perjantai 7. huhtikuuta 2023

Vaaliehdokkaiden sukupuoliturautuksia + transien pyssyleikit

Vaalit on nyt taputeltu. Tuliko lopputulos jollekulle yllätyksenä? Hallituksen muodostaminen on vielä vaiheessa, mutta kansan viesti on selvä.

Sen kummemmitta analyyseitta:

Kirjoitin oheisiin kuvakaappauksiin ensin kommentaareja, mutta pyyhkäisin ne lopulta pois kaikki tyynni. En enää jaksa teeskennellä, että todellisuutta vastaan käydyllä taistelulla olisi muuta kuin jotain löyhää ja epämääräistä viihdearvoa. Blogin fokus tulee myös jatkossa olemaan hieman toisenlainen. Jokainen tähän harhaiseen genderpaskaan käytetty sekunti (ja gendersekopäille todellisuuden selittäminen) on alusta lähtien ollut silkkaa ajanhukkaa; en oikein vieläkään hahmota, mistä ihmeen syystä meidän on täytynyt käyttää näin paljon aikaa itsestäänselvyyksien kanssa kamppailemiseen ja jaakobinpainiin todellisuuden kanssa. Ja tämä vain jatkuu ja jatkuu. Ihmisten hyväuskoisuus ja sula tyhmyys sattuu. Oheisissa hengentuotoksissa jokusta järjen ääntä seassa. Eipä heidänkään maltillinen lähestymistapansa kokonaisuudessa paljoa paina. Miksi me emme kollektiivisesti nouse laittamaan tälle hulluudelle päätepistettä? Voimme koska tahansa tehdä sen. Jostain syystä sukupuolisekoilijoiden myötäileminen ja hyysääminen on yhä edelleen se yleinen linja, vaikkei sillä saavuteta yhtään mitään (tai halutaan vain välttyä transien diaboliselta raivolta eli suojella omaa selustaa).

Sukupuoliturautuksia IL:n vaalikoneesta:

Veronika Honkasalo, vasemmisto

Täysin samaa mieltä. Sukupuoli ilmenee niin sosiaalisena kuin biologisenakin ilmentymänä ja näihin vaikuttavat aina yhteiskunnan valtarakenteet ja normit. Tuotamme sukupuolta kanssakäymisessä muiden kanssa ja se on siten sosiaalisesti rakentunut. Sukupuolen merkitykset saattavat myös vaihdella tilanteiden mukaan. Myös feminiinisyyden ja maskuliinisyyden normit ovat historiallisesti ja sosiaalisesti muokkautuneita ja normitettuja, eivätkä siten luonnollisia. Arvostettu tiedelehti Nature julkaisi vuonna 2015 tutkimuksen, jossa osoitettiin mm. ihmisten soluihin, kromosomeihin, sukuelimiin ja hormonituotantoon liittyvien sukupuolitettujen piirteiden olevan paljon moninaisempi kuin perinteiseen kaksijakoiseen sukupuoleen perustuvat populaariset biologiset teokset antavat ymmärtää. On ihmisoikeuksien kannalta oleellista, että jokainen on vapaa itsemääräämisoikeuteen sukupuolen ilmaisemisen osalta, siksi sukupuolimerkintöjä tulisi olla enemmän kuin kaksi. On myös ihmisoikeusloukkaus, että ns. intersukupuolisille vauvoille määrätään juridisesti jompikumpi sukupuoli, eikä x-merkintään ole oikeutta, jolloin henkilö saisi myöhemmin itse päättää, mitä sukupuolta on. Intersukupuolisten sukuelinten ei-lääketieteellinen leikkely on kiellettävä lailla ja lopetettava.

Oula Silvennoinen, vihreät

Samaa mieltä. Kaksinapainen ymmärrys sukupuolesta ei kata sukupuolen kaikkia biologisia ja yhteiskunnallisia ilmenemismuotoja. Sukupuoleen perustuvasta syrjinnästä on korkea aika tehdä loppu. Nyt säädetty translaki on askel oikeaan suuntaan, mutta meillä on vielä paljon tekemistä, ennen kuin voidaan puhua tasa-arvoisuuden todellisesta toteutumisesta.

Emilia Taskinen, feministinen puolue(en puheenjohtaja loistaa!)

Täysin samaa mieltä. Suurin osa tämän lukevista on nainen tai mies tai vähintäänkin varma siitä, että on kohdannut vain naisia ja miehiä elämässään. Jos et lukeudu heihin, olet askeleen edempänä, sillä et tee turhia oletuksia muista.

Seida Sohrabi, kokoomus

Täysin eri mieltä. Tiede, tasapuolisuus ja oikeudenmukaisuus ovat meidän kansallisaarteitamme, joita on syytä vaalia ja puolustaa. Identiteettikysymykset ja kokemusasiat on syytä jättää politiikan ulkopuolelle. Ne ovat ihmisen oma asia. Jokainen saa kokea itsensä juuri sellaiseksi kuin haluaa.


Kasper Kivistö, vihreät

Täysin samaa mieltä. Vaikka ala-asteen ope olisi mitä väittänyt, sukupuoli ei ole biologisesti, sosiaalisesti, kulttuurillisesti tai psyykkisesti kaksijakoinen. Kansainvälinen passijärjestelmä on rakennettu kolmelle sukupuolelle, ja kolme merkintää onkin käytössä monissa maissa ja lisääntyy jatkuvasti. Euroopan Neuvosto on jo vuosia sitten suositellut kaikkia jäsenmaita ottamaan kolmannen juridisen sukupuolimerkinnän käyttöön. Tämä ei ole mielipidekysymys, sillä sukupuoli on kaikilta osin moninainen spektri, eikä sitä ole syytä yrittää typistää.

Valo Vesinauris, feministinen puolue

Täysin samaa mieltä. Juuh elikkäs. Inhottavaa olla tilanteessa, jossa vaalikoneessa odotetaan minun perustelevan omaa olemassaoloani. On ylipäätään vahingollista, että sukupuolen moninaisuudesta ja muunsukupuolisten ihmisten olemassaolosta kysytään, kuin se olisi mielipideasia.

Iiris Suomela, vihreät

Täysin samaa mieltä. Tämä ei ole mielipidekysymys vaan fakta. Sukupuoli on biologisesti ja sosiaalisesti monimuotoinen ilmiö. Jokaisella on oikeus määrätä omasta kehostaan ja sukupuolten moninaisuus tulee tunnistaa täysimääräisesti. Suomessa tulee ottaa käyttöön juridinen kolmas sukupuoli.

Fatim Diarra, vihreät

Täysin samaa mieltä. Tämä kun ei varsinaisesti ole mielipidekysymys. Sukupuolten moninaisuus on todellisuutta ja asian asettaminen neutraaliksi mielipidekysymykseksi ei ole pelkästään tarkoituksellisesti ilkeää, mutta myös älyllisesti epärehellistä.

Riikka Pöntinen, feministinen puolue

Täysin samaa mieltä. Tämä ei ole mielipidekysymys, sukupuolen moninaisuus on tunnustettu kaikilla tieteen aloilla eli kyseessä on olemassa oleva fakta. Sukupuolen moninaisuuden olemassaolon kieltäminen altistaa sukupuolivähemmistöihin kuuluvat ihmiset häirinnälle, kiusaamiselle ja ahdistelulle. Oikeassa sukupuolessa kohdelluksi tuleminen kohentaa hyvinvointia, vähentää mielenterveydellistä oireilua ja selkeyttää minäkuvaa. Korjattavaa on paljon, tässä esimerkkejä: sukupuolen pohdintaan tulee tarjota riittävä tuki, intersukupuolisten lasten kosmeettinen kirurgia pitää kieltää, pitää luoda kolmas sukupuolikategoria virallisiin yhteyksiin ei-binääristen ja sukupuolettomien oikeuksien takaamiseksi, poistaa transrekisteri käytöstä sekä purkaa transpolin duopoli, jotta transihmisten palveluiden saatavuus voidaan turvata ympäri Suomen lähipalveluna.

Pekka Haavisto, vihreät

Samaa mieltä. Ensimmäinen huomioni liittyy kieleen: englanniksi sukupuolen eri merkityksistä voidaan käyttää kahta eri termiä: "sex" ja "gender", joista ensimmäinen viittaa syntymässä saatuun biologiseen sukupuoleen ja toinen sosiaaliseen tai koettuun sukupuoleen eli siihen, miksi ihminen itsensä tuntee. On tärkeää, että kunnioitetaan kunkin ihmisen omaa, koettua sukupuolta. Äskeinen translain uudistaminen eduskunnassa oli tärkeä askel tällä polulla. Yhteiskunnassa tulisi myös tietoisesti purkaa sukupuolittuneita rakenteita, ja näissäkin kysymyksissä lisätä tasa-arvoa.

Atte Kaleva, kokoomus

Täysin eri mieltä. Jokaisella on tietysti oikeus olla ihmisenä juuri sellainen kuin itse kokee olevansa, mutta biologisia sukupuolia on kaksi, eikä juridinen sukupuoli ole ilmoitusasia. Äänestin eduskunnassa trans-lakia vastaan. Sukupuolen vaihtaminen omalla ilmoituksella johtaisi liian usein hyvin ikäviin seurauksiin, kuten Euroopassa on jo nähty. Onkin hassua, että yleensä sangen äänekkäästi ns. ’turvallisia tiloja’ naisille vaativat intersektionaaliset feministit eivät näe tässä mitään ongelmaa. Olen kuunnellut asiassa myös niitä, joita asia koskee: transihmisiä ja heidän yhdistyksiään. Moni heistä kokee sukupuolidysforian tragediaksi. Pidän hyvin mauttomana sitä tapaa, jolla sinänsä hyvää tarkoittavat, ns. cishenkilöt karnevalisoivat tätä kysymystä.

Markus Kuotesaho, keskusta

Neutraali. Periaatteessa on myös ns. muunsukupuolisuus, mutta ei sukupuoltaan pitäisi pystyä noinvain pelkällä kaavakkeella muuttaa tai korjata.

En yksinkertaisesti jaksa kommentoida näihin mitään. Yritin, mutta en jaksanut. Mitä näihin edes voi sanoa?

Kannattaa lukea Kärpästen herra. Se kuvaa kaunokirjallisin keinoin ja nerokkaasti rakennetulla tarinalla erittäin osuvasti tilannetta, jossa keskenkasvuisille annetaan kaikki mahdollinen valta (ja kaiken sen lopputulosta); mihin se johtaa. Transaktivismi pienoiskoossa. Vallankumous tuhoaa omat lapsensa.

Blogini fokus ja painopiste tulevat muuttumaan jatkossa. Alan kirjoittaa myös muista aiheista, mm. politiikasta. Transaihe on nussittu puhki nyt niin läpikotaisin, etten keksi enää näkökulmia, joista aihetta olisi mahdollista käsitellä tämän syväluotaavammin ydinviestini välittämiseksi. Tai keksin, mutta kun lähden rakentamaan tekstiä jostain ns. uudesta näkökulmasta, huomaan pian päätyneeni toistelemaan samoja, jo moneen kertaan aiemmin toteamiani asioita, mistä eräs kommentoija edellisessä postauksessani myös erikseen huomautti. Koen, että olen wanhana hinttarina kantanut korteni kekoon tässä asiassa niiltä osin kuin se on ollut mahdollista. Todellisuutta on mahdotonta tehdä olemattomaksi, ja kaikenlainen ponnistelu todellisuuden pois pyyhkäisemiseksi on lähinnä eräänlaista karnevaalimaisen ironista jumalanpilkkaa, jolle nauravat naurismaan aidanseipäätkin. Nyt voimme vain jäädä odottamaan, että kollektiivipsykoosi laantuu ja ihmiset palaavat huuruistaan todellisuuteen. Se tapahtuu kyllä aikanaan; on tapahtunut aina ennenkin. Ihmiskollektiivi elää jatkuvaa heiluriliikettä hyvin monella tasolla tässä suhteessa.

Hyvää pääsiäistä, rakkaat blogini lukijat! Imekää sitä munaa.

(Mainittakoon, että itse asiassa inhoan pääsiäisen aikaan aina ympäriinsä viljeltäviä pikkutuhmia munavitsejä. :D)

Toinen asia:

Transien viimeaikaiset ammuskelut. Kolme lasta ja kolme aikuista menettivät henkensä kouluammuskelussa Tennesseessä. Päätähtenä loisti paikallinen trans, koulun entinen oppilas, jonka poliisit ampuivat kuoliaaksi pysäyttääkseen hänet (tästä löytyy myös videomateriaalia mm. YouTubesta). Transit ovat mm. olleet huolestuneita ampujan väärinsukupuolittamisesta mediassa ja sanoneet, että "transihmisillä on ihan yhtä suuri oikeus tehdä rikoksia kuin cisihmisilläkin" (sitähän trans rights käytännössä tarkoittaa: oikeutta tehdä aivan mitä haluaa, myös rikoksia). Transit ovat myös korostaneet, että "cisihmiset tekevät paljon enemmän rikoksia kuin transihmiset" (samalla unohtaen, että koko transihmisen käsite on keksitty kaksi minuuttia sitten eikä kukaan tiedä, mitä vittua se edes tarkoittaa). Transit puhuvat tästä ammuskelijasta kuin jostain marttyyrista, jolla ei ollut enää eksistentaalisessa kärsimyksessä viruttuaan muuta vaihtoehtoa kuin lähteä paukuttelemaan pyssyllä omaan entiseen kouluunsa pieniä lapsia ja koulun henkilökuntaa. Transit säälivät ammuskelijaa ja osoittavat myötätuntoa ja sympatiaa häntä kohtaan.

Olen kirjoittanut transien radikalisoitumisesta aiemmin täällä. Olen sanonut myös useaan kertaan, että on vain ajan kysymys, milloin transit alkavat tappaa ihmisiä (viimeksi 26.3. eli kaksi päivää ennen tämän Tennessee-transin tempausta). Olen yrittänyt kaikin voimin varoittaa ja kertoa ihmisille, että olemme tekemisissä ihan saatanan vaarallisen liikehdinnän kanssa, mutta ihmiset eivät usko. En tiedä, miten voisin tätä asiaa enää tämän enempää alleviivata. Kaiken tapahtuneen jälkeen ihmiset edelleen sokeasti uskovat, että transliikehdinnässä on kyse "ihmisoikeuksista" ja huutavat kuorossa vääristynein kasvoin noiden toteutumattomien ihmisoikeuksien nimeen.

Yhä edelleenkään kukaan ei pysty selittämään, mitä ihmisoikeuksia transeilta tarkalleen ottaen puuttuu. Transit eivät myöskään pysty antamaan minkäänlaista selkeää ja yhtäpitävää vastausta, kun heiltä kysytään, kuka/mikä on nainen ja miten se määritellään. (Miksi koskaan ei kysytä, miten mies määritellään, btw?) Transleidi julistaa ylvästä itsevarmuutta uhkuen olevansa nainen, muttei tiedä, kuka tai mikä nainen on eikä kysyttäessä pysty määrittelemään sitä vaan tuijottaa kysyjää kuin peura ajovaloissa kelaten samalla kuumeisesti, mitä ihmettä transforumeilla ja transien vertaistukitapaamisissa käskettiin vastata tähän. Woman... Gender is a... social consruct... contsruct... construct... Kun he sitten saavat mongerreltua jotain epämääräistä kölkkösaucea vastaukseksi, niin se on aina kehäpäätelmää kehäpäätelmän perään ("nainen on kuka tahansa, joka kokee olevansa nainen", "nainen on sateenvarjotermi, jonka alla on paljon kaikenlaista variaatiota") tai jotain sameantunkkaista paskanjauhantaa genderistä, sosiaalisista konstruktioista ja itsemäärittelystä. Transien omalla kielellähän itsemäärittelyoikeus tarkoittaa itse asiassa toistenmääräämisoikeutta.

Tajutkaa nyt jo: olemme tekemisissä radikalisoituneen kultin kanssa. Kyseinen kultti itse hieroo tätä tosiasiaa ihmisten naamaa vasten, eivätkä ihmiset siltikään tajua tai usko vaan suhtautuvat edelleen koko asiaan hymistellen ja pitävät sitä satunnaisena ja harmittomana hörhöjen häröilynä ja vihervassarihattarana. Kyse ei ole vain hörhöjen häröilystä vaan tämän ryhmittymän kollektiivinen ja kiihoittunut mielentila aidosti uhkaa ihmishenkiä ja yleistä turvallisuutta. Kulttiin värvättyjä ja värväytyneitä on lietsottu pyhään ja periksiantamattomaan raivoon vuosia. Vuosia. Kaikki tämä, mitä nyt näemme, on tulosta pitkään jatkuneesta sitkeästä aivopesusta ja järjestelmällisestä kansankiihotuksesta. Te vitun cissut, jotka pilaatte meidän Jumalan valitsemien transerikoisihmisten elämän ja vastustatte joka henkäyksellänne meidän ihmisoikeuksiamme ja olemassaoloamme! Kuolkaa! TRANS RIGHTS ARE HUMAN RIGHTS! KILL ALL TERFS!

Kun kansankiihotukselle otolliset täysin kilahtaneet mielenterveystapaukset saadaan aivopestyä tällaiseen kuohitsemiskulttiin mukaan ja huutamaan illusorisen vastapuolen kuoleman nimeen, ei ole enää tietyn pisteen jälkeen paluuta. Nämä ihmiset ovat yksinkertaisesti beyond. Tulemme jatkossa näkemään entistä enemmän transien mielipuolisia väkivallantekoja, kun he jatkavat pyhää sodankäyntiään cissuja, sortavaa sukupuolibinääriä ja cisteemiä vastaan.

27 kommenttia:

  1. Suomenkin transaktivistiskenessä herkutellaan naisiin kohdistuvan väkivallan kuvastolla:

    "Kun transaktivismi yllyttää väkivaltaan

    ...Twitterissä esitetään väkivaltaisia ja väkivaltaan kannustavia meemejä, joista ovat tykänneet myös Trans ry:n keulahahmot Julia Peltonen ja Anna Harjuvaara. Peltonen oli kesäkuuhun saakka Trans ry:n varapuheenjohtaja, hän on myös verkkolehti Kehrääjien päätoimittaja.

    QX on nähnyt kuvakaappaukset useista kommenteista ja meemeistä, emme kuitenkaan julkaise niitä niitä niiden haitallisuuden takia. Meemeissä kehotetaan TERFejä pitämään turpa kiinni aseella uhaten, ”jos et kunnioita transystäviäni, olet kuollut”, kehotetaan lyömään transfobeilta hampaat kurkkuun jne.

    Saimme Julia Peltosen kommentit kyseisistä tykkäyksistä. Anna Harjuvaara ei ole vastannut kommenttipyyntöön.

    Peltonen kiistää yllyttämisen tai kannustamisen väkivaltaan. Hän perustelee meemeistä tykkäämistään sillä, että kyseessä on musta huumori ja väkivaltaa ei kohdisteta tunistettavaan ryhmään tai henkilöön. Hän toteaa mustan huumorin olevan vähemmistön selvitymiskeino ja että kyseessä on hänen henkilökohtainen Twitter-tilinsä, jolla hän ei tee aktivismia."

    https://www.qx.fi/yhteiskunta/247188/transaktivismi-voi-myos-ampua-yli-yllytetaan-vakivaltaan/

    Selviytymiskeino mitä vastaan? Peniksestä kieltäytyviä lesboja ja oikeuksiaan, määritelmäänsä ja tilojaan puolustavia naisia vastaan?

    Jostain kumman syystä aggressioihin syyllistyvät lähinnä transfeminiinit. Mistähän moinen voisi johtua. Vai tuleeko jollekin mieleen eriteperformensseja tekeviä, aggressiivia, naisia pahoinpiteleviä ja raiskailevia transmaskuliineja? Tutkimusten mukaan transitio ei vähennä miestyyppisen sosiaalistamisen seurauksia, kuten etuoikeutettua asennetta, aggressiota ja seksuaalisia pakkomielteitä.

    VastaaPoista
  2. Itsemäärittelyn seurauksia UK:ssa. Transleidi nyyhkyttää lohduttomasti, kun voi joutua jatkossa käyttämään oikean sukupuolensa mukaisia tiloja. Tätä on Suomessakin yritetty toitottaa. Kun itsemäärittelystä koituu täysin ennakoitavat ongelmat, niin miksi se oli välttämätöntä saada? Aidot transit joutuvat pervoilijoiden ja opportunistien turausten maksumiehiksi. Kun törkyilyä on liikaa, niin poikkeuksia ei sallita edes transitioituneille tolkun transeille. Kiittäkää aktivisteja, vihervasemmistoa ja omaa munattomuuttanne.

    "I am horrified by this. I transitioned over 30 yrs ago & my body is not identifiably male. I’ve been sexually harassed and assaulted by men and I might be forced onto a … WHAT? A MAN’S WARD? This is madness!!!! I am disgusted. I’m speechless."

    https://mobile.twitter.com/RevRachelMann/status/1643596669945098244

    Suuren keramiikkakisan avustajatransin kovin naistyypillinen reaktio asiaan:

    https://mobile.twitter.com/KarrieboKarrie/status/1644014552193925122

    VastaaPoista
  3. Transleidi osoittaa naistyypillisen naisen naistyypillistä käytöstä:

    https://mobile.twitter.com/BillboardChris/status/1642024373484912642

    VastaaPoista
  4. Mother Jones -sivuston määritelmän mukaisissa joukkomurhissa transien osuus tekijöinä on huomattavasti väestönosuuttaan suurempi. Ihan mikä tahansa kuolonuhreihin johtanut ammuskelu ei ole joukkomurha.

    "...there is no official definition for “mass shooting.” Almost all of the gun crimes behind the much larger statistic are less lethal and bear little relevance to the type of public mass murder we have just witnessed again. Including them in the same breath suggests that a 1 a.m. gang fight in a Sacramento restaurant, in which two were killed and two injured, is the same kind of event as a deranged man walking into a community college classroom and massacring nine and injuring nine others."

    https://www.motherjones.com/politics/2012/12/mass-shootings-mother-jones-full-data/

    https://www.motherjones.com/politics/2015/12/no-there-were-not-355-mass-shootings-this-year/

    VastaaPoista
  5. Mistä näitä transjoukkomurhaajia oikein sikiää. Transnainen on pidätetty joukkomurhan suunnittelusta Coloradossa:

    "The Man arrested in Colorado for plotting a mass school shooting as well as attacks on local churches, has been identified as TRANSGENDER. Born biologically male as William Whitworth, he identified as female using the name ‘Lily’.

    Timberview Middle School, in Colorado Springs was listed as the intended target along with Prairie Hill Elementary and Pine Creek High School- these schools were attended by the attempted shooter during their childhood. Local churches were also mentioned as targets in his manifesto."

    https://mobile.twitter.com/OliLondonTV/status/1644317716281434113?cxt=HHwWgoCxjYiQ5dEtAAAA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heitä sikiää fiktiivisiä identiteettejä lanseeraavasta kastraatiokultista, joka radikalisoi värväämänsä ihmiset täydellisesti lietsomalla heidät intohimoiseen raivoon ”sortavaa järjestelmää”, ”syrjiviä ja vihaavia cisihmisiä” jne. kohtaan.

      Poista
    2. "fiktiivisiä identiteettejä lanseeraavasta kastraatiokultista"

      Kaikkein vastuuttominta on, kun aikuiset - tai ainakin täysi-iän ylittäneet transit aivopesevät lapset ja nuoret mukaan kulttiinsa. Homoaktivismin viesti oli aina: "it gets better", eikä itsemurhalla pelottelu, hormonit, kehon suikalointi ja vainonarratiivin lietsominen.

      Poista
    3. Homot ovat aina vain halunneet olla rauhassa ketään häiritsemättä. Kasvurauha, lempeä oleminen, harmonia. Tätä olemme aina halunneet. Rauhaa.

      Mitä transit haluavat? Haluaako joku sanallistaa kontrastiksi joitain transien tavoitteita?

      Poista
  6. Tässäpä oiva kooste transaktivismin ylilyönneistä, jotka johtavat transien saavutettujen etujen menettämiseen:

    "Transaktivismi taitaa saavuttaa tänä vuonna kiehumispisteen, minkä myötä lainsäädännön eteneminen lakkaa. Se on myös piste, jossa sekoilu alkaa. Sekoilun seurauksena saavutetut voitot haihtuvat höyrynä ilmaan. Väkivaltainen transaktivismi tuhoaa itsensä."

    "Trans Day of Vengeance on melko looginen seuraus marxilaisesta kaunaopista. Kosto elää ja se tarjoillaan väkivaltana. Rynnäkkökiväärien ilmestyminen siellä täällä trans-sanan yhteyteen on oire tästä."

    "Radikaali liike on radikalisoimassa itsensä laillisuuden tuolle puolen. Mekanismit ovat tutut muualta. Demonisoitu vihollinen, ehdoton mustavalkoisuus ja jumalallinen oikeutus kostoon sekä "kansanmurhan pysäyttämiseen" aktiivisen itsepuolustuksen keinoin."

    "Lasten puolustaminen kansanmurhalta on kätevä oikeutus väkivallalle. Kukapa ei haluaisi puolustaa lapsia?"

    "Tuota lausetta on maalattu sähkökaappeihin ainakin Helsingin keskustassa. 'Protect trans kids.' Se toimii jonkinlaisena taistelukutsuna aktivisteille ja on Yhdysvaltalaista alkuperää. Sekoilu saapuu pohjolaan tuttuja kanavia pitkin, samoja väyliä pitkin kuin woke-ideologia."

    "Transaktivistien hybriksestä Jenkeissä voi jo ennustaa, että transoikeudet kärsivät. Jos vuonna 2021 arvostetut järjestöt opettivat, että tytöllä voi olla pippeli, sanovatko ne näin vuonna 2025? Aktivismi tuhoaa itsensä ja samalla liikkeen päämäärät haihtuvat savuna ilmaan."

    "Yksi oire on Nahsvillen kouluampujan tapaus. Kolme lasta murhanneesta transtaustaisesta Audrey Halesta on haluttu rakentaa asetelman uhri. Esimerkiksi Madonna järjestää tukikonsertin Nashvillessa. Kerätyt varat eivät mene ammuttujen perheille, vaan transeturyhmille."

    "Uhreja oli seitsemän, osa aktivisteista kiirehti julistamaan. Pahuuden lähde on uhri, jos hän on transsukupuolinen. Tämä lienee seurausta woke-ideologian uskonnon kaltaisesta luonteesta, missä transsukupuolisille on varattu pyhimyksen rooli."

    "Ylipolitisoiminen ja hybris tuottavat vaurioita viiveellä ja näyttäytyvät stagnaationa tai takapakkina. Vasemmistolaisen radikalismin suurimmat häviäjät lienevät seksuaalivähemmistöt."

    https://mobile.twitter.com/Arto_Koskelo/status/1644591582857838594

    Suomessakin näkee tätä transien väkivaltaretoriikkaa ja "transperheiden" rakentamista Charles Mansonin tapaan ja kähmyröidään rippikoululaisen asioita perheen selän takana. Kun tämä genderloska lävähtää tuulettimeen, niin maksajiksi joutuvat homoseksuaalit ja suunsa supussa pitäneet tolkun transit. Sinitukkaiset genderspeshulit vain pesevät hiusvärin pois ja jatkavat elämää muina heteroina.

    VastaaPoista
  7. Transaktivismin itse lietsoman väkivallan oikeutuksen mekaniikka:

    The leftist plan for transgenderist violence is simple: Kick the dog until it bites

    "Progressives have used the media, educational institutions, and even the medical community to prime as many people as possible who are already mentally fragile with an ideology that tells them their very identity is under attack from every direction"

    "When your artificially constructed identity is at odds with every social norm and biology itself that's pretty easy to do Take that already unstable construction and ramp it up with the lie that there's an active genocide against transgenderist and the results are predictable"

    "The left is encouraging these people to arm themselves while labeling anyone who disagrees with the a fascist, this is why the "it's okay to punch a Nazi" discourse was so important to progressives They've been looking to justify this escalation for a while"

    "The left praises trans ideology after Nashville and talks about being fierce and fighting back because they want to encourage more violence, they praise the assaults on state capitals and the assault on a female athlete because they want a state of fear"

    "They want their George Floyd this summer, their casus belli, their justification to once again unleash a wave of state sanctioned rioting, security state crackdowns on their political opponents, or both"

    https://mobile.twitter.com/AuronMacintyre/status/1644398790051340293

    VastaaPoista
  8. Voimauttava vai uhkaava kannustusvideo transnuorille Jazz Jenningsiltä?

    https://twitter.com/jazzjennings__/status/1641857382375383066?s=46&t=yb74IhyYghgF0AqWjgpGbQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ”We will fight and we will win.”

      Voitatte mitä? Mihin te pyritte? Mikä on se tavoittelemanne asia ja päämäärä? Millaisen yhteiskunnan te haluatte? Mikä on aktivisminne haluttu lopputulos? Mihin te tähtäätte? Mitä te haluatte? Mitä pitää tapahtua, että teistä tulee onnellisia? Miten muun yhteiskunnan täytyy muuttua, että se miellyttää teitä? Mitä voimme tehdä nykyisestä vielä enemmän? Tuleeko joskus sellaista etappia, että se riittää teille? Mitä ihmettä te vielä muista ihmisistä haluatte? Voitteko joskus sanallistaa nämä asiat ymmärrettävästi?

      Poista
    2. Kannattaa muuten lukea tuon twiitin kommentteja. Ihmiset ovat alkaneet (vihdoin ja viimein!) nähdä transkusetuksen läpi ja tuoda asian esiin. Nyt vain odotellaan kriittisen massan ylittymistä ja sitä, että transeille itselleen menee jakeluun, että heidän juhlansa ovat nyt ehtoopuolella.

      Poista
  9. Nyt tämäkin on nähty. Transnainen lahjoitti pallinsa transmiehelle sydämenmuotoiseen muoviin valettuna:

    https://mobile.twitter.com/NuyonceProles/status/1644620759958953986

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kastraatiokultin pyhä riitti. Lahjoitetaan omia irti raadeltuja elimiä jonnekin Moolokin kitaan.

      Poista
    2. Tämä vie voiton irvokkuudessa kaikesta ennen nähdystä...

      Poista
  10. Aivan kuin joku ei kuuluisi joukkoon:

    https://youtu.be/dHIz3HFbvtQ

    VastaaPoista
  11. Pseudotiedettä ja paramilitarismia, siinäpä hyytävä yhdistelmä. Ensinnäkin tuo löpinä sukupuolen tasoista, sävyistä ja vivahteista aiheuttaa minussa suunnatonta myötähäpeää. Ymmärrän, että jotkut eivät ole kovin välkkyjä ja että tekoälyllinen lörpöttely vetoaa heihin, mutta mikä vaivaa niitä älykkäitä ihmisiä, jotka eivät puutu tuohon touhuun puolella sanallakaan? Jotain on pielessä, kun noin moni ihminen julistaa, että kaikki tiede on mielikuvituksellisten teorioiden puolella, eikä kukaan sano siihen mitään. Sitten on tuo aseiden heiluttelu, ja toteutunut väkivalta. Pahoin pelkään, että genderideologian lässähtäessä omaan mahdottomuuteensa tullaan näkemään lisää epätoivoista ja tuhoavaa käyttäytymistä, ja aina vain epätoivoisemmaksi käyvää hyssyttelyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellisuutta on mahdotonta tehdä olemattomaksi. Me emme millään keinolla pysty rakentamaan naisista miehiä ja miehistä naisia, oli siihen kehittynyt teknologia miten edistynyttä hyvänsä. Mikään määrä kielen ja käsitteiden manipulointia ei saa ihmisiä kollektiivisesti suhtautumaan transmiehiin miehinä ja transnaisiin naisina. Sitä ei tapahdu koskaan, ei milloinkaan. Mikään määrä raivokkaintakaan transaktivismia ja cissujen lahtaamista ja tuuleen huutamista ei muuta tätä. Painovoima ei lakkaa olemasta. Vesi ei lakkaa kastelemasta ja olemasta märkää. Luonnon kiertokulku ei lakkaa pyörimästä. Sukupuolet eivät lakkaa olemasta, niitä ei voi mitenkään hävittää tai muuttaa muuksi kuin mitä ne ovat. Kaikki tämä epätoivoinen taistelu todellisuutta vastaan oli tuhoon tuomittua jo ennen kuin se edes käynnistettiin. En ymmärrä, miksi ihmiset käyttävät kalliita sekunteja elämästään näin käsittämättömän idioottimaiseen hankkeeseen; en ymmärrä, mitä he kuvittelevat saavuttavansa. Sukupuolen biologista kaksinapaisuutta on täysin mahdotonta kieltää.

      Poista
  12. Ehdokkaiden kommentit eivät yllättäneet. ... paitsi Atte Kalevan lausunnot myönteisellä tavalla. Hienoa huomata, että Kokoomuksessa(kin) on läpimenneitä järjen äänen edustajia.

    VastaaPoista
  13. Drag esiintyjä uhriutuu Iltsarille, aivan kuin satujen lukeminen yliseksualisoituna naiseuden karikatyyrinä lapsille olisi jonkin sortin ihmisoikeus.

    "Drag-esiintyjät lukevat satuja lapsille, kansa raivostui silmittömästi"

    Kommenteissa kysytäänkin osuvasti:

    "Jäin myös pohtimaan, miksi satuja ei voi lukea ilman näitä "drag-asuja" aivan tavallisissa vaatteissa? Aivan kuin ihminen näiden asujen ja meikkien alla sellaisenaan ei kelpaisi. Miksi pitää vetää ylle ulkonäköä selkeästi muuttava asu ja meikki? Onko tällä kaikella tarkoitus muokata lasten ajatusmaailmaa vai miksi ei voi olla sen näköinen kuin luonnostaan on?"

    "Antaa ihmisten olla, mitä ovat...ei siinä mitään. Kysymys kuitenkin kuuluu, että onko aivan pakko, onko se tarpeellista opettaa lapsia LGBT asioista? Onko aivan pakko altistaa lapsia näin, että drag-queen laitetaan lukemaan satuja lapsille? Mielestäni ei, vaan annetaan lasten kehittyä rauhassa ja antaa heidän olla lapsia."

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009511132.html

    Oodissa esiintynyt feikki drag artisti Gaylienkin luki transkulttiin indoktrinoivia kirjoja tyyliin: "Julius on merenneito".

    "Julius on pieni poika, joka rakastaa merenneitoja. Mummin kanssa metrossa Julius näkee kolme ihanaa merenneitoa, ja pian hän ei osaa muuta ajatellakaan. Juliuskin haluaa olla merenneito."

    https://kustantamo.sets.fi/kirja/julius-on-merenneito/

    Miksi juuri lapset ovat kohteena? Vai käyvätkö drag artistit lukemassa myös vanhainkodeissa, vankiloissa ja vammaisten asuntoloissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on helppo pähkinä. Lapsia on helpompi manipuloida ja aivopestä (vaikka nämä usein rehellisiä kysymyksiä esittävätkin..). Uuden sukupolven värvääminen on tärkeysjärjestyksessä ensin, vanhojen jäärien vastustusta on hankala murentaa..

      Poista
  14. Karu totuus: twitter-tykkäykset translaki-aiheisille iskulauseille eivät muuttuneet ääniksi äänestyskopeissa. Vesikauriin äänisaalis oli 116, Pöntisen 79. Feministisestä puolueesta yksikään ehdokas ei tainnut saada edes 500 ääntä. Jokohan alkaa käydä selväksi, kuinka marginaalisesta ideologiasta on kyse?
    Minua kieltämättä vähän naurattaa, että Iiris Suomela putosi eduskunnasta. Siis juuri Iiris, jonka mielestä transnaisten ja naisten välillä ei ole mitään eroa edes urheilussa. Uskon, että Vihreiden ja Vasemmistoliiton tappioon on monia syitä, enkä lähtisi väittämään, että translaki olisi näistä edes mitenkään merkittävä syy (vaikka itselleni se oli suurin syy lopettaa Vihreiden äänestäminen). Uskoisin kuitenkin, ettei fanaattinen vouhotus translaista ainakaan edistänyt näiden puolueiden kannatusta suuren yleisön silmissä.
    Eri asia on, ottaako kukaan tästä kaikesta opikseen.
    Kiva jos jatkat kirjoittamista ja kirjoitat muistakin aiheista, Laventeli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Feministisen puolueen ehdokkaat ovat ilmeisesti pitäneet itsestäänselvyytenä sitä olettamustaan, että heidän masinoimansa yhteiskunta- ja tasa-arvokehitys on Suomessa enemmistön linjan mukainen ja että kaikki ovat samaa mieltä mm. sukupuolen itsemäärittelyvouhotuksesta ja lasten transiuttamisen normalisoimisesta. Nuokin Vesinauriin ja Pöntsän kokoon raapimat äänet ovat taatusti yksinomaan paikallisen vaalipiirin transien ja muunsukupuolisten ja heidän tukijoidensa ääniä. Kukaan tervejärkinen ja normaali ihminen ei anna ääntään Vesinauriin kaltaiselle omien pierujen haistelijalle, jonka yhteiskuntapoliittisen ymmärryksen taso ei ole 12-vuotiasta kummempi, lapsellisesti ympäriinsä räyhäävästä Pöntsästä nyt puhumattakaan. He eivät tajua itsekään, miten hyväuskoisia ja aivopestyjä ovat.

      Minäkin nautiskelin Iiris Suomelan putoamisesta. Se akka on saanut translakivouhkauksellaan ja myös muilla naivististen hankkeiden tukemisellaan korjaamatonta vahinkoa aikaan. Facepalmasin itseni myötähäpeästä tainnoksiin katsoessani vaalihaastattelua, jossa olivat nokikkain Iiris Suomela ja Riikka Purra. Suomelan ja Purran ymmärrys laajoista poliittisista kokonaisuuksista on täysin eri universumeista. Vihreiden kaikki käsitykset kaikesta yhteiskunnallisesta edistymisestä perustuu maailmojahalailevaan ja holhoavaan kaiken mahdollisen hyväksymiseen ja puidenhalailuun, eikä useiden heidän tavoitteidensa laskennallinen todennäköisyys ole millään tasolla realismin rajoissa, vaikka tavoitteet sinänsä periaatteellisella tasolla hyviä ja jaloja ovatkin.

      Poista
  15. Vihervasemmisto tempaisee esittämällä Helsingissä dokumentin alaikäisistä drag-esiintyjistä:

    "...elokuva Drag kids, joka on "intiimi tutkimusmatka neljän eri puolilla maailmaa asuvan lapsi-drag-queenin kanssa"."

    https://www.myhelsinki.fi/en/see-and-do/events/drag-kids-18-%E2%80%93-kulttuurikaappi-festival

    Twitterissä on ansiokas koonti drag-lapsi-ilmiön ongelmallisuudesta:

    "Elokuva esittää ilmeisen myönteisessä valossa ilmiön, jossa esipuberteettisia poikia puetaan tyttöjen vaatteisiin tanssimaan lavalla pääasiassa aikuisista koostuvalle yleisölle."

    "Drag esityksiin kuuluu kohtuullisen usein liioiteltu heteroseksuaalinen kuvasto sekä vietteleviksi tarkoitetut tanssimuuvit haarojen levittelystä lanteiden vatkaamiseen, joita voisi kutsua tässä ilman sen suurempaa moraalista närkästystä pornahtaviksi."

    "Pornahtava ja lapset? Miksi lasten drag queen -esityksiä ei juurikaan problematisoida? Päin vastoin, drag-lapsista esitetään elokuva osana Helsingin kaupungin tsemppaamaa LGBTQ-festaria."

    "Kun yhteiskunnan seksualisoiva katse suunnataan naisten sijasta lapsiin, miksi yhteiskunnallisen katseen tunnistamiseen harjaantuneessa yhteisössä vallitsee hiljaisuus? Ei edes yskimistä kuulu. Miksi seksualisoiva katse ei sorra lapsia?"

    "Vasemmistolaiseen progressiivisen ajatteluun sisältyy pelko olemisesta “väärällä puolella historiaa”, mikä tarkoittaa paitsi taantumuksellisuutta, myös sitä, että "väärä ajatus" on tuomittu häviämään taistelussa tulevaisuudesta. Tällä pelolla on konkreettisia seurauksia."

    "Pelko väärälle puolelle joutumisesta haittaa omaehtoiseta pohdintaa. On tunnistettava muutos ajoissa ja hypättävä vankkureiden kyytiin. Tämä johtaa hätiköityihin ratkaisuihin, kuten ekojen vankkurien kyytiin hyppäämiseen. Kyytiin kivunneilta se rikkoo moraalisen kompassin."

    https://twitter.com/Arto_Koskelo/status/1646436233894060032

    Tästä tulee mieleen myös vihervassareiden ylistämä lapsia seksualisoiva Cuties-elokuva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dokumentti löytyy Youtubesta:

      https://www.youtube.com/watch?v=APXOhEkwV_o

      Poista
  16. Miltä sorto näyttää:

    https://mobile.twitter.com/DutchLGB/status/1646569549800636419?cxt=HHwWhoC8nYOS5dktAAAA

    VastaaPoista

HUOM! Jos blogitekstissä on yli 200 kommenttia, klikkaa kommenttiketjun alalaidasta Lataa lisää..., niin saat kaikki kommentit näkyviin.

Kommenttikenttä on moderoitu: kommentit näkyvät, kun olen tarkistanut ja hyväksynyt ne.

Blogin kommenttikenttä on naisille, LHB-ihmisille, TERFeille ja genderkriittisille turvallinen tila. Täällä saa vapaasti esittää ajatuksiaan, kertoa huolistaan, keskustella muiden kommentoijien kanssa, puhua myös muista kuin tekstin varsinaisesta aiheesta ja jakaa linkkejä yms. relevanttia tietoa. Kaikkia minun näkemyksiäni saa kritisoida, kunhan muistat perustella. Vihapuhetta, tarkoitushakuista provosointia (sealioning), turhanpäiväistä mussutusta ilman perusteluja tai yksityishenkilöiden suoria henkilötietoja sisältäviä kommentteja ei julkaista.

Kymmenen klikatuinta tekstiä