tiistai 30. elokuuta 2022

Straight is the new gay (+ Non-Bonery 1-7)


Copyright: Sinfest eli Tatsuya Ishida. Ishida on amerikanjapanilainen taiteilija, joka piirtää erittäin osuvia poliittisia verkkosarjakuvia, aiheenaan etenkin viime vuosina usein genderideologia. Kannattaa tutustua. Tykkään aihesisältöjen ohella tosi paljon hänen piirrostyylistään.

Minusta tuntuu toisinaan, että genderideologia on tarkoituksella suunniteltu ja pystytetty ihan vain naisten ja homoseksuaalien kiusaksi, työntämään meidät ikään kuin oman poliittisen liikehdintämme (feminismin aallot, LGB-aktivismi ja Pride, #metoo ja kaikki vastaavat) sisältä käsin takaisin marginaaliin, jonne kuulummekin.

On sinänsä kyllä nerokasta, että naisten ja homoseksuaalien rohkaistuessa vaatimaan oikeuksiaan yhä äänekkäämmin päättää joku wokeliberaaliporukka lopulta jossain, että hei, tukitaan noiden turvat muuttamalla kokonaan käsitteiden mies ja nainen merkitykset (ja samalla käsitteiden hetero, homo ja bi merkitykset). Sitten vallataan vaivihkaa kaikki mahdolliset sukupuoleen liittyvät poliittiset järjestöt ja väännellään siellä kaikki päälaelleen ja nurinpäin niin, että misogynistiset ja homofobiset miehet on kuin huomaamatta yhtäkkiä asetettu kaiken keskiöön ja alkuperäinen idea täysin vääristelty ja hävitetty. Handmaidenit, wokebrot, idealistiallyt ja muunsukupuoliset hurraavat vieressä, kun miehet jälleen kerran vievät riemusaatossa naisilta ja homoseksuaaleilta kaiken omaa identiteettiä ja määritelmiä myöten. Älkää akat ja etuoikeutetut hinttarit pullikoiko, tietäkää paikkanne, koska jos ette tiedä, niin me löydämme kyllä keinon osoittaa sen teille. Ja jälleen kerran se myyttinen valkoinen, lihaa syövä heteromies paistattelee jalustalla, tällä kertaa vain pinkissä koltussa, peruukki päässä, korkkarit jalassa ja KILL THE TERF -kylttiä heilutellen, koska miehet ovat kaikessa aina parempia – myös naisena olemisessa. Mies on parempi nainen kuin naiset itse. Itse asiassa mies onkin se oikea, aito, autenttinen, biologinen nainen, the one and only. Ja homoseksuaaliset miehet ovat jälleen kerran heteronaisten voimakkaan painostuksen kohteena, koska emmekö me nyt vieläkään ole ymmärtäneet, että homomiehellä ja rintansa poistattaneella amisviiksinaisella ei ole yhtään minkäänlaista materiaalista eroa.

Siis onhan tämä kaikki aatteellisella tasolla tarkasteltuna ihan helvetin nerokasta.

Nykyään homoseksuaalisuus on mausteisten ja narsististen heteroseksuaalien muodikas ja jännittävä queer-identiteetti. Nämä spicy straightit ovat kolonisoineet koko LGB-kulttuurin kauttaaltaan, väännelleet sen omaksi temmellyskentäkseen ja ajaneet homoseksuaalit ulos omasta viiteryhmästään. Sama porukka, joka sylki roiskuen rääkyy barrikadeilla intiaanipäähineistä, alkuperäiskansoista, Eskimo-jäätelöistä, identiteettien approprioimisesta, transnaisista ja ties mistä canceloiden porukkaa kuin heinää niityllä, ei näe minkäänlaista ongelmaa siinä, että naisista on tehty oman sukupuolensa subkategoria ja homoseksuaalisuus on käsitteellisesti katoutettu, koska homoseksuaalisuus tarkoittaa nykyään toisen ihmisen immateriaaliseen sukupuolisieluun ja jännägenderiin kohdistuvaa romanttista ja seksuaalista viehtymystä.

Ja auta armias, jos emme ole kaikesta tästä kyseenalaistamattomasti samaa mieltä ja hurraa onnellisina omalle eliminaatiollemme.

Muihin aiheisiin:

Minulla on nyt kolme pidempää kirjoitusta tekeillä, toivon saavani piakkoin valmiiksi. Aiheina se edelleen kesken olevan dysforiakirjoituksen toinen osa, transaktivismissa ilmenevät kultin ja lahkon piirteet sekä lisää transaktivismin paradokseja. Viimeksi mainituista on itse asiassa hyvin viihdyttävää kirjoittaa, koska materiaalia analysoitavaksi löytyy enemmän kuin tarpeeksi. Varsinainen kultakaivos siis. Oudointa on se, että transien itsensä näyttää olevan täysin mahdotonta hahmottaa sitä, miten kosminen kognitiivinen dissonanssi värittää aivan kaikkea heidän toimintaansa, olemistaan ja aktivismiaan. Olen täysin varma, että suuri osa heistä on patologisia valehtelijoita. Kukaan mieleltään terve ihminen ei kykene pokkana valehtelemaan jatkuvasti aivan kaikesta mahdollisesta, sanomaan ensin yhtä ja sitten toista ja levittelemään täysiä epätotuuksia ilman, että se alkaa ennen pitkää ahdistaa häntä itseään. Tähän liittyen voisi jatkossa käsitellä myös erilaisia selviytymismekanismeja, joilla transaktivistit selittävät itseltään olemattomiin kaikki mahdolliset ristiriidat ja epäloogisuudet omassa toiminnassaan ja koko ideologiassaan. Yksi esimerkki tästä löytyy edellisen postauksen kommenteista, jossa kirjoitin seuraavasti (muokkailin hieman alkuperäistä):

Transit yrittävät selitellä kognitiivista dissonanssiaan olemattomiin muun muassa siten, että ”cisihmisyydestä” rakennellaan mahdollisimman tylsä ja ei-tavoiteltava kuva tai olemisen tila. Cissut ovat tyhmiä ja mistään mitään tietämättömiä ja asioita ymmärtämättömiä juntteja, jotka eivät vaan tajua. Älä ole tylsä cissu, ole uhkea ja uljas trans ja julista se koko maailmalle! Trans rights are human rights!

Transidentiteettejä glorifioidaan ja nostetaan jalustalle, yritetään hirveällä vaivalla rakentaa niistä jokin tavoiteltava ja ihannoitava VIP-ihmisyyden muoto. Tätä mielikuvaa sitten kaupitellaan epävarmoille, itseään etsiville nuorille, jotka on rakkauspommittamalla helppoa aivopestä ajatukseen progressiivisesta uudenlaisen ihmisyyden muodosta, jossa kaikki ongelmat ovat cissujen ja TERFien syytä ja yhteiskunnan transfobiaa. Ei ole enää mitään ongelmia, koska ne voi kätevästi ulkoistaa.

Konkreettinen esimerkki tästä glorifikaatiosta on se, että transit ovat erikseen kehittäneet ”cisgender”-lipun, jota voitte ihastella täälläKaksi harmaan sävyä kolmena raitana. Cissut ovat persoonattomia, harmaita ja ankeita, pelkkää paskasakkia, kaikki ihanat genderit sen sijaan värikästä ja mahtavaa eliittiä. Älä ole cissu, ole joku mahtava jännägender, niin elämästäsi ei rakkautta ja magiaa puutu!

Transien tsiljoonista selviytymismekanismeista saisi kirjoitettua kokonaisia kirjasarjoja.

Palataan asiaan piakkoin. Ja ISO kiitos kaikille, jotka käytte täällä aktiivisesti kommentoimassa ja keskustelemassa, se on itse asiassa bloggaamisessa kaikkein parasta. :)

Mukavaa elokuun loppua ja häämöttävää syksyä kaikille! Kohta päästäänkin jo viettämään kekriä.

51 kommenttia:

  1. Suht lyhyet ja ytimekkäät tekstit parhaita blogiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta! Tiedän, että tekstini ovat välillä turhan pitkiä. (Toivottavasti eivät kuitenkaan pitkäveteisiä. :D) Aiheet ovat laajoja, joten myös pohdinta ja analyysi tahtovat olla laajaa.

      Poista
  2. Tykkään sekä sun pitkistä että lyhyistä teksteistä, ja odotan innolla, että saat nuo mainitsemasi valmiiksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä kyllä joku tykkää, kun on pitkää tarjolla. ;)

      Poista
    2. Jep, muun muassa minä :'D oon lukenu osan tän blogin teksteistä jo pariinkin kertaan, ei haittaa vaikka olis kuinka pitkiä postauksia, päinvastoin✌️

      Poista
  3. Täällä myös yksi, joka tykkää pitkistä postauksista!

    VastaaPoista
  4. Tunnettujen transhahmojen instakuvat vs. todellisuus, aika karua settiä:
    https://mobile.twitter.com/Urusai_naaa/status/1553519421624225793

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Transsukupuolisuus on samankaltainen kehonkuvavääristymä kuin anoreksia. Ihminen näkee itsensä jonain sellaisena, jota ei todellisuudessa ole. Ihminen katsoo peiliin, hän tutkii omaa heijastustaan ja kokee tuskallisesti: ”Tuo en ole minä.”

      Anoreksiaa sairastava näkee peilistä inhoamansa vääristymän itsestään (”olen lihava, minun ei kuulu olla lihava, minun täytyy olla laiha voidakseni olla oma, autenttinen itseni”). Vaikka anorektikon painoindeksi olisi yksinumeroinen, hän ei lakkaa näkemästä itseään lihavana ja kokemasta itseään läskiksi, kuvottavaksi ihrakasaksi. Häntä ei voi myöskään käskeä lakkaamaan kokemasta itseään näin. Kyseessä ei ole tahdonalainen kokemus.

      Trans näkee peiliin katsoessaan samalla tavalla jonkun, joka ”ei ole hänen oma, autenttinen itsensä” – hänhän ei ole syntymäsukupuoltaan vaan sisäisesti vastakkaista sukupuolta. Trans on täysin varma siitä, mitä hän sisäisesti ja todellisuudessa on, eikä mikään mahti tai todellisuusravistelu ulkomaailmasta pysty muuttamaan tätä kokemusta. ”Tiedän olevani nainen.” Koska trans on tämän piiskaavan kokemuksensa vanki 24/7, hänen ainoa keinonsa helpottaa hätäänsä ja kärsimystä on yrittää tulla mahdollisimman paljon kokemussukupuolensa edustajan kaltaiseksi ulkoisesti. Trans käyttää kaiken energiansa yrittäessään olla sitä sukupuolista energiaa, jonka kanssa hän läheisemmin sielullisesti resonoi. Kun transnainen näkee tuon jokapäiväisen helvetillisen vaivan toisintaessaan henkensä hädässä kaikkea mahdollista naiseuteen liitettävää stereotypiaa pukeutumista, liikehdintää, habitusta, käyttäytymistä yms. myöten, hän voi katsoa peiliin ja nähdä siellä jotain, mikä on lähempänä hänen kokemusta siitä, kuka hän ”todellisuudessa sisäisesti on”. Hän näkee ihannoimansa kuvan itsestään, hän näkee siihen kimaltelevaan illuusioon, jota janoaa kokopäivätoimisesti ja josta hän ei pysty pääsemään eroon. Hän on lopunelämänsä tuomittu jahtaamaan sitä kangastusta, jonka hän näkee peilissä: ”Tuo en ole minä, minä olen joku muu, minun täytyy olla joku muu, minun täytyy riisua tämä naamiaisasu ja tulla omaksi itsekseni.”

      Trans kokee voimakkaasti, että kunhan hän tulee joksikuksi muuksi ja pääsee vihdoin keitaalle autiomaassa, hän lopulta saavuttaa halumansa ja tulee todelliseksi itsekseen, siksi, joka hän sisäisesti tietää olevansa. Trans ei kestä sitä, että hän joutuu elämään ”väärän” itsensä kanssa. Trans vihaa itseään intohimoisesti (ja tämä myös näkyy konkreettisesti siinä, miten he kohtelevat ihmisiä, jotka eivät vahvista ja pönkitä heidän harhaansa sukupuolisielusta väärässä ruumiissa). Transien ainoa keino selvitä tästä elämästä on takertua henkensä hädässä siihen haavekuvaan, että tuo peilistä näkyvä mahdollisimman paljon kokemussukupuolen edustajan stereotypioita ja habitusta toisintava heijastuma on ”todellinen minä”. Tässä tilassa kukaan ei pysty ajattelemaan realistisesti ja sisäistämään, että muut ihmiset (jotka elävät fyysisessä todellisuudessa eivätkä fantasiassa) eivät näe heitä samoin kuin he näkevät itse itsensä. Nuo linkkaamasi ketjun kuvat kertovat juuri tästä omaa karua kieltään.

      Poista
  5. It's not a fetish!
    https://mobile.twitter.com/alasdayer/status/1566060696982413316?cxt=HHwWiICzxYL64bsrAAAA

    VastaaPoista
  6. Saksassa transaktivistit tekevät mainiota peakkaustyötä:

    https://mobile.twitter.com/andrewdoyle_com/status/1566461347617193984?cxt=HHwWgIDSsfqSmL0rAAAA

    Trans + incel = trancel

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Voi hyvänen aika. En tiedä, pitäisikö tässä itkeä vai nauraa (vai molempia).

      Poista
  7. Oho, joskus vuosikausia sitten luin paljonkin Sinfestiä, ja näköjään kannattaisi aloittaa taas. Onkohan paljonkin tullut kitkerää palautetta taiteilijan niskaan nykyään :D

    Kiitos oikeasti tästä blogista. Helpottaa aina suunnattomasti nähdä samanmielisiä näin transihmisenä, joka vihaa transliikkeen biologista todellisuutta ja kaikenlaisia määritelmiä vääristelevää propagandaa. Ennen oli sentään truscum-porukoissa vielä järki-ihmisiä, mutta kävin hiljattain Redditin truscum-laudalla, ja nyt sielläkin puhutaan "vaginaa preferoivista homomiehistä" ja oli muutenkin omaksuttu ihan samat psykoosit kuin muissakin transyhteisöissä. Sen sijaan, että hyväksyttäisiin transsukupuolisuus sairaudeksi siinä missä muutkin kehodysmorfiat ja vastaavat, koko yhteiskunta halutaan vääristyneeseen psyykkiseen tilaan, jossa kaikki voidaan pakottaa näkemään fyysinen todellisuus toisena kuin mitä se on. En pysty sanoin kuvaamaan, miten paljon tällainen ahdistaa ja vituttaa, ja päivä päivältä tuntuu olevan vähemmän ihmisiä, joille näistä asioista voi puhua. (Ihan vähän mainitsin vanhalle kaverille, joka ei edes itse ole trans, ja nyt ei ole tullut viestiä kolmeen kuukauteen...) Loppuisipa tämä paska jo kohta, mutta kyllä tässä varmaan joudutaan aika pohjalla käymään ennen kuin järki taas voittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Onkohan paljonkin tullut kitkerää palautetta taiteilijan niskaan nykyään"

      Arvatenkin on. Hassuinta on, että hänhän vain taiteellaan representoi sitä, miten asiat tällä hetkellä objektiivisesti ovat: juuri noin wokettajat ja transaktivistit käyttäytyvät. Twitterissä Libs of Tiktok tekee ihan samaa eli yksinkertaisesti julkaisee wokettajien edesottamuksia kommentoimatta niitä mitenkään sen kummemmin, ihan vain näyttää materiaalia, jota woket itse ovat nettiin tunkeneet – ja niinpä vain hänkin on jatkuvasti kyseisten wokettajien cancellaatioyritysten ja vainon kohteena.

      "Helpottaa aina suunnattomasti nähdä samanmielisiä näin transihmisenä, joka vihaa transliikkeen biologista todellisuutta ja kaikenlaisia määritelmiä vääristelevää propagandaa."

      Minä olen koko ajan sanonut, että näiden täysin kilahtaneiden modernien transien ja heidän huutosakkinsa sekoilu tulee ennen pitkää kosahtamaan myös kaikkien tervejärkisten transsukupuolisten niskaan, kun jengillä menee lopullisesti hermot heidän riehumiseensa. LGB- ja T-hyväksyntä ovat jo nyt ottaneet rutkasti takapakkia näiden sekopäiden skitsoilun takia. Valtaväestö mieltää kaikki meidät yhdeksi ja samaksi poliittiseksi joukkioksi ja pitää meitä kaikkia tärähtäneinä ja täysinä vajukkeina. Transsukupuolisten kannattaisi ihan oikeasti järjestäytyä vastustamaan noita TQ-sekoboltseja, jotka ovat pronomini- ja muunsukupuolisuusvouhotuksellaan tehneet transsukupuolisuudesta pelkän hupaisan vitsin.

      "...ja nyt sielläkin puhutaan "vaginaa preferoivista homomiehistä" ja oli muutenkin omaksuttu ihan samat psykoosit kuin muissakin transyhteisöissä."

      Nuo homoja fetisoivat transidentifioituvat heteronaiset eivät ole käsittääkseni mikään uusi ilmiö auringon alla. Nyt he vain uskaltavat rohkeammin näyttää todellisen karvansa ja ovat pystyneet jonkin verran järjestäytymään ja yhdistymään netin ansiosta. Boxer ceiling -materiaali on oikeasti todella kylmäävää luettavaa; miten nämä harpyijat testoamisviiksineen ja mastektomia-arpineen huutavat kuorossa meille "cisgaymiehille" kuolemaa, koska meitä ei heidän "bonusreikänsä" mussuttaminen inspiroi. Transeilla itsellään saa kyllä olla genitaalipreferenssejä yms., vaikka kaikilta muilta he ovat ne suureen ääneen kieltämässä.

      Jännittävää, miten homofobia on siirtynyt konservatiivioikeistosta näin lyhyessä ajassa liberaalivasemmiston intohimoksi ja yhdeksi pääteemaksi.

      "En pysty sanoin kuvaamaan, miten paljon tällainen ahdistaa ja vituttaa, ja päivä päivältä tuntuu olevan vähemmän ihmisiä, joille näistä asioista voi puhua."

      Niinpä niin. Uskon, että meitä on kyllä paljon enemmän kuin päällepäin näyttää, suuri osa ei vain uskalla sanoa mitään, koska transaktivistit ja heidän allynsa ovat aggressiivisuudessaan ja fanaattisuudessaan oikeasti vaarallisia. Kukaan ei halua heitä cancellaatiokampanjoineen niskaansa (mikä myös mahdollistaa sen, että transit saavat jatkaa totalitaristista linjaansa ja muiden ihmisten pompottamista mielensä mukaan).

      "Loppuisipa tämä paska jo kohta, mutta kyllä tässä varmaan joudutaan aika pohjalla käymään ennen kuin järki taas voittaa."

      Olen jo pidempään ihmetellyt, miten tämä sekoilu on voinut jatkua näinkin kauan. En käsitä, miksi kukaan kuuntelee transien hourailuja ja ottaa heidät millään tasolla vakavasti. Heidän selityksensä ovat mielikuvituksellisuudessaan ja harhaisuudessaan olleet jo vuosien ajan niin eeppisellä tasolla, etten tiedä, onko tuosta perustavanlaatuisemmin sekaisin enää edes mahdollista mennä.

      Poista
  8. "Libs of Tiktok"
    Transaktivistit ja vihervasemmisto rääkyvät tuota tiliä transfoobikoiden ja nasserassejen luomukseksi, vaikka siellä julkaistaan ainoastaan genderistien ja wokejan omia tuotoksia. Ilmeisesti on peilin vika, jos naama on vino. Samalla tavalla Ricky Gervaisia syytettiin transfobiasta, vaikka sketsi pohjautui transien omaan retoriikkaan. Saattoivat olla jopa suoria lainauksia, eivätkä edes törkeimmästä päästä. Kun ideologian ja ilmiön naurettavuus paljastetaan, niin se onkin vääristelyä, eivätkä ne edes olleet aitoja transeja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, eiväthän esim. detransitioituneet koskaan olleet transaktivistien mielestä "aitoja" transeja vaan cissuja, jotka tekivät virheen, joten syyttäkööt siten itseään. Sillä ei ole transeille tippaakaan merkitystä, vaikka detransitioitunut olisi alkujaan ollut kuinka dysforinen hyvänsä ja täysin varma transidentifioitumisestaan. Kultin jättäneitä katsotaan aina kieroon ja yritetään tehdä heidän kokemuksensa tyhjiksi, vääristellä heidän sanomisiaan ja mustata heidän mainettaan jne. "Aito" trans on kyseiselle porukalle nimenomaan kultin poliittisen ideologian ja teesit mukisematta allekirjoittava ja valveutunut aktivisti, joka käyttää kaiken energiansa transien poliittisen agendan levittämiseen ja kritiikin aggressiiviseen vaimentamiseen erittäin kyseenalaisilla keinoilla.

      Ruma ja epämiellyttävä kuvajainen on tietenkin näille edistyksen airuille peilin syytä. Joku jossain sanoi J.K. Rowlingista jotenkin niin, että transit raivostuivat hänelle siksi niin suunnattomasti hänen näkemyksistään ja kieltäytymisestään kumartaa transliikkeen edessä, koska näin tekemällä Rowling nosti peilin heidän eteensä ja peilistä he pystyivät näkemään, etteivät olleetkaan jotain jaloja ja laupiaita feeniksinkiltalaisia vaan itse asiassa kuolonsyöjiä.

      Ei se keisarikaan riemusta kiru joutuessaan tajuamaan, että on sittenkin alaston ja tullut härskisti huiputetuksi.

      Poista
    2. Juuri kun luulitte, ettei transaktivismi voisi mennä kuvottavammaksi. Transaktivistit järjestivät vessamielenosoituksen, johon kuului mm. itsensä valelu virtsalla ja alleen laskeminen:
      Trans Activists Left Over 60 Bottles of Piss Outside the EHRC
      Pissed Off Trannies (POT) staged the dramatic demonstration to protest the equality watchdog's exclusionary policy on single-sex spaces.
      "One member pissed herself in her bejewelled gown, before pouring bottles of urine on herself and the pavement outside the building, all the while shouting: “The EHRC has blood on its hands and piss on its streets”."
      https://www.vice.com/en/article/jgpj5y/pissed-off-trannies-ehrc-protest
      Milloin Suomessa, onkohan Trans ry:llä jo aktio suunnitteilla? Kenties vielä dramaattisempien eritteiden kanssa?

      Poista
    3. "Juuri kun luulitte, ettei transaktivismi voisi mennä kuvottavammaksi."

      Olen moneen kertaan sanonut, että mitä enemmän valtaa transaktivistit saavat, sitä perinpohjaisemmin sekaisin he menevät ja sitä voimakkaammin he oireilevat mielisairauttaan, mikä kanavoituu sitten mm. tällaisina tempauksina. Saattaa olla, että olemme vasta raapaisseet pintaa. Edessä on pitkiä vuosia, joina vajoamme aina vain syvemmälle psykoosien syövereihin. Seuraava askel ovat varmaan transaktivistien julkiset Jumalan teatterit (googlatkaa, jos ei ole tuttu konsepti), eli siirrytään kusen lorottelusta järeämpiin aseisiin. Jossain vaiheessa näemme varmaan jotain sellaista, miten transaktivistit hakkaavat ja pahoinpitelevät TERFejä, naisia ja cissuja julkisilla paikoilla joutumatta siitä minkäänlaiseen edesvastuuseen, koska koko poliisiorganisaatio on lain voimalla pakotettu suojelemaan transaktivisteja ja genderideologeja kaikissa mahdollisissa tilanteissa, myös silloin, kun he loukkaavat muiden ihmisten koskemattomuutta ja tuottavat heille fyysistä vahinkoa.

      "Milloin Suomessa, onkohan Trans ry:llä jo aktio suunnitteilla? Kenties vielä dramaattisempien eritteiden kanssa?"

      Suomessa on vielä (toistaiseksi) aika kesy meininki. Olen vakoillut, marssitaanko Suomen Pride-tapahtumissa jotain "KILL THE TERF" -kylttejä ja pesäpallomailoja heilutellen, mutten ainakaan vielä ole törmännyt sellaisiin.

      Poista
    4. "KILL THE TERF" -kylttejä"

      Suomessa oli se Trans ry:n porukan aktio, joka johti irtautumiseen Trasekista ja Trans ry:n perustamiseen Eelin, Koalan ja Julpun johdolla. Siellä oli ainakin jotain plakaatteja tekstillä: "these faggots kill fascists". Toisessa aktivistien miekkarissa toivotettiin "terffit v*ttuun", tai jotain vastaavaa yhtä kypsää. Löytyisivätköhän ne vielä jostain netin syövereistä. Jostain kumman syystä Trasek ei halunnut tulla yhdistetyksi moiseen laitavasemmiston Antifa-aktioon.

      Samoihin aikoihin tapahtui suomalaisen transnaisen surma, jonka aktivistit politisoivat asiansa edistämiseen. Kunnon haudalla tanssia. Aktivistit syyttivät omaisia transfobiasta, maltillisempia aktivisteja cissujen saappaannuolijoiksi ja poliisin olisi pitänyt tiedottaa surmatusta naisena, koska uhri oli pukeutunut naisten vaatteisiin. Myöhemmin ilmeni, että omaiset eivät olleet transfobisia ja viranomaiset julkistavat asiat juridisen henkilötiedon perusteella, jota uhri ei ollut vaihtanut. Lisäksi transaktivistit toivat uhrin prostituution julkisuuteen. Aktivistit eivät tainneet edes pyytää anteeksi omaisilta. Lisäksi he yrittivät spinnata transvihaepidemiaa, kunnes kävi ilmi, että surmaaja olikin uhrin oma kumppani.

      Suomen transaktivismi muistuttaa aikalailla Kummeli-sketsiä hassuine hahmoineen. "Sukupuoli on himmeli!", kuten Koala totesi. Transaktivismi-omelettia ei voi tehdä rikkomatta munia!

      Poista
    5. Viime vuonna järjestetty QUEER LOVE & RAGE - Pinkkipesemätön marssi Helsingissä:

      "Erityisesti vastustamme transihmiset ulossulkevaa cis-keskeistä feminismiä. Naisten rintama ry ja muut terffit painukaa v1ttuun!"

      https://www.facebook.com/events/319035519716960/

      Ei tarvitse paljon raaputtaa pintaa, kun vasemmiston misogynia ja homofobia tulevat esiin. Naisten oikeudet ja turvallisuus määritellään transvihamieliseksi, mutta ei myönnetä naisten oikeuksien ja transien vaatimusten olevan pahassa ristiriidassa keskenään.

      Poista
    6. "Pissed Off Trannies (POT)"

      Kuka uskoo hetkeäkään, että suomalaisilla transaktivisteilla on yhtään ylevämmät päämäärät kuin noilla UK:n kusiviuhkoilla. On ihan sama kiihko päästä naisten ja tyttöjen intiimitiloihin, vaikka esittävätkin, että suostuvat tunnustamaan eron aidon naisen ja transidentifioituvan miehen välillä.

      Poista
    7. Tässä vielä "these faggots kill fascists" parin vuoden takaa:
      https://twitter.com/HausOfPaYu/status/1275443886442156032

      Trantifan parempaa väkivaltauhkailua. Retoriikkansa mukaan "rakenteisiin" saa ja pitää kohdistaa väkivaltaa. Se on vaan sitä punch up'pia.

      Poista
    8. "Samoihin aikoihin tapahtui suomalaisen transnaisen surma, jonka aktivistit politisoivat asiansa edistämiseen. Kunnon haudalla tanssia."

      Muistan tämän keissin, seurasin sitä hetken aikaa monttu auki (joskaan en kaikkia yksityiskohtia selvittänyt kovin tarkasti). Erittäin hyvä esimerkki transaktivistien uskomattomasta röyhkeydestä ja vieläpä Suomesta. Näille kusipäille yhtään mikään ei ole pyhää, paitsi transidentiteetit ja heidän omat haisevat nahkansa. Muissa ihmisissä heissä ei kiinnosta mikään muu kuin se, miten he voivat hyötyä heistä ja kontrolloida heitä erilaisin tavoin oman edun tavoittelemiseksi.

      "Aktivistit eivät tainneet edes pyytää anteeksi omaisilta."

      Sen päivän kun näkisimme, että transaktivistit pyytävät anteeksi aiheuttamaansa vahinkoa ja mielipahaa, huh hah hei ja rommia pullo. En ole vuosien mittaan nähnyt kertaakaan, siis en yhtään ainoaa kertaa heidän pyytävän omia ylilyöntejään ja loukkauksiaan anteeksi tai edes pahoittelevan käytöstään missään. He ajattelevat, että yleinen perseily ja toisten ihmisten vainoaminen on heille täysin oikeutettua, koska he ovat kaikkien aikojen syrjityin ja marginalisoiduin ihmisryhmä, jota kaikki muut koko ajan sortavat pelkällä olemassaolollaan. He IHAN OIKEASTI ajattelevat näin.

      "Suomen transaktivismi muistuttaa aikalailla Kummeli-sketsiä hassuine hahmoineen."

      Transien sekoilussa (niin Suomessa kuin muuallakin) on jo aikoja sitten siirrytty parodiahorisontin ylitse.

      Trantifa. :D

      Poista
    9. Täältä löytyy lisämatskua pissaperformanssin autogynefiilistä transfeminiinistä:
      https://twitter.com/TalulaThe/status/1567707680348815362
      En osaa sanoa, että kannattaako tsekata ennen vai jälkeen syömisen.

      Poista
    10. "Täältä löytyy lisämatskua pissaperformanssin autogynefiilistä transfeminiinistä."

      En ihan oikeasti ymmärrä, mitä ihmettä näille ihmisille on tapahtunut. Sitä lähinnä mietin, että kuinka kauan näiden täytyy vielä hieroa neuroosejaan, vakavaa mielenterveysongelmaisuuttaan ja, vittu soikoon, ihan sulaa psykoottisuuttaan omilla eritteillään höystettynä ihmisten naamaan, että porukalle menee jakeluun, mikä on homman nimi? Yhä vaan jengi kuvittelee ruusuisesti, että tämä on jotain uljasta ihmisoikeustaistelua.

      Poista
    11. Tuossa onkin valotettu kuseksijan taustoja, mutta siitä puhuttiin myös Queen's Speech -podcastissa (YouTubessa, kaksi gender-kulttiin lopen uupunutta homomiestä juttelee). Toinen juontajista toteaa, että mekkoonsa kussut ja kusta päälleen ja ympärilleen roiskinut mies on ilmeisesti tunnistettu ja hän on paikallinen "performanssitaiteilija", joka seurustelee mieheksi identifioituvan naisen kanssa (jep, sitä osastoa). Tyyppi siis riehuu ilmeisesti ammatikseen klubeilla ja ties missä, kikkeli naisten pikkareista pilkottaen, verellä tahrittuna, jne. jne. Varsin tasapainoiselta kaverilta vaikuttaa. Speechin juontaja toteaa, että tapaukseen liittyy tiettyä symbolista merkitystä: heteromies käy kuseksimassa ja riehumassa protestina jollekin päätökselle, että vain naisille tarkoitettuja tiloja saa olla olemassa, ja se, jonka täytyy käydä siivoamassa sotku, on todennäköisesti joku matalapalkka-ammatista leipänsä saava nainen.

      Vice-sivustolla oli ilmeisesti juttu, jossa hehkutettiin tätä kusiaktiota jonain radikaalina ja kumouksellisena performanssina, tai jotain. Koska totta kai jokin Vice kiepauttaa tilanteen niin päin. Niin kuin Speechissä todetaankin, tällä porukalla ei näy olevan minkäänlaisia tavallisia ihmisiä koskevia estoja tai pidäkkeitä riehumiselleen. Lesbot ja homot potkaistaan ulos omista tapahtumistaan, joka paikkaan tuutataan avointa nais- ja homovihaa, lakiuudistuksia sorvataan piilossa suurelta yleisöltä, lapsille ja nuorille tyrkytetään vääristyneitä käsityksiä sukupuolesta, ja sitten käydään vielä riehumassa kusipullojen kanssa ja rääkymässä uhriutta, kun jokin uhkaa asettaa rajoja omalle kaikkivaltiudelle. Missä kohtaa länsimaisissa yhteiskunnissa aletaan sanomaan, että ei, tällainen meno ei enää käy päinsä?

      Mikä siinä kuseksimisessa muuten kiehtoo tätä aktivistiporukkaa? Joku amerikkalainen taiteilija, transmies, kerää omaa virtsaansa "protestina Trumpille". Asuu asunnossaan parin litran kusikanisterien ympäröimänä ja antaa haastatteluja lehdille, jotka hehkuttavat hänen "väkevää" ja "radikaalia" protestiaan. Kusee kameroiden edessä puteleihinsa ja höpertää samalla jotain nykytaiteilijoille ominaiseen tyyliin. Jotenkin tulee mieleen sellainen lapsen uhma ja raivoriehuminen tuosta aktivistitouhusta.

      Poista
    12. "Niin kuin Speechissä todetaankin, tällä porukalla ei näy olevan minkäänlaisia tavallisia ihmisiä koskevia estoja tai pidäkkeitä riehumiselleen. Lesbot ja homot potkaistaan ulos omista tapahtumistaan, joka paikkaan tuutataan avointa nais- ja homovihaa, lakiuudistuksia sorvataan piilossa suurelta yleisöltä, lapsille ja nuorille tyrkytetään vääristyneitä käsityksiä sukupuolesta, ja sitten käydään vielä riehumassa kusipullojen kanssa ja rääkymässä uhriutta, kun jokin uhkaa asettaa rajoja omalle kaikkivaltiudelle. Missä kohtaa länsimaisissa yhteiskunnissa aletaan sanomaan, että ei, tällainen meno ei enää käy päinsä?"

      Amen.

      "Mikä siinä kuseksimisessa muuten kiehtoo tätä aktivistiporukkaa?"

      He ovat sairaalloisia perverssejä ja fetisistejä, joilla on lisäksi sadistisia ja sadomasokistisia piirteitä. Sukupuolen hämärtäminen ja sotkeminen on heille eräänlainen portti päästä toteuttamaan pimeitä fantasioitaan julkisesti ja salonkikelpoisesti. Heidän kokemansa perverssin mielihyvän määrä tästä on sanoinkuvaamaton. Kun tähän yhdistetään narsistinen ja epäsosiaalinen persoonallisuus, patologinen valehtelu ja psykopatologinen kyltymättömyys saada lisää, lisää ja lisää, kun mikään riitä, niin päädytään koko ajan vain kestämättömämpään tilanteeseen, jossa nämä ihmiset ajautuvat syvemmälle ja syvemmälle destruktiiviseen entropiaan kenenkään voimatta estää sitä. Voimme vain voimattomina katsoa vierestä, kun ihmiset tuhoavat itse itsensä ja hurraavat verisin silmin ultimaattiselle moraaliselle rappiolle.

      Ongelma numero 1: Transaktivistit (nämä sairaimmat tapaukset) saavat tästä kaikesta aivan suunnatonta mielihyvää eivätkä piittaa siitä, että se tulee muiden ihmisten hyvinvoinnin, mukavuuden ja oikeuksien kustannuksella.

      Ongelma numero 2: Heillä ei ole sairaudentuntoa. He pitävät kaikkea toimintaansa oikeutettuna, progressiivisena ja edistyksellisenä. He ajattelevat, että he ovat uusi normaali. He pyhittävät koko elämänsä ja olemassaolonsa tuon uuden normaaliuden lanseeraamiselle yleiseksi totuudeksi koko yhteiskuntaan. Hinnalla millä hyvänsä. Erimieliset ja cissut voidaan vaikka kansanmurhata pois heidän tieltään, kunhan he saavat tavoittelemansa.

      Ongelma numero 40 985 280 743: Miten vitussa me laitamme tälle touhulle päätepisteen?

      Poista
    13. Pissaperformanssitaiteilijasta tulee mieleen oma Camille Auerimme, joka potkaisi transpolin tv:n paskaksi saatuaan jäähyn mt-ongelmiensa vuoksi. Mikä todistaisikaan tasapainoisuuden paremmin kuin irtaimiston tuhoaminen.

      Poista
    14. Camille Auer on hyvä esimerkki transista, jolla on aivan ultimaattisen pohjattomat mielenterveysongelmat, jotka hän hengissä selvitäkseen redusoi ajatukseen transsukupuolisuudesta ja siitä, miten transsukupuolisuudella voi ulkoistaa kaiken oman ongelmaisuutensa muiden ihmisten ja yhteiskunnan harteille. Camillelle transidentifioituminen on hengissäselviämiskeino, ilman sitä hän tuhoaisi itsensä välittömästi ja olisi tuhonnut jo ajat sitten. Oikein harvinaislaatuisen syvällisesti sairas ihminen, joka on itse asiassa aika mielenkiintoisella tavalla kanavoinut mielenterveysongelmaisuuttaan taiteen muotoon. (Paskan taiteen.)

      Camillen kotisivut ja portfolio löytyvät täältä: https://camilleauer.com/

      Poista
  9. Mitä ihmettä tapahtui Dolph Lundgrenille?
    https://mobile.twitter.com/Jo_Liptrott/status/1567107965756243972

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lienee löytänyt sisäisen autogynefiilinsä.

      Poista
    2. Kuvassa on oikeasti tyttömoodissa oleva Eddie Izzard. ;)

      Poista
    3. Ach, no kuka näitä nyt enää erottaa toisistaan. :D

      Poista
  10. Kaikkien suosikki-influensseri (transfluensseri?) Monsku puffaa tekelettään:
    https://www.mtv.fi/sarja/viiden-jalkeen-10005427/keskiviikko-7-9-klo-1700-1640796
    Sisältää tutut uikutukset transien syrjinnästä deittimarkkinoilla ja transien murhaepidemiasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä. Katson tuon ensi viikolla, ja ajattelin lukea Monskulibonskulipanskulimussukan kirjankin. Nyt tahdon vain nauttia viikonlopusta ilman transien kivuliasta lässytystä. :D

      Poista
    2. Transmyytit tarvitsisivat oman Myytinpurkajat-sarjan. Kaikkien valheiden debunkkaus ei mahdu yhteen tuntiin.

      Poista
    3. Joo, todellakin. Jos Monskulibanskuli on tuon sarjan ohjaksissa ja esiintyy itse siinä, katson erityisellä mielenkiinnolla ne jaksot, joissa hän yrittää viekoitella heteromiehiä ja millä mentaaliakrobatialla hän vääntelee heteromiehille asiat niin, että he uskovat hänen olevan transnaisena 100 % luomunaiseen verrattava entiteetti.

      Olen lukenut tapauksista, joissa heteromies on pannut transnaisen kanssa ihan vain nähdäkseen (lue: testatakseen seikkailunhalusta tai uteliaisuudesta), pitääkö TWAW todellakin paikkansa. Ko. heteromiehet ovat kuvailleet, miten aktin aikana aivan kaikki mahdollinen siinä tilanteessa ja transnaisessa (feromonit, kehon muodot, toisen käyttäytyminen seksiaktin aikana, luontaiset tuoksahdukset, yleiset kemiat jne.) ikään kuin hiljaisesti huusivat koko ajan: mies, mies, mies. Yksi näistä heterojätkistä oli yrittänyt vaimentaa tätä huutosignaalia pitämällä silmiä kiinni ja kuvitellen kaikin voimin olevansa naisen kanssa, mutta kuulemma silmät kiinni se kokemus miehen kanssa olemisesta vain entisestään voimistui. Hän kuvaili, miten oli yrittänyt sormettaa (yöh, mikä sana, btw) transnaista, mutta oli kokenut sen kuulemma yhtä jännittäväksi kuin sen, että pyörittelisi sormeaan jonkun hikisessä navassa. Transnaisen "vaginaa" ei voi tahdonvoimalla kuvitella aidoksi vaginaksi tai ylipäätään sen olevan mitään sinne päinkään. Transnaisen "vagina" on avohaava, miehen jalkoväliin kirurgisesti porattu mätänevä kudosontelo, joka on yhtä paljon vagina kuin hyttynen on elefantti.

      Sukupuolen biologista ulottuvuutta (joka on sukupuolta kaikkein fundamentaalisimmin määrittävä osatekijä, vaikka kuinka jauhaisimme sosiaalisista ja kulttuurisista sukupuolista) ei kerta kaikkiaan ole mahdollista kytkeä pois päältä tai vaihtaa toiseksi. SIIHEN EI OLE EIKÄ TULE MITÄÄN KEINOA. Mies pysyy miehenä ikuisesti, vaikka ryömisi ulos omista nahkoistaan ja yrittäisi elää elämänsä täydelliseksi jäljitelmäksi kursitussa Uhrilampaiden Buffalo Bill -naisnahka-asussa.

      Poista
    4. Vielä tuohon, ettei ole mitään keinoa:

      Ja vaikka keino löytyisikin, niin mitä sitten? Toista ihmistä ei voi pakottaa romanttiseen viehtymykseen tai seksuaaliseen kiinnostukseen. Siihen VARSINKAAN ei ole mitään keinoa.

      "Mä en saa ketään rakastumaan. En kehenkään. Mwah! Sinä höpönassusein." (Rauha Vesa-Matin muistolle. Olipas muuten harvinaisen mainio jätkä.)

      Poista
    5. Transsukupuolisten haparoivissa pyrkimyksissä yrittää pakottaa muut ihmiset kokemaan kiinnostusta, romanttista viehtymystä ja seksuaalista kiihoitusta itseään (ja siis yleisesti transihmisiä ihmisryhmänä) kohtaan on jotain niin alkukantaisen epätoivoista, että minua ihan sattuu, kun ajattelen asiaa.

      Tavallaan ymmärrän kyllä heidän nykyisten tavoitteidensa alla kuplivan ja heitä eteenpäin ruoskivan tuskan, joka ajaa heidät pyrkimään yhä uudestaan ja uudestaan kohti jonkinlaista ideaalista ajatustaan rakkaudesta, jota he niin epätoivoisesti itselleen tarvitsevat; koska eivät osaa antaa rakkautta itse itselleen. Ihmisen täytyy ensin tulla itse kokonaiseksi ja rakastaa itseään, ennen kuin hän voi tulla toisen ihmisen kanssa yhdessä kokonaiseksi. En voi pakottaa tai manipuloida toista ihmistä rakastamaan itseäni.

      Tosi monia mielenterveysongelmia yhdistää tämä piirre, että he eivät ole löytäneet tapaa tai keinoa rakastaa itseään, minkä vuoksi he ovat tuomittuja hakemaan loputtomasti rakkauden illuusion kaltaisia heijastuksia muiden ihmisten huomionosoitusten kautta, muiden ihmisten reaktioista, katseista, silmistä, oikein käytetyistä pronomineista jne. Olenhan minä sinulle olemassa? Todista se! Sano, mitä minä haluan kuulla! Tee se, pyydän! Muuten lakkaan olemasta. En voi olla, jos muut eivät heijasta minulle sitä, miten haluan kaikin voimin tulla nähdyksi.

      Nämä ihmiset elävät jatkuvasti täyden hätääntyneisyyden tilassa. Tässä tilassa he suorittavat elämää ja omia sosiaalisia suhteitaan. He haluavat hirveällä vimmalla olla rakastettuja ja tulla nähdyiksi. Heidän motiivinsa on tuska ja hätä siitä, että heitä ei rakasteta. Transidentiteettiin takertuminen on tästä yksi oire.

      Poista
    6. "Olen lukenut tapauksista, joissa heteromies on pannut transnaisen kanssa ihan vain nähdäkseen (lue: testatakseen seikkailunhalusta tai uteliaisuudesta), pitääkö TWAW todellakin paikkansa. Ko. heteromiehet ovat kuvailleet, miten aktin aikana aivan kaikki mahdollinen siinä tilanteessa ja transnaisessa (feromonit, kehon muodot, toisen käyttäytyminen seksiaktin aikana, luontaiset tuoksahdukset, yleiset kemiat jne.) ikään kuin hiljaisesti huusivat koko ajan: mies, mies, mies."

      Olen itse törmännyt homomiesten kertomuksiin siitä, miten transmiehen kanssa ei ottanut eteen ja miten koko tilanne tuntui ihan oudolta ja väärältä. Myös transmiesten omiin juttuihin siitä, miten homomiehellä ei ollut erektiota ja miten se raivostutti heitä, tai sitten erektion puuttuminen ei häirinnyt, koska tärkeintä oli vain saada jotain, mitä tahansa, huomiota Aidolta Homomieheltä. Minun on mahdotonta kuvailla sitä vastenmielisyyttä, jota tuollainen minussa homomiehenä herättää. Se on kuin jokin kokonaan uusi negatiivinen tunne.

      TikTokissa joku mies selitti, että seurustelee miehen kanssa, jolla "sattuu olemaan vagina" ja mielenkiintoinen yksityiskohta oli se, kun hän alkoi puhua seksistä ja hänen kasvonsa jotenkin jähmettyivät sellaiseen tuskaiseen ja samalla vihaiseen tuijotukseen. Vaikka hän itse toi aiheen esiin, niin hän sanoi jotenkin oudon vihaisesti, että se, millaista seksielämämme on, is none of your business. Jatkuvassa itsepetoksessa ja kognitiivisessa ristiriidassa eläminen on tietenkin raskasta henkisesti.

      On hirveää, miten ihmiset saadaan manipuloitua rikkomaan tahallaan omia rajojaan tuolla tavalla, mutta juuri toisten ihmisten moraalisten, kognitiivisten ja ruumiillisten rajojen rikkomiseen koko nykyinen transaktivismi näyttää perustuvankin. Kaikki on saatava mukaan samoihin rajattomuuden harhoihin, joissa aktivistit itsekin heiluvat, ja voimme vain arvailla sitä psykologista hintaa, jota tästä kaikesta tullaan vielä maksamaan.

      Poista
    7. "ihmiset saadaan manipuloitua rikkomaan tahallaan omia rajojaan"

      Törmäsin eräässä keskustelussa transiin, joka vertasi transseksistä kieltäytymistä rasismiin (myös Tuomas Aivelo syytti lesboja seksuaalisesta rasismista):

      "...Sanotko noin muillekin väestönryhmille? Tietyn väriset VAIN tietyn väristen kanssa jne.? Erottelulla on synkkä historia."

      Toinen yhtä viehättävä kommentti:
      "Jos menet Suomessa sänkyyn sukupuolensa korjanneen juridisestikin naisen kanssa ja yrität käynnistää rikostutkinnan siitä, että nainen, jolla on naisen henkkarit, kertoi olevansa nainen, niin aika hiljaista tulee. Olkoonkin transnainen. Laki ei erota näitä, eikä mielestäni tarvitsekaan.
      Jos et itse huomaa ennen aktia, että kroppa ei miellytä, se taitaa kuitenkin miellyttää. Aivan sama kuin jos joku menisi minun kanssani sänkyyn ja myöhemmin valittaisi minun huijanneen, kun olen liian lihava."

      Biologinen sukupuoli on ihan eri kokoluokan viehätystekijä kuin hiusten väri, pituus, paino, karvaisuus, älykkyys, tai elegantti liikehtiminen. Ihmiset viehättyvät lukemattomista eri asioista ja viehätys voi lopahtaa yhtä nopeasti kuin alkoikin. Kiinnostusta ei voi pakottaa eikä sitä tarvitse perustella mitenkään. Kukaan ei ole oikeutettu eikä velvoitettu seksiin tai suhteeseen kenenkään kanssa.

      Transien pitäisikin selvittää transition vaikutukset deittipoolinsa kokoon ja koostumukseen ennen kuin tekee kropalleen mitään peruuttamatonta. Transien oman tutkimuksen mukaan 97,5 prosenttia ihmisistä ei halua transkumppania. Jostain kumman syystä transeille eivät kelpaa nimenomaan transeista kiinnostuneet, vaan heitä nimitellään chasereiksi. Merkittävä osa transeista ei itsekään haluaisi transkumppania, vaikka vaatii sitä muilta.

      Miten surullista, että saadakseen seksiä ja parisuhteita transien täytyy käyttää kaikki mahdolliset manipulointikeinot syyllistämisestä, groomauksesta ja painostamisesta aina homoseksuaalisuuden patologisointiin (genitaalifetissi). Transkumppani pitää olla, vaikka ei kiihottaisi ollenkaan, sillä transkumppani on statussymboli tietyissä piireissä. Suhde transiin on heille osoitus edistyksellisyydestä, inklusiivisuudesta ja rajattomuudesta.

      Jokainen homoseksuaali on joskus ihastunut suloisenkatkerasti heteroon, vaikka tietää sisimmässään, ettei haave voi koskaan toteutua. Homopiireissä heteroiden vonkaajia pidetään säälittävinä. Karkeasti ilmaistuna: jos ei seiso, niin ei seiso ja jos ei kostu, niin ei kostu. Terve ihminen ei yritä pakottaa toista viehättymään itsestään.

      Suostumus, seksuaalinen itsemääräämisoikeus, toisten rajat ja seksuaalinen suuntautuminen taitavat olla transeille outoja käsitteitä.

      Poista
    8. UK:n deittiohjelma esittää heteroparin homoparina. Suunnaton myötähäpeä homolarppaavan naisen puolesta:

      https://mobile.twitter.com/PussyDeplore/status/1568916623796457473?cxt=HHwWgsC-uevW9MUrAAAA

      Poista
    9. ”Minun on mahdotonta kuvailla sitä vastenmielisyyttä, jota tuollainen minussa homomiehenä herättää. Se on kuin jokin kokonaan uusi negatiivinen tunne.”

      Se on ikivanha, homoseksuaaleille hyvin tuttu tunne: seksuaalisuutemme on jonkun tai joidenkin mielestä jotenkin väärin, luonnotonta, Jumalan tahdon vastaista, kieroutunutta ja fetisismiä tai mitä lie, mistä syystä seksuaalisuutemme on hakattava meistä keinolla millä hyvänsä pois. Vaikka porukka ja tulokulma vaihtuvat, tavoite on sama: meidän täytyy sisällyttää suuntautumiseemme ja seksielämäämme vastakkaisen sukupuolen edustajia, muuten ansaitsemme tuskallisen kuoleman. Lesboja eheytetään ulos irstaista genitaalifetisseistään täyden tällingin ladydiquella ja homomiehiä painostetaan käsittelemään mehukasta muusutuheroa, nuolemaan sitä ja työntymään sen hunajaisiin syövereihin, koska peniksellä ja muusutuherolla ei ole mitään materiaalista eroa, ne ovat täysin sama asia. Kun yritämme puolustautua eheytystä vastaan ja pitää rajamme, eheyttämiselle myötämieliset kusipäät vain hymistelevät ja kääntävät katseensa toisaalle.

      On aivan täysin käsittämätöntä, miten moniaat kasvot homofobialla voi olla. Menimme minne tahansa, aina jossain joku syyllistää meitä siitä, ettemme halua (kykene) pariutua tai paritella vastakkaisen sukupuolen edustajien kanssa. Homoseksuaalisuuden määritelmä on hiljalleen hivuttamalla modernin sukupuoli-ideologian myötä muutettu toisen ihmisen identiteettiperformanssiin kohdistuvaksi kiinnostukseksi ja viehtymykseksi. Miestä larppaava heteronainen, joka on muunnellut kehonsa sekundäärisiä sukupuolipiirteitä jäljittelemään miehen kehollisuutta, on nyt uusi ja uljas määritelmä homomiehestä. Leiki kiltisti mukana ja nuole sitä miespillua, fucking faggot, tai kuole, transfobinen cissupaska ja poppersinhaistelija, jolla on irstas ja ulossulkeva kainalonnuolenta-, perse- ja kullifetissi. Trans men are men and they have asses, too.

      Mikähän on sellainen homojen eheyttämisen muoto, jota historia ei ole vielä todistanut? Sen esiinmarssia odotellessa. Transeheyttämisellekin tulee jossain vaiheessa päätepiste, kun ihmiset kyllästyvät noiden läpimätien runkkareiden horinoihin harhailevista sukupuolisieluista väärin määritellyissä ruumiissa ja uusista määritelmistä ihmisten sukupuolille, jotka eivät olekaan dikotomia vaan jokin helvetin liukumo, jonka janalle ihmiset päänsisäisine tuntemuksineen ja tyttö-/poikafiiliksineen voivat itsensä sijoittaa.

      Sinä transeheyttämistä kannattava ja tsemppaava, joka luet tätä: elä niin kuin saarnaat eli painu panemaan transien kanssa ja anna meidän tervejärkisten elää rauhassa sekopäisyydeltäsi, saatana.

      Poista
    10. ”Jostain kumman syystä transeille eivät kelpaa nimenomaan transeista kiinnostuneet, vaan heitä nimitellään chasereiksi. Merkittävä osa transeista ei itsekään haluaisi transkumppania, vaikka vaatii sitä muilta.”

      Tämä on minusta yksi kaikkein käsittämättömimmistä piirteistä transien toiminnassa. He ulossulkevat tieten tahtoen ja tarkoituksellisesti sen nimenomaisen ihmisryhmän, joka olisi kiinnostunut seurustelemaan ja sekstailemaan transien kanssa. Mikä helvetin järki? o_O Sitten he vielä urputtavat ja kitisevät yksissä tuumin, miten cissut ovat transfobista paskasakkia, kun eivät halua paneskella transien kanssa. Kaiken päälle he eivät myönnä olevansa itse chasereita fetisoidessaan lesbonaisia ja homomiehiä ja tehdessään kaikkensa murtaakseen puuvilla- ja bokserikatot.

      Tietyt ”homot” transmiehet (homoja fetisoivat heteronaiset) yrittävät toiveikkaina työnnellä koukkuisia sormiaan homomiesten housuihin terhakkaan biokyrvän toivossa. Joo, pysykääpä tytöt kaukana. En vastaisi seurauksista, jos tulisin huijatuksi sekstailemaan transmiehen kanssa ilman tietoa transiudesta. Siinä eivät mitkään ”mutta ethän sä huomannu mitään eroa alunperinkään” -lässytykset auttaisi, kun haastaisin hänet oikeuteen raiskausyrityksestä. Jossain menee ihan oikeasti raja, miten paljon ”mieheksi” tai ”naiseksi” transin on mahdollista tulla, mitä tulee siihen, mitä he muista ihmisistä tahtovat. Se raja menee justiinsa tässä.

      Voiko olla ankeampaa elämää kuin joutua valehtelemaan kaikesta mahdollisesta ympärivuorokautisesti saadakseen sen, mitä haluaa ja tarvitsee? Ja miksi, MIKSI transeista kiinnostuneet eivät kelpaa näille patologisille valehtelijoille, vaan heidät leimataan chasereiksi? En ymmärrä! Tosin mitenpä voisikaan ymmärtää ihmisiä, jotka ovat noin perinpohjaisesti kilahtaneet.

      Poista
  11. Suomalainen detransitioituja: "Suvi keskeytti hormonihoidot - lausuu varoituksen sanoja"
    "Suvi oli takavuosina kolmen vuoden ajan sukupuolenkorjausprosessissa. Hän kuitenkin keskeytti sen ja palasi takaisin biologiseksi naiseksi. Nyt hän haluaa herätellä kriittistä keskustelua aiheen tiimoilta."
    https://terveydenasialla.com/suvi-keskeytti-hormonihoidot-lausuu-varoituksen-sanoja/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Luulin haluavani olla mies vaikka minulla oli tietämättäni meneillään vaikea identiteettikriisi."

      Olen miettinyt ja miettinyt, miksi niin moni ihminen maailmassa yhtäkkiä ja samanaikaisesti redusoi kaikki ongelmansa ajatukseen siitä, että on sukupuolisielu vankina väärin määritellyssä ruumiissa. En tiedä, en keksi. Minulla ei ole harmainta hajuakaan, mistä tässä on kyse. Eikä tunnu olevan kenelläkään muullakaan.

      "Piakkoin leikkauksen jälkeen, pidettyäni kuukauden tauon testosteronin käytössä, ymmärsin tehneeni suuren virheen."

      Monet transmiehet ymmärtävät liian myöhään, mitä ovat tehneet. Testosteroni ei ole karkkia. Testosteroni naiskehossa mielin määrin jyllätessään varsinkaan ei ole karkkia.

      "Kävin läpi pitkälliset psykologiset selvitykset saadakseni rintani takaisin."

      Kerran irtileikattua ruumiinosaa ei saa koskaan takaisin. Juuri tästä syystä transius on ihan helvetin vaikea tila, johon tulee suhtautua asian edellyttämällä vakavuudella. Se ei ole mikään vitsi, että ihminen haluaa eroon omasta kehostaan.

      "Kyseisiin hoitoihin ei tulisi lähteä heppoisesti. Asioita pitäisi käsitellä pitkällisessä identiteettiongelmiin pohjautuvassa terapiassa."

      Olen ymmärtänyt, että tällaista terapiaa ei transeille lähtökohtaisesti tarjota, koska se on kalliimpaa kuin työntää heidät hymistellen alkuhaastattelun jälkeen riemulliseen lihamyllyn silvontaan. Suomessa onneksi (ainakin vielä toistaiseksi) transeille tehdään melko perusteellinen mielenterveyskartoitus ennen silvonnan aloittamista. Saisi kyllä varsinkin näiden tuoreiden detranstapausten valossa olla paljon perusteellisempikin. On ihan täysin uskomatonta, että terveydenhuolto täysillä tukee ja tsemppaa tätä transiuden normalisointia, vaikka lihamyllyssä tehtailluista yhä useampi ja useampi havahtuu siihen, että se oli heidän elämänsä suurin virhe.

      "Tunne kuulua vastakkaiseen sukupuoleen on useimmiten ihmisen korvien välissä ja mikä tahansa lapsuudessa tai nuoruudessa koettu emotionaalinen trauma voi aikaansaada halun kuulua vastakkaiseen sukupuoleen. Omalla kohdallani kyse oli rankasta koulukiusaamistaustasta."

      Mielenterveysongelmat on helppo redusoida ajatukseen siitä, että keho (eli oman itsen ja minän ulkoinen ja materiaalinen manifestoituma) on jotenkin väärä. Psyyken vääristymää ei voi korjata muokkaamalla kehoa. Sitä on yritetty ennenkin, tuloksetta. (Tai siis tuloksia sinänsä toki tuli, karmaisevia sellaisia.)

      Poista
    2. "Ehdin muuttaa nimeni miehen nimeksi, mutta en vaihtaa juridista sukupuoltani (sosiaaliturvatunnuksen muutos)."

      Transeille tulee usein epämiellyttävänä yllätyksenä se, että sukupuolen vaihtaminen (tai "korjaaminen", kuten he asian ilmaisevat) ei sitten kuitenkaan käykään niin, että joku heilauttaa taikasauvaa ja heistä tulee oikeasti vastakkaisen sukupuolen edustaja, kuin Pinokkiosta oikea poika tai Arielista ihminen jalkoineen päivineen. Transeilla on harras, intohimoinen ja vaalittu unelma siitä, että todellisuus muuttaa muotoaan kyllä, kunhan he tarpeeksi kauan jaksavat taistella saavuttaakseen sydämensä syvimmän toiveen: että heistä voisi oikeasti joskus tulla toinen ihminen, "todellinen minä".

      Ihminen ei voi tulla toiseksi ihmiseksi. SE ON MAHDOTONTA.

      Jokaisella ihmisellä on vain yksi elämä, yksi keho ja yksi sukupuoli, joista ei voi paeta mihinkään. Ainoa vaihtoehto on lopulta hyväksyä se, kuka ja mikä on. Jokaista joskus vituttavat omat ominaisuutensa, joille vain eivät mahda mitään. Eivät ne ominaisuudet katoa mihinään kieltämällä ne ja yrittämällä pakottaa muut leikkimään mukana, ettei niitä ole tai että ne ovat jotain muuta kuin mitä ovat.

      Poista
    3. Suvi (jos luet tätä):

      Valtavasti tsemppiä sinulle! Olet mielettömän rohkea, kun puhut julkisesti näin henkilökohtaisesta ja kipeästä asiasta. Sukupuolidysforia on aito ja teeskentelemätön kokemus, jonka vakavuutta ei pidä koskaan vähätellä. Toivon sydämestäni, että löydät sellaisen kehollisen ja psyykkisen tavan olla, joka ei aiheuta sinulle ahdistusta.

      Poista
  12. Transaktivistit räyhäävät ja riekkuvat koska he haluavat näin testata kuinka pitkälle normaalijärkiset ihmiset heidän ympärillään antavat heidän mennä. Kyse on siis rajojen etsimisestä.

    Eniten säälin näiden transaktivistien lapsia jotka eivät voi paeta touhua mitenkään. Touhu on levinnyt jo lastentarhoihinkin (en tiedä onko tämä jo ollut täällä):

    https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/a/2f653a81-411e-47d1-a908-7ae61aab84d3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Transaktivistit räyhäävät ja riekkuvat koska he haluavat näin testata kuinka pitkälle normaalijärkiset ihmiset heidän ympärillään antavat heidän mennä. Kyse on siis rajojen etsimisestä."

      Harvinaisen hyvä pointti. Transien käytöksessä ja toiminnassa on paljon infantiileja piirteitä, jotka tuovat mieleen lähinnä uhmaikäisen pikkukakaran käytöksen ja kiukuttelun. Lapsethan ovat synnynnäisiä mestareita vanhempiensa manipuloimisessa saadakseen sen, mitä tarvitsevat tai haluavat. Kaupassa uhmaikäinen lapsi pistää pystyyn näytöksen, jos ei saakaan haluamaansa karkkipussia vaan äiti/isä laittaa sen takaisin hyllyyn.

      Yksi vanhemman tehtävistä on "turhauttaa" lapsi jossain vaiheessa ulos tietynlaisesta lapsen narsismista (lapsi on luonnostaan narsistinen). Se tehdään asettamalla rajat, sanomalla "ei" ja opettamalla lapsi sietämään pettymyksiä sekä ottamaan myös muut ihmiset huomioon. Jos näin ei tehdä ja lapsi kasvaa rajattomassa ympäristössä saaden aina tahtonsa kaikessa läpi, niin hänestä hyvin todennäköisesti kasvaa hirviöaikuinen. Yksi ilmentymä tästä on tuo vasemmistoliberaalien nykyinen aktivismi (myös muu kuin transien mellakointi). On ilmeistä, että hyvin monien woke- ja transaktivistien tapauksessa on käynyt juuri tuolla kuvatulla tavalla. Voi jopa olla, että wokevanhemmat ovat suorastaan ohjanneet lastaan sellaisiin käytösmalleihin piittaamattomuudellaan. Monet transaktivistit ovat myös silmäänpistävän nuoria, eli he ovat tätä älylaitteiden kanssa kasvanutta Z-pelaajasukupolvea, mikä sotkee hommaa vielä entisestään siten, että koska pelimaailmassa ihminen voi olla juuri sitä mitä haluaa ja rakentaa itselleen juuri sellaisen identiteetin ja alteregon kuin haluaa, niin nämä uhmaikäisen tasolle jämähtäneet luulevat, että sama toimii ihan tosielämässäkin. Sitten he raivostuvat silmittömästi, kun näin ei käykään ja ihmiset heidän ympärillään asettavat heille rajat ja sanovat "ei". En sinänsä ihmettele, että heitä vituttaa. Vituttaisi varmasti minuakin, jos en olisi saanut suhteellisen kunnollista kotikasvatusta (vaikka on meidänkin perheessämme toki omat ongelmansa ollut; ei ns. täydellistä perhettä taida olla olemassakaan).

      Tuohon rajojen etsimiseen kilpistyy transien toiminnassa hyvin moni asia. Voisin palata aiheeseen erikseen vielä tuonnempana.

      Ja joo, tuota sukupuolineutraaliustuubaahan on levitelty Suomessakin varhaiskasvatukseen jo vuosien ajan. Olen kuullut luotettavista lähteistä ja omin silminkin todistanut, että lapset ja nuoret ovat ahdistuneita tästä aivopesusta eivätkä ollenkaan pidä siitä, vaikka aikuiset ja wokeklovnit niin kernaasti tahtovat teeskennelläkin.

      Poista

HUOM! Jos blogitekstissä on yli 200 kommenttia, klikkaa kommenttiketjun alalaidasta Lataa lisää..., niin saat kaikki kommentit näkyviin.

Kommenttikenttä on moderoitu: kommentit näkyvät, kun olen tarkistanut ja hyväksynyt ne.

Blogin kommenttikenttä on naisille, LHB-ihmisille, TERFeille ja genderkriittisille turvallinen tila. Täällä saa vapaasti esittää ajatuksiaan, kertoa huolistaan, keskustella muiden kommentoijien kanssa, puhua myös muista kuin tekstin varsinaisesta aiheesta ja jakaa linkkejä yms. relevanttia tietoa. Kaikkia minun näkemyksiäni saa kritisoida, kunhan muistat perustella. Vihapuhetta, tarkoitushakuista provosointia (sealioning), turhanpäiväistä mussutusta ilman perusteluja tai yksityishenkilöiden suoria henkilötietoja sisältäviä kommentteja ei julkaista.

Kymmenen klikatuinta tekstiä