lauantai 7. marraskuuta 2020

Väliaikapäivitys ja lähitulevaisuuden blogikirjoitukset

Morjens kaikki ja hyvää viikonloppua!

Marraskuu on yksi lempikuukausistani. Yleensä suomalaiset tykkäävät kesästä, mutta minä rakastan tätä syksyn pimeyttä, kylmyyttä ja kolkkoutta. Terv. Melankolikko (heh).

Olen tässä (ilokseni) pannut merkille blogin kävijätilastoista, että blogissani on vierailtu jopa melkein 3000 kertaa, vaikka se on ollut linjoilla vasta kuukauden ja varsinaisia pitkiä kunnon kirjoituksiakin on ehtinyt kertyä vasta kaksi kappaletta. Minulla on kyllä varastossa ihan hitosti LGBT-matskua, jota olen tässä muutaman vuoden ajan vaivihkaa kerryttänyt kuvakaappausten, linkkien ja omien pohdintojeni muodossa, ja jaan herkkupaloja tänne sitä mukaa kuin työkiireiltäni yms. ehdin. Kuten aiemmin jo totesin, on yksi ydinpointtini tässä koko blogiprojektissa (omalta osaltani) tehdä selväksi, että me kaikki LGB- ja T-spektrin ihmiset emme ajattele LGBT-asioista samalla tavalla. Homoissa ja transsukupuolisissa on aivan yhtä paljon maailmankuvallista, poliittista ja näkemyksellistä variaatiota kuin ns. cisheteroissakin. Minä vastustan JYRKÄSTI nykymuotoista politisoitunutta, polarisoitunutta, anarkistista ja helvetin harhaista LGBT-aktivismia enkä halua henkilökohtaisesti olla sen kanssa missään tekemissä (paitsi tietysti käänteisesti näin kriitikon ja takapirun ominaisuudessa; aktivismia se on sekin, erilaista vain kuin tuon tärähtäneistön). Sukupuolen häivyttäminen häivyttää homot ja homouden. Piste. Meidän homojen seksuaalisella suuntautumisella ei ole mitään tekemistä jonkun päänsisäisen sukupuolen "kokemuksen" kanssa. Seksuaalisen suuntautumisen määrittää biologinen sukupuoli. Piste. Biologinen sukupuoli on objektiivista todellisuutta samoin kuin painovoima. Jonkun ihmisen sukupuoliristiriidan kokemus ja sukupuoli-identiteetin ongelmat eivät kuulu tähän samaan kategoriaan. Ne ovat tuon ihmisen subjektiivisen minäkuvan häiriötila ja siten täysin hänelle itselleen kuuluva asia, jota hän EI VOI projektoida muihin ihmisiin ja vaatia muita ihmisiä vahvistusharhansa validoijiksi. Tai tietysti voi projektoida, mutta ei kannata ihmetellä, kun muilta menee lopulta hermot siihen, että manipuloidaan elämään jossain naurettavassa teatterissa osana naurettavaa näytelmää suu umpeen teipattuna statistina.

HOMOSEKSUAALIT EIVÄT OLE VASTUUSSA TOISEN IHMISEN HARHAISUUDEN PÖNKITTÄMISESTÄ JA YLLÄPITÄMISESTÄ. SE EI OLE MEIDÄN HOMOSEKSUAALIEN TEHTÄVÄ TÄSSÄ MAAILMASSA JA TÄSSÄ ELÄMÄSSÄ.

Queer-, trans- ja genderkriittisiä LGB- ja T-ihmisiä on muitakin, vaikka useimmat pitävätkin matalaa profiilia, koska transaktivistit ovat oikeasti fanaattisia, ahnaan aggressiivisia ja pirullisessa kiihkossaan aidosti vaarallisia päättäessään joukolla lynkata jonkun. En ihan täysin tarkalleen ymmärrä, mistä heidän pohjaton vihansa ihmisyyttä, mieheyttä, naiseutta, sukupuolta ja todellisuutta kohtaan kumpuaa, mutta teen havaintoja koko ajan ja muodostan hermeneuttista ymmärrystä. Pohjattomin epätoivon ja tuskan lähde näyttäisi olevan se tosiseikka, että kaikesta aktivismista, aivopesusta, kampanjoinnista, todellisuutta vastaan sotimisesta, huutamisesta, mekkaloimisesta, doksaamisesta, raivoamisesta, lynkkaamisesta, meuhkaamisesta, riehumisesta ja roviollapolttamisprojekteista huolimatta se sukupuoli ei oikeasti koskaan muutu, vaihdu eikä "korjaannu" yhtikäs miksikään millään määrällä hormoneja, kirurgiaa ja raivokasta transaktivismia. Sinä olet ikuisesti sitä sukupuolta, johon synnyit.

Voin vain tykönäni hekumoiden kuvitella sen transaktivistien korventavan vitutuksen, kun vihdoin ja viimein suunsa aukaisi sellainen henkilö, johon ei voida koskea ja jota ei voida hiljentää, koska hän on yksinkertaisesti liian voimakas ja vaikutusvaltainen näiden hyödyllisten idioottien murskata.

Jos minä saisin päättää, koko nykymuotoinen LGBT-skene ja LGBT-aktivismi räjäytettäisiin kokonaan taivaan tuuliin. Sille kivulloiselle LGBT-aktivismille, jota nyt vielä joudumme valitettavasti yhteiskunnassa sietämään, on ollut joskus aikansa ja paikkansa, mutta maailma ja ajat ovat muuttuneet ja tämä nykyinen paikalleen jämähtänyt meininki on mennyt niin täysin skitsofreeniseksi sekoiluksi, että mitä nopeammin sille saadaan laitettua päätepiste ja lähdettyä kokonaan uuteen suuntaan koko hommassa, sen parempi. Kaikkien kannalta. Myös transaktivistien itsensä kannalta. He ovat sodassa todellisuutta vastaan ja sen tien päässä ei odota triumphant victory.

Työstän tällä hetkellä viittä uutta blogikirjoitusta. Yksi niistä on jatko-osa Bokserikatto-kirjoitukselle, jossa lupasin myöhemmin kirjoittaa transmiehistä, jotka ovat yrittäneet tunkea homomiesten men only -bileisiin, ja heidän reaktiostaan, kun heitä ei kyseisiin bileisiin päästetty. Tämä aihe koskettaa ja vituttaa minua aivan erityisesti ja haluan kerta kaikkiaan tehdä yhteiskunnalle selväksi, että tätä homovihamielistä vainoamista ei suostuta enää sietämään. Tämä uusi homofobian muoto ei ole jäänyt meiltä LGB-ihmisiltä huomaamatta, koska transsekoilijat eivät jätä meitä rauhaan emmekä saa tehdä yhtään mitään missään ilman että TQ-porukka on siellä meitä vainoamassa, tunkemassa mukaan ja syyllistämässä transfobiasta. Cisheteroenemmistöä he eivät uskalla häiriköidä (paitsi tietysti rakas ystävämme Mona Bling), koska tietävät itsekin, että sen tien päässä odottaa apokalypsi. Me homot, lesbot ja biseksuaalit olemme hyvä häiriköintikohde, koska olemme samaan tapaan pientä vähemmistöä kuin he. Toistan: tämä homofobian uusi muoto ei ole jäänyt meiltä LGB-ihmisiltä huomaamatta.

Yritän saada tämän yllä mainitun jatko-osan ensi viikon aikana valmiiksi ja julkaistuksi. Muissa keskeneräisissä kirjoituksissani käsittelen mm. seksuaalisen suuntautumisen häivyttämistä, transaktivistien manipulointikeinoja ja transitioitumisen mahdollisia motiiveja. Ajattelin myös kirjoittaa omien ja lähipiirini kokemusten pohjalta homoseksuaaleilta usein kysytyistä kysymyksistä. Joista muuten ylivoimainen ykkönen on: "Minkä ikäisenä tiedostit olevasi homo?" Tuohon vastaaminen on monesti aiemmin rasittanut (toistuvuutensa vuoksi), mutta nyt jo vähän elämää nähneen perspektiivistä tuo on itse asiassa erittäin hyvä kysymys, johon on hankalaa antaa selkeää vastausta. Jos teille muuten tulee aiheeseen liittyen jotain kysymyksiä mieleen, niin heittäkää kommentteihin. :)

13 kommenttia:

  1. Mä en kestä! Tää blogi on parasta mitä aikoihin on kirjoitettu! KIITOS! Itse olen myös homomies ja olen ihmetellyt näitä samoja asioita jo kauan... mutta näitä ei voi julkisesti omana itsenään kirjoittaa tai sanoa, koska juuri tuo voima jonka transihmiset saavat taakseen on jäätävä... Toivoisin myös, että Päivi Räsänen lukisi tätä blogia, koska se avaisi hänen silmiään... En malta odottaa, että julkaiset lisää. Täytyy alkaa itse jakamaan myös omiaa ajatuksia ja kokemuksia näistä asioista.

    VastaaPoista
  2. Nimetön: Isn’t that beautiful, bro. Kannustan ehdottomasti kaikkia vähänkään tähän sekoiluun kriittisesti suhtautuvia LGB-ihmisiä (ja tietysti kaikkia muitakin) avaamaan turpansa näistä asioista, koska vain sillä tavalla tämä nykyinen mätäpaisemeininki alkaa muuttaa kulkusuuntaansa. Jos emme nouse vastustamaan perseilyä ja sekoilua, se saa jatkua kaikessa rauhassa hamaan tappiin asti. Transaktivistit EIVÄT MÄÄRITTELE homoutta (ja heteroutta) uudelleen oman harhaisen ja skitsofreenisen ihmis- ja maailmankuvansa pohjalta, vaikka kuinka kuvittelisivat olevansa jotain ihmisoikeuksien ja tasa-arvon armoitettuja airuita. Transaktivistien yhteiskunnallinen valta on ollut jo vuosia suorastaan galaktista ja siten hirvittävää. He ovat onnistuneet saavuttamaan yhteiskunnallisen aseman, jossa kerta kaikkiaan kukaan ei saa kritisoida heidän näkemyksiään ja opetuksiaan. Jos näin tekee, saa välittömästi ajatuspoliisit talikoineen kimppuunsa. Ne, jotka ovat julkisesti erehtyneet kritisoimaan, ovat joutuneet maksamaan. Käykää huviksenne vilkaisemassa Anna Kontulan Twitterissä transaktivistien viimeisintä joukkolynkkausta (se Maria Laakson sarjakuva). Väärinajattelijat on laitettava kuriin ja tukittava heidän turpansa hinnalla millä hyvänsä; transaktivisteja ja heidän opetuksiaan nyt vaan ei saa kritisoida, koska ne ovat The Holy Truth. Hyvä puoli tässä kaikessa on se, ettei tällainen ajatuspoliisina heiluminen ja yhteiskunnan pihtiotekontrollointi voi jatkua loputtomiin, koska ihmisiltä yksinkertaisesti menee lopulta hermot skitsoiluun. Odotan sitä aikaa, kun ihmiset eivät enää jaksa katsella tämän transporukan märinää ja sille laitetaan lopultakin piste.

    Sametti: Hihii. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KYLLÄ! AMEN! En ymmärrä tätä transihmisten vallannousua. Kukaan ei puhu enää homoista, vaan kaikki on trans. Translakiin en halua muutoksia, enkä että lapsia manipuloidaan ja he eivät saa kokea olevansa poikia tai tyttöjä, vaan kaikki ovat lapsia... sukupuolta ei saa olla, koska se on väärin... ööööö... eikö ihmisten aivopesu ja manipulointi ole väärin ja vähän lahkomaista toimintaa. Transväki tekee tästä noitavainot all over again... Tää maailman meno on nii sekaisin, et ei oo hetkeen ollu. Eikö kaikki halukkaat voivat mennä Thaimaahaan leikkauttaa värkin, jos he kokevat olevansa trans. Odotan innolla, kun tänne tulee joku transaktivisti kommentoimaan, että apua mitä shittiä te kirjoitatte... Kaiken pitää olla sukupuolineutraalia ja sensitiivistä että ihan oksettaa. Keneltä se on pois, että on vain kaksi biologista sukupuolta. Ainiin heiltä jotka elävät harhoissa ja haluavat muuttaa mahdotonta. Tälle transtouhulle sais tulla jo loppu ja he voivat sitten erityä omaksi porukaksi, ainiin sekin on väärin...

      Poista
  3. Niinpä. On ihan helvetin paradoksaalista, että meillä häärää yhteiskunnassa tällainen täysin ideologisesti motivoitunut kultti, jonka kaikki väitteet ja opinkappaleet ovat täydellisessä ristiriidassa keskenään mutta jonka uskomuksia ja opetuksia ei silti saa kukaan kyseenalaistaa millään tavalla. Väitetään esim. että sukupuolta ei itse asiassa ole oikeastaan olemassakaan, koska sukupuoli on pelkkä sosiaalinen konstruktio (queerfeminististen teorioiden pohjalta luotu käsitys) ja jokainen on sitä sukupuolta, jota "kokee" olevansa. (Mistä luulette kaikkien näiden taisteluhelikopteriläppien oikein kehkeytyneen?) Sukupuoli on jana ja spektri (seksuaalisista suuntautumisista puhuttaessa käytettyä retoriikkaa mukaillen, aivan kuin fysiologista todellisuutta voisi jotenkin sellaisenaan rinnastaa ihmisen immateriaalisiin ulottuvuuksiin). Sukupuolia ei ole olemassa ja itse asiassa transsukupuolisuuskin on käsitteenä turha ja pois pyyhkäistävissä, koska keholla ei ole sukupuolta ja jokainen nyt vaan on sitä kokemaansa sukupuolta, ja yhteiskunnassa on vikaa, kun yhteiskunta ei vaan ymmärrä transihmisten kokemuksia, erityislaatuisuutta ja syvällistä kärsimystä, ah, oh.

    Kaikesta tästä huolimatta näille "transihmisille" sukupuolen "korjaaminen" tuntuu kuitenkin olevan elintärkeä asia, kaikki transihmisten hoitoonpääsyä koskeva portinvartiointi ja psykiatrinen tutkiminen tulisi lakkauttaa, jotta kehonmuokkaushoitoja saisi mahdollisimman helposti ja nopeasti. Eikö tämä NIMENOMAAN paljasta, että kaksiarvoisella sukupuolella on elintärkeää merkitystä myös transihmisille itselleen? Tajuavatko he OLLENKAAN, mihin he itse asiassa ovat oikeastaan edes pyrkimässä, mikä on heidän lopullinen päämääränsä?

    Minä itse asiassa suorastaan toivon sitä, että transaktivistit löytäisivät tämän blogin ja tulisivat tänne perustelemaan pyrkimyksiään. Tervetuloa vaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Kaikesta tästä huolimatta näille "transihmisille" sukupuolen "korjaaminen" tuntuu kuitenkin olevan elintärkeä asia, kaikki transihmisten hoitoonpääsyä koskeva portinvartiointi ja psykiatrinen tutkiminen tulisi lakkauttaa, jotta kehonmuokkaushoitoja saisi mahdollisimman helposti ja nopeasti. Eikö tämä NIMENOMAAN paljasta, että kaksiarvoisella sukupuolella on elintärkeää merkitystä myös transihmisille itselleen? Tajuavatko he OLLENKAAN, mihin he itse asiassa ovat oikeastaan edes pyrkimässä, mikä on heidän lopullinen päämääränsä?"

      Tunnen joitakin transaktivisteja ja erityisesti ns. muusuja sellaisia. Oikeastaan näille tyypeille kehonmuokkaushoidot eivät tunnu olevan mikään elinehto (ymmärtääkseni on ns. perinteisiä transsukupuolisia, joilla dysforia on niin voimakasta, että se oikeasti vaikeuttaa elämää aivan huomattavasti) vaan ennemmin jokin huvittelujuttu. Siis esimerkiksi muusuksi identifioituva nainen haluaa rintojenpoiston, koska hän itse kokee jonkin androgyynimmän olemuksen coolimmaksi kuin luonnollisen sekundaarisia piirteitä omaavan kehon. Tai sitten on tyyppejä, jotka saattavat välillä nappailla vaikka testoblokkeja ja estrogeenia ja sitten taas olla ilman, just because it's fun. He eivät välttämättä edes koe dysforiaa, vaan heille transhoidot ovat jokin jännä ja hauska projekti, vähän kuin jollekin jonkin ison tatuoinnin ottaminen. Se on projekti, joka jatkuu välillä, välillä pidetään taukoja. Fiiliksen mukaan. Mielestäni näiden tyyppien motiivi portinvartijuuden poistamiseen on juuri se, että he eivät välttämättä edes halua transdiagnoosia, eivätkä he todellakaan täytä kriteereitä (tällöin juuri pitää puhua "temppuradasta" jolla on ok valehdella, sillä rehellisyydellä ei hoitoja takaavaa diagnoosia välttämättä tipu). Mielestäni he käyttävät keppihevosena ns. "oikeita" transsukupuolisia ja käyttävät häikäilemättä heidän kärsimystään jonka perusteella hoidot olisi muka niin kriittisiä, että ne on saatava heti kun pyytää. jos olisin ns. oikea trans, mua vituttaisi aivan suunnattomasti että oikeaa dysforian aiheuttamaa kärsimystäni käytettäisiin poliittisen agendan ajamiseen.

      Poista
    2. Itse luulisin olevani kuvailemasi "ns."oikea" transsukupuolinen" (kumoa toki, jos siltä vaikuttaa), ja kyllä, vituttaa suunnattomasti.
      Itsellä dysforia vaikeuttaa elämää paljon, joskaan sitä en nyt tarkemmin lähde kuvailemaan, mutta kaikki hygieniasta huolehtimisesta alkaen on lähes mahdotonta.
      On niin käsittämätöntä kuinka juuri sellaiset "sukupuolettomat" ja silti lumihiutalesukupuoliset päästetään pilaamaan meidän, jotka ymmärtävät kahden sukupuolen olemassaolon, eivätkö yritä kaataa niitä (Mitä vittua? ��) maine ja elämä.
      Jos heidät lähetettäisiinkin johonkin selväjärkiselle psykologi-psykiatri-arvioijalle, kuinkahan monta heistä enää jatkossa olisi muualla kuin pehmustetussa huoneessa pakkopaidoissaan?
      Vähän tylyä tekstiä kenties, mutta pakkohan tästä on puhua. Tekisi mieli laittaa oma, anonyymi blogi pystyyn aiheesta, mutta riittäisiköhän sinne kirjoituksia ja olisikohan kannattavaa? ��

      Poista
  4. Kiitos tästä blogista, ihanaa nähdä enenevässä määrin kriittisiä LGB-ääniä ja varsinkin tietysti suomeksi. Olen itse bi-nainen, ja myöskin kyllästynyt tähän touhuun totaalisesti. Biseksuaalina en ole transaktivistien kohde numero yksi (koska homot ja lesbothan ovat heidän deittiöyhötyksensä suosikkikohde siksi, että homon/lesbon deittailu ~validioisi~ heidän sukupuolihaihatteluaan eniten), mutta transaktivistien jatkuva homo- ja lesbofobia, misogynia ja yleinen sekopäisyys sekä lynkkausmentaliteetti inhottaa. Näin itse biseksuaalina ärsyttävät myös transaktivismia tukevat biseksuaalit, jotka jankuttavat homoille ja lesboille, että genitaaleilla ei ole väliä seurustelussa/seksuaalisessa kanssakäymisessä - hyvähän se on biseksuaalina sanoa, kun itselle asialla ei OIKEASTI ole ainakaan periaatteessa väliä. Hauskaa kyllä olen huomannut, että jos transaktivisti-myönteisemmille LGB-tuttaville puhuu näistä asioista ja kyseenalaistaa transaktivistien logiikkaa vain välttäen käyttämästä tiettyjä avainsanoja, aika moni onkin loppujen lopuksi samaa mieltä sukupuolikriittisten näkemysten kanssa �� Eli sitä suuremmalla syyllä hullua miten paljon transaktivistit pitävät ihmisiä otteessaan, kun moni tuntuu kuitenkin tajuavan alitajuisesti ainakin jossain määrin, miten naurettavaa settiä heiltä usein tulee.

    VastaaPoista
  5. A: Niinpä, niinpä. Minusta on yleisesti ottaen täysin uskomatonta, miten transaktivistit ovat VOINEET saada yhteiskunnassa niin paljon valtaa. Mitä ihmettä tapahtui, että kaikki nuo intersektionaalisten feministien horinat alettiin yhtäkkiä ottaa yhteiskunnassa haudanvakavasti? Trans- ja muunsukupuolisuusaktivistit kiertävät jopa kouluissa ja nuortenleireillä yms. esitelmöimässä tuosta sukupuoli-identiteetti- ja cisnormatiivisuuspaskasta. Kyseistä porukkaa ei pitäisi päästää lähellekään alaikäisiä. Olen odotellut, milloin vanhemmilla menisi vihdoin hermot tähän koohotukseen, mutta ainakaan vielä ei kriittisiä ääniä ole kovin montaa noussut. Ihmiset eivät vaan tunnu tietävän tai tiedostavan, miten pitkälle tämä perseily on ehtinyt mennä.

    Tuo "validointi" tulemalla "hyväksytyksi" LG-ihmisen seurustelukumppaniksi on ilmiönä jotain niin vastenmielistä ja kuvottavaa shittiä, etten pysty sanoin kuvailemaan. Siinä ei edes ole kyse mistään fobiasta vaan ihan suoraan henkisestä väkivallasta. En vastaisi seurauksista, jos tulisin henkilökohtaisesti kusetetuksi treffeille tai seksisessioon transmiehen kanssa. Haastaisin aivan taatusti tuon akan oikeuteen raiskausyrityksestä. Kukaan, joka kokee voivansa tuolla tavalla käyttää toista ihmistä jossain omassa absurdissa identiteettisekoilussaan, ei voi olla millään tasolla tervejärkinen tai yhteiskuntakelpoinen ihminen. Mistä lähtien on ollut "ihmisoikeus" manipuloida muita ihmisiä panemaan itseään ja perään vielä uhriutua, kun muut eivät inspiroidu ideasta? Miten ihmeessä olemme päätyneet näin kieroutuneeseen tilanteeseen? Toisekseen, tiedän useita biseksuaaleja, jotka kokevat että biseksuaalisuus yritetään häivyttää käyttämällä panseksuaalisuus-termiä. Eli että biseksuaali olisi jotenkin automaattisesti panseksuaali, koska "vehkeillä ei ole hänelle väliä". Haistakaa paska. Identifioitukaa kaikessa rauhassa panseksuaaleiksi ja ties miksi, mutta lakatkaa nyt jumalauta survomasta noita seksuaalisuuksianne ja lumihiutaleidentiteettejänne muiden kurkuista alas. Transaktivistit ovat vääntäneet näistä sukupuoli- ja seksuaalisuusasioista niin käsittämättömän keitoksen, etteivät ole pitkään aikaan olleet itsekään yhtään kujalla siitä, missä mennään. Silti he jatkavat riehumistaan suostumatta ymmärtämään, että aikanaan tämä misogynistinen ja homofobinen liike romahtaa omaan mahdottomuuteensa. Kukaan tervejärkinen transsukupuolinen (tuntuvat olevan huomattava vähemmistö transsukupuolisissa, mutta tiedän muutamia) ei kuuna päivänä KEHTAISI perseillä tuolla tavoin. Tiedän useita transsukupuolisia, jotka vihaavat valkohehkuisesti tätä nykyistä transaivopesua ja koko genderkulttia. He haluaisivat vain elää elämäänsä kaikessa rauhassa kokemansa sukupuolen edustajina ilman minkäänlaista tarvetta heilua barrikadeilla banderolleineen märisemässä, miten trans rights are human rights ja trans women are women. Joo, trans rights are human rights, mutta voitteko nyt jo vihdoin kertoa, mitä ihmis- ja yhteiskunnallisia oikeuksia transihmisiltä itse asiassa tarkalleen ottaen puuttuu? En oikeasti keksi, miten transsukupuolisten asemaa ja oloja voitaisiin tästä nykyisestä enää parantaa muuten kuin tarjoamalla jotain hämäriä erioikeuksia. Tosin tuskinpa kyseinen porukka olisi senkään jälkeen tyytyväinen. Tuntuu monelle tuo riehuminen ja aktivismi itsessään olevan koko homman syy ja tarkoitus.

    Tämä koko liike tulee jäämään historiaan kettu kanatarhassa -kulttina, joka tunki Priden ja LGB-aktivismin kautta lonkeronsa yhteiskuntaan ja ehti aiheuttaa hirveää tuhoa ja pahaa mieltä, ennen kuin yhteiskunnassa lopulta tajuttiin, miten täysin skitsahtanutta jengiä queer-, trans- ja genderaktivistit todellisuudessa ovat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Tämä koko liike tulee jäämään historiaan kettu kanatarhassa -kulttina, joka tunki Priden ja LGB-aktivismin kautta lonkeronsa yhteiskuntaan ja ehti aiheuttaa hirveää tuhoa ja pahaa mieltä, ennen kuin yhteiskunnassa lopulta tajuttiin, miten täysin skitsahtanutta jengiä queer-, trans- ja genderaktivistit todellisuudessa ovat."

      Osaisinpa olla yhtä toiveikas kuin sinä. Mielestäni esimerkiksi Eurooppa on peruuttamattomasti muuttunut hallitsemattoman maahanmuuton ja siitä seuranneen aivan mahdottoman "monikulttuurisuuden" takia. Silti se on normaali, jota ei voi enää oikein kumotakaan. Jos ei aivan nyt HETI saada transliikehdintää kuriin, tulee sellaisia lainsäädännöllisiä ja mahdollisesti myös kulttuurisia muutoksia, joita ei enää helposti peruuteta. Muutoksia, jotka vaikuttavat niin voimakkaasti suuren osan ihmisistä AJATTELUUN, ihmiskäsitykseen ja todellisuuskäsitykseen, että niistä tulee normaali tapa hahmottaa maailmaa. Valitettavasti kehitys ei mene aina eteen ja parempaan päin, vaan joskus kehittyneetkin sivilisaatiot romahtavat ja mennään takaperoisempiin, tieteelliseltä, teknologiselta ja kulttuuriselta kehitykseltään selvästi heikompiin yhteiskuntiin. En halua maalailla mitään tuhonpäivän kuvia, vaan ihmisten pitäisi vaan todella ymmärtää miten vakavien asioiden äärellä tässä ollaan.

      Jostain muistelen lukeneeni/kuulleeni, että sivilisaatioiden romahdusta on aina edeltynyt sukupuolinen sekaantuminen (saattoi olla jokin kulttuurintutkija Camille Paglian haastattelu). Miehistä tulee vähemmän maskuliinisia ja jostain aina tulee ne ultramaskuliiniset raidausjoukot (kuten nytkin on käynnissä kansainvaellukset länsimaihin) ja lopulta koko homma kaatuu mahdottomuuteensa. Mutta voin muistaa tämän väärinkin, mutta mielenkiintoinen pointti mielestäni joka tapauksessa.

      Poista
  6. Hei Laventeliveikkonen! En oikein löydä edes sanoja sille riemulle minkä blogisi löytäminen aiheutti. Meillä on sitä enemmän toivoa, mitä enemmän ihmiset nostaa näitä asioita esille. Uskallan väittää, että suurin osa niin heteroista kuin meistä seksuaalivähemmistöön kuuluvista ei tätä sekoilua hyväksy, näistä tarvitsee vain pitää mekkalaa, että transliikkeen valta ei paisu paisumistaan - mennään jo vaarallisilla vesillä. Esimerkiksi eräs tuttuni on opettajana yläkoulussa ja sieltä kuulen jatkuvasti hyvin huolestuttavia juttuja, miten tämä gendersekoilu on pakotettu osaksi opetusta ja koulun jokapäiväistä arkea, kielenkäyttöä jne.

    Itse olen bi-nainen, ja en ole mitenkään aktiivisesti missään "skeneissä" mukana sillä elän ihan tavallista tylsää elämää heteroseksuaalisessa suhteessa. Kuitenkin olen hieman täältä laidalta seurannut lesboskenen kehitystä viime vuosina. Jotenkin ilahduttavaa kuulla, että miehet edes uskaltavat laittaa stoppia transihmisille ja pitää men only -bileet todella sellaisina. Tämä ei mun tietämissä piireissä todellakaan ole tilanne lesbojen kohdalla. Aika monet naiset tuntuu tulleen aivopestyiksi intersektionaaliseen feminismiin ja omaksuneen ajatuksen, että jos nyt en päästä tätä naiseksi identifioituvaa MIESTÄ tänne lesbojen juttuun, niin olen transfoobikko, syrjin vielä itseäni huonnommassa asemassa olevaa jne... Ja heti jos asetelmaa yrittää kyseenalaistaa, tulee kenkää näistä piireistä. Väitän, että tämä ero johtuu siitä, että naiset on keskimäärin myötäileväisempiä, mitä sitten taas tietyt miehet on valmiita käyttämään häikäilemättä hyödykseen. Ei voi yleistää, mutta ikävä kyllä oma kokemukseni on, että hyvin monet naisiksi identifioituvat miehet tuntuvat kärsivän enemmän persoonallisuushäiriöistä ja vähät piittaavan muiden hyvinvoinnista kuin omastaan... Ja näiden tyyppien harhoja meidän pitäisi sitten kumarrella.

    Tulipas ränttäystä, mutta siis mahtavaa, jatka kirjoittamista! Tällaisia ääniä todella tarvitaan.

    VastaaPoista
  7. Nimetön: Kiva, jos blogini riemastutti. :) Koen tämän kirjoittamisen itse asiassa aika terapeuttiseksi. Olen jo vuosia seurannut hiljaa etäältä tätä hulluutta ja padonnut näitä ajatuksia sisälleni. On tullut aika alkaa ihan kunnolla laittaa vastaan tälle genderkultille.

    "Meillä on sitä enemmän toivoa, mitä enemmän ihmiset nostaa näitä asioita esille."

    Nimenomaan. Pahisten voittoon tarvitaan vain hyvisten vaitiolo. Mitä useampi nousee vastustamaan tätä nykyistä menoa, sitä nopeammin se ajautuu alakynteen ja lopulta menettää voimansa. Transaktivistit ovat häikäilemättömällä tavalla saaneet manipuloitua koko yhteiskunnan otteeseensa. He menettävät nykyisen valtansa, kun heitä lakataan kuuntelemasta ja ottamasta heidän horinansa todesta.

    "- mennään jo vaarallisilla vesillä."

    On menty jo kauan. Tälle gendermölinälle olisi pitänyt jo ihan alkutekijöissään laittaa yhteiskunnassa täydellinen stoppi ja nollatoleranssi. Näin ei jostain syystä tapahtunut, kukaan ei kai voinut villeimmissä unissaankaan kuvitella, mihin tämä homma vielä tulisi ajautumaan. Nyt näemme sitten seuraukset.

    "Tämä ei mun tietämissä piireissä todellakaan ole tilanne lesbojen kohdalla. Aika monet naiset tuntuu tulleen aivopestyiksi intersektionaaliseen feminismiin ja omaksuneen ajatuksen, että jos nyt en päästä tätä naiseksi identifioituvaa MIESTÄ tänne lesbojen juttuun, niin olen transfoobikko, syrjin vielä itseäni huonnommassa asemassa olevaa jne."

    Transkultti on manipuloinut yhteiskuntaa ja ihmisiä juurikin noiden intersektionaalisen feminismin teorioiden pohjalta luoduilla sortorakenneajattelun käsitteillä. Nykyfeminismillä ei ole enää yhtään mitään tekemistä naisten oikeuksien ja niiden edistämisen kanssa. Feminismi on nerokkaasti kaapattu itsensä "naiseksi kokeville" miehille ja nykymuotoinen feminismi ajaa miesten etuja. Jos mies on nainen vain ilmoittamalla niin ja yhteiskuntaan tällainen ajattelutapa lanseerataan lainsäädäntöä myöten, miehet määrittelevät sen jälkeen naiseuden kokonaan uudelleen, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että miehet myös päättävät kaikesta naisia koskevasta lainsäädännöstä. Miettikää, mitä tämä käytännössä tarkoittaa.

    "Ja näiden tyyppien harhoja meidän pitäisi sitten kumarrella."

    Ei tarvitse. Narsististen nais- ja homovihamielisten paskiaisten oikkuiluille tulee päätepiste, kun niille laitetaan päätepiste.

    "- jatka kirjoittamista! Tällaisia ääniä todella tarvitaan."

    Voit olla varma siitä, että jatkan. Kynä on miekkaa mahtavampi. ;)

    VastaaPoista
  8. JK Rowlingista. Lueskelin hänen twiittejään ja ei voi muuta kuin arvostaa. Ei peräänny tippaakaan, ja transhörhöt ovat ihan solmussa kun eivät saa häntä hiljentymään.

    VastaaPoista

HUOM! Jos blogitekstissä on yli 200 kommenttia, klikkaa kommenttiketjun alalaidasta Lataa lisää..., niin saat kaikki kommentit näkyviin.

Kommenttikenttä on moderoitu: kommentit näkyvät, kun olen tarkistanut ja hyväksynyt ne.

Blogin kommenttikenttä on naisille, LHB-ihmisille, TERFeille ja genderkriittisille turvallinen tila. Täällä saa vapaasti esittää ajatuksiaan, kertoa huolistaan, keskustella muiden kommentoijien kanssa, puhua myös muista kuin tekstin varsinaisesta aiheesta ja jakaa linkkejä yms. relevanttia tietoa. Kaikkia minun näkemyksiäni saa kritisoida, kunhan muistat perustella. Vihapuhetta, tarkoitushakuista provosointia (sealioning), turhanpäiväistä mussutusta ilman perusteluja tai yksityishenkilöiden suoria henkilötietoja sisältäviä kommentteja ei julkaista.

Kymmenen klikatuinta tekstiä