mikä hyvänsä. Tähän asti mahdollisuus korjata se merkintä on ollut vain transsukupuolisilla, jotka on huolellisesti tutkittu psykiatrien ja muun terveydenhuollon henkilökunnan toimesta, jotta varmistutaan siitä, että kyseessä on "aito" ja mahdollisimman todennäköisesti hoidoista ja juridisen sukupuolen vaihdoksesta hyötyvä henkilö. Tässä systeemissä on järkeä, eli sitä ei ole mitään järkeä muuttaa. Tuossa uudessa systeemissä ei kysellä enää kenenkään transsukupuolisuuksista, koska transsukupuolisuusdiagnoosi ei ole enää ehto ja edellytys juridisen sukupuolitiedon vaihtamiselle, kuten se tähän asti on ollut. Uudessa systeemissä kuka tahansa saa vaihtaa sen sukupuolimerkinnän pelkällä omalla ilmoituksella, eikä hänen motiivejaan ja syitä muutoksen haluamiselle enää mitenkään voida varmistaa, koska koko hakemus ja muutoksenhaku perustuu hakijan omaan selvitykseen, jossa hän voi valehdella niin paljon kuin sielu sietää. Jos jo transtutkimuksista pääsee läpi jengiä valehtelemalla ja sen seurauksena ollaan sitten päädytty sen vuoksi erilaisiin katastrofeihin, niin mitenkäs tässä uudessa systeemissä, kun kuka tahansa voi milloin tahansa vaihtaa juridisen sukupuolitiedon ja vaatia kaikki sen myötä saadut hyödyt ja edut itselleen? Kyse ei ole siitä, että tapahtuu jokin dystooppinen massasiirtymä vaan siitä, että mahdollisuus käyttää tuota sukupuolitiedon vaihtelua omiin hämäriin tarkoituksiinsa ylipäätään on olemassa. Transsukupuolisten elämää tuo lakimuutos ei helpota yhtään mitenkään. Henkkarimerkintöjen muuntelu ei vaikuta heidän dysforioihinsa tai siihen, miten heidät sosiaalisissa tilanteissa kohdataan. Transsukupuoliset ovat tässä pelkkä sumuverho. En edelleenkään täältä foliohatunkaan alta ihan hahmota, mihin tällä lakimuutoksella länsimaissa noin niin kuin laajemmassa mittakaavassa pyritään. Mikä on seuraava projekti, kun sukupuoli on saatu tehtyä juridisesti merkityksettömäksi?

   Miten voi olla mahdollista, etteivät täysjärkiset, koulutetut, ajattelukykyiset ihmiset kykene ymmärtämään, mikä helvetti siitä voi seurata, kun rakennamme systeemin, jossa kuka tahansa voi olla aivan mitä tahansa vain sanomalla niin?

   Poista
  2. Kirjoitit, että "translakitsemppaajien omissa olkiukoissa toistuu jatkuvasti ..." ja olen itse miettinyt ihan viime päivinä sitä, kuinka itsemäärittelyä puolustavien sekä aktivistien että muiden kommenteissa toistuvat samat älyttömyydet melkein sanasta sanaan. Esim. "eihän nytkään kukaan tarkista henkkareita pukkareiden ovella" on tosi yleinen. Onko olemassa joku aktivistien ohjekirja, josta nämä kopioivat 'argumenttinsa'?

   Poista
  3. He kopioivat ne suoraan toisiltaan ja toistelevat niitä kaikkialla aivottomasti kuin papukaijat. Kun ei ole omaa ajattelua ollenkaan tai oma ajattelu on kivulloista ja hidasta, niin hyvä keino päästä pätemään on jauhaa noita samoja, aiemmin toimiviksi todettuja mantroja loputtomasti (esim. ”mites intersukupuoliset?” vastauksena siihen, kun joku sanoo, että sukupuoli on binäärinen ja sukupuolia on vain kaksi).

   Poista
  4. "kommenteissa toistuvat samat älyttömyydet melkein sanasta sanaan"

   Mutta onko translain vastustajien kommentit kopioitu salaisesta ohjekirjasta vai toisilta vastustajilta??? Useampi kuin 1 hlö on ennustanut että sitten kuka tahansa voisi päästä naisten pukkariin, EPÄILYTTÄVÄÄ!! 1! Miksei kaikilla ole eri perusteluja?

   Poista
  5. Eikö massasiirtymä-asiassa kuitenkin ole pointti, joka olisi hyvä ottaa huomioon, eli että määrällä on väliä? Jos vaikka puhutaan armeijan välttelystä, niin sillä alkaa olla merkitystä vasta, kun sen takia sukupuolensa vaihtajia on joku prosentti, vaikka 10 % asevelvollisista. Lain vastustajatkaan ei varmaan ole sitä mieltä, että jos tapauksia on kymmenessä vuodessa yksi, niin sillä olisi mitään väliä. Sama juttu esimerkiksi naiskiintiöpaikkojen kanssa.

   Onhan silläkin merkitystä, että joku asia tulee ylimalkaan mahdolliseksi. Mutta on ymmärrettävää että ihmisiä kiinnostaa haitallisten seurausten yleisyydet ja todennäköisyydet.

   Poista
  6. Juuri tätä olen itsekin pyöritellyt mielessäni. Jos sukupuoli saadaan noin vain täysin itsemäärittelyn piiriin lakiin asti, ei seuraavan asian itsemäärittelykään kovin vaikeaa voi olla. Näiden kannattaisi miettiä miten ajamiaan asioita voidaankin joskus mahdollisesti käyttää heitä itseään vastaan. Koskee myös tätä mielivaltaista sanojen uudelleen määrittämistä. Seuraavalla kerralla niitä saattaakin olla määrittämässä heitä itseään vastaan jokin ei niin kiva taho. Silloin saattaa harmittaa, kun ihan itse oli tarjoilemassa avainta sellaisen pelleilyn avaamiseen.

   Poista
 8. Setan varapj Pekka Rantala kertoo, miten paljon hän välittää naisten turvallisuudesta ja yksityisyydestä:
  "En mä tiedä onko tämä iso porsaanreikä. Me voidaan päättää, että transsukupuolisilla on oikeus vaihtaa juridista sukupuoltaan tai sit me voidaan takertua johonkin marginaaliseen epätodennäköiseen skenaarioon, jossa miehet ovat eläimiä, jotka tekevät mitä vaan nähdäkseen tissit."
  https://twitter.com/PJRantala/status/1581257891918450688

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pekalta ja muilta translakitsemppaajilta (varsinkin miehiltä, joiden elämään muutos ei vaikuta negatiivisesti) jää aina vaan uudelleen ilmeisen tarkoituksella mainitsematta, että transsukupuolisilla on jo oikeus vaihtaa juridista sukupuoltaan. Eli nämä tsemppaajat valehtelevat päin kaikkien naamaa ja tietävät sen kyllä itsekin. Tällä lakimuutoksella haetaan nyt sitä, että kuka tahansa voi vaihtaa juridista sukupuoltaan omalla ilmoituksella, ilman transitiota tai aikomustakaan transitioitua. Jos kuka tahansa voi olla mitä tahansa vain sanomalla niin, ei transsukupuolistenkaan henkkarimuutoksilla enää ole mitään käytännön merkitystä. Sikäli he kyllä kiertoteitse hyötyvät siitä, että voivat käyttää juridista sukupuolta lyömäaseena hoitojen saamisen ja hoitoihin pääsyn nopeuttamiseksi. Ehkä se on koko homman varsinainen pointtikin? Samoin tietysti lasten transiuttamisen nopeutuminen.

   Poista
  2. Jokin aika sitten Pekka valitteli, kuinka raskasta homomiehen perheellistyminen on. Mikseivät translakia kannattavat ja transeja mielistelevät homomiehet ota lusikkaa kauniiseen käteen ja ota pre op -transmiestä kumppaniksi? Siinä saisi trans validaatiota ja pariskunta oman biologisen lapsen luomumenetelmällä. Sen hyväksyisi niin genderjumala kuin Räsäsen jumalakin. Näemmeköhän tulevaisuudessa Eino Nurmiston vauvakuumeessa etsimässä transmiestä
   kumppaniksi ja synnyttäjäksi?

   Jostain kumman syystä "transnaiset ovat naisia ja transmiehet ovat miehiä" -toistelijoilla on aina oman suuntautumisen mukaiset cissukumppanit. Varmaankin vain sattumaa. Miksi Pekka ja Eino eivät johdata omalla esimerkillään itsekkäitä transfobisia konservatiivihomoja?

   Poista
  3. "Mikseivät translakia kannattavat ja transeja mielistelevät homomiehet ota lusikkaa kauniiseen käteen ja ota pre op -transmiestä kumppaniksi?"

   "Miksi Pekka ja Eino eivät johdata omalla esimerkillään itsekkäitä transfobisia konservatiivihomoja?"

   En voisi olla enempää samaa mieltä. Joka ikisen transeja nuoleskelevan ja translakiskeidaa puolustelevan homomiehen (varsinkin niiden, joilla on poliittista valtaa tai muunlaista näkyvyyttä ja sen puolesta vaikutusvaltaa) tulisi näyttää esimerkkiä omalla toiminnallaan ja pariutua itse "homon" transmiehen kanssa tällä punaisella minuutilla. Mielellään myös perustaa sateenkaareva perhe penskoineen päivineen noiden transmieskumppaneidensa kanssa. Siinä on teille homosuhdetta ja homoliittoa kerrakseen: parisuhdemuoto, josta sikiävät molempien osapuolten yhteiset biologiset lapset. Revolutionaarista. Tästä homommaksi mikään konsepti maailmankaikkeudessa ei enää voi mennä.

   Jos vaatii jotakin muilta ihmisiltä, oli se mitä tahansa, täytyy olla valmis myös itse toimimaan sillä vaatimustensa mukaisella tavalla. Tämä koskee myös epäsuoraa ja kierrellen ja kaarrellen vaatimista. Jos vielä vaatii poliittisesta positiosta käsin, niin silloin aivan ehdottomasti pitää itse olla se ensimmäinen ja uljas pioneeri, joka tekee sen, mitä muilta on äänekkäästi edellyttämässä. Tämä olisi kaikille transsodan osapuolille miellyttävä palvelus: transallyt wokehomot pääsisivät hyvesäteilemään maailmalle sitä, miten ovat uljaasti ja ylväästi oppineet pois saastaisista genitaalifetisseistään, "homot" transmiehet saisivat sitä kaipaamaansa homokikkeliä ja validaation omalle homotransmiesidentiteetilleen ja me homomiehet saisimme vihdoinkin olla rauhassa.

   Koko asiassa ei olisi mitään ongelmaa, jos wokehomot vain pitäisivät palvomansa "homot" transmiehet tyytyväisinä ja paneskelisivat sydämensä kyllyydestä heidän kanssaan. Mikä heillä itsellään tässä on varsinainen ongelma? Mikään ei estä heitä toteuttamasta itseään tässä uudessa maailmanjärjestyksessä, jossa heidät on vihdoin eheytetty ulos irstaista genitaalipreferensseistään ja ulossulkevasta penisfetissistään.

   Poista
 9. Tjaa-ah, vielä tuosta sisarusten kadehtimisesta ja matkimisesta.

  Olen kolmilapsisen sisarussarjan keskimmäinen, ja minulla on kaksi veljeä, iso- ja pikku-. Perheemme oli tyypillinen suomalainen, ei-saunahäveliäs, ja niinpä ihan pienestä asti näin pippeleitä ympärilläni.

  10-vuotiaaksi asti pyysin Joulupukilta omaa pippeliä, asia, mikä huvitti vanhempiani (hyväntahtoisesti!) suuresti.

  Yliopisto-opintojen alkuun saakka pukeuduin melko huolettomasti ylisuuriin miesten vaatteisiin (grunge <3) ja arastelin, häpeilin ja kipuilin ulkonäköäni. Olen melko muhkea, mikä oli heroin chic -aikakaudella epätoivottavinta, mitä on.

  Yliopisto-opintojen keskivaiheella heräsin, henkisesti melko kivuliaasti, omaan biseksuaalisuuteeni. Silloin oli vallalla käsitys ettei biseksuaalisuutta ole olemassakaan, on vain joko-tai, ja luokkapetturi joka tapauksessa. Onko tässä asiassa mikään muuttunutkaan...

  Kun katson historiaani nykyhetken valossa, minun täytyy ihan pidellä sydänalaani ja kiittää kaikkia maailman jumalia siitä, ettei yhdellekään aikuiselle ympärilläni, missään, koskaan, miltään suunnalta tullut edes mieleenkään silpoa tai kastroida kehoani tai tehdä siitä elinikäisesti riippuvainen lääkkeistä - vain siksi että olin (ja olen) omanlaiseni outolintu. Nykyään osaan pukeutua niin etten edes ajattele, miten parhaiten "ilmentäisin sukupuoltani" pukeutumisellan; minä vain pukeudun. Ilahduttavaa on myös ollut huomata, miten seksi paranee iän ja itsetuntemuksen myötä, vaikkei minusta koskaan tullutkaan katemossmaista laiheliinia. Jos olisin tullut väkisin työnnetyksi transjunaan, olisin todennäköisesti kulipää puutarhatonttu jonka libido olisi niin paljon nollan alapuolella ettei sitä edes erottaisi.

  Mitä veikkaavat kommentoijat, milloin ensimmäinen voitokas oikeudenkäynti pakkotransiuttamista vastaan käydään? 1, 5 vai 10 vuoden päästä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen bissenainen täällä moi! Teini-iässä ajattelin, että oon varmaan intersukupuolinen, kun en kokenut sopivani naisen malliin. Että nainen, naiseus oli jotain muuta kuin itse olin. Meni sitten ajan myötä ohi kun tutustuin aikuisena muihin kaltaisiini "epätyypillisiin" naisiin.

   Kun luen näitä nuorten transjuttuja, oon ihan tosi tosi tosi onnellinen, että ei mun aikaan ollut tuollaista narratiivia. Olisin poistattanut tissini ja paskonut terveyteni testoilla jo ennen parikymppisyyttä tullakseni mieheksi eli "normaaliksi".

   Poista
 10. Transvestiittien yhdistys Dreamwear Club on kirjoittanut lakivaliokunnan jäsenille, ja yrittää mustamaalata LHB-liittoa. Siis ihan oikeasti, mekkomiehet yrittävät vaikuttaa eduskunnan lakivaliokuntaan levittämällä tuulesta temmattuja väitteitä LHB-liitosta.
  https://www.facebook.com/DreamWearClub/photos/a.248486685220016/5622776357790995/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Transit vastustavat ja mustamaalaavat nyt äänekkäästi järjestäytyneitä homoseksuaaleja (toistaiseksi vieläpä hyvin pientä ja omavaraista joukkoa homo- ja biseksuaaleja), koska tietävät itsekin, että me puhumme totta ja he valehtelevat. Kaikki transien tähän mennessä saavuttama on sen tulosta, että he ovat valehdelleet kaikesta niin paljon kuin ovat ikinä vain pystyneet ja ehtineet ja saaneet suuren joukon ihmisiä uskomaan valheisiinsa.

   Näiden tunnepitoisten ja raivokkaiden hyökkäysten takana LHB-liittoa vastaan ei ole rikkumaton voitonvarmuus transien ihmisoikeuksien toteutumisesta vaan pelko ja kauhu siitä, että transien ja heidän taustajoukkojensa valheet ja kusetus paljastuvat laajemmalle yleisölle. Siksi transit ovat nyt niin epätoivoisia ja ponnistelevat hartiavoimin saattaakseen LHB-liiton (eli homo- ja biseksuaalit) huonoon valoon maalailemalla meistä kuvaa änkyräkonservatiiveina, fasisteina, antigenderisteinä, ihmisoikeuksien vastustajina ja ties minä. Säälittävää. Nämä hyökkäilyt paljastavat meille kaikille vain sen, että transit ovat epätoivoisia ja paniikissa ja taistelevat henkensä hädässä, ettei heidän vaivalla pystyttämänsä korttitalo pääse luhistumaan.

   Transit olivat hävinneet itse aloittamansa sodan todellisuutta vastaan jo ennen kuin olivat keksineet edes aloittaa sen. En tiedä, mitä vielä pitää tapahtua, ennen kuin heille vihdoinkin menee jakeluun, että ovat käyttäneet kaiken aikansa ja nähneet kaiken tämän vaivan täysin turhaan.

   Poista
 11. Transvestiittien ja heterofetisistien etujärjestö mustamaalaa LHB-Liittoa:

  "LHB-liitto on osa konservatiivista kansainvälistä LGB Alliancea. Kuten nimestäkin ilmenee, verkosto ei aja koko seksuaali- ja sukupuolivähemmistöistä muodostuvia sateenkaari-ihmisiä, vaan se sulkee käytännössä transihmisten oikeuksien ajamisen pois agendastaan."

  "Suomen LHB-liitto on perustettu toukokuussa 2021, ja sen julkinen toiminta on suuntautunut emojärjestön tavoin voimakkaasti transihmisten oikeuksia ajavaa politiikkaa ja erityisesti translain uudistuksen keskeisiä periaatteita vastaan. Luodakseen kuvaa laajasta erimielisyydestä transihmisten joukossa järjestö on nostanut esiin voimakkaasti yksittäisiä henkilöitä, joilla on vaihtelevia käsityksiä transihmisten asioiden ajamisesta.

  Tämä sanottuna allekirjoittaneet järjestöt toivovat valiokunnan jäsenten ymmärtävän, että LHB-liitto ei edusta millään tavalla valtaosan sateenkaarijärjestöjen kantaa translakiin."

  https://www.facebook.com/DreamWearClub/photos/a.248486685220016/5622776357790995/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessa on siis Setan ja STEA:n rahoittama ja tukema transvestiittien oma järjestö, mutta ei yhtään homoseksuaalien ja biseksuaalien järjestöä:

   "Dreamwear Club ry on valtakunnallisen Setan jäsenjärjestö ja vaikuttaa sitä kautta sekä järjestönä että jäsentensä kautta valtakunnalliseen ihmisoikeustyöhön. Meiltä pyydetään lausuntoja lainsäädäntötyössä ja meitä kutsutaan ihmisoikeustyöhön liittyviin kansallisiin ja kansainvälisiin projekteihin."

   "Taloutemme tukijalkoja ovat jäsenmaksut ja STEA:n tuki."

   Valtion rahoittama ja tukema heteroiden fetissimiesten järjestö saa rauhassa esittää homofobisia solvauksia ja mustamaalata ruohonjuuristason järjestöä. Tällainen sorretuin ja syrjityin vähemmistö meillä.

   Lainaukset Dreamwear Clubin sivustolta.

   Poista
 12. Nyt Iltalehti on päästänyt ääneen transaktivisti ja Kehrääjän toisen päätoimittelijan Lyyra Virtasen:

  Näkökulma: Miksi salaliittoteoreetikkoja ja eheytyshoitoja tarjoavia järjestöjä kuullaan translain uudistuksesta?
  Lyyra Virtanen

  Anti-gender-toimijat lietsovat aktiivisesti vihaa sukupuolivähemmistöjä kohtaan ja levittävät tahallisesti virheellistä tietoa, jonka taustalla on konservatiivinen, uskonnollinen tai nationalistinen ideologia, kirjoittaa Iltalehden Lyyra Virtanen.

  "Lakivaliokunta on pyytänyt kirjallista lausuntoa Naisten rintama ry:ltä. Tiistain kuulemiseen osallistuu esityslistan mukaan kaksi henkilöä, jotka edustavat LHB-Liitto ry:tä. Patentti- ja rekisterihallituksen tiedoista selviää, että yhdistykset on rekisteröity samaan postiosoitteeseen.

  Niin Naisten rintama kuin LHB-liitto kuvaavat itseään ”gender-kriittisiksi” ja korostavat ”biologisen sukupuolen” merkitystä."

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/42be7cc7-8ad5-476d-9002-10b91ef0cfae

  Onko hyvän journalistisen tavan mukaista jättää kertomatta toimittelijan erittäin vahvat sidonnaisuudet aiheeseen? Toimittelija jättää mainitsematta myös sellaisen pikku detaljin, että Trasek, Trans ry ja Translasten perheet ry jakavat saman postiosoitteen.
  Miksi Iltalehti suostuu transaktivistin vihapamfletin julkaisualustaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naiset ja homoseksuaalit: "Sukupuoli on fakta ja sillä on merkitystä naisten, tyttöjen ja homoseksuaalien oikeuksien kannalta."

   Transaktivistit: "Te olette anti-gender-toimijoita ja lietsotte vihaa sukupuolivähemmistöjä kohtaan ja levitätte tahallisesti virheellistä tietoa, jonka taustalla on konservatiivinen, uskonnollinen tai nationalistinen ideologia!"

   Lol.

   Poista
 13. Viime päivien somekohujen myötä taisi selvitä, miksi Vasemmistoliiton puolueohjelmaan on onnistuttu ujuttamaan sellaisetkin transaktivistien vaatimukset kuin blokkerien saannin helpottaminen alaikäisille. Trans ry:llä ja Transfeminiineillä on ilmeisesti suora vaikutuskanava Vasemmistoliiton eduskuntaryhmään Veronika Honkasalon kautta.
  Ovathan blokkerit tietysti mainittu Vihreidenkin poliittisessa ohjelmassa ainakin aiemmin. Ehkä Vihreissäkin on joku hyödyllinen idiootti.

  VastaaPoista


 14. Monsku Blinsku uhriutuu Turun Sanomissa, bonarina Sakris Kupilan uikutusta. Maksumuurin takana.

  Mona Bling joutui tekemään kipeän ratkaisun, jotta hän voi elää omana itsenään – "Ajattelin, että tämä on se hinta, joka on maksettava"

  "Transaktivisti Mona Bling vaatii valtiolta anteeksipyyntöä siitä, kuinka transsukupuolisia ihmisiä on kohdeltu. Translain uudistaminen on parhaillaan eduskunnan käsittelyssä. Jos lakiesitys menee läpi, vaatimukset lisääntymiskyvyttömyydestä jäävät historiaan."

  https://www.ts.fi/teemat/5789987

  Monskun mielestä itsevalituista transhoidoista seuraava steriliteetti on pakkosterilisaatio. Monsku ei tietenkään esitä tilastoa pakkosteriloitujen transien määrästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Transaktivisti Mona Bling vaatii valtiolta anteeksipyyntöä siitä, kuinka transsukupuolisia ihmisiä on kohdeltu."

   Yhteiskunnan pitää siis pyytää transeilta anteeksi sitä, että yhteiskunta suostui transien vaatimuksiin transhoitoihin pääsystä ja erikseen järjesti verovaroilla kustannettuna transeille heidän haluamansa hoidot, joihin yhteiskunta transien mukaan vielä jotenkin erikseen oli transit pakottanut? Selevä.

   Poista
  2. Siis, jos haluaa vastakkaisen sukupuolen sukuhormonitasapainon, kroppa ei enää tuota lisääntymiseen kelvollisia sukusoluja.
   Tämä ei ole mitään muuta kuin uusi ilmentymä vasemman laidan itkulle siitä, että sillä mitä elämässä tapahtuu, on fysikaalisia seurauksia. Tästä minusta on paljossa vinkunaa kyse. Ei haluta myöntää julkisesti että omilla valinnoilla on seurauksia.
   "Ei mun pidä lihoa vaikka syön pari kakkua joka päivä!"

   Poista
  3. Transien käsitys sukupuolesta on kaikkea muuta kuin se, mitä sukupuoli ihan perimmältään ja ydinmerkityksessään on, eli lisääntymibiologinen kehollinen ominaisuus. Transien mukaan sukupuoli on rooleja, stereotypioita, kulttuurisia toimintatapoja ja yhteiskunnallisia käytänteitä. Rooleihin ja stereotypioihin samaistuminen tai samaistumattomuus määrittää ihmisen sukupuolta heidän maailmankuvassaan. Sukupuolen kehollinen perusta on transien mukaan sinänsä merkityksetöntä, vaikka he hoitoprotokollaan astuessaan pyrkivät kirurgisesti ja hormonaalisesti toisintamaan niitä vastakkaisen sukupuolen tyypillisiä ominaispiirteitä, jotka ovat sukupuolille synnynnäisiä ja katoamattomia. Kognitiivinen dissonanssi on heidän kohdallaan niin äärimmäinen, että on ihme, että he pystyvät ylipäätään elämään räjähtämättä kappaleiksi.

   Poista
  4. Arvioisin että truscum ja true trans kestävät pääosin enemmän -- sielläpä kognitiivista dissonanssia ei sillä tavalla olekaan.
   Sen sijaan transtrenderit, persoonallisuushäiriöiset ja muut syvästi häiriintyneet (olen mt. alan työntekijä toisessa pohjoismaassa (oikeuspsykiatrian ala), en todellakaan perusta tätä luonnehdintaa vittumaiseen luonteeseeni vaan näiden yksilöiden erittäin poikkeavaan käyttäytymiseen jota olen observoinut satoja tunteja sen lisäksi, että olen perehtynyt alan tutkimuskirjallisuuteen niin klassikoiden kuin tuoreenkin tutkimuksen osalta) eivät tietenkään kovin paljon pidä siitä, että heidän toppas-valttinsa ylivertaisuutta kyseenalaistetaan. Siksihän mullekin on tullut seksuaalista häirintää ja väkivallalla, henkirikokseen saakka, uhkailemista. En aio tehdä töitä transseksuaalien hoidossa jatkossa. Mun puolestani odotusajat saavat pidentyä kymmenkertaisiksi, mutta on vaan muita potilasryhmiä, joiden hoitamista pidän tärkeämpänä.
   Oma ristimänimeni oli vahvasti maskuliininen. Mitä enemmän aikaa olen käyttänyt transpopulaation tarkkailemiseen, sitä enemmän 'internalised transphobia' -mittari näyttää trans-alienaatiota. Siinä mielessä mun ei pidäkään olla hoitamassa tätä porukkaa, kun mun on helpompi tuntea sympatiaa sarjahukuttaja Pentikäistä taikka kuvitteellista lapsenra- vistelijaa, Yammu-setää, kuin transaktivistia kohtaan.

   Poista
 15. Transparentti turauttaa taas:

  "LHB-liitto...en ymmärrä heidän selittelyjään sukupuolten häivyttämisestä ja homoseksuaalisten painostamisesta heterosuhteisiin. Minun nähdäkseni se on heidän taholtaan ymmärtämättömyyttä. Ajattelevatko he todella, että esimerkiksi kehollisia hoitoja läpikäymätön transnainen vetoaa juridiseen sukupuoleensa saadakseen jonkinlaisen laillisen oikeutuksen lesbosuhteeseen?"

  "Väännetään rautalangasta: kaikilla pitää olla samanlaiset oikeudet juridiseen sukupuoleensa. Kun kaikilla on todellakin oikeus korjata se oikeaksi ilmoitusluonteisesti, se on kaikille tasapuolinen. Jos joku haluaa vaihtaa sen valheellisin perustein, hän kantaa itse seuraukset. Rikokset eivät johdu rikoksentekijän juridisesta sukupuolesta."

  https://transparentti.blogspot.com/2022/10/translakiesitys-valiokuntakasittelyssa.html?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos juridisella sukupuolella ei ole mitään merkitystä eikä sillä ole korrelaatoita yhtään mihinkään, eli siis käytännössä juridisen sukupuolen vaihtamisesta ei voi hyötyä mitenkään tai sillä ei ole rikollisuudenkaan kannalta mitään merkitystä, niin miksi juridinen sukupuoli pitää ylipäätään saada vaihtaa omalla ilmoituksella? Mitä "tasapuolista" siinä on ja miten kukaan mitenkään juridisen sukupuolen vaihtamisesta loppupeleissä hyötyy, jos kerran se vaihtaminen ei vaikuta mitenkään mihinkään?

   Ja miksi transit eivät koskaan vastaa tällaisiin kysymyksiin yhtään mitään? Miksi he eivät anna perusteellisia selvityksiä esimerkein valaisten ja vertaisarvioidun tutkimustiedon painolla siitä, miten ihmiskunta hyötyy siitä, että kuka tahansa saa vaihtaa juridista sukupuolitietoa mielivaltaisesti, ilman mitään transtutkimuksia tai lääketieteellisiä selvityksiä?

   Mikä tässä juridinen sukupuoli -vouhotuksessa on se transien perimmäinen (toistan: perimmäinen) tavoite, jota kohti he ponnistelevat ja pyrkivät kaikella tarmollaan ja elämänvoimallaan? Millainen yhteiskunnan pitäisi heidän mielestään olla, että olisivat tyytyväisiä ja lakkaisivat esittämästä aina vain uusia vaatimuksia transien elämän helpottamiseksi? Miten voimme enää nykyisestä tehdä yhteiskuntaa transystävällisemmäksi (ottamatta muilta ihmisryhmiltä oikeuksia kerta kaikkiaan pois)?

   Poista
 16. Transaktivisti Tuppuraiskakin turauttaa tuotoksen blogiinsa:

  "Kerrataanpa nyt vielä faktat: yhdessäkään maassa, jossa sukupuolen juridinen vahvistaminen omalla ilmoituksella on sallittu, ei ole muodostunut merkittävää ongelmaa siitä, että cis-miehet tunkeutuisivat naiserityisiin tiloihin ahdistelemaan cis-naisia.

  Sen sijaan Esimerkiksi National Center for Transgender Equality -järjestön laajan kyselyn mukaan 60 prosenttia transihmisistä välttää julkisia vessoja, sillä on kokenut niissä ahdistelua. Olen kirjoittanut transihmisistä liikkuvista perättömistä väitteistä lisää täällä."

  "Kyseessä on kuitenkin niin sanottu tasapuolisuusharha: mielipiteensä homehtuneesta maakuopasta kaivaneet kiihkoilijat vastaan ne, joiden toiminta perustuu tutkimukseen ja faktoihin. Jokaista pitää kuulla, se on reilua hei!"

  https://www.lily.fi/blogit/tiina-feminist/mun-mielipide-on-tarkeampi-kui...

  Mitenkähän Tuppurainen määrittelee "merkittävän ongelman"? Kuinka "massiivisia" ongelmia itsemäärittelyn tarvitsee aiheuttaa, että se herättäisi transaktivisteissa reaktioita?

  Hupaisa tuo näkemys, että transtoimijoiden väitteet ja vaatimukset perustuisivat tutkimukseen ja faktoihin, kun tiedämme transaktivistien suhtautumisen materiaaliseen todellisuuteen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Mitenkähän Tuppurainen määrittelee "merkittävän ongelman"?"

   En tiedä, mutta minusta merkittävä ongelma olisi vaikka se, että Suomessa olisi yksi itsemäärittelystä aiheutunut pukuhuoneeseen tunkeutuminen per vuosi.

   En usko, että niitä tulee olemaan läheskään niin paljon, jos ollenkaan.

   Paljonko sinä arvelet ongelmia tulevan, ihan numeroina? Kohtahan näkee, kuka sitten arvioi oikein.

   Poista
 17. Tiina Tuppurainen puhuu paskaa, varastaa ja väärentää homoseksuaalien historian:

  "LHB-liitto jakaa silkkaa propagandaa transihmisistä. Ei ole mitään todisteita siitä, että transihmiset tai lakimuutos aiheuttaisivat uhkaa naisille ja lapsille. Transihmiset ovat pistäneet koko homoliikkeen alulle. On keinotekoista erottaa heidän oikeutensa meidän oikeuksistamme."

  https://twitter.com/TTuppurainen/status/1582291239365316608

  Homoseksuaalit ovat taistelleet oikeutensa ihan itse. Mekkoilevat heteromiehet eivät ole taistelleet homoseksuaalien oikeuksien puolesta. Homoseksuaalien oikeuksien puolesta on taisteltu ennen ja jälkeen Stonewallin. Marsha ei ollut Stonewallissa mellakoiden alkaessa eikä hän ollut edes trans, vaan feminiininen homomies.

  VastaaPoista


 18. Tiina Titityy tykittelee taas:

  "On esim. paljon muunsukupuolisia lesboja. Tiesitkö?"

  "Muunsukupuolisuus on faktisesti olemassa oleva ilmiö. Se, mitä ihminen on fyysisesti, on toinen asia. Jotenkin tässä keskustelussa tuntuu, että tieto homoliikkeen historiasta on vähäistä. Lesboyhteisössä on aina ollut sukupuolen ylittäjiä."

  https://twitter.com/TTuppurainen/status/1582300156061327360

  Onko transaktivisteilla joku vaihtoehtohistoria? Miten muunsukupuolinen (ei-nainen) voi olla lesbo, jos hän ei ole nainen? Mutta ilmeisesti naisen kanssa seurusteleva transmies ei kuitenkaan ole lesbo, vaikka on fyysisesti nainen? Make it make sense.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole vaihtoehtohistoriaa. Historian ja historiallisten faktojen(kin) suhteen transit vain toimivat kuten kaikessa muussakin: varastavat muilta. Transeilla ei ole mitään omaa (eikä kosmisen valheen päälle perustetulla liikkeellä mitään omaa voi ollakaan), joten siksi heidän pitää yksinkertaisesti ottaa muilta itselleen ja vääristellä se sitten omiin tarkoitusperiinsä sopivaksi. Se on sama taktiikka, jota he käyttävät kaikessa muussakin aktivismissaan, eivät esimerkiksi perusta omaa, erillistä liikettään vaan kiinnittyvät loisina muihin liikkeisiin ja ihmisoikeusjärjestöihin ja vääntelevät kaiken niissä pikkuhiljaa, vähä vähältä, sieltä täältä työnnellen sellaiseksi, että lopulta kaikki kyseisessä liikkeessä/järjestössä keskittyy vain transien tarpeiden, vaatimusten ja "ihmisoikeuksien" ajamiseen.

   Poista
  2. Tiina Titityy määrittelee seksuaaliset suuntautumiset uusiksi:

   "Jos joku tuo esiin, että tietyllä preferenssillä voi olla transfobinen/läskiföbinen/rasistinen tausta, ei se mielestäni ole seksiin painostamista, tai sitten sinulla on hyvin erilainen käsitys tuon sanaparin merkityksestä kuin useimmilla muilla."

   Ihmisen seksuaalisten mieltymysten häpäiseminen on juuri groomaamista, painostamista, syyllistämistä ja manipuloimista.

   "Mutta jos kirjoitat Grindriin no fats, no femmes, no Asians, et kyllä anna itsestäsi kovin hyvää vaikutelmaa. Kaikilla meillä on preferenssimme, mutta monet niistä ovat taustaltaan kulttuurisia. Esim. halu harrastaa seksiä vain valkoihoisten tai laihojen kanssa."

   Ihmisellä on oikeus mieltymyksiinsä. Ei tarvitse uudelleenkouluttaa ja ohjelmoida itselleen mitään "kaikki kelpaa" -seksuaalisuutta. Seksiseuran hakupalvelussa säästyy kaikkien aika, jos mieltymykset ovat heti selvillä. Silkkaa eheytysretoriikkaa.

   "Halu tiettyyn sukupuolielimeen ei ole seksuaalinen suuntautuminen. Myös transnainen voi olla lesbo ja cis-lesbo voi haluta transnaista. En nyt jaksa tätä jankkaamista. Keksitte ihmeellisiä uhkakuvia joka paikasta. Parasta olisi vain keskittyä omaan elämään."

   Mitäs helvetin eheytysretoriikkaa taas. Tuppurainen juuri patologisoi homoseksuaalisuuden genitaalifetissiksi. Tuppurainen voi lutkuttaa tyttödikkiä sydämensä kyllyydestä, mutta silloin hän ei ole lesbo. Transnaiset eivät kuulu lesbojen deittipooliin eivätkä ole koskaan kuuluneetkaan.

   "Suosittelen sinulle historian lukemista. Lesboyhteisössä on aina ollut sukupuoleltaan moninaisia ihmisiä. Se, että olet päättänyt määritellä oman todellisuutesi tiukasti, kertoo lähinnä sinusta."

   Ja Tuppurainen voisi olla ylpeästi bi tai pan, eikä määritellä homoseksuaalisuutta uusiksi.

   https://twitter.com/TTuppurainen/status/1582342100536152066

   Tuppurainen luo jotain fantasiaa universaalista panseksuaalisuudesta, jossa ei voi kieltäytyä seksistä kenenkään kanssa eikä kenelläkään ole rajoja tai mieltymyksiä. Seksuaalista suuntautumista ei voi verrata siihen, että tykkääkö pitkistä vai pätkistä, tummista vai vaaleista, hoikista vai muhkummista. Mieltymyksistä ei tarvitse opetella pois sen enempää kuin seksuaalisesta suuntautumisestakaan. Kenellekään ei ole mitään seksivelkaa transeille. Transien pitäisi itse selvittää transition vaikutus deittipoolin kokoon ja koostumukseen ennen toimenpiteitä. Transien oman tutkimuksen mukaan transitkaan eivät halunneet transkumppania.

   Poista
  3. Transiutta ei voi transaktivistien tavoittelemassa maailmanjärjestyksessä olla olemassa, jos homoseksuaalisuus on olemassa. Siksi transien ainoa keino implementoida transien maailmanjärjestystä yhteiskunnassa vallitsevaksi ja kaikkinaiseksi totuudeksi on häivyttää homoseksuaalisuus käsitteellisesti. Juuri sitä transit ovat jo vuosien ajan aktiivisesti tehneet, ja aina kun homot vähänkin älähtävät, he vain koventavat huutoaan. Tästä syystä he jauhavat tuota loputonta saatanan paskaa preferensseistä, kulttuurisuudesta, sanojen merkityksistä ja sukupuolten moninaisuudesta ynnä muusta. Miten niin suuri osa ihmisistä ei ollenkaan tajua, että heitä manipuloidaan koko ajan?

   Ei voi olla epätoivoisempaa keinoa yrittää saada hyväksyntää ja seksiä kuin yrittää painostaa toiset ihmiset tai ihmisryhmät jonkin ideologian tai aatteen nojalla siihen. Inceliyden multihuipentuma. Sitä tämä intersektionaalisuusmussutus on kaikkein puhtaimmillaan. "Et anna itsestäsi hyvää vaikutelmaa, jos ilmaiset seuraa hakiessasi, ettet halua tietynlaista kumppania." Entä jos en alun perinkään halua antaa kenellekään "itsestäni hyvää vaikutelmaa"? Kun haen deittisovelluksesta tietynlaista kumppania, joka itseäni viehättää, säästän kaikkien kyseistä sovellusta käyttävien aikaa, kun rajaan heti kättelyssä tiettyjä ominaisuuksia edustavien ihmisryhmien edustajat pois. Jos minä tai joku muu ei halua transia kumppanikseni, niin sitten emme halua, eikä meidän tarvitse sitä mitenkään kenellekään perustella. Transien täytyy vain opetella hyväksymään se ja mennä etsimään joku sellainen, joka haluaa heidät kumppanikseen. Heitä on olemassa, ETSIYTYKÄÄ HEIDÄN LUOKSEEN JA JÄTTÄKÄÄ MEIDÄT RAUHAAN.

   En mene deittisovelluksiin antamaan itsestäni hyvää vaikutelmaa ja miellyttämään sen ja sen ihmisryhmän edustajia vaan hakemaan itselleni mieleistä seuraa vastavuoroiselta seuralaiselta, joka haluaa samaa kuin minä. Se on deittisovellusten tarkoitus!

   Tuhannennen kerran päädymme samaan alkupisteeseen: Miksi transit eivät yksinkertaisesti perusta omia, erillisiä deittisovelluksiaan ja etsi seuraa niiden kautta? Transien omat tilat ja sovellukset ovat ratkaisu kaikkeen tähän turhanpäiväiseen ja noloon ulvontaan, joka vie meidän kaikkien kallista aikaa koko ajan! Ne, jotka ovat kiinnostuneita deittailemaan ja panemaan transien kanssa, voivat sitten oma-aloitteisesti hankkiutua noihin transsovelluksiin etsimään itselleen transseuraa. Kaikki olisivat tyytyväisiä! Kun kerran transit haluavat muutenkin itselleen kaikenlaisia erioikeuksia, niin miksi he eivät perusta itselleen myös erillisiä deittisovelluksia vain transien käyttöön? Miksi, MIKSI he käyttävät kaiken aikansa ja energiansa manipuloidakseen sellaiset ihmiset deittailemaan ja panemaan itseään, JOTKA EIVÄT OLE HEISTÄ KIINNOSTUNEITA EIVÄTKÄ KOSKAAN TULE OLEMAAN, VAIKKA HE KUINKA ITKISIVÄT JA PARKUISIVAT?

   Poista
  4. Jotenkin ironista että Tiina lesbona(?) kertoo Tinalle joka on transnainen kuinka transnainen kuuluu lesbojen deittipooliin ja Tina suhtautuu tähän nihkeästi.

   Poista
  5. Itse olen lihava nainen ja vaikka kannatankin erilaisten kehojen hyväksymistä ja meidän isokokoisten ihmisten ja varsinkin naisten oikeutta olla rauhassa ilman halveksuvia ja seksistisiä kommentteja, ei minulla tulisi mieleenkään suostutella laihoista naisista pitävää seksi- tai seurustelusuhteeseen kanssani. Kyllä periaatteessa ymmärrän, että seuraa hakevia ylipainoisia turhauttaa se, ettei lihavana kelpaa jollekulle, mutta täytyy sanoa, että itsellänikin on mieltymykset eikä tekisi mieli painostaa toisia muuttamaan mieltymyksiään vain minun takiani. Mieluummin haluan suhteeseen jonkun sellaisen kanssa, joka on oikeasti kiinnostunut minusta sellaisena kuin olen.

   Poista
 19. Tämmöinen vähän henkilökohtaisempi näkemys, kun täällä näyttää olevan kaikenlaisille kommenteille tilaa. Olen seurannut transkekustelua vähän maanisenakin jopa, silloinkin kun olisi pitänyt tehdä hyödyllisempiä asioita. Tänään terapiassa pääsin selville, miksi se minua niin vetää puoleensa. Se nimittäin heijastaa täysin sisäistä draamaani, kesken jäänyttä lapsuuden kehitystehtävää:

  Kasvoin kaoottisessa, rajattomassa ympäristössä ja transaktivisteissa näen (ja heidän kommenttejaan seuratessa koen) sen niin tutun vähän jopa pelottavan, mutta samalla puoleensa vetävän tunnemaailman. Senkin, että ikävät asiat vaan jätetään huomiotta, mennään täysillä jotain toiveunta päin ja suljetaan silmät ongelmilta. Niin minäkin olen suuren osan elämääni (varsinkin nuoruuttani) elänyt.

  Puoleensa vetää myös terffipuoli, jossa ihmiset ovat jalat massa, erottavat faktan fiktiosta, yrittävät saada muitakin kohtaamaan ikävätkin realiteetit. Heidän (teidän!) juttujensa lukeminen tuo turvallisuuden tunnetta - juuri tällaisia aikuisia olisin lapsena ja nuorena elämääni kaivannut tuomaan realismia, suojelemaan pahalta (väkivaltaisilta miehiltä) ja ohjaamaan kasvamisessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "täällä näyttää olevan kaikenlaisille kommenteille tilaa"

   Kirjoita tänne ihan vieraskynä? :) Kommentistasi huomaa välittömästi, että sinulla on paljon padottua sanottavaa. Kirjoita se ulos. Meditoi ensin vähän, pohdi, anna sitten tulla. Niin minäkin tein.

   Lähetä lopputulos tänne:
   von.yxkull@gmail.com

   Poista
  2. Kokemukseni eivät sinänsä liity blogin aiheeseen. Olen tässä sivustakatsojana ja siksi ihmettelinkin, että miksi tämä aihe niin vetää puoleensa, kun luulisi, että on tähdellisempääkin pohdittavaa.

   Transaiheessa, varsinkin detransitioituneiden kokemuksissa, on kuitenkin jotain kovin yleisinhimillistä itsensä etsintää. Sekoilu siitä, mikä on totta ja mikä fantasiaa - ja lopulta todellisuuden löytäminen. Detransit Sametti ja Veera Mirjam, etnistä taustaansa etsinyt Mercedes Bentso... samaistuttavia tarinoita. Itseltäni ei mitään suurta tarinaa löydy, pienempiä juttuja vaan, jotka on helppo laittaa nuoruuden hölmöilyjen piikkiin. Samat lähtökohdat silti. Kun puuttuu joku perusvakaus omasta itsestä (ja maailmasta), etsii kaiken maailman valmiiksi pakattuja ryhmäidentiteettejä eikä ole oikein selvää kuvaa siitä, mikä on mahdollista tai miten maailma tai muut ihmiset toimii.

   Ehkä näitä sai aiemmin myös vähän vapaammin etsiä. Ajateltiin, että sekoilu kuuluu nuoruuteen, kuuluikin ottaa erilaisia rooleja ja oli omia alakulttuureita eikä niissä aina kovin fiksuja jutttuja tehty. Siksikin ihmetyttää tämä meininki, et kyllähän lapset tietää ja pitää saada itse päättää. No oikeesti ei tiedä!

   Ennen ajateltiin, että nuoret sekoilee, vanhempien kuuluu edes yrittää pitää jotain rajoja - ja toisaalta nuorina haluttiin järkyttää vanhempia, janottiin paheksuntaa vaikka samalla kaivattiin myös hyväksyntää. Ehkä se oli normaalia erillistymistä ja itsenäistymistä. Vähän vastaavaa nään nykyajan aktivismissa, esim. nää taidemuseokeikat, päästään paheksutaan teoilla, mut halutaan samalla hyväksyntää selitetyllä ympäristömotiivilla.

   Tää kaikki on vaan mun tulkintaa mun omien lapsuus- ja nuoruuskokemusten läpi. Kun transjutut tulivat enemmän esille, niistä tuli peili, joka nosti muistot pintaan: Miten kaoottinen lapsi pyörittää vanhempia (aktivistit yhteiskuntaa). Lapsi oikeesti tarttis niitä rajoja, että mikä on totta, mahdollista ja realistista, mitä kaikkea oikeasti asioista seuraa, missä toisten rajat menee. Aloin muistaa miten tarkkaan tiedänkään mitä on olla kaoottinen lapsi, sekä mitä on olla kaoottisen lapsen seurassa ja joutua sopeutumaan siihen (myöskin lapsena jolla ei ole itsellään valtaa).

   Nyt aikuisena haluan, että voin luottaa siihen, että tiedän missä todellisuuden rajat menee enkä anna epävakaiden sekopäiden pyörittää elämääni tai hajottaa itseäni. Vaikka netissä vaikka minkälaista sakkia pyörisikin (ja varmaan myös livenä jossain pyörivät).

   Vähän haluaisin ohjata näitä muiden (sisäisiä) lapsia oikealle tielle, mutta samalla tajuan, että en ole itse ollenkaan niin hyvin "oikealla tiellä" vielä, sitäpaitsi kukapa edes sivustahuutelijaa kuuntelisi jos itsellä on kova meno päällä. Jokaisen pitää löytää itse se oma tiensä.

   Hyvää yötä, Laventeliveikkonen.

   Poista
  3. Mielenkiintoista, erittäin mielenkiintoista. Valitettavasti en minäkään usko, että sivustahuutelijaa kuultaisiin. Kuuntelin juuri Joycen kirjan, ja siinä todettiin tämä, että kun on vaikea argumentoida järjellä, tulee aina tunnereaktio (tämä oli selitetty kirjassa pitemmin ja perusteellisemmin). Ja näinhän transuskon omaksuneet aina toimivat. Vastaukset asiallisiinkkn kysymyksiin ovat aina vihaisia. Blokkaus ja ilmianto on käytössä.

   Poista
  4. Kommentoin samalla muutakin. Kuuntelin tässä juuri rikospodcastia. Siinä selviteltiin lapsen murhaa ja todistusaineiston perusteella profiloitiin tekijää. Aiemmin tekijäksi epäiltiin lapsen äitiä. Tekotapaan liittyvät seikat eivät kuitenkaan viitanneet siihen, että tekijä voisi olla äiti, tai edes nainen. Tapahtumamaa lli Iso-Britannia, jossa sukupuolen voi muuttaa myös syntymätodistukseen. Mietin, mitähän tämä tekee profiloinnille.

   Poista
  5. Tuosta tulis hyvä työkalu hämätä, luoda disinformaatiota ja peittää jälkiään. Suomessa ollaan politiikan tasolla aika sinisilmäisiä. Ei nähdä sitä häikäilemättömyyttä, mitä joissain (monissa ja usein nää on miehiä) ihmisissä on. Psykopatiaa, sosiopatiaa, ihmisiä jotka toimii ihan omilla säännöillään ja kusettaa minkä pystyy. Ei tarttis antaa lisää tapoja kusettaa.

   Poista
 20. Yksi toisensa jälkeen vasemmistolaiset paljastavat todellisen karvansa eli sen, mitä todella ajattelevat homoseksuaaleista ja ns. aidoista transsukupuolisista:
  https://twitter.com/SannaHellstrom/status/1581030125683953664?s=20&t=R3lZNzBldF1ttoX2iV5_CA

  Joku linkkasi Sanna Hellströmille (Korkeasaaren johtaja) LHB-liiton sivuilla julkaistun Tulenhengen, Tinan ja Nessakin haastattelun:
  https://lhb-liitto.fi/2022/06/08/trans-ja-toista-mielta/

  Hellström:
  Voihan sitä mielipiteitä olla, mutta valiokunnat kuulee yleensä asiantuntijoita, eikä jotain random hörhöjä.

  Olipa muuten huonosti toimitettua tekstiä. En pystynyt lukemaan pitkälle. Hyvin huonoa kieltä.


  Kolme autenttista transsukupuolista ei siis ole Hellströmin mukaan asiantuntijoita vaan "random hörhöjä". Sen sijaan näiden hyvekeisareiden mielestä transsukupuolista larppaava Vesinauris, Pöntinen, Panda ja muut seksuaaliterapeuttisekoboltsit yms. moninaisuusvouhottajat ja intersektionalistit ovat jotain sukupuoliasioiden ylimpiä asiantuntijoita, joiden sana kaikissa sukupuoli- ja transasioissa on laki.

  Miten tämä tilanne voi olla näin perseestä? Miten ihmeessä olemme voineet päätyä tällaiseen helvettiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helvetistä puheenollen, Naisjärjestöjen keskusliitto on turauttanut lausuntonsa translakiuudistuksesta:

   Naisjärjestöjen Keskusliiton lausunto hallituksen esityksestä eduskunnalle laiksi sukupuolen vahvistamisesta ja siihen liittyvistä laeista

   https://naisjarjestot.fi/naisjarjestojen-keskusliiton-lausunto-hallituksen-esityksesta-eduskunnalle-laiksi-sukupuolen-vahvistamisesta-ja-siihen-liittyvista-laeista/

   Helvetissä on oma osasto mekkomiesten transmaideneilla, jotka myivät tyttöjen, naisten ja homoseksuaalien oikeudet ja turvallisuuden hyvepisteistä.

   Poista
  2. "Liitto korostaa erityisesti, että vahvistaminen ei saa edellyttää stereotyyppistä kuvausta sukupuolesta. Suomi on sitoutunut purkamaan kaikkia sukupuoliin liittyviä stereotypioita Kaikkinaisen naisten syrjinnän poistamista koskevassa CEDAW-sopimuksessa. Sopimuksen toimeenpanoa valvova komitea on Suomen viimeisimmästä määräaikaisraportista antamissaan suosituksissa edellyttänyt varmistamaan, että transsukupuolisten henkilöiden sukupuoli vahvistetaan vaatimatta heitä mukautumaan stereotyyppisiin käsityksiin maskuliinisesta tai feminiinisestä ulkonäöstä tai käyttäytymisestä."

   Koko transvouhotuksen syvimmässä ytimessä ovat nimenomaan stereotyyppiset kuvaukset sukupuolesta ja niin ikään stereotyyppiset käsitykset maskuliinisesta tai feminiinisestä ulkonäöstä tai käyttäytymisestä. Transit eivät voi todistella sukupuoli-identiteettinsä ja transkokemuksensa todellisuutta muille ihmisille (tai transpolien henkilökunnalle) millään muulla keinolla kuin noihin stereotypioihin henkensä hädässä samaistumalla ja niitä sekä kulttuurisia sukupuolirooleja toisintamalla. Transien käsitys sukupuolesta stereotypioiden ja roolien kautta määrittyvänä ihmisen ominaisuutena on pohjimmiltaan konservatiivisin mahdollinen koko maailmanhistoriassa (mikä on myös syy siihen, miksi he vihaavat homoseksuaaleja niin valkohehkuisesti). Miten transit kehtaavat kaiken tämän jälkeen esittää, ettei "vahvistaminen saa edellyttää stereotyyppistä kuvausta sukupuolesta", kun he itse ovat juuri niitä, joiden mukaan sukupuoli määrittyy stereotypioiden ja niihin samaistumisen tai samaistumattomuuden kautta?

   Olisiko transeille ihan mahdotonta joskus pohdiskella sellaista vaihtoehtoa, että mies voi olla ihan vaan feminiininen mies ja nainen voi olla ihan vaan maskuliininen nainen ja ilmaista persoonallisuuttaan haluamallaan tavalla ILMAN että aletaan tehdä noiden persoonallisuuden ja identiteetin ilmausten pohjalta jotain oletuksia jostain helvetin transidentiteetistä, joka on sitten pakko validoida ryhtymällä vaihtelemaan juridisia sukupuolitietoja? Onko ihan oikeasti täysin mahdotonta edes haaveilla sellaisesta maailmasta, jossa mies voisi olla feminiininen ja nainen voisi olla maskuliininen ilman tätä kaikkea hulabaloota transiudesta, muusuudesta ja juridisista sukupuolista?

   "Esityksen tavoitteet ovat hyviä ja kannatettavia. Tavoitteet tulisi ensisijaisesti toteuttaa muuttamalla muu lainsäädäntö sukupuolineutraaliksi."

   Jos tavoitteet halutaan sukupuolineutraaleiksi, niin miksi sitä juridista sukupuolta pitää kuitenkin saada vaihdella mielivaltaisesti? Tietävätkö nämä tyypit itsekään, mitä haluavat ja mihin pyrkivät? Miten voitte samaan aikaan vaatia, että miehen pitää saada olla nainen vain haluamalla niin, kun seuraavaan hengenvetoon selitätte, että sen ja sen pitää olla ensisijaisesti sukupuolineutraalia?

   Poista
  3. "Naisjärjestöjen Keskusliitto on kuitenkin erittäin tyytyväinen siihen, että termiä ’lisääntymisbiologinen sukupuoli’ ei enää esitetä lakiin. Liitto piti käsitettä ongelmallisena."

   Niin, eihän sukupuoli liity lisääntymiseen yhtään mitenkään.

   "Liitto korostaa, että henkilön sukupuolena tulisi kaikissa tilanteissa pitää hänen oikeudellista vahvistettua sukupuoltaan, ja tästä tulisi voida poiketa vain, kun se on välttämätöntä turvallisuuden vuoksi."

   Milloin se siis on välttämätöntä turvallisuuden vuoksi? Voitteko antaa tästä tyhjentävän selvityksen? Miten juridisen sukupuolen mielivaltaisen vaihtamisen väärinkäytökset estetään? Miten naisten, tyttöjen ja homoseksuaalien turvallisuus taataan uudessa maailmanjärjestyksessä, jossa kuka tahansa voi olla mitä tahansa vain julistamalla niin?

   "Kiireettömät, lääketieteellisesti ei-välttämättömät intersukupuolisten lasten kehoa muokkaavat toimenpiteet varhaislapsuudessa on kiellettävä erikseen lainsäädännöllä."

   Mutta "translapset" on silti laitettava hormoniblokkereille sinä silmänräpäyksenä, kun he ottavat väärän lelun käteen?

   "Kokemukset sekä Suomesta että ulkomailta kuitenkin osoittavat, että terveydenhuollon ammattilaisille annettavat suositukset eivät riitä, jos halutaan luopua sukupuolipiirteitä muokkaavista itsemääräämisoikeutta loukkaavista lääketieteellisistä toimenpiteistä."

   Siis... O_o MITÄ?

   "Ihmisoikeudet ovat jakamattomia, mikä tarkoittaa, että kaikki ihmisoikeudet ovat yhtä tärkeitä ja toisistaan riippuvaisia. Tasa-arvotyö ei ikinä ole pois muiden oikeuksista, ja edistämällä transnaisten asemaa ja ihmisoikeuksia edistämme samalla yhteistä tasa-arvoa. Sukupuolivähemmistöihin kuuluvat naiset eivät ole uhka. Translain uudistuksessa on kyse ihmisoikeuksista, jotka kuuluvat erottamattomasti jokaiselle."

   Ihmisoikeudet blaa blaa blaa. Tasa-arvo blaa blaa blaa. Transnaisten aseman edistäminen blaa blaa blaa. Vähemmistöt lässyn lässyn, ihmisoikeudet kuuluvat jokaiselle blaa blaa blaa.

   Poista
  4. Paskaa miten naisliitto huonontaa naisten asemaa lääketieteessä eli siten naisten terveyttä ja sosiaalista turvallisuutta.

   Mutta tuulet menee moneenkin suuntaan: Hesarissa on ollut viikon(?) sisällä 2 woke-kriittistä kirjoitusta. Jonathan Haidtista ensin ja tänään tutkimus woken yhteydestä mielenterveysongelmiin.

   Poista
  5. Siis miten intersukupuolisten lasten turhan leikkelyn kieltäminen huonontaisi naisten asemaa?

   Poista
  6. Musta tääkin on niin perus:

   "Olipa muuten huonosti toimitettua tekstiä. En pystynyt lukemaan pitkälle. Hyvin huonoa kieltä."

   Edelleenkään ei YHTÄKÄÄN oikeaa argumenttia. Ilmeisesti ei ole edes lukenut tekstiä. Ja se syy ei todellakaan ole se, että tekstissä olisi jotain vikaa, vaan se, että erimielisiä mielipiteitä ei vaan voi päästää tietoisuuteensa. Siinähän saattaisi jopa joutua ajattelemaan, ja oma kuplautunut ajattelu saattaisi tulla kyseenalaistetuksi. Se olisi todella triggeröivää ja ikävää!

   Mä muuten aloin muistella tämän transaktivismin/sekofeminismin saapumista Suomeen. Muistatteko Facebookin Feministiryhmän, jonka kuuluisia sekomodeja olivat mm. transaktivisti Juudas Kannisto ja Saara Huttunen. "Sorrettuun vähemmistöön" kuuluva sai ryhmässä laukoa väärämielisiä kohtaan mitä tahansa paskaa ja meininki oli... sekopäistä. Eräässä blogikirjoituksessa Feministiryhmää kiiteltiin siitä, että se teki intersektionaalisesta feminismistä ja sen toimintatavoista valtavirtaa Suomessa. No siltähän se tuntuu, hullu huuto on siirtynyt vähän joka paikkaan, oikein sanomisten kyttäily, avoin aggressio väärämielisiä kohtaan, ei koeta että tarvitsisi yrittää asiallisesti keskustella ja argumentoida eri mieltä olevien kanssa vaan "oikeat" mielipiteet vain huudetaan jne. Ei tämä keskustelu vielä joitain vuosia sitten tällaista ollut. Aika käsittämätöntä, miten nopea taantumus on ollut.

   Poista
  7. Eräs somevaikuttaja julkaisi joku aika sitten tarinassaan, että pedagogisiin opintoihin kuulu pakollisena kurssi intersektionaalista feminismiä. Mulle tuli välittömästi flashback siihen, kun virolainen opettajani yliopistossa muisteli, miten aikoinaan kaikkiin yliopisto-opintoihin kuului pakollisena johdanto marksismi-leninismiin.

   Poista
 21. HS:ssa on juttu Turun yliopiston psykologian tutkijasta Oskari Lahtisesta, joka tutkii woke-ilmiötä. Jutussa voi tehdä pienen testin, joka kertoo kuinka woke olet, ja jutussa myös linkki laajempaan tutkimukseen, johon voi myös osallistua. Jutun mukaan korkeat woke-pisteet saaneilla on enemmän masennusta ja ahdistusta.
  Testissä kysytään mm. oletko samaa mieltä väitteestä 'transnaiset ovat naisia'.
  https://www.hs.fi/tiede/art-2000009000155.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein testin. 3/30. "Et ole kovin woke." :D

   "Jos kannatti yhtä woke-väitettä, kannatti todennäköisesti muitakin, vaikka väittämien aiheet olisivat liittyneet keskenään niinkin etäisiin aiheisiin kuin Marxiin tai transsukupuolisiin urheilijoihin."

   Suomeksi: Jos on jostain samaa mieltä wokettajien kanssa, on todennäköisemmin myös sitä mieltä, että miehet naisten urheilussa ja sitä myöten naisurheilun tuhoutuminen ovat progressiota.

   Tuli tuosta aasinsiltana mieleen: Kun transit kerran vaativat itselleen jatkuvasti kaikenlaisia erityisoikeuksia ja erityistä paapomista ja hyysäämistä, niin miksi he eivät vaadi itselleen omia urheilusarjoja ja kolmansia tiloja transeille? Miksi transiudella on mitään merkitystä vain silloin, kun siitä voi jotenkin hyötyä tai saavuttaa sillä jonkinlaista epäreilua etua itselleen, kun muutoin transius ei saa merkitä mitään? Miksi transnainen on nainen voittaessaan urheilukilpailun ja transnainen silloin, kun kokee tulleensa jotenkin syrjityksi, sorretuksi ja marginalisoiduksi?

   Poista
  2. Mun mielestä ns. woke-ihmisten ajatusten samankaltaisuus osoittaa osaltaan, että kyse on todella ahdaskatseisesta ideologiasta. Kaikki opit on vaan pakko hyväksyä sellaisenaan. He ovat eräänlaisia ajattelullisia zombeja, jotka vain toistavat samaa levyä kykenemättä oikeasti itse miettimään yhtään mitään läpi. Joku saisi kyllä selvittää, mikä saa ihan älykkäätkin ihmiset menemään tuollaiseen valmiiseen ajatteluun.

   Kuvaavaa on myös se, että wokea kannattavat olivat masentuneempia huolimatta siitä, oliko heitä henkilökohtaisesti kaltoinkohdeltu. No ei ihme että masentaa ja ahdistaa, kun on niin ankea maailmankuva...

   Poista
  3. Se on se Schrödingerin sukupuoli, veikkoseni, eli se merkitsee juuri sitä mitä sen halutaan merkitsevän silloin, kun miehet voisivat sen avulla saada itselleen perusteetonta etua, mutta toisaalta se ei merkitse eikä saa merkitä mitään esimerkiksi deittaillessa.

   Asiasta purkkiin: Briteissä eräs yksityisklinikka päätti viime hetkellä perua naispotilaan elintärkeän leikkauksen sen vuoksi, koska kyseinen nainen oli tohtinut vaatia itselleen vain naispuoleista hoitohenkilökuntaa toipumisvaiheessa. Potilas on seksuaaliväkivallan uhri ja ahdistuu miesten seurassa, etenkin kun samaisella klinikalla hänen ollessaan intiimitoimituksessa toimenpidehuoneessa eräs peruukkipertti oli avannut oven, ottanut kys. potilaaseen suoran katsekontaktin, kysynyt hoitsulta jotain tyhjänpäiväistä ja lähtenyt tiehensä.

   Leikkauksen oli määrä ollut olla maanantaina. Perjantai-iltana sairaalan johtaja, itsekin nainen, kirjoitti potilaalleen sähköpostin että "sorry, emme jaa uskomuksiasi, ja sitä paitsi haluamme suojella henkilökuntaamme ahdistukselta ja häirinnältä - leikkauksesi on täten peruttu". Sitten johtaja oli napsauttanut sähköpostinsa automaattivastaukset päälle eikä ollut vastannut potilaansa mihinkään yhteydenottoihin.

   Nyt kyseinen nainen on vaarassa kuolla. Vain siksi, että hän oli halunnut tuntea olonsa turvalliseksi ollessaan kaikista hauraimmillaan. Tämä alkaa muistuttaa ihan uskonsotia: jos ei usko että miehetkin ovat naisia niin sittenpä sitä kuolee.

   Loput Glinneristä.

   Poista
  4. "Mun mielestä ns. woke-ihmisten ajatusten samankaltaisuus osoittaa osaltaan, että kyse on todella ahdaskatseisesta ideologiasta. Kaikki opit on vaan pakko hyväksyä sellaisenaan."

   On paljon ihmisiä, joille on luontaista toimia konformistisesti: he mukautuvat hymisevällä tyyneydellä ja mielenrauhalla jonkun tietyn enemmistön vallitsevaan mielipiteeseen ja maailmankuvaan, koska sillä tavalla pääsee helpommalla elämässä. On ympärillä samanmielisten yhteisö, ei tarvitse itse miettiä mitään eikä varsinkaan kriittisesti, koska kaikki tulee ulkoa annettuna ja jonkun muun valmiiksi pureskelemana. Sen kuin mukautuu vallitsevaan virtaan ja elää elämäänsä sitten konflikteitta. Konformistit vieroksuvat ihmisiä, jotka kritisoivat ja kyseenalaistavat ja miettivät omilla aivoillaan, koska omia aivojaan käyttävät ihmiset häiritsevät tuota konformisuuden näennäistä harmoniaa, joka mielellään halutaan pitää rikkumattomana. Tällainen on ominaista myös erilaisille uskonyhteisöille (lahkoille). On vaivattomampaa vain uskoa yhdessä sokeasti ja aivottomasti johonkin kuin kyseenalaistaa, kritisoida ja tarkastella asioita syvemmin.

   "Briteissä eräs yksityisklinikka päätti viime hetkellä perua naispotilaan elintärkeän leikkauksen sen vuoksi, koska kyseinen nainen oli tohtinut vaatia itselleen vain naispuoleista hoitohenkilökuntaa toipumisvaiheessa."

   Luinkin jo tästä tapauksesta. Transeilla on nyt niin paljon valtaa, että he voivat päättää ihmisten elämästä ja kuolemasta sen pohjalta, kuka uskoo ja todeksimyöntää heidän maailmankatsomuksensa ja kuka ei usko/todeksimyönnä. Edes seksuaalista väkivaltaa kokeneiden naisten traumoilla ei ole transien taivaallisen maailmantuskan ja syrjittyyden rinnalla mitään painoarvoa ja merkitystä. Muistakaa: transit ovat maailmanhistorian syrjityin, sorretuin ja marginalisoiduin ihmisryhmä. Kenenkään muun ihmisryhmän kärsimykset eivät ole mitään transien kärsimyksiin verrattuna. Se, että transeilla on keinotekoisen uhristatuksensa ansiosta enemmän valtaa yhteiskunnassa kuin kenelläkään muulla ihmisryhmällä, ei ole tässä millään tavalla mitään merkitsevä seikka tai asiainlaita.

   Kuinkahan kauan transeja nuoleskelevilla naisilla kestää tajuta, että heistä on tehty käsitteellisesti oman sukupuolensa subkategoria? Tämä asia tulee ennen pitkää puremaan kaikkia naisia perseeseen, olivat miten transmyönteisiä hyvänsä. Vai onko niin, että naiset haluavatkin tätä? Että miehet pitävät jöötä myös kaikessa siinä, mikä liittyy naiseuteen ja on naiseutta? Identiteettiä ja substanssiolemista myöten? Tuleeko siitä naisille turvallinen olo?

   Poista
  5. Nytin toimittajilta hieno vastaus:

   https://www.hs.fi/nyt/art-2000009147362.html

   Mun mielestä tuo kuvaa niiiin hyvin woke-ajattelua, että se voisi olla jo parodiaa, mutta kun ei ole. Eri mieltä olevien kanssa ei edes yritetä keskustella ja argumentoida, vaan on ihan ok sanoa, että he ovat ahterista. Heidän ajattelunsa kuvailu (tutkimuksessahan ei edes kritisoitu wokea, vaan kuvailtiin ja tutkittiin) vääristellään.

   Mua henkilökohtaisesti korpeaa, että tällaiset ihmiset pääsevät toimittajiksi, olkoonkin, että Nyt ei ehkä olekaan sitä hienointa ja laadukkainta journalismia mitä Suomessa on. Olen itse yrittänyt päästä jo jonkin aikaa toimittajaksi tuloksetta, vaikka olisin varmasti oikein pätevä siinä missä nämä huuhaan vääntäjät. Kun vaikkapa Yleä lukee, on käynyt mielessä, että edistäisiköhän työllistymistä jos suoltaisi hakemukseen tuota woke-henkistä ajattelua ja naamioisi sen yhteiskuntakriittiseksi ajatteluksi :D Tuntuu, että aika monelle tämän ajattelutavan omaksuneelle heidän ajattelunsa on sitä kriittistä, analyyttista ja tiedostavaa.

   Poista
 22. Sametti on ollut haastateltavana PS:n youtubekanavalla. Iso hatunnosto Sametille siitä, kuinka rohkeasti ja rauhallisesti hän puhuu tosi henkilökohtaisistakin vaikeista asioista. Ja erittäin hyvää ja selkeää analyysia transhoidoista, transpolista ja translain uudistuksesta. Kuuntelisivatpa myös Vihreät ja vasemmisto joskus tätäkin näkökulmaa.
  https://youtu.be/RIXrVoGomgA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuntelinkin tuon jo. Mahtavaa, Sametti!

   "Kuuntelisivatpa myös Vihreät ja vasemmisto joskus tätäkin näkökulmaa."

   He kuuntelevat vain niitä, jotka ovat samaa mieltä heidän kanssaan. Kaikki muu on syrjintää, rasismia, fobiaa, ihmisoikeuksien vastustamista jne. Ironista, että he väittävät ajavansa transien oikeuksia, mutta käytännössä vain tietynlaisten transien: Sametin, Tulenhengen, Tinan yms. tolkun transien viestiä he vähättelevät tai mitätöivät ja ohittavat sen olankohautuksella.

   Poista
 23. Myös sotevaliokunta aikoo kuulla mm. Naisten Rintamaa, LHB-liittoa ja Linda Hartia (kaikkien transjärjestöjen, Amnestyn ym. lisäksi). Myös Riittakerttu Kaltiala on kuultavien joukossa. Muistaakseni Kaltiala on kannattanut itsemäärittelyä aikuisille, mutta ehdottoman kielteinen itsemäärittelyn laajentamisesta alle 18-v.
  https://twitter.com/PAittakumpu/status/1583169556469940224?

  VastaaPoista
 24. Interseksuaalien "normalisointi" jatkui vuosikymmenten ajan vaikka hoitotulokset olivatkin huonoja. Kun kulissi sitten lopulta romahti, lääkärit vain lakaisivat asian maton alle ja jättivät julkisen itsetutkiskelun tekemättä. Sama juttu muuten lobotomian kanssa. Lääketieteessä erilaiset hullutukset vain seuraavat toisiaan. Translapsivillitys on vain samaa perinteen jatkoa.

  "Mitä veikkaavat kommentoijat, milloin ensimmäinen voitokas oikeudenkäynti pakkotransiuttamista vastaan käydään? 1, 5 vai 10 vuoden päästä?"

  Onko lääkärit saaneet tuomiota edellisistäkään skandaaleista? Lääkärin voittaminen oikeudessa ei ole mikään pikkujuttu ja lääkärit tietävät sen hyvin. Esimerkkinä vaikkapa pihtivirtasen tapaus:

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005484150.html

  "Asiaa käsiteltiin noin kolmenkymmenen vuoden ajan eri oikeusasteissa, korkeinta oikeutta myöten.

  Virtasen mukaan oikeustaistelu päättyi tappioon siinä mielessä, että hän sai korvauksia vain noin 5 000 euroa."

  Siis lääkärissäkin käydään omalla vastuulla. En suosittele transhoitoja kenellekään. Ristiinpukeutumista ei pitäisi medikalisoida.

  Terveyskeskuksessa käy kyllä ihan oikeasti sairaita potilaita, mikseivät lääkärit keskity heihin?

  Intersektionaaliset feministit ovat vain normaalikammoisia kun vastustavat interseksuaalien "normalisoimista" ja kannattavat lasten transiuttamista. Kannattavat lasten takomista poikkeavuuden muottiin niin kauan kun saa itse olla normaali.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. interseksuaalien "normalisoimista"

   Intersukupuoliset pitäisi jättää kokonaan transkeskustelun ulkopuolelle. Transit käyttävät heitä vain ihmiskilpenä. Transeilla ei esiinny intersukupuolisuutta sen enempää kuin muussakaan väestössä. Lisäksi intersukupuolisuus ei ole todiste mistään "sukupuolen moninaisuudesta", vaan intersukupuoliset ovat miehiä ja naisia siinä missä kaikki muutkin.

   Poista
  2. Intersukupuolinen tila ei tarkoita sukupuolten välimaastossa olemista tai sukupuolettomuutta, kuten transit mielellään väittävät ja sitä kautta yrittävät todistella transiuden todellisuutta muille ihmisille. Esimerkiksi Klinefelter-oireyhtymä voi olla vain miehellä, mieskehoisella ihmisellä, siis ihmisellä, jolla on miehen keho. Klinefelter-mies ei ole osittain mies ja osittain nainen vaan mies, jolla on Klinefelter-oireyhtymä eli intersukupuolinen tila. Transien sukupuolineurooseilla ei ole intersukupuolisten tilojen kanssa MITÄÄN tekemistä.

   Transit käyttävät sekä intersukupuolisuutta että homoseksuaalisuutta astinlautana transiuden todistelemiseksi muille ihmisille ja transpaskan ajamiseksi lainsäädäntöön. Kummallakaan (intersukupuolisuus ja homoseksuaalisuus) ei ole transiuden kanssa yhtään mitään tekemistä, mutta propagandalla ja aivopesulla transit ovat saaneet ihmiset uskomaan, että transius on sama asia kuin homoseksuaalisuus ja intersukupuolisuudella voidaan perustella sitä, ettei sukupuolta ole oikeasti olemassa vaan se on jokin hämärä spektri. Jos sukupuoli on spektri, niin mitä vittua transius silloin on?

   Poista
  3. "Transien sukupuolineurooseilla ei ole intersukupuolisten tilojen kanssa MITÄÄN tekemistä."

   Lyhyesti ilmaistuna intersukupuolisuus on kehollinen tila, lisääntymiselimistön kehityspoikkeama, joita on kymmeniä erilaisia ja ne ovat sukupuolittuneita. Transsukupuolisuus on taas psyykkinen ilmiö, eikä transien kehonpiirteissä ole mitään vikaa.

   Poista
  4. Transien ongelma sukupuolensa kanssa on heidän korviensa välissä. Se on psykiatrinen ongelma, ei sinänsä fysiologinen. Transeilla on täysin toimivat sukupuolensa mukaiset, lisääntymiskykyiset ja terveet kehot, jotka eivät itsessään vaadi minkäänlaista kirurgista tai hormonaalista väliintuloa toimiakseen kuin niiden kuuluukin. Transit eivät kuitenkaan koe kehojaan omikseen eli heillä on staattinen ja armoton kokemus siitä, että heillä on sukupuolisielu, joka on inkongruentti heidän syntymäkehonsa sukupuolipiirteiden ja sukupuoliominaisuuksien kanssa, ja he haluavat muokata kehoaan siten, että tulisivat tulkituksi sosiaalisissa tilanteissa vastakkaisen sukupuolen yksilönä, jotta voivat kokea olevansa oma itsensä ja elää itsensä näköistä elämää.

   Transius on äärimmäisen traaginen olemisen ja elämisen tila. Se, että ihminen kokee olevansa "väärä", ei ole mikään vitsi tai uhkea elämäntapa, jota tulisi jotenkin glorifioida ja nostaa jalustalle. Transius on erittäin vakava psykiatrinen tila, joka vaatii aina lääketieteellisen väliintulon ja perusteellisen arvion siitä, miten tuon ihmisen psyykkistä tilaa voidaan parhaiten helpottaa, jotta hänestä saadaan toimintakykyinen.

   Poista
  5. Nillitän sen verran, että varsinaisilla transeilla on ainakin kolme eri etiologiaa, mutta olen itse havainnut tarpeen viidelle tai useammalle kategorialle eriävien etiologien ja erilaisen hoidontarpeen vuoksi. Kategoriat perustuvat osin toistaiseksi testaamattomiin malleihin, mutta näin tiede etenee, alan ammattilaiset keskustelevat keskenään ja sitten joku saa rahoitusta ja voi tehdä isomman otannan tutkimuksen.
   1. uros, jolla aivojen post-centralis-gyruksen (erm, siis poimun) poikkeaman aiheuttaman tuntoaistumusten poikkeavan käsittelytavan aiheuttama skp-dysforia. Näin ekaa kertaa aikuisiällä oman naamani kun algoritmi teki selfiestä genderflipin. Mulla on aivojen kehityshäiriö. Onko sitten pakko harjoittaa terapian lisäksi kirurgiaa tai antaa hormonihoitoja, riippuu potilaasta. Tuntumani on, että tämä häiriö korreloi vahvasti aivojen anatomisten muutosten kanssa, jotka nähdään yhdessä homoseksuaalisen orientaation kanssa. En tiedä, onko tuosta kysymyksestä tulossa paperia just nyt. Tositransi.
   2. Todennäköisesti peilineuronien toimintahäiriöön kytkeytyvä parafilia, jossa mies tuntee seksuaalista nautintoa ajatellessaan itseään naisena. Tämä ryhmä kulkee rintsikkarunkkauksen kautta transvetisismiin ja siitä fetissin totena elämiseen 24/7. Osa potilaista on "true transeja" siinä mielessä, että tämä parafilia johtaa joillakin elämänlaatua pysyvästi ja vakavasti heikentävään skp-dysforiaan, joka ei tokene terapialla. Traaginen potilasryhmä, joskin ymmärrettävästi ensialkuun ryhmään tutustuminen aiheuttaa negatiivisia tunnereaktioita. Viime vuosina on ilahduttavasti alkanut näkyä 'self-aware AGP' -identifioituvia aktivisteja ja twitter-tilejä :)
   3. naaras, jolla kategorian 1 aivojen kehityshäiriö ja luultavasti jotain muuta. True trans. Ks. Buck Angel, joka sanoo 'I have a brain problem that makes it impossible for me to live as a woman'
   --- ylläoleville kategorioille transitio on usein tarpeen, kun terapia ei tuota riittävää helpotusta. Allaoleville ei ole transitiota, on vain puoskarointia väärän diagnoosin hoitamiseksi.
   4. naaras, rapid onset gender dysphoria -- tyttöjen ja nuorten naisten uusi anoreksia tai viiltely.
   5. uros, rapid onset gender dysphoria -- moniongelmaisten poikien ja nuorten miesten äkillisesti ilmaantuva pakkomielteenomainen fokus transitioon. Eräs potilas kertoi, että hänen on pakko transitioitua kun "ei saa riittävän hyveellistä ja konservatiivista tyttöystävää, eikä kestä elämää pillunhimon kanssa, pakko saada kemiallinen kastraatio."
   6. predditor. Yleensä uros. Persoonallisuushäiriö tai muu vakavampi mielenhäiriö.
   7. "Muut" kaatopaikkaryhmä, esim. pitkän ja vaikean mt-historian uros, joka löytää internetistä transition viimeiseksi oljenkorreksi.

   Poista

HUOM! Jos blogitekstissä on yli 200 kommenttia, klikkaa kommenttiketjun alalaidasta Lataa lisää..., niin saat kaikki kommentit näkyviin.

Kommenttikenttä on moderoitu: kommentit näkyvät, kun olen tarkistanut ja hyväksynyt ne.

Blogin kommenttikenttä on naisille, LHB-ihmisille, TERFeille ja genderkriittisille turvallinen tila. Täällä saa vapaasti esittää ajatuksiaan, kertoa huolistaan, keskustella muiden kommentoijien kanssa, puhua myös muista kuin tekstin varsinaisesta aiheesta ja jakaa linkkejä yms. relevanttia tietoa. Kaikkia minun näkemyksiäni saa kritisoida, kunhan muistat perustella. Vihapuhetta, tarkoitushakuista provosointia (sealioning), turhanpäiväistä mussutusta ilman perusteluja tai yksityishenkilöiden suoria henkilötietoja sisältäviä kommentteja ei julkaista.

Kymmenen klikatuinta tekstiä