perjantai 14. huhtikuuta 2023

Twitter-lanka: Lapsilta kielletyt drag queen -lapset

Somessa (ja ylipäätään Suomessa) on viime päivinä herännyt keskustelu poliittisesti tulenarasta aiheesta: lapset & drag eli ns. lapsidragqueenit ja sen wokeliberaaliporukan motiivit, joka ei näe lasten tunkemista mukaan dragskeneen lasten seksualisointina. Ehei, ummehtuneiden konservatiivien pelonlietsontaa ja suurentelua kaikki vain on, lapsidraghan on silkkaa viatonta meikkailu- ja pukeutumisleikkiä sekä siihen liittyvää pikkuprovosoivaa lavaesiintymistä. Pelkkää hullunkurisen hauskaa hassuttelua, tui tui. Olen kiinnittänyt varsinaiseen keskusteluun huomiota lähinnä löyhähkösti, mutta muutama tuttava on tässä lähetellyt minulle aiheeseen liittyviä linkkejä ja lankoja, joita olen mielenkiinnolla lueskellut.

/edit Päivitin tekstin loppuosaa 17.4.

Julkaisen ohessa kokonaisuudessaan parhaan ja valaisevimman näkemäni Twitter-langan aiheesta, käyttäjältä nimeltä Arto Koskelo, josta en sen tarkemmin tiedä, kuka hän on. Hänen lankaansa on jaettu tiuhaan ja siihen on tullut paljon kommentteja ja tykkäyksiä. Koskelo ei käsittele langassa pelkästään draglapsiaihetta vaan kytkee sen laajempaan kulttuuris-yhteiskunnalliseen viitekehykseen avaten samalla sitä, mikä historiallinen tausta näillä ilmiöillä laajemmin on ja miten ne ilmenevät ja toisintuvat nykypäivässä.

Koko lapset ja drag -keskustelu (suomenkielinen sellainen) on nyt startannut siitä, kun myhelsinki.fi-sivustolla kerrottiin aikeesta esittää 15.4. Kulttuurikaappi-festareilla K18-elokuva Drag Kids. Elokuva oli tarkoitus esittää Malmitalolla tuolloin. Elokuva on muuten kuvattu Tranadassa eiku Kanadassa, joka on yksi johtavista sukupuolisekoilun ja lapsen ja aikuisen rajan häivyttämisen kärkimaista koko maailmassa, ollut jo vuosia. Olen kuullut sellaista, että jengiä on hiljaksiin muuttanut Tranadasta Amerikkaan, kun eivät enää kerta kaikkiaan ole jaksaneet siellä käsistä riistäytynyttä woketusmeininkiä ja sukupuolenhämärtämispolitiikkaa, jota ei pääse pakoon minnekään.

Tässä kuvakaappaus alkuperäisestä ilmoituksesta:

Puuttumatta nyt sen tarkemmin aiheesta käydyn keskustelun moraaliseen puoleen on yksi eniten ihmisiä kummastuttanut asia ollut se, että elokuva, jossa esiintyy lapsia, on K18-luokitettu. Keskustelun kiivautuminen ja koko ikäraja-asian asettaminen valokeilaan johti nyt siihen, että Malmitalo on päätynyt perumaan elokuvan esittämisen, koska tietoa elokuvan virallistetuista ikärajamäärityksistä ei ole voitu todistettavasti varmistaa. Ikärajamäärityksiähän ei voida päättää mielivaltaisesti tai paikallisesti vaan ne ovat virallisten tahojen määrittämiä.

Kuten todettua, otti Arto Koskelo aiheeseen kantaa pitkässä, yli 30 twiitin mittaisessa Twitter-langassa. Koskelo avaa tarkkanäköisesti wokeilmiön kytköksiä Karl Marxin ja kommunismin aikaiseen maailmaan sekä siihen, miten tuonaikainen yhteiskunnallinen polarisoituminen ja ideologioiden valtataistelut heijastuvat nykypäivän wokessa ja radikaaliliberalismissa ym. Langan kuvat eivät ole minun lisäyksiäni vaan langasta suoraan. Olen hieman kosmeettistanut pieniä kirjoitusvirheitä sieltä täältä.

Tässä Koskelon twiitit, kuvat ja linkit järjestyksessä:

"Lapset drag-esiintyjinä. Vaikea aihe, joka koskettaa useita kulttuurin tabuja ja herättää siten voimakkaita fiiliksiä. Pitkä ketju -varoitus.

Lauantaina Malmintalolla esitetään elokuva Drag kids, joka on "intiimi tutkimusmatka neljän eri puolilla maailmaa asuvan lapsi-drag-queenin kanssa". Kuvassa 9-vuotias Nemis, eli Queen Lactatia, kertoo olevansa ”diivoin diiva, jonka tulet koskaan tapaamaan”.

 • [Kuva Queen Lactatiasta.]

Elokuva esittää ilmeisen myönteisessä valossa ilmiön, jossa esipuberteettisia poikia puetaan tyttöjen vaatteisiin tanssimaan lavalla pääasiassa aikuisista koostuvalle yleisölle.

Drag-esityksiin kuuluu kohtuullisen usein liioiteltu heteroseksuaalinen kuvasto sekä vietteleviksi tarkoitetut tanssimuuvit haarojen levittelystä lanteiden vatkaamiseen, joita voisi kutsua tässä ilman sen suurempaa moraalista närkästystä pornahtaviksi.

Pornahtava ja lapset? Miksi lasten drag queen -esityksiä ei juurikaan problematisoida? Päin vastoin, drag-lapsista esitetään elokuva osana Helsingin kaupungin tsemppaamaa LGBTQ-festaria.

Feminismissä tunnetaan käsite Male gaze, joka tuottaa heteronormaviitivisessa patriarkaatissa naisista seksiobjekteja. Esimerkiksi vähäpukeiset naiset mainoksissa tai elokuvissa. Pelkkä yhteiskunnallinen katse luo teorian mukaan seksualisoidun objektin, joka sortaa naisia.

Kun yhteiskunnan seksualisoiva katse suunnataan naisten sijasta lapsiin, miksi yhteiskunnallisen katseen tunnistamiseen harjaantuneessa yhteisössä vallitsee hiljaisuus? Ei edes yskimistä kuulu. Miksi seksualisoiva katse ei sorra lapsia? Yritän selittää.

Joudumme koukkaamaan Marxin kautta, mitä pahoittelen. Se on kuitenkin välttämätöntä, jotta voimme ymmärtää nykyistä vasemmistolaista identiteettipolitiikkaa, johon sateenkaariaktivismi elimellisesti liittyy.

Vasemmistolaiseen progressiivisen ajatteluun sisältyy pelko olemisesta “väärällä puolella historiaa”, mikä tarkoittaa paitsi taantumuksellisuutta, myös sitä, että "väärä ajatus" on tuomittu häviämään taistelussa tulevaisuudesta. Tällä pelolla on konkreettisia seurauksia.

Oikealla puolella historiaa oleminen on lähtöisin Karl Marxilta, joka uskoi, että historia kulkee vääjäämättömästi kapitalistisesta yhteiskunnasta kommunistiseen. Jos historian kehitys on ennalta päätetty, kommunismin voittokulun vastustaminen on hyödytöntä sekä taantumusta.

Marxilaisuuden ytimessä oleva historiallinen materialismin ennaltanäkeminen linkittää utopiaopin hengellisiin oppeihin, joissa profetiat ja johdatus ovat tyypillisiä piirteitä.

Pelko historian väärällä puolella olemisesta erottelee opin piirissä jyvät akanoista ja vääräoppiset hurskaista. Väärälle puolelle historiaa päätyminen on synti. Pelko harhaoppisuudesta, jos sallitte, sulkee herkästi silmät asioilta.

Pelko väärälle puolelle joutumisesta haittaa omaehtoista pohdintaa. On tunnistettava muutos ajoissa ja hypättävä vankkureiden kyytiin. Tämä johtaa hätiköityihin ratkaisuihin, kuten ekojen vankkurien kyytiin hyppäämiseen. Kyytiin kivunneilta se rikkoo moraalisen kompassin.

Muutos ei nimittäin itsessään tarkoita hyvää tai huonoa. Jos mieli harjaantuu spottaamaan muutosta, ja hyppäämään ensimmäisten joukossa turvaan vankkureille, havainto siitä, onko muutos kehitystä vai taantumusta, jää herkästi tekemättä. Muutos on itseisarvo.

Tästä seuraa, että jos asia naamiotuu edistykseksi, sitä on varsin vaikea vastustaa vasemmiston sisällä.

Marxilaisuuteen kuuluu myös ajatus jatkuvasta vallankumouksesta. Se, mikä riitti eilen, ei riitä enää huomenna, koska utopistisen yhteiskunnan synnyttäminen vaatii menneisyyden hävittämistä ja yhteiskunnan jatkuvaa uudelleenohjelmoimista.

Uusien sanojen keksiminen ja edeltäneiden julistaminen vanhentuneiksi tai vaarallisiksi on tyypillistä. Eilispäivän sallitut sanat muuttuvat kielletyiksi, taantumuksellisiksi ja syntisiksi. Prosessi ei tapahdu vahingossa, vaan edustaa yllä kuvattua jatkuvaa vallankumousta.

Vallankumouksen on oltava jatkuva, jotta historian nuoli osoittaa oikeaan suuntaan, kohti vääjäämätöntä voittoa. Tämä pakottaa reaktiivisesti hylkäämään eilispäivän oikean tämän päivän vääränä.

Prosessi tuottaa moraalisen sumun, jossa oikeaa on vaikea erottaa väärästä, koska maalitolpat siirtyvät jatkuvasti. Se, mikä on tänään oikein, voi olla huomenna väärin ja se, mikä on tänään väärin, voi olla huomenna oikein.

Tätä moraalista sumua käytetään tietoisesti hyväksi. Moraalisesti korruptoituneet tahot hyödyntävät hajaannustilaa ujuttamalla omaa agendaansa osaksi virallista oikeaoppisuutta, jota ei saa kyseenalaistaa (päätymättä väärälle puolelle historiaa).

Esimerkki moraalisen kompassin rikkoutumisesta sumussa: 70-luvun vallankumouksellisina vuosina pedofiilit pääsivät vapaan rakkauden suojassa pitkälle muun muassa Länsi-Saksan vihreässä puolueessa.

Pyrkimys hälventää aikuisuuden ja lapsuuden eroa palaa. Halveksuttu ja vihattu sana pedofilia pyritään korvaamaan uusiokielisellä sanalla MAP (minor-attracted person). Pahaa agendaa normalisoidaan neutraalilla sanalla.

Laventelin toim. huom. Tiedostakaa keinotekoinen ja tekemällä tehty rinnastus käsitteeseen "same-sex attracted person" ja olkaa tietoisia siitä, miten se eroaa kaikesta muusta attraktiosta. Ymmärtäkää kerta kaikkiaan, mikä ero homoseksuaalisella kiinnostuksella on kaikkeen mahdolliseen muuhun ihmistenväliseen seksuaalissävytteiseen kiinnostukseen. Sisäistäkää, että homous itsessään on oma ja erillinen, muista erottuva saarekkeensa, jota EI VOI rinnastaa muihin seksuaalissävytteisen kiinnostuksen muotoihin tai parafilioihin. Homous ei ole parafilia vaan seksuaalinen suuntautuminen. Homo on kiinnostunut [samasta sukupuolesta kuin itse], aikuisessa, kypsyneessä, päätäntävaltaisessa ja täysinäisessä muodossa. Homo ei ole kiinnostunut jostain, mikä on [infantiili ja kehittymätön]. 

YMMÄRTÄKÄÄ JA SISÄISTÄKÄÄ TÄMÄ ERO. 

Koskelo jatkaa:

 • Linkki Wiktionaryn sivulle minor-attracted person eli "MAP". Lisään vielä kuvakaappauksen sivulta:

Identiteettipolitiikan tekeminen pedofilia-sanan sateenvarjon alla lienee vaikeaa. Uusiokielisen MAP-sanan hivuttamisella "suvaitsevaisuuden vallankumouksen" ytimeen haetaan tietenkin agendan sisällyttämistä sateenkaari-ideologiaan.

Päättymättömään vallankumoukseen ja historian oikealla puolella olemiseen, kukaties osittain tiedostamattaan, vihkiytyneet ihmiset eivät välttämättä kykene itse huomaamaan, milloin vallankumous syö lapsensa (tai nostaa heidät lavalle).

Kukaties heiltä ei kannata sitä edes odottaa, sillä ideologia sokaisee. Velvollisuus tipahtaa nähdäkseni meidän muiden harteille.

Jos muistatte vanhan kansansadun, jossa keisarilla ei ollut vaatteita. Tarvittiin viaton lapsi kertomaan totuus, jotta ihmiset ymmärsivät huijauksen. Emme elä kansansadussa: pilliin puhaltamisen vastuu on meillä. Kiitos ja pahoittelut pitkästä.

Bonus: Heikelä ja Koskelo 23 minuutin päivän jakso, jossa veistelemme aiheesta (vähemmän teoreettisella tasolla, lupaan).

 • Linkki YouTube-videoon Lapsilta kielletyt drag queen -lapset | Heikelä & Koskelo.

Lasta ei voi seksualisoida ikätasoisesti. Jos joku esittää seksualisoimisen voimaannuttavaksi kokemukseksi sateenkaarilapsille, varoitusvalon pitää syttyä. Aikuisuuden ja lapsuuden rajaa on syytä ylläpitää, eikä ylitystä ei tule sallia minkään ideologian varjolla.

Drag on lajina hyperseksuaalinen. Dragin tyylilaji on vastakkaisen sukupuolen stereotyyppisten piirteiden ja käyttäytymisen liioitteleminen. Siksi isot peruukit, ylipitkät ripset ja tiukat hameet miesten päällä. Kyse on naisen seksuaalisuuden karnevalisoivasta representaatiosta.

Drag ilman seksikkyyttä on vähän kuin pullapitko ilman pullaa. Vähemmän seksuaalinen versio on toki mahdollista tuottaa, mutta lite-versio lainaa hyperseksuaalisen tunnusmerkistön ja sulautuu viitekehykseen. Tämän vuoksi drag on hauskaa, lapsille sopimatonta viihdettä."

The end.

Tämmöistä. Erinomainen analyysi ja tiivistys. Ikivanha sanonta historia toistaa itseään on aivan liian totta ollakseen totta ja pätee niin hiton moneen asiaan. Jokainen sukupolvi keksii samat ihmeellisyydet ja aloittaa samat vallankumouspyrkimykset aina uudelleen. Muutospyrkimykset ottavat vain aina uuden ilmenemismuodon. Tavallaan muutospyrkimykset toimivat perimmältään samoja lainalaisuuksia noudattaen; eri aikakausina ihmisillä vain on niiden toteuttamiseen erilaisia mahdollisuuksia. Netti on ollut ja tulee jatkossakin olemaan ennennäkemättömän voimakas propagandan levittämisen ja aivopesun väline.

LASTA EI KUULU ALTISTAA MINKÄÄNLAISILLE SEKSUAALIAGENDOILLE MISSÄÄN OLOSUHTEISSA MILLÄÄN VERUKKEELLA TAI TEKOSYYLLÄ IKINÄ, MITENKÄÄN, MILLOINKAAN. MIKSI TÄTÄ ASIAA TÄYTYY VÄÄNTÄÄ NYKYIHMISILLE JA WOUHOTTAJILLE RAUTALANGASTA?

MIKÄ VITTU TEITÄ RIIVAA???!!!

Toisekseen, aiheesta hieman sivuten. Oletteko sattuneet huomaamaan, miten käsittämättömän voimakasta transpropaganda on ollut Tiktokissa, jossa varsinkin nuoret roikkuvat tuntikaupalla joka päivä? Välttelen itse Tiktokin käyttöä, mutta täytyy (vaivalloisesti, mutta kuitenkin) pysytellä ajan hermolla ja käydä välillä vilkuilemassa, mitä siellä on meneillään. Tiktok on ollut transien narsismin toteuttamisen, mielenterveysongelmien kanavoimisen ja nuorten aivopesemisen kanavaksi erittäin voimakas väylä. Toki siellä leviää myös muunlainen propaganda, mutta koska gendersekoilu on nyt muodikasta ja tämän päivän punk/goth/hippi/emo/scene jne., niin toki se on siellä erityisesti näkyvillä. Kun trans aikanaan haaltuu taka-alalle ja seuraava villitys valtaa elintilaa, niin sitten se uusi juttu on samaan tapaan joka paikassa framilla. En välillä uskalla edes ajatella, mikä se seuraava villitys mahtaa olla, jos suunta siis on edelleen helvetin esikartanoa kohti eikä poispäin sieltä.

Wokessa ja radikaaliliberalismissa on pitkälti kyse eri ihmisryhmien välisten rajojen häivyttämisestä. Pitkä projekti, jota tämän päivän edistysmieliset ajavat kohti jotain hamaa ja hämärää tappia pitkäjänteisellä itsevarmuudella. Kaikkea ei voi romahduttaa kerralla, joten täytyy edetä yksi projekti kerrallaan. Jauhetaan jotain pehmeää ihmisoikeus- ja yhdenvertaisuusjargonia, tungetaan vähitellen (taktisesti ja tarkoituksellisesti) mukaan homoseksuaalien liikehdintään. Kun homot vihdoin saavat useissa länsimaissa maaliin tavoitteensa tasa-arvoisesta avioliitosta, kaapataan homojen agenda ja aletaan hiljalleen valjastaa sitä oman agendan edistämiseen: agendan, jonka tarkoituksena on häivyttää miehen ja naisen ero (millä sitten taas ei ole homojen tai homojen oikeuksien kanssa yhtään mitään tekemistä). Kun kerran avioliittokäsityksen rajat on onnistuneesti hämärretty, niin ajatellaan, että siinä siivellä voidaan häivyttää myös sukupuolten erot. Keneltäkään ei missään takapajuisimmassakaan kolkassa ole voinut enää tässä kohtaa jäädä huomaamatta, että tämä massiivinen projekti on ollut käynnissä jo melkein kymmenen vuotta. Ketään aivopesulta ja propagandalta säästämättä. Seuraavaksi häivytetään aikuisen ja lapsen ero. Se(kään) ei voi tapahtua kertarysäyksellä vaan hiljaa hivuttamalla. Translapsi- ja draglapsikeskustelu ja lapsidragqueenien normalisoimisen projekti on ensimmäinen laskelmoitu askel tätä päämäärää kohti. Jos lapsi aletaan käsittää olentona, joka on kyllin kypsä päättämään omasta kehollisuudestaan liittyen omaan sukupuoleensa, niin lapsi voidaan jossain vaiheessa käsittää myös olentona, joka on kyllin kypsä päättämään omasta kehollisuudestaan vähän kaikessa muussakin.

Huomatkaa: joka kerta, kun joku jossain puhuu "lapsidragqueeneista" tai "lapsidragista", hän noilla puheillaan legitimoi noiden termien ja siten ilmiön olemassaoloa ja normalisoimista, myös minä tässä ja nyt. On sinänsä se ja sama, miten ilmiöstä puhutaan (puolustellaanko vai kritisoidaanko sitä), kunhan siitä ylipäätään puhutaan: jos jokin asia on ihmispuheilla sanoitettu olevaiseksi kielen kautta, niin silloin siitä tavallaan tulee olevaisuutta ja osa yleistä todellisuuskäsitystä, joka on aina sen muotoinen, millaiseksi ihmiset sen ovat kielen kautta artikuloineet. Tietenkään tämä ei voi tapahtua vain muutamien yksittäisten ihmisten puheiden kautta vaan niiden pitää laajentua keskusteluksi koko yhteiskunnassa ja toistaa tuota narratiivia tarpeeksi kauan, työstää sitä konfliktin ja merkitysneuvottelujen kautta. Transaktivistit ovat normalisoineet transiutta nimenomaan tämän prosessin pohjalta. Jos esimerkiksi puhumme muunsukupuolisista, niin sitten voi ns. olla olemassa jotain muita sukupuolia, koska me puhumme niistä ja sen puhumisen performaation kautta olevaistamme sen ilmiön ja ne "muut" sukupuolet. Jos väittelemme tarpeeksi kauan siitä, onko kuu juustoa, niin ennen pitkää osa ihmisistä alkaa ajatella kuun olevan juustoa, koska jotkut jossain tarpeeksi kauan väittivät, ettei juuston ja kuun koostumuksen ja materiaalisen olemuksen eroavuutta voida tarkasti määritellä. Väittelystä seurasi konflikti, jonka kautta ilmiö materialisoitui (tai oikeastaan metafyysistyi) osaksi todellisuutta ihmisten mielissä. Sen jälkeen kuu on juustoa, koska tarpeeksi moni ihminen uskoo juuston ja kuun jakavan saman aineellisen essenssin. Juuri tällaisen prosessin kautta suuri osa ihmisistä ajattelee täysin vakavissaan yhä tänäkin päivänä, että maapallo on litteä.

Tismalleen sama tapahtuu (lue: on jo tapahtunut) silloin, kun puhumme lapsidragista ja translapsista. Ihan sama, väitämmekö lapsen voivan olla trans vai ei: puhumme ilmiöstä jo ja olemme toistaneet tuota aktia riittävän pitkään, joten tavallaan translapsi on käsitteellisellä tasolla olemassa. Kun aikuisen ja lapsen eroa häivytetään, käytetään siihen tismalleen samaa taktiikkaa eli kielen manipulointia ja Overtonin ikkunan hivuttamista haluttuun päätyyn; vain viitekehys on hieman eri, vaikka kytkeytyykin universaalia suvaitsevaisuutta ja yhdenvertaisuutta julistavaan sateenkaariaktivismiin. Sekin, voiko ylipäätään olla olemassa jotain sellaista kuin trans, on tapahtunut yksinomaan tätä kielellä kikkailua ja käsitehämärtämistä tarpeeksi kauan toistamalla. Ihmisten mielissä on olemassa trans, koska trans on todellisuudellistunut ihmismieliin pitkällisen ja perusteellisen konfliktin kautta. (Luin erään detransitioituneen yhdysvaltalaismiehen kerran sanoneen, että transsukupuolisuus on psykiatrien keksintöä. En muista hänen koko nimeään, mutta etunimi oli/on Alan.)

Kieli heijastaa todellisuutta. Kielestä heijastuu se, miten ihmiset todellisuuden käsittävät, miten he sitä havainnoivat, prosessoivat, työstävät ja käsitteellistävät. Kieli itsessään ei vaikuta todellisuuteen mitenkään, koska kieli on olemassa vain ihmisten mielissä eräänlaisena sopimusperustaisena abstraktiona. Kieli kuitenkin vaikuttaa siihen, miten ihmiset toimivat maailmassa, koska kieli on ihmisen ainoa keino jäsentää sitä, millainen todellisuus on eli miten ihmiset todellisuuden ymmärtävät.

Vaikka kuinka kokisit olevasi trans, et pysty muuttamaan todellisuutta toiseksi. Olet joko mies tai nainen. Ihan sama, mitä pääsi sisällä liikkuu; et kykene muuttamaan muuksi sitä, mitä olet. Et voi tulla toiseksi ihmiseksi, koska olet sitä mitä olet, etkä voi muuttaa sitä. ”Trans” on halua olla joku toinen, tulla toiseksi ihmiseksi. Se ei ole mahdollista tässä elämässä, johon synnymme joko miehenä tai naisena. Sinulla on essenssi, joka ei katoa ja jota ei voi vaihtaa tai ”korjata”. Hyväksy se. Saat muokata kehoasi, kukaan ei kiellä sitä, mutta sinusta ei ikinä tule vastakkaisen sukupuolen yksilöä. Ei koskaan. Ei milloinkaan. Ei ikinä! Olet ikuiseseti sitä sukupuolta, johon synnyit ja jota olet. Et voi tehdä yhtään mitään muuttaaksesi tätä. Edes läpiviedyt transhoidot eivät vie sinua mihinkään. Pääset vähän lähemmäksi haluttua päämäärääsi, mutta et ikinä tule olemaan vastakkaista sukupuolta. Muunsukupuolisuussekoilu ei ole lääke tähän, eikä se huijaa valtaväestöä, vaikka te niin haluatte itsellenne uskotella. Käytätte aikaanne hukkaan. Hyväksykää se, mitä olette, koska teillä ei ole mitään muutakaan vaihtoehtoa. Miehestä ei tule naista! Naisesta ei tule miestä! HYVÄKSYKÄÄ SE. TEILLÄ EI OLE MITÄÄN MUUTA VAIHTOEHTOA KUIN HYVÄKSYÄ TODELLISUUS. TODELLISUUS EI HETKAHDA MIHINKÄÄN TEIDÄN HARHAISUUDESTANNE.

Saat olla trans. Kukaan ei kiellä sinua olemasta trans. Mutta et voi pakottaa muita ihmisiä kieltämään todellisuutta, jotta sinulla olisi mukavampi olla. Käsitätkö? Ole trans omassa rauhassasi ja lakkaa vainoamasta muita ihmisiä ja työntämästä transiuttasi heidän naamaansa.

On OK olla feminiininen mies tai maskuliininen nainen. Normalisoidaan sitä, ei kemiallisia kastraatioita ja terveiden kehonosien amputointeja. Homot ovat vuosikymmeniä huutaneet tätä asiaa tuuleen, mutta jengiä ei hetkauta.

Olen siinä pisteessä, etteivät transien tuntemukset ja tuska liikuta minua enää millään tavalla. Ei voisi vähempää kiinnostaa, miten tuskallista teille on elää väärin määritellyn sukupuolen kehossa. Teidän harhaisuutenne tästä asiasta ei pidä olla ykkösprioriteetti yhteiskunnassa ja tasa-arvolainsäädännössä. Saati homoseksuaalien yhteistoiminnassa, johon teillä on jokin käsittämätön pakkomielle yrittää tunkea mukaan validaation saamiseksi. Pysykää ihan vitun kaukana homojen jutuista. Emme kaipaa teitä sinne riehumaan ja hieromaan boypussyjanne ja ladydickejänne meidän naamoihimme.

Yhyy, byää. Työnnä nuo typerät ulinasi sinne, minne aurinko ei paista.

Olisi mielenkiintoista kuulla, mitä ajatuksia Koskelon lanka teissä herättää. Analysoisin erityisesti muutamia kohtia siitä nyt mielelläni tarkemminkin, mutten ehdi, joten jatketaan kommenteissa.

138 kommenttia:

 1. Naiivi demarimuija ihan pihalla:

  "Keskustelu drag-dokumentin ympärillä on hyvin surullista. Drag on esittävää taidetta, jossa liioitellaan, karnevalisoidaan, myös kritisoidaan sukupuolisia piirteitä. Pedofilia tai lapsien seksualisointi eivät liity dragiin, vaikka dokumentti kertoo dragia harrastavista lapsista."

  "Pedofilialla pelottelu on taktiikkaa, joka on rantautunut tänne USA:sta, jossa samaa keskustelua käydään äärimmäisin keinoin: lietsomalla, valehtelemalla, tukahduttamalla. Sillä ruokitaan vihaa ilmiöitä kohtaan, joita ei tunneta kunnolla ja joilla voidaan ratsastaa poliittisesti."

  "Dokumentissa lapset harrastavat dragia, joka sellaisenaan on leikkiä liioiltelluilla piirteillä ja stereotypioilla. Aikuisen vastuusta on hyvä puhua, enkä itsekään veisi lapsia esiintymään yökerhoon. Pedofiliasta ei silti ole kyse, eikä dragin idea ole seksualisoida lapsia."

  https://mobile.twitter.com/NasimaRazmyar/status/1647236330261233665

  VastaaPoista
 2. Hesari on palannut tuttuun älyllisesti epärehelliseen transien nuoleskeluun:

  "Dakota Robinin dramaattinen menneisyys todistaa, miten kohtalokkaita seurauksia transurheilijoiden syrjinnällä voi olla."

  "Dakota Robinilla, 32, on oma mielipiteensä polttavaan puheenaiheeseen. Hän on ihmisoikeusasiantuntija ja transmies, joka syntyessään määriteltiin tytöksi.

  ”Transfobia piilotetaan usein tasa-arvokeskustelun taakse esimerkiksi sanomalla, että transnaisten mukaan ottaminen olisi epäreilua cis-naisille. Kilpaurheilu ei kuitenkaan perustu reiluuteen. Se ei ole koskaan ollut reilua.”

  ”Ihmiset eroavat toisistaan tosi paljon kilpaurheilussa asetettujen hormonipitoisuusrajojen sisälläkin. Kehot ovat erilaisia sukupuolesta riippumatta. Esimerkiksi koripalloilijoiden ja muiden lajien edustajien välillä on huimia eroja muun muassa pituuden suhteen saman sukupuolen sisällä.”"

  ”Miksi esimerkiksi cis-sukupuolisia halutaan varjella kärsimykseltä, mutta annetaan vähemmistöryhmien kärsiä?”

  "Entinen jalkapallolupaus pakeni pahaa oloaan juomalla itsensä toistuvasti tiedottomaan humalatilaan alle 15-vuotiaana.

  Ennen hän oli kerännyt arvostusta laukomalla maaleja pelikentällä. Nyt hän haali hyväksyntää ilkivaltaa ja uhkarohkeita temppuja tekemällä. Hän saattoi esimerkiksi osallistua auton varastamiseen tai juosta humalassa heikoilla jäillä yön pimeydessä.

  ”Moni siitä porukasta, jossa silloin pyörin, ei voi kovin hyvin tai on päässyt hengestään.”

  Robin ei välttämättä olisi koskaan ajautunut päihteidenkäyttöön tai vaarallisen kaveripiirin seuraan, jos olisi saanut jatkaa jalkapalloa sen sukupuolen sarjassa, jonka koki omakseen."

  https://www.hs.fi/urheilu/art-2000009520778.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Surullista kuulla nuoren ihmisen ajautuvan niin sivuraiteille. Tästä huolimatta artikkeli on täydellinen ”nothing burger” tavalliseen tapaan.

   ”Valmentaja ei uskonut, että tyttöoletettu pärjäisi enää parin vuoden päästä poikien kanssa.”

   No, on hyvin mahdollista että juuri näin olisi käynytkin. Ero 12-13-vuotiaiden ja 15-17-vuotiaiden poikien välillä on murskaavan suuri. Kuinka monen tuon ikäisen keskivertopojan luulet joutuvan kohtaamaan sen tosiasian, että he eivät enää ole tarpeeksi hyviä saadakseen paikan nuorisoseuransa edustusjoukkueessa? Jos et kuitenkaan halua lopettaa, voit aina kokeilla alemmassa sarjassa pelaavaa joukkuetta.

   Dakotalla sen sijaan on ollut suorastaan loistavia mahdollisuuksia käytettävissään. Hän olisi voinut pelata muiden naisten kanssa (artikkelin mukaan jopa maajoukkuetasolla!) tai missä tahansa miesten joukkueessa, joka olisi valinnut hänet aloituskokoonpanoonsa. Suomessa miesten jalkapallo on avoin myös naisille ja transnaisille. Eli jos uskot olevasi tarpeeksi hyvä - anna mennä vaan!

   Ja sitten aina toistuva sanahelinää:

   ”Jotkut uskovat, että miehet voisivat käyttää sukupuolenkorjausprosessia hyväkseen päästäkseen dominoimaan naisurheilijoita vastaan.

   Robin ei pidä sitä mitenkään todennäköisenä.

   ”Korjausprosessi vie useita vuosia. Se ei ole fyysisesti tai henkisesti mitenkään helppoa.”

   ”En usko, että kukaan lähtee siihen, jos ei oikeasti koe olevansa nainen”, Robin sanoo.”

   Uuden lain ansiosta sinun ei tarvitsekaan käydä läpi minkäänlaista prosessia tullaksesi laillisesti naiseksi. Lomakkeen täyttäminen riittää. Vaikka tätä ei tällä hetkellä hyväksytä useimmissa kilpaurheilulajeissa, transaktivistit toivovat kovasti, että näin tapahtuisi.

   Poista
  2. Vasemmistotransien mielestä urheilusarjojen jakaminen pituuden ja painon perusteella olisi järkevämpää kuin sukupuolittaminen:

   "Sen sijaan, että on miesten ja naisten sarjat, pitäisi sarjat jaotella biologisten valmiuksien perusteella. Eli ei näin, mutta esimerkiksi juurikin näin, että alle 160 senttiset kilpailevat eri sarjassa koripallossa kuin 200 senttiset. Toki tarvitaan varmasti muitakin (lue -> parempia) biologisia ominaisuuksia kuin pituus, joiden perusteella arvioidaan kilpakumppanit, mutta ajatus olisi tämä, että tietyt urheilusuorituksen kannalta olennaiset biologiset valmiudet huomioitaisiin eikä sitä, mikä merkintä syntymätodistuksesta löytyy"

   https://www.punkinfinland.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=1027720&start=30

   Poista
 3. "... oikeus sukupuolen karnevalisointiin on myös alaikäisillä. He tietävät sukupuolesta yllättävän paljon."

  Genderliikkeen näkökulmasta katsottuna lapset tietävät sukupuolesta varmasti kaiken oleellisen. Sukupuoli on sitä, että tuntuu joltain ja tykkää tietyistä jutuista. Se on pukeutumista ja meikkileikkiä. On itse asiassa väistämätöntä, että nämä tyypit tuntevat sielunyhteyttä juuri lasten kanssa. Heidän oma ajatusmaailmansa vaikuttaa nimittäin melko lapsekkaalta, etten sanoisi kehittymättömältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsen ajattelu on lähtökohtaisesti maagista. Koko ajatus transiudesta perustuu taikauskoiseen, maagiseen ajatteluun siitä, että ihmisellä on kehosta irrallinen sieluessenssi, joka inkarnoituu joskus väärin määriteltyyn vartaloon. Oppi vaeltelevista ja ympäriinsä harhailevista sukupuolisieluista on täysin samaa settiä kuin chakrat, aurat ja horoskoopit ynnä muu vastaava. Ei ihme, että tuolla porukalla on niin jäätävä pakkomielle transiuttaa penskoja ja blokkeroida heitä. Mitä enemmän "translapsia", sitä validimpaa aikuisten transeilu.

   Poista
 4. Tätä samaa nuorten poikien seksualisointia on esiintynyt monessa kulttuurissa, - mistä ei pidä tehdä sitä johtopäätöstä, että ilmiö pitäisi hyväksyä meillekin. Esim. Pakistanin ja Afghanistanin eri heimoissa nämä 'viihdyttäjänuorukaiset' ovat olleet yleinen ja surullinen käytäntö.. Yhdysvalloissa nousi muutama vuosi sitten kohu, kun kävi ilmi, että amerikkalaisjoukot eivät yrittäneet kitkeä hyväksikäyttöä pois liittolaisten suututtamisen pelossa.

  VastaaPoista
 5. Lapsiasiavaltuutettu heräsi vihdoin!
  "Katsoin #DragKids dokumentin ja pidän lasten osallistumista dokumentissa kuvattuihin dragesityksiin edelleen valitettavana. Lapsen esiintyminen juopuneelle aikuiselle yleisölle ja ulkonäöllä kilpaileminen eivät ole lapsen edun mukaista harrastamista."
  https://twitter.com/PekkarinenElina/status/1647854158718943234

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hallelujah! Nyt kun saataisiin vielä Nasima Razmyar antamaan selvitys siitä, miksi hänen mielestään lasten paneminen on suotavaa ja hyväksyttävää.

   Poista
  2. Enpä nyt juhlisi tuota riemuvoittoa, entäs jos yleisö olisi selväpäinen? Enpä ole myöskään viitsinyt enkä aio kirjoittaa googleen taidemuodoista tankotanssi ja sylitanssi...

   Miksi edes tarvitaan jotain "kriittistä keskustelu lasten oikeuksista" parempi olisi jättää nämä keskustelut näiden vähemmistöjen "oikeuksista" ottaa kakaroita mukaan ja käydä piirrättämässä kyrpiä kouluissa sinne minne ne keskustelut kuuluvatkin eli suljetulle osastolla.

   Poista
 6. Transien uhriutumisella ja narsismilla ei ole mitään rajaa. Tässä reagoidaan Floridan osavaltion päätökseen, jolla lapseen kohdistuvasta seksirikoksesta voi saada kuolemantuomion.

  "Ja samaan aikaan seksuaalirikokseksi määritellään se jos transihminen on lasten seurassa. Jo nyt drag-esitykset lasten ollessa läsnä ovat seksuaalirikos. Näin se kansanmurha alkaa!"

  https://www.punkinfinland.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=1027720&start=45

  Muutenkin tuo ketju on täynnä varsin sakeaa settiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko kukaan trans tai transaktivisti koskaan suostunut asialliseen ja kriittiseen keskusteluun transilmiön varjopuolista ja ristiriitaisuuksista? Joko rakastat transilmiötä ehdoitta ja kritiikittä tai olet transien joukkotuhoa haluava kansanmurhaaja. Ja vihervasemmisto vielä lietsoo noita.

   Poista
  2. Malliesimerkki transien keskustelutaidoista:

   https://twitter.com/i/status/1646569549800636419

   Poista
  3. "Onko kukaan trans tai transaktivisti koskaan suostunut asialliseen ja kriittiseen keskusteluun transilmiön varjopuolista ja ristiriitaisuuksista?"

   Sen päivän kun näkisi! Heillä ei ole koskaan mihinkään mitään järkiargumentteja, joten heidän täytyy siksi turvautua huutamiseen, sloganien ja transien vakimantrojen aivottomaan toisteluun ja tyhjänpäiväiseen lässytykseen ihmisoikeuksista.

   "Malliesimerkki transien keskustelutaidoista"

   Yhteiskunnan kaikkien aikojen syrjityin, sorretuin ja marginalisoiduin ihmisryhmä! Tuntisit nyt hieman myötätuntoa heitä kohtaan.

   Poista
  4. Vassaritransit taas vauhdissa:

   "Munkin mielestä olisi parempi lähettää JK ja muut TERFit gulageille."

   "Toki se olisi ihanaa tietää, että JK olisi jossain vankilassa mätänemässä, mutta jos oikeasti halutaan saada jotain aikaan, niin noi jutut jääköön lausumatta. Transfobikotkin ovat menestyneet tähän asti niin hyvin kun eivät ole suoraan sanoneet "me halutaan tehdä kansanmurha" (vaikka toki sitä tarkoittavat). Jos piilottaa ne kaikista rajuimmat väkivaltafantasiat, niin näyttää oikeasti paremmalta ja ihmiset kuuntelee."

   "Voihan *** ***. No, Sunakhan juuri sanoi, että "100 prosentilla naisista ei ole penistä", joten tuskin on kovin suuri yllätys jos mulkeron hallitus tekee äärimmäisen transvihamielistä politiikkaa."

   "Joo itsellänikin on välillä käynyt mielessä että terf on hiukan leimaava/loukkaava termi radikaalifeministejä kohtaan, parempi olis puhua vaikka tesheistä (trans exclusive sh1theads)."

   https://www.punkinfinland.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=1027720&sid=67c2b1576f7098b423fa121486fa9d2b&start=60

   Poista
 7. Dokumentti vihervassareiden mielestä lapsille sopivasta viihteestä:

  https://youtu.be/EoTSpAv0fEc

  VastaaPoista
 8. Setan ja Julpun lafkan vähemmän yllättävät kommentit:

  "#Drag on taidemuoto eikä sukupuolirooleilla leikkiminen tai esiintyminen ole harrastuksena haitallinen. Sen sijaan haitallista on, että pieni äänekäs joukko painostaa viranomaisia perumaan elokuvanäytöksiä levittämällä ennakkoluuloja.

  #homofobia #transfobia #sateenkaarikulttuuri"

  https://twitter.com/seta_ry/status/1647913971477823490

  "Drag-vastaisuus globaali ilmiö, taustalla väärinkäsitys taidemuodon sisällöstä"
  "Tätä uutista varten Kehrääjän toimitus on katsonut kohutun dokumentin kokonaisuudessaan. Dokumentissa esitykset ovat rinnastettavissa tanssiesityksiin"

  https://kehraaja.com/somekohu-aiheutti-turvallisuushuolia-drag-dokumentin-esitys-peruttiin/

  Onko muuten dragin ja transiuden suhteesta puhuttu viime aikoina? Ei ole vuosikymmentäkään, kun transväki teki aika tiukan pesäeron drag-kulttuuriin. Maailmalla estettiin drag-esityksiä festareilla transien vaatimuksesta, koska drag paljastaa sukupuolen performatiivisen luonteen ja karnevalisoi sen. Transin sukupuolikokemus oli silloin pyhä, synnynnäinen ja pysyvä. Drag nähtiin rienaamisena, että transin sukupuolikin olisi performanssi ja keinotekoinen. Nykyään dragia sitten käytetään sisäänheittotuotteena transmaailmaan lapsille ja nuorille. Drag Racestakin tuttuja esiintyjiä on tullut ulos transkaapista.

  VastaaPoista
 9. Titityy Tuppuraiska panee parastaan, dokkarin esityksen peruminen on transfobiaa:

  "Haluaisin tietää, kuka kielsi ja millä perustein lapsista kertovan dokumentin näyttämisen Suomen pääkaupungissa vuonna 2023. Tällainen #sensuuri ja #transfobia tuovat mieleen Jenkkilän meiningin. Pelottavaa ja älytöntä. #yhdenvertaisuus"

  "Naurettava väite. Ovatko lasten kauneuskilpailutkin vaarallisia? Sillä tismalleen samasta ilmiöstä on kyse: lapset pukeutuvat roolivaatteisiin ja esiintyvät. Tosin kauneuskilpailuissa on stereotyyppisemmät ihanteet."

  Yhtä asiaa ei voi kritisoida ilman toisen ja kaikkien muidenkin kauheuksien kritisointia, tai on tekopyhä:

  "Olen lukenut ketjun ja pidän sitä tekopyhänä, sillä Pekkarinen ei ole sanonut koskaan halaistua sanaa lasten kauneuskilpailuista. Miksi niitä on ok esittää ja tämä vaatii sitten pohdintaa? En ole vielä dokkaria katsonut mutta sen katsoneen tutkijan mukaan kohu on suhteeton."

  Whataboutismin kuningatar tavoittelee maailmanennätystä:

  "Miksi on ok lähettää televisiosta lasten kauneuskilpailuista kertovia dokkareita, jos tämä oli sitten väärin?"
  "...pidin tekopyhänä, kun ei ole aiemmistakaan dokumenteista valittanut, joissa käsitellään lasten kauneuskisoja."
  "Miksi on ok lähettää televisiosta lasten kauneuskilpailuista kertovia dokkareita, jos tämä oli sitten väärin?"

  https://mobile.twitter.com/TTuppurainen/status/1647837366407639047

  Muualta Titityyn Twitteristä:

  "Nyt ihmettelen kyllä kovasti sitä suuntaa, johon Suomi on menossa. Kehitys on huolestuttava. En sinänsä puolusta lasten kauneuskilpailuja, mutta niistä ei ole lapsiainvaltuutettu sanonut halaistua sanaa. Homojen taiteenlajiin sen sijaan liittyy heti seksualisointi ja pedofilia."

  Julpun "neutraali ja asiallinen" nettiläpyskä on on auktoriteetti:

  "Kehrääjän artikkeli osoittaa, että tämä on tarkoitushakuinen kohu, johon liittyy väärinkäsityksiä ja lgbtq-vastaista värittämistä. Se kannattaa lukea. Kukaan ei ole noussut barrikadeille lasten kauneuskilpailudokkareista."

  "Tässä kaikille raivostuneille neutraali ja asiallinen purku täysin kohtuuttomasta kohusta, johon lähti mukaan valitettavasti myös lapsiasiainvaltuutettu @PekkarinenElina."

  Näittenhän piti olla ihan vain meikkileikkejä ja voimisteluun vertautuvaa esitystä. Eivätkö nämä pysty muodostamaan ensimmäistäkään loogisesti koherenttia argumenttia. "What about lasten missikisat!!!"

  VastaaPoista
 10. Tiedotus: Pöntsä aikoo lähteä Twitteristä. :D

  https://twitter.com/riikkamarip/status/1648680684796485632

  Riikka Pöntinen

  Minulta kysyttiin miksi lähden Twitteristä.

  Lähden siksi, että olen kyllästynyt tämän paikan ilmapiiriin, jatkuvaan vähättelyyn ja mitätöintiin, haukkumiseen ja muuhun älämölöön. Musk aktiivisesti tekee tästä paikasta huonomman ja en koe saavani tästä enää kovin paljon irti.

  Olen nyt viettänyt aikaa tämän vuoden puolella ihan muissa sosiaalisissa ympäristöissä ja olen huomannut saavani ihan eri tavalla arvostusta osakseni. Olen taas muistanut, että miten pätevä tyyppi olen ja miten paljon saan aikaan, kun ryhdyn toimeen.

  Ensi askel oman hyvinvoinnin ja asiantuntijuuteni valjastamiseksi on poistua toksisesta ympäristöstä. Ihmisoikeuksia, tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta voi puolustaa, vaikka ei altistaisi itseään likasangoksi.

  Puhuin Sanna Marinin puheenjohtajuudesta luopumisen päätöksen puitteissa siitä, että lahjakkaat muikkelit lähtevät jos eivät saa arvostusta osakseen. Eli aion nyt noudattaa ihan samaa. On itsearvostusta olla diilaamatta ihan minkä tahansa paskan kanssa.

  Sain mm. tänään vuoden sisään TOISEN myönteisen päätöksen rahoituksesta v. 2021 perustamalleni seksuaalikasvatuksen kehittämistä edistävälle järjestölle. Olemme saaneet myös yrityslahjoituksia.

  Purot ovat yksittäisinä pieniä, mutta niistä kasvaa joki.

  Olen edelleen sinällään palkkatöistä työttömänä, mutta nyt puhaltavat myönteiset tuulet monelta suunnalta ja tunnen sen luissani, että tämä vuosi on minun puolellani.

  Työ jatkuu, mutta muissa kanavissa ❤️

  Löydyn tällä hetkellä Instagramista samalla handlella ja linkkarista omalla nimellä. Harkitsen muiden kanavien kohtaloa ja kehittämistä.

  Oon kiitollinen kaikista niistä kontakteista ja ystävistä jne mitä Twitteristä oon saanut. Kaikki se kantaa voimavarana eteenpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Pöntsä aikoo lähteä Twitteristä"

   Voihan kyynel. Saattaisiko Feministipuolueen jäätävä vaalitappio olla pienenpieni osatekijä. Äänimäärä putosi 6662 -> 1114.

   "Yhdeksän puoluetta poistettu puoluerekisteristä

   Kansalaisliitto r.p., Piraattipuolue r.p., Liberaalipuolue - Vapaus valita r.p., Eläinoikeuspuolue r.p., Kansalaispuolue r.p., Feministinen puolue r.p., Korjausliike r.p. Suomen Kansa Ensin r.p. ja Seitsemän tähden liike r.p. on poistettu oikeusministeriössä pidettävästä puoluerekisteristä."

   https://oikeusministerio.fi/-/yhdeksan-puoluetta-poistettu-puoluerekisterista-1

   Poista
  2. Voisiko Laventeli ottaa yhden tiimin puolesta ja ilmoittautua Pöntiskän eheytettäväks... seksuaalineuvontaan? Raportti voisi olla mielenkiintoinen ;)

   Poista
 11. Nyt se paljastui. Hesarin kritiikitön translapsijuttu pohjaa kyseenalaiseen lähteeseen, eli aktivistijärjestön omaan koontiin:

  "WPATH:n raporttiin on koottu alan paras tutkimustieto. Sitä ovat olleet kirjoittamassa alan ykkösnimet. HS:n jutussa viitataan siihen ja tuodaan esiin se, miten pienestä ryhmästä on kyse."

  https://mobile.twitter.com/anunou/status/1645459359969755137

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "WPATH:n raporttiin on koottu alan paras tutkimustieto. Sitä ovat olleet kirjoittamassa alan ykkösnimet."
   Voi luoja.

   Poista
  2. WPATH on kyllä aika mielenkiintoinen järjestö. Nimesivät itse itsensä alanasiantuntijoiksi ja kun ilmeisesti muita haastajia ei ollut, ovat päässeet isoon asemaan. WPATH:in kahdeksas hoitosuositus on täynnä lainauksia eri lähteistä, joissa lainattuja asioita ei edes sanota, puhumattakaan huolestuttavasta kappaleesta, joka käsittelee eunukkeja. Eunukkeja käsittelevässä kappaleessa käytetään lähdetietoina sivustoa, jossa pedofiilit kirjoittevat seksuaalisia tarinoita lasten kastroinnista.

   Tässä on linkki podcastiin jossa kaksi terapeuttia keskustelevat WPATH:in kahdeksannesta hoitosuosituksesta: https://youtu.be/aMrCTlp2-Io

   Sekä linkki Reduxxin artikkeliin jossa kerrotaan tuosta eunukki kappaleen lähteestä: https://reduxx.info/trans-authority-cites-pedophilic-forum-reduces-age-restrictions-for-puberty-blockers-and-genital-surgeries/

   Poista
  3. Ah, tämä eunukkijuttuhan on tänään mediassa:

   "Kaksi lontoolaismiestä on myöntänyt osallisuutensa ”eunukintekijän” tapauksessa, jossa lukuisilta miehiltä poistettiin ruumiinosia, kertoo brittilehti The Guardian.

   Miehet tunnustivat keskiviikkona poistaneensa ruumiinosia mieheltä, jota syytetään kastraatioiden suorittamisesta sekä toimenpiteistä tuotetun kuvamateriaalin lataamisesta "eunukintekijä"-nimiselle sivustolle."

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/d7a3db7c-8899-4ba6-a778-02344443a5ed

   Reduxx on kirjoittanut tästä:

   "A man who came to international attention after being arrested for performing dozens of fetishistic castrations out of his home in North London can be revealed as a Norwegian activist affiliated with a powerful ‘Queer’ lobby group."

   https://reduxx.info/londons-eunuch-maker-was-a-queer-activist-in-leading-gender-diversity-organization/

   Poista
 12. Se tunne, kun Seiska uutisoi lapsi-drag-kohusta rehellisemmin kuin valtamedia:

  Kansanedustaja Nasima Razmyar puolusti lapsia seksualisoivaa dokumenttia – someraivo repesi: ”Munasit itsesi lopullisesti”

  Nasima Razmyarin (sd.) taival vastavalittuna kansanedustajana alkoi mollivoittoisesti, kun hän puolusti tomerasti lapsia seksualisoivaa dokumenttia.

  Dokumentissa alle 12-vuotiaita lapsia esitellään drag-tähtinä ja he esiintyvät seksuaalissävytteisissä vaatteissa ja asennoissa. Dokumentissa muun muassa tytöksi puettu poika saa hysteerisen raivokohtauksen ja vaatii itkien, että hänet viedä välittömästi kotiin.

  Ei siis ihme, että Nasiman puolustustviitit eivät juuri herättäneet ymmärrystä. Tuoretta kansanedustajaa kehotettiin eroamaan. Osa tviittaajista ilmaisivat pettymyksensä Nasiman ajattelumalliin.

  Nasima ei perääntynyt, vaan jatkoi tviittailua seuraavana päivänä. Tällä kertaa hän kertoi lähteneensä politiikkaan mukaan empatiasyistä. Tämäkään ei kansalaisia rauhoittanut, sillä suurimassa osassa yli 400:sta vastauksesta demaripolitiikon empatiakommentti liitettiin kohudokumentin puolusteluun.

  - Eilisten kirjoitustesi perusteella et edes ymmärrä mitä empatia on, eräskin kansalainen noitui.

  https://www.seiska.fi/Kotimaa/Kansanedustaja-Nasima-Razmyar-puolusti-lapsia-seksualisoivaa-dokumenttia-someraivo-repesi?utm_source=twitter&utm_medium=referral

  VastaaPoista
 13. Helsingin kaupunki julkaisi puolustuspuheen, joka viittaa tarkemmin määrittelemättömään turvallisuusuhkaan ja kansalaisten tyhmyyteen:

  "Helsingin kaupunki perui lauantaille 15.4. suunnitellun Drag Kids -dokumenttielokuvan esityksen tilanteesta tehdyn kokonaisarvion jälkeen. Arvioon vaikuttivat muun muassa puuttuva ikärajamääritys, turvallisuusuhka ja dokumentista levinneet väärät tulkinnat."

  "Elokuva ei seksualisoi lapsia. Syy elokuvan K18-ikärajalle oli se, että Kansallinen audiovisuaalinen instituutti ei ollut ehtinyt tehdä elokuvalle virallista ikärajatarkastusta. Puuttuvan tarkastuksen vuoksi dokumentti pitää lain mukaan kieltää alaikäiseltä yleisöltä. K18-ikärajaa tulkittiin kuitenkin julkisessa keskustelussa virheellisesti niin, että elokuva sisältäisi materiaalia, jota ei voi esittää alaikäisille.

  – On todella valitettavaa, että Drag Kids -dokumenttielokuvan ympärillä käyty keskustelu lähti niin nopeasti ja voimallisesti väärille raiteille, ja dialogia kävivät henkilöt, jotka eivät olleet itse nähneet dokumenttia tai tunteneet siinä käsiteltyjä teemoja tarkemmin."

  https://www.malmitalo.fi/fi/ajankohtaista/10/0/kulttuurikeskuksissa_jatketaan_tyota_joka_edistaa_tasa-arvoa_yhdenvertaisuutta_ja_ihmisoikeuksia

  Tviittaaja näkee pr-toimiston loihtiman valkopesukirjeen bullshitin läpi:

  "Ilmeisesti arvioon eivät vaikuttaneet dokumentissa esiintyvä lasten seksualisointi, koska sitä tiedotteen mukaan ei dokumentissa ollut. Vaikka tietysti oli.

  Käytännössä tiedotteessa siis todetaan, että järjestäjien taholta ainoa virheeksi tulkittava asia oli se, ettei dokumentille oltu haettu ikärajamäärittelyä.

  Muutoin tiedotteessa syytetään joko suoraan tai vihjaillen, niitä tavallisia ihmisiä, jotka aivan aiheesta tuohtuivat mm. siitä, että dokumentissa pienet pojat viedään paljastavissa naisten asuissa twerkkaamaan lavalle ja tarjoilemaan drinkkejä yökerhoon, missä häärii mm. puolialastomia aikuisia esimerkiksi takapuolen paljastavassa fetissiasussa."

  "Tiedotteessa ”turvallisuusuhka” jätetään nähdäkseni tarkoituksella tarkemmin määrittelemättä, koska tällöin ”turvallisuusuhkan” lähteeksi assosioituu, useimmille lukioille, dokumenttia paheksuvat ihmiset, eikä esimerkiksi jonkun yksittäisen mielenterveyskuntoutujan uhkaus.

  Anteeksipyynnön sijaan saimme siis käytännössä tekstin, missä tuomitaan dokumentin sisältöä arvostelivat henkilöt, joko tietämättömiksi tai turvallisuusuhkiksi."

  "Jos peruskikat eivät toimi, niin seuraavaksi he rupeavat assosioimaan kritiikkiä 1) USA:sta levinneeseen äärioikeistolaiseen Qanon teoriaan ”joka on aiheuttanut väkivaltaa vähemmistöjä kohtaan ja jopa murhia!” 2) Äärikristillisten tahojen rahoittamaan kamppaniointiin ”mm. monessa Afrikan maassa seksuaalivähemmistöjen oikeuksia poljettu juuri näiden tahojen vaikutuksen vuoksi. 3) Venäläiseen propangandaan, ”jolla on kannattajansa myös Suomessa gayropa etc.

  Kaikki esimerkit ovat tietysti totta. Ne eivät kuitenkaan liity mitenkään siihen lasten seksualisointiin, mutta ne kuulostavat siltä, että ne saattaisivat liittyä, eikä syytöksistä koidu kustannuksia esittäjille, toisin kuin niiden kohteille."

  https://mobile.twitter.com/joetuotto/status/1648644434463006722?cxt=HHwWhIC90ZrYlOEtAAAA

  VastaaPoista
 14. Drag-esiintyjä Kalkkuna taitaa vetää idiotismin ja whataboutismin pohjat. Klassiset vihervasemmiston argumentit: "Suomessa on sekasaunottu 1800-luvulla", "penisten demonisointi täytyy lopettaa" ja "et kai sä mikään nolo kullifoobikko!".

  "Käyppä kesällä Hietalahden uimarannalla niin eipä siellä ihmiset pukeudu makuupusseihin"

  "Jännää kun Suomessa jossa on sauna melkein jokaisella niin yksi peppu sitten Pride tapahtumassa on liikaa. Saa olla kyllä ihme jos ei USA ole tuon ikäinen nähnyt peppua ennen. Urheilijoiden pukuhuoneissa jockstrap on ok kun ne näkyy tvssä"

  "Miten tuo on hyväksi käyttöä"

  https://mobile.twitter.com/Kalkkuna/status/1648685066384556033?cxt=HHwWgoC-haaVp-EtAAAA

  Toisessa tviitissä hän rinnastaa Talent-showssa esiintyneen tankovoimistelijatytön aikuisten yökerhoissa stripparirytkyissä ketkutteleviin lapsi-drageihin. Mikä ihme tässä on, että omaa viiteryhmää on puolustettava henkeen ja vereen, vaikka tietäisi olevansa väärässä ja tekee itsestään pellen ja lasten seksualisoinnin puolustelijan. Tai moraalinen kompassi on oikeasti kateissa.

  https://mobile.twitter.com/Kalkkuna/status/1647931704684732417?cxt=HHwWgoCz_e_J0N4tAAAA

  VastaaPoista
 15. Sanna Ukkolan kolumni drag-lapsi-ilmiöstä:

  Drag tuhoaa lapset ja palvelee pedofiileja – Hävetkää, aikuiset!

  Dragin pitäisi olla iloista ja karnevalistista aikuisten leikkiä, mutta lapsi-drag-ilmiö tuhoaa koko drag-kulttuurin maineen, kirjoittaa Iltalehden kolumnisti Sanna Ukkola.

  "Heti alussa kahdeksanvuotias Stephan asettuu kontilleen pianonkosketinten päälle ja nostaa pyllynsä kohti katsojaa. Jalassa on 20 sentin korkkarit, kamera nuolee pientä vartaloa, jota peittää hopeinen, pikkuruinen body. Samaan aikaan äiti selostaa, että dragillä ei ole mitään tekemistä seksin kanssa.

  Tämä on niin ilmeistä seksuaalikuvastoa kuin voi olla. Äidin kiellot eivät muuta asiaa yhtään mihinkään.

  – Nämä perhetapahtumat ovat hauskoja kahdelle ryhmälle: perheille ja lastennu**ijoille”, drag-tähti Trixie Mattel kommentoi drag-tapahtumassa, jota mainostetaan “lapsiystävällisenä”.

  Lapsi levittää haaransa lavalla, seteleitä jaetaan lapsille esityksen päätteeksi, yleisöön kuuluu miehiä koiramaskeissa ja pakarat paljastavissa asuissa.

  Kuten varmasti jokainen järjissään oleva osasi ennakoida, Drag Kids aiheutti kohun – ja lopulta se peruttiin."

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/14416604-1374-4cbb-9464-d21ef73dc201

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vasemmistofoorumilla Ukkolan kolumni leimataan transvihaksi:

   "Yllättäen Sanna Ukkola on ruvennut levittämän transvihamielistä propagandaa Iltapaskalehdessä. En laita linkkiä, koska ei ole mitenkään lukemisen arvoista.

   Näin sitä vihaa tuodaan Suomen valtamediaan. Mahtaa tuleva oikeistohallitus olla innoissaan."

   "Voisko ny kysyä noilta että haluutteko nyt OIKEASTI olla kulttuurisodassa (siis suhtautumisessa vähemmistöihin) samalla puolella kuin Putin"

   https://www.punkinfinland.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=1027720&start=75

   Onko mitään hyväksyttyä tapaa uutisoida ja keskustella transilmiön varjopuolista kriittisesti ilman, että rapsahtaa syyte transfobiasta? Jos drag ja transius eivät liity mitenkään toisiinsa, niin miksi drag-lapsi-ilmiön kritiikki kehystetään transvihaksi?

   Poista
 16. Edistys on edistynyt niin pitkälle, että Vogue UK:n kanteen on vihdoin saatu pyörätuolia käyttävä vammainen värillistetty transnainen:

  "My 1st Vogue cover, for British Vogue"

  https://twitter.com/aaronphilipxo/status/1649048005172158464?cxt=HHwWgIDT3Y6bzOItAAAA

  Voi vain kuvitella, kuinka paljon intersektionaalisia uhripisteitä tästä ropisee!

  VastaaPoista
 17. Vihreiden Perttu Jussila suomii Iltalehteä Ukkolan kolumnin julkaisusta ja syyttää väkivaltaan lietsomisesta:

  "Tosiaan viime vuosi oli väkivaltaisin vuosi Euroopassa sateenkaari-ihmisiä kohtaan yli kymmeneen vuoteen.

  Keskeisiä syitä tälle: laitaoikeiston ja konservatiivikommentaattoreiden koventunut retoriikka."

  "Siis kun jo otsikkotasolla yhdistetään drag-artistit (lue seksuaalivähemmistöt) pedofiileihin.

  Ajatteletteko te, että nyt kukaan tuskin saa vihaa osakseen?"

  "Entäpä sitten, jos joku tästä sensaatiohakuisesta roskajournalismista intoutuneena hyökkää homobaariin, pahoinpitelee drag-artistin tai tekee jotain muuta vastaavaa?

  Silloin te olette, että thoughts n prayers, olipa kamalaa, mäkin tunnen yhden homon.

  Juu ja jep"

  "Te voitte kirjoittaa pikkunäppärää ”mutku molemmat puolet”-bullshittiä, mutta me jäämme keräämään sen kaiken vihan, jota tekemisillänne lietsotte."

  https://twitter.com/JussilaPerttu/status/1649107860519895040?cxt=HHwWgIC-6ZO35-ItAAAA

  VastaaPoista
 18. Vihreiden Perttu Jussila syyttää Sanna Ukkolan kolumnia monenlaisesta väärästä ja rumasta, muttei mitenkään perustele väitteitään:

  "Sanna Ukkola kirjoittaa vääristelevän, klikkihakuisen ja tunkkaisen pelottelukolumnin dragista (lue seksuaalivähemmistöistä).

  Kuka olisi arvannut?"

  https://twitter.com/JussilaPerttu/status/1649025474197172227?cxt=HHwWhsC98dH7weItAAAA

  VastaaPoista
 19. Drag-henkilö Cristal Snow on pöyristynyt Ukkolan kolumnista. Mikä yllätys.

  "Sanna Ukkolan uusin kolumni on täynnä asiavirheitä ja yleistystä.

  Tekee pahaa kuinka @iltalehti_fi kehtaa edes julkaista moista kuraa. Yleistää KAIKEN dragtaiteen seksualisoivaksi ja haitalliseksi on todella vaarallista mun yhteisölleni. Hävetkää!"

  https://twitter.com/iamcristalsnow/status/1649036188370497539?cxt=HHwWhsCz2aTrxuItAAAA

  "Lietsotte vihaa sekä ennakkoluuloja tällä kolumnilla minun ammattikuntaa kohtaan. Se ei ole ok!"

  https://twitter.com/iamcristalsnow/status/1649101255271129088?cxt=HHwWgICx8da25OItAAAA

  Ollaankohan me luettu samaa kolumnia Cristalin kanssa? Mulla ei ollut mitään vaikeuksia hahmottaa, että kyse oli dokumentista. Ja on aikamoista sievistelyä väittää, ettei julkkisten matkimiseen perustuvassa dragissakaan olisi mitään seksuaalista tai naisten pilkkaa.

  VastaaPoista
 20. Transit: transien määrän huikea kasvu johtuu ainoastaan hyväksynnän lisääntymisestä
  Transit myös: käynnissä on transien joukkotuhonta

  VastaaPoista
 21. Ilmeisesti sukupuolesta ei saa ilmaista mielipiteitä ilman Seta:n komiteamietintöä:

  Sini Ariellin somejulkaisu poiki kommenttivyöryn: ”Halusitko satuttaa transihmisiä tahallasi?”

  "Tatuointitaiteilija Sini Ariell julkaisi Instagram-tilillään kirjoituksen, jossa kertoo sukupuolia olevan biologian näkökulmasta vain kaksi. Hän perustaa mielipiteensä ihmisen DNA:han, jonka mukaan sukupuoli määräytyy.

  – Jos haluat tulla kohdelluksi muunsukupuoliseksi, naiseksi tai mieheksi joka on dna:si vastaista, minä kyllä kunnioitan henkilökohtaista päätöstäsi, hän kirjoittaa.

  Ariell jatkaa kirjoittamalla, kuinka tuo julkaisussa esiin ”faktoja ihmisen biologiasta”.

  – DNA tekee meistä sen keitä olemme. Voimme muuttaa sitä, keitä olemme mutta emme voi muuttaa DNA:ta. Plastiikkakirurgia ja hormonit eivät muuta sitä. Mies on mies ja nainen on nainen. Aivan sama miltä he näyttävät tai miksi he itsensä tuntevat."

  https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/8f4b2e99-0559-4fe7-a31d-382fc50bf6f5

  Milloin biologisista tosiasioista alettiin pöyristyä ja milloin kaikesta tuli tahallisen väärinymmärryksen juhlaa? Milloin transeille annettiin päätösvalta?

  "Mulle ja monelle muulle jäi vielä epäselväksi, että miksi teit tuon postauksen? Luuletko, että kukaan ei tiedä näitä faktoja? Luulitko, että tulee uutena tietona nämä asiat? Halusitko satuttaa transihmisiä tahallasi, viestissä muun muassa lukee."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Milloin biologisista tosiasioista alettiin pöyristyä ja milloin kaikesta tuli tahallisen väärinymmärryksen juhlaa? Milloin transeille annettiin päätösvalta?"

   Intersektionalistien taktiikka haalia itselleen valtaa on muunnella ja vääristellä käsitteiden merkityksiä. Se, joka pystyy muuntelemaan kieltä ja merkityksiä, pystyy muuntelemaan todellisuutta itseään. Älkää ikinä aliarvioiko sitä, millainen voima kielellä on tässä asiassa. Sukupuoli ei tarkoita nykyisessä totuuden jälkeisessä ajassa enää mies ja nainen vaan trans. Toistan: sukupuoli = trans ja kaikki, mitä transkäsitteeseen poliittisesti keksitään ikinä läntätä, nonpainareineen ja draglapsineen päivineen. Mieheys ja naiseus eivät tässä heidän kuviossaan ole mitään muuta kuin väsähtäneitä sukupuolirooleja ja sekundäärisiä sukupuolikaraktäärejä, joita sekoittamalla ja hämmentämällä intersektionalisuusporukan transosasto kuvittelee luovansa kaikkien aikojen megalomaanisinta kulttuurivallankumousta, jossa jokainen on oma, autenttinen itsensä ja ketään ei syrjitä ja sorreta.

   Transeilla on ns. päätösvalta siksi, koska he komentelevat muita illusorisesta uhripositiosta käsin ja manipuloivat muita ihmisiä käyttäen sellaisia käsitteitä kuin syrjintä, sorto, toiseuttaminen, ulossulkeminen, alaspäin potkiminen, identiteetin ja olemassaolon mitätöinti ja kieltäminen, yhdenvertaisuus, tasa-arvo, ihmisarvo, ihmisoikeudet, oikeus olla oma itsensä jne. Sukupuolen (joka siis on nykyään yhtä kuin trans) lailla nuokin käsitteet tarkoittivat intersektionalismia edeltävässä maailmassa jotain aivan muuta, mutta koska intersektionalisteilla on nykyään valta keikauttaa kaikki omilla mahtikäskyillään nurinniskoin, mullinmallin ja päälaelleen, niin nyt tuo kaikki tarkoittaa jotain aivan muuta. Se tarkoittaa sitä, mitä intersektionalistit sanovat sen tarkoittavan. Meiltä muilta ei kysytä mitään.

   Näyttää siltä, että intersektionalistien tavoite on kääntää yhteiskunnassa kaikki, siis AIVAN KAIKKI täysin päälaelleen ja vääristellä joka asiasta itsensä käänteinen irvikuva. Jos tämäntyyppisiä pyrkimyksiä ja tavoitteita tarkastellaan uskonnollisen kuvaston viitekehyksessä, niin sehän muistuttaa lähinnä satanismia. Satanismissa yhtenä perusajatuksena on vääristellä kaikki Jumalan luoma itsensä käänteiseksi irvikuvaksi Jumalan pilkkaamiseksi ja häpäisemiseksi (koska Saatana itse ei pysty luomaan mitään; hänen ainoa mahdollisuutensa on vääristellä sitä, mitä Jumala on luonut). En tiedä, miten kaukaa haettua tämä nyt tässä yhteydessä on, mutta kun intersektionalistien touhuja tarkkailee, niin kaikki jotenkin aina kulminoituu siihen, että he haluavat pistää kaiken paskaksi ja kääntää kaiken ylösalaisin ihan vain silkasta paskaksi pistämisen ja ylösalaisin kääntämisen ilosta.

   Poista
  2. Intersektionalistien edistysmielisyys ja luja usko omaan hyvyyteensä ja jalouteensa muistuttaa hyvin paljon kiihkouskovaisuutta. Kiihkouskovaiset ajattelevat olevansa jotain ihmiskunnan eliittiä, kaikkein pyhimmän asian airuita ja Jumalan valitsemaa ja valtuuttamaa superkermaa. Tuo edistysmielisyys sokaisee niin, että sen ja koko ideologisen järjestelmän takaa on mahdotonta nähdä, miten valtavaa vahinkoa ja inhimillistä kärsimystä oman porukan toiminta muille ihmisille aiheuttaa. Vaikka muut ihmiset yrittäisivät perustelujen kera selittää, että tuo teidän touhunne on vahingoksi muille, niin ei mene perille. Sitä kiihkouskovaisuusmielentilan luomaa raudanlujaa itsevarmuutta ja siitä kumpuavaa narsistisuutta on mahdotonta murentaa. Kyseinen psyykkinen mekanismi on joillakin ihmisillä kerta kaikkiaan parantumaton ja murentumaton; se ei murru edes kuoleman edessä. Ei ole sattumaa, että suuri osa uskonnollisten kulttien yms. johtajista on ollut persoonallisuushäiriöisiä (narsisteja, machiavellisteja, sosiopaatteja höystettynä epävakaalla persoonallisuudella) tai ovat jopa olleet täysin paatuneita psykopaatteja. Tuossa intersektionaalisuuspoppoossa ja myös transien porukoissa persoonallisuushäiriöt suorastaan rehottavat. Tunnen useita tapauksia ihan henkilökohtaisesti.

   Poista
 22. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/cristal-snowlta-vakeva-kannanotto-sanna-ukkolan-drag-aiheiseen-kolumniin-mina-haluan-anteeksipyynnon/8681482

  Sanna Ukkola kirjoitti lasten seksualisoinnista ja Cristal Snow vastaa siihen minä minä minä ja me me me ja meidän yhteisömme ja minun siskoni MINÄ MUN MULLE MEILLE MEIDÄN blää blää blää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhyy, byää. Wäääääää. Noille vitun sekopäille koko LGBTQIAPWTFC2HPY-hommassa on kyse nimenomaan johonkin edistysmielisten ja progressiivisina itseään pitävien vallankumouksellisten yhteisöön (lue: kulttiin) kuulumisesta.

   Miksi dragartistit haluavat tulla yhdistetyksi lapsiin? Miksi he haluavat lapset mukaan tuohon touhuunsa?

   Olen ymmärtänyt, että Suomessa Miss Divet on ainoa, jolla on jonkinlainen järjelliseksi tulkittava tolkun kanta tähän asiaan. Muualta maailmasta ainakin Kitty Demure on puhunut voimakkaasti draglapsi-ilmiötä vastaan. YouTubesta löytyy video, jolla hän puhuu asiasta.

   Poista
  2. Mua harmitti, ettei kukaan kysynyt kristallilta: Miksi sä haluat esiintyä lapsille ja miksi haluat, että Pienet pojat flirttailee ja pyörittää sulle pyllyä? Näetkö tämän oikeutenasi?

   Poista
  3. Lyhyesti ja ytimekkäästi voisi kysyä miksi haluat vetää pervoreleet päälle lasten kanssa?

   Poista
 23. Mitä helvettiä?! Aikuisvauva ja vaippafetisisti Sophie LaBelle, joka tuhertelee fetissikuvia oikeiden lasten kuvista, esiintyi Keravan kirjaston lastenosastolla. Olisipa mielenkiintoista tietää, että onko Sophien sivuharrastukset olleet tiedossa valintaa tehdessä.

  Guest author: Comic artist and transactivist Sophie Labelle

  She lives in Finland with her Finnish husband. ''The Best of Assigned Male'' was recently published by Hachette UK.

  During her talk, she will speak about her art and activism, her artistic process, comic-making, community building and empowerment through art. She will answer questions from the audience and sign books (available for purchase) at the end.

  Keravan kaupunginkirjasto / Satusiipi.

  Tilaisuudessa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Tilaisuus striimataan kirjaston Youtubeen: https://www.youtube.com/channel/UCzNVxhvGDghaCctDZjlGHZA

  https://tapahtumat.kerava.fi/fi-FI/page/6421490e92f5390a12a15809

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HYÖÖÖRGH! Kenen mielestä tuo oli hyvä idea?! Sophie Labelle on yksi niistä transaktivisteista, jotka pitäisi pitää niin kaukana lapsista kuin mitenkään vain mahdollista. Ovatko Suomessa Sophieta mahdollisesti fanittavat wokevanhemmat tietoisia noista hänen vaippaharrastuksistaan? Ja jos ovat, niin miksi asia ei hetkauta heitä millään lailla? Aikuisen ei ole tervettä fetisoida lapsuuteen liittyviä juttuja ja vääntää niistä pervoilun konsepteja. Jos Sophien puhelimen kuvat ja tietokoneen kovalevy tutkittaisiin, niin aika vinkeitä juttuja saattaisi löytyä. En halua edes ajatella tämän pidemmälle. Sophie on sulassa vastenmielisyydessään transaktivistien kärkikaartia inhottavuudessa. Oikein harvinaisen luotaantyöntävä ja kuvottava ihminen ja hyvä esimerkki transtapauksesta, joka kanavoi kaikki mahdolliset (muut) mielenterveysongelmansa transidentiteettiin.

   Poista
 24. Sinihuulimuusut ja viherhuulimuusut kertovat kiehtovista ja uniikeista identiteeteistään:

  “I knew I wasn’t a woman, but I knew I wasn’t a man. And both of those words made me feel uncomfortable.”

  “Gender is a social construct we’ve created to violently oppress people.”

  https://youtu.be/w70-UOeWj0o

  VastaaPoista
 25. Fujoshin fantasia ja fetissi kohtaa todellisuuden:

  https://imgur.com/LJ48Fp5

  VastaaPoista
 26. Drama Queen Kristal Snow on pahoittanut mielensä ja vaatii anteeksipyyntöä:

  "Mä menin eilen rikki Sanna Ukkolan kolumnista. Mä koen, että lehtenne on harjoittanut väkivaltaa mun yhteisöä kohtaan. Millainen lehti olette jos julkaisette tämmöistä dragfoobista sekä homofoobista saatikka transfoobista tekstiä? Millaiset teidän arvot ovat?"

  "Minä haluan anteeksipyynnön. Minun drag siskoni haluavat anteeksipyynnön! Minun yhteisöni haluaa anteeksipyynnön."

  "... erityisen haitalliseksi koin tämän: ’Dragiin liittyy vahvasti seksuaalista kuvastoa; se liioittelee ja karnevalisoi naisen seksuaalisuutta. Se ei kuulu satutunneille, se ei kuulu oppitunneille eikä se kuulu Helsingin kaupungin kulttuuritoimialan ydintehtäviin.’"

  https://www.instagram.com/p/CrS3R4ht1ca/?utm_source=ig_embed&ig_rid=d754a6fa-7c7e-40f0-9ae1-a7c315312d8b

  Onko kukaan suomalainen drag-esiintyjä suostunut tuomitsemaan dokumentissa kuvatun lapsen seksualisoinnin ja aikuisten maailmaan viemisen?

  VastaaPoista
 27. Titityy olkiukkoilee ja vääristelee Ukkolan kolumnia tuttuun tapaansa:

  Ukkola toi drag-paniikkia lietsovat kulttuurisodat Suomeen

  "Suomalainen lehdistö on tähän asti ollut verrattain luotettava ja asiallinen tietolähde – joistakin ylilyönneistä huolimatta.

  Nyt tilanne näyttää vähitellen muuttuvan Sanna Ukkolan ja osin myös Annikka Mutasen sekä Annamari Sipilän kaltaisten toimittajien myötä. Mutanen on käsitellyt kirjoituksissaan transsukupuolisuutta negatiivisessa valossa, samoin Sipilä mutta vieläpä pilkallisesti ja halventavia termejä käyttäen.

  Kysymys kuuluu: haluammeko tosiasioita hämärtävän, vähemmistöjä demonisoivan diskurssin myös tänne?"

  "Itse olen seurannut muutamina vuosina drag-satutuokioita Pridessä. Esiintyjänä on ollut hahmo, joka on jakkupuvussaan, maltillisessa kampauksessaan ja valkoisina hehkuvissa hampaissaan muistuttanut pikemminkin amerikkalaista isoäitiä kuin seksiä tihkuvaa aikuisviihde-esiintyjää."

  "Transaktivisti, kirjailija Mona Bling nosti Instagramissa esiin sen, että suomalainen koko perheen viihdekulttuuri on vuosikymmenet pyörinyt dragiin pukeutuneiden heteromiesten ympärillä."
  "Kun Aku Hirviniemi pukeutui Marja Tyrniksi, tuliko kenellekään mieleen kysyä, seksualisoiko hän lapsia, jotka häntä televisiosta katselivat?"

  Whataboutismilla jatkuu:

  "Kohu on absurdi myös siksi, että elämme seksuaalisuuden läpitunkemassa kulttuurissa. Seksuaaliseksi tulkittava kuvasto valuu lasten verkkokalvoille poptähtien esiintymisasuista, katumainoksista, tiimalasivartaloisista nukeista ja vaateketjujen katalogeista"

  "Jos oikein tarkkoja ollaan, lapsi saattaa uimarannalla altistua bikiniasulle, joka muistuttaa aikuisviihdetanssijan asua strippibaarissa. Onko sekin sopimatonta? Entä avonaiset topit ja minihameet? Mihin vedetään raja? Lapset ovat vaarassa!

  Pelkkä asu ei tietenkään tee ihmisen käytöksestä seksuaalissävytteistä. Siksi kohu drag-tähdistä lasten seurassa on paitsi naurettava, myös selkäpiitä karmiva."

  https://www.lily.fi/blogit/tiina-feminist/ukkola-haluaa-tuoda-drag-paniikkia-lietsovat-kulttuurisodat-suomeen/

  Dokumentissa esiintyneet lapset ja drag-aikuiset eivät olleet mitään pörröisiä metsän eläimiä, kuten eivät paljaat miesten perseet fetissireleissä. Eikä kämäinen päihteiden ja seksin täyteinen yökerho ole lapsille sopiva satumetsä. Ettei Titityy itse syyllistyisi muunneltuun totuuteen? Nytkö Marja Tyrnit ja Tyynet ovatkin drag-taidetta, muistaakseni näitä hahmoja on syytetty transfobiasta tmsp?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Titityy jatkaa spinnausta Twitterissä:

   "Sanna Ukkola tuo Suomeen drag-paniikkia lietsovaa kulttuurisotaa, joka riehuu britti- ja jenkkilehdistössä. Seuraukset ovat todellisia ja pelottavia vähemmistöille. Väittämällä satutuokioita seksuaalisiksi asetetaan ihmiset vaaraan."

   https://twitter.com/TTuppurainen/status/1649720707843080193?cxt=HHwWgoC-mciP_uQtAAAA

   Nämä eivät näe itseään minään osapuolena kulttuurisodassa, vaan hyvyyden lähettiläinä ultimaattista pahuutta vastaa, jolloin kaikki keinot valehtelusta väkivaltaan ovat sallittuja.

   Titityy ja transit: Ukkola tuo jenkkien kulttuurisodan ja retoriikan Suomeen
   Titityy ja transit myös: lyödään Ukkolaa jenkeistä kopioidulla retoriikalla ja vastuutetaan jenkkilän tapahtumista

   Poista
  2. Eihän tuo Tuppuraiskan savuverhona käyttämä olento edes ole drag queen, vaan translipun värein maalattu fantasiahahmo. Lisäksi tuon "Gaylienin" lukemistossa oli lapsia transiuteen indoktrinoivia kirjoja, kuten "Julius on merenneito:

   Julius on pieni poika, joka rakastaa merenneitoja. Mummin kanssa metrossa Julius näkee kolme ihanaa merenneitoa, ja pian hän ei osaa muuta ajatellakaan. Juliuskin haluaa olla merenneito."

   https://kustantamo.sets.fi/kirja/julius-on-merenneito/

   Poista


  3. Titityy: "Kun Aku Hirviniemi pukeutui Marja Tyrniksi, tuliko kenellekään mieleen kysyä, seksualisoiko hän lapsia, jotka häntä televisiosta katselivat?"

   Todellisuus: "A Drag Queen who took part in Drag Story Hours for children has been sentenced to a year in jail in Oregon for 11 child sexual abuse charges."

   https://twitter.com/OliLondonTV/status/1650133496071872512

   Poista
  4. Titityy: "Itse olen seurannut muutamina vuosina drag-satutuokioita Pridessä. Esiintyjänä on ollut hahmo, joka on jakkupuvussaan, maltillisessa kampauksessaan ja valkoisina hehkuvissa hampaissaan muistuttanut pikemminkin amerikkalaista isoäitiä kuin seksiä tihkuvaa aikuisviihde-esiintyjää."

   Todellisuus: https://twitter.com/ilovepreserves/status/1650428194657382400?cxt=HHwWgMC93dvsv-ctAAAA

   Poista
 28. Vasemmistotransin mielestä kemiallisesta kastraatiolta ja Transhausen-mutsilta pelastetut feminiiniset homopojat ja autismikirjon tytöt leiritetään:

  "Ja mitäköhän kaikille niille kaapatuille lapsille tehdään? Tässä ollaan nyt pillunkarvan päässä keskitysleireistä."

  https://www.punkinfinland.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=1027720&start=120

  Ja Sanna Ukkolaa syytetään kulttuurisodasta samaan aikaan, kun transit lietsovat paniikkia, sotatilaa ja oikeutusta joukkomurhille pienimmästäkin kritiikistä.

  VastaaPoista
 29. Neutraalisti ja objektiivisesti transaiheeseen suhtautuva Pöntsä on päästetty ääneen Hesarin mielipidepalstalla:

  Drag-lapsista kertova dokumentti­elokuva olisi pitänyt näyttää

  On valitettavasti todettava, että muissa maissa jo pitkään käydyt kulttuurisodat ovat saavuttaneet myös Suomen.

  "Dokumentista noussut kohu on ympäröity lasten suojelua korostavilla argumenteilla, mutta tosiasiallisesti kohu on lähtöisin konservatiivisten ihmisten moraalipaniikista. Tällainen liikehdintä on tuttua monista muista maista, ja liikehdinnän tavoite on yksiselitteisesti vähemmistöjen oikeuksien hapertaminen."

  https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009527510.html

  Ihan kuin Pöntsän oma toiminta ei olisi polarisoivaa ja vastakkainasettelua lietsovaa. Pöntsäkään ei suostunut tuomitsemaan dokumentissa esitettyä lapsen seksualisointia. Lapsen seksualisointi on pystyttävä tuomitsemaan, vaikka siihen syyllistyisivät vihervasemmiston omat lemmikit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöntiäisellä on siis yhden Pöntiäisen yhdistys luomassa mielikuvaa jonkinlaisesta seksuaali- ja sukupuoliasioiden auktoriteetista? Ei helvetti, tittelit ja kaikki :D

   Poista
  2. Pöntsä on aivan täysin sekaisin. Miten kukaan VOI olla noin vitullisen sekaisin? Ja miksi kukaan ottaa noita Pöntsän horinoita vakavasti? Ihan oikeasti. En käsitä.

   Poista
 30. Vihervassarin argumentoinnin taso. Mikä huikea älynväläys:

  "Sopiiko suomalainen saunakulttuuri lapsille? Kyllä vai ei?"

  "Siellä on aika hyvät mahdollisuudet kaikenlaiseen alaikäisten viettelemiseen. Ja konservatiivien oppi-isinä toimivat jenkkievankelistat tulevat vielä hyökkäämään senkin kimppuun."

  https://twitter.com/KimmoKippari/status/1649849209296769024

  VastaaPoista
 31. Transaktivistit ovat ahkeroineet viikonloppuna:

  "Drag-lapsi-ilmiön kritisointi oli niin kuuma aihe, että siitä tuli lukuisia uhkauksia ja tappouhkauksia viikonloppuna. Mutta en lopeta kirjoittamasta sen takia, että pelkäisin. En ole tehnyt sitä koskaan aikaisemminkaan, enkä tee sitä nyt. Minua ei saa peloteltua hiljaiseksi."

  https://twitter.com/Sukkola/status/1650422639800856576

  VastaaPoista
 32. Ranneliike on tuttuun tapaansa ihan pihalla kritiikin kärjestä:

  "Drag-sotaa suomalaisittain

  Kipakoita vastustavia näkemyksiä ovat esittäneet esimerkiksi toimittaja Sanna Ukkola, kansanedustaja kansanedustaja Päivi Räsänen. Kritiikin ydin on sisältänyt käsityksen siitä, että drag-kuvaston ydin olisi jollain tavalla yliseksualisoitu naiskuva. Samalla kyytiä ovat saaneet sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöt.

  Drag-artisti ja juontaja Cristal Snow puolestaan vastineissaan on koettanut taivuttaa rautalankaa siitä, mistä drag-taiteessa on kyse.

  Dragissa kyse on esitystaiteen muodosta. Yleesä drag queen on mies, joka pukeutuu ja meikkaa itsensä liioittelevaan feminiiniseen rooliin tavoitteenaan koominen, dramaattinen tai satiirinen vaikutelma. Drag-taiteilija sonnustautuu esiintyäkseen sekä sukupuolirooleilla leikitelläkseen ja niitä murtaakseen.

  Kritiikkiä esittäneiden huolen taustalla näyttää olevan enimmäkseen harhakuvitelma siitä, että jonkin perinteisiksi ajateltujen sukupuoliroolien ulkopuolisen näkeminen saisi päitä pyörälle ja aiheuttaisi ongelmia. Salaliittoteoriat haiskahtavat vahvasti: kuvitellaan taustalla olevan pyrkimystä vihkiä "pride-ideologiaan" ja muuttaa käsitystä "kahteen sukupuoleen perustuvasta luonnonjärjestelmästä" muuhun."

  https://ranneliike.net/blogit/sateenkaariluuppi/drag-sotaa+suomalaisittain/27869

  Kukaan ei edelleenkään ole kritisoinut eikä kieltämässä aikuisten dragia, vaan lasten viemistä aikuisten yökerhoihin hetkuttelemaan stripparirytkyissä päihtyneille aikuisille. Miten tämä ei vaan mene perille, vaan dragista väännetään joku hiton ihmisoikeuskysymys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Miten tämä ei vaan mene perille, vaan dragista väännetään joku hiton ihmisoikeuskysymys."

   Intersektionalisteille LGBTQIA+-agenda on aivan jäätävä päähänpinttymä. Kaikki, mitä tuohon typerään aakkosliikehdintään keksitään läntätä, täytyy vain hymisten hyväksyä ja glorifioida ilmiötä suureen tääneen, vaikka se sisältäisi kuinka kyseenalaisia piirteitä. Human rights! Mitään ei saa kritisoida piirunkaan vertaa tai on "historian väärällä puolella", kuten tuossa Twitter-langassakin mainittiin. Intersektionalistit vänkäävät noista trans- ja dragasioistakin ihan vain periaatteesta, siksi, koska vänkääminen kuuluu intersektionalistien strategiaan ja toimintatapoihin. Vänkääminen, inttäminen ja vastaan väittäminen vaikka nyt sitten draglapsi-ilmiön ihanuudesta on heille itsetarkoitus. Kaikki vaan paskaksi ja palamaan ja ummehtuneet foobikot ja boomerit uudelleenkoulutettaviksi tai roviolle. En ymmärrä, miten jotkut Pöntsä, Vesinauris ja kumppanit jaksavat käyttää niin tolkuttomasti energiaa kaiken maailman sekoboltsien puolusteluun ja transien persereikien lupsutteluun kieli ruskeana.

   Poista
 33. Tuttu transänkyrä Julppu kumppaneineen on polkaissut uuden eheytyskieltolakialoitteen:

  "Rikkomaton - kielletään eheytyshoidot "

  "Kansalaisaloitteen tavoitteena on kieltää hoidot, jotka tähtäävät seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen niin kutsuttuun ”eheyttämiseen”, eli seksuaalisuuden muuttamiseen heteroksi ja/tai sukupuolen muuttamista cissukupuoliseksi. Kansalaisaloitteen nimi juontuu siitä, ettei seksuaalisuutta tai sukupuolta voi rikkoa, joten tällöin ei ole mitään, mitä “korjata” tai “eheyttää”.

  Eheytyshoidoilla ja -terapioilla tarkoitetaan seksuaalisen suuntautumisen tai sukupuoli-identiteetin muuttamiseen tähtääviä hoitomuotoja. Ne pohjaavat vääristyneeseen ajatukseen, jonka mukaan heteroseksuaalisuudesta eroava seksuaalinen suuntautuminen tai syntymässä määritellystä sukupuolesta eroava sukupuoli-identiteetti olisivat jotenkin parannettavissa ja korjattavissa, eli “eheytettävissä”. "

  https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/12094

  Älkää antako tämän hämätä, sillä eheyttäminen on Suomessa äärimmäisen harvinaista ja tapahtuu lähinnä uskonlahkoissa ja transyhteisöissä. Näiden eheytyskieltojen ainoa tavoite on estää sukupuoliristiriidan syiden selvittely ja transition realiteeteista kertominen. Näiden tavoitteena on varmistaa affirmatiivinen ja tietoon perustuvaan suostumukseen pohjautuva transhoitomalli, jossa terveydenhuollon osaksi jää kumileimasimena toimiminen.

  Homoseksuaalisuutta ja transsukupuolisuutta ei voi mitenkään tarkastella rinnasteisesti eheyttämisnäkökulmasta. LHB-Liiton koonti aiemman kansalaisaloitteen ongelmakohdista:

  Miksi kansalaisaloite eheytyshoitojen kieltämiseksi on osin ongelmallinen?

  "Kansalaisaloitteen taustamateriaaleissa siis sanotaan, että sukupuoliristiriidasta kärsivän potilaan tutkiminen ennen hormonihoitojen ja leikkauksien suosittelemista on eheyttämistä. Tietyt toimijat Suomessa pyrkivät lobbaamaan nykyisten hoitosuositusten tilalle affirmatiivista hoitoa ja amerikkalaista ns. informed consent –mallia. Jää avoimeksi, voitaisiinko eheytyshoitokieltoa käyttää tässä lobbaamisessa. "

  https://lhb-liitto.fi/2021/07/27/eheytyskielto/

  Nämä eheytyskieltoaloitteet ovat varsin ironisia, kun muistamme Julpun omat näkemykset homoseksuaalisuudesta:

  "Otetaan esimerkiksi se ikuinen kysymys genitaaleista Kyllä, on ok omata genitaalipreferenssi Ja kyllä, genitaalipreferenssisi mitä todennäköisimmin on transfobian aiheuttamaa"

  "Suuri osa genitaalipreferensseistä aiheutuu siitä, että kokee viehätystä binäärisukupuolta kohtaan ja yhdistää siihen odotuksen genitaaleista. Tämä on transfobista sekä myös interfobista"

  "Yksilötasolla transfobista on taas kiistää transihmisten sukupuoli omien seksuaalipreferenssien perusteella Samoin transfobista on kategorisesti kieltäytyä transihmisten kanssa seurustelusta ainoastaan sillä perusteella että he ovat transsukupuolisia"

  "Ja älä nyt ihan joka paikassa huuda genitaalipreferensseistäsi, vähän creepy"

  https://twitter.com/vastaanjulia/status/1275778081765167104

  Kuinka monta kertaa samasta aiheesta voidaan tehtailla kansalaisaloitetta? Kuinka monta kertaa vihervasemmistolla riittää intoa allekirjoittaa näitä. Viimeksihän aloitetta ei otettu edes käsittelyyn.

  Rikkomaton-projektin somekanava:

  https://twitter.com/rikkomaton

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julpun aloitteen logiikan mukaan pedofilian hoitaminen on eheyttämistä.

   Poista
 34. https://twitter.com/SMarttinen/status/1495763630494728198 Tämä kiva ope varmaan kovissakin opettaa tuota ideologiaa, että Timo on Tiina muuten sitä masentaa ja haluaa kaulakiikkuun ei noilla jää se koskaan vain twitteriiin. Lyhyesti mutta kaikki joilla on aivot ymmärsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhyy transnuoret sitä ja translapset tätä. Onkohan yksikään noista ihmisistä, jotka vahvistelevat lasten ja nuorten harhoja, tavanneet kaltaistani detransitioitunutta ihmistä, joka on elänyt koko teini-ikänsä trans identifioituneena? Totta kai trans identifioituneena, dysforisena nuorena tuntuu tuskalliselta, että sinusta käytetään "deadnamea" tai että ihmiset eivät näe sinua sinä sukupuolena jota sanot olevasi. Mutta se kipu ja tuska ei ole mitään verrattuna siihen hetkeen kun tajuaa, että kaikki se mihin olet uskonut on täyttä kusetusta. Ei ole olemassa transsukupuolisuutta, ei ole olemassa ihmisiä, jotka ovat syntyneet vääriin kehoihin. Tietävätkö "suojelkaa translapsia" sun muita sloganeita hokevat ihmiset, miltä tuntuu joka päivä tuntea sanoinkuvaamatonta surua sekä vihaa, siitä mitä AIKUISET sekä AMMATTILAISET ovat antaneet sinun tehdä omalle kehollesi? Vain koska sanoin lapsena olevani poika tytön kehossa. Ei ole päivääkään etten miettisi ja toivoisi, että joku aikuinen olisi kertonut minulle että en ole syntynyt väärään kehoon ja että dysforiaani voidaan hoitaa terapialla. Se, että nuorta tuetaan ajatuksessa että hän on syntynyt väärään kehoon tai että hänessä on jotain vikaa, on kuin sanoisit "totta, sinussa on vikaa, kehosi on väärä". Tämä on aivan väärä viesti nuorelle ihmiselle, jolla ei ole edes ollut aikaa tutusta itseensä tai omaan kehoonsa.

   Poista
  2. ^Detrans-tarinoita tarvitaan julkisuuteen. Tarvitaan, että ihmiset, jotka ovat detransitioituneet tulevat sanomaan ääneen laajemmalle medialle, mitä ovat kokeneet.
   Voisitko sinä tulla?

   Poista
 35. Tämä sekava, eli oliko pointtina kieltää homojen leikkaaminen vastakkaisén sukupuoleen vai oliko ton tarkoitus vain sotkea (onko näissä muutenkaan mitään järkeä, asiantuntijoina teini-ikäisiä jne.)

  VastaaPoista
 36. Nuorena on transvitsa väännettävä. Jo taaperoikäisten satukirjoissa löytyy transiutuksen alkeita:

  https://twitter.com/joetuotto/status/1650814734764068866?cxt=HHwWhMC--afQ7-gtAAAA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen satukirja kertoo mekoista, pinkistä ja kiiltävistä kengistä pitävästä pojasta:

   ”Milloin mennään lääkäriin ja tehdään minusta tyttö-tyttö?”

   https://twitter.com/annimolari/status/1650859911184797702

   Tätäkö on edistys? Transiutetaan feminiiniset pojat.

   Poista
  2. Aiemmassa kommentissa mainittu:

   "Julius on merenneito:

   Julius on pieni poika, joka rakastaa merenneitoja. Mummin kanssa metrossa Julius näkee kolme ihanaa merenneitoa, ja pian hän ei osaa muuta ajatellakaan. Juliuskin haluaa olla merenneito."

   https://kustantamo.sets.fi/kirja/julius-on-merenneito/

   Onkohan tämän lasten transiutus satujen muodossa isokin genre? Ja näitä sitten opiskellaan drag queen -satutunnilla täysin neutraalisti ja ilman taka-ajatuksia.

   Poista
  3. "Onkohan tämän lasten transiutus satujen muodossa isokin genre?"

   Kyllä on, ainakin jo Briteissä. Stonewallin lastenkirjailijat ahkeroi:

   https://www.harpercollins.com/products/bye-bye-binary-eric-geron?variant=39651619405858

   Poista
 37. Transparadoksi:

  Trans activists: Transitioning isn't a fetish or kink, it's a valid life-saving medical procedure.

  The Trans Community: "the most annoying part for me is constantly precumming in my panties b/c I get so excited wearing a dress!"

  https://twitter.com/Rob_ThaBuilder/status/1650864848610398208?cxt=HHwWgMDQmam1huktAAAA

  VastaaPoista
 38. Tolkun ihmiset: lasten seksualisointi drag-maailmassa on huono juttu

  Vihervasemmisto: "mutta kun Tyyne, Marja Tyrni & Pekka ja Pätkä!!!!!!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä hävinnyt vähäinenkin luotto vihervasemmiston aivotoimintaa kohtaan.

   Poista
 39. Kirkko ja kaupunki -lehti rinnastaa pantteriasuisen Päivi Räsäsen ja yöjerhossa stripparirytkyissä lannetta veivaavan lapsen:

  Luoma: Kun Aku Hirviniemi leipoi torttua naiseksi pukeutuneena, kukaan ei menettänyt yöuniaan, mutta nyt dragia kauhistellaan

  Erityisesti miehet ovat pukeutuneet naisiksi maailman sivu, eikä kukaan ole jaksanut edes kulmakarvaa kohottaa. Nyt drag pelottaa, koska taiteenlajia ei tunneta.

  "Esimerkiksi Päivi Räsänen on kovaan ääneen arvostellut dragia samalla, kun on itse pukeutunut seksikkääksi pantteriksi Masked Singer -viihdeohjelmaan", kirjoittaa Ella Luoma.

  https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/luoma-kun-aku-hirviniemi-leipoi-torttua-naiseksi-pukeutuneena-kukaan-ei-menettanyt-youniaan-mutta-nyt-dragia-kauhistellaan#3094a8f7

  Kuka on siis kieltämässä aikuisten drag-harrastuksen? Ei kukaan. Kritiikki on kohdistunut lasten seksualisointiin ja lapsen ja aikuisen rajan hämärtämiseen. Lapsi ei ole pikkuaikuinen eikä kuulu aikuisten maailmaan. On aikamoista drag-taiteen vähättelyä nimetä Tyyne, Marja Tyrni ja Pekka ja Pätkä drag-artisteiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime aikojen draglapsikeskustelu on ihan käsittämätön kaiken kaikkiaan, mutta tuo Kirkko ja kaupunki -lehden kolumni oli kaiken huippu. Mun on jotenkin vaikea ymmärtää, kuinka monet ihmiset puolustelevat asioita, joita eivät ikinä muuten puolustaisi, vain koska niihin on liitetty sateenkaarilippu. Tai suvaitsevaisuus. Tai jotain.

   Poista
 40. Twitteristä bongattua. Tässä videossa drag queen Hogatha Cysty puhuu hyvin rehellisesti siitä, millaista drag queenien meno on homoklubeilla ja sanoo, ettei halua nähdä lapsia yleisössä kun tekee aikuisille viihdettä. Kannattaa katsoa video loppuun asti, kun Cysty alkaa poistaa meikkejä kasvoiltaan ja puhuu omana itsenään olemisesta. Oikeastaan aika koskettava video.
  https://www.youtube.com/watch?v=BCn4Utu6JG4

  VastaaPoista
 41. Kuka yllättyi näistä tutkimustuloksista teinitranseista:

  41% of the teens were gay

  62.5% were previously diagnosed mentally ill

  38.6% were required by their peer groups to be TQ

  47.2% exhibited significant declines in their mental health afterward

  22.7% isolated from their straight friends

  25% isolated from their family and

  86.7% of the teens were either part of a TQ peer group or started spending increased time on social media.

  https://twitter.com/TRHLofficial/status/1651431531917746176?cxt=HHwWgICx7dCOiOstAAAA

  VastaaPoista
 42. Transleidin käsitys reilusta pelistä:

  "...Austin Killips who competes against the women and went out of his way to push a female cyclist off her bike mid race causing her to ultimately quit the sport all together?"

  https://twitter.com/Riley_Gaines_/status/1651363484389474304

  VastaaPoista
 43. Ilmeisesti muusuissa, transeissa ja intersektionaaleissa ei ollut riittävästi asiakaspotentiaalia:

  Kalliolainen queer-kahvila suljettiin mystisesti – Nyt taustalta paljastui karmeita lukuja
  Helmikuussa sulkeutuneen baari-kahvila Kvääristön taustayhtiö yritti hakeutua konkurssiin, mutta se ei onnistunut. Sen sijaan yhtiö saattaa ajautua selvitystilaan, koska sillä ei ole hallitusta.

  Baari-kahvila suljettiin monien hämmästykseksi helmikuun alkupuolella. Kvääristön verkkosivuilla sulkemista ei ole vieläkään noteerattu, ja siellä mainostetaan edelleen tulevia tapahtumia.

  Sulkemisesta kerrottiin vain Kvääristön some-kanavissa. Selitystä sulkemiselle ei ole annettu, eikä Ellen Kantola ole kommentoinut asiaa julkisesti.

  Maanantaina jätetyn konkurssihakemuksen mukaan Queer Group oy:llä oli varoja 68 000 euroa. Velkoja puolestaan oli 166 800 euroa.

  Kun mukaan lasketaan joukkorahoituksella kerätyt rahat, on puolisen vuotta toimineeseen baari-kahvilaan uponnut reilusti yli 200 000 euroa.

  Moni sulkemisilmoituksia sosiaalisessa mediassa kommentoinut on ihmetellyt, mihin joukkorahoituksella kerätyt rahat hupenivat.

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/81e6e7b8-4712-4c68-8f19-0c1923ff5878

  VastaaPoista
 44. Lista transeilta puuttuvista ihmisoikeuksista:

  1.

  Kuten näette, niin lista on mittava ja kansanmurhaan rinnastuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "There is blood in your hands."

   https://www.youtube.com/watch?v=FUNqHwYsUqo

   Poista
  2. Hallituksissa kravattikaulat kuuntelevat päät painuksissa ja haudanhiljaisina, kun nuo väsähtäneisiin sukupuolistereotypioihin kiireestä kantapäähän sonnustautuneet maailmankaikkeuden suurimmat sekopäät julistavat ääni väristen jotain "gender-affirming care" -paskaa. Voi vittu, että tämä maailma voi olla sekaisin. Voi vittu, että jengi on sekaisin. Siis voi VITTU, että tällaista maailmanaikaa pitää todistaa; maailmanaikaa, jossa ihmiset ovat menettäneet kaiken järkensä ja ovat vajonneet ihan eeppiseen hulluuden entrooppiseen syöveriin. Voi vittu, minä sanon.

   Poista
  3. Lista J.K. Rowlingin väitetyistä transfobisista sanoista ja teoista on yhtä pitkä:

   1.

   Transien toimittama lista transfobiatodisteista on yhtä pitkä:

   1.

   Onko Hesari pystynyt kirjoittamaan yhtään Rowlingia edes etäisesti liippaavaa juttua mainitsematta transfobiasyytteitä?

   Poista
  4. "Onko Hesari pystynyt kirjoittamaan yhtään Rowlingia edes etäisesti liippaavaa juttua mainitsematta transfobiasyytteitä?"

   No ainakin nämä:

   1.

   Poista
 45. Video transvalheista:

  "A trans identity once established is immutable, unchangeable, unchanging."

  "Trans identities are primarily caused by prenatal biologic forces."

  "Sexual orientation is entirely independent of gender identity."

  "No form of gender identity is an abnormality and no form of gender identity is a symptomatic reflection of some other problem."

  "Gender dysphoria is a serious medical condition and it requires medical intervention - but only if the patient wants it."

  "The associated emotional problems are primarily due to living in a discriminatory world."

  "No effective alternative approaches to affirmative care exist."

  "Attempts to provide psychotherapy are unethical versions of conversion therapy and should be outlawed."

  "Affirmative care, lastingly approves mental health and social function."

  "Affirmative care reduces the rates of suicidal ideation and prevents suicide."

  "Teens, young teens, know best what will make them happy in the future."

  "Meeting diagnostic criteria for gender dysphoria predicts a good outcome to affirmative care."

  "Regret and detransition are rare among these patients."

  https://www.youtube.com/watch?v=OflbCjj_hVc

  VastaaPoista
 46. Drama Queen Cristal Snown uhriutuminen palkitaan Hesarissa, päästetään esiintymään lapsiasiain erityisasiantuntijana:

  Huuskan mielestä Suomen drag-keskustelussa kuuluu sama konservatismi kuin Yhdysvalloissa.

  Huuska sanoo valmistautuneensa siihen, että ilmiö tulee ”pisaraefektinä” Suomeen, missä drag on pitkään ollut laivojen ja teatterilavojen salonkikelpoista ohjelmaa.

  ”Tuntuu, että ihmisiä nyt kiihotetaan tähän asiaan täälläkin. Että Suomessakin olisi isoin ongelma se, että drag queenit lukee lapsille satuja tai joku haluaisi osallistua drag work shopiin.”

  Kohutun dokumentin Huuskakin on nähnyt, ja hänestä sen näyttämistä ei olisi pitänyt kieltää. Silti Huuskastakin dokumentissa oli asioita, jotka mietityttävät. Sellaisia olivat esimerkiksi yhden lapsen ”aggressiiviset” esiintymiset. Huuska tulkitsi kuitenkin niin, että lavalla purkautuivat lapsen haasteet vihanhallinnassa ja tunteiden ilmaisussa.

  Myös vanhempien ”lapsimissimäisen” aktiivinen ote lasten harrastukseen häiritsi hieman. Toisaalta Huuskasta oli tärkeää, että vanhemmat tukivat lapsiaan.

  ”Itse tulkitsin, että lapsilla oli turvallinen olo esiintymis­paikoissa. Siellä oli aikuisten valvontaa. Olisi eri keskustelu, jos lapset esiintyisivät ilman vanhempiaan.”

  Huuskankin mielestä on tärkeää puhua vanhempien velvollisuudesta asettaa sopivuuden rajoja. Hänestä keskustelu tuntuu kuitenkin hyvin kärjistetyltä ja syyllistävältä hänen omaa ammattikuntaansa kohtaan.

  ”Tuntuu, että on ennalta päätetty, että te seksualisoitte lapsia ja olette kaikki pedofiileja.”

  Huuskan mielestä drag on harrastus siinä missä muutkin. Muiden harrastusten tavoin on pohdittava sitä, mikä on sopivaa.

  ”Onko sitä vaikkapa telinevoimistelu, kilpatanssi, showtanssi ja cheerleading. Mulla on sellainen fiilis, että heti kun sukupuoliroolilla leikitellään, luullaan, että sillä on jotain tekemistä seksin kanssa.”

  https://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000009539361.html

  Missä tätä dragin kritiikkiä oikein on esitetty Suomessa? Se, että Suomen drag on Tyyneä, Mega-Paulaa, Marja Tyrniä ja Pekkaa ja Pätkää, ei poista sitä tosiasiaa, että dokumentissa esitettiin lasten seksualisointia ja viemistä aikuisten maailmaan. Dokumentissa esiintyneet dragit olivat sitä seksuaalisempaa osastoa ja lasten esitykset myös. Mutta saipa Tapsa oma varttinsa kohun varjolla.

  VastaaPoista
 47. https://www.hs.fi/kaupunki/helsinki/art-2000009542815.html

  "Kannelmäessä ja Vantaan Myyrmäessä Ladyt-kuntosaleja pyörittävä Tuija Nikkilä allekirjoittaa naisille suunnattujen salien kysynnän. Hänen mukaansa asiakkaat pitävät erityisesti siitä, että salille voi tulla matalalla kynnyksellä.

  Asiakasryhmistä hän nostaa esiin erityisesti hyvin nuoret, jopa alaikäiset tytöt sekä maahanmuuttaja­taustaiset naiset, jotka ovat viihtyneet kovasti vain naisille suunnatuilla saleilla.

  ”Miehet koetaan kuntosalilla ajoittain ehkä pelottaviksi tai heiltä tulee ei-toivottuja katseita. Olen kuullut jopa ahdistavista tilanteista, että on saatettu seurata tai kosketella”, Nikkilä kertoo."

  Pidän tosi kummallisena tän kaltaista uutisointia, jossa sivuutetaan tyystin se tosiasia, että meillä ei käytännössä enää ole mitään single-sex tiloja. Miten nämä lady-salit aikovat jatkossa pitää ladydickit loitolla ja asiakkaat tyytyväisinä?

  "Toisinaan paikallisia miehiä on Hakalan mukaan käynyt kysymässä, voisiko kuntosalille tulla tutustumaan. Usein he eivät kuitenkaan ole tienneet, että kyseessä on naisille suunnattu sali.

  ”Kun olemme kertoneet, mistä on kyse, ovat miehet yleensä ymmärtäneet asian ilman mitään ongelmaa.”"

  Jatkossa nämä keskustelut palvelutiskillä saattavat olla hieman haastavampia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs helvetin kullifoobikoita tuolla salilla oikein asioi! Penisten demonisointi on lopetettava heti! Ei kai sinne salille mennä muiden haaroväliä tuijottamaan! Rahalla saa ilmeisesti ostettua kullivapaan turvavyöhykkeen, mutta muut tytöt ja naiset olkoot heiluvien heppien keskellä.

   Ja miten ne miehet ylipäänsä tunnistetaan, penishän on myös naisen sukupuolielin? Biologista sukupuoltahan on mahdoton tietää ilman kromosomitestausta. Sukupuoli ja lisääntymisbiologia on valkoisten kolonialistien keksintöä ja parhaimmillaankin vain kätilön arvaus. Kenenkään sukupuolta ei voi tietää, koska intersukupuoliset, vuokkokalat, merihevoset, etanat ja avokadot!

   Saavatko transnaiset, muusut, transmiehet ja transmaskuliinit käyttää tuota salia? Suomen laki velvoittaa kohtaamaan ihmiset juridisen sukupuolen perusteella. On tosiaan mielenkiintoista kuulla perustelut, että miksi yksissä tiloissa voidaan kieltää ladydiquet, mutta toisissa ei. Missä ovat vihervasemmiston ja transien soihdut ja talikot tämän transfobian linnakkeen edessä?!

   Poista
  2. Tuo uutinen on kerännyt aika lailla erilaista kommenttia kuin translakia ylistävät jutut. Nyt on täysin unohtunut suomalainen sekasaunakulttuuri 1800-luvulla. :D Nyt naisille kelpaavatkin penisvapaat tilat, vaikka pari kuukautta aiemmin rääyttiin kullifobiasta ja penisten demonisoinnista. Taitaa olla aika selvä valinta paatuneimmallekin vihervassarinaiselle, jos tarjolla on unisexiä ja inklusiivista tai sitten naiserityistä.

   Poista
 48. "Tasa-arvovaltuutettu on vakiintuneesti katsonut, että liikunta- ja kuntosalitoiminnassa voidaan vedota häveliäisyyssyihin sellaisena oikeutettuna tavoitteena, jonka perusteella jomman kumman sukupuolen pääsyä tietylle kuntosalille voidaan rajoittaa."

  Translakia säätänyt STM:n virkamies toisaalla:

  "Jos syntyy tilanne, jossa henkilö kertoo olevansa nainen ja haluaa päästä naisten pukuhuoneeseen, mutta ei näytä tyypilliseltä naiselta, häntä tulisi kohdella kuin naista, jos hänen henkilöllisyystodistuksessaan lukee niin.

  – Vahvistettua sukupuolta pidetään henkilön sukupuolena. Kaikissa tilanteissa ei luonnollisesti esitetä henkilöllisyystodistusta."

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/fcdfce3c-cc2b-44e6-9cfb-b510f68eb3be

  On kyllä mielenkiintoinen laki meillä. Soveltamisesta tulee varmasti mielenkiintoista. Sääliksi käy sukupuolitettuja tiloja tarjoavien toimijoiden henkilökuntaa, kun "It's MAAMMM!!!"it alkavat käyttää palveluita, ihan peruspervoista puhumattakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Jantunen sanoo, että maailmalta ei ole tiedossa, että lakia olisi laajasti käytetty vääriin tarkoituksiin."

   Kuinkakohan laajaa tämän väärinkäytön pitäisi olla, että laki osoittautuisi ongelmalliseksi? Ja kuka ja miten näitä pukuhuoneväärinkäytöksiäkään valvoo, kun ei kerta kaikkiaan ole mitään keinoa selvittää, kuka on faux ma'am ja kuka true ma'am? Jos papereissa killuu naisen tunnus, niin se on MA'AM ja sillä sipuli.

   Kuvitellaanpa jo etukäteen se transien jumalaton joukkoraivari, kun joku jossain kehtaa väittää, että lakia on kenties väärinkäytetty. Transejahan kansanmurhataan paraikaa, ja kaikenlainen ikävä vihjailu ja foobeilu ja yksittäistapauksista kitiseminen vain kiihdyttävät näitä hirmutekoja.

   Poista
  2. Ilmeisesti tuolla tasa-arvovaltuutetun linjauksella ei sitten kuitenkaan voida turvata naisille ja tytöille peniksettömiä pukkareita, suihkuja, saunoja tai muitakaan tiloja, kuten sovituskoppeja, asuntoloita, turvakoteja ja vankiloita?

   Poista
  3. "Ja kuka ja miten näitä pukuhuoneväärinkäytöksiäkään valvoo, kun ei kerta kaikkiaan ole mitään keinoa selvittää, kuka on faux ma'am ja kuka true ma'am?"

   Tämä askarrutti jo taannoisessa uimahalligatessa ja möreä-äänisessä naisatleetissa. Jos on juridisesti nainen, niin miten uimahallihenkilökunta voisi olla tietoinen tai kertoa julkisesti naisten ja tyttöjen tilassa olleesta miehestä? Poliisikin voi tiedottaa ainoastaan juridisen sukupuolen, kuten sen surmatun transnaisoletetun tapauksessa, mikä pöyristytti kovin tiettyjä piirejä.

   Oman tvistinsä henkkarigateen tuo se, että henkilötarkastuksia saa suorittaa vain tarkkaan määrätyissä tapauksissa tietyin valtuuksin varustetut henkilöt. Liikuntapaikan henkilökunnalla ei ole valtuuksia vaatia kenenkään henkkareita nähtäväksi. Käytännössä tämä tarkoittaa täyttä itsemäärittelyä sukupuolitetuissa tiloissa, tai sukupuolen määrittelyä ulkoisen olemuksen perusteella. Ja kaikkihan tietävät, miten transit, aktivistit ja vihervasemmisto siihen suhtautuvat.

   Ja miltä tyypillinen nainen edes näyttää? Sen ainakin tiedän, että tyypillisellä naisella ei ole kullia eikä eturauhasta.

   Poista
  4. Transit selittävät, että kuka tahansa voi olla nainen vain sanomalla niin ja ettei kenenkään kehoon tarvitse kajota mitenkään, että hänen voitaisiin tietyn pisteen jälkeen sanoa olevan nainen, koska se pelkkä sisäinen kokemus naiseudesta riittää siihen, että aktuaalisesti on nainen, eikä tätä voi kukaan mitenkään kiistää. Mies on nainen, koska sanoo olevansa nainen. Silti transit haluavat kehonmuokkauksia ja puhuvat läpimenevyyksistä ja sensellaisesta ja toisintavat epätoivon vimmalla sukupuolistereotypioita esim. (transidentifioituvien miesten tapauksessa) pukeutumalla peruukkiin, kolttuun ja korkkareihin ja meikkaamalla, pumppaamalla huuliin täytettä jne. Pumpattavan Barbaran look näyttää olevan monilla perimmäisenä tavoitteena. Eli se ei sitten kuitenkaan riitä sukupuolenkorjaukseksi, että vain sanoo olevansa nainen; jotain efforttia on oltava sinne naisen suuntaan pääsemiseksi stereotypioiden ja kehonmuokkauksen kautta.

   Jade Nyström on selittänyt, että hän tietää ja myöntää olevansa nainen, muttei voi sitten kuitenkaan kokea olevansa aivan täysin nainen ennen niitä ja näitä leikkauksia. Mikä sitten on se kohta hänen loputtomissa leikkausorgioissaan, jossa hänestä sitten oikeasti tulee nainen? Ota näistäkin nyt sitten selvää.

   Poista
  5. Transiudessa traagista on nimenomaan se, että vaikka ihminen KUINKA kokisi olevansa sitä tai tätä ja tekisi kaikkensa päästäkseen siihen epätoivoiseen haluamaansa päämäärään, hänestä ei koskaan tule oikeasti sitä, mitä hän tuskaisesti haluaa olla. Siihen ei ole eikä tule mitään keinoa. Emme voi siirtää ihmisen minäydintä toiseen ihmiseen. Ainoa vaihtoehto on runnella, silpoa ja raadella sitä tämänhetkistä kehoa, että saataisiin jotain sinne päin olevaa keinotekoista aikaiseksi. Silti se lopputulos on ”onnistuneenakin” aivan galaktisen kaukana siitä, mikä olisi aitoa ja alkuperäistä. Miettikää nyt mehevää, erektoituvaa, terhakkaa ja mälliä ympäriinsä ruikkivaa kyrpää ja transmiehen jalkoväliin nahkariekaleista kursittua, mätänevää ja epämääräistä mötkälettä, joka yrittää muistuttaa sitä, mitä miehen jalkovälissä on. Transien mielestähän näillä ei ole minkään valtakunnan eroa.

   Poista
  6. Tässä taas Yleltä raikas juttu, jonka mukaan nykyinen kaksijakoinen sukupuolijärjestelmä "tuottaa häirintää".

   https://yle.fi/aihe/a/20-10004790

   Koska ne pitkät katseet. Ne pitkät ja ennakkoluuloiset katseet. Lähes väkivaltaa. Eli väkivaltaa.

   Kukaan ei enää muista David Bowieta, joka ei koskaan väittänyt olevansa mitään muuta kuin mies (korkeintaan sekoili hieman seksuaalista suuntautumista koskevissa lausunnoissaan) ja joka poseerasi 1971 The Man Who Sold the Worldin UK-version kannessa pitkässä satiinimekossa ja jonka laurenbacallmaista olemusta mieshegemoninen musiikkimedia kilvan ylisti.

   Nyyhkyttiköhän Bowie koskaan keikan jälkeen pukarissa täysin uuvuksissa paitsi keikasta myös kaikista niistä "pitkistä ja häiritsevistä katseista", jotka kohdstuivat hänen androgyyniin olemukseensa? Mitä veikkaatte?

   Poista
  7. Tuota samaa ”kaksijakoinen binääri” -mantraa ja sitä vastaan taistelemista hokevat kaikki nämä uuden sukupolven sukupuolisekoilijat. Olen aikaisemminkin puhunut siitä, että jokainen sukupolvi keksii sukupuolierityisyyden aina uudelleen ja kuvittelee olevansa ensimmäiset ihmiset maailmassa, joille koko asia on edes päähän pälkähtänyt tai mieleen juolahtanut. Tämä nykysukupolvi on vain ensimmäinen, joka aivan tosissaan uskoo, että sukupuoli muuttuu toiseksi julistamalla niin ja sonnustautumalla vastakkaisen sukupuolen vaatteisiin, sekoittamalla tyylejä ja representoimalla sukupuolen kulttuurisia ulottuvuuksia jotenkin mielikuvituksellisesti ja luovasti. Nämä vitun idiootit aivan tosissaan kuvittelevat, että maailma muuttuu heidän käsitystensä mukaiseksi, kun he vain tarpeeksi kauan jaksavat julistaa ja saarnata tuota uutta, ihmeellistä totuuttaan ummehtuneille cissuille ja patakonservatiiveille, jotka itsepintaisesti eivät suostu tajuamaan sukupuolen moninaisuuden maailmaa pelastavaa ja kaikki mahdolliset ongelmat ratkaisevaa olemusta.

   Mietin usein, mitähän (jo kuolleet) vanhan koulukunnan sukupuolirevolutionäärit sanoisivat nykymeiningistä, esim. Marsha P. Johnson, jota transit ovat sitkeästi transiuttaneet postuumisti, vaikka Marsha aina korosti olevansa feminiininen homomies. En tiedä, kuinka monta sellaista homoikonia on enää jäljellä, jota ei olisi yritetty transiuttaa nykyisten wokeintersektionaalitranssekopäiden toimesta. Onko muuten Tove Jansson jo transiutettu? Let’s not give them ideas. Otsikoita odotellessa. ”Muumien luojan päiväkirjasta paljastui, että hän oli lapsesta asti pohtinut omaa sukupuoli-identiteettiään, jonka ei kokenut sopivan kaksijakoiseen binääriin…”

   Poista
  8. Ja itse asiassa: eikö sukupuolensa korjanneen "muunsukupuolisen" vaateleikki binäärin välissä ole paljon regressiivisempää kuin David Bowien vaateleikki; Bowie on ilmaissut itseään tavalla, joka oikeasti rikkoo sukupuolinormin, koska hän on mies mekossa eikä väitä olevansa muuta kuin mies mekossa. Muusu sen sijaan "korjaa" sekä sukupuolensa (mahdotonta) että vaatekaappinsa sisällön vastaamaan toisiaan. Ettei kenellekään vain jäisi epäselväksi, mikä hänen koettu sukupuolensa on.

   Poista
  9. Onko joku uskaltanut kuunnella tämän Ylen turauksen:

   Muu kuin mies mekossa

   Yhteiskunta antaa meille yllättävän rajalliset raamit minäkuvan rakentamiseen. Monelle perinteiset mies- ja naiskuviin sisältyvät arvot eivät vastaakaan heidän persoonaansa. Yksi heistä on Jalmari.

   Jalmari pyrki vuosia löytämään ja määrittelemään itsensä työnsä kautta päätymällä kerta toisensa jälkeen umpikujaan. Hänen elämänsä koki muutoksen, kun häneltä kysyttiin tatuointiliikkeessä, mitkä ovat hänen pronomininsa.

   Muu kuin mies mekossa -dokumentissa Jalmari on juuri vuosien itsetutkiskelun ja sukupuolenkorjauksen myötä löytänyt itsensä ja elää elämänmuutoksen aallonharjalla. Maailma näyttää valoisammalta, mutta samalla taivaalle ilmestyy uusia pilviä.

   https://areena.yle.fi/podcastit/1-65304860

   Ohjelmasta myös jälkipuinti:

   "Keskustelijat avaavat mm. sitä, mitä on elää sukupuolivähemmistöön kuuluvana tai hänen läheisenään yhteiskunnassa, jossa monet käytännöt ja rakenteet huomioivat vain cis-ihmisiä – niitä, joiden sukupuoli on sama kuin syntymässä määritettiin ja heteroita – niitä, jotka ihastuvat, rakastuvat tai tuntevat vetoa eri sukupuoleen kuuluvaan ihmiseen kuin itse kuuluu. Muunsukupuolisen sukupuoli tulee harvoin nähdyksi oikein ja toisten oletusten jatkuva korjaaminen voi olla raskasta. Kuura Autere painottaa, että jokaisen on saatava itse päättää, milloin puhuu omasta sukupuolestaan, milloin ei."

   "– Itse en oleta sukupuolia ihmisistä, kertoo Apila Pepita Miettinen, jonka työpaikalla englanninkielisesti palvelevassa tatuointistudiossa tarkistetaan aina ensiksi uuden asiakkaan persoonapronominit (he/she/ they; him/her/them)."

   "Taakkana monilla transihmisillä ja muunsukupuolisilla on sukupuolidysforia: esim. kehon sukupuolitettuihin piirteisiin, sosiaalisiin tilanteisiin tai väärinsukupuolittamiseen liittyvä voimakas ahdistus. Lisäksi sukupuolivähemmistöön kuuluvat altistuvat tavanomaisen stressin lisäksi stressille, joka johtuu heidän vähemmistöasemastaan. Tämä vähemmistöstressi tarkoittaa yksilön kokemaa pitkäkestoista painetta, koska hän ei vastaa normia ja häneen voidaan siksi kohdistaa ennakkoluuloja, väkivaltaa tai syrjintää. Myös läheiset kokevat vähemmistöstressiä – tai “lähemmistöstressiä”."

   https://sukupuolenosaamiskeskus.fi/2023/04/27/yle-radio-1ssa-monipuolisesti-muunsukupuolisuudesta-dokumentti-ja-keskusteluohjelma/

   Kuura Autere. Kuura fakin Autere. Miksi nämä ovat aina näitä.
   Eikös tuo pronominien tivaaminen pakota sukupuoleltaan moninaiset ulos kaapista?

   Poista
  10. Mä olen ottanut tavaksi kayttää persoona pronominina se/toi/ ja jos englantia pitää vääntää it, that ja thing niistä joista ei ole varma ovatko edes ihmisiä. Hyvin yksikertaista.

   Poista
 49. Itsemäärittelyn looginen seuraus. Tätäkö oikeasti haettiin, tee-se-itse sukupuolenvaihto hädin tuskin täysi-ikäisille?

  "Sukupuolisekoilevat nuoret tilaa hormornit netistä, leikkauttavat rintansa irti yksityisellä ja täysi-ikäisinä sitten vaihtavat juridisen sukupuolen DVV:n nettilomakkeella. Kaikki täysin terveydenhoidon ulkopuolella. Oliko tämä nyt sitten toivottu lopputulos? Vähän epäilen."

  https://twitter.com/Mustikkamunkki/status/1652226532205535234?cxt=HHwWhI...

  Transpolithan voi sitten lakkauttaa tässä uudessa mallissa. Miten meni niinkuin omasta mielestä, hallitus, vihervasemmisto, transit ja transaktivistit?

  VastaaPoista
 50. Vain transaktivistit pystyvät tähän:

  https://twitter.com/DrLoupis/status/1651862100329766913

  VastaaPoista
 51. https://twitter.com/joetuotto/status/1650814734764068866?s=46&t=PYr0ZXuNfKyR2Sf5iCcFrg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös tuo ole jo lasten hyväksikäyttöä jokuhan noi kakarat tuohon on puhunut...

   Poista
  2. Genderjengin mielestä koulukirjastoon sopivaa lukemista:

   https://twitter.com/libsoftiktok/status/1652858852017070080?cxt=HHwWgICzpcyXkfAtAAAA

   Valitettavaa, että genderjengin touhut leimaavat myös tolkun lgb-porukan.

   Poista
 52. Vassariälyköt ajattelevat, että jos on transystäviä, niin kaikki transilmiöön liittyvä täytyy niellä purematta, kuten transnaiset naisten urheilussa, lapsi-drag tai itsemäärittely:

  "Mä olen ihan viime viikkoina huomannut kun aiemmin ihan normaaleina pitämäni ihmiset joilla yhdellä on jopa myös transihmisiä tuttavapiirissään on yhtäkkiä alkanut regurgitoida tosi vihamielistä anti trans -propagandaa. Just näistä urheilukisoista ym. aiheista joille ei mun mielestä löydy mitään vastinetta täältä, vetänyt itsensä tyyliin ihan kierroksille jostain pyöräkilpailuista jenkeissä tms. ja kaiken maailman kuvitteellisista entä jos tilanteista. Sitten nää tosi rumat ja inhottavat groomerjutut niin nehän on ihan sanasta sanaan samoja juttuja joita HBL-ihmisistä sanottiin ei niin vähän aikaa sitten, on korvattu vain search/replace toiminnolla homo sanalla trans. Onko siitä jo niin pitkä aika kun niitä kierrätettin mainstream julkaisuissa suomessakin että jengi ei tajua yhtäläisyyyksiä kun mun mielestä nuo on aavemaisen samanlaisia."

  https://www.punkinfinland.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=1027720&sid=95191b4bcb00585087a66c3481984958&start=120

  Turha myös yrittää linkittää homoseksuaaleja tuohon groomer-kuvioon. Vai muistaako joku jotain gay queen -satutunteja, joissa assless chapseihin ja muihin fetissireleisiin pukeutuneet homomiehet lukevat satuja lapsille? Homoseksuaalit ovat olleet hyvin tarkkoja, että homoaktivismia ei kohdisteta lapsiin eikä lapsia roudata klubeille, päinvastoin kuin mitä transit riemurinnoin tekevät. Seksuaalisella suuntautumisella ei ole mitään tekemistä sukupuoliongelmaisten kanssa. Transit ovat helisemässä jo promillesta siitä, mitä homot ovat kuulleet ja kokeneet. Etuoikeus paistaa läpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse jäin miettimään tätä samaa aihepiiriä kun jonkun päivän pääuutislähetyksessä kerrottiin Kiasman tulevasta Tom of Finland -näyttelystä.
   Ensinnäkin minusta oli hieman erikoista, että uutisissa näytettiin aika roisia kuvia miesten sukuelimistä (piirretyistä toki), mutta varsinainen pommi itselle oli se, että näyttelyssä ei ole ikärajaa, vaan kaikki ovat sinne tervetulleita. Ja että vanhemmat voivat "itse päättää" mikä on lapsilleen sopivaa materiaalia (siis miten v*tussa voivat päättää, jos penskat vaan marssii sinne Kiasmaan sisään omalla ajallaan).
   Minusta nuo Touko Laaksosen teokset (siis osa niistä) ovat selvästi pornografisia, eivätkä tod ole sopivia lasten silmille.
   Itsestä näyttää siltä, että kun kyse on jostain muusta kuin heteroseksistä, niin jotenkin ihmiset ajattelee helposti, niin että kaikenlainen rajoittaminen (esim. tässä tapauksessa alaikäisten katselun rajoittaminen) on jonkinlaista fobiaa. Ja tämä sama pätee ihan samalla homoihin kuin myös transsuihin.
   Mitä mieltä olette?

   Poista
  2. Jos genderjengi on alkanut viime viikkoina huomata, että ihan normaaleina pitämänsä ihmiset (johtuisiko juurikin tästä normaaliudesta??) ovat yhtäkkiä alkaneet "regurgitoida vihamielistä anti-trans -propagandaa", voinemme olla iloisia. Ihmisten silmät ovat avautumassa. Olen itsekin regurgitoinut somessani viime aikoina, ja menettänyt ystäviä, ja olen jättänyt ystäviä vain yksinkertaisesti mykistyneinä seuraamaan sivusta höyrähtämistäni enkä jaksa enää välittää paskan vertaa siitä, mitä regurgitoimisestani mahdollisesti seuraa. Jos vain mahdollista, niin puhukaa. Regurgitoigaa!

   Poista
  3. "Touko Laaksosen teokset (siis osa niistä) ovat selvästi pornografisia"

   Samaa mieltä, että k-18 ikäraja olisi hyvä, kyse on kuitenkin aikuisille tehdystä aikuisviihteestä. Tiedä sitten, kuinka ovat moiseen rajattomuuteen päätyneet. Ehkä Tompat on syleilty ja hyväksytty kuoliaaksi valtavirrassa ja ne nähdään jo seksittöminä muumeina. Mitähän Touko itse olisi pitänyt käyttötaiteensa museoinnista ja kaupallistamisesta. Se, jos mikä, tappaa kaiken syntiseen, subversiiviseen ja kiellettyyn hedelmään viittaavan. Valtavirtaistaminen on varmin marginaali-ilmiön (erektion)tappaja.

   Itselläni särähti silmään jo vuosia sitten, kun runsaasti julkisuudessa esiintyneellä alaikäisellä "translapsella" oli ToF-kuvastoa seinillä ja lakanoissa. Millainen vanhempi (rajaton) antaa lapselle moisia ja millainen esiteini transmaskuliini haluaa käyttää ToF-kuvastoa identiteettinsä rakentamiseen? Monenlaiset hälytyskellot kyllä soivat. Stereotypiasta huolimatta aika harvalla homomiehellä on mitään nahkafetissiä.

   Vihervassariuteen ja hyvän ihmisen (tm) prototyyppiin kuuluu hyvesäteily ja kulttuurirelativismi, eli muiden kulttuurien ongelmallisten käytänteiden kritiikitön hyväksyminen. Siksi heidän on ollut niin kovin vaikea tuomita vaikkapa lapsi-drag. On tarvittu kaikki mahdolliset vertaukset voimistelusta kaunoluisteluun ja Tyynestä ja Marja Tyrnistä aina Pekkaan ja Pätkään.

   "Yksi kulttuuri ei ole parempi kuin toinen." "En halua näyttää rasistilta enkä missään nimessä transfoobikolta, sehän olisi sosiaalinen itsemurha!" "Ne nyt vain ovat sellaisia." "Ei tehdä tästä numeroa."

   Poista
  4. "regurgitoida vihamielistä anti-trans -propagandaa"

   Mitenkähän kauan vihervasemmisto pystyy vakuuttamaan itselleen, että naisten, lasten ja homoseksuaalien oikeuksien, määritelmän, turvallisuuden ja yksityisyyden puolustaminen on tuontitavaraa jenkkilän konservatiiveilta, anti-genderiä ja suorastaan äärioikeistolaista nazzeilua :D

   Itse olen kohdannut lähinnä feministejä, homoseksuaaleja ja entisiä vihervasemmiston äänestäjiä, jotka vastustavat nykymuotoista transvouhkaamista ja itsemäärittelyä.

   Ilmeisesti transjoukkopsykoosin ylläpitäminen murenee pienestäkin kritiikistä. Edes lapsen seksualisointia drag-maailmassa, transnaisia naisten urheilussa tai alaikäisten transiuttamista ei saa kritisoida, tai kognitiivinen dissonanssi hajoaa saman tien.

   Tehokkainta anti-trans-työtä tekevätkin transaktivistit ja allyt, eli heidän pitää antaa olla äänessä mahdollisimman paljon. Mitä sakeampaa settiä he suoltavat, sitä useammalta rapsahtavat suomut silmiltä.

   Poista
  5. Paul Stanley regurgitoi:

   https://twitter.com/PaulStanleyLive/status/1652714287478059013

   Poista
 53. Kyseessä ei ole sosiaalinen tartunta:

  "Digi- ja väestötietoviraston mukaan sukupuolen vahvistamisesta annetun lain ensimmäisen voimassaolopäivän aikana jätettiin 579 hakemusta sukupuolen vahvistamiseksi. Hakemuksista noin 55% haki vahvistusta mieheksi ja 45% naiseksi"

  "Hakijoiden ikäjakaumasta ei ole luotettavaa tilastoa, mutta Digi- ja väestötietoviraston antaman arvion mukaan vähintään 85% hakemuksista olisi tullut nuorilta hakijoilta (18 - 29 vuotta hakuhetkellä)"

  https://twitter.com/kehraajaLGBT/status/1643615536994045956

  Eikä nuoren ihmisen juridisen sukupuolitiedon vaihtoa tulla käyttämään kiilana transhoitojen saamiseen:

  "Laskekaa tästä se jengi jonka poli on heittänyt pihalle Jatkossa tarvitaan myös hoitoa kaikille halukkaille, ilman transpolin mielivaltaa."

  https://twitter.com/KISSANIITTY/status/1643657059894697985?cxt=HHwWgoCxuebYuM8tAAAA

  Blokkerit halutaan vapauttaa, eli lasten kemiallinen kastraatio. Näitä eheyttäjiä häärii politiikan kabineteissa.

  "Oman sukupuolen mukaisen sukupuolimerkinnän saaminen myös alaikäisenä olisi tärkeää. Mutta vielä tärkeämpää olisi blokkerihoitojen saatavuus. #sdp2020 #puoluekokous #translaki"

  https://twitter.com/amoring/status/1297479597982986241

  VastaaPoista
 54. "It's not a fetish!" -transmiesversio. Transmies ja kuminen mahtilerssi kuntosalilla:

  https://twitter.com/Thewokeexposed/status/1653183473849384962

  VastaaPoista
 55. Translaki | Uusi laki aiheutti hakemussuman: Yli tuhat halunnut korjata sukupuolensa omalla ilmoituksella

  Digi- ja väestötietovirastoon tuli kuukaudessa yli tuhat hakemusta, joissa pyydetään juridisen sukupuolimerkinnän korjaamista väestötieto­järjestelmään.

  https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000009556354.html?utm_source=twitter&utm_...

  Hienoa. Minusta ei ole keneltäkään pois jos joku korjaa sukupuolensa kerran vuodessa vastaamaan sitä sukupuolta, mitä on aina kokenut olevansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta missä kaikki heiluvat hepit? Kävin tänään uimahallissa enkä nähnyt yhtään :(

   Poista
  2. "Mutta missä kaikki heiluvat hepit?"

   Jos luit jutun, niin hakemuksia aletaan vasta käsitellä. Miksi naisten puolella heiluvista naisten sukupuolielimistä edes uutisoitaisiin? Malta vielä mielesi ja käytä toistaiseksi miesten puolta täyttämään heppikaipuutasi. Kuinka monta heppiä on hyväksyttävissä naisten ja tyttöjen tiloissa? Miksi se piti ylipäänsä mahdollistaa?

   Poista
 56. Transaktivisti ja rauhanlähettiläs varoittaa estämästä hänen pääsyään naisten vessaan, kehottaa käyttämään asetta:

  "A transgender activist has warned people not to try and prevent her from using female restrooms.

  'I dare you to try and stop me from going into the women's bathroom. It will be the last mistake you ever make.'

  Jay added: 'This is a call to action.

  'Arm up. Go out buy a gun, learn how to use it.'"

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-12005947/amp/Trans-activist-warns-women-blocking-bathroom-mistake-make.html

  https://youtu.be/mQXYlmb-3co

  VastaaPoista
 57. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/8bcf139a-a355-4832-a639-2ceba4dd4426

  "Juttelin hiljattain ystäväni kanssa, joka tekee lukioon kirjoja. Hän kertoi, kuinka kirjan tekijöitä opastettiin olemaan puhumatta kahdesta sukupuolesta, naisista ja miehistä, vaan kaikista sukupuolista, ja käyttämään kirjan esimerkeissä sellaisia nimiä, joista ei selviä henkilön sukupuoli."

  VastaaPoista
 58. Onko tässä menossa transaktivismi vai manaus?

  https://twitter.com/jason_howerton/status/1654123211561529345

  VastaaPoista
 59. Lesbot potkitaan ulos omista deittisovelluksistaan, jos tyttödikin erilainen suutuntuma ei kiinnosta:

  "It's like opening an all you can eat vegan buffet but sneaking salami into all the dishes. When you complain, they kick you out and call you a pork exclusionary radical vegan"

  https://www.youtube.com/watch?v=W7VTvoJy1cM

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Homot on työnnetty takaisin kaappeihin ja maan alle. Nuo lesbojen valtavirtadeittisovellukset ovat kaikki transien valtaamia. Lesbot ovat useissa eri maissa joutuneet perustamaan maanalaisia ja salaisia deittiverkostoja, jotka toimivat vain kutsuttuna -periaatteella. Tähänhän tuo transien invaasio käytännössä johtaa aina: kun transit saavat vihiä siitä ja siitä LG-verkostosta, he tunkeutuvat ja levittäytyvät sinne ja häätävät pikku hiljaa homot ulos sieltä; homot perustavat uuden sovelluksen vain omia tarpeitaan varten, kunnes transit taas saavat vihiä sen olemassaolosta ja tunkevat sinne; taas homot perustavat uuden verkoston, jossa saavat olla rauhassa, kunnes transit taas löytävät tiensä sinne... Tätä loputonta homojen piinaamista ad infinitum. Ei taida koskaan tulla sellaista aikaa, että homojen annettaisiin vain olla rauhassa. Daikkien ja hinttien on pakko sietää tätä heteropainostusta ad infinitum.

   Hassua, ettei homopainostajilla koskaan käy mielen vieressäkään perustaa omia keskinäisiä verkostojaan ja pysytellä siellä (hehän vihaavat cissuja ja LG-ihmisiä muutenkin). Ne eivät riitä heille. Vain LG-verkostojen tuhoaminen riittää heille ja tuntuu olevan koko homman perimmäinen itsetarkoitus.

   Poista
  2. Kathleen Stockin tuore kirjoitus aiheesta. Lesbojen pitäisi nykyään validoida transbianin fetiss... identiteetti seksuaalisesti, tai on huono ihminen ja sortaja:

   Why should lesbians sleep with men?
   Sexual preference is now a moral crusade

   "the message of Robyn Exton, CEO of lesbian dating app HER,"

   “The future of lesbian is trans”, she continued, before declaring: “we must all affirm trans and nonbinary lesbians… we must all become better informed and put in the work”. She concluded: “On Lesbian Visibility Day, let’s ensure that all lesbians are seen, celebrated, and embraced — regardless of their gender. There’s no such thing as a ‘real lesbian’.”

   "To conceive of your sexual orientation as a kind of missionary work may seem strange"

   " it is also shored up by a popular contemporary conception of desire. In this view, sexual desires can be morally criticised and potentially perfected."

   " it’s the idea that, simply on ethical grounds, you can work hard to breathe fire into your loins where there was none previously; or alternatively, extinguish it altogether. As a result, gay men should stop wanting “no fats, no femmes” on Grindr; black men should desire black women more often; it is wrong to feel sexual repulsion simply on grounds of weight; and so on."

   https://unherd.com/2023/05/why-should-lesbians-sleep-with-men/?tl_inbound=1&tl_groups[0]=18743&tl_period_type=3&mc_cid=ba4b6050ea&mc_eid=2892f223c9

   Poista
 60. Alkuperäiskansatkin ovat saamassa tarpeekseen transeista. Transit kolonisoivat ja omivat muiden kulttuurien käytänteitä ja historiaa pönkittääkseen genderidentiteetti-ideologiaansa:

  Fictionalizing Māori History in the Name of Gender Ideology

  Around the world, trans activists are cynically attempting to drape their faddish colonial theories in the garb of timeless Indigenous wisdom.

  "'There are no stories of any great trans warrior or chief. Nothing exists to say that we believed in double mastectomies for teenage girls or orchiectomies for our young men. The majority of the Māori words that appear on the Gender Minorities Aotearoa glossary of trans words were, by the authors’ own admission, “developed” only recently. Meanwhile, older words such as takatāpui (intimate companion of the same sex) have been redefined by gender ideologues channelling a colonial mentality, co-opting the Māori acceptance of homosexuality into something that promotes the lifelong medicalization and even surgical disfigurement of our tamariki (children).'"

  https://quillette.com/2023/05/04/fictionalizing-indigenous-history-in-the-name-of-gender-activism/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Genderideologia on yksiselitteisesti misogyynisin, homofobisin, rasistisin, kolonialistisin, pedofiilisin, predatorisin, narsistisin ja kusipäisin ihmisoikeusliike, jonka maailmanhistoria tuntee.

   https://womensdeclarationusa.com/black-womens-caucus-statement-against-gender-ideology/

   Poista
  2. Mahdollisesti maailman ainoa ihmisryhmä, joka säästyy transien vainolta:

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Sentinelit

   Poista
  3. Transit voisivat ottaa sentineleistä mallia ja eristäytyä jollekin saarelle ja tukkia kaiken mahdollisen pääsyn sinne. Itse asiassa näin jokin aika sitten jonkun transin kommentoineen johonkin jotain sellaista kuin "why isn't there an island for us already?". Siis tuohan on aivan erinomainen idea! Transien oma saari! He voisivat mennä sinne keskenään transeilemaan ja säästää meidät normaalit, tavalliset ihmiset tuolta kaikki kuviteltavissa olevat mittasuhteet ylittävältä harhaisuudeltaan ja kaikelta yleiseltä wokesekoilulta. Kaikki olisivat tyytyväisiä tällaiseen järjestelyyn. Trans islands are human rights! Tervemenoa!

   Poista
  4. Olen aivan kikseissä tällaisesta ajatuksesta. Transien oma saari. Kaikki transit sinne. Yhteiskuntajärjestys. Rauha. Hiljaisuus. Ahh.

   Mietin sellaista asiaa kuin homojen oma saari. No, näitähän varmasti on vaikka kuinka. Sinne mennään, sieltä tullaan pois, sitten taas tehdään mitä kaikki ylipäätänsäkin tekevät: hoidetaan velvollisuuksia, maksetaan verot ja eletään tavallista, rauhallista elämää. Ketään häiritsemättä.

   Näettekö eron?

   Poista
  5. Transien oma saari on kyllä hyvä idea. Ehkä kansainvälinen yhteisö voisi lähettää sinne kehitysavun merkeissä kerran vuodessa rahtilaivallisen hormoneita, kirurgisia välineitä, bindereita ja runsaasti sinistä hiusväriä niin, että he pysyvät tyytyväisinä eivätkä pyri sivistyksen pariin?

   Poista
  6. Ajatus transien omasta saaresta on kyllä todella taivaallinen. Ei heidän aiheuttamaansa jatkuvaa vahinkoa; he eivät olisi siellä saarella haitaksi kenellekään muulle kuin itselleen ja toisilleen. He voisivat käyttää kaiken liikenevän elinenergiansa siihen, että repivät siellä toisensa kappaleiksi Nälkäpeli-tyyliin. Me muut saisimme nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta. Ajatelkaa sellaista maailmaa, jossa vallitsisi rauha, hiljaisuus ja linnunlaulu. Sees. Ei transien loputonta rääkymistä. Ei wokejen ja intersektionalistien päättymätöntä huutoa ja kirkunaa. I have a dream.

   Poista
 61. Pohjois-Karjala Pride polkaistaan käyntiin aikuisvauva ja turrivaippafetisistin transtuhertelija Sophie Labellen esityksellä. Labelle tunnetaan piirtämistään turrivaippafetissikuvistaan, joiden referenssinä hän käyttää oikeita lasten kuvia. Maailmalla Labellen esiintymiset aiheuttavat protesteja, Suomessa ylistystä. Äskettäin Labelle esiintyi Keravan kirjaston lastenosastolla.

  Luento ja työpaja: Sophie Labelle

  Alustuksessaan Labelle kertoo taiteestaan, sarjakuvien tekemisestä, yhteisön raketamisesta ja voimaantumisesta taiteen keinon. Lopuksi hän vastaa kysymyksiin ja jakaa omistuskirjoituksia. Työpajassaan Labelle esittelee omaa taiteellista prosessiaan, sitä kuinka ideat heräävät eloon ja miten hän käyttää sarjakuvaa tarinankerronnassaan.

  https://pohjoiskarjalanseta.fi/pride/ohjelma/

  Sophien aikuisvauvaharrastuksista ja taustasta lastentarhanopettajana:

  "Much has been made about trans cartoonist Sophie Labelle 'coming out' as an adult baby, and it emerging that Sophie converts pictures of young children into sexual drawings. But less well known is that Sophie worked as a primary school teacher and ran a 'gender camp' for children"

  https://twitter.com/ripx4nutmeg/status/1365011514596462605?lang=fi

  Protesteista:

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-11779731/Fury-transgender-cartoonist-claims-fetish-nappy-art-set-speak-children.html

  VastaaPoista
 62. Nyt on kyllä hauska ja naisten oikeuksien puolella oleva wokebro:

  "Olen nähnyt oman penikseni naisten osastolla. En ainakaan itse traumatisoitunut. Toki lapsuudestani on kulunut vuotta ja en tiedä miten lasten kanssa nykyään toimitaan uimahallissa."

  "Onko aikuisen peniksessä jotain vikaa?"

  "Ensikerralla kun miestenpuolella vilahtaa transihmisen pillu niin pitää varmaan alkaa itsekin hyperventiloimaan ihan varmuuden vuoksi."

  "...sukupuolten segregaatio esim suihkutiloissa perustuu ihan judeokristilliseen seksuaalisuuden kontrolliin."

  https://twitter.com/JPKivisto/status/1654461067421007872

  Kunniamaininta:

  "Meetsä useinkin uimahallien saunaan etsimään peniksiä kaiken varalta?"

  https://twitter.com/gray_sphere/status/1654580563594956800

  Mihin transit tarvitsevat transvihaajia, jos allyt ovat tuota luokkaa? Vihervasemmiston logiikalla mies on uhka naisille kaikkialla muualla paitsi alastomana naisten ja tyttöjen intiimitiloissa.

  VastaaPoista
 63. Trans, draama ja hyperbola ne yhteen soppii. Trans vs. todellisuus. They/them-uniikki rääkyy kansanmur haa, kun lasten transiuttaminen halutaan estää:

  "V*** mitä fasismia, ja täällä ihmiset vain iloitsee. Alkuperänenhän laki olisi kieltänyt jopa aikuisilta, mutta katsovat sitä ensivuonna. Floridassa ja muualla jenkkilässä on menossa kansanmur ha transihmisiä vastaan"

  "Se että transihmisiä ei tapeta suurissa määrin VIELÄ(vuosi 2021 oli tappavin transeille: 50 kirjattua tappoa), niin se ei tarkoita etteikö kansanmur ha olisi käynnissä. tänä vuonna on tehty ennätysmäärälliset 533 anti-trans lakiehdotusta, kun vielä vuonna 2022 luku oli 174"

  https://twitter.com/BiloNisti/status/1654409399237062657

  Todellisuus:

  "Älähän levitä valeväitteitä "kansanmurhasta". Esimerkiksi v. 2020 transihmisiä murhattiin Yhdysvalloissa 2,66 sataatuhatta kohti. Koko väestön keskiarvo oli 6,52."

  "Jos ja kun anti-trans-lakiehdotuksiksi lasketaan kaikki, minkä tarkoitus on suojata kehittyviä, alaikäisiä lapsia hormoniblokkereilta, silpomiselta ja aktiiviselta queeringilta, niin epäilemättä niitä on paljon. "Kansanmur hasta" ei ole sen sijaan ainuttakaan ilmentymää."

  "Lisäksi Politicon artikkelista ottamassasi kuvassa ei ollut mainintaa kuin ehdotuksesta, että yksityiset vakuutusyhtiöt eivät korvaisi operaatioita ja että syntymätodistuksia ei saisi peukaloida. Nämä eivät menneet läpi, mutta kyse ei ollut aikuisten operointikiellosta."

  "Tulilinjallahan ovat vain lapsiin kohdistuvat toimenpiteet. Sellaisia transsukupuolisia aikuisia vastaan, jotka jättävät alaikäiset rauhaan eivätkä edistä heidän sukupuolenvaihdostaan tai kvääristämistään, ei kohdistu mitään toimia. Harvatkin ehdotukset ovat kaatuneet."

  "Yhdessäkään osavaltiossa ei ole edes esitetty muuta kuin lääketieteellisten ikärajojen arviointia, lääkärinlausuntoja koskevia vaatimuksia ja sitä, minkälainen rahoituspohja on hyväksyttävä. Tämä koskee myös niitä ehdotuksia, jotka eivät edenneet."

  Transin mielestä lasten transiuttamisen estäminen ja transhoitojen rahoitusmallin miettiminen ovat siis kansanmur haa. Ei ole ihme, että transien kanssa kommunikointi on haasteellista.

  VastaaPoista
 64. https://www.youtube.com/watch?v=ovZJGTS4qfs

  Latte latelta genderekstremismi alkaa purra tavan kansaa perseestä. Mutta kuinka monta lattea pitää nauttia tuplamelttarilla ennen kuin alkaa riittää?

  KJK kommentoi: "I think my sympathy runs a little dry when it comes to full grown adults not acting like adults."

  VastaaPoista
 65. https://reduxx.info/trans-identifying-male-academic-who-claimed-porn-motivated-his-transition-awarded-pulitzer-prize/

  Hiljaiseksi vetää.

  VastaaPoista
 66. Kiitos tuosta Pohjois-Karjala Pride-tapahtumaa koskevasta infosta, en ollut kuullut sanaakaan. Tosin, koko Pride saa omalta puoleltani yleensä olla täysin unohdettu, mutta nyt oli niin järkyttävä esiintyjä, että 'otin kantaa'.. Kontaktoin muutamaa kaupunginvaltuutettua, varsinkin erästä vanhaa puolituttua, ja kävimme asiasta keskustelua. Hän sanoi tietenkin, että sananvapauden nimissä asialle ei voi tehdä mitään, valtuuston jäsenet eivät voi puuttua ohjelmaan jne.. Niin varmasti on yleisellä tasolla, mutta tuo Sophie LaBellen kohdalla mietin jo, ylittyykö rikoskynnys.

  Jossain päin maailmaa vanhemmat olivat blokanneet ko. henkilön saapumasta esiintymään, joten jotain vaikutusta hereillä ololla aina on. Ikävä kyllä kuulin asiasta viime tipassa (KIITOS vielä kerran siitä vinkanneelle!!). Ensi vuonna tai tulevilla kerroilla mokomaa 'pelleä' toivottavasti on vastustamassa useampi aktiivinen kansalainen.
  Ei, en ollut paikalla protestoimassa kyltein tai iskulausein, mutta lähetin kyllä rukouksia lasten puolesta koko viikonlopun ajan. Toivottavasti kukaan alaikäinen ei tuonne eksynyt...

  VastaaPoista
 67. Lähetin myös Pohjois-Karjala Pridesta palautetta kaupungille ja myös sanomalehti Karjalaisen tekstiviesteihin. Yllättäen ei julkaistu vaikka kyseessä oli asiallinen viesti.

  Harmittaa, että edes kaupunginvaltuutetut eivät uskalla ottaa kantaa poliittiseen Prideen. Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo ovat merkittäviä ja ehdottomasti puolustettavia arvoja, mutta niitä ei enää edusta fetisistien valtaama genderkulttifestari.

  VastaaPoista

HUOM! Jos blogitekstissä on yli 200 kommenttia, klikkaa kommenttiketjun alalaidasta Lataa lisää..., niin saat kaikki kommentit näkyviin.

Kommenttikenttä on moderoitu: kommentit näkyvät, kun olen tarkistanut ja hyväksynyt ne.

Blogin kommenttikenttä on naisille, LHB-ihmisille, TERFeille ja genderkriittisille turvallinen tila. Täällä saa vapaasti esittää ajatuksiaan, kertoa huolistaan, keskustella muiden kommentoijien kanssa, puhua myös muista kuin tekstin varsinaisesta aiheesta ja jakaa linkkejä yms. relevanttia tietoa. Kaikkia minun näkemyksiäni saa kritisoida, kunhan muistat perustella. Vihapuhetta, tarkoitushakuista provosointia (sealioning), turhanpäiväistä mussutusta ilman perusteluja tai yksityishenkilöiden suoria henkilötietoja sisältäviä kommentteja ei julkaista.

Kymmenen klikatuinta tekstiä