torstai 12. toukokuuta 2022

Dysforia, pronominiahdistus ja immersiivinen fiktio (osa 1): Taikausko transideologian taustalla

ENSIMMÄINEN OSA

Tämä teksti on huomattavan pituutensa vuoksi kahdessa osassa. Toinen osa tulee hieman myöhemmin. Tämä on nyt alustus sille. /edit Tässä osa 2.

/edit
Kommentteja on niin paljon, etteivät ne kaikki näy, kun tämän merkinnän klikkaa auki. Klikkaa sivun alalaidasta Lataa lisää..., niin saat kaikki kommentit näkyviin.

Törmäsin jossain artikkelissa käsitteeseen immersiivinen fiktio (engl. immersive fiction) ja googlailin hieman. Kathleen Stock (transaktivistien canceloima filosofian professori ja lesbo) esittelee käsitteen teoksessaan Material Girls: Why Reality Matters for Feminism, jota tosin en ole lukenut, eikä käsitekään Stockin itsensä lanseeraama ole. Pidän joka tapauksessa käsitteestä, se on osuva ja kuvaava, mitä tulee sukupuolisekoiluun ja transaktivistien rimpuiluun ja räpiköintiin.

Ajatus siitä, että ihmisen on mahdollista tahdonvoimalla, keinotekoisilla hormoneilla ja rajuilla kirurgisilla toimenpiteillä muokkautua vastakkaisen sukupuolen yksilöksi (ja nyt en puhu muunsukupuolisuudesta yms. välimuotoidentiteeteistä vaan nimenomaan transsukupuolisuudesta) ja tulla sen jälkeen kohdatuksi vastakkaisen sukupuolen edustajan yksilönä, perustuu immersiiviseen fiktioon eli eräänlaiseen kirjoittamattomaan sopimukseen siitä, että enemmistö (ei-transsukupuoliset) sopeuttaa toimintaansa tuon tietyn vähemmistön edustajien toivomuksiin siitä, että heitä kohdeltaisiin yhteiskunnassa ja sosiaalisissa tilanteissa mahdollisimman pitkälle sen kokemansa sukupuolen edustajina, ei biologisen. Käytännössä on siis niin, että enemmistö tavallaan leikkii ja teeskentelee yhdessä vähemmistön edustajien kanssa, että heidän perustavanlaatuinen kehollinen, sukupuolinen essenssinsä olisi kehonmuokkaushoitojen seurauksena mukamas ihan oikeasti muuttunut sen ”kokemussukupuolen” keholliseksi, sukupuoliseksi essenssiksi.

Liveroolipelaaminen (engl. live action role-play eli LARP) on jo kauan ollut tietyissä piireissä varsin suosittu harrastus. Minäkin olen kokeillut sitä joskus nuorempana. Liveroolipelaaminen on hyvä esimerkki eräänlaisesta harrastustason immersiivisestä fiktiosta. Liveroolipelissä teeskennellään, että peli on ikään kuin totta, mutta kaikille on koko ajan täysin selvää, että kyseessä on peli ja leikki (eräänlainen aikuisten leikki), ei todellinen elämä. Toinen hyvä esimerkki arkipäivän immersiivisestä fiktiosta on pakohuoneet. Kukaan pakohuonepeliin osallistuva ei hetkeäkään kuvittele, että se pakohuonepeli olisi oikeasti totta, vaikka olosuhteet joissain maailman parhaiten suunnitelluissa pakohuonepeleissä voivat olla lähes täysin todenmukaiset tai ainakin niiden tuntuiset. Juuri se on niiden ideakin. Immersiivisen fiktion ja fiktion ero on se, että immersiivinen fiktio on kokonaisvaltaisempi kokemus fiktiosta, holistinen fiktioon uppoutuminen: ihminen ei käytä vain yhtä tai kahta aistiaan (katso elokuvaa, lue kirjaa, kuuntele kuunnelmaa) vaan on mukana koko kehollaan ja olemuksellaan.

Joskus vanhoina hyvinä aikoina, kun ihmiset eivät vielä olleet niin demonisen sekaisin kuin nykyään, mistään tällaisesta (että mikä on todellisuutta ja mikä ei ole) ei tarvinnut käydä keskustelua tai edes ajatella asiaa, koska kenellekään ei tullut mielen viereenkään, että joku voisi alkaa uskoa ihan todella olevansa oma roolipelihahmonsa tai että se roolipeli itsessään olisi sama asia kuin todellinen elämä. Tällaisissa kuvitelmissa elävät suljettiin aikoinaan mielisairaalaan tai vähintään lähetettiin pätevän kallonkutistajan pakeille. Mitä tulee "lempiaiheeseeni" eli nykyiseen trans- ja gendersekoiluun, niin jostain syystä tämän porukan on onnistunut vinksauttaa yhteiskunnassa jokin todellisuutta ja harhakuvitelmia säätelevä kytkin sellaiseen asentoon, johon harva on sitä (ainakaan tässä laajuudessa) aiemmin kyennyt vinksauttamaan. He ovat jollain käsittämättömällä keinolla onnistuneet saamaan merkittävän osan valtaväestöä uskomaan, että heidän asiansa, heidän liveroolipelinsä, heidän mielikuvitukselliset väitteensä ja käsityksensä omasta itsestään jonain muuna kuin mitä he todellisuudessa ovat, muodostavat kaikesta muusta huuhaasta ja identiteettipolitiikasta mystillisen poikkeuksen.

Miettikää, jos joku tärähtänyt fandomsakki kävisi joukolla plastiikkakirurgilla leikkauttamassa itselleen keijunkorvat ja alkaisi äänekkäästi kampanjoida sen puolesta, että heitä tulee yhteiskunnassa ja sosiaalisissa tilanteissa kohdella taruolentoina, koska he kokevat olevansa haltioita, keijuja ja menninkäisiä. He vaatisivat kansalaisaloitteiden ja jatkuvan propagandan voimalla, että heidän juridisiin henkilötietoihinsa pitäisi kirjata merkintä heidän taruolentoudestaan, koska heillä on haltiadysforia ja tuota kokemusta ei saa kyseenalaistaa. He lanseeraisivat omat haltia- ja keijupronomininsa ja pakottaisivat kaikki muut ihmiset käyttämään niitä itsestään. Taipuisiko valtaväestö tämän kaliiperin immersiiviseen fiktioon? Tuskinpa. Nämä transhaltiat, keijugenderit ja muunmenninkäiset naurettaisiin hyvin nopeasti pihalle.

Jostain syystä, jota minä en tiedä enkä ymmärrä, transaktivistit ovat onnistuneet tällaisessa massiivisessa projektissa, vaikka heidän sekoilunsa ja väitteensä eivät yhtään millään tavalla eroa väitteistä sisäisestä taruolentoudesta tai muunikäisyydestä, muunpainoisuudesta, muunrotuisuudesta, muunlajisuudesta, transrobottiudesta, transjalkaisuudesta, muunkätisyydestä jne. Transporukan selitykset sukupuolesta ovat mielikuvituksellisuudessaan olleet jo kauan sitä tasoa, ettei mielestäni voida enää edes puhua pelkästään vakavasta mielenterveysoirehdinnasta vaan ihan puhtaista psykooseista. Kaikkein pahinta on se, että he ovat ihan oikeasti tosissaan ja kukaan ei pääse enää minnekään pakoon heidän hourailujaan, kaiken mahdollisen kolonisointiaan, valistuskampanjoitaan, aivopesuaan ja pronomini- yms. vouhotustaan. Puhumattakaan ihan kaikkein pahimmasta asiaan liittyvästä eli alaikäisten transiuttamisesta. Aihe, jota en vieläkään pysty tyhjentävästi käsittelemään, koska se herättää minussa niin juovuttavaa vihaa.

Transasia on kuitenkin paljon, paljon monimutkaisempi kuin mitä päällepäin näyttää. Kun puhun transaktivisteista ja heidän toilailuistaan, tarkoitan näitä nykyisiä radikaalitapauksia, moninaisuusvouhottajia ja intersektionaalisia feministejä (joista suurin osa on myös transaktivisteja), jotka pyrkivät omilla opetuksillaan ja vaatimuksillaan sotkemaan koko yhteiskunnan ja kaikki sen perinteiset arvot ja kirjoittamaan siinä sivussa todellisuuden kokonaan uusiksi.

Mistä transsukupuolisuudessa on ns. alun perin ollut kyse? Nyt puhutaan siis ajasta ennen muunsukupuolisuusaaltoa ja muuta genderaktivismia. Alun perin kehonmuokkaushoitoihin hakeutumisen motiivina transsukupuolisilla on ollut nimenomaan staattinen ja katoamaton kokemus siitä, että heidän fyysinen kehonsa on väärä(nlainen) ja etteivät he sovi siihen sukupuolirooliin, jonka mukaan heidän oletetaan elävän. Että ympäristö ei kohtele transkokemuksesta kärsivää "oikein", koska hänen kehonsa näyttää väärältä muille ihmisille, mikä aiheuttaa transkokevalle ns. sosiaalista dysforiaa. Tässä muodossa kokemus transsukupuolisuudesta on henkilökohtainen eikä kollektiivinen tila, jollaiseksi transaktivistit ovat nykyään kaiken kääntäneet. Ongelma ei sijaitsekaan transkokevan omassa mielessä vaan ihmiskollektiivissa eli koko yhteiskunnassa, joka ei paskuuttaan ja ahdasmielisyyttään suostu nielaisemaan oppia immateriaalisista, vaeltelevista sukupuolisieluista, jotka inkarnoituvat harva se päivä "vääriin kehoihin". Kukaan ei edelleenkään ole mitenkään selittänyt, miten tämä käytännössä tapahtuu. Milloin on se hetki, kun sukupuolisielu asettuu väärään kehoon? Miten se prosessi tapahtuu? Mikä se prosessi ylipäätään on, kun vaelteleva sielu asettuu kehoon, joka ei ole hänen omansa? Jos ihminen voi syntyä väärään kehoon, niin missä se oikea keho on ja kenelle tämänhetkinen väärä keho kuuluu? Miksi sukupuolisielu on niin vittumainen kusipää, ettei inkarnoidu suosiolla oikeaan kehoon vaan ujuttautuu aina välillä väärään? Jos "kätilön arvaama" sukupuoli osoittautuu vääräksi, niin mikä on se tapa tai keino, jolla kätilöt voidaan kouluttaa näkemään fyysisen sukupuolen tunnusmerkkien sijaan sukupuolisielu, joka siis edustaa sitä vauvan todellista sukupuolta, jotta väärien sukupuolten arvaamiselta voitaisiin jatkossa välttyä?

Aura. Chakrat. Kolmas silmä. Astraaliruumis. Sukupuolisielu. Mitä näitä nyt on.

(Tähän kohtaan disclaimer: Minulta kysytään toisinaan, miksi puhun transasioista ja dysforioista sun muista, kun ne eivät minulle mitenkään kuulu. Vastakysymys: Miksi te sitten puhutte niistä? Miksei transasioista saisi puhua, kun niitä kerran on jo vuosikausien ajan jokaisessa mahdollisessa ja mahdottomassa paikassa hierottu ihan kaikkien naamaan ympärivuorokautisesti, eikä loppua näy? Kun jostain asiasta aletaan puhua, saati sitten möykätä, se on keskustelunaloitus, ei yksisuuntaisen sanelupolitiikan ja totalitarismin aloitus.

Kun julistat omaa totuuttasi ja omistat koko elämäsi totuutesi julistamiselle, niin varaudu siihen, että julistuksiisi reagoidaan. Varaudu myös siihen, etteivät kaikki reagoi juuri sinun haluamallasi tavalla. Maailma ei ole sellainen, että ihmiset olisivat kaikesta samaa mieltä. Maailma ei ole myöskään sellainen, jossa ei koskaan kyseenalaistettaisi ja/tai kriittisesti analysoitaisi nähtyä ja koettua, kun asialla on välillistä vai välitöntä vaikutusta kaikkiin ihmisiin. Koko yhteiskunnallinen kehitys perustuu siihen, että asioita kyseenalaistetaan ja eri ihmisryhmien tarpeista ja oikeuksista käydään merkitysneuvotteluja ennen esim. lakimuutosten täytäntöönpanoja.

Summa summarum: Puhun transasioista, koska minut ja monet muut on tavallaan pakotettu puhumaan niistä. Puhun niistä myös siksi, että haluan ihan oikeasti ymmärtää, mistä tässä ilmiössä on kyse. Olen itse aiempina vuosina ollut vastailemassa kymmeniintuhansiin kysymyksiin siitä, mitä homoseksuaalisuus on ja mistä siinä ilmiössä on kyse. Homot eivät pääse sukupuolisekoilua ja sukupuolenhämärtämispolitiikkaa enää minnekään pakoon, joten on ollut pakko sitten kohdata tämäkin monipäinen hirviö silmästä silmään. Deal with it, ja jos et aio deal with it, niin ole hyvä ja tule argumentoimaan minut suohon, niin lupaan tukkia turpani.)

Juuh, elikkäs. Hormoni- ja mahdollisesti leikkaushoitojen seurauksena (kun puhumme siitä alkuperäisestä transhoitoprotokollasta) transkokevan keho sitten muokkautuu hiljalleen sellaiseksi, etteivät muut ihmiset enää (ainakaan yhtä helposti) tunnista hänen kehoaan alkuperäisen biologisen sukupuolen yksilön kehoksi. Tämä oli tuolloin menneinä aikoina tarkoituskin: se, mihin "alkuperäiset" transsukupuoliset pyrkivät, oli nimenomaan tilanne, jossa heitä ei enää nähdä, tulkita ja kohdella sosiaalisissa tilanteissa sen väärältä tuntuvan sukupuolen edustajana vaan vastakkaisen. Kyse ei heidän tapauksessaan ollut siitä, millaiseksi nykyinen sekopäätransaktivismi on koko ajatuksen transihmisyydestä vääntänyt: että nainen on mies tai mies on nainen sanomalla niin, ihminen voi tahdonvoimalla ja pienellä kosmeettisella hormoni-/leikkaushoidolla sijoittua johonkin sukupuolten väliselle mystiselle spektrille tai kokonaan sukupuolibinäärin ulkopuolelle – tai olla olematta mies tai nainen lainkaan. Ei ole mahdollista olla olematta mitään.

No niin, eli alkuperäinen transsukupuolisuus ja immersiivinen fiktio. Jos transsukupuolinen saavuttaa ns. läpimenevän tilan (engl. cispassing), eli häntä ei enää tunnisteta alkuperäisen sukupuolensa yksilöksi, ollaan hänen itsensä kannalta parhaassa mahdollisessa tilanteessa. Kehonmuokkaushoidoilla on mahdollista päästä tilanteeseen, jossa sosiaalisissa tilanteissa tulee tulkituksi ja kohdatuksi kokemussukupuolensa yksilönä. Pinnanalaisella tasoilla on kyse myös siitä, että enemmistö kohteliaan sopimuksenvaraisesti on suostunut valehtelemaan tämän pienen vähemmistön mieliksi. Kaikkien on edelleen mahdollista elää rauhallisesti ja harmoniassa. Ei ongelmaa kenelläkään. Trans on ratkaissut henkilökohtaisen ongelmansa niin pitkälle kuin fyysisen todellisuuden antamissa rajoissa vain on pystynyt. Yhteiskunnan kannalta tämä tarkoittaa sitä, että voimme myöntää kehonmuokkaushoidot läpikäyneille ihmisille esimerkiksi sen juridisen sukupuolimerkinnän vaihdon, koska ei tavallaan ole mitään järkeä siinä, että täysin mieheltä näyttävällä biologisella naisella on naisen henkilötunnus ja päinvastoin. Ympäristö ei tulkitse tällaista tapausta enää (ainakaan yhtä todennäköisesti) naisena, koska hänen kehonsa ei enää muistuta naisen kehoa maskuliinistavan kehonmuokkauksen vuoksi.

Kysymys kuitenkin kuuluu: Miten pitkälle yhteiskunnan voidaan odottaa menevän immersiivisen fiktion vaatimuksessa? Miten paljon erioikeuksia voimme antaa jonkin ihmisryhmän edustajille sen takia, että heillä on henkilökohtaisessa elämässään vaikeuksia hyväksyä fyysinen todellisuus ja sen asettamat reunaehdot, joita ei voi (kokonaan) muuttaa? Voimmeko venyä ja suostua siihen, ettei kukaan saa enää koskaan missään tilanteessa tehdä transmiehen ja miehen tai transnaisen ja naisen välille yhtään minkäänlaista eroa?

Koko transasia on hyvin monimutkainen vyyhti. Unohdetaan hetkeksi yhteiskunnalliset sopimukset ja immersiiviset fiktiot yms. Kun puhumme transsukupuolisuudesta missä tahansa kontekstissa – ja tarkoitan nyt "aitoa", alkuperäistä transsukupuolisuutta, johon liittyy vakava kehodysforia ja sukupuoliristiriita – on aina pidettävä mielessä tämä:

Kokemus transsukupuolisuudesta on henkilölle itselleen aivan äärimmäisen todellinen.

Keho- ja sukupuolidysforia ovat ihan oikeasti olemassaolevia, niistä kärsivän ihmisen aitoja psyykkisiä tuntemuksia, jotka rajoittavat ja vaikeuttavat hänen elämäänsä merkittävästi. Pahimmillaan ne rampauttavat ihmisen lähestulkoon toimintakyvyttömäksi. Vielä sitäkin enemmän pahimmillaan dysforia on sitä luokkaa, että se on ajanut siitä kärsiviä ihmisiä tilanteeseen, jossa he ovat yrittäneet kastroida itse itsensä. Näin jonkun nuorehkon miehen itsestään Redditiin postaaman kuvasarjan, jossa hän leikkasi peniksen itseltään irti ja laittoi sen pakastimeen. Että semmosta. Koko tämän (2014-15 entisestään yltyneen) trans- ja muunsukupuolisuusmöykkäämisen ajan minua on kaikkein eniten raivostuttanut se, etteivät genderideologiaa ajavat tahot ja aktivistit suhtaudu tähän asiaan riittävän vakavasti. Ei ole normaalia leikellä itseltään ruumiinosia irti, koska ahdistaa niin paljon. Transsukupuolisuus ei ole mikään leppoisan hupaisa vitsi, eksentrinen ja jännittävä elämäntyyli tai muodikas, uhkea ja uljas identiteetti. Kokemus siitä, että on "väärä", on vakava mielenterveysongelma, jota täytyy kohdella sen mukaisesti. (Minä en ota kantaa siihen, millaista transsukupuolisuuden optimaalisen hoidon tulisi olla. Aikuiset ihmiset tehkööt omilla kehoillaan mitä haluavat, mutta raivokkailla ja peruuttamattomilla kehonmuokkaushoidoilla on ehdottomasti oltava ainakin 18-20 vuoden ikäraja. Lapselta tai nuorelta ei voida luotettavasti diagnosoida transsukupuolisuutta. Jos voitaisiin, ei olisi ainoatakaan detransitioitujaa, joiden määrä vain kasvaa koko ajan hälyttävää tahtia.)

Transsukupuolisuus siinä "alkuperäisessä" muodossaan on diagnostinen psykiatrinen häiriötila, joka hoitamattomana voi pahimmillaan johtaa kuolemaan ja siksi vaatii AINA lääketieteellistä väliintuloa. Tätä asiaa on yhä uudestaan ja uudestaan rautalangasta vääntänyt mm. Sametti blogissaan (Musta orkidea). Oikeastaan vasta Sametin blogiin perehdyttyäni tajusin, miten kammottavaan tilanteeseen olemme tässä koko LGBTQIA-vouhotuksessa (lue: transvouhotuksessa) päätyneet. Olen tutustunut myös useiden muiden tervejärkisten transsukupuolisten ja detransitioituneiden teksteihin ja YouTube-kanaviin. Suomesta ks. esim. The Honesty Project, Tulenhenki ja tämä artikkeli Nitasta (Nitalla oli aiemmin oma YouTube-kanava, mutta hän on poistanut sen), ulkomailta mm. Blaire White, Elle Palmer, CluniacBuck Angel (Twitter-tili) ja Jenn Smith (joka tosin kirjoittaa paljon kaikesta muustakin kuin transasioista; erityisesti suosittelen lukemaan tämän Jennin esseen, jos englanti vain luistaa). Tässä nyt siis vain muutamia esimerkkejä. Muutama aiemmin aktiivisesti kirjoittanut kriittinen transbloggari on harmi kyllä poistanut bloginsa (tai ne on poistettu muista syistä). Osan blogeista ja kanavista ovat tosin transaktivistit ilmiantokampanjoinneillaan onnistuneet kaatamaan (mm. radikaalifeministi Vanessa Vokey, jonka kanava on poistettu YouTubesta transien ansiosta jo kolme kertaa, joten en voi linkata sinne). Seuraan myös useiden LGB-ihmisten blogeja ja kanavia, mutta en tarkoituksella linkitä listaa heistä nyt tähän transbloggaajien ja -tubettajien yhteyteen, vaikka monet heistäkin omilla kanavillaan puhuvat kriittisesti transaktivismista. Tai no, pakko kai nyt kuitenkin mainita ainakin Arielle Scarcella (varautukaa, hänellä on hitusen rasittava, korviavihlovan pistävä puheääni) ja Mr. Menno. Mainittakoon myös Sydney Watson, joka tosin ei tietääkseni ole LGB, mutta on tubettanut transaktivismin haitallisista vaikutuksista naisten ja lasten oikeuksiin ja muutenkin perehtynyt asiaan. Ks. myös suomenkielinen genderideologiaa kriittisesti käsittelevä sivusto Ihmisten kirjo sekä LHB-liitto (ns. Suomen LGB Alliance) sekä Femina Non Grata.

Uskon tietäväni transsukupuolisten kokemuksista ja asiaan liittyvästä problematiikasta enemmän kuin useimmat keskivertotallaajat, joiden ainoa kosketus koko asiaan on se kiillotettu ja tarkoin vartioitu julkisivu, jota genderpropagandaa tuuttaavat transjärjestöt (Suomessa mm. Seta ja Trasek) pitävät yllä. Netistä löytyy pienellä googletuksella kasoittain transihmisten (whatever that means nykyään) kuvauksia ja keskusteluja aiheesta. Redditissä varsinkin on aiheesta paljon keskustelua, jota en nyt ala yksitellen linkkailla tähän, koska kyseisiä ketjuja löytyy varmaan useita tuhansia. Redditissä on myös detransitioituneiden subreddit, jossa on tätä kirjoittaessani jo 29 000 jäsentä. Transaktivistit ovat käsittääkseni yrittäneet useita kertoja kaataa tuon subredditin, koska sen (ja detransitioituneiden ylipäätään) olemassaolo muistuttaa heitä ikävästi siitä, että he elävät immersiivisessä fiktiossa, vaikka kuinka muuta haluaisivatkin uskoa.

Olen ollut jo pidemmän aikaa erityisen kiinnostunut siitä, miten dysforiasta (siis siitä oikeasta, aidosta, toimintakykyä rajoittavasta dysforiasta) kärsivät kokemustaan kuvaavat. Tällaisia kuvauksia löytyy netistä jonkin verran, joskin "kunnollisia" kuvauksia löytääkseen on täytynyt hieman haeskella. Toistan: tarkoitan aidon dysforian kuvauksia, en muusujen ja ei-binäärien pronominiahdistusta.

Tässä Riley Blackin blogitekstissä kuvaillaan dysforiakokemusta ja tässä Quoran ketjussa on transsukupuolisten perusteellisia ja yksityiskohtaisia kuvauksia siitä, miltä dysforia tuntuu ja miten he sen kokevat. Käsittelen näitä tapauksia tarkemmin toisessa osassa (jota varten olen suomentanut ison kasan kuvauksia noilta sivuilta).

Toinen asia, joka täytyy ottaa huomioon aina puhuttaessa transsukupuolisuudesta:

Ajatuksessa tai uskomuksessa siitä, että sukupuolta olisi ihan oikeasti mahdollista vaihtaa, "korjata" tai jotenkin muokkautua sukupuolten välillä vallitsevalle spektrille tai kokonaan sen ulkopuolelle, on perimmältään kyse taikauskosta.

Ihmiset ovat kautta koko maailmanhistorian olleet taipuvaisia taikauskoisuuteen. Ammoisina aikoina (ja paikoin yhä nykyäänkin) esimerkiksi luonnonvoimia on selitetty johtuviksi jumalten oikuttelusta tai rankaisunhalusta. Tämä on ymmärrettävää, koska luonnontieteitä ym. ei ollut. Olen jonkin verran lukenut muinaissuomalaisten perinneuskomuksista ja maailmankuvasta. Astuvansalmella on luonnonpaikka, jyrkkä kallionseinämä, jossa on tietystä kulmasta katsoen hahmotettavissa ihmisen kasvonpiirteet. Tältä alueelta on löydetty lukuisia kalliomaalauksia ja jäänteitä muinaisista uhrimenoista, talismaaneista ja muusta shamanistisesta riittimateriaalista, mikä kertoo siitä, että kalliokasvojen ympäristöä on pidetty muinoin pyhänä paikkana. Tuolloin selkeästi ajateltiin, että nämä antropomorfistiset luonnonmuodot olivat jumalien tapoja tulla näkyviksi ihmisille. Pyhiä luonnonpaikkoja (hiisiä) oli paljon ja ne olivat tuon ajan ihmisille hyvin tärkeitä. Joskus myöhempinä aikoina tosin hiisi-sana on luonnonpaikan ohella laventunut tarkoittamaan myös "persoonallista, pahansuopaa henkiolentoa" eli entiteettiä, jolla on (more or less) inhimillinen oma tietoisuus.

Taikausko kaiken kaikkiaan on niin laaja ja jokaiselle elämänalueelle kaikkina aikoina ja kaikissa kansoissa ulottunut/ulottuva käsite, etten käytä sen perinpohjaiseen ruotimiseen nyt koko päivää aikaa, mutta ihmiset ovat joka tapauksessa kautta aikain uskoneet ja edelleen uskovat kerkeästikin kaikenlaista sellaista, mikä pohjautuu joko kulttuurisiin käsityksiin tai heidän omiin olettamuksiinsa tai luuloihinsa, joilla ei ole mitään vastinetta konkreettisessa todellisuudessa, joiden yleisesti väitetään olevan totta, joista ei ole mitään todisteita, jotka perustuvat vanhanaikaisiin uskomuksiin tai ritualistisiin traditioihin, joiden joku tarpeeksi karismaattinen henkilö väittää olevan totta, joihin tarpeeksi moni muu ihminen sanoo uskovansa (ryhmäpaine) jne. Arkipäivän harmitonta taikauskoa on esimerkiksi leikkimielinen puun koputtaminen ihmisen sanoessa olevansa tyytyväinen johonkin, "Terveydeksi!" lausuminen jonkun aivastaessa, erityinen varovaisuus perjantaina 13. päivä ja se, että puhutaan miesvieraan (veitsi putoaa lattialle) tai naisvieraan (haarukka putoaa lattialle) saapumisesta kyläilemään myöhemmin tänään. Jo pieni lapsi on taikauskoinen ja jäsentää maailmaa lapsen maagisen ajattelun läpi. Aikuisten voi toisinaan kuulla keskustelevan siitä, millaisia olettamuksia heillä oli maailmasta, kun he olivat lapsia. Esimerkiksi minä pienenä vakaasti uskoin, että maailma oli ennen vanhaan mustavalkoinen, myöhemmin haalean värinen ja lopulta kirkkaan värinen. Tämähän oli täysin loogista, koska perheemme vanhimmissa kuva-albumeissa oli mustavalkoisia kuvia, myöhemmissä väreiltään haalistuneita ja uusimmissa tuoreen raikkaita värivalokuvia. Muistan kyselleeni äidiltä, että millaistahan mummulla ja papalla (äidin vanhemmilla) oli elää maailmassa, jossa ei ole värejä. Aivan jokainen varmasti muistaa lapsuudestaan ainakin yhden tuolloisen naiivin olettamuksensa. Eräs tuttuni luuli, että ruskeat lehmät lypsävät kevytmaitoa ja mustavalkoiset lehmät rasvatonta. Lapsen ajattelu on maagista luonnostaan, koska lapsella ei ole aikuisen kykyä jäsentää fyysistä ympäristöä ja sen lainalaisuuksia, asioiden suhteita toisiinsa, syitä ja seurauksia jne.

Taikauskosta on kyse myös ennustajalla, meediolla, astrologilla tai tarottulkitsijalla käymisessä, vaihtoehtohoitoihin hakeutumisessa (homeopatia ja erilaiset new age -terapiamuodot) ja verkostomarkkinointifirmoihin (eli pyramidihuijauksiin) liittymisessä. Kaikki sellainen toiminta, jonka lähtökohtana on uskomus tai toive jonkin maagisen lopputuloksen toteutumisesta, on taikauskoa.

Entä missä sitten ei ole kyse taikauskosta? Onko lottoaminen taikauskoa? Ei ole. Todennäköisyys voittaa se päävoitto on olemassa, jos ostat yhdenkin lottorivin. Onko rakkaussuhteesta haaveileminen taikauskoa? Ei ole. Et ehkä vielä ole törmännyt elämäsi suureen rakkauteen ja voi olla ettet koskaan törmääkään, mutta on täysin mahdollista, että näin vielä käy – varsinkin, jos olet itse aloitteellinen ja aktiivinen seuranhaussa. On, jos odottelet että unelmien prinssi/prinsessa valkealla ratsullaan saapuu sinua kotiovelta noutamaan kerubien leijaillessa ympärillä pieniä trumpetteja soitellen. Onko laihtumisesta haaveileminen taikauskoa? On, jos vedät joka päivä sohvalla pizzaa, pullaa ja karkkia kuvitellen samalla, että kyllä se läski vielä joskus katoaa mystisesti omia aikojaan ilman, että sinun tarvitsee tehdä asian eteen mitään. Ei ole, jos harrastat liikuntaa, syöt vähemmän kuin kulutat ja käytät painonhallintaan liittyvissä asioissa tervettä järkeä ja itsekuria.

/edit
Tässä vielä konkreettinen esimerkki arkipäivän taikauskosta:
Selenille, 27, treffikumppanin horoskooppimerkillä on väliä

"– En jättäisi ketään tapailematta pelkän horoskoopin takia, mutta kun saan esimerkiksi Tinderissä tietyiltä merkeiltä osumia, mietin kyllä, että ne eivät mulle välttämättä sovi.

Myös Selen on löytänyt horoskoopeista apua kartoittamaan sitä, millainen kumppani hänelle sopisi ja millainen taas ei. Tuliselle ja suoralle jousimiehelle vesimerkkien edustajat ovat liian herkkiä ja intuitiivisia.

– Vesi ja tuli eivät voi elää samassa paikassa, Selen selittää."

Miten immersiivinen fiktio ja taikausko nyt liittyvät toisiinsa (sukupuoliasiassa ja muutenkin)? Kaikki tietävät, siis IHAN KAIKKI tietävät, myös transihmiset itse, että biologista sukupuolta on täysin mahdotonta vaihtaa ("Korjata! Sukupuolta ei vaihdeta vaan korjataan! Wääääää!") toiseksi kuin mitä se oikeasti on. Kuten jo totesin, on transsukupuolisen kannalta paras mahdollinen tilanne se, että hän on käynyt läpi kehonmuokkaushoitoja niin paljon ja "onnistuneesti", ettei häntä enää tunnista alkuperäisen biologisen sukupuolensa yksilöksi. Tällaisessa tilanteessa hän voi tulla sosiaalisissa tilanteissa (muttei esim. sängyssä) tulkituksi sen kokemansa sukupuolen edustajana (eli olla cispassing, läpimenevä, kuten transit itse asiasta puhuvat).

Ne transsukupuoliset, joilla on kaikki muumit laaksossa, ymmärtävät sen että tästä pidemmälle ei ole mahdollista mennä vaipumatta täydelliseen skitsofreeniseen harhaisuuteen, pakottamatta muita ihmisiä sanomaan ja tekemään asioita joita he eivät halua sanoa ja tehdä, viemättä oikeuksia pois muilta ihmisryhmiltä ja niin edelleen. Menneinä aikoina nämä kehonmuokkaushoidot läpikäyneet transsukupuoliset eivät kokeneet tarvetta pitää meteliä itsestään vaan sulautuivat vain hiljaa valtaväestöön elämään elämäänsä kaikessa rauhassa, mikä siis oli heidän tavoitteensa alun perinkin.

Biologia sanelee meidän kehoillemme ja koko olemassaolollemme fundamentaaliset reunaehdot, joita ei voi muuttaa. Biologiaan ei vaikuta se, mitä ihmiset kehoilleen tekevät ja mitä he haluavat olla tai kokevat olevansa. Ihmisen keho ja sen lisääntymisbiologiset ominaisuudet ovat synnynnäisiä ja katoamattomia. Näin on aina ollut ja näin tulee aina olemaan. Hyväksykää se. Jos ette hyväksy, niin ongelma ei ole biologiassa ja todellisuudessa. ONGELMA ON TEISSÄ.

Otetaanpa verrokiksi näihin biologia-asioihin vaikkapa adoptio ja sitä myöten vanhemmuuden käsite. Tässä mennään jo jonkin verran filosofian puolelle. Kuka tai mikä on vanhempi? Lapsen siittäjä/synnyttäjä ja/tai lapsen huoltaja. Onko vanhemmuus sidottu biologiaan? On ja ei ole. Lapsen vanhempi voi olla hänen biologinen vanhempansa tai adoptiovanhempi. Lapsen kasvattaminen ei ole sidoksissa biologiaan, koska kasvattaminen on sosiaalista toimintaa ja perustuu ihmisten väliseen vuorovaikutukseen. Mitään lasta kasvatettavaksi ei kuitenkaan voi olla olemassakaan ilman biologista vanhemmuutta. Lapsi ei voi olla olemassa ilman siittävää ja synnyttävää vanhempaansa, mutta toisaalta siittävä/synnyttävä vanhempi ei aina automaattisesti päädy lapsen huoltajaksi ja kasvattajaksi, syystä tai toisesta. Jos joku alkaisi väittää, että adoptiovanhempi ei ole eikä voi olla lapsen vanhempi sosiaalisessa mielessä, niin sehän olisi aivan pähkähullua, koska lapsen huoltaja voi olla kuka tahansa turvallinen ja vastuullinen aikuinen, jolle on myönnetty vastuu toimia lapsen huoltajana. Tähän liittyy muuten myös homo- ja lesboparien adoptio. Lapsi voi olla homo- ja lesboparin toisen osapuolen biologinen lapsi tai adoptoitu lapsi. Onko se osapuoli, joka ei ole lapsen biologinen isä/äiti, lapsen vanhempi? On, jos hän toimii lapsen vanhempana ja hoitaa ja kasvattaa häntä. Ovatko lapsen adoptoineet homo-, lesbo- tai heteroparin osapuolet lapsen vanhempia? Eivät biologisia, mutta sosiaalisesti ja yhteiskunnallisesti kyllä, koska he hoitavat ja kasvattavat lasta (ikään kuin) omanaan.

Onko taikauskoista ajatella, että lapsen adoptoineet pariskunnan osapuolet ovat adoptiolapsensa vanhempia? Ei ole. Onko taikauskoista ajatella, että adoptoitu lapsi on heidän biologinen lapsensa? On. Onko taikauskoista ajatella, että homo- tai lesboparilla voi olla lapsi, jonka vanhempia he ovat? Ei ole. Onko taikauskoista ajatella, että homo- tai lesbopari voivat saada yhteisen biologisen lapsen tai että toisen osapuolen biologinen lapsi olisi myös toisen osapuolen biologinen lapsi? On.

Homoseksuaalit eivät ole koskaan yrittäneet muunnella biologisia tosiasioita esimerkiksi väittämällä, että lapsen adoptoimisen myötä lapsi muuttuisi maagisesti heidän molempien yhteiseksi biologiseksi jälkeläiseksi. Jos joku näin kokee, niin hän on jykevissä psykooseissa. Jos joku näin väittää, niin hänethän nauretaan pihalle. Homot eivät ole pyytäneet, että heidän (meidän) oman mukavuutensa vuoksi yhteiskunnan täytyisi elää immersiivisessä fiktiossa.

Ja nyt... *rumpujen pärinää*

Onko taikauskoista ajatella, että oman kehon sukupuoli on ihan oikeasti muuttunut kosmeettisella, pintakerrosta modifioivalla kehonmuokkauksella vastakkaisen sukupuolen kehoksi? On. Onko taikauskoista ajatella, että transsukupuolinen voi yhteiskunnassa tulla sosiaalisesti tiettyyn rajaan asti kohdatuksi sen kokemussukupuolensa edustajana? EI OLE. Sukupuolessa ei ensisijaisesti ole kyse siitä, miten "monimutkainen sosiaalisen ja biologisen sukupuolen välinen suhde on", miten "kulttuurisesti ja sosiaalisesti määräytyvä olento ihminen on" ja "miten sukupuolten epätasa-arvo ja valtasuhteet eivät perustu biologisiin tosiasioihin vaan ovat monimutkaisten kehityskulkujen tulosta", kuten kotimaisen kirjallisuuden ja sukupuolentutkimuksen opiskelija Ennu Leiwo Turun Sanomien vastineessaan selittää. Sukupuolessa on ensisijaisesti kyse siitä, ONKO HENKILÖLLÄ MIEHEN VAI NAISEN FYYSINEN KEHO. Kaikki jauhaminen sosiaalisesta, yhteiskunnallisesta ja kulttuurisesta sukupuolesta on biologisen todellisuuden rinnalla täysin toissijaista. Ei merkityksetöntä, mutta toissijaista sukupuolen käsitteen määrittelyn kannalta. Transaktivistit kälättävät jatkuvasti siitä, miten hirveän vaikeasti määriteltävä käsite sukupuoli on ja esiintyvät (kuten tämä Leiwo) sukupuolentutkijaroolissaan jonain sukupuolen ylimpinä asiantuntijoina, joilla on pokkaa saarnata uskonnollisia opinkappaleitaan jopa professoritason ihmisille (lisääntymisendokrinologian ja fysiologian emeritusprofessorille Ilpo Huhtaniemi, jota Leiwo vastineellaan kommentoi).

Leiwokin muuten vastineessaan toistelee hyvin koulutetun papukaijan lailla täysin samoilla sanoilla samoja ideologisia mantroja ja laajemmin sitä narratiivia, jota Suomen yliopistoissa sukupuolentutkimuksen oppiaineissa indoktrinoidaan opiskelijat toistelemaan ja joita mm. muunsukupuolisuusaktivistit koko ajan medioissa höpisevät. Vaikeasti määriteltävä blaa blaa moninainen ja monimutkainen blaa blaa sosiaaliset ja kulttuuriset ilmiöt lässyn lässyn. Näyttää siltä, että näitä modernin sukupuoli-ideologian lähettiläitä ja airuita putkahtelee nimenomaan yliopistojen sukupuolentutkimuksen oppiaineesta, joka tällä hetkellä toimii aktiivisesti Suomessakin genderideologian pääasiallisena käärmeenpesänä.

Jos sukupuoli ei määräydy biologian ja kehojen kautta, niin MINKÄ KAUTTA SE SITTEN MÄÄRÄYTYY? Mikään ei edisty sillä, että jatkuvasti jauhetaan siitä, "miten vaikeaa sukupuolta on määritellä". Sukupuoli biologisena käsitteenä EI OLE vaikea määritellä. Mikä ihmeen pakkomielle näillä gender- ja moninaisuusvouhottajilla on sotkea näin yksinkertaista asiaa tuhannelle miljoonalle mutkalle vuosi toisensa perään? Vastaukseksi tuohon määräytymisasiaan ei riitä se, että sukupuoli on sitä mitä ihminen kokee ja sanoo sen olevan, koska jokaisella yhtään mitään kokevalla ihmisellä on joko miehen tai naisen keho, eikä se miehen tai naisen keho muutu koskaan miksikään muuksi, teki hän sille aivan mitä hyvänsä. Vastaukseksi tähän asiaan ei riitä epäselvä, tajunnanvirtamainen siansaksa, josta ei löydy päätä eikä häntää edes mikroskoopilla. Jos kerran biologia on vanhanaikaista eikä sitä voida käyttää sukupuolen määrittelyn pohjana, niin mitä te sitten tarjoatte tilalle vaihtoehtoiseksi ja omasta mielestänne oikeaksi selitysmalliksi? Etenkin kun argumenttinne mm. lääketieteen asiantuntijoiden lausuntoihin alkavat: ”Sukupuoli ei selvästi ole professorin asiantuntemuksen ydinalaa.”

Voi luoja. Minä tiedän kaiken aiheesta X ja olen sen asiantuntija. En tosin osaa selittää asiaa yhtään mitenkään kenellekään missään, koska kaikki on niin monimutkaista ja moninaista ja mikään ei oikeastaan tarkoita mitään eikä millään ole mitään merkitystä eikä mitään voida määritellä, koska kulttuuriset sivistyssanajotaenymmärrä, yhteiskunnalliset sivistyssanajotaenymmärrä ja sosiaaliset sivistyssanajotaenymmärrä vaikuttavat asiaan ja kaikkea voi aina tarkastella niin monelta kantilta ja monesta eri näkökulmasta. En tiedä yhtään itsekään mitä tässä nyt selitän, mutta edustan joka tapauksessa tämän aiheen ylintä asiantuntijatahoa koko maailmassa, joten minun näkökulmani asiassa tulee huomioida eikä sitä saa kyseenalaistaa.

Miten saatanan kauan meidän täytyy vielä tuhlata aikaamme näin taivaallisen päivänselvistä tosiasioista väittelemiseen? En ole uskonnollinen, mutta rukoilen taivaallisia voimia, että nämä raastavan typeryyden orgiat päättyisivät jo. Minulle on aivan täysi mysteeri, minkälaista yhteiskuntajärjestystä nämä intersektionaalifeministiwoket ja transaktivistit oikein tavoittelevat. Mihin he perimmältään pyrkivät tällä sukupuolen sotkemisen projektillaan ja muulla poliittisella höhhöllä? Millainen yhteiskunnan pitäisi heidän mielestään olla ja miten muiden ihmisten pitäisi olla ja käyttäytyä, että olisivat tyytyväisiä? (Tulee mieleen, että haluavat yhteiskunnan, jossa mikään ei koskaan tökkää heidän traumatriggereitään tai aiheuta heille minkäänlaista epämukavuutta. Väärä pronominihan on nykyään kirjaimellista väkivaltaa ja niin edespäin.)

Se nyt ainakin on selvää, että homoseksuaalisuus on heidän mielestään tuhottava keinolla millä hyvänsä.

Sellaisessa yhteiskuntajärjestyksessä, jota transaktivistit tavoittelevat, ei homoseksuaalisuutta voi olla olemassa. Siksi meidät täytyy tuhota. Me olemme piikki heidän lihassaan, koska (meidänkin) olemassaolomme muistuttaa heitä siitä, että he elävät immersiivisessä fiktiossa, johon ovat pakottaneet kaikki muutkin ihmiset osallistumaan poliittisella totalitarismilla, manipuloimalla, kiristämällä ja uhkailemalla. Pieni porukka, joka pitää kaikkia muita ihmisiä panttivankeinaan väittäen samalla koko ajan olevansa maailman syrjityin, sorretuin ja marginalisoiduin ihmisryhmä.

No niin, palatkaamme niihin aiemmin mainittuihin kokemusteemoihin. Sen lisäksi, että olen perehtynyt transsukupuolisten omiin kokemuksiin, olen nyt jonkin verran tutustunut myös ns. modernien transihmisten eli muunsukupuolisten, ei-binääristen, sukupuolettomien ynnä muiden special snowflakejen sometuotantoon. Kyseiset lumihiutaleidentiteetit ja mielikuvitussukupuolet ymmärtääkseni käsitetään jonkinlaisiksi transsukupuolisuuden "lievemmiksi" muodoiksi tai asteiksi. Tiedän sellaisia transtapauksia, jotka aiemmin useiden vuosien ajan kutsuivat itseään tiukasti transmiehiksi tai transnaisiksi ja pyrkivät nimenomaan siihen vastakkaisen poolin olemukseen keinolla millä hyvänsä, mutta ovat sittemmin kaikessa hiljaisuudessa siirtyneet joko muunsukupuolisen tai sukupuolettoman identiteettiin. Heidän selityksistään ja ulostuloistaan olen rivien välistä lukenut, että he väsyivät lopulta jatkuvaan läpimenemisen yrittämiseen ja valitsivat lopulta vähemmän uuvuttavan vaihtoehdon (transsukupuolisuus light).

Jatkuva pinnistely, teeskentely ja uskottelu on jo lähtökohtaisesti uuvuttavaa ja vie valtavasti energiaa. Eräs tietämäni tapaus on transmies, jota testosteroni ei missään vaiheessa maskuliinistanut riittävästi ja biologinen naiseus näkyi hänestä ulospäin silloinkin, kun hän oli "transeimmillaan". Taisi alituinen väärinsukupuolitetuksi joutuminen yms. lopulta käydä henkisesti niin raskaaksi, että oli parempi lopulta tyytyä kuvailemaan itseään "vain" sukupuolettomaksi (tosin en ole ihan varma, miten hän nykyään itseään määrittelee). Testosteroni muuten vaikuttaa ihmisissä hyvin eri asteisesti riippuen siitä, kenen kehossa sitä jyllää (keinotekoisesti tai luonnollisesti). Monille transmiehille ei esimerkiksi kasva teston vaikutuksesta juurikaan karvoitusta, korkeintaan naamaan heiveröiset amisviikset ja hyvällä tuurilla jotain hentoisia parranhaituvia leukaan, ehkä pari kolme tuskin huomattavaa rintakarvan haamua. Jos testo ei esim. rotevoita hartioita riittävästi ja lantio pysyy edelleen naisellisen kaarevana eikä äänikään välttämättä madallu kuin hieman, on vaikeaa olla läpimenevä miehenä. Monet transmiehet päätyvätkin treenaamaan itsensä henkihieveriin siinä toivossa, että testojen ja treenaamalla aikaansaadun lihasmassan yhteisvaikutus jykevöittäisi heidän kehoaan riittävästi, mutta sekään ei aina auta. Buck Angelin kaltaiset karvaiset, lihaksikkaat transmiehet ovat lopulta melko harvassa (ja Buckkin joutui omien sanojensa mukaan aikanaan treenaamaan ihan helvetisti juurikin yläkropan jykevöittämiseksi).


Transsukupuolisuus on siitä vittumainen tila, että koska oma keho aiheuttaa jatkuvaa ahdistusta, stressiä ja epämukavuutta, on haaskattava järjetön määrä energiaa ja voimavaroja saavuttaakseen psyykkisen ja fyysisen olotilan, joka ei aiheuta ahdistusta. Tai jossa ahdistus on ainakin lievempää. Alun perin transsukupuolisuudessa on ollut kyse nimenomaan fyysisen kehon sukupuolisiin ominaisuuksiin liittyvästä ahdistuksesta, joka heijastuu kaikille elämänalueille. Nykyään kaiken maailman "sukupuolettomiksi" tai "ei-binäärisiksi" itseään kutsuvat ovat omaksuneet ajatuksen sukupuolisesta ahdistuksesta maailmankuvakseen siihen tapaan, että he lähtökohtaisesti redusoivat aivan kaiken mahdollisen psyykkisen epämukavuuden elämässään sukupuoleen. Transsukupuolisuus on irrotettu alkuperäisestä kehollisesta yhteydestään ja muovattu siitä jokin epämääräinen poliittinen identiteetti- ja kokemisasia, transihmisyys.

Minua aina huvittaa, kun muususekopäät louskuttavat leukojaan siitä, miten "haluaisivat sukupuolen olevan elämässään merkityksetön asia", miten "sukupuolella ei pitäisi olla missään tilanteessa koskaan mitään merkitystä", miten "sukupuoliroolit aiheuttavat heille ahdistusta" ja niin edelleen. Jos sukupuolella ei heidän elämässään ole merkitystä, niin miksi he käyttävät kaiken aikansa ja voimavaransa asiasta jauhamiseen ja siinä piehtaroimiseen? Eläkää nyt herranen aika niin kuin saarnaatte. Näyttäkää meille muille esimerkkiä sukupuolettomasta utopiastanne ja sukupuolen merkityksettömyydestä aloittamalla vaikkapa siitä, että pidätte asiasta turpanne viisi minuuttia kiinni.

99 %:ssa tapauksista näiden järjen jättiläisten kohdalla on kyse perimmältään jostain AIVAN muusta kuin varsinaisesta dysforiasta, mutta koska nyt on muotia olla dysforinen ja identifioitua joksikin sukupuolisekasikiöksi, niin mennään sitten helpoimman kautta ja hypätään muotivillityksen pyörteisiin. Samalla saa kätevästi joukolla uhriutua, kerjätä huomiota ja siirtää kaiken vastuun omasta hyvinvoinnistaan itsensä ulkopuolelle. Saa myös ympärilleen samanmielisten kitisijöiden yhteisön, joiden kanssa yhdessä voidaan velloa kurjuuden alhossa ja haukkua cis-, LGB- ja TERF-saastaa, joka silkalla olemassaolollaan pilaa transien erityiselämän.

Minulle on täysi mysteeri, miksi kukaan haluaisi ehdoin tahdoin rakentaa koko identiteettinsä uhrina ja keinotekoisena marttyyrina olemisen varaan. Täytyy olla todella ankea, iloton ja ahdistava elämän irvikuva ihmisellä, joka valitsee tuon tien heittäen samalla kaiken itsekunnioituksensa viemäriin.

Tämä merkintä on nyt (taas kerran, huoh) venähtänyt niin pitkäksi, että jaan sen tässä kohtaa keskeltä kahtia. Olen jauhanut useat tämän tekstin asioista jo monissa aikaisemmissa merkinnöissäni moneen kertaan, mutta niitä on hyvä kerrata nyt alustuksena jatkoa varten. Seuraavassa osassa käsittelen tosielämän tapausesimerkkejä transsukupuolisten dysforiasta (varautukaa, tämä setti on horroria) ja muunsukupuolisten, ei-binäärien jne. muovinpehmeästä hattara-ahdistuksesta liittyen vääriin pronomineihin, väärinsukupuolittamiseen, näkymättömyyteen yhteiskunnassa ja juridisissa asiakirjoissa ynnä muuhun vastaavaan.

Voitte lukea alustukseksi vaikka nämä kolme artikkelia viime ajoilta:


Näkymätön sukupuoli (Juuli Koskisen haastattelu)

 

267 kommenttia:

  1. Välillä ihmetyttää, että miten noiden sosiaalisten konstruktioiden kanssa voi elää yhteisessä jaetussa todellisuudessa. Todella surullista, että ihmiset joutuvat luomaan tällaisia ajatuskudelmia voidakseen olla olemassa:
    "Koska sukupuoli (biologinen, henkinen, mikä tahansa) ei ole binäärinen asia, vaikka kuinka monta vuotta valkoiset eurooppalaiset miehet niin jankkaisivat. Tässä maailmanajassa ääneen pääsevät viimein muutkin ja meillä on mahdollisuus ymmärtää omaa moninaisuuttamme paremmin."
    "Kyllä, ihmisillä on lisääntymisessä tarvittavia rooleja kaksi. Toinen tuottaa munasolun ja toinen siittiön. Mutta näitä rooleja täyttää monennäköiset ja oloiset ihmiset, joita on hyödytöntä jaotella sukusolun muodon perusteella."
    "Siittäkööt ja tulkoot raskaaksi minkä lystäävät. Mutta testosteronia ja estrogeenia on meistä kaikilla ja ne vaikuttavat meihin eri tavoin. Eikä niiden vaikutuksia voida ennakoida tai jaotella kahteen. Et voi siittäjää ja kantajaa ulkoapäin tunnistaa saati tehdä heistä päätelmiä."
    "https://twitter.com/kahvikestit/status/1524429304146407429?cxt=HHwWisC97YKY7qcqAAAA"
    Taas nuo klassiset perustelut, että binääristä sukupuolta ei ole olemassa, koska intersukupuoliset, etanat, merihevoset ja vuokkokalat. Tai että sukupuoli on vain valkoisten cissupahisten luokittelema kokoelma satunnaisia ominaisuuksia.
    Ilmeisesti materiaalinen todellisuus, biologia, evoluutio, homoseksuaalisuus ja naisten oikeudet täytyy kieltää ja hävittää, jotta transit voivat olla olemassa.
    Lisäksi tuo tyypillinen genderkolonialistinen näkemys, että muissa kulttuureissa ei ole tunnettu lisääntymisbiologiaa ja että ne ovat olleet jonkinlaisia queer-paratiiseja sukupuoltaan epätyypillisesti ilmentäville, kun niihin sovelletaan länsimaisia pari vuosikymmentä vanhoja queer-konsepteja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "...ja että ne ovat olleet jonkinlaisia queer-paratiiseja sukupuoltaan epätyypillisesti ilmentäville..."

      Transit ihan tosissaan uskovat ja kuvittelevat, että he ovat ensimmäiset ihmiset koko maailmanhistoriassa, jotka ovat keksineet että sukupuolirooleilla voi leikitellä ja niitä voi rikkoa. Jokainen sukupolvi keksii tämän maagisen ihmeellisyyden aina uudelleen ja ajattelee, että tämä heidän uniikki neronleimauksensa on kaikkien aikojen megalomaanisin kulttuurivallankumous.

      Poista
  2. Transaktivisteista tulee aina mieleen termi "Tinkerbell effect":
    "The Tinkerbell effect is an American English expression describing things that are thought to exist only because people believe in them. The effect is named after Tinker Bell, the fairy in the play Peter Pan, who is revived from near death by the belief of the audience. "
    https://en.wikipedia.org/wiki/Tinkerbell_effect
    Eli trans ei ole olemassa, elleivät muut usko ja pönkitä hänen sukupuolifantasiaansa. Vastuu transin olemassaolosta ulkoistetaan muulle yhteiskunnalle. Tähän kun ympätään vielä se, että transiksi ilmoittautuneelta ei saa edellyttää minkään tasoista transitiota, diagnoosia tai dysforiaa, niin soppa on valmis. Muiden on vain uskottava hänen ilmoittamaansa sisäiseen kokemukseen. Mikä voisikaan mennä pieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Eli trans ei ole olemassa, elleivät muut usko ja pönkitä hänen sukupuolifantasiaansa. Vastuu transin olemassaolosta ulkoistetaan muulle yhteiskunnalle."

      Juuri näin. Koska koko ajatus transihmisyydestä pohjautuu immersiiviseen fiktioon ja rakentuu sen varaan, ei transiuden kokemus voi realisoitua transille itselleen kaikessa taianomaisuudessaan ja täydellisyydessään, jolleivät kaikki leiki mukana hänen kivulloisessa fantasiassaan.

      Jos trans haaksirikkoutuu autiolle saarelle, jolla ei ole ketään heijastamassa hänelle hänen sukupuolikokemustaan, niin kuka hän silloin on?

      Koska transihmiset kollektiivina eivät pysty perustelemaan toiveitaan ja tavoitteitaan järkiperustaisesti kuulostamatta täysiltä sekopäiltä, he pyrkivät hämmentämään käsitteitä ja kielenkäyttöä ja luomaan sillä tavalla eräänlaista diskursiivista kaaosta. Transit ovat tohkeissaan lukeneet Michel Foucault'n teorioita diskursseista ja siitä, miten kieli muokkaa todellisuutta, ja Judith Butlerin sepustuksia siitä, miten sukupuoli on sosiaalisissa käytännöissä tuotettua performatiivia ja instituutioiden sääntöjen ja normien toistamista. Transit ajattelevat, että kun ihmiset ovat sukupuoliasioissa tarpeeksi sekaisin, he sen jälkeen luovat kaaoksesta järjestystä omilla käsitteillään. He ovat päässeet tässä projektissaan aivan uskomattoman pitkälle mm. saamalla asiasta mitään tietämättömät hyödylliset idiootit laittamaan pronominejaan näkyville bioihinsa ja allekirjoituksiinsa ja puhumaan itsestään "cisihmisinä" ja "synnyttävinä vanhempina" jne. Taikauskoisen toiveikkaasti transit ajattelevat, että kun mikään ei enää ole triggeröimässä heidän dysforiaansa ja pahaa oloaan ja kaikki uskovat yhdessä siihen, että mies voi todella olla nainen ja nainen voi todella olla mies, heidän fiktionsa vihdoin ja viimein muuttuu oikeasti todeksi.

      Toivon, että olisin oikea poika.

      Poista
    2. Minäkin toivon, että olisin oikea poika. Mutta tiedän että se ei ole todellista, joten en edes transitioidu.
      (Olen aiemmin kommentoinut nimellä Hybridihomo enkä saa sitä toimimaan enää.)

      Poista
    3. Moikka. :)

      Ei ole olemassa mitään sellaista kuin "transitioituminen".

      Ihmisen kehon sukupuolinen essenssi ei muutu miksikään, vaikka kehoa kuinka leikeltäisiin, silvottaisiin ja moukaroitaisiin ja siihen pumpattaisiin jotain keinotekoisia hormonivalmisteita.

      Mikään ei silti kiellä ketään taikauskomasta siihen, että ihminen voi mukamas "transitioitua" sukupuolesta toiseen. Transitioitukaa sydämenne kyllyydestä, jos siltä tuntuu. Todellisuuteen sillä ei vain ole minkäänlaista vaikutusta. Koskaan.

      Poista
    4. "Transit ajattelevat, että kun ihmiset ovat sukupuoliasioissa tarpeeksi sekaisin, he sen jälkeen luovat kaaoksesta järjestystä omilla käsitteillään."

      Ja mitä järjestystä se onkaan. Luin aivan epäuskoisena uutisia skotlantilaisen Napier Universityn opetusmateriaaleista, joissa kätilöopiskelijoille näytetään, miten penis katetroidaan synnytystä varten.

      "You need to be familiar with the catheterisation procedure for both the female and male anatomy. For this reason, where appropriate, this book refers to the person or birthing person."

      Kurssimateriaaleissa on kuvia harjoitusnukesta, jonka penis katetroidaan. Synnyttävällä henkilöllä on mahdollisesti penis, koska hän on "male to female" -tyyppinen nainen. Kun opiskelijat valittivat kurssin sisällöstä, yliopisto ilmoitti, että opetusmateriaaleissa on kirjoitusvirhe. Tarkoitus oli näyttää, miten transmies valmistellaan synnytykseen. Korjatuissa ohjeissa on kuitenkin edelleen kuvia katetroitavasta peniksestä ja yksityiskohtaisia ohjeita miehen anatomian (eturauhasen) huomioon ottamisesta.

      https://www.holyrood.com/news/view,trans-women-can-give-birth-edinburgh-napier-university-midwifery-students-told

      https://www.scottishdailyexpress.co.uk/news/scottish-news/napier-university-alter-coursework-after-26829907

      https://reduxx.info/exclusive-midwifery-students-taught-how-to-care-for-males-giving-birth/

      Poista
    5. Kun joku on mennyt tarpeeksi sekaisin, häntä ei voida mitenkään enää pelastaa.

      Poista
  3. Menin kommentoimaan tuota linkkaamaasi Yle-juttua näkymättömiksi sorretuista muunsukupuolisista, ja jälleen kerran kommenttini hyväksyttiin ja sitten poistettiin. On näköjään aivan sama, miten rutikuivan akateemiseen tyyliin kommentoit, viestit häviävät joka tapauksessa päivän sisällä. Mielenkiintoista Ylen moderaatiopolitiikassa on se, että usein jätetään näkyviin muutama hämmentynyt aivopieru ikään kuin esimerkkinä siitä, millaista porukkaa on vastapuolella, mutta kiusallisen analyyttiset ja faktoihin perustuvat kommentit siivotaan pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Genderistit ovat levittäytyneet kaikkialle. Siis ihan kaikkialle. He kontrolloivat näitä sukupuolinarratiiveja, koska jos niistä aloitettaisiin ja sallittaisiin avoin ja kriittinen keskustelu, koko korttitalo romahtaisi silmänräpäyksessä omaan mahdottomuuteensa. Genderistit tietävät tämän. Siksi he sensuroivat kaiken mahdollisen tuolla kuvaamallasi liipaisinherkkyydellä.

      Poista
    2. Kuka sensuroi GenderCriticalFinland-Saidit-ryhmää tai Musta orkidea -foorumia, kun ei niihinkään ole tullut uusia viestejä herran aikoihin?

      Poista
  4. Tuohon Pikin haastatteluun. Hän on niin näkymätön että pääsee oikein Ylen uutisiin asti ulisemaan siitä.
    Hybridihomo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähetetään hänelle Suusiloupukusnuum-peili (Iseeviot-peilin ruma sisar), jonka edessä hän voi masturboida sukupuolettomalla ladydiquedildolla.

      Poista
  5. Usko tai älä, kyllä niitä keijukorvaisia taruolentoja & transrobotteja jo on.. ja jatkuvasti tulee lisää, sitä mukaa kuin transutopian ilmiö leviää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kyllä, tämä helvetti ei ole aivan lähiaikoina päättymässä. Ihmiset ovat päivä päivältä enemmän ja enemmän sekaisin.

      https://metro.co.uk/2021/06/29/oli-london-identifies-as-korean-after-getting-eye-surgery-14844256/

      Poista
    2. Oli London on muuten aika trolli. Ei se tuota tosissaan tee, kunhan pilkkaa transaktivisteja.
      Hybridihomo

      Poista
    3. En ole jaksanut perehtyä tapaukseen sen syvällisemmin, mutta oli trollaamista tai ei, on kuitenkin massoittain jengiä, joka on aivan täysin vakavissaan tämän mielikuvitusidentiteettipaskan kanssa. Ja tämä tulee lähivuosina valitettavasti vain lisääntymään entisestään.

      Toivon vain kipeästi, että naiset, lapset ja homot jätettäisiin rauhaan. Mutta taitaa olla turha toivo.

      Poista
  6. Shape Shifter Youtubessa on transnainen, joka detransitioituu. Enimmäkseen olen nähnyt detrans-videoita nuorilta naisilta, joten näissä on taas vähän uutta näkökulmaa. Tosi mielenkiintoisia: https://www.youtube.com/channel/UCcU5PxKfWqAQcaFIecpwiHA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä tyyppi on kyllä käynyt kehonmuokkaushoitoja sen verran pitkälle, että detransitioituminen ei tule olemaan kovin helppoa. En tosin tiedä, millä "tavalla" transnaiset detransitioituvat (ts. mitä kaikkea siihen sisältyy).

      Tällä videolla hän puhuu siitä, miten medikaalinen transitio on eheytysterapian uusi muoto:
      https://www.youtube.com/watch?v=oVo5jdy2FZw

      Poista
    2. Jos transitio ei oikeasti muuta mitään ja transnaisen tunnistaa kyllä mieheksi, niin eikö detransitio ole ihan helppoa?

      Poista
    3. Ai jos vehkeet on leikattu irti? Kuka on sanonut, että pitkälle transitioituneen tapauksen tunnistaisi jotenkin helposti alkuperäisen sukupuolensa yksilöksi?

      Jos jotain on kerran leikattu irti, sitä ei saa koskaan enää takaisin. Ihmiskeho ei ole Mr. Potato Head, josta voidaan tuosta vain irrotella palasia ja korvata ne toisilla palasilla.

      - Laventeli

      (En jostain syystä pysty kommentoimaan kirjautuneena omilla tunnareillani tällä selaimella.)

      Poista
    4. Mun mielestä aika moni täällä on sanonut. Samoin kuin että suurin osa transnaisista pitää ne vehkeensä. Eikä vehkeet tai niiden puuttuminen vaikuta kasvonpiirteisiin tai ruumiinrakenteeseen.

      Poista
    5. On eri asia käydä vakavan sukupuoli- ja kehodysforian vuoksi koko transhoitoprotokolla genitaalileikkauksineen päivineen lävitse ja sanoa olevansa transnainen kuin laittaa mekko päälle, peruukki päähän, korkkarit jalkaan ja sanoa olevansa "transnainen".

      Poista
    6. No kuinka moni nyt käy ne genitaalileikkaukset läpi tai on muutenkaan läpimenevä?

      Transnaiset muuttaa ääntään toiminnallisella terapialla joten sen suhteen on vaan että alkaa puhua kuten ennenkin. Rintojen ja /tai implanttien poisto on helppoa rutiinikirurgiaa. Laseroidut karvatupet ei elvy mutta karvaton naama ei muutenkaan ole leimallisesti feminiininen piirre, ja iän karttuessa uudet karvatupet alkaa työntää karvaa.

      Käytännössä kaikki transmiehet on läpimeneviä, joten kai detransitioituvilla transnaisilla tulos on vielä parempi? Mikä siinä olisi vaikeaa?

      Poista
    7. Hmm, se jää Shape Shifterin tapauksessa nähtäväksi, jos hän jatkaa videoiden tekemistä ja lähtee maskuliinistaviin kehonmuokkausprosesseihin.

      Poista
    8. Vastaus kommenttiin "Jos transitio ei oikeasti muuta mitään ja transnaisen tunnistaa kyllä mieheksi, niin eikö detransitio ole ihan helppoa?"
      Miten niin transitio ei oikeasti muuta mitään? Ei se sukupuolta muuta eikä tee miehestä naista tai naisesta miestä. Hormoneilla ja kirurgialla on kuitenkin ja TIETYSTI peruuttamattomia vaikutuksia kehossa, ja kaikissa leikkauksissa on aina omat riskinsä ja mahdolliset komplikaationsa. Kirurgia ei ole koskaan mikään pikkujuttu.
      Shape Shifter on leikkauttanut genitaalinsa, hän kertoo videoissaan kuinka hän katuu sitä ja kuinka hän kaipaa penistään. Ja mitä tahansa hänelle nyt mahdollisesti kirurgisesti rakennetaankin, se ei ole penis. Tuollaisesta kirurgiasta toipuminenkin kestää kauan. Totta hitossa detransitio on vaikeaa. Enkä pysty edes kuvittelemaan, mitä transitio ja detransitio tekevät mielenterveydelle.

      Poista
    9. "Shape Shifter on leikkauttanut genitaalinsa, hän kertoo videoissaan kuinka hän katuu sitä ja kuinka hän kaipaa penistään."

      Hän mainitsee myös useampaan kertaan, ettei hänellä ole lainkaan seksuaalista halua. Se on yksi transition merkittävimmistä (ja ikävimmistä) sivuvaikutuksista isossa osassa tapauksista. Joillakin transsukupuolisilla dysforia vie kuitenkin "voiton" jopa seksin harrastamisesta; he valitsevat mieluummin kastraation ja kosmeettisesti vastakkaisen sukupuolen kaltaiseksi ulkoisesti tulemisen kuin seksuaalisen halun. Kertoo muuten jotain kehodysforian voimakkuudesta pahimmillaan sekin. Ja tämä on eri asia kuin muunsukupuolisten, sukupuolettomien ja ei-binäärien väsähtänyt välimuotolarppailu ja ristiinpukeutumiset ynnä muu nykyinen sukupuolisekoilu. Muusujen translarppaamisella ei ole todellisen, rampauttavan dysforian kanssa yhtään mitään tekemistä.

      "Totta hitossa detransitio on vaikeaa."

      Transitioituminen itsessään on keholle ja mielenterveydelle kova koettelemus. Detransitiossa on sitten kaupanpäällisinä vielä se, että jos transhoitoja on tehty riittävän pitkälle, ei ole enää mahdollista palata takaisin päin kuin korkeintaan jonkin verran. Miettikää, jos vaikka Buck Angel yrittäisi detransitioitua. Walt Heyeriltäkin operoitiin penis pois, eikä sitä tietenkään enää ollut mahdollista palauttaa, kun hän päätti kahdeksan vuotta transnaisena elettyään palata elämään miehenä. Walt Heyer on muuten yksi merkittäviä transaktivismin vastustajia, kannattaa googlailla ja tutustua hänen tarinaansa, jos ei ole vielä tutustunut.

      Poista
    10. Buck Angelillahan on vielä genitaalit tallella.

      Poista
    11. Niin on, hänellä on vielä genitaalit tallella, kyllä.

      Poista
    12. "Heyer described the source of his gender confusion as "being cross-dressed, being disciplined with a hardwood floor plank, and being sexually molested.""

      Normi transnainen, jepjep.

      Poista
    13. No onko Buck Angel yrittänyt detransitioitua? Vai onko hän ihan tyytyväinen?

      Poista
    14. "Normi transnainen, jepjep."

      Heyer tuli näistä asioista tietoiseksi vasta käytyään terapiassa, missä hänellä diagnosoitiin mm. dissosiatiivinen identiteettihäiriö.

      "No onko Buck Angel yrittänyt detransitioitua? Vai onko hän ihan tyytyväinen?"

      Ei ole. On ihan tyytyväinen.

      Poista
    15. Btw, mitä tulee Buck Angelin tyytyväisyyteen omaan transitioonsa, annetaanpa hänen kertoa itse.

      Ks. kohdat 17:20 ja 35:01.

      https://www.youtube.com/watch?v=gn0RieE1G50

      Poista
    16. Tässä vielä tarkat linkit noihin kohtiin:

      17:20
      https://youtu.be/gn0RieE1G50?t=1040

      35:01
      https://youtu.be/gn0RieE1G50?t=2101

      Poista
  7. Jaahas, eipä liity tämän tekstin asiaan varsinaisesti, mutta paninpas merkille että Syke-sarjan uusimmalla tuotantokaudella väikkyvät transliput ja mukaan kuvioihin on astunut aivan täysin sietämätön transaktivistihenkilöhahmo Vilma (jota näyttelee Janni Hussi). Odotan mielenkiinnolla jatkoa. Vituttaa vain se, että Santerin ja Leevin homoromanssikuviot on tässä epäsuorasti yhdistetty Vilman transvouhotukseen. Transit tunkevat itsensä aina sinne, missä homoilla on yhtään mitään, oli se sitten homojen keskinäistä toimintaa tai mediarepresentointia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Epäsuorasti yhdistetty = ei ollenkaan yhdistetty, vai?

      Poista
    2. Oletko nähnyt nämä mainitsemani Sykkeen jaksot? 12. kauden neljä julkaistua ensimmäistä jaksoa. Jaksoissa käsitellään transvouhotusta ja Santerin ja Leevin kaapistatulo- ja homostelukuvion välittömiä seuraamuksia rinnatusten. Vilma riehuu ja räyhää ympäriinsä transien mantroja räkyttäen ja someen skeidaa postaillen (Hussin taitavasti näyttelemänä; aivan äärimmäisen rasittava henkilöhahmo ja kuvaa transaktivisteja osuvasti :D). Henkilöhahmot kulkevat ympäriinsä sateenkaarilippupinssit ja translippupinssit rintapielissään.

      Transien räyhääminen homojen ja lesbojen helmoista ja selkien takaa ei ole koskaan pelkkää sattumaa. Yhtään missään yhteydessä.

      Poista
    3. Mä en nyt saa selvää. Onko ok vai ei, että mediassa on ärsyttäviä transaktivistihahmoja?

      Poista
    4. On; oikeastaan mitä enemmän, sen parempi. Asiassa on kuitenkin se ongelma ja varjopuoli, että koska transasiat ja transrepresentaatiot mediassa esitetään aina rinta rinnan homojen asioiden ja homoaktivismin kanssa, asioihin perehtymätön valtaväestö rinnastaa transien sekoilun jatkossakin aina mielessään homojen oikeuksiin yms., vaikka niillä ei ole yhtään mitään tekemistä toistensa (historiaa lukuun ottamatta).

      Valtaväestö (eli "cisheterot") ei oikeasti tiedä näistä seksuaalisuus- ja sukupuoliasioista käytännössä yhtään mitään. Transit tietävät tämän ja käyttävät röyhkeästi hyväkseen LGB-ihmisten saavuttamaa laajaa länsimaista hyväksyntää. Tämä on ongelma myös fiktiivisten representaatioiden kannalta, koska ne rakentavat mielikuvia, joilla on valtaa vaikuttaa yleiseen mielipiteeseen ja jaettuihin näkemyksiin ilmiöistä, joita ne on käsikirjoitettu representoimaan.

      Poista
    5. Päivän Hesarin mielipidepalstalla on malliesimerkki transien lokkeilusta homoseksuaalien oikeuksilla ja kahden täysin erilaisen ihmisryhmän pakkonaittamisesta. Sukupuoltaan epätyypillisesti ilmaisevia lapsia transiuttavan yhdistyksen turautuksesta: "Sukupuoli-identiteettiä tai seksuaalisuutta ei pysty manipuloimaan eikä ohjaamaan toivottuun suuntaan, koska se on sisäsyntyistä. Siksi heteroseksuaalisuuteen tai cis-sukupuolisuuteen ohjaava kasvatus ei tuo kasvurauhaa."
      https://www.hs.fi/mielipide/art-2000008819132.html
      Mihin unohtuivat transaktivistien näkemykset homoseksuaalisuudesta transfobiana, valintana, seksuaalisena rasismina ja genitaalifetissinä? Eikö biologiseen sukupuoleen kohdistuvasta suuntautumisesta olekaan creepyä toitottaa ja aihetta arvojen tarkasteluun? Hupaisaa on, että transkokemuksen syntysyistä ei ole tieteellisesti pätevää näyttöä, eikä sitä voida todentaa millään laboratoriokokeella tai fyysisen todellisuuden kuvantamislaitteella.
      Vaatii aikamoista pokkaa esittää ajavansa homoseksuaalien oikeuksia, kun tiedetään, että homoseksuaaliset lapset ja nuoret ovat yliedustettuna sukupuoliristiriitaa kokevien joukossa ja että jopa 90 prosentilla sukupuoliristiriita katoaa murrosiän myötä. Tuo samainen yhdistyshän ajaa blokkerihoitoja lapsille, joista saattaisi kasvaa aikuisena terveitä homoseksuaaleja ilman kemiallista kastraatiota.

      Poista
    6. Bongasinkin tuon artikkelin. Erityisesti huvittavat nämä kohdat:

      Asioista puhuminen niiden oikeilla nimillä auttaa lasta hahmottamaan maailmaa ja omaa paikkaansa siinä.

      Se, että selittelemme poikien olevan tyttöjä ja tyttöjen olevan poikia ja muunsukupuoli ei-binääri sukupuoleton gender trans transgender nonbinääri sukupuoli sukupuoli-identiteetti identifioituminen seksuaalisuus moninaisuus identiteetti blaa blaa blaa blaa blaa blaa blaa blaa, ei ole "asioista puhumista niiden oikeilla nimillä". Se on harhaiseen ideologiaan hurahtaneiden ja mieleltään sairaiden ihmisten hourailua, ja tällaisten asioiden syöttäminen lapsille on henkistä väkivaltaa, lapsen aivopesemistä ja pitkällä tähtäimellä lapsen perustavanlaatuista vahingoittamista.

      Lapsen kasvurauha on äärimmäisen tärkeä asia. On tunnistettava, milloin lapsen identiteettiä rakennetaan ja milloin sitä rikotaan.

      Mitä "kasvurauha" oikeastaan tässä yhteydessä tarkoittaa? Entä "identiteetin rikkominen"?

      Vanhemman ja läheisten tuki, hyväksyntä ja keskusteluyhteys suovat kasvurauhan myös niille lapsille, jotka pohtivat sukupuoltaan tai seksuaalisuuttaan.

      Mistä tämä diskurssi oikein ilmaantui, että "lapsi pohtii seksuaalisuuttaan"? Miksi lapsen oletetaan pohtivan tai miksi hänen pitäisi pohtia seksuaalisuuttaan? Tai sukupuoltaan?

      Sukupuoli-identiteettiä tai seksuaalisuutta ei pysty manipuloimaan eikä ohjaamaan toivottuun suuntaan, koska se on sisäsyntyistä.

      Haistakaa nyt jo paska. Mitä lapsen transiuttaminen sitten on, jos ei seksuaalisuuden manipuloimista "toivottuun suuntaan"? Transiutettu homoseksuaalinen nuori on sosiaalisesti hetero. Esimerkiksi Kai Shappleyn (googlatkaa) homofobinen Munchausen-mutsi transiutti poikalapsensa tytöksi hänen ollessaan vain muutaman vuoden ikäinen. Mutsi oli ensin kotikonstein yrittänyt eheyttää poikaansa jonkinlaisilla eheytysterapian muodoilla epäiltyään, että pojasta kasvaisi homoseksuaali. Avoimesti on erilaisissa translapsidokumenteissa kertonut tästä projektistaan.

      Transihmiset ovat meidän naapureitamme, työ- tai koulukavereitamme, sukulaisiamme ja ystäviämme. He liikkuvat samoissa busseissa ja junissa sekä osallistuvat samoihin tapahtumiin.

      Kuka tai mikä estää heitä olemasta ja tekemästä kaikkea tätä? Saisiko esimerkkejä, kiitos? Joskus sille on perustellut syynsä, että erilaisia rajauksia osallistumisten suhteen tehdään. Mitä samoihin tapahtumiin tulee, niin eri ihmisryhmien edustajia rajataan pois tapahtumista ja tilaisuuksista vaikka minkälaisista syistä. Joskus voi olla niin, että transihmisyys on este joihinkin tapahtumiin osallistumiselle. Esimerkiksi minä olen perustellut tässä blogissa juurta jaksain, miksi transmiehiä ei haluta eikä päästetä homomiesten keskinäisiin tapahtumiin, jotka ovat men only. En tiedä, voiko sitä enää sen syvällisemmin perustella.

      Suomalainen yhteiskunta on täynnä transfobiaa, jota ei ehkä huomaa ennen kuin kokee sen omissa nahoissaan tai läheisen kautta.

      Saisiko tästä transfobiasta jonkinlaisia esimerkkejä ja todisteita? Missä se mystinen transfobia ilmenee ja missä sitä voisi nähdä? Koskaan koko maailmanhistoriassa transihmisillä ei ole ollut lokoisammat ja turvatummat oltavat kuin tätä nykyä. On useita ihmisryhmiä, jotka voivat vain haaveilla kaikesta siitä hyysäämisestä, josta transihmiset tällä hetkellä nautiskelevat.

      Luemme mielipidekirjoituksia lapsiaan manipuloivista vanhemmista.

      Yeah, right.

      Poista
    7. Siis miten homo- ja transasiat esitetään aina rinta rinnan? Katoin Tytöt tytöt tytöt leffan eikä siinä ollut mitään transteemaa. En ite asiassa saa päähäni yhtäkään leffaa tai romaania jossa olisi sekä homo- että transasiaa.

      Pitkissä sarjoissa nyt on nykyaikana varmaan kaikenlaisia hahmoja, mutta ei kai se tarkoita että homot ja esim muslimit jotenkin sekoitettaisiin keskenään.

      Poista
    8. "Siis miten homo- ja transasiat esitetään aina rinta rinnan?"
      Kun transit ajavat tavoitteitaan läpi, niin se tapahtuu aina homojen oikeuksilla lokkeillen, eli transien asemaa homoseksuaaleihin verraten, vaikka kyseessä on täysin erilaiset ryhmät. Monessa maassa itsemäärittely on ujutettu lakiin esimerkiksi tasa-arvoisen avioliittolain varjolla ilman julkista keskustelua. "Koska homot saivat tasa-arvoisen avioliiton, niin kenen tahansa on saatava päättää juridinen sukupuolensa, vaikka ilman diagnoosia tai transitiota ja muiden on toteltava."
      Lisäksi puhutaan LGBTQHIIOP-ihmisistä, vaikka heillä ei ole mitään yhteistä ja pakkonaittaminen haittaa ryhmien erityispiirteiden tunnistamista. Esimerkiksi UK:ssa tiedostava media puhuu homouden takia murhatuista homomiehistä LGBT-ihmisinä, eikä homofobisen viharikoksen kohteeksi joutuneina homomiehinä.

      Poista
    9. Ahaa, kirjoittaja on siis tämä blogisti: https://transparentti.blogspot.com/

      Poista
    10. Anonyymi: "pakkonaittaminen haittaa ryhmien erityispiirteiden tunnistamista. Esimerkiksi UK:ssa tiedostava media puhuu homouden takia murhatuista homomiehistä LGBT-ihmisinä, eikä homofobisen viharikoksen kohteeksi joutuneina homomiehinä."

      Kaikilla Setan jäsenjärjestöillä ja myös katto-Setalla on ihan täysi vapaus päättää jäsenkokouksissaan (tai mitä ovatkaan) että keskitytään homoihin eikä pidetä enää transasioita asialistalla.

      Miksi näin ei tapahdu? No kun enemmistö jäsenistä ei sellaista kannata.

      Poista
    11. "Miksi näin ei tapahdu? No kun enemmistö jäsenistä ei sellaista kannata."

      Tismalleen tästä syystä homot ovat viime vuosina alkaneet perustaa omia järjestöjään uudelleen (lähtien Brittien LGB Alliancesta, jollaisia on nyt jo monissa maissa, Suomessa LHB-liitto). Koska transit ja muusut ovat vallanneet joka ikisen homojen entisen järjestön ja valjastaneet kaikki niiden resurssit omien agendojensa ajamiseen ja genderpropagandan levittämiseen (ja homoseksuaalisuuden häivyttämiseen).

      Etkös juuri sinä tuossa aikaisemmin ihmetellyt: "Siis miten homo- ja transasiat esitetään aina rinta rinnan?" Missähän ihmeen tynnyrissä tai luolassa olet mahtanut elää viime vuodet, jos tämä asia ja kaikki siihen liittyvä on voinut jäädä sinulta huomaamatta?

      Poista
    12. Kysyin mediarepresentaatioista, että miten niin. Oon kyllä pannut merkille, että Seta ajaa sekä seksuaali- että sukupuolivähemmistöjen asiaa. Koska se on sitä mitä Seta pitää tärkeänä.

      Poista
    13. Seta ei aja seksuaalivähemmistöjen asiaa. Seta (kuten myös esikuvansa Stonewall) on hiljalleen hivuttamalla muuttanut homoseksuaalisuuden (ja biseksuaalisuuden) merkityksen tarkoittamaan toisen ihmisen sukupuoli-identiteettiin kohdistuvaa viehtymystä ja seksuaalista kiinnostusta, ei biologiseen sukupuoleen. Tämän uuden määritelmän mukaan homoseksuaalisuutta ei ole olemassa, paitsi jonain ihmeellisenä genderinä ja muodikkaana identiteettinä. Biologiseen sukupuoleen kohdistuva seksuaalinen suuntautuminen on Setan määritelmien mukaan vanhanaikaista, transfobiaa ja genitaalifetissi, josta tulisi mielellään opetella nopeasti pois. He eivät sano tätä suoraan näillä sanoilla, mutta heidän tekstejään ja sanastojaan tutkimalla pystyy idioottikin lukemaan rivien väleistä, mitä siellä sekoilevat transit ja muusut homoseksuaaleista ajattelevat. Miksi tämä on ongelma homojen kannalta? Koska ihmiset (valtaväestö) kuitenkin yhä edelleen mieltävät Setan, Stonewallin yms. nimenomaan homojen ja biseksuaalien eli seksuaalivähemmistöjen järjestöiksi, ja siten siis mieltävät myös transien nykyiset vaatimukset homojen vaatimuksiksi.

      Sillä ei ole paskaakaan nykytilanteessa merkitystä, mitä Seta "pitää tärkeänä". Seta ei ole enää homojen järjestö, ei ole ollut vuosikausiin. Seta on transjärjestö, sukupuolen moninaisuus -ideologian levittämisjärjestö ja propagandantuuttausjärjestö. Setan ja moninaisuushörhöjen retoriikassa toistuu aivan jatkuvasti tämä mantra: "...seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt..." Eli homot ikään kuin pidetään koko ajan sukupuolen moninaisuuden ja transien vaatimusten edessä harhautuksena ja savuverhona ylläpitämässä sitä mielikuvaa, että homojen ja transien tavoitteet, tarpeet, ongelmat ja pyrkimykset ovat yksi ja sama asia.

      Ne eivät ole sitä. Transien olisi alun alkaenkin pitänyt perustaa omat järjestönsä, mutta he eivät ole tehneet sitä (koska tietävät itsekin, että puhuvat paskaa). Heidän kaikki aktivisminsa ja jo saavuttamansa tavoitteet pohjautuu siihen, että he ovat kiinnittyneet muihin ihmisoikeusjärjestöihin ja manipuloineet ja väännelleet siellä kaiken hiljalleen niin, että siellä keskitytään lopulta vain heidän asioihinsa, ei kenenkään muiden.

      Miten monta kertaa minun pitää selittää tämä, että ihmisille menee jakeluun?

      Poista
    14. Kirjoitan mediarepresentaatioista myöhemmin ihan oman merkintänsä, täytyy lukea muutamat kirjat ensin. Ovat olleet jo pidempään lukulistalla, mutta ei vaan ole ehtinyt. Liittyy siis juuri tähän aiheeseen.

      Poista
    15. Tuohon aiempaan vielä lisäys ja viesti transsekoilijoille:

      Puhukaa rohkeasti vaan sukupuolivähemmistöistä. Koska heidän asiaansa te ajatte, ette LHB-ihmisten. Älkää sekoittako homoseksuaalisuutta sukupuolisekoiluun enää! Homoseksuaalisuudella ei ole mitään tekemistä transidentiteettien ja miljoonien sukupuolien ja gendersekoilun kanssa.

      Kirjoitin viime vuonna Pride-kuukausi on yhtä helvettiä -postauksessani näin:

      Me homot emme koskaan ole halunneet murskata ”cisteemiä”, painostaa ihmisiä suuntautumisensa vastaisiin seksisuhteisiin, tuhota sukupuolen mukaan jaettuja (lue: naisten turvallisia) tiloja, kastroida ja steriloida heteronormatiivisiin sukupuolistereotypioihin sopimattomia homoseksuaalisia ja/tai autisminkirjolla olevia lapsia, murentaa naisten ja lasten oikeuksia ja koko naiseuden määritelmää, määritellä vakiintuneita käsitteitä oman mukavuudenhalumme ja harhaisuutemme vuoksi kokonaan uusiksi, pakottaa ihmisiä käyttämään noita käsitteitä ja keksimäämme harhaista ja misogynististä uuskieltä, vaatia kirjaamaan lakeihin ja henkilötietoihin absoluuttisia todellisuudenvastaisuuksia voidaksemme elää mahdollisimman todeksi päänsisäisiä fantasioitamme jne.

      Me homot pyysimme vain rauhaa. Me halusimme ja haluamme vain olla onnellisia ja vapaita, rakastaa ja olla rauhassa. That’s it. Siinä se alkuperäinen Priden sanoma, jota minä edelleen sydämessäni kannan ja vaalin.


      (Nyt on muuten taas Pride-kuukausi aivan nurkan takana. Hamstraan jo säilykkeitä ja viinaa kaappiin valmiiksi, että selviän kuukauden erakoitumisesta. Koronan alkuvaiheen ansiosta tähän onkin päässyt jo vähän harjaantumaan.)

      Poista
    16. "Miksi näin ei tapahdu? No kun enemmistö jäsenistä ei sellaista kannata."
      Setan ja vastaavien transpropagandan levittäjien jäsenyys ei kauaa säily, jos yhtään kritisoi genderhömppää, tai puhuu biologiaan pohjautuvista sukupuolista ja suuntautumisista. Setan materiaaleissa jopa puhutaan miesten kanssa seksiä harrastavista lesboista. Oletko muuten perillä transien ja aktivistien suhtautumisesta homoseksuaalien järjestäytymiseen? Suomalaiset transaktivistit levittivät naisten oikeuksiin keskittyvän järjestön perustajien henkilötietoja somessa vastoin PRH:n ohjeita.
      Sukupuolivähemmistöjen ja seksuaalivähemmistöjen asiaa ei voi ajaa samanaikaisesti, jos sukupuolivähemmistöt tuhoavat sukupuolen määritelmän ja muuttavat seksuaalisen suuntautumisen määritelmän identiteettipohjaiseksi biologian sijaan. Kuten se transpastori sanoi, niin homoseksuaalisuutta ei ole olemassa, jos sukupuoli ei ole binäärinen. Lisäksi sukupuolivähemmistöjen edustajat ovat transiuttamassa sukupuoltaan epätyypillisesti ilmentäviä lapsia, joista voisi kasvaa aikuisia homoseksuaaleja ilman kemiallista kastraatiota.
      Miksi homojen kannattaisi liittoutua tahojen kanssa, jotka leimaavat heidän suuntautumisensa fetissiksi, valinnaksi, transfobiaksi ja seksuaaliseksi rasismiksi, sekä painostavat heteroseksiin transien sukupuolifantasian validoimiseksi ja tyrkyttävät kemiallista kastraatiota feminiinisille pojille ja maskuliinisille tytöille?

      Poista
    17. Jos transiutettu homoseksuaalinen nuori on sosiaalisesti hetero, niin sittenhän transiutettu hetero on vastaavasti homo. Muistaakseni kuitenkin aiemmin olet valittanut siitä, että miehistä kiinnostuneet transmiehet ei olisi homoja eikä naisista kiinnostuneet transnaiset lesboja.

      Ei kuulosta johdonmukaiselta. Jos suuntautuminen ei muutu yhdessä tapauksessa, niin ei se muutu toisessakaan.

      Poista
    18. "Transien olisi alun alkaenkin pitänyt perustaa omat järjestönsä, mutta he eivät ole tehneet sitä"

      Whaat? Transien eka oma järjestöhän on Trasek, eikä sillä ole yhteyttä Setaan.

      Poista
    19. "transiutettu homoseksuaalinen nuori"
      Ihmisen seksuaalinen suuntautuminen määrittyy biologisen sukupuolen perusteella, ei identiteetin tai "sosiaalisen" sukupuolen. Jos kaksi biologista naista harrastaa seksiä, niin se ei ole heteroseksiä, vaikka toinen heistä identifioituisi mieheksi. Jos biologinen mies ja nainen harrastavat seksiä, niin se ei ole lesboseksiä, vaikka mies identifioituisi naiseksi.
      Transitio ei muuta seksikumppanin suuntautumista. Transmiehen kanssa seksiä harrastava biologinen mies ei ole homo, vaan hän on hetero/bi/pan. Transnaisen kanssa sekstaava biologinen mies ei ole hetero, vaan homo/bi/pan.
      Jotkut transnaiset kokevat, että seksi miehen kanssa validoi heidän naiseuttaan, vaikka he olisivat seksuaalisesti kiinnostuneita naisista.
      Tietoisku:
      homoseksuaalisuus = sama biologinen sukupuoli
      heteroseksuaalisuus = vastakkainen biologinen sukupuoli
      biseksuaalisuus = kumpikin käy
      Ei tämä ole mitään rakettitiedettä.

      Poista
    20. "Transien eka oma järjestöhän on Trasek"
      Miksi Seta tuuttaa nykyään lähinnä transasiaa? Miksi transeilla pitää olla Suomessa kymmenen järjestöä, mutta homoseksuaaleilla ei saa olla yhtä ainutta omaa pelkästään homoseksuaalien asioihin keskittyvää järjestöä?
      Eikä Suomessa taida olla yhtään biologisten naisten asioihin keskittyvää toimijaa. Kaikkeen on täytynyt ympätä penikselliset mukaan ja nimetä naiset pillullisiksi, menstruoijiksi, kohdullisiksi, eturei'iksi ja sikiöhautomoiksi. Vasemmistonaisethan ovat nimenneet naisten oikeudet ylevästi pillufeminisimiksi ja itsensä ei-miehiksi. Tunnettu transaktivisti julkaisi suomalaisen naisten järjestön perustajien henkilötiedot tuhansille seuraajilleen vastoin PRH:n ohjeistusta.

      Poista
    21. Yhdistyksiä syntyy kun ihmisillä on tarmoa ja riittävän moni pitää asiaa tärkeänä. Trans ry tosin taisi syntyä, kun Trasekissa tuli jotain kiistaa, mutta en tiedä asiasta huhuja enempää. Sen sijaan Translapsilla, Transfeminiineillä ja Dreamwearilla on kaikilla oma erityinen fokuksensa.

      Tuskin PRH olisi esteenä jos joku haluaisi perustaa Homot ry:n. Johan se LHB perustettiinkin,eikö se ole rekisteröity?

      Johonkin yhdistykseen kuulumattoman on vähän tyhjänpäiväistä huudella, että miksi ry tekee sitä eikä tätä.

      Poista
    22. "Jos transiutettu homoseksuaalinen nuori on sosiaalisesti hetero, niin sittenhän transiutettu hetero on vastaavasti homo."

      "Sosiaalisesti hetero/homo" on eri asia kuin hetero/homo. Kyllä sinä sen itsekin tiedät.

      Poista
    23. Eli transiutetuista nuorista ei tule heteroita? Eihän sitä voi sitten eheyttämiseen rinnastaa.

      Poista
    24. Esimerkiksi Iranissa homomiehillä on tasan kaksi vaihtoehtoa: tulla transiutetuksi tai heitetyksi alas katolta.

      Transaktivismi on homojen eheytysterapian uusi muoto. Moukaroidaan homoseksuaalista näennäinen hetero, jotta voidaan leikkiä, ettei homoja oikeastaan ole olemassakaan.

      Poista
    25. Tiedän Iranin. Miten Suomessa? Mun käsitys on, että täällä ne vanhemmat, joille ajatus lapsen mahdollisesta homoudesta on joku ongelma, on yleensä jonkun lajin konservatiiveja - joille ajatus lapsen transiudesta olisi vielä kamalampi juttu, tai ainakin valinta tyyliin rutto vs kolera.

      Transius näyttää länsimaissa tulleen näkyvämmäksi, mutta onko homous vähentynyt?

      Poista
    26. Olen kuullut sellaista, että useille homofobisille vanhemmille oman lapsen transius on helpompaa hyväksyä kuin homoseksuaalisuus. Liittyy siihen jo mainittuun sosiaaliseen heterouteen jne. Jostain syystä ajatus homoseksuaalisesta lapsesta on suurelle osalle ihmisistä aivan täysin kestämätön, mikä tahansa muu vaihtoehto on parempi. En ihan täysin ymmärrä, minkä takia näin on. En ymmärrä, miksi homous herättää joissakin ihmisissä niin äärimmäisen voimakasta vihaa ja vastustusta. Emme tee mitään pahaa kenellekään.

      Homouden määrä taitaa olla aika lailla vakio, kuten on aina ollut. Transius sen sijaan on viimeisten n. 10 vuoden aikana lisääntynyt suorastaan räjähdysmäisesti, eikä kukaan tiedä, miksi. Meillä on tällä hetkellä todella paljon vaeltelevia sukupuolisieluja väärissä kehoissa, valmiina blokkeroitaviksi ja leikeltäviksi.

      Poista
    27. Jos homojen määrä on pysynyt ja pysyy vakiona, niin silloinhan ei ole näyttöä siitä, että homoista tehtailtaisiin transheteroita.

      Kaipaisin kanssa vähän lähdettä tuolle, että länsimaissa pidettäisiin transiutta parempana kuin homoutta. Kaikki netissä ja muuten mediassa (ja livenä) vastaan tulleet homofoobikot on suhtautuneet tosi kielteisesti myös transiuteen.

      Poista
    28. Tämä liippaa läheltä aihekokonaisuutta, josta olen aikeissa kirjoittaa jossain kohtaa. Eli palaan aiheeseen tarkemmin hieman myöhemmin, pitää vähän koota materiaalia ensin.

      Katsopa esimerkiksi tämä Vanessa Vokeyn video:
      https://youtu.be/UF1y8huiDf8

      Videolla näkyvän Kai Shappleyn mutsi transiutti poikansa tytöksi, koska epäili tämän olevan homoseksuaali. Ennen transiuttamista mutsi oli googlaillut homojen eheytysterapian erilaisia muotoja ja toimeenpannut niitä kotioloissa poikaansa homouden hakkaamiseksi pois hänestä.

      Myös Jazz Jenningsin Munchausen-mutsi transiutti poikansa samasta syystä.

      Feminiinisiä homopoikia transiutetaan nykyään liukuhihnameiningillä "heterotytöiksi". Etkö sinä näe tässä mitään ongelmaa?

      Poista
    29. Kohdassa 7:09: I was a girl, because I liked the color pink and I liked girls' clothes and how they wore their hair and stuff.

      Ei helvetti. Ei saatana.

      Poista
    30. En ole nähnyt tällaista liukuhihnameininkiä, siksi kyselin lähteitä. Eikö suurin osa tästä transpolien lisääntyneestä nuoresta asiakaskunnasta ole ("syntymäsukupuoleltaan") tyttöjä?

      Poista
    31. "Liukuhihna" oli hyperbola. Ilmiö on kyllä tunnistettavissa.

      Ainakin Suomessa suurin osa transpolille hakeutuvista nuorista on tyttöjä, jotka haluavat olla poikia tai "muuta sukupuolta".

      Riittakerttu Kaltiala on tutkinut asiaa. Ks. esim. tämä:
      https://www.laakarilehti.fi/tyossa/sukupuolidysforiasta-karsiva-perusterveydenhuollon-vastaanotolla?public=639290684735e868043bac1b1e6cf48d&fbclid=IwAR0_J0fo7RgkfEOSi6KtflUPUePe9fF_cFGB5M02t7-y4LLZSg_axZqQBGY

      Poista
    32. "Yhdistyksiä syntyy kun ihmisillä on tarmoa ja riittävän moni pitää asiaa tärkeänä."
      Miksi sitten pelkästään homoseksuaalien ja biologisten naisten asioihin keskittyvät toimijat saavat niskaansa äärikonservatiivi- ja transfobiasyytökset, terffittelyt ja persunatsittelut? Miksi sukankutojien yhdistyksen pitäisi ajaa myös moottoripyöräharrastajien asiaa? PRH toki rekisteröi kriteerit täyttävät yhdistykset, mutta transit, aktivistit ja vihervasemmisto aloittavat transfobiaälämölön.
      Tässä reaktioita suomalaisen LHB-Liiton perustamiseen:
      LHB-Liitto & “oikeamielinen homofobia”
      https://feminanongrata.wordpress.com/2021/05/19/lhb-liitto-oikeamielinen-homofobia/
      Trans ry perustettiin, koska Trasek ei ollut aktivistien mielestä tarpeeksi radikaali, sillä Trasek ei halunnut osallistua Antifa-aktioon "These faggots kill fascists" -kylttien kanssa.

      Poista
    33. "Jos homojen määrä on pysynyt ja pysyy vakiona, niin silloinhan ei ole näyttöä siitä, että homoista tehtailtaisiin transheteroita."
      Homoseksuaalit ja autismikirjolaiset ovat yliedustettuja transklinikoiden potilaissa. UK:n Tavistockin transklinikalle haketuneista tytöistä lähes 90 prosenttia oli lesboja tai biseksuaaleja. Tutkimuksen mukaan katujissa lesboja oli kolminkertainen määrä heteronaisiin verrattuna.
      "A study [1] of 100 detransitioners, the majority of whom were female, showed that 26.1% of the females were homosexual before they transitioned.
      Only 8.7% considered themselves heterosexual."
      https://www.statsforgender.org/female-detransitioners-are-three-times-more-likely-to-be-lesbians-than-to-be-straight/
      Moni homoseksuaali kokee lapsena ja nuorena sukupuoliristiriitaa, joka häviää jopa 90 prosentin kohdalla murrosiän myötä. Sen sijaan sosiaalisesti transiutetut ja blokkerikäsitellyt lapset jatkavat käytännössä aina transjunaan.
      Transiutukselta välttyneistä homoseksuaaleista tehtaillaan heteroita groomaamalla, painostamalla, syyllistämällä ja manipuloimalla suuntautumisen vastaiseen heteroseksiin. "Naisellakin voi olla penis. Homokin voi kokeilla miesvaginaa!" Tehdään biologiseen sukupuoleen kohdistuvasta kiinnostuksestä nolo genitaalifetissi ja leimataan ihmisen seksuaalisuus sortavaksi ja transfobiaksi, joka pahoittaa leidipeniksen omistajan mielen. Setan materiaaleissa kerrotaan miesten kanssa seksiä harrastavista lesboista ja Eino Nurmiston Homopojan oppaassa nuoria homoja suomitaan vaginavastaisuudesta ja peniskeskeisestä seksuaalisuudesta.

      Poista

    34. "Kaipaisin kanssa vähän lähdettä tuolle, että länsimaissa pidettäisiin transiutta parempana kuin homoutta."
      Moni uskovainen vanhempi ottaa paljon mieluummin transheterotytön kuin homopojan. Tiedostavalle vanhemmalle queertranslapsi on kuin eksoottinen lemmikki, jota kelpaa esitellä huomion ja wokepisteiden toivossa. Jokainen tietää, että translapsi on Transhausen-vanhemman projekti, kuten vegaanikissa.

      Poista
    35. Missä nämä monet uskovaiset vanhemmat on? Olen yli kymmenen vuotta seurannut keskusteluja akselilla KD, PS, Aito avioliitto, Kotimaa24, Patmos, Seurakuntalainen, Tapio Puolimatka, jne. En ole missään nähnyt yhdistelmää homovastaisuus+transmyönteisyys.

      Poista
    36. "Missä nämä monet uskovaiset vanhemmat on?"
      Sellaista ei tietenkään voi olla olemassa, mihin sinä et ole törmännyt. Ehkä voisit laatia siellä uskisten palstoilla kyselyn, että onko homopoika vai transheterotyttö mieluisampi.

      Poista
    37. Tiedän kyllä uskovaisten vastauksen: transius on pahempi, koska peruuttamattomat hoidot, katuminen jne. Homo voi sentään eheytyä.

      Hei, jos nyt ilmiöön JOKU on törmännyt niin voisiko laittaa linkkiä.

      Poista
    38. Miten nyt vaikka Setan aktiivisesti ajama äitiyslaki liittyi transihmisiin? Nyt näytti olevan jossain Setan sivulla uutena tavoitteena saada mahdollisuus useampaan kuin kahteen juridiseen vanhempaan. Ei sekään liity erityisesti transihmisiin mitenkään vaan hyödyttäisi seksuaalivähemmistöjen apilaperheitä.

      Poista
    39. "Homo voi sentään eheytyä."
      Homopojasta voidaan transiuttaa transheterotyttö, joka ei ole yhtä kuvottava kuin homoseksuaali aikuinen.
      Homomies voi eheytyä myös ottamalla heteronais...homotransmiehen kumppaniksi, jonka kanssa he ovat käytännössä heteropari ja voivat saada omia biologisia lapsia, jos transmies ei ole poistattanut sisärojuja. Tämä järjestely miellyttää sekä Räsäskää että transaktivisteja ja vihervasemmistoa. Miksi muuten sijaissynnyttäjää havittelevat homomiehet eivät ota pre op -transmiestä, naarasmuusua, transmaskuliinia tai muunlaista ei-naista kumppanikseen ja tee biologisia lapsia kuten genderjumala on sen tarkoittanut?
      Jos uskovaisten huoli oikeasti vain transhoitojen peruuttamattomuus, niin mitä pahaa siinä silloin on? Homouttahan pidetään genitaalifetiss..syntinä ja sairautena, josta voi oppia pois heteroseksillä transin kanssa, siis rukouksella.

      Poista
    40. "Miten nyt vaikka Setan aktiivisesti ajama äitiyslaki liittyi transihmisiin?"
      Transit haluavat, että lapsen äidiksi voidaan merkitä hänet siittänyt henkilö ja lapsen isäksi pitäisi voida merkitä hänen synnyttäjänsä.

      Poista
    41. Höpöhöpö.

      https://seta.fi/ihmisoikeudet/tasa-arvo-ja-yhdenvertaisuus/aitiyslaki/

      Poista
    42. "Höpöhöpö."
      Lopeta valehtelu.
      "Säilyttämällä vanhemmuuslain uudistuksessa isyyden ja äitiyden vahvistamisen isyys- ja äitiyslakien mukaisina hallitus jatkaa käytäntöä, joka väärinsukupuolittaa transtaustaisia vanhempia. Muun muassa esitysluonnoksen 5 § 2 momentti tarkoittaa sitä, että hedelmöityshoidolla lapsia saaneen naisparin transtaustainen äiti kirjataan isäksi tämän juridisesta sukupuolesta riippumatta, jos hedelmöitykseen on käytetty transtaustaisen naisen tallettamia sukusoluja. Lisäksi lapsensa synnyttäneet transtaustaiset miehet tullaan jatkossakin kirjaamaan lapsen äideiksi esitysluonnoksen 2 § mukaisesti, riippumatta miehen juridisesta sukupuolesta. Esitysluonnokseen ei myöskään sisälly mahdollisuutta korjata vanhemmuusmerkintää juridista sukupuolta vastaavaksi jälkikäteen."
      https://transry.fi/uusi-vanhemmuuslaki-jattaa-transtaustaiset-vanhemmat-ulkopuolelle/

      Poista
    43. Setan puolustajalle LHB-Liiton kirjoitus Setan tiededenialismista. Jos biologista sukupuolta ei ole, tai se leimataan merkityksettömäksi, tai konservatiivien anti-gender vihapuheeksi, niin silloin ei voi edistää homoseksuaalien oikeuksia.
      "Pitääkö Seta biologisesta sukupuolesta puhumista anti-gender-vihapuheena?"
      https://lhb-liitto.fi/2022/05/24/seta-anti-gender/

      Poista
  8. Genspectin perinpohjainen listaus perusteluineen, jonka perusteella ei ole mitään syytä ympätä homoseksuaalien asiaa transsukupuolisuuteen. Ei ole mitään järkeä liittoutua porukan kanssa, joka painostaa homoseksuaaleja heteroseksiin, varastaa homoseksuaalien historian, vaihtaa homoseksuaalisuuden määritelmän ja transiuttaa lapsia, joista saattaa kasvaa aikuisena homoseksuaaleja. Kun homojen oikeuksien puolesta on taisteltu maailmalla, niin värillistettyjä transfeminiinejä ei ole juurikaan nähty, vielä vähemmän transbianeja, eli autogynefiilisiä heteromiehiä.
    No, trans is not ‘the new gay’
    1. There have always been gay people. There haven’t always been trans people.
    2. Gay people exist all across the world. Trans people don’t.
    3. Homosexuality is seen across the animal kingdom. Transgenderism isn’t.
    4: Being gay is empirically verifiable. Being trans is not.
    5. Being gay never requires medicalisation. Being trans usually does.
    6. Being gay does not typically have comorbidities. Being trans typically does.
    7. Being gay is not socially influenced. Being trans is.
    8. Being gay does not require others to change their behaviour. Being trans does.
    9. Being gay is not premised on social stereotypes. Being trans often is.
    https://genspect.org/no-trans-is-not-the-new-gay/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valtaväestö edelleen samaistaa transiuden homoseksuaalisuuteen (transien ovelien manipulointi- ja mielenmuokkauskampanjoiden tuloksena) ja ajattelee, että trans on gay rights vol. 2. Tämä on homojen oikeuksien kannalta äärimmäisen vakava ongelma.

      Ihan kaikkein suurin ongelma on tuo homoseksuaalisten lasten transiuttaminen. Sanokaa mitä sanotte, mutta jos trans tässä jotain vol. 2 on, niin lobotomia, ei gay rights.

      Poista
    2. 4: Being gay is empirically verifiable. Being trans is not.

      Miksi kaikki tämä hössötys transihmisistä, jos heistä ei ole edes mitään konkreettista näyttöä?

      Poista
    3. "Miksi kaikki tämä hössötys transihmisistä"
      Tämä onkin se napakymppikysymys. Miksi muuta yhteiskuntaa sitovan juridisen sukupuolen pitäisi olla itsemäärittelykysymys, vaikka henkistä sukupuolikokemusta ei voi mitenkään todentaa? Miksi peniksen kanssa syntyneiden pitäisi päästä naisten tiloihin, naiskiintiöihin ja lesbojen seksielämään? Miksi miestyyppisen puberteetin läpikäyneiden tulisi päästä naisten urheilusarjoihin?
      Miksi meidän pitäisi luopua materiaaliseen todellisuuteen, biologiaan ja evoluutioon perustuvasta maailmankuvasta, naisten ja homoseksuaalien määritelmistä ja oikeuksista genderhörhöjen harhojen vuoksi?

      Poista
    4. "Miksi peniksen kanssa syntyneiden pitäisi päästä naisten tiloihin, naiskiintiöihin ja lesbojen seksielämään?"

      Me ollaan jo noissa kaikissa. Translakiuudistus ainoastaan nopeuttaa juridisen sukupuolen vahvistamista mutta ei muuten vaikuta mihinkään, mitenkään.

      Poista
    5. "Me ollaan jo noissa kaikissa."
      Miksi Suomessa olisi vähemmän opportunisteja ja pervomiehiä kuin muissa itsemäärittelymaissa? Miten väärinkäytökset estetään meillä? Olisiko esittää translain vaikutusarviointia?
      Peniksellisen kanssa seksiä harrastava nainen ei ole lesbo, vaan hetero/bi/pan.

      Poista
    6. "Me ollaan jo noissa kaikissa."

      Miehet eivät koskaan ole olleet lesbojen seksielämässä eivätkä tule koskaan olemaan.

      Opettele elämään asian kanssa.

      Poista
    7. Mitä tyypit sitten stressaa miesten änkeämisestä lesboskeneen, jos semmoinen on määritelmällisestikin mahdotonta?

      Poista
    8. No nyt oli sen verran teräksinen vasta-argumentti, että oksat pois. Huhhuh. Onnistuit kyllä iskemään ihan jauhot suuhun. Miesten lesboskeneen änkeämistä ei tapahdu, koska se on määritelmällisesti mahdotonta. Miten en ole tullut tätä aikaisemmin ajatelleeksi? O_o

      Poista
    9. Johan oli vakuuttava lista :D Oliko homoja jo kambrikaudella? Mitkä on ne maantieteelliset alueet joilla ei ole transihmisiä? Toisaalta useampikin valtio väittää että heillä ei ole homoja, tai ilmiö on kolonialistista tuontitavaraa...

      Eikö pidäkään paikkaansa, että seksuaalivähemmistöillä on suurempi masennusriski, Suomessakin? Eikö homot ole vaatineet, että heitä ei saa syrjiä homouden vuoksi, ja suhdekin pitäisi saada virallistaa ? (Ja hyvä niin, tietenkin)

      Oottekohan ihan varmoja, että sosiaaliset tekijät ei vaikuta homouteen, tai että homoudessa ei toteuteta stereotypioita?

      Ja sokeri pohjalla: eläimetkin on homoja! Aww, no sitten <3

      Poista
    10. "Johan oli vakuuttava lista :D"
      Ja sun vasta-argumentit olivat...? Listan alapuolella olevasta linkistä voi tsekata listan tekijän argumentit.
      "Oliko homoja jo kambrikaudella?"
      Homoseksuaalisuudesta on mainintoja niin kauan kuin ihmiskunta on tallentanut historiaansa kuvin ja kirjoituksella. Joten vahva olettamus on, että homoseksuaaleja on ollut yhtä kauan kuin ihmisiä. Queeristien ja transaktivistien mielestä homoseksuaalisuutta ei ole ollut olemassa kuin vasta 1800-luvulta lähtien, jolloin sana homoseksuaalisuus keksittiin. Aivan kuin kautta historian ei olisi ollut vain omaa sukupuoltaan kohtaan halua tuntevia ihmisiä. Nythän te kuvittelette, että muuttamalla homoseksuaalisuus-sanan sisällön lesbot alkavat haluta peniksellisiä ja homot vaginallisia :D.
      Samaisten tahojen mukaan muiden kulttuurien ihmiset eivät tienneet queer-paratiiseissaan mitään sukupuolista ja lisääntymisbiologiasta ennen valkoisia valloittajia.
      "Mitkä on ne maantieteelliset alueet joilla ei ole transihmisiä?"
      Määrittele transihminen, transiuttahan ei voi todentaa mitenkään? Transiudellahan on skitsofreninen nykymääritelmä, jossa dysforia on ja ei ole transiuden edellytys, riippuen koulukunnasta. Joidenkin mielestä pelkkä sukupuolen epätyypillinen ilmaisu, kulttuuriset normit, mieltymykset ja persoonallisuuden piirteet on transiutta. Transaktivistit tapaavat transiuttaa muiden kulttuurien homoseksuaaleja ja sukupuoltaan epätyypillisesti ilmaisevia ihmisiä, joita ei kelpuuteta miesten kategoriaan. Ei kuulosta kovin edistykselliseltä, että feminiininen mies toiseutetaan mieheyden ulkopuolelle.
      "eläimetkin on homoja! Aww, no sitten"
      Oletko sinä sitten kuullut transeläimistä, jotka värjäävät harjaksensa siniseksi, asentavat sonninrenkaan sieraimiin, rääkyvät sorrosta ja heiluttavat translippua? Toivottavasti et ole mennyt olettamaan lemmikkimirrisi tai mustisi sukupuolta!

      Poista
    11. Tuossa varmaan tarkoitettiin että transius itsessään perustuisi stereotypioihin. Se, että sinulla sattuu olemaan stereotypioita transihmisistä, ei liity asiaan. Monella on ahtaita stereotypioita homoistakin.

      Poista
    12. Stereotypiat eivät synny tyhjästä. On esimerkiksi ihan objektiivinen tosiasia, että homomiehet ovat huomattavasti heteromiehiä todennäköisemmin ja useammin feminiinisiä ja "neitimäisiä" esimerkiksi puhetyyliltään, liikehdinnältään ja käytökseltään. Neitimäinen habitus ei tee homomiehestä yhtään vähempää miestä, mutta homomiehet usein pystyy tunnistamaan juuri näiden piirteiden kautta. Olen itse koko elämäni ajan (varsinkin nuorempana) saanut kuulla asiasta, koska olen habitukseltani, käytökseltäni ja puhetyyliltäni keskivertomiestä feminiinisempi. Säädin joskus parikymppisenä kahden eri miehen kanssa, jotka molemmat halusivat lopulta lopettaa tapailun, koska olin heidän mielestään liian "femme" ja "neitimäinen". Tämä on sinänsä hassua, että olen ulkoisesti kuitenkin hyvin maskuliininen, roteva ja karvainen (tuolloin olin tosin hoikempi kuin nykyään).

      Poista
    13. Tietynlaisia homomiehiä kaikenlainen feminiinisyys tuntuu jotenkin ärsyttävän. En ihan ymmärrä, minkä takia.

      Poista
    14. "Johan oli vakuuttava lista :D"
      Laittaisitko sinä oman listauksesi seikoista, jotka yhdistävät homoseksuaaleja ja transseksuaaleja? Ja miksi heidän asioitaan pitäisi ajaa samassa aakkossopassa samoissa järjestöissä? Onhan käynyt varsin selväksi, että transien vaatimukset eivät ole homoseksuaalien etu.

      Poista
  9. Eräs detransitoitunut mies, joka on käynyt sukuelinkirurgian (MTF) läpi, on TullipR. Hänen haastattelunsa löytyy Benjamin Boycen kanavalta ja hänellä on tunnus Twitterissä, mistä löytyy myös linkki hänen kirjoituksiinsa. Suosittelen. Hän puhuu ja kirjoittaa erittäin empaattisesti, analyyttisesti ja humoristisesti, ja haastatteluvideon perusteella voisin myös luonnehtia häntä erittäin viehättäväksi persoonaksi.

    Myös suomalaiset naispuoliset detransitoitujat ja tässä kirjoituksessakin mainitut Sametti ja The Honesty Project ovat tehneet osittaisen sukuelinkirurgian.

    Miksi mainitsen näistä henkilöistä kommentissani? Koska tässä on muutama esimerkki siitä, miten vakavia ja peruuttamattomia operaatioita transoperaatiot ovat. Yhdelläkään näistä mainitsemistani henkilöistä ei ole luonnollista hormonitoimintaa, vaan he joutuvat valitsemaan joko koko elämän kestävien hormonihoitojen ja hormonittomuuden välillä.

    Voitte vapaasti nauraa mulle, mutta pelkään, että omat lapseni tai joku läheisistä lapsista tulee imetyksi mukaan tähän transkuplaan. Erityisesti pelkään erään lähipiirin ongelmalapsen kohdalla tätä. Pelkään, että joku joutuu tällaiseen operaatioiden ja hoitojen kierteeseen peruuttamattomasti. Pelkään, että joku menettää fyysisen ja henkisen terveytensä tämän liikkeen vuoksi.

    VastaaPoista
  10. Setan alainen Smok kirjoittaa detransitiosta ihan samoja juttuja kuin Laventeliveikkonenkin. Ei kuulosta siltä että detransitiosta vaiettaisiin.

    https://sukupuolenosaamiskeskus.fi/sukupuolen-korjaus/detransitio/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Smok kirjoittaa detransitiosta"
      Jotkut transtoimijat näkevät detransition osana sukupuolimatkaa "gender journey", aivan kuin se olisi luonnollinen osa ihmisyyttä, eikä valtava lääketieteellinen ja ideologinen epäonnistuminen. Transhoitosuosituksia arpova WPATH vaikenee katumisesta, mutta on varannut oman luvun eunukkiseksuaaleille tulevassa hoitosuosituksen päivityksessään.
      Aktivistien mielestä katujat ovat mokanneita cissuja, vaikka transius on synnynnäinen olotila, eikä kenenkään transkokemusta saa kyseenalaistaa.

      Poista
  11. "Jotkut transtoimijat näkevät detransition osana sukupuolimatkaa..."

    Kyllä. Esimerkiksi Setan puheenjohtaja Sakris Kupila on sanonut aihetta käsittelevässä dokumentissa:
    "Detransitio on osa sukupuolen moninaisuutta."

    Mikä ei enää nykykäsitysten mukaan ole sykypyölen möninäisyyttä?

    VastaaPoista
  12. "Detransitio on osa sukupuolen moninaisuutta."
    Aktivistien mielestä se on sitten voi voi, jos transitio ei tuonutkaan luvattua kuuta taivaalta, sillä detransitioituja ei ollutkaan aito trans.
    Menetetty seksuaalisuus, hedelmättömyys, mielenterveysongelmat, silvottu keho ja siitä aiheutuneet loppuelämän terveysongelmat ovat heistä pieni hinta matkalipusta transjunaan. Tutkimukset, temppuradat, diagnoosit ja portinvartiointi on tottakai kiellettävä, koska ihminen tietää itse parhaiten sukupuolensa ja haluamansa modaukset. Mikä voisikaan mennä pieleen. Redditin detransitioituneiden ryhmässä on lähes 30 000 jäsentä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Transit vähättelevät detransitioituneiden kokemuksia ja yrittävät mitätöidä ne, koska he ovat tässä(kin) asiassa approprioineet homoseksuaalisuutta ja homoaktivismia. Homoseksuaalit ovat ikuisuuden selittäneet yhteiskunnalle, että seksuaalinen suuntautuminen on sisäsyntyinen ominaisuus, jota ei voi itse valita ja jota on mahdotonta muuttaa. Transit ovat pöllineet tämän ajatuksen omaksi lyömäaseekseen väittämällä samaan tapaan, että transius ja sukupuoli-identiteetti ovat samalla tavalla sisäsyntyinen ominaisuus, jota ei voi valita ja muuttaa jne. Tässä mielessä detransitioituneet ovat siis tavallaan "transiudesta eheytyneitä" henkilöitä (jos verrataan homojen eheytysterapiaan, joka ei ole koskaan missään onnistunut), mikä puolestaan tekee transien sitkeät väitteet sukupuoli-identiteetin sisäsyntyisyydestä, muuttumattomuudesta ja staattisuudesta ym. tyhjiksi. Tästä syystä detransitioitumisesta on pakko vääntää joko sukupuolen moninaisuuden osa-alue tai väittää, ettei detrans koskaan ollut "aito" trans, pelkästään epäonnistunut cissu, joka teki virhearvion ja yrittää nyt mustamaalata transien kokemuksia ja hankaloittaa heidän elämäänsä. Ynnä muuta helvetin paskaa, joka painaa detranseja ja heidän kärsimyksiään maanrakoon.

      Transaktivistit puhuvat jatkuvasti itsensä pussiin joka ikisessä asiassa eivätkä koskaan ota mitään vastuuta sanomisistaan/tekemisistään. Heille yhtään mitään merkitystä on vain heidän omilla haluillaan ja tarpeillaan, joiden täyttäminen on kaikkien muiden paitsi heidän itsensä vastuulla. Täysin läpimätiä kusipäitä.

      Poista
    2. Mitä vielä tulee "transiudesta eheytymiseen", niin monet detransit ovat sanoneet, että vaikka he ovat päätyneet luopumaan transidentiteetistä, he kärsivät edelleen dysforiasta ja muista mielenterveysongelmista. Eikö se siis olekaan niin, että dysforia = transius? Kuka tai mikä detrans oikeastaan on, jos hän kärsi dysforiasta, joka ajoi hänet transitioitumaan, ja edelleen kärsii siitä, vaikkei haluakaan enää tarrautua kaikella voimallaan transidentiteettiin vaan haluaa luopua siitä? Millä perusteella detrans ei koskaan ollut "aito" trans? Tätäkään asiaa transit eivät ole kyenneet järkiperäisesti selittämään. Heidän koko ideologiansa on niin täynnä aukkoja ja ristiriitoja, etten pysty käsittämään, miten niin moni ei edelleenkään näe heidän massiivisen kusetuksensa läpi ja nouse vastustamaan heitä.

      Poista
    3. Kysy vaikka Sametilta. Hänhän pitkään väitti olevansa transmies ja sitten, että onkin nainen.

      Poista
    4. Ja Samettikin kärsii myös edelleen dysforiasta kaikesta huolimatta. Ainoa määritelmä, jonka hän itselleen antaa on se että hän on nainen ja lesbo, koska on sitä biologisesti. Muuten ei halua asiaa enää ajatella kaikesta menneestä sekoilusta johtuen. Se että hän (ja ihmiset ylipäätään) ovat detransitioituneet ei tarkoita, että koko dysforia ja ne syyt, jotka transitioon ylipäätään johtivat simsala bim vain katoavat samalla. Kyllä sekin on aivan oma raskas prosessinsa.

      Poista
    5. Detransition syyt ovat moninaisemmat kuin GC- tai TRA-piirit yleensä antavat ymmärtää. "Oikein perustein" diagnosoidutkin transsukupuoliset saattavat detransitioitua, koska transsukupuolisena eläminen saattaa yksinkertaisesti olla liian raskasta, mahdollisesti ulkoisistakin tekijöistä (esim. syrjintä) johtuen, tai transition lopputulos ei ollut sitä mitä aluksi toivoi. Näin ollen detransitioitujat eivät välttämättä kerro heikosta portinvartioinnista, joskin selkeä yhteys näillä kyllä on (katso esim. USA). Toisaalta detransitioituja ei pidä myöskään nimittää "hämmentyneiksi cissuiksi jotka eivät koskaan olleetkaan transeja" niinkuin monet TRAt tekevät. Myös detransitioitujilla on usein ollut aitoa dysforiaa ja halua korjata sukupuoltaan. Tosiaankaan dysforia ja trans eivät ole synonyymejä aina.

      Poista
    6. Kuka on kutsunut detransitioitujia "hämmentyneiksi cissuiksi jotka eivät koskaan olleetkaan transeja"?

      Poista
    7. Transit ja heidän ruskeakieliset valkoritarinsa. Slurps.

      Poista
    8. https://www.reddit.com/r/ftm/comments/q44fga/im_so_terrified_of_detransitioning/

      Some people felt like they had to "perform" being trans, while it felt more natural to me. Those inconsistencies made me feel better, better helping me realize I was trans. There are stories that stick out, like some relating to being religious and "waking up" being comfortable in their birth gender. I'm not going to lie, that does scare me but the religious stories always have an undertone to them, if you know what I mean. I realized that detransitioners are just cis people that were mislead or misdiagnosed. To me that made a lot of sense and shattered a lot of fears. At the end of the day being trans is a diagnosable condition. Knowing that eased the pressure put on myself to figure it out.

      Poista
    9. Tuo ajatus transiuden "esittämisestä" on mielenkiintoinen ja varsin osuva. Sitähän transsukupuolisuus lopulta on. Ihminen kaikella voimallaan teeskentelee ja esittää olevansa joku, joka ei todellisuudessa ole. Teeskentelyn hän oikeuttaa itselleen harhaisella ajatuksella jostakin "todellisesta minästä", joka realisoituu ja materialisoituu kehonmuokkauksen jälkeen. Jotta se "todellinen minä" tuntuisi mahdollisimman todelliselta transille itselleen, ympäristöstä täytyy hävittää ja tuhota kaikki sellaiset häiriötekijät, jotka muistuttavat todellisuuden olemassaolosta millään tavalla. Ja tässähän meillä itse asiassa on transaktivismin määritelmä pähkinänkuoressa.

      Mahtaa olla raskasta elää päivästä toiseen ankeaa sitten kun -elämää.

      Poista
    10. Ei löydy vastausta?

      Kuten sanottu, ainakin nää pari suomalaista detransitioitujaa on ihan itse sitä mieltä, ettei koskaan olleetkaan oikeasti trans.

      Poista
    11. "Kuka on kutsunut detransitioitujia "hämmentyneiksi cissuiksi jotka eivät koskaan olleetkaan transeja"?"
      Suomalaiset erään transyhdistyksen liepeillä pyörivät aktivistit ovat puhuneet katujista "cissuina, jotka mokasivat", että transhoitoja ei pitäisi rajoittaa näiden mokaajien pelossa.
      "ettei koskaan olleetkaan oikeasti trans"
      He olivat kuitenkin saaneet itsensä ja terveydenhuollon uskomaan transiuteensa ja tehneet peruuttamattomia asioita keholleen. Jos nykyisenkin seulan läpi pääsee "cissuja mokaamaan", niin mitähän portinvartioinnista, temppuradoista ja diagnostisista kriteereistä luopuminen mahtaakaan aiheuttaa.
      Katujien todellista määrää ei tiedetä, koska ainakaan maailmalla transien elämää ei juurikaan seurata ja tutkita transition jälkeen. UK:ssa detransitiosta pitää itse ilmoittaa hoitotaholle, jotta se näkyisi tilastossa. Pahamaineista Tavistockin klinikkaa on moitittu kirjausten puutteellisuudesta jo hoitojen aikana.

      Poista
    12. No mutta mitä mieltä nää detransitioituvat on? Mitä tulee mieleen niin juuri he itse sanoo ettei olleetkaan trans. Onko joku sitä mieltä että hän OLI trans (tai on yhä) mutta detransitioitui silti?

      "Katujien todellista määrää ei tiedetä, koska ainakaan maailmalla transien elämää ei juurikaan seurata ja tutkita transition jälkeen."

      Argumenttivirhe.. Jos ei tiedetä niin siitä ei voi päätellä, että heitä olisi tosi paljon. Suomessa genitaalileikkauksen tehneitä seurataan kymmenen vuotta, vai oliko pidempäänkin.

      Poista
    13. "Pfäfflin kävi läpi tuohon mennessä julkaistut 74 seurantatutkimusta, jotka kattoivat yli 1 000 transnaista ja yli 400 transmiestä. Näissä tutkimuksissa katujia oli 20 transnaista (noin 2 % transnaisista) ja 5 transmiestä (noin 1,25 % transmiehistä). Hänen oma aineistonsa koostui hänen työssään tapaamistaan potilaista, joita oli vuoteen 1992 kertynyt 616 (449 transnaista ja 167 transmiestä) ja joita hän oli pisimmillään seurannut vuodesta 1978 alkaen. Näiden potilaiden joukossa katujia oli 3, kaikki transnaisia (0,67 % transnaisista) (18)."

      https://www.laakarilehti.fi/tieteessa/katsausartikkeli/sukupuolenkorjauksen-katuminen-pettymys-ja-takaisinkorjautumisen-mahdollisuudet/?public=0bde07ccf0cc6ea29e43d09cb3bfdc8d

      Poista
    14. "Onko joku sitä mieltä että hän OLI trans"
      Kyse on siitä hetkestä, kun on hakeuduttu transitioon. Kehodysforiahan ei välttämättä edes poistu transitiossa. Peruuttamattomien toimenpiteiden jälkeen on aika karua todeta, ettei ollutkaan trans. Heitäkin on. Erään hollantilaismiehen katuminen alkoi välittömästi hänen herättyään kirurgiasta, kun tajusi peniksen olevan bioroskiksessa. Aktivistien mukaanhan mt-diagnoosi ei saa olla hidaste eikä este transkäsittelyille.
      "Argumenttivirhe"
      Koska sitä dataa ei kerätä järjestelmällisesti, niin ei voida myöskään sanoa katumisen olevan marginaalinen ilmiö. Täytyisi ensin määritellä katuminen ja detransitio, kaikki katujathan eivät detransitioidu (sunk cost fallacy) ja tarkasteltava ajanjakso. Mikä on hyväksyttävä katujien määrä? Genitaalikirurgian seuranta on genitaalien seurantaa.
      Transtutkimus on sen verran heikkolaatuista ja anekdotaalista, että sitä on vaikea ottaa vakavasti. Artikkelissa mainittujen tutkimusten aineistoissa ei myöskään vielä näy nämä Tumblrerista sukupuolioppinsa saaneet ja ROGD-tytöt, joka on vasta 2010-luvulla valtavirtaan noussut ilmiö.

      Poista
    15. Genitaalikirurgian seurannassa Suomessa täytetään kauhean paksut nivaskat mielenterveyskyselyitä, ja lisäksi lääkäri haastattelee. Ja joo, meillä on seurantatutkimuksia ainoastaan menneisyydestä, koska tulevaisuuteen kohdistuvia seurantoja ei ole vielä keksitty. Edelleenkään "Asiasta ei ole tietoa" ei ole argumentti sen puolesta, että asiasta olisi jotain tietynlaista tietoa.

      Poista
    16. "tulevaisuuteen kohdistuvia seurantoja ei ole vielä keksitty"
      Ei tarvitse olla Pelle Peloton ennustaakseen, että teinityttöjen terveiden rintojen amputoinnit ja testokuurit, tai lasten kemiallinen kastraatio ovat talidomidiin ja lobotomioihin rinnastuva lääketieteellinen katastrofi.
      Samoilla hoitosuosituksilla ei voi hoitaa keskenään hyvinkin erilaisia potilasryhmiä. Se mikä toimii aikuisilla ei todennäköisesti toimi lapsilla ja nuorilla. Alaikäisellä ei ole riittävää kypsyyttää päättää hedelmällisyydestään, tai hahmottaa transition vaikutuksia seksuaalisuuteensa ja deittipoolinsa kokoon ja koostumukseen.

      Poista
    17. Eihän nyt 16-vuotiasta transpoikaa ja 50-vuotiasta transnaista toki samoilla metodeilla hoidetakaan.

      Poista
    18. "Eihän nyt 16-vuotiasta transpoikaa ja 50-vuotiasta transnaista toki samoilla metodeilla hoidetakaan."
      Sä sitten osaat löytää viesteistä sen olennaisen pointin :D.
      Ettekö muka aja blokkereita, hormoneita ja leikkauksia ihan kelle tahansa, joka niitä keksii vaatia iästä, henkisestä kypsyydestä, tai mielenterveyden tilasta huolimatta? Koska jokainen tietää sukupuolensa parhaiten itse ja keinot sen ilmentämiseen. Transkokemuksen kyseenalaistaminenhan on väkivaltaa ja binääricissujen fasismia. Haluatte poistaa portinvartioinnin, diagnoosit ja temppuradat. Jos sattuu katumaan, tai jotain menee pieleen, niin silloin ei uskonut riittävästi eikä ollut aito trans, vaan mokannut cissu. Vai mikä se tarina mahtaa olla tällä viikolla.

      Poista
    19. En tiedä keitä "meitä" kuvittelet täällä olevan. Kannatan että mahdolliset hoidot aloitetaan lääketieteellisen arvioinnin jälkeen. Olen käsittänyt että tällä kannalla on myös Seta ja Trasek. Lääketieteellisen arvioinnin ja hoitojen sisällöstä vastaa lääkärit.

      Poista
    20. "Lääketieteellisen arvioinnin ja hoitojen sisällöstä vastaa lääkärit."

      Lääkärit, joita transit painostavat.

      Poista
    21. Tehokkaasti onkin painostettu. Kaikki ikärajat, psyk. arvioinnit, verikokeet sun muut on poistettu! Lääkkeet saa lähimarketista ja leikkausaikoja löytyy samalle päivälle!

      Eiku.

      Poista
    22. "Olen käsittänyt että tällä kannalla on myös Seta ja Trasek."
      Opetusministeri ja sisäministeri ovat ottaneet kantaa Palkon transhoitosuositukseen, vaikka se ei kuulu heidän toimialaansa. Kuten myös lukemattomat järjestöt, puolueet ja monet muut toimijat ovat kritiikittä transasialla. Vihreät jopa väittävät blokkereiden olevan peruttavissa. Kuka lienee syöttänyt heille moista pajunköyttä.
      "Tehokkaasti onkin painostettu."
      Itseasiassa suomalaiset aktivistit ovat esittäneet, että hormonien tulisi olla käsikauppatavaraa.
      Se, että aktivistien tavoitteet eivät ole vielä toteutuneet, ei tarkoita sitä etteikö kulisseissa tapahtuisi kaikenlaista. Valtavirtamedia tuuttaa pelkkää itsemäärittelyn ylistämistä ja jättää uutisoimatta kaiken sen, mitä itsemäärittelymaissa on tapahtunut itsemäärittelyn myötä. Onko Suomen mediassa uutisoitu esimerkiksi Wi Spa:n pervosta, Jessica Yanivista, Karen Whitesta, Tyler Porterista, Tavistock-skandaalista, Keira Bellin tai Alison Baileyn oikeudenkäynneistä, tai Kehrääjän mainostaman GenderGp:n perustajien oikeudenkäynnistä?

      Poista
    23. Onko noi caset itsemäärittelymaista?

      Poista
  13. Ajatus sukupuolisielusta on sekin mielenkiintoinen. Aivan kuin ihmisen sisällä voisi olla joku hänestä ja hänen kehostaan irrallinen ihminen tai entiteetti. En tarkoita tällä vähätellä transien dysforiaa, mutta ihminen on hänen kehonsa. Se, miten ihminen itsensä ja kehonsa kokee, ei vaikuta fyysiseen olemiseen. Se keho pysyy koko ajan samana, vaikka sitä miten muokattaisiin.

    Ihmisessä ei kerta kaikkiaan ole mitään irrallista sieluosaa, joka voisi tunkeutua väärään kehoon. Jos sellainen tiedostava ja vaelteleva sieluosa olisi, se ei alun perinkään tunkeutuisi väärään kehoon, koska sieluosa ei lähtökohtaisesti voisi olla niin saatanan tyhmä, että menisi väärään kehoon, kun niitä "oikeitakin" olisi tarjolla. Minkä ihmeen takia sukupuolisielu menee väärään kehoon? Mikä on sen motiivi toimia näin epätaloudellisesti?

    Jos joku sukupuolisieluoppiin uskova trans nyt lukee tätä, niin tule kertomaan kommentteihin, mikä se prosessi tarkalleen ottaen on, kun sukupuolisielu inkarnoituu väärään kehoon. Mitä siinä oikein tapahtuu? Olen aidosti kiinnostunut tästä. Valistakaa minua.

    (En edelleenkään väitä, etteikö kokemus transsukupuolisuudesta olisi todellinen ihmiselle itselleen. Mutta jotenkin sitä vaan yrittää aina järkeistää kaiken, etenkin kun jokin tietty huutoraivoaktivismi pakottaa väkisin omaksumaan ajatuksen immateriaalisesta sukupuolisielusta, joka voi olla esimerkiksi homomiehen sukupuolisielu, joka on mennyt naisen kehoon.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se sukupuolisielu kuulostaa samalta kuin "muuttumaton perustavanlaatuinen sukupuolinen essenssi" josta joku ylempänä höpisee.

      Poista
    2. Ai millä tavalla kuulostaa samalta? :D

      Poista
    3. Siis epätieteelliseltä. En muista missään tieteellisessä yhteydessä kuulleeni mistään "sukupuoliessenssistä".

      Poista
    4. Essenssi on perustavanlaatuista olemista. Olet ihminen ja joko mies tai nainen.

      Poista
    5. Transit/aktivistit takertuvat genderessenssin olemassaoloon samalla kun rääkyvät väärinymmärtämäänsä bioessentialismia. Biologiset tosiasiat eivät ole mitään essentialismia.

      Poista
  14. Opettelen vasta naisena elämistä. Kaikki tuntuu oudolta ja uudelta. Olen ehtinyt unohtaa hirveästi asioita ja loput yritin aina edellisessä elämässäni kieltää tai selitellä olemattomiin. Aion jatkaa tästä aiheesta puhumista. En enää usko lainkaan transsukupuolisuuden olemassaoloon siinä muodossa, missä se tällä hetkellä yleisesti ymmärretään. Transsukupuolisuus on mielenterveyshäiriö ja identiteettiharha. Se on aina oire jostakin muusta ja isommasta. Transsukupuolisille tyypilliset puheet siitä, että sukupuolenvaihdoksen myötä he tulevat siksi ihmiseksi, joka he todellisuudessa sisäisesti ovat, on silkkaa paksua ja törkeää tuubaa. Kenenkään ihmisen sisällä ei ole toista, hänestä irrallista ihmistä. Väärään kehoon syntyminen on yksinkertaisesti täysin mahdotonta, sillä mieli ja keho ovat yhtä ja samaa kokonaisuutta. Minä olen nainen. Minä en ole mies. Yrittämällä tulla mieheksi yritän nimenomaan tulla joksikin sellaiseksi, mitä en ole. Sukupuolenvaihdos ei tee minusta omaa itseäni, vaan detransitio eli harhasta luopuminen tekee minusta oman itseni. Minä syleilen omaa, autenttista itseäni vasta nyt lopettamalla transuilun ja hyväksymällä naiseuteni.

    – Musta orkidea

    https://mustaorkidea.blogspot.com/2018/03/musta-orkidea-eli-helvettiin-ja-takaisin.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on tosi koskettava teksti. Sametin tarina omasta transitiostaan ja detransitiostaan on kaikin puolin viiltävä. Hän kuvailee blogissaan ja videoillaan transkokemustaan ja siihen liittyviä asioita erittäin tarkasti, monivivahteisesti ja useat eri näkökulmat huomioiden. Ihailen hänen kykyään tarkastella omaa elämäänsä ja omaa kokemustaan analyyttisen viileästi, ikään kuin ulkoapäin. Se on harvinainen kyky se.

      Poista
    2. Detransitio takaisin naiseksi on tuntunut pääasiassa erittäin helpottavalta. Kun ensimmäisen kerran laitoin mekon päälleni ja totesin itselleni, että nyt olen nainen, niin tunsin pelkkää helpotusta, sillä nyt olen viimein lakannut valehtelemasta. Alkuun sain lähes päivittäisiä pakokauhuun asti meneviä ahdistuskohtauksia, kun vanha tuttu dysforia iski silmille oikein kunnon voimalla. Olin jo ehtinyt unohtaa näiden miespuvussa viettämieni vuosien aikana, että miltä dysforia voi tuntua, ja dysforia iski minua naamaan kuin rautainen nyrkki. Opin kuitenkin yllättävän nopeasti käsittelemään noita tuntemuksia ja etenkin siksi, että en enää antanut niille valtaa. Koska silmäni olivat avautuneet, niin en enää voinut paeta harhoihini ja sulkea todellisuutta pois mielestäni. Minulla ei enää ollut sitä mahdollisuutta, että pakenisin kehoani tai sukupuoltani transsukupuolisuuden tai sukupuolenvaihdoksen ajattelemiseen. Se tie oli jo käyty loppuun asti. Kyse on nimenomaan pakenemisesta. Pakokauhun tilalle tuli pikkuhiljaa pelkkä helpotus, kun huomasin, miten uskomattoman huojentavalta tuntuu se, etten teeskentele enää mitään. Tajusin esimerkiksi jo ekalla reissullani naisten julkiseen vessaan, ettei minun tarvitse enää murehtia sellaisista pikkujutuista, kuten että miltä kuulostan käydessäni vessassa. Koska minulla ei ole miehen vermeitä, niin en miestenvessassa kuulosta siltä, miltä pitäisi, ja julkisista vessoista olikin muodostunut minulle painajainen. Erityisesti sellaisista, joissa on pahviset seinät koppien välillä, sillä viereisen kopin jamppa kuulee jokaisen pisarankin putoamisen. Kuulostaa ehkä hullulta, mutta tuo oli oikeasti ahdistavaa ja olin onneni kukkuloilla, kun naistenvessassa sain suhistella menemään täysin vapaasti ilman mitään peittelyä tai kuumotusta.

      Poista
    3. Jaa, mekkoko se on se naiseuden kriteeri. Kuulostaa pikkasen stereotyyppiseltä.

      Poista
    4. No mutta tietenkin mekko on naiseuden kriteeri. Kuka tahansa, joka sonnustautuu mekkoon, on nainen. Tämähän on nykykäsitys. Onko sinulla asian kanssa jokin ongelma, häh?

      Poista
    5. Joo, mun mielestä nainen voi käyttää mainiosti housuja. Eikä olki-transaktivistilla ja oikealla nokkelalla transkriitikolla näytä olevan tosiaan mitään eroa...

      Poista
    6. Transfobiaa. Housuja käyttävä nainen ei ole nainen. Kehtaatkin!

      Olkitransaktivisti. :D Käyttöön!

      Poista
    7. Keksisitkö tuosta Sametin tekstistä vielä jotain nasevaa lisäsanottavaa? Kuulen tänne asti, miten hammasrattaat aivoissasi pyörivät.

      Poista
    8. Jos joskus kiinnostaa siirtyä asialliseen keskusteluun niin kertoisitko, miten tulkitset Sametin lauseen "Kun ensimmäisen kerran laitoin mekon päälleni ja totesin itselleni, että nyt olen nainen, niin tunsin pelkkää helpotusta, sillä nyt olen viimein lakannut valehtelemasta."? Eikö se ole juuri sellainen jolle hirnuisit, jos se esiintyisi transnaisen tekstissä, kuten aivan hyvin voisi?

      Poista
    9. Sinä luet tuon nyt liian kirjaimellisesti. Minun nähdäkseni Sametti puhuu tuossa mekon päälle laittamisesta ikään kuin eräänlaisena vertauskuvana tai allegoriana siitä, että oli tehnyt vuosien jälkeen päätöksen luopua transidentiteetistä. Mekkoon pukeutuminen tuon ajatusprosessin päätteeksi oli jotakin konkreettista tekemistä, jolla asia kulminoitui olevaksi hänelle itselleen. Sametti ei tarkoita, että mekon päälle laittaminen "olisi tehnyt hänestä taas naisen" (koska hän oli jo käynyt transhoidot läpi ja elänyt miehenä vuosia) vaan ikään kuin symbolisena eleenä "laittoi mekon päälleen" eli viimein ymmärsi ja myönsi itselleen olevansa se kuka on eli nainen (eli hyväksyi biologisen sukupuolensa). Kyse on vertauskuvallisuudesta, ei kirjaimellisuudesta.

      Poista
    10. Ja myös miehet saavat pukeutua mekkoihin. Mikä estää? Miehet ovat pukeutuneet mekkoihin maailman sivu (esim. kiltit, toogat). Minkä helvetin esikartanon takia mekkoon pukeutumisen pitäisi tarkoittaa sitä, että mies onkin trans ja sukupuolisielu väärässä kehossa? Se en ole minä, joka tässä on väittämässä, että tietynlainen vaatekappale ihmisen kehon verhona muuttaa maagisesti hänen fyysisen olomuotonsa toiseksi kuin mitä se on. Ihan kaikki koko transasiassa on taikauskoa, kuvitelmaa ja uskottelua.

      Poista
    11. Ja olet varma, että yksikään transnainen koskaan ei ole samalla lailla vertauskuvallisesti puhunut naisten vaatteista? (Peräänkuulutan myös mediakriittisyyttä; haastiksissa toimittajat usein korostaa, osittain ymmärrettävästikin, konkreettisia sukupuolitettuja juttuja, koska puhdasta sukupuolikokemusta on vaikeampaa sanallistaa. Tiedän transnaisen jonka haastattelu peruttiin, koska hän käytti tylsästi farkkuja.)

      Poista
    12. No tietyt asiat nyt vaan ovat kulttuurisesti sukupuolitettuja. Miten se nyt liittyy tässä yhtään mihinkään? Miehet ovat tietynlaisia tietyissä asioissa ja naiset ovat tietynlaisia tietyissä asioissa. Sitten on poikkeuksia, kuten esim. me hinttarit.

      Ja mikä on "puhdas sukupuolikokemus"?

      Kuka on tämä farkkutransnainen, jonka haastattelu peruttiin?

      Poista
    13. Se liittyy siihen, että kun transihmisistä puhutaan mediassa, antigenderistit poimii kaikki viittaukset kulttuurisesti sukupuolitettuihin asioihin ja vääntää sen muotoon "transsukupuolisuus on pelkkiä stereotypioita!!!" Vaikka enemmistön kohdalla esim. sukupuolitetut vaatteet on heille ihan ongelmaton juttu.

      Poista
    14. No mitä transsukupuolisuus sitten on, jos ei sukupuoleen liitettävien stereotypioiden ja kehollisten ominaisuuksien toisintamista äärimmäisessä henkensä hädässä?

      Poista
    15. Asiaan kannattaisi ehkä perehtyä ennen kuin alkaa kirjoittaa tuohtunutta blogia. Stereotypioiden noudattaminen ei kuulu transsukupuolisuuden kriteereihin.

      https://www.terveyskirjasto.fi/dlk01195

      Kummallista kyllä monet antigenderistit pillastuu sitten siitäkin jos transihmiset käyttäytyy huomattavan ei-stereotyyppisesti, esim transnainen antaa parran kasvaa tai transmies "näyttää ihan tytöltä".

      Poista
    16. Ei voisi vähempää kiinnostaa, miten stereotyyppisesti tai ei-stereotyyppisesti transihmiset käyttäytyvät tai ovat käyttäytymättä.

      Poista
    17. Kuka just sanoi että transsukupuolisuus on sukupuoleen liitettävien stereotypioiden toisintamista? :D

      Poista
    18. Jos ei kiinnosta niin miksi blogitekstin kuvassa jotkut tyypit on ympyröity?

      Poista
    19. Transhoidoilla saavutettavat vastakkaisen sukupuolen sekundääriset sukupuoliominaisuudet eivät ole stereotypiaa. Transnaisen ei tarvi olla tyypillisen feminiininen tai transmiehen tyypillisen maskuliininen ollakseen trans.

      Poista
    20. "Asiaan kannattaisi ehkä perehtyä"
      Duodecimin artikkelissa on vanhentuneita näkemyksiä. Nykyäänhän transsukupuolisuutta on sukupuolen epätyypillinen ilmaisu, nimenomaan niihin sukupuolistereotypioihin suhteutettuna. Transtoimijoiden mukaan kehodysforia ei ole transkokemuksen ensisijainen edellytys tai kriteeri.
      "Transihmisillä on erilainen sukupuoli-identiteetti tai tapa ilmaista sukupuoltaan kuin heiltä syntymässä määritetyn sukupuolensa perusteella odotetaan."
      https://seta.fi/sateenkaaritieto/sukupuolen-moninaisuus/transsukupuolisuus/

      Poista
    21. Siis tarkoitin juuri konservatiivi(kristittyä) antigenderistiä. Suomessa esim. Aito avioliiton tyypit, KD:t ynnä muut vastaavat on kirjoitelleet aiheesta.

      Poista
    22. "miksi blogitekstin kuvassa jotkut tyypit on ympyröity"
      Ajattelitko, että Laventeli itse on ne ympyröinyt? Ovatko nuo kylttiä pitelevät partasuut mielestäsi ei-stereotyyppisiä transnaisia, vaiko epätyypillisiä lesboja? Onko tuollaisesta partasuisesta epätyypillisestä heteromieslesbosta kieltäytyvä lesbonainen transfoobikko, vulvafanaatikko, vai peräti genitaalifetisisti, seksuaalinen rasisti, jonka tulisi tarkastella arvojaan?

      Poista
    23. Ovat minun ympyröimiäni. Tarvitseeko tuota kuvaa ja syytä ympyröimiselle ihan oikeasti jotenkin erikseen vielä avata ja selittää?

      Poista
    24. "tarkoitin juuri konservatiivi(kristittyä) antigenderistiä"
      Ahaa. Ymmärrätkö yhtään, miksi naisten ja homoseksuaalien kannattaa vastustaa itsemäärittelyä ja gendervouhkausta? Miksi heidän pitäisi kannattaa ilmiötä, joka on viemässä heiltä määritelmät, oikeudet, omat tilat ja turvallisuuden. Naisurheilijoilta jopa elinkeinon. Jos sana nainen sisältää peniksen kanssa syntyneet henkilöt, niin mikä sana kuvaisi ihmislajin naarasta? Jos homomies voi kiihottua vaginoista, niin mikä sana kuvaisi pelkästään biologisista miehistä kiinnostunutta biologista miestä?

      Poista
  15. "antigenderistit pillastuu"
    Tarkoittanet genderkriittistä? Kannattaa olla täsmällinen termeistä. Tässä sulle kätevä opas: Mitä on anti-gender?
    https://lhb-liitto.fi/2022/05/16/anti-gender/

    VastaaPoista
  16. "...antigenderistit pillastuu sitten siitäkin jos transihmiset käyttäytyy huomattavan ei-stereotyyppisesti, esim transnainen antaa parran kasvaa tai transmies "näyttää ihan tytöltä"."
    Olisiko sulla esimerkkejä noista pillastumisista? Itse ehkä lähinnä ihmettelisin, että mikä tekee parrakkaasta peniksenomistavasta heteromieslesbosta naisen (esim. Alex Drummond). Tai millä perusteella transitioitumattomaan teinityttöön pitäisi suhtautua miehenä? Biologinen oikea nainen tunnistetaan naiseksi ilman ensimmäistäkään meikkiviirua, korkkareita tai röyhelöitä. Jos transnainen ei muuta kehollisia ominaisuuksiaan tai ulkonäköään, niin miten muiden pitäisi tunnistaa hänet naiseksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli nyt on kai yksimielisyys siitä että transius ei ole stereotypioiden toteuttamista. Hyvä.

      Poista
    2. "yksimielisyys siitä että transius ei ole..."
      Vaan mitä?

      Poista
    3. Odotan edelleen selitystä siihen, mitä transius ihan syvimmältään on, jos kerran ei stereotypioiden toisintamista ja voimakasta niihin samaistumista.

      Poista
  17. Riehakasta menoa skottien Trans Pridessa:
    https://mobile.twitter.com/darylthedevine/status/1528025660505079808
    ‘Gender is a performance and I’m here to steal the show’

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttää kyllä harvinaisen iloiselta ja riehakkaalta kulkueelta. Ihan harmittaa, etten päässyt mukaan näihin kekkereihin. Riemu katossa potenssiin sata.

      Hoh. Olen ollut jopa hautajaisissa, joissa on ollut hauskempaa.

      Poista
  18. Omanlaistaan eheyttämistä tämäkin. Deittisovellus Tinderissä ei ole mahdollista suodattaa transeja hakutuloksista:
    https://mobile.twitter.com/Corvidsheart/status/1528189708332826625

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Transiutta ei voi olla olemassa yhteiskunnassa, joka tunnustaa biologiset sukupuolierot ja niiden fundamentaalisen merkityksen pariutumisessa ja pariutumismarkkinoilla. Tämä on syy siihen, miksi transit vihaavat homoseksuaalisuutta ja tekevät kaikkensa sen hävittämiseksi mukamas "transoikeuksien" ja ties minkä paskan varjolla. Odotan innolla, kun homot ja lesbot on ajettu niin syvälle takaisin kaappeihin, ettei transeille ole enää muuta vaihtoehtoa kuin käydä heteroiden kimppuun. Popcornit valmiina odottelen tämän shitshow'n alkamista.

      Poista
  19. Cissuhomojen törkeyksiä homoa larppaaville heteronais...transmieshomoille:
    8 Outrageous Things Gay Men Say to Trans Men
    "My dick is not a figment of my imagination. Last I checked, it worked fine. Sometimes it's not very big and other times I have to strap it on, but it's definitely real."
    "Oh, let me guess... you're really curious about my genitalia. Surprise, surprise."
    https://www.pride.com/transgender/2015/10/23/outrageous-things-gay-cis-men-say-trans-men?fbclid=IwAR0p1IJaxqVmlSdpLwh8kxXzy2lpg7_DiJmP4Vj7txR_EudkNbC4nLs5lGA
    Onpa järkyttävää ja yllättävää, että suurimmalle osalle ihmisistä kumppanin genitaaleilla on merkitystä ja että homomiehiä eivät kiinnosta vaginat tai naisen operoimat dildot ja sträppärit. Shocking news!
    Ilmeisesti homoseksuaalisuus ja ihmisten seksuaalinen itsemääräämisoikeus koetaan transpiireissä henkilökohtaisena ja transfobiana. Transmies saa vaatia cissuhomoa ja toimivaa penistä kumppanilta, mutta cissuhomoilla ei ilmeisesti ole samaa oikeutta. Transien kannattaisi miettiä tarkkaan transition vaikutukset deittipoolin kokoon ja koostumukseen, eikä alkaa painostaa muita suuntautumisen vastaiseen seksiin. Muilla ei ole mitään velvollisuutta alkaa sukupuolifantasian validointiautomaatiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ihmiset ovat hyvin vakavasti mielisairaita ja sen vuoksi kroonisesti hämmentyneitä ja sekaisin. Yhdistä tähän patologinen valehtelu, raivoradikaaliaktivismi ja toinen toistensa harhaisuuden pönkittäminen, niin johan on miellyttävä ja herkullinen soppa valmis meille muille juotettavaksi. Näiden ihmisten hourailuihin tulee suhtautua ennen kaikkea mielisairaiden ihmisten reaktiokäyttäytymisenä. Tämä ei tarkoita, että he olisivat syyntakeettomia tai ihmisvastuistaan vapaita. Kuka tahansa toista ihmistä millään syyllä tai tekosyyllä seksuaalisiin tekoihin painostava tai manipuloiva henkilö on sairas hyväksikäyttäjä ja kusipää. Piste.

      Poista
    2. Kaikkein eniten ihmettelen tätä:

      Onko noiden homoseksuaaleja heteroseksiin painostavien transsekoilijoiden mielestä ihan oikeasti tavoittelemisen ja aktivismin arvoinen sellainen skenaario, jossa deiteille tai sänkyyn huijattu homoseksuaali on pakotetusti, vastentahtoisesti, oksettuneena ja syvästi ahdistuneena heidän kanssaan romanttisesti tai seksuaalisesti? Ketä tällainen tilanne lopulta palvelee millään tavalla? Deiteille tai sänkyyn homoseksuaalin huijannut trans saa jotain epämääräistä, sairaalloista tyydytystä, gendereuforiaa ja validaatiota sukupuolikokemukselleen ajatuksesta, että on onnistunut huijaamaan homoseksuaalin deittailemaan/panemaan itseään. En pysty edes mielikuvituksen voimalla kuvittelemaan ahdistavampaa tilannetta kuin sen, että päätyisin sänkyyn ihmisen kanssa, joka ei itse halua sitä eikä pidä minua viehättävänä ja seksuaalisesti kiinnostavana. Joka olisi kanssani pakotetusti ja painostetusti välttyäkseen joltain fobialeimalta tai ties miltä. Oksettaa ajatuskin.

      Ovatko nämä "homojen ja lesbojen on pakko panna meitä" -transkirkujat koskaan oikeasti ajatelleet tätä asiaa yhtään tuota kirkumistaan pidemmälle? Nauttisivatko he ihan oikeasti siitä, että päätyisivät sänkyyn ihmisten kanssa, jotka eivät kerta kaikkiaan halua panna heitä? Koska jos nauttisivat, niin se kertoo heistä ja heidän ajatusmaailmastaan jotain niin pimeää, etten halua edes ajatella asiaa. Voin jo silkasta ajatuksesta fyysisesti pahoin.

      Poista
    3. Tässä ollaan suuren oivalluksen äärellä: totta mooses, transeistakin olisi vastenmielistä ja väärää harrastaa seksiä tai seurustelua vastentahtoisen ja oksennusta pidättelevän kumppanin kanssa. Joten voisiko olla että...

      ...todellisessa maailmassa transit harrastaa konsensuaalista seksiä ja seurustelua siinä missä muutkin???

      Poista
    4. No mitä nämä sitten ovat, voisitko ystävällisesti selittää?

      https://photos.google.com/share/AF1QipN6bUPUugEzmNmC-nZTunsVPUtgAuMANMmoVSD1j5gmROqY5E53VSCukHKc8zSRHA?key=bTMzMDNKeC1vbkFkRjlqTHJKM284RU1IQ3JkSlF3

      https://lesbian-rights-nz.org/shame-receipts/

      Poista
    5. "Joka olisi kanssani pakotetusti ja painostetusti välttyäkseen joltain fobialeimalta tai ties miltä."
      Transithan sanovat, että kenenkään ei ole mikään pakko panna ketään, jota ei halua, MUTTA jos kieltäydyt seksistä tai suhteesta transin kanssa, niin olet:
      - transfoobikko
      - genitaalifetisisti
      - vulvafanaatikko, joka voi mennä kädelle, jos tyttödikki ei nappaa
      - seksuaalinen rasisti, jonka kannattaisi tutkailla arvojaan
      - terffilesbo
      - konservatiiviänkyrä ja persunatsi
      - homoseksuaalisuus on preferenssi, josta on creepy toitottaa
      Tietenkään transeistaka ei saa kieltäytyä kategorisesti, vaan sinun on kuulosteltava, jos tämä trans olisikin elämäsi pano ja ethän voi kokeilematta tietää, onko penis/vagina sittenkin sinun makuusi. Luovu rajoistasi ja anna mahdollisuus heteroseksille! Kaikkein parasta olisi olla polyamorinen panseksuaali, jolloin suuntautumisesi ja mieltymyksesi eivät loukkaa transien tunteita.
      Seksipositiiviset saavat toitottaa lehtiotsikoissa vaippafetisseistään, turreilusta ja fistausharrastuksestaan, mutta homoseksuaalit voisivat pitää turpansa kiinni genitaalipreferensseistään. Kaikki tämä glitterillä kuorrutetun sateenkaaren ja translipun alla. Ja ketäänhän ei syyllistetä, painosteta, groomata ja manipuloida yhtään mihinkään.

      Poista
    6. Etsivä löytää. Multa ei varmaan menisi monta sekuntia kaivaa netistä jonkun cisheteromiehen mielipide, että sinkkumiehillä on joku subjektiivinen oikeus saada seksiä. Tai että raiskaus on vähän naisen oma vika. Tai jotain vielä karseampaa. Semmoisia ne cisheterot on!

      Poista
    7. "Tässä ollaan suuren oivalluksen äärellä"
      Miksi ette sitten tuomitse noita painostajia ja harhauttajia? Väitätkö tosissasi, ettei Suomen transien, aktivistien ja vihervasemmiston mielestä transeilla ole oikeus saada seksiä tismalleen haluamiensa kumppaneiden kanssa, mutta transista kieltäytymiselle ei ole legitiimiä perustetta? Että transeista voi kieltäytyä olematta transfoobikko, vulvafanaatikko, genitaalifetisisti ja seksuaalinen rasisti? Nuo ovat muuten suomalaisten transien, aktivistien ja hännystelijöiden näppäimiltä.
      "Etsivä löytää."
      Nyt et sentään väittänyt noita kuvakoosteita terffien lavastamiksi väärennöksiksi :D.
      Täytyipä etsiä oikein suurennuslasin kanssa vihervasemmiston ja transien reaktioita Hesarin kolumniin, jossa kerrottiin lesboja ahdistelevista transnaisista. Arvaatko yhtään, että paheksuttiinko enemmän ahdistelijoita, vaiko Hesaria ja kolumnin kirjoittajaa? Onpa Hesari antanut tilaa eräälle someinfluensserillekin, joka ruikutti tyttödikistä kieltäytyvistä heteromiehistä.

      Poista
    8. "cisheteromiehen mielipide, että sinkkumiehillä on joku subjektiivinen oikeus saada seksiä"
      Kuulostaa hämmästyttävän paljon heteromiest...translesbojen raiskausretoriikalta, että transbianilla on oikeus saada seksiä nimenomaan lesbonaiselta. Mistähän voisi johtua, hmmm.
      Hehän ovat ajattelultaan kuin kaksi marjaa.
      Eheyttäjät ja raiskarit 1950-luvulla: lesbo ei ole vain saanut kunnolla munaa.
      Transaktivistit ja vihervasemmisto 2020-luvulla: lesbo ei vain ole avartanut mieltään ja antanut penikselle mahdollisuutta.

      Poista
    9. "Nauttisivatko he ihan oikeasti siitä, että päätyisivät sänkyyn ihmisten kanssa, jotka eivät kerta kaikkiaan halua panna heitä? Koska jos nauttisivat, niin se kertoo heistä ja heidän ajatusmaailmastaan jotain niin pimeää, etten halua edes ajatella asiaa. Voin jo silkasta ajatuksesta fyysisesti pahoin."

      Olen huomannut, että monien transien mielisairaus on sellaista laatua, että he nimenomaan haluavat alistaa, ja erityisesti miestransut ovat häiritsevän usein äärimmäisen misogynististä porukkaa. Tämä ilmenee netissä räikeästi, mutta valitettavasti siitä kourallisesta "translesboja" jotka tunnet, liian suuri osa on oikeasti pimeää, väkivaltaista ja alistavaa sakkia. Aivan sairasta, että noin räikeän väärä, julma ja sadistinen lesbojen painostaminen ja syyllistäminen (ja tiedän myös henkilökohtaisesti tapauksen jossa "translesbo" on myös raiskannut nuoria naisia) on yht' äkkiä salonkikelpoista ja edistyksellistä. No, anekdootit eivät ole evidenssiä, mutta väitän otantani olevan riittävän suuri että se kertoo ainakin jotain muuta kuin yksittäisistä ikävistä poikkeustapauksista.

      Mitähän muuten Oikeus olla -aloitteelle kuuluu?

      Poista
    10. Oikeus olla -homma vissiin siirtyi syistä x ja y johonkin hamaan tulevaisuuteen. Täällä on jotain kuulumisia: https://transry.fi/oikeus-olla-kansalaisaloite/

      1. Esitämme, että vaatimus lisääntymiskyvyttömyydestä poistetaan

      Jos sinulla ei ole ongelmaa kehosi lisääntymisominaisuuksien kanssa, miksi haluat vaihtaa juridista/biologista sukupuolta?

      2. Esitämme, että vaatimus lääketieteellisestä diagnoosista poistetaan

      Jos transius ei ole diagnostinen tila ja sairaus, maksatte jatkossa hoidot omasta pussistanne.

      3. Esitämme, että sukupuolen vahvistamisesta tulee ilmoitusasia kaikille 15 vuotta täyttäneille. Tätä nuorempien kohdalla vahvistamisen esitetään vaativan huoltajan suostumuksen.

      Tatuointia ei saa ottaa eikä alkoholia saa juoda ennen täysi-ikäisyyttä, mutta sukupuolta voi hetken oikusta vaihdella mielin määrin. Mikä tässä voisi mennä pieleen?

      4. Esitämme, että rekisteröidyssä parisuhteessa olevan henkilön puolison oikeus estää juridinen korjaus poistetaan

      Haistakaa paska.

      5. Esitämme, että väestörekisterissä ylläpidetty niin sanottu "transrekisteri", eli rekisteri sukupuoltaan juridisesti korjanneista henkilöistä, poistetaan

      Te ihan oikeasti kuvittelette, että transiudesta tulee vihdoin ja viimein merkityksetön asia, kun tällaiset rekisterit poistetaan? Onnea yritykseen dekonstruoida sukupuoli olemattomaksi, helvetin idiootit.

      Poista
  20. "cisheteromiehen mielipide"
    Kävisikö transidentifioituvien heteromiesten mielipiteet:
    https://argumentreference.tumblr.com/post/634188754504024064/terf-doesnt-mean-lesbian-except-when-it-means

    VastaaPoista
  21. Tuohon Syke-juttuun minkä Laventeli mainitsi ylempänä. Itse näen sen niin, että siinä tarkoituksella kritisoidaan wokea, transaktivismia/aktivisteja ja cancelointia. Hussin hahmo on täysin ylivedetty ja muutenkin intersektionaaliseen feminismiin hurahtanut. (Ja pisteet Hussille todella hyvin näytellystä hahmosta)
    - Hybridihomo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu juu, siis nimenomaan on tarkoituksella kärjistetty tuota woketuskuviota, ja Hussi näyttelee erinomaisesti fanaattista ja kontrollinhaluista radikaaliaktivistia. Se, mikä minua tässä nyt pääasiassa ärsyttää, on Santerin ja Leevin homostelukuvion (epäuskottavasti muuten kirjoitettu sekin) sijoittaminen samaan ajankohtaan ja yhteyteen Vilman transriehumisen kanssa. Homoseksuaalien tavoitteilla ei ole yhtään mitään tekemistä transaktivistien vaatimusten kanssa. Homot ja transit ovat kaksi täysin eri porukkaa erilaisine tarpeineen ja ongelmineen ja meidät tulee myös hamaan maailman tappiin asti pitää kahtena eri porukkana, mistä myös omalla vahtivuorollani aion pitää tarkasti huolen.

      Älkää unohtako, että fiktiolla on ihan oikeasti valtaa vaikuttaa niihin mielikuviin, joita ne on käsikirjoitettu tuottamaan ja sitä myöten ihmisten mielissä herättämään ja ylläpitämään. Tätä juuri tarkoitin noilla mainitsemillani representaatioilla. Tosin emme tiedä vielä, miten tämä woketus- ja cancelointijuonikuvio tulee jatkumaan/päättymään, joten odotellaanpa, mitä seuraavaksi on luvassa.

      Poista
    2. Salkkareissa taas eräs pari järjesti sukupuolenpaljastusjuhlat, johon transnainen Jutta (joka on muuten ihan järkevä ja jonka transeutta on mielestäni käsitelty sarjassa hyvin) sanoi perinteisen "jokaisen pitäisi saada määritellä sukupuolensa itse" lässytyksen. No, tämä pari sitten päätyi kasvattamaan lapsensa sukupuolineutraalisti, niin että "se saa päättää sukupuoli-identiteettinsä ihan itse".
      - hybridi

      Poista
    3. En ole koskaan jaksanut seurata Salkkareita aktiivisesti, joten en ole juurikaan perillä sen juonikuvioista, lähinnä keskeisten henkilöhahmojen luonneprofiileista.

      Nuo transien väsähtäneet mantrat ja vaikertelut itsemäärittelystä yms. on kuultu niin monta miljoonaa kertaa, että on ihme, jos maailmassa on enää yhtäkään ihmistä, joka jotenkin jaksaa edes rekisteröidä niitä tajuntaansa ne kuullessaan.

      Poista
    4. Niin, ja sitten kun niissä juhlissa tämä pari paljasti miten aikoo pentunsa kasvattaa, niin eräs iältään vanhempi pariskunta ihmetteli ja sanoi "miksei lapselle voi vaan opettaa että miehet on miehiä ja naiset naisia". Suvaitsevaiset eivät suvainneet ja heidät heitettiin ulos.
      - hybridi

      Poista
  22. Lesboille suunnatun seksioppaan kuvituksessa on melkein yhtä paljon peniksiä kuin vaginoita.
    “Remember, a clit is basically a small penis. A penis is basically a big clit. And both of them are phalluses.”
    https://mobile.twitter.com/HazelTarragon/status/1527982314399072258
    Ja kukaanhan ei manipuloi eikä groomaa ketään yhtään mihinkään. On täysin luonnollista täyttää lesbonaisten seksiopas peniksen kuvilla ja ohjeilla peniksen stimulointiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Transaktivismi on nimensä mukaisesti aktiivista ja intohimoista homojen eheyttämistä. Meidät on kerta kaikkiaan päätetty eheyttää heteroiksi, hinnalla millä hyvänsä. Homot eivät pääse tätä helvettiä pakoon yhtään minnekään.

      Poista
  23. Transmiehen mielestä biologia on pinnallinen peruste eroottisromanttiselle kiinnostukselle:
    "Ok so then you’re attracted to someone with a male body, genitals etc? (Then I would fit that category)
    Isn’t that a bit of a reductive and shallow way if choosing a partner?"
    https://twitter.com/0hJamie/status/1529196970681765888

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika opetella diilaamaan sen kanssa, että on olemassa asia nimeltä seksuaalinen suuntautuminen.

      On ihmisiä, jotka haluavat panna transien kanssa. On ihmisiä, jotka eivät halua panna transien kanssa. Tough world.

      Poista
    2. Kannattaa aina pitää mielessä se, että nämä vaatimukset seksuaalisuuden ja sukupuolikäsitteiden muokkaamisesta transideologiaa miellyttävään suuntaan koskevat aina pelkästään "cissukupuolisia", eivät koskaan transsukupuolisia itseään. Transhan saa mennä niin pitkälle ulkonäön ja elinten sukupuolisiksi kokemisessa kuin vain haluaa, jopa niin pitkälle, että muokkauttaa kehoaan hormonaalisesti ja kirurgisesti vastakkaista sukupuolta muistuttavaan suuntaan. Trans voi myös asettaa seksuaalielämälleen tiettyjä ehtoja, kuten partnerin kehollisen sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen yhteensopivuus oman genderidentiteetin kanssa. Olenkin ottanut tavaksi kääntää keskustelun aina niin päin, että mitäpä itse olet mieltä. Vaikuttaako kumppanin kehollisuus sinun parinvalintaasi? Vaikuttaako hänen seksuaalisuutensa siihen?

      Poista
    3. "On ihmisiä, jotka eivät halua panna transien kanssa."
      Tutkimuksen mukaan vain 12 prosenttia valitsisi transkumppanin ja tuohon sisältyy lesbot ja heteromiehet, joille kelpaisi transmiehet, sekä heteronaiset ja homomiehet, jotka kelpuuttaisivat transnaiset kumppaniksi.
      "New Research Shows a Vast Majority of Cis People Won't Date Trans People
      A recent study attempts to quantify the extent of trans discrimination when it comes to romantic and sexual relationships."
      "Only 12% of all participants selected “trans woman” and/or “trans man.”"
      "Virtually all heterosexuals excluded trans folks from their dating pool: only 1.8% of straight women and 3.3% of straight men chose a trans person of either binary gender. But most non-heterosexuals weren’t down for dating a trans person either, with only 11.5% of gay men and 29% of lesbians being trans-inclusive in their dating preferences. Bisexual/queer/nonbinary participants (these were all combined into one group) were most open to having a trans partner, but even among them, almost half (48%) did not select either ‘trans man’ or ‘trans woman.’"
      "Surprisingly, among the 127 participants open to dating a trans person, almost half selected a trans person of a gender incongruent with their stated sexual orientation."
      https://www.them.us/story/cis-trans-dating
      Aktivisteilla on vielä paljon eheytys...käännytys...valistustyötä tehtävänään.

      Poista
    4. "being trans-inclusive in their dating preferences"

      Mitkä helvetin deittailupreferenssit?

      ME OLEMME HOMOSEKSUAALEJA, SAATANA. TAJUTAKAA NYT JUMALAUTA, ETTEI HOMOSEKSUAALISUUS OLE MIKÄÄN HELVETIN 'DEITTAILUPREFERENSSI' VAAN SEKSUAALINEN SUUNTAUTUMINEN, JOTA EI VOI VALITA EIKÄ MUUTTAA.

      Pankaa jumankauta toisia transeja ja säästäkää meidät normaalit ihmiset kuvottavalta, vastenmieliseltä mielisairaudeltanne.

      Poista
    5. Onhan tuo 12 % enemmän kuin kuinka moni haluaisi deittailla cishomomiestä.

      Poista
    6. "Onhan tuo 12 % enemmän"
      Homoseksuaaleilla on aika realistinen käsitys deittipoolinsa koosta ja koostumuksesta. Homoseksuaalien ei tarvitse järjestää käännytyskursseja heteroille, ei syväkurkkutyöpajaa heteromiehille eikä vaginantyöstötyöpajaa heteronaisille.
      Ja tuosta 12 prosentista on suurin osa lesbonaisia, jotka kelpuuttaisivat transmiehen kumppaniksi. Mutta ilonaiheensa kullakin.

      Poista
    7. Lisäksi väitän, että osa tuohon kyselyyn vastanneista lesboista on valinnut, että voisi olla transnaisen kanssa, koska itsesuojeluvaisto. On ennenkin havaittu, että ihmiset valehtelevat arkaluontoisista asioista jopa anonyymeissä kyselyissä. Osa voi myös olla "lesboja", jos kyselyssä on saanut itse määritellä suuntautumisensa. Harvempi genderideologian kannattaja valehtelee olevansa hetero, koska siitä ei saa uhripisteitä kultin sisällä.

      Poista
    8. Kyllä yleensä vakka löytää kantensa, oli sitten cis tai trans.

      Jos joku pitää mielenrauhansa takia tarpeellisena hokea itsekseen että esim. transnaisen kanssa seurusteleva lesbo on "oikeasti bi, oikeasti bi, oikeasti bi....." niin mikäs siinä, hupsua mutta harmitonta.

      Poista
    9. "hupsua mutta harmitonta"
      Vakiintuneiden käsitteiden mielivaltainen muuttelu, sekä ihmisten painostaminen ja manipulointi suuntautumisen vastaiseen seksiin on kaikkea muuta kuin harmitonta.
      Mitä vikaa biseksuaalisuudessa tai panseksuaalisuudessa on, vai eikö se ole riittävän validoivaa transille? Miksi transbianin on vongattava nimenomaan lesboja ja fetissinais...transmiehet samalla innolla homomiesten kimpussa?
      Kannattaisi selvittää transition vaikutukset deittipoolin koostumukseen ja kokoon ennenkuin tekee peruuttamattomia asioita itselleen.

      Poista
    10. Tottakai trans seurustelee ilomielin bin tai panin kanssa. Homousvaatimus on tätä genderänkyröiden ikiomaa olkiukkomytologiaa.

      Poista
  24. Nahkahomojen tapahtumassa on eheytysluento vaginaseksistä homomiehille:
    https://imgur.com/AVoLgAI
    Miksi näiden homolarppaavien fetissinaisten pitää saada nimenomaan homomies? Kyllähän jotkut heteromiehetkin voisivat innostua maskulinisoidun naisen vaginasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miljoonan taalan kysymys. Autoandrofiliasta olen kuullut puhuttavan. En tiedä, millaisia fantasioita nämä naikkoset homomiehistä oikein elättelevät, mutta homomiesten seksuaalinen todellisuus ei ole sitä pehmoista ja kinuskista hattaraunelmaa, jota yaoissa ja shounen-aissa kuvataan.

      Homous on aivan äärimmäisen lihallista. Homous on kyrpää. Homojen tilaisuuksiin osallistuvilla naiskehoisilla ihmisillä ei ole kyrpää. Sitä en tiedä enkä ymmärrä, miksi nämä sekoboltsit hamuavat nimenomaan homomiestä, kun heteroita on niin julmetusti tarjolla. Ihan taatusti löytyy joku heteromies, jolle transidentifioituvan kostea onkalo kelpaa.

      Antakaa nyt vittu (pun intended) meidän homojen vaan homostella rauhassa!

      Poista
    2. Tämä koko ilmoitus ei jätä mitään arvailujen varaan, silkkaa homojen eheyttämistä koko vaginatyöpaja:
      "BEGINS IN 15 MIN!
      Seminar Kink U Session 4- Seminar Rm 3rd FL
      Vaginal Sex for Gay Men by Boy Madura Onyx
      Class eliminates concerns or hesitations about sex & play w/ vaginas. Highlights basics of vagina, sexual play, & the transitional changes for some transfolk w/ vaginas."
      https://mobile.twitter.com/hyloguy/status/1530717169004052480
      Milloin näemme tyttödikkityöpajan heteromiehille?

      Poista
    3. Tyttödikkiä ei tyrkytetä heteromiehille, koska transideologia luhistuu korttitalon lailla sinä silmänräpäyksenä, kun tämä viimeinen vihollinen (heteromiehet) kohdataan. Homot ja lesbot on rääkätty jo henkihieveriin, jossain kohtaa transien on pakko vielä käydä heterojen kimppuun. Miten hykertelenkään, kun se tapahtuu.

      Poista
  25. Katsokaa, löysin netistä 1 kirjoituksen, joka kertoo heteroita pokaavista homoista! Saanko nyt pyhästi pöyristyä, että miksi KAIKKI homot AINA on vaan heteroiden kimpussa, onko se jotain validaatiota???

    https://melmagazine.com/en-us/story/why-gay-men-love-hooking-up-with-straight-dudes

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miehet (myös heterot) ovat homostelleet salaa keskenään historian alkuhämäristä saakka. Ei siinä mitään pöyristeltävää ole. Eikä siinä ole kyse validaatiosta vaan panetuksesta.

      Kannattaa muuten katsoa elokuva nimeltä Fight Club.

      Poista
    2. Luitko muuten tuon artikkelin loppuun asti?

      But whatever their reasoning may be for hooking up with a straight man, it’s also true that these gay men aren’t preying on straight men in saunas or boasting about their straight-man encounter at brunch. They’re just trying to get the best dick they can and diversifying their dick portfolio in the process — and it just so happens that straight men come to them.

      Poista

HUOM! Jos blogitekstissä on yli 200 kommenttia, klikkaa kommenttiketjun alalaidasta Lataa lisää..., niin saat kaikki kommentit näkyviin.

Kommenttikenttä on moderoitu: kommentit näkyvät, kun olen tarkistanut ja hyväksynyt ne.

Blogin kommenttikenttä on naisille, LHB-ihmisille, TERFeille ja genderkriittisille turvallinen tila. Täällä saa vapaasti esittää ajatuksiaan, kertoa huolistaan, keskustella muiden kommentoijien kanssa, puhua myös muista kuin tekstin varsinaisesta aiheesta ja jakaa linkkejä yms. relevanttia tietoa. Kaikkia minun näkemyksiäni saa kritisoida, kunhan muistat perustella. Vihapuhetta, tarkoitushakuista provosointia (sealioning), turhanpäiväistä mussutusta ilman perusteluja tai yksityishenkilöiden suoria henkilötietoja sisältäviä kommentteja ei julkaista.

Kymmenen klikatuinta tekstiä