lauantai 7. syyskuuta 2024

Tabula rasa

74 kommenttia:

  1. Mun pitää varata aika psykiatrilleni

    - Perus 30V. nainen.

    VastaaPoista
  2. Mukava kuvapostaus tähän väliin. Elämässä on muutakin kuin transien meuhkaaminen.

    Itse olen ilmeisesti sellainen käkkyrä, ettei toista puoliskoa löydy ehkä koskaan. Homomiehen pieni seurustelupooli ei auta asiaa, varsinkaan nyt, kun se on pienentynyt entisestään woken mieliviruksen takia. En voisi olla jonkun poliittisesti korrektin gendertouhottajan kanssa, mutta ajatus persuja äänestävästä Trump-fanistakaan ei pahemmin kiihottele.

    Koiraakaan en raaski ottaa 12-tuntisten työpäivien takia. Ehkä liityn LHB-Liittoon ja katson millaista porukkaa siellä on. Jotain pitäisi keksiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa kerhoon. Meitä elämäntapayksinäisiä henkisen autiomaan hinttejä on paljon, kirkonkellot vain kumajavat ja korpit raakkuvat. Toki kundeja sinänsä löytyisi, mutta itse en jaksa epä-älyllistä ja stimuloimatonta seuraa, enkä koske (seurustelumielessä) itseäni nuorempiin kundeihin enää pitkällä tikullakaan. Nykyajan parikymppiset homppelit ovat NIIN pentuja, että se on ihan uskomatonta. Tajuan itsekin vasta nyt, miten kypsymätön itse parikymppisenä olin, vaikka silloin kuvittelin olevani maailman huipulla. Naurattaa ja hävettää muistella kaikkia idioottimaisuuksia, joihin tuolloin hurahdin ja joita ympäriinsä viljelin. No, on hyvä suhtautua menneeseen itseensä lempeydellä.

      Jos koira ei pitkien työpäivien vuoksi sovi, niin entäs kissa? Kissa pärjää oikein hyvin yksin pitkiä aikoja. Miau. Kurnau. Purr.

      ”Elämässä on muutakin kuin transien meuhkaaminen.”

      Niinpä. Suoraan sanoen olen kurkkuani myöten täynnä koko aihetta. En jaksaisi käyttää enää yhtään aikaa sen vatvomiseen, mutta transien älämölö vain jatkuu, jatkuu, jatkuu, jatkuu, jatkuu, jatkuu… (*kymmenen miljoonaa vuotta kuluu*) …ja jatkuu. Ihmisten tyhmyys ja sinisilmäisyys on uuvuttavaa. On henkisesti raskasta seurata vierestä tätä perkeleellisen idiotismin aikaa.

      Poista
    2. Mä oon haaveillut, että ehkä meidän kivojen ja tolkullisten terf-naisten pitäis perustaa teidän kivojen ja tolkullisten homppeleiden kanssa joku yhteisö keskelle metsää. Siellä voitais tehdä taidetta, samoilla luonnossa, keskustella vapaasti ja järjellisesti, pitää lukupiiriä, tehä kaikkea kivaa. Vapaana nykymaailman hulluudesta <3 Kuka on messissä? :D

      Mä tulin tuossa yhtenä iltana oikein surulliseksi, että jotkut totalitaristiset hullut pakottavat meidät kaikki elämään tätä sekopäisyyttä. Musta tuntuu, että ihmiset on oikeasti jotenkin irrallaan itsestään ja todellisuudesta. Se mahdollistaa tämän kaiken. Olen tullut ajatelleeksi, että tämä koko wokepaska ei olekaan syy vaan oire. En ihan tarkalleen tiedä, mistä. Tietysti se on samalla myös kuin joku virus, joka leviää ja aiheuttaa aivovammoja. Mutta ei pidä luopua toivosta.

      Sivuhuomiona... olen löytänyt itse tosi paljon itsestäni lujuutta, lempeyttä ja tiettyä järkähtämättömyyttä metta-meditaation avulla. Suosittelen testaamaan, ainakin itselläni ero on ollut melkoinen. Uskon myös, että rakkaudella tämäkin hulluus tullaan selättämään.

      Poista
    3. "Vapaana nykymaailman hulluudesta <3"

      Muuten olisin kyllä täysin messissä mukana ja ylipäänsä ajatus terf-retriitistä jossain keskellä-ei-vitun-mitään kuulostaa kyllä taivaalliselta, mutta tämä vapauden muoto kuulostaa paolta.

      Nämä woke-gender-trans-hullut ovat jo päättäneet että he ovat ehdottomasti oikeassa, ja me terfit väärässä. Oman yhteisön muodostaminen vain todistaisi heille että mekin vihdoin myönnämme olleemme täysin väärässä poistamalla itsemme heistä, omaan ryhmittymäämme - joka näitä hulluja tuntien todnäk vain kaasutettaisiin, koska heidän mukaansa väärät mielipiteet ansaitsevat kuolla; se ei olisi heille murha, vaan oikeutta.

      Tämä on vittumaisen typerä taistelu läpikäydä, mutta minun mielestäni meidän terfien tulisi vielä jaksaa pysyä lujina ja puskea vastaan sinnikkäästi. Tämä on vain äänekäs vähemmistö, josta nyt puhutaan. Se on typerää, rasittavaa ja uuvuttavaa, mutta suuri yleisö on meidän kanssa seuraillut näitä touhuja jo vuosia. Kyllä tämä tästä.

      Poista
    4. "Meitä elämäntapayksinäisiä henkisen autiomaan hinttejä on paljon"

      Nykyaikaisena bionaisena kiinnostaisi kuulla teiltä homomiehiltä, että vaikuttaako teidän mahdollisiin haluihin seurustella ja muodostaa parisuhteita nämä autogynefiili-miehet/transit, jotka hakeutuvat naisten kanssa (ja miksei myös miestenkin - en vain ole vielä löytänyt yhtäkään tarinaa moisesta) parisuhteisiin opiskellakseen heidän "naiseuttaan" mahdollisimmna läheltä ja intiimisti - menkat, vaatteet, meikit, seksi, raskaus, synnytys, imetys, yms. - transitioituakseen itse jo parisuhteen sisällä jotta sitä suhdetta ei sitten tarvitse lähteä transina etsimään - vai, vaikuttaako mitenkään?

      Itselleni nämä kyseiset miehet ovat varsin lyhyessä ajassa muodostuneet vielä suuremmaksi peloksi kuin sun jokapäivän narsistit, psykot, hakkaavat pahoinpitelijät ja nämä "siittäjät" jotka tuikkivat neuloilla reikiä kondomeihin vauvaloukun toivossa. Anna mulle kaikki nämä, mutta ajatus siitä että rakastuisin tarpeeksi mieheen ryhtyäkseni parisuhteeseen hänen kanssaan, vain jotta tämä mies saisi "opiskella" itsestään naista minun kauttani ja vuosien kuluttua Tarmo esitteleekin itsensä Tarjaksi ja odottaa parisuhteen siitä sitten jatkuvan kuin ei mitään, täyttää mut ahdistuksella jo yksin tämän tekstin muodossa.

      Poista
    5. En ole homomies, ja mulle ei myöskään ihan aukea logiikka, miten agp-miehet liittyvät homojen pariutumiseen. Lähtökohtaisesti näkisin transidentifioituvat homo- ja heteromiehet kahtena hieman eri porukkana.

      Sanoisin kuitenkin, että kannattaa muistaa, miten marginaalisen marginaalisesta ilmiöstä on lopulta kyse. Jos parisuhdetta toivoo, ei nyt tämän asian pelossa ainakaan kannata jättää sellaista etsimättä. Nuo muutkin ovat oikeasti hyvin marginaalista kamaa. Toki ihmiset ovat kukin tavallaan vähän vinksin ja vonksin, ja näin kaupunkilaisesta liberaalikuplasta katsottuna tämä woke-mädätys pehmentää myös heteromiesten aivoja sangoin joukoin, MUTTA väittäisin silti, että enemmistö ihmisistä on kuitenkin ihan tavallisia ja hyväätarkoittavia. En toki tiedä näistä "transleskistä", onko heidän parisuhteissaan ollut mitään varoitusmerkkejä, mutta jotenkin tuntuisi todella uskomattomalta että tuollainen tulisi täysin puskista. Joka tapauksessa tuntuu kyllä vähän liioitellulta pelolta. Koskaan ei voi ennustaa, mutta toisaalta ei elämää voi oikein rajoittaakaan loputtomasti häviävän pienen mahdollisuuden uhkakuvien takia.

      Poista
    6. "...marginaalisen marginaalisesta ilmiöstä..."
      "...näin kaupunkilaisesta liberaalikuplasta katsottuna..."
      "...jotenkin tuntuisi todella uskomattomalta että tuollainen tulisi täysin puskista."
      "Joka tapauksessa tuntuu kyllä vähän liioitellulta pelolta."

      Miksi tämä puhetyyli tuntuu niin kovin tutulta...?

      Poista
    7. "Miksi tämä puhetyyli tuntuu niin kovin tutulta...?"

      En ole aivan varma, mitä haet kommentillasi, mutta ilmeisesti vihjaat, että kommenttini kuulostaa samalta kuin genderkritiittisten näkemysten vastustus..? Jos todella haluat keskustella, kannattaa ehkä avata omaa ajattelua hieman eikä vain vihjata epämääräisesti.

      Poista
    8. "Mä oon haaveillut, että ehkä meidän kivojen ja tolkullisten terf-naisten pitäis perustaa teidän kivojen ja tolkullisten homppeleiden kanssa joku yhteisö keskelle metsää. Siellä voitais tehdä taidetta, samoilla luonnossa, keskustella vapaasti ja järjellisesti, pitää lukupiiriä, tehä kaikkea kivaa. Vapaana nykymaailman hulluudesta <3 Kuka on messissä? :D"

      Olen monesti pyöritellyt samanlaisia ajatuksia. Että olisi ihanaa eristäytyä sekopäistä jonnekin kauas sopivankokoiseen tervejärkisten ja tolkullisten piilokommuuniin, koska sekopäät ovat vallanneet kaikki mahdolliset instituutiot ja rotankolot ja mädättävät kaiken ympäriltään niin, ettei kellekään muulle jää mitään elintilaa. Minulta on mm. mennyt sekopäiden takia useita rakkaita harrastuksia pilalle. En kerta kaikkiaan pystynyt enää jatkamaan niitä juttuja, kun sekopäät tunkivat sinne sinitöyhdöt ja testoamisviikset väpättäen, naamanahkat lävistysten painosta 5 cm alempana roikkuen ja pronominibadget välkähdellen.

      Se, miten tuollaisen kommuunijutskan sitten käytännössä toteuttaisi, onkin toinen juttu. :D Kompromissiratkaisu voisi olla jokin invite only -salamiitin tyylinen korpimökkeilyretriitti, jossa hengaillaan vaikka kerran vuodessa. Se taas vaatisi jonkun (tai jotkut) järjestäjän, joka lähtisi asiaa organisoimaan. Ja täytyisi keksiä pomminvarma keino taata, miten seulotaan jyvät akanoista ja pidetään sekopäät mahdollisimman kaukana. Jos edes kerran vuodessa saisi pienen hengähdystauon sinitöyhtöjen henkisen lobotomian kohteena olemisesta, se olisi jo ihan ylittämätöntä luksusta.

      On tämä ihanaa, miten transit ovat onnistuneet ajamaan esim. meidät homppelit taas kerran maan alle. Olemme palanneet takaisin 80-luvulle.

      Poista
    9. "Minulta on mm. mennyt sekopäiden takia useita rakkaita harrastuksia pilalle. En kerta kaikkiaan pystynyt enää jatkamaan niitä juttuja, kun sekopäät tunkivat sinne sinitöyhdöt ja testoamisviikset väpättäen, naamanahkat lävistysten painosta 5 cm alempana roikkuen ja pronominibadget välkähdellen."

      Tämäpä. Omissa harrastus- yms. piireissä nämä ovat aivan liian paljon esillä, ja vaikka olen varma, että kaikki mukanaolijat eivät ole samaa mieltä, on kynnys lähteä avoimesti olemaan eri mieltä. Tulee sellainen raskas fiilis kuin eläisi totalitarismissa, jossa on salailtava mielipiteitään. Sitähän tämä tavallaan on, vai mitä? Pehmeää, mutta aivan selvää. Vapaaseen, normaaliin yhteiskuntaan ei kuulu esimerkiksi Hesarin juttujen kaltainen sensurointipolitiikka, median ideologisten juttujen tuuttaus jne.

      Juuri tuosta mä kaipaan hengähdystä. Genderkriittisyys on vain pieni osa elämää, mutta silti siitä jää nihkeä olo, kun ei voi olla täysin avoin. Maailma nyt van toimii suhteilla ja valitettavasti tähän kulttille elimellistä on, että kultistit uskovat, että heidän suorastaan täytyy sulkea ulos väärämieliset.

      Tosin valonpilkahduksiakin olen näkevinäni. Esimerkiksi kulttuuriala on omiin silmiin hyvin woken läpitunkemaa. Kuitenkin vaikkapa Miki Liukkonen esitti jotain kritiikkiä tätä sekoilua kohtaan, eikä hänen sanomisistaan kukaan ottanut nokkiinsa (ehkä hän oli liian - jotain - en vain osaa sanoittaa, mitä, että hänen kimppuunsa oltaisiin hyökätty?) Vierastilassa hän heittää myös jotain vähän pintapuolista kritiikkiä sinitukkaisista feministeistä. Toki nyt tilannetta muuttaa se, että hän on kuollut, mutta ilmeisesti tuollaistakin on mahdollista saada julki. Tai ainakin oli Miki Liukkoselle.

      "Se, miten tuollaisen kommuunijutskan sitten käytännössä toteuttaisi, onkin toinen juttu. :D Kompromissiratkaisu voisi olla jokin invite only -salamiitin tyylinen korpimökkeilyretriitti, jossa hengaillaan vaikka kerran vuodessa. Se taas vaatisi jonkun (tai jotkut) järjestäjän, joka lähtisi asiaa organisoimaan."

      Oi juku, terffien ja muiden genderkriittisten korpimökkiretriitti kuulostaa taivaalliselta <3 Mä itseasiassa olisin tosi kiinnostunut järkkäämään, mutta ongelma on, että tämän blogin kommenttikentän ulkopuolella elän täysin taviselämää taviskuplassa ja multa puuttuu kaikenlaiset verkostot. Pitää varmaan vähän funtsia, ehkä tämäkin asia löytää muotonsa ja paikkansa vielä joskus... :)

      Poista
  3. Mitähän tässä tarinassa jätetään kertomatta:

    Ruotsalainen miesjääkiekkoilija sai potkut, koska hän halusi näyttää naiselta – poseeraa nyt mekko päällä Aftonbladetissa

    "Ura päättyi viime talvena, kun Glasgow Clan -joukkueessa torjunut ruotsalainen antoi kokaiinia sisältäneen dopingnäytteen. Lindskoug sanoo käyttäneensä kokaiinia torjuakseen masennusta ja henkistä pahoinvointia."

    "Lindskoug paljastaa olevansa transvestiitti ja haluavansa pukeutua naiseksi. Taipumusta esiintyi jo varhain."

    "Hänellä on ollut naisystävä suurimman osan aikuisiästä eikä hän ole homoseksuaali. Mutta verhoutuminen naisen vaatteisiin ja meikkaamiseen alkoi kiinnostaa vähitellen. Lindskoug alkoi lakata kynsiään Valko-Venäjällä kaudella 2016–17 ja etsi tietokoneelta vinkkejä naiselliseen pukeutumiseen ja meikkaamiseen.

    ”Halusin näyttää kauniilta naiselta, mutta en halunnut tekorintoja, koska silloin en olisi ollut enää oma itseni."

    "Kesällä 2023 Lindskoug uskaltautui kävelemään kaupungilla naisen asussa. Samana syksynä hän osallistui naisen asussa Halloween-juhlaan Puolassa. Puolalaisen seuran Podhalen johto sai kuulla asiasta ja purki ruotsalaisen sopimuksen.

    Se oli isku pelaajan mielenterveydelle. Hän alkoi käyttää huumeita lieventääkseen henkistä tuskaansa. Uusi seura löytyi Skotlannista, jossa kokaiinin käyttö jatkui."

    https://www.hs.fi/urheilu/art-2000010682397.html

    Jos Kevin pyrkii naisten tiloihin tai naisten sarjoihin "naiseksi pukeutuneena", niin mikä erottaa hänet transnaisista? Sinänsä rohkeaa, että hän tulee rehellisesti seksuaalisena fetisistinä ulos kaapista helpomman tien tarjoaman transiuden sijaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Jos Kevin pyrkii naisten tiloihin tai naisten sarjoihin "naiseksi pukeutuneena", niin mikä erottaa hänet transnaisista?"

      Tämä kuuluu niihin kysymyksiin, joita olen kysynyt ja nähnyt muiden kysyvän transeilta varovaisestikin arvioiden n. 50 000 000 000 000 000 000 000 kertaa. Yhä edelleen odotamme vastausta, jota ei vaan näy eikä tule. Sirkat sirittävät ja arokierijät viuhahtelevat.

      Poista
    2. Juttu julkaistu tägillä "Vähemmistöt". Siis ihan oikeastiko HS aikoo julkaista näitä juttuja joka jumalan viikko?!! Mitään muita vähemmistöjähän ei ole olemassa kuin etnisyyteen ja seksuaalisuuteen liittyvät. Ei oo todellista.

      Poista
    3. "Juttu julkaistu tägillä "Vähemmistöt". Siis ihan oikeastiko HS aikoo julkaista näitä juttuja joka jumalan viikko?!!"

      Hyvä kysymys. Mikä edes tekee Kevinistä vähemmistön, hänhän on vain transvestisen mieltymyksen omaava heteromies? Eihän mekkoilu tee hänestä yhtään vähemmän miestä tai vähemmän heteroa. Samalla tavalla naureskelun kohteeksi joutuneesta postimerkkeilijästä voitaisiin uutisoida vähemmistön edustajana.

      Poista
  4. Olet tehnyt hyvää työtä tämän blogin kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ihanaa, jos tuuleen huutamiseni ei ole mennyt aivan täysin hukkaan. :D

      Poista
  5. Saksassa on tulossa voimaan sukupuolen itsemäärittelylaki, ja vaikuttaa olevan huomattavasti laajempi kuin Suomessa. Mm. alaikäiset mukana ja vanhemmat voivat vaihtaa vauvan juridisen sukupuolen ihan oman mielensä mukaan. Saksan terffit aikovat protestoida, vaikuttava kampanjavideo:
    https://youtu.be/nsM497XWjjM?si=OAkNsYtmwaI5ecTm

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vittu, mikä painajainen ja helvetin esikartanon kiehuva hornankattila tämä koko läntisen maailman sukupuolineutraalistaminen (lue: transiuttaminen) on, oikeasti. Joka päivä yhä edelleen hieraisee silmiään, että tapahtuuko tämä oikeasti. Ja kyllä tapahtuu. Milloin ihmiset havahtuvat tajuamaan, mitä täällä oikeasti tapahtuu?

      Poista
    2. Hmm, ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin. Jos tuolla päästään eroon positiivisesta syrjinnästä sukupuolen perusteella (eli syrjinnästä), niin hyvä. Tosin en olisi valmis menemään ihan noihin mittoihin em. ongelman poistamisessa.

      Onhan tämä aika kylmäävää. Itsekin pohdin päivittäen, että mikä on se kriittinen piste jolloin ihmiset alkavat tajuamaan, että tämä on mennyt liian pitkälle - ja mitä sitten tapahtuu.

      Poista
    3. Olisi mielenkiintoista tietää, että miten sukupuolineutraaliuden ja sukupuolen moninaisuuden on ajateltu toimivan monikulttuurisessa yhteiskunnassa. Nyt tapetilla olevan holokaustin kieltolain kannattajista merkittävä osa hyväksyy Palestiinan viime lokakuussa tekemän terrori-iskun ja tahtonee määritellä biologisten tosiasioiden toteamisen rangaistavaksi vihapuheeksi, kuten sukupuolten määrän ja homoseksuaalisuuden määritelmän. Sukupuolen määritelmän saa kyllä kyseenlaistaa hurutransideologisin perustein. Make it make sense.

      Poista
    4. "Onhan tämä aika kylmäävää. Itsekin pohdin päivittäen, että mikä on se kriittinen piste jolloin ihmiset alkavat tajuamaan, että tämä on mennyt liian pitkälle - ja mitä sitten tapahtuu."

      Minun mielestäni se kriittinen piste on saavutettu jo. Koko hommassa mentiin liian pitkälle jo aikapäiviä sitten. Ongelma on ehkä siinä, että ihmiset (valtaväestö) mieluummin kääntävät katseensa pois rujoista asioista kuin katsovat ja tarkastelevat niitä kirkkaassa päivänvalossa. Kukaan ei halua vapaaehtoisesti lapioida paskaa ja ylipäätään uskoa, että oikeasti tapahtuisi mitään niin makaaberia, varsinkin kun kaikki se on kääritty iloisesti liehuviin lippuihin, glitteriin ja "ihmisoikeuksiin". Tästä kertoo sekin, että kun muutamat asiaan kattavasti perehtyneet (Rowling, Joyce, Cass jne.) puhuvat asiasta ja tuovat pöydälle toisenlaisia näkökulmia, ensireaktio on: "Te puhutte paskaa ja valehtelette, [insert insults here]!" Eli ei haluta edes kuunnella saati prosessoida, mitä sanottavaa näillä vastarannan kiiskillä mahtaisi olla. Leimataan heidät heti vain noidiksi ja roviolla poltettaviksi, koska se on helpompaa, vaivattomampaa, mukavampaa. Pää pensaassa eläminen on aina mutkattomampaa kuin lapion iskeminen sinne paskakasaan. Näiden mölyäjien pahin kauhistushan on epäilyksen kalvava siemen siitä, että noiden vastarannan kiiskien sanomisissa saattaisi EHKÄ SITTEN KUITENKIN olla jotain perää.

      "Olisi mielenkiintoista tietää, että miten sukupuolineutraaliuden ja sukupuolen moninaisuuden on ajateltu toimivan monikulttuurisessa yhteiskunnassa."

      Tämä aihe kiinnostaa minuakin. Miten vihervassarit ajattelivat sovittaa yhteen fanittamansa shari...muslimikulttuurin ja sukupuolen moninaisuuden teemat, jotka jo lähtökohtaisesti ovat niin törmäyskurssilla kuin mikään voi ylipäätänsäkään olla? Hmm, onkohan aiheesta tehty jotain tutkimusta, täytynee googlailla. Minulla on löyhiä kytköksiä joihinkin maahanmuuttajaverkostoihin, voisin yrittää vähän haastatella, mitä siellä tästä vouhotuksesta ajatellaan ja miten siihen suhtaudutaan.

      Poista
    5. "Tämä aihe kiinnostaa minuakin. Miten vihervassarit ajattelivat sovittaa yhteen fanittamansa shari...muslimikulttuurin ja sukupuolen moninaisuuden teemat, jotka jo lähtökohtaisesti ovat niin törmäyskurssilla kuin mikään voi ylipäätänsäkään olla?"

      Tämä kiehtoo mua niiiin paljon. Vihervasurit näennäisesti rakastaa kaikkea liberaalia ja sukupuolten tasa-arvoa jne. mutta sitten kun onkin kyse islamista, kaikki päinvastainen onkin ihanaa?! Pk-seudulla on näitä vain naisille tarkoitettuja uimahallivuoroja, jotka on suunnattu erityisesti maahanmuuttajanaisille. Jonkun miehen pitäisi oikeasti koeponnistaa kumpi taipuu, transoikeudet vai kulttuuriset käsitykset.

      Mulla on tuttuja muslimitaustaisia miehiä, korkeastikoulutettuja, erittäin hyvin integroituneita suomalaiseen kulttuuriin ja länsimaisiin arvoihin (sananvapauden, tasa-arvon yms. osalta) He ainakin pitävät tätä aivan roskana... no, fun fact, heistä vihervassarit ovat kammotuspuolue joka yrittää tuhota kaiken hyvän miksi he haluavat täällä olla, ja he esimerkiksi vastustavat holtitonta maahanmuuttoa, jossa päästetään syntymään rinnakkaisyhteiskuntia Suomeen. Vihervassarin logiikalla se on sitten sisäistettyä rasismia.

      Poista
  6. Kuvasatoa Jyväskylän Pridestä: nuoria naisia, lapsiperheitä, transeja, puppy play -porukkaa, "muutkin kuin naiset synnyttää" ja "queers demand free Palestine"

    https://ranneliike.net/artikkelit/16426/jyvaskyla-pride-2024-kerasi-ennatysyleison--noin-3000-osallistujaa-kulkueeseen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisäksi "Pussies give birth, not genders", joka oli joidenkin mielestä niin ovelasti sanottu, että se piti laittaa useampaan kylttiin. Hyvin kuvaavaa, että biologinen sukupuoli on taas yhtä kuin ulkoiset sukupuolielimet, vaikka genitaalien kiikaroinnin piti olla TERFien puuhaa. Ihan niin kuin syytettäisiin taas vastapuolta reduktiivisuudesta samalla, kun itse hahmotetaan kokonaisuus vain yhden osan kautta.

      Sitten toki tuo tyypillinen gender-olkiukko, eli rakennetaan vasta-argumentti sen oletuksen varaan, että joku olisi väittänyt lasten syntyvän genderistä. Tästä syystä viesti piti muotoilla englanniksi, koska suomen kielellä se olisi hajonnut vieläkin selvemmin omaan päättömyyteensä.

      Poista
    2. "Hyvin kuvaavaa, että biologinen sukupuoli on taas yhtä kuin ulkoiset sukupuolielimet, vaikka genitaalien kiikaroinnin piti olla TERFien puuhaa. Ihan niin kuin syytettäisiin taas vastapuolta reduktiivisuudesta samalla, kun itse hahmotetaan kokonaisuus vain yhden osan kautta."

      Itse asiassa eräskin transleidi (taisi olla Katy Montgomery) käytti synnyttämistä todisteena naiseudesta Khelif-gaten käydessä kuumana. Kyse oli toisesta aiemmin mieheksi tai intersukupuoliseksi epäillystä naisurheilijasta, jonka naiseuden vahvisti lapsen synnyttäminen. Genderporukan pakka ei pysy millään kasassa. Loppupeleissä hekin tietävät tasan tarkkaan mikä nainen on.

      Poista
    3. Mun mielestä nuo koiramaskiset kaikenmaailman pelkissä valjaissa ja boksereissa heiluvat homot (oletan) ovat kyllä vastenmielisiä tällaisessa "iloisessa kokoperheen puistojuhlassa". Mun mielestä tuollaiset kuuluisivat ihan vain aikuisten silmille. En voi myöskään olla näiden takia ajattelematta, liittyykö siihen, että aikuiset ovat masinoimassa theriania trendiksi lapsille, jotain iljettäviä piirteitä. Selvästi tämä eläimeksi pukeutuminen on joillekin se juttu.

      Poista
    4. "Mun mielestä tuollaiset kuuluisivat ihan vain aikuisten silmille."

      Totuushan on, että turreilussa, puppy playssä ja aikuisten therian-touhuissa on vahva fetisistinen ja seksuaalinen vire. Lapsen ja nuoren on vaikea erottaa, mikä on leikkiä ja mikä aikuisten maailmaan kuuluvaa, erityisesti nettimaailmassa. Transkuvioissa aikuisen ja lapsen raja on häilyvä tuhoisin seurauksin, kuten myös manga/anime-maailmassa, jossa samoissa coneissa pyörii moniongelmaisia teinejä ja aikuisia gothic lolita -fetissimiehiä puolierektioineen ja tiskin alta myydään ties mitä lonkeropornoa.

      Ja Pride-kuvioihin liittyen täälläkin on aiemmin todettu, että muita - saati lapsia - ei tule osallistaa kenenkään fetissiin ilman suostumusta. Jos markkinoidaan koko perheen tapahtumaa, niin fetissit, överiseksualisoidut transit ja drag queenit, paljaat rinnat ja persposket eivät kuulu sinne.

      Poista
  7. Eheytyskieltolain perään jaksetaan yhä ulvoa:

    Eheytyshoitojen kielto tyssää kokoomukseen, joka sanoi aiemmin vastustavansa hoitoja

    "Kokoomus haluaa puolueena kieltää seksuaalivähemmistöjen ”eheytyshoidot”. Eduskunnassa kokoomus on kuitenkin nyt estämässä kieltämistä koskevan lakihankkeen etenemisen.

    Kyse on parhaillaan eduskunnan käsittelyssä olevasta kansalaisaloitteesta, jonka yli 52 000 allekirjoittajaa haluavat, että niin sanotut eheytyshoidot kielletään lailla.

    Eheytyshoidoilla tarkoitetaan psykologisia menetelmiä, joilla yritetään muuttaa seksuaalivähemmistöjen edustajia heteroseksuaaleiksi. Myös sukupuolivähemmistöjä yritetään muuttaa hoidoilla."

    https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010685043.html

    Onneksi kommenteissa ollaan kartalla lain todellisista tarkoitusperistä:

    "Kuulostaa siltä, että tätä kieltoa ajavat haluavat niin laajaa muotoilua, että esimerkiksi lääkärit, iotka hoitavat itsensä transsukupuoliseksi tuntevia, eivät saisi osoittaa enää mitään epäilystä siitä, että kyseessä olevan potilaan kohdalla ei olisikaan transsukupuolisuus, vaan esimerkiksi hormoni- ja leikkaushoitoja olisi annettava kaikille niitä haluaville, vaikka monen kohdalla tämä olisi virhe ja johtaisi katumiseen ja inhimillisiin tragedioihin. Tästä syystä minä ja käsittääkseni moni transhoitoja tekevä lääkäri ei kannata tällaista kieltoa ainakaan esitetyssä laajuudessaan."

    "Ongelmana kiellossa on juurikin se, että se rinnastaa esim. homoseksuaalisuuteen kohdistuvan "eheyttämisen" ja sukupuoliahdistukseen kohdistuvan terapian ja kärsivällisyyden. Molemmat kiellettäisiin lailla, kun ainoastaan toinen pitäisi kieltää.

    Jos kielto menisi läpi, olisi tämän jälkeen laitonta auttaa sukupuoliahdistuksesta kärsiviä nuoria hyväksymään oma kehonsa sellaisena kuin se on.

    Kieltoa ajavien aktivistien näkemys kun on tosiaan se, että KAIKKI MUU paitsi koetun "sukupuoli-identiteetin" vahvistaminen, puberteettiblokkerit, leikkaukset ja hormonihoidot ovat eheytystä. Arvostaisin todella, jos journalisit paneutuisivat tähän yksityiskohtaan ja asiasta käytäisiin vielä julkista keskustelua."

    Ja tottakai transaktivisti mussuttaa:

    "Onko mielestäsi sitten parempi, että transnuoret kärsivät ja hankkivat aineensa laittomasti, mikä aiheuttaa sen, että ei ole mitään laatu -tai pitoisuustakuuta eikä kontrollia? Eli tämä nykytila."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Translogiikalla naisia ja miehiä saa eheyttää ”oikeaan sukupuoleen”, mutta heitä ei saa eheyttää ”oikeaan seksuaaliseen suuntautumiseen”, paitsi groomaamalla ja painostamalla homoseksuaaleja ottamaan suuntautumisen vastainen trans kumppaniksi.

      Poista
    2. Saako joku mitään tolkkua tästä homoseksuaalisuuden ja transiuden rinnastavasta turautuksesta:

      "Ihmisen seksuaalinen suuntautuminen ja sukupuoli-identiteetti ovat osa ihmisen identiteettiä. Eheytyshoidoissa kajotaan juurikin näihin ihmisen identiteetin osiin, tavoitteena siis "eheyttää" ihmisen identiteettiä. Tällä "hoidolla" pyritään "korjaamaan" ihmisen seksuaalinen suuntautuminen ja/tai sukupuoli-identiteetti "oikeanlaiseksi" eli homoseksuaalia yritetään muuttaa heteroksi ja trans- tai muunsukupuolista cis-sukupuoliseksi.

      Tälle "hoidolle" ei ole minkäänlaisia lääketieteellisiä perusteluja. Seksuaalinen suuntautuneisuus sekä sukupuoli-identiteetti ovat ihmisen luontaisia ominaisuuksia, eikä kenelläkään muulla ole oikeutta niihin puuttua."

      "Tässä pyritään vain ja ainoastaan kieltämään se, ettei nuorten (tai kenenkään muun) kokemaa sukupuoliahdistusta tai sukupuoli-identiteettiä lähdetä "hoitamaan" sillä periaatteella, että henkilön itsensä kokema sukupuoli-identiteetti olisi lähtökohtaisesti väärä."

      Nyt kun vielä kerrottaisiin, että mikä se sukupuoli-identiteetti oikein on ja missä se luuraa. Suurimmalla osalla ihmisistä ei ole mitään speshulia sukupuoli-identiteettiä, vaan ihan pelkkä tietoisuus kehon sukupuolesta ja sen antamista mahdollisuuksista ja rajoitteista. Homoseksuaalisuus ei myöskään ole identiteetti, vaan jotain mitä ihminen on ja tekee. Paitsi translogiikalla voi toki harrastaa penistä vaginaan -seksiä ja *identifioitua* homoseksuaaliksi, aivan kuten voi menkkailla, käyttää miesten tamponeita, synnytellä ja *identifioitua* mieheksi. Ja transiuttaminen nimenomaan on terveen kehon muokkaamista transmiehen tai transnaisen kehoksi.

      Poista
    3. "Onko mielestäsi sitten parempi, että transnuoret kärsivät ja hankkivat aineensa laittomasti, mikä aiheuttaa sen, että ei ole mitään laatu -tai pitoisuustakuuta eikä kontrollia? Eli tämä nykytila."

      Tämä on hieman sama kuin alettaisiin vaatia, että kaikki huumeet täytyy laillistaa, koska jengi joka tapauksessa vetää jo kamaa kaduilla. Eli tehdään kaikesta laillista, luvallista, vartioimatonta ja avointa, koska itsemääräämisoikeus ja yksilönvapaus! Eihän siinä nyt mikään voi mennä pieleen, kukin voi ja saa päättää omasta puolestaan eivätkä ihmiset tee koskaan minkäänlaisia virhearvioita! Kaikki tietävät aina prikulleen sen oman parhaan etunsa eivätkä koskaan astu harhaan! Human rights!

      Jos viedään ajatusta pidemmälle, niin raiskaustuomioitakin tulisi oikeastaan noilla perustein lieventää nykyisestä, koska naisia ja tyttöjä joka tapauksessa raiskataan, joten mitä sitä nyt turhaan raiskaajien elämää kohtuuttomilla rangaistuksilla rajoittamaan. Ajatusleikkiä voisi jatkaa loputtomiin. Ja aina transit ja wokettajat kuvittelevat tuonkaltaisten "perustelujen" olevan jokin eeppinen gotcha, jolla epäilijät vaiennetaan.

      Huvittavaa on, että kun sitten tulee kaikenlaisia takaiskuja ja tragedioita, ovat nämä samat ihmiset siitä sitten kuitenkin syyttämässä yhteiskuntaa, joka ei heidän mielestään kantanut vastuuta siitä, tästä ja tuosta. Ajatus vastuun kantamisesta ihan itse omiin virhevalintoihin ja perseilyihin liittyen on näille isoille vauvoille niin vieras, ettei se koskaan lähtökohtaisesti juolahda heille mieleenkään. On jännittävää, miten samaan aikaan ollaan vaatimassa rajoittamatonta yksilönvapautta ja kuitenkin vastuutetaan se vihattu, kontrolloiva yhteiskunta siivoamaan kaikki yksilöiden paskoista valinnoista seuranneet vahingot ja korvaamaan niiden kustannukset.

      Poista
    4. ""Onko mielestäsi sitten parempi, että transnuoret kärsivät ja hankkivat aineensa laittomasti, mikä aiheuttaa sen, että ei ole mitään laatu -tai pitoisuustakuuta eikä kontrollia? Eli tämä nykytila."
      Oliko tää siis ihan oikea kommentti jossain?!?!
      Saman tien voitaisiin vaatia, että jokaisen meistä pitäisi saada itse diagnosoida itsensä, ja että mihin tahansa sairauteen tai mielenterveysongelmaan pitäisi saada potilaan itse itselleen määräämä lääke potilaan itse itselleen tekemän diagnoosin perusteella. Jos henkilö esimerkiksi diagnosoi itsellään sairauden, jonka hoitoon hän omasta mielestään tarvitsee morfiinia, hänen pitää saada rajattomasti morfiinia ilman reseptiä veronmaksajien kustannuksella. Muutenhan hän saattaa hankkia morfiinia laittomasti ja jos siinä käy huonosti, no, se on yhteiskunnan vika.

      Poista
    5. "Seksuaalinen suuntautuneisuus sekä sukupuoli-identiteetti ovat ihmisen luontaisia ominaisuuksia, eikä kenelläkään muulla ole oikeutta niihin puuttua."

      Transaktivisti kätevästi unohtaa katujat, rogd--teinit ja keski-ikäisenä mekkoilun ilot löytäneet perheenisät. Identiteetti nimenomaan voi olla hyvinkin epämääräinen, häilyvä ja muuttua elämän mittaan.

      Poista
    6. Älkää unohtako, että transien maailmassa katujat ja ROGD-teinitytöt ovat mokanneita cissuja, jotka eivät koskaan olleet trans. Katujat ja ROGD:t saavat siis transien mukaan syyttää itse itseään omista virhevalinnoistaan, olivat he sitten ollut aikanaan miten dysforisia ja transkokevia hyvänsä. Vain "pysyvä" transius indigoi sitä, että henkilö on aito trans.

      Ovatkohan transit tietoisia, että on olemassa muistisairaita transhoidot läpikäyneitä ikäihmisiä, jotka dementioissaan tai alzheimereissaan ovat reagoineet järkytyksellä leikeltyyn kehoonsa? Ovat siis siinä tilassa tiedostuneet biologisen sukupuolensa todellisuudesta ja siitä, että keho ei nykytilassa vastaa sitä, mitä se aiemmin ja alun perin oli. Miksi lie "käänteiseksi transiudeksi" tuokin sitten on luokiteltavissa... Tosin translogiikalla nämäkään tapaukset eivät koskaan olleet aidosti trans. Mokanneita cissuja kaikki tyynni.

      On muuten mielenkiintoista, miten transit vaativat itselleen muilta ihmisiltä kaikkea mahdollista myötätuntoa ja kuppaavat energiaa muista, mutta heiltä itseltään ei heru tippaakaan myötätuntoa ja ymmärrystä edes omille niin sanotuille lajitovereilleen. Heti, kun kukaan osoittaa piirunkaan vertaa vääräuskoisuutta, hänet vain potkaistaan kylmästi kultista ulos. Että se siitä lämpöisestä ja hyväksyvästä glitterfamilysta.

      Poista
  8. Vakiotrans-jäkyttäjä Rue hesarin kommenttiosiossa eheytyshoidoista.
    "Eheytyshoito tarkoittaa yleensä uskonnollisesta tai muusta fundamentalismista mutta joskus ihan puhtaasta vihasta kumpuavaa tarvetta kieltää seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeus olla omia itsejään ja tässä tarkoituksessa suoritettavaa psykologista ja joskus fyysistä pahoinpitelyä jolla uhri (yleensä lapsi tai nuori ihminen) pakotetaan kieltämään oma identiteettinsä.

    Terapian kanssa sillä ei ole mitään tekemistä, vaikka valitettavasti Suomessa erityisesti transpoliklinikoilla yritetäänkin elämää kovasti vaikeuttaa ja samantyyppisiä asenteita edelleen löytynee aivan liikaa terveydenhuollosta.

    Sukupuoli-identiteetin osalta jo hormonihoitoihin pääsy kestää tarkoituksella ylläpidettyjen jonojen vuoksi 2,5 vuotta tai kauemmin. Tästä näkökulmasta pelottelu sukupuoli-identiteetin vahvistamiseen tarkoitettuun leikkaushoitoon p a k o t t a m i n e n vaikuttaa lähinnä tragikoomiselta kun oikeasti ihminen joutuu odottelemaan vähintään 3–4 vuotta.

    Mutta tällaista tämä on, kirjoittajan asenne ylläpitää sekä varsinaisen hoidon laittoman huonoa saatavuutta että epävirallisesti eri tahojen tekemää henkistä pahoinpitelyä.

    Sen että Kokoomus on tässäkin suhteessa jättänyt kaikki liberalismin periaatteet kauas taakseen ei pitäisi yllättää enää ketään. Ensi vaaleissa kannattanee todellisten liberaalien etsiä äänilleen muuta osoitetta jos kaipaa millään tavalla järjellistä talousliberalismia saatika sitten sosiaalista."

    Miten se entisen translain pakkosterilisaatio menikään? Sitähän joutui Ruen mukaan odottamaan 3-4 vuotta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lapsiasiavaltuutetun näkemys therian-ilmiöstä pätee varmaankin myös transnuoriin, eikä alaikäisen transiutuksen kanssa ole syytä hoppuilla?

      ”– Ihmisen identiteetti muodostuu ja rakentuu koko elämän ajan. Kenenkään ei pitäisi lukita omaa itseymmärrystään kovin vahvasti mihinkään alakulttuuriin tai toimintamalliin kovin nuorena, hän sanoo.”

      https://www.is.fi/perhe/art-2000010679079.html

      Poista
    2. Mitenkäs tuo näkemys on sovitettavissa yhteen sen perimmäisen totuuden kanssa, että vääränväristä helistintä kohti haparoiva vauva on trans ja kaiken muun ehdottaminen edes ajatustasolla on transfobiaa, identiteetin kieltämistä ja kansanmurha? Tai että kehostaan ahdistunut ja viiltelevä ROGD-teini voisi edes teoriassa olla mitään muuta kuin trans, mikä aiheuttaa kaikki ongelmat? Eikös tuo lapsiasiainvaltuutettu nyt ole piintynyt transfoobikko, uuninluukkujenkolistelija ja JKR:ään verrattava hirviö, kun kehtaa esittää tuollaisia ajatuksia?

      Poista
  9. 'Rue' on perustransaktivisti vänkyttämässä aina hesarissa: hormonit kehiin, ja jos hoidot onkin mitä et halunnut loppujen lopuksi niin oho, ihan hyvä lopputulema se lopun elämän muutettu keho on.
    "Ani harva dysforiasta hoitoon asti kärsivä muuttaa mieltään, vaikka heitäkin jokunen on ja sekin on aivan validi lopputulema—mutta myös heidän kohdallaan asianmukainen, identiteetin navigoinnin mahdollistava hoito on oikea tapa edetä, ei tämä olemattomin perustein esitetty ajatus siitä että heidän itsensä saatika kaikkien muiden tulisi ensin käydä läpi juurikin eheytystyyppinen painostus johon sinäkin tässä tarkoituksella tai tietämättäsi johdattelet.

    Mielenterveyden 'ongelmat' liittyvät transnuorilla yleensä nimenomaan siihen että heitä ei hyväksytä omana itsenään ja ovat sen vuoksi hieman yleisempiä, ei sillä että muu mahdollinen mielenterveyden haaste sinänsä oikeuttaisi hoidon kieltämiseen tai viivyttämiseen sekään. Näin kuitenkin valitettavasti käy kun järjestelmä on rakennettu hoidon eväämiseksi, ei ihmisten auttamiseksi."

    Mielenterveysongelmia? Juuh, ihan sama vaikka dysforia olikin niistä, kunhan ei kenenkään "gender polkua" hidasteta kysymyksillä tai terveemmällä mielentilalla.

    VastaaPoista
  10. Tanskassa SelfID vuodesta 2014, nyt on kuitenkin ollut järkeä päässä Tanskan korkeimmalla oikeudella, väkivaltainen raiskari joka identifioituukin naiseksi nyt vankilassa, ei siirretä naistenvankilaan. Yritti väittää että "hänen ihmisoikeuksiaan poljetaan" kun ei siirtoa tehdä. Päätös: ei ole ihmisoikeusloukkaus estää väkivaltaisen miehen siirtoa naisvankilaan.
    Tanskassa muistaakseni samantyyppinen mies/nainen numerointi hetu tai sosiaaliturvatunnuksessa.
    Isompaa muutosta ei tosin tule käytäntöihin, transidentifioivien miesten siirrot naisvankilaan tehdään tapauskohtaisesti kuten ennenkin. linkki on googlekäännettyyn lehtijuttuun.
    https://ekstrabladet-dk.translate.goog/krimi/hoejesteret-transkoennet-skal-afsone-paa-mandeafdeling/10363210?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=fi&_x_tr_pto=wapp
    Kummallista Suomessa tässä itseilmoituksessa on että mies on nainen kunhan ilmoittaa, paitsi jos on väkivaltainen mies vankilassa, jolloin sitten se haettu sukupuoli ei olekaan se "oikea ainoa" sukupuoli vaan siirto arvioidaan turvallisuusnäkökannalta tapauskohtaisesti. Että make it make sense.(onneksi edes se rajoitus on olemassa Suomessa, ei vankiloissa olevat naiset tarvitse lisärangaistuksia)
    Sama mies, joka oli liian vaarallinen naisvankilaan, saa vankilasta päästyään periaatteessa mennä naistentiloihin eikä häntä voi poistaa sieltä laillisesti ennekuin pahaa on jo tapahtunut. (kauhu ja itkuemoji tähän)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tämäkin pitäisi koeponnistaa Euroopan ihmisoikeustuomioistuimessa, kuten myös myös muiden naiserityisten tilojen käytön rajaamiset. Joko itsemäärittelyä, käytännössä henkilötunnusta, kunnioitetaan joka tilassa ja tilanteessa tai sitten seurauksena on täysi kaaos ja - iik! - sukupuolitiedon vaihtajien olemassaolon kiistäminen. Kenenkään sukupuolikokemuksen aitoutta ja henkilötietojen vaihdoksen vilpittömyyttä kun ei voi epäillä kuin transfobisin vihamotiivein. Silloinhan pitäisi myöntää, että transnaisissa, sukupuolitiedon vaihtajissa ja oikeissa naisissa on sittenkin jotain eroa ja että sukupuolitiedon voi vaihtaa opportunistisin perustein. Ja kuten transaktivistit ovat todenneet, niin onhan niitä väkivaltaisia ja raiskailevia cissunaisiakin.

      Poista
  11. Mun mielestä tää eheytyshoitojen kriminalisoinnista käytävä keskustelu osoittaa todella hyvin sen, miten transit ovat onnistuneet sekoittamaan käsitteet niin, että homous ja transius vertaantuvat ihmisten mieleen hyvin samankaltaisina ilmiöinä. Tuntuu, että transeille on aivan tietoinen taktiikka, kuinka homojen oikeuksia käytetään taas eräänlaisena troijan hevosena sille, että saadaan transagendan mukaista lainsäädäntöä tehtyä. Sitten lain vastustajat/kritisoijat leimataan joksikin homofoobisiksi ihmishirviöiksi. Veikkaan, että lakia ajavat transit eivät välitä hevonpaskaa uskonyhteisöissä eheytettävistä homoista. Ilmeisesti homoihin kohdistuva eheytys on sen verran yleistä, että siihen olisi hyvä puuttua lailla, mutta toivottavasti transit eivät saa samassa rytäkässä tahtoaan läpi.

    Rasittavaa taas, miten yksipuolisesti mediassa käsitellään aihetta. Miten voi olla niin vaikeaa tajuta, että homous ja transius ovat kaksi täysin eri ilmiötä??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Transien ulinasta puuttuu täysin konkretia: mitä eheytys tarkoittaa käytännössä, ketkä sitä tekevät ja miten ja millaisella lainsäädännöllä eheyttäminen voidaan estää? Homoseksuaaleille eheyttäminen on tarkoittanut jääpiikkilobotomiaa, kemiallista kastraatiota, aversioterapiaa, hengellistä väkivaltaa, patologisointia ja kriminalisointia. Transeille eheyttäminen tarkoittaa keskusteluterapiaa ja sukupuoliristiriidan syiden ja pysyvyyden selvittelyä ennen mitään peruuttamatonta. Ei näitä voi mitenkään loogisesti rinnastaa.

      Poista
    2. Transit eivät ole kiinnostuneita muiden ihmisten (ihmis)oikeuksista, he ovat kiinnostuneita vain omista tarpeistaan, mielihaluistaan ja pakkomielteistään. Muilla ihmisryhmillä ja vähemmistöillä on heille pelkkää välinearvoa, jotain, mitä voi käyttää saadakseen omia vaatimuksiaan läpi ja maailmankuvaansa edistettyä. Naiset ja homot saavat tälläkin hetkellä konkreettisesti tuta tämän nahoissaan. Ja ketä meidän piipityksemme kiinnostaa, kun yritämme tuoda epäkohtia ja koko ilmiön epäreiluutta ilmi?

      "Rasittavaa taas, miten yksipuolisesti mediassa käsitellään aihetta. Miten voi olla niin vaikeaa tajuta, että homous ja transius ovat kaksi täysin eri ilmiötä?"

      Ihmiset ovat keskimäärin vitun laiskoja miettimään asioita yksinkertaista ja jokapäiväistä perustasoa syvemmälle. On helppoa ja vaivatonta vain omaksua äänekkäimpien rääkyjien väitteet suoraan ja sellaisenaan, varsinkin kun ne on kuorrutettu glitterillä ja "ihmisoikeuksilla, tasa-arvolla ja yhdenvertaisuudella". Joka kerta, kun jonkun tällaisen pintaliitäjän kanssa keskustelee ja lähtee vähänkin raaputtamaan pintaa syvemmälle, paljastuu täysi tietämättömyys tai korkeintaan hyvin pintapuolinen perehtyneisyys koko asiaan. "Kuka nyt ei haluaisi olla ihmisoikeuksien puolella?" Olen käynyt useita keskusteluja ihmisten kanssa, jotka sanovat olevansa "transoikeuksien" ja milloin minkäkin puolella, mutta kun vähän annan toista näkökulmaa tai pyydän tarkempia perusteluja, paljastuu ettei toinen tiedä asiasta tuon taivaallista. (Tämä paljastuu usein juuri siinä, miten kaikki heidän toistelemansa "perustelut" on omaksuttu suoraan ja sellaisinaan transeilta ja setalaisista diskursseista.) Muutaman kerran olen onnistuneesti baari-illan aikana peakannut jonkun, joka pienen haastamisen ja valistustuokion jälkeen lopulta tajusi, ettei kaikki ehkä olekaan niin kuin he olivat aikaisemmin luulleet.

      Tämä koko eheytyskeskustelu ei sinänsä ole uusi. Transit ovat vääristäneet kaikki homojen aidot ongelmat vääntelemällä ne mukamas myös transeja koskeviksi ongelmiksi, vaikka yhä edelleenkään kukaan ei ole antanut seikkaperäistä selvitystä siitä, mitä transien eheyttäminen käytännössä on. On omituista tulkita eheyttämiseksi se, että ihmistä ohjataan hyväksymään itsensä ja kehonsa sellaisina kuin ne ovat, ilman tarvetta brutaaleille leikkauksille ja kehon hormonaaliselle muuntelulle, joka mm. tekee ihmisestä lisääntymiskyvyttömän. Mutta turhapa tätä samaa asiaa on loputtomiin jauhaa, transit eivät kuitenkaan tule koskaan näihin solmukohtiin antamaan mitään järjellisiä vastauksia – koska eipä sellaisia ole mahdollistakaan antaa, niitä kun ei ole olemassa.

      Poista
    3. "Transien ulinasta puuttuu täysin konkretia: mitä eheytys tarkoittaa käytännössä, ketkä sitä tekevät ja miten ja millaisella lainsäädännöllä eheyttäminen voidaan estää?"

      No siis transeillehan on eheytystä jo se, ettei hormonireseptiä, leikkauslähetettä ja maksusitoumuksia irtoa ensimmäisestä inahduksesta. Heidän toiveensa tämänkin lakimuutoksen takana on se, että transiutusprosessi tehtäisiin heidän osaltaan täysin autonomiseksi ja yhteiskunnan rahoittamaksi toimeksiannoksi, jota kukaan tai mikään ei voi estää, hidastaa tai torpata millään keinolla. Transit ovat aiemminkin yrittäneet purkaa pois kaiken portinvartioinnin tajuamatta koskaan kunnolla, että portinvartiointi on suunniteltu ja olemassa ensisijaisesti heidän oman turvallisuutensa vuoksi. Ennen invasiivisia, kehoon rajusti kajoavia toimenpiteitä on oltava jonkinlainen arviointiprosessi, jossa varmistetaan, että niihin ryhtyvä henkilö on riittävän tolkuissaan. Joskus aiemmin on käynyt niin, että ensin hoitoihin pääsyä helpotettiin, mutta ilmaantui niin paljon kaikenlaisia väärinkäytöksiä, virhearvioita ja ihmiskohtaloita (jopa kuolemia), että portinvartiointia kiristettiin jälleen. Nyt on käynnissä hieman samankaltainen prosessi, aikakausi vain on eri. Tulee käymään aivan samoin kuin aiemminkin: tulee väärinkäytöksiä, virhearvioita ja ihmiskohtaloita, kunnes portinvartiointia kiristetään jälleen. Menee muutama vuosi (tai jopa vuosikymmen), kun seuraavan sukupolven transit järjestäytyvät ja aloittavat raivoamisen uudelleen, jolloin heiluri taas kerran alkaa liikkua vastakkaiseen suuntaan. Tätä ad infinitum.

      Poista
    4. "Tulee käymään aivan samoin kuin aiemminkin: tulee väärinkäytöksiä, virhearvioita ja ihmiskohtaloita, kunnes portinvartiointia kiristetään jälleen."

      Nyt näkee argumentointia hoitojen vapauttamisen puolesta sillä verukkeella, että joissain koontitutkimuksissa on päädytty prosentin katumislukuun transhoidoissa. Kun se alhainen luku johtuu nimenomaan portinvartioinnista. Luupäätranseille ei mene jakeluun se yksinkertainen yhtälö, että mitä helpommin, nuorempia ja tasapainottomampia transiutetaan, niin sitä suuremmat katumisluvut. Nythän on jo yksittäisiä tutkimuksia, joissa on viitteitä jopa 30 prosentin katumisluvuista. "Sorit siitä, katujat eivät olleet aitoja transeja, vaan mokanneita cissuja, joiden sukupuolimatka päättyikin umpikujaan."

      "Heidän toiveensa tämänkin lakimuutoksen takana on se, että transiutusprosessi tehtäisiin heidän osaltaan täysin autonomiseksi ja yhteiskunnan rahoittamaksi toimeksiannoksi, jota kukaan tai mikään ei voi estää, hidastaa tai torpata millään keinolla."

      Transit/aktivistit ja vihervassut eivät millään suostuneet myöntämään, että itsemäärittely oli vain välietappi kohti omavalintaisia transiutuksia ja yhä nuorempien transiutuksia, joita nyt vaaditaan. Transien kohdalla slippery slope on totta.

      Eikö siinä transien käsikirjassa (Dentons tms.) ohjeistettu, että transien tavoitteet lokkeillaan läpi muiden ryhmien reppuselässä ratsastaen? Monessa maassa itsemäärittely ympättiin sukupuolineutraalin avioliittolain kanssa samaan pakettiin. Nyt Suomessa ajetaan transhoitojen totaalista vapauttamista lokkeillen homojen rumalla ja kammottavalla eheytyshistorialla.

      Poista
    5. Kysymys, johon emme koskaan tule saamaan vastausta:

      Osa tiukoissa uskonyhteisöissä elävistä homoseksuaaleista haluaa ainakin näennäisesti itse "eheytyä", ja he menevät jossain määrin vapaaehtoisesti (en siis sano että tämä olisi aitoa vapaaehtoisuutta, kun huomioi sosiaalisen paineen, henkisen ja hengellisen väkivallan ja painostuksen jne. mutta ymmärtänette pointin) eheytyshoitoihin.

      Häkellyttävän moni "hetero"trans (omassa tuttavapiirissä ainakin) tulee tiukasta, vanhoillisesta yhteisöstä. Rikkinäinen, tiukasta yhteisöstä tullut homoseksuaali nousee uljaan glitteryhteisön kannattelemana "omana aitona" silvottuna, kastroituna heteroitsenään.

      Ensimmäinen tapaus on pahaa ja hirveää eheytystä, toinen tapaus on hienoa oman identiteetin löytämistä. Onko tässä jotain mätää tai jokin ristiriita? Miten voimme olla varmoja, että transhoidot eivät ole vain yksi homojen eheytyksen muoto??

      Poista
    6. Niin kuin Setan puheenjohtaja Sakris Kupila sanoi jossain haastattelussa, että detransitio on vain osa sukupuolen kokemusta tai jotain vastaavaa. Kertoo aika paljon näiden moraalista. Sillä ei ole mitään merkitystä, että alkuperäistä kehoaan ei saa enää koskaan takaisin.

      Poista
  12. Yhtä asiaa en tajua, mitä tulee trans-aktivistien argumenttiin "naisaivoista", joilla perustellaan transidentiteettiä, tai "trans-sielua väärässä kehossa" - yksi asia ei vain täsmää.

    Näiden aktivistien mukaan sukupuolia (biologisia vaiko identiteettejä - en enää oikein pysy määritelmien perässä että mikä on mikä) ei tulisi siis rajoittaa ainoastaan miehiin ja naisiin - on ainakin 79 eri sukupuolta/identiteettiä, joista valita, ehkä enemmänkin jos niin haluaa - tärkeintä on, ettei kukaan saa päättää, kuinka monta EI saa olla!

    Mutta aina kun sanotaan, että aivotutkimuksissa todettiin transidentifioituvien miesten aivojen muistuttavan enemmän naisen, kuin miehen aivoja, miksei koskaan sanota, että "tämän transidentifioituvan miehen aivot vaikuttavat aivokuvauksissa mieheksi epätyypillisiltä, mutta ne eivät silti ole naisen aivot"? Mitkä edes ovat naisen aivot? Ja voiko samaa sanoa myös naisten aivoista - että ne alkaisivat jossain vaiheessa, syystä tai toisesta, muistuttaa enemmän miehen aivoja? Vai onko se naisten kohdalla aina se non-binääri, eikä mies, joka on lähinnä miestä mihin naisen aivot kykenevät, siinä missä miehen aivot voivat ehdottomasti olla paljon lähempänä nimenomaan naisen aivoja... eikä esim. mitään niistä 79(+):stä muusta sukupuolesta - ainoastaan nainen!

    Miksei olla vielä tultu siihen tulokseen, että transidentifioituvan miehen aivot voivat muistuttaa epätyypillisen miehen aivoja, non-binäärisen aivoja, fluidin aivoja, therianin aivoja, yms.? Miksi se on aina joko mies tai nainen... elleivät nämä kaksi olisi ne ainoat validit vaihtoehdot pöydällä joista valita, ja kaikki 79 muuta pelkkää höpöhöpö-huttua?

    En siis tiedä aivoista silleen yhtikäs mitään, mutta kun ei täsmää, niin ei vaan täsmää. Selittäkää hölmölle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt saadaan ehkä tähänkin kysymykseen vastauksia, kun genderkriittinen podcastaaja Andrew Gold on saanut vieraakseen ja vastustajakseen itse Peter Tatchellin!

      En ole itse vielä katsonut, mutta odotan mielenkiinnolla, mitä kaikkea saadaan sen väitteen tueksi, että "gender identity is REAL".

      https://www.youtube.com/watch?v=xFHUaoRQ8e4

      Poista
    2. Tieteellisesti on todettu, että ASD-naisten aivot muistuttavat enemmän nenttimiesten aivoja kuin nenttinaisten. Se onkin varmaan mitä suurin syy siihen, että autistityttöjä transiutetaan eniten homojen ja lesbojen lisäksi.

      Poista
  13. Mridul Wadhwa on vihdoin joutunut eroamaan Edinburghin raiskaustukikeskuksen johdosta!
    https://www.bbc.com/news/articles/c2edeyzz0xmo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan näin sivumennen sanoen:

      Luin jokin aika sitten Reddit-ketjua (tai jotain vastaavaa), jossa transit selittelivät, että raiskatuksi tuleminen olisi heille validoiva kokemus, koska se todistaisi että he ovat raiskaajien eli heteromiesten silmissä naisia.

      Poista
    2. Puistatus. Tuota ei toivo kenellekään, edes pahimmalle vihamiehelleen, kuinka sekaisin pitää olla että haluaa, edes kuvitteellisesti, moista.

      Poista
    3. Pulitzer-palkinnonkin voittaneen transidentifoituvan miehen Andrea Long Chun kuuluisten sanojen mukaan naiseus on "an open mouth, an expectant asshole and blank, blank eyes." Toinen Chun viisaus on "getting fucked makes you female because fucked is what female is."

      Poista
    4. Olen kirjoittanut tuon idiootin ja muiden kaltaistensa pervotransien sutkautuksista aiemmin täällä.

      Poista
    5. Joidenkin naistransien käsitys naisista on kyllä erikoinen ja monella tapaa loukkaava. Mutta tuo, että vain naisia raiskattaisiin tai että raiskatuksi tuleminen tarkoittaisi sitä, että miehet näkevät transnaisen "oikeana" naisena ei edes pidä paikkansa. Moni mies voi myös raiskata transnaisen ihan sen takia, kun on kokenut tulleensa huijatuksi. Transnaisten elämä on vaarallista ja itse en ainakaan edes uskaltaisi deittimarkkinoilla valehdella transtaustaani väkivallan uhan takia. Valtaosa miehistähän on turvallista seuraa, mutta kaikenlaista kulkijaa tulee vastaan.
      Ja taisi tässä jokin aika sitten olla rikosuutinen siitä miten transnainen olikin raiskannut miehen, kun tämä mies ei ollutkaan innostunut siitä, että luulemansa nainen olikin transnainen eli mies.

      Pitää vielä kommentoida Jade Nyströmiä, joka lopettaa kilpaurheilun, koska haluaa viedä transprosessinsa loppuun ja hänestä ei olisi oikeudenmukaista kilpailla naisten sarjassa. Hyvin harvinainen näkökulma nykypäivänä ja hän on vielä nuorikin eli ajatellut asioita ja siinä mielessä fiksu. Täytyy vain toivoa, että hänen kohtalokseen ei tule katuminen (nuoresta iästä johtuen).

      Poista
    6. "Täytyy vain toivoa, että hänen kohtalokseen ei tule katuminen"

      Voi olla, että nämä implantit kaduttavat jossain vielä vaiheessa:

      https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/1861232f-2c9c-4a48-8776-0e2f9d4c75ba

      Poista
  14. Kannattaa lukea hesarin eheytyskiellon torppauksen uutisoinnin kommentit. Kuin yhdestä suusta runolausuntana transaktivistit mustamaalavat Kaltialaa lähes identisin sanoin. Taitaneet olla siellä transaktivistien transpolitiikka mielenosoituksessa? Olikohan siellä ketään, eivät saaneet mediaa paikalle. Kummallista, meinaako mediat feidata ja unohtaa transsukupuoliset?
    https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010685043.html

    VastaaPoista
  15. Sori kun pommitan blogin Isäntää aiheilla jotka eivät liity mitenkään itse postaukseen, mutta olen kyselyiässä! :D

    Eli, Austraaliassahan on nyt/tai on jo jonkin aikaa ollut käynnissä lääketieteellinen kysely, jossa naisilta haetaan oman käden kokemuksia kuukautisiinsa liittyen, taroituksena valottaa sekä kartoittaa endometrioosin hoitoa, ja ongelmaksi on nyt muodostunut se, että myös transnaiset on otettu mukaan tähän lääketieteelliseen kyselyyn kartoittamaan naistenvaivaa, jota miehillä ei siis ole - käsittääkseni miehillä ei ole mitään sellaista fyysistä, toistuvaa kiputilaa, joka olisi verrattavissa naisten kuukautisiin.

    Mikä minua siis rassaa tässä on se, että kyseessä ei ole mielipidekysely, johon kuukautisia fetissinä matkivat miehet saisivat osallistua, vaan lääketieteellinen tutkimus - eli, näiden kyselyiden tulosten olisi tarkoitus hoitaa sekä auttaa naisia... johon miehet ovat antaneet oman osansa, toimittamalla tyhjää.

    Pointtini on siis se, että jos tarpeeksi monta sataatuhatta naista identifioituisi miehiksi, ja ruvettaisiin keräämään dataa esim. eturauhassyövästä, ja näiden transidentifioituvien naistenkin annettaisiin ottaa osaa kyselyyn, sitä dataa ei ikimaailmassa käytettäisi hoitamaan miesten vaivoja - sillä heitettäisiin vesilintua!

    Tämä nyt ei ole suoranainen kysymys, mutta mitä ihmettä tällä oikein pyritään saavuttamaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Tämä nyt ei ole suoranainen kysymys, mutta mitä ihmettä tällä oikein pyritään saavuttamaan?"

      Sitähän me kaikki olemme tässä miettineet jo vuosikaudet, että mikä tässä kaikki kuviteltavissa olevat mittasuhteet ylittäneessä satanistisessa sekoilussa on päätepisteenä. En ihan oikeasti tiedä, mikä on transvouhotuksen endgame, eli mihin tällä kaikella lopulta tähdätään (koska kyse ei tasan tarkkaan ole vain siitä, että jollain pienellä dysforisella sekopäävähemmistöllä mekkoleikkeineen ja vetskaritisseineen olisi asiat vähän paremmin). Ainoa mieleen tuleva asia, joka jotenkin tuntuisi käyvän järkeen, on foliohattuteoria siitä, että sukupuolisekoilu on välivaihe matkalla kohti järeämpiä transhumanistisia mullistuksia. Jos miehen ja naisen raja voidaan häivyttää tällä loputtomalla aivopesulla, myös ihmisen ja robotin välinen raja voidaan ennen pitkää häivyttää. Miettikää ihan tykönänne, mitä se sitten käytännössä tarkoittaa.

      Poista
    2. "Jos miehen ja naisen raja voidaan häivyttää tällä loputtomalla aivopesulla, myös ihmisen ja robotin välinen raja voidaan ennen pitkää häivyttää."

      Tai ihmisen ja eläimen.
      Tai aikuisen ja lapsen (nykyään jo käynnissä, kun aletaan MAPien puolesta puhua "lapsen kyvykkyydestä suostua seksiin aikuisen kanssa, jos hän on tarpeeksi tiedostunut seksistä").

      Kyse kai lienee siitä, että kuinka pitkälle me olemme länsimaissa valmiita siirtymään. Raja ihmisen ja koneen välillä on hienoisena sci-fi- fanina aina tavallaan kiehtonut minua, mutta mielestäni on silti muutamia, aikas isoja asioita ja rajaviivoja, joita ihmiskunnan ei tulisi edes yrittää normalisoida edes leikillään - mm. se eläimiin ja lapsiin sekaantuminen.

      Poista
  16. "En ole itse vielä katsonut, mutta odotan mielenkiinnolla, mitä kaikkea saadaan sen väitteen tueksi, että "gender identity is REAL"."

    Napattu tuosta ylempää, mutta kyselyikä jatkuu! :D

    Tuo transien/trans-aktivistien yleisin perustelu sille, miksi kaikkien trans-identifioituvien miesten (ei välttämättä ainoastaan transnaisten, vaan kaikkien miesten, joiden sp-identiteetti ei ole yksinomaan se "mies") tulisi saada käyttää naisten vessoja/tiloja on se, että jos he käyttäisivät miesten tiloja, heidät hakattaisiin/raiskattaisiin/tapettaisiin (eli, toisinsanoen; "naisten täytyy pelastaa miehet toisilta miehiltä omalla kustannuksellaan"), ja siitä jatkona, että "transnaiset ovat aina käyttäneet naisten tiloja, eikä siitä ole syntynyt mitään kohua!" - no joo, ei ole syntynyt, kun ennenaikaan transnaisten tavoite oli näyttää mahdollisimman paljon naisilta, eikä halvoilta transvestiiteilta, joten kukaan ei olisi huomannut eroa, ellei olisi kysynyt. Jokin ei vaan jotenkin sovi kohdalleen sen perusteella, mitä olen itse oppinut, kuullut tai saanut kokea länsimaalaisesta yhteiskunnasta, homoista tai otherwise.

    Nyt siis täytyy naisen kysyä miehiltä (homoilta, tai heteroilta), kuinka suuri todnäk se olisi, että jos transnainen/transvestiitti/autogynefiili/muusu astuisi teidän tiloihinne, hänet mukiloitaisiin rikostilastoihin? Että onko se tosiaan meidän naisten vastuulla pelastaa teidät miehet toisilta miehiltä, joilla lienee tämä patologinen himo hakata teidät hengiltä, ellette pääse meidän naisten tiloihimme leikkimään naisia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se syy miksi transeja syrjitään ei ole se ristiinpukeutuminen vaan se että he vetävät koko homman aivan äärimmilleen.

      He rikkovat sukupuolijakoon liittyviä tabuja, siis tunkeutuvat vastakkaisen sukupuolen tiloihin ym. Tavallisen ihmisen arki-ajattelussa sukupuoli ei muutu tuosta noin vain pelkällä ilmoituksella.

      Miksi ihmeessä jotkut tekevät itsestään (tai lapsestaan) väkisin silmätikun?

      Eikö MtF voisi olla ihan vaan poikatytön poikaversio? Totta kai poikatyttö on joutunut selittelemään jalkapallon peluutaan ym, mutta se varsinainen syrjintä on ollut aika pientä.

      Poista
  17. https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010707234.html Siinä on kommentteja...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, josko hiljalleen saisimme tämän myötä edes jonkinlaista tolkkua ja jopa kenties perusteellisia selvityksiä siitä, mitä transien eheyttäminen käytännössä tarkoittaa. Kieli pitkällä odotan.

      Poista
    2. Kylläpä tätä eheytysasiaa jaksetaan rummuttaa. Tämä on ilmiselvä identiteettipoliittinen kiila, jota ei oikeasti käytetä homoseksuaalien eikä transienkaan etu mielessä, vaan poliittisten vastustajien näykkimiseen.

      "Eheytyshoidoilla viitataan toimiin, jotka pyrkivät muuttamaan ihmisen seksuaalisuuden heteroksi tai sukupuoli-identiteetin samaksi kuin on syntymän yhteydessä määritetty."

      Mitä tuo loppuosa edes tarkoittaa suomeksi. Miten sukupuoli-identiteetin voi eheyttää ja mitä sukupuoli-identiteetti edes tarkoittaa? Onko eheyttämistä, jos ihminen ei enää koe tarvetta marinoida ja tärvellä kehoaan muuntohormoneilla, genitaalien mutilaatioilla ja muiden terveiden kehonosien amputaatioilla?

      Hesarin pääkirjoituksessa on muutama järkeväkin pointti:

      "Lainsäädäntö on kuitenkin vaativa väline signalointiin, sillä lakien on oltava tarkkarajaisia ja selviä. Niinpä paljon työtä vaatisi jo määrittää lakiin riittävän tarkasti, mitä eheytyshoidot ovat. Ihmisten on voitava tietää, milloin he rikkovat lakia tai milloin he ovat mahdollisesti rikoksen uhreja."

      "Huolehdittava on myös siitä, ettei lääketieteellistä sukupuolenkorjausta tahtovien tilanteen tarkasta selvittämisestä tule lainvastaista. Tämä selvitys ei voi muuttua muodollisuudeksi. Samalla on varmistettava, ettei painostamista sallita."

      "On myös selvää, että lakia olisi vaikea valvoa."

      https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000010704878.html

      Poista
    3. Kuinkahan monen suu vaahdossa eheytyskieltoa ajavan vihervassun mielestä lesbon on transfobista kieltäytyä transnaisesta ja homon transmiehestä? Toisaalta tuo sama porukkaa kieltää kokoomuksen ja persujen osallistumisen Prideen, mutta itse heiluttaa siellä Palestiina-lippua.

      Poista
    4. Tulee jopa mieleen, että jos itse olisin terapeutti ja tämä laki menisi läpi, en taitaisi edes uskaltaa ottaa asiakkaiksi sukupuoli-identiteettiä pohtivia asiakkaita. Jos yhtään "kyseenalaistaa" (esim. yrittää auttaa asiakasta pohtimaan, mistä ristiriidan ja mahdollisen dysforian tunteet tulevat), voisi joutua asiakkaan kilaroidessa (mikä on transeilla erittäin yleistä) rikosoikeudelliseen vastuuseen. Hienosti menee taas! Hyvä transaktivistit!

      Poista
    5. Minusta on itse asiassa ironisesti vain hyvä, jos tuo laki menee läpi. Tässä kohtaa ainoa keino (koettaa) saada transit ja heidän tukijoukkonsa tajuamaan heidän hankkeidensa toimimattomuus, mahdottomuus ja idioottimaisuus on yrittää pakottaa kaikki hammasta purren ja väkipakolla elämään heidän unelmiensa yhteiskuntajärjestyksen mukaisesti. Kyllä siinä ennen pitkää palaa jengillä lopullisesti käämi, sanokaa minun sanoneen.

      Ja transithan ovat tunnetusti suoranaisia henkisen tasapainon perikuvia. Camille Auer oli hajottanut kurkipotkulla transpolin television, kun validointia, diagnoosia, lähetteitä ja reseptejä ei ollut irronnut ensimmäisen hengenvedon aikana vastaanotolle saapumisesta.

      Poista
    6. "Jos yhtään "kyseenalaistaa" (esim. yrittää auttaa asiakasta pohtimaan, mistä ristiriidan ja mahdollisen dysforian tunteet tulevat), voisi joutua asiakkaan kilaroidessa (mikä on transeilla erittäin yleistä) rikosoikeudelliseen vastuuseen. Hienosti menee taas!"

      Ja tämä sama käytäntöhän toimii itseasiassa kaikkiin muihinkin mt-häiriöihin, aina ahdistuksesta syömishäiriöihin, masennukseen, ptsd-tapauksiin, skitsofreniaan, ynnä muihin - kun joillekin se sairaus muuttuu niin lähtemättömäksi osaksi itseään, elämäänsä, jopa persoonallisuuttaan, ettei osaa enää kuvitellakaan itseään tai elämäänsä ilman sairautta, joten kaikki mahdollinen "hoito", joka ei "paranna" sairautta pahentamalla sitä, tuntuu sairaan mielestä eheytykseltä, ja näinollen, kidutukselta. Näen jo sieluni silmin pro-ana- liikkeiden uuden nousukauden, kun niihin hurahtaneille ei voida oikein tehdä kerrassaan mitään, paitsi juoksuttaa heitä kahta nopeammin sekä ammattilaisten siunauksella kohti hautaa, koska sille porukalle itsensä hengiltä näivettäminen on identiteetti, eikä sairaus - tiedän, koska itse pääsin kerran ulos siitä porukasta, ja takaisin en halua! Hienoa päivää taas tulossa maailmaan, juu...

      Poista
    7. "Minusta on itse asiassa ironisesti vain hyvä, jos tuo laki menee läpi. Tässä kohtaa ainoa keino (koettaa) saada transit ja heidän tukijoukkonsa tajuamaan heidän hankkeidensa toimimattomuus, mahdottomuus ja idioottimaisuus on yrittää pakottaa kaikki hammasta purren ja väkipakolla elämään heidän unelmiensa yhteiskuntajärjestyksen mukaisesti. Kyllä siinä ennen pitkää palaa jengillä lopullisesti käämi, sanokaa minun sanoneen."

      Juuri nyt on somessa tämän keskustelun myötä ihan hirmuiset volyymit. Huomaa, kuinka some vaikuttaa ihmisten ajatteluun niin, että he hukkaavat omat sisäiset todellisuutensa ja sen lisäksi vielä maalaisjärjellä ymmärrettävän ulkoisen todellisuuden.

      Mutta olen melkein samaa mieltä. Tehdään niin, että annettaan jokaiselle, joka vaan haluaa, hormoniresepti ja lähete leikkaukseen. Tehdään tästä kaikkein kiireellisin terveydenhoidon osa-alue ja laitetaan se syöpähoitojen ja lastenkirurgian edelle. Vastaanväittäminen on fobiaa ja uhriutumista! Kielletään se, että yhtään mitään muuta ehdotettaisiin kuin hormoneja ja kirurgisia hoitoja. Kielletään detransitiosta puhuminen. Sakotetaan väärien sanojen käytöstä. Kertaheitolla kaikki vaan. Jo siinä transnuorten vanhemmatkin saavat kyytiä ja käytännössä suurin osa kaikista kansalaisista, jotka eivät oikeasti ymmärrä tästä terminologiasta yhtään mitään. Ei varmaan riitä tila vankiloissa, kun häkki heilahtaa peniksen sanomisesta penikseksi.

      Poista
  18. "Ja tämä sama käytäntöhän toimii itseasiassa kaikkiin muihinkin mt-häiriöihin, aina ahdistuksesta syömishäiriöihin, masennukseen, ptsd-tapauksiin, skitsofreniaan, ynnä muihin".

    Terapeutin tehtävä ei ole kyseenalaistaa vaan esittää kysymyksiä asiakkaalle, kuten vaikka PTSD-tapauksessa:

    - Kauanko tätä on jatkunut? Mistä luulet sen johtuvan?

    "Ota itteäs niskasta kiinni!" "Ei sulla mitään masennusta ole!" "Kyllä täytyy jaksaa ko muutkin jaksaa!" eivät kuulu terapeutin sanavarastoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa taidettiin kuitenkin viitata siihen, että transien ja liittolaistensa tavoitteena on se, että transit tekevät itse transdiagnoosin ja päättävät itse haluamansa hoidot ja terveydenhuollon osaksi jää vain kumileimasimena toimiminen, meni sitten syteen tai saveen. Transjengi liittolaisineenhan esittää, että juuri kysymykset ja sukupuoliristiriidan syiden selvittely tai transhoitojen rajaaminen lapsilta on eheyttämistä ja tämä on ujutettu Troijan hevosena eheytyskieltoesitykseen.

      Poista

HUOM! Jos blogitekstissä on yli 200 kommenttia, klikkaa kommenttiketjun alalaidasta Lataa lisää..., niin saat kaikki kommentit näkyviin.

Kommenttikenttä on moderoitu: kommentit näkyvät, kun olen tarkistanut ja hyväksynyt ne.

Blogin kommenttikenttä on naisille, LHB-ihmisille, TERFeille ja genderkriittisille turvallinen tila. Täällä saa vapaasti esittää ajatuksiaan, kertoa huolistaan, keskustella muiden kommentoijien kanssa, puhua myös muista kuin tekstin varsinaisesta aiheesta ja jakaa linkkejä yms. relevanttia tietoa. Kaikkia minun näkemyksiäni saa kritisoida, kunhan muistat perustella. Vihapuhetta, tarkoitushakuista provosointia (sealioning), turhanpäiväistä mussutusta ilman perusteluja tai yksityishenkilöiden suoria henkilötietoja sisältäviä kommentteja ei julkaista.

Kymmenen klikatuinta tekstiä