perjantai 15. huhtikuuta 2022

Jätän tämän vain tähän

Ks. video.

"Transmies X cismies" on kaikkein luonnollisin olemassa oleva homoseksuaalisen suhteen muoto, koska heidän genitaalinsa ovat toisilleen luodut. Se on ihan tervettä järkeä, useammat ja useammat homomiehet alkavat ymmärtää tämän ja se on hyvä asia. Davey Wavey, teet hyvää työtä, kun auttelet genitaalifetisistejä näkemään valon. Homoyhteisö on äärimmäisessä uudistumisen tarpeessa. Odotan sellaista queertulevaisuutta, jossa peniksenomistajat ja vaginanomistajat voivat muodostaa suhteitaan rauhassa, ilman että foobit ja TERFit sortavat heitä. Paljon rakkautta!

Mitä tähän voi enää sanoa?

Kukaan ei enää tiedä, mikä on todellisuutta ja mikä parodiaa. Poen laki.

42 kommenttia:

  1. Transaktivismi on onnistunut siinä, missä kristilliskonservatiivit yhä uudestaan ja uudestaan epäonnistuivat: homoseksuaalit on nyt eheytetty heteroiksi.

    (Näennäisellä tasolla.)

    VastaaPoista
  2. Kommenttiketju onneksi puhuu puolestaan. Kopsasin kommentit siltä varalta, että kommentointimahdollisuus suljetaan videosta.

    Tässä esimerkkejä (kymmenin ja sadoin tykkäyksin):

    'You haven't met the right woman yet' was a homophobic trope I lived with right through my adolescence in the 1980s. I struggled through those years, but eventually blossomed into self-acceptance, and acknowledgement of my innate and immutable same-sex attraction. Never, ever did I think I would see the day when the tropes of yore would be acceptable again, and yet here we are. This is utterly vile and reprehensible.

    Whatever struggles the trans movement faces, they do not excuse this blatant homophobia. Your identity does not give you the right to erase the identity of others. Respect goes both ways.

    Homophobia 2022, mixed in with a hefty dose of conversion therapy. Thanks for dragging us back to the 1980’s!!

    I’m a gay man. I love men. 20 years ago, that got me beaten up. These days, it gets me cancelled. ’m so glad that you did the pronouns thing. Very educational. The lgbt movement is dead.

    Conversion therapy right here. Homophobic.

    This video was great! Can we please have the next video be how to overcome gender preference for gay men ????? I was pulled out of gender expansive therapy when I was a kid so Im really interested in finishing it and educating myself into marrying a woman so I don't have to disappoint my parents anymore!
    (:D)

    This is conversion therapy.

    the yassification of conversion therapy

    This is so homophobic… I can’t believe what I am seeing. Gay men can’t be attracted to female parts. They can’t! Maybe some wish they could, but they can’t. We have campaigned so much and so hard for gay rights all these years and this is what we get from within our own community. I am disgusted and disappointed. If you are a young gay man, don’t let people pressure you into anything. There is nothing wrong in your sexual orientation and you don’t need to change. You like men and that’s okay. You don’t ever need to touch a woman. I hope this video gets taken down, it’s hateful.

    Jesus. Make shame and boundaries great again


    jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank god for unmentionable podcast fighting this insane homophobia

      It just makes me so sad that so many gay men are turning their backs against their own. Everything we fought for so long being destroyed from within.


      No eivät ole. Tuokin runkku vaan keräilee wokepointseja.

      THE BACKLASH MADE HIM CHANGE THE TITLE

      Next video on "how gay men can forfeit their "reference" for men and learn to have sex with women". Well come to our conversion therapy section.

      Lots of upset people, but trans men are men whether they still have their vag or not, to me they are men which is why if you are attracted to a trans-man you're still gay despite whatever he has down there, I've felt attraction to all kinds of men which is why I consider myself gay, it would've been better to say thanks but I'm strictly a D type of gay than some of the harsh stuff, be kind because everyone outside of being str8 has dealt with hate and being treated as a joke in some way or another


      No mene panemaan heitä sitten? Mihin homoja siinä tarvitaan?

      Bi guy here: Isn’t this like… conversion therapy & extremely homophobic? Make it right wing religious homophobes and this would be extremely bigoted. I can understand this being used for bisexual/pan & trans men but cis gay men now suddenly liking vagina?

      Lovely to see a video for (cis) gay men to educate themselves :)

      Absolutely amazing. <3 Ignore all the sad transphobes.

      Homophobic abuse at best

      There are no sad transphobes :) we are pretty happy ;)

      Absolutely prejudiced. This is homophobia.

      So we promoting conversion therapy now. Cool. Unsub.


      Ja sitten... *rumpujen pärinää*

      Gay men, reading the comments and your reactions, do you understand lesbians (Aka "terfs") now? We've been dealing with that nonsense for a decade now.

      Lesboja on vainottu niin kauan ja niin perusteellisesti ja intohimoisesti, ettei mitään rajan häivääkään. Me homomiehet olemme itse asiassa vasta vähän maistaneet lusikan kärjellä sitä, mitä lesbot ovat joutuneet sietämään transyhteisöltä jo vaikka kuinka kauan.

      Poista
  3. Tämä transien tuhoamisvimmainen ja identiteettihuuruinen kampanjointi homoseksuaalisuuden täydelliseksi eliminoimiseksi on niin ennennäkemätön natsi-Saksa, että mykkä tuijotus.

    (Kyllä sitä sanottavaa löytyy, täytyy vaan prosessoida pala palalta.)

    VastaaPoista
  4. "Kieltäkää eheytysterapia!!"
    "Ei, ei tätä eheytysterapiaa!!"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terapiasta puheenollen: Nykyään puhutaan paljon transien eheytysterapiasta ja sen kieltämisestä.

      Mitä on transien eheytysterapia?

      Jos joku LGBTQIA+-sekopää nyt lukee tätä, niin tule kommentteihin kertomaan.

      Mitä on transien eheytysterapia?

      Poista
    2. Kaikki muu paitsi affirmointi on transien eheytysterapiaa aktivistien mielestä.

      Poista
    3. Mutta mitä "affirmointi" tarkoittaa tässä tapauksessa? Eikö se riitä, että hyväksymme nämä testosteroninaiset transihmisinä kiinnostumatta heidän elämistään (tai elimistään) sen vertaa, että jaksaisimme puuttua siihen mitenkään? Eikö tämä ole ihannetilanne?

      Miksi meidän homomiesten täytyy vielä erikseen opetella nuolemaan transmiesten pilluja jonkin appelsiinin avulla, että ansaitsemme oikeuden elää?

      Poista
    4. "Mutta mitä "affirmointi" tarkoittaa tässä tapauksessa?"
      Affirmointi ei tarkoita ilmeisesti sitä, että transit saavat elää rauhassa muiden joukossa, vaan sitä, että heidät tulisi kohdata kirjaimellisesti haavesukupuolensa edustajina, myös seksuaalisesti. Että transidentifioituvalla naisella ja miehellä ei ole mitään eroa, vain identiteetti ratkaisee. Että homot hoitelevat mielellään transmiesten vaginoita ja lesbot transnaisten vaginoita, koska penis voi olla naisen sukupuolielin ja mies voi synnyttää ja menstruoida.
      Vain transin himoama validaatio ja fetissi ovat tärkeitä, ei mikään muu. Ei naisten, lasten ja homoseksuaalien oikeudet ja turvallisuus. Me muut olemme vain statisteja transin sukupuolifantasiassa. Seksuaalisten suuntautumisten määritelmätkin rukataan uusiksi.
      Koska transnaisella ja naisella ei ole mitään eroa, niin transnainen menee naisten intiimitiloihin, naiskiintiöihin ja naisurheiluun miestyyppisen puberteetin läpikäymisestä huolimatta. Transnainen osallistuu imetys-, raskaus-, keskenmeno- ja menopaussiryhmiin, vaikka ne eivät ole hänelle fyysisesti mahdollisia.
      Koska sukupuoli asuu sielussa, niin edes transitiota ei tarvita. Homoksi identifioituva transidentifioituva nainen saa vaatia seksiä cissuhomoilta, mutta jos cissuhomo haluaa peniksellisen kumppanin, niin hän onkin genitaalifetisisti.

      Poista
    5. Miksi Räsänen viedään käräjille vuosikymmenten takaisista pamfleteista, kun Suomessa on paljon pahempiakin eheyttäjiä?
      Setan materiaaleissa puhutaan miesten kanssa seksiä harrastavista lesboista. Homoseksuaaleja kehotetaan antamaan mahdollisuus ja avartamaan ajatteluaan vastakkaisen sukupuolen värkkien suuntaan.
      Tuomas Aivelon mielestä homoseksuaalisuus on kulttuurisesti muokattavissa ja transeista kieltäytyminen on seksuaalista rasismia, joka vaatii arvomaailman tarkastelua. Peniksestä kieltäytyvät lesbot ovat transfoobikoita.
      Transaktivistit Panda Eriksson ja Julia Peltonen nimeävät homoseksuaalisuuden valinnaksi, josta on creepyä toitottaa, haukkuvat homoseksuaalit genitaalifetisteiksi ja vulvafanaatikoiksi, jotka voivat mennä kädelle, jos penis ei kiinnosta.
      Eino Nurmisto moittii homopoikia vaginavastaisuudesta ja peniskeskeisestä seksuaalisuudesta.
      Mona Bling uikuttaa heteromiesten ennakkoluuloista tyttödikkiä kohtaan.
      Hesarin kolumni transnaisten ahdistelemista lesboista sai aikaan vihervasemmistossa valtavan paheksunnan aallon Hesaria kohtaan, eikä tuomiota ahdisteleville heteromieh... translesboille.
      Transit, transaktivistit ja vihervasemmisto saavat rauhassa patologisoida homoseksuaalisuuden ja painostaa, syyllistää ja manipuloida homoseksuaaleja eheyttävään heteroseksiin transien kanssa, eikä ketään kiinnosta.

      Poista
    6. Affirmointi, siis sillä tavalla, että hoitoihin hakeutuessa ei saa tarjota ensin terapiaa, koska se on eheytystä.

      Poista
  5. Ilmeisesti Pride-juhlissa jo koulutetaan homomiehiä heteroseksin iloihin:
    "TRAs are pushing heterosexuality on gay men. This group, TM4M, sets up booths at Pride to tell gay men about the joys of straight sex. If they thumped Bibles and did the same, they'd be chased away, but this #WokeHomophobia is A-OK because woke acolytes are the ones preaching it."
    https://mobile.twitter.com/redpilledhomo/status/1513601402697879554

    VastaaPoista
  6. Transmies on pöyristynyt, kun homomiehet eivät halua antaa oraalikäsittelyä hänen bonusreiälleen:
    https://imgur.com/Xk7Q5pO
    Mistä näitä bonusreiän tyrkyttäjiä oikein riittääkin:
    https://imgur.com/NdW9lLn

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ihmiset ovat niin äärimmäisen mielisairaita, siis niin epätoivoisen ja veretseisauttavan sekaisin, että heidän hoitamatta jättämisensä noissa tiloissa on suoranaista jumalanpilkkaa.

      Poista
    2. Ongelma tässä toki lepää siinä, että miten voidaan hoitaa ihmistä, jolla ei ole sairaudentuntoa? Ei mitenkään. Sekopäät jatkavat sekoiluaan hamaan tappiin asti. Persoonallisuushäiriöitäkään ei voida parantaa tismalleen tästä syystä.

      Poista
    3. Kai sekin vaikuttaa että myöskään lääketiede ei pidä tilaa sairautena joka vaatisi parantamista.

      Poista
  7. The Boxer Ceiling. Amerikkalaisen LG-ryhmän sivuilla kerrotaan lisää, ja lopussa on linkki tuhansia esimerkkejä sisältävälle sivulle.
    https://www.lglf.org/the-boxer-ceiling.html#/

    VastaaPoista
  8. UK:ssa julkisen terveydenhuollon osittain rahoittamassa transmiesten seksioppaassa kehotetaan vaginallisia transmiehiä käymään homomiesten seksiklubeilla huijaamassa homomiehiä heteroseksiin:
    "Entitled Cruising: A Trans Guy’s Guide To The Gay Sex Scene, it advises readers to circumvent men-only restrictions at gay saunas by only performing sex acts ‘without others seeing your genitals’. Experts warned doing so would be committing the crime of sex by deception.
    The pamphlet, which features crude sexual language including 22 uses of the words ‘f***’ and ‘f******’ in its 44 pages, focuses extensively on extreme sex acts, including sadomasochism and bondage."
    https://www.dailymail.co.uk/news/article-10606811/NHS-funded-clinic-promoting-prostitution-way-trans-people-pay-treatment.html

    VastaaPoista
  9. Twitteristä pois potkitun homomiehen vastine vaginavideolle:
    Gay Men do not have heterosexual oral sex
    My response to a video entitled "How to eat pussy for gay men"
    "You will observe that gender regards sexual boundaries as legitimate campaign targets for social pressure. The video presents heterosexual oral sex as normal for gay men, something to be explore, celebrated and above all - normalised. In so doing we see that gender and it’s educationally disadvantaged acolytes regard homosexuality as one might the opening offer in a contract negotiation. It is a status to be modified, corrected, educated and fundamental changed, converted even one might say via dayglow cheerful chatty videos like this."
    https://dennisnoelkavanagh.substack.com/p/gay-men-do-not-have-heterosexual?s=w&fbclid=IwAR3gXKrZECKVsiU12nwt60cuO0Yfde38GIlcbpgQSjym6YDdJDgc8T9bOls

    VastaaPoista
  10. Pre op -transmies tuntee itsensä petetyksi, kun homojen deittisovelluksesta napattu mies paljastuikin myöhemmin heteroksi:
    https://mobile.twitter.com/mrravenclawed/status/1514947172676116480
    Translogiikalla transeista viehättyvä henkilö on chaser, mutta erityisesti homomiehiä vonkaava transidentifioituva heteronainen ei ole chaser, vaan normaali homomies. Make it make sense.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Homous on heterojen fetissi.

      Voi vittu, että on perseestä joutua sietämään tätä loputonta, vastenmielistä vainoamista. Antakaa meidän olla rauhassa.

      Poista
    2. Vaikea itse 'cis-super-heterona'on ymmärtää homomiehiä vonkaavaa heteronaista. Tiedän tapauksia, joissa mies kylläkin on paljastunut kaappihomoksi - kenellekään se ei ollut upeaa...

      Poista
  11. Lesbonaisille suunnattu seksiopas transnaisen tyydyttämiseen. Mikä onkaan lesbompaa kuin translesbon peniksen ja eturauhasen stimulointi:
    How to Have Lesbian Sex With a Trans Woman
    "Use your mouth.
    Like with handsex, oral sex on a trans woman’s penis looks different from oral sex on a cis penis. Some similar techniques might work really well for the specific trans woman you’re sleeping with, and if so, that’s great!"
    Transnaisen naiseturauhasen stimulointi tuottaa orgas..gendereuforiaa:
    "External prostate stimulation might be something you aren’t familiar with, but it’s honestly one of my favorite things. The prostate is located inside the groin, pretty much right between the end of the testicles and the anus, and it’s just a ball of nerves that operates a lot like the g-spot."
    "The other great thing about external prostate stimulation is the way it fights dysphoria. When my prostate is stimulated this way, I don’t feel like I have a penis anymore. It can produce a sensation of being penetrated, but in the genital area rather than the anus, making a feeling of gender euphoria. "
    https://www.autostraddle.com/how-to-have-trans-woman-lesbian-sex-with-a-penis-414839/
    Transnaisen leidipeniksen hoitelu on ihan eri asia kuin cissumiehen peniksen, täysin erilainen suutuntumakin! Kuinkahan moni translesbo on valmis hoitelemaan toista transleidiä, heillähän ei pitäisi ilmetä genitaalifetisismiä?

    VastaaPoista
  12. Rakas vakianonyymi, heitin kommenttisi roskikseen.

    Mene tekemään jotain rakentavaa.

    VastaaPoista
  13. Jos näin, mikä ero perinteiseen parisuhdemalliin? Onko pyörä keksitty uudelleen taas kerran?

    VastaaPoista
  14. Lainaamasi kommentti on oman tietämykseni mukaan parodiaa, ja siltä se selkeästi myös näyttää.

    Ihan mielenkiintoisia kommentteja kuitenkin noin muutoin kyseisen videon alla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nykyajassa pelottavinta onkin se, ettei parodiaa tunnista enää. Genderhöttö värähtelee sellaisissa sfääreissä, joissa sukupuolet ovat konstruktioita ja seksuaalisuudet suuntautumiset ovat genitaalifetissejä. Tuokin teksti voisi aivan hyvin olla transin, transaktivistin tai vihervasemmistoallyn näppäimistöltä.

      Poista
    2. Se ON pelottavaa. Mutta turha syyttää parodian kohdetta siitä, että joidenkin lukutaito ei parodian tunnistamiseen riitä.

      Poista
  15. Nainen identifioituu homomieheksi ja menee treffeille deittipooliaan miesten suuntaan laventaneen miehen kanssa. Eli homoa larppaava heteronainen vauhdissa taas. Mikä olisikaan homompaa kuin miehen ja naisen välinen suhde:
    https://www.youtube.com/watch?v=bTrrADvaVcY

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi kyseessä ei ollut sentään oikea homomies, joka tyrkätään sokkotreffeille biologisen naisen kanssa, vaan joku gender-härpätykseen haksahtanut tyyppi, joka hakee naista "poikaystäväksi". Sen takia oli helpompi nauraa koko farssille. Kommenteissa näkyy, etteivät ihmiset niele mukisematta tuota homofoobista sontaa.

      Poista
  16. Niin. Tämähän on vain yksi rujo lonkero sille, mitä kaikkea täysin pidäkkeetön ja materiaalisesta todellisuudesta irti oleva transaktivismi saa aikaan.

    Samaan aikaan toisaalla:

    "The policy allowing men to falsify their sex and be transferred into Edna Mahan Correctional Facility for Women was implemented in June 2021 following a settlement with the American Civil Liberties Union (ACLU). The ACLU of New Jersey sued the New Jersey Department of Corrections on behalf of a man who went by the pseudonym Sonia Doe in court documents. Doe, having been abused in a men’s correctional facility, won the right to be placed in EMCFW, effectively designating women as human shields for male violence.

    EMCFW has a decades-long history of male staff beating and sexually abusing women inmates. A report released by the Department of Justice in April 2020 detailed shocking instances of violence by staff against women inmates in what was described as a “pattern” of abuse.

    The abuse has been so severe that a man who self-declared a female gender identity was last year transferred out of EMCFW. Raequan “Rae” Rollins was one of several inmates assaulted by guards during a routine “cell extraction” conducted to search for contraband in January 2021."

    Loput tuolta: https://grahamlinehan.substack.com/p/how-to-erase-male-violence-lessons?s=r

    (Muutenkin kannattaa ottaa seurantaan)

    VastaaPoista
  17. Trans ry ei voi itselleen mitään ja toivottaa hyvää lesbojen päivää heteromiehille ja muusuille:
    Lesbojen päivänä juhlistetaan kaikkia lesboja ja osoitetaan solidaarisuutta marginalisoitujen yhteisöjen jäsenille. Toivotamme hyvää lesbojen päivää kaikille, mutta erityisesti transfeminiineille ja muunsukupuolisille lesboille, jotka jäävät usein näkymättömiksi. #LesbojenPäivä
    https://mobile.twitter.com/transyhdistys/status/1518847343608549376
    He toivottivat myös hyvää Naistenpäivää kaikille naisille ja cis-naisille. Translogiikalla transnaiset ovat naisia ja biologiset naiset ovat cissuja, eli oman sukupuolensa alalaji. Niin se kolonisaatio etenee.

    VastaaPoista
  18. Lesbomarssi Washingtonissa asettaa heteromiehet tapahtumaan keskipisteeksi:
    https://mobile.twitter.com/rockyredpanda/status/1519019834822074368

    VastaaPoista
  19. Ennen homomiehet näyttivät erilaisilta:
    https://imgur.com/TTg0Vdq

    VastaaPoista
  20. Mr Mennon videovastine eheytysvideolle:
    https://www.youtube.com/watch?v=5GjxPxT5MWo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi on mrmennon kaltaisia pelottomia homomiehiä, jotka eivät ole rähmällään tämän woken eheytysliikkeen edessä. Nautin suunnattomasti hänen huumoristaan ja suorasanaisuudestaan. Menno on ihana!

      Poista
  21. Tekee oikeasti aivan fyysisesti pahaa katsoa tuota eheytysvideota. Mennon vastausvideo (”let’s normalise…”) vain entisestään valaisee tuon koko alkuperäisen videon ja koko konseptin karmeutta. Transit ovat tuoneet homojen eheytysterapian riemusaatossa takaisin, kuvottavampana ja häikäilemättömämpänä kuin koskaan ennen.

    Uusi bloggaus on muuten nyt tekeillä, yritän saada viimeistään ensi viikoksi valmiiksi. Vihdoinkin on aikaa kirjoittaa, kun pahimmat työkiireet ovat tässä vähän hellittäneet.

    VastaaPoista
  22. Prkl, taas kerran venähtämässä aivan luvattoman pitkäksi tämä uusi teksti. En osaa kirjoittaa lyhyesti. ._.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuttu tunne!

      Btw, ehkä jo näitkin, mutta parodiahorisontti taas paukkui, kun USA:n aborttikeskustelussa yksi demokraattien edustaja kommentoi Twitterissä, että "Synnyttävillä kehoilla on oikeus vapauteen", viitaten vapauteen abortoida.

      Siis oikeasti, ABORTTIA tarvitsevat naiset = SYNNYTTÄVÄT kehot. Yksikään käsikirjoittaja ei kykenisi keksimään tällaista idiotismia. Ei oikein kasvata luottamusta siihen, että demokraateista olisi raamattuporukalle vastusta...
      https://twitter.com/StateRepHong/status/1521298873859334145

      Poista
    2. Joo, aborttikeskustelu näyttää käyvän kuumana taas. Ja woket tietenkin huutamassa taas kovimpaan ääneen tuota dehumanisoivaa shittiään, jossa sana nainen pyritään häivyttämään kielenkäytöstä hinnalla millä hyvänsä (ja varaamaan se transnaisten omaan käyttöön, hehän ovat nykyään niitä oikeita naisia).

      Sana mies (ja isä jne.) ei jostain syystä näytä kiinnostavan ketään, eikä edelleenkään näy juuri ketään puhumassa siittävästä vanhemmasta, spermantuottajasta, inseminaattorista, eturauhasellisesta tai kiveksellisestä henkilöstä jne. Jostain täysin käsittämättömästä syystä, jota en yhtään osaa arvata.

      Poista
    3. Totta, edes Eino Nurmisto ei taannoisessa kivessyöpähaastiksessaan ilmeisesti muistanut kouluttaa HS:n toimittajaa, ettei kivessyöpä nykymaailmassa tietenkään ole "poikien ja miesten sairaus" vaan tietysti kiveksellisten sairaus. Tosiaan jännä juttu, miten tämmöinen lipsahdus pääsikin käymään.

      Poista

HUOM! Jos blogitekstissä on yli 200 kommenttia, klikkaa kommenttiketjun alalaidasta Lataa lisää..., niin saat kaikki kommentit näkyviin.

Kommenttikenttä on moderoitu: kommentit näkyvät, kun olen tarkistanut ja hyväksynyt ne.

Blogin kommenttikenttä on naisille, LHB-ihmisille, TERFeille ja genderkriittisille turvallinen tila. Täällä saa vapaasti esittää ajatuksiaan, kertoa huolistaan, keskustella muiden kommentoijien kanssa, puhua myös muista kuin tekstin varsinaisesta aiheesta ja jakaa linkkejä yms. relevanttia tietoa. Kaikkia minun näkemyksiäni saa kritisoida, kunhan muistat perustella. Vihapuhetta, tarkoitushakuista provosointia (sealioning), turhanpäiväistä mussutusta ilman perusteluja tai yksityishenkilöiden suoria henkilötietoja sisältäviä kommentteja ei julkaista.

Kymmenen klikatuinta tekstiä