maanantai 5. joulukuuta 2022

Bokserikatto: "Homot" transmiehet men only -bileissä (osa 3)

Transien homofobia ja avoin homoviha on oikeasti aivan eeppisellä tasolla tällä hetkellä. Olen aikaisemmin käsitellyt asiaa tässä ja tässä tekstissäni. Bokserikatto tarkoittaa siis ilmiötä, jossa transidentifioituvat heteronaiset yrittävät päästä osaksi homomiesten seksielämästä ja keskinäiskulttuurista. Minulla alkaa ihan tosissaan olla viimeisetkin kärsivällisyyden rippeet loppu transien täysin käsiin räjähtäneeseen perseilyyn, mitä tulee homoseksuaalien vainoamiseen, syyllistämiseen ja painostamiseen deittailuun, suhteisiin ja seksiin transien kanssa, ja ylipäätään homomiehen/lesbonaisen identiteetin approprioimiseen. Homojen ja lesbojen olisi näiden tyyppien mielestä jonkin helvetin inklusiivisuusideologian vuoksi toivotettava transit tervetulleiksi omiin juttuihinsa joka ikisessä paikassa, aina, kaikkialla, ilman minkäänlaisia poikkeuksia ja ulosrajauksia. Homma lähti toki lapasesta jo aikoja sitten, kun niin sanotut "transbianit" (eli transidentifioituvat heteromiehet, jotka approprioivat naiseutta ja varsinkin lesbonaiseutta ja painostavat lesboja eheyttävään heteroseksiin transbianien kanssa) alkoivat järjestelmällisesti vainota lesboja ja tunkea heidän tiloihinsa ja tilaisuuksiinsa transiuden varjolla. Tämä on kuitenkin hieman eri asia, joten käsittelen sitä myöhemmin tarkemmin; tässä postauksessa keskityn homomiehiin, joka on oma välitön viiteryhmäni.


Näiden homojen juttuihin tunkevien transien röyhkeydellä ja siekailemattomuudella ei ole mitään rajoja. Vielä jokunen aika sitten ei ollut kovin yleistä, että transidentifioituvat heteronaiset tunkevat homojen tilaisuuksiin, mutta sitä on alkanut nyt tapahtua yhä enenevissä määrin. Kun homomiehenä etsiytyy miehille tarkoitettuihin mestoihin seuranhaku- tai muussa mielessä, niin joutuu nyt sietämään niissä naisten läsnäoloa ja lähentely-yrityksiä, niin netissä kuin livenäkin. Esimerkiksi Grindr-sovelluksessa (eli homomiesten seuranhakupalvelussa, joksi se on alun perin tarkoitettu ja perustettu) on jokin aika sitten otettu käyttöön "transinklusiivinen" politiikka. Kun apin lataa puhelimeensa, ruudulle tulee jokin genderteemainen tiedote siitä, miten kaikkien identiteetit ja sukupuolet pitää hyväksyä ja että Grindr on transinklusiivinen sovellus, joka on tarkoitettu myös transihmisille ja nonbinaryille seuranhakuun yms. lässynläätä inklusiivisuudesta ja kaikkien hyväksymisestä.

Minulle on hieman epäselvää, mitä "hyväksyminen" tässä tapauksessa tarkoittaa. Hyväksyn kyllä transihmiset ihan riemumielin ihmisinä ja olen aina hyväksynytkin, mutta tähän hyväksymiseen ei sisälly esimerkiksi ajatusta siitä, että minun pitää työntää kullini transidentifioituvan naisen sisälle, jotta hänelle tulisi siitä validoitu olo ja inklusiivisuusideologia olisi täytetty. Että sellaista "hyväksymistä". Kulliani saavat kosketella, hiplailla ja käsitellä vain toiset miehet. Kun kullini jonkun sisälle työnnän, niin se on toinen mies, joka kullin ottaa vastaan. Ja se onkin pyhä toimitus: koskea toisen miehen kulliin ja yhtyä häneen. Se on spirituaalinen ja taianomainen, maaginen, täydellinen kokemus, kauneinta mahdollista maailmassa, kun mies koskettaa toista miestä ”sinne” ja ”sillä” tavalla ja kun saa ylipäänsä koskea jotain niin jumalallisen ihanaa kuin toista miestä, tai kun saa edes katsoa häntä ja hänen uskomatonta kauneuttaan. Ne lihakset, ne karvat, se kulmikkuus, uhkea ylväys ja uljaus. Mies on niin kaunis olento, että järki lähtee ja henki salpautuu pelkästä ajatuksesta. Maailmassa ei ole mitään niin miellyttävää katseltavaa ja kosketeltavaa kuin miehet, äijät. Sitä homous tarkoittaa. Että mies tykkää katsoa ja koskea toista miestä ja tehdä hänen kanssaan seksuaalisia asioita ja nauttii toisista miehistä. Mitä tähän tulee, niin naiset ja transmiehet eivät tule lähellekään minun kulliani yhtään missään olosuhteissa. Hyi helvetti, näpit irti ja painukaa hemmettiin. (Naiset ovat muuten joskus baarissa vain ihan ykskaks tulleet kourimaan haaroväliäni. Yhtäkkiä tunnen, kun joku kourii vehkeitä ja yrittää kännisesti suudella samalla. MIKSI?) En tietenkään tarkoita tällä, että naiset olisivat mielestäni rumia ja vastenmielisiä olentoja, mutta en pysty kokemaan seksuaalista vetovoimaa naiskehoisia ihmisiä kohtaan, vaikka kuinka yrittäisin pakottautua siihen. Minua ei vain ole ”ohjelmoitu” niin. Minut on ohjelmoitu himoitsemaan toisia miehiä. Ajatuskin siitä, että nainen koskisi minuun seksuaalisesti ja vielä odottaisi minun tekevän hänelle jotain seksuaalista, saa minut ymmyrkäisen pakokauhun valtaan. Seksuaalista suuntautumista ei voi hakata tai manipuloida ihmisestä pois. (Tai siis muuttaa sitä muuksi kuin se on.)

Noh, kun perustietojaan sitten naputtelee Grindrin järjestelmään, pitää valita valikosta tai itse kirjoittaa näkyville omat pronomininsa (niitä ei tosin ole pakko laittaa perustietoihinsa näkyville). Sinne on listattuna kaiken maailman xe/xer- ja qcrzxhe/qcrzxhem-vaihtoehdot. Siellä on myös sukupuolivaihtoehtoina valikossa vaikka mitä mielikuvitussukupuolia. Kun sovellusta ja muiden käyttäjäprofiileja sitten selaa, niin aivan yhtenään tulee vastaan "gay trans maneiksi" itseään luonnehtivia naisia, jotka ovat osittain tai "kokonaan" muokanneet kehojaan homomiehen sukupuolisieluaan vastaavaksi. Olen tyrmistynyt siitä, miten paljon onkaan noita heteronaisia, joilla on fetissi homomiehistä. (Myös autogynefiilien suuri määrä ja ilmiön yleisyys on varsin hämmästyttävä.) Aiemmin he keskittyivät lähinnä kuluttamaan yaoita, shounen-aita ja muuta homofantasiaa pikkarit märkinä ja hengailivat omilla forumeillaan, mutta nyt he yhä aggressiivisemmin tunkevat mukaan homomiesten tiloihin ja tilanteisiin ja yrittävät siellä vaatia fantasioidensa ja kuluttamansa fiktion mukaista kohtelua homomiehiltä. He ihan oikeasti kuvittelevat, että homomieheys on sellaista kuin fiktiossa kuvataan; he suuttuvat meille siitä, kun emme todellisuudessa käyttäydykään fiktiossa kuvatulla tavalla. Mitä tulee vielä Grindriin, niin jos siellä ilmaisee esimerkiksi tiedoissaan jollain tapaa, ettei etsi eikä halua transihmisiä kumppaniksi tai edes juttuseuraksi tai muuta sellaista (eli ei pidä heitä potentiaalisina kumppaniehdokkaina vaan haluaa vain aitoja biomiehiä, joilla on aito, mehevä lerssi), niin Grindr voi bannata käyttäjän sieltä kokonaan, koska "transfobia". Transien rajaaminen ulos seuranhausta tulkitaan siis homomiesten omassa deittisovelluksessa transfobiaksi, syrjinnäksi ja sortamiseksi jne., koska jonkin mystisen maailmankaikkeuden lain mukaan kaikkien on pakko olla kiinnostuneita transihmisistä ja deittailla ja harrastaa seksiä heidän kanssaan, vaikka sitten itkien ja hampaat irvessä.

Tsiigaillaanpa joitakin esimerkkejä homomiehiksi itsensä kokevien transidentifioituvien heteronaisten toilailuista. Minulla on tällä hetkellä sen verran väkevät antipatiat näitä läpimätiä saatanan runkkareita ja homofoobeja kohtaan, etten säästele sanojani, joten pahoittelen jo nyt, jos kielenkäyttöni on tässä tekstissä rajua.


Tämä "transfagiksi" itseään luonnehtiva @itsjacksonbbz on "homo" transmies ts. transidentifioituva heteronainen, joka Twitterissä rehentelee reissullaan homomiesten saunaan. Hän kuvailee, miten hänellä oli voimaantunut olo, kun hän käveli ympäriinsä saunassa lettu levällään, koska suoraan sanoen hän on nähnyt enemmän vaivaa oman mieheytensä eteen kuin yksikään siellä olevista cissuista.

Miettikää. Itsensä mieheksi kokeva, hormoneilla jonkin verran miehen näköiseksi muokkautunut heteronainen tunkee homomiesten saunaan ja kävelee siellä alasti ympäriinsä saaden tuosta kokemuksesta jotain gendereuforiaa ja validaatiota ja lisäksi päivänselviä kiksejä siitä, että on siellä luvattomasti. Träns raits aar hjuumän raits. Hän saa aivan verrattomia kiksejä nimenomaan siitä, että paljastelee ja tyrkyttää itseään ja alapäätään homomiehille. Aivan kuin homot olisivat jotain pakotettuja statisteja näiden naisten identiteettilarppailuissa ja gendersekoiluissa. Ajatus siitä, että homot eivät saisi rauhassa toteuttaa seksuaalisuuttaan keskenään ja ketään häiritsemättä (ja ketään mitenkään toiminnallaan vahingoittamatta), on postmoderni homofobian muoto, joka pohjautuu ajatukseen siitä, että ihminen voi määritellä oman identiteettinsä fyysistä todellisuutta ja kehollisuutta myöten; jos nainen kokee olevansa mies ja homo, niin hänet on nähtävä itsemääräämisoikeuden myötä miehenä ja homona, koska hän sanoo olevansa sitä. Oikeilta homomiehiltä ei tarvitse tässä katsomuksessa kysyä mitään, meidän voidaan vain olettaa mukisematta hyväksyvän ajatuksen siitä, ettei seksuaalisuudellamme ole materiaalista ja lihallista pohjaa vaan seksuaalisuutemme on muokattavissa oleva konstruktio, joka voidaan kokonaan uudelleenkäsitteellistää transien maailmankuvan pohjalta. Meidän on pakko panna transien kanssa, jotta transit voivat kokea olevansa validoituja sukupuolisieluineen kätilöiden väärin määrittelemissä kehoissa. Transien maailmankatsomus on sellainen, että homoseksuaalisuutta ei fyysisessä, lihallisessa muodossaan voi olla siinä olemassa. Siinä yhteiskuntajärjestyksessä, jota transit kaikin voimin tavoittelevat, ei homoseksuaalisuutta yksinkertaisesti voi olla olemassa. Homoseksuaalisuus muistuttaa transeja siitä, että he eivät kuitenkaan ole aivan täysin sitä sukupuolta, jota kokevat olevansa ja jonka yksilöä muistuttavaksi yrittävät kaikin keinoin fyysisesti muokkautua. Keinotekoisesti. En tiedä, onko tämä traagista vai ei; homoseksuaalien kannalta ei ole, koska meillä ei ole minkäänlaista velkaa tai velvollisuutta olla transidentifioituvien naisten kanssa minkäänlaisissa tekemisissä, olivat he asiasta mitä mieltä hyvänsä.

Tässä yksi tyyppiesimerkki noista transidentifioituvista naisista, joita tulee vastaan mm. Grindrissä ja muissa homojen seuranhakusovelluksissa. Intersektionaalisuusideologian mukaisesti heillä on aina pronominit näkyvillä bioissaan (näillä he/him), he kutsuvat itseään gay trans maneiksi tai queereiksi tai milloin miksikin, mitä ilmaistaan noilla genderkultin vajakkiuustermeillä. Usein heillä on naamassa heiveröiset testoviikset, muutama parranhaiven ja jonkin verran madaltunut testoääni (josta kuitenkin kuulee selvästi, että puhuja on nainen), aivan helvetillisen ruma töyhtöhyyppä- tai sivusiilikampaus ja hiukset värjätty shokkivärillä, mustaa kynsilakkaa ja epämääräiset, usein tummasävyiset meikit lärveissään. Rumista mastektomia-arvista nyt puhumattakaan (litteä rintakehä tekee miehen!). Heillä usein myös roikkuu kymmenen kilon painoinen septum nenässään. Tällä habituksella he ajattelevat tulevansa homoseksuaalisten miesten silmissä varteenotettaviksi kumppaniehdokkaiksi, koska heidän maailmankuvansa mukaan romanttinen ja seksuaalinen kiinnostus kohdistuu ensisijaisesti toisen ihmisen immateriaaliseen identiteettiin, ei siihen, mitä hänellä on (tai ei ole) jalkovälissä. Tätä he myös jauhavat joka helvetin paikassa suut ja silmät täyteen, että on "transfobiaa", "syrjivää" ja "ulossulkevaa" rajata kiinnostuksensa vain tietynlaisin elimin varustettuja yksilöitä kohtaan, koska transmiehet ovat ihan yhtä lailla miehiä kuin kaikki muutkin miehet. Håhhåh, sanon minä, vanha kunnon kullinimijä (ja taitava olenkin). Tällä kaasuvalottamisella he ajattelevat luovansa uudenlaista homokulttuuria, jossa ei ole enää "genitaalipreferenssejä" ja "sukuelinfetissejä", eli homomiehet eheytetään ulos irstaasta kullifetissistään painostamalla heidät (meidät) eheyttävään heteroseksiin transien kanssa. Aivan kuin homomiehet olisivat transmiehille velkaa jotain tai meillä olisi jokin hämärä velvollisuus sisällyttää transmiehet suuntautumiseemme ja keskinäiskulttuuriimme ja katsella, kun nämä kävelevät katastrofit haahuilevat lettu levällään ympäriinsä esim. homosaunoissa. Miten pimeää näiden ihmisten ajattelu voi olla? He saavat perverssiä mielihyvää toisten ihmisten häiriköimisestä. Ja sitten vielä ihmettelevät, kun heidät kierretään kaukaa.

Toinen tyyppiesimerkki homoja fetisoivasta heteronaisesta, jolla on joku uhkea trans+queer-gender. Että oikein maskuliinisuusopinnot ja eroottisia piirroksia! Wow, CV:llä pääsee varmaan heittämällä Royal College of Art -yliopistoon tai vastaaviin. En ole tarkemmin tutustunut tuotantoonsa, mutta kuvakaappaus tuli jossain vastaan.


Hold your little gay men close tonight.
 Miksi nämä skitsofreniaoireitaan ja mielenterveysongelmiaan avoimesti esittelevät vastenmieliset naiset kuvittelevat puolta sekuntiakaan, että homomiehet haluaisivat olla heidän lähellään yhtään missään mielessä ja olosuhteissa?

Tässä sitten taas transidentifioituva nainen, Maia Forest nimeltään, selittää käyneensä queerystäviensä kanssa pitämässä hauskaa homoklubilla, mutta siellä oli tullut yllätyksenä, että paikalla olevat valkoiset gym-bro-cishomokundit kiinnittivät tilaisuudessa huomiota ainostaan toisiinsa, siis toisiin miehiin. Hän selittää myös jotain vitun paskaa siitä, miten ärsyttävää on, kun valkoiset gym-bro-cishomokundit ignoraavat kaikki queerit, jotka eivät ole näiden treenattujen kuumiksien kaltaisia lihaskimppuja (tai jotain). Bones Jackson on trans-queerina harmissaan siitä, miten tilanne on aivan samanlainen myös Grindrissä, minä en tosin ihan ymmärrä, mitä hän tarkoittaa tällä: I am begging for any gay of substance. On muuten itse asiassa ihan totta, että homopiireissä on aika tiukkoja ulkonäköstandardeja, ja tämä gym-bron käsite on ihan todellinen; treenatut ja lihaksikkaat homomiehet eivät useinkaan kelpuuta kumppaneiksi esimerkiksi vähänkään ylipainoisia miehiä tai ylipäätään miehiä, jotka eivät näytä samalta kuin alusvaatekuvastojen salskeat, lihaksikkaat sixpackmiehet. Esimerkiksi minä olen ulkoisesti "harmaavarpushomo", jolla ei ole mahkuja päästä noiden adonisten pöksyihin, koska en ole treenattu ja salskea alusvaatemallistokaliiperin homppeli. Mutta: tämä on käsitteellisesti täysin eri asia kuin se, että homomiehet eivät kelpuuta transmiestä kumppaniksi, koska transmies ei VITTU SOIKOON ole mies siinä merkityksessä, miten mies ja mieheys homomiesten keskinäistodellisuudessa nähdään ja ymmärretään. Mikään ei toki estä transmiehiä kokemasta itseään niin miehiksi kuin ikimaailmassa vain haluavat ja kykenevät ja sitten heilumasta omissa tiloissaan keskenään ihan miten lystäävät, mutta homomiesten keskinäistodellisuudessa tuo miesilluusio pirstaloituu aina ja täysin armottomasti. Olen jo miljoona kertaa jankannut tätä samaa asiaa, mutta sitä ei voi tähdentää kylliksi. Meidän on pakko vetää raja johonkin. Minun leiritulteni äärellä se vedetään homoseksuaalisuuteen. En pidä misogynistisestä ja naisia halventavasta kielenkäytöstä, mutta näillä vitun ämmillä ei ole kerta kaikkiaan mitään asiaa meidän seksuaalisuuteemme millään kuviteltavissa olevalla mittarilla tai asteikolla.

Noh, sitten lopuksi vielä tämä pillunkantoteline lässyttää, että nämä cis gay -gym-brot ovat parhaimmillaankin lähinnä tylsiä (happamia, sanoi kettu), huonoimmillaan alentuvia, ulossulkevia, tuomitsevia ja transfobisia. Transfobiaa, blaa blaa, lässyn lässyn, sössönsöö, mussun mussun, länkyti länkyti. Ja pronominit, genderpaska ja transliput liehuvat näidenkin tyyppien bioissa tuttuun tapaan. On se ironista, että niin tylsinä, ulossulkevina ja ties minä kuin transit meitä pitävätkin, heillä on jokin täysin käsittämätön päähänpinttymä ja pakkomielle siitä, miten meidät on kerta kaikkiaan saatava deittailemaan ja panemaan transien kanssa. Ja heille tulee yllätyksenä se, että kun he tunkevat meidän tiloihimme ja tilaisuuksimme, olemmekin homoja ihan oikeasti ja kiinnitämme huomiota vain muihin paikalla oleviin miehiin, emme transidentifioituviin naisiin, joilla on yaoin ja shounen-ain vuosikausien kulutuksen tuloksena kehkeytynyt vääristynyt käsitys siitä, mitä homous ja homomieheys on.

Transien homoviha on tällä hetkellä sillä tasolla ja sitä kaliiperia, että he näyttävät sen koko muulle maailmalle täysin avoimesti. Peittelemättä. Transit ovat tuoneet ehdan homofobian takaisin (vaikkei se missään vaiheessa kokonaan pois ole mennytkään), salonkikelpoistaneet sen ja vieneet koko homman aivan uudelle tasolle, jossa meistä puhuminen dehumanisoivasti ei ole vain hiljaisesti hyväksyttyä vaan myös suotavaa ja juhlittua. Transit eivät lainkaan arkaile myöntää avoimesti sitä, että haluavat fyysisesti pahoinpidellä homoseksuaaleja, koska emme kelpuuta kumppaniksi tietyn ihmisryhmän edustajia seksuaalisen suuntautumisemme vastaisesti. Transit vyöryttävät väkivaltafantasioitaan esim. Twitterissä ja Redditissä täysin avoimesti, ja heidän väkivaltafantasiapostauksiinsa tulee kymmeniä, satoja, jopa tuhansia tykkäyksiä. Heitä ihannoidaan ja tsempataan ja yksissä tuumin huudetaan homoseksuaaleille rangaistuksia ja meidän tarvitsevan lyömistä ja uudelleenkouluttamista.


Joku Twitterin transsekopää julistaa, miten vuodesta 2022 tulee homojen hakkaamisen vuosi. Miten "cishomomiehet" puhuvat tosi paljon "poikapillusta" ottaen huomioon, miten he eivät suostu panemaan ihmisiä, joilla on aktuaalinen pillu. 43 200 tykkäystä! o_O

Miten ihmeessä olemme muutamassa vuodessa päätyneet näin käsittämättömään ja absurdiin tilanteeseen? Ja miksi tämä valtaväestön hiljainen hyväksyntä, kun homojen hakkaamisen riemua toitotetaan turuilla ja toreilla ilman minkäänlaisia pidäkkeitä? Puhumattakaan lesbo- ja TERF-vihasta yms. Miksi ihmiset eivät nouse laajemmin sanomaan näille ihmisille, että tuollainen käyttäytyminen ei ole OK ja että heidän täytyy lopettaa tuo psykoottinen sekoilu? Kenen mielestä ylipäätänsäkään on millään tasolla normaalia, että joku fantasioi tietyn ihmisryhmän edustajien pahoinpitelemisestä ja julistaa avoimesti, että haluaisi hakata heitä, ja samanmieliset hurraavat taustalla soihtuja ja talikoita heilutellen?

Ihmiset: Ymmärrättekö te, että tuollainen käytös satuttaa meitä homoseksuaaleja vakavasti? Me olemme tuntevia ja herkkiä ihmisiä, jotka emme mahda seksuaalisuudellemme mitään. Me emme mahda sille mitään, ettemme PYSTY tuntemaan romanttista ja seksuaalista vetoa naiskehoisia ihmisiä kohtaan, oli heillä minkälainen uljas erikoisidentiteetti ja houkutteleva miespillu hyvänsä. Miksi annatte transien kohdella meitä tällä tavoin, ettekä nouse puolustamaan meitä, jotka emme ole tehneet kenellekään mitään pahaa? Ei ole syntiä tai transfobiaa olla haluamatta suuntautumisensa vastaista suhdetta ja/tai seksiä. Joskus kauan sitten kuvittelin, ettei minun tarvitsisi vääntää rautalangasta (tai ratakiskosta) tätä vitun shaibaa enää, mutta kuten olemme tulleet huomanneeksi, eivät homofobia ja homoviha itse asiassa näemmä koskaan katoa mihinkään, ne ottavat vain uuden muodon ja asettavat uudenlaisen naamion kasvoilleen. Aiemmin homofobia tuli ns. kristilliskonservatiivien taholta, mutta mitä tulee nykyiseen liberaalivasemmistolaisten radikalisoituneeseen homofobiaan transien ja heidän tukijoidensa taholta, niin nykyinen homofobia on moninkertaisesti vahingollisempaa. Tunnen oloni täysin saarretuksi ja poliittisesti kodittomaksi. Tuntuu, ettei voi mennä minnekään ilman että joutuu tekemisiin tämän SAATANAN PASKAN KANSSA.

En pyydä tässä elämässä paljoa: ainoastaan, että minä ja seksuaalisen viiteryhmäni edustajat saisimme vain olla rauhassa. Ei tämä VOI olla liikaa pyydetty? Transien ja heidän tukijoidensa täytyy keksiä tähän ongelmaansa jokin toisenlainen ratkaisu kuin yrittää väkisin pakottaa homoseksuaalit deittailemaan ja panemaan itseään. Ei ole homojen ongelma, jos transien on vaikeaa löytää itselleen mieleistä ja transeja himoitsevaa seuraa. Ratkaisu transien seuranhakuongelmiin ei ole se, että homoseksuaalien keskinäiskulttuuri ja homoseksuaalisuuden käsite murskataan. Murskaajina eturintamassa toimivat vieläpä entiset homojärjestöt (kuten Seta ja Englannissa Stonewall), jotka ovat kaikki täysin transien ja genderkulttilaisten vallassa. Homot on savustettu niistä pihalle aikoja sitten. Homojen entiset järjestöt ovat nykyään homojen eheyttämisjärjestöjä, eivät mitään homojärjestöön päinkään. Olen jo kauan sitten luopunut toivosta, että transeille ja heidän allyilleen itselleen voisi tässä asiassa puhua järkeä. He ovat aivan liian pohjattoman sekaisin, että heidän olisi mahdollista edes laidasta nakertaen ymmärtää meidän pointtiamme siitä, että suhteisiin ja seksiin painostaminen identiteettipolitiikan varjolla ei ole hyväksyttävää vaan vahingoittaa meitä suuresti. Siksi vetoan siihen hiljaiseen yleisöön, joka esimerkiksi näitä minun tekstejäni lukee: tehkää jotain, jos saatte siihen tilaisuuden. Kun näette tätä transien masinoimaa homojen painostamista ja syyllistämistä ja eheyttämisyrityksiä (esim. "mielen avartaminen" eheyttävälle heteroseksille transien kanssa), niin ilmaiskaa, että se ei ole hyväksyttävää käytöstä. Kieltäkää heitä käyttäytymästä noin, koska he eivät kuuntele meitä homoja, he näkevät meissä pelkästään välinearvoa. Transit näkevät meidät vain oman identiteettiorgiointinsa resurssina, jossa homomiehen/lesbonaisen vamppaaminen deittailu- ja seksikumppaniksi on ylin mahdollinen validaation muoto ja transien ultimaattinen fantasia.

Kenenkään velvollisuus ei ole toimia toisen ihmisen identiteettiperformanssin täydentäjänä ja mahdollistajana, ellei sitten tee sitä vapaasta tahdostaan. 

Lopuksi vielä pari esimerkkiä transien eheytysretoriikasta. Transmiesoletettu selittää, miten ymmärtää sen ja sen transmiehenä (en tiedä, mihin hän tuossa kommentoi). Cishomomiehet kohtelevat heitä kuin PASKAA ja tämä on kuulemma joidenkin ihmisten mielestä hyväksyttävää, koska "homot ovat läpikäyneet kaikkea jo tarpeeksi", mille tämä kusipää haistattaa vitut, koska transmiehet ovat myös tässä kuolemassa ja ovat aina olleet (tai ovat aina olleet olemassa), lopuksi jotain epämääräistä ulinaa mikroaggressioista, inkluusiosta ja olemassaolosta. Transithan kokevat olemassaolonsa mitätöimisenä sen, jos heitä ei transeina hyväksytä joka saatanan paikkaan ja asiaan, jonne he ikinä saavat päähänsä haluta mennä tai jota approprioida omiin identiteettitarpeisiinsa. Mitätöin "homojen" transmiesten olemassaolon, kun en halua panna heitä. En tiennytkään, että minulla on sellainen valta, että voin mitätöidä toisen ihmisen olemassaolon tekemättä yhtään mitään.

On se loukkaavaa olla miehistä seksuaalisesti kiinnostunut mies ja tarvittaessa haistattaa kunnolla paskat homoeheyttäjille, oli heidän tulokulmansa eheyttämiseen sitten mikä hyvänsä. Transeheytys ei millään tavalla poikkea esimerkiksi niistä 90-luvun homoeheytysoppaista, joissa mm. kehotettiin homopoikia totuttelemaan heterosuhteisiin hankkiutumalla suhteisiin "maskuliinisten tyttöjen" (whatever that means) kanssa. Silloin puhuttiin maskuliinisista tytöistä, nyt sitten maskuliinistetuista tytöistä. Kun tytölle kasvaa amisviikset ja muutama parranhaiven ja ääni vähän madaltuu keinotekoisen teston ansiosta + tissit leikataan irti, hänestä tulee maagisesti mies. Homomies tietenkin heti heppi tanassa kokee valaistuneen halun yhtyä tähän maskuliinistettuun tyttöön penetroitumalla hänen tihkuvaan miesluolaansa, koska hänellä on joku jänskä kanavoitu homomiesgender, joka on homomiehen salatuimman ja syvimmän halun kohde.

Tässä vielä tällainen makupala 26:lla tykkäyksellä. Bone ulisee, miten cishomomiehet jauhavat kaikitellen rakkaudesta ja hyväksynnästä, kunnes transmies astuu homomiehille tarkoitettuun tilaan. Transfoobit, jotka kommentoivat tähän, eivät koskaan tule tietämään miespillun ihmeistä.


Tässä pisteessä me olemme yhteiskunnallisesti, mitä tulee homoseksuaalien oikeuksiin, yksityisyyteen ja turvallisuuteen. Transidentifioituvat naiset kulkevat tiloissamme alastomina ja rehentelevät, miten ovat nähneet oman "mieheytensä" eteen "enemmän vaivaa" kuin kukaan meistä ummehtuneista cissuista. (Mitä tarkoittaa "nähdä vaivaa mieheytensä eteen"? Minusta on tullut mies, koska synnyin pojaksi ja kävin murrosiän läpi mieheksi. Täydeksi mieheksi, jolla on miehen värkit. Olihan siinä kasvamisprosessissa erinäistä vaivaa, mutta se ei ole sama asia kuin että nainen käy läpi keinotekoisen maskuliinistavan murrosiän ja tulee joksikin kuvitelmiensa epämääräiseksi muka-homomieheksi.) Transit syyllistävät meitä kuorossa seksuaalisuudestamme, johon ei sisälly ajatusta vastakkaisen sukupuolen kehollisuuden sisällyttämisestä seksielämäämme, olivat transmiesten miespillut sitten heidän itsensä mielestä miten ihmeellisiä hyvänsä. Transidentifioituvat naiset tunkevat tiloihimme, seuranhakupalveluihimme ja tilaisuuksiimme ja olettavat meidän olevan heistä kiinnostuneita, koska he ovat trans/nonbinary/queer/mitä helvetin vitun jumalaudan paskaa he ikinä keksivätkään väittää olevansa. Meitä syyllistetään genitaalipreferensseistä, selitellään että meillä on ulossulkeva ja syrjivä sukuelinfetissi, josta pitäisi mielellään opetella pois ja avartaa mieltään heteroseksille transien ja queerien kanssa. Meidän hakkaamisestamme fantasioidaan ja julistetaan, miten tarvitsemme uudelleenkouluttamista ja ansaitsemme väkivaltaa ja lyömistä. Tässä postauksessa on vain muutamia esimerkkejä, tuo viha velloo ympäri Twitteriä, Redditiä ja muita vastaavia mölysomeja valtoimenaan tälläkin hetkellä, ja määrä vain kasvaa koko ajan.

En välillä tiedä, miten päin tässä oikein pitäisi olla.

158 kommenttia:

  1. Eheyttäjät 1950-luvulla: homomies ei vain ole saanut kunnolla pillua
    Transit 2020-luvulla: homomies ei vain ole kokeillut transmaskuliinin pillua
    ---
    Eheyttäjät 1950-luvulla: homoseksuaalisuus on valinta, synti ja sairaus
    Transit 2020-luvulla: homoseksuaalisuus on valinta, genitaalifetissi ja seksuaalista rasismia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eheyttäjät 1950-luvulla: Homous on luonnotonta ja mielenterveyshäiriö, josta täytyy opetella pois avartamalla mieltään eheyttävälle heteroseksille naisten kanssa.
      Transit 2020-luvulla: Genitaalipreferenssit ovat luonnottomia ja mielenterveyshäiriö, josta täytyy opetella pois avartamalla mieltään eheyttävälle heteroseksille transien kanssa.

      Poista
  2. Eheyttäjät 1950-luvulla: homomies voi ottaa maskuliinisen naisen kumppaniksi
    Transit 2020-luvulla: homomies voi ottaa maskuliinisen naisen kumppaniksi

    VastaaPoista
  3. Transmaskuliinin melttari oletettavasi homoklubilla:

    https://mobile.twitter.com/ajlieshere/status/1599806550440173568

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se traagista ja loukkaavaa, että homomies kelpuuttaa seksikumppaniksi vain miehen, jolla on oikea, aito kyrpä, ei joku transmaskuliinipillu tai irrotetuista ihonriekaleista muotoiltu nahkarulla, joka yrittää näyttää penikseltä. Ja pakkoko sinne homojen klubeille on mennä mäkättämään ja riehumaan transidentiteetteineen ja näkymättömyyskomplekseineen? Homot ovat noilla klubeilla etsimässä toisia miehiä seuraansa, ei homoja fetisoivia naisia ja neuroottisia transmaskuliineja.

      Poista
  4. Kävin pari viikkoa sitten katsomassa Bros-nimisen homoelämästä kertovan romanttisen komedian. Odotin, että se olisi ollut susipaska perustuen ihan sen ympärillä vellovaan somekeskusteluun, mutta se olikin yllättävän hyvä elokuvatekele - ja yksi syy siihen oli itse asiassa sen ajoittain jopa raadollisen rehellinen kuva homomiesten seksuaalimarkkinoista. Miehet kun tuppaavat tietämään tarkalleen mistä pitävät, ja se saattaa homopiireissä tulla ilmaistuksi aika millimetrintarkkoina (ja joo "ulossulkevina") kumppanipreferensseinä. Suosittelen elokuvaa lämpimästi (ainakin sen rosoisempaa alkupuolta) eheytyskeinona homomieselämästä pinkinhattaraisia fantasioita elätteleville would-be-ftm:lle.

    Homojen elämä ei ole yhtä söpöstelevää yaoi/slash fanifiktio, vaan siitä on söpöys kaukana. Ja hyvä niin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, täytynee vilkaista. Ja kyllä, homomiesten elämä ja keskinäinen sosiaalinen todellisuus ei TODELLAKAAN ole sellaista kuin yaoissa, shounen-aissa ja muussa homofiktiossa kuvataan. Tuo fiktio ei kuvaa homojen elämää objektiivisesti vaan naisten fantasioita homomiehistä. Huvittavaa on, että kun noille "homoille" transmiehille yrittää selittää tätä asiaa, he eivät usko, koska ovat liian syvällä siinä fantasiahattarassa. Sitten, kun he yrittävät lähestyä homomiehiä ja osallistua meidän sosiaalisiin meininkeihimme, he järkyttyvät ja suuttuvat silmittömästi, kun emme olekaan sellaisia eteerisen hempeitä transmaskuliinien halipupusia kuin he olivat olettaneet.

      Idiootit.

      Poista
    2. Törmäsin taannoin vahingossa instassa "queer" pariskuntaa jossa toinen tyttö käyttää hormoneja ja on leikannut rintansa irti. Toinen olisi halunnut, mutta ei onnistunut laihduttamaan tarpeeksi ja lukuisat muut mt ongelmat tulivat esteeksi. He ovat siis lesbo pari joka larppaa homeopatia. Vielä nurinkurisempaa tästä tekee kuitenkin se, että molemmat jakavat ja puhuvat paljon homoeroottisesta fanficistä ja kuolaavat avoimesti pehmohomopornolle. Samaan aikaan muistaakseni ainakin toinen on julistautunut aseksuaaliksi. Hetero naisia jotka ovat toisensa kanssa vain koska eivät uskalla olla yksin? Molemmat oikein ihannoivat mt ongelmia vaikka samaan aikaan itketään miten turha olo on kun ei taaskaan noustu sängystä koko päivänä. Ja sitten arvostellaan yhteiskuntaan vaikka itsellä ei ole kykyä käydä edes säännöllisesti suihkussa

      Poista
    3. "Molemmat oikein ihannoivat mt ongelmia vaikka samaan aikaan itketään miten turha olo on kun ei taaskaan noustu sängystä koko päivänä. Ja sitten arvostellaan yhteiskuntaan vaikka itsellä ei ole kykyä käydä edes säännöllisesti suihkussa."

      Hätkähdyttävän suuri osa gender-, trans- ja queershittiin hurahtaneista ajattelee ihan vakavissaan, että kaikki heidän ongelmansa ja paha olonsa johtuvat muista ihmisistä ja "yhteiskunnan transfobiasta". Heille ei ole kehittynyt itsereflektion kykyä eli ymmärrystä siitä, että ihmisellä on aina kaikissa suhteissaan ja yhteiskuntaan asemoitumisessa oma osansa vastuuta siinä, miten asiat heidän elämässään ja ihmissuhteissaan menevät. Jos ihminen ei kykene hahmottamaan esimerkiksi omia läheisriippuvaisia tai narsistisia käytösmallejaan ja niiden vaikutuksia omiin ihmissuhteisiinsa eikä sen seurauksena pysty muuttamaan omaa käytöstään terveempään suuntaan, niin hänen ainoa keinonsa on syyllistää toinen osapuoli kokonaan ja kaikesta. Eräänlainen kognitiivisen dissonanssin alalaji tämäkin. Genderisteillä tämä näyttää vakiintuneen suorastaan pysyväksi käytösmalliksi: he ajattelevat, että kaikki ongelmat heidän elämässään ovat seurausta siitä, että ympäröivät ihmiset syrjivät, sortavat, marginalisoivat ja väärinsukupuolittavat heitä ja he joutuvat sen vuoksi kärsimään jatkuvasta vähemmistöstressistä ja mikroaggressioista, koska yhteiskunta on transfobinen eikä halua transihmisillä olevan oikeuksia jne. Koetapa puhua tällä tavalla vinksahtaneille ihmisille järkeä ja yrittää saada heitä näkemään asioita muista kuin noista valmiina ulkopuolelta omaksutuista näkökulmista. Hehheh.

      "Hetero naisia jotka ovat toisensa kanssa vain koska eivät uskalla olla yksin?"

      Mielenterveysongelmaisia naisia, jotka olettavat (osin alitajuisesti) gender- ja seksuaalisuussekoilun ja jatkuvan uudenlaiseen identiteettiin julistautumisen olevan ratkaisu heidän ongelmiinsa. Ja tuollaiset skitsot ovat pöllineet kaikki homoseksuaalien järjestöt ja bileet itselleen, eivätkä suostu jättämään meitä rauhaan, vaikka rukoilisimme polvillamme.

      Poista
  5. Eheyttäjät 1950-luvulla: feminiininen homomies ei ole oikea mies
    Transit 2020-luvulla: feminiininen homomies on oikeasti transnainen, homous on lohdutuspalkinto

    "A lot of gay men are gay men as a consolation prize, because they couldn't be women"

    https://www.lipstickalley.com/threads/author-thinks%E2%80%98a-lot-of-gay-men-are-gay-men-as-a-consolation-prize-because-they-couldn%E2%80%99t-be-women%E2%80%99.3438005/

    https://www.independent.co.uk/voices/juno-dawson-attitude-magazine-interview-transgender-gay-man-lgbt-trans-woman-a7752701.html#comments-area

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Juno Dawson on aivan täysi katastrofi ihmiseksi, homomieheksi ja wannabenaiseksi. Yksi eniten maailmassa inhoamistani hinureista. Yritin kerran lukea hänen kirjaansa Mallikappale (Meat Market), mutta jätin melko nopeasti kesken, sen verran paskaa hengentuotosta oli se.

      Mietin välillä, että voivatko nuo oikeasti olla tosissaan, tuo hourailu lohdutuspalkinnoista ja naisena olemisesta on sen verran psykoottista settiä kuitenkin, jopa transien suusta. Mutta kyllä, ihan tosissaan nämä tyypit ovat. Heillä on myös pakkomielle homoseksuaaleista ja homoseksuaalisuudesta. En ihan täysin ymmärrä, mistä kyseinen obsessio on heihin langennut ja mikseivät he vain voi jättää homoseksuaaleja rauhaan ja sekoilla toistensa kanssa omissa tiloissaan ja validoitua siellä keskenään. Taitaa olla tosiaan aivan liikaa pyydetty, että saisi vain olla rauhassa transien vainolta ja vähättelyltä.

      Poista
  6. TransHomophobia-tili on koonnut transien homofobisia turautuksia:

    https://mobile.twitter.com/TransHomophobes

    Näyttäisi siltä, että Google on poistanut alkuperäisen Boxer Ceiling -kuvakoosteen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, huomasinkin, että se boxer ceiling -kuvakoostesivusto on poistettu. En tiedä, onko kuvat siirretty jonnekin muualle. Ilmeisesti transien on onnistunut kaataa se serveri, tai jotain vastaavaa on tapahtunut, koska niiden kuvakaappausten ei haluta näkyvän valtaväestölle. Transit huolehtivat tarkkaan, ettei heidän vaivalla ylläpitämäänsä kulissijulkisivuun tule tahroja (vaikka olisivat itse lianneet oman pesänsä). Onneksi kerkesin jonkin verran tallennella niitä kuvia sieltä ja postata tänne. Ehkä se sivu vielä palautuu, toivotaan parasta.

      Poista
  7. Miksi kehopositiivisuutta toitotetaan sairaalloisen ylipainoisille, mutta sukupuoltaan epätyypillisesti ilmaiseville lapsille ja nuorille tuputetaan blokkereita, hormoneita ja terveiden kehonosien amputointeja?

    "Whatever happened to the body positivity movement, or does that only apply to the morbidly obese now?

    We should be teaching kids to love their bodies, not that if they don’t fit perfectly into what a stereotypical boy or girl is, that they need to start chopping off body parts."

    https://mobile.twitter.com/againstgrmrs/status/1599948133491875841?cxt=HHwWgoCpvbeWlLQsAAAA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Transiutettu nuori on loppuikänsä big pharman tuottoisa asiakas. Transien on pakko olla hormonihoidolla koko loppuelämänsä sen jälkeen, kun ovat siihen protokollaan sisään astuneet (ja jos haluavat hormoneilla olevan vieläpä jotain vaikutuksia). Ja nykyäänhän poika ei saa olla feminiininen ja tyttö maskuliininen ilman, että tehdään heti oletus transiudesta ja aivopestään nuori uskomaan itsekin olevansa trans, nonbinääri tai joku jännägender.

      Poista
  8. Tuosta saunassa poseeraavasta naisesta tuli mieleen miehet, autogynefiilit jotka tunkeutuvat naisten vessoihin ottaakseen siellä itsestään erektiokuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, eli he ottavat niin sanotusti trophy pictures. Valokuvia voitonmerkkeinä. Samalla tavalla tuo nainen saa passiivisaggressiivisia kiksejä siitä, että tulee nähdyksi fyysisesti naispuolisena homomiesten keskellä. Tässä toisten sosiaalisiin kuvioihin tunkemisessa on selvästi jokin seksuaalinen fetissiulottuvuus. Samoin siinä, miten naiset käyttävät itsestään ikään kuin röyhkeyden ja hävyttömyyden merkkinä sanoja fag ja faggot.

      Poista
    2. Kyllä. Transit fetisoivat homojen syrjintää ja haluavat "samaistua" siihen. Tähän liittyy tuo homosolvauksien approprioiminen ja se, että he käyttävät itsestään noita nimityksiä (ja queer yms.). Tuo alasti heiluminen homomestoissa antaa myös tietynlaista päihdyttävää vallantunnetta noille maskuliinistetuille heteronaisille, jotka näkevät homomiehissä pelkän identiteettiresurssin. Elämäntehtävämme on validoida homofobisten transien identiteettejä ja genderspeshuliutta.

      Transithan toki fetisoivat kaikenlaista "syrjittynä" ja "sorrettuna" olemista muutenkin; tosiasiassa he nauttivat tuosta dramatisoidun marttyyrin osastaan maailmankaikkeuden syrjityimpänä, sorretuimpana ja marginalisoiduimpana ihmisryhmänä, vaikka näennäisesti esittävätkin, että asiaintila on heille epämukava. Uhrina oleminen mahdollistaa heille tietynlaisen vallankäytön ja sen, että he voivat esittää muille ihmisille ja ihmisryhmille loputtomia vaatimuksiaan. Jos transeilta vietäisiin tuo sorretun identiteetti jonkin prosessin kautta pois, niin hehän jäisivät ihan tyhjän päälle.

      Tuosta homojen fetisoinnista äärimmäinen esimerkki on Lou Sullivan, joka huijasi homomiehiä sekstaamaan kanssaan hämärissä huoneissa. Hän sairastui lopulta AIDS:iin ja fetisoi sitäkin, selitteli, miten hän on "viimeiseen asti homoveljiensä seurassa". *ryöps* Olen nähnyt myös netissä transmiesten transmiehille kirjoittamia oppaita siitä, miten esim. höyrysaunoissa kannattaa huijata homomiehiä suuseksiin kanssaan, eli transmies imee homomiesten kulleja salaten strategisesti asetetun pyyhkeen avulla sen, ettei hänellä ole penistä. Toki oppaissa annetaan myös neuvoja sen tilanteen sekstailuihin, jos on päästy niin pitkälle, että homomies (eli bimies, jos hän tähän suostuu) on onnistuttu vamppaamaan ja huijaamaan sänkyyn asti transmaskuliinin kanssa. Poikapillun kosteat salathan ovat jokaisen homomiehen varjelluin unelma. Transit ovat "keksineet" homoseksuaalisuuden uudelleen vääntämällä homouden heteroudeksi transien fantasioiden hyväksi. Meiltä homppeleilta ei ole kysytty yhtään mitään. Ja auta armias, jos homot yrittävät puolustaa omia tilojaan, seksuaalista itsemääräämisoikeuttaan ja identiteettiään näiden fetissipervojen juonitteluilta ja kolonisoinnilta, niin johan tukkeutuvat transien somet "let's punch transphobic cis gay faggots" -tyylisestä kuorossa huutamisesta. Kaiken tämän häikäilemättömän perseilyn päälle transit ihmettelevät, miksi muut ihmiset pyrkivät välttelemään heitä eivätkä halua olla heidän kanssaan tekemisissä.

      Poista
    3. "Transithan toki fetisoivat kaikenlaista "syrjittynä" ja "sorrettuna" olemista muutenkin; tosiasiassa he nauttivat tuosta dramatisoidun marttyyrin osastaan maailmankaikkeuden syrjityimpänä, sorretuimpana ja marginalisoiduimpana ihmisryhmänä, vaikka näennäisesti esittävätkin, että asiaintila on heille epämukava. Uhrina oleminen mahdollistaa heille tietynlaisen vallankäytön ja sen, että he voivat esittää muille ihmisille ja ihmisryhmille loputtomia vaatimuksiaan."

      Tästä tulikin mieleen, että luin jonkin aikaa sitten kommentin siitä, miten uskonnolliset kultit hallitsevat jäseniään. Esimerkiksi Jehovan todistajien saarnaamisessa on kyse siitä, että se tarkoituksella ärsyttää ulkopuolisia ihmisiä jolloin kultin johtajien on helppo osoittaa jäsenille, että muu maailma vihaa heitä ja vain kultin sisällä heitä ymmärretään.

      Onkohan näissä queerporukoissa samaa taustalla, eli jäseniä ohjataan käyttäytymään tavalla, joka saa muut ihmiset välttämään heitä ja näin heidät saadaan entistä tiiviimmin kiinni kulttiin? Eli kultin jäsenet kokevat oikeasti olevansa sorrettuja uhreja, mutta he eivät ymmärrä, että tämä sorto johtuu heidän omasta käytöksestään.

      Poista
    4. Erinomaisen hyvä pointti. Kulttien ja lahkojen olemassaolo ja jäsenuskollisuus perustuu nimenomaan siihen, että eri ihmisryhmiä asetellaan ideologisesti, poliittisesti ja maailmankuvallisesti vastakkain (usein täysin keinotekoisesti) ja maalaillaan sitten siitä vastapuolesta ("cisihmiset") kuvaa syrjivinä, sortavina ja kultin/lahkon jäseniä vihaavina julmureina. Tällainen toimii tehokkaimmin silloin, kun saadaan se oma, manipuloitu puoli myöntämään todeksi erilaisia räikeitä valheita ja virheellisiä uskomuksia ja sitten lietsotaan heihin ajatusta siitä, että nuo "toiset" vastustavat "meitä", jotka tiedämme totuuden. Transkulttilaiset ihan tosissaan uskovat siihen, että heidän asiassaan on kyse jostain maailmankaikkeuden ja kaikkien aikojen marginalisoiduimman ihmisryhmän "ihmisoikeuksista". He ovat tässä asiassa tavallaan puun ja kuoren välissä: he eivät pysty enää näkemään, että heillä on jo samat ihmisoikeudet kuin muillakin, joten he redusoivat kaiken mahdollisen haluamansa ja omat tarpeensa ajatukseen siitä, että kyse on jostain heiltä puuttuvista oikeuksista. Tämä on osasyy mm. siihen, miksi he niin äänekkäästi ja voitonvarmasti syyllistävät ja painostavat muita ihmisiä ja ihmisryhmiä deittailemaan, seurustelemaan ja harrastamaan seksiä transien kanssa; he ajattelevat, että se on heille kuuluva ihmisoikeus, että toisen ihmisen voisi painostaa tekemään itselleen seksuaalisia asioita. (Seksuaalisuus ja sen kontrolloiminen on toinen kultteihin keskeisesti kuuluva piirre, mutta se on niin laaja aihe, että täytyy käsitellä sitä myöhemmin erikseen.)

      Ajatukseen hajottamisesta ja hallitsemista liittyy kiinteästi juuri se, että hajotetaan käsitystä todellisuudesta käsitteellisesti ja saadaan tarpeeksi suuri määrä ihmisiä uskomaan niihin valheisiin. Tässä vaiheessa ihmiset ovat usein jo niin aivopestyjä ja viiteryhmälleen uskollisia, että hoitavat oman ja lähiympäristönsä aivopesun ihan ilman kummempaa ohjailuakin. Kulttien johtajat tietävät, että ihminen on riippuvainen yhteisöstä ja yhteisön hyväksynnästä, ja juuri tämän perustarpeen varaan he laskevat. Ryhmän jäsenet pönkittävät toistensa harhaisuutta omissa kaikukammioissaan, ja koska he ovat yhä vähemmän tekemisissä niiden "toisten" kanssa, ajatus oman porukan oikeamielisyydestä ja muiden vääränlaisuudesta vain vahvistuu entisestään. Tämä johtaa myös siihen, että "toisista" aletaan puhua koko ajan dehumanisoivammin, koska "toisia" ei nähdä enää samalla tavalla ihmisinä kuin niitä pyhiä omia, jotka tietävät totuuden. Juuri tämän näemme nyt siinä, millä tavalla transkulttiin imautuneet puhuvat "cisihmisistä", naisista ja homoseksuaaleista. He aidosti uskovat meidän olevan vihollisia ja transvihaajia, koska emme allekirjoita transien todellisuuden kieltävää ja vallankumouksellista maailmankuvaa vaan pidämme kiinni materiaalisen todellisuuden lainalaisuuksista. Miten kehtaammekin!

      Jos emme onnistu laittamaan tälle kehityskululle päätepistettä, tulemme vielä näkemään sen päivän, kun transkultin oikeamieliset alkavat fyysisesti pahoinpidellä naisia ja homoseksuaaleja kirkkaassa päivänvalossa. Tätä on alkanut tapahtua jo nyt.

      Poista
    5. "Transit ovat "keksineet" homoseksuaalisuuden uudelleen vääntämällä homouden heteroudeksi transien fantasioiden hyväksi."

      Jos homoseksuaalisuus on nykyään viehättymistä presentaatioista, performansseista, pronomineista ja identiteetin ilmaisusta ja muusta eteerisen aineettomasta ja ylevästä ja jos homoseksuaalit voivat nauttia penistä vaginaan -seksistä, niin miksi kutsutaan ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneet ainoastaan biologisen sukupuolensa edustajista? Ulossulkeviksi genitaalifetisisteiksi, seksuaalisiksi rasisteiksi, jotka ovat valinneet transfobisen preferenssin?

      Poista
    6. Yleistä ymmärrystä jostakin ilmiöstä tai tietyistä asioista voi muokata muokkaamalla sanoja ja käsitteitä, joilla niihin viitataan. On sanottu, että sillä jolla on valta muunnella kieltä, on valta muunnella todellisuutta itseään. Toki tämä ei käy kädenkäänteessä vaan vaatii pitkäjänteistä ja sitkeää propagandatyötä.

      Kun jotakin vakiintunutta käsitettä uudelleenmääritellään, vaikuttaa uudelleenmäärittelyn prosessi samanaikaisesti myös kaikkiin ympäröiviin käsitteisiin, joihin tuolla käsitteellä primääristi viitataan. Ihan yksinkertaisesti se tarkoittaa sitä, että kun sukupuolen käsitettä muovataan ja uudelleenmerkityksellistetään, se vaikuttaa siihen, miten mieheydestä ja naiseudesta puhutaan ja miten mieheys ja naiseus ymmärretään. Koska mieheyden ja naiseuden syvimmässä ytimessä on reaalitodellisuudessa lisääntymisen eli suvunjatkamisen mahdollistaminen (koska siihen tarvitaan kaksi selkeästi toisistaan eroavaa sukupuolta), niin sukupuolen uudelleenmerkityksellistäminen vaikuttaa myös seksuaalisiin suuntautumisiin, joita ovat hetero-, bi- ja homoseksuaalisuus. Jos demokraattisen prosessin kautta transien niin vaatiessa päätämme, ettemme määrittelekään naiseutta ja mieheyttä lisääntymisbiologian pohjalta, niin päätämme samalla, ettemme määrittele seksuaalisia suuntautumisia biologisen sukupuolen kautta. Tämä on käsitteellisellä tasolla vääjäämätöntä.

      Jotta transien fantasia sukupuolen dekonstruoimisesta (heidän itsensä eduksi) yhteiskunnassa transien maailmankuvan mukaiseksi voisi toteutua, heidän on pakko ensin luhistaa vakiintuneet käsitteet, jotka estävät ja hidastavat dekonstruktion toteutumista. Jotta mies voisi olla nainen ja nainen voisi olla mies, täytyy käsitteet mies ja nainen ensin dekonstruoida eli hajottaa ne tavallaan osiin ja sitten koota osista uusi käsite. Tämän transit ovat tehneet yrittämällä irrottaa miehen ja naisen käsitteet fyysisestä todellisuudesta poliittisen diskurssin muuntelun pohjalta niin, etteivät ne määrity enää biologian vaan sosiaalisten käytänteiden, sukupuoliroolien, stereotypioiden ja (kirsikkana kakun päällä) "itsemääräämisoikeuden" kautta. Mies ei voi olla nainen eikä nainen voi olla mies, jollemme kaikki suostu siihen, että sukupuolet määritellään immateriaalisen kautta, ei fyysisen ja kehollisen kautta. Miten transit ovat tässä irrottamisen prosessissa onnistuneet? Hämmentämällä kaiken sukupuolta koskevan yhteiskunnallisen keskustelun eli sukupuolidiskurssin niin perinpohjaisesti, ettei kukaan enää tiedä, mitä sukupuoli tarkoittaa.

      Poista
    7. Ja nyt vihdoin päästään homoseksuaalisuuteen ja sen määrittelyyn. Jotta koko sukupuolikäsitys vallitsisi yhteiskunnassa transien maailmankuvaa vastaavana, täytyy transien dekonstruoida myös seksuaalisen suuntautumisen käsite. Jotta mies voisi olla nainen ja nainen voisi olla mies, se vaatii homoseksuaalisuuden käsitteellisen murentamisen prosessin. Mies ei voi olla nainen, jos on olemassa jokin (vaikka kuinka pieni) ihmisryhmä (ja nimenomaan naisten ryhmä), joka ei näe näitä uusia ja uljaita "naisia" potentiaalisina kumppaniehdokkaina sellaisesta syystä, johon nämä "naiset" eivät voi jotenkin vaikuttaa (mies ei voi pakottaa lesbonaista heteroksi). Sama käänteisesti: nainen ei voi olla mies, jos jokin miesten sisäinen ryhmä ei näe näitä uusia ja uljaita "miehiä" täysinä miehinä, vaikka tämä aiheutuisi syystä, johon tuon ryhmän miehet eivät voi itse vaikuttaa: seksuaalista suuntautumista ei voi itse valita eikä sitä voi muuttaa millään keinolla. Tietoisuus tästä jäytää transeja ja pakottaa heidät entistä sitkeämmin jatkamaan tätä uudelleenmerkityksellistämisen projektia, jossa he pitävät jatkuvasti yhteiskunnassa yllä diskursiivista kaaosta sukupuoleen ja seksuaalisuuteen liittyen ja odottavat oikeaa aikaa, jolloin voivat alkaa laajemmin lanseerata omia käsityksiään sukupuolista ja seksuaalisuuksista yleisiksi, vallitseviksi totuuksiksi.

      Transit eivät kestä sitä, että on olemassa sellainen naisten ja miesten ryhmä, jonka pelkkä olemassaolo muistuttaa heitä siitä, että he elävät immersiivisessä fiktiossa, jota eivät pysty muuttamaan todellisuudeksi millään määrällä poliittista aktivismia ja muiden ihmisten pakottamista. Homoseksuaalisuus käsitteenä ja reaalimaailman ilmiönä tekee transien poliittisen ideologian lopulta tyhjäksi. Tämä on se syy, miksi transit vihaavat homoseksuaaleja ja yrittävät syyllistämällä ja manipuloimalla painostaa meidät alkamaan suhteisiin transien kanssa. Tämä on se syy, miksi he ujuttautuivat Prideen ja LBG-aktivismiin ja alkoivat mädättää niitä sisältä käsin. He eivät voi tehdä samaa heteroenemmistölle, koska heteroenemmistö murskaisi heidät siitä hyvästä silmänräpäyksessä (eikä heteroilla ole sellaista selkeää sukupuoliaktivismia, jonka transit voisivat samalla tavalla kolonisoida). Homoja on niin vähän, ettemme pysty muodostamaan kriittisen massan ylittävää vastavoimaa transeja vastaan. Voimme vain yrittää puolustautua ja pitää kiinni rajoistamme, mitä minäkin tässä koko ajan näppis sauhuten omalta osaltani teen.

      Poista
    8. Transien keinot yrittää uudelleenmääritellä homoseksuaalisuus ovat taktisesti hyvin samankaltaisia kuin aiemmillakin homoeheyttäjillä:

      - homojen syyllistäminen ja painostaminen suuntautumisensa vastaiseen seksiin
      - homoseksuaalisuudesta puhuminen käyttämällä uuskielisiä, leimaavia termejä ("syrjivä ja ulossulkeva genitaalipreferenssi", "sukuelinfetissi, joka on valinta ja syntynyt yhteiskunnan aivopesun tuloksena", "seksuaalista rasismia, josta on creepyä toitottaa")
      - homouden epäsuora leimaaminen sairaudeksi käyttämättä kuitenkaan sairaus-sanaa (koska jokin aiempi homouden uudelleenmerkityksellistämisen prosessi piti sisällään vaiheen, jossa homous poistettiin sairausluokituksesta, mikä oli yksi askelista kohti homojen ihmisoikeuksien toteutumista)
      - homojen kehottaminen "avartamaan mieltään" antautumalla mahdollisuudelle harrastaa seksiä suuntautumisensa vastaisesti ("it's just flesh, you can probably deal with it", "your dating preferences are exclusionary and transphobic")
      - transien äänekkäät julistautumiset mukamas homomiehiksi ja lesbonaisiksi ja sen myötä tietoinen yleisen käsityksen muuntelu liittyen siihen, kuka ja mikä homo edes on ("gay trans man", "three-holed faggot", "translesbian", "transbian")
      - eheytysoppaiden kirjoittaminen (transien eheytysoppaat on tosin kirjoitettu transeille itselleen ohjeistuksiksi siitä, miten homoseksuaaleja voi huijata seksiin kanssaan ja millaista transin ja cissun välinen "homoseksi" voi olla)
      - homoista puhuminen dehumanisoivasti ja epäinhimillistävästi ("let's all punch transphobic cis gay men", "kill all faggots 2022", "cis gay men are a disease"), tähän liittyen myös viittaaminen heihin itseensä käyttäen halventavia termejä, joilla homoja on vuosikymmeniä solvattu ja joita heille on huudettu, kun heitä on hakattu ja pahoinpidelty ("faggot", "queer")
      - homouden kokonaisvaltainen approprioiminen ja käyttäminen savuverhona oman agendan edistämisessä (transit puhuvat mukamas meidän suullamme "homojen oikeuksista", vaikka tosiasiassa heille on mitään merkitystä vain transien tavoitteilla; tästä konkreettisena esimerkkinä mm. se, että aina puhutaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöistä joka paikassa, eli homous ja homojen oikeudet pidetään jatkuvasti ikään kuin pakotetusti savuverhona edessä, kun tosiasiassa ajetaan transien tavoitteita)
      - homouden uudelleenmerkityksellistäminen transien maailmankuvan pohjalta (transien oma käsitys "seksuaalisesta suuntautumisesta" on jotain, mikä kohdistuu identiteettiperformansseihin, itsemäärittelyoikeuteen ja sekundääristen sukupuolipiirteiden toisintamiseen ja mies-/naislarppaamiseen)

      Poista
  9. Tuo nainen, joka kehuu olleensa homomiesten saunassa "full pussy out"...eikö tämä ole ihan samalla tavalla seksuaalista häirintää kuin se, kun nyt vaikkapa "Lia" Thomas kävelee naisten pukkarissa ku*li esillä?
    Koska tämä hulluus oikein loppuu?
    Muuten, oletteko huomanneet, että Sametilla on youtubessa meneillään vlogmas ja videoita pukkaa melkein päivittäin? Videoissa on sekä Sametin omia kuulumisia että pohdiskeluja mm. itsemäärittelystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "...eikö tämä ole ihan samalla tavalla seksuaalista häirintää kuin se, kun nyt vaikkapa "Lia" Thomas kävelee naisten pukkarissa ku*li esillä?"

      On. Ekshibitionismia ja vallantunnetta siitä, että on identiteettipolitiikan valtuuttamana tilassa, jonne ei kuulu ja jossa olevat ihmiset ahdistuvat näiden tyyppien läsnäolosta. Mutta eihän se heitä liikuta tippaakaan. Trans rights!

      "Koska tämä hulluus oikein loppuu?"

      En tiedä. Välillä pyörittelen synkkiä ajatuksia, ettei meidän elinaikanamme, eli meidän täytyy sietää transien ja heidän tukijoidensa sekoilua vielä pitkiä vuosikymmeniä. Koko homma olisi ehkä jotenkin lopetettavissa, jos valtaväestö yhtaikaa laittaisi transien touhuille pisteen, mutta sitä ei ole ainakaan vielä tapahtunut. LGB:t ja feministit ovat kyllä piipittäneet, että transien touhut eivät ole OK ja vahingoittavat yhteiskunnan heikoimpia ihmisryhmiä, mutta ketään ei kiinnosta kuunnella. Ja kun tarpeeksi vaikutusvaltaiset ihmiset avaavat suunsa (J.K. Rowling), he joutuvat saman tien roihuavan noitavainon kohteiksi.

      Poista
    2. Olen varmasti nähnyt tämän "full pussy out" -kommentin jossain aikaisemminkin, ja se tuntuu aika ahdistavalta. Hänhän kehuskelee sillä, että käyttäytyy tahallaan tavalla, joka rikkoo toisten rajoja. Hän tunkeutuu tahallaan tiloihin, jotka eivät hänenlaisilleen kuulu, ja käyttäytyy siellä tavalla, joka ylittää monen paikallaolijan sietokyvyn.

      Poista
    3. Joihinkin persoonallisuushäiriöihin kuuluu mielihyvän kokeminen siitä, että ylittää tarkoituksellisesti ja tahallaan toisten ihmisten rajat ja sietokyvyn ja saa heidät kokemaan epämukavuutta tai jopa hätää. Se tuo häiriöiselle kokemuksen siitä, että hänellä on valtaa toisiin ihmisiin ja hän voi kontrolloida heitä ja vaikuttaa heidän tunnemaailmaansa ja turvallisuudentunteeseensa. Esimerkiksi narsisteille ja epävakaille on päihdyttävä olotila, kun he pystyvät kontrolloimaan muita ihmisiä, koska se pönkittää heidän illuusiotaan omasta kaikkivoipaisuudestaan ja siitä, että muut ihmiset ovat heitä alempiarvoisia (eli silkkaa saastaa). Normaali ihminen ei ymmärrä, miten kukaan voi saada kiksejä mistään tällaisesta, mutta nämä tyypit eivät olekaan normaaleja. Jos persoonallisuushäiriöön yhdistyy (ja siihen usein todellakin yhdistyy) vieläpä se, että henkilöllä on ekshibitionistisia taipumuksia, alistamisfantasioita ja muita vallankäyttöön liittyviä seksuaalisia perversioita, niin tällainen ihminen on yksiselitteisesti ympäristölleen vaarallinen.

      Olisi mielenkiintoista nähdä, olisiko tuo full pussy out -mulkero raavaiden heteromiesten saunassa tai muissa tilaisuuksissa yhtä rehvakas ja itsevarma. Homomiesten keskelle on turvallista mennä röyhkeilemään ja rehvastelemaan, kun kuitenkin sisimmässään tietää, ettei ole homomiesten lähellä fyysisessä vaarassa (joutua esim. raiskatuksi tai pahoinpidellyksi). Homomiehet ovat heteromiehiä huomattavasti harvemmin väkivaltaisia, varsinkaan naisia kohtaan. Ja homojen saunoissa yms. seuranhakutiloissa homot myös kategorisesti kiertävät naiset kaukaa.

      Poista
  10. Genderliike vetää puoleensa tietyntyyppisiä persoonia, koska sen ideologiaan liittyy keskeisesti ajatus yksikön kaikkivoipaisuudesta. Itse materiaalinen todellisuus saa venyä ja vääntyä, kun gendertrenderit ja mitkä lie queerheterot pelaavat käsitepelejään. Tottakai sellainen valta kiehtoo ja humalluttaa. Voit kirjaimellisesti vain ilmoittaa mikä on totta ja mikä ei ja järjestää somevainoja ja tosielämän vaikeuksia niille, jotka eivät alistu myötäilemään uutta valetodellisuutta. Kun sinun annetaan narsistisen sekoilun päälle vielä julistautua uhriksi, niin sehän on oikea luonnevikaisen märkä päiväuni. Hyi hitto tuotakin Jupiteria.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ehdottomasti on kyse nimenomaan vallankäytöstä ja siitä, että vähemmistöstatusta käytetään keppihevosena pyrkimyksessä muokata yhteiskunnasta intersektionalistien maailmankuvan mukainen. Eli korostetaan identiteettejä ja kilpaillaan siitä, kuka on syrjityin ja sorretuin (ja kenellä siten on käänteisesti eniten valtaa, koska uhristatus takaa sen, että muille ihmisille voi esittää vaatimuksia ja vaatia loputonta mukautumista ja uudelleenkouluttamista). Kaikkivoipaisuus taas liittyy siihen, että ihmisellä olisi mukamas valta määritellä fyysinen todellisuus uusiksi biologiaa ja muita objektiivisesti todennettavia realiteetteja myöten. Twitter, Tiktok ja muut vastaavat somet ovat pullollaan transeja ja genderspeshuleita, jotka julistavat sitä, miten myös transnaisilla voi olla kuukautiset ja sen sellaista. Eli peruuttamattomasti tärähtänyt jengi ihmisiä, jotka kärsivät eeppisestä harhaisuudesta. Transpropaganda on kirjaimellisesti aivan joka paikassa, sitä ei pääse kukaan minnekään pakoon. Transit myös jauhavat jatkuvasti kuorossa kaiken maailman paskaa genitaalifetisseistä ja ulossulkevista preferensseistä ja siitä, että transihmisten sulkeminen ulos deittipoolistaan on fobiaa, että kukaan ei pakota sinua seurustelemaan transien kanssa, mutta jos kategorisesti kieltäydyt deittailemasta ja seurustelemasta transien kanssa, se on transfobiaa. Myös muut ihmisryhmät jauhavat tuota fobiashittiä, kuten kehopositiiviset (eli että kategorinen kieltäytyminen deittailusta lihavien kanssa on "fatphobic").

      Missä ihmeen vaiheessa toisten ihmisten painostamisesta suhteisiin ja seksiin tietyn ihmisryhmän edustajien kanssa tuli jokin vitun ihmisoikeus? Ja miksi minulla ei sitten vastaavasti ole oikeutta painostaa vaikkapa heteromiehiä homoseksiin kanssani, koska heteromiesten kieltäytyminen homojen kanssa paneskelusta on homofobiaa? Jos alkaisin selitellä jotain tällaista ja kehittää jotain aktivismia siihen ympärille, niin minuthan naurettaisiin pihalle välittömästi.

      Poista
    2. Näin muuten videopätkän, jossa (jostain syystä) sinappia purkista suoraan syövä blondi transmies tenttaa katsojilta juurikin transihmisten kanssa seukkaamiseen yms. liittyen: "Rakastutko siihen, mitä ihmisellä on jalkovälissään, vai rakastutko hänen persoonallisuuteensa?" Ja päälle tutut mantrat siitä, miten "ihmisillä saa olla preferenssejä, se on ihan OK, mutta älkää ikinä sanoko, ettette voisi rakastua transihmiseen, koska me emme usko teitä". Melko jäätävät kognitiiviset dissonanssit tulilla. Mitä tulee transeihin tässä suhteessa, niin suurella osalla heistä on niin äärimmäisen vastenmielinen persoonallisuus, että persoonallisuus on itse asiassa heidän biologiaansa ja jalkovälinsä vehkeitä suurempi turn-off, mitä tulee heistä kiinnostumiseen romanttisessa tai seksuaalisessa mielessä. Transit ovat röyhkeitä päällepäsmäreitä, jotka piittaavat vain omasta mukavuudestaan ja omasta viiteryhmästään (ja "oikeuksistaan"), joka vain ottaa antamatta koskaan itse mitään ja vastuuttaa muita ihmisiä ja ihmisryhmiä omista ongelmistaan, joihin muilla ihmisillä ei ole osaa eikä arpaa. Lisäksi he ovat narsistisia, omahyväisiä, itsekeskeisiä ja kaiken kaikkiaan niin vastenmielistä potentiaalista seuraa, että mitä kauempaa heidät on mahdollista kiertää, sitä parempi.

      Että se siitä transien persoonallisuuteen rakastumisesta. Kun heillä kerran on niin mahtavat persoonallisuudet ja jalkovälillä ei ole merkitystä, niin miksi he eivät vain seurustele toistensa kanssa ja jätä meitä normaaleja ihmisiä rauhaan?

      Poista
  11. Somen aivopierujen aatelia:

    "Ensinnäkin, pronomini ei ole she vaan they."

    "Tiätkö ku ihmisestä voi puhua ilman että käyttää sukupuolittavia termejä. Vaikka että "tää tyyppi/henkilö". "

    https://mobile.twitter.com/minjakoskela/status/1600002597947064323

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmisistä ei saa muusujen mielestä puhua käyttäen sukupuolittavia termejä, mutta transnaiset ovat naisia ja transmiehet ovat miehiä, koska sanovat niin. "Sukupuolittavasta kielenkäytöstä" on väännelty transien yksinoikeus. Muiden täytyy teeskennellä, ettei sukupuolia ole olemassa ja ettei biologista mieheyttä ja naiseutta voida määritellä mitenkään muutoin kuin transien sukupuolistereotypioihin ja rooleihin takertumisen kautta. Ota näistä nyt sitten jotain tolkkua.

      (Muunsukupuolisuus, ei-binäärisyys ja sukupuolettomuus ovat jo itsessään sukupuolittavia käsitteitä, koska ihminen ei voi identifioitua jonkin sellaisen ulkopuolelle tai sellaisten polariteettien välimaastoon, joiden olemassaoloa hän ei samanaikaisesti tunnusta.)

      Poista
  12. Nyt on kuumaa.

    "Women with male pattern baldness are women too! Embrace the bulge, embrace the bald."

    https://mobile.twitter.com/troonytoons/status/1600263827018469383?cxt=HHwWjsC-xZveo7UsAAAA

    "It's not a fetish!!!"

    https://mobile.twitter.com/JocastaMoney/status/1566922186216116225?cxt=HHwWgsC4waXb6b4rAAAA

    VastaaPoista
  13. Transtyyppien suhde seksiin ja seksuaalisuuteen ei vaikuta kovin terveeltä. Moni on aivan selvästi pornoaddikti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Monien AGP:iden naiskuva tulee suoraan pornosta: nainen on heidän pornon (sissy hypno yms.) mädättämässä ajattelussaan yhtä kuin alistuva ja ahnas, täyttymistä odottava aukko. Heidän pohjatonta misogyniaansa kuvastaa hyvin se, että he ajattelevat voivansa tulla sillä naisiksi, kun heidän jalkoväliinsä porataan kirurgisesti keinotekoinen aukko nyljetystä peniksestä ja rakennellaan heille rintakehään muhkeat silikonitisut. He ajattelevat, että kun heistä tulee pornokuvastojen pumpattavien Barbarojen näköinen, heistä tulee nainen.

      Poista
  14. "Kenenkään velvollisuus ei ole toimia toisen ihmisen identiteettiperformanssin täydentäjänä ja mahdollistajana, ellei sitten tee sitä vapaasta tahdostaan. "

    JUURI NÄIN!

    VastaaPoista
  15. Muutama nopea, hajanainen ajatus aiheen ympäriltä.

    Mua ILJETTÄÄ, miten nämä homolerssin puutteesta uhriutuvat naiset puhuvtä myös ITSESTÄÄN. Se "miksi tämä valmiiksi liukastettu reikä ei kelpaa työntymiseen, se on vain luonnollista!" Siis jotenkin todella esineellistävästi tai... en ihan saa kiinni, mutta yäk! Jonkun pitäisi tehdä tutkimus, ovatko myös nämä naiset vinksahtaneet päästään ainakin osittain pornon takia. Ainakin transidentifioituvilla miehillä se on aivan ilmeistä.

    Mulla on teoria, että naisilla ei keskimäärin ole hajuakaan siitä, millaista miesten välinen sosiaalinen todellisuus ja miesten seksuaalisuus noin keskimäärin ovat. Miehet eivät koskaan käyttäydy yhdenkään naisen läsnäollessa kuten he keskenään käyttäytyvät, sillä tällaista miestä pidettäisiin moukkana ja tahdittomana tomppelina. En tiedä, liittyykö tämä nyt suoraan tähän bokserikattoilmiöön, mutta luulen, että näiden naisten oletukset ja odotukset eivät ole millään tavalla tästä maailmasta.

    Mua kiinnostaisi tietää, onko osalla näistä ulisijoista vain niin misogynistinen käsitys omasta naiseudestaan, että homoidentifioituminen on heille jonkinlainen yritys ottaa toimijuutta ja "tasavertaisuutta" seksuaalisessa kanssakäymisessä miesten kanssa. Ja sitten kuitenkin siltä kanssakäymiseltä odotettaisiin heteroseksin normeja. En tokikaan tiedä, millaista homojen välinen seksuaalinen kanssakäyminen on, mutta voisin kuvitella että tyypillisesti hieman suoraviivaisempaa ja rajumpaa kuin mitä naiset ehkä haluavat seksuaalisen kanssakäymisen keskimäärin olevan (joo joo, varmasti on herkkää ja hempeää homoseksiä ja rajuista otteista tykkääviä naisia, mutta noin yleistäen).

    Näiden naisten pitäisi myös huomata, että jotkut (tai monetkin?) pillunhimoiset miehet ovat valmiita menemään äärimmäisyyksiin pimperoa saadakseen. Olen ihan varma, että joku mies lähtisi tuohon validiointileikkiinkin mukaan (onhan wokefishingkin ihan olemassaoleva ilmiö, eli mies tekeytyy wokeksi deittisovelluksessa päästäkseen bängäämään) ja painaisi näitä kullinhimoisia naisia. Mutta EI HOMOMIEHET, vaan heterot! (Esim. se oululainen animepariskunta, josta oli jokin aika sitten keskustelua kommenteissa ja naisesta juttu ylellä - toki se nainen oli ainakin omiin silmiini melko viehättävä eikä mikään turpea septummuija). Tämä homofetissi sen sijaan on oksettava, ja puhdasta häirintää ja ahdistelua. En myöskään henkilökkohtaisella tasolla ymmärrä, MIKSI, mikä siinä sytyttää nämä naiset. Olen joskuks altstunut homopornolle, ja se oli mielestäni lähinnä kamalaa ja ahdistavaa :D En siis tarkoita, että homous olisi kamalaa, mutta siis samanlainen reaktio kuin homolla tulee naiseen: tää ei vaan ole mua varten.

    Mä ainakin olen parhaani mukaan liittolainen. Tällaisia septumsekoja ei tule oikeassa elämässä vastaan, mutta sekopäisiä "allyja" kylläkin, ja parhaani mukaan teen selväksi, että tämä moderni homofobia ei ole ok! Olen jotenkin naiivisti luullut, että tämäkin olisi jokin täysin marginaalinen hullujen ilmiö jota olisi lähinnä netissä, mutta tottahan se on. Järkyttävää, että homot ajetaan jopa omista tiloistaan takaisin kaappeihin, takaisin maan alle.

    Harha on, että kehitys tapahtuisi aina jotenkin parempaan suuntaan...

    VastaaPoista
  16. Transleidit transpleinaavat sukupuolen:

    "juridinen sukupuoli ei ole yhtä kuin sukupuoli-identiteetti. Se ei myöskään ole yhtä kuin "biologinen sukupuoli". Juridinen sukupuoli on merkintä valtion ylläpitämässä väestörekisterissä, jota laissa ei suoraan määritellä."

    "nykytilassa juridinen sp on lähinnä sosiaalista sp:lta, kts esim nykyisen translain sanoitus "elämisestä sp:nmukaisessa roolissa". Koska kyseessä on oikeudellinen kategorisointi, on sillä sosiaalista merkitystä, ja yksilö on itse pätevin toteamaan sosiaalisen realiteettinsa."

    https://mobile.twitter.com/viljaisuus/status/1601554676800815104

    "Sukupuoli on jo kauan tarkoittanut laissa ihmisen henkilötunnukseen merkittyä sukupuolta. Se taas on varsin kauan tarkoittanut sitä, mitä ihminen lääketieteellisen arvion/arvauksen perusteella pitää omanaan. Nyt vain tuo lääketieteellinen portinvartija jää turhana pois."

    https://mobile.twitter.com/Anukatariina1/status/1601589779552153601

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "lääketieteellisen arvion/arvauksen".... voi Kristus armahda. Siis ei kai tämä herra nyt tosiaan vihjaa, että terveydenhuollon ammattilaiset joutuvat ARVAAMAAN synnärillä vastasyntyneiden sukupuolen? Että olisikohan tämä nyt tyttö vai poika, hmmm, hitto vie, pistetään nyt summamutikassa tyttö kun on tänään arvattu jo muutama poika :D

      Poista
    2. Huomaatteko, miten transit ja heidän tukijoukkonsa yrittävät manipuloida teitä kielen avulla? He vääristelevät todellisuutta ja yrittävät pakottaa kaikki myöntämään todeksi omat fantasiansa. He yrittävät uskotella ihmisille ja saada kaikki myöntämään todeksi sen, että on olemassa vaeltelevia ja ympäriinsä harhailevia sukupuolisieluja, jotka voivat joskus vahingossa syntyä väärän sukupuolen kehoon, jonka lääkäri ja kätilö sitten syntymässä "määrittelevät väärin", koska sukupuolella ei ole mitään tekemistä biologian kanssa eli siis sen kanssa, onko ihmisyksilö siittävä vai synnyttävä osapuoli (ominaisuus, jota ei voi valita eikä muuttaa).

      Nämä ihmiset aivan oikeasti uskovat tähän sukupuolisieluoppiin. He ovat täysin tosissaan. VITTU, TAJUTKAA, ETTÄ HE OVAT TÄYSIN TOSISSAAN. Nämä hyypiöt ovat onnistuneet lanseeraamaan oppinsa ympäriinsä flaneeraavista sukupuolisieluista lainsäädäntöön, kaikkeen järjestötoimintaan ja opetussuunnitelmiin. Ja jos et suostu uskomaan, että ihmisillä on sukupuolisielu, joka voi harhailla väärin määriteltyyn vartaloon, niin päädyt canceloiduksi ja estetyksi kaikkialta.

      NOUSKAA VASTUSTAMAAN TÄTÄ SAATANAN PERSEILYÄ NYT. SE EI MENE POIS TOIVOMALLA JA ODOTTELEMALLA VAAN SILLÄ ETTÄ ME NOUSEMME VASTUSTAMAAN SITÄ JA LAITAMME SILLE KERTA KAIKKIAAN PÄÄTEPISTEEN.

      Poista
  17. Transleidin pianon kilkuttelu ladyfalloksella parhaaseen katseluaikaan on ehdolla yhdeksi tv:n tähtihetkistä:

    "OMFingG! My #FridayNightLive appearance has just been shortlisted for Broadcast's TV MOMENT OF THE YEAR!"

    https://mobile.twitter.com/Talldarkfriend/status/1601279476960153600

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä maailmassa nyt voisi olla tähdellisempää, uhkeampaa ja merkityksellisempää kuin ladydiquellaan pianoa pimputteleva nainen?

      Poista
  18. Identiteetti, myös sukupuoli-identiteetti on sosiaalinen konstruktio.

    "sosiaalinen konstruktio

    jokin yhteiskuntaan vaikuttava normi, rooli, kategoria tai ilmiö mitä ihmiset ovat rakentaneet sosiaalisen konstruktionismin mukaisesti; jokin asia joka on luotu ja hyväksytty, mutta jota ei ole olemassa objektiivisessa todellisuudessa"

    https://fi.wiktionary.org/wiki/sosiaalinen_konstruktio

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Transithan väittävät, että biologinen sukupuoli on sosiaalinen konstruktio, jotakin, mitä ei voida objektiivisesti todentaa ja jota ei periaatteessa ole edes olemassa. Kyrpiä ja pilluja ei siis ole tavallaan olemassakaan ja vauvat ilmestyvät haikaroiden tuomina. Eli fyysinen, materiaalinen todellisuus lihan, veren, luiden, ytimien ja hengityksen tasolla on jotakin, mitä ei ole transien mielestä objektiivisesti olemassa. Transien ajattelu on tässä asiassa niin käsittämättömän harhaista, etten voi kuin tuijottaa monttu auki nähdessäni heidän selittelevän näitä omituisia visioitaan ja joltain Judith Butlerilta tai muulta haahkalta omaksumiaan teorioita milloin mistäkin performatiivisuudesta ja siitä, miten sukupuolet ovat konstruoituja ja tuotettuja. Transit myös käyttelevät iloisesti selityksissään sellaisia käsitteitä, joiden merkitystä eivät itsekään ymmärrä, koska ovat nähneet muiden transien käyttävän niitä milloin missäkin. He toistelevat toisilta kopioimiaan ajatuksia kuin papukaijat ja kuvittelevat olevansa jotain suuriakin älyköitä ja omaperäisyyden perikuvia. Hohhoh.

      Poista
    2. "Identiteetti, myös sukupuoli-identiteetti on sosiaalinen konstruktio."

      Transitioituvatko transit siis yhdestä konstruktiosta toiseen konstruktioon?

      Poista
    3. Onhan se aika mielenkiintoista, että biologinen sukupuoli on konstruktio, mutta transmieheys ja transnaiseus (ainakin aatteellisella tasolla) ovat sitä todellista ja autenttista mieheyttä ja naiseutta. Mieheyttä miehimmillään ja naiseutta naisimmillaan. Minä en mieskehoisena ihmisenä ja homoseksuaalina tarkalleen ottaen ole mies vaan joku konstruktio. Kun joku transidentifioituva nainen sitten julistaa olevansa mies, niin hänen mieheytensä on aitoa, ehtaa ja todellista. Sitähän tuo homosaunassa römpsäänsä homomiehille esitellyt suohirviökin sanoi, että hän on "nähnyt paljon enemmän vaivaa mieheytensä eteen" kuin kukaan homosaunan cissuista. Anteeksi nyt vaan, mutta mitä helvettiä naiskehoinen ihminen römpsineen voi ikimaailmassa tietää mieheksi kasvamisesta ja siitä, mitä vaivaa siihen mahdollisesti kuuluu tai ei kuulu?

      Poista
  19. "kuvittelevat olevansa jotain suuriakin älyköitä ja omaperäisyyden perikuvia"

    Transit uikuttavat myös, että biologinen sukupuoli on essentialismia, vaikka nimenomaan heidän oma sukupuolistereotyyppeihin ja normeihin takertuminen on pahimman luokan essentialismia. Siittävän sukupuolen edustajia ei saisi nimetä miehiksi ja synnyttävän naisiksi, mutta kuka tahansa röyhelöihin, glitteriin ja korkkareihin verhoutuva alistuva panoaukko on nainen. Transit heittelevät keskusteluun suuria sanoja, vaikka eivät edes tunnista niiden merkityksiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen paljon puhunut siitä, että transien ainoa keino yrittää saada transius sataprosenttisesti normalisoitua (mitä ikinä se normalisoituminen sitten käytännössä tarkoittaakaan) on hämmentää kieltä ja käsitteitä. He kehittävät koko ajan uusia käsitteitä ja pyrkivät muuntelemaan jo olemassa olevien käsitteiden merkityssisältöjä ja tulkintoja ihan juridiikassa asti. He ovat päässeet uskomattoman pitkälle tässä projektissaan, kun valtaväestönkin ihmiset ihan vakavin naamoin puhuvat "mies- ja naisoletetuista", "cisihmisistä" ja "esihenkilöistä" ja laittavat englanninkielisiä pronomineja näkyville someprofiileihinsa ja allekirjoituksiinsa. Tämä kaikki mukamas solidaarisuudesta transihmisiä kohtaan. Olen melko varma, että suurinta osaa vain vituttaa joutua nuolemaan transien ja heidän allyjensa perseitä, vaikka olisivatkin sitä mieltä, että tässä jalosti jotain transien ja nonbinäärien ihmisoikeuksia nyt ollaan edistämässä.

      Transit syyllistävät jatkuvasti muita ihmisiä kaikesta sellaisesta, mitä itsekin tekevät. He projektoivat kaiken kognitiivisen dissonanssin ja vahvistusharhat ympäröiviin ihmisiin ja yhteiskuntaan ja kuvittelevat, että heidän elämänlaatunsa siitä paranee, kun he onnistuvat muuttamaan muita ihmisiä ja saamaan koko yhteiskunnan myöntämään, että 2 + 2 = 5. Miettikää, miten onneton, ankea, vittumainen ja turhanpäiväinen elämä: joutua koko ikänsä uskottelemaan itselleen ja muille ihmisille olevansa jotain, mitä ei ole. Ja kun muut ihmiset eivät suostu elämään mukana siinä transien fantasiassa ja deittailemaan ja panemaan transien kanssa, niin sehän vasta pyhäinhäväistys, maailmanloppu ja tappouhkausten aihe onkin.

      Poista
    2. Meille "aidoille" transsukupuolisille parasta olisi se, että koko asiasta puhuttaisiin mahdollisimman vähän. Ja jos puhutaan, niin pitäisi tuoda esiin sellaisia transsukupuolisia, jotka elävät mahdollisimman normaalia miehen tai naisen elämää, kuten esimerkiksi Tulenhenki (kiitokset hänelle, teet tärkeää työtä). Olen itsekin kuullut läheisiltäni, että heidän suhtautumisensa transaktivisteihin on muuttunut kriittisempään suuntaan oman transitioni jälkeen.

      "Miettikää, miten onneton, ankea, vittumainen ja turhanpäiväinen elämä: joutua koko ikänsä uskottelemaan itselleen ja muille ihmisille olevansa jotain, mitä ei ole."

      Minä en ole joutunut kenellekään selittämään omaa sukupuolikokemustani, eikä varmaan suurin osa muistakaan aidoista transsukupuolisista. Se on seurausta siitä, että olen aina eronnut ulkonäöltäni ja käytökseltäni selvästi muista syntymäsukupuoleni edustajista ja hormonien myötä näytän nyt kokemussukupuoleni edustajalta. Jos ihmiset näkevät esimerkiksi transmiehen, joka näyttää mieheltä ja käyttäytyy kuin normaali mies niin kyllä suurin osa ymmärtää ilman selittämistäkin, miksi tälläiselle yksilölle on tuskaa yrittää elää naisena. Vastaavasti näitä miesvaginoistaan ja leidipeniksistään puhuvia mielenterveysongelmaisia tapauksia ei kukaan kohtele normaalina miehenä tai naisena, koska heidän käytöksensä ei vastaa ihmisten käsitystä miehestä ja naisesta.

      Poista
    3. Kun puhun tuosta onnettomasta ja ankeasta elämästä jne., en tietenkään tarkoita teitä tervejärkisiä transsukupuolisia (kuten Tulenhenki ja kumppanit), jotka tahdotte vain elää elämäänne sen kokemussukupuolenne transitioituneina edustajina ilman poliittista aktivismia ja muiden ihmisten pakottamista omaksumaan oman maailmankuvanne (tai transien tapauksessa uskonnon ja ideologian). Muutenkin kun puhun täällä "transeista" ikään kuin yleistävään tapaan, niin tarkoitan nimenomaan noita sekoboltseja ja aktivisteja (on työlästä kirjoittaa jatkuvasti "transaktivisti", koska se on pidempi sana).

      Transsukupuolisuudessa on jotain järkeä silloin, kun henkilö käy läpi transtutkimukset ja transitioituu fyysisesti sitä kokemussukupuoltaan muistuttavaksi, niin että muut ihmiset tulkitsevat hänet sen kokemussukupuolen yksilöksi. Noiden aktivistien ja muususekopäiden tavoitteet ovat aivan toisenlaisia: sen sijaan, että he opettelisivat käsittelemään sukupuolittunutta biologista todellisuutta ja pohtisivat vaikka sukupuolirooleja ja niiden rikkomista, he keskittyvät siihen, että yrittävät muuttaa muita ihmisiä ja yhteiskuntaa haluamansa kaltaisiksi. He käyvät sotaa todellisuutta ja omia kehojaan vastaan sen sijaan, että pohtisivat keinoja parantaa omaa elämänlaatuaan ihan omilla ehdoillaan. Ihmisellä ei lopulta ole muutakaan vaihtoehtoa kuin pistää ihan omin pikku kätösin oma elämänsä järjestykseen. Minkäänlaiseen tasapainoon ei voi kukaan ihminen päästä, jos koko olevaisuus riippuu siitä, miten muut ihmiset yksilön näkevät ja ovatko he samaa mieltä joka asiasta, mitä tulee noihin moderneihin sukupuolioppeihin ja intersektionalismiin. Ns. tervejärkiseen transsukupuolisuuteen kuuluu se, että ymmärtää todellisuuden muuttumattomuuden ja sen, että "sukupuolenkorjaus" ainoastaan kosmeettisesti muuntelee ihmisen fysiologista olemusta, se ei muuta biologisia realiteetteja yhtään miksikään. Transien elämänlaatua ei myöskään paranna se, että kaikki pakotetaan elämään jossain murskatun cisteemin jälkeisessä nonbinäärissä utopiassa, jossa leikitään yhdessä, ettei sukupuoli ole kaksinapaisuudessaan ilmiselvä fakta ja biologiseen sukupuoleen kohdistuvia seksuaalisia suuntautumisia ei ole enää olemassa.

      Minulle on edelleen täysi mysteeri, mitä transit tarkoittavat viljellessään esim. sellaisia iskulauseita kuin "break the binary" ja "the future isn't binary". Mitä helvettiä tuo tarkoittaa? Miten sukupuolibinääri muka olisi mitenkään mahdollista rikkoa tai tuhota? Miten todellisuuden voi tuhota? Ja millainen on se utopistinen tulevaisuus, jossa ei ole enää sukupuolibinääriä? Transit eivät koskaan anna tällaisiin kysymyksiin minkäänlaisia selkeitä vastauksia. Kaikki heidän aktivisminsa on pelkkää aivotonta iskulauseiden hokemista, huutamista ja tunnemanipulointia. Olen käyttänyt valtavasti aikaa ja energiaa yrittäessäni ymmärtää ja hahmottaa, millaista yhteiskuntaa transit oikein tavoittelevat ja millainen yhteiskunnan pitäisi olla, että he olisivat tyytyväisiä. Ei edelleenkään minkäänlaista käsitystä. Tietävätkö he sitä itsekään?

      Poista
    4. Ymmärsin kyllä että puhuit nimenomaan transaktivisteista etkä minunkaltaisistani ihmisistä :D

      "Minulle on edelleen täysi mysteeri, mitä transit tarkoittavat viljellessään esim. sellaisia iskulauseita kuin "break the binary" ja "the future isn't binary". Mitä helvettiä tuo tarkoittaa? Miten sukupuolibinääri muka olisi mitenkään mahdollista rikkoa tai tuhota? Miten todellisuuden voi tuhota? Ja millainen on se utopistinen tulevaisuus, jossa ei ole enää sukupuolibinääriä?"

      Minulla saattaa olla vastaus tähän. Muistan, että itse joskus nuorena koin sukupuoleni olevan jonkinlainen vankila tai rangaistus ja ihmettelin miksi minun pitää pukeutua ja käyttäytyä tietyllä tavalla vain siksi, että olen syntynyt tiettyjen ruumiinosien kanssa. Kuvittelin pitkään, että muutkin ajattelevat samoin ja vasta myöhemmällä teini-iällä aloin ymmärtää, että näin ei ole vaan minä olen henkisesti selvästi erilainen kuin muut sukupuoleni edustajat.

      Minulla oli myös tuolloin nuorempana jotain haaveita siitä, että sukupuolia ei olisi ollenkaan, että kaikki olisivat keholtaan samanlaisia eikä myös olisi mitään sukupuolirooleja. Kun sitten aloin ymmärtää, että muut ihmiset eivät koe sukupuoltaan vankilana, ymmärsin myös sen, että sukupuolen ja sukupuoliroolit voi kokea myös positiivisena asiana. Erityisen tärkeää oli se, kun tapasin ihmisiä, jotka olivat selvästi poikkeavia sukupuolen ilmaisultaan mutta kuitenkaan eivät nähneet itse sukupuolessaan mitään ongelmaa, toisin kuin minä.

      Minusta vaikuttaa siltä, että monet transaktivistit ovat juuttuneet tuohon vaiheeseen, jossa olin itse nuorempana, eli he eivät missään vaiheessa ole oppineet ajattelemaan asiaa muiden ihmisten näkökulmasta. Nykyiset transyhteisöt eivät millään tavalla edes kannusta tällaiseen ajatteluun.

      Poista
    5. "Minulla oli myös tuolloin nuorempana jotain haaveita siitä, että sukupuolia ei olisi ollenkaan, että kaikki olisivat keholtaan samanlaisia eikä myös olisi mitään sukupuolirooleja."

      Se, että sukupuoliroolit ja niihin liitettävät stereotypiat yms. aiheuttavat jollekulle ahdistusta ja saavat toivomaan, ettei sukupuolia olisi olemassa, on lähtökohtaisesti yksinomaan harhainen ajatus, vaikka periaatteessa ymmärrettäisiinkin ihmisen kokema ahdistus asiasta ja koettaisiin myötätuntoa häntä kohtaan sen vuoksi. Sukupuolia ei voida tehdä olemattomiksi millään keinolla, vaikka ihmiset räjähtelisivät kappaleiksi niihin liittyvästä ahdistuksesta. Sukupuoli on objektiivista todellisuutta, joka ei katoa, vaikka ihminen kuinka toivoisi niin ja fantasioisi sukupuolettomasta maailmasta. Ihmisillä on kaikenlaisia ajatuksia, olettamuksia ja ahdistuksen aiheita, mutta ne tulevat ihmisestä itsestään ja ovat kiinni hänessä, eivät objektiivisessa todellisuudessa. Yksi transien suurista ongelmista on, etteivät he ymmärrä, että heidän oman subjektiivisen kokemuksensa (harhaisuutensa) pohjalta ei voida muokata todellisuutta itseään yhtään miksikään muuksi kuin se on ja järjestää yhteiskuntaa kokonaan uusiksi sen pohjalta. Sellainen ei johda mihinkään muuhun kuin kaaokseen. Koska todellisuutta ei voi muuttaa muuksi, ainoa järkevä keino on yrittää ohjata se todellisuudesta ahdistunut ihminen hyväksymään se, miten maailma makaa.

      Transien ajattelussa menevät jatkuvasti iloisesti sekaisin kaikki sukupuolten eri ulottuvuudet. Sosiaalinen sukupuoli, yhteiskunnallinen sukupuoli, kulttuurinen sukupuoli ja biologinen sukupuoli ovat eri asioita ja ne luonnehtivat sukupuolen eri ulottuvuuksia. Sitten on vielä lisäksi ihmisen oma kokemus sukupuolestaan. Transit sotkevat nämä kaikki ulottuvuudet keskenään ja puhuvat esimerkiksi biologisesta sukupuolesta konstruktiona ja performatiivina, vaikka tosiasiassa konstruktioita ja performatiivia ovat nuo muut mainitut ulottuvuudet. Minua ärsyttää transien sekoilussa kaikkein eniten se, etteivät he ymmärrä tätä eroa. Ajatuskin siitä, että biologian lainalaisuudet voisi jotenkin uudelleenjärjestellä uutteran poliittisen aktivismin myötävaikutuksella, on aivan täysin naurettava. Se on hieman samankaltainen tavoite kuin se, että yritettäisiin poistaa painovoima maailmasta.

      Sosiaalista, yhteiskunnallista ja kulttuurista sukupuolta voi käsitteellisesti muokata. Sukupuolirooleista ja niiden performoimisesta voidaan keskustella ja pohtia esimerkiksi sitä, miksi feminiininen mies ja maskuliininen nainen saavat yhä edelleen joissakin ihmisissä aikaan niin ahnaita primitiivireaktioita, vaikka yhteiskunta onkin poikkeavalle sosiaalisen sukupuolen ilmaisemiselle tällä hetkellä sallivampi kuin koskaan. Biologisesta sukupuolesta ei voida keskustella. Se vain on ja pysyy eikä katoa mihinkään. En ymmärrä, mikä vittu tässä voi olla nykyihmisille niin vaikeaa sisäistää.

      Poista
    6. "biologian lainalaisuudet voisi jotenkin uudelleenjärjestellä uutteran poliittisen aktivismin myötävaikutuksella"

      Naurattaa, pelottaa ja surettaa samanaikaisesti transaktivistit, jotka yrittävät vakuuttaa, että biologinen sukupuoli on vain satunnaisesti valittu kokoelma fyysisiä piirteitä, että penis, kivekset ja eturauhanen voisivat olla toisin määrittelemällä myös naisen kehossa. Sen takia he rakastavat käyttää intersukupuolisia ihmiskilpenä.

      Poista
    7. "kun muut ihmiset eivät suostu elämään mukana siinä transien fantasiassa ja deittailemaan ja panemaan transien kanssa"

      Seksuaalinen kiinnostus onkin läpimenevyyden ja validoinnin äärimmäinen testi. Joko transin keho kiihottaa tai sitten ei. Jos ei viisari värähdä, niin ei värähdä. Jos ei kostu, niin ei kostu. Siihen ei cissupaskojen eheyttämin... arvomaailman tarkastelu, uudelleenkoulutus, preferensseistä ja genitaalifetisseistä luopuminenkaan auta. Jännä havainto on, että dementoituneet vanhukset unohtavat transiutensa ja ovat kauhuissaan muokatusta kehostaan, mutta seksuaalinen suuntautuminen säilyy. Transeista tiedetään katujia, mutta ex-gayt useimmiten repsahtavat aina uudestaan homostelun pariin.

      Poista
  20. Transleidi jauhottaa itsensä:

    "Hetu-uudistuksen yhteydessä ilmeni että joillekin juridinen sukupuoli on äärimmäisen tärkeä. He ovat miehiä/naisia, ja ilmeisesti heidän koko minäkuvansa romahtaa jos sukupoli poistettaisiin edes hetusta, saati sitten kokonaan. Sukupuolinen epävarmuus on hämmentävää."

    https://twitter.com/viljaisuus/status/1601557288875339777?cxt=HHwWgsDRrc3377ksAAAA

    Siis kukahan täällä oikein ajaa itsemäärittelyä ja juridisen sukupuolitiedon vapaata vaihtelua. Transithan ne luhistuvat, jos eivät saa päivän pronominiaan henkilökorttiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Vilja on täysin tärähtänyt. Tuleeko se ihan oikeasti tässä kohtaa transeille yllätyksenä, että jos sukupuolitiedon mielivaltainen vaihtelu avataan kaikkien mahdollisuudeksi, niin sillä on negatiivinen vaikutus myös transeihin itseensä? Kuka heidät sen jälkeen ottaa enää vakavasti, kun kuka tahansa voi olla mies tai nainen ihan vain päättämällä niin ja kilauttamalla maistraattiin, että olen muuten huomisesta alkaen mies/nainen ja sillä selvä? Transit kuvittelevat ajavansa jotain suurtakin ihmisoikeusuudistusta, kun tosiasiassa tuo hetu-uudistus tekee transsukupuolisuudesta pelkän vitsin. Minusta on outoa, että nämä aktivistit niin periksiantamattoman sitkeästi ajavat tätä uudistusta, vaikka vetävät samalla mattoa omienkin jalkojensa alta. Rasittaa näin epätoivoisen sairaalloinen tyhmyys ja lyhytnäköisyys hyvin merkittävissä ja kaikkien ihmisten elämiin vaikuttavissa asioissa. Kaikki meille heti nyt välittömästi ja pois alta risut (tai cissut) ja männynkävyt, seurauksista viis. Sellainen juhasipilämäinen mentaliteetti tässä, että "säädetään nyt vain tällainen laki ja katsotaan, mitä tapahtuu".

      Transeja on muuten kahta kaliiperia tässä aktivistiporukassa: toiset haluavat poistaa yhteiskunnasta totaalisesti kaiken sukupuolittamisen ja häivyttää mieheyden ja naiseuden olemattomiin, toiset jauhavat tuota TWAW- ja TMAM-skeidaa ja yrittävät vääntää kielen ja käsitteet siten, ettei biologinen mies enää ole mies eikä biologinen nainen enää ole nainen vaan vain transmiehet ovat miehiä ja transnaiset ovat naisia. Kyllä osataankin olla aivan helvetin sekaisin tässä asiassa, voi hyvänen aika. Ei uskoisi, ellei tätä omin silmin joutuisi todistamaan.

      Poista
  21. "Kehodysforia ei ole transiuden edellytys." "It's not a fetish!"

    https://twitter.com/transwomyn/status/1601931672320356352

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyöörgh! *huutoyrjö* Kuvittelevatko nuo kukkakepit ihan oikeasti, että ihmisistä suurinta osaa kiinnostaa seksuaalisesti joku kikkarapäinen transleidi, jolla on ladybulge? Varmasti on niitä, joita kiinnostaa (kaikille fenotyypeille löytynee kyllä kysyntää), tosin heihinhän transit eivät koske vaan nimittelevät heitä "chasereiksi". Trans ansaitsee vain ehtaa biokalua/biopimpsaa ja transeilla itsellään saa kyllä olla genitaalipreferenssejä ja sukuelinfetissejä, vaikka he muilta ihmisiltä (mm. homoilta) ovat niitä suureen ääneen kieltämässä. Vittu, mitä tekopyhiä kaksinaismoralisteja.

      Poista
  22. Miten syvällä tämä gendermädätys onkaan rakenteissa? THL levittää ihan silkkaa transpropagandaa:

    Miten kohdata sateenkaarilapsi ja -nuori sensitiivisesti

    "Lapsi tai nuori voi kokea sukupuoliristiriitaa siksi, että hänen syntymässä määritetty sukupuolensa ei vastaa hänen omaa identiteettiään. Syntymässä pojaksi määritellyn lapsen sukupuoli-identiteetti voi olla esimerkiksi tyttö tai muunsukupuolinen."

    "Turvallisuutta lisäävät myös riittävät varustelut: esimerkiksi myös poikien wc:ssä tulisi olla kannellisia roskiksia siteitä ja tamponeita varten sekä käsisuihku tai käsienpesuallas wc-istuimen vieressä."

    "käyttämällä lapsesta tai nuoresta tämän itse valitsemaa nimeä. Niin sanottu sosiaalinen transitio eli omassa sukupuolessa nähdyksi tuleminen parantaa psyykkistä hyvinvointia. Itse valitun nimen käyttö on usein tärkeä osa tätä prosessia. Voit tukea lasta tai nuorta sukupuolestaan kertomisessa ja itse valitun nimen käyttöönotossa."

    https://thl.fi/fi/web/sukupuolten-tasa-arvo/tasa-arvon-edistaminen/tietopaketti-sateenkaarilapsista-ja-nuorista-ammattilaiselle/tilat-ja-kaytannot-tulee-muokata-kaikille-turvallisiksi

    Miksi ihmeessä homoseksuaalit ja genderspeshulit ympätään "sateenkaari-ihmisiksi", vaikka ryhmien tarpeet ja tavoitteet ovat totaalisen erilaisia ja useimmiten ristiriidassa keskenään?

    Onkohan kuukautistarvikkeiden rapistelu yläkoulun poikien vessassa kuitenkaan se turvallisin ja järkevin puhde transmaskuliinille.

    Monissa maissa on jo havahduttu sosiaalisen transition ongelmallisuuteen ja etenkin, jos se tehdään vanhempien selän takana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. THL on aivan täysin transien vallassa. Tajusin tämän viimeistään siinä kohtaa, kun Marja Sannikan ohjelmassa (jossa oli myös Sametti puhumassa) THL:n Reetta Siukola lateli kuin apteekin hyllyltä kaiken mahdollisen modernin genderspeakin ulkoa opeteltuna liturgiana. Siukola lisäksi kiersi ja kaarsi kolme kertaa vastauksen Sannikan kysymykseen: "Mikä on THL:n käsitys siitä, kuinka monta sukupuolta on?" THL:n mahdolliseen kriittisyyteen transasioissa ei ole mitään luottamista, he ovat jo sitoutuneet lasten transiuttamisen agendaan, blokkerihoitojen normalisoimiseen ja sukupuolipropagandan levittämiseen täysin kritiikittömästi juuri siinä muodossa kuin transit sen heille sanelevat.

      "Miksi ihmeessä homoseksuaalit ja genderspeshulit ympätään "sateenkaari-ihmisiksi", vaikka ryhmien tarpeet ja tavoitteet ovat totaalisen erilaisia ja useimmiten ristiriidassa keskenään?"

      Tämä onkin miljoonan taalan kysymys. Homoseksuaalien oikeuksien ja tavoitteiden kannalta biologinen sukupuoli on aika fundamentaalinen elementti. Genderspeshulit yrittävät murentaa biologisen sukupuolen käsitteen ja tehdä sen merkityksettömäksi. Eli: he yrittävät tehdä homoseksuaalisuuden merkityksettömäksi. He roikkuvat homoseksuaaleissa, koska pystyvät käyttämään homoseksuaalien Pride-, lippu- ja ihmisoikeusaktivismia ja niiden diskursseja hyväkseen omien tavoitteidensa edistämisessä. Transithan alun perin kopioivat mm. lippuaktivismin suoraan homoilta. Alkaa olla jo aika paljon homoja, jotka ovat nähneet tämän pakkonaittamisen ja kusetuksen läpi, mutta homoja ei ole niin paljoa, että pystyisimme muodostamaan tarpeeksi voimakasta vastavoimaa transeja ja muusuja vastaan. Emme oikein voi kuin yrittää puolustautua transien vainolta. Transit ja muusut ovat aivan liian onnistuneesti aivopesseet koko yhteiskunnan ajattelemaan, että transien liberaatio on gay rights vol. 2. Tätä narratiivia on äärimmäisen vaikeaa muuttaa pelkästään homojen itsensä voimin, tarvitsemme siihen myös valtaväestön apua. Se taas vaatii sen, että yhä lisää ja lisää ihmisiä alkaa nähdä transien kusetusten läpi ja lakkaa uskomasta heidän paskapuheitaan "ihmisoikeuksista". Olettehan varmaan jo nähneet, miten suopeasti transit ja genderistit ovat suhtautuneet siihen, kun homot ovat perustaneet omat järjestönsä uudelleen (LGB Alliance, LHB-liitto). Transit tekevät tällä hetkellä kaikkensa mustamaalatakseen homojärjestöt, leimatakseen homot transvihaajiksi ja ihmisoikeuksien vastaustajiksi ja ties miksi ja saattaakseen siten nuo järjestöt huonoon valoon. He ovat myös yrittäneet saada ihmisoikeusjärjestön legitiimin statuksen pois LGB Alliancelta, Mermaids etunenässä.

      "Onkohan kuukautistarvikkeiden rapistelu yläkoulun poikien vessassa kuitenkaan se turvallisin ja järkevin puhde transmaskuliinille."

      Niin, en tiedä sitten, saako transmaskuliini siitä kokemuksesta gendereuforiaa, että poikien keskellä säätää kuukautistarvikkeiden kanssa. Mistäpä minä mitään tiedän. Luulisi, että transeja itseäänkin ahdistaa se, että yrittävät hädissään kompensoida omaa ahdistustaan tunkemalla väkisin vastakkaisen sukupuolen intiimitiloihin sekoilemaan ja hakemaan validaatiota, oli motivaatio siihen sitten mikä hyvänsä. Mutta mistäpä minä mitään tiedän.

      Poista
    2. Tässä linkki siihen Sannikan jaksoon: Emme osaa keskustella sukupuolista.

      Poista
  23. "It doesn't happen. Until it does." Transleidin paljaat kankut eivät sovi lasten silmille:

    https://mobile.twitter.com/libsoftiktok/status/1602142894600884224?cxt=HHwWgMDQgaye-rssAAAA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huvittavaa muuten: transit ja radikaaliliberaalivassarit ovat yrittäneet doxata ja canceloida tuon Libs of Tiktokin perustajan ja saada tuon Twitter-sivun kokonaan kaadetuksi. Mitä Libs of Tiktok on tarkalleen ottaen tehnyt? Julkaissut sivullaan transien ja radikaaliliberaalivassarien omia tempauksia ja turautuksia. Ilmeisesti peiliin katsominen on transeille ja RLV-porukalle niin tuskallista, että he mieluummin särkevät peilin kuin antautuvat perusteellisemmin tarkastelemaan, mitä sieltä peilistä oikein näkyy.

      Tämä koko woketusvouhotus kaikkine lieveilmiöineen on nykyajan rutto, oikeasti. Minulle on edelleen hieman epäselvää, missä vaiheessa tapahtui ratkaiseva käänne siinä, että nuo wokettajat päästettiin valtaamaan kaikki instituutiot, järjestöt ja paraatipaikat oman kummallisen seksuaalisuus- ja sukupuoliliberaatiokampanjansa areenoiksi. Vuonna 2015 tapahtui jotain, muistan selvästi, miten juuri tuona vuonna esim. muunsukupuolisuussekoilu ja sukupuolineutraaliusvouhotus alkoi levitä kuin syöpä ja oli aivan yhtäkkiä ihan joka paikassa.

      Poista
  24. J.K. Rowling on omilla rahoillaan perustanut Edinburghiin, Skotlantiin, tukikeskuksen seksuaalisen väkivallan uhreiksi joutuneille naisille. Hän on ostanut toimitilat, ja palkannut työntekijät, jotka ovat kaikki naisia. Keskuksen palvelut ovat ilmaisia naisille, ja Rowling kustantaa kaiken omasta pussistaan. Hän ei siis ole kerännyt varoja tai saanut mitään lahjoituksia, vaan maksaa itse ihan kaiken.
    Edinburghissa on jo yksi raiskaustukikeskus, joka on transinklusiivinen. Pelkästään naisille tarkoitettua raiskaustukikeskusta ei ole, paitsi nyt, kun Rowling perusti sellaisen.
    Kukaan ei liene yllättynyt, että transaktivistit alkoivat samantien ruikuttaa, mikä hirveä paha syrjijä Rowling on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se nyt vain on, että vaikka transeille on enemmän järjestöjä, palveluja, klinikoita, tukijoukkoja, tukikeskuksia ja perseennuolijoita kuin milloinkaan aikaisemmin ja heillä on ylipäätään paremmat oltavat kuin koskaan koko maailmanhistoriassa, niin siltikin he ovat aina vain yhtä tyytymättömiä ja onnettomia ja heidän elämänsä on edelleen perseestä. Heille ei riitä mikään tässä elämässä, siis ei mikään. Naisilla ja homoseksuaaleilla ei saa olla yhtään mitään omaa, ei yhtä ainoatakaan omaa järjestöä, jossa ei keskitytä transien asioihin ja identiteetteihin. Kaikki naisten ja homojen jutut täytyy joko tuhota ja hävittää tai sitten kolonisoida ja tehdä niistä transien juttuja. Luojan kiitos, että edes jollakulla tässä maailmassa on vielä selkärankaa seistä traumatisoituneiden naisten ja noiden misogynistimiesten välissä ja evätä näiden runkkareiden pääsy haavoittuvaisten naisten läheisyyteen häiriköimään ja validoitumaan.

      Jotain melko olennaista transeista kertoo se, että voidakseen ajaa omia tavoitteitaan maaliin heidän täytyy yrittää estää muita ihmisryhmiä järjestäytymästä keskenään. He hyökkäävät juuri niiden ihmisryhmien kimppuun, jotka ovat yhteiskunnallisesti erityisen haavoittuvaisessa asemassa (naiset, tytöt, lapset ja homoseksuaalit). No, mitäpä muutakaan miesten oikeuksia ajavalta liikkeeltä voisi toisaalta odottaakaan.

      Poista
  25. Tasapainoisen oloinen transmaskuliini kuvittelee kasvattavansa aataminomenan:

    https://twitter.com/troonytoons/status/1602438149971451905

    VastaaPoista
  26. Huojentava tieto heteromiehille: tyttödikin hoitelu on heteroa.

    https://twitter.com/TransMpireSlayr/status/1602426373489958912?cxt=HHwWgICxqf6S-7wsAAAA

    VastaaPoista
  27. Sota homoseksuaaleja ja erityisesti lesboja vastaan jatkuu: Norjassa taiteilijanainen ja lesbo, Tonje Gjevjon nimeltään, on joutumassa rikossyytteeseen, koska on sanonut, ettei mies voi olla lesbo. Mahdollisesti kolmen vuoden vankeustuomio. Elämme koko ajan vaan hullummassa ja hullummassa maailmassa ja ihmiset ovat koko ajan syvällisemmin sekaisin.

    VastaaPoista
  28. Hupsistakeikkaa, transit kilpasilla kiekkokaukalossa. Kuka olisi tämänkään arvannut: transleidikiekkoilija jyrää transmieskiekkoilijalle aivotärähdyksen.

    Shocking moment female-to-male transgender ice hockey player is tackled to the ground and CONCUSSED by much larger male-to-female rival at controversial NHL-backed tournament

    "Trans hockey player Danny Maki was left concussed after a much larger player collided with him during a trans hockey tournament last month

    The tournament saw a championship match in which a team dominated by trans women trounced a team of mostly trans men

    Despite the NHL promoting the tournament and Vice News filming it, next to nothing has been published about it"

    "The force of the knocked Maki off his skates and sent him spinning into the rink wall .

    He was left lying immobile on the ice, and he was stretchered off to hospital afterwards where he was diagnosed with a concussion."

    https://www.dailymail.co.uk/news/article-11531705/Moment-trans-woman-hockey-player-concusses-trans-male-rival.html

    Jostain kumman syystä media jätti uutisoimatta tapauksesta tuoreeltaan. Kuka olisi voinut mitenkään ennustaa, kuinka rumaa jälkeä voi syntyä, kun transleidit laitetaan transmiehiä vastaan fysiikkalajissa. "Sukupuoli on sosiaalinen konstruktio."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Media uutisoi hyvin varovaisesti kaikesta, mikä saattaisi edes vahingossa näyttää transit jotenkin negatiivisessa valossa, ja silloinkin kun uutisoi, se tekee sen hyvin varovasti ja neutraalin oloisesti.

      Jos tuosta nyt jotain hyvää voi sanoa, niin ainakin transit ovat kerrankin perustaneet jotain omaa keskenään eivätkä vain yrittäneet tunkea mukaan esim. naistensarjaan transfobiasyytösten varjolla. Jospa nuo transien omat jutut (varsinkin voimalajit) yleistyisivät ja siellä aikanaan transidentifioituville naisillekin lopulta valkenisi, että biologian kieltäminen koituu myös heidän omaksi tappiokseen ja ettei testojen pämppääminen vapauta heitä naiseuden biologiasta ja sen vaikutuksesta siihen, kun vastassa ovat miehet, oli näillä miehillä millainen identiteetti hyvänsä.

      Poista
  29. Transit hihkuvat vahingonilosta, koska Cambridge Dictionary on sisällyttänyt penikselliset... siittimenhaltijat... siis mieh...transnaiset naiseuden määritelmään:

    "Oof it's been a bad day for GCs"
    https://twitter.com/KatyMontgomerie/status/1602954036768083968

    "The Cambridge Dictionary has added a supplementary definition of “woman” that includes transgender individuals.

    “An adult who lives and identifies as female though they may have been said to have a different sex at birth,” Cambridge added in a secondary description of the meaning of “woman.” It offered examples of how the word might apply to the transgender context in sentences.

    “She was the first trans woman elected to a national office,” one read. “Mary is a woman who was assigned male at birth,” was another."

    Tämä ei kuitenkaan poista sitä faktaa, että meillä on edelleen vain siittävä ja synnyttävä sukupuoli. Siittäjä ei muutu synnyttäjäksi sanakirjamääritelmää vaihtamalla. Transiuden ydinongelma ja kehodysforia ei taida ratketa sillä, että naiseuden määritelmään sisällytetään myös peniksen kanssa syntyneet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedostakaa tässä transinfernossa ennen kaikkea tämä: transit ovat sodassa todellisuutta vastaan. Koko ajatus transiudesta jo lähtökohtaisesti perustuu todellisuudenvastaisille ideoille, koska ihminen ei voi tulla toiseksi ihmiseksi muokkaamalla kehoaan tai kuvittelemalla olevansa toinen ihminen. Koska transien koko ongelman ytimessä on halu paeta omasta itsestään, mikä siis on jo lähtökohtaisesti mahdotonta, heidän ainoa keinonsa lievittää ahdistustaan ja syventää immersiivistä fiktiota on yrittää vaikuttaa kaikkeen siihen, mihin he voivat jotenkin vaikuttaa. Juuri tästä syystä he yrittävät muuttaa käsitteiden merkityssisältöjä ihan sanakirjamääritelmiä myöten, pakottaa muut ihmiset käyttämään tietynlaista kieltä ja transien vaatimia puhuttelumuotoja, estää muita ihmisryhmiä järjestäytymästä keskenään ilman transeja, häivyttää seksuaaliset suuntautumiset ja yhteiskunnan sukupuolittuneisuuden (kielen ja intiimitilojen yms. osalta), tunkea väkisin mukaan naisurheiluun identiteettipolitiikan varjolla ja niin edelleen.

      Koska sotaa todellisuutta vastaan ei voida voittaa (miehestä ei tule naista ja naisesta ei tule miestä millään keinolla), jää transien ainoaksi keinoksi elää todeksi päänsisäinen fantasiansa se, että he pakottavat kaikki muut ihmiset elämään kanssaan samassa harhassa kuin he itse elävät. Tämä on se syy, miksi he juhlivat joka kerta, kun saavat jonkin tavoitteensa vietyä maaliin ja koko ajan enemmän ja enemmän varmistusta sille, että vielä joskus koittaa hetki, kun heidän fantasiastaan tulee oikeasti totta.

      Poista
  30. Transit kolonisoivat homojen historian. Kommenteissa hyviä huomioita.

    "Also trans, nonbinary people, and drag queens started the modern LGBTQ+ movement. Of course they should be invited."

    https://twitter.com/mynameisjro/status/1602824604468363264?s=20&t=UDoFJbI_7T0ciY1D8DTCew

    "Those trans and non binaries, been fighting for LGB rights for over 50 years forgot to fight for their own. My heroes."

    "Because as we all know trans and non-binary people are completely selfless, gracious and prefer working behind the scenes so that others can enjoy the spotlight. Oh, the humility!"

    "It's true. In fact, trans people saved our immortal souls. Jesus was trans. Without xeir sacrifice, we would all burn forever."

    "If trans and non-binary people "started the modern LGBTQ+ movement," then why did they completely leave themselves out of it until about fifteen minutes ago? They were too busy selflessly liberating all the LGBs and forgot to liberate themselves for all that time? Wow!"

    "Got any pics of them starting the movement? Who were they? Where did they do it? Gay men and lesbians had been organizing well before the Stonewall Riots. No picture of a trans person exist from that night. This bullshit needs to stop."

    :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D :D

      Ihanaa, että on niin paljon jengiä, joihin transien paskanjauhanta ei uppoa enää. Siis vaikka transit loivatkin taivaan ja maan, rakensivat mm. pyramidit ja Babylonian riippuvat puutarhat ja keksivät parannuskeinot kaikkiin tunnettuihin sairauksiin. Ihan sivuprojektina he myös laupiaasti käyttivät elämästään kymmeniä vuosia taistellakseen homoseksuaaleille meidän ihmisoikeutemme mainitsematta transiutta ja gendereitä taistelun tuoksinassa kertaakaan. Mistä kaikesta meidän onkaan transeja kiittäminen! On vain ajan kysymys, milloin transit lahjoittavat maailmalle lentävät matot, telepatiakyvyn ja aikakoneet.

      Poista
  31. Transpiireissä peppukipua aiheuttanut dokumentti:

    Adult Human Female

    https://twitter.com/AudreySuffolk/status/1603116380131581953

    Aktivistit estivät dokumentin esityksen yliopistokampuksella Skotlannissa:

    https://twitter.com/DalgetySusan/status/1603099110810128384

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Greta Thunberg symppaa esityksen estäneitä aktivisteja. Dokumentissa esiintyvä musta lesbonainen haastaa Gretan:
      Hi Greta. I’m a black lesbian that appeared in that film. Please explain to me why you think that women should not be able to hear what I have to say and why you think it’s ok that a bunch of violent white men prevented women attending the screening ?
      https://twitter.com/luluchops1/status/1603532565242974209?

      Poista
    2. Greta on autisti/Asperger. Totta helvetissä transit onnistuivat nielaisemaan hänet. Transit ovat käsittääkseni suorastaan targetoineet Gretaa, joskaan minulla ei ole tähän selkeää lähdettä.

      Jostain syystä nimenomaan autistit näyttävät olevan genderideologialle otollisia ja alttiita uhreja. Autistit nielaisevat ajatuksen vääriin vartaloihin harhailleista sukupuolisieluista ahnaasti, koska kokevat ulkopuolisuutta muista ihmisistä ja maailmasta koko ajan muutenkin pystymättä jäsentämään ja selittämään (itselleen tai muille) ulkopuolisuuden kokemustaan ja irrallisuuttaan. Transius tarjoaa tähän ulkopuolisuuteen ja jäsentymättömyyteen selkeältä tuntuvan, konkreettisen ratkaisun. Minä olen väärässä kehossa! Minut voidaan korjata!

      Poista
    3. Ihme ettei Greta ole itse vielä ilmoittanut olevansa trans tai muunsukupuolinen! Tykkään Gretasta, ja olen aiemminkin miettinyt, että ehkä se valtava julkisuusmyllytys hänen ympärillään ei ole pelkästään hyväksi nuorelle ihmiselle.

      Poista
    4. Gretan julistautuminen muunsukupuoliseksi tai ihan vain joksikin genderspeshuliksi on minuuttien päässä. Greta tykkää saamastaan huomiosta eikä halua luopua siitä. Gretasta on kivaa, kun häntä katsotaan ja kuunnellaan. Gretalle tekee höpöä olla huomattu.

      Poista
  32. Adult Human Female -dokkari on myös youtubessa (mulle Vimeo ei auennut)
    https://youtu.be/94HFMSm-JBo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Minua huvittaa ajatus, että transit ihan tosissaan kuvittelevat voivansa sensuroida tuollaisen materiaalin ja estää sitä näkymästä ja leviämästä. Helvetin idiootit.

      Poista
  33. Transit ovat riehuneet Ranskassa, tunkeneet johonkin keskustelutilaisuuteen, jossa on keskusteltu translapsi-ilmiöstä, ja heitelleet roskia ja paskaa siellä olevien ihmisten päälle ja seinille. Paikalla oli ollut kaksi asiantuntijaa: lastenpsykiatri Caroline Eliacheff ja professori Céline Masson, joiden tutkimusessee aiheesta oli ollut tilaisuudessa käsiteltävänä. (En osaa ranskaa, mutta iskin koko tekstin Google Translateen.)

    Olen aiemmin puhunut siitä, että transliikkeen radikalisoituminen ei ole vitsi. Transit radikalisoituvat päivä päivältä pahemmin ja käyvät koko ajan rohkeammiksi tuon ihanan ihmisoikeusaktivisminsa toteuttamisessa. On enää vain ajan kysymys, milloin he alkavat pahoinpidellä, hakata ja tappaa ihmisiä.

    Tälle touhulle saataisiin kyllä piste, jos valtaväestö tajuaisi nousta vastustamaan noita saatanan sekopääfasisteja, mutta jostain syystä transeja edelleen vain hyysätään ja kumarrellaan, vaikka he paiskovat jo paskaa ihmisten päälle keskellä kirkasta päivää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukaan ei halua olla seuraava, johon paska osuu? Minullakin olisi kyllä paljon sanottavaa näistä aiheista, mutta en kovin julkisesti halua puhua niistä. Muutaman kaverin kanssa olen keskustellut, mutta he eivät ole alun perinkään olleet kovin wokeja niin en tiedä, paljonko siitä on ollut hyötyä.

      Poista
    2. Noh, kyllä se paska ennen pitkää heidänkin päälleen vielä pirskottuu. Transit eivät jätä kiveäkään kääntämättä. Joka ikinen ihminen tuntee ennen pitkää transaktivismin vaikutukset, halusi tai ei.

      Poista
    3. "Muutaman kaverin kanssa olen keskustellut"...kasvotusten käydyt keskustelut ovat parhaita. Somessa voi ohittaa olankohautuksella tai vaikka blokata kokonaan, mutta tosielämän keskustelussa joutuu pakostakin miettimään asioita.

      Poista
    4. "Minullakin olisi kyllä paljon sanottavaa näistä aiheista, mutta en kovin julkisesti halua puhua niistä."
      Ymmärrän, että monilla on sellaisia tilanteita, ettei voi puhua, esim. jos lähipiirissä on transidentifioituva ihminen. Mutta noin muuten tämä on kuitenkin Suomi, ja täällä voi puhua suhteellisen vapaasti. Ei Suomessa kukaan esimerkiksi voi menettää työpaikkaansa jonkun twiitin takia, meillä on lainsäädäntö, joka suojelee työntekijää. Suomalaiset aktivistit eivät tietääkseni ole heittäneet paskaa kenenkään päälle tai käyneet keneenkään fyysisesti käsiksi. He lähinnä kiukuttelevat twitterissä. Ja kun Mona Bling kumppaneineen alkoi maalittaa Valavuorta koska tämä oli sanonut jotain "transfobista", ja otti yhteyttä tämän sponsoreihin, muistaakseni Valavuori julkaisi Monan viestit ja koko juttu taisi kääntyä Monaa itseään vastaan. Itse olen puhunut näistä asioista avoimesti ja omalla nimelläni eikä mulle ole tapahtunut mitään muuta, kuin että pari puolituttua somekaveria sanoivat, että olen transfoobikko. Entä sitten? Ei joidenkin puolituttujen mielipiteillä ole mun elämään mitään vaikutusta. Enkä todellakaan pelkää jotain twitterin mölyporukkaa.
      Mutta tuohon Laventelin kommenttiin, että "On enää vain ajan kysymys, milloin he alkavat pahoinpidellä, hakata ja tappaa ihmisiä." Kun Kellie-Jay Keen oli hiljattain USA:ssa, ja järjesti Let women speak -tapahtumia, joissa kuka tahansa nainen voi tulla mikrofonin ääreen puhumaan, yhdessä tapahtumassa transaktivistit hyökkäsivät naisten kimppuun ja mursivat yhden naisen sormen. Aktivistit olivat monissa tapahtumissa mukana, möykkäsivät ja huusivat uhkauksia ja soittivat jotain ihme sireenejä, joista lähti kammottava, korkea ääni. Näistä on videoita youtubessa. Tämä tosiaan jenkeissä.

      Poista
    5. Transien argumentit agendansa ajamiseksi eivät kestä minkäänlaista kriittistä tarkastelua. Siksi heidän täytyy turvautua vastapuolen hiljentämiseen, möykkäämiseen ja väkivaltaan. Heillä ei ole mitään muita keinoja edistää asiaansa, koska heidän asiansa on jo lähtökohtaisesti kasa valheita, huijaamista, kusettamista, narsismia ja paskaa. Ai että vituttaisi raskaasti joutua elämään noin sietämättömän ankeaa ja turhaa elämän irvikuvaa. Transien elämä on kaikilla osa-alueillaan aivan täysin perseestä.

      Poista
  34. Ja vähän aikaa sitten oli se pissaprotesti, transnainen kaatoi pullon virtsaa päälleen Lontoossa muistaakseni. Sentään kaatoi pissat itsensä päälle eikä muiden!
    En enää oikeasti ymmärrä ihmisiä, jotka eivät kyseenalaista tätä kaikkea ollenkaan. Tällä kaikella viittaan aktivistien puuhiin, translakiin, miehiin naisten vankiloissa, kaikkeen. Voi olla, että jotkut eivät vieläkään ihan oikeasti tiedä, mitä kaikkea aktivistit touhuavat, mutta tietoa alkaa olla yhä enemmän saatavilla ja jos yhtään seuraa sosiaalista mediaa, näitä juttuja tulee pakostakin vastaan. Kovin kauan ei voi enää sanoa, ettei muka tiennyt. Kyllä monet tietävät ja näkevät ihan tasan tarkkaan, mitä on menossa. Ja ovat silti hiljaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miehet hallitsevat muita ihmisiä pelolla. Pelko on heidän työkalunsa. Myös transasiassa.

      Poista
  35. Transmaskuliini uikuttaa miehekkäästi homomiesten genitaalivaatimuksista, osa 666:

    https://mobile.twitter.com/troonytoons/status/1603299355405914112?cxt=HHwWgMCouZyRiMAsAAAA

    Transmaskuliini falloplastian, tarkemmin ulkoisen virtsaputken rakentamisen jälkimainingeissa. Virtsaputki rakennetaan suusta leikatuista limakalvosiirteistä. "Näyttää hirveältä ja sattuu helvetisti, mutta silti ei kaduta." Silmät ja elekieli kertovat muuta.

    "TIF says her bottom surgery is terrifying looking and scary to look at"
    "I don't regret it"

    https://mobile.twitter.com/troonytoons/status/1604152343930339328?cxt=HHwWgICgmdiDjMMsAAAA

    Kaikkien suureksi yllätykseksi ko. frankenfallos tulehtui ja kotiutuminen siirtyy:

    "This is AWFUL! This woman is falling apart. She is literally bleeding from the mouth talking about her ftm surgery infections. What kind of Dr. Frankenstein takes from the mouth to build an external urethra?"

    https://mobile.twitter.com/troonytoons/status/1604411699653595136?cxt=HHwWgMCq9Zb8gcQsAAAA

    VastaaPoista
  36. Kuka voisi vastustaa näin viehkeitä transleidejä:

    https://mobile.twitter.com/troonytoons/status/1603942571536830464?cxt=HHwWgMCiiarRrMIsAAAA

    https://mobile.twitter.com/troonytoons/status/1603844290693988352?cxt=HHwWgIDU3dD4_8EsAAAA

    https://mobile.twitter.com/troonytoons/status/1603299355405914112?cxt=HHwWgMCouZyRiMAsAAAA

    Kyseessähän ei mitenkään voi olla fetissi ja autogynefiili on myyttinen satuolento.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän tuo nyt mikään fetissi ole. Täysin luonnollista naiseutta ja naiseuden ilmaisua. Pornolla ja fetisseillä ei ole mitään tekemistä tämän sekoilun kanssa. Ja kuka nyt ei haluaisi paneskella näiden uhkeiden transleidien kanssa. Elämämme ilo yhtyä heidän ahnaina odottaviin rakosiinsa.

      Poista
  37. Oikeinsukupuolitettu transleidi oivalluksen äärellä:

    https://mobile.twitter.com/MissApprop/status/1604647129070403584

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvittelevatko nämä sekoilijat ihan oikeasti olevansa naisina läpimeneviä? O_o Tsiisus sentään. Joku naurettava pompulakampaus ja siniseksi tuherretut huulet eivät vielä ihan riitä, jos haluaa muiden tulkitsevan naiseksi.

      Näiden ihmisten harhaisuus on oikeasti tosi surullista. He eivät pysty hyväksymään itseään ja jahtaavat kaikella voimallaan jotain mielensä kehittämää illuusiota ja ihmettelevät, kun illuusio ei realisoidu heille yrityksistä huolimatta. Tai no, voiko tuota nyt yritykseksi edes sanoa… Transleidien tapauksessa useinkaan ei voida puhua sellaisesta, kun heistä paistaa biologinen totuus viidenkymmenentuhannen kilometrin päähän.

      Poista
    2. Turvallisiin tiloihin liittyy sellainen riski, että mitä enemmän niissä viettää aikaa, sen vaikeampaa on sopeutua muuhun yhteiskuntaan. Monella transilla onkin selvästi hämärtynyt käsitys siitä, millainen on normaali nainen tai mies. Ja sehän on nykyään "transfobiaa" ja "cisnormatiivisuutta", jos transnainen haluaa näyttää tavalliselta naiselta.

      Poista
    3. "Turvallisiin tiloihin liittyy sellainen riski, että mitä enemmän niissä viettää aikaa, sen vaikeampaa on sopeutua muuhun yhteiskuntaan."

      Joo. Aina, kun imautuu johonkin kaikukammioon tai muunlaiseen kuplaan, jossa toisinnetaan tietynlaista narratiivia tietynlaisen maailmankuvan pohjalta, ja varsinkin jos tuo narratiivi on olemukseltaan vastavirtaan uiskenteleva, on vaarana jäädä henkisesti jumiin siihen kaikukammion narratiiviin. Sukupuolen moninaisuuden narratiivit rakentuvat sellaisen ajatuksen varaan, että "transihmiset", "muunsukupuoliset" ja "sukupuoleltaan moninaiset" ovat jo lähtökohtaisesti yhteiskunnassa syrjitty ihmisryhmä, koska yhteiskunta on rakentunut "binäärisen sukupuolikäsityksen" varaan eivätkä "cisihmiset" siten suostu tunnustamaan sukupuoleltaan moninaisten "ihmisoikeuksia" (eli allekirjoittamaan todeksi heidän maailmankuvaansa, joka on todellisuuden vastainen aivan kaikilla mahdollisilla mittareilla).

      Jotta transit pystyvät ylläpitämään tuon syrjityn ja sorretun ihmisryhmän statuksensa ja pysyttelemään siinä positiossa, heidän on pakko samaan aikaan ylläpitää itselleen ja muille ihmisille ajatusta sukupuolisesta hierarkiasta, jossa "cisihmiset" ovat jo lähtökohtaisesti sortajia ja "transihmiset" sorrettuja. Jos tätä kahtiajakoa ei olisi ainakin hypoteettisella tasolla olemassa, transeilla ei olisi mitään kiinnekohtaa, joka kannattelisi heitä tässä projektissaan yrittää muuntaa yhteiskuntaa enemmän oman maailmankuvansa mukaiseksi. Kaikukammiossa öyhöttäminen ja rinkirunkkaaminen aikaansaa sen, että ihmisen oma ajattelu tukahtuu (tai sitä suorastaan tukahdutetaan). Voidakseen kokea olevansa edelleen osa tuota suurempaa yhteisöä täytyy ihmisen allekirjoittaa yhteisön enemmistön käsitys siitä, mikä oikeastaan on koko aktivismin tarkoitus. Tämä johtaa siihen, että kaikki näkemykset kärjistyvät hyvin mustavalkoisiksi, koska niitä tieten tahtoen toisinnetaan siitä uhrinäkökulmasta ja ylläpidetään sitä tunnepohjaista, kärjistynyttä mielikuvaa sorrettuudesta. Tämä on yksi syy siihen, miksi transien kanssa on mahdotonta käytä vastavuoroista, rakentavaa keskustelua. Suurin osa heidän näkyvästä aktivismistaan on silkkaa samojen mantrojen ja iskulauseiden toistelua ja kylttien heiluttelua. Trans rights are human rights! Trans women are women! Trans men are men! Nonbinary people are nonbinary! Trans people are valid and sacred! Break the binary!

      Poista
    4. "Monella transilla onkin selvästi hämärtynyt käsitys siitä, millainen on normaali nainen tai mies."

      Nämä nykyajan modernit transit näyttävät olevan hyvin sekalainen seurakunta. Osa haluaa kieltää sukupuolet kokonaan ja hävittää ne, osa haluaa vääntää transmiehet miehiksi ja transnaiset naisiksi, osan mielestä mies on nainen vain sanomalla niin ja mies voi olla myös tyttö ("Day XXX of being a girl!") ja nainen voi olla mies tai poika ilman yritystäkään transitioitua fyysisesti... Jne. Kenelläkään ei näytä olevan minkäänlaista selkeää käsitystä siitä, mikä on koko aktivismin perimmäinen päämäärä. Kaiken maailman lakimuutoksia itsemäärittelystä ja milloin mistäkin ajetaan koko ajan aivottomasti lainsäädäntöön suostumatta ollenkaan puntaroimaan noiden lakimuutosten negatiivisia vaikutuksia muihin väestöryhmiin kuin asianosaisiin, koska uskotaan niin sokeasti, että ainoa tie transien liberaatioon on juridinen kikkailu ja sen myötä yhteiskunnan muokkaaminen transien subjektiivisten mielikuvien mukaiseksi. Tässä hötäkässä transeilta jää jatkuvasti huomaamatta, että he eivät elä yhteiskunnassa missään tyhjiössä, jossa tietty ihmisryhmä (he itse) voisi loputtomiin vain vaatia itselleen jotain hämäriä "oikeuksia" tarvitsematta lainkaan ottaa huomioon sitä, mitä seurauksia noiden oikeuksien toteutumisella on kokonaiskuvassa ja miten ne vaikuttavat muihin ihmisryhmiin.

      Nimenomaan tuo transien sokea itsekeskeisyys ja lyhytnäköisyys paljastaa heidän yksinkertaisuutensa ja henkisen köyhyytensä. Jos transit olisivat jotenkin aidosti halunneet edistää yhteiskunnassa transsukupuolisten/"transihmisten" oikeuksia, he olisivat alun perinkin lähestyneet koko projektiaan ihan toisesta näkökulmasta ja antautuneet keskusteluun loputtoman möykkäämisen ja metelöinnin sijasta. Näistä moderneista transeista suurin osa ei edes halua tulla miehiksi tai naisiksi. He haluavat olla nimenomaan trans ja saada itselleen kaiken sen, mihin luulevat voivansa transihmiseksi positioitumalla päästä käsiksi. Olen itse nähnyt transien sanovan, etteivät he edes haluaisi olla "cissukupuolisia" vaikka voisivatkin, koska on coolimpaa ja heille edukkaampaa olla trans. Viimeksi tänään näin kuvakaappauksen, jossa joku transleidi selitti: "Being trans isn't about being yourself. It's about rebellion, about political and social upheaval!" Näille moderneille transeille transidentifioitumisessa ei edes ole kyse heidän oman elämänsä olosuhteiden parantamisesta vaan jonkinlaisesta hämärästä, uusmarxistisesta kulttuurivallankumouksesta.

      Poista
    5. "Ja sehän on nykyään "transfobiaa" ja "cisnormatiivisuutta", jos transnainen haluaa näyttää tavalliselta naiselta."

      Tokihan se onkin, koska näiden modernien transien tarkoitus on nimenomaan yrittää "murentaa binääri" ja "purkaa sortava cisteemi". He kuvittelevat aivan tosissaan voivansa murentaa sukupuolibinäärin (eli tuhota todellisuuden) tuolla sinnikkäällä aktivismillaan ja sillä, että kaikille uskotellaan heillä/meillä olevan joku "gender identity" (sukupuolisielu). Tästä syystähän homoseksuaalitkin ovat jo pitkään olleet transien mielestä vanhoillisia, konservatiivisia ja ahdasmielisiä, koska haluamme pitää kiinni kaksijakoisesta biologisesta sukupuolesta, joka on meidän koko seksuaalisuutemme perusta ja sen syvimmässä ytimessä. Transien mielestä binääriseen sukupuoleen kohdistuva romanttinen ja seksuaalinen kiinnostushan on aivopesun tuloksena kehittynyt preferenssi, fetissi ja jotakin, mikä voidaan purkaa pois tai uudelleenohjelmoida.

      Minusta kaikkein käsittämättömin transien tempaus koko LGBTQIA+-liikkeen historiassa oli kiinnittyä homoseksuaalien oikeuksia ajavaan liikkeeseen ja alkaa edistää tavoitteitaan homoseksuaalien siivellä. Homoseksuaalisuus on niin kiinteästi ja erottamattomasti biologiseen sukupuoleen linkittyvä ilmiö, ettei mikään toinen maailmassa. Mikä helvetin järki sellaisella liikkeellä, joka pyrkii murentamaan koko biologisen sukupuolen käsitteen ja merkityksen ja dekonstruoimaan sukupuolet kokonaan jonkin ideologian pohjalta, oli tarrautua homoseksuaalien aktivismiin? Tuosta on kaikki mahdollinen logiikka niin kaukana kuin mikään ikinä vain voi olla. Ei sillä, ettäkö olisin transeilta mitään loogisuutta miljoonaan vuoteen enää odottanutkaan, mutta silti. Toki tiedän transien motiivit ja taustavaikuttimet tässä sinänsä; esimerkiksi sen, että jos he olisivat aloittaneet oman aktivisminsa puhtaalta pöydältä, siis ilman että olisivat loisineet muiden ihmisoikeusliikkeiden reppuselässä, niin heidäthän olisi alun alkaenkin jo naurettu pihalle. Hiljaa hivuttautumalla he ovat kuitenkin onnistuneet pääsemään siihen, missä ovat nyt, eli pitämään koko yhteiskuntaa kuristusotteessaan. Olen paljon puhunut siitä, että transien ainoa keino edistää tavoitteitaan on alusta saakka ollut edistää niitä muiden ihmisoikeusliikkeiden helmoista ja vielä siten, että muut ovat tehneet heille valmiiksi kaiken likaisen työn. Transien taktiikka on pesiytyä muiden ihmisten perustamiin juttuihin, levittäytyä sinne kuin juhlapöydän ääreen, ottaa irti kaiken minkä vain saavat ja sitten jatkaa seuraavaan liikkeeseen levittäytymään. Homoista he eivät millään haluaisi päästää irti, koska olemme olleet heille niin hekumallinen kupattava ja paskanlapioija. Kun homot lähtevät, niin värikkäät ja liehuvat kulissit transien edestä vedetään syrjään ja kaikki pystyvät näkemään, keitä he todellisuudessa ovat ja mihin oikeastaan pyrkivät. Transit kyllä sisimmässään tietävät tämän itsekin. Juuri siksi he tekevät kaikkensa, etteivät heidän panttivanki-ihmisryhmänsä vahingossakaan pääsisi irtautumaan heistä.

      Poista
    6. Olen muuten nähnyt transien vertaavan kokemusta siitä, kun "he tajusivat, ettei sukupuoli oikeasti ole binäärinen vaan spektri", Matrixista heräämiseen. Tämän saman ajatuksen siis hieman eri sanankääntein muotoiltuna olen nähnyt moneen kertaan. He vertaavat "binääriä" ja "binäärisyyttä" Matrixiin, eli kaikki binäärissä elävät ihmiset (cissut) elävät Matrixissa ja he itse ovat tajunneet totuuden ja elävät ulkona Matrixista. He korostavat sitä, miten uskomaton kokemus oli yhtäkkiä oivaltaa jotain noin järisyttävää ja miten elämä ei ole ollut entisensä oivalluksesta lähtien. Ja että miten he eivät aiemmin tajunneet tuota asiaa jne. jne.

      Kuulostaako ihan pikkasen vaan uskoontulemiskokemukselta? Olen kohdannut useita uskoon tulleita eli "parannuksen tehneitä" ihmisiä, jotka selittävät uskoon tulemisestaan hyvin samaan tapaan ja samoja ilmaisuja käyttäen kuin nämä moninaisuus- ja binäärivouhottajat. He eivät välttämättä vertaa uskoon tulemista juuri Matrixiin, mutta puhuvat kuitenkin totuuden näkemisestä ja ymmärtämisestä ja siitä, miten kokevat olevansa valittuja, kun näkevät ja kokevat nyt jotain, mitä muut ihmiset (ei-uskovaiset) eivät näe ja koe. Jeesus on vapahtaja ja pelastaja jne. Transsekoiluun hurahtamisessa on aivan samanlainen kaava kuin kulttiin tai lahkoon sekaantumisessa, kaikki samat hurmoksellisuuden ainekset ja ylevöitymiset johonkin kokemukseen yhtäkkisestä yli-ihmisyydestä. Miettikää nyt noita vaaleanpunahuuruisia selityksiä "todellisuuden näkemisestä" ja "totuuden ymmärtämisestä". Koko nirvanaahan tietysti vahvistaa miljoonakertaisesti se, että siellä transien omissa kaikukammioissa kaikki tsemppaavat ja rakkauspommittavat näitä uusia uskoontulleita hartiavoimin ja tuhansin viestein. Kenelle tahansa ahdistuneelle ja jo valmiiksi rikkonaiselle ihmiselle tuollaisen yhteenkuuluvuuden kokeminen (oli konteksti mikä hyvänsä) on suorastaan päihdyttävä kokemus.

      Poista
  38. Silmiini osui uutinen: Venäjän kirjarovio on syttynyt: uusi laki määräsi poltettavaksi 53 seksuaalivähemmistöjä käsittelevää romaania Moskovan kirjastoista.

    No sepäs mukavaa. Venäjä ei ole koskaan suhtautunut seksuaalivähemmistöihin suopeasti, mutta nyt siellä ollaan ilmeisesti liikkumassa tosissaan kohti keskiaikaa asian suhteen. Hassua, miten vallanpitäjät noissa ultrakonservatiivisissa maissa kuvittelevat, että homoseksuaalisuudesta päästään sillä eroon, että estetään homoja homostelemasta kuolemanrangaistuksen uhalla, heitellään homoja katoilta alas ja kielletään kaikenlaista seksuaalivähemmistöaiheista näkymästä ja kuulumasta.

    En koskaan ole pystynyt ymmärtämään, mistä ihmeestä viha homoseksuaaleja ja homoseksuaalisuutta vastaan oikein kumpuaa. Homous ei satuta ketään millään tavalla. Jostain syystä meidän ei vain haluta olevan olemassa tai ainakaan toteuttavan seksuaalisuuttamme, vaikkei seksuaalisuutemme toteuttaminen ole kenellekään vahingoksi tai häiriöksi. Oikealta, vasemmalta, ylhäältä ja alhaalta meitä osoitellaan syyttävällä sormella, aina olemme jonkun porukan mielestä jotenkin vääränlaisia ja meitä pitää estää näkymästä ja olemasta olemassa. Minulle on edelleen mysteeri, mikä on perimmäinen syy tähän kaikkeen. Se ei voi olla pelkästään pyhät kirjoitukset, siinä on oltava muutakin.

    VastaaPoista
  39. Transleidi kertoo videolla alapääleikkaukseensa liittyvistä ongelmista ja jälkipyykistä. Operaatio on tehty hänelle yhdeksän vuotta sitten, nyt jouduttu tekemään jonkinlainen revisio ja kaikenlaista ongelmaa ollut koko ajan. Kipuja, virtsaamisvaikeuksia, uusia kirurgisia operaatioita jne. Loppupuolella videota transeille ominainen denialismi iskee päälle: "En sano tässä, että katuisin leikkauksiani, en ikinä sanoisi niin, olen niin onnellinen, olen niin onnellinen korjausleikkauksistani." jne. Tästä huolimatta hän kuitenkin varoittaa kaikkia leikkauksia harkitsevia, että kannattaa miettiä koko homma todella tarkasti halki, poikki ja pinoon ennen kuin hankkiutuu leikkauksiin, koska leikkaus muuttaa koko loppuelämän peruuttamattomasti.

    Mietin joka kerta, kun luen tai kuuntelen tarinoita transien leikkauskomplikaatioista ja muista fyysisistä ongelmista, että voiko tuo elämä oikeasti olla kaiken sen kärsimyksen arvoista. Monet ovat kuvanneet sitä, että alussa kaikki oli ihanaa, mutta ennen pitkää leikkausten ja hormonien haittavaikutukset alkoivat iskeä päälle ja olivat lopulta niin voimakkaita, ettei niitä vaan voinut työntää sivuun. Monet sitten päätyvät kierteeseen, että ramppaavat jatkuvasti lääkärillä leikkausongelmiensa kanssa. Lääkärit sitten aina teeskentelevät ihmettelevänsä, että miten tässä nyt näin on voinut käydä, kun leikkaus oli niin onnistunut jne.

    VastaaPoista
  40. "It's not a fetish!!!"

    https://twitter.com/Blackpool_belle/status/1604933557381636108

    VastaaPoista
  41. Eek! “Goldie loves sex very much”

    https://twitter.com/troonytoons/status/1604778772623855616?cxt=HHwWgMCo1dHyqMUsAAAA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kohta on normaalia, että miehet kirjaimellisesti ryömivät sisälle naisten nahkoihin. Naisista tehdään fetissipukuja miehille. Silence of the Lambs oli dokumentti. Ed Gein oli edelläkävijä.

      Halu tulla toiseksi ihmiseksi on halua tulla toiseksi ihmiseksi ihan oikeasti. Hinnalla millä hyvänsä. Trans ei ole vitsi. Trans tuhoaa naisen ja naiset, ellemme NYT tee jotain.

      Ahdistaako jo? Trans rights!

      Poista
  42. Tsiigatkaapa tätä tekstiä: Statement on the Genocidal Nature of the Gender Critical Movement’s Ideology and Practice. Herra mun vereni, mitä saatanan paskaa. Siis oikeasti, armoa nyt jo.

    The Lemkin Institute believes that the so-called “gender critical movement” that is behind these laws is a fascist movement furthering a specifically genocidal ideology that seeks the complete eradication of trans identity from the world.

    The gender critical movement is a loose international affiliation of people and groups who promote far-right ideas that have gained a degree of centrist respectability through their purported defense of women. The movement alleges that people cannot determine their own sex or gender, and that the genitalia observed by doctors at birth are the final determinants of biological sex as well as the permanent markers of gender belonging.

    (...)

    Institute for Sexual Science in Berlin, a groundbreaking research organization studying human sexuality and gender. The Nazis, like other genocidal groups, believed that national strength and existential power could only be achieved through an imposition of a strict gender binary within the racially-pure “national community.” A fundamentalist gender binary was a key feature of Nazi racial politics and genocide.

    (...)

    It must be said that the reality of transgender identity cannot be challenged. Transgender people have existed throughout history. In many societies, particularly before Western colonial domination, social institutions existed to make room for trans people. Scientific research on sexual development has demonstrated the complexity of biological sex and the biological basis for gender diversity. Furthermore, gender identity is a very private and subjective matter that engages with deeply felt realities and the social constructions that exist in society.

    (...)

    The Lemkin Institute for Genocide Prevention points out that the gender critical movement is not about protecting women. It is about exacting control over the bodies of marginalized people and thrusting them outside of the community of moral obligation if they fail to conform to the norms of the gender that has been assigned to them by others.


    MITEN KUKAAN TÄSSÄ MAAILMASSA VOI OLLA NOIN INTERGALAKTISEN HARHAINEN?

    Antakaa nyt vittu soikoon meille ihan alkajaisiksi jokin yhtenäinen ja staattinen määritelmä siitä, mitä ovat "transgender identity" ja "transgender person". Sen jälkeen voimme sitten keskustella väitetyistä kansanmurhista ja toteutumattomista oikeuksista ynnä muusta.

    Transgender individuals blaa blaa. Assigned at birth blaa blaa. Marginalized people blaa blaa. The Nazis blaa blaa. Gender diversity blaa blaa gender binary blaa blaa complexity of biological sex blaa blaa. EN JAKSA TÄTÄ HARHAISTA HOURAILUA ENÄÄ.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten nuo kehtaavat verrata transien sekoilun kritisointia ja toppuuttelua kansanmurhiin? Voiko mikään koko maailmassa olla loukkaavampaa kansanmurhien uhreja kohtaan?

      Poista
    2. Taas tuo vanha transkolonialistinen valhe muiden kulttuurien trans- ja queerparatiiseista, kun kyseessä olivat homofobiset kategorisoinnit mieheyden muottiin sopeutumattomille feminiinisille ja homoseksuaalisille miehille. Missään noissa kulttuureissa, jotka ovat keskenään hyvinkin erilaisia, ei uskota/uskottu, että miehestä voi tulla nainen. On loukkaavaa ja kulttuuri-imperialismia politisoida eri kulttuurien moninaiset käytänteet queerteorian ja moninaisuusfantasian prisman kautta.

      Poista
    3. Tismalleen. Transit ovat nykyajan pahimpia ja siekailemattomimpia kulttuuri-imperialisteja. He pöllivät itselleen muilta ihmisryhmiltä aivan kaiken mahdollisen ja jotenkin valjastavat sen retorisesti omaan käyttöönsä eli transiuttavat sen. Black trans lives matter ja niin edespäin. Ihan sama, mitä ihmisoikeusaktivismia tai eriarvoisuuteen ja sortoon liittyvää jossain on meneillään, transit pelmahtavat paikalle ja vääntävät sen jotenkin omaksi asiakseen. Onko jäljellä enää mitään ihmisoikeusdiskurssia, jota transit eivät olisi approprioineet ja omineet itselleen?

      Poista
  43. Transleidin melttari, kun hoitohenkilökunta oli julkeasti väärinsukupuolittanut häntä. It’s ma’am!

    https://twitter.com/myst_mx9/status/1606301983136256000?s=46&t=xCrdOV5oPQjz8Uzylgcjqw

    VastaaPoista
  44. En jää usein sanattomaksi, mutta nyt täytyy vain lainata kommenteista:

    "Buffalo Bill would be an amateur in 2022."

    https://mobile.twitter.com/troonytoons/status/1607094110195974145?cxt=HHwWgoDU7YLlxc0sAAAA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näiden ihmisten on pakko olla todella vakavasti ja perinpohjaisesti sairaita. Mikään muu ei selitä näin äärettömän sekopäistä käyttäytymistä.

      Poista
  45. Transleidi hakkaa keskellä katua brutaalisti naista, jolla on lapsi sylissä.

    VastaaPoista
  46. Vihreiden sukupuolisanasto:

    "Biologinen sukupuoli -termiä on käytetty silloin, kun on puhuttu ruumiillisista sukupuolen määrittelyn ulottuvuuksista, kuten anatomiasta, kromosomeista tai hormoneista. Biologinen sukupuoli on määrittynyt kaksijakoisena, vaikka tosiasiassa myös sukupuoleen liitetyt biologiset tunnusmerkit ovat moninaisia ja niiden määrittely muuttunut historiallisesti eri yhteyksissä. Tästä syystä sukupuolen biologisen ulottuvuuden korostaminen on usein harhaanjohtavaa. Monesti voi käyttää mieluummin esimerkiksi termiä syntymässä määritelty sukupuoli."

    "Sukupuolen moninaisuus: Sukupuolen moninaisuus ilmaisulla viitataan siihen, että sukupuoli on moninainen ilmiö, joka ei ole jaettavissa kahteen, toisilleen vastakkaiseen ja selvästi toisistaan erotettavaan sukupuoleen, vaan sukupuolen ilmenemismuodot ovat moninaisemmat"

    https://www.vihreatnaiset.fi/yhdistys-2/sukupuolisanasto/

    " Biologinen sukupuoli on määrittynyt kaksijakoisena, vaikka tosiasiassa myös sukupuoleen liitetyt biologiset tunnusmerkit ovat moninaisia ja niiden määrittely muuttunut historiallisesti eri yhteyksissä."

    Käsittääkseni ihmisen sukupuolen biologiassa ei ole tapahtunut muutoksia... miljooniin vuosiin. Muita turautuksia en jaksa edes purkaa. Sellainen tiedepuolue meillä. Miksi meillä on Vihreät naiset, jos Vihreät eivät edes tiedä, mikä nainen on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asia, jota en ole ymmärtänyt missään vaiheessa tätä koko touhua: mikä täysin jäätävä pakkomielle genderjoukolla on yrittää vääntää biologinen sukupuoli "moninaiseksi" asiaksi sen sijaan, että kävisimme keskustelua sukupuolen moninaisuudesta sukupuolten sisällä? Biologia ei koskaan tule kuitenkaan katoamaan, vaikka vääntäisimme tästä samasta asiasta maailman tappiin asti. Biologia on ja pysyy juuri niin moninaisena kuin se on ollut tähänkin asti: kaksi toisistaan selkeästi ja ratkaisevasti erotettavaa sukupuolta, jotka lisääntyvät keskenään. Olit sitten kumpi tahansa näistä kahdesta, niin sinulla on oikeus ilmaista persoonallisuuttasi ja identiteettiäsi juuri haluamallasi tavalla, kunhan se ilmaisusi ei vahingoita muita ihmisiä tai vie heiltä pois perusoikeuksia. Tässä biologian vääntämisessä väkisin mukamas monimuotoiseksi ilmiöksi on kyse jostain aivan muusta kuin siitä, että pienelle porukalle sukupuolineuroottisia ihmisiä luodaan jotain parempaa maailmaa ja yhteiskuntaa. Kyseisellä porukalla on jo ne vaatimansa ihmisoikeudet, jotka on kaikilla muillakin. He eivät vaadi tämän monimuotoisuusvouhotuksen nojalla itselleen ihmisoikeuksia vaan erillisoikeuksia ja ylivaltaa muiden ihmisryhmien yli. Siksi olemme päätyneet tähän tulehtuneeseen konfliktitilanteeseen: koska transien on mahdotonta myöntää, että heidän tavoitteensa ovat ristiriidassa muiden ihmisryhmien perusoikeuksien kanssa. Transeille ei mene jakeluun, että heidän vaatimansa "ihmisoikeudet" eivät voi realisoitua sillä tavoin, että muilta ihmisryhmiltä otetaan väkisin oikeuksia pois.

      Siitä, miksi juuri vihreät ja vassarit ovat niin hanakasti hypänneet transjunaan, minulla ei ole selkeää käsitystä. Ilman muuta yksi osatekijä on se, että transit ovat ovelasti pukeneet tavoitteensa "ihmisoikeuksien", "tasa-arvon" ja "yhdenvertaisuuden" valepukuun ja sitten tuutanneet tuota propagandaa väsymättä niin kauan, että koko vasemmistokenttä on saatu hypnotisoitua mukaan transien vallankumoukseen. Suuri osa jopa eturivin vihervassaripoliitikoista on edelleen aivan täysin siinä luulossa, että genderideologiaa levittämällä he ajavat ihmisoikeuksia ja yhdenvertaisempaa yhteiskuntaa kaikille.

      Kaikki ihmiset tietävät kyllä, mikä nainen on, vaikkeivät sitä osaisi sanakirjamääritelmillä selittää. Kyse tässä koko aktivismissa on juuri siitä, että tuo biologiaan ja fyysiseen todellisuuteen pohjautuva käsitys naisesta ja miehestä pyritään murentamaan ja uudelleenmerkityksellistämään transien harhaista käsitystä vastaavaksi. Vihreillä ja vasemmistolla on ollut jo vaikka kuinka helvetisti aikaa perustaa transeille omia tiloja, tukikeskuksia, järjestöjä sun muita, mutta sen sijaan että he olisivat keskittyneet transien kolmansien tilojen kehittämiseen, he ovat käyttäneet kaiken energiansa pakottaakseen naiset ja homoseksuaalit lain voimalla myöntämään, että mies on nainen ja nainen on mies.

      Olen miettinyt sitäkin, miksi juuri naiset ovat niin hanakasti ajamassa tätä paskapolitiikkaa tajuamatta ollenkaan, mitä kaikkea transideologian lanseeraaminen yhteiskuntaan tarkoittaa naisten oikeuksien kannalta. En voi tehdä toistaiseksi muuta johtopäätöstä kuin sen, että suuri osa näistä naisista on aivan helvetin tyhmiä. He ovat myös täysin tietämättömiä historiasta ja esim. feminismin aalloista ja muusta tasa-arvokehitystyöstä. Minkäs sille voi, ei ketään voi pakottaa sivistymään. Kun ihminen ei itse sivistä itseään, niin hän valitsee pysyä tyhmänä ja juuri nämä tyhmät on helppo manipuloida mukaan mihin tahansa poliittiseen aktivismiin, joka on korvamerkitty "ihmisoikeuksilla".

      Poista
  47. Wi Spa -kohusta tunnetun transleidi Darren Meragerin haastattelu. Veijariaan naisten tiloissa esitellyt Merager jäi kiinni 15 kuukauden pakoilun jälkeen. Wi Spa -tapausta väitettiin pitkään terffien lavastukseksi ja salaliittoteoriaksi jopa Guardianin tasoisessa mediassa, Antifakin ehdi mellakoimaan Wi Span edustalle.

    "EXCLUSIVE: Transgender Fugitive Who Spurred Wi Spa Riots Bares All
    Darren Merager, the just-arrested Angeleno who launched a firestorm from a women’s locker room, spoke with LAMag while on the lam"

    Merager on juridisesti nainen ja siten oikeutettu käyttämään naisten tiloja:

    "I’m very neutral, like non-binary, although I don’t like that word. I’m legally female. But I have facial hair. I have a penis. I have no breasts. I don’t have a feminine voice. I don’t wear makeup or dress up like a female. So imagine you’re a grocery store [clerk] and you’re bagging my groceries and you say, “Excuse me, sir . . . ” I mean, am I supposed to be offended? That’d be ridiculous. How would this person know? But technically, for legal terms, I am she/her. I put “female” on my driver’s license. But I’ve had to struggle my whole life fitting into traditional society."

    Darren harrastaa tottakai heteroseksiä, koska penis kuuluu vaginaan:

    "I have heterosexual sex because my penis fits in a vagina. I don’t tell women I’m with that I’m transgender because that’s not my sex. So I’m not faking anything. Gender is internal, sex is external."

    Aiempi paljastelutuomio johtui väärinkäsityksestä. Tottakai toisen pihalla saa runkkailla, kunhan ei vemputa ihan naaman edessä:

    "So what happened was this elderly man got up to use the bathroom in the middle of the night, and his bathroom overlooks another yard [and he saw me masturbating]. But even if it was masturbation, I don’t have a problem with that because that’s not illegal. It’s only illegal if you’re masturbating in someone’s face, like George Michael."

    Transleidi tiedostaa oikeutensa. Kenelläkään ei ole nokan koputtamista, jos juridisen naisen penis heiluu naisten ja tyttöjen silmien edessä:

    "It’s not for me to adapt to society at this point. Even if it’s the polite thing to do or you want me to or there’s a controversy or whatever, if nobody else is using a shower curtain or nobody else is using a swimsuit, it’s illegal to try and make me do it. Technically, and from all perspectives, I am female, and everybody agrees with that. We’re all on equal grounds under the law. "

    https://www.lamag.com/citythinkblog/exclusive-transgender-fugitive-who-spurred-wi-spa-riots-bares-all/

    Virkistävää, että transihminen sanoo kerrankin suoraan mitä ajattelee, eikä piiloudu minkään teorian taakse. Eikö edes tämä saa kenenkään silmiä avautumaan itsemäärittelyn järjettömyydelle? Eikö tolkun transihmisiä haittaa tulla yhdistetyksi Meragerin kaltaisiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "It’s not for me to adapt to society at this point."

      Tämä ei kyllä ole transien kohdalla jäänyt missään vaiheessa epäselväksi. Tosiaan ihan hyvä sinänsä, että puhuvat vihdoin suoremmin ja rehellisemmin siitä, ettei heitä kiinnosta tässä elämässä mikään muu kuin omat tarpeensa, mielihalunsa ja persereikänsä.

      Tuossa myös kristallisoituu homojen ja transien perustavanlaatuinen ero. Homot ovat aina halunneet sulautua yhteiskuntaan, elää tavallista elämää ja ottaa osaa yhteiskunnan toimintaan tasavertaisina kansalaisina, niin oikeuksissa kuin velvollisuuksissa. Transit eivät halua mitään tällaista. He ovat kiinnostuneita vain oman viiteryhmänsä profiilista, tarpeista, haluista ja "ihmisoikeuksista". Heitä kiinnostaa muissa ihmisissä ainoastaan se, mitä he voivat muilta ihmisiltä itselleen saada, miten he voivat hyötyä heistä ja miten heidät voi valjastaa statisteiksi ja yleisöksi omaan identiteettilarppailuunsa. Muutoin muut ihmiset ja koko yhteiskuntaan osallistuminen sen rakentavana ja osallistuvana jäsenenä ei kiinnosta heitä tippaakaan. Transien kulttuuri on yhteiskunnallisesti omituinen rinnakkaiskulttuuri, jossa on ihan omat sääntönsä ja jonka vaatimuksia cissujen on noudatettava sosiaalisen kuolemanrangaistuksen uhalla.

      Poista
    2. Minulle transien rinnakkaiskulttuurin olemassaolo ei olisi yhtään minkäänlainen ongelma, jos he esittäisivät selkeästi jäsennellyssä muodossa, mitä ihmisoikeuksia (siis ihmisoikeuksia, ei erillisoikeuksia ja ylivaltaa) heiltä vielä puuttuu, jotta voisimme jotenkin järjestää nuo ihmisoikeudet heille ja elää vihdoin ja viimein rauhassa heidän vaatimuksiltaan ja kulttuurivallankumouksensa pakkotuputukselta. Yksi transien ongelmista koko projektissaan on se, ettei mikään riitä heille. He vaativat koko ajan lisää, lisää ja lisää. Ja vaikka kaikki heidän vaatimansa ojennettaisiin heille kultatarjottimella, he ovat silti tyytymättömiä ja valittavat ja vaativat edelleen lisää. Siinä kohtaa, kun vaatimukset ylittivät sen rajan, että muilta ihmisryhmiltä täytyy ottaa oikeuksia pois transien mukavuuden lisäämiseksi, transit ylittivät rajan. Ja heidän on täysin mahdotonta enää tässä kohtaa omaehtoisesti ymmärtää, että he ovat menneet kerta kaikkiaan liian pitkälle. Valta sokaisee.

      Poista
    3. "Minulle transien rinnakkaiskulttuurin olemassaolo..."

      Aasinsillan kautta. Näin jossain pohdintaa, että mikä ylipäänsä on transien kontribuutio yhteiskunnalle ja kulttuurille. Voiko se olla pelkkää sortorääkymistä ja drag show'ta (joka sekin pohjautuu homomiesten kulttuuriin)? Homoseksuaaleja taiteilijoita, kirjailijoita ja muita kulttuuri-ihmisiä tunnetaan pilvin pimein eri aikakausilta. Toiset ovat luovia ihmisiä homoseksuaalisuudestaan huolimatta ja toiset taas ammentavat inspiraationsa juuri homoseksuaalisuudesta, sen riemuista ja toisaalta sen aiheuttamasta ulkopuolisuuden tunteesta. Keitä ovat transvastineet Oscar Wildelle, Tove Janssonille, Tom Of Finlandille, Leonardo da Vincille ja lukemattomille muille? Vai ovatko transit aina keskittyneet enemmän gendereuforian hakemiseen kuin kulttuurin ja yhteiskunnan kehittämiseen?

      Poista
    4. Aiemmin ketjussa mainitun Bros-elokuvan arviossa on osuvia huomioita quuersilmin katsottuna vääränlaista homoutta edustavista cissupaskahomoista ja homohistorian queer-revisionismista:

      Why ‘Bros’ Failed: Bogus History, Cultural Resentment

      "...the film posits an ideology that represents a very narrow section of the community, one that isn’t gay, but rather “LGBTQ+” or, more specifically, “queer.”

      The story demonizes regular gay men and rewrites gay history in the process."

      "...entirely positioned from the LGBTQ+ or queer philosophy, which rejects the larger, mainstream culture as “heteronormative” and oppressive.

      Anger and resentment against the larger culture runs through the film. Consider a revealing moment when Bobby bitterly recounts events from his youth when authority figures in the form of acting teachers pointed out to him that his flamboyant, camp mannerisms will likely restrict the type of roles he will be able to play.

      The script lets this indignation spill into the rest of the film, as not only does Bobby express his disdain at Aaron and Aaron’s high school friend Josh (Ryan Faucett) for being masculine gay men, but they’re also basically dismissed as not being the right kind of gay man.

      They’re not “queer".

      This is something that is an increasingly common feature in the real world, where gay men who do not subscribe to the TQ+ ideology are demeaned, often in a very hateful way. To see it play out in a “gay rom-com” is disheartening and even insulting."

      https://www.hollywoodintoto.com/why-bros-failed/

      Kunnon homomiehen pitäisi olla superfemme binäärinmurskaaja, joka harrastaa dragia, pamputtaa transmaskuliineja ja nauttii penistä vaginaan -seksistä. Enää on vain lgbtqiap-ihmisiä, jotka voivat vallan mainiosti olla käytännössä heteroita. Homous on omavalintainen identiteetti ja ilmoitusasia. Ne, joita ennen kutsuttiin homoiksi, ovat nykyään noloja transfoobikkoja, ulossulkevia genitaalifetisistejä ja seksuaalisia rasisteja. Paarioita omissa järjestöissään, ryhmissään, tiloissaan ja historiassaan. Homojen pitäisi maksaa ikuista kiitollisuudenvelkaansa transeille, eikä haikailla pää perseessä cissuhomojen glitterbileistä samaan aikaan, kun transit kärsivät seksin puutteesta, henkilökorttidysforiasta ja väkivaltaisesta oikeinsukupuolittamisesta.

      Poista
    5. Transien kontribuutio kulttuurille on ollut jo pitkään lähinnä sitä, että he yrittävät kolonisoida kaiken ja asettaa itsensä sen jälkeen siellä kaikessa keskiöön ja valokeilaan. Transeilla ei ole mitään omaa ja alkuperäistä annettavaa mihinkään, pelkkää gendermantrojen ja TWAW & TMAM & trans rights are human rights -kirkumista ja loputtoman pitkiä vaatimuslistoja milloin millekin instanssille ja henkilölle. Transit myös kirjoittavat historiasta itselleen edukkaita katkelmia uusiksi transideologian pohjalta ja mm. transiuttavat ja muusuistavat historiallisia henkilöitä: maskuliiniset naiset (Jeanne d'Arc yms.) olivat oikeasti nonbinary/transmiehiä ja feminiiniset [homo]miehet olivat oikeasti transnaisia ja niin edespäin. Mitä vielä kulttuuriin tulee, niin Mona Blinginkin vastikään julkaisema "tietokirja" oli 100 % pelkkää transjauhantaa kannesta kanteen (en ole lukenut sitä vielä kokonaan). Näiden ihmisten päähän ei mahdu mitään muuta kuin omat huutavat erityistarpeensa ja se, että heidän täytyy keinolla millä hyvänsä vääntää yhteiskunnasta Transtopia, jossa kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta on väkisin väännetty transinklusiivista toimintaa. Transit tuntuvat oikeuttavan tämän kaiken itselleen sillä, että he joutuvat koko ajan transiutensa vuoksi kärsimään niin valtavasti (koska cissuillahan ei voi olla minkäänlaisia ongelmia), että muiden ihmisten täytyy jotenkin hyvittää heille tuota kärsimystä suostumalla kaikkeen, mitä he haluavat.

      Poista
    6. Se, että yksi transien näkyvin "saavutus" kulttuurin saralla on dragkulttuurin laajentaminen ja lasten vetäminen mukaan draghommiin identiteettien ja "trans kids" -paskanjauhannan varjolla, kertoo transeista jotain äärimmäisen olennaista.

      Poista
    7. "Kunnon homomiehen pitäisi olla superfemme binäärinmurskaaja, joka harrastaa dragia, pamputtaa transmaskuliineja ja nauttii penistä vaginaan -seksistä. Enää on vain lgbtqiap-ihmisiä, jotka voivat vallan mainiosti olla käytännössä heteroita. Homous on omavalintainen identiteetti ja ilmoitusasia. Ne, joita ennen kutsuttiin homoiksi, ovat nykyään noloja transfoobikkoja, ulossulkevia genitaalifetisistejä ja seksuaalisia rasisteja. Paarioita omissa järjestöissään, ryhmissään, tiloissaan ja historiassaan. Homojen pitäisi maksaa ikuista kiitollisuudenvelkaansa transeille, eikä haikailla pää perseessä cissuhomojen glitterbileistä samaan aikaan, kun transit kärsivät seksin puutteesta, henkilökorttidysforiasta ja väkivaltaisesta oikeinsukupuolittamisesta."

      En olisi osannut tiivistää paremmin. Huomaa: paarioita ENTISISSÄ järjestöissään ja ryhmissään. Kaikki homojärjestöt ja homojen ryhmät (paitsi LGB Alliance) ovat nykyään transjärjestöjä, koska transit ovat uutterasti ja järjestelmällisesti kolonisoineet ne kaikki. Ja kuten jo tuli todettua, transit eivät ole tuoneet mukanaan mitään muuta kuin loputtomia vaatimuksia. He ovat kuin kutsumattomia vieraita, jotka pelmahtavat nyyttärikesteihin ilman mitään omia tuomisia ja käyvät siellä muitta mutkitta juhlapöydän ääreen ja syövät parhaat palat päältä ja sitten syyllistävät kutsuttuja vieraita siitä, ettei heille ole kaadettu viiniä ja tarjottu jalkakylpyä ja hartiahierontaa.

      Mitä homojen historiaan tulee, niin historiaa ei voida muuttaa, ja sikäli homojen historia on homojen omaa, vaikka transit tekevätkin yötä päivää työtä muuntaakseen yleisen käsityksen sellaiseksi, että koko homohistoria onkin itse asiassa transien historiaa ja kaikki homoseksuaalien aikaansaannokset ovat transien aikaansaannoksia, mistä syystä homojen on oltava omista ihmisoikeuksistaan ikuisessa kiitollisuudenvelassa näille röyhkeille homoeheyttäjille.

      Transien seksin ja suhteiden puutteeseen on tuskallisen ilmiselvä ratkaisu, jota he eivät itse koskaan oma-aloitteisesti tuo esiin puolella sanallakaan: heidän pitäisi alkaa itse elää niin kuin saarnaavat ja pariutua transien kanssa. Jos transmaskuliini tahtoo pilluunsa kyrpää, niin aivan taatusti löytyy transnaisia, jotka mielihyvin sen kyrvän sinne työntävät, ja sama päinvastoin. Toisekseen, transien pitäisi aggressiivisemmin käydä heterojen kimppuun, koska siellä on paljon suuremmat markkinat ja siten myös paljon enemmän kokeilunhaluisia ihmisiä, jotka kenties suostuvat avartamaan mieltään uhkealle queerseksille transien kanssa. Transit tietävät, että jos he käyvät heterojen kimppuun samalla tavalla kuin ovat hääränneet homojen ja lesbojen kimpussa jo pitkään, heidät murskattaisiin hyvin nopeasti. Transeilla on myös se kokoaikainen ja pakonomainen tarve saada sukupuolikokemukselleen validaatiota, jota voi tuoda vain autenttinen homomies tai lesbonainen.

      Poista
    8. Tästä aiheesta vielä sen verran, että Hesari puhui Whitney Houston -leffan arviossa "queer-identiteetistä". Mikä helvetin queer-identiteetti, jos kyseessä oli lesbonainen tai bissenainen?! Mikä ihme yhdistää homoseksuaalit vinkeitä taipumuksia omaaviin heteroihin? Queerhän voi olla sinitukkainen hetero, heterotrans, heterokinky, heteroturri, heteromonisuhteinen, tai heteroprostituoitu. Bikumppanin omaava hetero omaava on "queersuhteessa". Queeriä on myös, jos heteroparin toinen osapuoli identifioituu muusuksi. Tai tuo, että homoseksuaaleja ei tunnisteta omana ryhmänään, vaan transit ja turrit sisältävän lgbtquip-rimpsun jäsenenä. Miten käsitellään ja tunnistetaan homoerityisiä asioita, jos heteroturrit ja heterotransit roikkuvat nilkassa?

      Poista
    9. "Tästä aiheesta vielä sen verran, että Hesari puhui Whitney Houston -leffan arviossa "queer-identiteetistä"."

      Näistä aiheista juttuja kirjoittavat toimittajat eivät tiedä yhtään mitään siitä, mitä todellisuudessa on meneillään koko LGBTQIA-aktivismin kulisseissa. He vain toistavat aivottomasti niitä termejä, joita ovat nähneet moninaisuusaktivistien käyttävän. Ei perusheteroilla ole harmainta käsitystäkään siitä, mitä eroa on "lesbonaisella" tai "queernaisella". He näkevät meidät kaikki yhtenä ja samana porukkana ja olettavat meidän ajavan samaa asiaa ja pyrkivän samoihin tavoitteisiin.

      "Miten käsitellään ja tunnistetaan homoerityisiä asioita, jos heteroturrit ja heterotransit roikkuvat nilkassa?"

      Ei mitenkään. Sehän on alusta saakka ollut yksi sukupuoliaktivistien piilomotiiveista: mädättää ja tuhota homoseksuaalien aktivismi sisältä käsin. Homoja ei saatu vaikenemaan ja vetäytymään ulkopuolelta painostamalla, joten kokeiltiin toisenlaista taktiikkaa: soluttaudutaan homojen (ja naisten) aktivismiin ja muutetaan homoseksuaalisuuden ja naiseuden määritelmät siten, että heterot voivat olla homoja ja miehet voivat olla naisia yksinkertaisesti sanomalla niin.

      Poista
    10. Erityishenkilö sanoo hiljaisen osan ääneen:

      “You’re gay, sure. You’re gay. That’s not the same as queer… queerness is supposed to be radical”

      The quiet part out loud…"

      https://twitter.com/libsoftiktok/status/1608167475962683394

      Homoseksuaalisuus ei riitä uhriposition saamiseen. Pitää myös ajatella ja tehdä kuten wokesterit ja genderspeshulit määräävät. Pitää olla vihervasemmistolainen antifa-antikapitalistinen-binäärin- ja cisteemin murskaaja. Tavoitteena ei ole sulautua ja sopeutua muun väestön joukkoon, vaan rääkyä speshuliuttaan sinitöyhtö vipattaen ja vaatia etuoikeuksia ja validaatiota. Vallankumous vallankumouksen vuoksi, ilman mitään tarjottavaa entisen tilalle. Kaikki paskaksi vaan!

      Poista
    11. Juuri näin. :D

      Heh, nyt alkaa koko ajan enenevissä määrin ilmaantua näitä kroonisesti äkäisiä transräkyttäjiä, jotka eivät enää jaksa yrittää kätkeä todellisia tavoitteitaan pehmoiseen sanahelinään ja esittää, että heitä kiinnostaisivat muiden kuin transien itsensä oikeudet. Tuo homojen jatkuva syyllistäminen on epätoivoista yritystä rekrytä mukaan kulttiin. Transit kiehuvat raivosta, kun homot yhä enenevissä määrin eivät suostu liittymään tuohon transien "vapautusrintamaan" ja tekevät selväksi, että LGB jatkaa nyt matkaa uuteen suuntaan, pois narsistisesta pakkoavioliitosta TQ:n kanssa.

      Poista
  48. Transius ideologiana on täysin levällään. Vai mikä ihme yhdistää nukeilla leikkivät pikkupojat, pornoistuneesta naiskuvasta ahdistuneet teinitytöt ja keski-ikäisenä tyttöilyn ilot löytäneet autogynefiiliperheenisät?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritä kysyä tätä transeilta itseltään suoraan. Kerro, jos koet sen ihmeen että saat vastaukseksi jotain vähän valaisevampaa kuin jotain hiton paskaa "gender identitystä" ja mantramölinää ihmisoikeuksista.

      Poista
    2. Sen verran transit ovat kertoneet, että transius on synnynnäinen ja pysyvä olotila. Paitsi genderfluideilla, rogd-teineillä ja joillain mekkoilevilla perheenisillä se saattaa puhjeta vasta eläkkeellä. Pellemaailma :D

      Poista
    3. Niinpä niin, transius on heidän mukaansa synnynnäinen, muuttumaton ja pysyvä ominaisuus, mutta sukupuoli voi kuitenkin olla muuttuileva ja fluidi henkilön omien mielikuvien ja tuntemusten mukaisesti. Tällaista räikeän ristiriitaista kaasuvalotusretoriikkaa transit harrastavat suunnilleen kaikessa mahdollisessa. He eivät kuitenkaan koskaan vastaa mitään enää sitten, kun aletaan syventää aihetta ja kysyä tarkentavia kysymyksiä. Tässä muuten taas aihetta yhdelle paradoksitekstille. (Minulla on kaksi sellaista nyt kesken.)

      Poista
    4. Myös katuminen on osa joidenkin gendermatkaa. Tosin katujat eivät olleet aitoja transeja, vaan mokanneita cissuja, vaikka transkokemuksen kyseenalaistaminen ja sukupuoliristiriidan syiden selvittely onkin eheyttämistä ja transfobista väkivaltaa.
      Transit eivät pystyisi argumentoimaan itseään edes paperipussista ulos, vaan tarinan aukkoja tilkitään sitä mukaa kun niitä tuodaan esiin.

      Poista
    5. Setan sivuilla kirjoitetaan detransitiosta näin:

      "Toisin kuin yleinen ennakkoluulo väittää detransitiossa ei tavallisesti ole kyse ei ole siitä, että lakkaisi uskomasta transihmisten olemassaoloon, vaan itseymmärryksen kasvusta oman elämän suhteen ja sen arvioimisesta uudelleen, mikä on itselle hyväksi. Lisäksi jos olit ennenkin sukupuolinormeja vastaamaton ihminen, olet sitä todennäköisesti yhä. Sinulla voi siis edelleen olla paljon samoja kokemuksia kuin sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöillä, kuuluit näihin tai et."

      Miksi setalaisten, transaktivistien, genderistien, queersekoilijoiden ja moninaisuusvouhottajien mielestä on niin suunnaton kuolemansynti olla "sukupuolinormeja vastaamaton ihminen" ilman että haluaa allekirjoittaa modernin sukupuoli-ideologian teesit, omaksua sen maailmankuvan, liittyä osaksi LGBTQQIP2SAA-yhteisöä ja alkaa noudattaa elämässään binäärin ja cisteemin murskaamiseen tähtäävää poliittista aktivismia?

      Jos sinulla ei ole mitään transihmisiä vastaan, älä suostu siihen, että esimerkiksi pyrkimystäsi tulla toimeen kehossasi ilman transitiota pidettäisi transfobiana. Voit huomauttaa, että et ole trans-vihamielinen/fobinen ja että detransitio on henkilökohtainen asiasi ja kysyä miksi toinen yhdistää nämä kaksi asiaa. Jos joku detransitioitunut on trans-vastainen, se ei tarkoita, että kaikki olisivat. Sinä et ole vastuussa siitä, mitä joku muu ajattelee. Puolustaessasi itseäsi voit sanoa, että nyt ei ole kyse transihmisistä, vaan sinusta ja toivot että pysytään asiassa. Tunnet itse oman prosessisi."

      Transit peittelemässä jo etukäteen jälkiään ja pesemässä käsiään siitä, kun detransitioituneet osoittavat syyllistävällä sormellaan heitä ja heidän aivopesuaktivismiaan. "Emme me ole mitään tehneet! Ihan itse teit päätöksen transitioitua. Meillä ei ole mihinkään koko asiassa osaa eikä arpaa, vaikka aivopesimmekin teitä transien forumeilla vuosikaudet." Kehtaavatkin antaa neuvoja, että detransien pitäisi raskaan detransitioprosessin tiimellyksessä vielä suojata transien selustaa ja varjella heidän mainettaan!

      "Detransitio voi olla vaikea, mutta tarpeellinen kasvuprosessi ja vaihe elämässä. Jos sinut jätetään transyhteisöllisyyden ulkopuolelle, ei kutsuta mukaan tai ei puhuta sinulle enää, etsi kahdenvälisiä ystävyyssuhteita, vertaisyhteisöjä ja avoimempia sateenkaariyhteisöjä."

      Mistähän tuollaisia vertaisyhteisöjä ja avoimempia sateenkaariyhteisöjä mahtaisi löytyä, kun ne ovat kaikki tätä nykyä transien valtaamia? Transit myös aktiivisesti pyrkivät estämään sen, jos joku yrittää perustaa tuollaisia avoimempia sateenkaariyhteisöjä ilman transien hössötystä moninaisuudesta ja identiteeteistä; kun homoseksuaalit esimerkiksi yrittävät järjestäytyä ilman transeja, saamme niskaamme jäätävät kirkunat ja syytökset ja mustamaalaus- ja lokakampanjoinnit, miten olemme transvihamielisiä ja tasa-arvon vastustajia yms. yms. yms., kun haluaisimme toisinaan ihan vaan virkistävän vaihtelun vuoksi keskittyä keskustelemaan omista asioistamme ilman transien identiteetti-, pronomini- ja binäärimaailmantuskaa.

      Ja se on ihan fakta, että detransit todellakin jätetään transyhteisöllisyyden ulkopuolelle detransition yhteydessä. Suomessakin on käynyt näin, esimerkiksi Nita sai aivan helvetisti paskaa niskaansa transyhteisöltä sen jälkeen, kun alkoi julkisesti puhua detransitiostaan. Ihan ostrakismoksen periaatteiden mukaisesti toimii tämä homma myös transyhteisössä, kuten muissakin uskonnollisissa lahkoissa ja kulteissa.

      Poista
    6. Eikö nukeilla leikkivä pikkupoika saisi olla ihan vaan normaali pieni poika jolla nyt vain sattuu olemaan tyttömäinen harrastus.

      Kyllä tytötkin voi (tai ainakin joskus saivat) pelata jalkapalloa, samassa joukkueessa poikien kanssa ja vielä samoissa kamppeissa ilman että kukaan alkaa hössöttää lesboista tai sukupuolenvaihtajista.

      Lapsia tämä sukupuolisekoilu ahdistaa mutta he eivät voi sanoa sitä ääneen jotteivat tule leimatuksi taas jotenkin.

      Siis onhan niitä ties vaikka minkälaisia poikkeavuuksia ja ollut aina. Ei se poikkeavuus vaan se poikkeavuushössötys.

      Poista
    7. Transit ja sukupuolen moninaisuus -aktivistit uskovat itse siihen, että on olemassa jotkin pojan/miehen ja tytön/naisen kosmiset proto-/arkkityypit, joista poikkemainen on välittömästi merkki transiudesta tai siitä, että on joku "muu". Kukaan ei voisi olla trans, jos tuollaisia kosmisia arkkityyppejä ei olisi olemassa ainakin ihmisten mielissä ja kollektiivitajunnassa.

      (Transit eivät muuten tunne sukupuolen kulttuurihistoriaa lainkaan. Esimerkiksi nykyään naiselliseksi ja feminiiniseksi tulkittava pukeutuminen on ollut alun perin miesten heiniä; esim. korkokengät ovat alun perin miesten käyttöön suunniteltu ja miesten käyttämä asuste. Koristautuminen ja ehostautuminen pukeutumisessa on ollut vaikkapa klassismin aikana nimenomaan miesten puuhastelua. Ei toki alimmissa yhteiskuntaluokissa, mutta kuitenkin. Transit eivät tajua sitä, että sosiaalisen ja kulttuurisen sukupuolen ilmenemismuodot eivät vaikuta ihmisen biologiaan silloinkaan, kun ihmisen kehoa muokkaillaan hormonaalisesti ja amputoidaan ruumiinosia paremman läpimenevyyden saavuttamiseksi.)

      Minulla on varmaa tietoa siitä, että sukupuolisekoilu ahdistaa lapsia. Tunnen kaksi gendersekoiluun kriittisesti suhtautuvaa peruskoulun opettajaa, ja molemmat heistä ovat luottamuksella kertoneet lasten ja nuorten ilmaisseen heille lukemattomia kertoja, että jatkuva sukupuolituputus aiheuttaa ahdistusta ja hämmentää heitä. Jotkut taas ilmaisevat, että ovat yksinkertaisesti kyllästyneitä koko aiheeseen eivätkä jaksaisi koko ajan jauhaa ja kuulla siitä.

      Poikkeavuutta on ollut aina, nyt siitä on vain väännetty tässä sukupuoli- ja seksuaalisuusasiassa aivan jäätävä poliittinen hyrskynmyrsky ja hullunmylly. Homot halusivat aina vain rauhaa ja rakentaa yhteiskuntaa yhdessä muiden kanssa. Transit haluavat jatkuvaa huomiota ja erityiskohtelua ja pistää kaiken koko ajan paskaksi.

      Poista
  49. Mihin ovat perinteiset transvestiitit kadonneet, miksi pitää olla genderspeshul? Transvestiitti Valtteri Lahden henkilökuva Ylellä:

    https://yle.fi/a/74-20010072

    Dreamwear Clubin haastattelussa hän kertoo transvestisuuden seksuaalisesta taustasta:

    "Olen pohjimmiltani transvestiitti, eli koen biologisen sukupuoleni omakseni, mutta haluan myös ilmaista feminiinistä puoltani. Tarve tulee seksuaalisuudestani, joka on pohjimmiltaan fetisistinen. Rakastan saappaita, käsineitä, meikkejä, koruja, asusteita jne."

    https://www.dreamwearclub.net/post/kvartaalin-kasvo-wanda-o-rly

    Toistaiseksi ok, niin kauan kuin homma pidetään yksityisasiana, eikä osallisteta muita fantasiaan. Vaikeampi kysymys onkin transvestisen fetissin julkisen toteuttamisen ja transnaiseuden harmaasta välimaastosta. Miten paljon mahtaa olla transvestiitteja, jotka ovat löytäneet transnaiseksi identifioitumisesta legitiimin tavan toteuttaa fetissiään? Meillähän on eräs mielellään kaikkien transien suulla puhuva julkisuudesta nauttiva transvestiittiaktivisti, joka elää käytännössä 24/7 naisten vaatteissa.

    Autogynefiliaankin on voinut sekoittua ns. aitoa transsukupuolisuutta, mikä hämärtää asiaa entisestään. Suomessa on kerrottu olevan jopa 50000 transvestiittia. Kuinkahan monelle transvestiitille tulee kiusaus hakea naisen paperit itsemäärittelyn astuttua voimaan? Tästäkin legitiimistä huolenaiheesta saa helposti transfobisen sortajan leiman. Millä tavoin naisten tiloihin pyrkivistä mieskehoisista juridisista naisista erottaa, että kuka on autogynefiili, transvestiitti, fetisisti fetissiään toteuttamassa tai se tolkun transnainen? Transnaisten enemmistöhän on nykyään heteromiehiä, jotka pitävät peniksensä.

    Missä muuten ovat julkiset transvestiset transmaskuliinit ja jäivätkö drag kingit 2000-luvulle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Millä tavoin naisten tiloihin pyrkivistä mieskehoisista juridisista naisista erottaa, että kuka on autogynefiili, transvestiitti, fetisisti fetissiään toteuttamassa tai se tolkun transnainen?"

      Ei ole mitään keinoa erottaa näitä toisistaan. Sellaista keinoa ei myöskään tule. Juuri tästä syystä naiset vastustavat ajatusta siitä, että itsemäärittelyn myötä jokainen itsensä "naiseksi tunteva" ja juridisen sukupuolitietonsa naiseksi vaihtanut voisi saapastella naisten tiloihin. Self-ID tarkoittaa juuri sitä: kuka tahansa mies pääsee naisten ja tyttöjen tiloihin. Koska self-ID-maailmassa "transsukupuolinen" ei tarkoita enää mitään, koska ei vaadita lääketieteellistä diagnoosia, ei vaadita transhoitoja, ei mitään. Kaikki tilat ovat sen jälkeen käytännössä unisex. Vaikka transit jatkuvasti rääkyvätkin siitä, että kukaan ei varmasti näkisi esimerkiksi juridisen sukupuolen vaihtamisen vaivaa vain päästäkseen naisten tiloihin, niin unisex-maailmassa ei ole enää mitään keinoa suojata naisia ja tyttöjä miehiltä, jotka haluavat päästä naisiin ja tyttöihin heidän omissa tiloissaan käsiksi.

      (Ja toisekseen, mitä "vaivaa" juridisen sukupuolen vaihtaminen käytännössä aiheuttaa, kun sen voi tehdä muutamalla klikkauksella netissä?)

      Poista
  50. Mitä mieltä Laventeliveikkonen on transiuteen hurahtaneista homomiehistä? Miten tämä ilmiö näkyy homopiireissä tai miten siihen suhtaudutaan? Tätä keskustelua ei kovin paljon näe, että miten homot tai lesbot suhtautuvat oman viiteryhmänsä transiutuneisiin henkilöihin.

    Pysyvätkö nämä tyypit vanhassa deittipoolissaan vai siirtyvätkö yleensä jahtaamaan heteromiehiä, jolloin eivät ole teidän kiusana muuten kuin mainehaittana? Käsittääkseni homoille transnaisille tulee yllätyksenä, että heidän vientinsä vähenee radikaalisti, kun dikki leikataan pois. Homomiehet eivätkä heteromiehet ole kiinnostuneita feikkireiästä (paitsi tietty spesifisti transnaisista viehättyvät tyypit).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen sitä mieltä, että transiuteen hurahtaneilla homomiehillä on jotain päässä pahasti vialla ja he ovat tavallaan jämähtäneet jollekin infantiilille henkisen kehityksen asteelle. Mona Bling taitaa olla tällä hetkellä Suomessa yksi näkyvimpiä tapauksia, vastikään on artikkeleita kirjoitettu lisäksi mm. Claudia Barskinista ja viimeisimpänä Valtteri Lahdesta, jonka transvestiittinimi (ja alter ego) on Wanda. Homomiehille on erittäin tyypillistä kokea lapsena jonkinlaista sukupuolista hämmennystä, ahdistua ahtaista sukupuolirooleista, olla kiinnostuneita feminiinisistä asioista ja "tyttöjen jutuista" ja jopa pukeutua tytöksi ja leikkiä tyttöjen leikkejä tyttöjen kanssa jne. Myös minä olin tällainen lapsi, pukeuduin mm. serkkujeni kanssa mekkoihin ja teimme toisillemme kauniita kampauksia (minulla oli tuolloin pitkä tukka), leikimme barbeilla ja sen sellaista. Nykykäsityksenhän mukaan minä siis olin "translapsi". Joka ikinen kerta kun ajattelenkin tätä, tekee mieli käydä kuristamassa joka ikinen gendersekoilija pois tätä maailmaa pilaamasta.

      Mutta niin, näillä transiuteen aikuisiällä hurahtaneilla homomiehillä tuo lapsuuden ja nuoruuden hämmennysvaihe jää käsittääkseni jotenkin päälle. Sen sijaan, että he olisivat aikuistuessaan opetelleet ymmärtämään ja hyväksymään sukupuolensa (ellei kyseessä ole joku aivan äärimmäisen dysforinen tapaus) ja omaksuneet ajatuksen siitä, että pojat ja miehet saavat ilmaista itseään juuri niin feminiinisesti kuin haluavat tarvitsematta tehdä siitä mitään numeroa tai ryhtyä vaihtelemaan juridisia sukupuolitietojaan sen vuoksi, he takertuvat genderkultin ajatuksiin genderfluidismista, transfeminiinisyydestä ja transmaskuliinisuudesta, genderqueeriudesta ja väärin määritellyistä kehoista, joihin sukupuolisielut voivat epähuomiossa harhailla jne. Sitten he alkavat rakentaa koko identiteettiään ja persoonallisuuttaan noiden ajatusten varaan ja katoavat kokonaan siihen pinkinsiniseen hattaramaailmaan, jossa kuka tahansa voi olla mitä tahansa vain julistautumalla niin. He rakentavat koko oman psykofyysisen olevaisuutensa sen ajatuksen varaan, että sosiaalisen sukupuolen ilmaisu, normien rikkominen ja sukupuolirooleihin samaistuminen tai samaistumattomuus määrittävät heidän oman sukupuolensa kaikilla tasoilla, mikä on aivan äärimmäisen harhainen ja todellisuudesta vieraantunut ajatus. He ovat jääneet vangeiksi noihin harhaisiin ideoihin siitä, keitä oikeastaan ovat, ja koska heillä ei ole mitään muutakaan kiinnekohtaa jonka varaan identiteettiään rakentaa, he puolustavat tuota illusorista identiteettiään apinan raivolla joka ikinen kerta, kun edes epäilevät jonkun olevan "transfobinen" heitä kohtaan.

      Tätä ilmiötä ei tietenkään esiinny vain homo- vaan myös heteromiehillä, mutta heidän tapauksessaan on kyse hieman eri asiasta ja etenkin heteromiesten kohdalla fetisseistä ja autogynefiliasta. Myös homo voi kokea autogynefiliaa, mutta se ei ole aivan sama asia kuin heteron autogynefilia.

      Tjahas, lähtipäs ajatus taas laukalle. Tästä voisi kirjoittaa ihan oman, erillisen tekstinsä.

      Poista
    2. Sivusta huutelua:

      UK:sta on sellaista tilastotietoa, että Tavistockin transklinikalle hakeutuneista tytöistä 90 prosenttia oli lesboja ja biseksuaaleja, autismikirjolaisiakin 35 prosenttia (joidenkin arvioiden mukaan jopa 90 prosenttia transmiehistä on kirjolla). Lisäksi lesboja oli detransitioitujien joukossa kaksinkertainen määrä heteronaisiin nähden. Syinä transitiohaluille lienee ainakin kiusaaminen, sekä sisäistetty että yhteisön homofobia. Nuorelle lesbolle voi olla suuri houkutus ryhtyä transheteromieheksi. Lisäksi butchlesboja painostetaan transitioon transyhteisön puolelta, butchlesboja esimerkiksi nimitellään epäonnistuneiksi transmiehiksi.

      Feminiinisesti itseään ilmaiseville homomiehillä lienee vastaavanlaista painetta paeta stunning and brave -transnaiseksi, joita löytyy useampi Suomen tubettajaskenestä. Mielenkiintoista nähdä, mitä näistä Hennyistä ja Briituista kuoriutuu, kun transhommien uutuudenviehätys karisee.

      Poista
    3. Minä olen blogin alkuajoista lähtien toitottanut sitä, että transaktivismi ja lasten ja nuorten transiuttaminen on homojen eheytysterapian uusi (ja tähänastisen historian julmin) muoto. Uskomatonta, että ihmisille ei vieläkään mene laajemmin tämä asia jakeluun, vaikka sitä hieroisi heidän naamaansa vasten ympärivuorokautisesti.

      Hups, tuli väärä linkki ylempänä tuohon Valtterin/Wandan juttuun, tässä oikea.

      Poista
    4. Kirjoitin aiemmin kommentin koskien hurahtaneita homoja. Välillä tuntuu, että Jade, Henny, Jessica Alves ja kumppanit eivät ole oikeasti kiinnostuneet transnaiseudesta tai naiseudesta vaan ovat pelkästään kehonmuokkaukseen addiktoituneita henkilöitä. Heitä viehättää ( heidän mielestään) "naisellinen" eli feikki ja muovinen tyyli, josta saa vielä asteen verran feikimmän, kun lisää toppauksia sinne missä sitä on naisilla luonnostaan. En edes tiedä pitäisikö puhua transsukupuolisuudesta vaan kehonmuokkausaddiktiosta. Sitähän some oikein ruokkii.

      Poista
    5. Jos ihan tarkkoja ollaan, niin transsukupuolisuushan on nimenomaan juuri kehonmuokkausta. Ns. aito transsukupuolinen haluaa nimenomaan muutoksia kehoonsa, jotta voisi tulla tulkituksi vastakkaisen sukupuolen yksilönä ainakin niin pitkälti kuin se on mahdollista. Jos unohdamme identiteetit, dysforian ja muun psyykkisen puolen transiudesta, niin transsukupuolisuus on fyysisessä reaalitodellisuudessa ihan vain lääketieteellistä kehonmuokkausta, plastiikkakirurgiaa ja kauneusleikkauksia.

      Maailmassa on vaikka kuinka paljon kehonmuokkaukseen addiktoituneita ihmisiä ja ihmisryhmiä. Transsukupuoliset ovat heistä vain yksi muiden joukossa. Transsukupuoliset erottaa muista kehonmuokkausryhmistä se, että muokkaukset kohdistuvat pääasiassa heidän kehonsa sekundäärisiin sukupuolipiirteisiin, joiden alkuperäinen olomuoto pyritään häivyttämään ja muuntelemaan niitä siten, että ne muistuttavat enemmän vastakkaisen sukupuolen kehollisuutta. Kun sukupuoli-identiteettejä ja dysforioita ei oteta lukuun, niin tuohan ei mitenkään pohjimmiltaan eroa muista kehonmuokkauksen kategorioista. Transit vain itse ovat vääntäneet asiasta nykyisenlaisen identiteettiasian ja poliittisen älömölön aiheen. Samanlaista älämölöä voisi pitää periaatteessa mikä tahansa muu kehonmuokkaukseen addiktoitunut porukka. On esimerkiksi ihmisiä, jotka haluavat muistuttaa taruolentoa ja hankkiutuvat leikkaukseen, jossa heille rakennellaan suippomaiset keijunkorvat. On ihmisiä, jotka haluavat värjäyttää silmänsä kokonaan mustiksi, halkaista kielensä keskeltä kahtia sellaiseksi käärmemäiseksi, porata poskiinsa aukot joista sitten venytyskorun kautta voivat työnnellä kieltään ulos, teetättää täysin absurdeihin paikkoihin tatuointeja, amputoida sormenpäänsä (tai osan niistä), venyttää korvalehtensä äärimmilleen, venyttää kaulansa pidemmäksi lisäämällä kaulalle renkaita vähä vähältä enemmän... Listaa voisi jatkaa loputtomiin, vain mielikuvitus rajana.

      En tiedä, miten paljon on tehty tutkimusta ihmisistä, jotka hurahtavat kehonmuokkaukseen ja addiktoituvat siitä, mutta mitä olen ilmiötä tarkastellut, niin se hurahtaminen on suurella osalla erittäin voimakasta ja myös pitkäkestoista. Hyvin monilla on niin, että he menevät johonkin yhteen kauneuskirurgiseen operaatioon, sitten jonkin ajan päästä seuraavaan, sitten taas seuraavaan... Nälkä kasvaa syödessä. Siksi monet pahimmin addiktoituneet eivät lopulta näytä enää ihmisiltä ollenkaan, lähinnä hirviöiltä. Kun pienet muokkaukset eivät enää tuo kaivattua adrenaliini- ja dopamiiniryöpsähtelyä, niin siirrytään koko ajan extremempään suuntaan. Jessica Alves oli jo ennen transhurahtamistaan muokkautellut kehoaan lähes Frankenstein-tasolle. Transius on tehnyt hänestä pullahtaneen rämehirviön näköisen monsterin. Alveskin ehti elää pitkälle aikuisikään ihan tyytyväisenä (eh) miehenä ennen kuin "yhtäkkiä" oivalsi, että onkin mukamas trans. Eli kokonaan uusi aluevaltaus hänelle päästä muokkauttamaan kehoaan entisestään. Mitä se kertoo ihmisestä, kun mikään määrä kehonmuokkausta ei riitä? Ja mitä se kertoo kirurgeista, jotka silmät kiiluen suostuvat näihin leikkauksia hamuilevien vaatimuksiin ja leikkaavat, vaikka toinen on jo michaeljacksonmaisesti romahtamaisillaan ruumiillisesti? Henkisyydestä ja psyyken ongelmista en edes aloita.

      Jadehan selitteli jokin aika sitten sellaista, että hän "ei voi kokea olevansa tarpeeksi nainen, ennen kuin on käynyt leikkauksissa". Jade olisi voinut yrittää hyväksyä itsensä feminiinisenä miehenä, kuten alun perin hyväksyikin, mutta transit ovat pommittaneet Jadea ja onnistuivat lopulta ahmaisemaan hänet. Nyt Jade on menossa samaa tietä kuin Jessica Alves, tai siltä ainakin pahasti näyttää.

      Poista
    6. "Kun sukupuoli-identiteettejä ja dysforioita ei oteta lukuun, niin tuohan ei mitenkään pohjimmiltaan eroa muista kehonmuokkauksen kategorioista."

      Hyvä pointti muuten ohittaa nuo päänsäätämispuheet. Puheet ovat vain puheita, teot ratkaisevat.

      Päänsäätämispuhe on pelkkä tarkoituksella tehty keinotekoinen sumuverho jonka taakse kätkeytyy kaikenlaista. Viisas kylmästi katsoo sen ylitse ja lävitse. Rumasti sanoen päänsäätämispuhe on pelkkää päänsisäistä hölynpölyä.

      Poista
    7. Päänsäätämispuhe... Mielenkiintoinen käsite. Mitä oikeastaan tarkoitat sillä? :D Kun kuuntelee muususekoilijoiden ja hetutransien selityksiä "dysforiasta", transfobiasta, vääristä pronomineista, väärinsukupuolittamisesta ja deadnamen käytöstä, niin heillä on paljonkin kyse juurikin jostain sellaisesta, siis oman pään säätämisestä. He ovat psyykanneet itsensä sellaiseen mielentilaan, että kaikki heidän ongelmansa ovat projektoitavissa heidän itsensä ulkopuolelle, muihin ihmisiin. Tuo alituinen genderpaskassa vellominen on osa sitä prosessia. Kun ei ole minkäänlaisia itsereflektion kykyjä, niin on helppo omaksua itselleen ulkopuolelta valmiit selitysmallit sille, mistä oma paska olo johtuu. Koko gendershitti on syntynyt osittain juuri johonkin tällaiseen tarkoitukseen. Ei tarvitse vaivata omaa päätään ollenkaan, kun voi vain uppoutua muilta omaksuttuihin ajatuksiin siitä, että paha olo johtuu muista ihmisistä, jotka syrjivät, sortavat, marginalisoivat ja väärinsukupuolittavat elämän kolhimia transpoloisia. Kellään muulla ei onneksi voi olla tässä elämässä minkäänlaisia ongelmia. Voi raukkaparkoja, voi mussukoita, voi raasuja reppanoita, kullannuppuja, jotka joutuvat kärsimään jatkuvista mikroaggressioista ja yhteiskunnan julmasta transfobiasta 24/7.

      Poista
  51. Vihervasemmisto panee parastaan Persujen Purran päivityksen kommenteissa. Purran päivitys:

    "Vuosi 2022 oli vuosi, jolloin Cambridgen sanakirja muutti "nainen"-sanan määritelmän kattamaan kaikki naiseksi identifioituvat.

    Nainen on kuka tahansa aikuinen, "joka elää naisena ja tunnistaa itsensä naiseksi", biologisesta sukupuolesta, sukupuolielimistä tms. riippumatta."

    https://twitter.com/ir_rkp/status/1608804326591582210

    "Onko se susta ongelma?"
    "Haittaako tuo sinua jotenkin henkilökohtaisesti?"
    "Mikä tässä sinua haittaa?"
    "Antigender-liikkeen agendaa pitää taas muistaa rummuttaa. Ettei KD vie kaikkia antigender-jengin ääniä..."
    "Ja mikä tuossa on muka ongelma? Annoit juuri esimerkin siitä kuinka persut hyödyntävät fasistisia taktiikoita, joihin lukeutuu transfobian lietsominen ja hyödyntäminen: #persut #fasismi"
    "Hieno vuosi!"
    "Elimet ne vaan mielessä pyörii."
    "Miksi te #persut olette niin loputtoman kiinnostuneita toisten ihmisten sukuelimistä? Ihan vakavissani tätä ihmettelen."
    "Menivätkö sinulta, Riikka, yöunet tätä määritelmää pohtiessasi?"
    "Eikö olekin hienoa, että yhdenvertaisuus ihmisten kesken edistyy."

    Ilmeisesti biologia ja naisten oikeudet ovat nykyään fasismia ja anti-genderiä. Ja tietysti vanha kunnon: "ei ole keneltäkään pois" -kortti. Haluaisivatkohan nämä itsemäärittelijät ja konstruktivistit aamukahviinsa mieluummin lehmästä vai sonnista lypsettyä maitoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun transit ja muusut jauhavat koko ajan sukupuolesta joka paikassa 24/7 ja julistavat asiaa turuilla ja toreilla, niin totta kai ihmiset päätyvät ajan myötä ajattelemaan niitä elimiä, koska sukupuolessa on ensisijaisesti kyse niistä elimistä, ei mistään saatanan identiteeteistä ja kokemuksista. Jos joku julistaa joka paikassa megafoniin olevansa "muuta sukupuolta" kuin mies tai nainen, niin eikö se ole ihan looginen ajatuksellinen jatkumo, että kuulija päätyy mietiskelemään, että no kummankohan sukupuolen vehkeet kyseisellä henkilöllä sitten on tai millaiset vehkeet hänellä ylipäätään on, onko vehkeitä lainkaan? Jne.

      On myös huvittavaa, että vaikka transit selittävät ettei sukupuolella ole mitään tekemistä jalkovälin kanssa, niin heidän kuitenkin täytyy hankkiutua niihin vagino- ja falloplastioihin tai muihin sukuelimiä muokkaaviin kirurgisiin hoitoihin, koska se oma jalkoväli ahdistaa ja on heidän mielestään "vääränlainen". On kirurgeja, jotka tekevät (ja mainostavat) jotain "nonbinäärikirurgiaa", joissa vehkeitä jotenkin muokkaillaan, esimerkiksi kivekset poistetaan, muttei kuitenkaan penistä. Tai jotain, en ole perehtynyt tähän kovin tarkkaan.

      Voi Jeesuksen vittu, että ihmiset ovat sekaisin. Olen oikeasti kauhuissani, miten olemme voineet päätyä tällaiseen painajaiseen.

      Tuota "antigender"-termiä käytetään nykyään enenevässä määrin. Jopa sen tason feministit kuin Sofi Oksanen ovat kirjoituksissaan puhuneet antigenderistä. Muutenkin se vilahtelee esim. uutisteksteissä. Elämme aika outoja aikoja. Koskakohan aletaan säätää jotain virallisia "antigender-lakeja", joiden nojalla jok'ikisestä pienimmästäkin antigenderrikkomuksesta (minkääntasoinen transien toiminnan ja aktivismin kritisointi, väärän nimen tai pronominin käyttö edes vahingossa, kieltäytyminen deittailusta ja seksistä transin kanssa suuntautumisensa vastaisesti, kulmien kurtistaminen transille, transfobiseksi eleeksi transin tulkitsema hengenveto) aletaan säätää jotain rikosoikeudellisia rangaistuksia. Olisi mielenkiintoista nähdä jokin jäsennelty ja tarkoin eritelty selonteko siitä, mitä "antigender" käytännössä tarkoittaa, mitä kaikkea siihen sisältyy ja ei sisälly. Jos joku tietää tällaista selontekoa jossain väsätyn, niin vinkkaa minulle.

      "Ei ole keneltäkään pois." Kun sitten ne, joilta se on pois, yrittävät perustelujen kera piipittää siitä, millä tavalla se on heiltä pois, niin nämä vain hoilottavat nänänäätä sormet korvissa. No, kyllä nuo transien antigenderit sun muut ennen pitkää purevat näitä nykyisiä tsemppaajiakin persuksiin.

      Poista
  52. Transmaskuliinipornotähti ajelee kaksilla rattailla. Transmaskuliini on pöyristynyt, kun heteromies haluaa tuupata. Samaan aikaan homomiesten pitäisi innostua vaginasta ja lesbojen tyttödikistä. Make it make sense.

    "I personally set boundaries to not engage with men who identify as straight because I know my worth as a man, but the situation is still frustrating & shitty. Dehumanizing people when they turn you down is so tired"

    https://mobile.twitter.com/thetranswolf/status/1609726555043024896

    Kommenteissa ollaan asianmukaisen pöyristyneitä:

    "him: I'm not gay..not at all ,i found myself attracted to a man, wanted to fuck him but I'm not gay wtf!"

    "No but it’s absolutely hilarious to me the lengths transphobes will go to to misgender someone, like even completely regardless of appearance"

    "Having a pussy don’t always make someone a woman just like having a dick doesn’t make you a man, it’s about how you truly feel on the inside! People like them make me sick!"

    Ihan kuin heteromies ei voisi olla kiinnostunut maskulinisoidusta naisesta. Varsin ahdasmielistä ja stereotyyppistä ajattelua. Transmaskuliinilla on siis oikeus nimetä heteromies homoksi, mutta häntä itseään ei saa sanoa naiseksi. Mihin ihmeeseen se itsemäärittelyoikeus taas unohtui, vai koskeeko se vain transeja? Toistan itseäni: make it make sense.

    VastaaPoista
  53. Transmaskuliinien valokuvaprojekti.

    "12 Beautiful Portraits of Transmasculine People Across America
    American Boys is a photo project that captures a slice of how transmasculine people present, coast to coast."

    https://www.them.us/story/american-boys-transmasculine-photos?utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_social-type=owned&utm_brand=them

    Heidätkö homomiesten ja heteronaisten tulisi siis kohdata potentiaalisina kumppaneina?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipas siinä oikein hekumallisen paljon sanoja ja kuvia siitä vitutuksesta, että ei ole kyrpää. Eikä tule kyrpää. Koskaan.

      Hajotkaa.

      Ja minä kun pidin joskus aikanaan Freudin teorioita peniskateudesta huuhaana...

      "I want these images and the essays that accompany each series, to inform and expand upon understandings of gender identity outside of the binary in a real and authentic way."

      Minua mietityttää nämä "outside the binary" -puheet. Kun näillä ihmisillä kerran on eksistentiaalinen tarve identifioitua ja oleskella siellä bainarin ulkopuolella, niin miksi kaikki bainarin ilmiöt tuntuvat kuitenkin olevan heille niin hirvittävän tärkeitä? Miksi he eivät pysyttele siellä bainarin ulkopuolella (omissa tiloissaan) ja perusta sinne omaa, vahvaa alakulttuuriaan (kuten homot ovat tehneet)? Tuntuu olevan pakko saada bainarissa elävät mm. bainarihomot mukaan yleisöksi siihen omaan identiteettilarppailuun, pakko hieroa koko ajan tuota asiaa medioissa muiden ihmisten naamaan, pakko tuputtaa näitä juttuja muille ihmisille joka paikassa koko ajan. Tuo nonbainarialakulttuurihan voisi olla jopa ihan mielenkiintoinen tutkailtava kulttuurisesti, jos se ei perustuisi siihen, että sitä väkisin pakkosyötetään koko ajan bainarin (todellisuuden) hyväksyville ihmisille eikä sitä pidettäisi jatkuvasti framilla nykyisenlaisella tavalla.

      Poista
  54. Kukapa ei haluaisi törmätä naisten vessassa tällaiseen ilmestyks...kissimirriin:
    https://mobile.twitter.com/troonytoons/status/1609632047097696256?cxt=HHwWgMC-pbL0x9YsAAAA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Lonely and horny. Gender queer." *huutoyrjö*

      Suosittelisin tällekin uhkealle transmisukalle muutaman meikkitutoriaalin vilkaisemista YouTubesta. Tällä hetkellä habitus tuo mieleen lähinnä painajaisten tai unihalvausten puistattavat örvelöt. Ja näitä yksinäisiä hornyja pitäisi naisten intiimitiloissaan vielä sietää pervoilemassa!

      Poista
  55. Härregyyd. Brittien ensimmäinen genderspeshulpappi. Voisiko Herra siunata häntä seuraavaksi meikkaustaidoilla, vai onko sirkuksen ja Marilyn Mansonin mieleen tuova suttumeikki osa they/themien binäärin ja cisteemin murskaamisprojektia? "Fuck your fascist beauty standards, minähän maalaan vihreät palkit kulmiini!"

    Church of England priest on how God guided them on their journey of becoming queer

    To Bingo Allison's knowledge, they are the first openly non-binary priest to be ordained in the Church of England

    "It was while writing an essay on how God created the earth that Bingo had an epiphany. They said the language which the bible originally used in Genesis 1:27 spoke about “from maleness to femaleness” as opposed to men and women."

    "It wasn’t until seven years ago when they first came across the term gender-queer that “everything suddenly clicked”. "

    https://www.liverpoolecho.co.uk/news/liverpool-news/church-england-priest-how-god-25771430

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, aah. Eikö ole muuten mielenkiintoista, että kirkko on ollut hirvittävän nihkeä suhtautumisessaan seksuaalivähemmistöihin ja meidän oikeuksiimme ja näkymiseemme kyseisessä instituutiossa, mutta genderspeshulit otetaan avosylin vastaan? Suomessahan heiluu genderspeshulina sateenkaaripappina se Laura "Late" Mäntylä, joka identifioituu myynsykypyöliseksi ja pitää saarnoja rumat tekoviikset naamaan tuhrittuna. Tai liekö ovat jopa oikeat testoviikset, en ole sentään niin läheltä käynyt tiirailemassa. Tulee mieleen alakouluajoilta eräs rinnakkaisluokan tyttö, joka meikkasi tusseilla. Yhtä kypsää touhua henkilöltä, joka työskentelee noinkin vastuullisessa ammatissa. Olen kuullut Latesta sellaista huhua, että hän on kuulemma käyttänyt aikaansa jossain sielunhoidollisissa keskustelutilaisuuksissa omista sukupuolineurooseistaan ja myynsykypyölisyydestään jauhamiseen. Siis pappi, jonka tehtävä on toimia sielunhoitajana ja kuuntelevana korvana hänen luokseen tuleville ihmisille! Kuka menee vaikkapa johonkin terapiaan tai psykologille sen vuoksi, että saisi kuunnella siellä terapeutin/psykologin genderfantasioiden puimista ja pronominikärsimystä? Jos joskus itse joudun vastaavaan tilanteeseen, häivyn hippulat vinkuen saman tien ja laitan taatusti tulikivenkatkuista palautetta perään.

      Miksi nykyihmiset eivät ymmärrä enää ollenkaan, mikä on kulloisessakin tilanteessa sovinnaista ja mikä epäsovinnaista? Rapakon takana peruskoulun opettajat syöttävät alakouluikäisille gender-, queer- ja transpropagandaa oppitunnit läpeensä, jakelevat pronominipinssejä ja ripustelevat luokan seinille translippuja ja Pride-viirejä. En tiedä, onko joissain Suomen kouluissa (vielä) sama meininki. Ainakin opetussuunnitelma velvoittaa opettajia sukupuolen moninaisuustuuban käsittelyyn tällä hetkellä. Sääliksi käy opettajaparkoja, jotka joutuvat käyttämään kallisarvoista työ- ja opetusaikaansa kyseisen paskan omaksumiseen ja opettamiseen. Aivan kuin lasten ja nuorten perustaidot eivät olisi jo ennestään aivan tarpeeksi heikentyneet.

      Poista
  56. Uusi vuosi, uudet kujeet. Aika kuluu, vuodenajat vaihtuvat, vuodet vierivät. Planeetat matkaavat radoillaan, Linnunrata pyörii hiljaa galaktista ympyräänsä.

    Mutta YLE sen kuin vain jatkaa ja jatkaa genderspeshulien esittelyä.

    VastaaPoista

HUOM! Jos blogitekstissä on yli 200 kommenttia, klikkaa kommenttiketjun alalaidasta Lataa lisää..., niin saat kaikki kommentit näkyviin.

Kommenttikenttä on moderoitu: kommentit näkyvät, kun olen tarkistanut ja hyväksynyt ne.

Blogin kommenttikenttä on naisille, LHB-ihmisille, TERFeille ja genderkriittisille turvallinen tila. Täällä saa vapaasti esittää ajatuksiaan, kertoa huolistaan, keskustella muiden kommentoijien kanssa, puhua myös muista kuin tekstin varsinaisesta aiheesta ja jakaa linkkejä yms. relevanttia tietoa. Kaikkia minun näkemyksiäni saa kritisoida, kunhan muistat perustella. Vihapuhetta, tarkoitushakuista provosointia (sealioning), turhanpäiväistä mussutusta ilman perusteluja tai yksityishenkilöiden suoria henkilötietoja sisältäviä kommentteja ei julkaista.

Kymmenen klikatuinta tekstiä