lauantai 31. lokakuuta 2020

Trans women are women

 








2 kommenttia:

  1. Kiitos tästä blogista, niin harva uskaltaa puhua näistä asioista. Tää nykymaailma on outo, tuntuu kuin todella lyhyessä ajassa oltaisiin siirrytty johonkin orwellilaiseen harhamaailmaan.

    VastaaPoista
  2. Nimetön: Niinpä. Transaktivisteilla on LGBT-liikkeen voittokulun myötä huomattavaa yhteiskunnallista vaikutusvaltaa, joka vuosi vuodelta vain kasvaa kasvamistaan. Transaktivistit ovat jo pitkään pystyneet käytännössä sanelemaan mitä haluavat (itsemäärittelykohkaaminen, portinvartiointisysteemin purkaminen, lasten blokkerihoidot jne.) ja muiden on vain hiljaa ja nöyrinä pakko totella. Jos joku kyseenalaistaa tätä touhua vähänkään, hänet poltetaan roviolla välittömästi (J.K. Rowlingin keissi). On oikeasti ihan tautisen pelottavaa, miten kyseinen porukka on nykyisenlaisella tavalla päästetty sanelemaan koko yleistä todellisuutta kokonaan uusiksi ”ihmisoikeuksien” varjolla. Meidän pitää kaikkien nousta vastustamaan tätä hulluutta, jos emme halua menettää kokonaista sukupolvea hauraita nuoriamme tälle misogynistiselle ja homofobiselle itsensäsilvontakultille. Liian monen nuoren elämä on nyt jo ehditty pilata, turmella ja tuhota.

    VastaaPoista

HUOM! Jos blogitekstissä on yli 200 kommenttia, klikkaa kommenttiketjun alalaidasta Lataa lisää..., niin saat kaikki kommentit näkyviin.

Kommenttikenttä on moderoitu: kommentit näkyvät, kun olen tarkistanut ja hyväksynyt ne.

Blogin kommenttikenttä on naisille, LHB-ihmisille, TERFeille ja genderkriittisille turvallinen tila. Täällä saa vapaasti esittää ajatuksiaan, kertoa huolistaan, keskustella muiden kommentoijien kanssa, puhua myös muista kuin tekstin varsinaisesta aiheesta ja jakaa linkkejä yms. relevanttia tietoa. Kaikkia minun näkemyksiäni saa kritisoida, kunhan muistat perustella. Vihapuhetta, tarkoitushakuista provosointia (sealioning), turhanpäiväistä mussutusta ilman perusteluja tai yksityishenkilöiden suoria henkilötietoja sisältäviä kommentteja ei julkaista.

Kymmenen klikatuinta tekstiä